Produktová řada tiskáren Ink Jet a All-In-One

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Produktová řada tiskáren Ink Jet a All-In-One"

Transkript

1 Produktová řada tiskáren Ink Jet a All-In-One

2 Moje tiskárna PIXMA, moje cesta Fototiskárny PIXMA Photo a All-In-One nabízejí různé praktické, tvůrčí funkce a funkčnost, která vám dává moc vyjádřit se. INOVACE PIXMA Uvnitř každého produktu PIXMA naleznete mnoho inovací Canon. Kvalita a rychlost tiskáren PIXMA začíná od tiskové hlavy Canon FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering). Tisková hlava je tvořena tisíci malinkých trysek, které vystřikují každou vteřinu miliony drobounkých kapiček s nepředstavitelnou přesností. STYLOVÝ, UŽIVATELSKY PŘÍJEMNÝ DESIGN Modely PIXMA Photo a All-In-One těží ze současného a kompaktního designu vypadají úžasně a jsou perfektní do každého domácího nebo kancelářského prostředí. Produkty PIXMA jsou rovněž dokonale uživatelsky příjemné: u vybraných modelů naleznete kolečko pro snadnou volbu pro intuitivní navigaci nabídkami, funkci Rychlý start pro uvedení do provozu během několika sekund a Wi-Fi konektivitu pro síťovou připojitelnost. TVŮRČÍ FUNKCE Tisk není pouze o dokumentech, je to kreativní dobrodružství. S vybranými produkty PIXMA můžete tisknout na DVD a CD, a dokonce vytvářet umělecká dílka s možností aplikace na trička. K dosažení výborných výsledků pomáhá software pro grafickou úpravu snímků. V zájmu snadnosti používání a praktičnosti má mnoho produktů PIXMA funkce přímého tisku, např. PictBridge, sloty pro paměťové karty, rozhraní IrDA IR a volitelně Bluetooth. Pro profesionální tisk fotografií a pro umělecké účely představují tiskárny řady PIXMA Pro jakostní standard ve velikosti A3+. VYTVOŘTE SI VLASTNÍ GRAFIKU PRO DVD Život s tiskárnou PIXMA sahá za svět fotografického rámečku. Zdokonalené funkce pro manipulaci s médii umožňují vytvářet své vlastní výtvarné grafiky, jež lze snadno vytisknout na DVD nebo CD. 1 Z A C H Y T I T : V y f o t o g r a f u j t e obrázek, který chcete použít na svém DVD nebo CD nebo prostě použijte ten, který již máte ve svém počítači. 2 VYTVOŘIT: Pomocí dodaného počítačového softwaru vytvořte v l a s t n í o r i g i n á l n í grafiku DVD nebo CD. Dokonce můžete přidat svůj vlastní text. 3 VYTISKNOUT: Vložte DVD nebo CD do nosiče disku a zasuňte do tiskárny PIXMA. Téměř okamžitě získáte originální DVD nebo CD.

3 Technologie PIXMA V tiskárnách Canon PIXMA je řada dynamických a tvůrčích technologií, které přinášejí praktický užitek domácímu i kancelářskému uživateli. CHROMALIFE100 A CHROMALIFE100 + ChromaLife100 a ChromaLife100 + jsou systémy tvořené speciálními inkousty, tiskovými hlavami FINE a originálními fotopapíry. Zatímco vzpomínky mohou vyblednout, fotografie ChromaLife100 a ChromaLife100 + budou vypadat výborně po celý život. 1 1 Podrobnosti viz ŠPIČKOVÁ KVALITA FOTOLABORATOŘE Tiskové hlavy FINE vystřikují až jednopikolitrové (1pl) inkoustové kapičky mikrotryskami s přesností špendlíkové hlavičky. Výsledkem je, že tiskárny PIXMA jsou schopny zhotovit dokonalé tisky pyšnící se rozlišením až 9600 dpi. Běžné/konkurence Technologie Canon FINE Technology TECHNOLOGIE PgR Jedinečná technologie PgR Clear Ink poskytuje jasnější, ostřejší, sytější a robustnější tisky. Nanesením jemňoučké vrstvy čirého inkoustu na běžný papír se sníží pravděpodobnost vsakování barevných inkoustů do papíru. Místo toho dojde k reakci s naneseným čirým inkoustem a k fixaci barvy na určeném místě výsledkem je vysoký kontrast, živé barvy s menší pravděpodobností rozpíjení nebo vymytí v důsledku vlhkosti.

4 PIXMA praktická a intuitivní Přednosti tiskáren PIXMA jsou zřejmé ze široké řady funkcí, které vám usnadňují tisk, kopírování a skenování ať tisknete v kanceláři nebo doma. Společně zajišťují úžasnou výkonnost, vysokou rychlost tisku a maximální lehkost obsluhy. SNADNOST POUŽITÍ Množství funkcí pro ulehčení obsluhy a vysokou efektivitu práce pomáhá uživateli dosahovat vynikajících výsledků tisku, kopírování a skenování. S rychlým startem můžete začít používat tiskárnu během několika sekund po zapnutí. Kolečko pro snadnou volbu a u mnohých modelů TFT displej nabízejí přímý způsob procházení systémem nabídky. Zákazníci mohou nalézt v produktové řadě i modely se samootevírací přihrádkou na papír dalším uživatelsky příjemným vylepšením. MODERNÍ MANIPULACE S MÉDII Zdokonalené funkce pro pomáhá s médii Canon Advanced Media Handling zajišťují špičkové výsledky při práci s různými médii. U vybraných modelů umožňuje automatický duplex oboustranný tisk a kopírování dokumentů. Jiné naše tiskárny vybavené dvěma zásobníky papíru mohou mít uloženy současně běžný papír i fotopapír. Moderní manipulace s médii rovněž pokrývá tisk na DVD a CD (u kompatibilních modelů). PŘÍMÝ TISK Produkty s rozhraním PictBridge nebo se sloty pro paměťové karty znamenají, že již pro tisk fotografií nepotřebujete vůbec počítač. Můžete tisknout přímo z kompatibilních produktů, např. digitálních fotoaparátů, videokamer a PDA, a to buď kabelovým připojením, nebo vložením paměťové karty rovnou do tiskárny. REŽIM AUTOMATICKÉHO SKENOVÁNÍ Tato chytrá funkce automaticky rozpozná typ originálu, který chcete skenovat, a vybere pro vás nejvhodnější nastavení. Potom uloží detekovaný obraz v nejvhodnějším formátu souboru. Tím se zrychlí a zjednoduší celý proces. UŽIVATELSKY PŘÍJEMNÝ SOFTWARE Všechny produkty PIXMA jsou dodávány s uživatelsky příjemným softwarem pro správu tiskových, kopírovacích a skenovacích požadavků v závislosti na modelu. Funkce Auto Photo Fix automaticky analyzuje snímek a určí, zda se jedná o portrét nebo scénu a optimalizuje nastavení, aby se dosáhlo co nejlepších výsledků. Další užitečnou funkcí, která je dostupná při tisku z paměťové karty a při použití voleb Card Direct a Camera Direct, je vylepšená funkce korekce červených očí. U dalších vybraných modelů máte k dispozici funkci Auto Image Fix. SOFISTIKOVANÁ KOPÍROVACÍ TECHNOLOGIE Vybrané modely PIXMA nabízejí špičkovou kvalitu kopírování fotografií, grafiky a textu. Kombinací dvou typů rozpoznání barevného prostoru zaručuje technologie Dual Colour Gamut Processing mimořádné výsledky i u nejsložitějších a na detail náročných snímků.

5 SÍŤOVÁ PŘIPOJITELNOST A ZABEZPEČENÍ Se zabudovanou připojitelností pro drátové i bezdrátové sítě poskytují tiskárny PIXMA flexibilitu tisku a skenování dokumentů a fotografií pro drátové i bezdrátové sítě. Produkty PIXMA s touto technologií navíc mají funkci pro snadné nastavení v bezdrátových sítích LAN. Tato funkce, Wireless LAN, podporuje WPS (Wi-Fi Protected System) a WCN (Windows Connect Now) pro bezpečné a zabezpečené připojení na bezdrátové směrovače využívající oborově standardní technologii šifrování. 1 VLIV NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Společnost Canon se zavázala nabízet produkty s minimálním dopadem na životní prostředí. Všechny modely PIXMA vyhovují standardu Energy Star, uživatelé mohou těžit z výhod pro úsporu papíru, jako jsou automatický duplex (pro oboustranný tisk) a režimy kopírování/tisku 4 v 1 a 2 v 1. Rychlý start redukuje energetickou náročnost, samostatné zásobníky inkoustu zamezují plýtvání inkoustem. Mnohé modely řady PIXMA jsou navíc menší a s redukovaným balením. To rovněž přispívá k ochraně životního prostředí. 1 Vyžaduje bezdrátové směrovače podporující WPS (Wi-Fi Protected System). Windows Connect Now je pouze pro uživatele Windows Vista a vyžaduje USB flash paměť.

6 Domácí tiskárny All-In-One Toto prémiové zařízení All-In-One zhotovuje fototisky ve špičkové kvalitě. Využívá speciální šedý inkoust pro vynikající monochromatické snímky, umožňuje skenování 35mm filmu a diapozitivů. Rozlišení 9600 x 2400 dpi s 1pl kapičkami inkoustu pro profesionální tisky* Rychlý tisk 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 20 s* 6 samostatných inkoustů včetně šedého inkoustu pro vynikající monochromatické tisky Připojení do stávajících sítí Wi-Fi a Ethernet Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie** 4800 dpi CCD skener umožňující skenování 35mm filmu a diapozitivu Světelný zdroj s bílou LED; nulová doba zahřívání Rychlý start pro téměř okamžité použití Softwarový plug-in Easy-PhotoPrint Pro pro verze Adobe Photoshop CS Velký 8,8cm barevný TFT displej a kolečko pro snadnou volbu pro jednoduchou, intuitivní obsluhu ** Viz Model All-In-One s prémiovým 1pl tiskovým strojem 9600 dpi* pro dokonale kvalitní fotografie a dokumenty. Poskytuje zdokonalené funkce pro manipulaci s médii. Je ideální pro digitální fotografy a tvůrčí nadšence. Premium, rozlišení tisku 9600 dpi a 1pl kapičky inkoustu* Tisky 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 20 s* Samostatné zásobníky inkoustu pro minimalizaci plýtvání inkoustem Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie** Možnost vložení různých typů papíru, předem do dvoucestného zásobníku Intuitivní obsluha s kolečkem pro snadnou volbu a velký 6,2cm TFT displej Moderní manipulace s médii, možnost automatického duplexního tisku a tisku na DVD/CD Skenování ve vysokém rozlišení 4800 dpi pro lepší čistotu Skenování na paměťovou kartu a USB flash paměť pro vyšší univerzálnost ** Viz

7 S připojitelností Wi-Fi, lepší funkčností a vynikajícím TFT displejem je tato prémiová tiskárna All-In-One ideálním tvůrčím řešením pro ty, jež vyžadují vysokou kvalitu, vynikající funkce a dokonalý design. Rozlišení tisku 9600 x 2400 dpi s 1pl kapičkami inkoustu* Síťový a bezdrátový tisk s připojitelností Ethernet a Wi-Fi Tisky 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 41 s* Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie** 5 samostatných inkoustů pro efektivní tisk Velmi snadná obsluha díky 6,2cm TFT displeji a kolečku pro snadnou volbu Skener 2400 dpi s možností skenování na paměťovou kartu a USB flashdisk Korekce červených očí s funkcí Auto Photo Fix (součást softwaru Easy-PhotoPrint EX) Rychlý start pro zprovoznění v řádech sekund Dvě přihrádky na papír pro vložení fotopapíru a běžného papíru Tento cenově příjemný model All-In-One nabízí špičkové 9600 dpi* tisky s 1pl kapičkami inkoustu pro náročné domácí uživatele. Je vybaven kolečkem pro snadnou volbu, rozhraním PictBridge a sloty paměťových karet pro větší univerzálnost. Rozlišení tisku 9600 x 2400 dpi s 1pl kapičkami inkoustu* 5 samostatných inkoustů pro lepší využitelnost Tisky 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 41 s* Lepší funkčnost 5cm TFT displej a kolečko pro snadnou volbu PictBridge a sloty paměťových karet pro snadný tisk z digitálního fotoaparátu/videokamery Skener 2400 dpi s funkcemi skenování na paměťovou kartu a USB flashdisk Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie** Rychlý start pro používání v jednotkách sekund Software Easy-PhotoPrint EX s funkcí Auto Photo Fix pro odstranění červených očí Dvoucestná přihrádka na papír umožňující vložit běžný papír a fotopapír ** Viz ** Viz

8 Domácí tiskárny All-In-One Ideální pro uživatele digitálních fotoaparátů a videokamer. Tento cenově příjemný model All-In-One nabízí rozhraní PictBridge, sloty paměťových karet a 4,5cm TFT displej pro snadný bezpočítačový tisk fotografií x 1200 dpi a 2pl kapičky inkoustu pro fotografie s minimální zrnitostí* Bezokrajový tisk 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 45 s* 4,5cm barevný TFT displej PictBridge, sloty paměťových karet a volitelně Bluetooth Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie** Skener 2400 dpi s možností skenování na paměťovou kartu a USB flashdisk Rychlý start pro používání v jednotkách sekund Samootevírací výstupní přihrádka na papír pro větší pohodlí Software Easy-Photo Print EX s korekcí snímku pomocí funkce Auto Photo Fix ** Viz Není dostupné ve všech regionech Kompaktní, cenově dostupné zařízení All-In-One s vysokou kvalitou tisku a sloty paměťových karet pro uživatele digitálních fotoaparátů a videokamer. Rychlý a snadný tisk, kopírování a skenování fotografií a dokumentů Tisky 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 45 s* 4800 x 1200 dpi a 2pl kapičky inkoustu pro fotografie s minimální zrnitostí* Automatické odstranění červených očí pomocí vylepšené funkce Auto Photo Fix Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie** Sloty paměťových karet pro přímý tisk fotografií Skener 1200 dpi s intuitivním režimem automatického skenování Skenování na paměťovou kartu Rychlý start pro používání v jednotkách sekund Přihrádka na papír s automatickým otevíráním ** Viz Není dostupné ve všech regionech

9 Tato kompaktní tiskárna All-In-One je ideální pro celou rodinu. Zhotovuje vysoce kvalitní fotografie a tiskne dokumenty, navíc má rozhraní PictBridge pro bezpočítačový digitální tisk. Rychlý a snadný tisk, kopírování a skenování fotografií a dokumentů Tisky 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 45 s* 4800 x 1200 dpi a 2pl kapičky inkoustu pro fotografie s minimální zrnitostí* Automatické odstranění červených očí pomocí vylepšené funkce Auto Photo Fix Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie** Kompatibilita PictBridge pro snadný tisk přímo z digitálního fotoaparátu/ videokamery Skener 1200 dpi s intuitivním režimem automatického skenování Rychlý start pro používání v jednotkách sekund Přihrádka na papír s automatickým otevíráním Kompaktní, cenově dostupná a uživatelsky příjemná tiskárna All-In- One s jedinečnou technologií Canon FINE vždy vysoce kvalitní snímky a dokonalá funkčnost. Rychlé a efektivní funkce pro tisk, kopírování a skenování Rozlišení tisku 4800 x 1200 dpi s 2pl kapičkami inkoustu* Bezokrajový tisk 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 70 s* Pigmentový černý inkoust pro kontrastní ostrý černý tisk Software Easy-to-use Easy-Photo- Print EX s funkcí Auto Image Fix Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie** Skener 600 dpi Rychlý start pro používání v jednotkách sekund ** Viz Není dostupné ve všech regionech Tato kompaktní, uživatelsky příjemná tiskárna All-In-One nabízí fotografie kvality fotolaboratoře a ostrý text za přijatelnou cenu. Rychlý a snadný tisk, kopírování a skenování fotografií a dokumentů Tisky 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 60 s* 4800 x 1200 dpi a 2pl kapičky inkoustu pro fotografie s minimální zrnitostí* Uživatelsky příjemný software, včetně Easy-Photo Print Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie** Skener 600 x 1200 dpi Rozhraní USB 2.0 Hi-Speed ** Viz Není dostupné ve všech regionech ** Viz Není dostupné ve všech regionech

10 Kancelářské tiskárny All-In-One Revoluční technologie čirého inkoustu PgR Clear Ink je zárukou profesionálního tisku na běžný papír úrovně laserového tisku. Tato vlajková loď All-In-One rovněž nabízí firemní fax, duplexní tisk, kopírování a skenování. Revoluční technologie PgR Clear Ink tisk dokumentů a fotografií v prezentační kvalitě na běžný papír Faxování Super G3, 33,3 kb/s; osm voleb na jeden dotek/100 kódovaných rychlovoleb; paměť faxu na 250 stran* Kancelářská efektivita automatický duplexní podavač dokumentů na 35 listů; duplexní tisk/kopírování; dvě přihrádky na papír; rychlý start Tisk dokumentů monochromaticky/barevně; až 28/23 str./min Skenování 4800 dpi; přímo do formátu PDF, u nebo PC Fotografický tisk 2pl kapičky inkoustu; až 4800 x 1200 dpi*; bezokrajové fotografie 10 x 15 cm za přibl. 43 s* Rozhraní 4,5cm barevný LCD displej Konektivita vestavěný Ethernet Výkonná, univerzální kancelářská tiskárna All-In-One s profesionální kvalitou tisku a síťovou konektivitou Ethernet. Faxování Super G3, 33,6 kb/s; osm voleb na jeden dotek/ 100 kódovaných rychlovoleb; paměť faxu na 250 stran* Kancelářská efektivita automatický duplexní podavač dokumentů na 35 listů; duplexní tisk/kopírování; tisk na CD/DVD; dvě přihrádky na papír; rychlý start Tisk dokumentů monochromaticky/barevně; až 31/24 str./min Kopírování monochromaticky/barevně; až 31/24 str./min Skenování 4800 dpi Fotografický tisk 1pl kapičky inkoustu; až 9600 x 2400 dpi*; fotografie 10 x 15 cm za přibl. 21 s* 6,2cm barevná TFT obrazovka Samostatné inkousty pět zásobníků inkoustu Síťová konektivita Ethernet OCR software

11 Tento prémiový fax a fototiskárna All-In-One je ideálním nástrojem pro uživatele malých kanceláří. Umožňuje sdílet produktivní fax, tiskárnu a kopírku po síti Ethernet, a tím šetřit čas i peníze můžete se plně soustředit na vlastní podnikání. Faxování rychlost Super G3; 40 kódovaných rychlovoleb; paměť faxu na 100 stran* Kancelářská efektivita automatický podavač dokumentů na 30 listů; rychlý start Tisk dokumentů monochromaticky a barevně; až 30/20 str./min Kopírování monochromaticky a barevně; až 30/20 str./min Skenování 2400 dpi; přímo do formátu PDF, u nebo PC Fotografický tisk 2pl kapičky inkoustu; až 4800 x 1200 dpi*; bezokrajové fotografie 10 x 15 cm za přibl. 46 s* Rozhraní 4,5cm barevný LCD displej Samostatné inkousty čtyři zásobníky inkoustu Připojitelnost možnost připojení do sítě Ethernet Software pro optické rozpoznávání znaků redigitalizace tištěných textových dokumentů Tento fax a fototiskárna All-In-One střední kategorie je pro ty, kteří hledají každodenní produktivitu bez vysokých finančních nároků. Berete-li svou práci vážně, zařízení PIXMA je volba pro vás. Faxování rychlost Super G3; 20 kódovaných rychlovoleb; paměť faxu na 50 stran* Kancelářská efektivita automatický podavač dokumentů na 30 listů; rychlý start Tisk dokumentů monochromaticky a barevně; až 22/17 str./min Kopírování monochromaticky a barevně; až 22/17 str./min Skenování 1200 dpi; přímo do formátu PDF, u nebo PC Fotografický tisk 2pl kapičky inkoustu; až 4800 x 1200 dpi*; bezokrajové fotografie 10 x 15 cm za přibl. 46 s* Software pro optické rozpoznávání znaků redigitalizace tištěných textových dokumentů Tento standardní fax a fototiskárna All-In-One je ideální pro každého, kdo pracuje z domova. Buďte maximálně produktivní s faxem a funkcemi tisku, kopírování a skenování vždy za vynikající cenu. Faxování rychlost Super G3; 20 kódovaných rychlovoleb; paměť faxu na 50 stran* Kancelářská efektivita rychlý start pro používání v jednotkách sekund Tisk dokumentů monochromaticky a barevně; až 22/17 str./min Kopírování monochromaticky a barevně; až 22/17 str./min Skenování 600 dpi; přímo do formátu PDF, u nebo PC Fotografický tisk 2pl kapičky inkoustu; až 4800 x 1200 dpi*; bezokrajové fotografie 10 x 15 cm za přibl. 46 s* Software pro optické rozpoznávání znaků redigitalizace tištěných textových dokumentů

12 NOVÉ ChromaLife100 Vaše cesta k trvale krásným fotografiím CHROMALIFE100 A CHROMALIFE100 + Fotografie jsou významným prvkem uchovávání vzpomínek a společnost Canon se zavázala zajistit, aby fotografie vytištěné produkty PIXMA vydržely celé testovací období. Z tohoto důvodu odborníci Canon vyvinuli systémy ChromaLife100 a ChromaLife V kombinaci tiskové hlavy FINE s inkousty a fotopapíry Canon pomáhají systémy ChromaLife zajistit, že vaše fotografie budou bohaté, čerstvé a působivé i po generace. Světlo, teplo, vlhkost a různé plyny ve vzduchu mohou způsobit, že fotografie časem vyblednou. Ale technologie systémů ChromaLife100 a ChromaLife100 + zajistí, že fotografie těmto vlivům po dlouhou dobu odolají. A lepší odolnost vůči plynům znamená, že je můžete nechat odkryté bez jakékoli ochrany až po dobu 10 let 1. Od podzimu roku 2008 se mohou zákazníci rovněž setkat s vylepšeným systémem ChromaLife Životnost fotografie v albu je prodloužena ze 100 na 300 let a další vylepšení znamenají, že fotografie odolá vyblednutí i když nebude v albu nebo rámečku až 20 1 let. Navíc ChromaLife100 + nabízí širší barevný gamut v oblasti červených barev, pokud se použije nový inkoust Canon CLI-521 Single Inks s papírem Canon PT-101, PR-201 a PP-201. Fotografická černá je rovněž neutrálnější pro snímky v živých barvách. 1 Podrobnosti viz Fotografie ChromaLife100 uložené v albu si zachovají svoji původní krásu až 100 let 1. ChromaLife100 rovněž odolává světlu - fotografie můžete vystavovat v rámečku až 30 let 1 bez znatelného vyblednutí. TISKOVÁ HLAVA Vysoká přesnost a multitrysky NOVÉ NOVÉ INKOUSTY NA BÁZI BARVIV Bohatá reprodukce barev a delší životnost NOVÝ ORIGINÁLNÍ FOTOPAPÍR Jasné barvy a vysoká životnost

13 Originální inkousty a fotopapíry Canon Společnost Canon sladila technologii tiskových hlav FINE s originálními inkousty a fotopapíry pro dosažení úžasných výsledků kvality fotolaboratoře. V nabídce je široká řada produktů, proto je dobré vybrat tu nejlepší kombinaci inkoustu a papíru pro vaše tiskové, kopírovací a skenovací potřeby. ORIGINÁLNÍ INKOUSTY CANON Trysky FINE u tiskáren PIXMA jsou schopny vytvářet natolik malinké sférické kapičky inkoustu, že jsou schopny s jistotou poskytnout přesnost potřebnou k dosažení plynulých gradací barev a ke kresbě dokonalých detailů. Originální inkousty Canon byly vyvinuty speciálně za účelem použití s tryskami FINE; současně zabraňují jejich zanesení. Inkousty jsou utvořeny tak, aby se minimalizoval degradační vliv světla a plynů ve vzduchu na fotografie, a tím prodloužila jejich životnost. SAMOSTATNÉ INKOUSTY V zájmu minimalizace plýtvání inkoustem využívá systém Canon Single Ink transparentní, individuálně vyměnitelné zásobníky barevných inkoustů. Na každém zásobníku je LED, která ve chvíli, kdy inkoust dochází, bliká pomalu. V případě prázdného zásobníku bliká rychle. Pro bezproblémovou instalaci LED rovněž indikuje správné vložení zásobníku inkoustu. Při tisku z počítače upozorňuje na nízký nebo nulový stav inkoustu varovné hlášení. KAZETY FINE Instalace nebo výměna kazet Canon FINE, která vyžaduje pouze jediné zaklapnutí, nemůže být jednodušší. Spojení tiskové hlavy a zásobníků inkoustů dovoluje extrémně kompaktní konstrukci, proto může být vaše tiskárna PIXMA dokonale stylová a štíhlá. A protože se vyměňuje tisková hlava současně s inkoustem, je vždy zaručena špičková fotokvalita a vynikající rychlost tisku. ORIGINÁLNÍ FOTOPAPÍR CANON Společnost Canon vyvinula rozsáhlou řadu originálních fotomédií různých velikostí, abyste ze své tiskárny PIXMA získali to nejlepší. Originální matné, lesklé a umělecké fotopapíry jsou nabízeny v různých povrchových úpravách a velikostech od 10 x 15 cm až po A3+. Novinkou v této řadě jsou prémiové, vysoce lesklé fotopapíry Pro Platinum PT-101 a Pro II PR-201 vhodné pro systémy ChromaLife- 100 a ChromaLife Papíry jsou tvořeny vrstvami, které zlepšují absorpci inkoustu a redukují rozpíjení, současně přidávají snímku lesk a čistotu. Úkolem pryskyřičné vrstvy je minimalizovat blednutí a zajistit dlouhodobě dokonalé fotografie. Přes 300 let Lesklý fotopapír Plus II PP-201 Přes 200 let Fotopapír Pro Platinum PT Nové zásobníky 2008 Nové kazety FINE Fotopapír Pro II PR-201 Přes 100 let ŽIVOTNOST PŘES 300 LET V ALBU Canon nabízí pět typů fotopapíru, které dosahují v albu životnosti 100 až 300 let, pokud se na ně tiskne novými inkousty Canon Přes 200 let Přes 100 let Pololesklý fotopapír Plus SG-201 Lesklý fotopapír GP-501

14 Fototiskárny pro domácnost Nejvyšší model v produktové řadě tiskáren inkjet Canon A4 PIXMA zhotovuje překrásné, trvanlivé tisky rychle a snadno. Nabízí univerzálnost díky funkcím pro manipulaci s médii. Bezokrajový tisk 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 20 s* Fototisk ve vysokém rozlišení 9600 x 2400 dpi, tiskový stroj s 1pl tiskovou hlavou FINE* 5 samostatných inkoustů pro maximální využitelnost Superstylová tiskárna, nízký profil Překrásné fotografie s dlouhou životností díky systému ChromaLife100 + ** Automatický duplex pro automatický oboustranný tisk Univerzální podávání papíru: dvoucestné podávání pro různé typy papíru Tisk přímo na DVD a CD Snadná korekce fotografií a červených očí pomocí softwaru Easy-PhotoPrint EX Nevyžaduje počítač: tisk přímo z digitálního fotoaparátu/kamery přes rozhraní PictBridge ** Viz Kompaktní domácí fototiskárna s předními specifikacemi v této třídě zhotovující špičkové tisky kvality fotolaboratoře. Rozlišení 9600 x 2400 dpi pro tisk kvality fotolaboratoře* Téměř bezzrnné tisky, 1pl kapičky inkoustu Bezokrajový tisk 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 41 s* Úsporný systém 5 samostatných inkoustů Snadná korekce fotografií s funkcí Auto Photo Fix Dvoucestné podávání papíru, možnost různých typů Nevyžaduje počítač: tisk přímo z digitálního fotoaparátu/kamery přes rozhraní PictBridge Zdokonalený systém Chroma- Life100 + pro trvale překrásné fotografie** Superstylová tiskárna, nízký profil Připojení Hi-speed USB ** Viz

15 Vynikající poměr ceny k výkonu nabízí tato stylová tiskárna fotografií a dokumentů. Snímky vaší rodiny a přátel dokáže zhotovit ve špičkové kvalitě fotolaboratoře stejně tak výborně vytiskne webové stránky a dokumenty za opravdu příznivou cenu. Fotografický tisk 2pl kapičky inkoustu; až 4800 x 1200 dpi*; bezokrajové fotografie 10 x 15 cm Tisk dokumentů monochromati- za přibl. 55 s*; tisk z PC cky/barevně; až 22/17 str./min Kazety FINE pro působivé barvy, ostrý černý text Výstupní přihrádka na papíry se senzorem Rozšířené fotografické funkce - Auto-Image Fix (součást softwaru Easy-PhotoPrint EX) pro bohatší tisk fotografií, kalendáře a alba Ideální model vstupní úrovně pro uživatele hledající cenově přijatelnou domácí fototiskárnu. PIXMA ip1900 je stylová, uživatelsky příjemná a je schopná tisknout 2pl kapičkami inkoustu v kvalitě fotolaboratoře. Rozlišení 4800 x 1200 dpi a 2pl kapičky inkoustu pro tisky kvality fotolaboratoře* Bezokrajový tisk 10 x 15 cm kvality fotolaboratoře za přibl. 55 s* Snadná editace snímků a rozšířené fotografické funkce se softwarem Auto Photo Fix Pigmentový černý inkoust pro kontrastní ostrý černý tisk Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie** Stylový model základní úrovně za lidovou cenu ** Viz Není dostupné ve všech regionech ** Viz

16 Přenosné tiskárny OBECNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ Model PIXMA ip100 nabízí to nejlepší v konvenčním přenosném tisku. Stačí ji připojit přes rozhraní IrDA IR nebo volitelný adaptér Bluetooth a získáte rychle fotografie kvality fotolaboratoře, ať jste kdekoli. Kompaktní a přenosná tiskárna dokumentů a fotografií Rozlišení 9600 x 2400 dpi, tisková hlava FINE s 1pl mikrotryskami 5 samostatných inkoustů, černý fotoinkoust na bázi barviv pro dokonalejší fotokvalitu Bezokrajové tisky 10 x 15 cm za přibl. 50 s ChromaLife100+ pro dlouhodobě překrásné fotografie Vysokorychlostní tisk dokumentů: 20 str./min monochromaticky, 14 str./min barevně Pigmentový černý inkoust pro kontrastní a ostrý text Stylová povrchová úprava ve stříbrné barvě doplněna o pianově černý panel Svoboda tisku díky rozhraní IrDA IR nebo volitelně Bluetooth Tiskárna ip100 rovněž nabízena s dobíjitelným akumulátorem Jednotka Bluetooth BU-30 Jednotka Bluetooth zajišťuje podporu pro bezdrátový tisk ze zařízení, jež lze připojit prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth, např. mobilních telefonů s fotoaparátem, PC a PDA. Silex C-6700WG Sdílejte tiskárnu Canon PIXMA nebo zařízení All in One bezdrátově za použití tiskového serveru Silex C-6700WG. Tiskový server Silex C-6700WG se snadno nastavuje a umožňuje sdílení tisku.tisknout nebo skenovat můžete téměř z libovolného místa v domácnosti. LK-62 pro PIXMA ip100 Sada dobíjitelného li-ion akumulátoru a nabíječky umožňuje tisk na cestách. Akumulátor má kapacitu až na 290 stran tisku na jedno nabití. Jeho součástí je indikátor úrovně nabití - lze tak snadno zjistit, kolik energie ještě zbývá. PU-200U pro PIXMA ip100 Jednotka pro napájení z automobilu vám umožňuje dobíjet volitelný akumulátor nebo napájet tiskárnu z automobilového zapalovače cigaret.

17 Efektivita a snadné použití Snadné používání je základním aspektem při vytváření produktů PIXMA. Tiskárny PIXMA, při jejichž tvorbě se harmonicky pojí styl a funkčnost, jsou uživatelsky příjemné a snadno pochopitelné ať si vyberete jakoukoli z funkcí. Rychlý start Rychlý start znamená možnost použít tiskárnu v několika sekundách. Na tiskárně PIXMA lze tisknout téměř okamžitě po zapnutí, kromě pohodlí se tím šetří energie. Dvě přihrádky na papír Technici Canon ví, že uživatelé používají tiskárnu PIXMA k rozličným úlohám, proto některé modely vybavili dvěma plnohodnotnými zásobníky papíru: jeden pro fotopapír a jeden pro běžný papír. Přímý tisk Přímý tisk nabízí možnost tisku fotografií bez nutnosti použít počítač z digitálních fotoaparátů/videokamer kompatibilních s PictBridge nebo paměťových karet. Kolečko pro snadnou volbu a TFT displej Kolečko pro snadnou volbu a TFT displej, jež najdeme u většiny modelů tiskáren, zjednodušují navigaci. Navigace je intuitivní a rychlá a uživatelé si navíc mohou před vytisknutím fotografie prohlédnout. Auto Photo Fix Funkce Auto Photo Fix automaticky analyzuje snímky a příslušným způsobem optimalizuje nastavení. Součástí funkce je i korekce červených očí. Funkci Auto Photo Fix lze bezpočítačově vyvolat při tisku z paměťové karty nebo přes PictBridge a je dostupná i prostřednictvím softwaru Easy-PhotoPrint EX. Režim automatického skenování Režim automatického skenování minimalizuje kroky potřebné ke skenování předloh vybere nejvhodnější nastavení pro skenovaný materiál a naskenované soubory uloží ve správném formátu. Automaticky otevíraná přihrádka na papír U některých modelů tiskáren naleznete praktickou funkci automaticky otevíranou přihrádku na papír. Tato funkce zabraňuje zachycení papíru, protože jste zapomněli otevřít přihrádku.

18 Papír Papíry značky Canon umožňují tiskárnám Canon dosáhnout optimálních výsledků. Fotopapíry PT x 15 cm, A4, A3, A3+ PR x 15 cm A4, A3, A3+ PP x 15 cm A4, A3, A3+ SG x 15 cm, A4, A3, A3+ 20 x 25 cm, 25 x 30 cm, 36 x 43 cm GP x 15 cm A4 Fotopapír Pro Platinum Vlajková loď Canon lesklý fotopapír v gramáži 300 g/m 2 je zárukou špičkové kvality. Umožňuje zhotovovat doma profesionálně vypadající digitální fotografie i dotisky. Fotopapír Pro II Tento profesionální fotopapír nabízí vysokou kvalitu digitálních fotografií s příjemnou lesklou povrchovou úpravou. Lesklý fotopapír Plus II Standardní vysoce kvalitní silný fotopapír Canon nabízí špičkový výstup s lesklým povrchem. Vytiskněte si doma své vlastní digitální fotografie i dotisky. Pololesklý fotopapír Plus Tento saténový papír nabízí nejen větší tloušťku a gramáž, ale i texturu skutečného fotopapíru. Je ideální pro tvorbu špičkových krajinářských nebo svatebních fotografií s profesionálním vzhledem. Lesklý fotopapír Everyday Use Ekonomický lesklý papír pro každodenní tisk. Ideální pro sdílení digitálních fotografií. INKOUSTOVÉ PAPÍRY MP-101 A4, A3 HR-101N A4, A3 Matný fotopapír Tento fotopapír produkuje vysoce kvalitní fotografie, grafiky a text v matné povrchové úpravě. Je vhodný též pro tvůrčí uživatele, kteří chtějí vytisknout pohlednice nebo obrázky na výstavu. Papír pro vysoké rozlišení Tento papír s povrchovou úpravou je navržen tak, aby reprodukoval zářivé barvy. Je určen pro ostré a živé fotografie a grafiku.

19 Cenově výhodná balení inkoustů a médií Ve výhodných baleních nabízíme spotřební materiál za nižší cenu, než kdybyste kupovali jednotlivé položky zvlášť. Ať již se jedná o balení pouze inkoustu nebo kombinaci inkoustu a papíru, vždy reprezentují výhodu, hodnotu a svobodu fototisku. BALENÍ CL-41/CLI-36 ChromaLife Toto praktické a ekonomické balení je ideálním úvodem do cenově přijatelného tisknutí fotografií. Obsahuje kazety FINE CL-41 nebo CLI-36 a 100 listů lesklého fotopapíru Everyday Use GP-501 (10 x 15 cm). Balení CLI-8 ChromaLife Toto balení opravdu šetří vaši peněženku. Obsahuje zásobníky inkoustů Premium CLI-8 (C/M/ Y) a 50 listů vysoce kvalitního lesklého média (lesklý fotopapír GP-501 (10 x 15 cm)). Balení CLI-521 ChromaLife Toto balení opravdu šetří vaši peněženku. Obsahuje zásobníky inkoustů Premium CLI-521 (C/M/Y) a 50 listů vysoce kvalitního lesklého média (lesklý fotopapír GP-501 (10 x 15 cm)). UMĚLECKÁ MÉDIA Umělecké papíry Canon s bohatou texturou dokonale vyjádří vaše fotografické a umělecké ideje. Vašim unikátním tiskům dodají luxusní vzhled. Při výrobě těchto médií vhodných pro galerijní expozice myslíme na tvůrčí profesionály. V nabídce je řada různých povrchových úprav a formátů až do velikosti A3+. Tyto papíry doporučujeme pro použití v tiskárnách PIXMA Pro. FA-ME1 A4, A3, A3+ Umělecký fotopapír Museum Etching Přírodně bílý, bezdřevý papír ze 100% bavlny dodávaný firmou Hahnemühle s texturou tradičního uměleckého papíru. Ideální pro náročné digitální umělce, galerie a muzea. FA-PR1 A4, A3, A3+ Umělecký fotopapír Photo Rag Photo Rag je hladké, jasně bílé médium na bázi 100% bavlněného bezdřevého papíru s jemným sametovým povrchem. Je vhodný pro vysoce kvalitní ztvárnění digitálních fotografií a reprodukci uměleckých děl. FA-PM1 A4, A3, A3+ Umělecký fotopapír Premium Matte Špičkový silný papír s hladkým nereflexním matným povrchem. Vhodný pro mnoho aplikací včetně profesionálních fotografií a počítačové grafiky. Photo Rag je ochranná známka společnosti Hahnemühle FineArt GmbH SPECIÁLNÍ A TVŮRČÍ MÉDIA Produkty PIXMA, které dokáží tisknout na řadu kreativních médií, a vyhovět tak každému záměru a použití, vám přinesou radost z fotografického tisku. Počínaje samolepkami až po nažehlovací fólie PIXMA nasměruje vaši kreativitu novými směry, pomůže vám získat více z vašich snímků. PS x 15 cm Fotografické samolepky Na fotografické samolepky můžete vtipnou formou natisknout fotografie pořízené vhodným digitálním fotoaparátem nebo mobilním telefonem. Ty pak můžete nalepit na obálky, pohlednice, pozvánky apod. nebo si vytvořit vlastní kolekci samolepek. TR-301 A4 Nažehlovací fólie Zhotovte si originální tričko, mikinu nebo ubrus. Vytvořte obraz na obrazovce, natiskněte jej přímo na nažehlovací fólii a pak jej jednoduše zažehlete na jakoukoli bavlněnou látku nebo materiál ze směsi bavlny.

20 Tabulka kompatibility kazet a zásobníků inkoustu PIXMA MP980 PIXMA MP630 PIXMA MP620 PIXMA MP540 PIXMA MP480 PIXMA MP260 PIXMA MP240 PIXMA MP190 PIXMA MP140 PIXMA MX7600 PIXMA MX850 PIXMA MX700 PIXMA MX310 PIXMA MX300 PIXMA ip4600 PIXMA ip3600 PIXMA ip2600 PIXMA ip1900 PIXMA ip100 PIXMA Pro9500 PIXMA Pro9000 PIXMA ix5000 PIXMA ix4000 PG-510 Black CL-511 Colour PG-512 Black CL-513 Colour PG-37 Black CL-38 Color PG-40 Black CL-41 Color PG-50 Black CL-51 Color PGI-520BK CLI-521C CLI-521M CLI-521Y CLI-521BK CLI-521GY PGI-5BK CLI-8BK CLI-8C CLI-8M CLI-8Y CLI-8PC CLI-8PM CLI-8R CLI-8G PGI-9PBK PGI-9MBK PGI-9GY PGI-9C PGI-9M PGI-9Y PGI-9PC PGI-9PM PGI-9R PGI-9G PGI-7BK PGI-9 Clear PGI-35 Black CLI-36 Color CLI-36 ChromaLife Pack CL-41 ChromaLife Pack CLI-8 ChromaLife Pack CLI-521 ChromaLife Pack Kompatibilní Volitelné zásobníky nedodávané s hardwarem

21 Tabulka kompatibility médií MÉDIA KÓD VELIKOST Množství/počet listů v balení Hmotnost média g/m 2 PIXMA MP980 PIXMA MP630 PIXMA MP620 PIXMA MP540 PIXMA MP480 PIXMA MP260 PIXMA MP240 PIXMA MP190 PIXMA MP140 PIXMA MX7600 PIXMA MX850 PIXMA MX700 PIXMA MX310 PIXMA MX300 PIXMA ip4600 PIXMA ip3600 PIXMA ip2600 PIXMA ip1900 PIXMA ip100 PIXMA Pro9500 PIXMA Pro9000 PIXMA ix5000 PIXMA ix4000 FOTOPAPÍRY Fotopapír Pro Fotopapír Pro Fotopapír Pro Fotopapír Pro Fotopapír Pro Fotopapír Pro Fotopapír Pro Fotopapír Pro Platinum Fotopapír Pro Platinum Fotopapír Pro Platinum Fotopapír Pro Platinum Fotopapír Pro II Fotopapír Pro II Fotopapír Pro II Fotopapír Pro II Lesklý fotopapír Plus Lesklý fotopapír Plus Lesklý fotopapír Plus Lesklý fotopapír Plus Lesklý fotopapír Plus Pololesklý fotopapír Plus Pololesklý fotopapír Plus Pololesklý fotopapír Plus Pololesklý fotopapír Plus Pololesklý fotopapír Plus Pololesklý fotopapír Plus Pololesklý fotopapír Plus Lesklý fotopapír Everyday Use Lesklý fotopapír Everyday Use Matný fotopapír Matný fotopapír PR x 15 cm PR 101 Širokoúhlý/10 x 18 cm PR x 25 cm PR 101 A PR x 30 cm PR 101 A PR x 43 cm PT x 15 cm PT 101 A PT 101 A PT 101 A3+/33 x 48 cm PR x 15 cm PR 201 A PR 201 A PR 201 A3+/33 x 48 cm PP x 15 cm PP x 18 cm PP 201 A PP 201 A3 260 PP 201 A3+/33 x 48 cm SG x 15 cm SG x 25 cm SG 201 A SG x 30 cm SG 201 A SG 201 A3+/33 x 48 cm SG x 43 cm GP x 15 cm 10, GP 501 A MP 101 A MP 101 A INKOUSTOVÉ PAPÍRY Papír pro vysoké rozlišení Papír pro vysoké rozlišení HR 101N A4 50, HR 101N A3 20, SPECIÁLNÍ FILM A TVŮRČÍ MÉDIA Fotografické samolepky Nažehlovací listy PS x 15 cm 5* TR 301 A4 10 UMĚLECKÁ MÉDIA Umělecký fotopapír Museum Etching Umělecký fotopapír Museum Etching Umělecký fotopapír Museum Etching Umělecký fotopapír Photo Rag Umělecký fotopapír Photo Rag Umělecký fotopapír Photo Rag Umělecký fotopapír Premium Matte Umělecký fotopapír Premium Matte Umělecký fotopapír Premium Matte FA ME1 A FA ME1 A FA ME1 A3+/33 x 48 cm FA PR1 A FA PR1 A FA PR1 A3+/33 x 48 cm FA PM1 A FA PM1 A FA PM1 A3+/33 x 48 cm Kompatibilní Pro9500 podporuje médium PT-101 při nastavení ovladače na lesklý fotopapír, a to až do prosince 2008, kdy bude dostupný nový ovladač pro Pro9500 se specializovaným nastavením. Pro9000 nepodporuje médium PT-101, a to až do prosince 2008, kdy bude dostupný nový ovladač pro Pro9000 se specializovaným nastavením. * 16 samolepek na archu

22 PIXMA to nejlepší pro profesionální uživatele Produktová řada Canon PIXMA Pro a fototiskárny Photo a All-In-One nejvyšší třídy jsou dokonalými technickými díly, které reagují na vyvíjející se potřeby dnešních digitálních a analogových fotografů. Naleznete v nich nejmodernější technologie podporující vaši obrazotvornost. Vysoká kvalita, vysoká rychlost Vysoce výkonná tisková hlava Canon FINE produkuje fotografie s maximálním rozlišením až 9600 x 2400 dpi ve většině modelů produktové řady PIXMA. Vysoká hustota uspořádání trysek umožňuje fotografickou kvalitu a plně barevný tisk v působivých barvách. Tiskárny PIXMA jsou ideálními partnery pro ty, kdo požadují rychlé a profesionální tisky. PIGMENTOVÉ INKOUSTY S cílem optimalizovat výkonnost profesionálních modelů PIXMA 9500 a MX7600 vyvinula společnost Canon speciální pigmentové inkousty. Tyto inkousty s označením LUCIA použité na uměleckých médiích (matná média a média s texturou) poskytují optimální sytost barev. Pigmentové inkousty, jimž důvěřují profesionální fotografové pro komerční aplikace, rovněž nabízejí výjimečné parametry stability a trvanlivosti tisků. Model PIXMA Pro9500 kombinující 10 pigmentových inkoustů je zárukou živých barev a dokonale vykreslených černobílých fotografií. Profesionální řízení barev Easy-PhotoPrint Pro vám dává na výběr tři různé modely správy barev. Každý z nich je optimalizován pro konkrétní potřeby pracovního prostředí. Výchozím režimem je Photo Colour, který automaticky optimalizuje snímky bez nutnosti provádět další nastavování. Druhým režimem je režim Linear Tone, jenž zaručuje překrásnou reprodukci odstínů a umožňuje nastavování jasu u retušovaných snímků. Posledním režimem je ICC Profiles nabízející standardizované řízení barev, včetně podpory barevného prostoru Adobe RGB. Dokonalý monochromatický tisk Modul plug-in Easy-PhotoPrint Pro (dodávaný s modely PIXMA Pro a zařízení MP980 All-In-One) pro verze Adobe Photoshop CS a software Canon Digital Photo Professional umožňuje lehce dosáhnout dokonalých monochromatických fotografií. Stabilní neutrální tóny a vysoké úrovně kontrastu jsou zaručeny jak pro umělecký papír, tak i pro fotopapír. Nabízena je řada voleb pro monochromatický výstup, který lze nastavovat přímo v ovladači tiskárny nebo softwarem Easy- PhotoPrint Pro. Kromě dodaného softwaru zvyšují u určitých modelů váš potenciál v černobílém tisku speciální inkousty. Model PIXMA Pro9500 má tři samostatné zásobníky pro šedý, matný černý a fotograficky černý inkoust a součástí domácího zařízení All-In-One MP980 je speciální zásobník šedého inkoustu pro kreativnější monochromatické tisky. Efektivnější práce Software Easy-PhotoPrint Pro hraje významnou roli ve zlepšení efektivity práce s aplikacemi Adobe Photoshop nebo Digital Photo Professional. Funkce, jako jsou dávkový přenos fotografií z Photoshopu nebo DPP a aplikování tiskového nastavení, výběr voleb rozvržení a uložení nastavení, lze vyvolat několika málo kliknutími. Provádět lze i nastavení barev včetně jemného doladění, barevného vyvážení, a tím eliminovat nutnost zdlouhavého testování výstupu.

23 Tisk přímo z digitální zrcadlovky Téměř všechny modely PIXMA umožňují díky kompatibilitě PictBridge pracovat způsobem vyfotografovat a přímo vytisknout. Funkce PictBridge jsou závislé na připojeném fotoaparátu, typicky ale zahrnují ořezání snímků, násobný tisk kopií, výběr velikosti tisku a tvorbu indexů. Tiskárny PIXMA Pro jsou konstruovány pro bezproblémovou integraci s vaší digitální zrcadlovkou EOS a umožňují dosáhnout takových výsledků, které byly dříve možné pouze s aplikačním softwarem. Snadné používání nastavovacích funkcí obsažených ve fotoaparátu a podpora EOS Picture Style znamenají, že snímky jsou překrásně reprodukovány podle nastavení fotoaparátu máte nad nimi úplnou kontrolu od vstupu až po výstup. Všestranná manipulace s médii Odborníci společnosti Canon dobře vědí, že se nespokojíte pouze s tisknutím na běžný papír. Proto produktová řada PIXMA Pro nabízí volbu výstupního formátu podle vašich potřeb. Modely Pro9000 a Pro9500 mají přímou (plochou) cestu papíru, aby bylo možné tisknout na média s vysokou gramáží, např. na umělecké papíry, plátna a karty můžete tisknout na média do šířky 356 mm a tloušťky 1,2 mm. Potiskem CD/DVD můžete rovněž své práci vtisknout profesionální vzhled tuto funkci lze rovněž najít u některých fototiskáren PIXMA Photo a zařízení All-In-One.

24 Profesionální fototiskárny Tato profesionální fototiskárna A3+ Photo s 10 barvami využívá pigmentové inkousty k zajištění studiové kvality barevných i monochromatických tisků. Na ní zhotovené fotografie jsou výjimečně stálé, tiskárna podporuje speciální fotomateriály a umělecké papíry a nabízí úplnou kontrolu nad barvou. 10barevný pigmentový inkoust, fototiskárna A3+ Photo pro profesionály Výjimečná stálost snímku, pigmentové inkousty pro všech 10 barev Neutrální monochromatické tisky profesionální kvality s fotografickým černým, matným černým a šedým inkoustem Podpora široké řady vysoce kvalitních fotopapírů a uměleckých papírů Přímá cesta podávání pro tisk na silná média Softwarový plug-in do aplikace Adobe Photoshop CS/CS2 pro profesionální řízení barev Maximální rozlišení 4800 x 2400 dpi s tiskovou hlavou FINE a 3pl mikrotryskami Robustní a stylový design Konstruovaná pro profesionální fototisk. PIXMA Pro9000 nabízí výjimečný A3+ barevný tisk 8 barevnými inkousty a úplné řízení barev. Podpora fotopapírů a uměleckých papírů je doplněna o systém Canon ChromaLife100 pro trvale překrásné fotografie. Profesionální 8barevná fototiskárna A3+ Photo pro výjimečnou fotografickou kvalitu Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie Podpora široké řady vysoce kvalitních fotopapírů a uměleckých papírů přibl. 83 s* Tisky A3+ kvality fotolaboratoře za Softwarový plug-in do aplikace Adobe Photoshop CS/CS2 pro profesionální řízení barev silná média Tisk DVD/CD-R Systém Single Ink Maximální rozlišení Přímá cesta podávání pro tisk na 4800 x 2400 dpi s tiskovou hlavou FINE a 2pl mikrotryskami

25 Firemní tiskárny A3+ Model PIXMA ix5000 přináší moderní A3+ tisk do domácností a malých kanceláří. Získejte rychle vysoce kvalitní výstup tištěných dokumentů a grafiky nebo tiskněte veliké bezokrajové fotografie přímo z digitálního fotoaparátu na této robustní, spolehlivé a uživatelsky příjemné tiskárně. Špičková rychlost tisku; až 25 str./min monochromaticky a 17 str./min barevně (A4) Tisky A3+ kvality fotolaboratoře za přibl. 166 s ve standardním režimu* Dokonale kvalitní tisky díky tiskové hlavě FINE a 2pl kapičkám z mikrotrysek, maximální rozlišení tisku 4800 x 1200 dpi a živými barevnými grafikami Systém ChromaLife100 pro překrásné a trvalé tisky Systém Single Ink z digitálních fotoaparátů/kamer USB2.0 Hi-Speed Robustní design Ostrý a kontrastní text s bohatými Příprava PictBridge pro přímý tisk Automatický podavač na 150 listů Kompatibilita Windows a Mac OS X*; Model PIXMA ix4000 nabízí rychlý, cenově přijatelný A3+ tisk vysoce kvalitních fotografií, dokumentů a grafiky. Systém Canon ChromaLife100 zaručuje dlouhodobě překrásné fotografie* a systém Single Ink je synonymem ekonomického provozu. Vysoká rychlost tisku: až 18 str./min monochromaticky a 14 str./min barevně (A4) 166 s ve standardním režimu* Tisky A3+ kvality fotolaboratoře za přibl. Dokonale kvalitní tisky díky tiskové hlavě FINE a 2pl kapičkám z mikrotrysek, maximální rozlišení tisku 4800 x 1200 dpi Ostrý a kontrastní text s bohatými a živými barevnými grafikami Systém ChromaLife100+ pro trvale překrásné fotografie* Systém Single Ink z digitálních fotoaparátů/kamer Automatický podavač na 150 listů USB2.0 Hi-Speed Robustní design Příprava PictBridge pro přímý tisk fotografií Kompatibilita Windows a Mac OS X*;

26 Domácí tiskárny PIXMA All-In-One, tabulka specifikací Domácí tiskárny All-In-One PIXMA MP980 PIXMA MP630 PIXMA MP620 Poskytované funkce Tisk, skenování a kopírování. Přímý tisk z fotoaparátu, paměťové karty, 35mm filmu/ Tisk, skenování a kopírování. Funkce Premium Photo All In One s kolečkem pro snadnou Síťová tiskárna s funkcí Premium All In One Photo s možností připojení přes WiFi/ diapozitivu a mobilního telefonu, 8,8cm barevná TFT obrazovka, Wi Fi & ethernet. volbu, 6,2cm barevný TFT displej, přímý tisk z CD a duplexní tisk/kopírování. Ethernet, kolečko pro snadnou volbu a 6,2cm barevný displej. ChromaLife100 + pro dlouhodobě překrásné fotografie FUNKCE TISKÁRNY Rozlišení tisku Až x 2400 dpi Až x 2400 dpi Až x 2400 dpi Tiskový stroj InkJet se 6 inkousty a minimální velikostí kapičky 1 pl, tisková hlava FINE a ContrastPLUS InkJet s 5 inkousty a minimální velikostí kapičky 1 pl, tisková hlava FINE a ContrastPLUS InkJet s 5 inkousty a minimální velikostí kapičky 1 pl, mikrotrysky, tisková hlava FINE a ContrastPLUS Rychlost tisku v kvalitě Bezokrajová fotografie 10 x 15 cm: přibl. 20 sekund (standardně) Bezokrajová fotografie 10 x 15 cm: přibl. 20 sekund (standardně) Bezokrajová fotografie 10 x 15 cm: přibl. 41 sekund (standardně) fotolaboratoře Rychlost monochromatického Až 26 str./min (max.), 11,4 str./min (standardně) Až 25 str./min (max.), 12,8 str./min (standardně) Až 26 str./min (max.), 12,8 str./min (standardně) tisku Rychlost barevného tisku Text a grafika: až 21 str./min (max.), 11 str./min (standardně) Text a grafika: až 21 str./min (max.), 11.2 str./min (standardně) Text a grafika: až 17 str./min (max.), 10.5 str./min (standardně) Konfigurace inkoustových kazet Životnost zásobníku černého inkoustu Životnost zásobníku barevného inkoustu Technologie Single Ink 6 samostatných zásobníků inkoustu (PGI 520BK, CLI 521C, CLI 521M, CLI 521Y, CLI 521BK, CLI 521GY) Technologie Single Ink 5 samostatných zásobníků inkoustu (PGI 520BK, CLI 521C, CLI 521M, CLI 521Y, CLI 521BK, CLIGY) Technologie Single Ink 5 samostatných zásobníků inkoustu (PGI 520BK, CLI 521BK, CLI 521C, CLI 521M, CLI 521Y) Černý: 344 stránek (PGI 520BK), 1505 stránek* (CLI 521BK) 3 Černý: 350 stránek (PGI 520BK), 1875 stránek* (CLI 521BK) 3 Černý: 324 stránek (PGI 520BK), 3425 stránek* (CLI 521BK) 3 Černý: 3245 fotografií* (PGI 520BK), 540 fotografií* (CLI 521BK) 4 Černý: 3160 fotografií* (PGI 520BK), 665 fotografií* (CLI 521BK) 4 Černý: 4520 fotografií* (PGI 520BK), 815 fotografií* (CLI 521BK) 4 * Odhadovaná přírůstková výtěžnost * Odhadovaná přírůstková výtěžnost * Odhadovaná přírůstková výtěžnost Azurový: 446 stránek (CLI 521C), Purpurový: 447 stránek (CLI 521M), Žlutý: 446 stránek (CLI 521Y), Šedý: 1395 stránek* (CLI 521GY) 3 Azurový: 312 fotografií (CLI 521C), Purpurový: 353 fotografií (CLI 521M), Žlutý: 290 fotografií (CLI 521Y), Šedý: 187 fotografií (CLI 52G1Y) 4 Azurový: 505 stránek (CLI 521C), Purpurový: 471 stránek (CLI 521M), Žlutý: 505 stránek (CLI 521Y) 3 Azurový: 205 fotografií (CLI 521C), Purpurový: 206 fotografií (CLI 521M), Žlutý: 211 fotografií (CLI 521Y) 4 Azurový: 535 stránek (CLI 521C), Purpurový: 510 stránek (CLI 521M), Žlutý: 530 stránek (CLI 521Y) 3 Azurový: 241 fotografií (CLI 521C), Purpurový: 236 fotografií (CLI 521M), Žlutý: 220 fotografií (CLI 521Y) 4 * Odhadovaná přírůstková výtěžnost Typ média Běžný papír, obálky, fotopapír Pro Platinum (PT 101), fotopapír Pro II (PR 201), lesklý fotopapír Plus II (PP 201), pololesklý fotopapír Plus (SG 201), lesklý fotografický papír Everyday Use (GP 501), matný fotopapír (MP 101), fotopapír pro vysoké rozlišení (HR 101N), nažehlovací listy (TR 301), fotosamolepky (PS 101), umělecký fotopapír Běžný papír, obálky, fotopapír Pro Platinum (PT 101), fotopapír Pro II (PR 201), lesklý fotopapír Plus II (PP 201), pololesklý fotopapír Plus (SG 201), lesklý fotografický papír Everyday Use (GP 501), matný fotopapír (MP 101), fotopapír pro vysoké rozlišení (HR 101N), nažehlovací listy (TR 301), fotosamolepky (PS 101) Běžný papír, obálky, fotopapír Pro Platinum (PT 101), fotopapír Pro II (PR 201), lesklý fotopapír Plus II (PP 201), pololesklý fotopapír Plus (SG 201), lesklý fotografický papír Everyday Use (GP 501), matný fotopapír (MP 101), fotopapír pro vysoké rozlišení (HR 101N), nažehlovací listy (TR 301), fotosamolepky (PS 101) Photo Rag (FA PR1), další umělecký fotopapír Podávání médií Zadní zásobník: Max. 150 listů. Přední zásobník: Max. 150 listů. Nosič DVD/CD: 1 DVD nebo CD s možností potisku Zadní zásobník: Max. 150 listů. Přední zásobník: Max. 150 listů. Nosič DVD/CD: 1 DVD nebo CD s možností potisku Zadní zásobník: Max. 150 listů Zásobník: Max. 150 listů Velikost média Zadní zásobník: A4, B5, A5, Letter, Legal, obálky (velikost DL nebo Commercial 10), 10 x 15 cm, 13 x 18 cm. Zásobník: A4, B5, A5, Letter Zadní zásobník: A4, B5, A5, Letter, Legal, obálky (velikost DL nebo Commercial 10), 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 20 x 25 cm. Zásobník: A4, B5, A5, Letter Zadní zásobník: A4, B5, A5, Letter, Legal, obálky (velikost DL nebo Commercial 10), 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 20 x 25 cm. Zásobník: A4, B5, A5, Letter Hmotnost média Zadní zásobník: Běžný papír: 64 až 105 g/m 2 a podporovaná speciální média Canon do gramáže 300 g/m 2. Zásobník: Běžný papír: 64 až 105 g/m 2 Zadní zásobník: Běžný papír: 64 až 105 g/m 2 a podporovaná speciální média Canon do gramáže 300 g/m 2. Zásobník: Běžný papír: 64 až 105 g/m 2 Zadní zásobník: Běžný papír: 64 až 105 g/m 2 a podporovaná speciální média Canon do gramáže 300 g/m 2. Zásobník: Běžný papír: 64 až 105 g/m 2 Tisk na DVD/CD K dispozici jako standard K dispozici jako standard Oboustranný tisk Automatický při použití běžného papíru velikosti A4, B5, A5 a Letter Automatický při použití běžného papíru velikosti A4, B5, A5 a Letter Možný ručním nastavením při tisku na papíry A4, B5, A5, Letter a 13 x 18 cm (pouze Windows) Bezokrajový tisk Ano (A4, Letter, 20 x 25 cm, 13 x 18 cm, 10 x 15 cm) Ano (A4, Letter, 20 x 25 cm, 13 x 18 cm, 10 x 15 cm) Ano (A4, Letter, 20 x 25 cm, 13 x 18 cm, 10 x 15 cm) Rozhraní a připojení k fotoaparátu/videokameře Port pro přímý tisk: Přímý tisk fotografií z digitálních fotoaparátů a videokamer s rozhraním PictBridge Port pro přímý tisk: Přímý tisk fotografií z digitálních fotoaparátů a videokamer s rozhraním PictBridge Port pro přímý tisk: Přímý tisk fotografií z digitálních fotoaparátů a videokamer s rozhraním PictBridge Přímý tisk z karty Paměťová karta CompactFlash, Microdrive, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, SD, SDHC, MultiMedia Card (Ver4.1) a MultiMedia Card Plus (Ver4.1). xd PictureCard 7, xd PictureCard Type M 7, xd PictureCard Type H 7, Memory Stick Micro 7, RS MMC 7, mini SD Card 7 micro SD 7, mini SDHC Card 7 a micro SDHC 7 Paměťová karta CompactFlash, Microdrive, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, SD, SDHC, MultiMedia Card (Ver4.1) a MultiMedia Card Plus (Ver4.1). xd PictureCard 7, xd PictureCard Type M 7, xd PictureCard Type H 7, Memory Stick Micro 7, RS MMC7, mini SD Card 7, micro SD 7, mini SDHC Card 7 a micro SDHC 7 Paměťová karta CompactFlash, Microdrive, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, SD, SDHC, MultiMedia Card (Ver4.1) a MultiMedia Card Plus (Ver4.1). xd PictureCard 7, xd PictureCard Type M 7, xd PictureCard Type H 7, Memory Stick Micro 7, RS MMC 7, mini SD Card 7, micro SD 7, mini SDHC Card 7 a micro SDHC 7 Další funkce Photo Optimizer PRO (pouze Windows), Image Optimizer (pouze Windows), Photo Noise Reduction, Vivid Photo Photo Optimizer PRO (pouze Windows), Image Optimizer (pouze Windows), Photo Noise Reduction, Vivid Photo Photo Optimizer PRO (pouze Windows), Image Optimizer (pouze Windows), Photo Noise Reduction, Vivid Photo Funkce skeneru Typ skeneru Plochý a jednotka filmového adaptéru, barevný CCD skener Plochý, barevný CIS skener Plochý, barevný CIS skener Skenování filmů Jednotka filmového adaptéru (FAU) pro formát 6 x 35 mm (negativ/pozitiv), 4x diapozitiv 35 mm v rámečku Optické rozlišení skeneru Až 4800 x 9600 dpi Až 4800 x 9600 dpi Až 2400 x 4800 dpi Digitální rozlišení skeneru Až x dpi Až x dpi Až x dpi Barevná hloubka skenování 48/24 bitů (RGB, každá barva 16/8 bitů) (skenování filmu 48/48 nebo 24 bitů) 48/24 bitů (RGB, každá barva 16/8 bitů) 48/24 bitů (RGB, každá barva 16/8 bitů) Polotón/odstíny šedé 48/8 bitů (skenování filmu 48/16 nebo 8 bitů) 16/8 bitů 16/8 bitů Kompatibilita TWAIN/WIA (Windows XP/Windows Vista) TWAIN/WIA (Windows XP/Windows Vista) TWAIN/WIA (Windows XP/Windows Vista) Efektivní šířka skenování A4/LTR A4/LTR A4/LTR Softwarový balík OCR Ano (MP Navigator EX) Ano (MP Navigator EX) Ano (MP Navigator EX) Další funkce Push scan, režim automatického skenování, skenování do USB portu, skenování na paměťovou kartu, multiskenování, tvorba/editace souboru PDF s možností zabezpečení heslem*, Descreen, maska Unsharp, Stitch Assist*, správná orientace dokumentu, zabránění prosvícení, korekce šikmých dokumentů, fotografické korekce (korekce vyblednutí, korekce zrnitosti, odstranění stop po prachu a škrábancích, korekce protisvětla, automatický tón, korekce stínu okraje, text (OCR) Push scan, režim automatického skenování, skenování do USB portu, skenování na paměťovou kartu, multiskenování, tvorba/editace souboru PDF s možností zabezpečení heslem*, Descreen, maska Unsharp, Stitch Assist*, správná orientace dokumentu, zabránění prosvícení, korekce šikmých dokumentů, fotografické korekce (korekce vyblednutí, korekce zrnitosti, odstranění stop po prachu a škrábancích, korekce protisvětla, automatický tón, korekce stínu okraje, text (OCR) Push scan, režim automatického skenování, skenování do USB portu, skenování na paměťovou kartu, multiskenování, tvorba/editace souboru PDF s možností zabezpečení heslem*, Descreen, maska Unsharp, Stitch Assist*, správná orientace dokumentu, zabránění prosvícení, korekce šikmých dokumentů, fotografické korekce (korekce vyblednutí, korekce zrnitosti, odstranění stop po prachu a škrábancích, korekce protisvětla, automatický tón, korekce stínu okraje, text (OCR) * Funkce se softwarem MP Navigator EX * Funkce se softwarem MP Navigator EX * Funkce se softwarem MP Navigator EX Funkce kopírky Barevné kopírování/kopírování Ano Ano Ano fotografií Rychlost monochromatického Až 24 kopií/min Až 24 kopií/min Až 24 kopií/min kopírování Rychlost barevného kopírování Až 19 kopií/min Až 19 kopií/min Až 16 kopií/min Opakované kopírování Max. 99 kopií Max. 99 kopií Max. 99 kopií Zoom % s krokem 1 % a přednastavené poměry % s krokem 1 % a přednastavené poměry % s krokem 1 % a přednastavené poměry Další funkce Automatická intenzita (AE kopírování), ruční nastavení intenzity, kopírování s opakováním Automatická intenzita (AE kopírování), ruční nastavení intenzity, kopírování s opakováním Automatická intenzita (AE kopírování), ruční nastavení intenzity, kopírování s opakováním obrazu, kopírování na určenou velikost stránky, bezokrajové kopírování, kopírování na obrazu, kopírování na určenou velikost stránky, bezokrajové kopírování, kopírování na obrazu, kopírování na určenou velikost stránky, bezokrajové kopírování, kopírování na samolepky, kopírování 2 na 1 nebo 4 na 1, kopírování s funkcí smazání rámu, s funkcemi samolepky, kopírování 2 na 1 nebo 4 na 1, kopírování s funkcí smazání rámu, s funkcemi samolepky, kopírování 2 na 1 nebo 4 na 1, kopírování s funkcí smazání rámu, s funkcemi smazání stínu nebo vyříznutí/maskování, dotisk fotografie, zesvětlení tváře, korekce vyblednutí, ruční nastavení barev (jas/kontrast/barevný tón) smazání stínu nebo vyříznutí/maskování, dotisk fotografie, zesvětlení tváře, korekce vyblednutí, ruční nastavení barev (jas/kontrast/barevný tón) smazání stínu nebo vyříznutí/maskování, dotisk fotografie, zesvětlení tváře, korekce vyblednutí, ruční nastavení barev (jas/kontrast/barevný tón) ROZHRANÍ A SOFTWARE Typ rozhraní PC Typ rozhraní mobilní telefon/pda Podporovaný operační systém Hi Speed USB (B Port), Bluetooth Ver2.0, maximální rychlost 1,44 MB/s (volitelně, HCRP) (s volitelnou jednotkou Bluetooth BU 30), Ethernet: IEEE802.3u (100BASE TX), IEEE802.3(10BASE T), 10/100 MB/s (automatické přepínání) WiFi: IEEE802.11b: 2,412 2,472 GHz & IEEE802.11g: 2,412 2,484 GHz Bluetooth Ver2.0, maximální rychlost 1,44 MB/s (volitelně, JPEG, OPP, BIP) (s volitelnou jednotkou Bluetooth BU 30), fototisk přes rozhraní PictBridge Windows Vista (32 bitů, 64 bitů)/windows XP SP2/Windows 2000 Professional SP4 Mac OS X v v.10.5 Požadavky na operační systém Windows Vista, XP SP2, 2000 Professional SP4/Internet Explorer 6.0/ jednotka CD ROM/zobrazení 1024 x 768 Mac OS X v , v.10.4,v.10.5/safari/jednotka CD ROM/zobrazení 1024 x 768 Software v dodávce Canon MP Navigator EX, Canon Easy PhotoPrint EX, Canon Easy PhotoPrint Pro, CD LabelPrint Hi Speed USB (B Port), Bluetooth Ver2.0, maximální rychlost 1,44 Mb/s (volitelně, HCRP) (s volitelnou jednotkou Bluetooth BU 30) Bluetooth Ver2.0, maximální rychlost 1,44 MB/s (volitelně, pouze JPEG, OPP, BIP) (s volitelnou jednotkou Bluetooth BU 30), fototisk přes rozhraní PictBridge Windows Vista (32 bitů, 64 bitů)/windows XP SP2/Windows 2000 Professional SP4 Mac OS X v v.10.5 Windows Vista, XP SP2, 2000 Professional SP4/Internet Explorer 6.0/ jednotka CD ROM/zobrazení 1024 x 768 Mac OS X v , v.10.4,v.10.5/safari/jednotka CD ROM/zobrazení 1024 x 768 Canon MP Navigator EX, Canon Easy PhotoPrint EX, CD LabelPrint Všeobecné charakteristiky Rozměry (š x h x v) mm mm 450 x 368 x 176 mm Počet jazyků (hlášení na LCD) Možnost výběru z 22 jazyků: japonština, angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština, nizozemština, portugalština, norština, švédština, dánština, finština, ruština, čeština, maďarština, polština, slovinština, turečtina, zjednodušená čínština, řečtina, tradiční čínština, korejština Možnost výběru z 22 jazyků: japonština, angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština, nizozemština, portugalština, norština, švédština, dánština, finština, ruština, čeština, maďarština, polština, slovinština, turečtina, zjednodušená čínština, řečtina, tradiční čínština, korejština Hi Speed USB (B Port), Bluetooth Ver2.0, maximální rychlost 1,44 MB/s (volitelně, HCRP) (s volitelnou jednotkou Bluetooth BU 30), Ethernet: IEEE802.3u (100BASE TX), IEEE802.3(10BASE T), 10/100 MB/s (automatické přepínání) WiFi: IEEE802.11b: 2,412 2,472 GHz & IEEE802.11g: 2,412 2,484 GHz Bluetooth Ver2.0, maximální rychlost 1,44 MB/s (volitelně, pouze JPEG, OPP, BIP) (s volitelnou jednotkou Bluetooth BU 30), fototisk přes rozhraní PictBridge Windows Vista (32 bitů, 64 bitů)/windows XP SP2/Windows 2000 Professional SP4 Mac OS X v v.10.5 Windows Vista, XP SP2, 2000 Professional SP4/Internet Explorer 6.0/ jednotka CD ROM/zobrazení 1024 x 768 Mac OS X v , v.10.4,v.10.5/safari/jednotka CD ROM/zobrazení 1024 x 768 Canon MP Navigator EX, Canon Easy PhotoPrint EX Možnost výběru z 22 jazyků: japonština, angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština, nizozemština, portugalština, norština, švédština, dánština, finština, ruština, čeština, maďarština, polština, slovinština, turečtina, zjednodušená čínština, řečtina, tradiční čínština, korejština Rozsah teplot Pracovní prostředí: 5 35 C Pracovní prostředí: 5 35 C Pracovní prostředí: 5 35 C Vlhkost Provozní vlhkost: % relativní vlhkosti (bez kondenzace) Provozní vlhkost: % RV (bez kondenzace) Provozní vlhkost: % RV (bez kondenzace) Hladiny akustického hluku Tisk (podávání ze zadního zásobníku): Přibl. 44,5 db(a). Při tisku předlohy ISO/JIS SCID N2, s okraji na běžný papír A4 ve výchozím nastavení. Tisk (podávání ze zadního zásobníku): Přibl. 46,5 db(a). Při tisku předlohy ISO/JIS SCID N2, s okraji na běžný papír A4 ve výchozím nastavení. Tisk (podávání ze zadního zásobníku): Přibl. 43,5 db(a). Při tisku předlohy ISO/JIS SCID N2 na lesklý fotopapír Plus II velikosti 10 x 15 cm ve výchozím nastavení Hmotnost Přibl. 10,7 kg Přibl. 8,8 kg Přibl. 8,6 kg Napájení AC V, 50/60 Hz AC V, 50/60 Hz AC V, 50/60 Hz Příkon Pohotovostní stav: Přibl. 2,7 W (vypnutý skenovací světelný zdroj), Vypnuto: Přibl. 0,8 W, Pohotovostní stav: Přibl. 2,1 W (vypnutý skenovací světelný zdroj), Vypnuto: Přibl. 0,5 W, Pohotovostní stav: Přibl. 3,2 W (vypnutý skenovací světelný zdroj), Vypnuto: Přibl. 0,7 W, Kopírování: Přibl. 27 W 13 Kopírování: Přibl. 16 W 13 Kopírování: Přibl. 17 W 13 Viz poznámky na straně 34

Informační příručka k domácím multifunkčním zařízením.

Informační příručka k domácím multifunkčním zařízením. Informační příručka k domácím multifunkčním zařízením. Uveďte barvy v život you can www.canon.cz/pixma Kreativita Tvořte a tiskněte fotografie, pohlednice, kalendáře a spoustu jiných artefaktů v profesionální

Více

Vynikající výkon a kvalita

Vynikající výkon a kvalita Vynikající výkon a kvalita PIXMA pro práci Průvodce řadou www.canon.cz/pixma Produktivita Optimalizujte své pracovní postupy ušetříte čas a peníze Vyberte si z řady stylových inkoustových tiskáren, jež

Více

Multifunkční kancelářská zařízení PIXMA přinášejí na trh revoluční technologii tisku

Multifunkční kancelářská zařízení PIXMA přinášejí na trh revoluční technologii tisku Tisková zpráva Multifunkční kancelářská zařízení PIXMA přinášejí na trh revoluční technologii tisku Amstelveen, Nizozemsko, 24. ledna 2008: Společnost Canon dnes oznámila revoluční novinku v oblasti tisku

Více

Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony

Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony Tisková zpráva Praha, 31. ledna 2008 Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony DIGITÁLNÍ FOTORÁMEČKY DPF-V900/V700 a DPF-D70 S-Frame Fotorealistický LCD panel se skvělými barvami

Více

EOS-1D Mark III DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ. Typ Efektivní pixely Celkem pixelů. Přibližně 10,1 milionů Přibližně 10,7 milionů

EOS-1D Mark III DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ. Typ Efektivní pixely Celkem pixelů. Přibližně 10,1 milionů Přibližně 10,7 milionů DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ OBRAZOVÝ PROCESOR OBJEKTIV ZAOSTŘOVÁNÍ Efektivní pixely Celkem pixelů EOS-1D Mark III Poměr stran obrazu 03:02 Nízkopásmový filtr Vestavěný/fixní se samočisticí jednotkou

Více

Power to your next step

Power to your next step Power to your next step PIXMA pro práci Průvodce řadou you can Tiskárny Canon PIXMA navržené pro vaši práci Tiskárny Canon PIXMA představují kompletní a praktické řešení. Zaujmou vás stylovým designem

Více

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 3,3 stránky A0 za minutu výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 černobílý velkoformátový tiskový systém Multifunkční,

Více

Share Moments. Share Life. Kodak Czech, spol. s r. o., Kodaňská 46, 100 10 Praha 10

Share Moments. Share Life. Kodak Czech, spol. s r. o., Kodaňská 46, 100 10 Praha 10 maximalizujte své příležitosti Nyní je čas zařadit vyšší rychlost a zachytit prudký rozvoj, jakého jsme svědky ve světe digitálních fotoaparátů. Odhaduje se, že počet snímků pořízených za rok digitálními

Více

ŘEKNĚTE SBOHEM INKOUSTOVÝM KAZETÁM. Vyberte si z tiskáren Epson vybavených inkoustovým tankovým systémem

ŘEKNĚTE SBOHEM INKOUSTOVÝM KAZETÁM. Vyberte si z tiskáren Epson vybavených inkoustovým tankovým systémem ŘEKNĚTE SBOHEM INKOUSTOVÝM KAZETÁM Vyberte si z tiskáren Epson vybavených inkoustovým tankovým systémem MIMOŘÁDNĚ NÍZKÉ NÁKLADY NA KAŽDODENNÍ TISK Ať pracujete doma nebo v kanceláři, tiskárny Epson s inkoustovým

Více

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP. Černobílé velkoformátové multifunkce Ricoh MP W7100SP MP W8140SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

6300 Series All-In-One

6300 Series All-In-One 6300 Series All-In-One Uživatelská příručka Květen 2005 www.lexmark.com Lexmark a Lexmark se znakem diamantu jsou ochranné známky společnosti Lexmark International, Inc., registrované ve Spojených státech

Více

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP A1 ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Velmi rychlý plnobarevný a černobílý výstup.

Více

CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ A RENOVACE TONERŮ

CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ A RENOVACE TONERŮ FILLPOINT Prešovská 4, Plzeň Tel. 377 530 138 E-mail: obchod@fill-point.cz CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ A RENOVACE TONERŮ Canon Canon Inkoustová BC01 black 25ml Canon Inkoustová BC02 black 25ml

Více

HP DeskJet 2130 All-in-One series

HP DeskJet 2130 All-in-One series HP DeskJet 2130 All-in-One series Obsah 1 Nápověda HP DeskJet 2130 series... 1 2 Začínáme... 3 Části tiskárny... 4 Funkce ovládacího panelu... 5 Stavové kontrolky... 6 Vkládání médií... 10 Vložení předlohy

Více

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Phaser 8860/8860 MFP Barevná tiskárna/ multifunkční zařízení formátu A4 Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Tiskárna/multifunkční zařízení Phaser

Více

Světle černá, fotografická černá, matná černá, azurová, světle azurová, žlutá, jasná purpurová, jasná světlá purpurová, oranžová, zelená, fialová 4

Světle černá, fotografická černá, matná černá, azurová, světle azurová, žlutá, jasná purpurová, jasná světlá purpurová, oranžová, zelená, fialová 4 SPECIFIKACE SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Technologie Technologie inkoustu UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Metoda tisku Tisková

Více

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu Vysoký výkon pro vysoký objem Efektivní produkce černobílých dokumentů závisí na hladkém a spolehlivém chodu všech výrobních zařízení. Pracoviště s vysokým objemem

Více

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě ADVANCE C2020L/i ADVANCE C2025i ADVANCE C2030L/i you can VYŠŠÍ produktivita administrativy Srdcem našich barevných systémů je nyní průlomová technologická platforma

Více

DOPORUČENÝCH TISKÁREN

DOPORUČENÝCH TISKÁREN KATALOG DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu leden 2017 Nové tiskárny HP s moderním designem a úsporným tiskem v obchodech ActivePrint Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA

Více

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ www.brother.cz A3 inkoustová řešení Brother Věnujete-li většinu času práci a podnikání, oceníte zařízení, které šetří váš čas a peníze. Když budete tisknout

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA BIZHUB 20 PROČ VÁM NABÍZÍME ZAŘÍZENÍ BIZHUB 20 VÝHODY PRODUKTU Chceme ušetřit Vaše peníze: Oboustranný tisk šetří až 50 % nákladů na papír a poštovné. CO ZAUJME FINANČNÍHO ŘEDITELE Kontrola

Více

My style, my way. Přehled produktů jaro 2009

My style, my way. Přehled produktů jaro 2009 My style, my way. Přehled produktů jaro 2009 inkoustové tiskárny Nová dimenze fotografického tisku Nová řada tiskáren a multifunkčních zařízení Canon PIXMA je vybavena celou řadou moderních funkcí a představuje

Více

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nové barevné tiskárny a multifunkce Canon. Využijte služby ActivePrint!

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nové barevné tiskárny a multifunkce Canon. Využijte služby ActivePrint! KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu Nové barevné tiskárny a multifunkce Canon Spolehlivá volba pro vaši kancelář Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA Tonery

Více

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky)

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky) HP Officejet Pro 8730 All-in-One(D9L20A#A80) HP Officejet Pro 8730 All-in-One - Multifunkční tiskárna - barva - tryskový - Legal (216 x 356 mm) (originální) - A4/Legal (média) - až 37 stran/min. (kopírování)

Více

HP OfficeJet 4650 All-in-One series

HP OfficeJet 4650 All-in-One series HP OfficeJet 4650 All-in-One series Obsah 1 Postup... 1 2 Začínáme... 2 Usnadnění... 2 Části tiskárny... 3 Ovládací panel a kontrolky stavu... 4 Základní informace o papíru... 6 Vkládání médií... 9 Vložení

Více

HP Deskjet 3050A J611 series

HP Deskjet 3050A J611 series HP Deskjet 3050A J611 series Obsah 1 Postup...3 2 Poznejte HP All-in-One Části tiskárny...5 Funkce ovládacího panelu...6 Nastavení bezdrátového připojení...6 Stavové kontrolky...7 Automatické vypnutí...8

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Váš společník na každý den Fujitsu LIFEBOOK A512 je solidní notebook pro každodenní použití s antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením HD a širokoúhlým

Více

LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M375 M475

LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M375 M475 LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP Stručná referenční příručka M375 M475 Použití nástroje HP Smart Install pro připojení k počítači, kabelové síti nebo bezdrátové síti Instalační soubory

Více

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží bizhub C 250, Kancelářský systém Více pro váš úspěch Pro úspěch v podnikání potřebujete být lepší než konkurence. Musíte

Více

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE www.brother.cz Nová řada A3 inkoustových multifunkcí Nová generace profesionálních A3 inkoustových multifunkčních síťových zařízení MFC-5895CW, MFC-J6510DW

Více

Uživatelská příručka. Snadné hledání. Začínáme. Kopírování. Faxování. Tisk. Skenování. Dokumentový server. Web Image Monitor

Uživatelská příručka. Snadné hledání. Začínáme. Kopírování. Faxování. Tisk. Skenování. Dokumentový server. Web Image Monitor Uživatelská příručka Snadné hledání Začínáme Kopírování Faxování Tisk Skenování Dokumentový server Web Image Monitor Doplňování papíru a toneru Odstraňování problémů Informace, které nejsou v této příručce,

Více

Ceník tiskáren pro duben 2007 +

Ceník tiskáren pro duben 2007 + Strana 1 BROTHER 0305220 0305221 0305222 0305230 0305232 0305234 0305240 0305241 0305245 0305246 0305248 Ceník tiskáren pro duben 2007 + Ceny jsou uvedené s DPH. Změna cen vyhrazena Korac s.r.o., Netušilova

Více

Výklad učiva: Co je to počítač?

Výklad učiva: Co je to počítač? Výklad učiva: Co je to počítač? Počítač je v informatice elektronické zařízení a výpočetní technika, která zpracovává data pomocí předem vytvořeného programu. Současný počítač se skládá z hardware, které

Více

Průvodce snadnou obsluhou

Průvodce snadnou obsluhou Průvodce snadnou obsluhou Základní OBSAH Předmluva Rozdělení příruček... Co všechno tento stroj dokáže... Ovládací panel... Kopírovací Kopírování...7 Co všechno tento stroj dokáže (Obrazovka základních

Více

CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ

CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ FILLPOINT Prešovská 4, Plzeň Tel. 377 53 38 E-mail: obchod@fill-point.cz CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ Značka Brother LC 25XLC 5ml Brother LC25XLM 5ml Brother LC25XLY 5ml Brother LC25XLBk 28ml Brother

Více

Uživatelská příručka tiskárny 6500 Series

Uživatelská příručka tiskárny 6500 Series Uživatelská příručka tiskárny 6500 Series Květen 2007 www.lexmark.com Informace o bezpečnosti Používejte výhradně zdroj napájení a napájecí kabel dodávané spolu s výrobkem nebo odpovídající náhradní zdroj

Více

350 Series. Řešení problémů s instalací

350 Series. Řešení problémů s instalací 350 Series Řešení problémů s instalací Květen 2006 www.lexmark.com Lexmark a Lexmark se znakem diamantu jsou ochranné známky společnosti Lexmark International, Inc., registrované ve Spojených státech a

Více

HP Deskjet 3510 e-all-in-one series

HP Deskjet 3510 e-all-in-one series HP Deskjet 3510 e-all-in-one series Obsah 1 Postup...3 2 Poznejte zařízení HP Deskjet 3510 series Části tiskárny...5 Funkce ovládacího panelu...6 Nastavení bezdrátového připojení...6 Stavové kontrolky...7

Více

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu KVALITA, SPOLEHLIVOST JEDNODUCHOST Černobílé laserové tiskárny a multifunkce Nyní za výhodnější ceny! Vyrobeno v Japonsku Využijte

Více

digitální fotografický proces

digitální fotografický proces Číslo projektu: Název projektu: Subjekt: Označení materiálu (přílohy): CZ.1.07/1.1.24/02.0118 Polygrafie v praxi Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. Prezentace digitální fotografický proces Autor:

Více

HP Deskjet 3050 All-in-One series

HP Deskjet 3050 All-in-One series HP Deskjet 3050 All-in-One series Obsah 1 Postup...3 2 Poznejte HP All-in-One Části tiskárny...5 Funkce ovládacího panelu...6 Stavové kontrolky...7 Kontrolka stavu bezdrátového připojení...8 3 Tisk Tisk

Více

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-CS3S/T Vyjádřete svůj styl Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

2 999,- TISKÁRNY. Konica Minolta Magicolor 1680MF. Konica Minolta Magicolor 1690MF D. Konica Minolta Pagepro 1480MF 3 190 Kč / 2 658 Kč bez dph

2 999,- TISKÁRNY. Konica Minolta Magicolor 1680MF. Konica Minolta Magicolor 1690MF D. Konica Minolta Pagepro 1480MF 3 190 Kč / 2 658 Kč bez dph TISKÁRNY 2 999,- 2 499 Kč bez dph Konica Minolta Magicolor 1600W Kompaktní a tichá osobní laserová tiskárna s rychlostí 20 str/min čb. a 5 str/min barevně Vysoká kvalita a trvanlivost výtisků díky toneru

Více

HP Photosmart Premium C309 series. Nápověda systému Windows

HP Photosmart Premium C309 series. Nápověda systému Windows HP Photosmart Premium C309 series Nápověda systému Windows HP Photosmart Premium C309 series Obsah 1 Nápověda k zařízení HP Photosmart Premium C309 series...3 2 Poznejte HP Photosmart Části tiskárny...5

Více

INKJET MÉDIA PRO FINE ART, FOTOGRAFII A GRAFIKU

INKJET MÉDIA PRO FINE ART, FOTOGRAFII A GRAFIKU INKJET MÉDIA PRO FINE ART, FOTOGRAFII A GRAFIKU PŘEDSTAVENÍ KOMPLETNÍ NABÍDKY PRO ROK 2015 + CENÍK ZÁKLADNÍ CZ :: platnost od 09 / 2015 FOMEI Collection galerijní média s masivním archivačním potenciálem

Více

LASERJET PRO 400 MFP. Uživatelská příručka M425

LASERJET PRO 400 MFP. Uživatelská příručka M425 LASERJET PRO 400 MFP Uživatelská příručka M425 Multifunkční zařízení HP LaserJet Pro 400 řada M425 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2012 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P.

Více

PictBridge- seznámení s normou Technický dokument White Paper VYDÁNÍ 1.1. Květen 2004. Embargováno do 9. července 2004

PictBridge- seznámení s normou Technický dokument White Paper VYDÁNÍ 1.1. Květen 2004. Embargováno do 9. července 2004 PictBridge- seznámení s normou Technický dokument White Paper VYDÁNÍ 1.1 Květen 2004 Embargováno do 9. července 2004 Canon Europe Ltd. Změna specifikací vyhrazena bez oznámení. OBSAH Úvod.......................................................3

Více

LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka

LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka M527dn M527f M527c M527z www.hp.com/support/ljm527mfp HP LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2015 HP Development

Více

Tiskárny. Tiskárny lze rozdělit na dvě základní skupiny: Kontaktní (Impaktní) Kontaktní tiskrány můžeme rozdělit na:

Tiskárny. Tiskárny lze rozdělit na dvě základní skupiny: Kontaktní (Impaktní) Kontaktní tiskrány můžeme rozdělit na: Tiskárny Z hlediska oblasti výpočetní osobních počítačů můžeme tiskárnu definovat jako výstupní zařízení sloužící k zhmotnění informací ve formě nejčastěji papírového dokumentu (tisk lze zabezpečit i na

Více

LASERJET PRO 400. Uživatelská příručka M401

LASERJET PRO 400. Uživatelská příručka M401 LASERJET PRO 400 Uživatelská příručka M401 Řada Tiskárna HP LaserJet Pro 400 M401 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy

Více

Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky: Dodávka ICT a vnitřního vybavení pro KKC. Evidenční číslo: KRPK-21274/ČJ-2011-1900VZ

Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky: Dodávka ICT a vnitřního vybavení pro KKC. Evidenční číslo: KRPK-21274/ČJ-2011-1900VZ ČÁST A) Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky: Dodávka ICT a vnitřního vybavení pro KKC Evidenční číslo: KRPK-2127/ČJ-2011-1900VZ PC sestava Podpora síťových protokolů: DMI ano; WFM

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Váš nepostradatelný společník LIFEBOOK AH531 Notebook LIFEBOOK AH531 je stylový tenký produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením

Více

SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY

SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY TECHNICKÉ INFORMACE VŠESTRANNÉ MOŽNOSTI TISKU NA RŮZNÁ MÉDIA SureColor SC-P800 je první tiskárna A2 všech dob s volitelnou jednotkou pro papír v rolích.

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30 Příloha č. 1 - Technické podmínky I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Technické zadání zakázky na dodávku výpočetní techniky pro Střední odbornou školu a Střední odborné učiliště, Moravské

Více

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři ir5055/n ir5065/n ir5075/n Multifunkční tiskárna Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři Multifunkční. ir5055/n / ir5065/n / ir5075/n Výkonný tisk. Skutečně efektivní sdílení dokumentů Zařízení

Více

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo VGN-FW4ZJ/H Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové

Více

LaserJet Pro M501. Uživatelská příručka. M501n M501dn. www.hp.com/support/ljm501

LaserJet Pro M501. Uživatelská příručka. M501n M501dn. www.hp.com/support/ljm501 LaserJet Pro M501 Uživatelská příručka M501n M501dn www.hp.com/support/ljm501 HP LaserJet Pro M501 Uživatelská příručka Autorská práva a licence Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Reprodukce,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

Tiskárny. Tiskárny lze rozdělit na dvě základní skupiny: Kontaktní (Impaktní)

Tiskárny. Tiskárny lze rozdělit na dvě základní skupiny: Kontaktní (Impaktní) Tiskárny Z hlediska oblasti výpočetní osobních počítačů můžeme tiskárnu definovat jako výstupní zařízení sloužící k zhmotnění informací ve formě nejčastěji papírového dokumentu (tisk lze zabezpečit i na

Více

Software ConfigFree pro snadné připojení

Software ConfigFree pro snadné připojení Software ConfigFree pro snadné připojení Bezdrátové připojení se stalo základní podmínkou pro neomezenou komunikaci, protože uživatelům notebooků poskytuje možnost připojení kdykoli a kdekoli. Správa vícenásobného

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Váš nepostradatelný elegantní společník Hledáte velmi tenký notebook vhodný pro každodenní použití? Fujitsu LIFEBOOK AH552/ SL s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6

Více

Philips 234E5QSB - LED monitor 23

Philips 234E5QSB - LED monitor 23 ČERVEN 2014 Platnost cen do 01. 07. 2014 nebo do vyprodání zásob. Ceny jsou uvedeny v Kč a s DPH. Za tiskové chyby neručíme. Fotografie jsou ilustrační. akční NABÍDKA PRODUKTů AKČNí NABÍDKA PRODUKTů 326072

Více

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu únor/březen 2017 Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA Tonery a inkousty

Více

Prùvodce obecnîmi nastaveními

Prùvodce obecnîmi nastaveními Provozní pokyny Prùvodce obecnîmi nastaveními 1 2 3 4 5 6 Pøipojení zaøízení Systémová nastavení Nastavení kopírky Nastavení tiskárny Nastavení rozhraní Ostatní nástroje uôivatele Neô zaènete zaøízení

Více

Příručka síťových aplikací

Příručka síťových aplikací Příručka síťových aplikací Víceprotokolový integrovaný multifunkční tiskový server Ethernet a bezdrátový multifunkční tiskový server Tato Příručka síťových aplikací obsahuje užitečné informace o nastavení

Více

INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD. Ver 1.0 (2015-1-19) HD020. Digitální hodiny a skrytá kamera s wifi

INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD. Ver 1.0 (2015-1-19) HD020. Digitální hodiny a skrytá kamera s wifi INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD Ver 1.0 (2015-1-19) HD020 Digitální hodiny a skrytá kamera s wifi Před instalací a použitím tohoto přístroje si prosím pozorně přečtěte tento návod k obsluze. Bezpečnostní

Více

6 990,- ZÁŘÍ 2014 AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. Notebook ACER E15

6 990,- ZÁŘÍ 2014 AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. Notebook ACER E15 507101 6 990,- Notebook ACER E15 2 2.41 2 Intel HD 500 GB Notebook Acer ES1-511-C1PH s dvoujádrovým procesorem Intel Celeron N2830 2.41GHz, 2 160MHz, 15.6 dispej s HD rozlišením 1366 x 768, 500 HDD, RAM

Více

Ano. (mění CMS a obrazové (mění CMS a nastavuje pomocí senzoru obraz. parametry) Nastavení CMS a "proofu" v. Ano. Ano

Ano. (mění CMS a obrazové (mění CMS a nastavuje pomocí senzoru obraz. parametry) Nastavení CMS a proofu v. Ano. Ano QCM - Quick Color Match 26. srpna 2016 Produktová řada "CE" - Color Edge Kompatibilní modely CS230, CS240, CS270, CX241, CX271, CS2420, CS2730, CG2420, CG2730 1. Popis - účel softwaru Quick Color match

Více

Společnost EPSON posouvá domácí skenování na vyšší úroveň...

Společnost EPSON posouvá domácí skenování na vyšší úroveň... Nejnovější řada produktů Perfection společnosti EPSON nabízí perfektní řešení domácího skenování pro všechny uživatele od začátečníků až po profesionály. Nové funkce, zahrnující například software pro

Více

HP Officejet 7610 Wide Format e-all-in- One. Uživatelská příručka

HP Officejet 7610 Wide Format e-all-in- One. Uživatelská příručka HP Officejet 7610 Wide Format e-all-in- One Uživatelská příručka Informace o autorských právech 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2. vydání, 1/2014 Upozornění společnosti Hewlett-Packard

Více

ČERNOBÍLÉ KOPÍROVÁNÍ/tisk K realizaci zakázek pou íváme stroj s rychlostí 55 A4/min. s automatickým oboustranným tiskem, se íváním a d rováním.

ČERNOBÍLÉ KOPÍROVÁNÍ/tisk K realizaci zakázek pou íváme stroj s rychlostí 55 A4/min. s automatickým oboustranným tiskem, se íváním a d rováním. ČERNOBÍLÉ KOPÍROVÁNÍ/tisk K realizaci zakázek pou íváme stroj s rychlostí 55 /min. s automatickým oboustranným tiskem, se íváním a d rováním. Formát Množství* Cena do 10 ks 2,00 Kč nad 10 ks 1,60 Kč nad

Více

Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.

Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro. VGN-NS3S/S Elegantní jednoduchost Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe

Více

HP Deskjet 2510 All-in-One series

HP Deskjet 2510 All-in-One series HP Deskjet 2510 All-in-One series Obsah 1 Postup...3 2 Poznejte HP Deskjet 2510 Části tiskárny...5 Funkce ovládacího panelu...6 Stavové kontrolky...6 Obsah 3 Tisk Tisk dokumentů...9 Tisk fotografií...10

Více

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-SR49VN/H Váš mobilní partner Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

FilmScan35 II. -Patent pending- Uživatelský manuál

FilmScan35 II. -Patent pending- Uživatelský manuál FilmScan35 II -Patent pending- Uživatelský manuál -1- Obsah I. Obsah balení FilmScan35 II... 2 II. Vložení filmu do držáků... 3 III. Začínáme... 7 IV. Průvodce funkcemi... 12 V. Specifikace... 29 -2- I.

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Notebook pro každý den Fujitsu LIFEBOOK AH502 je notebook pro každý den, který splní základní potřeby vašeho podnikání. Antireflexní 15,6 (39,6cm) displej LCD

Více

HP Photosmart D5100 series. Uživatelská příručka

HP Photosmart D5100 series. Uživatelská příručka HP Photosmart D5100 series Uživatelská příručka Autorská práva a ochranné známky 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informace obsažené v tomto dokumentu mohou být změněny bez předchozího upozornění.

Více

SureColor SC-F2000 VŠESTRANNÝ TISK DTG TISK TRIK JEN ZA VELKÉ TISKOVÉ STOLY SEKUND JASNÉ BARVY I MALÉ

SureColor SC-F2000 VŠESTRANNÝ TISK DTG TISK TRIK JEN ZA VELKÉ TISKOVÉ STOLY SEKUND JASNÉ BARVY I MALÉ SureColor SC-F2000 VŠESTRANNÝ TISK DTG TISK TRIK JEN ZA VELKÉ TISKOVÉ STOLY SEKUND JASNÉ BARVY I MALÉ HOSPODÁRNOST V řešení DTG vám poskytneme vše, co potřebujete k rychlé a snadné výrobě triček a získání

Více

Aspire 8530 řady. Stručné pokyny

Aspire 8530 řady. Stručné pokyny Aspire 8530 řady Stručné pokyny Copyright 2009 Acer Incorporated. Všechna práva vyhrazena. Aspire 8530 řady Stručné pokyny Původní vydání: 01/2009 Společnost neposkytuje žádná ujištění nebo záruky výslovně

Více

Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou.

Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou. MX-M354N / MX-M314N / MX-M264N Digitální multifunkční systém ČERNOBÍLÝ A3 MULTIFUNKČNÍ SYSTÉM S BAREVNÝM SKENOVÁNÍM Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou.

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox C75. Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost

Barevná produkční tiskárna Xerox C75. Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost Buďte připraveni na všechno zejména na úspěch... V době, kdy jsou obchodní nároky stále

Více

ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min

ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min Navrženo pro jednoduchý mobilní tisk Budoucnost spočívá v mobilitě. Všudepřítomné smartphony a tablety určují nový pracovní směr. Firmy stále častěji využívají

Více

AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové. vybavení na cesty Počet stran: 5. Hlavní parametry

AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové. vybavení na cesty Počet stran: 5. Hlavní parametry AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové Vydání: Srpen 2008 Verze: 2 vybavení na cesty Počet stran: 5 Užijte si svůj mobilní životní styl s malým a lehkým notebookem kdykoli a kdekoli. Hlavní parametry

Více

LASERJET PRO MFP. Uživatelská příručka M125-126 M125-126 M127-128 M127-128

LASERJET PRO MFP. Uživatelská příručka M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 LASERJET PRO MFP Uživatelská příručka M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 HP LaserJet Pro MFP M125, M126, M127, M128 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2014 Copyright Hewlett-Packard Development

Více

E-450 14-42 mm Sada. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. bezdrátové řízení blesků. MOS senzor Výjimečně snadné ovládání

E-450 14-42 mm Sada. Specifikace. Typ. Hledáček. Obrazový senzor. Procesor. Filtr. bezdrátové řízení blesků. MOS senzor Výjimečně snadné ovládání E-450 14-42 mm Sada Umělecké filtry 100% D-SLR kvalita TruePic III procesor pro ideální reprodukci barev a nízkou hladinu šumu Komfortní LV díky vysoce rychlému AF senzoru Vestavěný blesk a bezdrátové

Více

Řada Aspire 7540. Stručné pokyny

Řada Aspire 7540. Stručné pokyny Řada Aspire 7540 Stručné pokyny Copyright 2009. Acer Incorporated. Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny pro počítače řady Aspire 7540 Původní vydání: 07/2009 Notebook řady Aspire 7540 Číslo modelu:

Více

HP Color LaserJet 2820/2830/2840. Uživatelská příručka

HP Color LaserJet 2820/2830/2840. Uživatelská příručka HP Color LaserJet 2820/2830/2840 Uživatelská příručka HP Color LaserJet 2820/2830/2840 vše v jednom Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2004 Copyright Hewlett-Packard Development Company, LP

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Národní institut pro další vzdělávání (zařízení pro další vzdělávání pedagogických

Více

A) Notebook + dockstation + operační systém

A) Notebook + dockstation + operační systém PŘÍLOHA č. 2 A) Notebook + dockstation + operační systém 2 ks v max. ceně s DPH za oba kusy: 2 727 EUR - 66 293, Kč Technické parametry a specifikace: Procesor: 3 MB L3 Cache 2 jádra, 4 thready s frekvencí

Více

Prostřednictvím platformy Samsung XOA je k dispozici řada certifikovaných partnerských řešení,která lze dále přizpůsobovat.

Prostřednictvím platformy Samsung XOA je k dispozici řada certifikovaných partnerských řešení,která lze dále přizpůsobovat. Samsung ProXpress M4583FX (SL-M4583FX/SEE) Samsung ProXpress M4583FX - Multifunkční tiskárna - Č/B - laser - Legal (216 x 356 mm) (originální) - A4/Legal (média) - až 35 stran/min. (kopírování) - až 45

Více

PŘEDSTAVUJEME ŘADU COLORWORKS C7500

PŘEDSTAVUJEME ŘADU COLORWORKS C7500 PŘEDSTAVUJEME ŘADU COLORWORKS C7500 NOVÝ ZPŮSOB BAREVNÉHO TISKU ŠTÍTKŮ PODLE POTŘEBY Řada interních průmyslových tiskáren ColorWorks C7500 s tiskem podle potřeby, která nabízí vyšší rychlost a spolehlivost

Více

Pro TM L4130 / L4160 18,2. Barevné velkoformátové tiskárny na latexový inkoust. 1371mm. 1620mm m 2 /h. 4-14 pl

Pro TM L4130 / L4160 18,2. Barevné velkoformátové tiskárny na latexový inkoust. 1371mm. 1620mm m 2 /h. 4-14 pl Pro TM L4130 / L4160 Barevné velkoformátové tiskárny na latexový inkoust 4-14 pl 1371mm 18,2 1620mm m 2 /h Pro L4130 a Pro L4160 jsou velkoformátové barevné tiskárny. Vytváří odolné vysoce kvalitní propagační

Více

Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů.

Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů. Pomocí jedinečného VITA SYSTEM 3D-MASTER můžete systematicky určovat a dokonale reprodukovat všechny přirozené barvy zubů. Upozornění: Naše produkty používejte v souladu s informacemi o jejich použití.

Více

1) PC učebna ZŠ Přichystalova 6ks

1) PC učebna ZŠ Přichystalova 6ks 1) PC učebna ZŠ Přichystalova 6ks Požadováno Nabídka Cena Základní deska Procesor Paměti Grafická karta Síťová karta Zvuková karta Pevný disk DVD Skříň + zdroj Klávesnice Myš Operační systém Monitor Podpora

Více

Rollei DF-S 190 SE.

Rollei DF-S 190 SE. Obsah balení Rollei DF-S190 SE skener Držáky negativů/filmů Rychlý podavač Napájecí adapter Kabely Čistící štětec Uživatelská příručka Instalační CD Osazení diapozitivů do držáku 1. Otevřete držák 2. Vložte

Více

Řada barevných. Barevné multifunkční zařízení HP LaserJet Pro M476nw. Datový list

Řada barevných. Barevné multifunkční zařízení HP LaserJet Pro M476nw. Datový list Datový list Řada barevných multifunkčních zařízení HP LaserJet Pro M476 Zapnutí všech možností připojení Toto multifunkční zařízení HP Color LaserJet Pro připojí celou kancelář k tisku v zářivých barvách,

Více

Datalogger Teploty a Vlhkosti

Datalogger Teploty a Vlhkosti Datalogger Teploty a Vlhkosti Uživatelský Návod Úvod Teplotní a Vlhkostní Datalogger je vybaven senzorem o vysoké přesnosti měření teploty a vlhkosti. Tento datalogger má vlastnosti jako je vysoká přesnost,

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK LH532 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK LH532 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK LH532 Notebook Kompaktní výkon pro každodenní použití Pokud hledáte všestranný notebook, je Fujitsu LIFEBOOK LH532 ideální volbou. S hmotností pouze 2 kg a úhlopříčkou 14 (35,6

Více

SB8485. Převodník USB na 8x RS485/RS422. 8. září 2010 w w w. p a p o u c h. c o m 0197.01.01

SB8485. Převodník USB na 8x RS485/RS422. 8. září 2010 w w w. p a p o u c h. c o m 0197.01.01 Převodník USB na 8x RS485/RS422 8. září 2010 w w w. p a p o u c h. c o m 0197.01.01 SB8485 Katalogový list Vytvořen: 12.10.2007 Poslední aktualizace: 8.9 2010 15:03 Počet stran: 20 2010 Adresa: Strašnická

Více