VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU VÝSTAVBA S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU VÝSTAVBA S"

Transkript

1 VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITA OD SPOLEČNOSTI HARTL HAUS

2 2 OBSAH HARTL HAUS PŘEDČÍ VAŠE OČEKÁVÁNÍ. Výstavba s inteligentní kvalitou 3 Vaše výhody u HARTL HAUS 4 Rakouská kvalita 6 Stabilní konstrukce 10 Klima:aktiv know how 16 Individuální plánování 20 Vše pod jednou střechou 24 Spokojenost zákazníků 30 Největší výhody 36 Časté dotazy 37 Impressum 39 KR Dir. Roland Suter jednatel a společník správa, marketing, vývoz Dir. Peter Suter jednatel a společník technika, závod Váš vysněný dům je pravděpodobně největší investicí ve Vašem životě. Přirozeně je s ním spojeno mnoho očekávání. Konečně, za své peníze chcete jen to nejlepší. Dům v nejlepší kvalitě, profesionálně zpracovaný a precizně smontovaný. Zkrátka a dobře: Očekáváte, že budete SPOKOJENÍ! U firmy HARTL HAUS můžete očekávat ještě více. To potvrzuje i nejnovější průzkum spokojenosti našich zákazníků působivých 97,1 % zákazníků firmy HARTL HAUS je spokojeno s kvalitou svého domu, servisem a průběhem zakázky, a to v průběhu projektové a stavební fáze i po ní.v Rakousku absolutně jedinečný výsledek! Čím to je? HARTL HAUS prosazuje výstavbu s inteligentní kvalitou.to znamená: Ještě více než ostatní klademe důraz na nekompromisní kvalitu. To je patrné a hmatatelné u každého domu HARTL HAUS. Přesvědčte se sami při návštěvě některého z našich vzorových domů. Jménem našeho týmu Vám již nyní přejeme hodně radosti a spokojenosti svaším domem HARTL HAUS. KR Dir. Roland Suter Dir. Peter Suter

3 3 VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU JEDINEčNÝ PŘÍSLIB KVALITy OD FIRMy HARTL HAUS. > Při výstavbě spojujeme inteligenci s kvalitou. Nekompromisně a z nejhlubšího přesvědčení. > Přemýšlíme prostě více dopředu než ostatní. > Určujeme si vyšší měřítka kvality než ostatní. > Pracujeme s ještě větším nasazením než ostatní. > Chceme naše zákazníky vidět ještě spokojenější než ostatní. Dnes, zítra i za 50 let. Postavit dům umí mnozí. Postavit dům s inteligentní kvalitou však umí pouze firma HARTL HAUS. Proč to můžeme tvrdit? Z čeho poznáte naši inteligentní kvalitu? Co děláme jinak než ostatní? HARTL HAUS se již odedávna snaží vyrábět montované domy v té nejlepší kvalitě. Mnohé z našich inovací v průběhu posledních desetiletích naši branži výrazným způsobem ovlivnilo a změnilo. Pojmem inteligentní kvalita chceme zdůraznit to, co již léta pro naše zákazníky dennodenně realizujeme. VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU PRO NÁS ZNAMENÁ: - zpracovat s maximální dokonalostí a přesností vysoce kvalitní a ekologický materiál podle nápadů pro bydlení, které jsou překvapivě praktické, energeticky úsporné a komfortní. - vyrábět převážně z tuzemských rakouských materiálů, a tak podporovat domácí produkci. - poskytnout našim zákazníkům absolutní volnost při plánování, aby se splnily jejich individuální sny o bydlení. - zaručit komfort při výstavbě v duchu naší zásady vše z jedné ruky. - promítnout do každého jednotlivého domu zkušenosti z více než 110-leté tradice výstavby montovaných domů. - budovat domy trvalé kvality pro celé generace. - myslet vždy o krok dopředu před ostatními. PRO VÁS VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU ZNAMENÁ: BUDETE PATŘIT K NEJSPOKOJENĚJŠÍM ZÁKAZNÍKůM V OBLASTI MONTOVANÝCH DOMů V RAKOUSKU! Bližší informace najdete na internetové adrese Nezávislá zákaznická anketa, kterou provedl renomovaný institut pro výzkum trhu SENSOR, potvrdila a předčila naši roční studii vypracovanou v rámci certifikace ISO: 97,1 % našich zákazníků je se svým domem HARTL HAUS spokojeno.tento výsledek je jedinečný a dává Vám jistotu, že s domem HARTL HAUS postaveným v inteligentní kvalitě zrealizujete sen o vlastním domě, a to tak, jak jste o tom vždy snili.

4 4 VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU TU NAJDETE POUZE U FIRMY HARTL HAUS 97,1% SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKů Tento výsledek je v Rakousku naprosto jedinečný! Našich více než majitelů domů HARTL HAUS je spokojených s kvalitou svého domu i se servisem a průběhem zakázky, a to před projektovou a stavební fází, během ní i po ní. Díky tomu jsou nejspokojenějšími rakouskými zákazníky v oblasti produkce montovaných domů. Více si o tom můžete přečíst od strany 30. RAKOUSKÁ KVALITA HARTL HAUS používá výlučně nejlepší tuzemské suroviny a zpracovává je ve výrobní hale v dolnorakouském Waldviertel, která je vybavená vlastním nejmodernějším zařízením. Pro maximální kvalitu a tvorbu tuzemské hodnoty z produkce.více si o tom můžete přečíst od strany 6. PERSPEKTIVNÍ ENERGETICKÁ A EKOLOGICKÁ KOMPETENCE Trend současné doby zní: stavět ekonomicky a ekologicky. Proto zpracováváme výhradně dřevo z našeho regionu a přírodní a zdravé stavební materiály. Mimo to klademe maximální důraz na inteligentní plánování domu se sílou slunce a nabízíme rozsáhlý sortiment alternativních dřevěných systémů. Výstavba, která šetří zdroje, neznamená u firmy HARTL HAUS pouhá slova, nýbrže je již dlouhou dobu standardem. Více si o tom můžete přečíst od stránky 16. INDIVIDUÁLNÍ PLÁNOVÁNÍ VAŠEHO VYSNĚNÉHO DOMU Vezměte si tužku, papír, přizvěte Vašeho architekta a přesně podle Vašich představ si naplánujte Váš vysněný dům. Naše stěnové konstrukce a rozpětí stropů poskytují naprostou svobodu při plánování. Nezávisle na tom, jak neobvyklý Váš dům snů je my z firmy HARTL HAUS neznáme žádné limity a postavíme Váš dům přesně tak, jak si přejete. Více si o tom přečtěte od strany 20.

5 5 SOUčáSTÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE (ZA PŘÍPLATEK) JE SAMOZŘEJMĚ VÝPOčET ENERGETICKÉHO PRŮKAZU BUDOVy STABILNÍ KONSTRUKCE PRO GENERACE Díky inovačním stěnovým konstrukcím s nejlepšími tepelněizolačními vlastnostmi, ekologickým materiálům a standardnímu trojitému zasklení všech oken a terasových dveří je dům HARTL HAUS extrémně stabilní a energeticky úsporný. Pozdější přestavby či dostavby lze přesto snadno realizovat tak, aby Váš dům vždy odpovídal potřebám příslušné generace. Více si o tom můžete přečíst od strany 10. VŠE Z JEDNÉ RUKY U firmy HARTL HAUS dostanete pro kompletní výstavbu domu svého osobního manažera stavby. To není jen praktické, nýbrž i poměrně inteligentní, neboť tato osoba profesionálně a z časového hlediska účinně koordinuje veškeré práce. Veškeré podrobné informace k Vašemu vysněnému domu jsou v jeho kompetentních rukách. A je Vám kdykoliv k dispozici, aby zodpověděl a zpracoval Vaše požadavky, dotazy a přání. Více si o tom můžete přečíst od strany 24. VŠE POD JEDNOU STŘECHOU Kromě toho Vám firma HARTL HAUS nabízí okna, dveře, schody, nábytek, zimní zahrady a balkony z vlastní výroby. Tím si zajistíte nejvyšší kvalitu ve všech oblastech. JEŠTĚ VÍCE VÝHOD U HARTL HAUS NALEZNETE NA STRANĚ 36

6 6 100% DOMáCÍ VÝROBA VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU JE VÝBORNÁ PO CELé EVROPĚ Montované domy v absolutní špičkové kvalitě jsou žádané nejen v Rakousku, nýbrž po celé Evropě. HARTL HAUS již léta vyváží domy s inteligentní kvalitou do zemí našich sousedů Německa, Švýcarska, Itálie, České republiky a Maďarska. Četná vyznamenání v podobě evropských pečetí kvality a značek kontroly potvrzují nejvyšší nároky, které my sami klademe na kvalitu naší práce a výrobků.

7 7 NĚMECKO ČESKÁ REPUBLIKA RAKOUSKO MAĎARSKO ŠVÝCARSKO ITÁLIE ISO 9001:2000 Tato nezávislá certifikace potvrzuje, že firma HARTL HAUS splňuje veškeré požadavky na řízení kvality podle ISO 9001, a její práce je tedy zvlášť zaměřena na zákazníka a kvalitu. RAKOUSKO klima:aktiv Společnost HARTL HAUS se v roce 2004 stala jedním z prvních partnerů Spolkového ministerstva zemědělství, lesnictví, ochrany životního prostředí a vodního hospodářství vyrábějících montované domy s technologií klima:aktiv, a tím se zavázala k rychlému zavádění ekologických technologií a služeb. Austria Gütezeichen a quality austria Značka pro pravidelně prověřovanou rakouskou kvalitu s převážně domácí produkcí. Rakouský svaz montovaných domů Jedinou rakouskou značku kvality pro kompletní stavební díla mohou používat pouze členové Rakouského svazu montovaných staveb. Značka je umístěna na všech základních stavebních prvcích, které opouštějí výrobní závod HARTL HAUS. Waldviertel Značka nadprůměrné kvality z Waldviertel, ke které se společnost HARTL HAUS zavázala. NĚMECKO RAL HARTL HAUS je členem Spolkového sdružení kvality montovaných staveb a domů reg. sdružení (BMF), které je jako sdružení kvality německého institutu RAL pro zajišťování kvality a značení pravidelně kontrolováno a certifikováno. Effizienzhaus Tuto novou značku kvality udílí agentura Deutsche Energieagentur dena a vyznamenává tak domy se zvlášť nízkou energetickou spotřebou. Značka Effizienzhaus agentury dena může být používána pouze po předložení průkazu kvality v podobě energetického průkazu s pečetí kvality dena. ŠVÝCARSKO Minergie Značka kvality hospodářství, kantonů a spolku pro nové budovy a modernizované staré stavby vyznačující se vysokým komfortem bydlení a nízkou energetickou spotřebou. V MEZINÁRODNÍM MĚŘÍTKU IQNet HARTL HAUS je partnerem této globální sítě pro certifikaci řízení. Na základě toho jsme povinni dodržovat mezinárodní normy týkající se posuzování a certifikace systémů řízení kvality podle ISO 9001:2008. CE Značka CE (Conformité Européenne) podle práva EU umístěná na našich výrobcích potvrzuje, že všechny části odpovídají platným evropským směrnicím týkajícím se daného výrobku. Společnost HARTL HAUS získala jako první rakouský podnik Evropské technické schválení (ETZ) pro stavební sady u dřevěných rámových konstrukcí. Na základě tohoto schválení je udělena značka CE. ITÁLIE KlimaHaus Tímto označením se v Itálii certifikují budovy vyznačující se nízkou energetickou spotřebou, vysokým komfortem bydlení a aktivní ochranou klimatu. MAĎARSKO EMI EMI nezisková organizace pro kontrolu kvality a inovace ve stavebnictví. Jedná se o technické schválení výrobků pro Maďarsko. Takto se prověřují a schvalují veškeré stavebně-fyzikální hodnoty (požár, teplo, hluk) a stavebně-technické vlastnosti výrobku.

8 8 RAKOUSKá HISTORIE ÚSPĚCHU TRVAJÍCÍ JIž DéLE NEž 110 LET Mnoho cenných zkušeností firmy HARTL HAUS a know how získané v průběhu všech těchto let jsou základem vysoké kvality, ve které HARTL HAUS staví své domy. K důležitým milníkům více než 110-leté historie podniku patří: 1897: Wenzel Hartl zakládá malý tesařský podnik. 1910: První montovaný dům HARTL HAUS. 1924: Založení dnešního firemního sídla v Echsenbachu, Dolní Rakousy. 60. léta: HARTL HAUS je prvním výrobcem na vzkvétajícím trhu montovaných domů. 1979: HARTL HAUS je zakládajícím členem Rakouského svazu montovaných staveb. 1985: HARTL HAUS se spojuje se společností TALOT AG pod obchodním vedením Rolanda a Petera Suterových. 90. léta: HARTL HAUS přichází s novinkami jako je ekologická stěna, stěna Powertherm a použití biologických sádrovláknitých desek. HARTL HAUS dosahuje rekordních obratů a v roce 1993 zřizuje v Echsenbachu nové centrum vybavení s nabídkou a vzorky ke všem zákaznickým domům. HARTL HAUS expanduje do Německa, jižního Tyrolska a do Švýcarska. 1995: Zřízení nové výrobní haly s jedním z nejmodernějších systémů pro výrobu stěnových a stropních prvků v Evropě. 2004: HARTL HAUS se stává projektovým partnerem klima:aktiv a otvírá nové vzorové domy v Salcburku/ Eugendorfu, Linci/Haidu a ve Vídni. 2005: HARTL HAUS vytváří díky iniciativě ministra životního prostředí Josefa Prölla první montovaný dům klima:aktiv v Rakousku, přičemž výstavba trvá pouhé 4 měsíce. 2006: Zřízení nového kompetenčního centra, které pod jednou střechou sdružuje veškerou techniku, výzkum, vedení stavby a inovační tým. 2007: HARTL HAUS staví druhý vzorový dům klima:aktiv Energy X a rozhodujícím způsobem přispívá k ochraně životního prostředí. Založení firmy v České republice a v Itálii. HARTL HAUS získává jako první podnik v oblasti výstavby montovaných domů Evropské technické schválení (ETZ) včetně protipožární ochrany. 2008: HARTL HAUS otvírá nový vzorový dům v Salcburku/Eugendorfu a dva nové vzorové domy klima:aktiv v Linci/Haidu. Otevření vzorového domu v Maďarsku. Vývoj nové stěnové konstrukce pasivní stěna. 2010: Dokončení nového výrobního zařízení koncem roku Modernizace směrem ke standardu pasivních domů s rozšířením kapacity o 50 domů v jednosměnném provozu. 2011: Na podzim 2011 bude dokončeno nové centrum vybavení. Plocha se vzorovým vybavením pro naše zákazníky o velikosti m². Dva nové vzorové domy v Echsenbachu. Zakladatel Wenzel Hartl HARTL HAUS závod ve Waldviertel (Echsenbach) na ploše o více než m 2 Nejstarší montovaný dům HARTL HAUS, postavený v roce 1910

9 9 NEJMODERNĚJŠÍ VÝROBA MONTOVANÝCH DOMů V RAKOUSKU SOLIDNÍ ŘEMESLNá PRáCE A NEJMODERNĚJŠÍ TECHNIKA Ve Waldviertel, sídle společnosti HARTL HAUS, se klade důraz na tradici. A tak je pro nás samozřejmostí vhodně kombinovat nejlepší řemeslnou tradici s prostředky nejmodernější techniky, a to ve smyslu kvality bydlení a života. Výsledek je patrný u každého domu HARTL HAUS. TRADIčNÍ MATERIáLy A POKROKOVÉ MyŠLENÍ Dřevo je naším základním určujícím materiálem. Přírodní surovina zajišťující útulnost a teplo. Má dlouhou životnost a podporuje ochranu klimatu. A u firmy HARTL HAUS pochází převážně z Rakouska. Ve spojení s pokrokovými nápady firmy HARTL HAUS vznikají domy nejvyšší kvality, kde se člověk cítí dobře a které jako žádné jiné spojují tradici s modernou.

10 10

11 11 JEDINEčNá MOŽNOST ZATÍŽENÍ 55 kg/šroub S HMOŽDINKOU VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU: STABILNÍ KONSTRUKCE PRO GENERACE

12 12 MaxiMální pečlivost v každém detailu PLÁNOVÁNÍ Dlouholetá zkušenost v mnoha evropských zemích Podrobné plány, včetně obrysového plánu sklepa-stropu, prováděcího projektu v měřítku 1:50 a výrobních výkresů a detailních plánů Úzká spolupráce se všemi úřady Stanovení energetických parametrů Vystavení energetického průkazu budovy, který předepisuje zákon Perfektní sladění plánování, výroby a výstavby, aby vše bylo z jedné ruky Vystavení typového listu domu se všemi důležitými informacemi k Vašemu domu STAVEBNÍ MATERIÁLY Pouze nejlepší a ověřené materiály jako STO, Isover, Fermacell, Knauf, Rockwool atd. Sádrovláknité desky místo sádrokartonu Přísné vstupní kontroly dodávek stavebního materiálu podle certifikovaných kritérií ISO 9001 Pravidelné školení řemeslných pracovníků, a to interní školení i školení organizovaná výrobci stavebních materiálů Skladování výlučně v halách chráněných proti povětrnostním vlivům Pravidelné externí kontroly STAVBA Předem zkontrolované staveniště a vyhotovení plánu montáže Rozsáhlá péče ze strany manažera stavby od převzetí základové desky, přes montáž až po předání domu Vyškolení, rakouští odborníci Stabilní kvalita díky výrobě prefabrikovaných stavebních dílů ve vyhřívaných halách Nakládka ještě ve výrobní hale, aby byla zajištěna ochrana proti dešti Vysoký stupeň prefabrikace stěn, včetně fasády, oken a dveří již ve výrobní hale zaručuje rychlou montáž a ochranu proti povětrnostním vlivům Na přání provádíme montáž krbových kamen (komín z hotových dílců je možný)

13 13 TEPELNÁ IZOLACE A POŽÁRNÍ OCHRANA Optimální využití stavebního tělesa pro tepelnou izolaci na základě dřevěné rámové konstrukce s výslednými nízkými topnými náklady a vysokým komfortem bydlení díky perfektně sladěnému řešení detailů. Dodržení všech požárně technických požadavků Stěna Powertherm-Plus U-hodnota: 0,13 W/m 2 K Stěna pasivního domu U-hodnota: 0,1 W/m 2 K MONTÁŽ Bez vlhkosti v jádru stavby díky suché výstavbě Sádrovláknité desky s enormní zatížitelností na každém místě stěny (55 kilogramů na šroub s hmoždinkou) Omítnutí, vymalování či vytapetování je možné provést přímo na sádrovláknitou desku obrovská úspora času není nutný podkladový nátěr Odlehčené stavební prvky zaručují snadnou montáž Bez náročných vysekávacích prací díky předem připravenému prázdnému potrubí Návod pro montáž a údržbu je součástí dodávky KVALITA A KONTROLA Pravidelné kontroly všech dodavatelů a stavebních materiálů Pravidelné kontroly zajišťované externími nezávislými zkušebnami a vnitropodnikovými kontrolami kvality Důkladně vyškolení a zkušení odborníci zaručují, že každý pracovní krok bude proveden v nejvyšší možné kvalitě KVALITA BYDLENÍ Přirozená regulace vlhkosti na základě použití sádrovláknitých desek Optimální hluková izolace díky plně izolovaným vnitřním stěnám Zdravé ovzduší v domě díky tomu, že jsou používány výhradně stavební materiály bez obsahu formaldehydů Použití přírodních stavebních materiálů jako je dřevo, sádra a minerální vlna zaručuje výjimečné pokojové klima Pohodlí díky vyššímu standardu tepelné izolace a trojitému tepelně izolačnímu zasklení

14 14 HODNOTy PRO GENERACE Rozhodnutím zrealizovat svůj vysněný dům s firmou HARTL HAUS si zajistíte víc než nejlepší kvalitu. Postavíte dům trvalé hodnoty pro celé generace, který v sobě bude slučovat nejvyšší kvalitu bydlení a života s moderní ochranou životního prostředí a tradičním pohodlím. Dům, ve kterém se budou Vaše děti a vnoučata cítit stejně dobře jako Vy. Proto máme spoustu zákazníků, kteří již v jednom domě od firmy HARTL HAUS vyrostli, a nyní, v další generaci se opět rozhodli pro dům HARTL HAUS. POKROKOVÉ STĚNy PRO VyŠŠÍ KVALITU ByDLENÍ A ŽIVOTA HARTL HAUS při výstavbě interiéru sází na sádrovláknité desky místo sádrokartonu. Z jednoho prostého důvodu: Sádrovláknité desky prověřené Rakouským ústavem pro stavební biologii a ekologii extrémně podporují zdravé pokojové klima, protože pojímají vlhkost vzduchu a v obytném prostoru ji mohou opět vydávat. Mimo to je lze extrémně zatížit, vykazují tažnou sílu 55 kg na hmoždinku na kterémkoliv místě stěny. To však ještě není všechno. My z firmy HARTL HAUS kvůli Vám přemýšlíme dopředu a zkombinovali jsme pozitivní vlastnosti dřeva a sádrovláknitých desek v podobě stěny Powertherm-Plus. S těmito stěnami dosáhne Váš dům HARTL HAUS nejlepších tepelně a zvukově izolačních hodnot.

15 15 31,5 cm DETAIL STĚNY POWERTHERM-PLUS mm sádrovláknitá deska ,2 mm parozábrana mm deska z minerální vlny jako tepelná izolace mm rám z masívu mm sádrovláknitá deska mm systém kompletní tepelné izolace 7. Organicky spojená třená omítka na omítkové mřížce 2 Dlouholetá zkušenost ukázala, že sádrovláknité desky ve spojení se dřevem poskytují nejlepší tepelnou a hlukovou izolaci. Modřínový práh je dodatečnou výhodou stěny Powertherm-Plus. Technické detaily: Koeficient tepelné vodivosti: 0,13 W/m²K Požární odolnost: F 60 (REI 60) NáMI POUŽÍVANÉ STAVEBNÍ MATERIáLy PODLÉHAJÍ NEJPŘÍSNĚJŠÍM VSTUPNÍM KONTROLáM PODLE CERTIFIKOVANÝCH KRITÉRIÍ ISO Technické detaily: Extremní schopnost zatížení 55 kg na šroub s hmoždinkou HARTL HAUS DŘEVOHLINÍKOVá OKNA S TROJITÝM ZASKLENÍM Jsou okna, kterými se do Vašeho domu dostává nejen světlo, ale i horko a chlad. Důsledkem jsou pak příliš teplé místnosti v létě a zvýšená potřeba vytápění v zimě. Proto jsou v každém domě HARTL HAUS standardně namontovaná dřevohliníková okna s trojitým zasklením z vlastní produkce s nejlepšími energetickými hodnotami. To šetří životní prostředí, zvyšuje komfort bydlení a snižuje topné náklady. Technické detaily: Součinitel prostupu skla: 0,6 W/m²K Součinitel prostupu celého okna : 0,86 W/m²K 3 úrovně těsnění Speciálně vyvinuté detaily připojení Optimální konstrukční ochrana proti povětrnostním vlivům

16 16 PRVNÍ RAKOUSKÝ DŮM S TECHNOLOGIÍ KLIMA:AKTIV JE OD FIRMy HARTL HAUS

17 17 VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU: DůM KLIMA:AKTIV ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ INICIATIVA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

18 18 DŮM S NÍZKOU ENERGETICKOU SPOTŘEBOU ENERGy x : ROčNÍTOPNÉ NáKLADy CCA 5.000,- CZK* ŠPIčKOVÉ KNOW HOW VE VÝSTAVBĚ MONTOVANÝCH DOMů S TECHNOLOGIÍ KLIMA:AKTIV Pokračující globální oteplování a s tím spojené změny klimatu jsou ústředními tématy výstavby domů v budoucnosti. My všichni jsme odpovědní za to, abychom zachovali zdravé životní prostředí i pro další generace. 4. března 2005 předal spolkový ministr Josef Pröll panu obchodnímu radovi Dir. Rolandu Suterovi partnerskou listinu klima:aktiv. HARTL HAUS jako první rakouský výrobce montovaných domů prosadil nové standardy klima:aktiv v oblasti ochrany životního prostředí a klimatu.tím položil základní kámen k tomu, že každý, kdo si buduje dům, může díky technologii klima:aktiv redukovat množství CO 2, a tím významně přispět k ochraně životního prostředí. *NA BáZI PELETOVÝCH KAMEN SE SOLáRNÍ PODPOROU, POKOJOVá TEPLOTA ODPOVÍDAJÍCÍ NORMáM. KLIMATICKÉ ÚDAJE REFERENčNÍHO STANOVIŠTĚTATTENDORF (NáKLADy NA PELETy 2008).

19 19 KLIMA:AKTIV MINIMÁLNÍ ENERGETICKÁ SPOTŘEBA & MAXIMÁLNÍ KOMFORT BYDLENÍ S Vaším domem klima:aktiv šetříte nejen životní prostředí, nýbrž také zajišťujete zvýšenou podporu bytové výstavby a zvyšujete Vaši vlastní kvalitu bydlení. VÍCE POHODLÍ Perfektní souhra tepelné izolace, okenních ploch, vytápění, větrání a zastínění. Příjemné pokojové klima kdykoliv během dne a v každém ročním období. VyŠŠÍ KVALITA ByDLENÍ V domě s technologií klima:aktiv od firmy HARTL HAUS se žije prokazatelně zdravěji! Minimální škodlivé emise díky přísně stanoveným normám v katalogu kritérií klima:aktiv pro výrobu a provoz domu klima:aktiv. LEPŠÍ KVALITA OVZDUŠÍ V INTERIÉRU Materiály neobsahující škodlivé látky a prověřené z hlediska kompatibility snižují škodlivé emise na úplné minimum. Automatická větrací zařízení zajišťují cirkulaci vzduchu podle potřeby. NÍZKá ENERGETICKá SPOTŘEBA Potřeba vytápění je u domu HARTL HAUS s technologií klima:aktiv cca o 35% nižší než u konvenční výstavby. Pasivní dům klima:aktiv od firmy HARTL HAUS dokonce ušetří více než 80%. VySOKá KVALITA PLáNOVáNÍ A PROVEDENÍ Pečlivé plánování u všech domů klima:aktiv HARTL (možné je i bezbariérové provedení). Provedení v obvyklé vysoké kvalitě podle katalogu kritérií klima:aktiv. DLOUHODOBá HOSPODáRNOST Všechny domy klima:aktiv od firmy HARTL HAUS se vyznačují především svou dlouhou životností, trvalou hodnotou a splněním důležitých předpokladů pro vyšší podporu bytové výstavby. Vysoká energetická úspora díky značně výhodným nákladům v probíhajícím provozu. SKLADBA PASIVNÍ STĚNY HARTL HAUS SROVNÁNÍ HODNOT OI3 PRO VNĚJŠÍ STĚNY mm systém kompletní tepelné izolace (organicky spojená třená omítka na polystyrenu) mm sádrovláknitá deska mm rám z masívu mm deska z minerální vlny jako tepelná izolace 5. 0,2 mm parozábrana mm OSB dřevěná deska mm rám z masívu (instalační zóna) mm deska z minerální vlny jako tepelná izolace mm dřevovláknitá deska Montovaný dům je předurčený k ekologické výstavbě, neboť základním stavebním materiálem je dřevo jako přírodní a dorůstající surovina, která se tak nejlépe hodí pro ekologickou výstavbu. S domem HARTL HAUS se stavební technologií klima:aktiv proto také dosáhneme vynikající hodnoty OI3 ve výši 17,3. Ekologickým indexem 3 (OI3) je hodnocena ekologická kvalita výroby budov s ohledem na primární energetický obsah, skleníkový potenciál a okyselení. Podle technických podmínek lze z hlediska nákladů výhodně realizovat dům HARTL HAUS s pasivní stěnou i bez instalační zóny s 260 mm izolovaného rámu z masívu a 125 mm kompletní tepelné izolace o celkové tloušťce 41,5 cm. OI3 VNĚJŠÍCH STĚN PODLE KATALOGU PASIVNÍCH DOMů MINIMUM PRůMĚRNÁ HODNOTA MAXIMUM 41,5 cm U-hodnota: 0,1 W/m 2 K 50 0 Cihlová stavba Energy X Dřevěná rámová stavba Quelle: IBO

20 20

21 21 REALIZUJEME RŮZNÉ ARCHITEKTONICKÉ PLáNy VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU: INDIVIDUÁLNÍ PLÁNOVÁNÍ PRO VÁŠ OBYTNÝ PROSTOR

22 22 DŮM VAŠICH SNŮ PODLE VAŠICH VLASTNÍCH PLáNŮ HARTL HAUS nestaví prostě jen domy, nýbrž domy podle individuálních přání, kde se člověk cítí dobře. Každý člověk má jiné potřeby, svůj vlastní styl a záliby. Vysněný dům proto musí být šitý na míru konkrétnímu majiteli, aby mohla být splněna veškerá očekávání, která člověk vkládá do největší investice svého života. HARTL HAUS zrealizuje Váš sen o vlastním domě během krátké doby. Postavený podle Vašich individuálních přání. Buď podle stávajících architektonických plánů nebo podle plánů, které krok za krokem vypracují naši odborníci společně s Vámi. Spolehněte se na vysokou kvalitu a naši lásku k detailu a Váš dům HARTL HAUS bude ještě krásnější! OD NáKRESU ARCHITEKTA AŽ K HOTOVÉMU VySNĚNÉMU DOMU

23 23 SE SÍLOU SLUNCE Jako průkopník iniciativy klima:aktiv firma HARTL HAUS ví, jak lze vhodně a hospodárně snížit topné náklady domu. Sem patří i úprava půdorysu domu podle individuálního oslunění pozemku. Okna jsou ve spojení s Vašimi sny o bydlení nasměrovaná tak, aby mohla pojmout co nejvíce sluneční energie a aby vnitřní hmota budovy mohla být využita jako dočasný zásobník energie. Tak můžete pasivně využívat solární energii a ušetřit náklady na vytápění.

24 24 VÝSTAVBA S INTELIGENTNÍ KVALITOU: VŠE POD JEDNOU STŘECHOU

25 25 1 STAVEBNÍ MISTR THOMAS WEISS již 20 let zaměstnán u firmy HARTL HAUS. Oddělení: výzkum & vývoj, technické zpracování zakázek, vedení stavby, montáž Tým: 78 pracovníků 7 ERWIN BÖLTNER již 25 let zaměstnán u firmy HARTL HAUS Oddělení: výroba montovaných domů/elementů vázaných konstrukcí (střešní prvky) Tým: 19 pracovníků 2 DIR. PETER LITSCHAUER již 14 let zaměstnán u firmy HARTL HAUS Vedoucí oddělení: prodej, marketing & komunikace, kalkulace, vybavení Externí a interní tým: 42 pracovníků 8 ANDREAS WEBER již 3 roky zaměstnán u firmy HARTL HAUS Oddělení: vedlejší provozy (zámečnictví, elektrodílna, údržba ve výrobě) Tým: 12 pracovníků 3 DIR. PETER SUTER jednatel a společník technika, výrobní závod 9 TRUHLáŘSKÝ MISTR MARKUS DEUTSCHMANN již 12 let zaměstnán u firmy HARTL HAUS Oddělení: stavební truhlářství (domovní dveře, okna, zimní zahrady, schody, balkony/zábradlí, ) Tým: 35 pracovníků 4 KR DIR. ROLAND SUTER jednatel a společník správa, marketing, vývoz 10 PROKURISTA DIR. LEO KOPPENSTEINER již 25 let zaměstnán u firmy HARTL HAUS Vedoucí oddělení: finance, personál & controlling, výpočetní technika, obecná administrativa, nákup, řízení kvality Tým: 14 pracovníků 5 STAVEBNÍ MISTR ERWIN NECHWATAL již 24 let zaměstnán u firmy HARTL HAUS Vedoucí oddělení: řízení projektů (řadové domy, podlažní stavby, administrativní budova, ), inovace/vývoj, speciální projekty Tým: 5 pracovníků 11 TRUHLáŘSKÝ MISTR FRANZ BITTERMANN již 23 let zaměstnaný u firmy HARTL HAUS Oddělení: interiérové dveře a výroba nábytku (kuchyně, koupelny, předsíně, obývací pokoje, dveře, ) Tým: 34 pracovníků 6 yves SUTER již 3 roky zaměstnán u firmy HARTL HAUS Vedoucí oddělení: CAD management, softwarový engineering, správa webových stránek, online redakce Tým: 2 pracovníci 12 GERHARD PRINZ již 13 let zaměstnán u firmy HARTL HAUS Oddělení: výroba montovaných domů (stěnové a stropní prvky) Tým: 49 pracovníků DÍKy ZáSADĚ VŠE POD JEDNOU STŘECHOU SI ZAJISTÍTE MAxIMáLNÍ KVALITU VE VŠECH OBLASTECH

26 26 Objednejte si zdarma katalog vnitřních dveří. VŠE Z JEDNÉ RUKy VŠE POD JEDNOU STŘECHOU HARTL HAUS je jediným výrobcem montovaných domů, který Vám může nabídnout vše z jedné ruky. Od plánování domu na klíč, stavby domu až po jeho smontování. Máme k dispozici nejen jedno z nejmodernějších zařízení na výrobu montovaných domů v Evropě, nýbrž i naši vlastní výrobu nábytku a stavební truhlářství. Tvarově pěkné a umělecky provedené dveře, dřevěné schody, nábytek, okna a kuchyně se zde vyrábějí s velkou láskou k detailu. SPOJENÍ SIL V KOMPETENčNÍM CENTRU FIRMy HARTL HAUS V sídle firmy v Echsenbachu, ve Waldviertel, bylo v roce 2006 otevřeno nové kompetenční centrum HARTL HAUS. V sousedících kancelářích zde pracují týmy, které jsou odpovědné za vedení stavby, techniku, výzkum a inovace. Prostorová blízkost zaručuje, že si tyto týmy vzájemně předávají zkušenosti a know how ze všech oblastí pro vyšší kvalitu v oblasti poradenství, plánování a realizace.

27 27 NA TOM MŮŽETE STAVĚT: DŘEVOHLINÍKOVá OKNA S TROJITÝM ZASKLENÍM JSOU STANDARDNÍM VyBAVENÍM KAŽDÉHO DOMU HARTL HAUS. FLEXIBILITA V případě rychlých změn lze ihned reagovat. To je zajištěno i díky maximálnímu podílu vlastní výroby. RYCHLOST Perfektní sladění výroby a plánování. Bez dlouhých dodacích lhůt. Plynulý průběh ve všech oblastech. Tím je zaručena i nadstandardní poradenská činnost. INDIVIDUALITA Vaše přání jsou na prvním místě. Rádi Vám vyrobíme nábytek podle Vašeho osobního přání v jakémkoliv stylu. TRADICE & INOVACE Perfektní kombinace nejvyšší řemeslné tradice s nejmodernější výrobní technikou. Průběžný vývoj detailů pro ještě lepší kvalitu bydlení. KVALITA Z RAKOUSKA Výroba ve výrobním závodě ve Waldviertel. HARTL HAUS vyrábí převážně z rakouských stavebních materiálů. Preciznost s prověřenou kvalitou stavebního materiálu pro ještě lepší kvalitu bydlení.

28 28 VአKOMPETENTNÍ PARTNER I VE VÝSTAVBĚ OBJEKTŮ Ať se jedná o bytovou výstavbu, mateřskou školku nebo administrativní budovu tým HARTL HAUS, který je kompetentní pro výstavbu objektů, poskytne maximální profesionalitu a dlouholeté zkušenosti. Tato vysoká kvalita a s ní spojená spokojenost obyvatel a uživatelů objektů také stále více umožňuje bytovým družstvům budovat zařízení v nejvyšší kvalitě HARTL HAUS. Naše nabídka výkonů sahá od prvního konceptu, podrobných plánů až po perfektní realizaci. Co nejrychleji a při použití nejmodernějších technologií a pokrokových stavebních komponentů zrealizujeme Váš objekt, který bude po klimatechnické i po ekologické stránce odpovídat nejvyšším standardům. Clubhaus Golfclub Föhrenwald INDIVIDUáLNÍ PROJEKT-REALIZACE BĚHEM KRáTKÉ DOBy K URčENÉMUTERMÍNU A ZA PEVNOU CENU

29 29 Obytná zástavba Inzersdorf-Getzersdorf Obytný dům Meran Servisní centrum Graz Raiffeisenbank Echsenbach VÝHODY, NA KTERÉ SE MůŽETE SPOLEHNOUT: INDIVIDUÁLNÍ PLÁNOVÁNÍ Firma HARTL HAUS Váš objekt buď zrealizuje podle Vašich architektonických plánů nebo jej naplánujete společně s naším zkušeným odborníkem individuálně a do detailu přesně podle Vašich osobních představ. VŠE Z JEDNÉ RUKY Jeden kontaktní partner, který působí jako generální dodavatel, od plánování až po předání objektu na klíč. Vlastní firemní výroba nábytku a stavební truhlářství Vám nabízí okna, schody, dveře a nábytek. ŠPIČKOVÁ KVALITA Špičková ekologická bilance, vynikající energetické hodnoty, nejmodernější firemní technika a použití osvědčené stavební technologie s nízkou a minimální energetickou spotřebou jsou základem úspěchu Vašeho objektu. KLIMA:AKTIV HARTL HAUS je na předním místě v oblasti stavební technologie klima:aktiv. Ekologická únosnost, minimální energetická spotřeba, zdravé bydlení a práce zvyšují hodnotu Vašeho projektu. NEJKRATŠÍ DOBY VÝSTAVBY Naši odborníci vědí: Čas jsou peníze. Proto je Váš objekt realizován v co nejkratším termínu a při nejlepším poměru ceny a výkonu. Vlastní tým odborných manažerů stavby o Vás kompetentně pečuje až do okamžiku předání na klíč. KVALITA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Prostředí člověka ovlivňuje jeho náladu a životní pocit, proto firma HARTL HAUS staví takové budovy, kde se člověk cítí dobře. V prvotřídní kvalitě a s technikou promyšlenou do posledního detailu. Clubhaus Golfclub Reiting-Gai Fairway-Suiten v Golfclub Haugschlag

KATALOG. dřevěných domů

KATALOG. dřevěných domů KATALOG dřevěných domů Vážení zákazníci Připravili jsme pro Vás nabídku domů z tradičního materiálu dřeva. Tento osvědčený stavební materiál tvoří v kombinaci s moderními velkoplošnými materiály snadno

Více

Rodinné domy Bungalov Line Pohodlí a nevšední zážitky

Rodinné domy Bungalov Line Pohodlí a nevšední zážitky Rodinné domy Bungalov Line Pohodlí a nevšední zážitky Bydlení v souladu s okolím Stále častěji se setkáváme s lidmi toužícími po intenzivnějším kontaktu se zahradou. Rodinné domy Bungalov Line společnosti

Více

Stavební kameny pro Vaše nápady

Stavební kameny pro Vaše nápady Stavební kameny pro Vaše nápady Další informace Nové stavění nové myšlení Stále více lidí chce stavět a bydlet jinak. Chtějí dobré, solidní domy s vysokou kvalitou bydlení a rozumnými pořizovacími a udržovacími

Více

NG nová generace stavebního systému

NG nová generace stavebního systému NG nová generace stavebního systému pasivní domy A HELUZ nízkoenergetické domy B energeticky úsporné domy C D E F G cihelné pasivní domy heluz Víte, že společnost HELUZ nabízí Řešení pro stavbu pasivních

Více

Katalog roubených domů

Katalog roubených domů Certifikované dřevostavby Katalog roubených domů...se dřevem si rozumíme OK PYRUS, s.r.o. Husovická 4 Brno, 614 00 tel.: +420 549 244 506 mobil: +420 608 826 438 email: info@okpyrus.cz web: www.okpyrus.cz

Více

Domy. s nulovou spotřebou. 118 Stavba

Domy. s nulovou spotřebou. 118 Stavba Domy s nulovou spotřebou Pravděpodobně už od roku 2020 bude v Evropě možné stavět jen energeticky úsporné domy. Optimálně to budou ekologické stavby, které využívají přírodní materiály a mají minimální

Více

Stavební veletrh IBF 2011

Stavební veletrh IBF 2011 VARIO-BAU - Nízkoenergetické domy v dolnorakouské kvalitě Vario-Haus Energy Line - Optimální v šetření energie Nová, komplexní koncepce vyzdívání (způsob provedení stěny), v střešní a stropní izolaci,

Více

Schüco ThermoSlide. Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací

Schüco ThermoSlide. Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací Schüco ThermoSlide Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací Zelená technologie pro modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken 2 Schüco ThermoSlide Perfektní propojení

Více

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ včetně pozemku!! Slavětín nad Ohří Identifikační údaje: Obec:. Slavětín Okres:... Louny k.ú.:. Slavětín nad Ohří parcelní číslo:..... 410/30 plocha:... 1067 m2 Zpracoval: REAL

Více

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ včetně pozemku!! Slavětín nad Ohří Identifikační údaje: Obec:. Slavětín Okres:... Louny k.ú.:. Slavětín nad Ohří parcelní číslo:..... 410/32 plocha:... 1063 m2 Zpracoval: REAL

Více

Katalog roubených domů

Katalog roubených domů Certifikované dřevostavby Katalog roubených domů Se dřevem si rozumíme OK PYRUS, s.r.o. Husovická 4 Brno, 614 00 tel.: +420 549 244 506 mobil: +420 608 826 438 email: info@okpyrus.cz web: www.okpyrus.cz

Více

bbgruppe JUVEL VARIO Nápaditý dům za fantastickou cenu SMART CLASSIC FAMILY FOR TWO

bbgruppe JUVEL VARIO Nápaditý dům za fantastickou cenu SMART CLASSIC FAMILY FOR TWO bbgruppe JUVEL VARIO Nápaditý dům za fantastickou cenu SMART CLASSIC FAMILY FOR TWO JUVEL VARIO osvědčená kvalita domů bbgruppe individuálně přizpůsobená půdorysu i ceně. 2 Technické údaje Nová stavební

Více

Profil společnosti. Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému. vývoj firmy. ocenění a kvalita

Profil společnosti. Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému. vývoj firmy. ocenění a kvalita Profil společnosti Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému vývoj firmy ocenění a kvalita HELUZ komplexní systém český výrobce s tradicí od roku 1876 Nová generace stavebního systému

Více

NG nová generace stavebního systému

NG nová generace stavebního systému NG nová generace stavebního systému pasivní dům heluz hit MATERIÁL HELUZ ZA 210 000,- Kč Víte, že můžete získat dotaci na projekt 40 000,- Kč a na stavbu cihelného pasivního domu až 490 000,- Kč v dotačním

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

Inovační technologie lepení pro Vaše okna

Inovační technologie lepení pro Vaše okna Inovační technologie lepení pro Vaše okna Technologie lepení oken nejnovější generace Používání inovačních technologií zlepšuje mnoho oblastí našeho života. Nové postupy a pokrok se nezastaví ani před

Více

Princip. Nejteplejší cihla na světě jednoduchý princip. Vynikající kvalita izolace. Integrovaná izolace

Princip. Nejteplejší cihla na světě jednoduchý princip. Vynikající kvalita izolace. Integrovaná izolace Princip Nejteplejší cihla na světě jednoduchý princip Integrovaná izolace Nejlepší způsob, jak docílit vysokého standardu tepelně izolačních hodnot, je zabudovat kvalitní izolaci přímo do cihly. Perfektní

Více

Technologie staveb Tomáš Coufal, 3.S

Technologie staveb Tomáš Coufal, 3.S Technologie staveb Tomáš Coufal, 3.S Co je to Pasivní dům? Aby bylo možno navrhnout nebo certifikovat dům jako pasivní, je třeba splnit následující podmínky: měrná roční potřeba tepla na vytápění je maximálně

Více

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Zařízení pro čištění vzduchu Pluszáruka 5 let Vždy to nejlepší klima pro Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý

Více

Doporučené standardy nízko energetických budov a budov s téměř nulovou potřebou energie

Doporučené standardy nízko energetických budov a budov s téměř nulovou potřebou energie Doporučené standardy nízko energetických budov a budov s téměř nulovou potřebou energie Téma vývoje energetiky budov je v současné době velmi aktuální a stává se společenskou záležitostí, neboť šetřit

Více

Kvalitní nízkoenergetické domy

Kvalitní nízkoenergetické domy Kvalitní nízkoenergetické domy Nabízíme řešení pro každého. EVROPSKÁ KVALITA NĚMECKÝ DOZOR ČESKÁ VÝROBA D.E.E.D., a. s., Dvorská 161, 503 11 Hradec Králové tel.: 495 051 111 / fax: 495 051 113 / e-mail:

Více

Symphony Tak se staví dnes individuálně, se systémem

Symphony Tak se staví dnes individuálně, se systémem Symphony Tak se staví dnes individuálně, se systémem Individuell bauen mit System Symphony: zkomponujte si svůj vysněný dům Vysoký stupeň individuality za odpovídající cenu tím vás přesvědčí typová řada

Více

CIHLOVÝ PASIVNÍ DŮM PRO BUDOUCNOST HELUZ

CIHLOVÝ PASIVNÍ DŮM PRO BUDOUCNOST HELUZ CIHLOVÝ PASIVNÍ DŮM PRO BUDOUCNOST HELUZ Proč budujeme pasivní dům? 1. Hlavním důvodem je ověření možností dosažení úrovně tzv. téměř nulových budov podle evropské směrnice EPBD II. Co je téměř nulový

Více

PASIVNÍ DOMY ve Vracově

PASIVNÍ DOMY ve Vracově PASIVNÍ DOMY ve Vracově Moderní rodinné domy poskytnou kvalitní bydlení v komfortních dispozicích 5+kk s vlastní zahradou, takže vyhoví malým i velkým rodinám s různými nároky. - velmi nízké provozní náklady

Více

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016 OPTIMAL 1643 3 800 000 Kč 2 090 000 Kč 903 m 2 s garáží 1148 m 2 6798 m 3 1407 m 2 892 m 2 předpokl spotřeba energie za rok

Více

PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY

PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY oceněná KVALITA heluz KOMPLEXNÍ SYSTÉM Nová generace stavebního systému Společnost HELUZ cihlářský průmysl

Více

Náš domov je nyní zalitý sluncem.

Náš domov je nyní zalitý sluncem. Náš domov je nyní zalitý sluncem. Systém zdvižne posuvných dverí VEKA, který uspokojí i nárocné požadavky Praktický zpusob, jak vnést do domu kousek nebe Udělejte ze svých čtyř stěn něco víc. Systém zdvižně

Více

dokonalý koncept energie pro budoucnost to nejlepší nový okenní systém GENEO z materiálu pro 3. tisíciletí rau-fipro

dokonalý koncept energie pro budoucnost to nejlepší nový okenní systém GENEO z materiálu pro 3. tisíciletí rau-fipro dokonalý koncept energie pro budoucnost to nejlepší nový okenní systém GENEO z materiálu pro 3. tisíciletí rau-fipro www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 2 vyšší perspektiva s okny z profilů GENEO

Více

O nás 3. Používané materiály a skladby 4. Difúzně otevřená konstrukce 5. Difúzně uzavřená konstrukce 6. Ukázky realizací v USA a ČR 7.

O nás 3. Používané materiály a skladby 4. Difúzně otevřená konstrukce 5. Difúzně uzavřená konstrukce 6. Ukázky realizací v USA a ČR 7. Obsah O nás 3 Používané materiály a skladby 4 Difúzně otevřená konstrukce 5 Difúzně uzavřená konstrukce 6 Ukázky realizací v USA a ČR 7 Typové domy 10 Kontaktní údaje 17 O nás VALA DŘEVOSTAVBY s.r.o. vyvíjí,

Více

STĚNOVÉ CHLAZENÍ/VYTÁPĚNÍ V SUCHÉ VÝSTAVBĚ

STĚNOVÉ CHLAZENÍ/VYTÁPĚNÍ V SUCHÉ VÝSTAVBĚ TOPENÍ. CHLAZENÍ. POCIT POHODY. MWHK 01/13 Grafická úprava: HÄC-MÄC, Grafikstudio, Eisenstadt Text: G. Loibelsberger Obálka: Stefan Badegruber, Wien www.variotherm.cz STĚNOVÉ CHLAZENÍ/VYTÁPĚNÍ V SUCHÉ

Více

Bild: Architekt Uwe Klose Muc. Přírodní bydlení bez chemie a lepidel. Massiv-Holz-Mauer Pevný jako kámen, současně prodyšný a teplý

Bild: Architekt Uwe Klose Muc. Přírodní bydlení bez chemie a lepidel. Massiv-Holz-Mauer Pevný jako kámen, současně prodyšný a teplý Bild: Architekt Uwe Klose Muc. Přírodní bydlení bez chemie a lepidel Massiv-Holz-Mauer Pevný jako kámen, současně prodyšný a teplý Stavíme s přírodou Stavět s přírodou Moderní lidé tráví více času doma

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl krásný výhled posuvně-zdvihací dveře REHAU Brillant-Design Vysokojakostní zpracování

Více

Komfort povrchových topných a chladících systémů

Komfort povrchových topných a chladících systémů Komfort povrchových topných a chladících systémů Naše historie úspěchu: Více než 35 roků firmy Variotherm Příběh úspěchu začíná v roce 1979, kdy Wilhelm Watzek založil firmu Variotherm na prodej topných

Více

NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti. Komfortní bydlení - nový standard

NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti. Komfortní bydlení - nový standard NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti Snížení energetické závislosti Naše domy mají tak malé ztráty tepla. Využívají energii ze slunce, teplo vydávané domácími spotřebiči a samotnými

Více

Janisol HI. Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci

Janisol HI. Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci Janisol HI Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci Nové měřítko v oblasti tepelných izolací oken a dveří Janisol HI spojuje estetiku a technickou vyzrálost. Velmi štíhlé pohledové šířky dávají akcent architektuře,

Více

10. Energeticky úsporné stavby

10. Energeticky úsporné stavby 10. Energeticky úsporné stavby Klíčová slova: Nízkoenergetický dům, pasivní dům, nulový dům, aktivní dům, solární panely, fotovoltaické články, tepelné ztráty objektu, součinitel prostupu tepla. Anotace

Více

Infračervené vytápění Schwank Principy a fungování

Infračervené vytápění Schwank Principy a fungování Infračervené vytápění Schwank Principy a fungování Slunce: nejpřirozenější vytápění na světě Infračervené teplo pro maximální pohodlí Princip našeho vytápění jsme odpozorovali z přírody. Tepelné paprsky

Více

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ]

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ] 1643 m 2 [celková plocha 83 m 2 ] [celková plocha 790 m 2 ] s garáží 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč praktický a pohodlný patrový dům s moderním vzhledem, vhodný i do města kompaktní tvar je předpokladem nižší

Více

Přitažlivost řešení bungalovu

Přitažlivost řešení bungalovu HAAS FERTIGBAU, S.R.O.: BASIC LINE 116 Přitažlivost řešení bungalovu TYP: Basic Line 116 POČET MÍSTNOSTÍ: 3+1 ZASTAVĚNÁ PLOCHA: 138,3 m 2 PODLAHOVÁ PLOCHA: 116,0 m 2 VHODNÝ POČET OSOB: 3-4 OBESTAVĚNÝ PROSTOR:

Více

Doporučené standardy nízko energetických budov a budov s téměř nulovou potřebou energie

Doporučené standardy nízko energetických budov a budov s téměř nulovou potřebou energie Doporučené standardy nízko energetických budov a budov s téměř nulovou potřebou energie Téma vývoje energetiky budov je v současné době velmi aktuální a stává se společenskou záležitostí, neboť šetřit

Více

K12 Rámová deska - IZOLACE DO DŘEVĚNÝCH A OCELOVÝCH RÁMŮ. K17 Interierová deska - VNITŘNÍ IZOLACE PRO STĚNY A STŘEŠNÍ KONSTRUKCE

K12 Rámová deska - IZOLACE DO DŘEVĚNÝCH A OCELOVÝCH RÁMŮ. K17 Interierová deska - VNITŘNÍ IZOLACE PRO STĚNY A STŘEŠNÍ KONSTRUKCE Izolace První vydání Srpen 2018 K12 Rámová deska - IZOLACE DO DŘEVĚNÝCH A OCELOVÝCH RÁMŮ K17 Interierová deska - VNITŘNÍ IZOLACE PRO STĚNY A STŘEŠNÍ KONSTRUKCE l Vysoce účinné izolační desky z tuhé pěny

Více

NOVÁ ÉRA V OPLÁŠTĚNÍ BUDOV

NOVÁ ÉRA V OPLÁŠTĚNÍ BUDOV NOVÁ ÉRA V OPLÁŠTĚNÍ BUDOV THERMAL ENVIRONMENT FIRE GUARANTEE 40-LET SPOLEHLIVÁ IZOLACE 20% ZLEPŠENÍ TEPELNĚ-IZOLAČNÍCH VLASTNOSTÍ Vydejte se na cestu s IPN-QuadCore: ipn-quadcore.cz NOVÁ ÚROVEŇ POŽÁRNÍCH

Více

Šetřit energii? Docela jednoduše.

Šetřit energii? Docela jednoduše. Šetřit energii? Docela jednoduše. Inovativní systém profilů šetřících energie od firmy VEKA Kvalita třídy A od firmy VEKA: maximální výkon po celý život Moderní plastová okna dosahují životnosti 30 nebo

Více

WE CREATE THE SPACE YOU NEED ADVANCE PLUS KANCELÁŘE & ADMINISTRATIVA ŠKOLKY & ŠKOLY BANKY & SPOŘITELNY AKCE, VELETRHY & VÝSTAVY

WE CREATE THE SPACE YOU NEED ADVANCE PLUS KANCELÁŘE & ADMINISTRATIVA ŠKOLKY & ŠKOLY BANKY & SPOŘITELNY AKCE, VELETRHY & VÝSTAVY WE CREATE THE SPACE YOU NEED ADVANCE PLUS KANCELÁŘE & ADMINISTRATIVA ŠKOLKY & ŠKOLY BANKY & SPOŘITELNY AKCE, VELETRHY & VÝSTAVY Zajistíme pro vás komfort a prostor V případě, že v krátké době potřebujete

Více

ČESKÁ VÝROBA NĚMECKÁ KONTROLA EVROPSKÁ KVALITA. Řešení skutečně pro každého. Program. conomy. Akce. www.deed.cz

ČESKÁ VÝROBA NĚMECKÁ KONTROLA EVROPSKÁ KVALITA. Řešení skutečně pro každého. Program. conomy. Akce. www.deed.cz ČESKÁ VÝROBA NĚMECKÁ KONTROLA EVROPSKÁ KVALITA Řešení skutečně pro každého Program Akce D.E.E.D. Dobře promyšlené varianty nízkoenergetických domů Ekonomicky výhodné vybavení v základní nabídce Ekologicky

Více

HELUZ. AKU KOMPAKT 21 broušená. MÍSTO hluku MÍSTO

HELUZ. AKU KOMPAKT 21 broušená. MÍSTO hluku MÍSTO HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená MÍSTO hluku MÍSTO VLASTNOSTI HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená VLASTNOSTI AKU KOMPAKT 21 broušená 240 Tloušťka konstrukce Úsporná tlouštka omítnuté konstrukce 240 mm šetří zastavěnou

Více

Systémy protisluneční ochrany heroal

Systémy protisluneční ochrany heroal Složky pro novináře R+T 2015 Tisková zpráva: Rozšíření oblasti obchodní činnosti heroal Systémy protisluneční ochrany heroal heroal představuje sektor protisluneční ochrany na veletrhu R+T 2015 Stuttgart/Verl,

Více

PRINCIP NÁVRHU NÍZKOENERGETICKÉHO DOMU V ARCHITEKTUŘE ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE 1

PRINCIP NÁVRHU NÍZKOENERGETICKÉHO DOMU V ARCHITEKTUŘE ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE 1 PRINCIP NÁVRHU NÍZKOENERGETICKÉHO DOMU V ARCHITEKTUŘE 1 1 ÚVOD 2 PROBLEMATIKA 3 VZTAH MEZI NOVĚ UVAŽOVANOU VÝSTAVBOU A STÁVAJÍCÍMI OBJEKTY 4 KONSTRUKČNÍ ZÁSADY PASIVNÍHO DOMU 5 SPOLEČNÉ JMENOVATELE PRO

Více

Kvalitně, bezpečně a hospodárně v každém detailu ŘEŠENÍ PRO BYTOVÉ DOMY

Kvalitně, bezpečně a hospodárně v každém detailu ŘEŠENÍ PRO BYTOVÉ DOMY Kvalitně, bezpečně a hospodárně v každém detailu ŘEŠENÍ PRO BYTOVÉ DOMY KVALITA JE CESTA K NEJLEPŠÍM VÝSLEDKŮM Ytong přináší bezproblémové řešení Investoři, architekti, stavební firmy nebo developeři.

Více

EKOLINE Kč Kč Kč EKOLINE 1237 RODINNÉ DOMY EUROLINE m m 3

EKOLINE Kč Kč Kč EKOLINE 1237 RODINNÉ DOMY EUROLINE m m 3 EUROLINE SLOVAKIA 2012 EKOLINE 1237 4 20 000 Kč 2 20 000 Kč -10 000 Kč POSCHODÍ [plocha 1000 m 2 ] [plocha 1097 m 2 ] předpokl spotřeba energie za rok komfortní moderní dům navržený v souladu s moderními

Více

energeto Vyjímečné okno

energeto Vyjímečné okno 1 energeto Vyjímečné okno Podstatné pro energetickou účinnost okna je Uw hodnota. Čím je tato hodnota koeficientu tepelného prostupu (Uw) nižší, tím je energetická účinnost okna vyšší. Zlepšením (snížením)

Více

Thermo 6. Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky. Zelená technologie pro Modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken

Thermo 6. Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky. Zelená technologie pro Modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken Thermo 6 Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky Zelená technologie pro Modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken Schüco Thermo 6 Obsah Obsah Thermo 6 Obsah Schüco 3 4 8 10 Energie Thermo

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. Firma RD AUDO, spol. s r. o. nabízí:

ZÁKLADNÍ INFORMACE. Firma RD AUDO, spol. s r. o. nabízí: ZÁKLADNÍ INFORMACE Firma RD AUDO s.r.o. se zabývá výrobou a montáží montovaných rodinných domů, bytových domů a stavebních občanských objektů z konstrukčního systému AS. Montované AS objekty jsou určeny

Více

F I R M A U N I W I N

F I R M A U N I W I N FIRMA UNIWIN Představení firmy Od roku 1997 nabízíme zákazníkům kvalitní výrobky a služby. Okna, dveře a fasády vyrábíme a montujeme z plastu, plast-hliníku, dřeva, hliníku a dřevohliníku. Naleznete u

Více

Dřevostavby komplexně Energetická náročnost budov a nové energetické standardy

Dřevostavby komplexně Energetická náročnost budov a nové energetické standardy Dřevostavby komplexně Energetická náročnost budov a nové energetické standardy Ing. arch. Tereza Vojancová Technický poradce tech.poradce@uralita.com 602 439 813 www.ursa.cz OBSAH 1 ÚVOD 2 ENERGETICKY

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

NOVINKA. Nejúčinnější způsob jak ušetřit energii. Podkrovní prvky FERMACELL P+D. Profi-tip FERMACELL:

NOVINKA. Nejúčinnější způsob jak ušetřit energii. Podkrovní prvky FERMACELL P+D. Profi-tip FERMACELL: Profi-tip FERMACELL: Podkrovní prvky FERMACELL P+D Nejúčinnější způsob jak ušetřit energii Nový podkrovní prvek FERMACELL P+D splňuje požadavky na součinitel prostupu tepla stropu pod nevytápěnou půdou

Více

Termické přerušení a nosná funkce V každém případě

Termické přerušení a nosná funkce V každém případě Termické přerušení a nosná funkce V každém případě Riziko tepelného mostu A jak jej eliminovat Příčiny vzniku tepelných mostů Za nízkých venkovních teplot dochází v oblastech nedostatečně tepelně-izolovaných

Více

Více životního prostoru

Více životního prostoru Baumit Resolution Zateplovací systém Více životního prostoru Jedinečné tepelněizolační vlastnosti Maximální úspora podlahové plochy Minimální tloušťka obvodové konstrukce Baumit Resolution Extra štíhlá

Více

Technické parametry plastových oken

Technické parametry plastových oken Technické parametry plastových oken Schüco Corona CT 70 Nadčasový, bezpečný, efektivní systém Okenní systém Corona CT 70 je univerzálem v oblasti plastových okenních systémů s vysokou tepelnou izolací

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

pfeifergroup.com Od roku 2019 Dřevostavby s masivními výhodami CLT panel

pfeifergroup.com Od roku 2019 Dřevostavby s masivními výhodami CLT panel pfeifergroup.com Od roku 2019 Dřevostavby s masivními výhodami CLT panel FAKTA shutterstock.com alexandre zveiger Nová přirozenost architektury CLT panel je masivní prefabrikovaný systém ze dřeva. CLT

Více

Barbora zvítûzila. nad Markétou MODEL DOMU Z BALZY POMOHL STAVEBNÍKŮM PŘI VÝBĚRU DOMU OD FIRMY FUTUR

Barbora zvítûzila. nad Markétou MODEL DOMU Z BALZY POMOHL STAVEBNÍKŮM PŘI VÝBĚRU DOMU OD FIRMY FUTUR Říjen 2004 101 MODEL DOMU Z BALZY POMOHL STAVEBNÍKŮM PŘI VÝBĚRU DOMU OD FIRMY FUTUR 1 Oblouková okna byla speciálním přáním majitelů 2 Částečně krytá terasa nabízí příjemné posezení za každého počasí 1

Více

PODLAHOVÉ TOPENÍ PRO SUCHOU VÝSTAVBU

PODLAHOVÉ TOPENÍ PRO SUCHOU VÝSTAVBU FBHK 01/13 TOPENÍ. CHLAZENÍ. POCIT POHODY. Grafická úprava: HÄC-MÄC, Grafikstudio, Eisenstadt Text: G. Loibelsberger Obálka: Stefan Badegruber, Wien www.variotherm.cz PODLAHOVÉ TOPENÍ PRO SUCHOU VÝSTAVBU

Více

Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů. www.istockphoto.com. BHKW na zemní plyn Účinná alternativa

Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů. www.istockphoto.com. BHKW na zemní plyn Účinná alternativa Zemní plyn Moduly BHKW do 4 000 kw ti Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů www.istockphoto.com BHKW na zemní plyn Účinná alternativa innos č ú v e c d ů V Silný partner Šetrné ke klimatu a účinné

Více

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ TYPOVÉ DOMY DEKHOME VÝBĚR DOMU Volba vhodného a plně vyhovujícího domu je s jistotou jednou ze starostí z kategorie těch příjemných. Na druhou stranu se však

Více

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí Plastové okno 76MD Standardně obdržíte okna 76MD s dvojsklem, součinitel prostupu tepla U W 1,1 W/m 2 K (U g 1,1 W/m 2 K). Trojsklo přináší perfektní hodnoty součinitele prostupu tepla U W 0,74 W/m 2 K

Více

Úvod... 4 O firmě... 5 Jaké domy firma nabízí?... 6 První dům... 6 Druhý dům... 7 Třetí dům... 7 Typy nabízených domů... 8 Montážní hala...

Úvod... 4 O firmě... 5 Jaké domy firma nabízí?... 6 První dům... 6 Druhý dům... 7 Třetí dům... 7 Typy nabízených domů... 8 Montážní hala... Úvod... 4 O firmě... 5 Jaké domy firma nabízí?... 6 První dům... 6 Druhý dům... 7 Třetí dům... 7 Typy nabízených domů... 8 Montážní hala... 10 Stavba domu... 13 Vzorový dům... 15 Závěr... 16 Zdroje...

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM.

PRODUKTOVÝ KATALOG. Zdarma montáž a doprava. poznámky: POUZE S TÍMTO LETÁKEM. poznámky: Zdarma montáž a doprava POUZE S TÍMTO LETÁKEM PRODUKTOVÝ KATALOG Děkujeme za Vaší pozornost věnovanou této prezentaci. Těšíme se na další setkání s Vámi. Věříme, že produkty společnosti ALcentrum

Více

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST EUROLINE SLOVAKIA 2012 6 250 000 Kč 3 750 000 Kč AKTIV BASE 3 500 000 Kč 2 250 000 Kč AKTIV BASE -128 000 Kč -78 000 Kč

Více

PERSPEKTIVY BEZ HRANIC

PERSPEKTIVY BEZ HRANIC PERSPEKTIVY BEZ HRANIC Nová definice oken PROGRESS - se systémem RAU FIPRO X VYVINUTO PRO LETADLA... Perfektní pro vaše okna Se systémem RAU-FIPRO způsobila společnost REHAU v roce 2008 revoluci na trhu

Více

Vybrané realizace: Všechny naše postavené domy najdete na www.celet.cz

Vybrané realizace: Všechny naše postavené domy najdete na www.celet.cz Referenční dům Cheb Vybrané realizace: Rozhodnutí pro stavbu domu patří k těm důležitějším v životě většiny z nás. Dovolte nám usnadnit Vám cestu ke kvalitní a technologicky vyspělé stavbě, která se stane

Více

Ke každé hrubé stavbě provádíme kontrolní BLOWER DOOR TEST, jehož výsledek obdrží každý zákazník.

Ke každé hrubé stavbě provádíme kontrolní BLOWER DOOR TEST, jehož výsledek obdrží každý zákazník. Provedení HRUBÉ STAVBY Pro obvodovou konstrukci používáme vysušené nosné KVH profily, vyplněné minerální izolací, z jedné strany zaklopené OSB deskou a kontaktním zateplovacím systémem (bez povrchové úpravy

Více

EKOLINE 1237. 209.7 m 2. 4 500 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2012. 5 151.4 m 2 768.6 m 3

EKOLINE 1237. 209.7 m 2. 4 500 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2012. 5 151.4 m 2 768.6 m 3 EKOLINE 1237 4 00 000 Kč 2 720 000 Kč 114 m 2 7686 m 3 114 m 2 909 m 2

Více

Nízkoenergetické a pasivní domy

Nízkoenergetické a pasivní domy Nízkoenergetické a pasivní domy www.domypetricek.cz Představení firmy Domy Petříček Naše firma Domy Petříček se od roku 1996, kdy byla založena, věnuje zateplováním, rekonstrukcím a výstavbě rodinných

Více

...inspirujte se přírodou. modulové dřevostavby. rekreaci, ateliér, kancelář a pro jiné komerční účely. určené pro celoroční bydlení,

...inspirujte se přírodou. modulové dřevostavby. rekreaci, ateliér, kancelář a pro jiné komerční účely. určené pro celoroční bydlení, ...inspirujte se přírodou modulové dřevostavby určené pro celoroční bydlení, rekreaci, ateliér, kancelář a pro jiné komerční účely komfortní způsob bydlení Bydlení v domech na bázi dřeva patři v dnešní

Více

Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení

Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení EFORTE ŘEŠENÍ OKEN PODLE VAŠICH PŘEDSTAV Okenní profil Eforte pro moderní a energeticky úsporné bydlení. Rozmanitost

Více

Dřevostavby komplexně Aktuální trendy v návrhu skladeb dřevostaveb

Dřevostavby komplexně Aktuální trendy v návrhu skladeb dřevostaveb Dřevostavby komplexně Aktuální trendy v návrhu skladeb dřevostaveb Ing. arch. Tereza Vojancová Technický poradce tech.poradce@uralita.com 602 439 813 www.ursa.cz OBSAH 1 ZÁSADY NÁVRHU principy pro skladbu

Více

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky. Schüco Thermo 6 Programm

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky. Schüco Thermo 6 Programm Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky Schüco Thermo 6 Programm Obsah Thermo 6 Obsah Schüco 3 Energie Bezpečnost a komfort Design 04 08 10 Thermo 6 Vyzrálá technologie pro ekologické bydlení Volte

Více

Telefon: +420 608 380 100 / E-mail: uspornebydleni@email.cz Stránka 1

Telefon: +420 608 380 100 / E-mail: uspornebydleni@email.cz Stránka 1 Telefon: +420 608 380 100 / E-mail: uspornebydleni@email.cz Stránka 1 O SPOLEČNOSTI Úsporné bydlení s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti výstavby dřevostaveb. V počáteční fázi pomůžeme klientům k vypracování

Více

Nízkoenergetické a pasivní dřevostavby.

Nízkoenergetické a pasivní dřevostavby. Nízkoenergetické a pasivní dřevostavby www.nema.cz VZOROVÉ DOMY O NÁS Přijďte se přesvědčit... NEMA spol. s r. o. V našich produktech spojujeme tradici a zkušenost stavění s nejmodernějšími technologiemi.

Více

Merkur Pojištění majetku Pojištění domácnosti, pojištění domu a bytu. Pojistěte si to, co jste vybudovali!

Merkur Pojištění majetku Pojištění domácnosti, pojištění domu a bytu. Pojistěte si to, co jste vybudovali! Pojištění domácnosti, pojištění domu a bytu Pojistěte si to, co jste vybudovali! Pojištění domácnosti, pojištění domu a bytu S pojišťovnou Merkur jste kompletně pojištěni: Vy i Váš sen o bydlení Nejkrásnějším

Více

ECLAZ ZDROJ SVĚTLA A POHODY BUILDING GLASS EUROPE

ECLAZ ZDROJ SVĚTLA A POHODY BUILDING GLASS EUROPE ZDROJ SVĚTLA A POHODY BUILDING GLASS EUROPE SAINT-GOBAIN BUILDING GLASS EUROPE ZDROJ SVĚTLA A POHODY je nová generace nízkoemisních povlaků společnosti Saint-Gobain určená pro vysoce vyspělá řešení v oblasti

Více

NOVINKA! DŮVĚŘUJ KNAUFU. ZAJISTÍ BEZPEČÍ. FIREWIN nové komplexní řešení KNAUF pro pasivní požární ochranu budov.

NOVINKA! DŮVĚŘUJ KNAUFU. ZAJISTÍ BEZPEČÍ. FIREWIN nové komplexní řešení KNAUF pro pasivní požární ochranu budov. NOVINKA! DŮVĚŘUJ KNAUFU. ZAJISTÍ BEZPEČÍ. FIREWIN nové komplexní řešení KNAUF pro pasivní požární ochranu budov. 1 DESKY RED PIANO OMÍTKY VERMIPLASTER Indoor protipožární omítka FIREBOARD SIBATERM Outdoor

Více

EFEKTIVNÍ ENERGETICKÝ REGION JIŽNÍ ČECHY DOLNÍ BAVORSKO

EFEKTIVNÍ ENERGETICKÝ REGION JIŽNÍ ČECHY DOLNÍ BAVORSKO EFEKTIVNÍ ENERGETICKÝ REGION JIŽNÍ ČECHY DOLNÍ BAVORSKO Projektování nízkoenergetických a pasivních staveb konkrétní návrhy budov RD Martin Doležal, TÜV SÜD Czech Investice do Vaší budoucnosti Projekt

Více

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus Provedení: Standard Hrubá stavba plus Platnost: 1.1.2010-31.12.2010 - technické změny vyhrazeny 1. Všeobecné informace: Standardní vybavení rodinných domů je jeho základní provedení v dodávce Stavba na

Více

platný od 1. 5. 2013 Ceník YTONg Ve zdravém domě zdravá rodina

platný od 1. 5. 2013 Ceník YTONg Ve zdravém domě zdravá rodina platný od 1. 5. 2013 Ceník YTONg Ve zdravém domě zdravá rodina YTONG ZÁKLAD zdravého bydlení Proč stavět dům z Ytongu? optimální klima interiéru zdravé bydlení Tvárnice Ytong vyrábíme jen z kvalitních

Více

Tepelně Jeho vysoký izoluje vaše domovy, zisků ze slunce - přírodního zdroje energie. Pasivní sklo pro aktivní život PLANETA ENERGIE SVĚTLO

Tepelně Jeho vysoký izoluje vaše domovy, zisků ze slunce - přírodního zdroje energie. Pasivní sklo pro aktivní život PLANETA ENERGIE SVĚTLO 3. 2. Tepelně Jeho vysoký izoluje vaše domovy, chrání solární životní faktor prostředí. umožňuje využití tepelných zisků ze slunce - přírodního zdroje energie. planibel Tri Pasivní sklo pro aktivní život

Více

Kvalitní dům s bonusem

Kvalitní dům s bonusem 42 Kvalitní dům s bonusem K pasivnímu domu vede nekonečně mnoho cest přes nejrůznější konstrukční a materiálová řešení a technologické vybavení. Manželé Duškovi dali přednost zděnému domu z pálených tvárnic

Více

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky Schüco Thermo 6 Programm Systémová výroba oken od Vašeho Schüco partnera Očekávejte od nás jen to nejlepší. V oblasti poradenství, projektování i provedení. Rádi Vám pomůžeme vybrat vhodná okna pro Váš

Více

revitalizace s dotací

revitalizace s dotací revitalizace s dotací panelových a bytových domů www.omlux.cz bezplatná infolinka 800 11 66 55 OMLUX - snadný přístup k dotacím... nabízíme vám tyto garance: garance získání dotace na energetické úspory

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

Icynene chytrá tepelná izolace

Icynene chytrá tepelná izolace Icynene chytrá tepelná izolace Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví Icynene šetří Vaše peníze Využití pro průmyslové objekty zateplení průmyslových a administrativních objektů zateplení novostaveb i rekonstrukcí

Více

OBSAH. www.velox.cz 1. PŘEDSTAVENÍ FIRMY A JEJÍ REFERENCE 2. SYSTÉM ZTRACENÉHO BEDNĚNÍ 3. POVRCHOVÉ ÚPRAVY 4. DOPLŇKOVÉ PRODUKTY

OBSAH. www.velox.cz 1. PŘEDSTAVENÍ FIRMY A JEJÍ REFERENCE 2. SYSTÉM ZTRACENÉHO BEDNĚNÍ 3. POVRCHOVÉ ÚPRAVY 4. DOPLŇKOVÉ PRODUKTY OBSAH 1. PŘEDSTAVENÍ FIRMY A JEJÍ REFERENCE 1.1 ÚVODEM 1.2 VLASTNOSTI STAVEBNÍHO SYSTÉMU VELOX 1.3 OD HISTORIE K SOUČASNOSTI 2. SYSTÉM ZTRACENÉHO BEDNĚNÍ 2.1 VÝROBNÍ PROGRAM 2.1.1 POPIS VÝROBKŮ 2.1.2 PŘEHLED

Více

Vybrané realizace: Všechny naše postavené domy najdete na www.celet.cz. Za CELET s.r.o. Pavel Popov, majitel společnosti

Vybrané realizace: Všechny naše postavené domy najdete na www.celet.cz. Za CELET s.r.o. Pavel Popov, majitel společnosti Naše vizitka 2011 Rozhodnutí pro stavbu domu patří k těm nejdůležitějším v životě většiny z nás. Dovolte usnadnit Vám cestu k technologicky vyspělé a kvalitně provedené stavbě, která se stane Vaším domovem.

Více

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY 1 PRINCIP SYSTÉMU DEKPANEL D Vnější tepelněizolační vrstva brání prostupu tepla stěnou a zajišťuje příjemné vnitřní prostředí v interiéru.

Více

Štíhlé profily systému S 9000 GEALAN-LUMAXX. Jednoduše více světla

Štíhlé profily systému S 9000 GEALAN-LUMAXX. Jednoduše více světla Štíhlé profily systému S 9000 GEALAN-LUMAXX Jednoduše více světla Díky oknům se štíhlými rámy se místnosti stanou světlejší a vy tak načerpáte potřebnou energii zvýší se kvalita vašeho života a zlepší

Více

Novinka firmy. Roto. se ozve, když je na správném místě!

Novinka firmy. Roto. se ozve, když je na správném místě! Novinka firmy Roto se ozve, když je na správném místě! Roto german made Společnost Roto Frank AG se sídlem v Leinfelden- Echterdingenu u Stuttgartu je německá skupina podniků. Firma Roto se stabilně rozrostla

Více