FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha"

Transkript

1 FOLIMAGAZÍN únor 2013 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Euroligový postup Štafeta: Renata Zrůstová Zpovědnice Eliny Babkiny a Lenky Bartákové Mládež: Tereza Hanzlíková, Michaela Krejzová

2 aktuálně Bitvu o všechno jsme zvládli! Jsme v osmifinále Evropské ligy A teď Galatasaray! Až v posledním utkání základní skupiny jsme rozhodli o našem postupu do další fáze Evropské ligy. Byly to pořádné nervy. Předposlední mač s Polkowicemi nám nevyšel, na Folimance jsme prohráli jedenáctibodovým rozdílem, a tak o vstupenku na osmifinálové představení jsme museli bojovat až do konce. Proč to neklaplo již dříve? V poznámkách v přípravě na zápas s Polkowicemi jsem měla napsané, že musíme hrát celých 40 minut. Nemůže jich být jen pár, jako se nám to stává běžně, říkala trenérka Natálie Hejková po neúspěšném předposledím duelu skupiny C s polskými sokyněmi. Tahle porážka nás postavila do nepříjemné pozice zády ke zdi. Před únorovou bitvou s Mondeville bylo jasné, že pokud neuspějeme, euroligová sezona pro nás s největší pravděpodobností skončí. To se naštěstí nestalo. Francouzský tým jsme přetlačili pětibodovým rozdílem 56:51 a s bilancí 5/7 jsme opět proklouzli mezi elitní kluby Evropské ligy. Povedlo se to především díky precizní práci celého týmu na obranné polovině hřiště. Naše obrana nebyla takto kompaktní ani v jednom z předešlých zápasů, chválila své hráčky koučka ZVVZ USK. Byl to zápas na krev, pot a slzy, o to větší z toho mám radost, radovala se po postupové výhře.

3 aktuálně A co dál? Systém Evropské ligy nám postavil do cesty nesmírně těžkého soupeře. V osmifinálové sérii vyzveme turecký vekloklub Galatasaray Istanbul, s nímž jsme dvakrát prohráli v základní fázi. Ale pozor, první mač v Turecku jsme ztratili pouze dvoubodovým rozdílem! Nemáme co ztratit a pokusíme se uspět, vyhlásila Natálie Hejková po oznámení jména našeho protivníka. Pro Galatasaray to bude ošidné, protože musí vyhrát. U nich se nehraje snadno, ale věřím, že je překvapíme tím, že to nebude jen souboj podkošových hráček, ale že budeme mít převahu na pozicích menších hráček. Série hraná na dvě vítězná utkání bude rozehrána v Turecku, kde by se hrálo i případné třetí rozhodující střetnutí - pokud bude po dvou zápasech nerozhodný stav 1:1. Termíny zápasů: 1. utkání: v Istanbulu 2. utkání: v Praze 3. utkání: v Turecku Poslední posila: Elina Babkina Před nedávnem vedení klubu přivedlo do šatny ZVVZ USK novou posilu, lotyšskou rozehrávačku Elinu Babkinu. Co ona sama očekává od svého angažmá v české metropoli? Chtěla bych se s naším týmem kvalifikovat do Final-8 Evropské ligy a vyhrát všechno v české lize, odpověděla třiadvacetiletá rodačka z Rigy. Jasno měla i v tom, čím může svým novým spoluhráčkám nejvíce pomoci. Už z charakteru mé pozice rozehrávačky plyne, že bych svým spoluhráčkám měla dělat radost svými přihrávkami. Také bych chtěla pomoci trenérce lépe organizovat naši hru, dodala Elina. Blíže ji můžete poznat při přečtení rubriky Co by kdyby, kde jsme vyzpovídali právě ji.

4 štafeta Eva Vítečková se ptá, Renata Zrůstová odpovídá Nerada bývám sama V kolika letech jsi začala hrát basket? Basketbal jsem začala hrát v 8 letech, těsně poté, co ho začala hrát i má sestra a co nás táta začal trénovat. Lákal tě někdy jiný sport než basketbal? Lákalo mě hodně sportů, například tenis, fotbal, softbal, volejbal nebo gymnastika, kterou jsem po první hodině lámání nohou (nebo-li provaz) zavrhla. :-) Kdy jsi poprvé odehrála zápas v extralize žen? Pamatuješ si na něj? Bylo to v 17 letech za Slovanku Tábor proti Gambrinusu Brno, ale moc si na to nepamatuji. Čeho bys chtěla v basketu dosáhnout? Nejprve bych chtěla hrát stabilně v ŽBL, a pak se uvidí. Neuvažovala jsi někdy o kariéře modelky nebo fotomodelky? Dráhu modelky jsem odstartovala v 5 letech při přehlídce v Obchodním domě v Táboře, ale tam to taky skončilo. Jak trávíš svůj volný čas? Momentálně věnuji svůj volný čas studiu, jelikož mě čeká státní závěrečná zkouška na bc., ale jinak ho trávím se svým přítelem, s rodinou nebo kamarády. Nerada bývám sama. Jaká jsi/byla studentka? Šprtka nebo ta, co nechává vše na poslední chvíli? Až do druháku na střední jsem byla šprtka, ale v rámci dospívání a nedostatku času kvůli sportu se ze mě stala ta, co nechává vše na poslední chvíli. :-) Co by sis koupila jako první věc, kdyby jsi vyhrála ve Sportce sedmimístnou částku? Určitě nějaký pěkný byt. Už aby se tak stalo. :-) Tančíš ráda? Chodila jsi do tanečních? Jak na ně vzpomínáš? Do tanečních jsem chodila a moc ráda na ně vzpomínám. Hodně mě to bavilo a užila jsem si tam spoustu srandy. Jak moc jste si se svojí sestrou blízké? Jsme si hodně blízké, někdy si až lezem na nervy, ale to k tomu patří. :-) Renata v ŽBL Počet odehraných zápasů: 14 Průměr odehraných minut: 6,5 Průměr nastřílených bodů: 1,6 Nejvíce nastřílených bodů: 5 (2x)

5 zpovědnice Co by kdyby s Elinou Babkinou Na den Barbie Kdybys měla možnost odstěhovat se a bydlet kdekoliv na světě, jaké místo bys vybrala a proč? Řecko. Je to nejkrásnější místo, jaké jsem kdy viděla, a má nejlepší vodu! V případě, že by sis na jeden den mohla vyměnit místo s nějakou známou osobností (politikem, sportovcem, hercem ), kdo by to byl a jak bys toho využila? Chtěla bych jeden den prožít jako Barbie a využila bych hlavně Kena! Kdybys nebyla basketbalistkou, v jakých jiných sportech bys mohla vyniknout? Tenis. Miluju ho! Pokud bys měla možnost setkat se s LeBronem Jamesem, na které tři věci by ses ho stoprocentně chtěla zeptat? Já už jsem ho vlastně potkala a ptala jsem se na spoutu otázek týkajících se mě. Kdyby tě oslovil filmový producent a nabídl ti hlavní roli ve filmu, jaký žánr bys zvolila a po boku kterého herce by sis chtěla zahrát? Vybrala bych si Pamelu Anderson v Pobřežní hlídce. :-) Ale nikoho bych nezachraňo- vala, jenom bych se celý den opalovala. :-) Kdybys mohla změnit jedno pravidlo v basketbalu, jaké by to bylo, jak bys ho změnila a proč? Vrátila bych zpět pravidlo rozskakování. Kromě toho, že je Elina v ŽBL Počet odehraných zápasů: 4 Průměr odehraných minut: 16,1 Průměr nastřílených bodů: 5,0 Nejvíce nastřílených bodů: 12 (Valosunu)

6 zpovědnice hezký se dívat na tu bitvu mezi dvěma velkými hráči, ráda taky předvídám, kam míč odskočí a kdo u něj bude první. Kdybys hrála v thrilleru a měla 5 vteřin na přestřižení drátu u bomby, zvolila bys modrý, nebo červený? A proč? Žádná růžová? Miluju všechno, co má něco společnýho s růžovou, dokonce i pokud by to bylo spojený s bombou. Co by sis určitě dopřála, kdybys vyhrála jackpot 99 miliónů? Nic víc, nic míň. Pokračovala bych ve svým životě. Asi bych někomu dalšímu svěřila, aby ty peníze investoval, takže po pár letech, až budu mít jiný priority, bych viděla. Kdybys měla stroj času, do jakého období by ses vypravila? Do antického Řecka a Říma. Kdyby sis mohla k sobě vybrat čtyři další basketbalistky z celého světa, se kterými by sis chtěla zahrát, jaká by byla tvá volba? Bjelicu, Tamane na sto procent, a jakékoliv další z mých stávajícíh hráček z USK. bleskový dotazník Jaká je tvoje domovská stránka na počítači? Facebook! Dodržuješ vždy 50 km v obci? Samozřejmě!!! Necháváš se ovlivnit reklamou? Někdy Jaký je tvůj nejoblíbenější seriál? Dexter, Upíří deníky. Máš tetování? Přemýšlím o tom, že si jedno nechám udělat!

7 zpovědnice Co by kdyby s Lenkou Bartákovou Vydala bych se do budoucnosti bleskový dotazník Jaká je tvoje domovská stránka na počítači? Centrum. Dodržuješ vždy 50 km v obci? Většinou ano. Necháváš se ovlivnit reklamou? Občas ano. Jaký je tvůj nejoblíbenější seriál? Přátelé. Máš tetování? Ano, mám, na lopatce. Kdybys měla možnost odstěhovat se a bydlet kdekoliv na světě, jaké místo bys vybrala a proč? Bylo by to někam, kde je teplo a moře. Ale každá země má své plusy a mínusy, takže bych se vždycky ráda vracela domů za rodinou a kamarády. V případě, že by sis na jeden den mohla vyměnit místo s nějakou známou osobností (politikem, sportovcem, hercem ), kdo by to byl a jak bys toho využila? Asi s nějakou hvězdou z NBA. Zažít si ten kolotoč zápasů, atmosféru v halách a zahrát si proti nejlepším hráčům světa. Kdybys nebyla basketbalistkou, v jakých jiných sportech bys mohla vyniknout? Asi bych dělala atletiku. Dělala sem ji jako malá a pak sem se musela rozhodnout mezi basketbalem a atletikou, protože oboje se nedalo stíhat. Ale trenér v Sokolově (Honza Kříž) mi vždycky říkal, že mám na atletiku výborné dispozice. Pokud bys měla možnost setkat se s LeBronem Jamesem, na které tři věci by ses ho stoprocentně chtěla zeptat? Jaké to je být nejlepším hráčem světa, jestli uvažuje, kdy skočí kariéru a jak, co by dělal, kdyby nehrál basket. Kdyby tě oslovil filmový producent a nabídl ti hlavní roli ve filmu, jaký žánr bys zvolila a po boku kterého herce by sis chtěla zahrát? Asi nějakou komedii. Třeba s Adamem Sandlerem. Kdybys mohla změnit jedno pravidlo v basketbalu, jaké by to bylo, jak bys ho změnila a proč? Nic bych asi neměnila. Už pár změn bylo, aby to

8 zpovědnice zatraktivnilo hru, ale každé nové pravidlo má své mínusy a plusy. Kdybys hrála v thrilleru a měl 5 vteřin na přestřižení drátu u bomby, zvolil bys modrý, nebo červený? A proč? Asi modrý. Červená se mi zdá jako větší zlo. Co by sis určitě dopřála, kdybys vyhrála jackpot 99 miliónů? Část bych věnovala rodině a ségře. Postavila bych domeček a jela s celou rodinou na úžasnou dovolenou. Něco bych také věnovala na dobrou věc. Kdybys měla stroj času, do jakého období by ses vypravila? Asi do budoucnosti. Chtěla bych vidět, jak to tam vypadá a co nového vědátoři vymysleli. :-) Kdyby sis mohla k sobě vybrat čtyři další basketbalistky z celého světa, se kterými by sis chtěla zahrát, jaká by byla tvá volba? To je zajímavá otázka. Je spousta skvělých hráček. Určitě by jedna z nich byla Diana Taurasi, protože je to moje oblíbená hráčka. Lenka v ŽBL Počet odehraných zápasů: 20 Průměr odehraných minut: 31,1 Průměr nastřílených bodů: 8,1 Nejvíce nastřílených bodů: 19 (Slovance) Průměr asistencí: 2,7 Nejvíce asistencí: 8 Lenka v Eurocupu Počet odehraných zápasů: 8 Průměr odehraných minut: 31,4 Průměr nastřílených bodů: 6,3 Nejvíce nastřílených bodů: 14 (Landes) Průměr asistencí: 4,4 Nejvíce asistencí: 7

9 mládež USK Nejtěžší je naučit se smířit s prohrou Jak bys sama sebe charakterizovala po basketbalové stránce? Mojí prioritou je obrana a jejím prostřednictvím se snažím být přínosem pro svůj tým. Co považuješ na basketbalu za nejtěžší (co se ti nejhůře učí) a proč právě tohle? Za nejtěžší nepovažuji žádnou fyzickou dovednost, ale pro mne je nejhorší naučit se smířit s prohrou, obzvlášť s těmi nedůstojnými. Které věci tě na basketbalu nejvíce baví? Asi není žádným překvapením, ze jsou to výhry, které Kdo tě basketbalově nejvíce ovlivnil (ovlivňuje) a proč právě tento člověk? Nejvíce mě ovlivnil můj bývalý mostecký trenér, kterému jsem vděčná za všechny mé základy a za to, že se ze mne snažil udělat dobrou hráčku, ale jedním krokem se mu podařilo mi vše vzít. Kterého basketbalistu/ basketbalistku nejvíce obdivuješ a proč? Je to Diana Taurasi, díky jejímu týmovému duchu a perfektní hře. Na jakou úroveň by ses chtěla v basketbalu dostat? Mým momentálním cílem je co nejlepší umístění na mistrovství ČR a účast na repre by také nebyla od věci. :-) Tereza Hanzlíková Datum narození: Výška: 170 cm Družstvo: USK Praha Pozice: křídlo Přezdívka: Hanzlík Jaké máš mimobasketbalové záliby, koníčky, a jak často se jim věnuješ? Basketbal a škola zabere téměř veškerý můj čas, ale když už se nějaká ta volná chvilka naskytne, ráda ji trávím se svými přáteli a přítelem. TEREZA očima trenéra: Hanzlík" má svoje špatné období za sebou. Zlepšila se jak ve škole, tak v basketbalu. Obrat a přístup Terezy k povinnostem by měl být pro všechny příkladem. "Hanzlíka" se bohužel stále drží zranění. Přejeme jí, aby se jí vše zlé vyhýbalo a dál na sobě makala jako doposud. jsou odměnou za veškeré naše úsilí. Foto: Ing. Miloš Březina

10 mládež USK Atmosféra v týmu po výhře je nejlepší! Jak bys sama sebe charakterizovala po basketbalové stránce? Je těžké charakterizovat sama sebe, ale musím říct, že na svou výšku jsem spokojená se svou rychlostí. Co považuješ na basketbalu za nejtěžší (co se ti nejhůře učí) a proč právě tohle? Vždy je nejtěžší naučit se něco nového a pak to použít v zápase. michaela očima trenéra: Krejzovka patří mezi naše talentované hráčky. Pokud na sobě bude pracovat, má určitě předpoklady něco v basketbalovém světě dokázat. Její slabinou je střelba (technika) a driblink, ale je mladou, nadějnou hráčkou a myslíme, že o ní ještě uslyšíme Které věci tě na basketbalu nejvíce baví? Nejvíc mě baví, když vyhráváme zápas s týmem, který je v tabulce nad námi. Ta skvělá atmosféra v týmu po vyhraném zápase je ze všeho nejlepší. Každý má radost a může myslet na výhru, než na to co v zápase pokazil, nebo co se mu nepovedlo. Kdo tě basketbalově nejvíce ovlivnil (ovlivňuje) a proč právě tento člověk? Po basketbalové stránce samozřejmě trenéři, ale jinak mě nejvíce ovlivňují rodiče, kteří mě v basketbale podporují už od mala. Kterého basketbalistu/ basketbalistku nejvíce obdivuješ a proč? Michaela Krejzová Narozena: Výška: 183 cm Družstvo: BK Chomutov (liga U17), USK Praha (Extraliga U17) Pozice: rvyšší křídlo Přezdívka: Krejzovka Přímo nějaký vzor nemám, ale nejvíce asi obdivuji Jana Veselého, protože se dostal do NBA. Na jakou úroveň by ses chtěla v basketbalu dostat? Chtěla bych hrát v ligovém týmu žen a mým snem je dostat se jednou do reprezentace. Jaké máš mimobasketbalové záliby, koníčky, a jak často se jim věnuješ? Když mám někdy čas, tak jsem s kamarády, nebo s rodinou. Ráda se věnuji i jiným sportům než je basketbal. Foto: Ing. Miloš Březina

11 fotogalerie partněři zvvz USK PARTNEŘI Vš PRAHA Vydává: SK Folimanka, Redakce: René Peška, Ondřej Dufek, Foto: Luděk Šipla. Kontakt:

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN prosinec 2012 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha PF 2013 Ilona Burgrová o nové koučce a Natálie Hejková o finiši skupiny C Štafeta: Eva Vítečková Zpovědnice Kateřiny Elhotové a Karolíny

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN b ezen 2013 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Turbulentní sezona Štafeta: Michaela Zrůstová Zpovědnice Anael Lardy a Terezy Vyoralové Mládež: Karolína Černá, Tereza Matulková aktuálně

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN leden 2014 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Natálie Hejková: Chceme být co nejvýš Můj život: Michaela Stejskalová, Tereza Vorlová Mládež: Nikola Feštrová, Žaneta Míšková aktuálně

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN prosinec 2011 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha PF 2012 Výměna rozehrávaček 5 témat pro Patricii Penicheiro Všehochuť Petry Reisingerové a Petry Kulichové Mládež: Adéla Drahokoupilová,

Více

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala?

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala? S házenou začala v ŠKP Bratislava, po přesunu do Maďarska oblékala dres Győri Audi Eto KC, jednoho z nejlepších klubů v Evropě. Emma Hudáková, nová levá spojka Slavie Praha, která se i díky spoluhráčkám

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN leden 2012 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Základní část ŽBL skončila 5 témat pro Ilonu Burgrovou Všehochuť Viktorie Mirchevy a Fridy Eldebrink Mládež: Adéla Kvapilová, Edita

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY KDY SOBOTA 17. května TENTO PROGRAM JE SLOSOVATELNÝ SOUPEŘ FK DOBŘÍČ 1. TÝM SOUTĚŽE Okres Praha západ - III. třída skupina B Novinky z našeho klub najdete na HTTP://TJSOKOLVELKEPRILEPY.SKLUB.CZ

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích?

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích? Praha O nadcházejícím víkendu vyvrcholí v Písku házenkářská nejvyšší soutěž starších žákyň. Do finále se probojovalo šest nejúspěšnějších celků republiky HC Háje, Sokol Kobylisy, DHK Uherské Hradiště,

Více

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY Místo konání: Hradec Králové Termín konání: 10. 4. 13. 4. 2014 Seznam účastníků a výsledky považuji za zbytečné opisovat, protože jsou na stránkách ČBF v kompletní podobě. CHARAKTERISTIKA

Více

Zpráva o účasti družstva Akce FIBA

Zpráva o účasti družstva Akce FIBA Zpráva o účasti družstva Akce FIBA ME Turecko Reprezentační družstvo žen ČR BASKETBAL 2005 Bobrovský Jan Zpráva o účasti družstva žen ČR ME 2005 finále Finálový turnaj Mistrovství Evropy 2005 se uskutečnil

Více

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ 13. 14. 2. 2016 Skupina hrající o udržení v 1. lize JKY 13. 2. 2016 ŠUMPERK. V sobotu dne 13. 2. 2016 odjíždíme do Šumperka, hrát další dvojzápas o udržení v 1.

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN íjen 2011 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Marek Kučera o sezoně Lubor Blažek k sezoně Tým USK Na slovíčko s Luborem Blažkem Rozhovor s Markétou Bednářovou Petr Treml k sezoně

Více

Do play-off vstoupíme sérií s Hradcem Králové

Do play-off vstoupíme sérií s Hradcem Králové 13/IV. sezona IV/2008 aktu ln Dlouhodobá ást Trocal enské basketbalové ligy skon ila, ZVVZ USK obsadil druhé místo Do play-off vstoupíme sérií s Hradcem Králové Od posledního říjnového dne, kdy pro basketbalistky

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. HC Cvočkaři Hořovice 26.11.2016 18:30 ZPRAVODAJ NA ZÁPAS S ČÁSLAVÍ Všem návštěvníkům minulého domácího zápasu se

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. TJ Spartak Příbram 12.11.2016 18:30 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte

Více

Zuzko, jaké byly vaše házenkářské začátky? Na kus řeči dnes se Zuzanou Rakovanovou

Zuzko, jaké byly vaše házenkářské začátky? Na kus řeči dnes se Zuzanou Rakovanovou Praha O nadcházejícím víkendu pokračuje ve Velké nad Veličkou Žákovská liga. Proto jsme se cyklus Na kus řeči rozhodli věnovat jedné z účastnic, pivotce Slavie narozené 11. října 1997 v Praze, starší žákyni

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN I/2011 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Lubor Blažek aktuálně Petra Kulichová o sobě Zpovědnice: Evanthia Maltsi Rozhovor s Terezou Brantlovou Mládež - Petra Bakajsová, Tereza

Více

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11)

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11) Házenkářky Slavie Praha vstoupily do nového ročníku česko-slovenské MOL ligy, dřívější interligy, domácí výhrou 30:28 nad HC Zlín. Nejlepší střelkyní Slavie byla s osmi góly Veronika Galušková, o jeden

Více

FOLIMAGAZÍN. Folimagazín? Ano!

FOLIMAGAZÍN. Folimagazín? Ano! FOLIMAGAZÍN 1/VI. sezona X/2009 Nová sezóna ŽBL Lubor Blažek: Rychle, tvrdě, agresivně..., ale v pohodě V dresech ZVVZ USK Mládež USK Praha: Veronika Kulhánková, Eliška Řezníčková VŠ Praha: Kamila Štěpánová

Více

O ČEM JE KNIHA. Tato kniha je o dívce, která vypravuje svůj příběh ze života. Pokut chceš, pojď se připojit k příběhu s ní. 1.

O ČEM JE KNIHA. Tato kniha je o dívce, která vypravuje svůj příběh ze života. Pokut chceš, pojď se připojit k příběhu s ní. 1. O ČEM JE KNIHA Tato kniha je o dívce, která vypravuje svůj příběh ze života. Pokut chceš, pojď se připojit k příběhu s ní. 1. Kapitola,,Děti, budu Vám vyprávět příběh. řekla Tereza,,A co? řekly obě děti.,,budu

Více

Volný čas a sportování

Volný čas a sportování Volný čas a sportování Žáci 7. tříd ZŠ a 2. ročníků osmiletých gymnázií (2012) Tento dotazník je součástí výzkumu, který právě provádí studenti sociologie Fakulty sociálních věd UK v Praze. Zajímá nás,

Více

FOLIMAGAZÍN. 4/VI. sezona I/2010

FOLIMAGAZÍN. 4/VI. sezona I/2010 FOLIMAGAZÍN 4/VI. sezona I/2010 pf 2010 Lubor Blažek: Hlavním problémem je obrana 3 otázky pro trenéry Od A do Z s Kateřinou Bartoňovou Fotoohlédnutí 2009 Mládež: Jana Trojanová, Veronika Jalamudisová

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice Můj koníček - fotbal Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Garant / konzultant: Mgr. Marcela Sasková Datum odevzdání: 21. 3. 2016 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

Více

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY KDY SOBOTA 31. května TENTO PROGRAM JE SLOSOVATELNÝ SOUPEŘ SK KAZÍN 4. TÝM SOUTĚŽE Okres Praha západ - III. třída skupina B Novinky z našeho klub najdete na HTTP://TJSOKOLVELKEPRILEPY.SKLUB.CZ

Více

DAMBEACH TEAM. Michal Palinek trenér. MUDr. Jiří Demel lékař. Babeta Linhartová výživová poradkyně. Lenka Háječková trenérka

DAMBEACH TEAM. Michal Palinek trenér. MUDr. Jiří Demel lékař. Babeta Linhartová výživová poradkyně. Lenka Háječková trenérka DAMBEACH 2015 w w w.didi-mar t y.com w w w.dambeach.c z DAMBEACH TEAM Michal Palinek trenér MUDr. Jiří Demel lékař Lenka Háječková trenérka Babeta Linhartová výživová poradkyně Didi a Marty Na současném

Více

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde?

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde? Slavia Praha vstupuje po roce do dalšího ročníku pohárového dobrodružství. Naštěstí nemusejí svěřenkyně trenérů Richarda Řezáče a Františka Štiky někam cestovat. Díky diplomatickému úspěchu vedení klubu

Více

SK Třeboradice. Sobota v 10:00

SK Třeboradice. Sobota v 10:00 SK Třeboradice Sobota 6. 10. 2018 v 10:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 9. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám po sérii porážek podařilo získat tři body. Dnešní

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN b ezen 2012 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Echo Euroligy S Luborem Blažkem 5 témat pro Lindsay Whalen Všehochuť Karolíny Elhotové a Adély Nečáskové Mládež: Karolína Kubíčková,

Více

DOTAZNÍK. I. Obecná část

DOTAZNÍK. I. Obecná část DOTAZNÍK I. Obecná část 1. Chceš vyplnit dotazník anonymně, abys byla schopná prozradit svůj skutečný názor na následující otázky? Na tuto otázku odpověz až jako na poslední otázku ano, chci zůstat anonymní

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN červen 2012 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha O uplynulé sezoně v ŽBL s Luborem Blažkem 5 témat pro Evu Vítečkovou S Petrou Reisingerovou o radosti z nečekané doby bronzové Všehochuť

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka Výsluňský plátek LISTOPAD Připravily: Anička, Jarka a Katka Z obsahu: Fotbalový turnaj osmiček Zamířeno do: 7.C- rozhovor s Martinem Gebellem I učitelé jsou jen lidé - rozhovor s panem ředitelem Jiřím

Více

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15.

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodem bych rád poděkoval všem zúčastněným párům, které turnaj odehrály.

Více

MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC

MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC Když jsem zjistil, že se do naší školy hlásí loňský vítěz Silového čtyřboje ZŠ Pavel ŠVEC ze Základní školy v Židlochovicích, který před rokem v naší tělocvičně dokázal udělat

Více

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( )

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( ) HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL (2013-2014) V Ostravě 11.10.2013 Projekt je realizován za finančního přispění statutárního města Ostravy a městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU

Více

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma:

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma: PŘÍLOHY Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice Dotazník k bakalářské práci na téma: Programy primární prevence a jejich vliv na žáky základních škol. Ve městě Litoměřice Milí žáci,

Více

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha 30. kolo Gambrinus ligy FC Vysočina Jihlava SK Slavia Praha 1.6. 2013, Stadion Jihlava 17:00 Rozhodčí: Jan Kalenda - Tomáš Kovařík,

Více

ČTĚTE NÁS!! ...a další články... Do kin přichází Čtyřlístek, k nám všem Vánoce a zvyky s nimi svázané. Představí se hned dva redaktoři

ČTĚTE NÁS!! ...a další články... Do kin přichází Čtyřlístek, k nám všem Vánoce a zvyky s nimi svázané. Představí se hned dva redaktoři !! ČASOPIS NIŽŠÍHO STUPNĚ WICHTERLOVA GYMNÁZIA ČTĚTE NÁS!! Do kin přichází Čtyřlístek, k nám všem Vánoce a zvyky s nimi svázané. Představí se hned dva redaktoři a my vám odhalíme další literární a výtvarné

Více

Přílohy: Příloha č. 1: Žádost o povolení šetření na anonymní škole. Žádost o povolení šetření

Přílohy: Příloha č. 1: Žádost o povolení šetření na anonymní škole. Žádost o povolení šetření Přílohy: Příloha č. 1: Žádost o povolení šetření na anonymní škole Žádost o povolení šetření Milena Krištufová U stadionu 1649 516 01 Rychnov nad Kněţnou Hotelová škola Hradec Králové, s.r.o. Adresa: Československé

Více

SK JEREVAN Slavičín SMR futsal plus Zlín

SK JEREVAN Slavičín SMR futsal plus Zlín CELOSTÁTNÍ LIGA V SÁLOVÉM FOTBALU - FUTSALU 1. utkání čtvrtfinále play off Sobota 9. února 2013 Sportovní centrum Radostova v Luhačovicích SK JEREVAN Slavičín SMR futsal plus Zlín Rozhodčí : Uhlár Ivo

Více

Jan Salač se stává novým trenérem Slavie, střídá Makedonce Kuzmanoského

Jan Salač se stává novým trenérem Slavie, střídá Makedonce Kuzmanoského Bývalý reprezentantační trenér dorostenek Jan Salač s okamžitou účinností přebírá A-tým Slavie Praha v MOL lize a ve středu večer již povede první trénink. Vedení klubu ho angažuje na místo makedonského

Více

Hodnocení 5. turnaje Společného přeboru - skupina C Ml. žáků - Úvaly 1. 6. 2014

Hodnocení 5. turnaje Společného přeboru - skupina C Ml. žáků - Úvaly 1. 6. 2014 Hodnocení 5. turnaje Společného přeboru - skupina C Ml. žáků - Úvaly 1. 6. 2014 Pár fotek ve fotogalerii. Myslím kluci, že poslední turnaj sezóny si užilo jen Béčko. S Ačkem to byla chyba, že jsme ho tam

Více

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL Jméno a příjmení: Matěj Malý Třída: 5. A Školní rok: 2014/2015 Garant / konzultant: Mgr. Jana Červenková Datum odevzdání: 23. 3. 2015

Více

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 V Praze 20.září 2007 Zápis č. 6 Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 Přítomní členové výboru STK - ST.T. : Omluveni : Hosté :,,,, Šindler Černý, Šlechta,

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN IV/2011 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha DMS POMOCKOSEM na číslo 87 777 Cena DMS je 30 Kč, příjemce vaší pomocí obdrží 27 Kč Lubor Blažek nejen o finálovém favoritovi Zpovědnice:

Více

Rozhovor s paní učitelkou Rybářovou. Otázky: 1.Jaký je váš oblíbený sport? Lyžování. 2.Provozujete tento sport? Ano. 3.Jak dlouho? Od dětství.

Rozhovor s paní učitelkou Rybářovou. Otázky: 1.Jaký je váš oblíbený sport? Lyžování. 2.Provozujete tento sport? Ano. 3.Jak dlouho? Od dětství. Rozhovor s paní učitelkou Rybářovou Otázky: 1.Jaký je váš oblíbený sport? Lyžování. 2.Provozujete tento sport? 3.Jak dlouho? Od dětství. 4.Kdo vás učil lyžovat? Tatínek. 5.Měla jste nějaké sportovní zranění?

Více

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje?

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Co přijde příště? Přečti si můj příběh uvnitř MOJE RODINA SE MĚNÍ Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Proč se to děje? Existuje řada důvodů, proč se někteří rodiče rozejdou. Obvykle

Více

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze ( https://www.lf2.cuni.cz) Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil seriál rozhovorů s našimi úspěšnými sportovci Vracíme se s dalším pokračováním

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ?

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? Jana Milá Agenturo Jano! Posílám Ti vánoční pozdrav s přáním krásného a klidného prožití vánočních svátků z kraje nádherných jezer, honosných zámků, cihlových

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

Pana školníka se ptali Martin Kubík a Jakub Gregor.

Pana školníka se ptali Martin Kubík a Jakub Gregor. Pana školníka se ptali Martin Kubík a Jakub Gregor. 1. Máte rád svoje povolání? Proč? - pro svoji pestrost a i určitou volnost volby pořadí této práce - možnosti tvůrčí práce - a pod. 2. Jak dlouho děláte

Více

Proč jste si vybral za místo svého zahraničního studia zrovna Turecko? Co pro vás byl rozhodující faktor?

Proč jste si vybral za místo svého zahraničního studia zrovna Turecko? Co pro vás byl rozhodující faktor? Dnešní rozhovor nás zavede to země Tisíce a jedné noci do Turecka. Student FMMI Bc. Jiří Strejc absolvoval na zahraniční univerzitě jeden semestr. Čtěte s námi, jak ho prožil. Proč jste si vybral za místo

Více

MOL liga 17. kolo Slavia Praha HK Hodonín 32:25 (19:12)

MOL liga 17. kolo Slavia Praha HK Hodonín 32:25 (19:12) Házenkářky Slavie Praha porazily v 17. kole MOL ligy nováčka soutěže HK Hodonín 32:25, po poločase 19:12 a drží se na medailových pozicích. Pražanky mají příští týden volno, protože o víkendu 3. a 4. února

Více

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC SEZÓNY 2013/2014 jméno oddíl (navrhovatel) sport úspěchy Tomáš Korený Korený - racing, s.r.o. karting (motokáry) 13x 1.místo, 1x 2.místo, 3x 3.místo,

Více

Trenérko, s čím vstupovaly slávistické dorosty do sezony?

Trenérko, s čím vstupovaly slávistické dorosty do sezony? Praha Podzimní sezona juniorských a dorosteneckých družstev už je minulostí. Pro červenobílé znamenala střídavé úspěchy. Zatímco juniorky doposud neprohrály a vedou první ligu žen bez ztráty bodu, starší

Více

Basketbalistky ZVVZ USK Praha prohrávají s Gambrinusem Brno 0:2 na zápasy P ed t etím finálovým zápasem jsme p itla eni zády ke zdi

Basketbalistky ZVVZ USK Praha prohrávají s Gambrinusem Brno 0:2 na zápasy P ed t etím finálovým zápasem jsme p itla eni zády ke zdi 11/V. sezona III/2009 Basketbalistky ZVVZ USK Praha prohrávají s Gambrinusem Brno 0:2 na zápasy P ed t etím finálovým zápasem jsme p itla eni zády ke zdi aktuáln ě Mat? Ne, to ještě ne. Finálová série

Více

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12)

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12) Vybojované vítězství. Tak nazval trenér Slavie Praha Richard Řezáč výhru 22:21 svých svěřenkyň ve Zlíně ve 14. kole MOL ligy. Slavii nadále patří o skóre druhé místo v tabulce za Iuventou Michalovce a

Více

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín Hráno 17. ledna Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci, odstartovala kategorie starších žáků. Do prvního turnaje nastoupili chlapci Litovle, Horky, Černovíra a Nových Sadů a Nemilan. Novosadští dokonce

Více

Přednáška prvňáčkům 1.B o čištění zoubků. Veselé zoubky. přednáška společnosti drogerie DM

Přednáška prvňáčkům 1.B o čištění zoubků. Veselé zoubky. přednáška společnosti drogerie DM Přednáška prvňáčkům 1.B o čištění zoubků Veselé zoubky přednáška společnosti drogerie DM Davídek z 1.B se nám svěřil, jak se mu líbila přednáška o čištění zoubků. Ptala jsem se ho, jestli se mu akce líbila.

Více

Projekt: Dotazník o sportu a volném čase. Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí.

Projekt: Dotazník o sportu a volném čase. Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí. Projekt: Dotazník o sportu a volném čase Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí. Brno 2011 Obsah: 1. Zadání.. 3 2. Dotazník.. 4 3. Výsledky šetření.. 5 4. Demografická struktura

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna X. ročník středa 17.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU 1. Dotazník vyhotovilo přesně 21 žen, konkrétně: Báří Máří Skippy Madla Hudla Dvořka Ryba Lucka Jana Terka Efka PetraP Míša Lenka Majka Markéta Věra Romča Mirka Barka Evža 2. otázka:

Více

Zpráva z finálového turnaje M ČR starších dorostenců

Zpráva z finálového turnaje M ČR starších dorostenců Zpráva z finálového turnaje M ČR starších dorostenců 1. Místo, konání a termín Praha, hala USK Folimanka 29.4. 1.5. 2005 2. Účastníci Hráči jednotlivých družstev: Viz přílohy Trenéři: USK Praha Petr Jachan,

Více

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014)

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014) HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014) 1. Systém soutěže Mistrovství České republiky mužů a žen (dále jen MČR) je dlouhodobou soutěží, v níž jsou týmy rozděleny

Více

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (schváleno ČS ČSC 30.5.2015)

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (schváleno ČS ČSC 30.5.2015) HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (schváleno ČS ČSC 30.5.2015) 1. Systém soutěže Mistrovství České republiky mužů a žen (dále jen MČR) je dlouhodobou soutěží, v níž jsou týmy

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku Slávistky vyrazí v pátek ráno vstříc předvánočnímu házenkářskému dobrodružství do švýcarského St. Gallenu. V 620 kilometrů vzdáleném městě se zúčastní kvalitně obsazeného mezinárodního turnaje Stadtwerk-Cup

Více

Sobota s Basketbalem

Sobota s Basketbalem Česká Asociace Basketbalových Trenérů (ČABT) s podporou ČBF pořádá setkání malých baskeťáků a baskeťaček Sobota s Basketbalem Sobota s basketbalem je nesoutěžní turnaj pro holky a kluky, jejich rodiče,

Více

Antonína Panenku. kandidáta hnutí NEZÁVISLÍ PRO PRAHU 10 do Senátu. Dejte Antonínu Panenkovi hlas v 1. kole senátních voleb. 19. a 20.

Antonína Panenku. kandidáta hnutí NEZÁVISLÍ PRO PRAHU 10 do Senátu. Dejte Antonínu Panenkovi hlas v 1. kole senátních voleb. 19. a 20. VOLTE ČÍSLO 8 Antonína Panenku kandidáta hnutí NEZÁVISLÍ PRO PRAHU 10 do Senátu Dejte Antonínu Panenkovi hlas v 1. kole senátních voleb 19. a 20. září 2014 Dovolte mi představit Vám mé oblasti zájmu, pro

Více

Taneční sport na Olympiádě dětí a mládeže v Pardubickém kraji

Taneční sport na Olympiádě dětí a mládeže v Pardubickém kraji Taneční sport na Olympiádě dětí a mládeže v Pardubickém kraji V Litomyšli se v úterý 30. ledna 2018 konala soutěž v tanečním sportu, pořádaná v rámci VIII. Zimní olympiády dětí a mládeže. Na program těchto

Více

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13 Stupava 29-31.5.2009 Ve dnech 29-31.5.2009 odehráli miniţáci největší turnaj v sezóně 2008-2009 s názvem PLAYMINIHANBALL. Konal se na Slovensku ve Stupavě a byl to uţ druhý ročník tohoto turnaje. V minulém

Více

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby Jr. NBA League a Školní basketbalová liga Představení projektu pro školy a kluby Přehled Projekt v České republice Ohlédnutí za ročníkem 2018 Plány pro rok 2019 Herní pravidla a harmonogram Informace pro

Více

Rozhovor s paní učitelkou Martinou Slámovou

Rozhovor s paní učitelkou Martinou Slámovou Ročník: 2 číslo: 2 podzim 2016 Ahoj, jak jste si všimli, je tu zase úplně nová etapa našeho školního časopisu Lodička. Musím jen říci, že se toho dost změnilo a budete se setkávat s úplně novými redaktory.

Více

[Zadejte text.] HOKEJOVOU BITVU UNIVERZIT V BRNĚ OVLÁDLI HRÁČI VUT

[Zadejte text.] HOKEJOVOU BITVU UNIVERZIT V BRNĚ OVLÁDLI HRÁČI VUT HOKEJOVOU BITVU UNIVERZIT V BRNĚ OVLÁDLI HRÁČI VUT Hokejový zápas mezi brněnskými univerzitami - Vysokým učením technickým (VUT) a Masarykovou univerzitou (MU) zaplnil hokejovou halu Rondo. Zápas se uskutečnil

Více

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel Naši milí čtenáři, po roce opět přinášíme zprávičky o některých akcích, které proběhly v naší družině. Můžete si je spolu s námi připomenout ve výročním vydání Družinového Blesku. Hezké prázdniny, pěkné

Více

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě ZÁPASOVÝ PROGRAM Jan Zahalka: Stále jsme na cestě Boleslavské tažení play-off dnes začíná! V Boleslavi chodí na extraligu nejvíc florbalových fanoušků! 1. zápas ČF play-off florbalové AutoCont extraligy

Více

PŘÍLOHY. Příloha I.- Dotazník. Diplomová práce: Sport ve volném čase studentů středních škol Valentová Milí studenti,

PŘÍLOHY. Příloha I.- Dotazník. Diplomová práce: Sport ve volném čase studentů středních škol Valentová Milí studenti, PŘÍLOHY Příloha I.- Dotazník Milí studenti, dovoluji si Vás požádat o spolupráci na diplomové práci s názvem Sport ve volném čase studentů středních škol. V tomto pojetí pojímáme sport za organizovanou

Více

ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI

ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI Zimní halový pohár v kategorii starší žáci byl pro soutěžní ročník 2018/2019 rozlosován do dvou turnajů, a to v termínu 1. 12. 2018 v Brně Bohunicích a 12.

Více

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U8 HRAJ SI, ABY SES UČIL

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U8 HRAJ SI, ABY SES UČIL CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U8 HRAJ SI, ABY SES UČIL VĚKOVÉ ZÁKONITOSTI všechno je zajímavé nejsou schopni analytického myšlení minimální doba soustředění (několik minut) plynulý růst jak do výšky tak váhově

Více

Anketa pro žáky soubor otázek

Anketa pro žáky soubor otázek Anketa pro žáky soubor otázek Nabídka všech otázek nástroje pro základní školu MOTIVACE: Co je pro Tebe ve škole důležité? Co by Ti měla škola pomoci dosáhnout? naučit se co jvíce připravit se na přijímací

Více

OLMA NÁRODNÍ FINÁLE MLADŠÍ MINIŽÁKYNĚ U12

OLMA NÁRODNÍ FINÁLE MLADŠÍ MINIŽÁKYNĚ U12 OLMA NÁRODNÍ FINÁLE MLADŠÍ MINIŽÁKYNĚ U12 Místo konání: Strakonice, haly STARZ a TJ ČZ, Máchova ulice Termín: 3. 5. 5. 5. 2013 Účastníci: BK Czech coal Aldast Strakonice ŠBK Borotín BK Levhartice Chomutov

Více

Můj rok můj život Jaký byl a bude?

Můj rok můj život Jaký byl a bude? Jaký byl a bude? 2014 Lucie Valchařová, Blíží se nám konec roku a s ním nám přirozeně přichází na mysl, jaký vlastně byl ten náš rok 2014. Je skvělé přivítat nový rok s čistou hlavou a jasnými myšlenkami

Více

Oranžový minivolejbal

Oranžový minivolejbal Žlutý minivolejbal 1.1. Hrací plocha 1.1.1. Rozměry: 4,5 m x 9 m, 1.1.2. Výška sítě: 1,95 m, 1.1.3. Míč: Odlehčený volejbalový míč velikosti 4 (např: Gala Pro-Line Mini BV 4051 S váha 180-200 g). 1.2.

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

ZVVZ USK vyhrál v Brně.

ZVVZ USK vyhrál v Brně. 3/V. sezona XI/2008 Ohlédnutí za víkendovým šlágrem 7. kola Ženské basketbalové ligy ZVVZ USK vyhrál v Brně. To doma padlo po 14 letech! Brněnská tvrz padla. Po dlouhých čtrnácti letech. A postaraly se

Více

KPI, 4. kolo, Judrov-Uni, , 4:4. František Růžička - Tomáš Lakatoš

KPI, 4. kolo, Judrov-Uni, , 4:4. František Růžička - Tomáš Lakatoš KPI, 4. kolo, Judrov-Uni, 9. 12. 2018, 4:4 František Růžička - Tomáš Lakatoš Tomášovi se moc nepovedlo zahájení, jeho soupeř měl v jeden okamžik 3 pěšce k dobru, Tomášova pozice byla na mraky, ale pak

Více

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb Mám svůj plán Jiří Sobek Praha, 2012 Co je individuální plánování Každý člověk, který využívá sociální službu, má svůj individuální plán.

Více

Česká verze pravidel basketbalu 3x3 Platí od

Česká verze pravidel basketbalu 3x3 Platí od Česká verze pravidel basketbalu 3x3 Platí od 1. 1. 2016 Hlavní zásada Oficiální pravidla basketbalu FIBA jsou platná pro všechny herní situace, které nejsou výslovně uvedeny zde, v těchto pravidlech basketbalu

Více

O V O C E B O Ž Í H O D U C H A

O V O C E B O Ž Í H O D U C H A O V O C E B O Ž Í H O D U C H A VERŠE K NAUČENÍ: Galatským 5:22-23a Ovoce Božího Ducha však je láska, radost, pokoj, trpělivost, laskavost, dobrota, věrnost, tichost a sebeovládání. 1. Korintským 13:4

Více

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel 1. stupeň GRAFY Termín dotazníkového šetření: listopad/prosinec 2012 Škola: Základní škola a Mateřská škola Lašťany 373, 78316 Bělkovice - Lašťany počet žáků

Více

Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11. Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel. MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek

Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11.  Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel. MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11 Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek Lenka Kohoutová Luděk Zelenka Květa Vypiorová www.odspraha11.cz Josef Masopust

Více

Ivan Beneš: Zatím je to střídavě oblačno

Ivan Beneš: Zatím je to střídavě oblačno FOLIMAGAZÍN 3/VI. sezona XI/2009 Ivan Beneš: Euroligou proplouváme ve vlnách Lindsay Whalen Mládež USK Praha: Michaela Strnadová, Kačka Svobodová Od A do Z s Terezou Peckovou VŠ Praha: Zdeněk Sýkora aktuálně

Více

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY KDY

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY KDY TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY KDY SOBOTA 9. LISTOPADU TENTO PROGRAM JE SLOSOVATELNÝ SOUPEŘ TJ Sokol Jinočany Okres Praha západ - III. třída skupina B CHCETE VĚDĚT KDY JE PŘÍŠTÍ ZÁPAS, PŘEČÍST SI HODNOCENÍ TRENÉRA

Více

Pohár EHF odveta druhého kola kvalifikace SC Magura Cisinadie Slavia Praha 20:29 (18:11)

Pohár EHF odveta druhého kola kvalifikace SC Magura Cisinadie Slavia Praha 20:29 (18:11) Porážka 20:29 znamená konec letošní poutě pohárovou Evropu. Házenkářky Slavie Praha po nadějném pátečním výsledku z prvního duelu druhého kola předkola Poháru EHF nestačily na rumunský celek SC Magura

Více

DUBEN Program a aktivity ve škole byly pestré jako samotné aprílové počasí! Přivítali jsme žáky z Německa na výměnném pobytu, sportovali jsme na školních turnajích, bubnovali jsme a projektový a oborový

Více