Street For Art ročník festivalu o kultuře v místě, kde žijí lidé. Závěrečná zpráva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Street For Art 2012 5. ročník festivalu o kultuře v místě, kde žijí lidé. Závěrečná zpráva"

Transkript

1 Street For Art ročník festivalu o kultuře v místě, kde žijí lidé Závěrečná zpráva Termín konání: května 2012 Počet diváků festivalu: 4500 Kultura je tam, kde jsou lidé.

2 Divadlo Šnek 5. ročník festivalu Street For Art se odehrál v prostoru točité spirály stanice metra Opatov a v přilehlých lokacích. Lokální kultura jako téma festivalu se tak propojila se starostí o místo, kde žijeme. Už samotné pojmenování šnek dává najevo, že obyvatelé Jižního Města si ke stanici metra Opatov vytvořili osobní vztah. Tento konkrétní příklad pak pro festival posloužil jako odrazový můstek pro rozvíjení obecného tématu lokální kultury, péči o ni, o způsobech její podpory i o tom, jak se skutečně projevuje. Program festivalu naplnily debaty, přednášky, světová premiéra divadelního představení Jižák, město snů nebo výtvarné dílny akcentující téma sídliště a možnosti života na něm.

3 Kultura je tam, kde jsou lidé Architektonický zásah do veřejného prostoru je hlavním znakem festivalu Street For Art a tvoří rámec dalších aktivit, které rozvíjejí každoročně obměňované téma. Zanedbaná a špinavá spirála pro pěší a přilehlý podchod stanice Opatov dostaly pro festival novou fasádu. Změnit podivně zelenou barvu na sytě červenou navrhli architekti studia Mjölk. Divadlo Šnek vzniklo v podchodu stanice za použití stavebnice z překližek, střešních latí a europalet, vytvořené speciálně pro potřeby festivalu. Fasádu malovala specializovaná firma 4 dny, divadlo včetně přípravy materiálů se stavělo 6 dní. Realizace by nebyla možná díky podpoře a souhlasu Dopravního podniku hl. m.prahy a architektům Jiřímu Lasovskému a Michalu Flašarovi.

4 Jižák, město snů Festival Street For Art požádat režisérku Petru Tejnorovou a její tvůrčí tým, aby připravila dokumentárně-divadelní představení s teenagery z Jižního Města. V průběhu konkurzů bylo vybráno šest dětí ve věku mezi 10 a 17 lety a metodou devised theatre vzniklo autorské představení Jižák, město snů. V něm děti jednak hodnotí svůj vztah k Jižnímu městu a jednak se v něm projevila jejich kreativita při zpracování sci-fi vize Jižního Města v roce Čtyři představení, která se během festivalu odehrála byla vyprodaná, podařilo se propojit festivalové publikum se spolužáky a rodinami dětí. Řada diváků z Jižního Města s nadšením ocenila především téma představení a způsob, jakým hledá vztah k místu, kde žijí. Hráli: Adam Šulc, Anna Šipková, Jakub Holický, Karolína a Kristýna Šťastovy a Viky Tranová. Režie: Petra Tejnorová, dramaturgie: Lukáš Jiřička, scénografie: Adriana Černá, video: Jaroslav Hrdlička, hudba: Jan Burian.

5 Bonus a další koncerty Na zahájení festivalu dostalo publikum speciální dárek ve formě prvního a jediného koncertu zpěváka Bonuse s kapelou Temný síly. Divadlo Šnek se proměnilo na hudební klub v průběhu festivalu ještě několikrát, když zde zahráli rapeři S.C.U.R nebo Unbeatable2ka.

6 Ocenění Zlatý průduch Tématem festivalu byla lokální kultura a snaha upozornit na její důležitost se projevila i předáním ceny Zlatý průduch za přínos lokální kultuře. Design ceny navrhl sochař Pavel Karous, cenu vyrobily Sklárny Kavalier a finančně ji podpořila společnost Era Poštovní spořitelna. Slavnostní ceremoniál moderoval Libor Bouček a z rukou vzácných hostů, herců Jany Strykové, Anny Polívkové, Jaromíra Noska, Lenky Krobotové a ředitele regionu Praha Era Poštovní spořitelny pana Petra Cihelníka převzali ocenění následující osobnosti:

7 Antonín Drábek - nakladatel, za neúnavnou činnost nakladatelství Balt East Jiří Bartoň - kronikář městské části Praha 11 za unikátní práci na zaznamenávání a studiu historie Prahy 11 a za to, že tak pomáhá bořit klišé o Jižním Městě Stanislava Špacírová - neúnavná návštěvnice kulturních akcí, aktivní občanka Jižního Města a kulturní ambasadorka Jan Krhovský - autor rozsáhlé fotoanalýzy, kterou dokumentuje každodenní události, místa i lidi Jižního Města Jaroslav Krbůšek - galerista, který stál za výjimečným obdobím Galerie Opatov v 80. letech, kdy zde uspořádal desítky výstav špičkových výtvarníků a dostal Jižní Město do centra výtvarného dění

8 Konference a diskuse Programovou linii debat, konferencí a přednášek před oficiálním zahájením festivalu předznamenala debata DOXagora, kterou spolupořádalo Centrum současného umění DOX. V sobotu 19. května pak více než 20 diskutujících naplnilo konferenci 4 stoly pro kulturu. Pro tuto příležitost festival ve spolupráci s platformou Za Česko kulturní nechal zpracovat studii o podpoře kultury v jednotlivých pražských městských částech. Na dalších přednáškách pak vystoupili např. Marta Smolíková, ředitelka ProCulture nebo starosta roku Pavel Kašpárek a další. Na závěr festivalu se diskutovalo o plánované výstavbě divadla na Hájích.

9 Lidé v místech V sobotu 19. května proběhla vernisáž mezinárodního projektu Lidé v místech / People in Places. KC Zahrada a Chodovská tvrz se za podpory Mezinárodního Visegradského fondu spojili s partnery ze slovenské Banské Štiavnice, polské Wroclawi a maďarské Pécse a po celý rok zkoumali vztah lidí k místu kde žijí. Prostřednictvím dílen, přednášek a sbíráním fotografií na stránce se podařilo sestavit zajímavou sondu do života lidí na okrajích zmíněných měst. Vybrané fotografie, které lidé poslali na web vytvořily základ výstavy, která se uskutečnila v jednom z dočasně pronajatých obchodů v pasáži metra Opatov, kde k tomuto účelu vznikla po dobu festivalu Street For Art Galerie Šnek.

10 Kurzy pro školy a veřejnost Během festivalu proběhla řada edukačních dílen pro školy a veřejnost pod vedením lektora Chodovské tvrze Jiřího Raitermana. Účastníci si vyzkoušeli práci se šablonami, spreji a tématem sídliště.

11 S Vetřelci a volavkami na Jižák Sochař Pavel Karous, který ve svém projektu Vetřelci a volavky systematicky mapuje normalizační sochy ve veřejném prostoru pro festivalové diváky připravil čtyři netradiční projížďky metrem. Ze stanice Vyšehrad až na Háje v každé stanici metra objevovali společně umělecká díla, která při běžném provozu nevnímáme, nebo si je neuvědomujeme. Celkem se projížděk zúčastnilo přes 100 diváků.

12 PR a marketing Podobně jako v předchozím roce si festival před svým konáním i v průběhu získal rozsáhlou mediální pozornost. I přes paralelní konání významných kulturních akcí (Knižní veletrh, festival v Cannes nebo podobně tematicky zaměřený festival resite) se zmínky i větší články o festivalu objevily ve většině celostátních deníků, v České televizi, TV Metropol a na rozhlasových stanicích Českého rozhlasu i soukromých rádií. Tématicky se pokrytí týkalo jak článků o samotném festivalu, výstupů z interaktivní tiskové konference, kdy jsme nechali samotné novináře natřít červenou barvou kousek konstrukce Šneka, tak rozhovorů s režisérkou představení Jižák, město snů Petrou Tejnorovou. Letos poprvé ve větší míře festival také zaznamenal i reflexi po svém skončení, a to zejména rozsáhlou celostránkovou recenzí Adama Gebriana v Lidových novinách. Celkem 33 stran hustě popsaného textu tvoří výběr článků z tisku a televize. Z médií, která festival medializovala to byly: Tisk: MF Dnes, Hospodářské noviny, Lidové noviny, Právo Televize: ČT 1 Události, komentáře reportáž a přímý vstup ze zahájení festivalu, ČT 24 Události v regionu, ČT 2/24 Z metropole, TV Metropol přímé vstupy a zpravodajství Rozhlas: ČRo 1 Radiožurnál, Regina, Česko, Wave ve zpravodajských vstupech, reportážích a rozhovorech, telefonické rozhovory v Rádiu Kiss, City, Radiu 1. Internet: článek na idnes.cz, ihned.cz, facebooková stránka festivalu zaznamenala v průběhu festivalu maximum oslovených lidí v počtu Čtvrtý ročník festivalu mediálně podpořil partnerstvím: Deník Metro - soutěže, 4 x 1/4 strany inzerce Metropolis - plošná inzerce a PR články Rádio 1-30x 30 spot Radio Expres 30x30 spot Outdoor: 80ks CLV vitrín díky podpoře hl. m. Prahy, 20ks plakátů ve vstupech stanic metra v rozměru 95x95cm, 50 A3 plakátů ve stojanech deníku Metro, 1300 A4 plakátů v tramvajích DP Praha, ks letáků, navigace na místě, 40ks speciálních plakátů sítě Kometa.

13 Ukázka letáku CLV Stojan 95x95cm metro

14 Ohlasy z médií Děti sídliště vidí svůj domov pestře (Hospodářské noviny) Londýn má Globe, Praha rudého Šneka (Lidové noviny) Jižní město boduje, je městem snů (Česká televize) Jižák je město snů, zazní na festivalu Street For Art (idnes) Jižák je město snů (Hospodářské noviny)

15 Partneři Za finanční podpory: MČ Praha 11, hl. m. Praha, Ministerstvo kultury ČR, Mezinárodní Visegradský fond, Nadace OKD Partner: Dopravní podnik hl. m. Prahy, Skanska a.s., Era Poštovní spořitelna, Jihoměstská majetková, a.s., Kavalier sklárny, Freshlabels, Oldservis, Atelier Mjölk Mediální partneři: Deník Metro, Týdeník Respekt, Radio1, Expres rádio, Metropolis Programoví partneři: Zahrada, o.p.s., Centrum současného umění DOX, Za Česko kulturní, Kvas, o.s., Vetřelci a volavky Speciální poděkování patří Dopravnímu podniku hl. m. Prahy za ochotu při přípravě smluv a povolení potřebných k realizaci festivalu v prostorách stanice metra Opatov.

16 Tým Kreativní ředitel: David Kašpar Dramaturgyně festivalu: Michaela Hečková Architektura: Mjölk architekti Výkonná produkce: David Mírek Asistentky produkce: Veronika Trubačová, Lucie Ťukalová, Petra Stránská Produkce a realizace debat: Olga Škochová, Michaela Hečková a Jolana Teuberová Marketing a PR: Jan Noháč Vzdělávací pořady: Jiří Raiterman a Radka Dohnalová S Vetřelci a volavkami na Jižák: Pavel Karous Technika: Oldservice Design: FunkFu Ředitel KJM, o.p.s.: Jiří Sulženko

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu Street For Art 2010 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru 13. 22. května 2010 Jižní Město, Praha Sídliště Umění Lidé Sousedé Procházka Piknik Večeře Prostor Cesty Koncerty Dočasné centrum umění/

Více

Street For Art 2013. Závěrečná zpráva. Blackville Park kultury, oddechu a městského plánování 22. 29. 2013 6. ročník festivalu Street For Art

Street For Art 2013. Závěrečná zpráva. Blackville Park kultury, oddechu a městského plánování 22. 29. 2013 6. ročník festivalu Street For Art Street For Art 2013 Závěrečná zpráva Blackville Park kultury, oddechu a městského plánování 22. 29. 2013 6. ročník festivalu Street For Art www.streetforart.cz www.zahradaops.cz www.praha14kulturni.cz

Více

Street For Art 2011 4. ročník festivalu o životě, umění a lidech ve veřejném prostoru. Závěrečná zpráva

Street For Art 2011 4. ročník festivalu o životě, umění a lidech ve veřejném prostoru. Závěrečná zpráva Street For Art 2011 4. ročník festivalu o životě, umění a lidech ve veřejném prostoru Závěrečná zpráva Termín konání: 19. - 28. května 2011 Počet diváků festivalu: 5500 Lidé jsou tam, kde jsou lidé Skandinávské

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městské divadlo Zlín Datum vytvoření 10.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Stručná historie Městského divadla ve Zlíně Způsob využití Výklad nové látky,

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Závěrečná zpráva 1 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Čísla 2 4 dny 2930 návštěvníků (člověkodnů) 2040 unikátních účastníků (1390 loni) přes 500 pořadů v programu průměrná délka účasti necelý den a

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Představení projektu na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Obsah co znamená projekt Evropské hlavní město kultury přehled programu klíčové události časový harmonogram představení společnosti Plzeň

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO o.p.s. kultura na jižním městě

KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO o.p.s. kultura na jižním městě KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO o.p.s. ZAHRADA KC & Chodovská tvrz kultura na jižním městě OBSAH ÚVODEM PROJEKTY ZAHRADA KC ZEMĚ MĚSTO STREET FOR ART HUDBA MEZI BLOKY WORKSHOPPING DĚTSKÁ DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ VEČERNÍ

Více

CASE STUDY: VÝSTAVA JAKO NÁSTROJ POPULARIZACE. Mgr. Tomáš Šula, Sympozium Sychrov 2011, 18.5.2011

CASE STUDY: VÝSTAVA JAKO NÁSTROJ POPULARIZACE. Mgr. Tomáš Šula, Sympozium Sychrov 2011, 18.5.2011 CASE STUDY: VÝSTAVA JAKO NÁSTROJ POPULARIZACE Mgr. Tomáš Šula, Sympozium Sychrov 2011, 18.5.2011 Zadání Zpracovat projekt řešení výstavy v rámci popularizace vynálezů. Požadováno: interiér i exteriér Výstavním

Více

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA Czech Dance Benefit Society o.s. uvádí MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA NABÍDKA PARTNERSTVÍ PRO ČESKOU PREMIÉRU O PROJEKTU GHETTO 1577 Výlučnost projektu Projekt současného tanečního divadla

Více

První a jediný česko-německý magazín v Praze a v Berlíně. Mediakit

První a jediný česko-německý magazín v Praze a v Berlíně. Mediakit První a jediný česko-německý magazín v Praze a v Berlíně Mediakit Jsme mostem mezi Prahou a Berlínem n&n je prvním česko-německým magazínem pro Prahu a Berlín. Naše cílová skupina jsou lidé, kteří se zajímají

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června Přehled činnosti spolku Popular v roce 2015 Spolek Popular vzniknul v červenci 2013, a zabývá se organizací kulturních projektů. Snaží se o prezentaci, popularizaci a šíření kultury, především ve středoevropském

Více

Příloha č. 1: Srovnání grafické stránky webu ČT v průběhu let (fotografie) Zdroj: Archiv ČT

Příloha č. 1: Srovnání grafické stránky webu ČT v průběhu let (fotografie) Zdroj: Archiv ČT Seznam příloh Příloha č. 1: Srovnání grafické stránky webu ČT v průběhu let (fotografie) Příloha č. 2: Stránky webu ČT24.cz při spuštění v roce 2005 (fotografie) Příloha č. 3: Stránky webu ČT24.cz v roce

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Sídlo: Mlýnská 152, 666 01 Tišnov IČO: 49457543 Telefon: 549 410 082 E-mail: sekretariat@kulturatisnov.cz Internetové stránky: http://www.mekstisnov.cz/

Více

Jiří KOLBABA. Profil činnosti cestovatele a fotografa

Jiří KOLBABA. Profil činnosti cestovatele a fotografa Jiří KOLBABA Profil činnosti cestovatele a fotografa JIŘÍ KOLBABA Cestovatel, dobrodruh a fotograf Jiří Kolbaba (*1957), viceprezident Českého klubu cestovatelů, přibližuje svými snímky i příběhy české

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2016 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2016... 3 2.1 Nová inscenace Miluji tě jak po smrti... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE OBSAH 1/ BPA A SPORTOVEC ROKU 2/ HLAVNÍ ATRIBUTY PREZENTACE PARTNERA 3/ FORMY PREZENTACE PARTNERA 4/ PREZENTACE A PR AKTIVITY PROJEKTU 5/ CENA REKLAMNÍHO PLNĚNÍ 6/ KONTAKT Petra

Více

Skupina Le Pneumatiq byla založena na začátku roku 2006 a dnes ji můžeme považovat za jednu z nejenergičtějších elektronických živých kapel v České republice. Le Pneumatiq tvoří zakladatel a producent

Více

www.kinosvetozor.cz Nejznatelnější změnou pro diváky bude komfortní posezení v nových pohodlných kinosedačkách a špičkové technické vybavení sálů.

www.kinosvetozor.cz Nejznatelnější změnou pro diváky bude komfortní posezení v nových pohodlných kinosedačkách a špičkové technické vybavení sálů. Kino Světozor je dvousálové premiérové artkino v centru Prahy. V roce 2008 oslaví devadesáté výročí svého otevření. U této příležitosti projde na přelomu let 2007 a 2008 kompletní renovací. Nejznatelnější

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 6. 12. 2017 bod programu: 17 věc: Rozdělení finančních prostředků v oblasti kultury v roce 2018 instituce každoročně podporované důvod předložení: Zákon

Více

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2 Festival španělské kultury IBERICA 2006 30. 8. 2. 9. 2006 Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

Analýza mediální prezentace vítězných filmů 41. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary

Analýza mediální prezentace vítězných filmů 41. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Analýza mediální prezentace vítězných filmů 4. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Období: 0..00 8.7.00 NEWTON INFORMATION TECHNOLOGY, s.r.o. Politických vězňů 0,0 00 Praha E-mail: obchodni@newtonit.cz

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

Granty NČA na rok 2015 Přehled projektů

Granty NČA na rok 2015 Přehled projektů 1 Katalog lidové architektury O 208 000 50 000 9-0-0 20 000 Barrister and Principal, o.p.s., Brno 157 595 2 ERA 21 Ročník 2014 P 5 530 000 60 000 9-0-0 60 000 ERA Média s.r.o., Brno 5 470 000 časopis 3

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ SEMESTRÁLNÍ PRÁCE MATEMATICKÁ STATISTIKA SROVNÁNÍ TELEVIZNÍHO, INTERNETOVÉHO, ROZHLASOVÉHO A NOVINOVÉHO ZPRAVODAJSTVÍ Petr Stoklásek, Lukáš Novák 2012

Více

(pig)meetfactory Programy pro veřejnost, školy a zájmové skupiny

(pig)meetfactory Programy pro veřejnost, školy a zájmové skupiny (pig)meetfactory Programy pro veřejnost, školy a zájmové skupiny Kdo jsme MeetFactory je neziskové mezinárodní centrum současného umění založené v roce 2001 umělcem Davidem Černým. Po přesídlení z pražských

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2015 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2015... 3 2.1 Nová inscenace Dvojí domov / z Čepa... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH DOTACÍ

Více

provozovatel regionálního vysílání na sdílených frekvencích s TV Prima: zasahuje téměř 50 % území a tedy i obyvatel ČR,

provozovatel regionálního vysílání na sdílených frekvencích s TV Prima: zasahuje téměř 50 % území a tedy i obyvatel ČR, VAŠE REGIONÁLNÍ INFORMACE RTA Holding největší síť regionálních televizí v ČR, provozovatel regionálního vysílání na sdílených frekvencích s TV Prima: RTA JIŽNÍ ČECHY RTA JIŽNÍ MORAVA RTA OSTRAVA RTA VÝCHODNÍ

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA. V rámci vernisáže bude pokřtěna autorova nová velkolepá monografie

TISKOVÁ ZPRÁVA. V rámci vernisáže bude pokřtěna autorova nová velkolepá monografie TISKOVÁ ZPRÁVA TISKOVÁ ZPRÁVA představí novou tvorbu Jiřího Sopka V rámci vernisáže bude pokřtěna autorova nová velkolepá monografie Od 6. září 2007 bude v pražské Galerii Rudolfinum probíhat výstava zcela

Více

Jednání komise v 15:00 zahájila místopředsedkyně komise paní Jiřina Slavíková.

Jednání komise v 15:00 zahájila místopředsedkyně komise paní Jiřina Slavíková. ZÁPIS č. 8/ KKVČ RMČ z jednání komise Rady Městské části Praha 8 pro kulturu a volný čas (KKVČ RMČ), které se uskutečnilo v úterý 1. prosince 2015 v Grabově vile (15:00 16:40) 1) Informace Přítomni dle

Více

Občanské sdružení TROJMEZÍ Chodovec, Hostivař, Záběhlice

Občanské sdružení TROJMEZÍ Chodovec, Hostivař, Záběhlice Občanské sdružení TROJMEZÍ Chodovec, Hostivař, Záběhlice VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 V roce 2009 naši činnost podpořili: A desítka dobrovolníků, kteří odpracovali bezúplatně více než 1tisíc hodin ve prospěch Trojmezí.

Více

8 VLAJKOVÝCH LODÍ FLAGSHIPŮ FLAGSHIP 1 SEZÓNA NOVÉHO CIRKUSU OD LEDNA DO LISTOPADU SE V PLZNI VYSTŘÍDAJÍ NEJLEPŠÍ EVROPSKÉ NOVÉ CIRKUSY FLAGSHIP 2 GOTTFRIED LINDAUER A MENŠINY Unikátní výstava 40ti portrétů

Více

MusicOlomouc, spolek Výroční zpráva 2016

MusicOlomouc, spolek Výroční zpráva 2016 MusicOlomouc, spolek Výroční zpráva 2016 1 Historie a poslání Spolek MusicOlomouc vznikl registrací u Ministerstva vnitra dne 15. září 2011 s cílem podporovat soudobou hudbu, zejména prostřednictvím organizace

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií

Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií Máš umělecké střevo? Máš umělecké střevo? ( MUS? ) je soutěž určená žákům středních škol a gymnázií se zájmem o výtvarné umění. Cílem

Více

Oslavy 10. výročí obnovení krajské samosprávy

Oslavy 10. výročí obnovení krajské samosprávy Oslavy 10. výročí obnovení krajské samosprávy Den Jihomoravského kraje 5. června 2010 v Brně započaly oslavy desátého výročí obnovení krajské samosprávy v České republice tedy i Jihomoravského kraje. Oslavy

Více

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Obsah: přehled realizovaných aktivit v R1/P1 dle činností ve schváleném projektu přehled realizovaných aktivit v R1/P2 dle činností ve schváleném projektu

Více

Občanské sdružení Ekofilm

Občanské sdružení Ekofilm Občanské sdružení Ekofilm OS EKOFILM PROJEKTY ROKU 2013 Občanské sdružení EKOFILM se i v roce 2013 snažilo naplňovat své stanovy. Pracovalo na projektech, které podporují vzdělávání za pomocí filmů. Uspořádalo

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

OD KREATIVNÍHO CENTRA KE KREATIVNÍMU BRNU

OD KREATIVNÍHO CENTRA KE KREATIVNÍMU BRNU OD KREATIVNÍHO CENTRA KE KREATIVNÍMU BRNU 28. 2. 2018 VIZE Záměrem projektu Kreativní centrum Brno je vytvořit z pozdně-barokního objektu centrum podpory tvůrčích profesí poskytnutím soukromých pracovních

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. ORBI PONTES z.s. festival TÝDEN KOMUNIKACE OSOB SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM (4. ročník, 19. 27. 9. 2015)

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. ORBI PONTES z.s. festival TÝDEN KOMUNIKACE OSOB SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM (4. ročník, 19. 27. 9. 2015) ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Název organizace: ORBI PONTES z.s. Název projektu: festival TÝDEN KOMUNIKACE OSOB SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM (4. ročník, 19. 27. 9. 2015) 1 OBSAH Popis projektu 3 Poskytnuté záštity 3 TKOSP

Více

Prostory ke komerčnímu pronájmu

Prostory ke komerčnímu pronájmu Prostory ke komerčnímu pronájmu Centrum DOX patří mezi nejprogresivnější kulturní instituce v České republice kromě prezentace současného umění nabízí centrum DOX pronájem jedinečných industriálních prostor,

Více

Partnerství v oblasti kultury 2013 příloha č. 1 zápisu Ceny v oblasti kultury a umění

Partnerství v oblasti kultury 2013 příloha č. 1 zápisu Ceny v oblasti kultury a umění Ceny v oblasti kultury a umění 1) Mezinárodní literární Cena Franze Kafky 2013 projekt organizuje: Společnost Franze Kafky, o. s. termín předání ceny: každoročně ve IV. čtvrtletí roku celkové náklady:

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 OBSAH Co je DDS?...3 Co je soubor KLAP?...4 Kdo si hraje s DDS?...5 Skupiny DDS 6 Repertoár DDS.7-9 Odehraná představení ve Švandově divadle...10-11

Více

Rámcová nabídka a prezentace

Rámcová nabídka a prezentace Rámcová nabídka a prezentace Judo Show Cup Obsah 1.Představení Judo Show Cup 1.1. Co je Judo Show Cup 1.2. Záštity akce 1.3. Charitativní účel akce 1.4. Pro koho je Judo Show Cup určen 1.5. Program 1.6.

Více

Projekt vznikl v roce 2009 z iniciativy Městské knihovny v Praze a Českých center spojuje více než 30 významných pražských literárních organizací

Projekt vznikl v roce 2009 z iniciativy Městské knihovny v Praze a Českých center spojuje více než 30 významných pražských literárních organizací 2009-2015 Projekt vznikl v roce 2009 z iniciativy Městské knihovny v Praze a Českých center spojuje více než 30 významných pražských literárních organizací Společným úsilím partnerů projektu se podařilo

Více

10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018

10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018 Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu 10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018 organizace FKS Autor práce: Denisa Pernicová Rok: ZS 2018 Obsah Obsah... 3 Úvod... 4 1 Program a průběh 10. Vánočních

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Datum vytvoření 1.9.2012 Ročník Stručný obsah Způsob využití Autor Kód Česká divadelní ocenění Čtvrtý Nejznámější česká divadelní ocenění Práce v divadelním

Více

- informace o slavnostním udělení Čestného občanství městské části Praha 8 za rok 2018

- informace o slavnostním udělení Čestného občanství městské části Praha 8 za rok 2018 ZÁPIS č. 30/ KKVČ RMČ z jednání komise Rady Městské části Praha 8 pro kulturu a volný čas (KKVČ RMČ), které se uskutečnilo v úterý 25. září 2018 (15:00 15:30) Libeňský zámek- zasedací místnost č. 2 Přítomni

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

MACHŘI ROKU CELOSTÁTNÍ SETKÁNÍ UČŇOVSKÉ MLÁDEŽE

MACHŘI ROKU CELOSTÁTNÍ SETKÁNÍ UČŇOVSKÉ MLÁDEŽE CELOSTÁTNÍ SETKÁNÍ UČŇOVSKÉ MLÁDEŽE MACHŘI ROKU Česká hlava PROJEKT z.ú. Konojedská 1575/20, 100 00 Praha 10, manažer projektu: Ing. Veronika Černá e-mail: cerna@ceskahlava.cz, tel.: +420 606 651 651,

Více

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. www.magazinuni.cz

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. www.magazinuni.cz Představení titulu a ceník inzerce Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit www.magazinuni.cz Představení titulu UNI je kulturní magazín, který se za čtvrtstoletí své existence vyprofiloval

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

PR KAMPAŇ. René Kuntoš, VŠO, magisterské studium

PR KAMPAŇ. René Kuntoš, VŠO, magisterské studium PR KAMPAŇ René Kuntoš, VŠO, magisterské studium PŘEDSTAVENÍ FIRMY Prodej špičkového tenisového vybavení vlastní značky (zejména tenisových raket) PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU Ultra lehký rám Snadná ovladatelnost

Více

Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012

Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012 Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012 Obsah: Rekapitulace realizovaných aktivit v R2/P1 a P2 dle činností ve schváleném projektu Přehled realizovaných aktivit v R2/P3 dle činností ve schváleném

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

Deepak Chopra. Závěrečná zpráva. Praha, 15. 5. 2014. The Future of Wellbeing

Deepak Chopra. Závěrečná zpráva. Praha, 15. 5. 2014. The Future of Wellbeing Deepak Chopra Závěrečná zpráva The Future of Wellbeing Praha, 15. 5. 2014 Deepak Chopra Deepak Chopra je nejen uznávaným lékařem, úspěšným spisovatelem a oceňovaným odborníkem na zdravý životní styl, ale

Více

420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem

420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem Tisková zpráva 420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem Letošní 23. ročník festivalu současného tance a pohybového divadla Tanec Brno nabídne pozoruhodný program. Představíme

Více

Doprovodný program konference Forum 2000

Doprovodný program konference Forum 2000 5. 11. října 2018 Doprovodný program konference Forum 2000 Výzva pro zájemce o pořádání místních akcí v rámci Festivalu demokracie. #fedem Co je cílem Festivalu demokracie? Chceme naslouchat náladám ve

Více

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea)

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Dětský pěvecký sbor Melodie (občanské sdružení) T 596 612 102 E sekretariat@zsgepiky.cz W www.zsgepiky.cz Základní

Více

SLEPÍŠI V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

SLEPÍŠI V Ý R O Č N Í Z P R Á V A SLEPÍŠI V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2 0 1 6 Podstatou výuky ATM je takzvaná hmatová matematika. Jedná se o systém, díky kterému se nevidící lidé učí pracovat s hmotou a proporcemi. To jim postupně umožňuje

Více

Závěrečná konference projektu Kompetence řídících pracovníků škol. Institut komunitního rozvoje

Závěrečná konference projektu Kompetence řídících pracovníků škol. Institut komunitního rozvoje Závěrečná konference projektu Kompetence řídících pracovníků škol Institut komunitního rozvoje Základní informace o projektu Projekt je podpořen z OP LZZ, operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

Práce s textem a získávání informací

Práce s textem a získávání informací Autor: Předmět/vzdělávací oblast: Tematická oblast: Téma: Mgr. Lenka Dvořáková Vzdělávání a komunikace v českém jazyce Práce s textem a získávání informací Porozumění publicistickému textu Ročník: 1. 4.

Více

Prezentace hudebního festivalu. Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu

Prezentace hudebního festivalu. Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu Prezentace hudebního festivalu Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu Hlavní hvězdy, které vystoupily v minulosti na našem festivalu: Česko-slovenská scéna: Chinaski, Olympic, Divoke Bill,

Více

Bc. Barbora Kocianová Katedra produkce DAMU 22. 5. 2014. Dotazníkové šetření k Noci divadel 2013

Bc. Barbora Kocianová Katedra produkce DAMU 22. 5. 2014. Dotazníkové šetření k Noci divadel 2013 Bc. Barbora Kocianová Katedra produkce DAMU 22. 5. 2014 Dotazníkové šetření k Noci divadel 2013 Dotazníky k Noci divadel 2013 byly vytvořeny Annou Černou, absolventkou Katedry sociologie FF UK. Jejich

Více

motol motolice 2013 závěrečná zpráva

motol motolice 2013 závěrečná zpráva motol motolice 2013 závěrečná zpráva 7. ročník humanitárního koncertu Motol Motolice 13 se konal 11. května 2013. Počasí: až s odstupem doby jsem zjistila, že mohlo být mnohem hůř. Teplota 17 C a drobné

Více

Stručné informace současná situace

Stručné informace současná situace Prezentace projektu Stručné informace současná situace Město Hořovice registruje 6.850 obyvatel z toho, přibližně 18 % tvoří děti od 0 13 let. To znamená 1 233 dětí. Dále se do spádové oblasti Hořovic

Více

Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s.

Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s. Lokální kreativní centrum a zóna pro život na sídlišti Černý Most Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s. černý most Tradiční představa o životě na sídlišti je negativní. To platí také o pražském sídlišti

Více

NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky

NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky pořádá: hlavní partner: partneři: Novinářská práce má důležitý význam pro fungování a rozvoj demokratické společnosti. Nadace Open Society Fund Praha

Více

Street For Art 2010. Závěrečná zpráva. 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru

Street For Art 2010. Závěrečná zpráva. 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru Street For Art 2010 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru Závěrečná zpráva Termín konání: 13. - 22. května 2010 Počet diváků festivalu: 4200 Z toho diváků výstavy Demonstrace prostoru: 2200 Festival

Více

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech.

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech. IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Osvětová a náborová kampaň pro náhradní rodinnou péči IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

Vytvořeno :41 Napsal Lucie Vilímková

Vytvořeno :41 Napsal Lucie Vilímková Provoz Komunitního, poradenského a edukačního centra KOPEC byl slavnostně zahájen 4. října 2017. Akci moderoval herec a dlouhodobý partner Adventoru Jaroslav Dušek. Prostory, v nichž nové komunitní centrum

Více

Protidrogový vlak a mediální ozvěny

Protidrogový vlak a mediální ozvěny Protidrogový vlak a mediální ozvěny Vzhledem k neúspěšným pokusům předchozích provozovatelů uvést soupravu do efektivního provozu byl dlouho postoj médií k NF Nové Česko a jeho obnově projektu Revolution

Více

Obrazová příloha rok 2006 ke kronice MČ Praha 14 č. 1: Mateřské centrum Klubíčko školička Beránek

Obrazová příloha rok 2006 ke kronice MČ Praha 14 č. 1: Mateřské centrum Klubíčko školička Beránek č. 1: Mateřské centrum Klubíčko školička Beránek č. 2: Dům dětí a mládeže děti se svým vyrobeným Mazlíkem č. 3: Foto z akce Klubu rodičů a přátel dětí s Downovým syndromem, které se konalo 28. ledna 2006

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

BULLETIN. 179. Žofínské fórum. konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky. Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie

BULLETIN. 179. Žofínské fórum. konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky. Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie BULLETIN 179. Žofínské fórum konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie Praha, Velký sál paláce Žofín 26. 5. 2015 179. Žofínské fórum konané

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI VLTAVA. Oddělení obchodu ČRo

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI VLTAVA. Oddělení obchodu ČRo CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI VLTAVA 1. 1. 2017 Vltava hraje klasickou a jazzovou hudbu doplněnou o pořady mapující world music a současnou alternativní hudbu. Vysílá rozhlasové hry,

Více

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE 18 & 19 / 03 / 2016 Dlouhodobě se věnujeme tématům, jež vloni Úřad Vlády také zařadil do Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014-2020. ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE EQUAL PAY DAY V ČR

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

www.deti-detem.cz Děti dětem Velký vánoční koncert pro handicapované děti a děti z Dětských domovů z celé ČR neděle 14.12.2014 od 15.

www.deti-detem.cz Děti dětem Velký vánoční koncert pro handicapované děti a děti z Dětských domovů z celé ČR neděle 14.12.2014 od 15. Děti dětem Velký vánoční koncert pro handicapované děti a děti z Dětských domovů z celé ČR neděle 14.12.2014 od 15.00 hodin sál Bohuslava Martinů na pražské HAMU, Malostranské náměstí 13, 118 00 Praha

Více

Vyhodnocení druhého ročníku projektu, jehož dlouhodobou vizí je: Zlepšit kvalitu života s onkologickým onemocněním.

Vyhodnocení druhého ročníku projektu, jehož dlouhodobou vizí je: Zlepšit kvalitu života s onkologickým onemocněním. Vyhodnocení druhého ročníku projektu, jehož dlouhodobou vizí je: Zlepšit kvalitu života s onkologickým onemocněním. Základní informace o projektu Druhý ročník projektu proběhnul od 1. do 31. března 2014

Více

Nezapomínáme ani na opuštěné pejsky a kočičky v útulcích, proto děti do 15let nebudou platit vstupné, ale přinesou kapsičku či konzervu.

Nezapomínáme ani na opuštěné pejsky a kočičky v útulcích, proto děti do 15let nebudou platit vstupné, ale přinesou kapsičku či konzervu. O VELETRHU Veletrh (nejen) pro domácí mazlíčky Máme rádi zvířata se v letošním roce koná v Uherském Hradišti poprvé, a to v prostorách Klubu kultury v centru města. Budou zde představeny nejnovější trendy

Více

UMĚNÍM KE SVOBODĚ LABYRINT SMYSLŮ

UMĚNÍM KE SVOBODĚ LABYRINT SMYSLŮ UMĚNÍM KE SVOBODĚ LABYRINT SMYSLŮ - Výstava v Domě U Kamenného zvonu v Praze Výstava v OÖ Kulturquartier v Linci, Rakousko Úvod Výstava Uměním ke svobodě v Domě U Kamenného zvonu v centru Prahy je prvotním

Více

Nabídka dárcům projektu

Nabídka dárcům projektu Popis projektu Nabídka dárcům projektu Kulturní projekt e-moc-e je neziskovým občanským sdružením, jehož cílem je propagace nekomerčního umění v České republice a podpora umělců samotných. Na internetové

Více

Velikonoce na Fakultě managementu

Velikonoce na Fakultě managementu Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu Velikonoce na Fakultě managementu organizace FKS Autor práce: Denisa Pernicová Rok: LS 2018 Obsah Úvod...5 1 Program a průběh Velikonoc...6 1.1 Tvůrčí

Více