k podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. I.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "k podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. I."

Transkript

1 VÝZVA k podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu s názvem NÁKUP ELEKTRONIKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. I. Úvodní ustanovení Právnické a fyzické osoby oslovené k podání nabídky jsou, pro účely tohoto zadávacího řízení označovány jako uchazeč, Oblastní charita Trutnov vyhlašující zadání je označena jako zadavatel. II. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: Oblastní charita Trutnov Sídlo zadavatele: Dřevařská 322, Trutnov IČ: DIČ: Osoba oprávněná jednat za zadavatele: JUDr. Ing, Jiří Špelda Telefon: Mobil: oblastni.charita.trutnov@seznam.cz Kontaktní osoba ve věcech technických: JUDr. Ing, Jiří Špelda Telefon oblastni.charita.trutnov@seznam.cz III. Název a vymezení předmětu zakázky Název zakázky: Nákup elektroniky Předmět zakázky: Kancelářské vybavení, mobilní telefony, GPS, handsfree Strana 1 (celkem 22)

2 Položka Jednotka Počet jednotek GPS navigace včetně držáku ks 18 Handsfree ks 18 Flash disk ks 18 Notebooky ks 15 Tiskárna s kopírkou a scannerem ks 2 Mobilní telefony ks 15 IV. Předpokládaná hodnota zakázky Celková předpokládaná hodnota zakázky: Kč bez DPH, Kč včetně DPH Hodnota veřejné zakázky je maximální a nepřekročitelná. Předpokládaná jednotková hodnota jednotlivých položek: Položka Jednotková cena GPS navigace včetně držáku Handsfree Flash disk Notebooky Tiskárna s kopírkou a scannerem Mobilní telefony Kč Kč 330 Kč Kč Kč Kč Jednotková hodnota jednotlivých položek veřejné zakázky je maximální a nepřekročitelná. Nabídka musí obsahovat: 1. Krycí list nabídky (Příloha č. 2) V. Zadávací podmínky 2. Oceněný a podepsaný soupis dodávek (Příloha č. 3) Strana 2 (celkem 22)

3 3. Podepsaný návrh kupní smlouvy včetně příloh (Příloha č. 4) 4. Doložka o bezúhonnosti (Příloha č. 5) 5. Čestné prohlášení k doložce o bezúhonnosti (Příloha č. 6) 6. Výpis z obchodního rejstříku 7. Čestné prohlášení o tom, že uchazeč není v likvidaci a neeviduje daňové nedoplatky (Příloha č. 7) Ceny budou uváděny v CZK. Nabídková cena bude tvořena jako cena nejvýše přípustná a musí zahrnovat veškeré náklady uchazeče spojené s plněním předmětu veřejné zakázky. Nabídka bude předložena v českém jazyce Zadavatel nepřipouští varianty nabídky, uchazeč, který předloží více variantní nabídku bude z výběrového řízení vyřazen. Specifikace jednotlivých položek: GPS navigace včetně držáků (18 ks) - schopnost dohledat číslo popisné v rámci ČR - bez nutnosti stálého datového připojení - aktualizace zdarma - předp. cena Kč vč. DPH / kus Handsfree do auta (18 ks) - bluetooth Hands Free - integrovaná sada přímo do vozu - možnost synchronizace kontaktů z mobilního telefonu - přímé ovládání (zvolení kontaktu z ovladače nikoliv z mobilního telefonu) - kompatibilní se všemi mobilními telefony - drátové ovládání - předp. cena Kč vč. DPH / kus Flash disk (18 ks) USB 2,0 a vysší kapacita min. 32 GB u této položky není u technických parametrů umožněn toleranční rozsah - 10 % z důvodu požadavku na minimální kapacitu; + 10 % je tolerován předp. cena 330 Kč vč. DPH / kus Strana 3 (celkem 22)

4 Notebook (15 ks) procesor splňující benchmark test na hodnotu alespoň 2930 dle RAM min 4GB SSD disk USB, 15.6" LED WiFi OS: MS Windows 10 v české lokalizaci numerická klávesnice pro tuto položku je u technických parametrů umožněn toleranční rozsah +/- 10 % předp. cena Kč vč. DPH / kus Tiskárna s kopírkou a scannerem (2 ks) černobílá laserová duplex eternet výtěžnost min stránek při 5 % zaplnění min. rychlost 30 stran za minutu pro tuto položku je u technických parametrů umožněn toleranční rozsah +/- 10 % předp. cena Kč vč. DPH / kus Mobilní telefony (15 ks) dotykový, bez tlačítek dual SIM OS: Android RAM min. 1GB interní paměť min. 8 GB microsd fotoaparát min. 5 Mpix Wi-Fi bluetooth min. 4.0 micro USB velikost display 4, pro tuto položku je u technických parametrů umožněn toleranční rozsah +/- 10 % předp. cena Kč vč. DPH/kus Zakázka bude realizována během měsíců duben a květen 2016 na Trutnovsku. Zboží je nutno dodat do sídla zadavatele. Strana 4 (celkem 22)

5 VI. Požadavek na kvalifikaci Uchazeč je povinen doložit: - splnění základních kvalifikačních předpokladů stanovených dle 53 zákona o veřejných zakázkách - splnění profesních kvalifikačních předpokladů dle 54 zákona o veřejných zakázkách VII. Lhůta a místo pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídek: do 13h Kontaktní místo a adresa pro příjem nabídek: Oblastní charita Trutnov Dřevařská Trutnov Nabídky je možno podávat osobně nebo doporučenou poštou a to tak, aby byly doručeny do konce lhůty pro podání nabídek tj.: ve hod. Později doručené nabídky nebudou zařazeny do hodnocení nabídek. Nabídka musí být doručena v řádně uzavřené obálce nebo obalu označené názvem zakázky: NÁKUP ELEKOTRONIKY NABÍDKA NEOTEVÍRAT a opatřena adresou uchazeče včetně jeho IČ. VIII. Údaje o hodnotících kritériích a způsob jejich hodnocení Hodnotícím kritériem je: - výše nabídkové ceny bez DPH Jako nejvíce vyhovující nabídka bude považována ta, jejíž nabídková cena bude nejnižší. IX. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Žádost o dodatečné informace k zadávacím podmínkám je možno doručit písemně ( , pošta) nejpozději 5 pracovních dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Strana 5 (celkem 22)

6 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám včetně přesného znění požadavku budou odeslány nejpozději do 3 pracovních dnů ode dne doručení požadavku uchazeče em nebo do 5 dní poštou. Kontaktní adresy: Oblastní charita Trutnov Dřevařská Trutnov oblastni.charita.trutnov@seznam.cz. Dodatečné informace budou rovněž zveřejněny na webových stránkách zadavatele, o čemž budou i zbylí uchazeči informováni em. Zadavatel si vyhrazuje poskytnout z vlastního podnětu dodatečné informace týkající se veřejné zakázky do 3 dnů od jejího vyhlášení. X. Harmonogram veřejné zakázky Datum vyhlášení výzvy Termín pro podání nabídek Hodnocení nabídek (otevírání obálek) do 13h od 14h Informování uchazečů o výsledku do Uzavření smlouvy do Termín dodávek do Místem pro uskutečnění zakázky je Trutnov. Zboží je nutno dodat do sídla zadavatele. Na akt hodnocení nabídek (otevírání obálek) bude přizván zástupce Ministerstva zdravotnictví jakožto zprostředkovatel Programu švýcarsko-české spolupráce, a to 8 dní před zasedáním hodnotící komise. Strana 6 (celkem 22)

7 XI. Kontaktní osoba zadavatele JUDr. Ing Jiří Špelda Oblastní charita Trutnov Dřevařská Trutnov XII. Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky Nabídka bude předložena v jednom originále a jedné kopii, v písemné podobě, v českém jazyce a dále rovněž i v elektronické podobě na (CD), s oceněným soupisem dodávek ve formátu EXCEL či OPENOFFICE. Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl. Všechny listy nabídky včetně příloh budou řádně očíslovány vzestupnou číselnou řadou a nabídka bude zajištěna proti neoprávněné manipulaci. XIII. Zrušení zadávacího řízení a odstoupení od smlouvy Zadavatel si vyhrazuje právo na zrušení zadávacího řízení a právo odstoupit od uzavřené kupní smlouvy dle ustanovení občanského zákoníku. XIV. Podmínky poskytnutí výzvy Výzva je odeslána a uveřejněna na webových stránkách Oblastní charity Trutnov ( od dle 48 zákona 137/2006. XV. Ostatní podmínky zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu nebo úpravu podmínek stanovených v této výzvě, a to buď na základě dodatečných dotazů uchazečů, nebo z vlastního podnětu. Změnu obsahu výzvy zadavatel oznámí všem uchazečům, kterým byla výzva zaslána. Strana 7 (celkem 22)

8

9 Příloha č. 1 OBSAH NABÍDKY 8. Krycí list nabídky (Příloha č. 2) 9. Oceněný a podepsaný soupis dodávek (Příloha č. 3) 10. Podepsaný návrh kupní smlouvy včetně příloh (Příloha č. 4) 11. Doložka o bezúhonnosti (Příloha č. 5) 12. Čestné prohlášení k doložce o bezúhonnosti (Příloha č. 6) 13. Výpis z obchodního rejstříku 14. Čestné prohlášení o tom, že uchazeč není v likvidaci a neeviduje daňové nedoplatky (Příloha č. 7) Strana 9 (celkem 22)

10 Příloha č. 2 KRYCÍ LIST NABÍDKY pro výběrové řízení NÁKUP ELEKTRONIKY 1. Základní identifikační údaje 1.1. Zadavatel Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a Oblastní charita Trutnov příjmení: Sídlo / místo podnikání, popř. Dřevařská 332, Trutnov místo trvalého pobytu: IČ: Osoba oprávněná jednat jménem JUDr. Ing. Jiří Špelda či za zadavatele: Kontaktní osoba: Tel.: Uchazeč Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a příjmení: Sídlo / místo podnikání, popř. místo trvalého pobytu: IČ: Osoba oprávněná jednat jménem či za uchazeče: Spisová značka v obchodním rejstříku či jiné evidenci, je-li uchazeč v ní zapsán Kontaktní osoba: Tel./fax: JUDr. Ing. Jiří Špelda oblastni.charita.trutnov@seznam.cz Strana 10 (celkem 22)

11 Cena celkem bez DPH: Samostatně DPH (sazba 15 %): 2. Nabídková cena Samostatně DPH (sazba 21 %): Cena celkem včetně DPH: Poznámka: Pro hodnocení nabídek je určující nabídková cena uvedená ve smlouvě. 3. Měna, ve které je nabídková cena v bodu 3. uvedena Česká koruna (CZK) Podpis oprávněné osoby 4. Oprávněná osoba za uchazeče jednat Titul, jméno, příjmení Funkce Strana 11 (celkem 22)

12 Příloha č. 3 vzor SOUPIS DODÁVEK pro výběrové řízení NÁKUP ELEKTRONIKY 1. Základní identifikační údaje Zadavatel Obchodní firma/název: Sídlo: IČ: Oprávněná a kontaktní osoba: Uchazeč Oblastní charita Trutnov Dřevařská 332, Trutnov JUDr. Ing. Jiří Špelda Obchodní firma/název: Sídlo: IČ: Oprávněná Kontaktní osoba: Položka Počet kusů GPS včetně držáku 18 Handsfree do auta 18 Flash disk 18 Notebook 15 Tiskárna s kopírkou a scannerem 2 Mobilní telefon 15 CELKEM 2. Soupis dodávek Jednotková Jednotková cena bez cena včetně DPH DPH Celková cena bez DPH Celková cena včetně DPH Termín dodání Podpis oprávněné osoby Přesný popis jednotlivých položek: GPS včetně držáku Handsfree do auta Flash disk Notebook Tiskárna s kopírkou a scannerem Mobilní telefon Strana 12 (celkem 22)

13 Příloha č. 4 vzor KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany: 1. Oblastní charita Trutnov se sídlem: Dřevařská 322, Trutnov zastoupená: JUDr. Ing. Jiřím Špeldou IČ: DIČ: Bankovní spojení: Č. účtu.: (dále jen kupující) a 2. Firma: se sídlem: zastoupená: IČ: DIČ: Zapsán. Bankovní spojení: Č. účtu.: (dále jen prodávající) Článek I. Úvodní ustanovení 1. Prodávající prohlašuje, že je výhradním vlastníkem movitých věcí dle předložené cenové nabídky příloha č. 1 této smlouvy. Strana 13 (celkem 22)

14 Článek II. Předmět smlouvy 1. Předmětem smlouvy je nákup elektroniky pro potřeby Oblastní charity Trutnov v návaznosti na subprojekt Rozvoj paliativní péče v komplexním pojetí péče o pacienta v terminálním stádiu, který je zčásti finanacován z Programu švýcarsko-české spolupráce. 2. Prodávající se zavazuje prodat kupujícímu movité věci specifikované v čl. 1 této smlouvy a převést na kupujícího vlastnická práva k tomuto předmětu prodeje. 3. Kupující se zavazuje za předmět prodeje zaplatit prodávajícímu sjednanou kupní cenu podle čl. IV této smlouvy. Článek III. Místo a termín plnění 1. Předmět prodeje prodávající dodá a umístí na adrese: Dřevařská 322, Trutnov, a to v termínu max. do Prodávající písemně sdělí kupujícímu nejméně 5 dnů před plánovaným předáním předmětu prodeje přesné datum a hodinu předání předmětu prodeje na sjednaném místě. Kupující termín předání a převzetí předmětu prodeje prodávajícímu písemně potvrdí. 2. Součástí dodávky bude doprava předmětu koupě, veškerá manipulace, odborná montáž a kompletní instalace a zaškolení obsluhujícího personálu. 3. Prodávající při předání předmětu prodeje předá kupujícímu prohlášení o shodě, záruční listy a další potřebné doklady vztahující se k předmětu prodeje (vše v českém jazyce). 4. O předání a převzetí předmětu prodeje bude pořízen předávací protokol. Článek IV. Kupní cena a platební podmínky 1. Kupní cena za předmět prodeje byla účastníky této Smlouvy sjednána dle předložené cenové nabídky ze dne.. (příloha č. 1 smlouvy) a činí celkem: Kupní cena činí:. bez DPH DPH: Kč Strana 14 (celkem 22)

15 Celkem s DPH: Kč Výše DPH bude účtována dle platných daňových předpisů v době zdanitelného plnění. Cena je stanovena jako cena nejvýše přípustná. 2. Účastníci smlouvy sjednávají následující platební podmínky: a. Daňový doklad bude vystaven prodávajícím a doručen kupujícímu nejdříve v den řádného předání a převzetí předmětu prodeje. Daňový doklad musí obsahovat veškeré požadované náležitosti. Pakliže tyto obsahovat nebude, je kupující oprávněn daňový doklad vrátit prodávajícímu k přepracování (osobně proti písemnému potvrzení, nebo doporučeným dopisem s doručenkou). Prodávající je následně povinen vystavit nový bezvadný daňový doklad se všemi požadovanými náležitostmi s novou dobou splatnosti kupní ceny a tento doručit kupujícímu. b. Dnem zdanitelného plnění je den (v případě více dní poslední z nich) předání předmětu prodeje kupujícímu na základě předávacího protokolu. c. Doba splatnosti kupní ceny uvedené v daňovém dokladu bude činit 30 kalendářních dnů ode dne doručení daňového dokladu, který bude obsahovat veškeré náležitosti, kupujícímu. Platbu provede kupující na č.ú. prodávajícího:.../.. vedený u.. d. Splněním platby se rozumí odepsání fakturované částky z účtu kupujícího a připsání na účet prodávajícího. e. Daňový doklad bude navíc obsahovat název projektu a registrační číslo ( Rozvoj paliativní péče, s registračním číslem CH.10/1/0 ) Článek V. Povinnosti kupujícího 1. Kupující je povinen při užívání předmětu prodeje dodržovat pravidla, vyplývající z předaných podkladů od prodávajícího v souladu s čl. III. odst. 3 této Smlouvy. Článek VI. Záruka a záruční podmínky 1. Prodávající poskytne na předmět prodeje specifikovaný v čl. I této smlouvy záruční dobu na všechny díly dodávky včetně náhradních dílů a montážních prací nejméně 24 měsíců od data protokolárního předání předmětu prodeje. Strana 15 (celkem 22)

16 2. Prodávající se zavazuje v záruční době poskytnout bezplatný záruční, po skončení záruční doby i pozáruční autorizovaný servis, a to nejpozději do 24 hodin od obdržení výzvy. Za nedodržení sjednaného termínu zaplatí prodávající kupujícímu smluvní pokutu ve výši 500,- Kč za každý započatý den prodlení. Tato pokuta bude prodávajícím zaplacena nejpozději do 14 dnů od data doručení písemné výzvy k zaplacení pokuty, kterou vydá kupující, jestliže mu vznikne nárok z této smlouvy. 3. Prodávající neodpovídá za vady, které byly způsobené používáním předmětu prodeje v rozporu s podmínkami uvedenými v návodu k použití. 4. Prodávající odpovídá za škodu způsobenou kupujícímu nebo jakékoli třetí osobě, která vznikne v souvislosti s plněním této smlouvy. Článek VII. Vlastnické právo Kupující nabývá vlastnické právo k předmětu prodeje jeho předáním a převzetím. Článek VIII. Sankce za nesplnění 1. Při prodlení kupujícího s úhradou kupní ceny je kupující povinen zaplatit prodávajícímu smluvní pokutu ve výši 0,02 % z nezaplacené částky kupní ceny za každý započatý den prodlení. 2. Při prodlení prodávajícího s termínem dodání podle čl. III. této smlouvy je prodávající povinen zaplatit smluvní pokutu ve výši 0,2 % z celkové kupní ceny za každý započatý den prodlení, a to až do doby než bude oběma stranami písemně konstatováno, že jsou výše uvedené dodávky dokončeny. 3. Zaplacením smluvní pokuty není dotčeno právo na náhradu škody vzniklé smluvní straně požadující zaplacení smluvní pokuty, pokud ke škodě došlo v příčinné souvislosti s porušením podmínek této smlouvy, které zakládá právo na zaplacení smluvní pokuty. Článek IX. Odstoupení od smlouvy 1. Prodávající je oprávněn od této smlouvy odstoupit, pokud bude kupující v prodlení s placením kupní ceny dle čl. IV této smlouvy o více jak 30 dnů. Strana 16 (celkem 22)

17 2. Účinky odstoupení nastávají dnem doručení o odstoupení. 3. Po tomto dni je kupující povinen vrátit prodávajícímu předmět prodeje a veškeré náklady spojené s odvozem předmětu prodeje do sídla společnosti jdou k tíži kupujícího a budou mu vyfakturovány. 4. Smluvní strany mají právo odstoupit od smlouvy pouze ze zákonných důvodů. Předchozí věta se nedotýká práva kupujícího plynoucího z odpovědnosti prodávajícího za vady. 5. Právo na náhradu škody a na úhradu smluvní pokuty není oprávněným odstoupením od této smlouvy dotčeno. Článek X. Závěrečná ustanovení 1. Prodávající je podle ustanovení 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, osobou povinou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly prováděné v souvislosti s úhradou zboží nebo služeb z veřejných výdajů a z tohoto důvodu je povinen archivovat originální vyhotovení smlouvy včetně jejích dodatků, originály účetních dokladů a dalších dokladů vztahujících se k realizaci předmětu smlouvy po dobu 10 let od zániku této smlouvy, minimálně však do roku Po tuto dobu je prodávající povinen umožnit osobám oprávněným k výkonu kontroly projektů provést kontrolu dokladů souvisejících s plněním této smlouvy. Zprodávající je tedy povinen poskytnout požadované informace a dokumentaci zaměstnancům nebo zmocněncům pověřených orgánů (Ministerstvo zdravotnictví EF, odbor kontroly, Nejvyšší kontrolní úřad, Ministerstvo financí odbor kontroly, Národní koordinační jednotka, Švýcarská agentura pro rozvoj a spolupráci, Úřad na ochranu hospodářské soutěže, Finanční úřad, příslušného finančního úřadu a dalších oprávněných orgánů státní správy) a je povinen vytvořit výše uvedeným osobám podmínky k provedení kontroly vztahující se k realizaci projektu (tedy k předmětu této zakázky) a poskytnout jim při provádění kontroly součinnost. Prodávající je povinen zajistit, aby tyto povinnosti plnili i případní subdodavatelé, kteří se budou podílet na realizaci předmětu smlouvy. 2. Smlouva je zpracována ve čtyřech vyhotoveních s platností originálu, z nichž kupujícímu náleží tři podepsaná vyhotovení. 3. Tato smlouva může být měněna pouze písemnými dodatky, jejichž návrhy mohou vystavovat obě strany. 4. Smluvní strany vyjadřují svůj bezvýhradný souhlas s tím, aby bylo plné znění této smlouvy zveřejněno na internetových stránkách kupujícího. Strana 17 (celkem 22)

18 5. Účastníci prohlašují, že smlouva byla sepsána podle jejich skutečné a svobodné vůle. Účastníci dále prohlašují, že si smlouvu před podpisem přečetli, s jejím obsahem souhlasí a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. 6. Prodávající se zavazuje archivovat veškerou dokumentaci k předmětnému obchodnímu případu min.do října Nedílnou součástí této smlouvy je Příloha č. 1 (cenová nabídka prodávajícího) a Příloha č. 2 (technická specifikace dodávek kompletní technické parametry, vyobrazení). V. dne.. V Trutnově dne prodávající kupující Strana 18 (celkem 22)

19 Příloha č. 5 Doložka bezúhonnosti ( Integrity Clause) Jakýkoli pokus ze strany zájemce či uchazeče o získání důvěrných informací, uzavření protiprávních dohod s konkurenty nebo pokus o ovlivnění komise či zadavatele během procesu zkoumání, objasňování, hodnocení a porovnávání nabídek povede k odmítnutí jeho přihlášky či jeho nabídky. Při podání nabídky musí uchazeč prohlásit, že nabídka byla připravena v souladu se zásadami volné soutěže, poctivého obchodního styku a nestrannosti uchazeče. Pokud by nestrannost zanikla během plnění smlouvy, musí o tom dodavatel zadavatele neprodleně informovat. Dodavatel musí vždy jednat nestranně a jako důvěryhodný poradce v souladu s etickým kodexem své profese. Nesmí činit žádná veřejná prohlášení o sub-projektu či službách bez předchozího souhlasu zadavatele. Nesmí zadavatele žádným způsobem zavazovat bez jeho předchozího písemného souhlasu. Po dobu trvání smlouvy budou dodavatel a jeho zaměstnanci respektovat lidská práva a zavazují se, že budou respektovat politické, kulturní a náboženské zvyklosti ČR. Dodavatel nesmí přijmout žádnou jinou platbu v souvislosti se smlouvou kromě plateb v ní stanovených. Dodavatel a jeho zaměstnanci nesmějí vykonávat žádnou činnost ani přijmout jakoukoli výhodu, která není v souladu s jejich závazky vůči zadavateli. Dodavatel a jeho zaměstnanci jsou povinni zachovávat služební tajemství po celou dobu trvání smlouvy a rovněž i po jejím skončení. Veškeré zprávy a dokumenty vypracované či obdržené dodavatelem jsou důvěrné. Dodavatel se zdrží jakýchkoli vztahů, které by mohly zpochybnit jeho nezávislost či nezávislost jeho zaměstnanců. Pokud dodavatel přestane být nezávislý, může zadavatel bez ohledu na škody smlouvu ukončit, aniž by dodavatel měl jakýkoli nárok na odškodnění. V případě, že vyjde najevo, že se dodavatel v procesu přidělování veřejné zakázky či plnění smlouvy dopustil protiprávního jednání, jako jsou např. korupční, podvodné či donucovací praktiky, bude jeho nabídka odmítnuta nebo smlouva anulována. Pro účely tohoto ustanovení se korupčními, podvodnými či donucovacími praktikami rozumí např. nabídka úplatku, daru, odměny či provize jakékoli osobě za účelem ji motivovat, nebo jí naopak ohrožoval či vyhrožovat jakoukoli újmou, aby vykonala, či naopak nevykonala takový čin, který mohl ovlivnit proces přidělování veřejné zakázky nebo plnění již uzavřené smlouvy. Strana 19 (celkem 22)

20 Smlouva může být rovněž zrušena dojde-li k neobvyklým obchodním výdajům. Takovými neobvyklými výdaji jsou provize neuvedené v hlavní smlouvě nebo takové, které nevyplývají z řádně uzavřené smlouvy, provize převedené do daňového ráje nebo provize zaplacené příjemci, jehož totožnost není jasně zjištěna, nebo provize zaplacené společnosti, jež má všechny příznaky toho, že je společností fiktivní. Strana 20 (celkem 22)

21 Příloha č. 6 - vzor Název veřejné zakázky: NÁKUP ELEKTRONIKY Čestné prohlášení Čestně prohlašuji, že splňujeme všechny náležitosti uvedené v Doložce o bezúhonnosti. Uchazeč: Adresa: IČO: Oprávněná osoba za uchazeče: Jméno a příjmení: V...dne Razítko a podpis oprávněné osoby: Strana 21 (celkem 22)

22 Příloha č. 7 - vzor Název veřejné zakázky: NÁKUP ELEKTRONIKY Čestné prohlášení Čestně prohlašuji, že níže uvedená společnost není v likvidaci a ani neeviduje žádné daňové nedoplatky. Uchazeč: Adresa: IČO: Oprávněná osoba za uchazeče: Jméno a příjmení: V...dne Razítko a podpis oprávněné osoby: Strana 22 (celkem 22)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Předmět nabídky: A Rozvoj domácí ošetřovatelské péče pro Charitu Tišnov (CH.10/3/076) dodávka aut Typ veřejné zakázky: veřejná zakázka malého rozsahu - nejedná se o zadávací řízení

Více

Návrh kupní smlouvy č. PPR-33617/ČJ-2014-990656

Návrh kupní smlouvy č. PPR-33617/ČJ-2014-990656 Příloha č. 2 k č.j. PPR-33617-4/ČJ-2014-990656 Návrh kupní smlouvy č. PPR-33617/ČJ-2014-990656 uzavřená v souladu s 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále

Více

Mandátní smlouva. 1.1. Mandant. dle 566 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

Mandátní smlouva. 1.1. Mandant. dle 566 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Mandátní smlouva dle 566 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) 1. SMLUVNÍ STRANY 1.1. Mandant Město Frýdlant nad Ostravicí sídlem Náměstí

Více

Zadávací dokumentace. výzvy k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Zadávací dokumentace. výzvy k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace výzvy k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Dle ustanovení 12 a 18 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ) Školení autorů

Více

Kupní smlouva. č. PPR-33122-70/ČJ-2014-990656

Kupní smlouva. č. PPR-33122-70/ČJ-2014-990656 Kupní smlouva č. PPR-33122-70/ČJ-2014-990656 uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ), (dále jen smlouva ) I. SMLUVNÍ STRANY kupující:

Více

k výběrovému řízení: Najdi si práci ve Zlínském kraji II - dodávka výpočetní techniky

k výběrovému řízení: Najdi si práci ve Zlínském kraji II - dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení: Najdi si práci ve Zlínském kraji II - dodávka výpočetní techniky ZADAVATEL: MARLIN B&V, s.r.o. zastoupený Mgr. Dušanem Bellovičem Leoše Janáčka 180 686 01 Uherské

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu HSUL-1935-04/ÚE-2015. Nákup mobilních telefonů a příslušenství

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu HSUL-1935-04/ÚE-2015. Nákup mobilních telefonů a příslušenství VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo zakázky Název zakázky: Předmět zakázky: HSUL-1935-04/ÚE-2015 Nákup mobilních telefonů a příslušenství Dodávka Datum vyhlášení zakázky: 19. 5.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu se Závaznými postupy pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK na dodávku Notebooky a dataprojektory

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla I. Identifikační údaje zadavatele název: městská část Praha 12 se sídlem: Písková 830/25, Praha

Více

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Dodávka technologie

Více

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci

Více

Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky na dodávku 11 Notebooků dle specifikace

Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky na dodávku 11 Notebooků dle specifikace Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 IČ: 44159960, tel. 582 301 411 Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky na dodávku 11 Notebooků dle specifikace Identifikace zadavatele:

Více

Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany Obchodní společnost: Karlovarský kraj IČO: 70891168 se sídlem: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Zastoupená:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Dodávka výpočetní techniky II Identifikace zadavatele Název: Gymnázium Jiřího Wolkera, Prostějov, Kollárova 3 Sídlo: Prostějov, 796 01, Kollárova

Více

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Waldorfská škola

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Kupující: Obec Řehlovice IČ: 00266981 Sídlo: Řehlovice 1, 403 13 Zastoupen: Josefem Macháčkem, starostou obce jako kupující na straně jedné

Více

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k výběrové řízení na dodávku mobilní počítačové učebny k realizaci projektu NOVÁ ŠANCE Název veřejné zakázky: Dodávka mobilní počítačové učebny k realizaci projektu

Více

Smlouva o zprostředkování

Smlouva o zprostředkování Smlouva o zprostředkování (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2445 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ). I. Smluvní strany Střední škola

Více

Smlouva o zajištění služby

Smlouva o zajištění služby Obchodní podmínky k podlimitní veřejné zakázce: Příloha č. 1 zadávacích podmínek Pronájem kongresových prostor a zajištění občerstvení pro účastníky seminářů a workshopů realizované v rámci projektu Projekt

Více

Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb

Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb Příloha č. 2 k Zadávací dokumentaci Číslo smlouvy Objednatele: Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb Čl. I Smluvní strany 1. Objednatel: Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový

Více

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb (č. ev. ČSÚ: 155-2013-S) Česká republika Český statistický úřad se sídlem: Na padesátém

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Slovanské gymnázium Olomouc tř. Jiřího z Poděbrad 13 771 11 Olomouc tel.: +420 585 231 532 fax: +420 585 220 448 e-mail: sgo@sgo.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Identifikace projektu: Program: Operační program

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník)

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném.. soudem v.,

Více

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany SMLOUVA na zhotovení projektové dokumentace, výkon inženýrské činnosti, výkon funkce koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi po dobu přípravy stavby a autorského dozoru (číslo

Více

Základní škola Blovice, okres Plzeň - jih Družstevní 650, 336 01 Blovice Mgr. Růžena Kohoutová. 400 000 Kč

Základní škola Blovice, okres Plzeň - jih Družstevní 650, 336 01 Blovice Mgr. Růžena Kohoutová. 400 000 Kč Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ)

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky 1. Název zakázky: Dodávka výpočetní a ostatní techniky určené pro projekt Centrum pro další vzdělávání v elektrotechnice

Více

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Operační program: IOP Integrovaný operační program Prioritní osa: 2 Zavádění ICT v územní veřejné správě Oblast

Více

Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby III VÝZVA. k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění

Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby III VÝZVA. k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění VÝZVA k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění dle ust. 34 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Pardubický kraj Vás tímto vyzývá k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění

Více

Název zadavatele: Střední zdravotnická škola, Tábor, Mostecká 1912. Osoba oprávněná jednat Mgr. Jana Jandáčková, ředitelka

Název zadavatele: Střední zdravotnická škola, Tábor, Mostecká 1912. Osoba oprávněná jednat Mgr. Jana Jandáčková, ředitelka Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Č.j. GB0243/2015 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pronájem multifunkčních kopírovacích zařízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 - Závazný vzor návrhu smlouvy Č.j. ZSM-135-1/OVZ-2015 se servisními službami formou kliku na prozatímní období ZAŘÍZENÍ SLUŽEB

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-9312-14/ČJ-2012-0099EC Počet listů:5 Přílohy: 4/11 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro zakázku malého rozsahu podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky. S m l o u v a o d o d á v c e z a ř í z e n í p r o s t a t i c k o u

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky. S m l o u v a o d o d á v c e z a ř í z e n í p r o s t a t i c k o u Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci

Více

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR - 6615-10/ČJ - 2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ:

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI Příloha č. 1 Obchodní podmínky Číslo smlouvy mandanta: Veřejná zakázka: BC-2/2008 NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI I. Smluvní strany 1. Letiště Ostrava, a.s.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-3058-8/ČJ-2014-990640 Počet listů: 5 Přílohy: 4/11 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro veřejnou zakázku v souladu s 18 odst. 4. písm. h) zákona č.137/2006

Více

Řešení pro kvalifikovaný podpis a konverzi

Řešení pro kvalifikovaný podpis a konverzi VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zadávacíí dokumentace) dle ustanovení 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Tato

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 13. 08. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Dodávka 27 notebooků pro Město Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design

Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. vyzývá. Regionální VaV CENTRUM FAST - AdMaS dokumentace pro územní rozhodnutí

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. vyzývá. Regionální VaV CENTRUM FAST - AdMaS dokumentace pro územní rozhodnutí VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Vysoké učení technické v Brně, jako zadavatel veřejné zakázky, Vás v souladu s ustanovením 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel: Název: Obec Mutkov Sídlem: Adresa: Mutkov 14, 785 01 Šternberk IČO: 48770485 Zastoupen: Ivanou Strnadovou, starostkou obce Email: ou.mutkov@centrum.cz Tel: 585001320 mob.: 777554680

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň Identifikační Specifikace předmětu údaje zakázky zakázka

Více

Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: VZ/1/2009/EEL Výzva k podání nabídky na zajištění předmětu: Dodávka ICT pro řízení projektu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce): 2/01/1.2/27/01

Více

Zadávací dokumentace. Výzva k podání nabídek s uveřejnění Název zakázky. Nákup výpočetní techniky pro OP RLZ 2.2/0107

Zadávací dokumentace. Výzva k podání nabídek s uveřejnění Název zakázky. Nákup výpočetní techniky pro OP RLZ 2.2/0107 Sdružení CEPAC Morava Jeremenkova 1142/42 772 00 Olomouc tel.: +420 587 438 299 fax: +420 587 438 298 e-mail: cepac@cepac.cz VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek s uveřejnění Název

Více

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky)

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky) Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou zjednodušeným podlimitním řízením podle 25 písm. a) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00B1Q5Z KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Statutární město Opava se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava Zastoupeno prof. PhDr. Zdeňkem Jiráskem, CSc., primátorem IČ: 00300535

Více

Zadávací dokumentace. Miniaturní vstřikovací lis stolní

Zadávací dokumentace. Miniaturní vstřikovací lis stolní Zadávací dokumentace pro zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou podle Pravidel Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek na Miniaturní vstřikovací lis stolní Pro potřeby

Více

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací zakázky: HSKV-2285/2011-EKO Název zakázky: Předmět zakázky

Více

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU Článek I. Smluvní strany Kupující: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Více

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové rukavice 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

Smlouva o dodání zboží a poskytování s ním spojených služeb

Smlouva o dodání zboží a poskytování s ním spojených služeb Smlouva o dodání zboží a poskytování s ním spojených služeb (dále jen Smlouva ) uzavřená v souladu s 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský

Více

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373.

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373. J Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: Níže uvedené smluvní strany I. Smluvní strany Objednatel: Obec

Více

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Zakázka: Rozvoj infrastruktury pro vytvoření společné nabídky služeb v cestovním ruchu na území Valašska Horního Vsacka Druh zakázky podle jejího

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Výměna ležatých rozvodů vody" OBCHODNÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Výměna ležatých rozvodů vody OBCHODNÍ PODMÍNKY Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu se závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP verze ke dni 27. 1. 2012 k veřejné zakázce na dodávky s názvem: zadávané v souladu s ustanovením 18 odst.

Více

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ. Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava. Miroslavem Novákem

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ. Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava. Miroslavem Novákem KUMSP008K7ZH Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Moravskoslezsko VZ 42/2015 Smluvní strany ÍMOŘAVŠÍČÓIÍLÉŽ^ KKAJ_ - KRAJSKY URAP l > CtŠIoŠMtOUVY (DODATKU)

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno 01/1.1/17/01 MŠMT v případě IPo, v případě GP ZS) 1 Název

Více

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 SMLOUVA O DÍLO č.:....... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto znění:

Více

Věc : Výzva k podání nabídky na provedení veřejné zakázky malého rozsahu:

Věc : Výzva k podání nabídky na provedení veřejné zakázky malého rozsahu: V Hostouni dne 14. 10. 2015 Věc : Výzva k podání nabídky na provedení veřejné zakázky malého rozsahu: Vážení obchodní přátelé, vyzývám Vás k podání nabídky na provedení veřejné zakázky malého rozsahu s

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce REKVALIFIKACE A PORADENSKÉ ČINNOSTI SLUŽBOVÉ PROFESE Opava, srpen 2009 Strana 1 z 149 Obsah dokumentace Čl. 1. Informace o zadavateli... 4 Čl. 2. Úvodní

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Vybavení, nástroje a nářadí Identifikace zadavatele: Název / obchodní firma Odborné učiliště a Praktická škola, Brno, Lomená 44 zadavatele: Sídlo zadavatele: Lomená

Více

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27. Zadávací dokumentace

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27. Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27 Zadávací dokumentace dále jen,,zd ) pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou dle 21odst. 1 písm. a) zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rekonstrukce stáje pro výkrm krůt

Více

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA ÚZSVM č. /2016 uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany Kupující: Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech

Více

Oprava střechy,,camelot Beseda mezi smluvními stranami:

Oprava střechy,,camelot Beseda mezi smluvními stranami: Příloha č. 4 závazný návrh Smlouvy k VZMR/2015/601 SMLOUVA O DÍLO číslo smlouvy objednatele: číslo smlouvy zhotovitele: uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2586-2651 a násl. zákona

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 1/2011 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3002 Modernizací výuky k vyšší

Více

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o.

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce na stavební práce s názvem: Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

(dále jen jako Smlouva )

(dále jen jako Smlouva ) Příloha č. 3 Smlouva o vytvoření a ověření strategie náborové kampaně (dále jen jako Smlouva ) uzavřená podle zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi smluvními stranami:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů 1 Smluvní strany Kupující: Hnutí DUHA - Friends of the Earth Czech Republic sídlo: Údolní

Více

Základní škola Žďár nad Sázavou, Švermova 4 Adresa: Švermova 4, 591 01 Žďár nad Sázavou 4zszdar.cz

Základní škola Žďár nad Sázavou, Švermova 4 Adresa: Švermova 4, 591 01 Žďár nad Sázavou 4zszdar.cz Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení počítačové učebny ZŠ Žďár nad Sázavou, Švermova 4" Ve Žďáře nad Sázavou 12.5.2014 Zadavatel: Základní škola Žďár nad Sázavou, Švermova 4 591

Více

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem VÝZVA K PŘEDLOŢENÍ NABÍDKY ve smyslu metodického pokynu ROP NUTS II Moravskoslezsko pro zadávání veřejných zakázek verze 5.02 pro Ostatní veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby: VZ 001: Pořízení

Více

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ (dále jen Rámcová smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: DODÁVKA VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Stránka 1 z 13

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: DODÁVKA VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Stránka 1 z 13 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: DODÁVKA VÝPOČETNÍ TECHNIKY Stránka 1 z 13 Obsah Obsah... 2 Identifikace zadavatele... 3 Identifikace projektu... 3 Vymezení předmětu zakázky... 3 Specifikace zakázky...

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu s Pokyny pro zadávání zakázek v rámci Regionálního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon či ZVZ, pro zpracování nabídky dle 38 Zákona, ve zjednodušeném podlimitním řízení Název veřejné zakázky: Snížení

Více

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Statutární město Ostrava, Prokešovo nám. 8, 729 29 Ostrava

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) k nadlimitní veřejné zakázce na služby Hotovostní

Více

VÝZVA. Zástupce zadavatele: Mgr. Michal Šedivý, vrchní ředitel sekce kabinetu ministryně

VÝZVA. Zástupce zadavatele: Mgr. Michal Šedivý, vrchní ředitel sekce kabinetu ministryně VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), dle Směrnice

Více

K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ

K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ V Ý Z V A K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ ZADAVATEL: Město Slušovice zastoupená: Ing. Petr Hradecký starosta města adresa: Náměstí Svobody 25 763 15 Slušovice

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice v souladu s ustanovením 6 a 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Petra Danningerová Telefon: 267 994 203 Fax: 272 936 597 E-mail: Petra.danningerova@sfzp.cz č.j. SFZP 072274/2012 Datum: 28. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serveru pro VM Ware cluster ESX do IS Celní správy Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1)

Více

Křížkovského 8 771 47 Olomouc IČ: 61989592. veřejná vysoká škola. prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D.

Křížkovského 8 771 47 Olomouc IČ: 61989592. veřejná vysoká škola. prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D. Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním v souladu s ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu s Pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova na období 2014 2020, č.j. 40495/2015-MZE

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu:

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Sp. zn.: CN/156/CN/15 Č.j.: 6918/15/CN Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Zajištění pronájmu softwarových licencí a souvisejících služeb pro osobní počítače a servery SŠZP Klatovy

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA S VÍCE ÚČASTNÍKY O REALIZACI PORADENSKÝCH ČINNOSTÍ

RÁMCOVÁ SMLOUVA S VÍCE ÚČASTNÍKY O REALIZACI PORADENSKÝCH ČINNOSTÍ !~ ť ~ IMP1 ~ OPERAČNÍPROGRAM PODPORUJEME ~j~ý 1 ŠVI LIDSKÉ ZDROJE VAŠI RUDOUCNOST A ZAMESTNANOST www.e5fcr.cz RÁMCOVÁ SMLOUVA S VÍCE ÚČASTNÍKY O REALIZACI PORADENSKÝCH ČINNOSTÍ uzavřená podle ustanovení

Více

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

Služba lokálního Internetu - připojení symetrickou rychlostí - nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1

Služba lokálního Internetu - připojení symetrickou rychlostí - nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1 Č.j.: 13812/2012-OIT Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 12 odst. 3 a 18odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou

Více

Smlouva o dílo. na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno

Smlouva o dílo. na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno Smlouva o dílo na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno uzavřená podle ust. 536 a násl. obchodního zákoníku níže uvedené dne, měsíce a roku, mezi těmito

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:..

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:.. Stránka 1 z 8 Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále též jako Občanský

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky (ZMR 2. kategorie). Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více