Zápis z jednání komise pro životní prostředí RM č. 3/2015 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání komise pro životní prostředí RM č. 3/2015 ze dne"

Transkript

1 str. 1 / 5 prostředí RM č. 3/2015 ze dne Přítomni: Omluveni: Ing. Milan Skula předseda komise pro životní prostředí MVDr. Jiří Mareš - místopředseda komise pro životní prostředí Ing. Pavel Hons člen komise pro životní prostředí Jolana Planičková členka komise pro životní prostředí Ing. Miroslav Gänsel - člen komise pro životní prostředí MUDr. Jitka Kolářová členka komise pro životní prostředí Jan Čáka - člen komise pro životní prostředí Ing. Iveta Vlasáková tajemník komise pro životní prostředí Ing. Jaroslav Matička - člen komise pro životní prostředí Stanislav Szakal - člen komise pro životní prostředí Neomluveni: Hosté: Ing. Ingrid Juklová vedoucí odd. dopravy a veřejného pořádku OSM Ing. Ivanka Makariusová oddělení územního plánování a památkové péče Ing. Miloslava Kalivodová vedoucí odboru SÚ a ŽP Bc. Radoslav Kindl praktikant OSM Program jednání: 1. Ulice Lidická kácení stromořadí lip před domy č.p. 420, 319, Projednání návrhu Zprávy o uplatňování ÚP Louny v období , předkládá odbor SÚ a ŽP 3. Jmenování ověřovatele zápisů z jednání komise pro životní prostředí. 4. Projednání možnosti vybudování kompostárny na území města Louny. 5. Různé (např. podzemní kontejnery, formulář k poskytování dotací) 1. Ulice Lidická kácení stromořadí lip před domy č.p. 420, 319, 331. Předmětem tohoto bodu je řešení otázky kácení stromořadí lip na p.p.č. 4906/1 v k.ú. Louny v ul. Lidická, ve vlastnictví Města Louny. Dne byla přijata na podatelně MÚ Louny žádost pana Radka Jirmana, majitele domů v ulici Lidická č.p. 420, 319, 331, ve které požaduje pokácení celého stromořadí lip rostoucích v blízkosti těchto nedávno zrekonstruovaných domů. Celkem se jedná o 8 kusů vzrostlých stromů. Vzhledem k potřebě napojení domu na kanalizační síť, bylo již dříve pokácení jedné lípy povoleno a následně zrealizováno. Žadatel již v minulosti při rekonstrukci svých nemovitostí několikrát požadoval pokácení všech 9 kusů dřevin, ale nebylo mu vyhověno. Nechal si dle požadavků odboru životního prostředí zpracovat na zmíněné stromořadí několik odborných posudků a vyjádření od renomovaných odborníků (KHS Ing. Starecký, statik Ing. Kozák, Ing. Wimmerová, soudní znalec Ing. Kolařík). Tyto posudky potvrdily domněnky majitele o nevhodnosti umístění stromů na této parcele. Některé posudky shodně doporučují pokácení těchto dřevin. V minulosti vedl žadatel s MÚ Louny četná jednání a mnohokrát byla jeho žádost projednávána na odboru životního prostředí. V Komisi pro životní prostředí byla žádost pana Jirmana projednána dne a dále Na základě terénního šetření, které proběhlo v březnu letošního roku, byl zjištěn výskyt napadení patogeny a částečný zásah kořenového systému do základů přilehlých domů.

2 str. 2 / 5 Odbor správy majetku Městského úřadu Louny navrhuje vyhovět žadateli z důvodu přihlédnutí ke špatnému stavu a nevhodnému umístění dřevin. Vzhledem k platnosti nového občanského zákoníku, kdy se mimo jiné změnily i povinnosti vlastníků pozemků, zodpovídá za škody způsobné stromy rostoucími na těchto pozemcích vlastník pozemku. Město Louny jako vlastník pozemku přebírá veškerou zodpovědnost a ručí za všechny škody způsobené těmito stromy. Po udělení povolení ke kácení těchto dřevin v době vegetačního klidu by byla provedena náhradní výsadba. Komise se přiklání k variantě vykácení celého stromořadí lip v ulici lidická v období vegetačního klidu (tzn. listopad až březen). Do konce října je třeba vyřešit náhradní výsadbu, kterou je možno konzultovat s žadatelem. Dle možností a zhodnocení variant řešení bude následně po vykácení lip provedena náhradní výsadba. 2. Projednání návrhu Zprávy o uplatňování ÚP Louny v období , předkládá odbor SÚ a ŽP Na základě obdrženého u od Ing. Makariusové, pracovnice oddělení územního plánování a památkové péče, bylo požádáno o zařazení návrhu Zprávy o uplatňování ÚP Louny v uplynulém období do bodů, které bude na svém jednání dne komise pro životní prostředí projednávat: Dobrý den všem, V příloze vám posílám návrh Zprávy o uplatňování ÚP Louny v uplynulém období pro členy vašich komisí. Projednání v komisích jsem předběžně projednala s tajemníky a prosím o zařazení do jejich programu. Komise pro otevřenou radnici v 16,00 hod malá zasedačka MU Louny Komise dopravní ve 13,00 hod v kanceláři ing. Sunkovské č. dv. 305 Komise investiční v 15,00 hod v kanceláři ing. Sunkovské Komise životního prostředí v 15,00 hod v kanceláři ing. Juklové č. dv. 405 Projednání s veřejností a zastupiteli se bude konat v 16,00 hod. ve velké zasedačce MU Louny. Paní Rubešovou prosím o zaslání Zprávy všem zastupitelům s pozvánkou na veřejné projednání a umístění Oznámení o konání na oficielní internetové stránky města Loun dnů před veřejným projednáním, tj. v termínu Od tohoto data bude Oznámení vyvěšeno rovněž na webových stránkách úřadu územního plánování. Odbor správy majetku doporučuje projednání tohoto návrhu Zprávy o uplatňování ÚP Louny v uplynulém období na jednání komise pro životní prostředí. Komise pro životní prostředí se seznámila s návrhem Zprávy o uplatňování ÚP Louny v uplynulém období a tento návrh bere na vědomí. 3. Jmenování ověřovatele zápisů z jednání komise pro životní prostředí. Usnesením č. 91/2015 ze dne Rada města Loun ukládá trvale jmenovat ověřovatele zápisů z příslušných jednání komisí RM.

3 str. 3 / 5 Vždy na začátku jednání komise určí předseda (místopředseda) jednoho z dalších přítomných členů komise, který bude společně s předsedou (místopředsedou) kontrolovat, následně podepisovat a zodpovídat za vyhotovený zápis. V zápisu z komise pro životní prostředí bude tedy doplněna kolonka pro podpis ověřovatele. Samozřejmě je na zvážení, zda-li se určí trvalý ověřovatel, nebo budou členové jednotlivě voleni. Tato skutečnost má být uvedena pouze do zápisu nikoli do návrhu usnesení. Odbor správy majetku navrhuje určit jednoho trvalého ověřovatele zápisů. Na pozici trvalého ověřovatele zápisů z jednání Komise pro životní prostředí byl navržen a následně i všemi přítomnými členy komise zvolen MVDr. Jiří Mareš (místopředseda komise pro životní prostředí). V případě jeho či předsedovi nepřítomnosti bude před daným jednáním členy komise zvolen náhradní ověřovatel. 4. Projednání možnosti vybudování kompostárny na území města Louny. Komisi bylo na jednání dne 11. března 2015 předloženo téma: zvážit možnost vybudování kompostárny na území města. Komise se domluvila na projednání tohoto tématu na příštím konání komise (tzn. 15. dubna 2015) s tím, že se do té doby budou členové komise snažit získat více informací. Ing. Gansel dodatečně informoval, že zpracuje přehledný referát o řešené problematice z hlediska legislativy, technického řešení, provozování, ceny atd. Následně se zjištěnými skutečnostmi seznámí členy komise. Tento zpracovaný referát tvoří přílohu tohoto bodu. Odbor správy majetku navrhuje Komisi pro životní prostředí seznámit se s informacemi týkajícími se legislativy, technického řešení, provozování, ceny atd., které Ing. Gansel předložil ve vypracovaném referátu. Dále navrhujeme projednání všech možných přínosů a problematických oblastí v realizaci či následném provozu kompostárny na území Města Louny. Komise se seznámila s přehledem o kompostárně, který předložil Ing. Gänsel. Dále diskutovala o možnostech řešení a závěrem se shodla na nutnosti zpracování ekonomického zhodnocení (náklady za nakládání s biologicky rozložitelným odpadem...), které by mělo být komisi předloženo na příštím jednání. 5. Různé Formulář k poskytování dotací - Dne byl ve Sbírce zákonů zveřejněn pod č. 24/2015 Sb. zákon, kterým se mění zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů. Jak tento zákon uvádí, poskytovatel zveřejní program na své úřední desce způsobem umožňující dálkový přístup nejpozději do 30 dnů před počátkem lhůty. Program se zveřejňuje nejméně po dobu 90 dnů ode dne zveřejnění. Komise pro životní prostředí do formuláře k poskytnutí dotací: Program pro poskytnutí dotace z rozpočtu Města Louny na rok 2015, který ji byl předložen, doplnila kritéria pro přidělení dotace v oblasti životního prostředí. Kastrace koček MVDr. Mareš k této věci uvedl, že cena sterilizace kočky se pohybuje okolo Kč a kocoura okolo 500 Kč. Po tomto zákroku je nutné kočku ponechat max. 7

4 str. 4 / 5 dní k zotavení a následnému vyndání stehů. Odchyt koček probíhá pomocí tzv. lapačů, které jsou snad i v Lounech. Následně je nutné rozeznat kočky, které již zákrok absolvovaly. MUDr. Kolářová upozorňuje na potřebu doplnění nádob na separaci na hřbitově. Dále informuje komisi o projektu Zdravé město. Více informací bude sděleno na příštím jednání komise. Podzemní kontejnery toto téma se přesouvá na jednání komise dne , kde by mohla být předložena i cenová nabídka na vybudování stání podzemních kontejnerů. Stav finančních prostředků komise v roce 2015 Rozpočet komise pro rok 2015 Celkem přiděleno Zůstatek k Kč 0 Kč Kč Účast členů komise pro životní prostředí na jednáních Počet jednání ve volebním období* 3 Jméno a příjmení: Přítomen* Omluven* Neomluven* Ing. Milan Skula MVDr. Jiří Mareš Ing. Pavel Hons Ing. Jaroslav Matička MUDr. Jitka Kolářová Jan Čáka Jolana Planičková Stanislav Szakal Bc. Miroslav Gänsel * uvádí se jen počet jednání od začátku volebního období tj. od konce roku 2014 Termín další schůzky komise pro životní prostředí byl stanoven na Schválil: Ing. Milan Skula předseda Zapsal: Ing. Iveta Vlasáková tajemnice Ověřovatel: MVDr. Jiří Mareš Dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, je komise iniciativním a poradním orgánem rady města. Její stanoviska a náměty jsou předkládány k projednání radě města, která k nim zaujímá své konečné rozhodnutí formou usnesení. prostředí RM č. 3/2015 projednala Rada města Loun na své 10. schůzi dne a přijala k němu následující usnesení:

5 str. 5 / 5 Usnesení č. 151/2015 Zápis z jednání Komise pro životní prostředí RM č. 3/2015 Rada města 1) b e r e n a vědomí zápis z jednání Komise pro životní 2) o d k l á d á rozhodnutí o vykácení stromořadí lip v ulici Lidická do doby rozhodnutí o způsobu náhradní výsadby 3) s c h v a l u j e vyhlášení Programu na poskytnutí dotace z rozpočtu Města Louny na rok 2015 na individuální projekty v oblasti životního prostředí Pro 7 Šabata, Čermák, Červa, Bouda, Rieger, Kučera, Janda Proti 0 Zdržel se 0 Nehlasoval

Zápis z jednání komise pro zdravotnictví RM č. 1/2015. Zápis z jednání komise pro zdravotnictví RM. ze dne

Zápis z jednání komise pro zdravotnictví RM č. 1/2015. Zápis z jednání komise pro zdravotnictví RM. ze dne str. 1 / 5 ze dne 02.02.2015 Přítomni: Ing. Koča Milan, MUDr. Benešová Jana, MUDr. Bušák Ladislav, MUDr. Slavík Tomáš, MUDr. Tesař Jiří, MUDr. Tyl Petr, paní Bufková Zdeňka, pan Ondrák Jiří, paní Svobodová

Více

Zápis z jednání dopravní komise RM č. 7/2018 ze dne

Zápis z jednání dopravní komise RM č. 7/2018 ze dne 1/4 Zápis z jednání dopravní komise RM č. 7/2018 ze dne 04.07.2018 Přítomni: předseda komise: místopředsedkyně: členové komise: tajemník: p. František Vágner pí Miroslava Habel p. Jiří Veselý, p. Jiří

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014

Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

Zápis z jednání komise pro životní prostředí RM č. 5/2015 ze dne Ing. Iveta Jungová tajemník komise pro životní prostředí

Zápis z jednání komise pro životní prostředí RM č. 5/2015 ze dne Ing. Iveta Jungová tajemník komise pro životní prostředí str. 1 / 12 prostředí RM č. 5/2015 ze dne 23.09.2015 Přítomni: Ing. Milan Skula předseda komise pro životní prostředí MVDr. Jiří Mareš - místopředseda komise pro životní prostředí Ing. Pavel Hons člen

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 9. 4. 2015 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 4. března 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.2.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.2.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Z Á P I S Z J E D N Á N Í

Z Á P I S Z J E D N Á N Í O B E C B Ř E Z I N A Jednání Zastupitelstva obce Březina č. 9/2011 ze dne 4.5.2011 Z Á P I S Z J E D N Á N Í Přítomni: Metoděj Pánek, Ing. Jaromír Hejmala, Josef Kolář, Iva Štěpánková, Luboš Štěpánek

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 01. 2015

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 01. 2015 Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 01. 2015 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Zápis z jednání sportovní komise RM č. 5/2015 ze dne 26.05.2015

Zápis z jednání sportovní komise RM č. 5/2015 ze dne 26.05.2015 MÚ LOUNY Zápis z jednání str. 1 / 5 Zápis z jednání sportovní komise RM č. 5/2015 ze dne 26.05.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Stanislav Svoboda, předseda komise Luděk Dvořák, Jaroslava Sádovská, Pavel

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 08. 01. 2014

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 08. 01. 2014 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 08. 01. 2014 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, MUDr. Blažek,MUDr. Forstová JUDr. Marková - právnička

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 41. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 7.1.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 12. 4. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 ZÁPIS č. 4-22/12/17 z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne 22.12.2017 od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 Přítomni: Ing. Václav Vachuška, Pavel Kandr, Milan Čada, Václav

Více

Zápis z jednání Komise pro výchovu a vzdělávání RM č. 4/2013 ze dne

Zápis z jednání Komise pro výchovu a vzdělávání RM č. 4/2013 ze dne MÚ LOUNY Zápis z jednání str. 1 / 6 Zápis z jednání Komise pro výchovu a vzdělávání RM č. 4/2013 ze dne 29.05.2013 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Jan Červa, PaedDr. Venuše Mirovská, Mgr. Štěpánka Slezáková,

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S č.9/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č.9/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č.9/ 2 0 1 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 5.9. 2018 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis z jednání investiční komise RM č. 5/2016 ze dne

Zápis z jednání investiční komise RM č. 5/2016 ze dne investiční komise RM č. 5/2016 ze dne 15.06.2016 Přítomni: 8 členů investiční komise - P. Brož, PhDr. D. Godycká, Ing. E. Hořejší, Ing. arch. J. Kautský, Ing. M. Tajtl, J. Bouda, M. Batala, Bc. R. Janeček

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/560/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 11.09.2017 Z á p i s z 21. zasedání

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne 3.11.2016 Přítomni: Ing. Jan Kudrle, Vladimír Krejčí, Monika Kubařová, Josef Topka, Jana Mrázová, Dana Cimburková Omluveni: Pavla Rácová, Karel Sokol, Jiří

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování a

Více

Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Šenfelderová, Ing. Jiří Čenský, Jana Effenbergerová,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.06/16 ve Vysokém konaného dne 21.10.2016

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:07 hod. do 21:00 hod. Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 12. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:20), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jiří

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 11-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 2. 11. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 09. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-46-2014 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 11.3.2014 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.30 hod. Přítomni: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný, Jaroslav Peštál,

Více

Zápis č. 27/2015 ze zasedání Rady města Netolice dne

Zápis č. 27/2015 ze zasedání Rady města Netolice dne Usnesení č. 293 297/2015 Zápis č. 27/2015 ze zasedání Rady města Netolice dne 5. 10. 2015 Přítomni: Členové rady města: Ing. Pavel Pilař, Ing. Bc. Leona Bucharová, Helena Matějeková, MVDr. Martin Kubička

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Odbor životního prostředí

Odbor životního prostředí nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 15151/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 101 2.2 Zápis z jednání komise pro životní

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis. z 19. mimořádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 4. března 2016.

Zápis. z 19. mimořádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 4. března 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 19. mimořádného veřejného

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne v 17 hodin

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne v 17 hodin Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne 18.8. 2015 v 17 hodin Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Vílanec Lenka Maršánová dne 18.8. 2015 v 17 hodin a ukončila ve

Více

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 39737/2015 05.05.2015 Zápis a usnesení z 5. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 5.5.2015 v 15:33 hod. Místo konání jednání:

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 29.8. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.9.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Obec Doubice. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Doubice, konaného dne od 16:00 hodin

Obec Doubice. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Doubice, konaného dne od 16:00 hodin Obec Doubice Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 20. 04. 2015 od 16:00 hodin Místo konání: Termín konání: Obec Doubice Obecní úřad č.p.50, zasedací místnost 20. 04. 2015 od 16:00

Více

Zápis. z 27. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 27. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 27. schůze Rady města Český Brod konané dne 30.11. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, p. Jeník, Mgr. Janík, MUDr. Forstová, MUDr. Blažek, p. Fořt p. Brom - tajemník

Více

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 23.09.2015 Celkový počet členů komise: 17 Přítomno dle prezenční listiny:14 Hosté: Klára Vlková Omluveni: p. Červinková, Mgr. Kotrmanová, Mgr. Rakoušová Komise

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0197/2017/Sed Zápis z 18. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 28. 02. 2017 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis. z 20. schůze Rady města Český Brod konané dne 15.9. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 20. schůze Rady města Český Brod konané dne 15.9. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 20. schůze Rady města Český Brod konané dne 15.9. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, MUDr. Blažek, Mgr. Janík, MUDr. Forstová, JUDr. Marková - právnička města, p.

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 24.11.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Ing. Petr Kollert, MVDr. Dana

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/6 Z á p i s č. 1 / 2014 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 17. 12. 2014 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 02. 2016 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne 8. 11. 2010 v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce p. Petr Hlaváček jako předsedající zahájil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 25. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.11.2011 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Uhlíř J., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 27.2.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Ludmila Halamová, Martina Hadinec Omluveni: Jaromír

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 21. 2. 2017 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban Z á p i s z 12. jednání Výboru kontrolního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Mgr.

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne od hodin v kanceláři starosty, OÚ Libá.

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne od hodin v kanceláři starosty, OÚ Libá. OBECNÍ Ú ŘAD LIBÁ L I B Á 2 2 0, 3 5 1 3 1, I Č : 0 0 2 5 4 0 3 7, D S : J A P B 3 Z A Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne 21.12. 2015 od 18.30 hodin v kanceláři starosty,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne 21.09. 2018 Místo konání: knihovna, Písečné 25 Doba konání: 21.09. 2018, 19.00 hod Přítomni: viz. prezenční listina, 5 členů zastupitelstva,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 15. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.7.2011 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni : Vítězslav

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.27 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.27 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.27 konaného dne 24.5.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne 20. 2. 2019 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019 (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z 3. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 9.3.2015 od 16.00 hodin

Zápis z 3. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 9.3.2015 od 16.00 hodin Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 /8 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Kozák Roman, Panc Oldřich v 16.55, Rychtaříková Jana, Volfová Jitka, Zajícová Jana, Ulbrich Jaroslav, Svoboda Petr, Truhlář

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 9/2017 1/5

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 9/2017 1/5 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 9/2017 1/5 Zápis č. 9/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 20.12.2017, od 17:30 hodin. Přítomni: Ing. Josef Krouza, Mgr. Milena Částková, Zuzana

Více

Zápis. z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, p. Jeník, MUDr. Blažek, Bc. Nekolný p. Brom - tajemník MěÚ Hosté: JUDr. Marková, Omluveni:

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z Á P I S. schůze Rady č. 1/2018 obce Kostelec u Holešova. konaná dne v kanceláři starosty od 17:00 hod.

Z Á P I S. schůze Rady č. 1/2018 obce Kostelec u Holešova. konaná dne v kanceláři starosty od 17:00 hod. Obec Kostelec u Holešova Kostelec u Holešova č. p. 58, 768 43 Kostelec u Holešova tel.č.: 573 385 129, 573 385 069 e-mail: obeckuh@volny.cz Z Á P I S schůze Rady č. 1/2018 obce Kostelec u Holešova konaná

Více

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny : Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Roman Klouzek, Petr Hrdý, Pavlína

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy č.j.: 608/2017 Rada městské části U S N E S E N Í č. 576 ze dne 11.09.2017 Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. 1. doporučení Výboru pro dotační

Více

Statut činnosti komise Rady města Příbram

Statut činnosti komise Rady města Příbram Statut činnosti komise Rady města Příbram Rada města Příbram zřídila v souladu s ustanovením 122 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů, Komisi pro rozvoj města, zaměstnanost a terciární

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Obec Slatina nad Úpou

Obec Slatina nad Úpou Obec Slatina nad Úpou Zápis z jednání Zastupitelstva obce (ZO) 9. řádná schůze Zastupitelstva obce, konaná dne 6. 10. 2015 v 19:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Přítomni: Marie Pokorná, Monika

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Strana 1 (celkem 5) Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Přítomni: Lenka Cincibusová, Ing. Miroslav

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.01/13 ve Vysokém konaného dne 1.2.2013

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010

Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010 Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010 Přítomni: Mgr. Miroslav Funtán, Mgr. Martina Funtánová, paní Věra Husáková, pan Milan Kotrbatý

Více

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:00 hod. do 19:35 hod. Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 10. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Lenka Dunčková, Martin Havlíček Nepřítomni:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 10.12.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Milana Mišůnová, Felix Šrámek,

Více

Z á p i s. o průběhu 41.. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově

Z á p i s. o průběhu 41.. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově Z á p i s o průběhu 41.. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 29. 9.. 2014 v budově OÚ v Neplachově Počet přítomných členů zastupitelstva: 6 (Blažek, Machová, Mizera, Kotnourová, Zasadil,

Více