Dyson 52 Animal Turbine ERP

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dyson 52 Animal Turbine ERP"

Transkript

1 Dyson 52 Animal Turbine ERP Všechny ostatní ztrácejí sací výkon. Dyson Cinetic technologie nikoliv. S pomocí oscilujících koncovek zachytává technologie Dyson Cinetic prach, který může ucpávat sáčky a filtry. Protože jsou cyklony natolik efektivní, není potřeba žádný filtr, který by bylo nutné čistit nebo vyměňovat - to znamená, bez ztráty sacího výkonu. Žádný prachový filtr, který by bylo nutné čistit nebo vyměňovat. Dyson Cinetic technologie zachytává mikroskopický prach, který může zanášet jiné vysavače. Vyfukuje čistější vzduch, než kterýkoliv jiný cyklonový vysavač. Žádné dodatečné náklady, bez nutnosti kupovat sáčky nebo měnit filtry. Ball technologie se otočí na místě. Pro všechny typy podlah. 5 let záruka.

2 Jediný vysavač bez údržby nebo výměny filtrů bez nutnosti kupovat sáčky a bez ztráty sacího výkonu. Navržen pro těžké úlohy. Zachycuje vlákna a zašlapanou špínu. S rotačním turbo kartáčem s karbonovými vlákny a tuhými nylonovými štětinami na odstraňování jemného prachu z hladkých podlah i zašlapané nečistoty z koberců. Navíc je dodáván s Tangle free mini kartáčem na čalounění a s flexibilní hubicí na parkety. Konstantní sací výkon a vysoce účinná filtrace díky cyklonové technologii Dyson Cinetic. podlahové vysavače s technologií Dyson Ball byly navrženy tak, aby se s nimi při objíždění nábytku dalo snadno a pohodlně manévrovat.

3 Dyson Cinetic Technologie Nový způsob zachytávání prachu Inženýři společnosti Dyson zdokonalují cyklonovou technologii více než 20 let. Nepřetržitě hledají způsoby jak ji zdokonalovat. S pomocí oscilujících koncovek zachytává technologie Dyson Cinetic prach, který může ucpávat sáčky a filtry. Protože jsou cyklony natolik efektivní, není potřeba žádný filtr, který by bylo nutné čistit nebo vyměňovat - to znamená, bez ztráty sacího výkonu. Proudění vzduchu Proud vzduchu je vyveden středem z bloku cyklon a madlem veden přímo do kulového těla, což umožnilo maximalizovat sací výkon. Rozvodná ramena Vedou vzduch z vnitřních cyklon a redukují turbulentní proudění a hluk. Koncovky Dyson Cinetic Nejmenší cyklony Dyson. 54 vysokofrekvenčně oscilujících koncovek vibruje, aby nedocházelo k zanášení výstupních otvorů cyklon. 240 mikronová síťka z nerezové oceli Nejjemnější vstupní síto bloku cyklon ve vysavačích Dyson znamená, že vnější cyklona zachytává více hrubých nečistot, což zároveň umožnilo zmenšení vnitřních cyklon, aby byly schopny zachytávat jemnější prach. Vnější cyklona Špinavý nasávaný vzduch rotuje podél vertikální osy a vytváří odstředivé síly, které separují větší nečistoty, vlasy a vlákna z proudu vzduchu do sběrné nádoby.

4 Dyson DC52 Animal Turbina ERP Dyson Cinetic Technologie Nový způsob zachytávání prachu Inženýři společnosti Dyson zdokonalují cyklonovou technologii více než 20 let. Nepřetržitě hledají způsoby jak ji zdokonalovat. S pomocí oscilujících koncovek zachytává technologie Dyson Cinetic prach, který může ucpávat sáčky a filtry. Protože jsou cyklony natolik efektivní, není potřeba žádný filtr, který by bylo nutné čistit nebo vyměňovat - to znamená, bez ztráty sacího výkonu. Oscilující koncovka cyklony Mikroskopický prach je vytlačován ke spodnímu okraji kužele. 4mm výstupní otvory koncovek cyklon vibrují a tím brání zanášení.

5 Vyfukuje čistější vzduch než ten, který dýcháte Jiné vysavače mají často neefektivní cyklony, což znamená, že mikroskopické částice jako spory plísní nebo pyl si najdou cestu skrz k filtru. Pokud vysavač není dostatečně utěsněn, unikají tyto alergeny a jiné mikroskopické částice zpět do domácnosti. Vysavače Dyson mají nejúčinnější cyklony a jsou navrženy jako vzduchotěsné. Co se dostane do vysavače, skončí v průhledné odpadní nádobě - nikoliv zpět ve Vaší domácnosti.

6 Vysavače Dyson jsou schváleny pro alergiky Nezávislá britská asociace pro alergie (British Allergy Foundation - BAF) doporučuje vysavače Dyson pro alergiky. Prestižní doporučení BAF je udělováno výrobkům, které omezují, redukují nebo odstraňují alergeny z blízkého okolí alergiků. Švýcarská Allergie Suisse vyvinula přísná testovací kritéria. Ta pevně stanovují, jak účinně musí sací a filtrační systémy odstraňovat částice vyvolávající alergie. Sací a filtrační systémy musí tyto částice vždykonstantně ze vzduchu separovat.

7 Nový způsob jak manévrovat Vysavače s technologií Dyson Ball jsou navrženy tak, aby jimi šlo lehce manévrovat kolem nábytku a jiných překážek ve vaší domácnosti. Tělo ve tvaru koule se otáčí na místě a umožňuje tak dosáhnout malý poloměr otáčení celého vysavače.

8 Ball technologie Vysavač DC52 se otáčí na místě a dá se s ním lehce manévrovat. Tělo ve tvaru koule obsahuje nejtěžší součást (motor) a je umístěno vzhledem k základně tak, aby bylo zajištěno nízké těžiště a vyšší stabilita vysavače. Integrovaný středový vzduchový kanál vede proud vzduchu, efektivně vstupuje do motoru s minimální ztrátou rychlosti a energie. Samonavíjecí systém navine zpět napájecí kabel stiskem jediného tlačítka. Doživotní výstupní filtr zachytává částice už od velikosti 0,5 mikronu. Elegantní uložení 6,5 m napájecího kabelu na samonavíjecím bubnu uvnitř kulového těla. Motor je kvůli větší stabilitě umístěn co nejníže. Ložiska nápravy snižují tření a umožnují plynulé natáčení kulové těla. Kvůli snížení hluku je motor zavěšen na vibrace tlumící izolaci. Měkké, hladké hrany kulového těla chrání choulostivé podlahy a umožňují snadný pohyb po všech površích.

9 Jednoduché a hygienické vysypávání odpadního zásobníku Vyprazdňování odpadního zásobníku se provádí jednoduše a hygienicky stiskem tlačítka. Zásobník je průhledný, takže pokaždé vidíte, kdy je nutné jej vyprázdnit. Zároveň vidíte, kolik prachu, nečistot a vlasů již Váš vysavač Dyson vysál.

10 Konstrukce se sníženou hladinou hluku Žádný kompromis ve výkonu. Důležité komponenty se nacházejí v akusticky tlumeném kulovém těle. Motor je k šasi připevněn pomocí hluk pohlcujících úchytů. Méně hluku uniká i vzduchovými kanály. Zvuk pohlcující polyuretan také dodatečně snižuje hluk odváděného vzduchu.

11 Podlahové hubice navržené pro efektivní úklid Se stejným úsilím, které inženýři Dysonu věnují vývoji vysavačů, navrhují i hubice a příslušenství k nim. Nevhodně navržené příslušenství může způsobit neefektivní sání, neschopnost sbírat nečistoty a prach a snížit celkový výkon vysavače. Podlahové hubice jsou navrženy tak, aby odstraňovaly velké množství nečistot a prachu spolu s možností snadného pohybu a použití na všech typech podlah.

12 Podlahová hubice s rotačním turbo kartáčem s karbonovými vlákny Kartáče běžných vysavačů se skládají většinou z nylonových štětin. Ačkoliv ty odstraňují nečistoty z koberců, na hladkých a tvrdých podlahách jsou málo efektivní a jemný prach zůstane často na podlaze. Kartáče Dyson jsou jiné. Velmi jemná rotující karbonová vlákna působí antistaticky a odstraňují i nejjemnější prachové částice z hladkých povrchů. Tuhé rotující nylonové štětiny uvolňují zase hluboce usazenou špínu z kobercových podlah. Při přechodu z jednoho typu podlahy na jiný není ani nutné turbo kartáč přepínat.

13 Flexibilní hubice na parkety Flexibilní hubice na parkety je pro vyšší účinnost sběru prachu vybavena kanálkem na hrubé nečistoty a zvlášť dlouhými štětinami. Kloubové uchycení umožňuje otáčení hubice v obou osách. Pro maximální účinnost sběru prachu a zajištění vysokého sacího výkonu je vybavena dvěma řadami štětin: první řada uvolňuje a odstraňuje hrubé nečistoty a druhá zajišťuje optimální utěsnění.

14 Přepínací podlahová hubice s regulací sání Zvolte si vyvážené výkonné sání se snadnou manévrovatelností vhodné pro každodenní úklid nebo si vyberte maximální sání s vysunutým přídavným pryžovým těsněním na samonastavitelné spodní desce. To zvýší přítlačnou sílu a sací výkon hubice pro ještě náročnější úklid.

15 Tangle-free turbo kartáč Dva proti sobě rotující kartáče odstraňují vlákna a nečistoty bez toho, aby se vlasy a vlákna namotávaly na kartáč.

16 Další nástavce a hubice Příslušenství je navrhováno se zřetelem na optimální efektivitu úklidu vysavačů Dyson. Každá hubice je navržena pro konkrétní úkol odstraňování nečistot, ať jsou kdekoliv. Hubice na čalounění Kombinovaná štěrbinová/kartáčová hubice

17 5 let záruka Domácí spotřebič jako vysavač může být značná investice. Váš nový spotřebič by měl správně pracovat tak dlouho, jak je to jen možné. Záruka, která se na něj vztahuje, je důležitá okolnost - a dobrý ukazatel toho, jak velkou důvěru má výrobce ve své produkty.

Dyson 52 Allergy Care ERP

Dyson 52 Allergy Care ERP Dyson 52 Allergy Care ERP Všechny ostatní ztrácejí sací výkon. Dyson Cinetic technologie nikoliv. S pomocí oscilujících koncovek zachytává technologie Dyson Cinetic prach, který může ucpávat sáčky a filtry.

Více

Dyson DC63 Allergy ERP

Dyson DC63 Allergy ERP Lehký a kompaktní. Digitální motor Dyson V4 dělá DC63 tak lehký a rozměrově malý, jak je to jen možné. Váží pouze 2,75 kg a zabere plochu formátu papíru A4. Zachytává více mikroskopického prachu, než jakýkoliv

Více

Všechny ostatní ztrácejí sací výkon. Dyson Cinetic technologie nikoliv.

Všechny ostatní ztrácejí sací výkon. Dyson Cinetic technologie nikoliv. Dyson 52 Allergy ERP Všechny ostatní ztrácejí sací výkon. Dyson Cinetic technologie nikoliv. S pomocí oscilujících koncovek zachytává technologie Dyson Cinetic prach, který může ucpávat sáčky a filtry.

Více

Dyson DC37c Allergy ERP

Dyson DC37c Allergy ERP Žádný jiný vysavač nevyfukuje čistější vzduch. Cyklony Dyson vytvářejí velké odstředivé síly, jež z proudu vzduchu separují částice tak malé, jako jsou bakterie a alergeny. Vzduch, který opouští vysavač

Více

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 4001

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 4001 Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 4001 Zařízení na principu nástřiku a extrakce pro základní čištění koberců a tvrdých podlah. Díky doplňkovému příslušenství je použitelné i jako výkonný vysavač pro

Více

100% svěží vysavač. Bezsáčkový. Jiné vysávání účinné a pohodlné. Dokonalý pro alergiky a chovatele domácích zvířat

100% svěží vysavač. Bezsáčkový. Jiné vysávání účinné a pohodlné. Dokonalý pro alergiky a chovatele domácích zvířat Jiné vysávání účinné a pohodlné. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ S NÁDOBOU FITLRU AQUA-PURE-FILTERBOX. Bezsáčkový svěží vysavač. Dokonalý pro alergiky a chovatele domácích zvířat 100% Jiné vysávání účinné a pohodlné.

Více

Vše, co musíte vědět o AKUMULÁTORU DOPORUČUJE

Vše, co musíte vědět o AKUMULÁTORU DOPORUČUJE Vše, co musíte vědět o AKUMULÁTORU DOPORUČUJE VŠE, CO MUSÍTE VĚDĚT O AKUMULÁTORU Vše začíná u akumulátoru: zajišťuje starto vání a provoz elektronických a elektrických zařízení Vašeho vozidla (světla,

Více

Jaké jsou důsledky použití kulového ventilu jako regulačního ventilu?

Jaké jsou důsledky použití kulového ventilu jako regulačního ventilu? regulačního ventilu? Kulový ventil zavřen Objemový průtok kulového ventilu je regulován axiální rotací koule s otvorem. Kulové ventily jsou konstrukčně on/off uzavírací ventily. Při plně otevřeném ventilu

Více

Instalační pokyny. www.humanscale.cz

Instalační pokyny. www.humanscale.cz M2 Instalační pokyny KROK 1: UPEVNĚNÍ K PRACOVNÍMU POVRCHU UPEVNĚNÍ SVORKOU ( PŘES PRŮCHODKU ) a. Instalace na okraji pracovního povrchu 1. Nasuňte podpěru (A) na okraj pracovního povrchu (A) a pevně utáhněte

Více

FC8740-FC8710. Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004-2007 For Evaluation Only.

FC8740-FC8710. Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004-2007 For Evaluation Only. FC8740FC8710 4222.003.3307.7.indd 1 28022007 07:23:55 1 14 15 16 1 6 2 3 17 4 3 6 9 18 8 5 7 10 20 19 22 13 21 23 12 11 27 24 25 28 26 29 30 31 32 33 35 36 34 4222.003.3307.7.indd 3 28022007 07:23:58 18

Více

Suché vysavače T 10/1 Adv

Suché vysavače T 10/1 Adv Suché vysavače T 10/1 Adv Speciálně pro čištění budov vyvinutý vysavač pro vysávání suchých nečistot s vyjímatelným kabelem o délce 12 m, antistatickým kolenem, navíjením kabelu a silným hlavním filtračním

Více

ETA 2400. Model z roku 1982. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka Krab. 01 25.06.2007 Funkční 1982 800W No.

ETA 2400. Model z roku 1982. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka Krab. 01 25.06.2007 Funkční 1982 800W No. ETA 2400 Model z roku 1982. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka Krab. 01 25.06.2007 Funkční 1982 800W No. 08 Zachovalý Vysavač ETA 2400 navazuje na modelovou řadu ETA 0400. Vysavač se liší

Více

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BR 55/40 RS Bp Pack anthr.

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BR 55/40 RS Bp Pack anthr. Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BR 55/40 RS Bp Pack anthr. Kompaktní Step-on podlahový mycí stroj s technikou diskových kartáčů, pracovní šířkou 51cm, nádrží 40l a poloměrem otáčení cca 120cm.

Více

Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda splitové provedení. Logatherm WPLS.2. Všestranné využití obnovitelné energie. Teplo je náš živel

Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda splitové provedení. Logatherm WPLS.2. Všestranné využití obnovitelné energie. Teplo je náš živel Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda Všestranné využití obnovitelné energie Teplo je náš živel Nová řada čerpadel Kompaktní a flexibilní Tepelná čerpadla vzduch/voda Využívejte obnovitelnou energii k zajištění

Více

Bezpečnostní předpisy

Bezpečnostní předpisy Bezpečnostní předpisy pro montáž, provoz a údržbu uzavíracích klapek ABO série 3 E 1. Nutno pozorně přečíst a respektovat veškeré bezpečnostní pokyny, jinak jsou veškeré záruky výrobce neúčinné. Veškeré

Více

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI Akumulační nádrže NADO 800/35v9 NADO 1000/35v9 Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. Dražice 69, 294 71 Benátky nad Jizerou tel.: +420 / 326 370 990 fax: +420 / 326 370

Více

etailer Kit Lenovo Phab

etailer Kit Lenovo Phab etailer Kit Lenovo Phab Ondřej Bradáč (obradacczsm@lenovo.com) Materiál přiložený v etailer Kitu pro Lenovo Phab PPT Doporučený text (souhrn, přehled, klíčové vlastnosti) Doporučené použití fotografií

Více

Operační systém teoreticky

Operační systém teoreticky Přednášky o výpočetní technice Operační systém teoreticky Adam Dominec 2010 Rozvržení Operační systém Uživatelské účty Správa RAM Plánování procesů Knihovny Okna Správa zařízení Rozvržení Operační systém

Více

C v celé výkonnostní třídě.

C v celé výkonnostní třídě. Dobrý den. Aktuální informace k 01.09.2013 Emisní třída 4 a automatický kotel na uhlí = Benekov C S potěšením Vám mohu oznámit, že jako první v ČR má firma Benekov certifikovaný automatický kotel na uhlí

Více

2015 KATALOG vysavače

2015 KATALOG vysavače 2015 KATALOG vysavače Expert na koberce Odyssey ZVC305ST Expert na koberce. Moderní, univerzální a lehký. Třída energetické účinnosti C, průměrná roční spotřeba energie 36,8 kwh/rok, objem prachového sáčku

Více

Elektrické teplovzdušné jednotky. Leo EL 23 Leo KMEL 23

Elektrické teplovzdušné jednotky. Leo EL 23 Leo KMEL 23 Elektrické teplovzdušné jednotky Leo EL 23 Leo KMEL 23 Základní charakteristika EL topný výkon [kw] 9* nebo 16* / 23 průtok vzduchu [m³/h] 3400* / 4200 hmotnost [kg] 23,5 barva stříbrná - šedá opláštění

Více

Kotel na dřevo. za cenu střední střídy! www.rioni.cz

Kotel na dřevo. za cenu střední střídy! www.rioni.cz Kotel na dřevo Vysoce kvalitní technologie kotle za cenu střední střídy! Moderní technolgie 6 1 7 8 2 9 3 4 10 5 Kotel na palivové dřevo se špičkovými vlastnostmi: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sací ventilátor

Více

Odbočné, přechodové a montážní krabice

Odbočné, přechodové a montážní krabice Krabice IP, IP 55 a IP 65 z termoplastu Technické charakteristiky krytí: - IP pro s nasazovacím víčkem - IP 55 pro se šroubovaným víčkem a průchodkami - IP 65 pro se šroubovaným víčkem a hladkými stěnami

Více

FEROMAGNETICKÉ ANALOGOVÉ MĚŘICÍ PŘÍSTROJE TYP EA16, EB16, EA17, EA19, EA12

FEROMAGNETICKÉ ANALOGOVÉ MĚŘICÍ PŘÍSTROJE TYP EA16, EB16, EA17, EA19, EA12 FEROMAGNETICKÉ ANALOGOVÉ MĚŘICÍ PŘÍSTROJE TYP EA16, EB16, EA17, EA19, EA12 AMPÉRMETRY a VOLTMETRY EA12 144x144 EA19 96x96 EA17 72x72 EA16 48x48 EB16 DIN 35 EA16, EB16, EA17, EA19 a EA12 feromagnetické

Více

ELEKTRICKÉ bazénové roboty

ELEKTRICKÉ bazénové roboty Sommaire.................. XX Vortex 1............... str. 68 Vortex 3............... str. 69 Vortex 3 4WD........... str. 70 Vortex 4............... str. 71 Cybernaut NT........... str. 72 Indigo.................

Více

NOVÁ ÉRA TECHNOLOGIE SPLACHOVÁNÍ

NOVÁ ÉRA TECHNOLOGIE SPLACHOVÁNÍ NOVÁ ÉRA TECHNOLOGIE SPLACHOVÁNÍ NOVÝ STANDARD VÝKONNOSTI SPLACHOVÁNÍ Ve společnosti Ideal Standard se neustále snažíme představovat našim zákazníkům nejkrásnější, inovativní řešení, udávat trend a nastavovat

Více

ETA 7400. Model z roku 1990. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka --- 13.05.2006 Funkční 1990 1000W --- Dlouhodobá zápůjčka

ETA 7400. Model z roku 1990. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka --- 13.05.2006 Funkční 1990 1000W --- Dlouhodobá zápůjčka ETA 7400 Model z roku 1990. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka --- 13.05.2006 Funkční 1990 1000W --- Dlouhodobá zápůjčka Vysavač řady 7400 se vyráběl téměř 16 let. Za tuto dobu model prošel

Více

M7061 ROTAČNÍ POHONY VENTILŮ

M7061 ROTAČNÍ POHONY VENTILŮ M7061 ROTAČNÍ POHONY VENTILŮ TECHNICKÉ INFORMACE VLASTNOSTI Chráněno proti přetížení a zablokování Bezúdržbový elektrický pohon pro rotační ventily Zřetelný indikátor polohy Přímá montáž na rotační ventily

Více

Historie výpočetní techniky Vývoj počítačů 4. generace. 4. generace mikroprocesor

Historie výpočetní techniky Vývoj počítačů 4. generace. 4. generace mikroprocesor 4. generace mikroprocesor V roce 1971 se podařilo dosáhnout takové hustoty integrace (množství součástek v jednom obvodu), která umožňovala postavení celého mozku počítače z jednoho obvodu tento obvod

Více

EOKO. komponenty vzt. EOKO kruhové ohřívače. Základní informace. Technické parametry. Základní parametry. info@multivac.cz info@multivac.

EOKO. komponenty vzt. EOKO kruhové ohřívače. Základní informace. Technické parametry. Základní parametry. info@multivac.cz info@multivac. EK kruhové ohřívače Základní informace Výkon, až 2 Rozměrová řada až 63 mm rovedení bez regulace (typ B) a integrovanou regulací (typ D) Elektrický ohřívač EK je určen pro vytápění a ohřívání přiváděného

Více

Napájecí soustava automobilu. 2) Odsimulujte a diskutujte stavy které mohou v napájecí soustavě vzniknout.

Napájecí soustava automobilu. 2) Odsimulujte a diskutujte stavy které mohou v napájecí soustavě vzniknout. VŠB-TU Ostrava Datum měření: 3. KATEDRA ELEKTRONIKY Napájecí soustava automobilu Fakulta elektrotechniky a informatiky Jména, studijní skupiny: Zadání: 1) Zapojte úlohu podle návodu. 2) Odsimulujte a diskutujte

Více

Vrtání závitů bez vyrovnávací hlavičky (G331, G332)

Vrtání závitů bez vyrovnávací hlavičky (G331, G332) Předpoklady Funkce Technickým předpokladem pro vrtání závitů bez vyrovnávací hlavičky je vřeteno s regulací polohy a systémem pro měření dráhy. Vrtání závitů bez vyrovnávací hlavičky se programuje pomocí

Více

Jediný vysavač Bez údržby filtru Bez nutnosti kupovat sáčky Bez ztráty sacího výkonu

Jediný vysavač Bez údržby filtru Bez nutnosti kupovat sáčky Bez ztráty sacího výkonu Jediný vysavač Bez údržby filtru Bez nutnosti kupovat sáčky Bez ztráty sacího výkonu Více než 20 let inženýři společnosti Dyson vylepšují cyklonovou technologii. Cyklony Dyson Cinetic s vibrujícími koncovkami

Více

PODLAHOVÉ MŘÍŽKY. Systém teplovzdušného vytápění a větrání rodinných domů s rekuperací tepla KATALOG PRVKŮ / PODLAHOVÉ MŘÍŽKY

PODLAHOVÉ MŘÍŽKY. Systém teplovzdušného vytápění a větrání rodinných domů s rekuperací tepla KATALOG PRVKŮ / PODLAHOVÉ MŘÍŽKY PODLAHOVÉ MŘÍŽKY Systém teplovzdušného vytápění a větrání rodinných domů s rekuperací tepla KATALOG PRVKŮ / PODLAHOVÉ MŘÍŽKY ATREA s.r.o. patří k předním výrobcům systémů teplovzdušného vytápění, větrání

Více

Filtrace olejů a čištění strojů

Filtrace olejů a čištění strojů Filtrace olejů a čištění strojů Moderní technologie současnosti kladou vysoké nároky nejen na kvalitu olejů po stránce složení a aditivace, ale také nízké míry znečištění mechanickými částicemi vzniklých

Více

http://www.zlinskedumy.cz

http://www.zlinskedumy.cz Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Autor Ročník 2, 3 Obor Anotace CZ.1.07/1.5.00/34.0514 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Elektronické obvody, vy_32_inovace_ma_42_06

Více

Tepelná výměna. výměna tepla může probíhat vedením (kondukce), sáláním (radiace) nebo prouděním (konvekce).

Tepelná výměna. výměna tepla může probíhat vedením (kondukce), sáláním (radiace) nebo prouděním (konvekce). Tepelná výměna tepelná výměna je termodynamický děj, při kterém dochází k samovolné výměně tepla mezi dvěma tělesy s různou teplotou. Tepelná výměna vždy probíhá tak, že teplejší těleso předává svou vnitřní

Více

Zateplovací systémy Baumit. Požární bezpečnost staveb PKO - 14-001 PKO - 14-002 PKO - 13-011

Zateplovací systémy Baumit. Požární bezpečnost staveb PKO - 14-001 PKO - 14-002 PKO - 13-011 Zateplovací systémy Baumit Požární bezpečnost staveb PKO - 14-001 PKO - 14-002 PKO - 13-011 www.baumit.cz duben 2014 Při provádění zateplovacích systémů je nutno dodržovat požadavky požárních norem, mimo

Více

Post-Processingové zpracování V módu post-processingu je možné s tímto přístrojem docílit až centimetrovou přesnost z běžné 0,5m.

Post-Processingové zpracování V módu post-processingu je možné s tímto přístrojem docílit až centimetrovou přesnost z běžné 0,5m. Výjimečná EVEREST technologie Aplikovaná EVEREST technologie pro dobrou ochranu vícecestného šíření GNSS signálu a pro spolehlivé a přesné řešení. To je důležité pro kvalitní měření s minimální chybou.

Více

KVALITA VNITŘNÍHO PŘOSTŘEDÍ. Řízené větrání aktivní rekuperace. Ventilační tepelná čerpadla

KVALITA VNITŘNÍHO PŘOSTŘEDÍ. Řízené větrání aktivní rekuperace. Ventilační tepelná čerpadla KVALITA VNITŘNÍHO PŘOSTŘEDÍ Řízené větrání aktivní rekuperace Ventilační tepelná čerpadla KVALITA VNITŘNÍHO VZDUCHU Kvalita vnitřního vzduchu je tvořena: tepelně-vlhkostním, odérovým, aerosolovým, toxickým

Více

Suché vysavače T 12/1. Vybavení: Sací hadice 2.5 m Teleskopická sací trubka Přepínatelná podlahová hubice 285 mm Podlahová hubice Ochranná třída II

Suché vysavače T 12/1. Vybavení: Sací hadice 2.5 m Teleskopická sací trubka Přepínatelná podlahová hubice 285 mm Podlahová hubice Ochranná třída II Suché vysavače T 12/1 Tichý a robustní vysavač pro vysávání suchých nečistot s teleskopickou sací trubkou. Vybavení: Sací hadice 2.5 m Teleskopická sací trubka Přepínatelná podlahová hubice 285 mm Podlahová

Více

Jezděte s námi na CNG

Jezděte s námi na CNG Jezděte s námi na CNG MOTOR JIKOV seriózní partner nejen v oblasti CNG strojírenský koncern s tradicí 117 let celosvětový dodavatel pro automobilový průmysl S námi ušetříte Zjišťujeme potenciální úspory

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: 4/6/2016. Pozice Počet Popis 1 SP 2A-13. Výrobní č.: 09001K13

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: 4/6/2016. Pozice Počet Popis 1 SP 2A-13. Výrobní č.: 09001K13 Pozice Počet Popis 1 SP 2A-13 Výrobní č.: 91K13 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Ponorné čerpadlo do vrtu, vhodné k čerpání čisté vody. Může být instalováno ve svislé nebo ve vodorovné

Více

ETA 408. Rok výroby: 1973 Příkon: 300W Stav: Funkční Servis: Ne Uložení: Krabice 05 Pozice: Třetí řada, druhý zleva

ETA 408. Rok výroby: 1973 Příkon: 300W Stav: Funkční Servis: Ne Uložení: Krabice 05 Pozice: Třetí řada, druhý zleva ETA 408 Rok výroby: 1973 Příkon: 300W Stav: Funkční Servis: Ne Uložení: Krabice 05 Pozice: Třetí řada, druhý zleva ETA 408 Model z roku 1973. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka Krab. 05

Více

DVU, DVU-C a SoftCooler

DVU, DVU-C a SoftCooler Ventilátory Vzduchotechnické jednotky Distribuční elementy Požární technika Vzduchové clony Tunelové ventilátory DVU, DVU-C a SoftCooler Integrované chlazení 2 Integrované chlazení Integrované chlazení

Více

Radiální vrtačky RD 1400 x 50 Vario / RD 1600 x 60 Vario RD 2000 x 70 Vario / RD 2500 x 80 Vario

Radiální vrtačky RD 1400 x 50 Vario / RD 1600 x 60 Vario RD 2000 x 70 Vario / RD 2500 x 80 Vario Radiální vrtačky RD 1400 x 50 Vario / RD 1600 x 60 Vario RD 2000 x 70 Vario / RD 2500 x 80 Vario 1. Výškově nastavitelný ochranný kryt BEZPEČNOST Použité, výškově nastavitelné, ochranné kryty sklíčidel

Více

Vzduchové dveřní clony COR 1000 N

Vzduchové dveřní clony COR 1000 N COR 1000 N regulace na tel. 602 679 69 a návrh clony tel. 72 071 506 Montáž Clony lze montovat přímo na stěnu nebo zavěsit pomocí závitových tyčí M8 na strop. Minimální výška má být 2 m a maximální 3 m

Více

R.L.S. - Raimondi Nivelační Systém

R.L.S. - Raimondi Nivelační Systém OD ROKU 1974 PŘEDSTAVUJE ITALSKÁ ZNAČKA RAIMONDI ŠPIČKU MEZI VÝROBCI PROFESIONÁLNÍCH STROJŮ, PŘÍSLUŠENSTVÍ A SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU PRO OBKLADAČE, KAMENÍKY A PŘÍBUZNÉ OBORY. R.L.S. - Raimondi Nivelační

Více

Mřížky a vyústky NOVA-C-2-R2. Vyústka do kruhového potrubí. Obr. 1: Rozměry vyústky

Mřížky a vyústky NOVA-C-2-R2. Vyústka do kruhového potrubí. Obr. 1: Rozměry vyústky -1-1-H Vyústka do kruhového potrubí - Jednořadá 1 Dvouřadá 2 L x H Typ regulačního ústrojí 1) R1, RS1, RN1 R2, RS2, RN2 R, RS, RN Lamely horizontální 2) H vertikální V Provedení nerez A- A-16 Povrchová

Více

Vysavač pro vysávání horkých nečistot

Vysavač pro vysávání horkých nečistot Vysavač pro vysávání horkých nečistot Návod k obsluze!!! Před uvedením stroje do provozu si přečtěte tento návod k obsluze!!! Symbol přeškrtnutého kontejneru znamená, že na území Evropské unie musí být

Více

VZPĚRNÁ PEVNOST. λ = [ 1 ], kde

VZPĚRNÁ PEVNOST. λ = [ 1 ], kde VZPĚRNÁ PEVNOST Namáhání na vzpěr patří mezi zvláštní způsoby namáhání. Pokud je délka součásti srovnatelná s přůřezovými rozměry, součást je namáhána na tlak. Je-li délka mnohonásobně větší než jsou rozměry

Více

Návody na montáž, obsluhu a údržbu

Návody na montáž, obsluhu a údržbu VENTILÁTORY AW SILEO EC NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Popis Axiální ventilátory AW sileo EC jsou vybaveny axiálními oběžnými koly a motory s vnějším rotorem. Plášť je vyroben z pozinkovaného ocelového

Více

Google AdWords - návod

Google AdWords - návod Google AdWords - návod Systém Google AdWords je reklamním systémem typu PPC, který provozuje společnost Google, Inc. Zobrazuje reklamy ve výsledcích vyhledávání či v obsahových sítích. Platí se za proklik,

Více

2.8.9 Parametrické rovnice a nerovnice s absolutní hodnotou

2.8.9 Parametrické rovnice a nerovnice s absolutní hodnotou .8.9 Parametrické rovnice a nerovnice s absolutní hodnotou Předpoklady: 0,, 806 Pedagogická poznámka: Opět si napíšeme na začátku hodiny na tabuli jednotlivé kroky postupu při řešení rovnic (nerovnic)

Více

AE50S. 1. Bezpečnost. 2. Všeobecné informace o výrobku. 4. Uvedení do provozu. 5. Provoz. 7. Náhradní díly

AE50S. 1. Bezpečnost. 2. Všeobecné informace o výrobku. 4. Uvedení do provozu. 5. Provoz. 7. Náhradní díly IM-P017-11 ST Vydání 3 AE50S Automatický odvzdušňovač pro kapalinové systémy Návod k montáži a údržbě 1. Bezpečnost 2. Všeobecné informace o výrobku 3. Montáž 4. Uvedení do provozu 5. Provoz 6. Údržba

Více

Zvlhčovače vzduchu řady UX

Zvlhčovače vzduchu řady UX Návod k používání a obsluze Zvlhčovače vzduchu řady UX Výrobek název: Zvlhčovač vzduchu FRANCO typ: UX56-M, UX56-T, UX71-TT, UX71-TS Dodavatel název: AGRICO s.r.o. adresa: Rybářská 671, 379 01 Třeboň IČO:

Více

SPRCHOVÁ VANIČKA SP-5 CENA JIŽ OD 6 877 KČ * C2016. * Doporučená prodejní cena bez DPH

SPRCHOVÁ VANIČKA SP-5 CENA JIŽ OD 6 877 KČ * C2016. * Doporučená prodejní cena bez DPH SPRCHOVÁ VANIČKA SP-5 CENA JIŽ OD 6 877 KČ * C2016 * Doporučená prodejní cena bez DPH SP-5 AMBIENTE SPRCHOVÁ VANIČKA SP-5 SE SNÍŽENÝM POLYSTYRÉNOVÝM NOSIČEM Montáž v úrovni podlahy. Méně je někdy více.

Více

IMPORT A EXPORT MODULŮ V PROSTŘEDÍ MOODLE

IMPORT A EXPORT MODULŮ V PROSTŘEDÍ MOODLE Nové formy výuky s podporou ICT ve školách Libereckého kraje IMPORT A EXPORT MODULŮ V PROSTŘEDÍ MOODLE Podrobný návod Autor: Mgr. Michal Stehlík IMPORT A EXPORT MODULŮ V PROSTŘEDÍ MOODLE 1 Úvodem Tento

Více

3. Rozměry a hmotnosti... 3. 4. Přiřazení typů a velikostí čelních desek... 7. 5. Odchylka od TPM... 8

3. Rozměry a hmotnosti... 3. 4. Přiřazení typů a velikostí čelních desek... 7. 5. Odchylka od TPM... 8 Tyto technické podmínky stanovují řadu vyráběných velikostí připojovacích skříní v ekonomickém provedení, které lze použít k čelním deskám VVM, VVPM, ALCM a ALKM. Platí pro výrobu, navrhování, objednávání,

Více

BESTSELLERS 2016 HOME&GARDEN. K 7 Premium FC Home Vysoce výkonný vysokotlaký čistič s navíjecím bubnem na vysokotlakou hadici a čističem ploch.

BESTSELLERS 2016 HOME&GARDEN. K 7 Premium FC Home Vysoce výkonný vysokotlaký čistič s navíjecím bubnem na vysokotlakou hadici a čističem ploch. BESTSELLERS 2016 HOME&GARDEN K 7 Premium FC Home Vysoce výkonný vysokotlaký čistič s navíjecím bubnem na vysokotlakou hadici a čističem ploch. Obj. číslo: 1.317-103.0 Tlak: 20 max. 160 bar Průtok: max.

Více

Větrací jednotky s rekuperací tepla UNIVEX T 600 3500

Větrací jednotky s rekuperací tepla UNIVEX T 600 3500 UNIVEX T 6 35 Popis produktu Příslušenství Sonovent, Termovent pružné hadice a tvarovky MAAU, MTS, TAA, TAAC tlumiče hluku RSK, TSK zpětná klapka MSK, MSKT směšovací a škrticí klapky Kompaktní větrací

Více

CNC brousicí centrum, model UW I F s 5 řízenými osami Plně automatický zásobník brusných kotoučů a zakladač nástrojů

CNC brousicí centrum, model UW I F s 5 řízenými osami Plně automatický zásobník brusných kotoučů a zakladač nástrojů 14 CNC brousicí centrum, model UW I F s 5 řízenými osami Plně automatický zásobník brusných kotoučů a zakladač nástrojů SAACKE - vysoká přesnost v kompaktní formě Nejmodernější technologie Flexibilní zakládání

Více

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

PAVIRO Zesilovač PVA-2P500

PAVIRO Zesilovač PVA-2P500 PAVIRO Zesilovač PVA-2P500 1 PAVIRO PAVIRO zesilovač PVA-2P500. 2 Základní popis PVA-2P500 je 19 zařízení s velikostí 2HU 2-kanálový třídy D zesilovač s galvanicky oddělenými výstupy pro reproduktory (100V

Více

Úvod. Obr. 1: Náčrt půdorysu bytu

Úvod. Obr. 1: Náčrt půdorysu bytu Úvod Tento dokument představuje předpokládaný seznam požadovaných prací souvisejících s rekonstrukcí bytu (viz. náčrt na následujícím obrázku). Skutečný rozsah požadovaných prací se však může od informací

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 40-80 F. Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 40-80 F. Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 4-8 F Telefon: +42155789571 Výrobní č.: 97924176 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGNA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo

Více

Obsah studie. REFERENČNÍ STUDIE V-systém elektro s.r.o. RD OSTRAVA. elektrické podlahové vytápění hlavní a jediný zdroj tepla

Obsah studie. REFERENČNÍ STUDIE V-systém elektro s.r.o. RD OSTRAVA. elektrické podlahové vytápění hlavní a jediný zdroj tepla REFERENČNÍ STUDIE V-systém elektro s.r.o. RD OSTRAVA elektrické podlahové vytápění hlavní a jediný zdroj tepla Obsah studie Základní informace o objektu - informace o stavbě - vytápěná plocha - instalovaný

Více

F600 sáčkové vysavače XXXXX

F600 sáčkové vysavače XXXXX F600 sáčkové vysavače XXXXX Benefity řady F600 NEJVYŠŠÍ SACÍ VÝKON NA TRHU Absolutně nejvyšší sací výkon 530 W umožňuje při běžném znečištění využití minimálního výkonu s velmi nízkou hlučností EXTRÉMNÍ

Více

Obsah balení. Úvod. Stojánek tabletu. termo-papír. mpop. Napájecí kabel 2ks EU/UK koncovka. Bezpečnostní pokyny. Návod k použití.

Obsah balení. Úvod. Stojánek tabletu. termo-papír. mpop. Napájecí kabel 2ks EU/UK koncovka. Bezpečnostní pokyny. Návod k použití. Obsah balení mpop Napájecí kabel 2ks EU/UK koncovka Stojánek tabletu termo-papír Manual Upevňovací konzole s páskou a dvěmi šrouby Montážní šablona Bezpečnostní pokyny Návod k použití Pouze pro modely

Více

1.3.1 Kruhový pohyb. Předpoklady: 1105

1.3.1 Kruhový pohyb. Předpoklady: 1105 .. Kruhový pohyb Předpoklady: 05 Předměty kolem nás se pohybují různými způsoby. Nejde pouze o přímočaré nebo křivočaré posuvné pohyby. Velmi často se předměty otáčí (a některé se přitom pohybují zároveň

Více

PRO KAŽDÉHO, KOMU ČISTÉ NENÍ DOST ČISTÉ.

PRO KAŽDÉHO, KOMU ČISTÉ NENÍ DOST ČISTÉ. Jiné vysávání účinné a pohodlné. PRO KAŽDÉHO, KOMU ČISTÉ NENÍ DOST ČISTÉ. NOVÁ DIMENZE ČISTOTY. Vysavač a tepovač s vodním filtrem. Jiné vysávání účinné a pohodlné. NOVÁ DIMENZE ČISTOTY. Vysavač a tepovač

Více

VOLBA TYPU REGULÁTORU PRO BĚŽNÉ REGULAČNÍ SMYČKY

VOLBA TYPU REGULÁTORU PRO BĚŽNÉ REGULAČNÍ SMYČKY VOLBA TYPU REGULÁTORU PRO BĚŽNÉ REGULAČNÍ SMYČKY Jaroslav Hlava TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Tento materiál vznikl v rámci projektu ESF CZ.1.07/2.2.00/07.0247,

Více

Fig B36 Košový nebo 'T' filtr z nerez oceli

Fig B36 Košový nebo 'T' filtr z nerez oceli Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Výrobce si vyhrazuje právo změn uvedených údajů. opyright 2013 TI-P161-01 ST Vydání 1 Fig 36 Košový nebo 'T' filtr z nerez oceli Popis Fig 36 košový filtr

Více

Manuál TimNet Boiler

Manuál TimNet Boiler Manuál TimNet Boiler Detailní popis: Ovládání teploty užitkové vody v bojleru zajišťuje termostatický modul. Pomocí něj docílíte, aby byla voda v bojleru nahřáta na přesně stanovenou požadovanou teplotu.

Více

odstředivá čerpadla MB s motorovým blokem stav 03.2009 strana B3.01

odstředivá čerpadla MB s motorovým blokem stav 03.2009 strana B3.01 Všeobecně Čerpadla s motorovým blokem, typová řada MB, jsou určena pro použití v chemickém průmyslu. Jsou běžně nasávací, jednostupňová, odstředivá, mají horizontální konstrukční uspořádání v kompaktním

Více

JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY

JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY Po vytvoření nové společnosti je potřeba vytvořit nové uživatele. Tato volba je dostupná pouze pro administrátory uživatele TM s administrátorskými právy. Tento

Více

Rohové spoje kuchyňských pracovních desek s šířkou 60 cm

Rohové spoje kuchyňských pracovních desek s šířkou 60 cm Č. 529 Rohové spoje kuchyňských pracovních desek s šířkou 60 cm Popis Pomocí frézovací šablony PS 900 a vrchní frézky Festool, např. OF 1400, můžete snadno a rychle vyrobit rohové spoje 90 kuchyňských

Více

Víceúčelový vysavač Vax

Víceúčelový vysavač Vax Víceúčelový vysavač Vax 1700 Více informací, kontakty, servis a další na www.vax-cr.cz český návod Obsah Důležité bezpečnostní informace... 1 Výbava vysavače... 2 Vysávání... 4 Čištění koberců, čalounění

Více

AirGateway. Návod / rev.0. Strana 1 z 9

AirGateway. Návod / rev.0. Strana 1 z 9 Strana 1 z 9 1. Úvod... 3 2. Nastavení AirGateway jako station (klient) pro připojení k Vaší WiFi síti... 4 3. Nastavení... 5 Strana 2 z 9 1. Úvod Gratulujeme Vám k zakoupení AirGateway (WIfi propojovací

Více

Centrální vysavače. Více, než jen obyčejné vysávání. www.nilfisk.cz

Centrální vysavače. Více, než jen obyčejné vysávání. www.nilfisk.cz Centrální vysavače Více, než jen obyčejné vysávání www.nilfisk.cz Snadná cesta k čistotě Vysávání je přirozenou součástí úklidu v domácnosti. Je to jeden z těch nevyhnutelných úkolů, které si většina lidí

Více

Tlaková čerpadla BP 2 Garden

Tlaková čerpadla BP 2 Garden Tlaková čerpadla BP 2 Garden Výkonné a s dlouhou životností: zahradní čerpadlo BP 2 Garden je ideální základní řešení zodpovědného zahradního zavlažování z alternativních zdrojů vody, jako jsou cisterny,

Více

českém Úvod Obsah balení WWW.SWEEX.COM LC100040 USB adaptér Sweex pro bezdrátovou síť LAN

českém Úvod Obsah balení WWW.SWEEX.COM LC100040 USB adaptér Sweex pro bezdrátovou síť LAN LC100040 USB adaptér Sweex pro bezdrátovou síť LAN Úvod Nejprve bychom vám rádi poděkovali za zakoupení USB adaptéru Sweex pro bezdrátovou síť LAN. USB adaptér umožňuje snadno a bleskově nastavit bezdrátovou

Více

STROPNÍ DÍLCE PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL

STROPNÍ DÍLCE PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL 4.1.1 PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL POUŽITÍ Předpjaté stropní panely SPIROLL slouží k vytvoření stropních a střešních konstrukcí pozemních staveb. Pro svou vysokou únosnost, odlehčení dutinami a dokonalému

Více

RADA EVROPSKÉ UNIE. Brusel 16. dubna 2013 (OR. en) 8481/13 DENLEG 34 AGRI 240

RADA EVROPSKÉ UNIE. Brusel 16. dubna 2013 (OR. en) 8481/13 DENLEG 34 AGRI 240 RADA EVROPSKÉ UNIE Brusel 16. dubna 2013 (OR. en) 8481/13 DENLEG 34 AGRI 240 PRŮVODNÍ POZNÁMKA Odesílatel: Evropská komise Datum přijetí: 11. dubna 2013 Příjemce: Generální sekretariát Rady Č. dok. Komise:

Více

Popis a funkce klávesnice Gama originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého překladu

Popis a funkce klávesnice Gama originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého překladu Popis a funkce klávesnice Gama originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého překladu Klávesnice Gama používá nejnovější mikroprocesorovou technologii k otevírání dveří, ovládání zabezpečovacích

Více

neviditelné a o to více nebezpečné radioaktivní částice. Hrozbu představují i freony, které poškozují ozónovou vrstvu.

neviditelné a o to více nebezpečné radioaktivní částice. Hrozbu představují i freony, které poškozují ozónovou vrstvu. OCHRANA OVZDUŠÍ Ovzduší je pro člověka jednou z nejdůležitějších složek, které tvoří životního prostředí a bez které se nemůže obejít. Vdechovaný vzduch a vše, co obsahuje, se dostává do lidského těla

Více

Prohlášení podnikové skupiny winkler k ochraně a udržení životního prostředí

Prohlášení podnikové skupiny winkler k ochraně a udržení životního prostředí Prohlášení podnikové skupiny winkler k ochraně a udržení životního prostředí Stav: srpen 2016 Christian Winkler GmbH & Co. KG Leitzstraße 47 D-70469 Stuttgart Telefon: +49 711 85999-0 Telefax: +49 711

Více

Euro a stabilizační role měnové politiky. 95. Žofínské fórum Euro s otazníky? V Česku v představách, na Slovensku realita Praha, 13.

Euro a stabilizační role měnové politiky. 95. Žofínské fórum Euro s otazníky? V Česku v představách, na Slovensku realita Praha, 13. Euro a stabilizační role měnové politiky Zdeněk k TůmaT 95. Žofínské fórum Euro s otazníky? V Česku v představách, na Slovensku realita Praha, 13. listopadu 2008 Co nás spojuje a v čem se lišíme Režim

Více

OKLADKA ROZDZIALU 2405-K

OKLADKA ROZDZIALU 2405-K OKLADKA ROZDZIALU 0-K SILOVÁ SKLÍČIDLA SE STROJNÍM OVLÁDÁNÍM A UPÍNACÍ VÁLCE obsah I Silová Sklíčidla Se Strojním ovládáním průchozí 8- III Silová Sklíčidla S integrovaným pneumatickým válcem -8 TYP počet

Více

Pingpongový míček. Petr Školník, Michal Menkina. TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií

Pingpongový míček. Petr Školník, Michal Menkina. TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Petr Školník, Michal Menkina TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Tento materiál vznikl v rámci projektu ESF CZ.1.7/../7.47, který je spolufinancován

Více

Čistěte a uklízejte zem s minimální námahou

Čistěte a uklízejte zem s minimální námahou Čistěte a uklízejte zem s minimální námahou Nečistoty na vašem pozemku můžete snadno odklidit některým z našich výkonných a rychlých foukačů. Zbavte se listí, slámy, trávy, prachu, pavučin, písku, štěrku

Více

Návod k použití hydraulického zvedáku

Návod k použití hydraulického zvedáku Návod k použití hydraulického zvedáku Katalogové číslo: 186049, 186050 Upozornění Majitel/uživatel si musí před použitím pozorně přečíst tento návod a ujasnit si všechny informace, které jsou zde obsaženy.

Více

DL-522C (s Helperem) Ref. No.16.07 + 16.08 (Helper) typ DL-522, Ref. No. 16.07

DL-522C (s Helperem) Ref. No.16.07 + 16.08 (Helper) typ DL-522, Ref. No. 16.07 Ferdus, s.r.o. J. Fučíka 699, 768 11 Chropyně e-mail: info@ferdus.cz, tel./fax: 577 103 566, 573 356 390 E-OBCHOD : www.ferdus.cz Montážní stroj osobních a lehkých nákladních pneumatik CHARAKTERISTIKA

Více

www.ivarcs.cz TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KULOVÝ UZÁVĚR REGULAČNÍ 2) Typ: IVAR.TOP BALL 3) Charakteristika použití:

www.ivarcs.cz TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KULOVÝ UZÁVĚR REGULAČNÍ 2) Typ: IVAR.TOP BALL 3) Charakteristika použití: 1) Výrobek: KULOVÝ UZÁVĚR REGULAČNÍ 2) Typ: IVAR.TOP BALL 3) Charakteristika použití: IVAR.TOP BALL je plnoprůtokový kulový uzávěr s plastovou ovládací rukojetí, která umožňuje přesné nastavení Kv hodnoty

Více

Kvadratické rovnice pro učební obory

Kvadratické rovnice pro učební obory Variace 1 Kvadratické rovnice pro učební obory Autor: Mgr. Jaromír JUŘEK Kopírování a jkaékoliv další využití výukového materiálu je povoleno pouze s uvedením odkazu na www.jarjurek.cz. 1. Kvadratické

Více

J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny

J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny Naše cena bez DPH : 32.420 Kč Naše cena s DPH : 39.229 Kč Dostupnost: Skladem v Brně Katalogové číslo: 56000A EAN: 8595620604537 Stáhněte si katalog s nabídkou

Více

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013 Výsledky testování školy Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy Školní rok 2012/2013 Základní škola Ústí nad Orlicí, Komenského 11 Termín zkoušky:

Více

Tichý vysavač třídy 4A v kompaktním provedení. Odstraní i zašlapané nečistoty! SILENCE FORCE COMPACT 4A ANIMAL CARE RO6383EA Sáčkový vysavač RO6383EA

Tichý vysavač třídy 4A v kompaktním provedení. Odstraní i zašlapané nečistoty! SILENCE FORCE COMPACT 4A ANIMAL CARE RO6383EA Sáčkový vysavač RO6383EA SILENCE FORCE COMPCT 4 NIML CRE RO6383E Sáčkový vysavač RO6383E Tichý vysavač třídy 4 v kompaktním provedení. Odstraní i zašlapané nečistoty! Vysavač Silence Force 4 prošel všemi testy evropského energetického

Více

Čističe vzduchu BAP 615 a BAP 625 Návod k použití

Čističe vzduchu BAP 615 a BAP 625 Návod k použití rázdno Čističe vzduchu BAP 615 a BAP 625 Návod k použití (platný od 1. 1. 2003) Přečtěte si pečlivě tento Návod k použití a po přečtení jej pečlivě uschovejte! Při správném používání a vhodné péči Vám

Více