FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha"

Transkript

1 FOLIMAGAZÍN prosinec 2012 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha PF 2013 Ilona Burgrová o nové koučce a Natálie Hejková o finiši skupiny C Štafeta: Eva Vítečková Zpovědnice Kateřiny Elhotové a Karolíny Elhotové Mládež: Tereza Vítková, Karolína Kuthanová

2 Nový rok Pf 2013 Marek Kučera (generální manažer ZVVZ USK Praha) Do nového roku 2013 bych vám všem chtěl popřát především mnoho štěstí, zdraví, které je určitě hodně důležité, a také to, aby se dařilo. Vám, hráčkám, trenérům, nám jako celému klubu. Přál bych si, abychom mohli vám všem, kteří jste našimi fanoušky, přinášet nejen radost z krásné hry, kterou basketbal je, ale, věřím, že i radost z dobrých výsledků, kterých bychom v roce 2013 pro vás rádi dosáhli.

3 aktuálně S kapitánkou Ilonou Burgrovou a trenérkou Natálií Hejkovou O nové koučce a finiši skupiny C Pět euroligových mačů odkoučovala slovenská trenérka Natálie Hejková po svém příchodu na Folimanku a má v nich mírně aktivní bilanci výher a porážek 3/2. Tím prozatím posledním rozlučkovým s kalendářním rokem 2012 byl domácí zápas proti favorizovanému tureckému klubu Galatasaray Istanbul, po jehož skončení kapitánka Ilona Burgrová ochotně odpovídala i na otázky týkající se změny na trenérském postu. Vždycky, když přijde nová hráčka nebo nový trenér, si člověk musí zvykat. Někdy to jde rychleji, někdy pomaleji. Pokud jde o příchod paní trenérky Hejkové na USK, myslím, že pomalu si to všechno sedá, říká osmadvacetiletá reprezentační pivotka, že pozoruje vývoj pozitivním směrem.

4 aktuálně Vzápětí svá slova konkretizuje. My se učíme od paní trenérky, co po nás chce jak v obraně, tak v útoku. Troufám si říci, že se to pomalu, ale jistě zlepšuje. Uvidíme po Novém roce, jestli to bude ještě o maličko lepší, pousmála se Ilona. A propos, vánoční svátky. Sama koučka Natálie Hejková několikadenní pauzu přivítala. Ten oddych, hlavně co se týče hlavy, je potřeba, vysvětlovala svůj pohled. Většina hráček měla hodně náročný program a po olympijských hrách měly strašně krátký čas na odpočinek. Věřím, že hlavně po psychické stránce hráčkám vánoční pauza hrozně pomůže, doufá zkušená slovenská trenérka v příznivý účinek vánočního volna. Ale zpět k Iloně Burgrové. Když měla porovnat trenérské styly Ivana Beneše a Natálie Hejkové, odpověděla následovně: Styl paní trenérky Hejkové je trošičku jinačí. Pan Beneš hodně dbal na střelbu, střeleckých tréninků bylo kvantum. Teď je to spíš o tom, že se musíme naučit trošičku jiný styl hry. Víc hrajeme, víc řešíme jednotlivé části signálů, což je, myslím, správné. Oba přístupy ale mají něco do sebe. Po Novém roce čekají náš tým závěrečná čtyři utkání v základní skupině C. První z nich odehrajeme 9. ledna v Jekatěrinburgu, v posledních třech veledůležitých zápasech proti Novému Záhřebu, Polkowicím a Mondeville budeme mít výhodu domácího prostředí. Nesmíme počítat, důrazně odmítá jakékoliv výpočty a propočty Natálie Hejková. Musíme se dívat vždy jen k nejbližšímu zápasu, velí vůdkyně lavičky ZVVZ USK. Kdybychom počítali, co a jak může být, to by byl zabiják! My samozřejmě víme, že každý bod může rozhodovat, ale pro nás je důležité především to, abychom se dobře připravili na šňůru tří posledních domácích zápasů, doplnila Natálie Hejková.

5 štafeta Jelena Škerovič se ptá, Eva Vítečková odpovídá Pevně nohama na zemi Máš bratra nebo sestru? Mám staršího bratra Michala. Kde jsi strávila vánoční svátky? Byla jsem s rodiči ve Žďáře nad Sázavou. Konkrétně Štědrý večer jsme strávili u bratra a jeho rodiny ještě s mojí s babičkou a dědečkem. Těšila jsem se na předvánoční nervozitu mých malých synovců a jejich následnou radost z dárků. Který zápas bys označila za nejlepší zápas tvé kariéry? Kdybych měla vybrat jeden, který nebyl až tak zrovna nedávno, tak to bylo čtvrtfinále mistrovství světa s Austrálií. Nebyl to zápas jenom o mně, byl to zápas o celém týmu. Pocity po tom se těžko dají popsat. Jaká je tvoje oblíbená barva? Nemám oblíbenou jednu barvu. Záleží i na ročním období. V zimě se oblékám spíš do bílého a černého, v létě naopak dost barevně. Snažím se barvy střídat. Eva v Eurolize Počet odehraných zápasů: 8 Průměr odehraných minut: 33 Průměr nastřílených bodů: 8,9 Nejvíce nastřílených bodů: 17 (Záhřebu) Úspěšnost střelby za 3 b.: 40% (10/25) Kdyby sis měla vybrat, jestli letět do vesmíru nebo být ponorce, co si vybereš? Ani jedno. Radši zůstanu pevně nohama na zemi. Chodíš ráda do kina? Jaký druh filmů máš ráda? Do kina chodím občas, nejsem velký filmový divák. Mám ráda české filmy, pohádky a romantické komedie. Kam bys chtěla jet na dovolenou, na nějaký exotický ostrov? Dovolenou nepotřebuji trávit v zahraničí ani u moře. Cestování mám během roku dost, Eva v ŽBL Počet odehraných zápasů: 16 Průměr odehraných minut: 21,7 Průměr nastřílených bodů: 10,5 Nejvíce nastřílených bodů: 22 (K. Varům) Úspěšnost střelby za 3 b.: 42,5% (17/40) radši trávím volný čas s přítelem nebo s rodinou. Ale kdybych si musela vybrat, tak na Nový Zéland. Máš ráda Prahu? Mám, líbí se mi její historické centrum. Dříve jsem si nedokázala představit, že bych měla žít v Praze, myslela jsem, že na mě bude moc velká. Ale bydlím kousek od haly a zároveň d centra, tak mi to ani nepřijde. Recykluješ? Ano, recykluji. Co bys poradila mladým hráčkám? Rad bych měla hodně, bylo by však lepší, kdyby se mě hráčky zeptaly konkrétně. Ale důležité je, aby je basket bavil a na tréninky nechodily jen proto, že to jejich rodiče chtějí. A hlavně aby se jim vyhýbala zranění.

6 zpovědnice Co by kdyby s Kateřinou Elhotovou Všichni jsme herci Kdybys měla možnost odstěhovat se a bydlet kdekoliv na světě, jaké místo bys vybrala a proč? Ať už by to bylo kdekoliv, vždycky se budu ráda vracet domů. Odstěhovat se do ciziny na delší dobu pro mě není lákavé. S výjimkou zahraničního angažmá, ale to nikdy není delší než pár měsíců. V případě, že by sis na jeden den mohla vyměnit místo s nějakou známou osobností (politikem, sportovcem, hercem ), kdo by to byl a jak bys toho využila? S člověkem disponujícím mocí příznivě ovlivňovat životy lidí i ve větším měřítku, s pozicí, bleskový dotazník Jaká je tvoje domovská stránka na počítači? Google. Dodržuješ vždy 50 km v obci? Ne, většinou 55. Necháváš se ovlivnit reklamou? Někdy ano. Jaký je tvůj nejoblíbenější seriál? Simpsonovi. Máš tetování? Ne. která skýtá možnosti něco pro lidi udělat. Kdybych takovou pozici měla, snažila bych se pro lidi udělat co nejvíc. Je to hodně relativní. Kdybys nebyla basketbalistkou, v jakých jiných sportech bys mohla vyniknout? To nedokážu říct, ale vím, co by mě rozhodně bavilo. Než jsem začala hrát, stála jsem před volbou: basketbal, volejbal? Ten by mě moc bavil, všechno je o tréninku. Pokud bys měla možnost setkat se s LeBronem Jamesem, na které tři věci by ses ho stoprocentně chtěla zeptat? Nejspíš jestli ho basket pořád baví, jestli není plný toho, chodit každý den na trénink, cestovat, jestli byla pro něj jasná volba začít hrát basket, jestli byl někdy na hranici, že chtěl skončit s hraním. A nemyslím tím jen v začátcích jeho kariéry. Kdyby tě oslovil filmový producent a nabídl ti hlavní roli ve filmu, jaký žánr bys zvolila a po boku kterého herce by sis chtěla zahrát? To je pro mě zajímavá otázka, protože jsem zastáncem názoru, že všichni ve svém životě hrajeme určitou roli. Hrajeme hru s ostatními lidmi, jak v pozitivním, tak negativním smyslu. Ta role by měla mít hloubku, což by se asi nejlíp vyjímalo v dramatu. A herec je pro mě jasný: můj přítel. :-)

7 zpovědnice Kdybys mohla změnit jedno pravidlo v basketbalu, jaké by to bylo, jak bys ho změnila a proč? Žádné bych neměnila. Pořád se něco mění, vymýšlejí se pořád nová pravidla, většinou jen proto, aby se něco změnilo. Kdybys hrála v thrilleru a měl 5 vteřin na přestřižení drátu u bomby, zvolil bys modrý, nebo červený? A proč? Modrý. Vyvolává ve mně klid. U červeného bych viděla oheň. Co by sis určitě dopřála, kdybys vyhrála jackpot 99 miliónů? Postavila bych domeček rodičům, ségře, a asi bych měla dost na domečky pro víc lidí z rodiny. :-) Tátovi auto dle vlastního výběru, nějaké dovolené by proběhly a část bych darovala na nemocné děti a děti bez domova. Kdybys měla stroj času, do jakého období by ses vypravila? Do období bez elektroniky, když spolu lidé seděli u stolu, bavili se a nekoukali do mobilu, netrávili čas u televize, ale venku, museli se víc spolehnout na sebe. Kdyby sis mohla k sobě vybrat čtyři další basketbalistky z celého světa, se kterými by sis chtěla zahrát, jaká by byla tvá volba? Není to o jménech, je to o lidech, kteří hrají kolektivně, hrají i pro druhé, mají radost z týmového výkonu a ne jen z vlastního, hra je baví a umí dát dobrou radu. Hlavně záleží na tom, jak si spolu sednou. Je tu spousta faktorů, které by ovlivňovaly to, jestli bych s nimi chtěla hrát nebo ne. Nechci nikoho jmenovat. Kateřina v Eurolize Počet odehraných zápasů: 8 Průměr odehraných minut: 24,1 Průměr nastřílených bodů: 7,4 Nejvíce nastřílených bodů: 11 (Záhřebu) Úspěšnost střelby za 3 b.: 36,8% (7/19) Kateřina v ŽBL Počet odehraných zápasů: 15 Průměr odehraných minut: 24,7 Průměr nastřílených bodů: 13,9 Nejvíce nastřílených bodů: 31 (Pardubicím) Úspěšnost střelby za 3 b.: 54,7% (29/53)

8 zpovědnice Co by kdyby s Karolínou Elhotovou Na den Beyonce Kdybys měla možnost odstěhovat se a bydlet kdekoliv na světě, jaké místo bys vybrala a proč? Momentálně by to bylo Caceres ve Španělsku, protože tam žije můj přítel. V případě, že by sis na jeden den mohla vyměnit místo s nějakou známou osobností (politikem, sportovcem, hercem ), kdo by to byl a jak bys toho využila? Byla by to nejspíš Beyonce. Nevyužívala bych toho, ale užila bych si to. :-) Kdybys nebyla basketbalistkou, v jakých jiných sportech bys mohla vyniknout? Možná volejbal, házená, nebo třeba plavání. Pokud bys měla možnost setkat se s LeBronem Jamesem, na které tři věci by ses ho stoprocentně chtěla zeptat? Myslím si, že bych nebyla schopná otevřít ani pusu, kdybych ho potkala, ale když už, tak asi jaké věci dělá na tréninku, kolik hodin stráví týdně bleskový dotazník Jaká je tvoje domovská stránka na počítači? Google. Dodržuješ vždy 50 km v obci? Ano. :-) Necháváš se ovlivnit reklamou? Někdy to dopustím. :-) Jaký je tvůj nejoblíbenější seriál? Přátelé. Máš tetování? Ne.

9 Karolína v Eurocupu Sestry Elhotovy Počet odehraných zápasů: 8 Průměr odehraných minut: 26,5 Průměr nastřílených bodů: 9,8 Nejvíce nastřílených bodů: 20 (Partizanu) Průměr doskočených míčů: 5,4 Karolína v ŽBL Počet odehraných zápasů: 13 Průměr odehraných minut: 19,5 Průměr nastřílených bodů: 5,2 Nejvíce nastřílených bodů: 15 (DSK) Průměr doskočených míčů: 3,7 na tréninku a jak se připravuje na soupeře. Kdyby tě oslovil filmový producent a nabídl ti hlavní roli ve filmu, jaký žánr bys zvolila a po boku kterého herce by sis chtěla zahrát? Určitě by to byla komedie a nejradši bych hrála s Benem Stillerem. Kdybys mohla změnit jedno pravidlo v basketbalu, jaké by to bylo, jak bys ho změnila a proč? Asi bych žádné neměnila. Nepřijdou mi všechna dokonalá, ale Kdybys hrála v thrilleru a měl 5 vteřin na přestřižení drátu u bomby, zvolil bys modrý, nebo červený? A proč? Přestřihla bych modrý, protože červená pro mě znamená výstrahu, nebo jako na semaforu STOP. :-) Co by sis určitě dopřála, kdybys vyhrála jackpot 99 miliónů? Dům a auto, potom bych dopřála rodině a kamarádům. :-) Kdybys měla stroj času, do jakého období by ses vypravila? Nejspíš do budoucnosti. Kdyby sis mohla k sobě vybrat čtyři další basketbalistky z celého světa, se kterými by sis chtěla zahrát, jaká by byla tvá volba? Diana Taurasi, Lindsay Walen, Lauren Jackson, Brittney Griner.

10 mládež USK Vysněná meta: repre! Jak bys sama sebe charakterizovala po basketbalové stránce? Myslím, že nijak nevynikám mezi ostatními hráčkami a preferuji týmovou hru. Straním se sólování. :-) Co považuješ na basketbalu za nejtěžší (co se ti nejhůře učí) a proč právě tohle? Nejnáročnější pro mě je osobní obrana a hra 1 na 1. Obrana je pro mě v zápase hlavní prioritou. Které věci tě na basketbalu nejvíce baví? Nejradši mám driblování a střelbu z dálky. Basket mě baví, protože je to týmový sport a každý hráč na hřišti je důležitý. Také proto, že se pokaždé dostávám do jiné situace, improvizuji. Kdo tě basketbalově nejvíce ovlivnil (ovlivňuje) a proč právě tento člověk? Rozhodně trenéři, protože se mě snaží vést správnou cestou a dokáží mě podpořit. Také přibližně stejně staré hráčky hrající naší soutěž, ovlivnilo mě jejich chování na hřišti k vlastním hračkám, ale i k soupeřkám. Kladně i záporně. Kterého basketbalistu/ basketbalistku nejvíce obdivuješ a proč? Nemám žádný vzor z NBA nebo z Mattoni NBL, jelikož pro mě jsou vzorem některé hráčky z ligy U14 a soutěže U15. Obdivuji je a jednou bych se jim chtěla vyrovnat. Na jakou úroveň by ses chtěla v basketbalu dostat? Chtěla bych si jednou zahrát v reprezentaci! :-) Jaké máš mimobasketbalové záliby, koníčky, a jak často se jim věnuješ? Zřídka si jdu zahrát volejbal, ale basket a škola zaplňují většinu mého času. Tereza Vítková Datum narození: 1999 Výška: 167 cm Družstvo: U14, U15 Pozice: střední rozehrávačka tereza očima trenéra: Tereza studuje osmileté gymnázium, je velmi inteligentní, spoluhráčky dokáže řídit na hřišti i mimo něj. Skutečně je, jak uvádí, týmovou hráčkou nezištně posílá míče ostatním a svoje střelecké statistiky nepovažuje za důležité. Nemá ráda kontakt, přesto dokáže skvěle pokrýt hráčku s míčem, má-li svůj den. Bohužel je také značně svéhlavá a spoustu věcí si dělá po svém například odmítá najíždět pod koš a nechce měnit ne zrovna ideální styl střelby. Určitá míra kreativity je pro rozehrávačku nezbytná, pro trenéra je to ale někdy těžké

11 mládež USK Ségry mě nutí makat Karolína Kuthanová Narozena: Výška: 176 cm Družstvo: USK - starší dorost, BA Sparta 1. liga Pozice: rozehrávačka Přezdívka: Kuťas Jak bys sama sebe charakterizovala po basketbalové stránce? Určitě neumím ještě hodně věcí střelbu, driblink Mám ráda spolupráci na hřišti. Co považuješ na basketbalu za nejtěžší (co se ti nejhůře učí) a proč právě tohle? Basketbal je hodně těžká hra. Musí se u ní přemýšlet, běhat a přitom je potřeba i nějaká technika. Mně osobně přijde hodně těžká domluva, spolupráce a přizpůsobení všech pěti hráček na hřišti. Na mém postu je asi nejvíce napadnutelný dribling, proto to chce ho stále zdokonalovat. Které věci tě na basketbalu nejvíce baví? Strašně fajn je, když si s holkami zpříjemníme den a zajdeme třeba do kina, nebo tak. Kdo tě basketbalově nejvíce ovlivnil (ovlivňuje) a proč právě tento člověk? Nejvíce moje rodina. Rodiče mě podporují a ségry zas nutí makat, abych je dohnala a někdy, abychom si všechny tři zahrály spolu nebo proti sobě. Kterého basketbalistu/ basketbalistku nejvíce obdivuješ a proč? Žádný vzor nemám. Mám ale hlavně ráda šikovné rozehrávačky. Na jakou úroveň by ses chtěla v basketbalu dostat? Chtěla bych hrát v ŽBL, dostat se do repre a ještě se třeba podívat na OH. Jaké máš mimobasketbalové záliby, koníčky, a jak často se jim věnuješ? Mám ráda i jiné sporty a všechno možné, ale není čas, takže se tomu nevěnuju skoro vůbec.

12 fotogalerie partněři zvvz USK PARTNEŘI Vš PRAHA Vydává: SK Folimanka, Redakce: René Peška, Ondřej Dufek, Foto: Luděk Šipla. Kontakt:

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN únor 2013 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Euroligový postup Štafeta: Renata Zrůstová Zpovědnice Eliny Babkiny a Lenky Bartákové Mládež: Tereza Hanzlíková, Michaela Krejzová aktuálně

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN b ezen 2013 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Turbulentní sezona Štafeta: Michaela Zrůstová Zpovědnice Anael Lardy a Terezy Vyoralové Mládež: Karolína Černá, Tereza Matulková aktuálně

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN leden 2014 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Natálie Hejková: Chceme být co nejvýš Můj život: Michaela Stejskalová, Tereza Vorlová Mládež: Nikola Feštrová, Žaneta Míšková aktuálně

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice Můj koníček - fotbal Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Garant / konzultant: Mgr. Marcela Sasková Datum odevzdání: 21. 3. 2016 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

Více

ČTĚTE NÁS!! ...a další články... Do kin přichází Čtyřlístek, k nám všem Vánoce a zvyky s nimi svázané. Představí se hned dva redaktoři

ČTĚTE NÁS!! ...a další články... Do kin přichází Čtyřlístek, k nám všem Vánoce a zvyky s nimi svázané. Představí se hned dva redaktoři !! ČASOPIS NIŽŠÍHO STUPNĚ WICHTERLOVA GYMNÁZIA ČTĚTE NÁS!! Do kin přichází Čtyřlístek, k nám všem Vánoce a zvyky s nimi svázané. Představí se hned dva redaktoři a my vám odhalíme další literární a výtvarné

Více

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala?

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala? S házenou začala v ŠKP Bratislava, po přesunu do Maďarska oblékala dres Győri Audi Eto KC, jednoho z nejlepších klubů v Evropě. Emma Hudáková, nová levá spojka Slavie Praha, která se i díky spoluhráčkám

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN prosinec 2011 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha PF 2012 Výměna rozehrávaček 5 témat pro Patricii Penicheiro Všehochuť Petry Reisingerové a Petry Kulichové Mládež: Adéla Drahokoupilová,

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN leden 2012 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Základní část ŽBL skončila 5 témat pro Ilonu Burgrovou Všehochuť Viktorie Mirchevy a Fridy Eldebrink Mládež: Adéla Kvapilová, Edita

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN íjen 2011 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Marek Kučera o sezoně Lubor Blažek k sezoně Tým USK Na slovíčko s Luborem Blažkem Rozhovor s Markétou Bednářovou Petr Treml k sezoně

Více

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích?

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích? Praha O nadcházejícím víkendu vyvrcholí v Písku házenkářská nejvyšší soutěž starších žákyň. Do finále se probojovalo šest nejúspěšnějších celků republiky HC Háje, Sokol Kobylisy, DHK Uherské Hradiště,

Více

FOLIMAGAZÍN. Folimagazín? Ano!

FOLIMAGAZÍN. Folimagazín? Ano! FOLIMAGAZÍN 1/VI. sezona X/2009 Nová sezóna ŽBL Lubor Blažek: Rychle, tvrdě, agresivně..., ale v pohodě V dresech ZVVZ USK Mládež USK Praha: Veronika Kulhánková, Eliška Řezníčková VŠ Praha: Kamila Štěpánová

Více

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY KDY SOBOTA 17. května TENTO PROGRAM JE SLOSOVATELNÝ SOUPEŘ FK DOBŘÍČ 1. TÝM SOUTĚŽE Okres Praha západ - III. třída skupina B Novinky z našeho klub najdete na HTTP://TJSOKOLVELKEPRILEPY.SKLUB.CZ

Více

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Celkem žáků -8 *Dívky 6 *Chlapci -2 *Seznam : Jana, Radek, Reneta, Nikola, Květa, Emil, Petra, Kristina *Paní učitelka Anna * * * *Renata je dobrá kámoška. *Má ráda pracovní

Více

Zuzko, jaké byly vaše házenkářské začátky? Na kus řeči dnes se Zuzanou Rakovanovou

Zuzko, jaké byly vaše házenkářské začátky? Na kus řeči dnes se Zuzanou Rakovanovou Praha O nadcházejícím víkendu pokračuje ve Velké nad Veličkou Žákovská liga. Proto jsme se cyklus Na kus řeči rozhodli věnovat jedné z účastnic, pivotce Slavie narozené 11. října 1997 v Praze, starší žákyni

Více

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY Místo konání: Hradec Králové Termín konání: 10. 4. 13. 4. 2014 Seznam účastníků a výsledky považuji za zbytečné opisovat, protože jsou na stránkách ČBF v kompletní podobě. CHARAKTERISTIKA

Více

DRUŽINOVKY. Vypracovala: Lenka Lepíčková. Oddíl Svišti, Modrý kruh

DRUŽINOVKY. Vypracovala: Lenka Lepíčková. Oddíl Svišti, Modrý kruh DRUŽINOVKY Vypracovala: Lenka Lepíčková Oddíl Svišti, Modrý kruh Praha, 2016 Obsah Obsah...2 Úvod...3 1 Spuštění družinovek...4 1.1 Správné místo a čas...4 1.1.1 Škola vs. klubovna...4 1.2 Dohoda s okolím...5

Více

Trenérko, s čím vstupovaly slávistické dorosty do sezony?

Trenérko, s čím vstupovaly slávistické dorosty do sezony? Praha Podzimní sezona juniorských a dorosteneckých družstev už je minulostí. Pro červenobílé znamenala střídavé úspěchy. Zatímco juniorky doposud neprohrály a vedou první ligu žen bez ztráty bodu, starší

Více

DOTAZNÍK. I. Obecná část

DOTAZNÍK. I. Obecná část DOTAZNÍK I. Obecná část 1. Chceš vyplnit dotazník anonymně, abys byla schopná prozradit svůj skutečný názor na následující otázky? Na tuto otázku odpověz až jako na poslední otázku ano, chci zůstat anonymní

Více

Zpráva o účasti družstva Akce FIBA

Zpráva o účasti družstva Akce FIBA Zpráva o účasti družstva Akce FIBA ME Turecko Reprezentační družstvo žen ČR BASKETBAL 2005 Bobrovský Jan Zpráva o účasti družstva žen ČR ME 2005 finále Finálový turnaj Mistrovství Evropy 2005 se uskutečnil

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN I/2011 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Lubor Blažek aktuálně Petra Kulichová o sobě Zpovědnice: Evanthia Maltsi Rozhovor s Terezou Brantlovou Mládež - Petra Bakajsová, Tereza

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN červen 2012 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha O uplynulé sezoně v ŽBL s Luborem Blažkem 5 témat pro Evu Vítečkovou S Petrou Reisingerovou o radosti z nečekané doby bronzové Všehochuť

Více

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ?

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? Jana Milá Agenturo Jano! Posílám Ti vánoční pozdrav s přáním krásného a klidného prožití vánočních svátků z kraje nádherných jezer, honosných zámků, cihlových

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN b ezen 2012 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Echo Euroligy S Luborem Blažkem 5 témat pro Lindsay Whalen Všehochuť Karolíny Elhotové a Adély Nečáskové Mládež: Karolína Kubíčková,

Více

Volný čas a sportování

Volný čas a sportování Volný čas a sportování Žáci 7. tříd ZŠ a 2. ročníků osmiletých gymnázií (2012) Tento dotazník je součástí výzkumu, který právě provádí studenti sociologie Fakulty sociálních věd UK v Praze. Zajímá nás,

Více

Petra Čumplová a současné reprezentantky rozdávaly dárky nejmenším slávistkám

Petra Čumplová a současné reprezentantky rozdávaly dárky nejmenším slávistkám Tradice se nemění. Navíc je čas vánoc, takže stejně jako vždy, tak i letos pozvalo vedení DHC Slavia Praha všechny své hráčky, ty nejmladší i v doprovodu rodičů, na vánoční setkání, letos přímo na palubovku

Více

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel.

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel. PROSINEC Neděle Když vám někdo vypravuje o své dovolené, nejhorší je, že se musíte tvářit, jako byste měli radost S NÍM. Nikdo totiž nestojí o to, poslouchat vyprávění o zábavě, kterou sám NEZAŽIL. ZíV

Více

Sociologický výzkum Využití volného času žáků 8. a 9. tříd

Sociologický výzkum Využití volného času žáků 8. a 9. tříd Sociologický výzkum Využití volného času žáků 8. a 9. tříd Autoři: Anna Švaňhalová, Adéla Stárková, Pavla Prokopová Datum: 2. 1. 2019 Cíl výzkumu Cílem našeho výzkumu bylo zjistit, jak žáci 8. a 9. tříd

Více

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ 13. 14. 2. 2016 Skupina hrající o udržení v 1. lize JKY 13. 2. 2016 ŠUMPERK. V sobotu dne 13. 2. 2016 odjíždíme do Šumperka, hrát další dvojzápas o udržení v 1.

Více

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz TJ SOKOL NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ MUŽI OP-II HODNOCENÍ SEZÓNY 2002/2003 HODNOCENÍ Příprava Sezóna 2002/2003 začala podobně jako v loňském roce. Hráči se sešli v tělocvičně až v září. Mužstvo se letos nezúčastnilo

Více

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY KDY SOBOTA 31. května TENTO PROGRAM JE SLOSOVATELNÝ SOUPEŘ SK KAZÍN 4. TÝM SOUTĚŽE Okres Praha západ - III. třída skupina B Novinky z našeho klub najdete na HTTP://TJSOKOLVELKEPRILEPY.SKLUB.CZ

Více

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské.

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské. 1. kapitola (Petra) Stojím na chodbě budovy FSV UK a snažím se zorientovat v plánku. Nervózně si přitom pohrávám s propiskou. Náhle za sebou uslyším povědomý hlas: Honzo, kolikrát jsem ti říkal, že nechci,

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU 1. Dotazník vyhotovilo přesně 21 žen, konkrétně: Báří Máří Skippy Madla Hudla Dvořka Ryba Lucka Jana Terka Efka PetraP Míša Lenka Majka Markéta Věra Romča Mirka Barka Evža 2. otázka:

Více

Do play-off vstoupíme sérií s Hradcem Králové

Do play-off vstoupíme sérií s Hradcem Králové 13/IV. sezona IV/2008 aktu ln Dlouhodobá ást Trocal enské basketbalové ligy skon ila, ZVVZ USK obsadil druhé místo Do play-off vstoupíme sérií s Hradcem Králové Od posledního říjnového dne, kdy pro basketbalistky

Více

Sobota s Basketbalem

Sobota s Basketbalem Česká Asociace Basketbalových Trenérů (ČABT) s podporou ČBF pořádá setkání malých baskeťáků a baskeťaček Sobota s Basketbalem Sobota s basketbalem je nesoutěžní turnaj pro holky a kluky, jejich rodiče,

Více

ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí.

ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí. ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí. Jenom proto, že je hezky, každý čeká, že budete venku a skotačitˮ nebo tak něco. A když venku netrávíte každou vteřinu, hned

Více

SEMAFOR BEZPEČNĚ NA YOUTUBE

SEMAFOR BEZPEČNĚ NA YOUTUBE SEMAFOR BEZPEČNĚ NA YOUTUBE Cílová skupina Cíl Časová dotace Pomůcky 4. 5. třída Osvojení pravidel chování na YouTube 40 minut papír A2, psací potřeby, barevné papíry, sada karet s příklady chování POSTUP:

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

Na dva úterky 26.5 a od 10 do 12 hodin.

Na dva úterky 26.5 a od 10 do 12 hodin. Vedení Klubu Seniorů Řepy, klubu přátel zdravého pohybu a rozumu POZVALO NA DVA TRÉNINKY PÉTANQUE PRO ZAČÁTEČNÍKY I POKROČILÉ! PANA PETRA FUKSU, CERTIFIKOVANÉHO TRENÉRA MEZINÁRODNÍ FEDERACE PÉTANQUE F.I.P.J.P.

Více

DAMBEACH TEAM. Michal Palinek trenér. MUDr. Jiří Demel lékař. Babeta Linhartová výživová poradkyně. Lenka Háječková trenérka

DAMBEACH TEAM. Michal Palinek trenér. MUDr. Jiří Demel lékař. Babeta Linhartová výživová poradkyně. Lenka Háječková trenérka DAMBEACH 2015 w w w.didi-mar t y.com w w w.dambeach.c z DAMBEACH TEAM Michal Palinek trenér MUDr. Jiří Demel lékař Lenka Háječková trenérka Babeta Linhartová výživová poradkyně Didi a Marty Na současném

Více

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku Slávistky vyrazí v pátek ráno vstříc předvánočnímu házenkářskému dobrodružství do švýcarského St. Gallenu. V 620 kilometrů vzdáleném městě se zúčastní kvalitně obsazeného mezinárodního turnaje Stadtwerk-Cup

Více

1.Co si představuješ pod pojmem volný čas?

1.Co si představuješ pod pojmem volný čas? celkem II.stupně.Co si představuješ pod pojmem volný čas? Ať mě nikdo neotravuje Bavit se Běhám broušení skla Být doma Být s holkou Být sám Co mne baví co se mi líbí Čas kdy se nemusím učit čas sám na

Více

ETIKA V LEDNÍM HOKEJI. Požadavky trenérů ČSLH

ETIKA V LEDNÍM HOKEJI. Požadavky trenérů ČSLH ETIKA V LEDNÍM HOKEJI Požadavky trenérů ČSLH CÍLE Rozvoj a růst mladých hráčů Zvýšení účasti, nábor nov Rozvoj dovedností Bezpečné a pozitivní prostředí Zábava a radost ze hry Vzájemný respekt NA TRIBUNĚ

Více

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny?

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Nikdo si mě za celý týden ani nevšiml. Jsem jen další nová studentka na nové škole. Přestoupila jsem z té minulé z toho důvodu, že se

Více

Pane předsedo, Slavia dnes otevírá nový web, v čem bude jiný?

Pane předsedo, Slavia dnes otevírá nový web, v čem bude jiný? Praha Házenkářky Slavie otevírají nový web. Jak vznikal, co mu přát, ale i na další okolnosti okolo červenobílé házené, jsme se zeptali předsedy klubu Jaroslava Schmida. Pane předsedo, Slavia dnes otevírá

Více

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice. Moje rodina

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice. Moje rodina Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice Moje rodina Jméno a příjmení: Michaela Želichovská Třída: 5. A Školní rok: 2014/2015 Garant / konzultant: Roman Kotlář ml. Datum odevzdání: 23.

Více

FOLIMAGAZÍN. 4/VI. sezona I/2010

FOLIMAGAZÍN. 4/VI. sezona I/2010 FOLIMAGAZÍN 4/VI. sezona I/2010 pf 2010 Lubor Blažek: Hlavním problémem je obrana 3 otázky pro trenéry Od A do Z s Kateřinou Bartoňovou Fotoohlédnutí 2009 Mládež: Jana Trojanová, Veronika Jalamudisová

Více

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje?

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Co přijde příště? Přečti si můj příběh uvnitř MOJE RODINA SE MĚNÍ Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Proč se to děje? Existuje řada důvodů, proč se někteří rodiče rozejdou. Obvykle

Více

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma:

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma: PŘÍLOHY Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice Dotazník k bakalářské práci na téma: Programy primární prevence a jejich vliv na žáky základních škol. Ve městě Litoměřice Milí žáci,

Více

Anketa pro žáky - ORP Kralupy nad Vltavou

Anketa pro žáky - ORP Kralupy nad Vltavou 07. 02. 2017 21:48:03 Základní údaje Název výzkumu Anketa pro žáky - ORP Kralupy nad Vltavou Autor Iva Sieberová Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku http://www.survio.com/survey/d/a9l9v2e7f5y4r3t5i

Více

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U10 UČ SE HRÁT

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U10 UČ SE HRÁT CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U10 UČ SE HRÁT VĚKOVÉ ZÁKONITOSTI období velmi dobré poslušnosti (trenér vysoká autorita) začínají chápat souvislosti ve hře zlepšují se silové poměry nejlepší koordinace pohybu

Více

Josífek byl už opravdový školák,

Josífek byl už opravdový školák, 1 Josífek byl už opravdový školák, prvňáček. Ale hlavně byl zvědavý malý kluk. Stále si něco vymýšlel, občas nerad poslouchal a taky často lhal. Nic nepomohlo, že začal chodit do školy. Nepomohlo, ani

Více

Hodnocení 5. turnaje Společného přeboru - skupina C Ml. žáků - Úvaly 1. 6. 2014

Hodnocení 5. turnaje Společného přeboru - skupina C Ml. žáků - Úvaly 1. 6. 2014 Hodnocení 5. turnaje Společného přeboru - skupina C Ml. žáků - Úvaly 1. 6. 2014 Pár fotek ve fotogalerii. Myslím kluci, že poslední turnaj sezóny si užilo jen Béčko. S Ačkem to byla chyba, že jsme ho tam

Více

Proč jste si vybral za místo svého zahraničního studia zrovna Turecko? Co pro vás byl rozhodující faktor?

Proč jste si vybral za místo svého zahraničního studia zrovna Turecko? Co pro vás byl rozhodující faktor? Dnešní rozhovor nás zavede to země Tisíce a jedné noci do Turecka. Student FMMI Bc. Jiří Strejc absolvoval na zahraniční univerzitě jeden semestr. Čtěte s námi, jak ho prožil. Proč jste si vybral za místo

Více

22. základní škola Plzeň

22. základní škola Plzeň 22. základní škola Plzeň Třída: 7. A Jméno: Lenka Hirmanová Datum:29. 11. 2008 1 Skoro každý měl ve školce stejný sen, co by chtěl dělat Jako malá jsem měla různé zájmy, i když některé se moc nezměnily.

Více

PŘÍLOHY. Příloha I.- Dotazník. Diplomová práce: Sport ve volném čase studentů středních škol Valentová Milí studenti,

PŘÍLOHY. Příloha I.- Dotazník. Diplomová práce: Sport ve volném čase studentů středních škol Valentová Milí studenti, PŘÍLOHY Příloha I.- Dotazník Milí studenti, dovoluji si Vás požádat o spolupráci na diplomové práci s názvem Sport ve volném čase studentů středních škol. V tomto pojetí pojímáme sport za organizovanou

Více

1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející. 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné

1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející. 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné JÁ MOJE ŠKOLA vyhodnocení TŘÍDA 1.(odpovídalo 13 žáků) ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Zakroužkujte odpověď: 1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející VZTAH KE ŠKOLE 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné

Více

Chance 3x3 Tour 2014

Chance 3x3 Tour 2014 PROGRAM Uvnitř programu Kalendář Chance 3x3 Tour Co je basketbal 3x3 a proč ne streetball? Časový harmonogram Brno Pravidla Výsledky Fotogalerie SÁZEJTE ONLINE! TŘEBA NA BASKET www.chance.cz/registrace

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN IV/2011 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha DMS POMOCKOSEM na číslo 87 777 Cena DMS je 30 Kč, příjemce vaší pomocí obdrží 27 Kč Lubor Blažek nejen o finálovém favoritovi Zpovědnice:

Více

MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC

MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC Když jsem zjistil, že se do naší školy hlásí loňský vítěz Silového čtyřboje ZŠ Pavel ŠVEC ze Základní školy v Židlochovicích, který před rokem v naší tělocvičně dokázal udělat

Více

duben Delegát ČAMB: Petr Hála

duben Delegát ČAMB: Petr Hála 21. 23. duben 2017 Delegát ČAMB: Petr Hála Účastníci A1 A2 A3 skupina A BŠ Tygři Praha BK Nymburk NH Flames Ostrava B1 B2 B3 skupina B BK Pardubice Ba 2006 Roudnice nad Labem TJ Slavia Kroměříž skupina

Více

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL Jméno a příjmení: Matěj Malý Třída: 5. A Školní rok: 2014/2015 Garant / konzultant: Mgr. Jana Červenková Datum odevzdání: 23. 3. 2015

Více

Bertil stál u okna a díval se ven. Začalo se smrákat. Venku byla mlha, zima a ošklivo. Bertil čekal na maminku a na tatínka, až se vrátí domů.

Bertil stál u okna a díval se ven. Začalo se smrákat. Venku byla mlha, zima a ošklivo. Bertil čekal na maminku a na tatínka, až se vrátí domů. Bertil stál u okna a díval se ven. Začalo se smrákat. Venku byla mlha, zima a ošklivo. Bertil čekal na maminku a na tatínka, až se vrátí domů. Čekal tak toužebně, že by nebylo divu, kdyby se objevili ve

Více

Dokonale jsem si všechno připravil, včetně příchodu do třídy. Musel jsem zvolit správný krok. Sebejistý a cílevědomý. Když jsem si o víkendu

Dokonale jsem si všechno připravil, včetně příchodu do třídy. Musel jsem zvolit správný krok. Sebejistý a cílevědomý. Když jsem si o víkendu 3 Dokonale jsem si všechno připravil, včetně příchodu do třídy. Musel jsem zvolit správný krok. Sebejistý a cílevědomý. Když jsem si o víkendu nacvičoval větu: Mám rakovinu mozku, došel jsem k názoru,

Více

Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11. Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel. MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek

Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11.  Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel. MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11 Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek Lenka Kohoutová Luděk Zelenka Květa Vypiorová www.odspraha11.cz Josef Masopust

Více

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U8 HRAJ SI, ABY SES UČIL

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U8 HRAJ SI, ABY SES UČIL CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U8 HRAJ SI, ABY SES UČIL VĚKOVÉ ZÁKONITOSTI všechno je zajímavé nejsou schopni analytického myšlení minimální doba soustředění (několik minut) plynulý růst jak do výšky tak váhově

Více

ČTENÍ NEJMENŠÍM V pondělí 26. 3. 2012 navštívili žáci třídy 5.A s paní učitelkou Hanou Houškovou MŠ v Mechové ulici, kde v rámci Měsíce knihy zábavnou formou seznámili budoucí prvňáčky se známými i méně

Více

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde?

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde? Slavia Praha vstupuje po roce do dalšího ročníku pohárového dobrodružství. Naštěstí nemusejí svěřenkyně trenérů Richarda Řezáče a Františka Štiky někam cestovat. Díky diplomatickému úspěchu vedení klubu

Více

Basketbalistky ZVVZ USK Praha prohrávají s Gambrinusem Brno 0:2 na zápasy P ed t etím finálovým zápasem jsme p itla eni zády ke zdi

Basketbalistky ZVVZ USK Praha prohrávají s Gambrinusem Brno 0:2 na zápasy P ed t etím finálovým zápasem jsme p itla eni zády ke zdi 11/V. sezona III/2009 Basketbalistky ZVVZ USK Praha prohrávají s Gambrinusem Brno 0:2 na zápasy P ed t etím finálovým zápasem jsme p itla eni zády ke zdi aktuáln ě Mat? Ne, to ještě ne. Finálová série

Více

Chance 3x3 Tour 2014

Chance 3x3 Tour 2014 PROGRAM Uvnitř programu Kalendář Chance 3x3 Tour Co je basketbal 3x3 a proč ne streetball? Časový harmonogram Praha Pravidla Výsledky Fotogalerie SÁZEJTE ONLINE! TŘEBA NA BASKET www.chance.cz/registrace

Více

ANNE VU. Chtěla bys žít v České republice? Proč / Proč ne? Samozřejmě! Mám ráda české studenty, pivo, jídlo a jazyk.

ANNE VU. Chtěla bys žít v České republice? Proč / Proč ne? Samozřejmě! Mám ráda české studenty, pivo, jídlo a jazyk. ANNE VU Anne Vu pochází z Hanoje, který se nachází ve Vietnamu. Je jí 22 let a už ve 20 letech byla na vzdělávacím projektu na Filipínách. Baví jí učit děti angličtinu, matematiku a přírodopis. Do Čech

Více

PETROU ŠÁCHOVOU. A našel by se mezi vzpomínkami nějaký neobvyklý zážitek? Zážitků byla spousta. žádný zajímavý či neobvyklý mě teď asi nenapadá.

PETROU ŠÁCHOVOU. A našel by se mezi vzpomínkami nějaký neobvyklý zážitek? Zážitků byla spousta. žádný zajímavý či neobvyklý mě teď asi nenapadá. ROZHOVOR S... PETROU ŠÁCHOVOU Začneme celkem obvyklou otázkou. Jak vzpomínáš na naši školu? Na základní školu mám veselé i smutné vzpomínky.určitě převažují ty, které mě rozesmějí. Tyto chvíle se mi vybavují

Více

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč Speciální vydání časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč 1 Když jsem před lety přišla do zelenečské školy, dlouho jsem předtím nebyla třídní učitelkou. Ačkoli někteří kantoři tvrdí, že třídnictví je práce navíc,

Více

P R A C O V N Í L I S T Domácí mazlíčci. Domácí mazlíčci stupeň ZŠ

P R A C O V N Í L I S T Domácí mazlíčci. Domácí mazlíčci stupeň ZŠ 10 1. stupeň ZŠ PL-1 1. stupeň ZŠ 11 PL-2 Pes Kočka Morče Křeček Rybičky Želva Chameleon Králík Papoušek 12 1. stupeň ZŠ PL-3a Druh zvířete: Popis (věk, velikost, barva, tvar těla, dovednosti ) Potrava:

Více

Zpráva delegáta ČAMB z turnaje NF starších minižaček. místo konání, termín. Sportovní hala SPŠ ve Frýdku-Místku ve dnech

Zpráva delegáta ČAMB z turnaje NF starších minižaček. místo konání, termín. Sportovní hala SPŠ ve Frýdku-Místku ve dnech Zpráva delegáta ČAMB z turnaje NF starších minižaček místo konání, termín Sportovní hala SPŠ ve Frýdku-Místku ve dnech 11. - 13. 5. 2012 Účastníci (seznam družstev, jména trenérů) BK Frýdek-Místek VALOSUN

Více

malýprůvodce životem

malýprůvodce životem karelspilko malýprůvodce životem Podívej se na to jinak a nechej věci, ať se stanou Žít v souladu s kosmickým proudem je koncem utrpení MALÝ PRŮVODCE ŽIVOTEM Podívej se na to jinak a nechej věci, ať se

Více

Anketa pro žáky soubor otázek

Anketa pro žáky soubor otázek Anketa pro žáky soubor otázek Nabídka všech otázek nástroje pro základní školu MOTIVACE: Co je pro Tebe ve škole důležité? Co by Ti měla škola pomoci dosáhnout? naučit se co jvíce připravit se na přijímací

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: sobota 5.12.2015 3. Místo: sportovní hala

Více

Chance 3x3 Tour 2014

Chance 3x3 Tour 2014 PROGRAM UVNITŘ PROGRAMU Kalendář Chance 3x3 Tour Co je basketbal 3x3 Časový harmonogram České Budějovice Pravidla Výsledky Fotogalerie SÁZEJTE ONLINE! TŘEBA NA BASKET www.chance.cz/registrace KALEnDÁř

Více

Oranžový minivolejbal

Oranžový minivolejbal Žlutý minivolejbal 1.1. Hrací plocha 1.1.1. Rozměry: 4,5 m x 9 m, 1.1.2. Výška sítě: 1,95 m, 1.1.3. Míč: Odlehčený volejbalový míč velikosti 4 (např: Gala Pro-Line Mini BV 4051 S váha 180-200 g). 1.2.

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-52 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 7 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

Lifting, skiping, zakopávání, křížení nohou, odpichy

Lifting, skiping, zakopávání, křížení nohou, odpichy Příprava do Didaktiky sportovních her (házená - přihrávání) didaktický výstup 4min Honička s míčem Vymezené území: 9m a branková čára. Na začátku se snaží dotekem míče jeden hráč dotknout dalšího hráče.

Více

Vážení přátelé zde v sále.

Vážení přátelé zde v sále. Vážení přátelé zde v sále. Je mi ctí, že mohu vystoupit na této konferenci. Opravdu pečlivě jsem se na ni připravovala abych měla kvalitní informace o životě a vzdělávání lidí neslyšících a s těžkou sluchovou

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více

O ČEM JE KNIHA. Tato kniha je o dívce, která vypravuje svůj příběh ze života. Pokut chceš, pojď se připojit k příběhu s ní. 1.

O ČEM JE KNIHA. Tato kniha je o dívce, která vypravuje svůj příběh ze života. Pokut chceš, pojď se připojit k příběhu s ní. 1. O ČEM JE KNIHA Tato kniha je o dívce, která vypravuje svůj příběh ze života. Pokut chceš, pojď se připojit k příběhu s ní. 1. Kapitola,,Děti, budu Vám vyprávět příběh. řekla Tereza,,A co? řekly obě děti.,,budu

Více

VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ ŠKOLNÍ DRUŽINA

VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ ŠKOLNÍ DRUŽINA VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ ŠKOLNÍ DRUŽINA Na začátku prosince proběhlo dotazníkové šetření, jehož cílem bylo zjistit názor na fungování školní družiny. Papírové dotazníky byly distribuovány mezi žáky

Více

Projekt: Dotazník o sportu a volném čase. Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí.

Projekt: Dotazník o sportu a volném čase. Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí. Projekt: Dotazník o sportu a volném čase Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí. Brno 2011 Obsah: 1. Zadání.. 3 2. Dotazník.. 4 3. Výsledky šetření.. 5 4. Demografická struktura

Více

Kostelec nad Černými lesy 18. 19. 4. 2012

Kostelec nad Černými lesy 18. 19. 4. 2012 Kostelec nad Černými lesy 18. 19. 4. 2012 Přispívají měnící se požadavky na kvalifikaci vzdělavatelů v odborném vzdělávaní ke zvýšení kvality tohoto vzdělávání? Jak které 1 PhDr. Dana Linkeschová, CSc.

Více

Jan Salač se stává novým trenérem Slavie, střídá Makedonce Kuzmanoského

Jan Salač se stává novým trenérem Slavie, střídá Makedonce Kuzmanoského Bývalý reprezentantační trenér dorostenek Jan Salač s okamžitou účinností přebírá A-tým Slavie Praha v MOL lize a ve středu večer již povede první trénink. Vedení klubu ho angažuje na místo makedonského

Více

Českomoravský fotbalový svaz Diskařská 100 P.O. Box 11 160 17 Praha 6 - Strahov

Českomoravský fotbalový svaz Diskařská 100 P.O. Box 11 160 17 Praha 6 - Strahov Českomoravský fotbalový svaz Diskařská 100 P.O. Box 11 160 17 Praha 6 - Strahov internet: www.fotbal.cz - sekce Grassroots e-mail: mestek@fotbal.cz, blazej@fotbal.cz tel: 233 029 111 fax: 233 353 107 3.

Více

2.Jak jsi spokojen s trávením spokojen 103 vlastního volného času? spíše spokojen 31 nespokojen 11. 3. Chodíte do zájmového kroužku?

2.Jak jsi spokojen s trávením spokojen 103 vlastního volného času? spíše spokojen 31 nespokojen 11. 3. Chodíte do zájmového kroužku? 1. Co si představuješ pod pojmem dělám si co můžu, čas pro své koníčky,kamarády 3 VOLNÝ ČAS? alkohol a přátelé 4 čas na to co mě baví, kamarádi, kreslení 1 čas práce a posilovacích cviků a spánek 1 čas

Více

SK Třeboradice. Sobota v 10:00

SK Třeboradice. Sobota v 10:00 SK Třeboradice Sobota 6. 10. 2018 v 10:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 9. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám po sérii porážek podařilo získat tři body. Dnešní

Více

Klima školy - varianta pro žáky

Klima školy - varianta pro žáky Základní škola Sedmikráska, o.p.s. Klima školy - varianta pro žáky výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Klima školy žáci 2. - 4. ročník Datum: 08. 03. 2016 Graf 1: Celkový přehled školy Přehled

Více

Najdi znovu sám sebe 6

Najdi znovu sám sebe 6 Najdi znovu sám sebe 6 Když opět najdeme sami sebe Znovu se najít je jednoduché. Vše nové už totiž máme v sobě. Bylo to tam vždycky. Jenom to bylo doposud skryté. Možná jsme některé svoje vlohy, talenty

Více

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha

FOLIMAGAZÍN. internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha FOLIMAGAZÍN listopad 2011 internetový magazín ZVVZ USK Praha a VŠ Praha Lubor Blažek o Evropské lize 5 témat pro Michaelu Zrůstovou Všehochuť Nadi Salačové a Kateřiny Bartoňové USK FUTURES Mládež: Karolína

Více

2. prosince Celkové výsledky Minisčítání 2015 za Českou republiku. Vážený pane/vážená paní,

2. prosince Celkové výsledky Minisčítání 2015 za Českou republiku. Vážený pane/vážená paní, 2. prosince 2015 Celkové výsledky Minisčítání 2015 za Českou republiku Vážený pane/vážená paní, dovolte, abychom Vám poděkovali za účast Vašich pedagogů, žáků a studentů v projektu Minisčítání 2015. Od

Více

být a se v na ten že s on z který mít do o k

být a se v na ten že s on z který mít do o k být a se 1. 2. 3. v na ten 4. 5. 6. že s on 7. 8. 9. z který mít 10. 11. 12. do o k 13. 14. 15. ale i já 16. 17. 18. moci svůj jako 19. 20. 21. za pro tak 22. 23. 24. co po rok 25. 26. 27. oni tento když

Více

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě ZÁPASOVÝ PROGRAM Jan Zahalka: Stále jsme na cestě Boleslavské tažení play-off dnes začíná! V Boleslavi chodí na extraligu nejvíc florbalových fanoušků! 1. zápas ČF play-off florbalové AutoCont extraligy

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více