Penzion s pečovatelskou službou, Na Blatech 3211, Česká Lípa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Penzion s pečovatelskou službou, Na Blatech 3211, Česká Lípa"

Transkript

1 Penzion s pečovatelskou službou, Na Blatech 3211, Česká Lípa Smlouva o nájmu bytu zvláštního určení uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi stranami Sociální služby města České Lípy, p. o. Školní 2213, Česká Lípa, , IČ zastoupené: Mgr. Evou Stehlíkovou, ředitelkou dále jen pronajímatel a.. trvale bytem: Na Blatech 3211, Česká Lípa dále jen nájemce I. Předmět a doba nájmu 1. Předmětem této smlouvy je nájem bytu č.. o velikosti 2 + 0, I. kategorie, spolu s příslušenstvím, v 1. patře Penzionu s pečovatelskou službou, Na Blatech 3211, Česká Lípa, dále jen předmět nájmu. 2. Byt se skládá z následujících prostor: pokoj obytný 21,29 m 2 ložnice 11,34 m 2 chodba 7,20 m 2 koupelna 2,86 m 2 WC 1,65 m 2 komora 4,95 m 2 Celková podlahová plocha bytu: 49,29 m 2 3. Příslušenství bytu sestává z: vestavěná skříň kuchyňská linka termoregulační ventily Přesný popis bytu, jeho vybavení, příslušenství a stavu je uveden v protokolu o předání a převzetí bytu, který je nedílnou součástí této smlouvy a tvoří přílohu č. 2. Podpisem protokolu nájemce

2 stvrzuje, že se s technickým stavem bytu podrobně seznámil a shledal jej ve stavu způsobilém pro užívání k účelu bydlení, a že převzal klíče k bytu a hlavnímu vchodu objektu. 4. Pronajímatel touto smlouvou přenechává nájemci byt k zajištění bytových potřeb nájemce, a to za podmínek níže uvedených. 5. Nájem se touto smlouvou uzavírá na dobu neurčitou. II. Hrazení nájemného a úhrady za plnění spojená s užíváním bytu a související služby 1. Nájemce se podpisem této smlouvy o nájmu zavazuje hradit pronajímateli nájemné a zálohy na úhrady za plnění spojená s užíváním bytu a souvisejících služeb (dále jen služby) v celkové výši Kč (slovy: ) a to v pravidelných měsíčních splátkách splatných vždy do 20. dne v měsíci, na který se platby vztahují. Stanovená výše úhrad vyplývá z evidenčního listu, který je nedílnou součástí této smlouvy a tvoří přílohu č. 1. Platby nájemného za ubytování a služby je nájemce povinen hradit buď v hotovosti oproti dokladu (stvrzenka), nebo na účet číslo: /0300, vedený u ČSOB Česká Lípa, pod variabilním symbolem 3211.(číslo popisné objektu a číslo bytové jednotky). 2. Za služby dle článku 1. se považují dodávky vody, dodávky tepla a TUV, osvětlení společných prostor v domě, náklady na společnou televizní anténu, provoz výtahu, úklid společných prostor v domě, vytápění společných prostor v domě. 3. Nájemce se zavazuje oznámit okamžitě jakoukoliv změnu mající vliv na výpočet úhrady za ubytování a služby. 4. Pronajímatel je povinen skutečné náklady na služby nájemci každoročně vyúčtovat a provést vyrovnání případných přeplatků či nedoplatků. Vyúčtování doručí pronajímatel nájemci nejpozději do 31. května od skončení zúčtovacího období. Na požádání nájemce mu pronajímatel předloží potřebné doklady. Po zúčtování daného kalendářního roku bude vždy proveden přepočet úhrad za služby, který bude platný pro rok nadcházející a to vždy nejpozději do 20. dne následujícího kalendářního čtvrtletí. Případný nedoplatek nebo přeplatek zjištěný při vyúčtování je splatný do 15- ti dnů ode dne, kdy bylo vyúčtování doručeno nájemci. 5. Nezaplatí-li nájemce nájemné nebo zálohy na úhrady za služby do pěti dnů po splatnosti, je povinen zaplatit pronajímateli poplatek z prodlení podle platných právních předpisů. Nezaplatí-li nájemce nájemné nebo zálohy na úhrady za služby za dobu delší než tři měsíce, je pronajímatel oprávněn nájem vypovědět bez výpovědní doby postupem dle článku IV., odst Počínaje rokem 2015 může vlastník každoročně s účinností na období od 1. ledna upravit výši nájemného na částku, kterou jako nejvyšší možné nájemné stanoví zvláštní právní předpis. Není-li nájemné upraveno zvláštním právním předpisem, může vlastník každoročně s účinností na období od 1. ledna upravit výši nájemného v závislosti na růstu spotřebitelských cen v předchozím kalendářním roce.

3 III. Práva a povinnosti spojené s nájmem bytu 1. Pronajímatel je povinen zajistit nájemci plný a nerušený výkon práv spojených s užíváním bytu. 2. Nájemce bytu má vedle práva užívat byt i právo užívat společné prostory a zařízení domu, jakož i požívat plnění, jejichž poskytování je s užíváním bytu spojeno. Nájemce se zavazuje užívat předmět nájmu za účelem bydlení pouze pro svou osobu. Nájemce je povinen zajistit, aby jiné osoby neužívaly předmět nájmu bez předchozího písemného souhlasu pronajímatele. Nájemce bere na vědomí, že případné neoprávněné užívání předmětu nájmu jinou osobou bude hrubým porušením jeho povinností vůči pronajímateli 3. Nájemce je povinen užívat byt, společné prostory a zařízení domu řádně a řádně požívat plnění, jejichž poskytování je spojeno s užíváním bytu. 4. Nájemce je povinen při výkonu svých práv dbát, aby v domě bylo vytvořeno prostředí zajišťující ostatním nájemcům výkon jejich práv. Nájemce je povinen odstranit poškození a vady, které způsobil v domě sám nebo ti, kdo s ním bydlí. Nestane-li se tak, má pronajímatel právo po předchozím upozornění nájemce poškození a vady odstranit a požadovat od nájemce náhradu. 5. Nájemce provádí a hradí běžnou údržbu a drobné opravy související s užíváním bytu. Vymezení drobných oprav a nákladů spojených s běžnou údržbou je obsaženo v příloze č. 4, která je nedílnou součástí této smlouvy. 6. Nájemce je povinen oznámit bez zbytečného odkladu, nejdéle do 3 dnů od jejich zjištění, referentce majetkové správy pronajímatele potřebu těch oprav v bytě, které má nést pronajímatel, a umožnit jejich provedení; jinak odpovídá za škodu, která nesplněním této povinnosti vznikla. 7. Nájemce nesmí provádět stavební úpravy ani jinou podstatnou změnu v bytě bez písemného souhlasu pronajímatele, a to ani na svůj náklad. 8. Oznámí-li to pronajímatel předem v přiměřené době, umožní mu nájemce v nezbytném rozsahu prohlídku bytu, jakož i přístup do něho za účelem provedení potřebné opravy nebo údržby věci. Předchozí oznámení se nevyžaduje, je-li nezbytné zabránit škodě nebo hrozí-li nebezpečí z prodlení. 9. Nájemce je povinen bez zbytečného odkladu oznámit pronajímateli změny v počtu spolubydlících osob v bytě a další skutečnosti rozhodné pro výpočet výše úhrad za služby, a to nejpozději do jednoho měsíce ode dne, kdy tato skutečnost nastala. Neučiní-li tak nájemce ani do dvou měsíců, co změna nastala, považuje se to za závažné porušení povinností nájemce. Pronajímatel provede na základě tohoto oznámení změnu svých evidencí a vystaví nájemci doklad o provedené změně v měsíčním předpisu záloh na služby. 10. V případě úmrtí jednoho z manželů, je druhý povinen se v nejbližší možné době přestěhovat do volné bytové jednotky pro jednotlivce, nejdéle však do 1 měsíce od uvolnění bytové jednotky pro jednotlivce.

4 IV. Skončení nájmu bytu 1. Nájem bytu skončí písemnou dohodou mezi pronajímatelem a nájemcem nebo písemnou výpovědí. Písemná výpověď nájmu sjednaného podle této smlouvy, bude doručována vždy prostřednictvím doručujícího orgánu (pošta), a to jako poštovní zásilka dodávaná do vlastních rukou adresáta do místa jeho bydliště. Nepodaří-li se poště takovou zásilku dodat, např. proto, že obeslaná strana či obeslaný zástupce na své adrese nebyli zastiženi, a obeslaná strana či obeslaný zástupce si zásilku od pošty nevyzvedne do deseti dnů od uložení zásilky podle poštovních předpisů, považuje se poslední den této lhůty za den doručení zásilky, i když se obeslaná strana či obeslaný zástupce o uložení nedozvěděli. Výpovědní doba běží od prvního dne kalendářního měsíce následujícího poté, co výpověď došla druhé straně. 2. Pronajímatel může vypovědět nájem na dobu určitou nebo neurčitou v tříměsíční výpovědní době zejména poruší-li nájemce hrubě svou povinnost vyplývající z nájmu, má-li být byt vyklizen, protože je z důvodu veřejného zájmu potřebné s bytem nebo domem, ve kterém se byt nachází, naložit tak, že byt nebude možné vůbec užívat, nebo je-li tu jiný obdobně závažný důvod pro vypovězení nájmu. Vypoví-li takto pronajímatel nájem, uvede ve výpovědi výpovědní důvod. 3. Pronajímatel může vypovědět nájem bez výpovědní doby a požadovat, aby mu nájemce bez zbytečného odkladu byt odevzdal, pokud nájemce porušuje svou povinnost zvlášť závažným způsobem, zejména pokud nezaplatí nájemné a náklady za služby za dobu alespoň tří měsíců, poškozuje-li byt závažným nebo nenapravitelným způsobem, způsobuje-li jinak závažné škody nebo obtíže pronajímateli nebo osobám, které v domě bydlí nebo užívá-li neoprávněně byt jiným způsobem nebo k jinému účelu, než bylo ujednáno. Pronajímatel má povinnost uvést ve výpovědi, v čem spatřuje závažné porušení nájemcovy povinnosti. 4. Vypoví-li nájem pronajímatel, má povinnost poučit nájemce o jeho právu vznést proti výpovědi námitky a navrhnout přezkoumání oprávněnosti výpovědi soudem. Nájem bytu zvláštního určení může pronajímatel vypovědět pouze s předchozím souhlasem toho, kdo takový byt svým nákladem zřídil, popřípadě jeho právního nástupce. 5. Nájem bytu skončí také smrtí nájemce. Pronajímatel vyzve osoby, které bydlely v bytě společně s nájemcem, aby byt vyklidily a uvedly do původního stavu do jednoho měsíce ode dne, kdy výzvu obdrží; nejsou-li v bytě takové osoby, pronajímatel vyzve obdobně nájemcovy dědice. Předchozí věta se použije i na případ, kdy nájemce byt trvale opustí. Pro oba případy platí dohoda, která je nedílnou součástí této smlouvy a tvoří přílohu č V případě, že nájem bytu byl sjednán na určitou dobu, skončí uplynutím této doby.

5 V. Závěrečná ustanovení 1. Touto smlouvou neupravená práva a povinnosti stran se řídí platným Domovním a provozním řádem s názvem Zásady pro provoz, který tvoří přílohu č. 5 této smlouvy. Pokud tato smlouva a její přílohy nestanoví jinak, platí pro užívání bytu, společných prostor a zařízení domu příslušná ustanovení občanského zákoníku a další obecně závazné předpisy. 2. Případné změny a doplňky této smlouvy vyžadují ke své platnosti písemný souhlas obou smluvních stran. 3. Tato smlouva o nájmu byla mezi výše uvedenými stranami sjednána s účinností ke dni převzetí předmětu nájmu nájemcem na základě protokolu o převzetí bytu, který tvoří přílohu č. 1 této smlouvy. Od tohoto dne platí pro nájemce povinnost hradit nájemné a úhradu za služby. 4. Strany této smlouvy prohlašují, že si znění smlouvy před jejím podpisem přečetly, jejímu obsahu porozuměly a že souhlasí se všemi jejími ustanoveními, dobrovolně vstupují do všech zde uvedených práv a závazků. 5. Tato smlouva byla stranami podepsána ve dvou vyhotoveních, z nichž každá smluvní strana obdržela po jednom vyhotovení. 6. Přílohy této smlouvy tvoří nedílnou součást. Přílohy: 1. Evidenční list 2. Protokol o převzetí bytu 3. Dohoda ke smlouvě o nájmu bytu zvláštního určení 4. Zásady pro provoz 5. Vymezení drobných oprav a nákladů spojených s běžnou údržbou. V České Lípě dne... Mgr. Eva Stehlíková, ředitelka pronajímatel... nájemce

SMLOUVA O VÝPŮJČCE čj. BS 2 10/P - 2016

SMLOUVA O VÝPŮJČCE čj. BS 2 10/P - 2016 SMLOUVA O VÝPŮJČCE čj. BS 2 10/P - 2016 Bytová správa Ministerstva vnitra, s.p.o. se sídlem: Na Pankráci 1623/72, 140 00 Praha 4 - Nusle zastoupená: Ing. Miroslavem Boháčem, ředitelem IČO: 65737393 DIČ:

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS

SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS 1) pan paní: narozen narozena: bydliště: v textu této smlouvy dále jen osoba a 2) organizace: Sociální služby města České Lípy, příspěvková organizace

Více

Nájemní smlouvu. Preambule

Nájemní smlouvu. Preambule Institut klinické a experimentální medicíny státní příspěvková organizace, zřizovací listina č.j. 17268-II/2012 ze dne 29.května 2012 se sídlem Vídeňská 1958/9, 140 21 Praha 4 IČ: 00023001, DIČ: CZ00023001

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o nájmu ze dne 23. 07. 2008

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o nájmu ze dne 23. 07. 2008 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o nájmu ze dne 23. 07. 2008 I. Smluvní strany 1. Město Boskovice, IČO: 00279978, se sídlem Městský úřad Boskovice, Masarykovo náměstí 4/2, 680 18 Boskovice, okres Blansko a (jako

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ ) I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo:

Více

Pachtovní smlouva. pachtovní smlouvu :

Pachtovní smlouva. pachtovní smlouvu : Pachtovní smlouva uzavřená níže psaného dne, měsíce a roku ve smyslu ust. 2332 a násl. a zejména 2345 a násl, občanského zákoníku mezi propachtovatelem díl Obec Studená, nám. Sv. J. Nepomuckého 18, 378

Více

Příloha C - Účtování a placení

Příloha C - Účtování a placení Příloha C - Účtování a placení 2 Obsah 1 Úvod... 3 2 Postup vyúčtování a platební podmínky... 3 3 Ručení... 4 3 1 Úvod 1.1. Tato Příloha popisuje shromažďování údajů, postup vyúčtování a placení cen za

Více

PACHTOVNÍ a NÁJEMNÍ SMLOUVA. DOHODA O ÚHRADĚ POHLEDÁVEK uzavřená dle ust. 2332 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

PACHTOVNÍ a NÁJEMNÍ SMLOUVA. DOHODA O ÚHRADĚ POHLEDÁVEK uzavřená dle ust. 2332 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník MMPr/SML/0156/2015 PACHTOVNÍ a NÁJEMNÍ SMLOUVA a DOHODA O ÚHRADĚ POHLEDÁVEK uzavřená dle ust. 2332 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

Nájemní smlouva. se v souladu s ustanovením paragrafu 663 a násl. Občanského zákoníku, dohodli na uzavření této smlouvy :

Nájemní smlouva. se v souladu s ustanovením paragrafu 663 a násl. Občanského zákoníku, dohodli na uzavření této smlouvy : Nájemní smlouva Pronajímatel : Bydliště: Datum narození: a ( dále jen pronajímatel ) : Bydliště: Datum narození: Číslo pasu: ( dále jen nájemce ) se v souladu s ustanovením paragrafu 663 a násl. Občanského

Více

OBSAH BYDLENÍ V NÁJMU................................ Zakázaná ujednání.............................

OBSAH BYDLENÍ V NÁJMU................................ Zakázaná ujednání............................. OBSAH I. BYDLENÍ V NÁJMU................................ 11 1. Uzavírání nájemní smlouvy...................... 12 1.2 Nájem bytu k rekreačním nebo krátkodobým účelům..................... 16 1.3 Trvání

Více

Dům s pečovatelskou službou, Ústecká 2855, Česká Lípa

Dům s pečovatelskou službou, Ústecká 2855, Česká Lípa Dům s pečovatelskou službou, Ústecká 2855, Česká Lípa Smlouva o nájmu bytu zvláštního určení uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský

Více

PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ

PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ Obsah 1 Úvod... 3 2 Postup vyúčtování... 3 3 Placení... 4 4 Ručení... 5 1 Úvod 1.1. Tato Příloha popisuje shromažďování údajů, postup vyúčtování a placení cen za služby elektronických

Více

Veřejnoprávní smlouva č. 2012/XX/XXX

Veřejnoprávní smlouva č. 2012/XX/XXX Veřejnoprávní smlouva č. 2012/XX/XXX Na základě usnesení Rady obce Benešovice, ze dne XX.XX.2012 č. XX/XX/2012 a usnesení Rady města Stříbra, ze dne XX.XX.2012 č. XX/XX/2012 uzavírají podle 63 odst. 1

Více

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem R. D.

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem R. D. Materiál číslo: 18 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

PŘÍLOHA 12 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ. Účtování a placení

PŘÍLOHA 12 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ. Účtování a placení PŘÍLOHA 12 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ Účtování a placení OBSAH 1 ROZSAH DOKUMENTU...3 2 VÝPOČET CEN...3 3 VYÚČTOVÁNÍ... 4 4 SPORY TÝKAJÍCÍ SE VYÚČTOVÁNÍ...5 5 PLACENÍ...5 2 1 Rozsah

Více

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s R. a Z. P.

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s R. a Z. P. Materiál číslo: 16 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

VYHLAŠUJE ZÁMĚR. Obsah:

VYHLAŠUJE ZÁMĚR. Obsah: VYHLAŠUJE ZÁMĚR Evid. č. záměru: EKO/032/12 Vyvěšeno: 14. 6. 2012 Zpracoval odbor: ekonomický Uzávěrka: 16. 7. 2012 Zodpovídá: Mgr. Blanka Semelová Telefon: 577 043 655 Obsah: Zlínský kraj vyhlašuje záměr

Více

Z á p i s. z jednání legislativně právní komise SON ČR

Z á p i s. z jednání legislativně právní komise SON ČR Z á p i s z jednání legislativně právní komise SON ČR Datum jednání: 17. 5. 2013, vždy od 14,00 hod. do 18,00 hod., Místo jednání: SON ČR, místnost č. 2 Přítomni: Mgr. Lenka Veselá, JUDr. Jitka Kocianová,

Více

Smlouva o výpůjčce a darování č. Uzavřená podle ustanovení 2193 a násl. a zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Smlouva o výpůjčce a darování č. Uzavřená podle ustanovení 2193 a násl. a zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouva o výpůjčce a darování č. Uzavřená podle ustanovení 2193 a násl. a zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany: Jméno, příjmení, titul: Číslo občanského průkazu: Adresa bydliště: Tel.:

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 OBEC SULKOVEC Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Sulkovec se

Více

uzavřená podle 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

uzavřená podle 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Smlouva Nájemní smlouva uzavřená podle 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany Statutární město Ostrava, Prokešovo

Více

Obchodní podmínky. Majitel a provozovatel latkysvetluska. Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808

Obchodní podmínky. Majitel a provozovatel latkysvetluska. Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808 Obchodní podmínky Majitel a provozovatel latkysvetluska Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808 Tel: 728 413 506 Korespondenční adresa: Kateřina Sedmerová, Italská

Více

Smlouva o dodávce tepelné energie

Smlouva o dodávce tepelné energie Smlouva o dodávce tepelné energie podle 76 odst. 3 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický zákon) a podle

Více

SMLOUVA O NÁJMU HROBOVÉHO MÍSTA

SMLOUVA O NÁJMU HROBOVÉHO MÍSTA SMLOUVA O NÁJMU HROBOVÉHO MÍSTA uzavřená dle ust. 25 zákona č. 256/2001 Sb., o pohřebnictví a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o pohřebnictví ) Obec Veliká Ves zastoupená:

Více

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů I. Smluvní strany Masarykova univerzita Filozofická fakulta se sídlem, 602 00 Brno zastoupená prof. PhDr. Milanem Polem, CSc., děkanem Filozofické

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 433/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 407 ze dne 08.06.2015 Uzavření Smlouvy o nájmu školních nebytových prostor mezi Městskou částí Praha 3 a Základní školou, Praha

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami

OBCHODNÍ PODMÍNKY KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami OBCHODNÍ PODMÍNKY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami Prodávající: Sídlo: zastoupený : Právní forma: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části Rada městské části 1. s c h v a l u j e MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-022-043-15 ze dne 25.5.2015 Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se

Více

Vzorová smlouva o správě nemovitostí

Vzorová smlouva o správě nemovitostí SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY DOMU A POZEMKU (SMLOUVA O SPRÁVĚ NEMOVITOSTÍ) organizace: Aval Rent s.r.o. se sídlem: K Linhartu 200/27, Doubí, 360 07 Karlovy Vary IČ: 29064619 zapsáno ve veřejném rejstříku

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 77/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 77/2016 č.j.: 77/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 73 ze dne 03.02.2016 Pronájem nebytového prostoru v budově Vinohradská 176/1513, Praha 3 Rada městské části I. s c h v a l u j e

Více

SMLOUVA. o poskytnutí osobní asistence

SMLOUVA. o poskytnutí osobní asistence SMLOUVA o poskytnutí osobní asistence Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan/paní...(jméno a příjmení), nar.... (datum narození), bydliště..., rodné číslo..., kontaktní telefon... v textu

Více

Smlouva o podnájmu prostoru sloužícího k podnikání a o nájmu pozemků

Smlouva o podnájmu prostoru sloužícího k podnikání a o nájmu pozemků Smlouva o podnájmu prostoru sloužícího k podnikání a o nájmu pozemků uzavřená dle ust. 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v aktuálním znění (dále jen občanský zákoník ) Obec Velemín

Více

Zastoupen: zapsaný v obchodním rejstříku vedeném.. soudem v, oddíl..., vložka.. na straně druhé (dále jen nájemce )

Zastoupen: zapsaný v obchodním rejstříku vedeném.. soudem v, oddíl..., vložka.. na straně druhé (dále jen nájemce ) Smlouva o zajištění stravovacích služeb a nájmu nebytových prostor (uzavřená na základě ustanovení 2 302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) Pronajímatel: VŠCHT Praha Správa účelových zařízení

Více

Příloha č. 11 usnesení 53. Rady města Stříbra ze dne 02.09.2013. Smlouva o výpůjčce

Příloha č. 11 usnesení 53. Rady města Stříbra ze dne 02.09.2013. Smlouva o výpůjčce Smlouva o výpůjčce uzavřená ve smyslu ustanovení 659 a násl. zákona č. 40 / 1964 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE Evidenční číslo smlouvy:.. kterou podle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách uzavřeli:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE Evidenční číslo smlouvy:.. kterou podle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách uzavřeli: Charita Vsetín Horní náměstí 135, 755 01 Vsetín, tel: 571 411 709 e-mail: vsetin@vsetin.charita.cz; www.vsetin.caritas.cz IČO: 44740778, účet: KB 563344851/0100 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE Evidenční

Více

DOHODA O SPOLUPRÁCI. č. OLP/xxx/2015 č. XXXXXXXXXX č.xxxxxxxxxx

DOHODA O SPOLUPRÁCI. č. OLP/xxx/2015 č. XXXXXXXXXX č.xxxxxxxxxx DOHODA O SPOLUPRÁCI č. OLP/xxx/2015 č. XXXXXXXXXX č.xxxxxxxxxx uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 1746 odst. 2 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen dohoda ) mezi účastníky:

Více

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst!

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále též jen obchodní zákoník ) a zákona

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 44/25014

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 44/25014 č.j.: 44/25014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 42 ze dne 15.01.2014 Podněty Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d o

Více

Reklamační řád. Obsah

Reklamační řád. Obsah Obsah 1 Úvod... 2 2 Úvodní ustanovení... 2 3 Předmět reklamace/stížnosti... 2 4 Způsob podání reklamace/stížnosti... 3 5 Náležitosti reklamace/stížnosti... 3 6 Způsob vyřízení reklamace/stížnosti Společností...

Více

Smlouva o výpůjčce č. OŠKMS/18/05

Smlouva o výpůjčce č. OŠKMS/18/05 Smlouva o výpůjčce č. OŠKMS/18/05 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 659 a násl. zák. č. 40/1964 Sb. občanského zákoníku, v platném znění, mezi účastníky: 1 Město Břeclav Nám. T G. Masaryka

Více

{iagisfrát města Jihlavy. Dohoda o poskytnutí finanční dotace

{iagisfrát města Jihlavy. Dohoda o poskytnutí finanční dotace {iagisfrát města Jihlavy smlouva zaevidována J. [~pd Statutární město Dohoda o poskytnutí finanční dotace Statutární město Jihlava, Masarykovo náměstí 1, 586 28 Jihlava, IC: 00286010, bankovní spojení:

Více

(změny zvýrazněny tučně, novelizované znění zákona nabývá účinnosti 1. 1. 2016) Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky:

(změny zvýrazněny tučně, novelizované znění zákona nabývá účinnosti 1. 1. 2016) Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZÁKONA č. 67/2013 Sb., kterým se upravují některé otázky související s poskytováním plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů v domě s byty, jak vyplývá ze změn provedených zákonem

Více

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ Příloha č. 1 Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadávací dokumentace Název zakázky: SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ 1. Doba a místo plnění veřejné zakázky: Termín zahájení:

Více

Smlouva o poskytování pečovatelské služby

Smlouva o poskytování pečovatelské služby Smlouva o poskytování pečovatelské služby Evidenční číslo: Poskytovatel: Charita sv. Anežky Otrokovice Telefon: Na Uličce 1617 IČ: 46276262 a Uživatel: 76502 Otrokovice zastoupený objednatelem (zákonným

Více

SMLOUVA O VÝPŮJČCE Č. [ ]

SMLOUVA O VÝPŮJČCE Č. [ ] SMLOUVA O VÝPŮJČCE Č. [ ] obchodní společnost P2P finance CZ s.r.o., IČ: 03114147, se sídlem U Libeňského pivovaru 63/2, 180 00 Praha 8 Libeň, zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa dotační program pro podporu talentů v roce 2016 č. xxx

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa dotační program pro podporu talentů v roce 2016 č. xxx Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa dotační program pro podporu talentů v roce 2016 č. xxx Smluvní strany 1. Město Česká Lípa sídlo: nám. T. G. Masaryka 1, Česká Lípa

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená podle 2201 a násl. a 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená podle 2201 a násl. a 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená podle 2201 a násl. a 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Městská kulturní zařízení v Litoměřicích, příspěvková

Více

Nájemní smlouva č. UKRUK/../2016

Nájemní smlouva č. UKRUK/../2016 Nájemní smlouva č. UKRUK/../2016 uzavřená dle 2201 a násl. ve spojení s 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Univerzita Karlova v Praze (týká se Filozofické

Více

Městská část Praha - Kunratice. Tělocvičná jednota Sokol Kunratice SMLOUVA O VÝPŮJČCE

Městská část Praha - Kunratice. Tělocvičná jednota Sokol Kunratice SMLOUVA O VÝPŮJČCE 16 007 2 00 Městská část Praha - Kunratice a Tělocvičná jednota Sokol Kunratice SMLOUVA O VÝPŮJČCE TATO SMLOUVA O VÝPŮJČCE BYLA UZAVŘENA DLE UST. 2193-2200 ZÁK. Č. 89/2012 SB. OBČANSKÝ ZÁKONÍK, V PLATNÉM

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 352/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 309 ze dne 11.05.2016 Uzavření Smlouvy o zajištění péče o děti mezi Městskou částí Praha 3 a organizací NOVÁ TROJKA, z. s. Rada

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 150 ze dne 09.03.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 150 ze dne 09.03.2015 č.j.: 175/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 150 ze dne 09.03.2015 Schválení partnerství MČ Praha 3 v projektu Revitalizace a obnova historické části lokality Olšanského hřbitova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 02.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

č.j. 9 E 94/2012-183 U S N E S E N Í

č.j. 9 E 94/2012-183 U S N E S E N Í č.j. 9 E 94/2012-183 U S N E S E N Í Okresní soud ve Vyškově rozhodl samosoudcem Mgr. Silvií Knollovou ve věci výkonu rozhodnutí zpeněžením majetku zůstavitelky JUDr. Hany Kabelkové, nar. 5.9.1943, zemř.

Více

SMLOUVA O NÁJMU. I. Smluvní strany. uzavírají tuto smlouvu o nájmu veřejného tábořištěv Ostré. II. Předmět nájmu

SMLOUVA O NÁJMU. I. Smluvní strany. uzavírají tuto smlouvu o nájmu veřejného tábořištěv Ostré. II. Předmět nájmu SMLOUVA O NÁJMU Obec Ostrá zastoupená Mgr. Janou Kauckou Ostrá 172, Lysá nad Labem, 289 22 IČ : 00239585 dále jen pronajímatel a...... dále jen nájemce I. Smluvní strany uzavírají tuto smlouvu o nájmu

Více

S M L O U V A O N Á J M U P R O S T O R S L O U Ž Í C Í CH P O D N I K Á N Í uzavřená dle ustanovení 2302 a násl. občanského zákoníku

S M L O U V A O N Á J M U P R O S T O R S L O U Ž Í C Í CH P O D N I K Á N Í uzavřená dle ustanovení 2302 a násl. občanského zákoníku S M L O U V A O N Á J M U P R O S T O R S L O U Ž Í C Í CH P O D N I K Á N Í uzavřená dle ustanovení 2302 a násl. občanského zákoníku č. Technické služby Havlíčkův Brod, IČ: 7088041 DIČ: CZ70188041, se

Více

uzavírají podle 152 a 588 a násled. Občanského zákoníku v platném znění tuto kupní smlouvu a smlouvu o zřízení zástavního práva :

uzavírají podle 152 a 588 a násled. Občanského zákoníku v platném znění tuto kupní smlouvu a smlouvu o zřízení zástavního práva : 1 Bytová správa Ministerstva vnitra se sídlem Na Pankráci 72, Praha 4, PSČ 140 00 zastoupená Ing. Jiřím Bártou, pověřeným řízením t \ A \ IČ: 65737393 % \ DIČ: 004-65737393 O J bankovní spojení 31825881/0710,

Více

na dobu neurčitou č. SML..

na dobu neurčitou č. SML.. Smlouva o nájmu pozemku (jeho části) na dobu neurčitou č. SML.. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: firma:. sídlo:.. zast.:.., předsedou představenstva.,místopředsedkyně představenstva IČ:.

Více

Bytové družstvo NA KORÁBĚ, IČO 29154634. se sídlem Na Korábě 362/4, Libeň, 180 00 Praha 180 00. Zápis z členské schůze

Bytové družstvo NA KORÁBĚ, IČO 29154634. se sídlem Na Korábě 362/4, Libeň, 180 00 Praha 180 00. Zápis z členské schůze Zápis z členské schůze BYTOVÉHO DRUŽSTVA NA KORÁBĚ, IČO 29154634 se sídlem Na Korábě 362/4, Libeň, 180 00 Praha 8 Den konání : 9. 6. 2014 Místo konání: prostory sušárny v suterénu domu Na Korábě 362/4,

Více

Žádost o pronájem jiného bytu větší za menší podle usnesení RHMP č.0989 ze dne 8.6.2004

Žádost o pronájem jiného bytu větší za menší podle usnesení RHMP č.0989 ze dne 8.6.2004 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR EVIDENCE, SPRÁVY A VYUŽITÍ MAJETKU PID Místo pro razítko podatelny nevyplňovat Žádost o pronájem jiného bytu větší za menší podle usnesení RHMP č.0989

Více

Dodatek ke Smlouvě č. 3070, která byla uzavřena v Moravských Budějovicích dne 24. února 2003 2000 v rozsahu Čl. I až Čl. X mezi smluvními stranami: 1. Město Moravské Budějovice, IČ: 00289931 zastoupené

Více

Kupní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

Kupní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami 1. statutární město Frýdek-Místek, se sídlem Frýdek-Místek, Radniční 1148,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA MĚSTSKÁ POLICIE

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA MĚSTSKÁ POLICIE STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA MĚSTSKÁ POLICIE Rozsah platnosti dokumentu: všichni zaměstnanci města Název: PRAVIDLA PRO UŽÍVÁNÍ ZNAKU A VLAJKY STATUTÁRNÍHO MĚSTA MOSTU Typ dokumentu: pravidla rady

Více

SMLOUVA O DÍLO č.:... /2012 ( 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů)

SMLOUVA O DÍLO č.:... /2012 ( 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů) Příloha č.1 SMLOUVA O DÍLO č.:....... /2012 ( 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám Veřejná zakázka: Medicinální plyny Zadavatel: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce MEDICINÁLNÍ

Více

Z á s a d y pro prodej bytů a nebytových prostor ve vlastnictví obce Holoubkov

Z á s a d y pro prodej bytů a nebytových prostor ve vlastnictví obce Holoubkov OBEC HOLOUBKOV Opatření orgánů obce č. 1/2007 Z á s a d y pro prodej bytů a nebytových prostor ve vlastnictví obce Holoubkov Zastupitelstvo obce Holoubkov vydává svým usnesením č. 6/2007 ze dne 22.10.2007

Více

STANOVY KOKONÍN z. s.

STANOVY KOKONÍN z. s. Čl. I STANOVY KOKONÍN z. s. Název a sídlo, působnost a charakter spolku 1. Název spolku: Kokonín z. s. (dále jen spolek); 2. Sídlem spolku je Jablonec nad Nisou Kokonín, Dělnická 4315, PSČ 468 01; 3. Spolek

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení OBEC Strašnov Obecně závazná vyhláška č. 1/2012 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Strašnov se

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR...

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR... Níže uvedené smluvní strany: Název: Městská část Praha 1 IČ: 00063410 DIČ: CZ00063410 Sídlo: Úřad městské části Praha 1, Vodičkova 681/18, Praha 1, PSČ 115 68 Datová schránka: b4eb2my Zastoupená: Ing.

Více

SMLOUVA O REZERVACI NEMOVITOSTI č.

SMLOUVA O REZERVACI NEMOVITOSTI č. SMLOUVA O REZERVACI NEMOVITOSTI č. 1. EUFI - Projekt Chýně Na Vyhlídce s.r.o. a IČ: 27 23 68 71, DIČ: CZ 27 23 68 71, se sídlem: Hostivice, K Chýni 1250, PSČ: 253 01, bankovní spojení: 197799409/0300,

Více

Smlouvu o budoucí směnné smlouvě :

Smlouvu o budoucí směnné smlouvě : Smlouva o budoucí směnné smlouvě Smluvní strany AVENPORT s.r.o. IČ: 248 40 947 DIČ: CZ248 40 947 se sídlem 150 00 Praha 5, Radlická 663/28 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze

Více

Smlouva o zřízení věcného břemene

Smlouva o zřízení věcného břemene Příloha č. 1 Smlouva o zřízení věcného břemene k provedení ust. 24 odst. 4 zákona č. 458/2000 Sb., energetický zákon (dále jen energetický zákon ), ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ust. 1257

Více

Telefónica O2 Czech Republic, a.s. člen dozorčí rady. Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady

Telefónica O2 Czech Republic, a.s. člen dozorčí rady. Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady DNE Telefónica O2 Czech Republic, a.s. a člen dozorčí rady Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady OBSAH: 1. Povinnosti Člena dozorčí rady...3 2. Povinnosti Společnosti...4 3. Závěrečná ustanovení...5

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení obvodového

Více

SMLOUVA NA SLUŽBU č..

SMLOUVA NA SLUŽBU č.. Příloha č. 4 Dodavatel: (jméno, firma) Se sídlem: IČ: DIČ: Zastoupen: Bankovní spojení: (dále jen Dodavatel ) a SMLOUVA NA SLUŽBU č.. Objednatel: Vzdělávací a rekreační centrum Lesná, o.p.s. Se sídlem:

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 9 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Obecní úřad Výprachtice Stavební úřad PSČ, obec: Výprachtice č.p.3, 561 34 Výprachtice Věc: ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ podle ustvení

Více

Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu

Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu Strana první. NZ [ ]/[ ] N [ ]/[ ] Notářský zápis sepsaný dne [ ] (slovy: [ ])[jméno a příjmení], notářem v [ ], na adrese

Více

MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA

MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA ÚDAJE O DÍTĚTI Jméno a příjmení:... Přezdívka:... Pohlaví: chlapec / děvče Datum narození:... Národnost:... Mateřský jazyk:... Další jazyk:... ÚDAJE O RODIČÍCH Matka Jméno a

Více

Žádost o pronájem jiného bytu menší za větší podle usnesení RHMP č.0989 ze dne 8.6.2004

Žádost o pronájem jiného bytu menší za větší podle usnesení RHMP č.0989 ze dne 8.6.2004 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR EVIDENCE, SPRÁVY A VYUŽITÍ MAJETKU PID Místo pro razítko podatelny nevyplňovat Žádost o pronájem jiného bytu menší za větší podle usnesení RHMP č.0989

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání a věcí movitých

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání a věcí movitých Číslo smlouvy TB: P/16/159 Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání a věcí movitých uzavřená podle příslušných ustanovení 2201, 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Definice 1.1. V těchto Všeobecných obchodních podmínkách termín "Služby" znamená administrativní služby vybrané Klientem ve smlouvě o poskytování administrativních služeb

Více

Bytové družstvo STANOVY účinné od 1. července 2014

Bytové družstvo STANOVY účinné od 1. července 2014 Bytové družstvo STANOVY účinné od 1. července 2014 Část první Základní ustanovení Článek 1 1) Firma: Bytové družstvo Máj, Máchova Třinec. 2) Sídlo: Máchova 638, Lyžbice, 739 61 Třinec, 3) Bytové družstvo

Více

S M L O U V U. Čl. I.

S M L O U V U. Čl. I. 1221/CPE/2016-CPEM Č.j.: UZSVM/CPE/1175/2016-CPEM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace: VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA ÚHRADU VÝDAJŮ NA CELOROČNÍ ČINNOST PŘÍJEMCE Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění

Více

Pravidla a postup pronájmu obecních bytů

Pravidla a postup pronájmu obecních bytů Pravidla a postup pronájmu obecních bytů Obsah: 1. Úvodní ustanovení 2. Evidence žadatelů o byt 3. Výjimečné přidělení bytu 4. Jistota 5. Uzavírání nájemních smluv 6. Podnájem 7. Výměna bytů 8. Závěrečná

Více

ZÁKON Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK ÚČINNOST OD 1. 1. 2014

ZÁKON Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK ÚČINNOST OD 1. 1. 2014 ZÁKON Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK ÚČINNOST OD 1. 1. 2014 /vybraná ustanovení / ČÁST ČTVRTÁ Relativní majetková práva Hlava II. Závazky z právních jednání Díl 2 Přenechání věci k užití jinému Oddíl

Více

PRÁVNÍ ÚPRAVA SKONČENÍ NÁJMU BYTU V NOVÉM OBČANSKÉM ZÁKONÍKU

PRÁVNÍ ÚPRAVA SKONČENÍ NÁJMU BYTU V NOVÉM OBČANSKÉM ZÁKONÍKU PRÁVNÍ ÚPRAVA SKONČENÍ NÁJMU BYTU V NOVÉM OBČANSKÉM ZÁKONÍKU 23. 12. 2013 / JUDr. Ing. ŠÁRKA KREJČÍŘOVÁ, Ph.D. Dne 22. 3. 2012 nabyl platnosti zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen nový občanský

Více

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro stabilitu!

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro stabilitu! Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro stabilitu! uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále též jen obchodní zákoník ) a

Více

OBJEDNÁVÁNÍ A VÝDEJ LÉKAŘSKÝCH TISKOPISŮ S MODRÝM PRUHEM

OBJEDNÁVÁNÍ A VÝDEJ LÉKAŘSKÝCH TISKOPISŮ S MODRÝM PRUHEM OBJEDNÁVÁNÍ A VÝDEJ LÉKAŘSKÝCH TISKOPISŮ S MODRÝM PRUHEM 1. Základní informace: Odbor sociální MMK vykonává podle 13 zákona č. 167/1998 Sb., o návykových látkách a o změně některých dalších zákonů, v platném

Více

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet Č.j. Vyřizuje /telefon Datum Malý /24245614 29.5.2008 Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách hl.m.prahy a podle zákona

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku.

Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku. Obec Slaník, Slaník č. 55, Strakonice 386 01 tel. 383 326 768, e-mail: ou@obec-slanik.cz VÝZVA k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku.

Více

Žádost o zápis uzavření manželství

Žádost o zápis uzavření manželství Žádost o zápis uzavření manželství sepsaná dne... u... s... bytem... k provedení zápisu manželství do zvláštní matriky vedené Úřadem městské části města Brna, Brno-střed, podle ustan. 1, 3 odst. 4) a 43

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 10. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh na uzavření dohody o splátkách se lhůtou splatnosti nad 18 měsíců Stručný obsah:

Více

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ MIMO ZASEDÁNÍ SROMÁŽDĚNÍ. členů Společenství vlastníků jednotek Hlivická

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ MIMO ZASEDÁNÍ SROMÁŽDĚNÍ. členů Společenství vlastníků jednotek Hlivická VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ MIMO ZASEDÁNÍ SROMÁŽDĚNÍ členů Společenství vlastníků jednotek Hlivická Statutární orgán Společenství vlastníků jednotek Hlivická, se sídlem Hlivická 424/8, 181 00 Praha 8 - Bohnice,

Více

ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů

ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů senátní tisk č. 88 5. funkční období ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 718/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 660 ze dne 27.08.2014 Sloučení příspěvkových organizací Pečovatelská služba Praha 3 a Ošetřovatelský domov Praha 3 a změna zřizovací

Více

Smlouva č.215/b16. I. Předmět smlouvy. Článek 1

Smlouva č.215/b16. I. Předmět smlouvy. Článek 1 Smlouva č.215/b16 o zajišťování správy společných částí domu a domu jako celku, uzavřená podle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, zejména ustanovení 2430 až 2444 občanského

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1554/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1554/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPrSML/1554/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více