Street For Art Závěrečná zpráva. Blackville Park kultury, oddechu a městského plánování ročník festivalu Street For Art

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Street For Art 2013. Závěrečná zpráva. Blackville Park kultury, oddechu a městského plánování 22. 29. 2013 6. ročník festivalu Street For Art"

Transkript

1 Street For Art 2013 Závěrečná zpráva Blackville Park kultury, oddechu a městského plánování ročník festivalu Street For Art

2 Street For Art 2013 Festival Street For Art se v roce 2013 nově přesunul na pražské sídliště Černý Most. Oproti dřívějším ročníkům se zaměřil na revitalizaci lokality, kterou by městská část Praha 14 mohla k provozování kulturních, uměleckých, sportovních nebo volnočasových akcí využívat i nadále. Ve spolupráci s MČ Praha 14 a architekty ze studia Mjölk a edit! zde vznikl dočasný park kultury, oddechu a městského plánování nazvaný BLACKVILLE. Blackville se po dobu festivalového týdne ( ) stal modelovým místem pro setkávání veřejnosti, zástupců veřejné správy, umělců, odborníků. Byl tak ztělesněním principu transparentní, otevřené, kreativní participace obyvatel a uživatelů města na jeho rozvoji, strategickém plánování a dlouhodobém oživení. Letošní proměna zanedbaného místa na park pro veřejnost byla jednou ze samotných součástí programu festivalu. Uměleckou část programu pak tvořila výstava Mezi sídlištěm a městem kurátorky Jany Pavlové a architekta Vladimíra Štulce, interaktivní umělecký projekt Názoroid Jany Babincové, audiovizuální performance Tři černoši v tunelu Heleny Blaškové, Marie Hladíkové a Johany Švarcové či koncerty (nejen) místních kapel. Pro návštěvníky festivalu byla připravena řada aktivit na téma participace na veřejné správě. Díky úzké spolupráci s úřadem MČ Praha 14 vznikla tematická linka Otevřený úřad. Spolupráce se zástupci města proběhla i na celopražské úrovni - areál festivalu využila pro své výjezdní zasedání Ozvučná deska, poradní orgán Rady hl. m. Prahy.

3 Blackville park kultury, oddechu a městského plánování Během 6. ročníku festivalu Street For Art vznikl na metru Černý Most dočasný park kultury, oddechu a městského plánovaní Blackville. Přímo na festivalu pak proběhl 24. května 2013 workshop Blackville Černý Most: Jakou pro něj chceme budoucnost? Na setkání s veřejnosti došlo pod vedením architekta Petra Klápště a sociálního antropologa Martina Veselého k brainstormingu na téma hodnot a potenciálu rozvoje daného místa. Nejcitelnějším potenciálem se jeví využití prostoru jako odpočinkové městské zóny s mobiliářem, prostoru pro pořádání krátkodobých akcí, setkání s vedením MČ Praha 14, prostoru pro galerii ve veřejném prostoru a místem pro aktivity dětí a rodičů. Relevantním realizátorem těchto aktivit by pak mohla být příspěvková organizace Praha 14 kulturní ve spolupráci s městskou části Praha 14.

4 Transparentní festivalový bar Součástí festivalové architektury byl také bar (tematicky) transparentní bar z vlnitého sklolaminátu od architektonického studia edit!, který se bezprostředně po skončení akce převezl na vznikající verandu nového lokálního kreativního a komunitního centra Plechárna Černý Most.

5 Otevřený úřad Diskutujte o městě, v jakém žijete a tvořte město, v jakém žít chcete. Město je živý organizmus. Aby takový systém přirozeně a dobře fungoval, musí spolu jeho zástupci komunikovat. Street For Art 2013 tak nabídl sérii debat, diskuzí, tvůrčích dílen a veřejných prezentací, ve kterých rezonovalo téma městského plánování se zapojením obyvatel a aktivních uživatel města. To vše a za účastí zástupců městské části Praha 14, odborníků, urbanistů, sociologů, architektů a umělců a ve veřejném prostoru. Otevřený úřad byl sérií odpoledních debat v nových úředních hodinách od 16:00 20:00 hodin, mezi nimiž nechyběla veřejné projednání problematických lokalit Prahy 14 (metro Hloubětín, metro Černý Most), speciální víkendová tvůrčí dílna na vizi města realizovaná ve spolupráci s občanských sdružením KVAS, jenž je autorem Strategie pro kulturu, umění, sport a volný čas na Praze 14, kolektivní umělecký tvůrčí brainstorming nad mapou metropole, ale také debaty s celopražskými programovými partnery (Ozvučná deska lokální speciál, Hlídači města prezentace mapující pražské kauzy poslední doby, debata 4 stoly pro veřejnou správu kultury). Součástí programového cyklu Otevřený úřad byly také dvě oficiální veřejná setkání obyvatel Prahy 14 s veřejnou správou Dětské fórum a Fórum zdravé městské části organizovaných přímo samotnou MČ Praha 14.

6 Tři černoši v tunelu aneb panoptikum městských legend Helena Blašková, Marie Hladíková, Johana Švarcová Tři černoši v tunelu aneb panoptikum městských legend je třicetiminutový živý obraz, instalace a performance, které spojují hned několik neuvěřitelných městských legend z různých koutů světa. Na jedné scéně se v bohatém výtvarném zpracování setkávají podivné bytosti z těch nejzapomenutějších světových sídlišť a stejně jako v muzeu voskových figurín i tady se zdá, že se občas pohnou Městské legendy možná nejsou pravdou, ale zcela jistě jsou součástí naší identity a našeho města. Performance Tři černoši v tunelu byla mozaikou (ne)uvěřitelných příběhů nejen z Černého Mostu.

7 Názoroid Názoroid aneb Červené NE byl objektem umělkyně Jany Babincové vznikající přímo na míru lokalitě Černý Most. Původní koncept vizuálních barevných textů se v tvorbě Babincové, která již řadu let pracuje s principem kódování, značně rozšiřuje, vstupuje do dalších médií, zkoumá vztahy malby, zvuku, objektu, instalace a performance. Názoroid aneb Červené NE vybízel po dobu celého festivalu k přímé tvůrčí participaci kolemjdoucích, posunoval uvažování směrem k sociální interakci a doslova zhmotňoval názory občanů na dění na Praze 14. Základní otázkou, na kterou návštěvníci festivalu odpovídali, byla kulturní nabídka a potenciál Prahy 14 zakódovaný do barevného schématu. Výsledný artefakt bude přesunut na úřad MČ Praha 14 a stane se tak uměleckou inspirací v prostorách veřejné správy.

8 Zahrada hrou s Nadací Proměny Programovým partnerem školních edukací divadelních představení a otevřené víkendové dílny pro rodiny s dětmi na téma Zahrada hrou byla Nadace Proměny. Návštěvníci si tak pod vedením umělce a lektora Jana Pfeiffera vyzkoušeli vytvořit svou ideální hravou zahradu.

9 Boris Carloff, Ohm Square a další Street For Art na Černém Mostě hostil koncerty kapel Ohm Square, Cikne Čercheňa, Tiny Beat z produkce spřátelené Daska Records, Nuibility, DJ Philipa TBC, DJ Probe a speciální první pražský koncert po cenách Apollo a Anděl Borise Carloffa.

10 Marketing a propagace Mediální obsah týkající se šestého ročníku festivalu Street For Art zaplnil v květnu obrazovky TV Metropol, České televize (Kulturama, ČT 24 přímý přenos ze zahájení festivalu, reportáže z festivalu atd.), rozhlasový éter Českého rozhlasu i dalších rádií a stránky deníků. Tematicky se články a rozhovory zaostřovaly nejčastěji na samotnou revitalizaci lokality a pozitivně hodnocenou nezvyklou míru participace lokální veřejné správy na programu, produkci i propagaci celého festivalu a souvisejících kulturní aktivit na Praze 14. Média: Tisk: MF Dnes, Hospodářské noviny, Lidové noviny, Metro, 5+2 Televize: ČT reportáž a přímý vstup ze zahájení festivalu, ČT 2/24 Kulturama, TV Metropol rozhovor Rozhlas: ČRo 1 Radiožurnál, Regina, Česko, Radio Wave ve zpravodajských vstupech, reportážích a rozhovorech, telefonické rozhovory v Rádiu City, Radiu 1 Internet: Lidovky.cz, Proti šedi, Místní kultura, Earch.cz, Kulturissimo, CityBee, Literární noviny Mediální partnerství: Rádio 1-30x 30 spot Outdoor: A1 výlepy tiskovin v rámci Prahy 14, 400 ks plakátů A2 distribuovaných po celé Praze, 4000 programu DL skládačky distribuovaných po celé Praze, navigace na místě

11 Ohlasy z médií Festival Street For Art staví nový park kultury na Černém Mostě (Metro) Festival Street For Art vidí rozvoj měst přes kulturu (Česká televize) Na stanici metra Černý Most vznikne 'park kultury a oddechu' (Lidové noviny) OBRAZEM: Ikonický prostor Černého Mostu a Street for Art (Česká televize) Letošní Street For Art trvale oživí mapu Prahy (Kulturissimo) Kočičí máma a zlý Santa na Street for Art (Radio Wave) Street For Art jako akční urbanistický zásah (Radio Wave) Na pražském Černém Mostě začal Street for Art. Radnice debatuje s obyvateli o budoucnosti města (Český rozhlas)

12 Jdu na Blackville (ambasadoři) Festival Street For Art v roce 2013 podpořila prostřednictvím on-line kampaně Jdu na Blackville, protože řada umělců, odborníků, členů spřátelených nadací a kulturních institucí. Krátce před festivalem tak vyjádřili osobní podporu prostřednictvím soukromé pozvánky, kterou uživatelé sdíleli na svém facebookovém profilu.

13 Partneři Organizátor: Zahrada, o.p.s. a Praha 14 kulturní Hlavní partneři: Praha 14, Ministerstvo kultury České republiky, Hlavní město Praha Partneři: Veolia, VVD, Johnny Servis, Nobel Sound Agendy, Sys-Data.com Programoví partneři: Nadace Proměny, KVAS, Společně pro Desítku, Anthropictures, Ozvučná deska, Agora Mediální partneři: Radio Wave, Radio 1

14 Tým Ředitel: David Kašpar Finanční ředitelka: Marie Kašparová Dramaturgyně festivalu: Michaela Hečková Marketing a PR: Jiří Sulženko Výkonná produkce: Kryštof Šámal Produkce: Vojtěch Havlovec Festivalová stavba: Jiří Broum, Jan Kratochvíl, Jiří Laštovka Asistentky programu:tereza Němečková, Anežka Petkevičová Edukace: Nadace Proměny Architektura festivalu: Mjölk architekti Architektura festivalového baru: edit! Design: FunkFu Fotografové: Jan Hromádko, Anna Šolcová Kameraman: Pavel Borecký

15 Kontakt Street For Art Zahrada, o.p.s. Praha 14 kulturní

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu Street For Art 2010 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru 13. 22. května 2010 Jižní Město, Praha Sídliště Umění Lidé Sousedé Procházka Piknik Večeře Prostor Cesty Koncerty Dočasné centrum umění/

Více

Praha 14 kulturní Závěrečná zpráva, 2013 Praha 14 kulturní Praha 14 má nadúrovňový tubus metra, románský kostel sv. Bartoloměje z třináctého století, ojedinělý Pražský zlom, dva největší rybníky v Praze,

Více

Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s.

Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s. Lokální kreativní centrum a zóna pro život na sídlišti Černý Most Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s. černý most Tradiční představa o životě na sídlišti je negativní. To platí také o pražském sídlišti

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

Doprovodný program konference Forum 2000

Doprovodný program konference Forum 2000 5. 11. října 2018 Doprovodný program konference Forum 2000 Výzva pro zájemce o pořádání místních akcí v rámci Festivalu demokracie. #fedem Co je cílem Festivalu demokracie? Chceme naslouchat náladám ve

Více

SETKÁNÍ MĚSTSKÝCH ČÁSTÍ PRAHY

SETKÁNÍ MĚSTSKÝCH ČÁSTÍ PRAHY SETKÁNÍ MĚSTSKÝCH ČÁSTÍ PRAHY Praha, 13. března 2014 www.zdravamesta.cz/setkani-mc Akce je součástí projektu NSZM ČR STRATEG-2: Strategické řízení v obcích o stupeň výše podpořeného finančními prostředky

Více

Street For Art 2011 4. ročník festivalu o životě, umění a lidech ve veřejném prostoru. Závěrečná zpráva

Street For Art 2011 4. ročník festivalu o životě, umění a lidech ve veřejném prostoru. Závěrečná zpráva Street For Art 2011 4. ročník festivalu o životě, umění a lidech ve veřejném prostoru Závěrečná zpráva Termín konání: 19. - 28. května 2011 Počet diváků festivalu: 5500 Lidé jsou tam, kde jsou lidé Skandinávské

Více

Marketingový plán komunikace při přípravě strategického plánu rozvoje obce Bystřice

Marketingový plán komunikace při přípravě strategického plánu rozvoje obce Bystřice Marketingový plán komunikace při přípravě strategického plánu rozvoje obce Bystřice 2017-2023 Úvodem Komunikační plán vznikl při přípravě strategického plánu rozvoje obce Bystřice s cílem podpořit tvorbu

Více

Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu

Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu Mgr. Veronika Mikešová Národní muzeum Projekt Archeologie na dosah Probíhá od ledna 2012 do prosince 2014 na Oddělení pravěku a antického starověku

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

REALIZACE MA 21 V KATEGORII C NA ÚZEMÍ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 14

REALIZACE MA 21 V KATEGORII C NA ÚZEMÍ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 14 REALIZACE MA 21 V KATEGORII C NA ÚZEMÍ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 14 Městská část Praha 14 Jedna z 57 městských částí hlavního města Prahy Původní historické obce Kyje, Hloubětín, Hostavice a sídliště Černý Most

Více

Organizátor: Art 4 People. Termín: 29. dubna Místo realizace: Střelecký ostrov. Oslava mezinárodního svátku tance

Organizátor: Art 4 People. Termín: 29. dubna Místo realizace: Střelecký ostrov. Oslava mezinárodního svátku tance Organizátor: Art 4 People Termín: 29. dubna 2019 Místo realizace: Střelecký ostrov Oslava mezinárodního svátku tance Oslava mezinárodního svátku tance Historie MDT 2014 Náplavka cca 400 návštěvníků MDT

Více

IN/visible FOTOfestival Olomouc 08

IN/visible FOTOfestival Olomouc 08 IN/visible Je neviditelný. Chceme ukázat divákovi neviděné i neviditelné. Neviditelná místa, která ve svém městě ještě nikdy nespatřil. Neviditelné soukromí cizích lidí. Neviditelné autory, kteří jsou

Více

Spolupráce a komunikace s občany v rámci MA21

Spolupráce a komunikace s občany v rámci MA21 Městská část Praha 21 Spolupráce a komunikace s občany v rámci MA21 Spolupráce, rozvoj, pohyb, zdraví Újezd nad Lesy dne 7. března 2013 MOTTO MA 21 je cesta vzhůru, není však snadná Příklad: LES versus

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

SETKÁNÍ (NEJEN) ZDRAVÝCH MĚSTSKÝCH ČÁSTÍ

SETKÁNÍ (NEJEN) ZDRAVÝCH MĚSTSKÝCH ČÁSTÍ SETKÁNÍ (NEJEN) ZDRAVÝCH MĚSTSKÝCH ČÁSTÍ Praha, 6. března 2018 www.zdravamesta.cz/setkani-mc-2018 Podpořeno finančními prostředky Evropského sociálního fondu, které byly na realizaci projektu tnuty z Operačního

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Závěrečná zpráva 1 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Čísla 2 4 dny 2930 návštěvníků (člověkodnů) 2040 unikátních účastníků (1390 loni) přes 500 pořadů v programu průměrná délka účasti necelý den a

Více

příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival

příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival Moravská Třebová 30. 6. 31. 8. 2012 Fotofestival FOTOFESTIVAL Moravská Třebová 2012 je přehlídkou umělecké fotografie, na které se představují

Více

Udržitelný rozvoj na Praze 14

Udržitelný rozvoj na Praze 14 Udržitelný rozvoj na Praze 14 Městská část Praha 14 jedna z 57 městských částí hlavního města Prahy původní historické obce Kyje, Hloubětín, Hostavice a sídliště Černý Most přibližně 45565 obyvatel 2 Městská

Více

Zápis z jednání koordinátorů plánování sociálních služeb a osob pověřených městských částí Praha 1 až 22

Zápis z jednání koordinátorů plánování sociálních služeb a osob pověřených městských částí Praha 1 až 22 Zápis z jednání koordinátorů plánování sociálních služeb a osob pověřených městských částí Praha 1 až 22 Termín konání: 10. března 2016 Místo konání: OZSP MHMP Charvátova 145, Praha 1 Účast: viz prezenční

Více

PODZIMNÍ ŠKOLA Zdravých měst

PODZIMNÍ ŠKOLA Zdravých měst PODZIMNÍ ŠKOLA Zdravých měst úvodní seminář Hodonín, 6. listopadu 2013 www.zdravamesta.cz/ps Akce je součástí projektu NSZM ČR Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to? podpořeného finančními

Více

Street For Art 2012 5. ročník festivalu o kultuře v místě, kde žijí lidé. Závěrečná zpráva

Street For Art 2012 5. ročník festivalu o kultuře v místě, kde žijí lidé. Závěrečná zpráva Street For Art 2012 5. ročník festivalu o kultuře v místě, kde žijí lidé Závěrečná zpráva Termín konání: 18. - 26. května 2012 Počet diváků festivalu: 4500 Kultura je tam, kde jsou lidé. www.streetforart.cz

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Představení projektu na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Obsah co znamená projekt Evropské hlavní město kultury přehled programu klíčové události časový harmonogram představení společnosti Plzeň

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

AKČNÍ PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ MA21 PRO ROK 2014

AKČNÍ PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ MA21 PRO ROK 2014 AKČNÍ PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ MA21 PRO ROK 2014 Na základě aktivit MA 21, vyhodnocení Plánu zlepšování 2013, podnětů STRR a členů výboru VVVMA 21 je předložen Plán zlepšování MA21 pro rok 2014, jenž tvoří základní

Více

Prezentace hudebního festivalu. Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu

Prezentace hudebního festivalu. Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu Prezentace hudebního festivalu Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu Hlavní hvězdy, které vystoupily v minulosti na našem festivalu: Česko-slovenská scéna: Chinaski, Olympic, Divoke Bill,

Více

BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY. program hlavního města Prahy, o. s. Pražské matky a Oživení

BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY. program hlavního města Prahy, o. s. Pražské matky a Oživení BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY program hlavního města Prahy, o. s. Pražské matky a Oživení O PROGRAMU určen školám na území Prahy (mimo Prahu realizuje projekty bezpečných cest Nadace Partnerství v rámci programu

Více

Veřejný program 2012

Veřejný program 2012 Veřejný program 2012 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49 (0) 9674-92 48 77 Fax: +49 (0) 9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2012 4. 1. 2012 I 19.00 h

Více

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA Czech Dance Benefit Society o.s. uvádí MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA NABÍDKA PARTNERSTVÍ PRO ČESKOU PREMIÉRU O PROJEKTU GHETTO 1577 Výlučnost projektu Projekt současného tanečního divadla

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI VLTAVA. Oddělení obchodu ČRo

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI VLTAVA. Oddělení obchodu ČRo CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI VLTAVA 1. 1. 2017 Vltava hraje klasickou a jazzovou hudbu doplněnou o pořady mapující world music a současnou alternativní hudbu. Vysílá rozhlasové hry,

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 345/2014. č. 321 ze dne 07.05.2014

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 345/2014. č. 321 ze dne 07.05.2014 č.j.: 345/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 321 ze dne 07.05.2014 Účast městské části Praha 3 na akci Pražské cyklozvonění 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e II.

Více

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE 18 & 19 / 03 / 2016 Dlouhodobě se věnujeme tématům, jež vloni Úřad Vlády také zařadil do Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014-2020. ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE EQUAL PAY DAY V ČR

Více

Záznam participačního setkání. nová železniční zastávka Karlín. 13. června Galerie VI PER

Záznam participačního setkání. nová železniční zastávka Karlín. 13. června Galerie VI PER Záznam participačního setkání nová železniční zastávka Karlín 3. června 208 Galerie VI PER PARTICIPAČNÍ SETKÁNÍ NOVÁ ŽELEZNIČNÍ ZASTÁVKA KARLÍN Datum konání: 3. 6. 208 Místo konání: Galerie VI PER, Vítkova

Více

motol motolice 2012 závěrečná zpráva

motol motolice 2012 závěrečná zpráva motol motolice 2012 závěrečná zpráva 6. ročník humanitárního koncertu Motol Motolice 12 se konal 12. května 2012. Počasí nám od rána moc nepřálo, ještě v 7.00 pršelo provazy vody. Slunko vysvitlo jen kolem

Více

VÝSTAVNÍ ČINNOST V OBLASTI PROFESIONÁLNÍHO VÝTVARNÉHO UMĚNÍ A ARCHITEKTURY 2017

VÝSTAVNÍ ČINNOST V OBLASTI PROFESIONÁLNÍHO VÝTVARNÉHO UMĚNÍ A ARCHITEKTURY 2017 VÝSTAVNÍ ČINNOST V OBLASTI PROFESIONÁLNÍHO VÝTVARNÉHO UMĚNÍ A ARCHITEKTURY 2017 VÝBĚR ZE ZÁKLADNÍCH STATISTICKÝCH ÚDAJŮ O KULTUŘE V ČESKÉ REPUBLICE NÁRODNÍ INFORMAČNÍ A PORADENSKÉ STŘEDISKO PRO KULTURU

Více

litos grafické studio s námi můžete komunikovat...

litos grafické studio s námi můžete komunikovat... litos grafické studio s námi můžete komunikovat... k profil firmy LITOS, grafické studio působí na trhu reklamy a polygrafie od roku 1993. Je středně malým podnikatelským subjektem, který pracuje v oblasti

Více

Příloha č. 1: Srovnání grafické stránky webu ČT v průběhu let (fotografie) Zdroj: Archiv ČT

Příloha č. 1: Srovnání grafické stránky webu ČT v průběhu let (fotografie) Zdroj: Archiv ČT Seznam příloh Příloha č. 1: Srovnání grafické stránky webu ČT v průběhu let (fotografie) Příloha č. 2: Stránky webu ČT24.cz při spuštění v roce 2005 (fotografie) Příloha č. 3: Stránky webu ČT24.cz v roce

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

MĚSTO KROMĚŘÍŽ. Akční plán zlepšování. Projektu Zdravé město a místní Agendy 21. pro rok 2017

MĚSTO KROMĚŘÍŽ. Akční plán zlepšování. Projektu Zdravé město a místní Agendy 21. pro rok 2017 Akční plán zlepšování Projektu Zdravé město a místní Agendy 21 pro rok 2017 Aktivita Termín Realizuje Garant Zdroj financí Indikátory plnění Náplň 1. Zkvalitnění MA 21, postup z kategorie D do C, participace

Více

BIOSTYL EVOLUTION ECOWORLD ESOTERIKA 20. - 22. 4. 2012. Výstaviště Praha - Holešovice. www.mojeveletrhy.cz

BIOSTYL EVOLUTION ECOWORLD ESOTERIKA 20. - 22. 4. 2012. Výstaviště Praha - Holešovice. www.mojeveletrhy.cz BIOSTYL 7. VELETRH ZDRAVÉ VÝŽIVY A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU EVOLUTION 2. VELETRH VZDĚLÁVÁNÍ A OSOBNÍHO ROZVOJE ECOWORLD 4. VELETRH EKOLOGIE A TRVALE UDRŽITELNÉHO ROZVOJE ESOTERIKA 8. VELETRH ALTERNATIVNÍHO

Více

8 VLAJKOVÝCH LODÍ FLAGSHIPŮ FLAGSHIP 1 SEZÓNA NOVÉHO CIRKUSU OD LEDNA DO LISTOPADU SE V PLZNI VYSTŘÍDAJÍ NEJLEPŠÍ EVROPSKÉ NOVÉ CIRKUSY FLAGSHIP 2 GOTTFRIED LINDAUER A MENŠINY Unikátní výstava 40ti portrétů

Více

Granty NČA na rok 2015 Přehled projektů

Granty NČA na rok 2015 Přehled projektů 1 Katalog lidové architektury O 208 000 50 000 9-0-0 20 000 Barrister and Principal, o.p.s., Brno 157 595 2 ERA 21 Ročník 2014 P 5 530 000 60 000 9-0-0 60 000 ERA Média s.r.o., Brno 5 470 000 časopis 3

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

prezentace ideového konceptu postupu projektu buďánka pro prahu

prezentace ideového konceptu postupu projektu buďánka pro prahu prezentace ideového konceptu postupu projektu buďánka pro prahu projektil.cz adam halíř, ondřej hofmeister, roman brychta zachranmebudanka.cz veronika palečková, martin dvořák buďánka historie a současnost

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ II ORP BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM KOMUNIKAČNÍ PLÁN CZ /0.0/0.0/17_047/

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ II ORP BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM KOMUNIKAČNÍ PLÁN CZ /0.0/0.0/17_047/ MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ II ORP BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM KOMUNIKAČNÍ PLÁN Projekt Registrační číslo Nositel projektu Místní akční plán II rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0008577

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

Vltava 10/2017. Proměna kulturní stanice ČRo Eva Hazdrová Kopecká

Vltava 10/2017. Proměna kulturní stanice ČRo Eva Hazdrová Kopecká Vltava 10/2017 Proměna kulturní stanice ČRo 28. 6. 2017 Eva Hazdrová Kopecká Proč? 1-2/06 2-3/06 3-4/06 4/06-1/7 1-2/07 2-3/07 3-4/07 4/07-1/08 1-2/08 2-3/08 3-4/08 4/08-1/09 1-2/09 2-3/09 3-4/09 4/09-1/10

Více

Stručné informace současná situace

Stručné informace současná situace Prezentace projektu Stručné informace současná situace Město Hořovice registruje 6.850 obyvatel z toho, přibližně 18 % tvoří děti od 0 13 let. To znamená 1 233 dětí. Dále se do spádové oblasti Hořovic

Více

STRATEGICKÉHO TÝMU PRO ŘÍZENÍ A ROZVOJ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 14

STRATEGICKÉHO TÝMU PRO ŘÍZENÍ A ROZVOJ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 14 ZPRÁVA O ČINNOSTI STRATEGICKÉHO TÝMU PRO ŘÍZENÍ A ROZVOJ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 14 ZA ROK 2014 1/6 Obsah 1. ÚVOD - Strategický tým pro řízení a rozvoj na Praze 14 3 2. Činnost STRR v roce 2014 - body jednání

Více

funkcionalita M g r. M i l a n F i l i p

funkcionalita M g r. M i l a n F i l i p 01 konverze a funkcionalita M g r. M i l a n F i l i p Vedoucí odboru strategického rozvoje kraje 02 Východiska ZK je zřizovatelem tří kulturních institucí: Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně Krajská

Více

VÝSTAVNÍ ČINNOST V OBLASTI PROFESIONÁLNÍHO VÝTVARNÉHO UMĚNÍ A ARCHITEKTURY 2016

VÝSTAVNÍ ČINNOST V OBLASTI PROFESIONÁLNÍHO VÝTVARNÉHO UMĚNÍ A ARCHITEKTURY 2016 VÝSTAVNÍ ČINNOST V OBLASTI PROFESIONÁLNÍHO VÝTVARNÉHO UMĚNÍ A ARCHITEKTURY 2016 VÝBĚR ZE ZÁKLADNÍCH STATISTICKÝCH ÚDAJŮ O KULTUŘE V ČESKÉ REPUBLICE NÁRODNÍ INFORMAČNÍ A PORADENSKÉ STŘEDISKO PRO KULTURU

Více

Zápis I. jednání Pracovní skupiny Image města

Zápis I. jednání Pracovní skupiny Image města Zápis I. jednání Pracovní skupiny Image města Dne: 16. ledna 2014, zasedací místnost zastupitelstva města, Městský úřad Kopřivnice Přítomni: dle prezenční listiny Příloha č. 2 1/1 Úvodní slovo Pan starosta

Více

PŘÍLEŽITOST PRO MĚSTO A REGION. PROTEBElive super! zážitky. MEANDR OHŘE - DESIGN PARK 2025 Kdo chce něčeho dosáhnout, myslí na cíl, ne na překážky.

PŘÍLEŽITOST PRO MĚSTO A REGION. PROTEBElive super! zážitky. MEANDR OHŘE - DESIGN PARK 2025 Kdo chce něčeho dosáhnout, myslí na cíl, ne na překážky. ! PŘÍLEŽITOST PRO MĚSTO A REGION PROTEBElive super! zážitky MEANDR OHŘE - DESIGN PARK 2025 Kdo chce něčeho dosáhnout, myslí na cíl, ne na překážky. PROTEBElive PROTEBElive PROTEBElive PŘÍNOS DESIGN PARKU

Více

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet!

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet! Óčko Hudbu česky vidět, slyšet! Co je Óčko? zahájení vysílání v roce 2002 výrazná grafika, moderní a svěží styl kompletní redesign stanice mimořádná míra interaktivity ve vysílání facebook stránky Óčka

Více

Platforma Regionální inovační značky. Setkání č SMART AKCELERÁTOR Královéhradeckého kraje: CZ /0.0/0.

Platforma Regionální inovační značky. Setkání č SMART AKCELERÁTOR Královéhradeckého kraje: CZ /0.0/0. Platforma Regionální inovační značky Setkání č.3-2. 10. 2018 Program setkání 9:30-9:40 Úvodní slovo Bc. Pavel Hečko, Královéhradecký kraj 9:40-10:30 Regionální inovační značky ve světě 10:30-11:00 Sdílené

Více

Plzeň Evropské hlavní město kultury 2015 a regionální spolupráce

Plzeň Evropské hlavní město kultury 2015 a regionální spolupráce Plzeň Evropské hlavní město kultury 2015 a regionální spolupráce XIII. volební sněm Sdružení měst a obcí Plzeňského kraje 8. dubna 2011 1 1. Evropské hlavní město kultury 2. Regionální spolupráce 2 1 26.7.2011

Více

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Obsah: přehled realizovaných aktivit v R1/P1 dle činností ve schváleném projektu přehled realizovaných aktivit v R1/P2 dle činností ve schváleném projektu

Více

Plán zlepšování. Plán zlepšování je dokument, který představuje, co chceme v rámci Zdravého města a místní Agendy 21 v rámci roku udělat

Plán zlepšování. Plán zlepšování je dokument, který představuje, co chceme v rámci Zdravého města a místní Agendy 21 v rámci roku udělat 2017 Plán zlepšování Plán zlepšování je dokument, který představuje, co chceme v rámci Zdravého města a místní Agendy 21 v rámci roku udělat Ing. Eva Balarynová Mgr. Ondřej Syrovátka Plán zlepšování na

Více

Kreativně přemýšlet kreativně jednat

Kreativně přemýšlet kreativně jednat www.kjm.cz Kreativně přemýšlet kreativně jednat Knihovny současnosti 2015 Libuše Nivnická Olomouc 8.9. 10. 9. 2015 Statutární město Brno finančně podporuje Knihovnu Jiřího Mahena v Brně, příspěvkovou organizaci.

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Sídlo: Mlýnská 152, 666 01 Tišnov IČO: 49457543 Telefon: 549 410 082 E-mail: sekretariat@kulturatisnov.cz Internetové stránky: http://www.mekstisnov.cz/

Více

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino...

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... 1/ NOV SVùTOZOR 2/ âím NOV... 3/ SVùTOZOR JE KINO... 4/ SVùTOZOR NENÍ JEN KINO... 5/ KINO SVùTOZOR JE I MÍSTO PRO VA I PREZENTACI 6/ CENÍK Hlavní

Více

motol motolice 2013 závěrečná zpráva

motol motolice 2013 závěrečná zpráva motol motolice 2013 závěrečná zpráva 7. ročník humanitárního koncertu Motol Motolice 13 se konal 11. května 2013. Počasí: až s odstupem doby jsem zjistila, že mohlo být mnohem hůř. Teplota 17 C a drobné

Více

BRÁNA MUZEA OTEVŘENÁ (PRŮVODCE NA CESTĚ MUZEA K LIDEM A LIDÍ DO MUZEA)

BRÁNA MUZEA OTEVŘENÁ (PRŮVODCE NA CESTĚ MUZEA K LIDEM A LIDÍ DO MUZEA) BRÁNA MUZEA OTEVŘENÁ (PRŮVODCE NA CESTĚ MUZEA K LIDEM A LIDÍ DO MUZEA) Alexandra Brabcová (ed.) Zpracoval Jiří Langer Alexandra Brabcová vystudovala Filosofickou fakultu UK v Praze působila čtrnáct let

Více

O P R O J E K T U. 1. Shrnutí projektu

O P R O J E K T U. 1. Shrnutí projektu O P R O J E K T U O PROJEKTU 1. Shrnutí projektu Úroveň zapojení občanů, především pak mladých lidí, do rozhodovacích procesů je v České republice všeobecně nízká. Aktivity zapojující mládež do demokratického

Více

FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA

FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA Film je součástí vizuálního umění. Od druhé polovině 20. století, kdy jej výtvarníci zejména formou videa začali více používat ve své tvorbě, zdomácněl v muzeích umění a galeriích.

Více

INNOREF SUB-PROJEKT. CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko. Zkratka projektu: CULTURE

INNOREF SUB-PROJEKT. CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko. Zkratka projektu: CULTURE INNOREF SUB-PROJEKT CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko Zkratka projektu: CULTURE Žadatel sub-projektu: Název: Obec Hustopeče nad Bečvou Adresa: Náměstí Míru 21, Hustopeče

Více

CASE STUDY: VÝSTAVA JAKO NÁSTROJ POPULARIZACE. Mgr. Tomáš Šula, Sympozium Sychrov 2011, 18.5.2011

CASE STUDY: VÝSTAVA JAKO NÁSTROJ POPULARIZACE. Mgr. Tomáš Šula, Sympozium Sychrov 2011, 18.5.2011 CASE STUDY: VÝSTAVA JAKO NÁSTROJ POPULARIZACE Mgr. Tomáš Šula, Sympozium Sychrov 2011, 18.5.2011 Zadání Zpracovat projekt řešení výstavy v rámci popularizace vynálezů. Požadováno: interiér i exteriér Výstavním

Více

B.4. Podpora kulturních služeb, sportovních zařízení a zájmové činnosti obyvatel

B.4. Podpora kulturních služeb, sportovních zařízení a zájmové činnosti obyvatel Opatření Vize B.4. Podpora kulturních služeb, sportovních zařízení a zájmové činnosti obyvatel Liberecký kraj bude vytvářet a poskytovat podmínky pro plnohodnotný život podporou činností, které přispívají

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

MSV 2019 nabídka účasti na projektu. ČR 21 Budoucnost dnes!

MSV 2019 nabídka účasti na projektu. ČR 21 Budoucnost dnes! Mezinárodní strojírenský veletrh Hlavní téma Digitální továrna 2.0 a Průmysl 4.0_2. vlna 7. 11. 10. 2019 VÝSTAVIŠTĚ BRNO MSV 2019 nabídka účasti na projektu Digitální továrna 2.0 a Průmysl 4.0_2. vlna

Více

Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií

Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií Máš umělecké střevo? Máš umělecké střevo? ( MUS? ) je soutěž určená žákům středních škol a gymnázií se zájmem o výtvarné umění. Cílem

Více

Shrnutí činnosti o.s. StreetCulture za rok 2011

Shrnutí činnosti o.s. StreetCulture za rok 2011 1/7 Shrnutí činnosti o.s. StreetCulture za rok 2011 1) Zaměření činnosti o.s. StreetCulture 2) Formování a vznik o.s. StreetCulture 3) Činnost o.s. StreetCulture v roce 2011 4) Hospodaření o.s. StreetCulture

Více

Statutární město Liberec Zdravé město

Statutární město Liberec Zdravé město Statutární město Liberec Zdravé město Plán zlepšování místní Agendy 21 pro rok 2017 Cíl 2017: splnit kritéria kategorie C MA21 V kalendářním roce 2017 si město klade za cíl naplnit následující dílčí aktivity

Více

DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE

DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE CÍLE FOTOSOUTĚŽE propagace Václavského náměstí v Praze jako největšího nákupního, společenského a zábavního centra České republiky konstruktivním způsobem poukázat

Více

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2017 budeme pořádat deset hobby závodů a deset oficiálních závodů až do stupně ST a další skoková soustředění a semináře závody, při

Více

Co CAMP nabízí? - umělcům a architektům: podílet se v rámci kurátorského dohledu na programu expozic a instalací

Co CAMP nabízí? - umělcům a architektům: podílet se v rámci kurátorského dohledu na programu expozic a instalací Co je CAMP? CAMP [kemp] je zkratka názvu Centra architektury a městského plánování, jehož hlavním posláním je zlepšit současnou podobu veřejné debaty o rozvoji Prahy. CAMP má sloužit nejen architektům,

Více

průmyslů v ČR a zahraničí

průmyslů v ČR a zahraničí Mapování kulturních a kreativních průmyslů v ČR a zahraničí Odborný seminář Vymezení kulturních a kreativních průmyslů v ČR Martin Cikánek Ministerstvo kultury 30. 5. 2012 www.kreativniprumysly.cz schéma

Více

Strategie podpory kulturních a kreativních průmyslů. Datum, místo Ing. Josef Praks

Strategie podpory kulturních a kreativních průmyslů. Datum, místo Ing. Josef Praks Strategie podpory kulturních a kreativních průmyslů Datum, místo Ing. Josef Praks Představení projektu Název projektu: Strategie rozvoje a podpory KKP Financování: OP Zaměstnanost / Prioritní osa 4. Efektivní

Více

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č.

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: František Vosecký - předseda Mgr. Jana Kostelecká

Více

Nabídka pořádání MMČR 2014 2017

Nabídka pořádání MMČR 2014 2017 Nabídka pořádání MMČR 2014 2017 Obsah > Představení projektu 1/ Základní informace 2/ Vize 3/ Lokalita 4/ Konsorcium pořadatelů 5/ Hlavní benefity akce 6/ Potenciál růstu 7/ Mediální podpora 8/ Mediální

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál ZŠ Dolákova - Svoboda park, Praha 8, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál ZŠ Dolákova - Svoboda park, Praha 8, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál ZŠ Dolákova - Svoboda park, Praha 8, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

M Ě ST O B EN E ŠO V

M Ě ST O B EN E ŠO V MĚSTO BENEŠOV KAPITOLY Z HISTORIE MUZEA UMĚNÍ A DESIGNU BENEŠOV 1990-2010... Historie Muzea umění a designu Benešov není vizitkou jeho několika zaměstnanců, ale především úspěchem celého mě sta. Jeho

Více

Tematická oblast koncepce: XIV. Mládež a média

Tematická oblast koncepce: XIV. Mládež a média Tematická oblast koncepce: XIV. Mládež a média Resort MK Krátkodobý cíl pro roky 2012-2013 Podpora prezentace a propagace zpřístupňování muzejních sbírek. Podpora metodické činnosti a digitalizace prostřednictvím

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls. Ráááádio. Ortenovo nám. 15a, 170 00 Praha 7 rádio je

Více

Liberec, Strategie podpory kulturních a kreativních průmyslů

Liberec, Strategie podpory kulturních a kreativních průmyslů Liberec, 19.06.2019 Strategie podpory kulturních a kreativních průmyslů Kulturní a kreativní průmysly (KKP) Všechna odvětví, jejichž činnosti jsou založeny na kulturních hodnotách nebo na uměleckých a

Více

KOUZLO STARÝCH MAP. SEMINÁŘ STARÉ MAPY SOUČASNOSTI Možnosti využití starých map, pohled do minulosti i budoucnosti

KOUZLO STARÝCH MAP. SEMINÁŘ STARÉ MAPY SOUČASNOSTI Možnosti využití starých map, pohled do minulosti i budoucnosti KOUZLO STARÝCH MAP SEMINÁŘ STARÉ MAPY SOUČASNOSTI Možnosti využití starých map, pohled do minulosti i budoucnosti Alena Vondráková, Stanislav Popelka 4. 10. 2016 ZLÍN PROČ KOUZLO STARÝCH MAP? staré mapy

Více

Terén Brna se stane Terénem

Terén Brna se stane Terénem CENTRUM EXPERIMENTÁLNÍHO DIVADLA, příspěvková organizace města Brna Tisková zpráva k zahájení činnosti nové platformy Terén Terén Brna se stane Terénem teren_tz.indd 1 25.06.19 15:31 1. 10. 2019 zahájí

Více

Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012

Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012 Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012 Obsah: Rekapitulace realizovaných aktivit v R2/P1 a P2 dle činností ve schváleném projektu Přehled realizovaných aktivit v R2/P3 dle činností ve schváleném

Více

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou Léto na zámku 2016 Lomnický zámek pohádkový a hravý ani v létě nezahálí! 5. ročník cyklu letních kulturních akcí Pořadatel: Kulturní a informační středisko, příspěvková organizace Navazující 5. ročník

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

Nabídka spolupráce. Pchjongčchang

Nabídka spolupráce. Pchjongčchang Nabídka spolupráce Pchjongčchang 2018 9. - 25. 2. 2018 ČESKÝ DŮM Cíle projektu prezentace ČR na nejprestižnější celosvětové sportovní události prezentace ČR jako vyspělé ekonomiky v mezinárodním měřítku

Více

Setkání se spolky a organizacemi MČ Praha 8 dne 3. 6. 2015

Setkání se spolky a organizacemi MČ Praha 8 dne 3. 6. 2015 Dnešní program Úvod a vzájemné seznámení Představení MA21 Informace o zapojení veřejnosti do přípravy strategickém plánu Participace na vytvoření seznamu služeb pro spolky a neziskové organizace a společnosti

Více