Zápis a přijatá usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis a přijatá usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin"

Transkript

1 Zápis a přijatá usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin Přítomni: 5 - dle prezenční listiny, omluveni p. Burdová, p. Hybášek Zasedání Zastupitelstva obce Veselé (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v hodin starostou obce Mgr. Josefem Březinou (dále jako předsedající ). Předsedající schůze konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce Obecního úřadu Veselé zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní. Současně byla zveřejněna na elektronické úřední desce. Předsedající schůze dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva (příloha 1) konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina členů zastupitelstva, takže zastupitelstvo je usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). Ověřovatelé a zapisovatel Předsedající určil ověřovatele zápisu: Venuše Procházková, Jaroslav Havlín zapisovatele: Bc. Alena Sladká Schválení programu Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou předanou členům zastupitelstva a v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce. Před hlasováním dal předsedající možnost vyjádřit se přítomným občanům. K návrhu programu nebyly vzneseny žádné doplňující návrhy ani připomínky. Předsedající dal hlasovat o návrhu programu. Zastupitelstvo obce Veselé schvaluje následující program zasedání: 1. kontrola plnění úkolů a usnesení z minulého zasedání 2. žádosti občanů 3. info Obecního úřadu obecní záležitosti 4. různé, diskuse Výsledek hlasování: Pro 5, Proti 0, Zdrželi se 0 Usnesení č. 0101/2014bylo schváleno Kontrola plnění úkolů a usnesení z minulého zasedání - Problémy na Veselíčku starosta se byl podívat na pozemky kolem Šnáblů, vyvážejí hnůj na obecní pozemky, zahrazují příkopy, neoprávněně užívají obecní cestu, výstavba cesty přes obecní pozemek. Provedl fotodokumentaci, která bude přílohou dopisu o zjištěných problémech a výzvy k odstranění. Starosta: dopis byl odeslán , podepsali převzetí. Do 10 dnů očekáváme vyjádření. Vyjádření Šnáblů: chtěli by pozemek odkoupit, už bylo vše projednáno na předchozích zasedáních. Dostaví se OÚ k podpisu smlouvy. - problémy u Svejkovských starosta provedl šetření, větve budou postupně odřezány. Pokračování obecní cesty navezený val bude předmětem dalšího jednání na jaře. - utržené zábradlí u Vránů a u Vrzáků místostarosta jednal se SÚS, přislíbena náprava stavu (trvá) místostarosta bude urgovat! - betonárka oprava chodníku a světla, světlo na pojistku není vyčíslení škod zajistí starosta úkol trvá, starosta bude urgovat pana Kupce o dodání vyčíslení škod a opravě.

2 - hřiště rozbitý kolotoč, klouzačka nahlášení na Policii sepsání protokolu, pachatel neznámý oznámení na pojišťovnu starosta Byl hlášen na Policii požadavek, aby občas projeli a kontrolovali hřiště. Místostarosta navrhuje umístění webkamery k trvalému monitoringu hřiště a obecních prostor starosta se bude informovat do příštího zasedání o možnostech monitoringu. - Číhovi žádali o prodej ( pronájem) pozemku před jejich domem. Vyhotovený GP k oddělení pozemku, přítomen místostarosta. ZO schvaluje zveřejnění záměru prodeje části pozemku 1595/1 o výměře 200 m2 v k. ú. Veselé na úřední desce. Usnesení č.0201/2014 bylo schváleno P. Doležal žádá o prodej pozemku 1730/9 o výměře 200 m2 z důvodu zarovnání hranice pozemku. Komise pro MŠ navrhuje prodat pozemek. Zveřejněn záměr. ZO schvaluje prodej záměru pozemku 1730/9 o výměře 200 m2 v k. ú. Veselé panu M. Doležalovi za cenu dle zásad. Usnesení č.0301/2014 bylo schváleno RWE darovací smlouva na dar ve výši 20000,-Kč za účelem dovybavení dětského hřiště. Pověřena p. Procházková návrhem prvků vybráno pružinové houpadlo ve tvaru psa a překlopná kovová houpačka. Dále budou objednány 3 odpadkové koše cena do 1500,-/kus. AVE CZ dodatek na navýšení služeb o 2,3% Návrh: aby alespoň pytle na tříděný odpad dodávali zdarma a polovinu nebezpečného odpadu zdarma tak, jak to bylo dříve. Případně se zvažuje možnost čárových kodů na popelnice, na pytle a motivační program pro občany, aby více třídili. Starosta pověřen jednáním se zástupci firmy AVE (zajistí schůzku a oznámí termín místostarostovi) Výsledky schůzky: nový návrh AVE na počítání popelnic při svozu a fakturace dle vyvezených popelnic, cena 41,-Kč/popelnice 120 litrů. Budou vyváženy popelnice s platnou známkou a zaplněné nad polovinu. Ostatní podmínky budou dle stávající smlouvy, nic nebude měněno. S posádkou pojede zástupce obce nebo pověřený pracovník obce. Zjistit v Č. Kamenici, jak fungují čárové kody - starosta ZO schvaluje změnu smlouvy s firmou AVE CZ od počítání vyvezených popelnic a cenu 41,-Kč/popelnici. Ostatní znění beze změny. Usnesení č.0401/2014 bylo schváleno Žádosti občanů - p. Šošško žádá o pronájem p.p.č. 162/1 o výměře 1000 m2 Bude provedeno místní šetření. - p. Daniel Svoboda žádá o pronájem p.p.č. 316/2 a 315/4 minimálně na 2 roky s garantovanou cenou odprodeje 80,-Kč/m2. Žádá i o pronájem obecních kůlen. Stejná žádost od p. Dofkové. Návrh: zděná bílá kůlna zůstane obci, na ostatní bude provedeno místní šetření.

3 - žádost p. Zdeňky Novákové o pronájem p.p.č. 1191/14 o výměře 7650 m2 a 935/12 o výměře m2. ZO schvaluje zveřejnění záměru pronájmu pozemku 1191/14 o výměře 7650 a p.p.č. 935/12 o výměře m2 v k. ú. Veselé na úřední desce. Usnesení č.0501/2014 bylo schváleno Nájmy obecních pozemků - ke dni končí nájemní smlouvy větším nájemníkům zemědělcům p. Nováková i p. Kryštov žádají o prodloužení stávajících nájemních smluv do roku 2020, p. ZO schvaluje pronájem pozemků Farmě Huníkov na jeden rok za cenu 0,30Kč/m2, celková výměra nájmu m2, celkové roční nájemné 36032,-Kč. Výpis pozemků bude uveden v příloze zápisu. Usnesení č.0601/2014 bylo schváleno ZO schvaluje pronájem pozemků p. Zdeňce Novákové na jeden rok za cenu 0,30Kč/m2, celková výměra nájmu m2, celkové roční nájemné 84241,-Kč. Výpis pozemků bude uveden v příloze zápisu. Usnesení č.0701/2014 bylo schváleno Informace Obecního úřadu Byla provedena kontrola SÚ pro jadernou bezpečnost kontrola vodovodu. Také kontrola KHS. Firma VAMA žádá o souhlas a uzavření budoucí smlouvy o zřízení VB bylo na minulém zasedání zamítnuto pro překop komunikace na p.p.č upravit na akceptování pouze možnosti protlaku. Upozornit na vedení obecního vodovodu, v pondělí starosta s p. Havlínem napíší dopis. Tříkrálová sbírka, informace o výši příspěvků dle jednotlivých obcí. Nabídka hejtmana Ústeckého kraje na možnost výkonu přísedícího u Krajského soudu Ústeckého kraje. Starostu navštívili zástupci firmy Henig nabídka monitoringu obecních zařízení s napojením na ochranu objektů. Úkol pro starostu: dohodnout schůzku pro získání bližších informací Městská knihovna Děčín přehled o výpůjčním systému knih s obcí a MK Děčín. Ing. Marek Rozkoš předseda sdružení Pro záchranu Dolského mlýna žádá o příspěvek 5000,-Kč ZO zamítá žádost p. Rozkoše o příspěvek 5000,-Kč sdružení Pro záchranu a konzervaci Dolského mlýna. Usnesení č.0801/2014 bylo schváleno

4 Vyhlášení dotačních titulů Ústeckého kraje, mimo jiné i na opravy Obecního úřadu, v pondělí se sejde místostarosta s p. Sladkou pro zjištění dalších informací. Místostarosta zajistí dodání předběžného odhadu ceny zateplení úřadu včetně garáží. Ceník služeb předložen ceník za služby OÚ, které je možné využívat. Ceník je přílohou zápisu. ZO schvaluje ceník skužeb pro rok 2014, s platností od dle přílohy. Usnesení č.0901/2014 bylo schváleno Nabídka formy Pila Mrtka Česká bělá odkup listnatého dříví, možnost i provedení pokácení vyznačených stromů. Bude informován p. Junek - starosta Spolek LUNGTA žádají o připojení obce k akci Vlajka pro Tibet vyvěšením Tibetské vlajky. ZO zamítá žádost spolku LUNGTA o připojení obce k akci Vlajka pro Tibet vyvěšením Tibetské vlajky. Usnesení č.1001/2014 bylo schváleno Výkaz ČSÚ o vodovodech pověřen p. Havlín k vyplnění a odeslání do Obec obdržela příspěvek na státní správu pro rok 2014 od Kraje ve výši 58200,-Kč. Nutné do změny rozpočtu upravit o tuto částku. Vyrozumění Policie ČR černá skládka pneumatik oznámení bylo přijato. Dětské hřiště vandalství bylo odloženo. Stanovy obce Veselé pro přidělování popelnic: pro 3 osoby bude přidělena jedna popelnice chalupáři jedna popelnice na objekt u domů s nájemníky přidělení majiteli dle celkem přihlášených osob Živé obce nabídka platných zákonů, vzory smluv dle platné legislativy. Cena cca 1900,-Kč. Starosta objedná tento materiál. Nabídka firmy Šedivý a syn na montáž hromosvodu na OÚ a garáže. Cena nepřevýší částku 40000,-Kč. ZO schvaluje provedení montáže hromosvodu firmou Šedivý a syn za max. cenu 40000,-Kč. Usnesení č.1101/2014 bylo schváleno Metodické doporučení Ministerstva vnitra o možnosti úpravy odměn zastupitelů od dle nové tabulky. Návrh starosty: navýšení odměny starosty a místostarosty. Místostarosta: odmítá navýšení své odměny, navrhuje jednat o výši odměny starosty. Nikdo nepodal návrh na změnu odměny starosty, odměny zůstávají ve stejné výši jako doposud.

5 Žádost p. Hybáška na zpevnění obecní cesty p.p.č. 315/2 u dětského hřiště vedoucí na jeho pozemek. Návrh: obec dodá štěrk, práci a dopravu zajistí p. Hybášek. ZO provede opravu obecní cesty na p.p.č. 315/2 tak, že dodá materiál (štěrk) a p. Hybášek zajistí dopravu a rozhrnutí štěrku. Usnesení č.1201/2014 bylo schváleno Diskuse p. Lopušan pod strání u Lopušanů je na obecním pozemku spadlá jabloň odvezení pracovníky obce Předsedající ukončil zasedání Zastupitelstva v 19:50 hodin Přílohy zápisu: Prezenční listina Soupis pozemků pronajatých Farmě Huníkov a p. Zdeňce Novákové Ceník služeb 2014 Příští zasedání: není určeno Zápis vyhotoven dne: Ověřovatelé:... dne dne... Starosta:... dne...

Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin

Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne

Více

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6 Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 22.02. 2017 od 19.00 hod. listů:6 Přítomno 9 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Medalová Renata, Mašek Josef, Zejda Josef, Krejčí Jiří, Kovalčík Vladimír,

Více

Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin

Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne 8.9. 2016 od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Veselé (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17:00 hodin

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 3. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 1/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 1/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 1/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného v pondělí dne 10. února 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 17. 1. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis a přijatá usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin

Zápis a přijatá usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin Zápis a přijatá usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne 26. 5. 2016 od 17.00 hodin Přítomni: Zasedání Zastupitelstva obce Veselé (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17:00

Více

Zápis č. 6/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 6/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 23. 11. 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 23. 11. 2016 Čas jednání: zahájení:

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis č. 4 ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne 2. 2. 2015 od 17:30 hodin.

Zápis č. 4 ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne 2. 2. 2015 od 17:30 hodin. Obec Vilantice Zastupitelstvo obce Vilantice Zápis č. 4 ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne 2. 2. 2015 od 17:30 hodin. Přítomni: Jarošová D., Blahovec Z., Essender P., Hlaváček Z.,

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 2.11.2016, od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Stanislav Sláma,

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 20. 1. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : p. Petrželka 1)

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 29. 1. 2019 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zapisovatel: Bc. Petr Záviška Ověřovatelé: Mgr. Jan Hauerland, Ivana Bechová Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 15.11.2017 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdl, Dědek, Rajdlová,

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 2. 2. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Zápis číslo: 6/2018 USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 28. 10. 2018, 16:30 až 19:00 hodin. Zasedání se zúčastnili nově zvolení členové ZO: J. Havelková, J. Povolný,

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 2. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 25.1. 2017, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011

Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011 Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Vilantice Zastupitelstvo obce Vilantice Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne 16. 03. 2015 od 18:00 hodin. Přítomni: Jarošová D Blahovec Z., Essender P., Hlaváček Z.,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 18.9. 2012, od 17:00 hodin, v hospodě na Hlubokém Dole přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi Zahájení

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 16.12.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. 13/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 26. 10. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Mgr. Pavel

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis a přijatá usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin

Zápis a přijatá usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin Zápis a přijatá usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne 23. 6. 2016 od 17.00 hodin Přítomni: Zasedání Zastupitelstva obce Veselé (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17:00

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 5.5. 2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 7 členů

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Láz. konaného 4. 3. 2015 od 18 hod

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Láz. konaného 4. 3. 2015 od 18 hod Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 4. 3. 2015 od 18 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Láz (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 1/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 12.2.2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 22. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 8/2013

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 8/2013 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 8/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 30.12.2013 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 30. 12. 2010, od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 30. 12. 2010, od 17:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 30. 12. 2010, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Mgr. Josef Šťourač, ing. Zdeňka Daňková, Bedřich Zeman, Milan Mazel, ing. Radek Kašík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: Martin Průcha Hosté: 3 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 12. 2015, od 18:00 hodin. Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou panem Gustavem Pilzem.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 13. 12. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Ing. Jiří Havíř, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 23. 2. 205 od 8:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová, Petra

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 17.12.2014 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, ing. Hiršová Jitka (účetní obce), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kornatice 9/2016 konaného dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kornatice 9/2016 konaného dne Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kornatice 9/2016 konaného dne 21.9.2016 Přítomní zastupitelé: J. Šustr, A Šustrová, I. Lavičková, L. Bouchner, M. Neumaierová P.Skála a J. Sýkora 1) Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 29. 6. 2015 od 19 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 29. 6. 2015 od 19 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 29. 6. 2015 od 19 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Ing. Jaroslav

Více

ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov,

ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov, ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov, konané dne 2.2.2015 v 19 hodin v kulturním domě Provodov Přítomní zastupitelé: Ing. Marek Prachař, Alfons Slovák DiS., Mgr. Jana Černá, Petra Družbová, Mgr.

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 10.10. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 6 členů omluveno: 3 členi

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z á p i s. Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí

Z á p i s. Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí Z á p i s Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 12. 04. 2017 od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 2. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 2. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 2. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Jaroš, p. Pokorná, p. Lysák Omluveni: p. Frohlich, p. Čuchal

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 23. listopadu 2018, od 19:00 hodin, v místním hostinci. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:04 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:04 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 25.01. 2018, od 17:04 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin. ZÁPIS 5/2014 ustavující zasedání ZO 1 Obec Dolní Pěna Zastupitelstvo obce Dolní Pěna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, MVDr. Jiří Humlíček, Mojmír

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 20.6.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Zápis číslo: 3/2018 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 27.4. 2018, 19:00 až 20:45 hodin. Zasedání se zúčastnili členové ZO: V. Novák, R. Urban, M. Závodský, M. Králová, A. Janůtková,

Více

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 10.3. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Obec Benátky obecní úřad Doba konání: 10.11.2014 od 18:00 Navržený program: 1) Úvod

Více

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce.

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce. Zápis č.3/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Šípy, které se konalo dne 17. června 2016 v pohostinství v Šípech -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství Přítomni: Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav, Pichová

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 1 ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne Ol od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne Ol od 18:00 hodin. Obec Vilantice Zastupitelstvo obce Vilantice Zápis č. 1 ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne Ol. 02. 2017 od 18:00 hodin. Přítomni: Jarošová D., Blahovec Z., P., Hlaváček Z. Horáková

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne 22. 2. 2017 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 22. 2. 2017 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne 6. 12. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Trstěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu.

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu. Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28. 12. 2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 27.9.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin. Obec Hejnice Zastupitelstvo obce Hejnice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne 2.11.2018, od 18.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 3.12.2012 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO -

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 18. 12. 2014 Začátek jednání: 19:00 Přítomni: Vilda J., Bízek Z., Řepa O., Vajs V., Drahovzalová V., Vízner M., Skála M. Omluveni: Špetláková J.,

Více