JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK"

Transkript

1 KAVÁRNA HERNA HLÍDÁNÍ DĚTÍ OSLAVY... Originální rodinné centrum pro Vás a Vaše děti JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

2 Nejsme baristé, ale máme pro Vás připraveno hned několik druhů kávy Corsini a chceme, aby Vám chutnala. Rodinná firma Corsini Café nakupuje nejlepší odrůdy kávy přímo v oblastech Brazílie, Santo Domingo, Columbia, Kenya, Jamaica. Pražení kávy, které je nejdůležitější fází při zpracování čerstvého kávového zrna, se provádí pomalou Cappuccino klasické mlečná pěna teplé mléko 30 ml espresso +/- 5 ml Cappuccino šálek ml Caffè latte mickropěna 30 ml espresso +/- 5 ml Caffè latte šálek ml metodou s cykly trvající od 15 do 18 minut, aby byl získán nejlepší stupeň upražení kávy, který odpovídá za chuť a aroma kávového zrna. Rodinná firma Corsini Café praží kávu s láskou s jediným cílem: nabídnout nejvyšší kvalitu kávy. V první řadě je výběr surovin a péče o výrobní proces. mlečná pěna 30 ml espresso +/- 5 ml teplé mléko minimálně 200 ml horká voda 30 ml espresso +/- 5 ml Americano Cappuccino šálek ml Latte macchiato vysoká sklenice více než 250 ml

3 CORSINI Café je držitelem certifikátů kvality ISO 9001, 9002, SA8000. Současný prezident společnosti Dr. Silvano Corsini je předsedou sdružení výrobců porcované kávy v PODech (E.S.E. Konsorcia). Ristretto crema 20 ml espresso Espresso šálek ml Espresso crema 30 ml espresso +/- 5 ml Espresso šálek ml V roce 1994 byl vyhlášen prestižním časopisem Tea and Coffee magazine nejlepším odborníkem v oblasti kávy na světě. crema 60 ml espresso +/- 10 ml mléčná pěna 30 ml espresso +/- 5 ml Espresso Doppio double shot Espresso šálek ml Espresso macchiato klasické Espresso šálek ml Různé chutě spotřebitelů jsou uspokojeny nabídkou různých druhů kávy Compagnia dell Arabica. Směsi Compagnia dell Arabica jsou jako dílo autora, nesou nezaměnitelný tón a charakter kávy. Káva Corsini Cafe nabízí nejen nabídku kvalitní zrna kávy, ale i hustých italských čokolád.

4 Káva Corsini Presso Ristretto (malé) Espresso (klasické) Espreso doppio (double shot dvojité) Espresso macchiato (s pěnou) Espresso americano (velké více vody) Cappuccino malé/velké Caffé Latte Latte macchiato Vídeň Alžír Turek Ledová káva se zmrzlinou Frappé se zmrzlinou Bezkofeinová káva 29 Kč 42 Kč 42 Kč 39/45 Kč 42 Kč 42 Kč 42 Kč 45 Kč 45 Kč 42 Kč Přijďte si objednat k baru, vše Vám poté rádi přineseme. Všechna naše jídla mohou obsahovat všechny alergeny, seznam alergenů k nahlédnutí na baru a na nástěnkách. Doklad o zaplacení si pečlivě uschovejte! Jsme plátci DPH.

5

6 Čaj Čaj Dilmah 360 ml (dle nabídky) Čaj čerstvý zázvor/máta s medem 360 ml Čaj s rumem 360ml + 2 cl 29 Kč 45 Kč Ostatní teplé nápoje Kakao 200 ml Mléko teplé nebo studené 200 ml Horká čokoláda Corsini (bílá nebo tmavá) Horké ovoce Svařák domácí Horká griotka Grog Bombardino (vaječný likér, teplé mléko, čoko poleva, šlehačka) Caro (kávový nápoj) Melta (nekávový nápoj) Rozpustná káva 15 Kč 12 Kč 45 Kč Přijďte si objednat k baru, vše Vám poté rádi přineseme. Všechna naše jídla mohou obsahovat všechny alergeny, seznam alergenů k nahlédnutí na baru a na nástěnkách. Doklad o zaplacení si pečlivě uschovejte! Jsme plátci DPH.

7

8 Ostatní nápoje Mléčný shake s příchutí (zmrzlina vanilka nebo čokoláda granko) Džbánek s limetkou, citrónem a mátou 1 l Džbánek se zázvorem, citrónem a třtinovým cukrem 1 l Citronáda 1 l (šťáva s citrónem) Voda Toma Natura 0,33/0,7 l 15/25 Kč Džus Toma, Džus Toma 100%, Pepsi, 7 UP, Mirinda, Tonic 0,25 l 28 Kč Reb Bull 45 Kč Pivo Alko, nealko, ochucené 0,5 l (Gambrinus 10 a Excelent 11, Birell) 30 Kč víno Rozlévané červené a bílé 200 ml (dle denní nabídky Svatovavřinecké a Pálava) 30 Kč Přijďte si objednat k baru, vše Vám poté rádi přineseme. Všechna naše jídla mohou obsahovat všechny alergeny, seznam alergenů k nahlédnutí na baru a na nástěnkách. Doklad o zaplacení si pečlivě uschovejte! Jsme plátci DPH.

9

10 Něco k zakousnutí Zapečená tortilla šunka - sýr Toast šunka - sýr (4 trojúhelníčky) Panini kuře - modrý sýr nebo šunka - sýr Párek v rohlíku Snídaně Domeček 4 opečený toast, máslo, džem Domácí nakládaný hermelín s pečivem Domácí utopenec s pečivem Pizza Gladiátor (dle denní nabídky) sýrová, šunková, salámová, hawai 30 Kč 49 Kč 20 Kč 30 Kč 45 Kč 95 Kč K výše uvedené nabídce hořčice, kečup nebo tatarka dle výběru zdarma Přijďte si objednat k baru, vše Vám poté rádi přineseme. Všechna naše jídla mohou obsahovat všechny alergeny, seznam alergenů k nahlédnutí na baru a na nástěnkách. Doklad o zaplacení si pečlivě uschovejte! Jsme plátci DPH.

11

12 Něco k zakousnutí ANEB sladké baví každého! Dorty Kremex (dle denní nabídky) čokoládový, medovník, snickers, maliny s tvarohem, šlehačkový Koláč se žmolenkou nebo cheesecake (dle denní nabídky) 25 Kč Vafle - nutella nebo marmeláda se šlehačkou 25 Kč Zmrzlinový pohárek se šlehačkou a ovocem Snídaně Domeček 4 opečený toast, máslo, džem 30 Kč Ovesná kaše Emco (dle denní nabídky) 20 Kč Kinder mléčný řez 18 Kč Nanuky (dle denní nabídky) 15/20/25 Kč Tvaroháček, Matylda, Pribináček nebo jogurt 18 Kč Přijďte si objednat k baru, vše Vám poté rádi přineseme. Všechna naše jídla mohou obsahovat všechny alergeny, seznam alergenů k nahlédnutí na baru a na nástěnkách. Doklad o zaplacení si pečlivě uschovejte! Jsme plátci DPH.

13

14 Dě tské meníčko NÁPOJ Kakao, mléko nebo dětský bio čaj ovocný JÍDLO Kinder mléčný řez Vafle 1 ks + nutella nebo marmeláda Toast (2 trojúhelníčky) Párek v rohlíku 30 Kč kombinace jídla a nápoje Pro nejmenší Přesnídávka Masozeleninový příkrm (4 m-1 rok) Hipp bio menu (1-3 roky) Ovocňák pyré nebo mošt 200 ml Kukuřičné křupky nesolené Kinder mléčný řez Tvaroháček, Matylda, Pribináček nebo jogurt Výběr z několika druhů dětských čajů Kakao 200 ml Mléko teplé nebo studené 200 ml Mléčný shake s příchutí (zmrzlina vanilka nebo čokoláda granko) bio 25 Kč 49 Kč 22 Kč 25 Kč 18 Kč 18 Kč 20 Kč 15 Kč 12 Kč Přijďte si objednat k baru, vše Vám poté rádi přineseme. Všechna naše jídla mohou obsahovat všechny alergeny, seznam alergenů k nahlédnutí na baru a na nástěnkách. Doklad o zaplacení si pečlivě uschovejte! Jsme plátci DPH.

15

16 Ječmen a Chlorella Green Ways Produkty GW nejsou náhradou pestré stravy. Jsou pouze jejím kvalitním doplňkem. Nejsou léky, ani je nenahrazují. Mají vlastnosti zeleniny, navíc mají pouze uživatelsky praktičtější formu použití. Ječmen Green Ways obsahuje celou škálu biologicky aktivních látek, jejichž neúplný výčet uvádí tabulka. Avšak jakákoli z kontextu vytržená účinná látka nebo hodnota jedné mikro-či makroživiny nevypovídá o celkovém přínosu zelených potravin. Důležitá je totiž celková souhra všech látek, nikoliv údaje o hodnotách několika aktuálně módních složek. Ječmen není sbírkou namátkově poskládaných látek. Je dokonalým, přírodou sladěným orchestrem. O hodnotě nápoje rozhoduje nejen složení, ale i forma zpracování. Produkt je zpracováván natolik šetrně, že obsahuje široké spektrum živých enzymů. Díky minutovému sušení ve sprayové sušičce při teplotě max. 31 C zůstává Ječmen GW živým produktem. Enzymatická aktivita byla měřena u mnoha enzymů, jako např. u superoxiddismutázy. Pro zachování enzymatické aktivity udržujte balení v temnu a suchu, při přípravě nápoje používejte vodu studenou, nebo maximálně vlažnou a neperlivou. Ječmen GW neobsahuje žádné přísady, jde o zcela čistý přírodní produkt! Vysušená šťáva z ječmene neobsahuje lepek (gluten), není pasterována a je maximálně vstřebatelná. Pečlivý výběr suroviny zajišťuje nadstandardní kvalitu a užitek našich produktů.

17 Chlorella Green Ways obsahuje mimo širokou škálu biologicky aktivních látek (jejichž neúplný výčet naleznete v přehledu vitamínů a minerálů) také další unikátní látky. Je například jedním z nejbohatších zdrojů zeleného barviva chlorofylu, jemuž vděčíme za život na této planetě. Mimoto o hodnotě potravin (stejně jako o hodnotě tablet Chlorelly) rozhoduje nejen složení a analytické údaje, ale také forma zpracování. Chlorella GW je vyráběna tak, aby byl zachován jak maximální obsah účinných látek, tak aby tyto látky byly maximálně vstřebatelné a pro organismus přístupné. K tomu přispívá i unikátní metoda sprayového sušení Chlorelly GW (STEAM), při které dochází k desintegraci buněčné stěny. Tato metoda zaručuje vysokou vstřebatelnost nutričních látek (minimálně 80 %). Chlorella GW neobsahuje žádné přísady, jde o zcela čistý produkt. 100% vstřebatelný enzymatický nápoj firmy Green Way díky vysokému množství enzymů a antioxidantů uzdravuje, zpomaluje stárnutí a vitalizuje organismus přináší velmi rychlý nástup E působí proti únavě, stresu a vyčerpanosti má jedinečné protizánětlivé, protivirové a hojivé vlastnosti neobsahuje vlákninu ani lepek vhodný při léčbě zánětů střeva, včetně celiakie podporuje pitný režim 0,3 l 45 Kč

18 Horké džusy Toma Skořicová hruška (mletá skořice) Zimní jahoda (vanilkový cukr, mletý skořice) Zázvorový pomeranč (čerstvý zázvor) Rybízový svařák (mletá skořice, hřebíček) Pečené jablko (mletá skořice, hřebíček) Horká broskev (vanilkový cukr, mletá skořice) 0,25 l Horké nápoje Toma lze snadno připravit pomocí parní trysky, džusu Toma a směsi koření. Výtečná chuť je zaručena. Přijďte si objednat k baru, vše Vám poté rádi přineseme. Všechna naše jídla mohou obsahovat všechny alergeny, seznam alergenů k nahlédnutí na baru a na nástěnkách. Doklad o zaplacení si pečlivě uschovejte! Jsme plátci DPH.

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK ***** KAVÁRNA ***** HERNA ***** OSLAVY ***** OriginÁlní rodinné centrum pro VÁs A VAše děti JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK www.domecekurondelu.cz Lavazza Nejsme baristé, ale máme pro Vás připraveno hned několik

Více

café-bar CAFÉ ESCLUSIVO

café-bar CAFÉ ESCLUSIVO CAFÉ ESCLUSIVO 100% AR ABICA CAFÉ ESCLUSIVO BRASIL SANTOS Díky sametové chuti s jemným nádechem čokolády je ideální ranní kávou COLOMBIA MEDELIN SUPREMO Pro svou sladkou karamelovou chuť je vhodná k potěšení

Více

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny.

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny. vzniká v roce 1990. V této době se ještě nedá hovořit o cukrárně takové jakou je dnes. Z počátku celé podnikání záviselo na výrobě a rozvozu vaniček a následné malé výrobně na zahrádce rodinného domu.

Více

Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod

Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod Oblíbená káva Gaetano Denně čerstvě pražená Vyhledávaná pochoutka všech znalců a milovníků dobré kávy Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod Prémiová čokoláda Cioconat Oblíbená čokoláda Nevšední gurmánský

Více

Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté!

Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté! léto 2014 Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté! Právě sedíte v domě, jehož hlavní část byla postavena v druhé pol. 19. století. Objekt se nalézá v památkově chráněné zóně a čelní zdobená fasáda je

Více

ZELENKA. Cukrárna & Kavárna

ZELENKA. Cukrárna & Kavárna D O B R O U C H U Ť ZELENKA Cukrárna & Kavárna ZMRZLINY & POHÁRY Zmrzliny Domácí zmrzlina vlastní výroby dle denní nabídky ve vitríně kopeček 50ml Domácí zmrzlina 14 Kč jahodová, malinová, Míša, čokoládová,

Více

Zveme Vás na vážně dobré kafe. Všechny druhy káv jsou pro Vás připraveny zitalské kávy TROMBETTA ROSSO BAR Složení : směs 40 % ARABICA, 60 % ROBUSTA

Zveme Vás na vážně dobré kafe. Všechny druhy káv jsou pro Vás připraveny zitalské kávy TROMBETTA ROSSO BAR Složení : směs 40 % ARABICA, 60 % ROBUSTA Zveme Vás na vážně dobré kafe Všechny druhy káv jsou pro Vás připraveny zitalské kávy TROMBETTA ROSSO BAR Složení : směs 40 % ARABICA, 60 % ROBUSTA Espresso Caffé Lungo (velké espresso) Caffé Amerikana

Více

Domácí dršťková s chlebem 30,- Česnečka s osmaženým chlebem 25,- Gulášová s chlebem 30,- Zbojnická klobása 35,- Kuřecí stehno 35,- *Vepřový bůček 35,-

Domácí dršťková s chlebem 30,- Česnečka s osmaženým chlebem 25,- Gulášová s chlebem 30,- Zbojnická klobása 35,- Kuřecí stehno 35,- *Vepřový bůček 35,- Hostinec Pod Drnem Na Vaše přání Vám obsluha poskytne menu, kde jsou vyznačeny alergeny. PO L ÉVKY Podle aktuální nabídky Domácí dršťková s chlebem 30,- Česnečka s osmaženým chlebem 25,- Gulášová s chlebem

Více

Možnost přípravy káv S SEBOU, včetně BEZKOFEINOVÉ KÁVY

Možnost přípravy káv S SEBOU, včetně BEZKOFEINOVÉ KÁVY Kávy 7 g Espresso 32,- Kč 7 g Espresso ristretto 32,- Kč 7 g Espresso lungo 32,- Kč 14 g Espresso doppio 52,- Kč 7 g Espresso macchiato - espresso, mléčná pěna 34,- Kč 7 g Cappuccino 7 g Cappuccino Vienesse

Více

U Kojota. Po - Čt 10:00-23:00 Pá 10:00-01:00 So 11:00-01:00 Ne 14:00-22:00

U Kojota. Po - Čt 10:00-23:00 Pá 10:00-01:00 So 11:00-01:00 Ne 14:00-22:00 Otevírací do ba Po - Čt 10:00-23:00 Pá 10:00-01:00 So 11:00-01:00 Ne 14:00-22:00 www.uko jo ta.cz SPECIALITY K PIVU 1 ks Utopenec 22, 4 ks Topinky s česnekem 20, 1 ks Klobása 39, 4 půlky Topinky s vejcem

Více

Provozní a obsluhující personál Vám přeje příjemné posezení a spokojenost při výběru jídel a nápojů v naší restauraci

Provozní a obsluhující personál Vám přeje příjemné posezení a spokojenost při výběru jídel a nápojů v naší restauraci Provozní a obsluhující personál Vám přeje příjemné posezení a spokojenost při výběru jídel a nápojů v naší restauraci Zodpovědný vedoucí: Winklerová Pavlína Tel.: 736 640 649 IČO: 42874181 E-mail: info@utoflu.cz

Více

Pečené jehněčí kolínko s česnekem, listovým špenátem a šťouchaným bramborem

Pečené jehněčí kolínko s česnekem, listovým špenátem a šťouchaným bramborem Nabídka šéfkuchaře Pečené jehněčí kolínko s česnekem, listovým špenátem a šťouchaným bramborem Hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně podávané se šťouchaným bramborem Francouzská kachní prsa

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Výjimečná královská káva Dallmayr. Pro výrobu této kávy jsou používány výhradně nejjemnější druhy káv z horských oblastí, nejlepších provincií světa. Espresso malé, velké 26,-

Více

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny.

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny. Cukrárna Panenka vzniká v roce 1990. V této době se ještě nedá hovořit o cukrárně takové jakou je dnes. Z počátku celé podnikání záviselo na výrobě a rozvozu vaniček a následné malé výrobně na zahrádce

Více

jídelní lístek malá jídla polévky dětská jídla naše speciality 75,-

jídelní lístek malá jídla polévky dětská jídla naše speciality 75,- jídelní lístek malá jídla 100 gr Rozpečený hermelín s vlašskými ořechy, medem a brusinkami (Alergeny č.7,8) 120 gr Zapečená bramborová miska s nivou na grilované zelenině (Alergeny č. 7) polévky 75,- 75,-

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Lungo, Espresso, Ristretto 45,- Dvojité espresso 78,- Espresso Macchiato 49,- Silné espresso servírované v malém šálku s čepičkou mléčné pěny. Turecká káva 45,- Cappuccino 54,-

Více

Kavárna Á mos. Složení kávy Segafredo je stejné ve všech zemích TIPICO E ORIGINALE.

Kavárna Á mos. Složení kávy Segafredo je stejné ve všech zemích TIPICO E ORIGINALE. Na složení směsi kávy je kladen velký důraz. Směs se skládá z kávových zrnek druhu Arabica a Robusta té nejvyšší kvality, která jsou pražena podle starého benátského receptu. Směs Segafredo byla vypracována

Více

910 100g Šunková rolka s křenovou šlehačkou 50,- 909 100g Krevetový koktejl s toastem 60,-

910 100g Šunková rolka s křenovou šlehačkou 50,- 909 100g Krevetový koktejl s toastem 60,- Informace o alergenech obsažených v pokrmech obdržíte na požádání u obsluhy. Hotová jídla podáváme každý den do 15:00 hod. Předkrmy či něco k pivu 910 100g Šunková rolka s křenovou šlehačkou 50,- 909 100g

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Výjimečná královská káva Dallmayr. Pro výrobu této kávy jsou používány výhradně nejjemnější druhy káv z horských oblastí, nejlepších provincií světa. 1. Espresso malé, velké 32,-

Více

Přirozeně fermentované limonády jedinečné chuti se 100 letou tradicí. Připravují se z nejjemnějších bylinných ingrediencí.

Přirozeně fermentované limonády jedinečné chuti se 100 letou tradicí. Připravují se z nejjemnějších bylinných ingrediencí. nealkoholické nápoje Aquila neperlivá 0,33 l Mattoni minerální voda jemně perlivá 0,33 l Römerquelle neperlivá/perlivá 0,75 l 69 Kč Jablečný mošt 0,2 /0,3 l 29/39 Kč Aloe vera 0,2/0,3 l 29/39 Kč Kinley

Více

AKČNÍ NABÍDKA (PO 15:00 HODINĚ) OVOCNÉ ZMRZLINOVÉ POHÁRY A CUKRÁŘSKÉ DEZERTY

AKČNÍ NABÍDKA (PO 15:00 HODINĚ) OVOCNÉ ZMRZLINOVÉ POHÁRY A CUKRÁŘSKÉ DEZERTY AKČNÍ NABÍDKA (PO 15:00 HODINĚ) 100g SMAŽENÝ KUŘECÍ NEBO VEPŘOVÝ ŘÍZEK S HRANOLKY 99 Kč A OBLOHOU 100g SMAŽENÝ SÝR SE ŠUNKOU, HRANOLKY, OBLOHOU 99 Kč A TATARSKOU OMÁČKOU OVOCNÉ ZMRZLINOVÉ POHÁRY A CUKRÁŘSKÉ

Více

MENU KAVÁRNA MORAVAN

MENU KAVÁRNA MORAVAN MENU KAVÁRNA MORAVAN Přejeme Vám dobrou chuť a těšíme se na Vaši příští návštěvu. Označení přítomnosti alergenů v pokrmu je vyznačeno v menu číslem označující alergen. Seznam alergenů je uveden v zadní

Více

Přehled alergenů u jednotlivých jídel je k dispozici ve vzorovém jídelním lístku u obsluhy. POLÉVKY

Přehled alergenů u jednotlivých jídel je k dispozici ve vzorovém jídelním lístku u obsluhy. POLÉVKY Přehled alergenů u jednotlivých jídel je k dispozici ve vzorovém jídelním lístku u obsluhy. POLÉVKY 0,33 l Moravská kapustnice podávaná se sušenou švestkou a smetanou 40,- 0,33 l Česneková podávaná se

Více

Snídaňové menu Snídaňové menu podáváme denně od 9.00 do 11.00 hodin. 10,- Kč 17,- Kč 10,- Kč

Snídaňové menu Snídaňové menu podáváme denně od 9.00 do 11.00 hodin. 10,- Kč 17,- Kč 10,- Kč Snídaňové menu Snídaňové menu podáváme denně od 9.00 do 11.00 hodin Menu 1 Pudinkové brýle, jablkový nebo pomerančový juice, cappuccino nebo čaj s medem. 74,- Kč Menu 2 Pekanový pletenec s javorovým sirupem,

Více

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips.

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips. KÁVA La Boheme Mexico Santa Teresa Delikátní krémové espresso z mexické oblasti Chiapas. V šálku vás překvapí silná kakaová chuť s oříškovým aroma a příjemná karamelová dochuť. Plné, hutné a vyvážené espresso.

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Espresso 39,- Dvojité espresso 72,- Espresso Macchiato 45,- Silné espresso servírované v malém šálku s čepičkou mléčné pěny. Turecká káva 39,- Cappuccino 48,- Silné espresso s

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURANT

JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURANT PŘEDKRMY: 80g CARPACCIO S TOASTEM 109,- marinovaná hovězí svíčková s rukolou, černými olivami, sušenými rajčaty, hoblinkami parmezánu a olivovým olejem 120g QUESADILLAS 75,- rozpečená

Více

PŘEDKRMY: POLÉVKY: SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE:

PŘEDKRMY: POLÉVKY: SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE: Jídelní lístek PŘEDKRMY: 80 g Šunka od kosti podávaná s čerstvým křenem a okurkou { 10 } 69 Kč 80 g Plátky rajčat s balkánským sýrem a olivami, toast { 1, 7 } 59 Kč 80 g Grilovaný hermelín s restovanou

Více

PALACE RESTAURANT MENU

PALACE RESTAURANT MENU PALACE RESTAURANT MENU Vážení hosté, pro Vaši lepší orientaci jsou veškeré pokrmy označeny alergeny, které se mohou v pokrmech vyskytovat. Lepek Mléko Bez cukru Bezmasé Celer Sója Majonéza Hořčice Ryby

Více

Jídelní lístek a Nápojový lístek

Jídelní lístek a Nápojový lístek Polévky 0,3l Drůbeží vývar se zeleninou, masem a nudlemi (1,9) 35,-Kč 0,3l Česneková polévka z uzených žeber s vejcem a tvarůžkem, chlebové krutonky (1,3) 48,-Kč Teplý předkrm 100g Gratinovaný Hermelín

Více

P i a r i s t i c k á, B e n e š o v PO SO 8:00 21:00. Kavárna U Piaristů

P i a r i s t i c k á, B e n e š o v PO SO 8:00 21:00. Kavárna U Piaristů P i a r i s t i c k á, B e n e š o v PO SO 8:00 21:00 Kavárna U Piaristů Espresso nápoje (100% Arabika 7g) Ristretto Espresso Alternativní příprava kávy Turecká káva Latte Macchiato Corretto (Vaječný koňak)

Více

TEPLÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ

TEPLÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ KÁVA Tonino Lamborghini 7,5g Espresso 38,- 7,5g Espresso s mlékem 42,- 7,5g Espresso doppio 55,- 7,5g Espresso bez kofeinu 42,- 7,5g Espresso machiato 44,- 7,5g Cappuccino 45,- 7,5g Cappuccino jumbo 70,-

Více

FRANCOUZSKÉ PALAČINKY FRANCOUZSKÉ PALAČINKY

FRANCOUZSKÉ PALAČINKY FRANCOUZSKÉ PALAČINKY Káva Teplé mléko ke kávě... 3,- Espresso... 35,- Espresso Lungo... 35,- Latte Machiato 7... 49,- Latte 7 (karamel, vanilka, oříšek)... 58,- Velké cappuccino 7... 49,- Cappuccino 7... 45,- Cappuccino 7

Více

9 312 000 Bruschetta rajčata, olivy, oregáno, 70 g 22 Kč. 9 312 010 Bruschetta houby a krémová omáčka, 70 g 22 Kč

9 312 000 Bruschetta rajčata, olivy, oregáno, 70 g 22 Kč. 9 312 010 Bruschetta houby a krémová omáčka, 70 g 22 Kč KÓD NÁZEV TYP CENA 9 612 912 Ryzlink Rýnský pozdní sběr, 0,75 l 189 Kč 9 611 212 Chardonnay pozdní sběr, 0,75 l 189 Kč 9 611 111 Svatovavřinecké pozdní sběr, 0,75 l 189 Kč 9 612 911 Ryzlink vlašský pozdní

Více

2, 90 1 kg = 96,67 Kč. 8, 90 1 kg = 89,- Kč 7, 90. 10, 90 1 l = 21,80 Kč. 79, 90 1 kg = 799,- Kč. 12, 90 1 kg =129,- Kč. 9, 90 1 kg = 99,- Kč

2, 90 1 kg = 96,67 Kč. 8, 90 1 kg = 89,- Kč 7, 90. 10, 90 1 l = 21,80 Kč. 79, 90 1 kg = 799,- Kč. 12, 90 1 kg =129,- Kč. 9, 90 1 kg = 99,- Kč Čertovské špekáčky Attack lískový oříšek, čokoláda 30 g 28.8.- 7.9. 2013 30. 8. - 1. 9. 8, Pletýnka sypaná solí 120 g 6, 1 kg = 57,50 Kč 2, 1 kg = 96,67 Kč Zlatopramen 11 speciální ležák Jacobs Krönung

Více

KÁVA (podáváme s mlékem a vodou)

KÁVA (podáváme s mlékem a vodou) KÁVA (podáváme s mlékem a vodou) Espresso (7g kávy, 30ml vody) Espresso lungo (7g kávy, 30ml vody + horká voda na dolití) Espresso doppio (14g kávy, 60ml vody) Ristretto (7g kávy, 20ml vody) Espresso macchiato

Více

150 g Plněný bramborák 92, - Kč. 150 g Kytka na čínský způsob 94, - Kč. 1 50 g Libové z panenky, 96, - Kč. 150 g Obkládaná kytečka 97, - Kč

150 g Plněný bramborák 92, - Kč. 150 g Kytka na čínský způsob 94, - Kč. 1 50 g Libové z panenky, 96, - Kč. 150 g Obkládaná kytečka 97, - Kč Dobrotiska z prasátka 150 g Plněný bramborák 92, - Kč ( kýta, zelenina, česnek, kečup ) 150 g Kytka na čínský způsob 94, - Kč ( kari, paprika feferonky,česnek ) 1 50 g Libové z panenky, 96, - Kč ( medailónky

Více

NOVÁ VES U ČESKÝCH BUDĚJOVIC

NOVÁ VES U ČESKÝCH BUDĚJOVIC JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK PIZZA MENU Nová Ves 30 373 15 Nová Ves u Českých Budějovic mobil: 602171179 Provozovatel: Břetislav Šádek DOBRÝ DEN VÁŽENÍ HOSTÉ, Břetislav Šádek s kolektivem spolupracovníků

Více

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280 Tchibo Espresso Milano Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5A856 Tchibo Espresso Sicilia Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5D856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5C856 African

Více

2 mražené zboží. Pizza jako z pizzerie... Kdo neochutná neuvěří! 57,20. 65,78 s DPH. Hawai tomatový základ, polotuhý sýr, šunka, ananas, oregáno

2 mražené zboží. Pizza jako z pizzerie... Kdo neochutná neuvěří! 57,20. 65,78 s DPH. Hawai tomatový základ, polotuhý sýr, šunka, ananas, oregáno 2 mražené zboží Ručně dělaná, mražená pizza Della Casa Ø28cm Ideální občerstvení do barů, kaváren, heren, sportovišť a jiných zařízení bez vybavené kuchyně. Při objednání 40Ks, zapůjčení pece na rozpékání

Více

KÁVA A ČAJ KÁVA, ČAJE, LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE, CUKR, MED, CITRONKY, MLÉKO KÁVA A ČAJ

KÁVA A ČAJ KÁVA, ČAJE, LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE, CUKR, MED, CITRONKY, MLÉKO KÁVA A ČAJ Káva i čaj jsou nápoje pro chvíle pohody, ale i pro doplnění energie a pro zahřátí. Abyste mohli svým zákazníkům nabídnout vhodný nápoj, najdete v této kategorii širokou nabídku kávy, čajů a doplňkového

Více

Předkrmy. Carpaccio classico plátky hovězí svíčkové s kapary, hoblinky parmazánu. Grilované tygří krevety chili, česnek, olivový olej, bageta.

Předkrmy. Carpaccio classico plátky hovězí svíčkové s kapary, hoblinky parmazánu. Grilované tygří krevety chili, česnek, olivový olej, bageta. Předkrmy Caprese mozzarella, rajčata, bazalka, bageta Carpaccio classico plátky hovězí svíčkové s kapary, hoblinky parmazánu Grilované tygří krevety chili, česnek, olivový olej, bageta Tatarský biftek

Více

Bezbariérová tréninková kavárna Nápojový lístek CHARITA OLOMOUC, SDO, Wurmova 5

Bezbariérová tréninková kavárna Nápojový lístek CHARITA OLOMOUC, SDO, Wurmova 5 tímto obrázkem jsou označeny výrobky FairTrade KÁVA Presso Presso Piccollo Dvojpresso Cappuccino Latté Vídeň Alžír Turek Guafée rozpustná obilná káva Orzo /bezkofeinová/ rozpustná káva Bio Tanzanie Ledová

Více

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Swiss Quality CafeRomatica 855 Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím tlačítka:

Více

Restaurace Knížecí Dvůr MENU

Restaurace Knížecí Dvůr MENU Restaurace Knížecí Dvůr MENU Vážení hosté, pro Vaši lepší orientaci jsou veškeré pokrmy označeny alergeny, které se mohou v pokrmech vyskytovat. Lepek Mléko Bez cukru Bezmasé Celer Sója Majonéza Hořčice

Více

Slané pochutiny. 110 Kč

Slané pochutiny. 110 Kč Pizza Della Casa Hawai (tomatový základ, polotvrdý sýr, šunka, ananas, oregáno) Qattro stagiony (tomatový základ, polotvrdý sýr, šunka, slanina, žampiony, olivy oregáno) Salame (tomatový základ, polotvrdý

Více

hotspot: U-vazky heslo: dobrakava

hotspot: U-vazky heslo: dobrakava V naší kavárně U Vážky můžete ochutnat mnoho variací kávy, čaje a horké čokolády značky Filicori Zecchini, která má tradici více jak 90 let. Tato značka je důkaz té nejvyšší kvality, pochází ze země kávy

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ VÁM PŘEJE PROVOZOVATEL RESTAURACE S KOLEKTIVEM UPOZORNĚNÍ: U minutek - jídel z masa - jsou uvedeny v nabídce hmotnosti masa v syrovém stavu. U ostatních jídel

Více

Kavárna Havel. Espresso silná malá káva 29,- Káva Lungo velká káva 29,- Káva Doppio dvojité silné espresso 49,- Espresso s mlékem 32,-

Kavárna Havel. Espresso silná malá káva 29,- Káva Lungo velká káva 29,- Káva Doppio dvojité silné espresso 49,- Espresso s mlékem 32,- Kavárna Havel Káva Espresso silná malá káva 29,- Káva Lungo velká káva 29,- Káva Doppio dvojité silné espresso 49,- Espresso s mlékem 32,- Espresso Macchiato malá káva s mléčnou pěnou 35,- Cappuccino 39,-

Více

Menu. 200 g Pstruh na kmíně a másle 120 Kč. 200 g Pstruh s bylinkovým máslem 120 Kč. 200 g Grilovaný candát na rozmarýnu 165 Kč

Menu. 200 g Pstruh na kmíně a másle 120 Kč. 200 g Pstruh s bylinkovým máslem 120 Kč. 200 g Grilovaný candát na rozmarýnu 165 Kč Menu Ryby 200 g Pstruh na kmíně a másle 120 Kč 200 g Pstruh s bylinkovým máslem 120 Kč 200 g Grilovaný candát na rozmarýnu 165 Kč (Příplatek na váhu nad 200 g za každých 5 dkg + 5 Kč) Drůbeží maso 200

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK Polévky 0,25l Polévka dle denní nabídky 30 Kč 0,25l Staročeská česnečka se sýrem 30 Kč Něco menšího pro chuť 1 kus U nás nakládaný HERMELÍN s feferonkou 55 Kč 1 kus U nás nakládaný

Více

STUDENÉ PŘEDKRMY TEPLÉ PŘEDKRMY

STUDENÉ PŘEDKRMY TEPLÉ PŘEDKRMY STUDENÉ PŘEDKRMY 80 g Šunková rolka s křenem a šlehačkou 35,- 150 g Salát s parmazánem 45,- TEPLÉ PŘEDKRMY 50 g Topinka s ohnivým masem 65,- (50g. vepř. panenka, zelenina, chilli, kečup, hořčice) 80 g

Více

RESTAURACE PŘEHRADA Vranov nad Dyjí, Na Hrázi 1

RESTAURACE PŘEHRADA Vranov nad Dyjí, Na Hrázi 1 POLÉVKY: 10 0,3L Česnečka s topinkou 20,- 11 0,3L Přesnídávková (dle denní nabídky) 28,- 12 0,3L Boršč 38,- HOTOVÁ JÍDLA:!!!hotová jídla podáváme po celý den!!! 20 120g Vranovský guláš speciál, houskový

Více

Nápojový lístek. Káva

Nápojový lístek. Káva Nápojový lístek Káva ***Kávu rádi připravíme i bez kofeinu a bez laktózy*** Servírujeme jedinečnou italskou kávu Saquella, jejíž zrna jsou pečlivě vybírána na plantážích ostrova Jáva a Papua-Nová Guiena.

Více

2 mražené zboží. Pizza jako z pizzerie... Kdo neochutná neuvěří! 57,20. 65,78 s DPH. Hawai tomatový základ, polotuhý sýr, šunka, ananas, oregáno

2 mražené zboží. Pizza jako z pizzerie... Kdo neochutná neuvěří! 57,20. 65,78 s DPH. Hawai tomatový základ, polotuhý sýr, šunka, ananas, oregáno 2 mražené zboží Ručně dělaná, mražená pizza Della Casa Ø28cm Ideální občerstvení do barů, kaváren, heren, sportovišť a jiných zařízení bez vybavené kuchyně. Při objednání 40Ks, zapůjčení pece na rozpékání

Více

JÍDELNÍČEK 5. - 11. 10. 2015 D 3, 9 PŘEJEME VŠEM DOBROU CHUŤ

JÍDELNÍČEK 5. - 11. 10. 2015 D 3, 9 PŘEJEME VŠEM DOBROU CHUŤ JÍDELNÍČEK 5. - 2015 D 3, 9 PŘEJEME VŠEM DOBROU CHUŤ Snídaně Svačina Oběd Svačina Večeře II. Večeře Sladké, kakao, Jáhlová polévka Termix, Ruský Boršč, chléb, Džem, máslo, Katův šleh, rýže, džus chléb,

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Platný od 28.2.2013 Plaťte pouze účty z registrační pokladny! SNÍDANĚ. 6. 3 ks Lahůdkový párek, hořčice, pečivo 49,- Kč

JÍDELNÍ LÍSTEK. Platný od 28.2.2013 Plaťte pouze účty z registrační pokladny! SNÍDANĚ. 6. 3 ks Lahůdkový párek, hořčice, pečivo 49,- Kč JÍDELNÍ LÍSTEK Platný od 28.2.2013 Plaťte pouze účty z registrační pokladny! SNÍDANĚ 1. MENU I. Zapékaná šunka s vejci, pečivo káva, 0,2 l džus 2. MENU II. Míchaná vejce, šunka, sýr, pečivo káva, 0,2 l

Více

Korunní nabídka ,69 363,63. Budvar 1 2 0,5l sklo

Korunní nabídka ,69 363,63. Budvar 1 2 0,5l sklo Korunní nabídka Po - Pá: 8:00-1 8:00 So: 8:00-1 3:00 Ne: 1 0:00-1 5:00 Budvar 1 2 0,5l sklo tel: 603 887 866 www.korunapb.cz fb.com/korunapb info@korunapb.cz Březnická 390 Příbram IV 261 01 1 1,99 č. 1

Více

CAFÉ CASABLANCA JÍDELNÍ LÍSTEK NÁPOJOVÝ LÍSTEK

CAFÉ CASABLANCA JÍDELNÍ LÍSTEK NÁPOJOVÝ LÍSTEK CAFÉ CASABLANCA JÍDELNÍ LÍSTEK NÁPOJOVÝ LÍSTEK Vážení zákazníci, při platbě vždy obdržíte od personálu Café Casablanca účtenku. Pokud by se tak nestalo ani po Vašem upozornění, zavolejte na telefoní číslo

Více

restaurace se skvělou kuchyní a WIFI připojením k Internetu

restaurace se skvělou kuchyní a WIFI připojením k Internetu Lázeňská restaurace je umístěna v historicky významné vile Vlasta, postavené, na objednávku majitele pražské velkopekárny Vendelína Máchy, podle projektu zakladatele české moderní architektury Jana Kotěry.

Více

Přejeme Vám dobrou chuť.

Přejeme Vám dobrou chuť. V ítáme Vás v restauraci rodinného hotelu ELZET, kde si můžete pochutnat jak na tradiční české, tak i mezinárodní kuchyni, stejně jako na čerstvých rybách z našich hotelových sádek. S radostí Vám oznamujeme,

Více

ČOKOLÁDA CLASSIC. 49 kč

ČOKOLÁDA CLASSIC. 49 kč PRAVÁ HORKÁ ČOKOLÁDA SE šlehačkou základ tvoří 100 g roztopené hořké čokolády ČOKOLÁDA CLASSIC MALÁ (60 g) VELKÁ (100 g) ČOKOLÁDA S DRCENÝMI KAKAOVÝMI BOBY ČOKOLÁDA S VAJEČNÝM LIKÉREM ČOKOLÁDA S OŘECHY

Více

300% POŽITEK. 100% Tchibo Arabica. 100% Bio. 100% Fairtrade.

300% POŽITEK. 100% Tchibo Arabica. 100% Bio. 100% Fairtrade. 300% POŽITEK. 100% Tchibo Arabica. 100% Bio. 100% Fairtrade. Ukažte svou odpovědnost. 100% Tchibo Arabica. 100% Bio. 100% Fairtrade. Užívat si, nebo se chovat zodpovědně? Vyznavači kávy chtějí obojí. A

Více

TEPLÉ NÁPOJE. Název produktu alergeny Kč

TEPLÉ NÁPOJE. Název produktu alergeny Kč MENU TEPLÉ NÁPOJE Espresso Ristretto 0,02 l 29,00 Espresso 0,04 l 29,00 Espresso Lungo 0,1 l 29,00 Espresso Macchiato 0,04 l 7 34,00 Café Americano 0,18 l 34,00 Espresso Doppio 0,1 l 39,00 Cappuccino 0,2

Více

Café Restaurant Letzel, Pavillon Dvorana

Café Restaurant Letzel, Pavillon Dvorana Vážený kliente, vážíme si vaší návštěvy v Café Restaurant Letzel v lázeňském restauračním Pavillonu Dvorana. Vždy se snažíme, aby vám chutnalo a máme radost z každého vašeho úsměvu. V létě doporučujeme

Více

VEČERNÍ MENU. Vítáme Vás v restauraci Hotelu Ještěd. Jídelní lístek sestavil šéfkuchař Jiří Kučera. Přejeme Vám pěkný výhled a dobrou chuť.

VEČERNÍ MENU. Vítáme Vás v restauraci Hotelu Ještěd. Jídelní lístek sestavil šéfkuchař Jiří Kučera. Přejeme Vám pěkný výhled a dobrou chuť. VEČERNÍ MENU Vítáme Vás v restauraci Hotelu Ještěd. Jídelní lístek sestavil šéfkuchař Jiří Kučera. Přejeme Vám pěkný výhled a dobrou chuť. Č E S K Y Všechny ceny uvádíme v českých korunách S T U D E N

Více

mražené zboží 54,90 72,90 37,90 74,90 106,90 39,90 142,90 45,90 73,90 121,90 88,90 84,90 89,90 149,90 53,90 245,90 63,14 86,14 s DPH 83,84 s DPH

mražené zboží 54,90 72,90 37,90 74,90 106,90 39,90 142,90 45,90 73,90 121,90 88,90 84,90 89,90 149,90 53,90 245,90 63,14 86,14 s DPH 83,84 s DPH 2 mražené zboží 74,90 86,14 72,90 83,84 37,90 43,59 54,90 63,14 KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK bez kůže, balení 2 kg KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK s kůží, balení 2 kg KUŘE BD 700-900 g, grill, cca 1 KUŘECÍ STEHNA 180 /

Více

Říjen 2014. týden 1.10. až 5.10. středa 1.10.2014 Přesnídávka: kukuřičné lupínky, mléko

Říjen 2014. týden 1.10. až 5.10. středa 1.10.2014 Přesnídávka: kukuřičné lupínky, mléko středa 1.10.2014 Přesnídávka: kukuřičné lupínky, mléko polévka fazolová Říjen 2014 týden 1.10. až 5.10. kuřecí játra na cibulce, rýže, moučník, čaj toustový chléb, tvarohová pomazánka, paprika, sirup čtvrtek

Více

10, 90 9, 90 16, 90 8, 90 6, 90 5.11. - 15.11. 2014 * Více uvnitř letáku. Venkovská tlačenka 100 g. Jablko Golden 1 kg. Meruňková kapsa.

10, 90 9, 90 16, 90 8, 90 6, 90 5.11. - 15.11. 2014 * Více uvnitř letáku. Venkovská tlačenka 100 g. Jablko Golden 1 kg. Meruňková kapsa. Více uvnitř letáku 5.11. - 15.11. 214 * Venkovská tlačenka MP Krásno Meruňková kapsa 1, 9 1 kg = 19,- Kč Jablko Golden 1 kg rozpečeno pouze v prodejnách vybavených vlastní pecí Gambrinus Originál 1, Radegast

Více

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum.

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum. Hotel Berg se nachází v rekreačním středisku Staré Splavy. Jeho poloha v samém srdci kouzelného Máchova kraje nabízí vedle relaxace v hotelu příležitost k výletům do krásných míst v okolí. Pro načerpání

Více

19, 90 12, 90 3, 90 9, 90 15, 90 22, 90 24, 90. 2015 * Vysočina 23. 9. - 25. 9. SPECIÁLNÍ NABÍDKA VE DNECH 23.9. - 3.10. Jablka Golden Delicious 1 kg

19, 90 12, 90 3, 90 9, 90 15, 90 22, 90 24, 90. 2015 * Vysočina 23. 9. - 25. 9. SPECIÁLNÍ NABÍDKA VE DNECH 23.9. - 3.10. Jablka Golden Delicious 1 kg 23.9. - 3.10. 2015 * Vysočina Vídeňské párky Uzené masové ocásky s kostí 25. 9. - 27. 9. 1 kg = 129,- Kč Kmotr Kroměříž Masokombinát Plzeň Delegát světlé výčepní pivo Bageta šestizrnná Ríša Čokobanánek

Více

Září 2015. týden 1.9. až 6.9.

Září 2015. týden 1.9. až 6.9. týden 1.9. až 6.9. úterý 1.9.2015 Přesnídávka: chléb, sýrová pomazánka, okurek, čaj 1, 7 Polévka: polévka masová s těstovinami 1, 3, 9 rýžový nákyp, mléko 1, 3, 7 Svačina: chléb, játrová pomazánka, rajče,

Více

Hotel - Restaurace. Fridrich. Vás vítá

Hotel - Restaurace. Fridrich. Vás vítá Hotel - Restaurace Fridrich Vás vítá Hotel má k dispozici 14 dvoulůžkových pokojů, 1 jednolůžkový pokoj, 2 studia 2+2 se společnou předsíní a soc.zařízením, 1 čtyřlůžkový pokoj,1 apartmán. Součástí všech

Více

HOSTINEC U NÁDRAŽÍ NOVÁ VES U ČESKÝCH BUDĚJOVIC

HOSTINEC U NÁDRAŽÍ NOVÁ VES U ČESKÝCH BUDĚJOVIC PIZZA OCHUTNEJTE NAŠÍ, PO DOMÁCKU DĚLANOU PIZZU Ø 30 cm 1. pizza MARGARITA Kč 100,- rajčatová omáčka, sýr eidam 2. pizza CARDINALE Kč 115,- rajčatová omáčka, dušená šunka, sýr eidam 3. pizza HAWAI Kč 115,-

Více

Září 2014. týden 1.9. až 7.9. pondělí 1.9.2014 Přesnídávka: celozrnné pečivo, máslo, kakao

Září 2014. týden 1.9. až 7.9. pondělí 1.9.2014 Přesnídávka: celozrnné pečivo, máslo, kakao týden 1.9. až 7.9. pondělí 1.9.2014 Přesnídávka: celozrnné pečivo, máslo, kakao polévka krupicová špenát, vejce, brambory, sirup chléb, máslo, džem, ovoce, čaj úterý 2.9.2014 Přesnídávka: chléb, sýrová

Více

Vítá Vás. Restaurace KAREL. Doufáme, že se staneme místem, kam se budete rádi vracet. Dobrou chuť Vám přeje šéfkuchař Tomáš Samek

Vítá Vás. Restaurace KAREL. Doufáme, že se staneme místem, kam se budete rádi vracet. Dobrou chuť Vám přeje šéfkuchař Tomáš Samek Vítá Vás Restaurace KAREL Doufáme, že se staneme místem, kam se budete rádi vracet. Dobrou chuť Vám přeje šéfkuchař Tomáš Samek PŘEDKRMY Domácí nakládaný hermelín 68,-Kč Pikantní domácí nakládaný utopenec

Více

0,25 l Masový vývar s masem, nudlemi a zeleninou 35,- 0,25 l Česnečka se šunkou, sýrem a chlebovými krutony 35,-

0,25 l Masový vývar s masem, nudlemi a zeleninou 35,- 0,25 l Česnečka se šunkou, sýrem a chlebovými krutony 35,- jídelní lístek předkrmy 70 gr Škvarková pomazánka s domácím chlebem 55,- 70 gr Pomazánka ze sušených rajčat s domácím chlebem 60,- 70 gr Pomazánka z jalapeňos s domácím chlebem 60,- polévky 0,25 l Masový

Více

Předkrmy: Jídla na objednávku od 12:00 hod.: Na objednávku 24 hodin předem. 100g Matjesy alá losos. 100g Matjesy s cibulí. 100g Tlačenka světlá

Předkrmy: Jídla na objednávku od 12:00 hod.: Na objednávku 24 hodin předem. 100g Matjesy alá losos. 100g Matjesy s cibulí. 100g Tlačenka světlá 100g Matjesy alá losos ( alergen ryby) 100g Matjesy s cibulí ( alergen ryby) 100g Tlačenka světlá 1ks Utopenec 1ks Nakládaný hermelín pikantní Předkrmy: 37,-Kč 35,-Kč 32,-Kč 35,-Kč 60,-Kč Ceny jsou včetně

Více

JEMNÉ PEČIVO - složení

JEMNÉ PEČIVO - složení Cukrárna - pekárna U MARKA Pramenní 7, 301 00 PLZEŇ, +420 377 537 732, www.umarka.cz JEMNÉ PEČIVO - složení platnost od 01.01.2015 Albín s meruňkami Bochánek z kynutého těsta plněný meruňkovou náplní,

Více

RESTAURACE. Salvy smíchu nesoucí se resortem, Jsou naším nejcennějším exportem. Davy šťastných hráčů i strávníků, Prezentují věhlas našeho podniku.

RESTAURACE. Salvy smíchu nesoucí se resortem, Jsou naším nejcennějším exportem. Davy šťastných hráčů i strávníků, Prezentují věhlas našeho podniku. V Brdských horách, v malebném údolí, Když sleze pozdní sníh a ledy povolí, Tak poprvé pověsí se venku peřiny, A prvně slunce zatřpytí se na greeny. Pod Kokšínem otevře se zahrádka, A už všechno běží jako

Více

Cukrárna Ella... ...místo kde je život sladký. Dobrý den, vítejte v naší cukrárně ELLA. Co Vám můžeme nabídnout: chlazené nápoje.

Cukrárna Ella... ...místo kde je život sladký. Dobrý den, vítejte v naší cukrárně ELLA. Co Vám můžeme nabídnout: chlazené nápoje. Cukrárna Ella......místo kde je život sladký Dobrý den, vítejte v naší cukrárně ELLA. Co Vám můžeme nabídnout: chlazené nápoje teplé nápoje zákusky z naší domácí kuchyně a italské zákusky Káva 7g Káva

Více

Složení nebalených výrobků Cukrárny U Kláštera

Složení nebalených výrobků Cukrárny U Kláštera nebalených výrobků Cukrárny U Kláštera Alergeny ve složení jsou vyznačeny tučně dle přílohy č.1, vyhlášky č.113/2005 Sb. Výrobky obsahují alergeny lepek, mléko, vejce, podzemnice, suché skořápkové plody,

Více

Září 2012. týden 3.9. až 9.9. pátek 7.9.2012 Přesnídávka: celozrnný chléb, pomazánkové máslo, zelenina, bílá káva

Září 2012. týden 3.9. až 9.9. pátek 7.9.2012 Přesnídávka: celozrnný chléb, pomazánkové máslo, zelenina, bílá káva týden 3.9. až 9.9. pondělí 3.9.2012 Přesnídávka: celozrnné pečivo, máslo, mléko polévka bramborová čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek, sirup chléb, medové máslo, ovoce, čaj úterý 4.9.2012 Přesnídávka:

Více

KÁVY KÁVY KÁVY S ALKOHOLEM STUDENÉ KÁVY. Espresso 8 g 45 Kč. Alžírská káva 7 g 74 Kč. Dvojité espresso 14 g 75 Kč. Irská káva 7 g 91 Kč

KÁVY KÁVY KÁVY S ALKOHOLEM STUDENÉ KÁVY. Espresso 8 g 45 Kč. Alžírská káva 7 g 74 Kč. Dvojité espresso 14 g 75 Kč. Irská káva 7 g 91 Kč NÁPOJOVÝ LÍSTEK KÁVY KÁVY Espresso 8 g 45 Kč Dvojité espresso 14 g 75 Kč Espresso macchiato 8 g 55 Kč Espresso macchiato se sojovým mlékém 8 g 61 Kč Cappuccino 8 g 55 Kč Cappuccino se sojovým mlékém 8

Více

Bezbariérová tréninková kavárna Nápojový lístek CHARITA OLOMOUC, SDO, Wurmova 5

Bezbariérová tréninková kavárna Nápojový lístek CHARITA OLOMOUC, SDO, Wurmova 5 tímto obrázkem jsou označeny výrobky FairTrade KÁVA Presso Presso Piccollo Dvojpresso Cappuccino Latté Vídeň Alžír Turek Guafée rozpustná obilná káva Orzo /bezkofeinová/ rozpustná káva Bio Tanzanie Ledová

Více

Duben 2016. týden 1.4. až 3.4.

Duben 2016. týden 1.4. až 3.4. týden 1.4. až 3.4. pátek 1.4.2016 Přesnídávka: celozrnné pečivo, pomazánkové máslo, paprika, bílá káva1, 3, 7 Polévka: polévka rajská s těstovinami 1, 3 Hlavní jídlo: kuře na zelenině a žampionech, rýže,

Více

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum.

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum. Hotel Berg se nachází v rekreačním středisku Staré Splavy. Jeho poloha v samém srdci kouzelného Máchova kraje nabízí vedle relaxace v hotelu příležitost k výletům do krásných míst v okolí. Pro načerpání

Více

NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE. Obsahuje alergen č. 12 Limonády dle aktuální nabídky 0,5l 51,- Obsahuje alergen č. 12 0,3l 29,- Džbán vody s citrónem 1l 35,-

NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE. Obsahuje alergen č. 12 Limonády dle aktuální nabídky 0,5l 51,- Obsahuje alergen č. 12 0,3l 29,- Džbán vody s citrónem 1l 35,- NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE Coca-cola 0,33l 37,- Coca-light 0,33l 37,- Pepsi-cola 0,25l 32,- Pepsi-cola-light 0,25l 32,- 7up 0,25l 32,- Mirinda 0,25l 32,- Tonic 0,25l 32,- Ginger Ale 0,25l 32,- Vinea ( bílá,červená

Více

KÁVOVÝ LÍSTEK PRO KAFAŘE I NEKAFAŘE CAFFE. Boca Golosa. (Lačná ústa)

KÁVOVÝ LÍSTEK PRO KAFAŘE I NEKAFAŘE CAFFE. Boca Golosa. (Lačná ústa) KÁVOVÝ LÍSTEK PRO KAFAŘE I NEKAFAŘE CAFFE Boca Golosa (Lačná ústa) PRO KAFAŘE For coffee-man Speciality podniku / Speciality of the house Boca golosa - lačná ústa 65,- 7g káva, 95ml voda, studená sladká

Více

377 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí sypaná sýrem (1, 3, 7, 9)* Kč

377 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí sypaná sýrem (1, 3, 7, 9)* Kč JÍDELNÍ LÍSTEK 377 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí sypaná sýrem (1, 3, 7, 9)*... 85 Kč 477 150 g Mix listových salátů se zastřeným vejcem, toast (1, 3, 12)*... 69 Kč Předkrmy 369 0,33 l Masový vývar

Více

PANKRÁCKÝ RYNEK STÁLÉ MENU. Snídaně

PANKRÁCKÝ RYNEK STÁLÉ MENU. Snídaně PANKRÁCKÝ RYNEK STÁLÉ MENU Snídaně po so 7:00 11:00 hod., ne 8:00 11:00 hod. Snídaně Kontinentální...... 129 Kč košík našeho pečiva, francouzské máslo Echire, BIO jahodová marmeláda, džem compote z BIO

Více

Nabízíme Vám chutné obědy, večeře a příjemné posezení na půdě nejen u skleničky vína. E-mail: truhlarna@kokorin.info www.kokorin.

Nabízíme Vám chutné obědy, večeře a příjemné posezení na půdě nejen u skleničky vína. E-mail: truhlarna@kokorin.info www.kokorin. Staré zemědělské stroje, antik, piano, vinárna, výstavy, dětský koutek, venkovní posezení V Truhlárně totiž můžete být tvůrci svého volného času, anebo jen tak Po práci na dvě deci. Nabízíme Vám chutné

Více

Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté!

Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté! podzim 2014 Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté! Právě sedíte v domě, jehož hlavní část byla postavena v druhé pol. 19. století. Objekt se nalézá v památkově chráněné zóně a čelní zdobená fasáda je

Více

POLÉVKY MASOVÉ SPECIALITY

POLÉVKY MASOVÉ SPECIALITY HAMBURGERY Hovězí s hermelínem 149,- - Hovězí maso, salát, rajče, okurek, červená cibule, hranolky, Hovězí se slaninou 149,- - Hovězí maso, salát, rajče, okurek, anglická slanina, červená cibule, hranolky,

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

VÍNO. Lambrusco 0,75l 140,-Kč Ţvýkačky 20,- Kč Porto tawny 0,1l 70,- Kč Sušenky dle nabídky 16,- Kč Tabákové výrobky dle nabídky.

VÍNO. Lambrusco 0,75l 140,-Kč Ţvýkačky 20,- Kč Porto tawny 0,1l 70,- Kč Sušenky dle nabídky 16,- Kč Tabákové výrobky dle nabídky. NÁPOJOVÝ LÍSTEK NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE TEPLÉ NÁPOJE 0,2l 0,3l 7g Cola 16,- Kč 24,- Kč Espresso,mlíčko 30,- Kč Cola light 16,- Kč 24,- Kč Cappuccino 34,- Kč Fanta 16,- Kč 24,- Kč Vídeňská káva 34,- Kč Tonic

Více

Studené předkrmy. Teplé předkrmy. Polévky. Steaky na grilu

Studené předkrmy. Teplé předkrmy. Polévky. Steaky na grilu Studené předkrmy 100 g Šunková rolka s křenem 45,- 100 g Šunka, kyselá okurka 35,- Teplé předkrmy 100 g Pečená šunka s vejcem 3 ks(hemenex), kys. okurka 55,- 4 ks Míchaná vejce na slanině a cibulce 35,-

Více

Otevírací doba: Po Pá 9:30 20:00. Kavárna občerstvení Buřinka

Otevírací doba: Po Pá 9:30 20:00. Kavárna občerstvení Buřinka jídelní a nápojový lístek Otevírací doba: Po Pá 9:30 20:00 Kavárna občerstvení Buřinka Pokrmy z kuřecího masa 150 gr Kuřecí křídla marinovaná 33 Kč 120 gr Kuřecí prso na grilu 32 Kč 5 120 gr Kuřecí medailonky

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURANT BAR TENNESSEE. husova 70, humpolec, 396 01 czech republic, europe TEL.:737 666 047

JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURANT BAR TENNESSEE. husova 70, humpolec, 396 01 czech republic, europe TEL.:737 666 047 JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURANT BAR TENNESSEE husova 70, humpolec, 396 01 czech republic, europe TEL.:737 666 047 BRAMBORÁČKY SE SÝREM 3 KS 50,- PIRÁTSKÁ TOPINKA 1 KS 40,- 2 KS 75,- CIBULOVÉ KROUŽKY S BBQ OMÁČKOU

Více

Vážení hosté, podle předpisů EU 1169/2011 jsou jídla obsahující alergeny označené. Seznam alergenů najdete na poslední straně jídelního lístku.

Vážení hosté, podle předpisů EU 1169/2011 jsou jídla obsahující alergeny označené. Seznam alergenů najdete na poslední straně jídelního lístku. Vážení hosté, podle předpisů EU 1169/2011 jsou jídla obsahující alergeny označené. Seznam alergenů najdete na poslední straně jídelního lístku. POLÉVKY ŘECKÁ RAJČATOVÁ 1,9 40,- POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY

Více