Letní tábory Křesťanská služba dětem. Tábor pro mladší děti (od 6 do 14 let) o Přihláška Tábor pro mládež (od 13 do 17 let)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Letní tábory 2013. Křesťanská služba dětem. Tábor pro mladší děti (od 6 do 14 let) o Přihláška Tábor pro mládež (od 13 do 17 let)"

Transkript

1 Letní tábory 2013 Křesťanská služba dětem Tábor pro mladší děti (od 6 do 14 let) o Přihláška Tábor pro mládež (od 13 do 17 let) o Přihláška Základní pravidla chování na táboře Prohlášení o bezinfekčnosti Kontakt pro dotazy a upřesnění: Václav Broukal vaclav.broukal@gmail.com Telefon: Organizátor: Křesťanská služba dětem, Hrabákova 1969, Praha 11 IČ:

2 Letní tábor pro děti od 6 do 14 let Termín až Informace pro zájemce o tábor: Umístění tábořiště: Radlice na Jindřichohradecku Náplň tábora: Náplň tábora bude tvořit celotáborová hra, výlety do okolí tábořiště, koupání a mnoho dalších aktivit v přírodě. Vybavení tábora: Děti budou ubytovány v podsadových stanech (pro 2 děti) a ve stanech typu Sahara (pro cca 4 děti). Součástí vybavení tábora je umývárna s tekoucí vodou, polní sprchy, polní kuchyně a jídelna ve velkém vojenském hangáru, kde probíhá také program za nepříznivého počasí. Přihláška: Přihlášku vyplňujte prostřednictvím elektronického formuláře umístěného pod následujícím odkazem (otevře se poklepáním): PŘIHLÁŠKA (musíte být připojeni k internetu) Přihlášky je možné zasílat do Po tomto termínu lze dítě přihlásit jen po osobní domluvě. Účastnický poplatek: Účastnický poplatek činí 1800 Kč na jednoho přihlášeného účastníka. Pokud jedna rodina přihlašuje více dětí, účastnický poplatek pro druhé a další dítě činí 1600 Kč. Poplatek lze uhradit v hotovosti nebo zaslat na účet č /0300 (specifický symbol 2121, variabilní symbol datum narození dítěte ve tvaru ddmmrrrr tzn., 15. června 1996 se uvede jako ). Poplatek je nutné uhradit do Odjezd a příjezd: Podle počtu přihlášených účastníků se na místo tábořiště dopravíme objednaným autobusem, v případě menšího počtu dětí osobními auty. Každopádně dopravu z Prahy a zpět do Prahy zajišťuje organizátor tábora. Pokud si chcete dítě na tábor dopravit sami, uveďte tuto skutečnost v přihlášce. Odjezd se uskuteční v sobotu 27. července z parkoviště před obchodním komplexem SLUNEČNICE, Vojtíškova ulice, Praha Chodov (autobusová zastávka Jarníkova, první od metra Chodov, Bus 135) sraz v 9.00 a odjezd v Příjezd tamtéž v sobotu 3. srpna mezi a V případě, že se dítě bude účastnit obou táborů, zůstane na místě a plynule naváže. Odjezd se v tomto případě řídí instrukcemi u tábora pro starší děti uvedenými dále.

3 Při odjezdu rodiče předají vedení tábora: Kartičku zdravotní pojišťovny dítěte nebo její kopii, řádně vyplněné prohlášení zákonných zástupců dítěte o jeho bezinfekčnosti (formulář je k dispozici na konci těchto instrukcí). Nutné vybavení dítěte: Přiměřené množství běžného oblečení vhodného pro pobyt v přírodě včetně oblečení, které lze roztrhat nebo umazat od smůly, taška na špinavé oblečení, spací pytel (doporučujeme kvalitní, k ránu bývá chladno), karimatka na postel, miska nebo ešus, lžíce, hrneček (nádobí je dobré mít podepsané nebo označené), kvalitní pevná (trekingová) obuv, tenisky na sport, gumovky, boty do vody, pláštěnka, plavky, malý batoh na výlety, PET láhev na pití, šátek na hry, průkazku na slevy (pokud vlastní), baterka s náhradními bateriemi, pokrývka hlavy, kapesné cca 100 Kč na cukrárnu. Návštěvy rodičů na táboře: Návštěvy rodičů jsou možné pouze po vzájemné domluvě. Pravidla: Níže uvádíme pravidla chování na táboře. V případě jejich závažného porušení bude účastník vyloučen z akce a jeho rodiče vyzváni k jeho vyzvednutí. Kontakty na vedoucí v době konání tábora: Václav Broukal, hlavní vedoucí Zdeněk Marván Petr Dolejš (bude nejčastěji na příjmu) Psát dětem můžete na adresu: Ing. Miroslav Marván (letní tábor Radlice), Dačice 110/I.,

4 Letní tábor pro mládež od 12 do 17 let Termín 3. až Informace pro zájemce o tábor: Umístění tábořiště: Radlice na Jindřichohradecku Náplň tábora: Náplň tábora bude tvořit tradiční puťák. Účastníci budou putovat od neděle do úterý po malebném kraji České Kanady. Vybavení tábora: Účastníci budou ubytováni v podsadových stanech (pro 2 osoby) a ve stanech typu Sahara (pro cca 4 osoby). Součástí vybavení tábora je umývárna s tekoucí vodou, polní sprchy, polní kuchyně a jídelna ve velkém vojenském hangáru, kde probíhá také program za nepříznivého počasí. Tábořiště bude sloužit jako výchozí stanoviště a azyl na odpočinek po návratu z puťáku. Přihláška: Přihlášku vyplňujte prostřednictvím elektronického formuláře umístěného pod následujícím odkazem (otevře se poklepáním): PŘIHLÁŠKA (musíte být připojeni k internetu) Přihlášky je možné zasílat do Po tomto termínu lze dítě přihlásit jen po osobní domluvě. Účastnický poplatek: Účastnický poplatek činí 600 Kč na jednoho přihlášeného účastníka. Poplatek lze uhradit v hotovosti nebo zaslat na účet č /0300 (specifický symbol 2121, variabilní symbol datum narození dítěte ve tvaru ddmmrrrr tzn., 15. června 1996 se uvede jako ). Poplatek je nutné uhradit do Odjezd a příjezd: Podle počtu přihlášených účastníků se na místo tábořiště dopravíme objednaným autobusem, v případě menšího počtu účastníků osobními auty. Každopádně dopravu z Prahy a zpět do Prahy zajišťuje organizátor tábora. Pokud si chcete dítě na tábor dopravit sami, uveďte tuto skutečnost v přihlášce. Odjezd se uskuteční v sobotu 3. srpna z parkoviště před obchodním komplexem SLUNEČNICE, Vojtíškova ulice, Praha Chodov (autobusová zastávka Jarníkova, první od metra Chodov, Bus 135) mezi a hodinou. Příjezd tamtéž ve středu 7. srpna mezi a Při odjezdu rodiče předají vedení tábora: Kartičku zdravotní pojišťovny účastníka nebo její kopii, řádně vyplněné prohlášení zákonných zástupců dítěte o jeho bezinfekčnosti (formulář je k dispozici na konci těchto instrukcí).

5 Nutné vybavení dítěte: Přiměřené množství běžného oblečení vhodného pro pobyt v přírodě včetně oblečení, které lze roztrhat nebo umazat od smůly, taška na špinavé oblečení, spací pytel (doporučujeme kvalitní, k ránu bývá chladno), karimatka, miska nebo ešus, lžíce, hrneček (nádobí je dobré mít podepsané nebo označené), kvalitní pevná (trekingová) obuv, tenisky na sport, pláštěnka, plavky, krosnu na puťák, PET láhev na pití, šátek na hry, průkazku na slevy (pokud vlastní), baterka s náhradními bateriemi, pokrývka hlavy, přiměřené kapesné. Návštěvy rodičů na táboře: Návštěvy rodičů jsou možné pouze po vzájemné domluvě. Pravidla: Níže uvádíme pravidla chování na táboře. V případě jejich závažného porušení bude účastník vyloučen z akce a jeho rodiče vyzváni k jeho vyzvednutí. Kontakty na vedoucí v době konání tábora: Václav Broukal, hlavní vedoucí Zdeněk Marván Petr Dolejš (bude nejčastěji na příjmu) Psát dětem můžete na adresu: Ing. Miroslav Marván (letní tábor Radlice), Dačice 110/I.,

6 Základní pravidla chování na táboře (platí pro oba tábory) Hrubé přestupky, po kterých následuje okamžité vyloučení z akce Kouření a přechovávání cigaret v době konání tábora (tábor je nekuřácký). Konzumace a přechovávání alkoholu v době konání tábora. Konzumace a přechovávání jiných omamných látek a drog v době konání tábora. Přestupky, při kterých následuje vyloučení z akce v případě jejich systematického opakování Nerespektování pokynů pověřených táborových pracovníků, odmítání účasti na programu. Nedodržování táborového harmonogramu a pravidel svévolné opuštění prostoru tábora, nedodržování večerky a zdržování se v cizích stanech (zejména u osob opačného pohlaví) v nočních hodinách apod. Doporučení a pravidla ohledně elektroniky na táboře Jakoukoliv drobnou elektroniku (mobilní telefony, mp3 přehrávače apod.) si děti berou na vlastní riziko (organizátor tábora za tyto přístroje nepřebírá zodpovědnost). Doporučujeme raději nechat doma. Tyto přístroje nebudou v průběhu tábora dětem dobíjeny. V případě, že by prostřednictvím těchto přístrojů účastníci narušovali program a pohodu tábora, vyhrazuje si organizátor právo přístroje dětem odebrat, uložit a vrátit je rodičům při předávání dětí na konci tábora.

7 PROHLÁŠENÍ O BEZINFEKČNOSTI Písemné prohlášení rodičů Jméno dítěte: Datum narození: Prohlašuji, že dítě je v současné době plně zdravotně způsobilé k účasti na akci, nejeví známky akutního onemocnění (například horečky nebo průjmy), a není mi známo, že by ve 14 kalendářních dnech před odjezdem na akci přišlo do styku s fyzickou osobou postiženou infekčním onemocněním nebo podezřelou z nákazy. Dítěti není nařízeno karanténní opatření. Jsem si vědom(a) právních, případně finančních důsledků, které by pro mne vyplynuly, kdyby z nepravdivých údajů uvedených v tomto prohlášení vzniklo zdravotní ohrožení dětského kolektivu letního tábora. Telefonní spojení na rodiče po dobu pobytu dítěte na táboře: V dne Podpis zákonného zástupce: (Datum nesmí být starší 1 dne před nástupem dítěte na tábor.) PROHLÁŠENÍ O BEZINFEKČNOSTI Písemné prohlášení rodičů Jméno dítěte: Datum narození: Prohlašuji, že dítě je v současné době plně zdravotně způsobilé k účasti na akci, nejeví známky akutního onemocnění (například horečky nebo průjmy), a není mi známo, že by ve 14 kalendářních dnech před odjezdem na akci přišlo do styku s fyzickou osobou postiženou infekčním onemocněním nebo podezřelou z nákazy. Dítěti není nařízeno karanténní opatření. Jsem si vědom(a) právních, případně finančních důsledků, které by pro mne vyplynuly, kdyby z nepravdivých údajů uvedených v tomto prohlášení vzniklo zdravotní ohrožení dětského kolektivu letního tábora. Telefonní spojení na rodiče po dobu pobytu dítěte na táboře: V dne Podpis zákonného zástupce: (Datum nesmí být starší 1 dne před nástupem dítěte na tábor.)

Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá. Letní stanový tábor Pustá Rybná 2016. Putování Karibikem

Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá. Letní stanový tábor Pustá Rybná 2016. Putování Karibikem Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá Letní stanový tábor Pustá Rybná 2016 Putování Karibikem Pojeďte s námi prožít dva týdny plné her, soutěží, zábavy ale i vzdělání a získávání různých dovedností

Více

JOGRSOVI HARCOVNÍCI [ tábor 2016 ]

JOGRSOVI HARCOVNÍCI [ tábor 2016 ] JOGRSOVI HARCOVNÍCI [ tábor 2016 ] == Základní informace o táboře == Provozovatel tábora: Spolek "KORUNOVÝ SPOLEK" (IČ 67982077) Oficiální webové stránky tábora a spolku: www.harcovnik.cz Termín tábora:

Více

Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte

Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte Evidenční číslo posudku: 1. Identifikační údaje Název poskytovatele zdravotnických služeb vydávajícího posudek: Adresa sídla nebo místa podnikání poskytovatele:

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL Místo: Letní dětský tábor Pohoda Nuzice (jihočeský kraj) Objekt: Tábor se nachází v krásné lesnaté krajině přímo u řeky Lužnice. Celá oblast, ve které tábor leží, se vyznačuje

Více

P Ř I H L Á Š K A N A TÁ B O R c h la p c i

P Ř I H L Á Š K A N A TÁ B O R c h la p c i P Ř I H L Á Š K A N A TÁ B O R c h la p c i Pořadatel: středisko AXINIT Brno Termín tábora: 18. 7. 1. 8. 2015 Místo konání: tábořiště u Žižkova Pole Cena tábora: 2 300,- Kč Osobní údaje účastníka tábora:

Více

Letní skautský tábor Vřesovice 2013 závazná přihláška 27.7.2013-9.8.2013

Letní skautský tábor Vřesovice 2013 závazná přihláška 27.7.2013-9.8.2013 Letní skautský tábor Vřesovice 2013 závazná přihláška 27.7.2013-9.8.2013 Obsah dokumentu: Seznam doporučené výbavy dítěte Závazná přihláška na Letní skautský tábor Vřesovice 2013 Informace o organizaci

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ PIONÝRSKÝ TÁBOR Putování po Zemi vycházejícího slunce

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ PIONÝRSKÝ TÁBOR Putování po Zemi vycházejícího slunce Pionýr, z. s. - Pionýrská skupina Tuláci Klatovy ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ PIONÝRSKÝ TÁBOR Putování po Zemi vycházejícího slunce Údaje účastníka tábora: Jméno a příjmení: Datum narození: Zdravotní pojišťovna:

Více

Vážení rodiče, 2. 250,- Kč (v ceně je zahrnuto ubytování, strava, výlety, pojištění dítěte a odměny)

Vážení rodiče, 2. 250,- Kč (v ceně je zahrnuto ubytování, strava, výlety, pojištění dítěte a odměny) Vážení rodiče, do rukou se Vám dostaly propozice letního tábora, který pořádá Středisko volného času Vítkov, příspěvková organizace. Tábor se koná na turistické základně v Klokočově, která je nově zrekonstruována,

Více

Informace pro rodiče FLORBALOVÝ A HUDEBNÍ TÁBOR. (kytara, zpěv, florbal a rekreační sporty) Termín: 31.7. - 5. 8. 2016, Nýdek - Hluchová

Informace pro rodiče FLORBALOVÝ A HUDEBNÍ TÁBOR. (kytara, zpěv, florbal a rekreační sporty) Termín: 31.7. - 5. 8. 2016, Nýdek - Hluchová Informace pro rodiče FLORBALOVÝ A HUDEBNÍ TÁBOR (kytara, zpěv, florbal a rekreační sporty) Termín: 31.7. - 5. 8. 2016, Nýdek - Hluchová Hlavní vedoucí tábora: Věra Mrkvová Kontakt: 558989014 e-mail: krouzky@ddmtrinec.cz

Více

Tam vlakem a zpět autobusem, kufry a batohy pojedou autem. Vše donést na sraz!!

Tam vlakem a zpět autobusem, kufry a batohy pojedou autem. Vše donést na sraz!! CENA TÁBORA: zaplacená registrace: 3500,- Kč nezaplacená registrace: 3800,- Kč neuhrazeno do termínu: 4000,- Kč Účastnický příspěvek je nutno zaplatit do 15. 6. 2014. Zaplatit je možno složenkou na jméno

Více

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ 2016 MACHŮV MLÝN

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ 2016 MACHŮV MLÝN LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ 2016 MACHŮV MLÝN Opět je tu čas plánování dovolených a prázdnin pro léto 2016. Letos již potřetí pojedeme do rekreačního střediska Machův mlýn (http://www.machuvmlyn.cz/c_cz/13/homecz/),

Více

20. 27. srpna 2016 (od soboty do soboty)

20. 27. srpna 2016 (od soboty do soboty) Dům dětí a mládeže Brno, Helceletova, příspěvková organizace pracoviště Fantázie, Tilhonova 49, Brno 627 00 tel: 539 085 766, 775 600 405, fantazie@helceletka.cz Termín 20. 27. srpna 2016 (od soboty do

Více

Základní škola a Mateřská škola, Podhorní Újezd a Vojice, okres Jičín ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ

Základní škola a Mateřská škola, Podhorní Újezd a Vojice, okres Jičín ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ Základní škola a Mateřská škola, Podhorní Újezd a Vojice, okres Jičín ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ Na základě ustanovení 30 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

Veškeré informace o škole naleznete na webu či facebooku

Veškeré informace o škole naleznete na webu  či facebooku Dobrý den, velice děkujeme za Vaši přihlášku a platbu za účast na hokejové škole. Dovolujeme si Vám poslat několik doplňujících informací. Hokejová škola začne v sobotu 16. července 2016 v pardubické Tipsport

Více

Smluvní podmínky - Letní hudební tábor Lhotsko 2016

Smluvní podmínky - Letní hudební tábor Lhotsko 2016 Smluvní podmínky - Letní hudební tábor Lhotsko 2016 1) Smluvní podmínky se vztahují k přihlášce dítěte na Letní hudební tábor 2016 (dále jen akce). Podáním přihlášky se rodič nebo zákonný zástupce dítěte

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXVI. SKAUTSKÝ TÁBOR 4. - 14. 7. 2016

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXVI. SKAUTSKÝ TÁBOR 4. - 14. 7. 2016 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXVI. SKAUTSKÝ TÁBOR 4. - 14. 7. 2016 Místo tábora : LUBOMĚŘ, okr. Nový Jičín Typ tábora: STANOVÝ PODSADOVÉ STANY Organizace : JUNÁK ČESKÝ SKAUT, STŘEDISKO KELČ z.s., ev.č.

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní dětský Trubiska Provozovatel : DEZA, a.s. Valašské Meziříčí Rok : 2016

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní dětský Trubiska Provozovatel : DEZA, a.s. Valašské Meziříčí Rok : 2016 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní dětský Trubiska Provozovatel : DEZA, a.s. Valašské Meziříčí Rok : 2016 Turnus : I.turnus II.turnus ( zakroužkujte ) 2.7.-16.7.2016 23.7.-6.8.2016 Příjmení a jméno dítěte:.. Rodné

Více

1. turnus 4. 10. 7. 2016 Hlavní vedoucí tábora: Jiří Houdek Družinoví vedoucí: Michaela Havelková, Lukáš Pacholík, Petra Pokorná, Marie Benešová

1. turnus 4. 10. 7. 2016 Hlavní vedoucí tábora: Jiří Houdek Družinoví vedoucí: Michaela Havelková, Lukáš Pacholík, Petra Pokorná, Marie Benešová Ve Vlašimi 13. června 2016. Vážení rodiče, posíláme Vám podrobné a důležité informace ohledně příměstského tábora, který se uskuteční v termínech 4. 10. 7. 2016 (1. turnus) a 11. 17. 7. 2016 (2. turnus)

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA PRÁZDNINOVÝ VÝMĚNNÝ POBYT V KLOKOČOVĚ V ČR

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA PRÁZDNINOVÝ VÝMĚNNÝ POBYT V KLOKOČOVĚ V ČR ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA PRÁZDNINOVÝ VÝMĚNNÝ POBYT V KLOKOČOVĚ V ČR Přihlašuji své dítě:. Narozené:.. Číslo pasu/op (slov.účastníci): bytem:... zdravotní pojišťovna: na prázdninový výměnný pobyt v Klokočově

Více

PRAVIDLA ISS KAPITOLA I- OBECNÁ PRAVIDLA

PRAVIDLA ISS KAPITOLA I- OBECNÁ PRAVIDLA KAPITOLA I- OBECNÁ PRAVIDLA PRAVIDLA ISS 10. dostávat dobré známky ve všech předmětech ve škole, stejně tak z chování. Trenér má právo požádat hráče, aby mu poskytl aktuální hodnocení ze školy. V případě,

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. Cesta kolem světa

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. Cesta kolem světa VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Cesta kolem světa I. Vysvětlení pojmů Příměstský tábor (dále jen PT) Tábor probíhá v prostorech ZŠ Podolí, Nedvědovo náměstí 140/13, Praha 4 - Podolí, 14700 a v okolí

Více

17.7 31.7 2010. Něco málo o táboře. Odjezd, platba. Kontakty. Vybavení dětí. Plánek tábora

17.7 31.7 2010. Něco málo o táboře. Odjezd, platba. Kontakty. Vybavení dětí. Plánek tábora 17. 17.7 31.7 2010 Něco málo o táboře Odjezd, platba Kontakty Vybavení dětí Plánek tábora pár slov ÚVODEM PRO RODIČE Tábor se nachází na louce u lesa nedaleko obce Brloh, v krásné krajině Chráněné krajinné

Více

Údaje o zdravotní způsobilosti, popřípadě o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv na pobyt na táboře...

Údaje o zdravotní způsobilosti, popřípadě o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv na pobyt na táboře... Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A poř. číslo Přihlašuji své dítě na letní pobytový tábor: Star Wars V termínu: 1. 7. 2016 10. 7. 2016 Cena: 4200,- Kč Jméno a příjmení účastníka:.... Národnost:. Státní občanství:...

Více

Tábor Sedýlko 2016 8. oddílu Lišáci

Tábor Sedýlko 2016 8. oddílu Lišáci Tábor Sedýlko 2016 8. oddílu Lišáci Místo pobytu: Tábořiště Sedýlko u Libínského Sedla Termín: 2. 13. 8. 2016 Příjezd: 2. 8. úterý sraz v 18:00 u hospody v Libínském Sedle Odjezd: 13. 8. kolem oběda po

Více

Armáda spásy, Dům pro matky s dětmi v Havířově DOMOVNÍ ŘÁD

Armáda spásy, Dům pro matky s dětmi v Havířově DOMOVNÍ ŘÁD Armáda spásy, Dům pro matky s dětmi v Havířově DOMOVNÍ ŘÁD 1. OBSAH A PRŮBĚH POSKYTOVANÉ SLUŽBY a) Tento domovní řád je určen pro Armádu spásy, Dům pro matky s dětmi, Dvořákova 21/235, Havířov. Řád je

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY VÍCEMĚŘICE

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY VÍCEMĚŘICE ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY VÍCEMĚŘICE Školní řád upravuje podrobnosti k výkonu práv a povinností zákonných zástupců dětí v mateřské škole a podrobnosti o pravidlech vzájemných vztahů s pedagogickými pracovníky.

Více

Čl. I. Vyhláška č. 106/2001 Sb., o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti, ve znění vyhlášky č. 148/2004 Sb.

Čl. I. Vyhláška č. 106/2001 Sb., o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti, ve znění vyhlášky č. 148/2004 Sb. 320 VYHLÁŠKA ze dne 15. listopadu 2010, kterou se mění vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 106/2001 Sb., o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti, ve znění vyhlášky č. 148/2004 Sb. Ministerstvo

Více

Provozní řád školy. Eva Jindřichová, zástupkyně ředitelky školy pro ekonomiku a provoz. Mgr. Renáta Zajíčková, ředitelka školy

Provozní řád školy. Eva Jindřichová, zástupkyně ředitelky školy pro ekonomiku a provoz. Mgr. Renáta Zajíčková, ředitelka školy Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. Adresa: Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, IČ: 281 97 682 tel./fax: +420 251 550 846, e-mail: info@gmvv.cz Provozní řád školy Vypracoval: Schválil: Eva

Více

PROPOZICE. Střední škola informatiky, elektrotechniky a řemesel Rožnov pod Radhoštěm a Radioklub OK2KJT Vsetín

PROPOZICE. Střední škola informatiky, elektrotechniky a řemesel Rožnov pod Radhoštěm a Radioklub OK2KJT Vsetín Střední škola informatiky, elektrotechniky a řemesel Rožnov pod Radhoštěm a Radioklub OK2KJT Vsetín PROPOZICE Mistrovství České republiky Soutěže dětí a mládeže v radioelektronice ROŽNOV POD RADHOŠTEM

Více

CYKLOTURISTICKÝ KURZ. základní školy v Šenově VÍTKOV PODHRADÍ. Informace pro rodiče

CYKLOTURISTICKÝ KURZ. základní školy v Šenově VÍTKOV PODHRADÍ. Informace pro rodiče CYKLOTURISTICKÝ KURZ základní školy v Šenově VÍTKOV PODHRADÍ 23. 5. 27. 5. 2011 Informace pro rodiče Všeobecné pokyny pro vodácký a turistický kurz Místo konání: Autokemp Vítkov Podhradí ĺ u krásné řeky

Více

Domov Pod Lipami Smečno, poskytovatel sociálních služeb. Pravidla. pro poskytování sociální služby Denní stacionář pro seniory

Domov Pod Lipami Smečno, poskytovatel sociálních služeb. Pravidla. pro poskytování sociální služby Denní stacionář pro seniory Domov Pod Lipami Smečno, poskytovatel sociálních služeb Pravidla pro poskytování sociální služby Denní stacionář pro seniory 1 I. Základní ustanovení Domov Pod Lipami Smečno služba Denního stacionáře pro

Více

Dům dětí a mládeže Oslavany. pořádá letní tábor

Dům dětí a mládeže Oslavany. pořádá letní tábor Dům dětí a mládeže Oslavany pořádá letní tábor Místo : Westernové městečko Šiklův mlýn Ubytování : stany s podsadou, zděná jídelna a sociální zařízení Strava : 5x denně + celodenní pitný režim Cena : 2950,-

Více

Schválil: Mgr. Jana Skácelová 31.8.2015 Spisový znak:

Schválil: Mgr. Jana Skácelová 31.8.2015 Spisový znak: Základní škola a Mateřská škola Bošovice, okres Vyškov,příspěvková organizace Školní 106, Bošovice 683 55, tel. /FAX/ 544240407,e-mail: zs.bosovice@volny.cz Školní řád mateřské školy Č.j. Účinnost od:

Více

Tábor Vlčat 2016. Kontakt na vedoucího tábora. Návštěvní den 23. července 2016

Tábor Vlčat 2016. Kontakt na vedoucího tábora. Návštěvní den 23. července 2016 Tábor Vlčat 2016 Oddíl Vlčata je zařazen pod organizaci Javořice, z.s. Již 47 let jezdí jeho členové společně do přírody a odhalují její krásy a taje. Náš první tábor se konal v roce 1969 v Údolí divokých

Více

LETNÍ TÁBOR jehož název nesmí být vysloven

LETNÍ TÁBOR jehož název nesmí být vysloven LETNÍ TÁBOR jehož název nesmí být vysloven Pán zla se vrátil a Ministerstvo kouzel potřebuje tvou pomoc. Vydej se s námi na místo, které nesmíme vyslovit, na místo, kde platí jiná pravidla, na místo, které

Více

PŘÍRUČKA K PŘEDKLÁDÁNÍ PRŮBĚŽNÝCH ZPRÁV, ZPRÁV O ČERPÁNÍ ROZPOČTU A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU BETA

PŘÍRUČKA K PŘEDKLÁDÁNÍ PRŮBĚŽNÝCH ZPRÁV, ZPRÁV O ČERPÁNÍ ROZPOČTU A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU BETA č. j.: TACR/14666/2014 PŘÍRUČKA K PŘEDKLÁDÁNÍ PRŮBĚŽNÝCH ZPRÁV, ZPRÁV O ČERPÁNÍ ROZPOČTU A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU BETA Schválil/a: Lenka Pilátová, vedoucí oddělení realizace

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ VÝLETY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ VÝLETY ZÁKLADNÍ ŠKOLA BŘECLAV, SLOVÁCKÁ 40 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ VÝLETY (platný od 12.4.2016) Projednáno na provozní poradě v dubnu 2016 Mgr. Iva Jobánková ředitelka školy 1 Obecná ustanovení Na základě ustanovení

Více

Prázdninové soustředění Karlovy Vary Březová 2016

Prázdninové soustředění Karlovy Vary Březová 2016 SSK DDM Kolín bude jako každoročně pořádat od 4. 7. do 9. 7. 2016 Prázdninové soustředění Karlovy Vary Březová 2016 pro střelce v kategoriích žáci VzPu, dorost a junioři SM a VzPu. Kapacita soustředění:

Více

Š K O L N Í Ř Á D. Mateřská škola Havlovice

Š K O L N Í Ř Á D. Mateřská škola Havlovice .. Mateřská škola Havlovice Š K O L N Í Ř Á D Adresa: Základní škola a Mateřská škola, Havlovice nad Úpou, okres Trutnov, Havlovice 38, 542 32 Úpice IČO : 710 03 878 Telefon: 499 882 284 Zřizovatel: Obec

Více

PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl

PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl SZŠ a VOŠ zdr. Název oboru a kód oboru vzdělávání Zvolte položku. Termín zkoušky: Forma vzdělávání

Více

Základní škola a Mateřská škola Kašava, okres Zlín, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Kašava, okres Zlín, příspěvková organizace II. Provoz a vnitřní režim školy 1. Provoz školy a) Provoz školy probíhá ve všedních dnech, od 7:00 do 15:30 hodin. b) Školní budova se otevírá v 7:00 hodin. c) Dohled nad žáky je zajištěn po celou dobu

Více

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNĚ-TANEČNÍ WORKSHOP PLUMLOV 06. 20. ČERVENCE 2008

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNĚ-TANEČNÍ WORKSHOP PLUMLOV 06. 20. ČERVENCE 2008 NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNĚ-TANEČNÍ WORKSHOP PLUMLOV 06. 20. ČERVENCE 2008 Za finanční podpory: Klubové zařízení,plumlov Plumlov 11. 02. 2008 Vážení přátelé, dostává se Vám do rukou materiál, ve kterém

Více

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže Pravidla soutěže (dále jen pravidla soutěže ) Krajská hospodářská komora Střední Čechy Poznáváme firmy ve středních Čechách 1. Pořadatel soutěže se sídlem: Tyršova 106, 261 01 Příbram Zámeček s adresou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Jiřice Ruská cesta 404, poštovní přihrádka 8, 289 22 Jiřice Tel.: 325 558 111, Fax: 325 558 208, ISDS: vfsd3n6 Č.j. VS 88/007/001/2014-24/LOG/503 V Jiřicích dne

Více

Základní škola a Mateřská škola Tršice, příspěvková organizace PÍSEMNÝ SOUHLAS RODIČŮ SE ZAŘAZENÍM ŽÁKA NA LYŽAŘSKÝ KURZ

Základní škola a Mateřská škola Tršice, příspěvková organizace PÍSEMNÝ SOUHLAS RODIČŮ SE ZAŘAZENÍM ŽÁKA NA LYŽAŘSKÝ KURZ PÍSEMNÝ SOUHLAS RODIČŮ SE ZAŘAZENÍM ŽÁKA NA LYŽAŘSKÝ KURZ Souhlasím s účastí své dcery/svého syna. Na lyžařském kurzu v penzionu OAZA v Loučné nad Desnou (tel.: 605 266 553) Místo, datum a čas zahájení

Více

106/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zdravotnictví ze dne 2. března 2001 o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti

106/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zdravotnictví ze dne 2. března 2001 o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti 106/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zdravotnictví ze dne 2. března 2001 o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle 108 odst. 1 zákona č. 258/2000 Sb.,

Více

POKYNY. k vyplnění přiznání k dani z příjmů fyzických osob za zdaňovací období (kalendářní rok) 2012

POKYNY. k vyplnění přiznání k dani z příjmů fyzických osob za zdaňovací období (kalendářní rok) 2012 dz_12dpfo5405_19_pok.pdf - Adobe Acrobat Professional POKYNY k vyplnění přiznání k dani z příjmů fyzických osob za zdaňovací období (kalendářní rok) 2012 Pokyny k vyplnění přiznání k dani z příjmů fyzických

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD. venkovní bazény. Aquacentra Pardubice, Jiráskova ul. 2664 provozovatel PAP Pardubice o.p.s.

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD. venkovní bazény. Aquacentra Pardubice, Jiráskova ul. 2664 provozovatel PAP Pardubice o.p.s. NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD venkovní bazény Aquacentra Pardubice, Jiráskova ul. 2664 provozovatel PAP Pardubice o.p.s. Návštěvní řád Aquacentra Pardubice slouží k zajištění bezpečného a hygienicky nezávadného provozu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. 1. Základní ustanovení. 2. Řízení soutěží. 3. Účastníci soutěže 1.1

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. 1. Základní ustanovení. 2. Řízení soutěží. 3. Účastníci soutěže 1.1 SOUTĚŽNÍ ŘÁD 1. Základní ustanovení 1.1 Tento řád vstupuje v platnost 1.8.2006 a je závazným řádem pro Milevskou ligu (dále jen ML) v malé kopané a týmy vstupují do ML s tím, že jej berou plně na vědomí

Více

Vnitřní pravidla stanovená poskytovatelem pro poskytování služby denní stacionáře

Vnitřní pravidla stanovená poskytovatelem pro poskytování služby denní stacionáře Sociální služby města Nový Bor, příspěvková organizace B.Egermanna 950, 473 01 Nový Bor Vnitřní pravidla stanovená poskytovatelem pro poskytování služby denní stacionáře Služba: Denní stacionáře Aktualizace:

Více

Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů

Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla kreativní soutěže Pyžámko snů (dále jen Soutěž ) pořádané společností

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Městský úřad, odbor investic a dotací adresa: Městský úřad Mariánské Lázně, Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně telefon 354 922 111, fax 354 623 186, e-mail muml@marianskelazne.cz,

Více

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Pracovní návrh VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí ze dne.2013 o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 26

Více

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, příspěvková organizace, okres Bruntál, 793 15 Lichnov 46

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, příspěvková organizace, okres Bruntál, 793 15 Lichnov 46 Základní škola a Mateřská škola Lichnov, příspěvková organizace, okres Bruntál, 793 15 Lichnov 46 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ŠKOLNÍ ŘÁD Vypracoval: Mgr. Lubomír Mičinský, ředitel školy Schválil: Mgr. Lubomír

Více

Metodické doporučení MPSV č. 2/2010 pro postup orgánů sociálně-právní ochrany dětí při případové konferenci

Metodické doporučení MPSV č. 2/2010 pro postup orgánů sociálně-právní ochrany dětí při případové konferenci Metodické doporučení MPSV č. 2/2010 pro postup orgánů sociálně-právní ochrany dětí při případové konferenci Vymezení pojmu a definice případové konference Případová konference je odborná diskuse zainteresovaných

Více

VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE V souladu s 28 písm. g) a 30 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění a vyhláškou č. 108/2005

Více

Úklidové služby v objektu polikliniky

Úklidové služby v objektu polikliniky Městská poliklinika Praha příspěvková organizace Hlavního města Prahy se sídlem Spálená 78/12, Praha 1, 110 00 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje dle ustanovení 12 odst. 3 Zákona o veřejných

Více

Operační program Rybářství 2007-2013

Operační program Rybářství 2007-2013 OP Rybářství 2007-2013 Operační program Rybářství 2007-2013 Elektronické podání Žádosti o dotaci (19. kolo příjmu žádostí OP Rybářství opatření 3.2. b) Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín VAVREČKA,

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČAST NA ZÁJEZDECH CK SVOBODNÁ CESTA

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČAST NA ZÁJEZDECH CK SVOBODNÁ CESTA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČAST NA ZÁJEZDECH CK SVOBODNÁ CESTA Úvodní ustanovení Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře Svobodná cesta jsou platné pro všechny zájezdy a jednotlivé služby cestovního

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST Příloha č. 2 Dotačního programu Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program Podpora aktivit v oblasti prevence rizikových projevů chování u dětí a mládeže

Více

ADRESA: Mgr. Karolína Jiráková, Husitská 534 Hradec Králové, 503 01 Tel: 776 721 898. / Prosíme, vyplňte čitelně!!! / Přihlašuji své dítě jménem

ADRESA: Mgr. Karolína Jiráková, Husitská 534 Hradec Králové, 503 01 Tel: 776 721 898. / Prosíme, vyplňte čitelně!!! / Přihlašuji své dítě jménem Závazná přihláška na letní tábor Prorubky 2015 - táborová osada U starého mlýna (založeno v roce 1990) pořadatel: Pionýr, z. s. - Pionýrská Skupina Kamarádi, Kejzlarova 1326 Hradec Králové 12, IČ: 64810305

Více

POZVÁNKA NA PODNIKATELSKO-AKADEMICKOU CESTU DO DOMINIKÁNSKÉ REPUBLIKY

POZVÁNKA NA PODNIKATELSKO-AKADEMICKOU CESTU DO DOMINIKÁNSKÉ REPUBLIKY POZVÁNKA NA PODNIKATELSKO-AKADEMICKOU CESTU DO DOMINIKÁNSKÉ REPUBLIKY Generální konzulát Dominikánské republiky v Praze a Česko-dominikánská obchodní komora vás srdečně zve na podnikatelsko-akademickou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikační údaje: Zadavatel: BONVER MORAVIA, s.r.o. se sídlem v Praze 1, Jakubská 647/2, PSČ: 110 00, IČ: 603 22 331, DIČ: CZ60322331, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. Oddíl 1. Práva žáků

ŠKOLNÍ ŘÁD. Oddíl 1. Práva žáků Platnost od: 5. 2. 2014 Schválila: Školská rada dne 5. 2. 2014 Č.j.: ŠKOLNÍ ŘÁD Tento školní řád, který vychází ze zákona 561/2004 Sb. (Školský zákon), vyhlášky MŠMT č.13/2005 Sb. o středním vzdělávání

Více

Vás vyzývá k podání nabídky na zakázku Oprava okapu střechy schodiště na východním průčelí BD Horácké Nám. 6 a 7 v Brně - Řečkovicích.

Vás vyzývá k podání nabídky na zakázku Oprava okapu střechy schodiště na východním průčelí BD Horácké Nám. 6 a 7 v Brně - Řečkovicích. Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 15.9.2014 Věc: Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky zakázky: Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice

Více

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku Centra technických služeb Kuřim, s.r.o. dle Vnitřní směrnice Rady města Kuřimi č.1/2009/rm o veřejných zakázkách Města Předmět (název) zakázky: Dodávka kancelářských kontejnerů

Více

MYSTERRA PLANETA KOMIKSŮ

MYSTERRA PLANETA KOMIKSŮ MYSTERRA PLANETA KOMIKSŮ KOMIKSOVÝ STANOVÝ TÁBOR S HOBITEM 27. ČERVENCE 3. SRPNA 2013...já ti něco řeknu, už jen dva lidi si myslí, že seš nejlepší komiksovej scénárista v Hollywoodu. A to bych ještě řek,

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře America Tours v. o. s. (dále jen Podmínky) jsou platné pro všechny služby poskytované touto cestovní kanceláří

Více

Přihláška do Jezdeckého oddílu Blaťák Mažice, z.s.

Přihláška do Jezdeckého oddílu Blaťák Mažice, z.s. Přihláška do Jezdeckého oddílu Blaťák Mažice, z.s. Jméno a příjmení člena: Adresa: Kontakt na člena (mobil a e-mail): Datum narození: Rodné číslo: Pojišťovna: Jméno a příjmení kontakt: Jméno a příjmení

Více

Školní řád Mateřské školy v Podivíně, Sadová 864

Školní řád Mateřské školy v Podivíně, Sadová 864 Školní řád Mateřské školy v Podivíně, Sadová 864 Č.j.:MŠ 103 /2015 Účinnost od: 1.9.2015, projednáno na poradě dne 27.8.2015 Spisový znak:1.2 Skartační znak: V5 Změny: 1. Přijímací řízení Zápis dětí do

Více

Obecné informace. 1. Vymezení činnosti. název příspěvkové organizace: Školní jídelna Praha Radotín IČ: 70874255 DIČ: CZ70874255

Obecné informace. 1. Vymezení činnosti. název příspěvkové organizace: Školní jídelna Praha Radotín IČ: 70874255 DIČ: CZ70874255 Obecné informace název příspěvkové organizace: Školní jídelna Praha Radotín IČ: 70874255 DIČ: CZ70874255 adresa: Loučanská 1112/3, 153 00 Praha - Radotín telefon: 257 911 682 mobil: 607 235 840 ředitelka

Více

Mate ská kola Kamenné ehrovice, okres Kladno

Mate ská kola Kamenné ehrovice, okres Kladno Mate ská kola Kamenné ehrovice, okres Kladno kolní ád Skarta ní znak : A 5 Vydala : Schválila: Mate ská kola Kamenné ehrovice,okres Kladno Mgr.Alena Vorbachová Ú innost : od 1.5.2012 Závaznost : Pro v

Více

AMU1 Monitorování bezpečného života letounu (RYCHLÝ PŘEHLED)

AMU1 Monitorování bezpečného života letounu (RYCHLÝ PŘEHLED) 20. Července, 2009 AMU1 Monitorování bezpečného života letounu (RYCHLÝ PŘEHLED) ZLIN AIRCRAFT a.s. Oddělení Výpočtů letadel E-mail: safelife@zlinaircraft.eu AMU1 Monitorování bezpečného života letounu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky KONTAKTNÍ ÚDAJE VYHLAŠOVATELE 1.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: Zoologická zahrada

Více

Školní řád. od 1. 9. 2015

Školní řád. od 1. 9. 2015 Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace pracoviště Jubilejní 3 http://www.zsjubilejni.cz, tel.: 556 708 066, e-mail: skola@zsjubilejni.cz Školní řád od 1. 9. 2015

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na dodávky s názvem: Eskalátor do podchodu u hlavního nádraží

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na dodávky s názvem: Eskalátor do podchodu u hlavního nádraží ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na dodávky s názvem: Eskalátor do podchodu u hlavního nádraží Zadavatel: Brněnské komunikace a.s., Renneská třída 787/1a, 639 00 Brno, Štýřice, IČ: 60733098 Zadávací

Více

Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy

Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy Verze: 2 Platná od: 15. 1. 2013 Doplnění nebo úpravy v pokynech jsou odlišeny červenou barvou písma. Termín pro podání elektronické verze průběžné zprávy obou částí je

Více

216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406

216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406 Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum 216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406 Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Herní plán KING OF DIAMONDS

Herní plán KING OF DIAMONDS Herní plán KING OF DIAMONDS King of Diamonds 1. Úvod King of Diamonds je hra s pěti válci a 243 statickými výherními liniemi. Hra obsahuje 10 různých symbolů-včetně divokého a bonus (scatter) symbolu.

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), mimo režim tohoto zákona

Více

Ř í j e n 2 0 1 0. 18. října (pondělí) Spotřební daň: splatnost daně za srpen (mimo spotřební daně z lihu)

Ř í j e n 2 0 1 0. 18. října (pondělí) Spotřební daň: splatnost daně za srpen (mimo spotřební daně z lihu) D aňový kalendář Ř í j e n 2 0 1 0 8. října (pátek) Pojistné na důchodové zabezpečení a příspěvek na státní politiku zaměstnanosti a pojistné na nemocenské pojištění: záloha na pojistné osob samostatně

Více

Vnitřní řád školní družiny

Vnitřní řád školní družiny Vnitřní řád školní družiny 1. Obecná ustanovení: Na základě ustanovení 30, odst. 1) zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) v platném

Více

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ.

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 30. 9. 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Fotovoltaická elektrárna Cítov Identifikační údaje zadavatele: Obec Cítov Cítov 203 277 04 Cítov IČ: 00236764 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Ing. Marie

Více

Základní škola a Mateřská škola Blansko, Salmova 17 IČO: 49464213. Vnitřní směrnice B1

Základní škola a Mateřská škola Blansko, Salmova 17 IČO: 49464213. Vnitřní směrnice B1 Základní škola a Mateřská škola Blansko, Salmova 17 IČO: 49464213 Vnitřní směrnice B1 ŠKOLNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ŠKOLY Obsah: B1 ŠKOLNÍ ŘÁD I. Úvod II. Provoz a vnitřní režim školy III. Prevence sociálně patologických

Více

1. POŘADATEL A ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE

1. POŘADATEL A ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE PRAVIDLA SOUTĚŽE Statut a pravidla soutěže pro r. 2016 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Vyhraj kuchyň za 100 000 Kč (dále jen soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem,

Více

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy.

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy. Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 15.1.2016 Věc: Výzva k podání nabídky (zadávací dokumentace) Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám.

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA TRANSPORTNÍCH VENTILÁTORŮ zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel:

Více

EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670

EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 EVROPSKÁ UNIE Vydání dodatku k Úřednímu věstníku Evropské unie 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Informace & on-line formuláře: http://simap.eu.int

Více

MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN

MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009 Zpracoval: Mgr. Jindřich Vašíček Únor 2010 Zpráva o činnosti Městské policie Hodonín za rok 20079 Strana 2 Obsah 1. Úvod 3 2. Personální obsazení 3 3. Činnosti

Více

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE,

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní studio DISK v y h l a š u j e podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník Veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na provozování kavárny divadla DISK Toto poptávkové

Více

Základní informace pro zákonné zástupce žáků a nově přijaté žáky 1. ročníku ve školním roce 2014-2015

Základní informace pro zákonné zástupce žáků a nově přijaté žáky 1. ročníku ve školním roce 2014-2015 33-56-E/01 Truhlářské a čalounické výroba OT1. Pro ubytované žáky je n á s t u p na domov mládeže dne 31. srpna 2014 v době od 15. 00 do 17. 00 hodin. Pro dojíždějící žáky je zahájení školního roku v pondělí

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

Smlouva o pronájmu vozidla Podlešák T700A, RZ: 3A00661

Smlouva o pronájmu vozidla Podlešák T700A, RZ: 3A00661 Smlouva o pronájmu vozidla Podlešák T700A, RZ: 3A00661 Jan Jeřábek, sídlem Smíchovská 337/34, 155 00 Praha 5 Řeporyje, IČ: 75510481 (dále jen pronajímatel ), Non-Stop T: 777 656 668, E: rezervace@pujcovna-dodavek-praha-5.cz,

Více

Š K O L N Í Ř Á D FMŠ U Borovice

Š K O L N Í Ř Á D FMŠ U Borovice Š K O L N Í Ř Á D FMŠ U Borovice Firemní mateřská škola Krajské zdravotní, a.s., Ústí nad Labem, 401 13 IČO: 25488627 Zřizovatel mateřské školy: Krajská zdravotní, a.s., Sociální péče 3316/12A Ředitelka

Více

ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE

ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE 1. POŘADATEL: ROSSMANN, spol. s r.o., Praha 4, Na Pankráci 1683/127, PSČ 140 00, IČO: 61246093, spisová značka C 28492 vedená u Městského soudu v Praze 2. ORGANIZÁTOR:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce mimo režim zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, a dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA OBSAZENÍ PRODEJNÍCH MÍST NA AKCI VELIKONOČNÍ SLAVNOSTI 2016

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA OBSAZENÍ PRODEJNÍCH MÍST NA AKCI VELIKONOČNÍ SLAVNOSTI 2016 Kulturní a vzdělávací středisko U Tří kohoutů, příspěvková organizace Nerudova 294/14, 602 00 Brno IČO: 00101508 DIČ: CZ00101508 bankovní spojení: 4939621/0100 tel.: 543 212 508, mobil: 725 825 598 info@kaveeska.cz

Více