Vytiskne celý váš svět

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vytiskne celý váš svět"

Transkript

1 Vytiskne celý váš svět PIXMA pro domácnosti Průvodce řadou you can

2 Elegantní a kompaktní multifunkční tiskárny řady PIXMA podpoří vaši kreativitu a barevně se sladí s vaším životním stylem. Šikovný software vám umožní třídit a tisknout fotografie, a to dokonce přímo z Facebooku. PIXMA pro váš domov Tiskárny PIXMA jsou nyní vybaveny mnohem flexibilnějšími možnostmi připojení, a tak je nanejvýš snadné je sdílet mezi členy domácnosti, tisknout z internetu či chytrého telefonu nebo tabletu. Atraktivní Inteligent Touch System umožňuje snadnou, světelně naváděnou obsluhu zařízení. Navíc model PIXMA MG6350 nyní přichází s velkou dotykovou obrazovkou. Tiskárny jsou vybaveny velkokapacitními XL zásobníky, které zajišťují vysoce kvalitní a přitom ekonomický tisk. Ve výbavě jsou také ekologicky šetrné funkce automatický oboustranný tisk pro úsporu papíru a automatické vypínání a zapínání tiskárny pro úspory elektrické energie. Vyberte si tu nejvhodnější fotografickou tiskárnu nebo tiskárnu, skener a kopírku v jednom pro svou domácnost a užívejte si vždy mimořádně kvalitních výsledků značky PIXMA.

3

4 Buďte tvůrčí Papírové šablony na portálu CREATIVE PARK PREMIUM My Image Garden Poznejte všechny schopnosti své PIXMY Zjednodušte svůj postup třídění a tisku fotografií se softwarem My Image Garden. Tato aplikace nabízí všechny funkce potřebné k rozvíjení tvůrčích nápadů a současně umožňuje snadné prohlížení a třídění snímků. Díky automatické funkci rozpoznání tváře a dalších inteligentních funkcí sám na vašem počítači vyhledá i dávno zapomenuté fotografie, z nichž pak snadno vyhotovíte koláže, pohlednice, kalendáře i nálepky na CD. V nabídce je i řada zábavných fotografických filtrů. U multifunkčních zařízení PIXMA dokáže software My Image Garden na skenované dokumenty a fotografie aplikovat funkci rozpoznání textu a vytvořit editovatelné PDF soubory. CREATIVE PARK PREMIUM Jak snadno vytvořit fotografie, pohlednice, kalendáře a spoustu jiných artefaktů v profesionální kvalitě CREATIVE PARK PREMIUM je internetová služba pro spotřebitele, kteří si zakoupí originální inkousty Canon. Na tomto portálu jsou ke stažení fotografie, ilustrace, papírové šablony a mnohé další tvůrčí nápady od světově známých fotografů a umělců. Obsah stránek je neustále aktualizován, a je tak nevyčerpatelnou inspirací. Jednoduše procházejte, stahujte a tiskněte obsah portálu pomocí softwaru My Image Garden. EC

5 Full HD Movie Print Zachyťte ty nejlepší okamžiky svých filmů Volba Full HD Movie Print je jednou z mnoha funkcí softwaru My Image Garden, která vám umožní proměnit kouzelné filmové okamžiky v kvalitní výtisky. Jednoduše přehrajte HD film a vyberte jednotlivá políčka, která chcete vytisknout. Můžete je spojit dohromady a docílit uměleckého efektu, nebo jich několik poskládat za sebe do foto příběhu. Funkce Full HD Movie Print je dostupná i u vybraných fotoaparátů řady Canon Digital IXUS, PowerShot a EOS a také videokamer Legria. Aplikace Print Your Days Vytiskněte si na památku fotografie z Facebooku Vyberte si určitý snímek nebo vytvořte z fotografií na Facebooku (svých i svých přátel) úchvatnou koláž v jednom jednoduchém kroku a zvěčněte ji jako zářivou vzpomínku na společné časy. Jednoduše se přihlaste na Facebook, vyhledejte Print Your Days a hned můžete aplikaci používat.

6 Level One General Options 1 Label Title One Item number 1 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Level Two One Two Three Save Delete Store Level label label label label label label label label Select Select All Paste Level One Label Level Two General Title One Item number 1 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Save label Delete label label Store label label label label label Options Buďte připojeni Wi-Fi Bezdrátové připojení po celé domácnosti S připojením Wi-Fi můžete jednoduše sdílet tiskárnu mezi několika počítači a tisknout z každé místnosti své domácnosti. * AirPrint a logo Apple jsou ochranné známky společnosti Apple Inc. ** Pokud je tato služba dostupná. Tisk z mobilního telefonu & AirPrint * Bezdrátový tisk z chytrých telefonů a tabletů Pomocí aplikace Easy- PhotoPrint lze bezdrátově tisknout z mobilních zařízení v domácnosti a také do nich i skenovat. Podpora Apple AirPrint znamená možnost bezdrátového tisku z přenosných zařízení značky Apple, včetně iphonu, ipadu a ipodu touch. PIXMA Cloud Link se službou Google Cloud Print Neomezená možnost tisku z internetu Procházejte a tiskněte oblíbené fotografie ve svých online albech na portálu CANON image GATEWAY** a v prohlížeči Google Picasa přímo z obrazovky multifunkčního zařízení PIXMA. Tiskněte na požádání kalendáře, tiskopisy a jiné šablony rovnou z Cloudu. Tiskněte Google dokumenty, y, fotografie a pdf přílohy prakticky odkudkoliv pomocí služby Google Cloud Print.

7

8 Inteligentní design, snadné ovládání Kompaktní design se snadnou obsluhou Prostorově úsporný inovativní design Nové konstrukční řešení Canon FastFront u modelů s kazetami FINE umožňuje snadný přístup k inkoustu a papíru z přední části multifunkčního zařízení a vyznačuje se kompaktnějšími rozměry a menším půdorysem. PIXMU je tak možné přisunout těsněji ke zdi nebo dokonce umístit na poličku. Design Snap Edge, jakým se vyznačují jednotlivé inkoustové modely, představuje štíhlé provedení a zjednodušenou údržbu zařízení. Výměna inkoustu je u těchto tiskáren nebývale snadná. Provádí se otevřením krytu inkoustu na hraně tiskárny, což nevyžaduje zvednutí jednotky skeneru. Intelligent Touch System S PIXMOU je vše jednodušší Inteligentní systém Canon Intelligent Touch umožňuje intuitivní a snadné ovládání zařízení s pomocí dotekového panelu se světelnou nápovědou a velkého dotykového TFT displeje zasazeného do elegantních křivek multifunkcí PIXMA. Direct Disc Print Vlastní disky pro rodinu a přátele Podavač pro přímý tisk na disky vám umožní tisknout přímo na potisknutelné disky. Navrhněte si svou jedinečnou značku použijte oblíbený snímek, přidejte text, nebo si nakopírujte již existující potisk Blu-ray disku / DVD/CD na vlastní. Každopádně disk potištěný tiskárnou PIXMA zaujme svou profesionalitou a nápaditostí.

9

10

11 Efektivita Automatické zapnutí/ vypnutí PIXMA šetří energii Funkce automatického vypnutí zajistí, že se tiskárny automaticky samy vypnou po uplynutí nastavené doby, po kterou je nikdo nebude používat. Při spuštění tisku funkce automatického zapnutí zařízení opět automaticky restartuje. Auto Duplex Print Úspora papíru s automatickým oboustranným tiskem Většina tiskáren a multifunkčních zařízení PIXMA je vybaveno funkcí automatického oboustranného tisku, která dodává dokumentům profesionální vzhled. Také snižuje spotřebu papíru a přispívá k ochraně životního prostředí. Easy-WebPrint EX Kontrolovaný tisk obsahu z internetu s aplikací Easy- WebPrint EX Už vás nebaví tisknout webové stránky, které se nikdy nevytisknou podle vašich představ? Easy-WebPrint EX je zásuvný modul (plug-in) pro Microsoft Internet Explorer usnadňující výběr požadovaných částí webové stránky a jejich sloučení do jediného dokumentu před samotným tiskem. Tichý režim Snížená hlučnost tisku Tichý režim výrazně snižuje hluk generovaný při provozu zařízení, dovoluje dosáhnout téměř neslyšitelného tisku.

12 Špičková kvalita PRINT and copy speeds FINE Okuste špičkovou kvalitu fotolaboratoře FINE je unikátní tisková technologie Canon, která tvoří základ každé tiskárny PIXMA. Zajišťuje rychlý tisk fotografií ve špičkové kvalitě fotolaboratoře díky mikroskopickým kapičkám inkoustu a jejich přesnému nanášení na tiskové médium. Hybridní systém Ostrý text a zářivé barvy kombinací inkoustů Skvělé kvality dokumentů a fotografického tisku dosahují zařízení PIXMA z řady pro domácnost za použití dvou typů inkoustů. Pro dosažení výjimečné kvality fotografií a zářivých barev se používají inkousty na bázi barviva. O jasně a čistě vytištěný drobný text a ostré linie se stará černý pigmentový inkoust. ChromaLife 100+ a ChromaLife100 Domácí tisk krásných fotografií s dlouhou životností Kombinace originálního inkoustu Canon a fotografického papíru Canon je zárukou zářivějších a krásnějších fotografií, které vás budou těšit po celý život. Rychlosti tisku Zjištění a porovnání skutečných rychlostí tisku Pro měření rychlosti tisku a kopírování společnost Canon používá nejnovější zavedené mezinárodní normy ISO. Na deklarovaný výkon kterékoliv z našich tiskáren a multifunkčních zařízení se tak můžete stoprocentně spolehnout.

13 Řada PIXMA pro domácnosti Tiskárny A4 Snadný domácí tisk fotografií. Rychlá nízkoprofilová fototiskárna nabízející Wi-Fi, Auto Duplex a Direct Disc Print Tiskárny a multifunkční zařízení PIXMA jsou perfektní volbou pro vaši domácnost. Poznejte jejich přednosti a rozhodněte se pro tu pravou. Standardní inkousty Standardní inkousty XL inkousty s vysokou výtěžností XL inkousty s vysokou výtěžností Rozlišení 4800 x 1200 dpi, 2pikolitrové kapičky inkoustu tisk v kvalitě fotolaboratoře Tisk v kvalitě fotolaboratoře fotografie 10 x 15 cm přibl. za 55 sekund Vyspělý software s funkcí Auto Photo Fix II Systém ChromaLife100+ pro trvanlivé fotografie Výkonná fototiskárna s 5 inkousty a Wi-Fi Rychlý tisk v kvalitě fotolaboratoře Nízkoprofilový design s integrovanými zásobníky papíru Tisk z mobilních telefonů a Apple AirPrint Rychlý kvalitní tisk Software My Image Garden Direct Disc Print a Auto Duplex Větší počet výtisků s volitelnými XL inkousty

14 Multifunkční tiskárny s inkoustovými kazetami FINE Stylové dostupné multifunkční zařízení pro inteligentní tisk dokumentů v domácnosti. Kompaktní a stylové multifunkční zařízení pro domácnost. Stylové kompaktní multifunkční zařízení nabízející Wi-Fi, tisk z mobilních telefonů a Auto Duplex. Pokročilá multifunkční fototiskárna nabízející Wi-Fi, tisk z Internetu a Auto Duplex. Standardní inkousty Standardní inkousty Standardní inkousty Standardní inkousty XL inkousty s vysokou výtěžností XL inkousty s vysokou výtěžností XL inkousty s vysokou výtěžností XL inkousty s vysokou výtěžností Multifunkční: tisk, kopírování a skenování Jednoduché nastavení a obsluha Rychlý tisk dokumentů a fotografií Více výtisků s volitelnými inkousty s vysokou výtěžností Software pro snadný a efektivní tisk z webu Software My Image Garden Aplikace pro tisk fotografií z Facebooku Kompaktní a multifunkční: tisk, kopírování a skenování Rychlý tisk dokumentů a fotografií Software pro snadný a efektivní tisk z webu Větší počet výtisků s volitelnými XL inkousty Software My Image Garden Aplikace pro tisk fotografií z Facebooku Automatické zapnutí a vypnutí Multifunkční s Wi-Fi: tisk, kopírování a skenování Podpora mobilního tisku a Apple AirPrint Software pro snadný a efektivní tisk z webu Větší počet výtisků s volitelnými XL inkousty Auto Duplex pro úsporu papíru Rychlý tisk dokumentů a fotografií Software My Image Garden Automatické zapnutí a vypnutí Pokročilé multifunkční zařízení s Wi-Fi Funkce tisku, kopírování a skenování PIXMA Cloud Link se službou Google Cloud Print Tisk z mobilních telefonů a podpora Apple AirPrint Větší počet výtisků s volitelnými XL inkousty Auto Duplex pro úsporu papíru Rychlý tisk dokumentů a fotografií Software My Image Garden

15 Multifunkční tiskárny se samostatnými inkousty Vysoce kvalitní a dobře funkčně vybavená domácí multifunkční fototiskárna s Wi-Fi. Výkonné multifunkční zařízení s Wi-Fi, tiskem z internetu a samostatnými inkousty. Špičkové multifunkční zařízení 6 inkoustů, dotykový displej, tisk z internetu a mobilního telefonu. Tisk a skenování filmů v prvotřídní kvalitě na dosah ruky. Standardní inkousty Standardní inkousty Standardní inkousty Standardní inkousty XL inkousty s vysokou výtěžností XL inkousty s vysokou výtěžností Pokročilé multifunkční zařízení Rychlé ovládání 5 samostatných inkoustů, rozlišení až dpi, kvalita min. 1pl Rychlost tisku podle normy ISO ESAT: 12,5 obr./min černobíle a 9,3 obr./min barevně Fotografie cm za přibl. 20 s Wi-Fi Auto Duplex a Direct Disc Print Full HD Movie Print PIXMA Cloud Link Vysoce výkonná multifunkční fototiskárna s 5 inkousty Tisk z Internetu s PIXMA Cloud Link Nízkoprofilový elegantní design Tisk z mobilních telefonů a Apple AirPrint Rychlý kvalitní tisk Software My Image Garden Direct Disc Print a Auto Duplex Větší počet výtisků s volitelnými XL inkousty Špičková multifunkční fototiskárna se 6 inkousty Tisk z internetu s PIXMA Cloud Link Intuitivní panel s 8,8cm dotykovou obrazovkou Nízkoprofilový černý nebo bílý stylový design Tisk z mobilních telefonů a Apple AirPrint Software My Image Garden Direct Disc Print a Auto Duplex Špičkové multifunkční zařízení s technologií Wi-Fi Intelligent Touch System 6 samostatných inkoustů, rozlišení až dpi, kvalita min. 1pl Rychlost tisku podle normy ISO ESAT: 12,5 obr./min černobíle a 9,3 obr./min barevně Fotografie cm za přibl. 20 s Skenování 35mm filmů Auto Duplex Full HD Movie Print PIXMA Cloud Link

16 Šetřete peníze za inkoust Tiskněte více za méně Některé věci se vzájemně doplňují a při společném použití poskytují lepší výsledky. Proto je vždy výhodnější používat originální inkousty a fotopapíry Canon navržené speciálně pro zařízení PIXMA nabízejí totiž nejvyšší možnou kvalitu tisku. Pokud tisknete velké objemy, pak jsou pro vás ideální XL zásobníky. Vytisknete s nimi více než se standardními a nemusíte je tak často měnit. Cenově výhodnější XL zásobníky nabízíme jak ve variantě samostatných zásobníků inkoustu, tak jako systém FINE kazety. Cenově výhodné balení - Multipack Ušetřete 10 % na stránce* XL inkousty s vysokou výtěžností Ušetřete 50 % na stránce** * Maximální úspora založená na srovnání doporučené maloobchodní ceny za Multipack Canon a 2 samostatných inkoustů. ** Založeno na doporučené prodejní ceně, ve srovnání s běžnou XL kazetou, za použití výtěžnosti inkoustu dle normy ISO/IEC

17 Fotografické papíry a speciální média Canon Tisk fotografií na zařízeních PIXMA poskytuje také spoustu zábavy díky široké škále médií, na něž můžete tisknout od prezentací a fotografického papíru po samolepky a nažehlovací fólie na trička vytváří PIXMA nový rozměr kreativity, aby vám pomohla získat víc z vašich fotografií. T-Shirt Transfer Material (nažehlovací fólie) TR-301 Dostupné velikosti: A4 Photo Stickers (fotografické samolepky) PS-101 Dostupné velikosti: 10 x 15 cm High Resolution Paper (papír s vysokým rozlišením) HR-101N Dostupné velikosti: A4, A3 Photo Paper Pro Platinum (fotografický papír Pro Platinum) PT-101 Fotografický papír s povrchovou úpravou pro profesionální fotografická studia nabízí špičkovou kvalitu tisku a odolnost vůči vyblednutí. Tento silný lesklý fotopapír, jenž umožňuje kvalitní reprodukci široké palety barev, rozšiřuje tvůrčí možnosti fotografů. Dostupné velikosti: 10x15 cm (4 x6 ), A4, A3, A3+ Photo Paper Pro Luster (fotografický papír Pro Luster) LU-101 Profesionální fotografický papír s hladkým povrchem zachovávající stálý vzhled a barvy při vystavení na světle. Je ideální pro ateliérovou fotografii a zvláštní příležitostí. Tento pololesklý silný fotografický papír s velmi krátkou dobou schnutí je ideální volbou pro zaneprázdněné fotografy. Dostupné velikosti: A4, A3 a A3+ Photo Paper Plus Glossy II (lesklý fotografický papír Plus II) PP-201 Standardní vysoce kvalitní silný fotografický papír Canon pro vynikající fotografie s lesklým povrchem. Vhodný pro tisk digitálních fotografií v pohodlí domova. Dostupné velikosti: 10x15 cm (4 x6 ), 13x18cm (5 x7 ), A4, A3, A3+ Photo Paper Plus Semi-gloss (pololesklý fotografický papír Plus) SG-201 Pololesklý fotografický papír se saténovým leskem o větší tloušťce a gramáži, který má vlastnosti skutečného fotografického papíru. Je ideální pro tisk krajinných či svatebních fotografií v profesionální kvalitě. Dostupné velikosti: 10x15 cm (4 x6 ), 20x25cm (8 x10 ), 25x30cm (10 x12 ), 36x43cm (14 x17 ), A4, A3, A3+ Glossy Photo Paper Everyday Use (lesklý fotografický papír Everyday Use ) GP-501 Lesklý papír pro běžné každodenní použití za příznivou cenu. Ideální pro tisk fotografií, o něž se chcete podělit s jinými. Dostupné velikosti: 10x15 cm (4 x6 ), A4 Matte Photo Paper (matný fotografický papír) MP-101 Matný fotografický papír nabízí vysoce kvalitní výsledky při tisku fotografií, grafik i textů. Je také vhodný pro další tvůrčí projekty, např. pro tvorbu pohlednic či poutačů. Dostupné velikosti: A4, A3

18 Řada PIXMA pro domácnosti Šipka označuje vylepšenou funkci, tj. takovou funkci, jíž není vybaven předchozí model. MP230 MG2250 MG3250 MG4250 Vylepšená funkce Fotografická inkoustová multifunkč Poskytované funkce Tisk, kopírování a skenování Tisk, kopírování a skenování Tisk, kopírování a skenování Tisk, kopírování a skenování Inkoustový systém 2 kazety FINE 2 kazety FINE 2 kazety FINE 2 kazety FINE Max. rozlišení tisku/min. velikost kapičky 4800 x 1200 dpi 2 pikolitry 4800 x 1200 dpi 2 pikolitry 4800 x 1200 dpi 2 pikolitry 4800 x 1200 dpi 2 pikolitry Rychlost tisku A4 dle ISO ESAT (přibl.) 7,0 obr./min. čb 4,8 obr./min. barvy 8,4 obr./min. čb 4,8 obr./min. barvy 9,2 obr./min. čb 5,0 obr./min. barvy 9,9 obr./min. čb 5,7 obr./min. barvy Rychlost tisku fotografie 10 x 15 cm (přibl.) 40 s (s okraji) 44 s (bez okrajů) 44 s (bez okrajů) 44 s (bez okrajů) Max. rozlišení skeneru/typ 600 x 1200 dpi 1200 x 2400 dpi 1200 x 2400 dpi 1200 x 2400 dpi Připojení k PC USB USB Wi-Fi USB Wi-Fi USB Připojení k fotoaparátu Čtečka paměťových karet Připojení k mobilnímu telefonu, tabletu a internetu Apple AirPrint Tisk z mobil. telefonu Apple AirPrint Tisk z mobil. telefonu PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Displej a rozhraní 7segmentový LCD 7segmentový LCD 6,2cm TFT displej s funkcí Quick Operation Další funkce Automatické zapnutí/vypnutí Automatické zapnutí/vypnutí Auto Duplex Print Automatické zapnutí/vypnutí Auto Duplex Print Automatické zapnutí/vypnutí Rozměry (š x h x v) 444 x 329 x 153 mm 449 x 304 x 152mm 449 x 304 x 152mm 449 x 304 x 152mm

19 MG5350 MG5450 MG6350 MG8250 ip2700 ip7250 ní zařízení PIXMA pro domácnost Inkoustové tiskárny PIXMA Tisk, kopírování a skenování Tisk, kopírování a skenování Tisk, kopírování a skenování Tisk, kopírování a skenování Tisk Tisk 5 samostatných inkoustů 5 samostatných inkoustů 6 samostatných inkoustů 6 samostatných inkoustů 2 kazety FINE 5 samostatných inkoustů 9600 x 2400 dpi 1 pikolitr 9600 x 2400 dpi 1 pikolitr 9600 x 2400 dpi 1 pikolitr 9600 x 2400 dpi 1 pikolitr 4800 x 1200 dpi 2 pikolitry 9600 x 2400 dpi 1 pikolitr 12,5 obr./min. čb 9,3 obr./min. barvy 15,0 obr./min. čb 10,0 obr./min. barvy 15,0 obr./min. čb 10,0 obr./min. barvy 12,5 obr./min. čb 9,3 obr./min. barvy 7,0 obr./min. čb 4,8 obr./min. barvy 15,0 obr./min. čb 10,0 obr./min. barvy 20 s (bez okrajů) 21 s (bez okrajů) 21 s (bez okrajů) 20 s (bez okrajů) 55 s (bez okrajů) 21 s (bez okrajů) 2400 x 4800 dpi 2400 x 4800 dpi 2400 x 4800 dpi dpi 4800 x 9600 dpi (Film) Wi-Fi USB, Bluetooth Wi-Fi USB Wi-Fi Ethernet USB Wi-Fi Ethernet USB, Bluetooth USB Wi-Fi USB Čtečka paměťových karet USB, PictBridge Čtečka paměťových karet WLAN, PictBridge Čtečka paměťových karet WLAN, PictBridge Čtečka paměťových karet USB, PictBridge Apple AirPrint Tisk z mobil. telefonu PIXMA Cloud Link Apple AirPrint Tisk z mobil. telefonu PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Tisk z mobil. telefonu PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Tisk z mobil. telefonu PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Tisk z mobil. telefonu 7,5cm TFT displej s funkcí Quick Operation 7,5 cm TFT displej s Intelligent Touch System 8,8cm dotyková obrazovka s Intelligent Touch System 8,8cm TFT displej s Intelligent Touch System Auto Duplex Print Direct Disc Print Automatické vypnutí napájení Auto Duplex Print Direct Disc Print Automatické zapnutí/vypnutí Auto Duplex Print Direct Disc Print Automatické zapnutí/vypnutí Auto Duplex Print Direct Disc Print Skener negativů Automatické vypnutí napájení Auto Duplex Print Direct Disc Print Automatické zapnutí/vypnutí 450 x 366 x 166mm 455 x 369 x 148mm 466 x 369 x 148mm 470 x 396 x 199mm 445 x 250 x 130mm 451 x 386 x 128mm

20 Canon Inc. canon.com Canon Europe canon-europe.com Czech Edition 0167W471 Canon Europa N.V., 2012 Canon CZ s.r.o. nám. Na Santince 5/ Praha 6 Tel Fax canon.cz

Informační příručka k domácím multifunkčním zařízením.

Informační příručka k domácím multifunkčním zařízením. Informační příručka k domácím multifunkčním zařízením. Uveďte barvy v život you can www.canon.cz/pixma Kreativita Tvořte a tiskněte fotografie, pohlednice, kalendáře a spoustu jiných artefaktů v profesionální

Více

Vynikající výkon a kvalita

Vynikající výkon a kvalita Vynikající výkon a kvalita PIXMA pro práci Průvodce řadou www.canon.cz/pixma Produktivita Optimalizujte své pracovní postupy ušetříte čas a peníze Vyberte si z řady stylových inkoustových tiskáren, jež

Více

etailer Kit Lenovo YOGA Tab 3 10

etailer Kit Lenovo YOGA Tab 3 10 etailer Kit Lenovo YOGA Tab 3 10 Ondřej Bradáč (obradacczsm@lenovo.com) Materiál přiložený v etailer Kitu pro tablet YOGA Tab 3 10 PPT Doporučený text (souhrn, přehled, klíčové vlastnosti) Doporučené použití

Více

Produktová řada tiskáren Ink Jet a All-In-One

Produktová řada tiskáren Ink Jet a All-In-One Produktová řada tiskáren Ink Jet a All-In-One Moje tiskárna PIXMA, moje cesta Fototiskárny PIXMA Photo a All-In-One nabízejí různé praktické, tvůrčí funkce a funkčnost, která vám dává moc vyjádřit se.

Více

Power to your next step

Power to your next step Power to your next step PIXMA pro práci Průvodce řadou you can Tiskárny Canon PIXMA navržené pro vaši práci Tiskárny Canon PIXMA představují kompletní a praktické řešení. Zaujmou vás stylovým designem

Více

etailer Kit Lenovo Phab

etailer Kit Lenovo Phab etailer Kit Lenovo Phab Ondřej Bradáč (obradacczsm@lenovo.com) Materiál přiložený v etailer Kitu pro Lenovo Phab PPT Doporučený text (souhrn, přehled, klíčové vlastnosti) Doporučené použití fotografií

Více

etailer Kit YOGA Tab 3 Pro 10

etailer Kit YOGA Tab 3 Pro 10 etailer Kit YOGA Tab 3 Pro 10 Ondřej Bradáč (obradacczsm@lenovo.com) Materiál přiložený v etailer Kitu pro tablet YOGA Tab 3 Pro 10 PPT Doporučený text (souhrn, přehled, klíčové vlastnosti) Doporučené

Více

6 990,- ZÁŘÍ 2014 AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. Notebook ACER E15

6 990,- ZÁŘÍ 2014 AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. Notebook ACER E15 507101 6 990,- Notebook ACER E15 2 2.41 2 Intel HD 500 GB Notebook Acer ES1-511-C1PH s dvoujádrovým procesorem Intel Celeron N2830 2.41GHz, 2 160MHz, 15.6 dispej s HD rozlišením 1366 x 768, 500 HDD, RAM

Více

Průvodce rychlým nastavením bluesound.com

Průvodce rychlým nastavením bluesound.com Průvodce rychlým nastavením bluesound.com Obsažená příslušenství Stereo kabel RCA RCA 3,5 mm stereo mini jack - RCA Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel Mini jack do adaptéru Toslink

Více

Průvodce rychlým nastavením bluesound.com

Průvodce rychlým nastavením bluesound.com Průvodce rychlým nastavením bluesound.com Obsažená příslušenství Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel (2 m) Mini jack do adaptéru Toslink Bezdrátový síťový hudební přehrávač se zesilovačem

Více

PŘEHLED EPSON DURABRITE ULTRA INK. Dokonalé trvanlivé výtisky pro širokou škálu médií.

PŘEHLED EPSON DURABRITE ULTRA INK. Dokonalé trvanlivé výtisky pro širokou škálu médií. PŘEHLED EPSON DURABRITE ULTRA INK Tato komerční inkoustová tiskárna nabízí vysokou rychlost a nepřeberné množství funkcí. Díky integrovanému rozhraní Ethernet a Wi-Fi pro připojení k síti zajišťuje optimální

Více

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank Řada tiskáren EcoTank Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2 www.epson.cz/ecotank Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 Proč zvolit tiskárnu EcoTank? Součástí balení

Více

HP OfficeJet 4650 All-in-One series

HP OfficeJet 4650 All-in-One series HP OfficeJet 4650 All-in-One series Obsah 1 Postup... 1 2 Začínáme... 2 Usnadnění... 2 Části tiskárny... 3 Ovládací panel a kontrolky stavu... 4 Základní informace o papíru... 6 Vkládání médií... 9 Vložení

Více

Připravte si prosím tyto produkty Instalace hardwaru Výchozí nastavení z výroby

Připravte si prosím tyto produkty Instalace hardwaru Výchozí nastavení z výroby Instalace hardware Poznámka Než začnete, ujistěte se, všechny počítače, které budou sdílet tiskárnu, mají nainstalován ovladač tiskárny. Podrobnosti naleznete v instalační příručce vaší tiskárny. Připravte

Více

Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU MS POWERPOINT 2010

Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU MS POWERPOINT 2010 Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU MS POWERPOINT 2010 Novinky v PowerPoint 2010 Správa souborů v novém zobrazení Backstage Automatické ukládání verzí prezentace Uspořádání snímků

Více

Identifikátor materiálu: ICT-1-06

Identifikátor materiálu: ICT-1-06 Identifikátor materiálu: ICT-1-06 Předmět Informační a komunikační technologie Téma materiálu Základní pojmy Autor Ing. Bohuslav Nepovím Anotace Student si procvičí / osvojí základní pojmy jako hardware,

Více

DOPORUČENÝCH TISKÁREN

DOPORUČENÝCH TISKÁREN KATALOG DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu leden 2017 Nové tiskárny HP s moderním designem a úsporným tiskem v obchodech ActivePrint Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA

Více

Manuál TimNet Boiler

Manuál TimNet Boiler Manuál TimNet Boiler Detailní popis: Ovládání teploty užitkové vody v bojleru zajišťuje termostatický modul. Pomocí něj docílíte, aby byla voda v bojleru nahřáta na přesně stanovenou požadovanou teplotu.

Více

Egger VDS Rozšíří prostor vašich představ o 80 dalších : naše virtuální designové studio.

Egger VDS Rozšíří prostor vašich představ o 80 dalších : naše virtuální designové studio. Egger VDS Rozšíří prostor vašich představ o 80 dalších : naše virtuální designové studio. Pro kanceláře VDS Profi VDS Profi je flexibilní vizualizační software a perfektní nástroj pro práci na PC & notebooku.

Více

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner.

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. Malý, ale vysoce produktivní Řada imagerunner 1100 Řada imagerunner 1700 Řada imagerunner 2400 Řada imagerunner 2500 imagerunner C1028i/iF you can Každé zařízení z řady kompaktních

Více

POWER TO YOUR NEXT STEP Zrcadlovka, kterou nikdy nebudete chtít nechat doma

POWER TO YOUR NEXT STEP Zrcadlovka, kterou nikdy nebudete chtít nechat doma POWER TO YOUR NEXT STEP Zrcadlovka, kterou nikdy nebudete chtít nechat doma you can Zrcadlovka, kterou nikdy nebudete chtít nechat doma Uchovejte si vzpomínky v maximální kvalitě na fotografiích i videozáběrech.

Více

Česky. Instalace hardwaru 1. Stisknutím tlačítka otevřete horní kryt a vložte do myši dvě baterie AA.

Česky. Instalace hardwaru 1. Stisknutím tlačítka otevřete horní kryt a vložte do myši dvě baterie AA. Ú vod Traveler 9005BT je postaven pro počítače či notebooky s funkcí Bluetooth. Umožňuje snadné upevnění myši, když si váš notebook berete na porady. Instalace hardwaru 1. Stisknutím tlačítka otevřete

Více

POWER TO YOUR NEXT STEP Využijte každou příležitost

POWER TO YOUR NEXT STEP Využijte každou příležitost POWER TO YOUR NEXT STEP Využijte každou příležitost you can 2 Naše cesta začíná Jdeme surfovat! Hurá do surfařské školy! Výhody jednooké digitální zrcadlovky Vyměňte objektiv a změníte úhel pohledu S výměnnými

Více

Metodika pro učitele

Metodika pro učitele Metodika pro učitele Úprava a práce s fotografiemi v programu PhotoScape Obrázkový editor PhotoScape je zdarma dostupný program, který nabízí jednoduchou úpravu obrázků a fotek, je určen začátečníků a

Více

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě ADVANCE C2020L/i ADVANCE C2025i ADVANCE C2030L/i you can VYŠŠÍ produktivita administrativy Srdcem našich barevných systémů je nyní průlomová technologická platforma

Více

ŘEKNĚTE SBOHEM INKOUSTOVÝM KAZETÁM. Vyberte si z tiskáren Epson vybavených inkoustovým tankovým systémem

ŘEKNĚTE SBOHEM INKOUSTOVÝM KAZETÁM. Vyberte si z tiskáren Epson vybavených inkoustovým tankovým systémem ŘEKNĚTE SBOHEM INKOUSTOVÝM KAZETÁM Vyberte si z tiskáren Epson vybavených inkoustovým tankovým systémem MIMOŘÁDNĚ NÍZKÉ NÁKLADY NA KAŽDODENNÍ TISK Ať pracujete doma nebo v kanceláři, tiskárny Epson s inkoustovým

Více

Post-Processingové zpracování V módu post-processingu je možné s tímto přístrojem docílit až centimetrovou přesnost z běžné 0,5m.

Post-Processingové zpracování V módu post-processingu je možné s tímto přístrojem docílit až centimetrovou přesnost z běžné 0,5m. Výjimečná EVEREST technologie Aplikovaná EVEREST technologie pro dobrou ochranu vícecestného šíření GNSS signálu a pro spolehlivé a přesné řešení. To je důležité pro kvalitní měření s minimální chybou.

Více

českém Úvod Obsah balení WWW.SWEEX.COM LC100040 USB adaptér Sweex pro bezdrátovou síť LAN

českém Úvod Obsah balení WWW.SWEEX.COM LC100040 USB adaptér Sweex pro bezdrátovou síť LAN LC100040 USB adaptér Sweex pro bezdrátovou síť LAN Úvod Nejprve bychom vám rádi poděkovali za zakoupení USB adaptéru Sweex pro bezdrátovou síť LAN. USB adaptér umožňuje snadno a bleskově nastavit bezdrátovou

Více

Novinky v Maple T.A. 10

Novinky v Maple T.A. 10 Novinky v Maple T.A. 10 Maple T.A. 10 je nová verze aplikace Maple T.A., jejíž nová funkcionalita je zejména založena na požadavcích uživatelů z řad studentů, instruktorů, administrátorů. Došlo k rozšíření

Více

Dopřejte své filmové sbírce výjimečné zacházení

Dopřejte své filmové sbírce výjimečné zacházení Dopřejte své filmové sbírce výjimečné zacházení Rozlišení Full HD a 3D obraz s vestavěnou technologií Wi-Fi, přenos obsahu z počítače, Skype, Digital Cinema 4K, 2x HDMI Digitální kino 4K více než čtyřnásobek

Více

ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min

ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min Navrženo pro jednoduchý mobilní tisk Budoucnost spočívá v mobilitě. Všudepřítomné smartphony a tablety určují nový pracovní směr. Firmy stále častěji využívají

Více

J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny

J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny Naše cena bez DPH : 32.420 Kč Naše cena s DPH : 39.229 Kč Dostupnost: Skladem v Brně Katalogové číslo: 56000A EAN: 8595620604537 Stáhněte si katalog s nabídkou

Více

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nové barevné tiskárny a multifunkce Canon. Využijte služby ActivePrint!

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nové barevné tiskárny a multifunkce Canon. Využijte služby ActivePrint! KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu Nové barevné tiskárny a multifunkce Canon Spolehlivá volba pro vaši kancelář Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA Tonery

Více

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ www.brother.cz A3 inkoustová řešení Brother Věnujete-li většinu času práci a podnikání, oceníte zařízení, které šetří váš čas a peníze. Když budete tisknout

Více

HP Photosmart Premium C309 series. Nápověda systému Windows

HP Photosmart Premium C309 series. Nápověda systému Windows HP Photosmart Premium C309 series Nápověda systému Windows HP Photosmart Premium C309 series Obsah 1 Nápověda k zařízení HP Photosmart Premium C309 series...3 2 Poznejte HP Photosmart Části tiskárny...5

Více

SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY

SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY TECHNICKÉ INFORMACE VŠESTRANNÉ MOŽNOSTI TISKU NA RŮZNÁ MÉDIA SureColor SC-P800 je první tiskárna A2 všech dob s volitelnou jednotkou pro papír v rolích.

Více

Tiskárna HP LaserJet Pro M102w

Tiskárna HP LaserJet Pro M102w Datový list Řada tiskáren HP LaserJet Pro M02 Snadný tisk. Efektivní práce. Usnadněte si práci s cenově dostupnou tiskárnou HP LaserJet Pro využívající tonerové kazety JetIntelligence. Tiskněte dokumenty

Více

DOTYKOVÉ SYSTÉMY. EA-625 Dotyková jednotka ELO Touch 15", ATOM D2550 dual core 1,8 GHz, 2GB RAM, HDD SSD 32 GB, barva matná černá

DOTYKOVÉ SYSTÉMY. EA-625 Dotyková jednotka ELO Touch 15, ATOM D2550 dual core 1,8 GHz, 2GB RAM, HDD SSD 32 GB, barva matná černá DOTYKOVÉ SYSTÉMY EA-315 Dotyková jednotka 15" Flat panel, ATOM D2550 dual core 1,86 GHz, 2GB RAM, HDD 500 GB, barva černo - bílá. Zákaznický displej LCD 15". Oba displeje jsou v plochém provedení. Jedná

Více

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu únor/březen 2017 Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA Tonery a inkousty

Více

Skartovače. Skartovač MARTIN YALE 2000 CC Osobní skartovací stroj. Skartovač MARTIN YALE 2000 SC Osobní skartovací stroj

Skartovače. Skartovač MARTIN YALE 2000 CC Osobní skartovací stroj. Skartovač MARTIN YALE 2000 SC Osobní skartovací stroj Skartovač MARTIN YALE 1000 CC Skartovačka vhodná pro domácí použití nebo malé kanceláře Certifikováno NBÚ - Typ 2 (pro důvěrné) Skartuje v příčném řezu 3,8x48 mm až 8 listů papíru 80 g/m² Pracovní šíře

Více

HP Deskjet D730 Printer. Nápověda systému Windows

HP Deskjet D730 Printer. Nápověda systému Windows HP Deskjet D730 Printer Nápověda systému Windows Tiskárna HP Deskjet D730 Nápověda k softwaru HP Photosmart 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Upozornění společnosti Hewlett-Packard Informace

Více

Vlastnosti produktu. Pracovní výkon do kanceláře i domácnosti s HAL3000

Vlastnosti produktu. Pracovní výkon do kanceláře i domácnosti s HAL3000 HAL3000 EasyWork W8P Nový kancelářský počítač HAL3000 EasyWork se stabilním chodem pro každodenní pracovní činnost. Plynulý chod a dlouhá životnost dělají z PC ideálního pomocníka do firmy či domácí kanceláře.

Více

ROZPIS NABÍDKOVÉ CENY. Dodávka výpočetní techniky a zařízení

ROZPIS NABÍDKOVÉ CENY. Dodávka výpočetní techniky a zařízení Příloha č. 5 ROZPIS NABÍDKOVÉ CENY Dodávka výpočetní techniky a zařízení Název nabízeného zboží Minimální požadavek zadavatele Konkretizace nabídky uchazeče Digitální fotoaparát Rozlišení min 12Mpix, optický

Více

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu KVALITA, SPOLEHLIVOST JEDNODUCHOST Černobílé laserové tiskárny a multifunkce Nyní za výhodnější ceny! Vyrobeno v Japonsku Využijte

Více

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Černobílé tiskárny pro středně velké pracovní skupiny Řada ir1018/1022 ir1018j, ir1018, ir1022a ir1022f, ir1022i, ir1022if Řada ir2018/2030 ir2018/i, ir2022/i ir2025/i, ir2030/i SKENOVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Kancelářský

Více

Diktafon s aktivací hlasem

Diktafon s aktivací hlasem Diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody Dlouhá výdrž baterie Kvalitní zvuk Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu 2. Nahrávání Přístroj zapneme páčkou (8) OFF/ON.

Více

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 3,3 stránky A0 za minutu výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 černobílý velkoformátový tiskový systém Multifunkční,

Více

Výběr pracovního multifunkčního zařízení je trochu. se superlevným tiskem INKOUSTOVÉ MULTIFUNKCE

Výběr pracovního multifunkčního zařízení je trochu. se superlevným tiskem INKOUSTOVÉ MULTIFUNKCE TRENDY // TESTY // TECHNIKA INKOUSTOVÁ MULTIFUNKČNÍ ZAŘÍZENÍ INKOUSTOVÉ MULTIFUNKCE se superlevným tiskem Správně zvolené inkoustové multifunkční zařízení dokáže skloubit vynikající tisk a výbavu s nízkými

Více

Obsah. Kapitola 1...15. Úvod...11 Historie počítačů...11 Digitální fotoaparát...12 Co čekat od počítače...12 Historie verzí 5, 6 a 7...

Obsah. Kapitola 1...15. Úvod...11 Historie počítačů...11 Digitální fotoaparát...12 Co čekat od počítače...12 Historie verzí 5, 6 a 7... Obsah Úvod................................11 Historie počítačů...........................11 Digitální fotoaparát..........................12 Co čekat od počítače........................12 Historie verzí

Více

HUAWEI Echolife HG520i

HUAWEI Echolife HG520i nastavení modemu HUAWEI Echolife HG520i Jsme rádi, že jste se rozhodli pro službu GoInternet. V následujících krocích vás provedeme nastavením modemu. Doporučujeme si tento dokument stáhnout do svého počítače,

Více

Postup práce s elektronickým podpisem

Postup práce s elektronickým podpisem Obsah 1. Obecné informace o elektronickém podpisu... 2 2. Co je třeba nastavit, abyste mohli používat elektronický podpis v MS2014+... 2 2.1. Microsoft Silverlight... 2 2.2. Zvýšení práv pro MS Silverlight...

Více

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři ir5055/n ir5065/n ir5075/n Multifunkční tiskárna Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři Multifunkční. ir5055/n / ir5065/n / ir5075/n Výkonný tisk. Skutečně efektivní sdílení dokumentů Zařízení

Více

imedicus - internetové objednávání

imedicus - internetové objednávání imedicus - internetové objednávání verze: 27. červenec 2009 2 1. Medicus Komfort imedicus - internetové objednávání imedicus slouží k internetovému objednávání pacientů. Přispívá ke zvýšení pohodlí pacientů

Více

Operační systém teoreticky

Operační systém teoreticky Přednášky o výpočetní technice Operační systém teoreticky Adam Dominec 2010 Rozvržení Operační systém Uživatelské účty Správa RAM Plánování procesů Knihovny Okna Správa zařízení Rozvržení Operační systém

Více

Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony

Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony Tisková zpráva Praha, 31. ledna 2008 Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony DIGITÁLNÍ FOTORÁMEČKY DPF-V900/V700 a DPF-D70 S-Frame Fotorealistický LCD panel se skvělými barvami

Více

Řada barevných multifunkčních tiskáren HP LaserJet Pro M477

Řada barevných multifunkčních tiskáren HP LaserJet Pro M477 Datový list Řada barevných multifunkčních tiskáren HP LaserJet Pro M477 Ohromující rychlost. Pevné zabezpečení. Bezkonkurenční výkon při tisku, skenování, kopírování a faxování plus spolehlivé, komplexní

Více

Ovladače AverMedia a nastavení TV tuneru pod Windows Media Center

Ovladače AverMedia a nastavení TV tuneru pod Windows Media Center Uživatelská příručka Ovladače AverMedia a nastavení TV tuneru pod Windows Media Center Česky PROHLÁŠENÍ Všechny snímky obrazovky v tomto dokumentu jsou pouze vzorové obrázky. Obrázky se mohou lišit v závislosti

Více

HP DeskJet 2130 All-in-One series

HP DeskJet 2130 All-in-One series HP DeskJet 2130 All-in-One series Obsah 1 Nápověda HP DeskJet 2130 series... 1 2 Začínáme... 3 Části tiskárny... 4 Funkce ovládacího panelu... 5 Stavové kontrolky... 6 Vkládání médií... 10 Vložení předlohy

Více

Mobilní aplikace pro ios

Mobilní aplikace pro ios Předběžná zadávací dokumentace k projektu: Mobilní aplikace pro ios Kontaktní osoba: Jan Makovec, makovec@ckstudio.cz Obsah Cíl projektu... 2 Obrazovky aplikace... 2 Základní prostředí aplikace... 2 Intro...

Více

Digitální diferenční manometr S4600 ST Přesný přístroj neomezených možností

Digitální diferenční manometr S4600 ST Přesný přístroj neomezených možností Digitální diferenční manometr S4600 ST Přesný přístroj neomezených možností Měření: tlak, diferenční tlak, program tlaková ztráta Varianty za příplatek: Pitot měření, dataloger, měření s Apps & CAPBs :

Více

Jezděte s námi na CNG

Jezděte s námi na CNG Jezděte s námi na CNG MOTOR JIKOV seriózní partner nejen v oblasti CNG strojírenský koncern s tradicí 117 let celosvětový dodavatel pro automobilový průmysl S námi ušetříte Zjišťujeme potenciální úspory

Více

Příloha č. 2-1: Technická specifikace - část 1 (Dodávka vybavení učebny předtiskové přípravy)

Příloha č. 2-1: Technická specifikace - část 1 (Dodávka vybavení učebny předtiskové přípravy) Dodávka ICT zařízení a vybavení Příloha č. 2-1: Technická specifikace - část 1 (Dodávka vybavení učebny předtiskové přípravy) Požadavky: Výkonný stolní PC Základní technické požadavky: Procesor Operační

Více

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG www.airliquidewelding.cz Nová řada svařovacích hořáků značky OERLIKON přináší inovativní řešení pro náročné práce v různých svařovacích aplikací. výsledky

Více

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Průvodce technickými údaji

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Průvodce technickými údaji Color LaserJet Pro MFP M253-M254 Průvodce technickými údaji Autorská práva a licence Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy nebo překlad jsou bez předchozího písemného souhlasu

Více

Samsung Universal Print Driver Uživatelská příručka

Samsung Universal Print Driver Uživatelská příručka Samsung Universal Print Driver Uživatelská příručka představte si ty možnosti Copyright 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Všechna práva vyhrazena. Tato příručka správce je poskytována pouze pro informativní

Více

AirGateway. Návod / rev.0. Strana 1 z 9

AirGateway. Návod / rev.0. Strana 1 z 9 Strana 1 z 9 1. Úvod... 3 2. Nastavení AirGateway jako station (klient) pro připojení k Vaší WiFi síti... 4 3. Nastavení... 5 Strana 2 z 9 1. Úvod Gratulujeme Vám k zakoupení AirGateway (WIfi propojovací

Více

Obsah balení. Úvod. Stojánek tabletu. termo-papír. mpop. Napájecí kabel 2ks EU/UK koncovka. Bezpečnostní pokyny. Návod k použití.

Obsah balení. Úvod. Stojánek tabletu. termo-papír. mpop. Napájecí kabel 2ks EU/UK koncovka. Bezpečnostní pokyny. Návod k použití. Obsah balení mpop Napájecí kabel 2ks EU/UK koncovka Stojánek tabletu termo-papír Manual Upevňovací konzole s páskou a dvěmi šrouby Montážní šablona Bezpečnostní pokyny Návod k použití Pouze pro modely

Více

Inkousty. Inkoustové kartridže dnes existují v různých objemech

Inkousty. Inkoustové kartridže dnes existují v různých objemech Levné a levnější multifunkce Stará pravidla přestávají platit. Donedávna tiskla levná multifunkční zařízení draze a dražší levněji. Nyní se situace poněkud komplikuje. Body k dobru z toho vytěží uživatel.

Více

Elektronický Radiátorový Termostat living connect

Elektronický Radiátorový Termostat living connect Použití Danfoss Link TM CC, který synchronizuje ostatní elektronické radiátorové termostaty ve stejné místnosti. living connect je vybaven funkcí otevřeného okna, která zavře ventil, jestliže začne teplota

Více

LASERJET PRO MFP. Uživatelská příručka M125-126 M125-126 M127-128 M127-128

LASERJET PRO MFP. Uživatelská příručka M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 LASERJET PRO MFP Uživatelská příručka M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 HP LaserJet Pro MFP M125, M126, M127, M128 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2014 Copyright Hewlett-Packard Development

Více

Identifikátor materiálu: ICT-1-12

Identifikátor materiálu: ICT-1-12 Identifikátor materiálu: ICT-1-12 Předmět Informační a komunikační technologie Téma materiálu Rozhraní vnějších pamětí počítače Autor Ing. Bohuslav Nepovím Anotace Student si procvičí / osvojí rozhraní

Více

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP A1 ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Velmi rychlý plnobarevný a černobílý výstup.

Více

Příručka připojení k webu

Příručka připojení k webu Příručka připojení k webu Verze 0 CZE Příslušné modely Tato Příručka uživatele se vztahuje na následující modely: DCP-J152W/J172W/J552DW/J752DW, MFC-J470DW/J475DW/J650DW/J870DW Definice poznámek V celé

Více

Philips 234E5QSB - LED monitor 23

Philips 234E5QSB - LED monitor 23 ČERVEN 2014 Platnost cen do 01. 07. 2014 nebo do vyprodání zásob. Ceny jsou uvedeny v Kč a s DPH. Za tiskové chyby neručíme. Fotografie jsou ilustrační. akční NABÍDKA PRODUKTů AKČNí NABÍDKA PRODUKTů 326072

Více

Příručka připojení k webu

Příručka připojení k webu Příručka připojení k webu Verze B CZE Příslušné modely Tato Příručka uživatele se vztahuje na následující modely: DCP-J4110DW, MFC-J4410DW/J4510DW/J4610DW Definice poznámek V celé příručce uživatele používáme

Více

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE www.brother.cz Nová řada A3 inkoustových multifunkcí Nová generace profesionálních A3 inkoustových multifunkčních síťových zařízení MFC-5895CW, MFC-J6510DW

Více

Referenční příručka HP Photosmart 330 series. Čeština

Referenční příručka HP Photosmart 330 series. Čeština Referenční příručka HP Photosmart 330 series Čeština Autorská práva a ochranné známky Copyright 2005 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informace obsažené v tomto dokumentu mohou být změněny bez

Více

MS WORD 2007 Styly a automatické vytvoření obsahu

MS WORD 2007 Styly a automatické vytvoření obsahu MS WORD 2007 Styly a automatické vytvoření obsahu Při formátování méně rozsáhlých textů se můžeme spokojit s formátováním použitím dílčích formátovacích funkcí. Tato činnost není sice nijak složitá, ale

Více

2 999,- TISKÁRNY. Konica Minolta Magicolor 1680MF. Konica Minolta Magicolor 1690MF D. Konica Minolta Pagepro 1480MF 3 190 Kč / 2 658 Kč bez dph

2 999,- TISKÁRNY. Konica Minolta Magicolor 1680MF. Konica Minolta Magicolor 1690MF D. Konica Minolta Pagepro 1480MF 3 190 Kč / 2 658 Kč bez dph TISKÁRNY 2 999,- 2 499 Kč bez dph Konica Minolta Magicolor 1600W Kompaktní a tichá osobní laserová tiskárna s rychlostí 20 str/min čb. a 5 str/min barevně Vysoká kvalita a trvanlivost výtisků díky toneru

Více

Dodatečné informace č. 3

Dodatečné informace č. 3 Dodatečné informace č. 3 1) Název zadavatele Základní škola a Mateřská škola Skřipov, okres Opava, příspěvková organizace 2) Název zakázky: Učíme se, vzděláváme se, bádáme moderně, efektivně, pro život

Více

Advanced Specification. Profesionální stolní tiskárna tiskárna štítků s připojením přes USB a Wi-Fi rozhraním

Advanced Specification. Profesionální stolní tiskárna tiskárna štítků s připojením přes USB a Wi-Fi rozhraním Datasheet: PT-P900W Profesionální stolní tiskárna tiskárna štítků s připojením přes USB a Wi-Fi rozhraním ZÁKLADNÍ POPIS VÝROBA V EU: ČERVEN 2016 Wi-Fi a USB rozhraní pro tisk z PC / Mac a chytrých telefonů

Více

Microsoft Office. Word styly

Microsoft Office. Word styly Microsoft Office Word styly Karel Dvořák 2011 Styly Používání stylů v textovém editoru přináší několik nesporných výhod. Je to zejména jednoduchá změna vzhledu celého dokumentu. Předem připravené styly

Více

Wi-Fi router TP-LINK WR842ND v2.0 s podporou CDMA USB modemů

Wi-Fi router TP-LINK WR842ND v2.0 s podporou CDMA USB modemů Strana 1 Wi-Fi router TP-LINK WR842ND v2.0 s podporou CDMA USB modemů verze dokumentu 1.0 ze dne 1. 4. 2013 Wi-Fi router TP-LINK WR842ND spolu s upraveným OpenWrt 1 firmware zajistí připojení a distribuci

Více

KATALOG PRODUKTŮ CCTV

KATALOG PRODUKTŮ CCTV KATALOG PRODUKTŮ CCTV 2016 icatch Firma icatch Inc. byla založena v roce 2005 s posláním rozvíjet nejpokročilejší produkty pro bezpečnostní aplikace a dohled. Od svého vzniku, icatch věnuje své zdroje

Více

PŘEDSTAVUJEME ŘADU UVOLNĚTE POTENCIÁL SVÉ NÁDRŽE. p. 1. str. 1

PŘEDSTAVUJEME ŘADU UVOLNĚTE POTENCIÁL SVÉ NÁDRŽE. p. 1. str. 1 PŘEDSTAVUJEME ŘADU UVOLNĚTE POTENCIÁL SVÉ NÁDRŽE p. 1 str. 1 Technické údaje Rozměry Rozměry Délka 11,875 in (30,2 cm) Délka 7,28 in (18,5 cm) Šířka 5,375 in (13,7 cm) Šířka 5,375 in (13,7 cm) Výška 1,6

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG 2016 20 LET VÝROČÍ KAJOT

PRODUKTOVÝ KATALOG 2016 20 LET VÝROČÍ KAJOT PRODUKTOVÝ KATALOG 2016 20 LET VÝROČÍ KAJOT ZABÝVÁME SE VÝVOJEM, VÝROBOU A PROVOZEM HERNÍHO SOFTWARU A HERNÍCH ZAŘÍZENÍ JIŽ OD ROKU 1996. Naším cílem je být kvalitním partnerem a dodavatelem komplexních

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky

Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky Interaktivní prodejní příručka Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky My business My choice My Canon Obsah Představení naší řady Vím, co hledám Hledat podle typu podniku Řešení s přidanou

Více

Ano. (mění CMS a obrazové (mění CMS a nastavuje pomocí senzoru obraz. parametry) Nastavení CMS a "proofu" v. Ano. Ano

Ano. (mění CMS a obrazové (mění CMS a nastavuje pomocí senzoru obraz. parametry) Nastavení CMS a proofu v. Ano. Ano QCM - Quick Color Match 26. srpna 2016 Produktová řada "CE" - Color Edge Kompatibilní modely CS230, CS240, CS270, CX241, CX271, CS2420, CS2730, CG2420, CG2730 1. Popis - účel softwaru Quick Color match

Více

Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz. vinegret.cz / 2016

Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz. vinegret.cz / 2016 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2016 Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

On-line datový list DFV60A-22PC65536 DFV60 ENKODÉR S MĚŘICÍM KOLEČKEM

On-line datový list DFV60A-22PC65536 DFV60 ENKODÉR S MĚŘICÍM KOLEČKEM On-line datový list DFV60A-22PC65536 DFV60 A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. DFV60A-22PC65536 1051309 další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/dfv60

Více

Prohlášení podnikové skupiny winkler k ochraně a udržení životního prostředí

Prohlášení podnikové skupiny winkler k ochraně a udržení životního prostředí Prohlášení podnikové skupiny winkler k ochraně a udržení životního prostředí Stav: srpen 2016 Christian Winkler GmbH & Co. KG Leitzstraße 47 D-70469 Stuttgart Telefon: +49 711 85999-0 Telefax: +49 711

Více

diagnostické ultrazvuky

diagnostické ultrazvuky diagnostické ultrazvuky BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel.: +420 270 002 411 fax: +420 235 361 392 +420 777 920 277 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke

Více

Seznam novinek ve verzi 6

Seznam novinek ve verzi 6 Seznam novinek ve verzi 6 Podpora nových displejů v rozlišení FULL HD, 4K UHD detailnější a ostřejší zobrazení. Podpora nových Windows 10 Podpora nových Windows tabletů ve vysokém rozlišení zlepšeno ovládání

Více

Share Moments. Share Life. Kodak Czech, spol. s r. o., Kodaňská 46, 100 10 Praha 10

Share Moments. Share Life. Kodak Czech, spol. s r. o., Kodaňská 46, 100 10 Praha 10 maximalizujte své příležitosti Nyní je čas zařadit vyšší rychlost a zachytit prudký rozvoj, jakého jsme svědky ve světe digitálních fotoaparátů. Odhaduje se, že počet snímků pořízených za rok digitálními

Více

Mapa nabídek Nástroje

Mapa nabídek Nástroje Chcete-li mít přístup ke všem možnostem na kartě Nástroje, přihlaste se jako správce. Nastavení zařízení Všeobecné Úspora energie Inteligentní příprava Aktivace úlohou Naplánováno Datum a čas Posun od

Více

HP Photosmart D5100 series. Uživatelská příručka

HP Photosmart D5100 series. Uživatelská příručka HP Photosmart D5100 series Uživatelská příručka Autorská práva a ochranné známky 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informace obsažené v tomto dokumentu mohou být změněny bez předchozího upozornění.

Více

DCP-J4120DW Inkoustový barevný multifunkční model s tiskem A3

DCP-J4120DW Inkoustový barevný multifunkční model s tiskem A3 Advanced Specification Sheet DCP-J4120DW Inkoustový barevný multifunkční model s tiskem A3 6,8 cm barevný dotykový displej Rychlost tisku až 20 ipm (obr./min.) Integrované bezdrátové síťové rozhraní Automatický

Více