Obecně závazná vyhláška obce Záhornice. Čl. 1 Základní ustanovení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obecně závazná vyhláška obce Záhornice. Čl. 1 Základní ustanovení"

Transkript

1 Obecně závazná vyhláška obce Záhornice K zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na území obce Záhornice Zastupitelstvo obce Záhornice se dne usnesením č. usneslo vydat podle 10 a 84 odst. 2) písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, tuto obecně závaznou vyhlášku. Čl. 1 Základní ustanovení Tato obecně závazná vyhláška ukládá povinnosti k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku spočívající v omezujících opatřeních při užívání veřejných prostranství a stanovuje podmínky pro: a) Vylepování plakátů a umísťování propagačních zařízení. b) Pořádání veřejných hudebních produkcí nebo jiných veřejnosti přístupných sportovních a kulturních podniků a ohňostrojů. c) Udržování pořádku na veřejných prostranstvích. Čl. 2 Vymezení základních pojmů 1. Za veřejné prostranství se dle této vyhlášky považují všechna místa, která slouží veřejnému užívání a jsou veřejně přístupná. 2. Pořádáním veřejných hudebních produkcí se pro účely této obecně závazné vyhlášky rozumí veřejnosti přístupné provádění hudebních a tanečních produkcí, koncertů, hudebních festivalů, technoparty diskoték a podobně. 3. Jinými veřejnosti přístupnými kulturními a sportovními podniky se rozumí zejména pořádání kulturních a sportovních akcí typu divadelních představení, sportovních zápasů a turnajů, hromadných sportovních akcí aj. 4. Pořadatelem akcí dle odst. 2. a 3. tohoto článku se rozumí fyzická nebo právnická osoba, která takové akce svým jménem a na svou odpovědnost pořádá. 5. Vylepováním plakátů, informačních a reklamních tiskovin je jakýkoliv způsob přichycení reklamních letáčků, oznámení, billboardů a reklam, ať už připíchnutím nebo přilepením, a to zejména na zařízení obce, která slouží potřebám veřejnosti nebo na stavby a stromy tvořící veřejnou zeleň. 6. Pyrotechnickými výrobky jsou výrobky, které obsahují pyrotechnické slože, popřípadě i výbušniny v tuhém nebo kapalném stavu a jsou určeny pro zábavné nebo technické účely. Čl. 3 Podmínky pro vylepování plakátů a umísťování propagačních zařízení 1. Vylepovat plakáty, informační a reklamní tiskoviny je povoleno jen na místech k tomu určených a to na vývěsky. Z ostatních ploch budou bez náhrady odstraněny.

2 Čl. 4 Podmínky pro pořádání veřejných hudebních produkcí a jiných veřejnosti přístupných sportovních a kulturních podniků a ohňostrojů 1. Veřejnosti přístupné sportovní a kulturní podniky pořádané v uzavřených budovách, včetně tanečních zábav a diskoték lze provozovat pouze v době od 12 do 4 hodin druhého dne. 2. Podniky pořádané jinde než v uzavřené budově lze provozovat pouze v době od 12 hodin do 24:00 hodin téhož dne. 3. Pořadatel podniku uvedeného v odst. 2 je povinen oznámit jeho pořádání nejméně 7 dnů před jeho konáním Obecnímu úřadu Záhornice a to písemně prostřednictvím oznamovacího formuláře. Formulář včetně pokynů pro pořadatele je přílohou č. 1 této vyhlášky. Výjimku pro pořádání veřejných hudebních produkcí nebo jiných veřejnosti přístupných sportovních a kulturních podniků a používání pyrotechnických výrobků nebo pořádání ohňostrojů v době mimo časy uvedené v odst. 1) a 2) tohoto článku může udělit starosta obce Záhornice. O udělení výjimky je třeba požádat alespoň 7 dnů přede dnem plánovaného počátku akce a to písemně společně s oznamovacím formulářem. 4. Pořadatel akcí je povinen zajistit dostatečný počet členů pořadatelské služby starších 18 let, dále je povinen zajistit, aby členové pořadatelské služby byli přítomni v průběhu konání celé akce a viditelně označeni. 5. Podmínky stanovené v odst. 1) až 4) tohoto článku se nevztahují na oslavy konce roku, tedy v době od 8 hodin ranních dne do 8 hodin ranních následujícího dne a dále pro akce pořádané obcí Záhornice. Čl. 5 Udržování pořádku na veřejných prostranstvích. 1. Fyzické a právnické osoby jsou povinny udržovat čistotu a pořádek v bezprostředním okolí objektů, jejichž jsou vlastníky anebo je mají v nájmu či v jiném obdobném právním vztahu. Dále jsou povinni plnit ustanovení obsažené v této vyhlášce a umožňovat úklid a čištění obce osobám i organizacím, které toto provádějí z míst, která nejsou v bezprostřední blízkosti objektů. 2. Každý je povinen počínat si tak, aby nezpůsobil znečištění ulic a jiných veřejných prostranství. Kdo takové znečištění způsobí, je povinen jej neprodleně odstranit. V případě znečištění výkaly zvířete odstraní je osoba, která má zvíře v dané chvíli ve své péči. 3. Vlastník veřejné zeleně je povinen zeleň udržovat formou pravidelných sečí. Četnost sečí je minimálně jednou ročně. Každý je povinen počínat si tak, aby nezpůsobil znečištění či poškození veřejné zeleně. Čl. 6 Sankce Porušení této obecně závazné vyhlášky lze postihovat jako přestupek, nejde-li o jiný správní delikt postižitelný podle zvláštních předpisů.

3 Tato obecně závazná vyhláška nabývá účinnosti dne. Starosta:.. místostarosta:.. Vyvěšeno: Sejmuto:

4 Příloha číslo 1 OZNÁMENÍ O POŘÁDÁNÍ VEŘEJNÉ HUDEBNÍ PRODUKCE, VEŘEJNOSTI PŘÍSTUPNÉHO SPORTOVNÍHO NEBO KULTURNÍHO PODNIKU Dle obecně závazné vyhlášky obce Záhornice č. 2/2011, o veřejném pořádku v obci. Toto oznámení nenahrazuje povolení nebo schválení žádného dalšího povinného závazku pořadatele ve vztahu k obci a dalším organizacím. Doručte na adresu: Obecní úřad Záhornice, Hlavní 72, Záhornice Název pořadatele (právnická osoba): Jméno a příjmení (fyzická osoba, statutární orgán právnické osoby): Bydliště (sídlo):.. IČ:.. Odpovědná osoba:.. Telefon, .. Název akce:.. Druh akce:.. Místo konání akce (přesná specifikace):.. Jméno majitele místa kde se akce koná:.. Datum konání akce (období od do):.. Čas zahájení akce:.. Čas ukončení akce:.. Akce opakovaná ve dnech:.. tj. celkem... krát: Opatření, která pořadatel provede, aby nenarušil veřejný pořádek, zejména počet členů pořadatelské služby starších 18 let, které k akci určí a způsob jejich označení:

5 ŽÁDOST O UDĚLENÍ VÝJIMKY PRO POŘÁDÁNÍ VEŘEJNÉ HUDEBNÍ PRODUKCE, VEŘEJNOSTI PŘÍSTUPNÉHO SPORTOVNÍHO A KULTURNÍHO PODNIKU NEBO OHŇOSTROJE V DOBĚ MIMO POVOLENÉ HODINY Žádám obecní zastupitelstvo obce Záhornice o udělení výjimky pro pořádání veřejné hudební produkce, veřejnosti přístupného sportovního a kulturního podniku nebo ohňostroje v době mimo povolené hodiny, a to dle odst. 2 čl. 4 Obecně závazné vyhlášky obce Záhornice číslo 2/2011, o veřejném pořádku v obci. Předpokládaný čas zahájení akce:... Předpokládaný čas ukončení akce:... Použití pyrotechnických výrobků nebo světelných efektů, pořádání ohňostroje:. Prohlášení pořadatele: Prohlašuji, že jsem se seznámil s Obecně závaznou vyhláškou obce Záhornice číslo 2/2011, o veřejném pořádku v obci a s přiloženým poučením. Prohlašujeme, že výše uvedené údaje jsou pravdivé. V Dne Podpis odpovědné osoby pořadatele:.

6 Poučení: Pořadatel je povinen: - zabezpečit, aby akce probíhala v souladu se skutečnostmi uvedenými v oznámení. - zabezpečit dostatečný počet pořadatelů a společně s nimi dohlížet po celou dobu akce na její řádný průběh. - společně se členy pořadatelské služby činit preventivní opatření i operativní zásahy pro zajištění bezpečnosti a zdraví osob. - společně se členy pořadatelské služby činit veškerá opatření pro omezení hluku, zápachu, kouře, světelných efektů a jiných emisí vznikajících při průběhu akce, jež by nad míru přiměřenou poměrům mohly obtěžovat občany bydlící v okolí pořádané akce, - společně se členy pořadatelské služby po 22. hodině učinit veškerá opatření pro to, aby byl dodržování noční klid. Za tím účelem jsou povinni především ztlumit reprodukovanou hudbu na nejnižší možnou úroveň umožňující její veřejnou reprodukci, - zajistit dodržování čistoty a hygieny v místě konání akce, a to formou zabezpečení dostatečného počtu nádob na odpadky a sociálního zařízení, po ukončení akce zabezpečit na vlastní náklady uvedení místa, kde se akce konala, do původního stavu, a to ve lhůtě do 12 hodin od jejího ukončení, - vytvořit orgánům obce, a příslušníkům Policie ČR podmínky pro řádný výkon dozoru a kontroly, a na jejich výzvu předložit potvrzení o splnění oznamovací povinnosti, - učinit veškerá nutná opatření zajišťující dodržování bezpečnostních, hygienických a požárních předpisů všemi účastníky akce (a to jak návštěvníky, tak účinkujícími či pořadateli), - v případě narušení veřejného pořádku nebo je-li ohrožena mravní výchova mládeže či dochází-li k šíření rasové nenávisti a propagace nacismu a jiných hnutí směřujících k potlačení lidských práv a svobod, je pořadatel povinen akci okamžitě ukončit, jinak se vystavuje nebezpečí příslušného právního postihu.

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE. Obecně závazná vyhláška Města Nová Bystřice č. 1/2010

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE. Obecně závazná vyhláška Města Nová Bystřice č. 1/2010 MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE Obecně závazná vyhláška Města Nová Bystřice č. 1/2010 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku a o pravidlech pohybu zvířat na veřejných prostranstvích Zastupitelstvo města

Více

Obecně závazná vyhláška č. 6/2016. regulující noční klid a hlučné činnosti

Obecně závazná vyhláška č. 6/2016. regulující noční klid a hlučné činnosti Obecně závazná vyhláška č. 6/ Zastupitelstvo města Třince se na svém 14. zasedání konaném dne 20.09. usnesením č. 14/399/ usneslo vydat na základě ustanovení 10 písm. a), b) a d) a ustanovení 84 odst.

Více

Město Jablunkov Zastupitelstvo města Jablunkova Obecně závazná vyhláška města Jablunkova č. 1/2018

Město Jablunkov Zastupitelstvo města Jablunkova Obecně závazná vyhláška města Jablunkova č. 1/2018 Město Jablunkov Zastupitelstvo města Jablunkova Obecně závazná vyhláška města Jablunkova č. 1/2018 o nočním klidu a o stanovení závazných podmínek pro pořádání veřejných akcí Zastupitelstvo města Jablunkova

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA. ČÁST PRVNÍ Obecná ustanovení

MĚSTO ČESKÁ LÍPA. ČÁST PRVNÍ Obecná ustanovení MĚSTO ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2016, k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 24.02.2016 usnesením č. 282/2016 usneslo

Více

OBEC HABARTICE ZASTUPITELSTVO OBCE HABARTICE

OBEC HABARTICE ZASTUPITELSTVO OBCE HABARTICE OBEC HABARTICE ZASTUPITELSTVO OBCE HABARTICE Obecně závazná vyhláška č. 2/2016, o stanovení podmínek pro pořádání a průběh akcí typu technopárty a o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v

Více

Město Klobouky u Brna nám. Míru 169/ Klobouky u Brna

Město Klobouky u Brna nám. Míru 169/ Klobouky u Brna Město Klobouky u Brna nám. Míru 169/1 691 72 Klobouky u Brna Obecně závazná vyhláška Města Klobouky u Brna č.3/2011, o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku a čistoty ulic a jiných veřejných

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2013,

Obecně závazná vyhláška č. 2/2013, Obecně závazná vyhláška č. 2/2013, o stanovení podmínek pro pořádání, průběh a ukončení některých veřejnosti přístupných kulturních podniků, včetně akcí typu technopárty Zastupitelstvo města Šluknov se

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA. Města Březnice 3/2013 O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, OPATŘENÍ K JEHO ZABEZPEČENÍ A ČISTOTĚ VE MĚSTĚ

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA. Města Březnice 3/2013 O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, OPATŘENÍ K JEHO ZABEZPEČENÍ A ČISTOTĚ VE MĚSTĚ OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Města Březnice 3/2013 O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, OPATŘENÍ K JEHO ZABEZPEČENÍ A ČISTOTĚ VE MĚSTĚ Zastupitelstvo města Březnice schválilo a vydalo dne 10.12.2013 v souladu s ust. 10, 35

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2019,

Obecně závazná vyhláška č. 1/2019, ZASTUPITELSTVO MĚSTA ŠLUKNOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2019, o stanovení podmínek pro pořádání, průběh a ukončení některých veřejnosti přístupných kulturních podniků, a o zrušení nebo zkrácení doby

Více

Obec Rudná pod Pradědem

Obec Rudná pod Pradědem Obec Rudná pod Pradědem (návrh) OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2013 obce Rudná pod Pradědem O VEŘEJNÉM POŘÁDKU Zastupitelstvo obce Rudná pod Pradědem se na svém x. zasedání dne xx.xx.2013 usnesením č. xx/x/2013

Více

Obecně závazná vyhláška obce Lužnice č. 1/2013 o veřejném pořádku a čistotě obce

Obecně závazná vyhláška obce Lužnice č. 1/2013 o veřejném pořádku a čistotě obce Obecně závazná vyhláška obce Lužnice č. 1/2013 o veřejném pořádku a čistotě obce Zastupitelstvo obce Lužnice se na svém zasedání dne 5. 11. 2013 usneslo vydat na základě ustanovení 24 odst. 2 zákona č.

Více

O B E C K U K S. Obecně závazná vyhláška obce Kuks č. 1/2017. o zajištění veřejného pořádku

O B E C K U K S. Obecně závazná vyhláška obce Kuks č. 1/2017. o zajištění veřejného pořádku O B E C K U K S Obecně závazná vyhláška obce Kuks č. 1/2017 o zajištění veřejného pořádku Zastupitelstvo obce Kuks se na svém zasedání dne 19.4. 2017 usnesením č.zo/18/7/2017 usneslo vydat na základě ustanovení

Více

Obecně závazná vyhláška statutárního města Liberec č. 2/2019. č. 2/2019

Obecně závazná vyhláška statutárního města Liberec č. 2/2019. č. 2/2019 č. 2/2019 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC, o stanovení podmínek pro pořádání a průběh akcí typu technoparty a o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s jejich

Více

Obec Rozdrojovice. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2013, o veřejném pořádku

Obec Rozdrojovice. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2013, o veřejném pořádku Obec Rozdrojovice OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2013, o veřejném pořádku Zastupitelstvo obce Rozdrojovice se na svém 22. zasedání dne 26.9. 2013 usnesením č. 22/2013 usneslo vydat na základě 10 písm. a)

Více

Obec LÍBEZNICE. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2014. o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Líbeznice

Obec LÍBEZNICE. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2014. o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Líbeznice Obec LÍBEZNICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2014 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Líbeznice Zastupitelstvo obce Líbeznice se na svém zasedání dne 21.05.2014 usnesením č.

Více

předpisů (Obec může uložit pokutu až do výše Kč osobě, která porušila povinnost

předpisů (Obec může uložit pokutu až do výše Kč osobě, která porušila povinnost Obec Tuklaty Obecně závazná vyhláška č. 1/2007, o stanovení podmínek pro pořádání a průběh akcí typu technopárty a o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku v souvislosti s jejich konáním Zastupitelstvo

Více

MĚSTO BRUNTÁL O VEŘEJNÉM POŘÁDKU. Zastupitelstvo města Bruntálu se na svém 19. zasedání dne usnesením

MĚSTO BRUNTÁL O VEŘEJNÉM POŘÁDKU. Zastupitelstvo města Bruntálu se na svém 19. zasedání dne usnesením MĚSTO BRUNTÁL OBECNĚ ZÁ V AZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2013 MĚSTA BRUNT ÁLU O VEŘEJNÉM POŘÁDKU Zastupitelstvo města Bruntálu se na svém 19. zasedání dne 5.11.2013 usnesením č. 727/19Z/2013 usneslo vydat na základě

Více

Město Moravský Beroun

Město Moravský Beroun Město Moravský Beroun Zastupitelstvo města Moravský Beroun Obecně závazná vyhláška č. /018, k zabezpečení veřejného pořádku Zastupitelstvo města Moravský Beroun se na svém zasedání dne 1.1.018 usnesením

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N 8. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne 14.10.2009 Bod pořadu jednání: 14. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA SML O VEŘEJNÉM POŘÁDKU

Více

M Ě S TO SEMILY OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2016

M Ě S TO SEMILY OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2016 M Ě S TO SEMILY OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2016 o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Semily se na svém zasedání dne 20. června 2016 usnesením č. 160620/ZM/86

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o místních záležitostech veřejného pořádku. Čl. 1 Účel vyhlášky

Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o místních záležitostech veřejného pořádku. Čl. 1 Účel vyhlášky M Ě S T O K O P Ř I V N I C E Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o místních záležitostech veřejného pořádku Zastupitelstvo města Kopřivnice se na svém 15. zasedání dne 15.12.2016 usneslo vydat podle 10

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2011,

Obecně závazná vyhláška č. 2/2011, Obecně závazná vyhláška č. 2/2011, o stanovení podmínek pro pořádání, průběh a ukončení veřejnosti přístupných sportovních a kulturních podniků, včetně tanečních zábav a diskoték a jiných kulturních podniků

Více

OS 13. Název materiálu: Obecně závazné vyhlášky města - noční klid a veřejné produkce hudby

OS 13. Název materiálu: Obecně závazné vyhlášky města - noční klid a veřejné produkce hudby Podklady na zasedání ZM dne: 20.10.2016 OS 13. Název materiálu: Obecně závazné vyhlášky města - noční klid a veřejné produkce hudby Předkládá: Vypracoval: Zdeněk Hovorka Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

Obec Dolní Beřkovice. Obecně závazná vyhláška obce Dolní Beřkovice č. 1/2015

Obec Dolní Beřkovice. Obecně závazná vyhláška obce Dolní Beřkovice č. 1/2015 Obec Dolní Beřkovice sídlo: Klášterní 110, 277 01 Dolní Beřkovice, IČO: 00236799 tel.: 315 692 034, e-mail: starosta@dolniberkovice.cz, datová schránka ID: a3bbvbx Obecně závazná vyhláška obce Dolní Beřkovice

Více

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Obecně závazná vyhláška č. 8/2016 o stanovení závazných podmínek pro pořádání, průběh a ukončení veřejnosti přístupných sportovních a kulturních podniků, včetně tanečních zábav

Více

Obec Lány Obecně závazná vyhláška obce Lány č. 2/2008 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci

Obec Lány Obecně závazná vyhláška obce Lány č. 2/2008 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Obec Lány Obecně závazná vyhláška obce Lány č. 2/2008 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Zastupitelstvo obce Lány schválilo na svém zasedání dne 16.6.2008 v souladu s ust.

Více

Část I. Článek 1 Výklad pojmů

Část I. Článek 1 Výklad pojmů Město Žďár nad Sázavou OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ŽĎÁR NAD SÁZAVOU č. 4/2017 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na veřejných prostranstvích Zastupitelstvo města Žďár nad Sázavou se

Více

Obec Klobuky, okres Kladno

Obec Klobuky, okres Kladno OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2016, o zabezpečení veřejného pořádku a čistoty v obci Zastupitelstvo obce Klobuky se na svém zasedání dne 21. 9. 2016 usnesením č. 22/08 usneslo vydat v souladu s ust. 10,

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2013 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku

Obecně závazná vyhláška č. 2/2013 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Obecně závazná vyhláška č. 2/2013 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Zastupitelstvo obce Bezděkov se na svém zasedání dne 12.září 2013 usneslo na základě ust. 10 písm. a) a c) a ust.

Více

OBEC HRADČANY, okres Nymburk Obecně závazná vyhláška obce Hradčany, okr. Nymburk č. 2/2011,

OBEC HRADČANY, okres Nymburk Obecně závazná vyhláška obce Hradčany, okr. Nymburk č. 2/2011, OBEC HRADČANY, okres Nymburk Obecně závazná vyhláška obce Hradčany, okr. Nymburk č. 2/2011, o veřejném pořádku, opatřeních k jeho zabezpečení a čistotě v obci Hradčany Zastupitelstvo obce Hradčany se na

Více

Obecně závazná vyhláška obce Žleby č.1/2009. o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Žleby. Článek 1 Základní ustanovení

Obecně závazná vyhláška obce Žleby č.1/2009. o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Žleby. Článek 1 Základní ustanovení Obecně závazná vyhláška obce Žleby č.1/2009 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Žleby. Zastupitelstvo obce Žleby na svém zasedání dne 12.10.2009 schválilo a vydalo v souladu

Více

Obecně závazná vyhláška města Loket ze dne 20. března 2008 č. 2/2008

Obecně závazná vyhláška města Loket ze dne 20. března 2008 č. 2/2008 Obecně závazná vyhláška města Loket ze dne 20. března 2008 č. 2/2008 Ú P L N É Z N Ě N Í obecně závazné vyhlášky města Loket ze dne 27. dubna 2006 č. 3/2006 o zajištění a ochraně veřejného pořádku, čistoty

Více

Č. 1/1996. k upevnění veřejného pořádku v obci Nižní Lhoty

Č. 1/1996. k upevnění veřejného pořádku v obci Nižní Lhoty Č. 1/1996 k upevnění veřejného pořádku v obci Nižní Lhoty Obecní zastupitelstvo obce Nižní Lhoty schválilo dne 30. 9. 1996 v souladu s ustanoveními 14, 16 a 36 odstavec 1 písm. f) zákona ČNR č. 367/1990

Více

č. 3/2009 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC o veřejném pořádku

č. 3/2009 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC o veřejném pořádku č. 3/2009 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC o veřejném pořádku Zastupitelstvo města Liberec se na svém zasedání dne 29. 10. 2009 usneslo vydat na základě ustanovení 10 písm. a), b) a c)

Více

Obecně závazná vyhláška obce Vápenný Podol č. 1/2013 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na veřejných prostranstvích

Obecně závazná vyhláška obce Vápenný Podol č. 1/2013 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na veřejných prostranstvích Obecně závazná vyhláška obce Vápenný Podol č. 1/2013 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na veřejných prostranstvích Zastupitelstvo obce Vápenný Podol schválilo na svém zasedání konaném

Více

Úplné znění Obecně závazné vyhlášky statutárního města Liberec č. 4/2013

Úplné znění Obecně závazné vyhlášky statutárního města Liberec č. 4/2013 Úplné znění Obecně závazné vyhlášky statutárního města Liberec č. 4/2013 O veřejném pořádku, ve znění Obecně závazné vyhlášky statutárního města Liberec č. 3/2009, účinné od 1. ledna 2014 Zastupitelstvo

Více

Obecně závazná vyhláška č. 3/2015 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku města Nýrska

Obecně závazná vyhláška č. 3/2015 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku města Nýrska Obecně závazná vyhláška č. 3/2015 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku města Nýrska Zastupitelstvo města Nýrsko se na svém zasedání dne 14.12.2015 usneslo na základě ust. 10 písm. a), b),

Více

OBEC OBŘÍSTVÍ okres Mělník. Obecně závazná vyhláška obce Obříství č. 2/2013

OBEC OBŘÍSTVÍ okres Mělník. Obecně závazná vyhláška obce Obříství č. 2/2013 OBEC OBŘÍSTVÍ okres Mělník Obecně závazná vyhláška obce Obříství č. 2/2013 o veřejném pořádku a opatření k jeho zabezpečení Zastupitelstvo obce Obříství schvaluje a vydává dne 1.10.2013 v souladu s ust.

Více

Čl. 1 Předmět vyhlášky

Čl. 1 Předmět vyhlášky M Ě S T O S O B Ě S L AV O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 3 / 2 0 16 K Z A B E Z P E Č E N Í M Í S T N Í C H Z Á L E Ž I T O S T Í V E Ř E J N É H O P O Ř Á D K U Zastupitelstvo města Soběslavi

Více

MĚSTO MIMOŇ. Obecně závazná vyhláška č.../2010. o ochraně nočního klidu a regulaci hlučných činností

MĚSTO MIMOŇ. Obecně závazná vyhláška č.../2010. o ochraně nočního klidu a regulaci hlučných činností MĚSTO MIMOŇ Obecně závazná vyhláška č.../2010 o ochraně nočního klidu a regulaci hlučných činností Zastupitelstvo města Mimoň se na svém zasedání dne 16. 12. 2010 usneslo vydat na základě ustanovení 10

Více

Město Stříbro. Obecně závazná vyhláška č. 4/2008

Město Stříbro. Obecně závazná vyhláška č. 4/2008 Město Stříbro Obecně závazná vyhláška č. 4/2008 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku ve městě Stříbře a na jeho veřejných prostranstvích, o ochraně nočního klidu a regulaci hlučných činností

Více

Obecně závazná vyhláška. č. 4/2004

Obecně závazná vyhláška. č. 4/2004 Obecně závazná vyhláška č. 4/2004 Stanovení podmínek k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastní větší počet osob Zpracovala: Dagmar Kavanová Referent krizového řízení Městský úřad Nové

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV

STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV Obecně závazná vyhláška č. /2015, o ochraně nočního klidu, regulaci hlučných činností a omezení provozní doby hostinských provozoven Zastupitelstvo města Přerova se na svém zasedání

Více

Město Kaznějov. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Město Kaznějov. Čl. 1 Úvodní ustanovení Město Kaznějov Obecně závazná vyhláška č. 1/2015 Zastupitelstvo města Kaznějov schválilo dne.. us. č. na základě ustanovení 10 písm.a),c)d), v souladu s ust. 84 odst. 2 písm. h) zák. č. 128/2000 Sb., o

Více

MĚSTO BEROUN Zastupitelstvo města Beroun

MĚSTO BEROUN Zastupitelstvo města Beroun MĚSTO BEROUN Zastupitelstvo města Beroun Obecně závazná vyhláška č. 11/2017 k zabezpečení veřejného pořádku Zastupitelstvo města Beroun se na svém zasedání dne 13. 12. 2017 usnesením č. 91/2017 usneslo

Více

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 13/2006, O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, VE ZNĚNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÝCH VYHLÁŠEK Č. 3/2007, Č. 3/2009, Č. 7/2009, Č. 1/2010, Č. 6/2010,

Více

Obec Olovnice, okres Kladno. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE O L O V N I C E č. 1/2004. o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci

Obec Olovnice, okres Kladno. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE O L O V N I C E č. 1/2004. o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Obec Olovnice, okres Kladno OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE O L O V N I C E č. 1/2004 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Zastupitelstvo obce Olovnice schválilo a vydává dne 24.5.2004

Více

MĚSTO JÍLOVÉ. Článek 1 Předmět a působnost vyhlášky

MĚSTO JÍLOVÉ. Článek 1 Předmět a působnost vyhlášky MĚSTO JÍLOVÉ Obecně závazná vyhláška č. 7/2009 o udržování čistoty veřejných prostranství, ochraně životního prostředí a ochraně veřejné zeleně na území města Zastupitelstvo města Jílového na svém zasedání

Více

Obecně závazná vyhláška obce Čakovičky č. 1/2006, o veřejném pořádku

Obecně závazná vyhláška obce Čakovičky č. 1/2006, o veřejném pořádku Obecně závazná vyhláška obce Čakovičky č. 1/2006, o veřejném pořádku zastupitelstvo obce Čakovičky schválilo a vydalo dne 30.11.2006 v souladu s ustanoveními 10, 35 a v souladu s ustanovením 84 odst. 2

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA. Města Mělníka, okres Mělník. I. Základní ustanovení

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA. Města Mělníka, okres Mělník. I. Základní ustanovení OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Města Mělníka, okres Mělník číslo 9/2004 O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, OPATŘENÍ K JEHO ZABEZPEČENÍ A ČISTOTĚ VE MĚSTĚ Zastupitelstvo města Mělníka schválilo a vydalo dne 21.12.2004 v souladu

Více

OBEC DĚPOLTOVICE. o zajišťování a ochraně veřejného pořádku

OBEC DĚPOLTOVICE. o zajišťování a ochraně veřejného pořádku OBEC DĚPOLTOVICE Obecně závazná vyhláška č. 2/2013 o zajišťování a ochraně veřejného pořádku Zastupitelstvo obce Děpoltovice se na svém zasedání dne 16.10.2013 usnesením z 18. Zasedání zastupitelstva obce

Více

Obecně závazná vyhláška obce Petříkov č. 2/2007 o veřejném pořádku na území obce Petříkov a Radimovice

Obecně závazná vyhláška obce Petříkov č. 2/2007 o veřejném pořádku na území obce Petříkov a Radimovice Obecně závazná vyhláška obce Petříkov č. 2/2007 o veřejném pořádku na území obce Petříkov a Radimovice Zastupitelstvo obce Petříkov se usneslo vydat dne 6.3.2007 v souladu s ustanovením 10, 35 a v souladu

Více

1 85 zákona č. 50/1976 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších

1 85 zákona č. 50/1976 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších Obecně závazná vyhláška města Lanškroun č. 4/2005 ze dne 21. 9. 2005 k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastňuje větší počet osob Zastupitelstvo Města Lanškroun se na svém zasedání

Více

O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, OPATŘENÍ K JEHO ZABEZPEČENÍ A ČISTOTĚ V OBCI

O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, OPATŘENÍ K JEHO ZABEZPEČENÍ A ČISTOTĚ V OBCI OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA obce Červené Pečky, číslo 1/2005 O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, OPATŘENÍ K JEHO ZABEZPEČENÍ A ČISTOTĚ V OBCI Zastupitelstvo obce Červené Pečky schválilo a vydalo dne 7.4.2005 v souladu s ust.

Více

Obec BOREČ, okres Mladá Boleslav. Obecně závazná vyhláška obce Boreč č.03/2006 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci

Obec BOREČ, okres Mladá Boleslav. Obecně závazná vyhláška obce Boreč č.03/2006 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Obec BOREČ, okres Mladá Boleslav Obecně závazná vyhláška obce Boreč č.03/2006 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Zastupitelstvo obce Boreč schválilo a vydává dne 9.3.2006.

Více

Obecně závazná vyhláška města Sedlčan ě. 5/2005

Obecně závazná vyhláška města Sedlčan ě. 5/2005 Obecně závazná vyhláška města Sedlčan ě. 5/2005 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě ve městě Zastupitelstvo města Sedlčany se na svém zasedání dne 5. prosince 2005, usnesením č. 221

Více

Obecně závazná vyhláška obce Dolní Břežany. o ochraně životního prostředí, udržování čistoty a veřejného pořádku na území obce Dolní Břežany

Obecně závazná vyhláška obce Dolní Břežany. o ochraně životního prostředí, udržování čistoty a veřejného pořádku na území obce Dolní Břežany Obecně závazná vyhláška obce Dolní Břežany o ochraně životního prostředí, udržování čistoty a veřejného pořádku na území obce Dolní Břežany č. 3/2005 platná v územních obvodu obce Dolní Břežany Zastupitelstvo

Více

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 13/2006, O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, VE ZNĚNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÝCH VYHLÁŠEK Č. 3/2007, Č. 3/2009, Č. 7/2009, Č. 1/2010, Č. 6/2010,

Více

Obec Byšice, okres Mělník

Obec Byšice, okres Mělník Obec Byšice, okres Mělník Obecně závazná vyhláška obce Byšice č. 5/2005, o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Zastupitelstvo obce Byšice schválilo a vydává dne 15.12.2005 v

Více

Obecně závazná vyhláška statutárního města Karviné č.4/2004

Obecně závazná vyhláška statutárního města Karviné č.4/2004 Obecně závazná vyhláška statutárního města Karviné č.4/2004 o stanovení podmínek k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastňuje větší počet osob schváleno: 25. května 2004 účinnost: 10.

Více

Úvodní ustanovení. Udržování čistoty a veřejného pořádku ve správním území obce Kyselka je povinností všech obyvatel, organizací a návštěvníků.

Úvodní ustanovení. Udržování čistoty a veřejného pořádku ve správním území obce Kyselka je povinností všech obyvatel, organizací a návštěvníků. Vyhláška Obce Kyselka k zajištění a ochraně veřejného pořádku v obci č.01/2003 Ve smyslu zákona č. 128/2000 Sb. o obcích v platném znění Úvodní ustanovení Udržování čistoty a veřejného pořádku ve správním

Více

NAŘÍZENÍ Moravskoslezského kraje

NAŘÍZENÍ Moravskoslezského kraje NAŘÍZENÍ Moravskoslezského kraje č. 1/2002 ze dne 27.6.2002 kterým se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastňuje větší počet osob (úplné znění se změnami a doplňky

Více

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 13/2006, O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, VE ZNĚNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÝCH VYHLÁŠEK Č. 3/2007, Č. 3/2009, Č. 7/2009, Č. 1/2010, Č. 6/2010,

Více

Nařízení města Nový Bydžov č. 1/2015 o tržním řádu (tržní řád)

Nařízení města Nový Bydžov č. 1/2015 o tržním řádu (tržní řád) Nařízení města Nový Bydžov č. 1/2015 o tržním řádu (tržní řád) Rada města Nový Bydžov se na svém zasedání dne. usnesením č. usnesla vydat na základě ustanovení 18 odst. 1 a 3 zákona č. 455/1991 Sb., o

Více

MĚSTO ŠTERNBERK. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011/vyhl., o veřejném pořádku

MĚSTO ŠTERNBERK. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011/vyhl., o veřejném pořádku MĚSTO ŠTERNBERK Obecně závazná vyhláška č. 1/2011/vyhl., o veřejném pořádku Zastupitelstvo města Šternberka se na svém zasedání dne 22. 6. 2011 usnesením č. 131/5 usneslo vydat na základě ustanovení 10

Více

Obec Miletín Obecně závazná vyhláška č.7/2003 O veřejném pořádku a čistotě obce

Obec Miletín Obecně závazná vyhláška č.7/2003 O veřejném pořádku a čistotě obce Obec Miletín Obecně závazná vyhláška č.7/2003 O veřejném pořádku a čistotě obce Zastupitelstvo obce Miletín schválilo dne 26.11.2003 vydat na základě ustanovení 84 odst. 2 písm. i) a v souladu s ustanovením

Více

MĚSTO CHROPYNĚ. například 3 písm. e) vyhlášky č. 137/1998 Sb., o obecných technických požadavcích na výstavbu, ČSN 73 0831 3

MĚSTO CHROPYNĚ. například 3 písm. e) vyhlášky č. 137/1998 Sb., o obecných technických požadavcích na výstavbu, ČSN 73 0831 3 MĚSTO CHROPYNĚ Obecně závazná vyhláška města Chropyně č. 8/2010, kterou se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastňuje větší počet osob Zastupitelstvo města Chropyně

Více

Obecně závazná vyhláška města Nové Město na Moravě č. 4/2016. k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na veřejných.

Obecně závazná vyhláška města Nové Město na Moravě č. 4/2016. k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na veřejných. a v souladu s 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřizen9, ve znění Veřejným pořádkem se rozumĺ souhrn společenských vztahů, které vznikají, rozvíjejĺ se a zanikají majetku. Pro

Více

Obec Nepřevázka. okres Mladá Boleslav. I. Základní ustanovení

Obec Nepřevázka. okres Mladá Boleslav. I. Základní ustanovení Obec Nepřevázka okres Mladá Boleslav Obecně závazná vyhláška obce Nepřevázka č. 1/2007 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Zastupitelstvo obce Nepřevázka schválilo a vydává

Více

Čl.1 Účel vyhlášky. Čl.2 Členění akcí dle místa konání a počtu osob (1) Akce ve vnitřním shromažďovacím prostoru

Čl.1 Účel vyhlášky. Čl.2 Členění akcí dle místa konání a počtu osob (1) Akce ve vnitřním shromažďovacím prostoru OBECNĚ ZÁVAZNÉ VYHLÁŠKA OBCE NEKOŘ č.2/2012 O stanovení podmínek k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastňuje větší počet osob na území obce Nekoř Zastupitelstvo obce Nekoř schválilo

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 4/2007 o veřejném pořádku

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 4/2007 o veřejném pořádku OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 4/2007 o veřejném pořádku Zastupitelstvo obce Mochov se na svém zasedání dne 21. 2. 2007, usnesením č. 200701 usneslo vydat v souladu s ustanoveními 10 a 35 a na základě 84 odst.

Více

Město Nová Role Obecně závazná vyhláška č. 3/2012 o zajišťování a ochraně veřejného pořádku

Město Nová Role Obecně závazná vyhláška č. 3/2012 o zajišťování a ochraně veřejného pořádku Město Nová Role Obecně závazná vyhláška č. 3/2012 o zajišťování a ochraně veřejného pořádku Zastupitelstvo města Nová Role se na svém zasedání konaném dne 30.1.2012 usnesením číslo 10/06-3 usneslo vydat,

Více

Obecně závazná vyhláška Města Adamova č. 4 /2012 O udržování čistoty a pořádku ve městě Adamově

Obecně závazná vyhláška Města Adamova č. 4 /2012 O udržování čistoty a pořádku ve městě Adamově Obecně závazná vyhláška Města Adamova č. 4 /2012 O udržování čistoty a pořádku ve městě Adamově Zastupitelstvo města Adamova se na svém 16. zasedání dne 26.9.2012 usnesením č 5. usneslo vydat podle 10

Více

Obecně závazná vyhláška č. 5/2011

Obecně závazná vyhláška č. 5/2011 STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Obecně závazná vyhláška č. 5/2011 k zabezpečení čistoty a veřejného pořádku na území města Karviné Schváleno: 26.04.2011 Účinnost: 11.05.2011 Zpracovatel: Kancelář tajemníka Zastupitelstvo

Více

MĚSTO PŘEROV KTEROU SE STANOVUJÍ PODMÍNKY K ZABEZPEČENÍ POŽÁRNÍ OCHRANY PŘI AKCÍCH, KTERÝCH SE ZÚČASTNÍ VĚTŠÍ POČET OSOB

MĚSTO PŘEROV KTEROU SE STANOVUJÍ PODMÍNKY K ZABEZPEČENÍ POŽÁRNÍ OCHRANY PŘI AKCÍCH, KTERÝCH SE ZÚČASTNÍ VĚTŠÍ POČET OSOB Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2003, MĚSTO PŘEROV KTEROU SE STANOVUJÍ PODMÍNKY K ZABEZPEČENÍ POŽÁRNÍ OCHRANY PŘI AKCÍCH, KTERÝCH SE ZÚČASTNÍ VĚTŠÍ POČET OSOB Zastupitelstvo města Přerova vydalo dne 19.2.2003

Více

Metodický materiál odboru veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstva vnitra

Metodický materiál odboru veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstva vnitra Metodický materiál odboru veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstva vnitra Vzor obecně závazné vyhlášky obce k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku dle 10 písm. a) zákona č. 128/2000

Více

Žádost o krátkodobý pronájem

Žádost o krátkodobý pronájem Žádost o krátkodobý pronájem Pořadatel odpovědná osoba : Příjmení : Adresa: Jméno: E-mail Název a adresa právnické osoby : IČ: DIČ: E-mail: Požadovaný termín : Datum : Od do hod. Požadavaná místnost k

Více

Úplné znění obecně závazné vyhlášky č. 5/2017,

Úplné znění obecně závazné vyhlášky č. 5/2017, Úplné znění obecně závazné vyhlášky č. 5/2017, o nočním klidu (úplné znění se změnami a doplňky provedenými obecně závaznou vyhláškou č. 3/2018 ze dne 7. 3. 2018) Zastupitelstvo města Ostravy se na svém

Více

Hřebečská 660, 273 43 Buštěhrad, IČ: 00234214 tel.: 312 250 301, fax: 312 278 030 Web: http://www.mestobustehrad.cz E-mail: meu@mestobustehrad.

Hřebečská 660, 273 43 Buštěhrad, IČ: 00234214 tel.: 312 250 301, fax: 312 278 030 Web: http://www.mestobustehrad.cz E-mail: meu@mestobustehrad. Město Buštěhrad Městský úřad Buštěhrad Hřebečská 660, 273 43 Buštěhrad, IČ: 00234214 tel.: 312 250 301, fax: 312 278 030 Web: http://www.mestobustehrad.cz E-mail: meu@mestobustehrad.cz Obecně závazná vyhláška

Více

MĚSTA TIŠNOVA č. 3/2006,

MĚSTA TIŠNOVA č. 3/2006, OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA TIŠNOVA č. 3/2006, kterou se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastňuje větší počet osob Zastupitelstvo města Tišnova se na svém zasedání

Více

Nařízení města Žamberka č. 5/2016, kterým se vydává tržní řád (tržní řád)

Nařízení města Žamberka č. 5/2016, kterým se vydává tržní řád (tržní řád) Nařízení města Žamberka č. 5/2016, kterým se vydává tržní řád (tržní řád) Číslo nařízení: 5/2016 Vydání č.: 01 Výtisk č.: 01 Platnost od: 31.08.2016 Účinnost od : 15.09.2016 Platnost do: Zpracoval: JUDr.

Více

VYHLÁŠKA OBCE HRÁDEK č. 1/1994

VYHLÁŠKA OBCE HRÁDEK č. 1/1994 Obec Hrádek VYHLÁŠKA OBCE HRÁDEK č. 1/1994 o vzhledu, čistotě, pořádku a ochraně životního prostředí Zastupitelstvo obce Hrádek schválilo na svém jednání dne 11.3.l994 podle zákona o obcích č. 367/l99O

Více

č. 2/2008 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství

č. 2/2008 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství M Ě S T O S E M II L Y OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2008 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Semily se na svém zasedání dne 22. května 2008 usnesením č.

Více

5/2011. Obecně závazná vyhláška. Statutárního města Karviná

5/2011. Obecně závazná vyhláška. Statutárního města Karviná Systém ASPI - stav k 9.11.2014 do částky 101/2014 Sb. a 31/2014 Sb.m.s. 5/2011 - o čistotě a veřejném pořádku - poslední stav textu Změna: 13/2011 5/2011 Obecně závazná vyhláška Statutárního města Karviná

Více

Obecně závazná vyhláška města Lanškroun č. 2/2015, o zákazu konzumace alkoholických nápojů a kouření na veřejných prostranstvích

Obecně závazná vyhláška města Lanškroun č. 2/2015, o zákazu konzumace alkoholických nápojů a kouření na veřejných prostranstvích Obecně závazná vyhláška města Lanškroun č. 2/2015, o zákazu konzumace alkoholických nápojů a kouření na veřejných prostranstvích Zastupitelstvo města Lanškroun rozhodlo dne 22.04.2015 usnesením č. 20/2015

Více

Nařízení města Lanškroun č. 4/2007, tržní řád

Nařízení města Lanškroun č. 4/2007, tržní řád Nařízení města Lanškroun č. 4/2007, tržní řád Rada města Lanškrouna na svém zasedání dne 17.12.2007 usnesením č. 952/2007, vydala na základě ustanovení 18, odst. 1 a 3 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském

Více

Vyhláška E 2/2003 města Čelákovic, kterou se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastní větší počet osob. Čl.

Vyhláška E 2/2003 města Čelákovic, kterou se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastní větší počet osob. Čl. Vyhláška E 2/2003 města Čelákovic, kterou se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastní větší počet osob Zastupitelstvo města Čelákovic se dne 24.9.2003 usneslo vydat

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 10. 2009 Bod pořadu jednání: Návrh obecně závazné vyhlášky Statutárního města Liberec o veřejném pořádku Zpracovala: odbor,

Více

*MUBLX008NF0T* MUBLX008NF0T. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 6/2017 o pravidlech pohybu psů na veřejných prostranstvích

*MUBLX008NF0T* MUBLX008NF0T. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 6/2017 o pravidlech pohybu psů na veřejných prostranstvích ** OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 6/2017 o pravidlech pohybu psů na veřejných prostranstvích Zastupitelstvo města Blatná se na svém zasedání konaném dne 13.12.2017 usneslo (usnesení č. 100/2017) vydat na základě

Více

Obec Veselíčko. Obecně závazná vyhláška Obce Veselíčko č. 2/2013. Tržní řád

Obec Veselíčko. Obecně závazná vyhláška Obce Veselíčko č. 2/2013. Tržní řád Obecně závazná vyhláška Obce Veselíčko č. 2/2013 Tržní řád Zastupitelstvo obce Veselíčko se na svém zasedání dne 3. dubna 2013 usnesením č. 5A) usneslo vydat v souladu s ustanoveními 18 zákona č. 455/1991

Více

Město Rotava Obecně závazná vyhláška města Rotavy č. 4/2018. O čistotě a veřejném pořádku ve městě. Článek 1 Úvodní ustanovení

Město Rotava Obecně závazná vyhláška města Rotavy č. 4/2018. O čistotě a veřejném pořádku ve městě. Článek 1 Úvodní ustanovení Město Rotava Obecně závazná vyhláška města Rotavy č. 4/2018 O čistotě a veřejném pořádku ve městě Zastupitelstvo města Rotavy se na svém zasedání dne 25. 06. 2018, usnesením č. 104/6/18, usneslo vydat

Více

1. Identifikační číslo. 2. Kód. 3. Pojmenování (název) životní situace. Pravidla pro pořádání kulturních, sportovních a společenských akcí

1. Identifikační číslo. 2. Kód. 3. Pojmenování (název) životní situace. Pravidla pro pořádání kulturních, sportovních a společenských akcí 1. Identifikační číslo 2. Kód 3. Pojmenování (název) životní situace Pravidla pro pořádání kulturních, sportovních a společenských akcí 4. Základní informace Pořadatel kulturní, sportovní nebo společenské

Více

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. Čl. 1

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. Čl. 1 Obecně závazná vyhláška Statutárního města Hradec Králové č. 3/2005, kterou se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se účastní Zastupitelstvo města Hradec Králové se na svém

Více

Tržní řád. Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Předmět úpravy

Tržní řád. Článek 1 Úvodní ustanovení. Článek 2 Předmět úpravy Tržní řád Rada města Jevíčko se na svém zasedání dne 27. 1. 2014 usnesením č. 22/85 usnesla vydat na základě ustanovení 18 odst. 1 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon),

Více

OBECČAKOV. Obecně závazná vyhláška. obce ČAKOV č. 01/2013, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství v obci Čakov

OBECČAKOV. Obecně závazná vyhláška. obce ČAKOV č. 01/2013, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství v obci Čakov Obecně závazná vyhláška obce, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství a vymezují prostory pro volné pobíhání psů OBECČAKOV Obecně závazná vyhláška obce ČAKOV č. 01/2013, kterou

Více

Město Veselí nad Moravou Obecně závazná vyhláška č. 2/2017 o některých omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku

Město Veselí nad Moravou Obecně závazná vyhláška č. 2/2017 o některých omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku č. j. MVNM/39123/2017/KS Město Veselí nad Moravou Obecně závazná vyhláška č. 2/2017 o některých omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Zastupitelstvo města Veselí nad

Více

Obec Prusinovice Zámčisko 350, 768 42 Prusinovice IČO:00287644. Nařízení obce Prusinovice č. 1/2012, kterým se vydává

Obec Prusinovice Zámčisko 350, 768 42 Prusinovice IČO:00287644. Nařízení obce Prusinovice č. 1/2012, kterým se vydává Obec Prusinovice Zámčisko 350, 768 42 Prusinovice IČO:00287644 Nařízení obce Prusinovice č. 1/2012, kterým se vydává TRŽNÍ ŘÁD Zastupitelstvo obce Prusinovice se na své veřejné schůzi dne 13.12.2012 usnesla

Více

Obec JANKOVICE. Nařízení obce Jankovice č.1/2017, kterým se vydává tržní řád

Obec JANKOVICE. Nařízení obce Jankovice č.1/2017, kterým se vydává tržní řád Obec JANKOVICE Nařízení obce Jankovice č.1/2017, kterým se vydává tržní řád Zastupitelstvo obce Jankovice se rozhodlo dne 15.05.2017, usnesením č. 18/5/2017 vydat na základě ustanovení 18 odst. 1 a 3 zákona

Více

Nařízení obce Lelekovice č. 1/2013, kterým se vydává tržní řád. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Nařízení obce Lelekovice č. 1/2013, kterým se vydává tržní řád. Čl. 1 Úvodní ustanovení Nařízení obce Lelekovice č. 1/2013, kterým se vydává tržní řád Zastupitelstvo obce Lelekovice se na svém zasedání dne 23.9.2013 usneslo vydat na základě 18 odst. 1 a 3 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském

Více

_M_ě_s_to B_ře_c_l_a_v ~

_M_ě_s_to B_ře_c_l_a_v ~ _M_ě_s_to B_ře_c_l_a_v ~ Obecně závazná vyhláška č. 3 /2011 o veřejném pořádku a čistotě města Zastupitelstvo města Břeclavi se na svém zasedání Č. 6 dne 22. června 2011 usneslo vydat na základě ustanovení

Více