Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok 2007 08"

Transkript

1 Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok LETNÍ TÁBOR PRVNÍCH ROČNÍKŮ Vloženo v 21:07, Konec prázdnin strávili žáci nastupující do prvního ročníku na táboře v příjemném prostředí RS Trnava. Jednotlivé třídy soupeřily jako týmy ve sportovních i vědomostních disciplínách (volejbal, petanque, fotbal, zdravověda, morseovka, topografie), aby tak co nejvíce stmelily kolektiv před vstupem na novou školu. Fotografie a video z tábora jsou umístěny na školním serveru. Fotogalerie ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2007/2008 Vloženo v 21:08, Dne v Academia centru UTB byl proslovem zřizovatele a ředitele školy slavnostně zahájen nový školní rok. Součástí slavnostního zahájení bylo také vyhlášení zvláštní ceny pro nejlepšího žáka naší školy za školní rok 2006/2007, kterou obdržel žák 4.C Jan Karlík GRATULUJEME.

2 ÚSPĚŠNÁ REPREZENTACE ŠKOLY Vloženo v 21:13, David Vávra, Ondřej Pavelka, Petr Kočí, Dalibor Lukša, Jan Vojtek a Radim Jahoda se zúčastnili okresního kola soutěže Máš na to pořádané policií ČR. Po úspěšném zdolání jednotlivých soutěžních disciplín postoupili do Brna, kde se zúčastní krajského kola soutěže. 26. ROČNÍK CORNY ATLETICKÉHO STŘEDOŠKOLSKÉHO POHÁRU Vloženo v 12:44, Dne se naše dívčí družstvo zúčastnilo Corny atletického středoškolského poháru, kde obsadilo celkově 6. místo. Děkujeme všem zúčastněným za reprezentaci naší školy. Fotogalerie POZNÁVACÍ ZÁJEZD - Španělsko 2007 Vloženo v 12:36, Naši studenti se po roce opět vydali na poznávací zájezd do Španělska. V průběhu pobytu prošli překrásnou Barcelonu, kde nevynechali ani slavné stadiony (olympijský a fotbalový - Nou Camp). Dále navštívili například poutní místo Montserrat, monarchii Andorra a také Monako. Na hladký a úspěšný průběh zájezdu dohlížela PhDr. Jana Semotamová.

3 SPORTOVNÍ DEN ŠKOLY Vloženo v 20:22, Dne proběhl tradičně sportovní den školy. Na stanovištích atletiky, plavání a bowlingu soutěžili vybraní zástupci jednotlivých tříd o putovní pohár a titul nejlepší sportovní třídy školy. Obojí si tradičně vybojovala třída PhDr. Jany Koutkové 4.A a stala se tak čtyřnásobným historicky nejúspěšnějším vítězem. 4.A GRATULUJEME a všem ostatním letošním bojovníkům děkujeme za účast. HOSPODÁŘSKÝ TÝDEN Vloženo v 09:42, Ve dnech se vybraní studenti 3. ročníků zúčastnili akce Hospodářský týden. Hospodářský týden probíhá každoročně společně se studenty SOA Liberta z Bratislavy, se kterou naše škola dlouhodobě spolupracuje. Studenti si na vlastní kůži vyzkoušeli založit, vlastnit a řídit akciovou společnost a pohybovat se v konkurenčním prostředí dalších firem. V rozhodování studentům pomáhali fundovaní pedagogové, kteří jim po celý týden poskytovali příslušné informace z marketingu, účetnictví, managementu, financí, personalistiky, výroby, logistiky atd. Informace studenti čerpali z přednášek a diskuzí, ale i z her. Studenti si museli vytvořit např. logo firmy, reklamní plakát, organizační strukturu firmy, televizní reklamu, která patří k nejoblíbenějším činnostem. Závěrem Hospodářského týdne studenti obdrželi certifikát o jeho absolvování.

4 ODBORNÁ EXKURZE PRAHA Vloženo v 11:36, V týdnu od do se studenti 4. ročníků podívali v rámci tradiční odborné exkurze do Prahy. V průběhu pobytu se doprovázející pedagogové snažili studentům ukázat, čím že Praha přitahuje návštěvníky a turisty z celého světa a proč byla v roce 1992 zapsána do Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Při putování Prahou studenti vyslechli mnoho z české historie, viděli místa spojená s historicky významnými osobnostmi, ale také místa spojená se současnou vládou naší republiky. Neméně důležitá byla také návštěva pečlivě vybraného divadelního představení, kde jsme mohli obdivovat skvělé výkony českých herců včetně těch mediálně známých. Doufáme, že našim studentům informace načerpané v Praze pomohou nejen při maturitě. DĚJEPISNÁ EXKURZE DO KRAKOVA A OSVĚTIMI Vloženo v 14:32, Ve dnech se studenti naší školy zúčastnili exkurze do Polska. První den exkurze navštívili Státní muzeum v Osvětimi Auschwitz Birkenau. Po tříhodinové prohlídce se přesunuli do Krakova, kde se seznámili s dějinami města a jeho historickým centrem. Ubytování studentů bylo zajištěno v Krakově. Druhého dne následovala prohlídka historických solných dolů Wieliczka, které se nachází nedaleko Krakova.

5 Projekt - Studenti čtou a píší noviny Vloženo v 14:22, Naše škola se v letošním školním roce zapojila do projektu Studenti čtou a píší noviny. Je to projekt organizovaný deníkem Mladá fronta DNES a je do něj zapojeno 317 středních škol. Je určen především studentům 2. ročníků (přihlášeny jsou třídy 2.A, 2.B a 2.C), zapojit se však mohou i další studenti školy! Cíl projektu: učit se pracovat s tištěnými novinami, ukázat noviny jako zdroj potřebných informací, ukázat noviny jako prostor pro vyjádření různých názorů,učit se novinařině a vyjádření názoru občana. Projekt má 2 roviny: Využití novin ve výuce 2. ročníků středních škol a příspěvky studentů v MF DNES na témata "Radar v Česku", "Máme druhým pomáhat zemřít na jejich žádost?" a "Politická elita aneb kdo nás zastupuje".

6 PASOVÁNÍ PRVNÍCH ROČNÍKŮ Vloženo v 11:24, Dne se uskutečnilo tradiční pasování žáků prvních ročníků. Nejdříve vybraní zástupci museli bojovat za své třídy a obstát v těžkých zkouškách, které jim připravili žáci 3.A ze studentské firmy Muerto. Poté byli všichni slavnostně pasováni do cechu podnikatelského. Následoval doprovodný program, tombola, volná zábava... Fotogalerie z pasování... BESEDA S EUROPOSLANCEM I. STREJČKEM Vloženo v 09:36, listopadu 2007 se na naší škole se uskutečnila beseda studentů 4. ročníků s poslancem Evropského parlamentu Dr. Ivo Strejčkem. V téměř dvouhodinové diskuzi se studenti seznámili s problematikou Evropského parlamentu, Evropské unie, postavení naší země v rámci EU a vyjádřili se také své názory na problematiku jaderné energie a dovozních kvót pro Evropskou unii. Beseda byla z obou stran hodnocena velmi kladně a pro žáky byla obohacením i zkouškou jejich znalostí a dovedností. Dopis od poslance Evropského parlamentu

7 PŘEHLÍDKY STŘEDNÍCH ŠKOL Vloženo v 09:03, Ve dnech jste mohli navštívit stánek naší školy na přehlídce středních škol a zeptat se tak na bližší informace ke studiu oboru podnikatel. Chcete-li načerpat ještě více informací, nebo se Vám nepodařilo přijít, navštivte nás přímo v budově školy ve dnech otevřených dveří v termínech a AUTOŠKOLA Vloženo v 08:46, byla zahájena výuka autoškoly pro žáky naší školy, kteří tak mají možnost získat řidičské oprávnění skupiny B za cenu 7000,- Kč. Stávka 4. prosince 2007 Vloženo v 11:05, Republiková rada Sdružení soukromých škol Čech, Moravy a Slezska, jehož členem je také naše škola, jednoznačně podporuje oprávněné požadavky Českomoravského odborového svazu pracovníků školství a stávku organizovanou na Na jednání krajského zastoupení našeho Sdružení, které se uskutečnilo , rozhodli zástupci zúčastněných soukromých škol, s ohledem na uzavřené smlouvy o výuce, že bude na našich školách výuka pokračovat podle rozvrhu.

8 VÝTVARNÁ SOUTĚŽ - KOLÁŽ 2007 Vloženo v 16:52, Dne se již po páté konalo ve Velkém kině Zlín za přítomnosti člena rady zlínského kraje a náměstka primátorky města Zlína, Mgr. Hynka Stesky, vyhlášení výtvarné soutěže KOLÁŽ 2007, soutěže po celé Moravě ojedinělé. Kromě SŠP Zlín se do ní zapojuje řada základních škol, letos neuvěřitelných 25 ZŠ se 182 pracemi. Téma tohoto ročníku bylo "DÁVÁM TI JEDEN DEN...". Děkujeme za hojnou účast a těšíme se na další ročníky. I MY UŽ MÁME SVÉHO ČERNOUŠKA! Vloženo v 09:15, I SŠP Zlín se zapojila do projektu Adopce na dálku pořádaného Arcidiecézní charitou Praha, který v rozvojových zemích podporuje vzdělávání dětí, jejichž rodina si to finančně nemůže dovolit. V prosinci jsme "adoptovali" osmiletého Livingstona Sserunjogiho z Ugandy. Chlapec žije s matkou a pěti sourozenci v domečku uplácaném z hlíny a trávy, matka nemá stálé zaměstnání. Do školy chodí chlapec rád, oblíbil si matematiku a fotbal a v budoucnu by se chtěl stát inženýrem. Budeme rádi, pomůžeme-li mu jeho sen splnit!

9 DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ Vloženo v 11:26, Dne se u nás konal den otevřených dveří, jehož součástí byla soutěž v počítačových hrách. Na regulérnost a bezproblémový chod soutěže dohlíželi naši studenti ze zaměření Aplikovaná výpočetní technika. Po napínavém boji se nejlepším výsledkem stal vítězem, a první cenu vyhrál, Tomáš Koza z 5. ZŠ ve Zlíně. Gratulujeme vítězi a děkujeme všem, kteří nás včera navštívili. Zeměpisná olympiáda Vloženo v 10:36, Dne se vybraní studenti zúčastnili školního kola zeměpisné olympiády. Jak se jim dařilo, to můžete vidět na výsledkové listině. Výsledky školního kola ZO2008

10 Proběhl výběrový lyžařský kurz v Rakousku Vloženo v 11:10, ZKOUŠKY CITY&GUILDS Vloženo v 20:58, Dne proběhly v našem centru CITY&GUILDS zkoušky, kterých se zúčastnilo celkem 19 kandidátů. 14 z nich se přihlásilo na úroveň B1 ESOL ACHIEVER, 3 na úroveň B2 ESOL COMMUNICATOR a 2 kandidáti na úroveň C1 ESOL EXPERT. Termíny dalších zkoušek budou v květnu nebo červnu. PhDr. Jana Semotamová koordinátorka centra

11 Přednášky o Evropské Unii v anglickém jazyce Vloženo v 21:07, Ve dnech a se na naší škole uskutečnily přednášky o Evropské Unii. Tyto přednášky byly vedeny v anglickém jazyce zkušenými přednášejícími Mgr. Angelikou Gergelovou zástupkyní Eurocentra ve Zlíně a Bc. Ondřejem Benešíkem členem zastupitelstva Zlínského kraje a předsedou Výboru ZKK pro záležitosti Evropské Unie. Studenti byli seznámeni se základními cíly Evropské Unie, stručnou historií EU a institucemi v Evropské Unii. Dále diskutovali o výhodách a nevýhodách členství v Evropské unii, zavedení eura do České republiky a možnostech práce a studia v zemích Evropské Unie. Oběma přednášejícím děkujeme za ochotu a profesionální přístup. Základní lyžařský kurz Vloženo v 21:55, Výsledky slalomu...

12 BŘEZNOVÉ DNY TIBETU Vloženo v 08:46, V rámci celosvětové akce březnové dny Tibetu proběhlo ve čtvrtek 13. března 2008 malé povídání o Tibetu spojené s promítáním dokumentu Tibet - Ztracení lidé. Hlavní témata byla historický vývoj Tibetu, duchovní představitelé a jejich činnost, porušování lidských práv v Tibetu, LOH Peking 2008 a další. Matematické okénko Vloženo v 10:06, V současné době probíhá 3. kolo Matematické ligy, která začala v podzimních měsících; absolvovali jsme rovněž školní kolo celoevropské matematické soutěže Klokan a 8 našich studentů (Renata Olšarová, Dana Hanačíková, Monika Janoušková, Gabriela Šimková, Barbora Maňasová, Veronika Černochová, David Vávra, Kateřina Čadková) reprezentovalo naši školu (28.března 2008) v celostátní matematické soutěži SOŠ a SPŠ. PODPOŘTE NAŠE STUDENTY V SOUTĚŽI V NĚMECKÉM JAZYCE Vloženo v 09:41, Studenti SŠP Zlín se v těchto dnech účastní soutěže Němčina na míru Österreich Institutu Brno. Tři skupiny studentů ze tříd 1.A, 2.A a 4.B vypracovaly návrhy na kurzy německého jazyka podle zadaných témat a od do 18.5 probíhá prostřednictvím internetu hlasování o nejlepší nápad. Popis témat zadaných našimi studenty a HLASOVÁNÍ naleznete zde: Teenage Deutsch S němčinou do světa Business Deutsch mit Spaβ Za přidělené hlasy děkujeme.

13 SLAVNOSTNÍ OBĚD NA HOTELU MOSKVA Vloženo v 13:00, Již tradičně se studenti 1. ročníku zúčastnili na konci dubna slavnostního obědu na hotelu Moskva. Krásně upravení ukázali během vícechodovéhu obědu, co se naučili v hodinách společenského styku. Pomyslnou třešinkou na dortu byla ukázka flambování palačinek nebo šámbrování koňaku. SLAVNOSTNÍ LOUČENÍ S MATURANTY Vloženo v 13:13, V pondělí 9. června v 11:00 se konalo v Academia centru UTB slavnostní vyřazení absolventů. Při této příležitosti byli vyhlášeni také nejúspěšnější studenti v matematických, zeměpisných a jiných soutěžích. Byly zde rovněž předány certifikáty mezinárodní jazykové zkoušky City&Guilds.

14 JAZYKOVĚ KONVERZAČNÍ KURZ Vloženo v 10:42, I v letošním roce se studenti 3.ročníků zúčastnili jazykově-konverzačního kurzu. Tentokrát strávili týden v krásném prostředí Hostýnských a Vizovických vrchů v rekreačním středisku REVIKA. Během týdne se studenti zdokonalovali v angličtině a němčině díky ochotě učitelů SŠP a VOŠ a rodilých mluvčích, kteří se tohoto kurzu účastnili. Za ochotu a připravenost všem učitelům mnohokrát děkuji a věřím, že i v příštím roce bude jazykově-konverzační kurz plnohodnotným kurzem pro studenty připravující se k maturitní zkoušce na naší škole. Mgr. Kateřina Hlavňovská PRÁZDNINY JSOU TADY!!! Vloženo v 16:56, SŠP a VOŠ přeje všem pěkné prázdniny.

Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok 2006 07

Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok 2006 07 Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok 2006 07 Letní poznávací tábor 2006 Vloženo v 07:57, 07.09.2006 Také letos se před zahájením školního roku sešli zájemci o studium

Více

Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok 2005 06

Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok 2005 06 Archiv aktualit WWW stránek SŠP a VOŠ, s. r. o., pracoviště Zlín školní rok 2005 06 PRÁZDNINOVÝ TÁBOR PRVNÍHO ROČNÍKU Vloženo v 23:23, 26.09.2005 STUDENTI prvních ročníků konec prázdnin strávili se svými

Více

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009 Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009 SŠP a VOŠ, s. r. o. pracoviště Kroměříž 03.07.09 - Krásné prázdniny! Přejeme všem krásné prázdniny! Úřední hodiny v době prázdnin: - v pracovní dny 8.00

Více

Září. Příprava celoročního projektu Non Cinéma

Září. Příprava celoročního projektu Non Cinéma Září 1. Zahájení školního roku 2015/2016 2. 4. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 8. Třídní schůzky pro rodiče žáků 1. ročníku a primy 9. 11. Exkurze studentů třídy Č4.A do Prahy Seznamovací pobyt

Více

ORGANIZACE MĚSÍCE KVĚTNA 2018

ORGANIZACE MĚSÍCE KVĚTNA 2018 ORGANIZACE MĚSÍCE KVĚTNA 2018 STŘEDA 2. KVĚTEN, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - provozní porada Ve středu 2. 5. se od 14.00 hodin v učebně přírodních věd uskuteční provozní porada pro vyučující I. a II. stupně základní

Více

Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS

Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS O minulém víkendu se netradičně v Olomouci na Přírodovědecké fakultě Univerzity Palackého uskutečnilo Krajské kolo soutěže Eurorebus. Naše

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Září 3. 9. zahájení školního roku 3. 5. 9. GO KURZ třídy 1. A 5. 7. 9. GO KURZ třídy 1. C 5. 7. 9. zájezd do Berlína 7. 9. výstava hub v MFC

Více

Krajská dějepisná soutěž v Opavě

Krajská dějepisná soutěž v Opavě Krajská dějepisná soutěž v Opavě V pátek dne 27. ledna 2012 proběhl v budově Slezské univerzity v Opavě 6. ročník krajské dějepisné soutěže. Soutěž organizují Mendlovo a Slezské gymnázium v Opavě ve spolupráci

Více

19. 23. 6. 2006 Sportovně turistický kurz 7. AV a 3. A FOTO. 19. 23. 6. 2006 VÝMĚNNÝ POBYT STUDENTŮ v ULMU FOTO

19. 23. 6. 2006 Sportovně turistický kurz 7. AV a 3. A FOTO. 19. 23. 6. 2006 VÝMĚNNÝ POBYT STUDENTŮ v ULMU FOTO Všem žákům přejeme pěkné prázdniny a všem příjemnou dovolenou! 30. 6. 2006 Zakončení školního roku 2005/2006 27. 29. 6. 2006 Projektové dny Anglická ulice FOTO Kutná Hora očima studentů Kostnice (*.mpeg)

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Září 29. 8. 31. 8. GO KURZ třídy 1. A 31. 8. 2. 9. GO KURZ třídy 1. C 1. 9. zahájení nového školního roku 5. 9. 11. 9. poznávací zájezd do Anglie

Více

Fokus divadlo 2014. Barbora Genserová, studentka 5.B, se v silné konkurenci studentů středních škol umístila na 3. místě. Blahopřejeme!

Fokus divadlo 2014. Barbora Genserová, studentka 5.B, se v silné konkurenci studentů středních škol umístila na 3. místě. Blahopřejeme! Fokus divadlo 2014 Pod tímto názvem Filozoficko-přírodovědecká fakulta Slezské univerzity v Opavě vyhlásila na podzim 1. ročník soutěže o nejlepší divadelní recenzi a kritiku. Jelikož se v literárním semináři

Více

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1 Září 2. Zahájení školního roku 2013/2014 2. 4. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 4. 6. Výlet studentů třídy O8.A do Prahy 5. Porada Třídní schůzky s rodiči žáků 1. ročníku a primy 9. 11. Seznamovací

Více

Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska Bystrica. Mezinárodní projektové setkání na Slovensku

Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska Bystrica. Mezinárodní projektové setkání na Slovensku Projekt: ERASMUS+: Fiktivní obchodování mezi českou a slovenskou školou, číslo smlouvy 2015-1-CZ01-KA219-013831_1 Datum: 20. 11. 2016 26. 11. 2016 Místo: Název akce: Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska

Více

Předmětová komise základů společenských věd a občanské výchovy

Předmětová komise základů společenských věd a občanské výchovy Předmětová komise základů společenských věd a občanské výchovy Zhodnocení práce předmětové komise základů společenských věd a občanské výchovy za školní rok 2016/2017 Ve školním roce 2016/2017 předmět

Více

Září. Seminář pro vyučující FJ concours de récitation

Září. Seminář pro vyučující FJ concours de récitation Září 1. Zahájení školního roku 2016/2017 5. 7. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 8. Třídní schůzky pro rodiče žáků 1. ročníku a primy 12. Opravná maturitní zkouška 12. 14. Seznamovací pobyt žáků

Více

Číslo 2 / XX. ročník červen 2015

Číslo 2 / XX. ročník červen 2015 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 2 / XX. ročník červen 2015 Vážení rodiče, dovolte, abychom se s Vámi rozloučili na konci dalšího školního roku. Rozhodli jsme se, že v rámci úspor bude Zpravodaj nadále vycházet

Více

PROJEKT ROMA Česká republika Karviná. Sdružení Romů Severní Moravy

PROJEKT ROMA Česká republika Karviná. Sdružení Romů Severní Moravy PROJEKT ROMA Česká republika Karviná Sdružení Romů Severní Moravy 1 AKTIVITY V RÁMCI PROJEKTU Průběžné aktivity pro děti: Volnočasové aktivity pro děti a mláděž (zvláště z cílové skupiny) kroužky: počítačový,

Více

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001 Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001 I N F O R M A C E - o oborech vzdělávání ve školním roce 2010/2011 - o termínech a organizaci přijímacího

Více

Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec ze dne

Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec ze dne Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec ze dne 23. 11. 2018 Účast: Za správní radu: Z řad rodičů: Za třídu: 1. C p. Jaroslava Svozilová 1. D p. Bohumila Svačinová

Více

Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A

Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A Dne 15. března 2017 proběhlo za účasti 17 studentů sdružených do 6 týmů školní kolo Dějepisné soutěže gymnázií ČR a SR. Tato dějepisná

Více

Zpráva z pracovní cesty

Zpráva z pracovní cesty Zpráva z pracovní cesty Projekt: Erasmus +, 2015-1-CZ01-KA219-013831_1 Datum: 6. 2. 10. 2. 2017 Místo: Obchodní akademie, SOŠ a JŠ Hradec Králové Název akce: mezinárodní vzdělávací aktivita v Česku V týdnu

Více

5. místo Ivana Gromotoviče na gymnaziální historické soutěži

5. místo Ivana Gromotoviče na gymnaziální historické soutěži 5. místo Ivana Gromotoviče na gymnaziální historické soutěži V pátek dne 23. ledna 2015 proběhl v budově Historického ústavu Slezské univerzity v Opavě již IX. ročník krajské historické soutěže určené

Více

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2007-2008

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2007-2008 Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2007-2008 SŠP a VOŠ, s. r. o. pracoviště Kroměříž 23.06.08 - Slavnostní vyřazení V pondělí 9. června 2008 se ve Sněmovním síle Arcibiskupského zámku v Kroměříži

Více

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ o Pořadatel: Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 o Datum konání: 22.5.- 26.5. 2016 o Místo

Více

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014 DUBEN 2015 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond Střední průmyslové školy Hranice (NF SPŠ) byl

Více

Deutsch? Ja,natürlich. Němčina? Ano, samozřejmě

Deutsch? Ja,natürlich. Němčina? Ano, samozřejmě Deutsch? Ja,natürlich Němčina? Ano, samozřejmě Co v této prezentaci najdete 1. Spolupráce s partnerskými školami 2. Možnost studovat rok v Německu - Euregio-Gastschuljahr 3. Zahraniční exkurze 4. Soutěže

Více

Úvod. Rozchodník, o. s. vznikl , podle platného zákona číslo 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších předpisů.

Úvod. Rozchodník, o. s. vznikl , podle platného zákona číslo 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších předpisů. Výroční zpráva 2015 Obsah Úvod 2 Informace o organizaci 3 Akce pro děti, žáky a studenty 4 Akce veřejnost 6 Koordinace programu Ekoškola v Moravskoslezském kraji 7 Poděkování 8 2 Úvod Rozchodník, o. s.

Více

Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019

Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019 Karta procesu Název procesu R10 - Řízení školy R10-FO-01 Vypracoval: Platnost od: Schválil: 1.4.2008 Mgr.Eva Matoušková R10-1 Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019 1. Stav na škole k zahájení školního roku

Více

ZÁPIS ZE II. ZASEDÁNÍ KRAJSKÉHO PARLAMENTU DĚTÍ A MLÁDEŽE ZLÍNSKÉHO KRAJE

ZÁPIS ZE II. ZASEDÁNÍ KRAJSKÉHO PARLAMENTU DĚTÍ A MLÁDEŽE ZLÍNSKÉHO KRAJE ZÁPIS ZE II. ZASEDÁNÍ KRAJSKÉHO PARLAMENTU DĚTÍ A MLÁDEŽE ZLÍNSKÉHO KRAJE Termín konání: 05.12.2006 budova Krajského úřadu ve Zlíně (21.budova; zasedací místnost Místo jednání: Zastupitelstva Zlínského

Více

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Koncem února proběhla školní kola biologické olympiády i na naší škole. Zejména o kategorii B byl mimořádný zájem. Studenti tradičně změřili své síly v testu

Více

Zpravodaj školy - jaro 2019

Zpravodaj školy - jaro 2019 Zpravodaj školy - jaro 2019 V hodnocení školy Ministerstvem školství v programu Excelence výsledky v soutěžích středních škol v roce 2017-2018 jsme získali 9,5 bodů (v 2016-2017 jsme získali 9,02 bodů).

Více

Pracovní jednání předsedů (trenérů) krajských sportovních svazů Pardubického kraje - Informace k organizaci Her

Pracovní jednání předsedů (trenérů) krajských sportovních svazů Pardubického kraje - Informace k organizaci Her HRY VI. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR 2013 ZLÍNSKÝ KRAJ 23. 28. 6. 2013 Pracovní jednání předsedů (trenérů) krajských sportovních svazů Pardubického kraje - Informace k organizaci Her OBSAH PREZENTACE

Více

KLOKAN. Blahopřejeme. za PK matematiky : Zuzana Římanová

KLOKAN. Blahopřejeme. za PK matematiky : Zuzana Římanová KLOKAN Mezinárodní soutěž Klokan je mezi našimi studenty velmi oblíbená, o čemž svědčí už tradiční masová účast. Letos se jí zúčastnilo 149 studentů, 78 v kategorii Kadet, 38 v kategorii Junior a 33 v

Více

Každá kategorie soutěžila ve třech kolech obtížnosti. Potěšující je, že se náš žák Phong Tran ze 6.B stal vítězem v kategorii 6.tříd. Blahopřejeme!

Každá kategorie soutěžila ve třech kolech obtížnosti. Potěšující je, že se náš žák Phong Tran ze 6.B stal vítězem v kategorii 6.tříd. Blahopřejeme! Květen 2007 Turnaj v sudoku Dne 3. května se konal na Základní škole U Vršovického nádraží turnaj v sudoku. Účastnili se ho žáci 2.stupně ze tří základních škol. Soutěžilo se ve čtyřech kategoriích podle

Více

www.cemach.cz Cíl: Edukace české a slovenské mládeže v tematické oblasti novodobého Izraele,

www.cemach.cz Cíl: Edukace české a slovenské mládeže v tematické oblasti novodobého Izraele, www.cemach.cz Soutěž CEMACH je kreativní soutěž určená především studentům českých a slovenských středních škol s maturitou a žákům vybraných základních škol 1 v poznávání moderního Izraele. Cíl: Edukace

Více

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 DUBEN 2014 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond Střední průmyslové školy Hranice (NF SPŠ) byl

Více

SOU a SOŠ SČMSD Znojmo, s.r.o. Přímětická 1812/ Znojmo. Tel:

SOU a SOŠ SČMSD Znojmo, s.r.o. Přímětická 1812/ Znojmo. Tel: Držitel certifikátu dle ISO 9001 Držitel Zlatého certifikátu kvality uděleného Sdružením soukromých škol Čech, Moravy a Slezska Kontaktní údaje SOU a SOŠ SČMSD Znojmo, s.r.o. Přímětická 1812/50 669 41

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA studijní nabídka prostředí školy aktivity našich žáků INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA Slavkov u Brna, příspěvková organizace Základní údaje o škole jsme státní školou, zřizovatelem školy je Jihomoravský kraj

Více

Integrovaná střední škola, Slavkov u Brna, Tyršova 479. Představení studijní nabídky, prostředí školy a aktivit našich žáků a učitelů

Integrovaná střední škola, Slavkov u Brna, Tyršova 479. Představení studijní nabídky, prostředí školy a aktivit našich žáků a učitelů Představení studijní nabídky, prostředí školy a aktivit našich žáků a učitelů Dny otevřených dveří - 29. a 30. listopadu 2013 a 17. a 18. ledna 2014 1 Základní údaje o škole jsme státní školou, zřizovatelem

Více

Těšíme se na Vás a věříme, že návštěva naší školy Vám přinese důležité poznatky, které pomohou při volbě vhodné školy.

Těšíme se na Vás a věříme, že návštěva naší školy Vám přinese důležité poznatky, které pomohou při volbě vhodné školy. Žáci a zaměstnanci školy Vás zvou na Dny otevřených dveří, které se konají ve čtvrtek 3. prosince 2015 od 10:30 do 16:00 hodin ve čtvrtek 14. ledna 2016 od 14: 00 do 16:30 hodin Den otevřených dveří je

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

S gratulacemi vítězi a úspěšnému kolektivu Mgr. Pavel Kváš

S gratulacemi vítězi a úspěšnému kolektivu Mgr. Pavel Kváš Již tradicí se stala naše účast v republikovém finále zeměpisné soutěže EUROREBUS. I tentokrát jsme se vydali se skupinkou studentů 5.C Matějem Vaňkem, Albertem Štěrbou a Terezou Weismanovou o den dříve

Více

Gymnázium Boskovice. Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice. tel.: 516 802 211 tel., fax, záznamník: 516 802 213

Gymnázium Boskovice. Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice. tel.: 516 802 211 tel., fax, záznamník: 516 802 213 Gymnázium Boskovice Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice tel.: 516 802 211 tel., fax, záznamník: 516 802 213 ředitelka: 516 802 216 výchovná poradkyně: 516 802 220 e-mail: info@gymbos.cz www.gymbos.cz

Více

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Přípravné kurzy k přijímacímu řízení Čtyřleté obory: Nabízíme zdarma kurzy z matematiky a jazyka českého. Uchazeč z 9. třídy se do 18. ledna e- mailem přihlásí na

Více

Matematické soutěže ve školním roce 2012/2013

Matematické soutěže ve školním roce 2012/2013 Matematické soutěže ve školním roce 2012/2013 Naše škola se v letošním školním roce 2012/2013 přihlásila ke třem matematickým soutěžím: - Matematická olympiáda (zkr. MO) - Pythagoriáda - Matematický klokan

Více

SOU a SOŠ SČMSD Znojmo, s.r.o. Přímětická 1812/50 669 41 Znojmo. Tel: 537 020 555 E-mail: hanzal.libor@sousoszn.cz www.sousoszn.cz

SOU a SOŠ SČMSD Znojmo, s.r.o. Přímětická 1812/50 669 41 Znojmo. Tel: 537 020 555 E-mail: hanzal.libor@sousoszn.cz www.sousoszn.cz Držitel certifikátu dle ISO 9001 Držitel Zlatého certifikátu kvality uděleného Sdružením soukromých škol Čech, Moravy a Slezska Kontaktní údaje SOU a SOŠ SČMSD Znojmo, s.r.o. Přímětická 1812/50 669 41

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

GYMNÁZIUM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, JÍROVCOVA 8

GYMNÁZIUM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, JÍROVCOVA 8 GYMNÁZIUM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, JÍROVCOVA 8 Telefon, fax: 387 319 358 PSČ: 371 61 e-mail: gymji@gymji.cz URL: http://www.gymji.cz INFORMACE O STUDIU (čtyřleté gymnázium) Vážení rodiče, žáci a učitelé základních

Více

English Conversation Contest. školní kolo 2018

English Conversation Contest. školní kolo 2018 English Conversation Contest školní kolo 2018 Také letos nastoupili nejlepší angličtináři 1. 5. ročníků do nelehkého boje o přední příčky v soutěži anglické konverzace. Všichni studenti absolvovali poslechový

Více

Newsletter Gymnázia Thomase Manna

Newsletter Gymnázia Thomase Manna Newsletter Gymnázia Thomase Manna 3/2017 www.gtmskola.cz www.facebook.com/gtmskola Vážení a milí rodiče, v dnešním newsletteru najdete výběr z našich aktivit z února 2017, důležité informace týkající se

Více

POZNÁVACÍ ZÁJEZD DO NĚMECKA S VÝUKOU (DRÁŽĎANY, BERLÍN A POSTUPIM) 27.10. 31.10.2015

POZNÁVACÍ ZÁJEZD DO NĚMECKA S VÝUKOU (DRÁŽĎANY, BERLÍN A POSTUPIM) 27.10. 31.10.2015 POZNÁVACÍ ZÁJEZD DO NĚMECKA S VÝUKOU (DRÁŽĎANY, BERLÍN A POSTUPIM) 27.10. 31.10.2015 1. den (27.10.2015) Během cesty do Berlína jsme navštívili Drážďany. Nejdříve jsme si prohlédli namalované panorama

Více

Střední průmyslová škola Ostrov, příspěvková organizace Klínovecká 1197, Ostrov SMĚRNICE

Střední průmyslová škola Ostrov, příspěvková organizace Klínovecká 1197, Ostrov SMĚRNICE Střední průmyslová škola Ostrov, příspěvková organizace Klínovecká 1197, 363 01 Ostrov SMĚRNICE Střední průmyslové školy Ostrov, příspěvkové organizace č. 1545/2018/SPS Motivační program Prokopa Diviše

Více

pořádá AKCE NA DEN DĚTÍ DĚTSKÉ DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ

pořádá AKCE NA DEN DĚTÍ DĚTSKÉ DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ JIHLAVSKÁ UNIE NESLYŠÍCÍCH ( založena roku 1948 ) zakládající člen Českomoravské jednoty neslyšících Polenská 4382/2c, 586 01, Jihlava IČ 66598940 mobil/sms: 721 275 691 http://www.jihlava-un.eu/ E-mail:

Více

Říjen. Testování Vektor 4. ročník

Říjen. Testování Vektor 4. ročník Září 1. Zahájení školního roku 2013/2014 1. 3. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 2. 4. Exkurze studentů třídy Č4.A do Prahy 3. 5. Exkurze studentů tříd Č4.B a Č4.D do Prahy 4. Porada Třídní schůzky

Více

Sportovní aktivity - 23-

Sportovní aktivity - 23- Sportovní aktivity Na škole pracuje Školní sportovní klub v čele s předsedou a absolventem školy Mgr. Šimonem Lánským. Počet členů je 42. Celoročně pracuje v rámci tohoto klubu volejbalový kroužek studentek.

Více

Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo

Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo V úterý 26. 1. proběhlo školní kolo tradiční anglické konverzační soutěže kategorií II.B (nižší gymnázia) a III.A (střední školy). Letos se setkalo celkem

Více

Petrovice u Karviné. Obchodně-podnikatelská činnost, kód oboru N/01 1

Petrovice u Karviné. Obchodně-podnikatelská činnost, kód oboru N/01 1 Petrovice u Karviné Obchodně-podnikatelská činnost, kód oboru 66-41-N/01 1 Vyšší odborná škola DAKOL nabízí Studijní obor Obchodně-podnikatelská činnost Délka studia: denní forma 3 roky Dosažený stupeň

Více

Úspěch mentálně postižených sportovců. aneb. III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011

Úspěch mentálně postižených sportovců. aneb. III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011 Úspěch mentálně postižených sportovců aneb III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011 Myslím, že málokdo z nás zaznamenal, že se konaly Světové letní speciální olympijské hry. Ve stínu moha

Více

státní svátek-den české státnosti

státní svátek-den české státnosti Plán školního roku 2018/19 Biskupské gymnázium září 3.9.2018 PO zahájení školního roku 5. - 7. 9. 2018 ST-PÁ seznamovací kurz 1.ročník 10. - 11. 9. 2018 PO-ÚT seznamovací kurz prima 10. - 11. 9. 2018 PO-ÚT

Více

Těšíme se na Vás a věříme, že návštěva naší školy Vám přinese důležité poznatky, které pomohou při volbě vhodné školy.

Těšíme se na Vás a věříme, že návštěva naší školy Vám přinese důležité poznatky, které pomohou při volbě vhodné školy. Žáci a zaměstnanci školy Vás zvou na Den otevřených dveří, který se koná ve čtvrtek 14. ledna 2016 od 14: 00 16:30 hodin Den otevřených dveří je ideální příležitostí jak získat maximum informací o přijímacím

Více

SILÁCI JÍLOVÉ OPĚT POTVRDILI SVOU DOMINANCI

SILÁCI JÍLOVÉ OPĚT POTVRDILI SVOU DOMINANCI d SILÁCI JÍLOVÉ OPĚT POTVRDILI SVOU DOMINANCI Naše škola je již několik let tradičním pořadatelem přeboru ČR stavebních škol v silovém čtyřboji. V červnu v roce 2015 na slavnostní schůzi sportovní komise

Více

Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 585 412 493 e-mail : skola@gcajkol.cz www.gcajkol.cz INFORMAČNÍ LIST PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 585 412 493 e-mail : skola@gcajkol.cz www.gcajkol.cz INFORMAČNÍ LIST PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 585 412 493 e-mail : skola@gcajkol.cz www.gcajkol.cz INFORMAČNÍ LIST PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 je státní školou (v žádném typu studia

Více

Schůzka prvních ročníků

Schůzka prvních ročníků Schůzka prvních ročníků 19. 6. 2019 1. C (19 studentů) 1. D (18 studentů) třídní učitel: Mgr. Marek Simandl, D-OSZ simandl@gymrumburk.cz třídní učitel: Ing. Radka Pešíková, Bi-Ch pesikova@gymrumburk.cz

Více

RT MLADÝCH. obecně prospěšná společnost VÝROČNÍ. za školní rok

RT MLADÝCH. obecně prospěšná společnost VÝROČNÍ. za školní rok SP RT MLADÝCH obecně prospěšná společnost VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2010/2011 SPORT MLADÝCH, o. p. s. Sportovní gymnázium Dany a Emila Zátopkových, Ostrava, příspěvková organizace Volgogradská 2631/6

Více

Anglická konverzace Bankovnictví Cestovní ruch Marketing a management Matematika volitelná... 6

Anglická konverzace Bankovnictví Cestovní ruch Marketing a management Matematika volitelná... 6 Obsah: Anglická konverzace... 2 Bankovnictví... 3 Cestovní ruch... 4 Marketing a management... 5 Matematika volitelná... 6 Konverzace v německém jazyce... 7 Konverzace v německém jazyce... 8 Podnikání

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2010 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLY PRŮMYSLOVÉ V HRANICÍCH STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2010 Březen 2011 Za SR NF: Ing. Lenka Kandlerová ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond

Více

Publicita školy Zpravodaj školství prosinec 2012

Publicita školy Zpravodaj školství prosinec 2012 Publicita školy Zpravodaj školství prosinec 2012 Publicita školy Publicita školy Zpravodaj školství prosinec 2012 Publicita školy Nové Přerovsko 23. 11. 2012 Publicita školy Publicita školy Nové Přerovsko

Více

SPOLEK RODIČŮ ŽÁKŮ GYMNÁZIA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY DUCHCOV VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2018

SPOLEK RODIČŮ ŽÁKŮ GYMNÁZIA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY DUCHCOV VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2018 SPOLEK RODIČŮ ŽÁKŮ GYMNÁZIA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY DUCHCOV VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2018 Zpracovala: Ing. Renata Kounovská, MBA předsedkyně spolku V Duchcově dne 4.2.2019 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název spolku:

Více

Přehled událostí školy ve 2. pololetí školního roku 2011/2012

Přehled událostí školy ve 2. pololetí školního roku 2011/2012 Přehled událostí školy ve 2. pololetí školního roku 2011/2012 Únor 1. 2. okresní kolo dějepisné olympiády, Roman NOVÁK (4. A) 2. místo 6. 2. 10. 2. lyžařský výcvik třídy 2. A 7. 2. okresní kolo soutěže

Více

Zpráva o činnosti školy v rámci sítě ASPnet 2006/2007

Zpráva o činnosti školy v rámci sítě ASPnet 2006/2007 Zpráva o činnosti školy v rámci sítě ASPnet 2006/2007 Jméno školy: Střední odborná škola Luhačovice Adresa: Masarykova 101, 763 26 Luhačovice Tel.: 00420577131067 Fax: 00420577131067 Email: vedeni@sosluhac.cz

Více

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž 4.čtvrtletí školního roku 2009/2010 Čtvrtek 22.4. Den Země 1.B, 2.A v Ostravě Čtvrtek 22.4. velký turnaj v ČEZ Aréně Turnaje se zúčastnilo 208 týmů z Moravy a Slezska. Naši chlapci vyhráli oblastní kolo

Více

A. Základní informace o právnické osobě vykonávající činnost škol, škol.zařízení Název

A. Základní informace o právnické osobě vykonávající činnost škol, škol.zařízení Název Podklady pro zpracování výroční zprávy o činnosti školy za školní rok 2010/11 tyto podklady slouží pro potřebu KrÚ JMK, neobsahují všechny požadované údaje stanovené v 7 vyhlášky č. 15/2005 Sb. A. Základní

Více

Terminář na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská)

Terminář na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská) na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská) Měsíc Den Činnost Srpen 25. Pedagogická porada 25. 28. Opravné zkoušky a zkoušky v náhradním termínu Přípravné práce na nový školní rok 2014/2015

Více

HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT. Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů

HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT. Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů HOME PROGRAMY PARTNEŘI O NÁS KONTAKT Další rozjetý vlak studentských podnikatelských nápadů V listopadovém čísle se dočtete o rozjetém vlaku v podobě všech našich projektů. Jsme hrdí na velký počet přihlášených

Více

..vydáno ke dni 21. 1. 2014...

..vydáno ke dni 21. 1. 2014... ..vydáno ke dni 21. 1. 2014... I. ročník, 1. číslo název článku + stran 1 Něco málo o nás Kdo jsme? Mostecký parlament mládeže (MPM) je neformální uskupení dětí a mládeže z Mostu, kteří chtějí řešit problematiku

Více

Školní preventivní program pro školní rok 2015/2016

Školní preventivní program pro školní rok 2015/2016 Školní preventivní program pro školní rok 2015/2016 Školní preventivní program: Škola: Základní škola Turnov, Skálova 600, 511 01 Turnov, tel.: 481 322 770 Školní rok: 2015/ 2016 Cíl: Cílem je vytváření

Více

Ředitelka Gymnázia Moravská Třebová vyhlásila 3. kolo přijímacího řízení do oboru vzdělání 74 41 K/801 Gymnázium všeobecné (prima)

Ředitelka Gymnázia Moravská Třebová vyhlásila 3. kolo přijímacího řízení do oboru vzdělání 74 41 K/801 Gymnázium všeobecné (prima) Ředitelka Gymnázia Moravská Třebová vyhlásila 3. kolo přijímacího řízení do oboru vzdělání 74 41 K/801 Gymnázium všeobecné (prima) Informace pro žáky budoucích 1. ročníků čtyřletého (1.A) a osmiletého

Více

A. Základní informace o právnické osobě vykonávající činnost škol, škol.zařízení Název

A. Základní informace o právnické osobě vykonávající činnost škol, škol.zařízení Název Podklady pro zpracování výroční zprávy o činnosti školy za školní rok 2010/11 tyto podklady slouží pro potřebu KrÚ JMK, neobsahují všechny požadované údaje stanovené v 7 vyhlášky č. 15/2005 Sb. A. Základní

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY SPOLKU PŘÁTEL SZŠ SVITAVY DUBNA 2019

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY SPOLKU PŘÁTEL SZŠ SVITAVY DUBNA 2019 SPOLEK PŘÁTEL STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLY SVITAVY PURKYŇOVA 256/9, 568 02 SVITAVY TELEFON: 461535100 IČ: 70156972 BANKOVNÍ SPOJENÍ: 2901184184/2010 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY SPOLKU PŘÁTEL SZŠ SVITAVY

Více

Vyhodnocení průběhu a naplnění cílů v rámci TVD v Jihomoravském kraji

Vyhodnocení průběhu a naplnění cílů v rámci TVD v Jihomoravském kraji Vyhodnocení průběhu a naplnění cílů v rámci TVD v Jihomoravském kraji Předkládá dne 15. 12. 2015: PhDr. Antonín Holubář koordinátor krajského zastoupení AIVD pro JMK Hlavní koordinátor TVD: Partneři TVD:

Více

Matě j Vaně k na podzimní Expědici Eurorěbus

Matě j Vaně k na podzimní Expědici Eurorěbus Matě j Vaně k na podzimní Expědici Eurorěbus Matěj Vaněk, student 6. C, se na podzim zúčastnil v rámci svojí výhry v zeměpisné soutěži EUROREBUS akce Expedice EUROREBUS, pořádané organizátorem soutěže

Více

Pardubická univerzita přivítá klání o nejlepšího mladého chemika

Pardubická univerzita přivítá klání o nejlepšího mladého chemika Pardubická univerzita přivítá klání o nejlepšího mladého chemika V úterý 13. června bude hostit čtyřicítku chemických talentů. Celostátní finále soutěže Hledáme nejlepšího mladého chemika ČR rozhodne,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 438 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 438 ze dne č.j.: 468/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 438 ze dne 19.07.2017 Žádost o spoluúčast a záštitu Jaroslavy Sukové, radní městské části, nad sportovní akcí Plavecko-běžecký

Více

6. ročník regionální soutěže Olomouckého kraje v CAD programech (konstruování ve strojírenství).

6. ročník regionální soutěže Olomouckého kraje v CAD programech (konstruování ve strojírenství). 6. ročník regionální soutěže Olomouckého kraje v CAD programech (konstruování ve strojírenství) Dne 8. 3. 2013 se na Střední průmyslové škole strojnické v Olomouci uskutečnil již 6. ročník regionální soutěže

Více

ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ

ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ŽÁCI PŘIHLÁŠENÍ KE STUDIU Počet přihlášek STR SLE STA LYT LYE MAN Celkem 1. kolo 62 83 86 63 69-363 Celkem 62 83 86 63 69-363 ŽÁCI PŘIJATÍ KE STUDIU Počet přijatých STR SLE STA

Více

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 - 2-1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Září 1.9. zahájení školního roku 1. - 5.9. společná část maturitní zkoušky 2016 podzim 7.9. praktické maturitní zkoušky 2016 podzim 8.9. schůze rodičů žáků 1.

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015 V roce 2015 bylo ve Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska registrováno 54 794 dětí a mládeže ve věku 3 18 let. Zajímavý je rovněž ukazatel zapojení

Více

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007 Asociace školních sportovních klubů České republiky PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE CORNY středoškolský atletický pohár Břeclav, 11. 12.října 2007 A. Všeobecná ustanovení --------------------------- 1.

Více

GuŤáK. Autoři časopisu: Denisa Granátová Adéla Hynková Markéta Vondráčková. Zdroje: Ocko.tv Školní server Fotogalerie Google.cz Č

GuŤáK. Autoři časopisu: Denisa Granátová Adéla Hynková Markéta Vondráčková. Zdroje: Ocko.tv Školní server Fotogalerie Google.cz Č Autoři časopisu: Denisa Granátová Adéla Hynková Markéta Vondráčková Č. 2 14. 1. 2014 Ocko.tv Školní server Fotogalerie Google.cz Zdroje: GuŤáK Přehazovaná Florbal Mikuláš Projektový den Obsah: Přehazovaná

Více

JobFair MSV 2013. Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o.

JobFair MSV 2013. Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. JobFair MSV 2013 Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. Popis veletrhu JOBFAIR MSV 2013 V návaznosti na poptávku vystavovatelů obnovila veletržní správa Brněnských veletrhů pořádání kariérního veletrhu. Letos se

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 - Bwindi Orphans, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 - Bwindi Orphans, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 2 ÚVODEM Občanské sdružení Bwindi Orphans bylo založeno v roce 2006 a výroční zpráva za rok 2007 je tedy první v naší historii. Koncem roku 2006 jsme měli v péči 30 dětí a během roku

Více

EDUCALL Měsíčník gymnázia, střední odborné školy a základní školy EDUCAnet Praha s.r.o.

EDUCALL Měsíčník gymnázia, střední odborné školy a základní školy EDUCAnet Praha s.r.o. EDUCALL Měsíčník gymnázia, střední odborné školy a základní školy EDUCAnet Praha s.r.o. školní rok 2018/2019 leden 2019 A je tady lednové číslo školního časopisu. I když je většinou leden ve znamení klasifikace

Více

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 STONOŽKA ŠKOLNÍ ČASOPIS 2018/2019 Žáci a pedagogové ZŠ Opatov CENA: 15,- ČÍSLO: 1 CO SI PŘEČTETE Úvodní slovo Hrou proti AIDS Projektový den: Cesta kolem světa MIKULÁŠ

Více

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 - 2-1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Září 1.9. zahájení školního roku 1. - 5.9. společná část maturitní zkoušky 2014 podzim 4.9. schůze rodičů žáků 1. ročníku (16:00) 9.9. praktické maturitní zkoušky

Více

Výroční zpráva o činnosti Plzeňské první fiktivní banky, a. s.

Výroční zpráva o činnosti Plzeňské první fiktivní banky, a. s. Výroční zpráva o činnosti Plzeňské první fiktivní banky, a. s. za školní rok 2012/2013 Plzeňská první fiktivní banka, a. s. Plzeň, Klatovská 200 G OBSAH 1 Charakteristika Plzeňské první fiktivní banky,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 ACADEMIA MERCURII SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, S.R.O. 547 01 NÁCHOD, SMIŘICKÝCH 740 ASPnet UNESCO VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Tel./fax: +420 426 893 E-mail: info@academiamercurii.cz, ptackova@academiamercurii.cz

Více

Setkání s rodiči. 23. listopadu 2015. Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN

Setkání s rodiči. 23. listopadu 2015. Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN Setkání s rodiči 23. listopadu 2015 Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN Obsah setkání: Výsledky klasifikace - první čtvrtletí Bodovací systém - vyhodnocení Akce školy v uplynulém čtvrtletí

Více

Absolvent oboru knihovnictví - knihovník 2.0. Božena Děcká

Absolvent oboru knihovnictví - knihovník 2.0. Božena Děcká Absolvent oboru knihovnictví - knihovník 2.0 Božena Děcká Stručná historie knihovnického vzdělávání v Brně 1/2 1952 1954 knihovnická větev pedagogického gymnázia 1954 1961 osvětová škola 1961 1996 Střední

Více

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ PLNĚNÍ PRO ZÁKLADNÍ ÚDAJE VEŘEJNÁ AKCE Mezinárodní závody

Více