Výbor ČS Unie, Sázava Příloha č. 11 ZP RÁVA ODDĚLENÍ OSOBNÍ SLUŽBY EVANGELI ZACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výbor ČS Unie, Sázava 27 28.11.2005 Příloha č. 11 ZP RÁVA ODDĚLENÍ OSOBNÍ SLUŽBY EVANGELI ZACE"

Transkript

1 ZP RÁVA ODDĚLENÍ OSOBNÍ SLUŽBY EVANGELI ZACE 1. Informace o službě církve ve velkoměstech Č S unie : A. České sdružení V Praze je připravován projekt Mladí pro Ježíše za řízení ASI. Klíčovou roli mají hrát mladí lidé. Projekt podporuje ČS a vytváří ASI. Jsou vytvořeny tři týmy, 3 fáze (1. motivace, 2. příprava setkávání, internet, bohoslužby mládeže s cílem vytvořit jádro skupiny, 3. vlastní evangelizace). Vzniká konkrétní projekt, který bude předložen výboru ČS. Není rozhodnuto zda to bude založen nový sbor nebo půjde o klasickou evangelizaci s klasickými biblickými přednáškami nebo zda bude zřízeno komunitní centrum. B. Slovenské sdružení Je určen vedoucí. Cílovou skupinou budou mladí lidé. Místo Bratislava. Je vypracován projekt na založení mládežnického sboru buňkového typu v Bratislavě, je zapojeno 7 skupin mladých lidí. V současnosti běží první etapa projektu. C. MSS Rozhodnuto, že projekt bude v Brně i v Ostravě. Probíhá výběr vedoucích pro obě velkoměsta. Vše je ve fázi vytváření projektu. 2. Skupinový 10 měsíční projekt KE Projekt probíhá. 3. Knihy pro laické aktivity v církvi A) Proč jsme vůbec tady autor Rick Warren Kniha bude představena jako studijní materiál pro duchovní obnovu. Sborům bude program s misijní knihou představen jako dobrovolný. Sbory obdrží k objednávce průvodní dopis s informacemi o uvedené knize. B) V roce 2006 bude vydána brožurka Velký obrat. Jedná se o nabídku tiskoviny prvního kontaktu pro evangelizační práci. C) Kniha R. Burrilla Zdravá církev kniha je připravena do tisku. Jde o knihu, která podporuje myšlenky Ch. Schwarze z knihy Přirozený růst církve D) Kniha Emocionálně zdravá církev autor Peter Szazzero Je připravena tak, aby mohla vyjít začátkem roku Materiál pro neslyšící Připravujeme 3 DVD pro neslyšící (titulky k nadabovaným programům). 5. Byly vydány materiály od D. J. Jamese Představení principů fungování holistických buňkových skupin a cesta učednictví 6. Letní konference X change (Church planting ) Ve Friedensau ve dnech července a v Maďarsku v Budapešti ve dnech proběhly letní konference Church planting, kterých se zúčastnili někteří kazatelé z naší unie.

2 7. Motivační setkání Ve dnech proběhlo v Kroměříži motivační setkání laiků. Téma: Evangelium v sekulárním a postmoderním světě Přednášel Jon Paulien, profesor Nového zákona z Andrewsovy univerzity v USA. Setkání se zúčastnilo 290 členů církve ze všech našich tří sdružení Č S unie. K této příležitosti byla připravena a účastníkům nabídnuta kniha autora Jona Paulina Evangelium v proměnách času 8. Film Narnie v příštím roce bude v našich kinech promítán film Narnie (již od ledna 2006), alegorické zpracování knihy Zjevení podle C. S. Lewise (Letopisy Narnie). Připravujeme pomocné materiály s kterými by se dalo pracovat v kinech i následně s oslovenými lidmi. 9. Plán akcí oddělení evangelizace Č S unie pro rok ledna Sázení, Zábřeh na Moravě 21. února UVE, Brno Matrix, Sázava 9. dubna Inkubátor, Zábřeh na Moravě 18. května Sázení, Zábřeh na Moravě 23. května UVE, Brno Matrix, Stockholm X Change, Kroměříž 19. září UVE, Brno 21. září Sázení, Zábřeh na Moravě Matrix, Stockholm Motivační setkání v Kroměříži s br. Simpsonem 29. října Inkubátor, Zábřeh na Moravě 21. listopadu UVE, Brno Oddělení evangelizace ČS CASD zpráva za r ok 2005 Zakládání sborů a komunitní centra Hradec Králové Komunitní centrum B+ (projekt zakládání sborů) Nadále je poskytována pestrá nabídka programů naplňování potřeb, pokračuje navazování vztahů. V tomto roce projevili někteří návštěvníci duchovní zájem, první 3 studují Bibli, od podzimu jsou nabízeny duchovní témata přednášek a večerů (umění meditace přihlášeno 8 lidí, nebezpečí okultismu, přednášky o proroctvích). Týdně přijde do centra asi 100 návštěvníků. Plzeň Klubové centrum Klíč (při nově založeném sboru Plzeň 2) Nadále je poskytována pestrá nabídka programů, některé z nich byly omezeny tak, aby bylo možné budovat zdravé duchovní základy sboru a celé služby (skupinky osobního růstu, holistické skupiny). Týdně centrum navštíví asi návštěvníků (v závislosti na programech). V tomto roce v centru probíhá kurz Bible a na sobotní bohoslužby přichází první návštěvníci. V tomto roce také ve sboru došlo k nastavení koncepce práce a vypracování metodiky systematického vedení návštěvníků i členů sboru ke Kristu a plnému učednictví. V tom se projevuje pozitivní vliv účasti vedoucích komunitních center na letním semináři zakládání sborů X Change ve Friedensau, stejně jako unijního modulu Sázení.

3 Hronov Společenské centrum Hronov Padolí Centrum bylo otevřeno v říjnu 2004, i zde jsou nabízeny četné programy a aktivity. Týdně navštíví centrum asi návštěvníků, probíhá budování a prohlubování vztahů s lidmi. Laická služba Buňkové skupiny Seminář o Buňkových skupinách (br. Don James), Praha a setkání Dona Jamese s kazateli ČS a ve skupinkách několika sborů ČS vydané materiály: Představení principů fungování holistických buňkových skupin a cesta učednictví (vydáno v září 2005) další v přípravě internet: před spuštěním je internetový prostor na stránkách ČS věnovaný buňkovým skupinám (materiály, prezentace, diskuzní fórum), který by měl sloužit pro celou ČR. Motivační setkání v Kroměříži v říjnu přítomno 95 účastníků z ČS (stoupající tendence)! Přirozený růst církve (NCD) Zapojeno celkem 8 sborů (7 nově v tomto roce), 1 sbor začal druhý cyklus procesu NCD Sow one billion (SKK) Nedaří se oslovovat veřejnost prostřednictvím nabídek korespondenčních kurzů (pouze 38 studentů), je potřeba tuto situaci blíže analyzovat. Misijní aktivity sborů V celé řadě sborů (ale zdaleka ne ve všech) probíhají nejrůznější misijní aktivity (např. programy naplňování potřeb mosty, kluby zdraví, kurzy Alfa, evangelizační přednášky atd.). Oddělení evangelizace MSS zpráva za rok 2005 Zakládání sborů a služba veřejnosti Ostrava, Brno Oba projekty jsou ve fázi přípravy. Zábřeh na Moravě Dále probíhá činnost komunitního centra Alfa (jazykové kurzy, práce s dětmi, cvičení pro ženy). Skupina při sdružení Nová šance, organizuje svoji činnost v malých skupinkách osobního růstu a v holistických skupinách s komplexní náplní. Břeclav Pokračuje činnost v Mamina klubu. Byly vytvořeny skupinky, které se pravidelně setkávají. Před nedávnem byla zřízena pěvecká skupina Gospel jak pro dospělé, tak i pro děti do které se aktivně zapojují noví lidé a děti z města. Holešov Pokračuje činnost Mateřského centra Srdíčko, ve kterém se v sobotu odpoledne setkává skupinka ke studiu Bible a ke zpěvu.

4 Ostrava, Přerov Další místa, ve kterých byly zřízeny Kluby maminek a svoji činnost provozují na půdě našich sborů. Veřejná evangelizace Třinec Tři místní sbory se společně zapojily do veřejné evangelizace, kterou vedl br. Pavel Šimek předseda Č S unie (devět setkání). Bystřice nad Olší Zde proběhla veřejná evangelizace s br. Emanuelem Dudou ze Slovenského sdružení (patnáct setkání, návštěvnost přátel). Ostrava Michálkovice Proběhla evangelizace s materiály Most k životu (návštěvnost 5 7 přátel). Mostové programy V mnoha městech MSS proběhly mostové programy zaměřené na zvládání stresu, kurzy odvykání kouření a další veřejné přednášky a kurzy. Kluby zdraví V MSS provozuje svoji činnost 35 klubů. V letošním roce proběhl celostátní projekt Kluby zdraví Činnost KE V MSS pracuje 16 knižních evangelistů na plný čas a 17 na částečný. V roce 2005 proběhlo celkem deset skupinových akcí KE (Hnojník, Tišnov, Štramberk, Žďár n. S., Zábřeh n. M., Telč, Bílovec, Ostrava Michálkovice, Letovice a Havířov, kde se uskutečnila letní akce mládeže). Důležitá je následná práce sborů s kontaktovanými lidmi. Zpracoval: Za Č S unii: Petr Pimek Za ČS CASD: Jiří Tomášek Za MSS CASD: Petr Pimek

5 ZPRÁVA ZA ODD. OSOBNÍ SLUŽBY PRI SZ CASD za rok 2005 V súlade s programovým vyhlásením našej cirkvi a cieľmi uznesenia konferencie SZ CASD, priebežne realizujeme: 1. Misijný projekt Evanjelium do každej domácnosti : a) Vymedzili a určili sme zodpovednosť za presne definovanú lokalitu zboru s počtom domácnosti. b) Na zboroch prebehlo naplánovanie roznesenia presného počtu letákov KKB s lokálnym aj časovým harmonogramom. Doteraz sa do roznášania zapojilo asi 70% všetkých zborov. Boli vytlačené 4 druhy nových ponukových letákov KKB, rozšírené o semináre. c) V súčasnosti sa snažíme zapojiť aspoň 10% laikov zborov do priamej evanjelizačnej práce v projekte Evanjelium do každej domácnosti a to: vytypovaním laikov z radov členov zboru, ochotných venovať sa prihláseným záujemcom o KKB a ich prípravou a vyškolením pre službu, prostredníctvom miestnych kazateľov 2. Ponúkame zborom účasť na systématickej evanjelizačnej práci v procese raste zboru (plánovanie analýza, príprava služba, realizácia evanjelizačné programy, následná práca poverenie). Zapájame kazateľov do možnosti rozvoja skupiniek na typ bunkového zboru a získavame nové skúsenosti s vlastnými skupinkami. 3. Otvorili sme www stránku s informáciami o holistickej skupinke a bunkovom zbore. Pripravujeme ďalšie materiály a školenia s vedúcimi bunkových skupín. 4. Vypracovali sme projekt založenia mládežníckeho zboru v Bratislave v rámci projektu GK a zrealizovali jeho prvú etapu. V súčasnosti pokračujeme na príprave vytvorenia Komunitného centra mladých. 5. Pripravujeme zapojenie dvoch párov evanjelistov do práce na bielych miestach. 6. V oblasti zdravotnej evanjelizácie pokračujeme vo vzdelávacom procese lektorov v spolupráci s LL Univerzitou, pravidelnej činnosti Klubov zdravia a v realizovaní Táborov zdravia. 7. V spolupráci s vedúcimi Klubov zdravia sme zahájili proces transformácie tímov vedúcich Kluby zdravia na Bunkové skupiny. 8. Na viacerých školách a škôlkach v SR pokračuje realizácia detského projektu Filipovi kamaráti. Kern Bohumil Ved.odd.OS pri SZ CASD

Plán akcí Česko-Slovenské unie v roce 2012

Plán akcí Česko-Slovenské unie v roce 2012 Konečná verze schválená Výborem unie LEDEN / JANUÁR ÚNOR / FEBRUÁR Oddělení Akce ČSU Místo Akce GK a EUD Instituce Akce Místo Akce 9.1. ČS Setkání kazatelů ČS -Smíchov 10.1 UV Výchovy 12.1 Setkání tajemníků

Více

Plán akcí Česko-Slovenské unie v roce 2015 verze schválená výborem unie, aktualizovaná 14. 1. 2015

Plán akcí Česko-Slovenské unie v roce 2015 verze schválená výborem unie, aktualizovaná 14. 1. 2015 LEDEN Oddělení/Instituce Akce Místo Téma/Sbírka 03.01. so 3.1. Den modlitby a půstu 4.-11.1. Zdraví Zimní tábor zdraví Račková Dolina 07.01. st Teol. seminář Den otevřených dveří Sázava 7.-17.1. 10 dní

Více

ČS kalendář 2010 - celkový přehled měsíc den oddělení akce místo

ČS kalendář 2010 - celkový přehled měsíc den oddělení akce místo ČS kalendář 2010 - celkový přehled měsíc den oddělení akce místo Leden 11. ČS (kancelář sdružení - nebo kazatelské oddělení) Společná pastorálka Praha - Smíchov 15.-17. oddělení mládeže 2. Vytax I. 18.

Více

Plán akcí MSS a Česko-Slovenské unie v roce 2015

Plán akcí MSS a Česko-Slovenské unie v roce 2015 Plán akcí MSS a Česko-Slovenské unie v roce 2015 Leden Datum Tématické dny a sbírky 3. 1. Den modlitby a půstu 4. - 11. 1. ne-ne Zdraví Zimní tábor zdraví Račkova Dolina, SK 7. 1. st Teol. seminář Den

Více

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY 1.10. 09 Základy křesťanské víry Brno http://old.inriroad.cz/ 1.10. 09 Modlitební skupinka Brno http://old.inriroad.cz/ 1.10. 09 Čajovna Brno http://old.inriroad.cz/

Více

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY 8.1. 10 Benefiční večeře v Chateau St.Havel Praha karin.pospisilova@ftn.cz 8.1. 10 Studium ev. Jana Jindřichův Hradec vojackovajana@seznam.cz; 775 633 088 9.1.

Více

PLÁN AKCÍ ČESKÉHO SDRUŽENÍ 2015

PLÁN AKCÍ ČESKÉHO SDRUŽENÍ 2015 LEDEN ÚNOR BŘEZEN PLÁN AKCÍ ČESKÉHO SDRUŽENÍ 2015 Datum Pořádá/Témat. dny Název akce 3. Den modlitby a půstu 7. Teologický seminář Den otevřených dveří 7. - 17. 10 dní modliteb za vylití Ducha svatého

Více

PLÁN AKCÍ CASD V ČESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2018 last update 12/12/2017 Datum

PLÁN AKCÍ CASD V ČESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2018 last update 12/12/2017 Datum PLÁN AKCÍ CASD V ČESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2018 last update 12/12/2017 Datum po 1/1 svátek CZ, SK 6/1 svátek SK 6/1 Den modlitby a půstu st 10/1 ATI Setkání vedoucích kateder ATI Brno čt 11/1 INRIroad

Více

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY 24.10. 09 Gospel party Praha www.casd.cz 24.10. 09 Múzička Lučenec http://lucenec.casd.sk/oddelenia-zboru/deti-a-mladez/ 24.10. 09 Evangelium v postm. světě Frýdek-Místek

Více

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY 1.1. 10 Bohoslužba chval Nová pieseň Opava http://www2.casd.cz/opava/ 1.1. 10 Společné zahájení soboty a nového r. Frýdek-Místek http://frydek.net/view.php?cisloclanku=2009120804

Více

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY 9.-16.1. 10 Týden náboženské svobody 241 471 939 12.1. 10 O čem všem je Bible Napajedla http://napajedla.casd.cz/ 12.1. 10 Příčiny vzniku české reformace Praha

Více

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY 30.10. 09 Společné zahájení soboty Frýdek-Místek http://frydek.net/main.php 30.10.-1.11. 09 Inkubátor + setkání aktiv. KC Karolína 775 789 007 31.10. 09 Stretnutie

Více

Přehled sborových aktivit

Přehled sborových aktivit Přehled sborových aktivit Sbor CASD Brno - Střední 10 aktualizováno 10. 1. 2019 LEDEN 2019 1. 1. út 10.00 Novoroční vycházka Klub zdraví 4. 1. pá 18.00 Setkání mládeže (+ od 16.30 zkouška zpěvu) Mládež

Více

Přehled sborových aktivit

Přehled sborových aktivit Přehled sborových aktivit Sbor CASD Brno - Střední 10 aktualizováno 15. 10. 2018 ZÁŘÍ 2018 2. 9. ne 16.00 CESTA - koncert v jeskyni Býčí skála Cesta 7. - 9. 9. pá - ne Plánovací víkendovka INRI road 8.

Více

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY 26.1. 10 Protistresový seminář Kdo jsem? Podbořany www.podborany.net/item/kulturni-dum-podborany/category/kultura 26.1. 10 Filmáček Olomouc www.inriroad-olomouc.cz

Více

Činnost oddělení evangelizace v roce 2007. V rámci Č-S unie a MSS

Činnost oddělení evangelizace v roce 2007. V rámci Č-S unie a MSS Činnost oddělení evangelizace v roce 2007 V rámci Č-S unie a MSS V rámci našeho Moravskoslezského sdružení sbory každoročně připravují plán evangelizačních aktivit. Nebylo by technicky zvládnutelné popsat

Více

Přehled sborových aktivit

Přehled sborových aktivit Přehled sborových aktivit Sbor CASD Brno - Střední 10 aktualizováno 13. 10. 2017 ZÁŘÍ 2017 11. 9. po 17:00 1. schůzka po prázdninách - Pandy i Plejády Pathfinder 11. 9. po 19:00 ZOB Atmosféra 16. 9. so

Více

VINOHRADSKÝ ZPRAVODAJ

VINOHRADSKÝ ZPRAVODAJ VINOHRADSKÝ ZPRAVODAJ 44/2010 Modlitebna CASD - Londýnská 30 - Praha 2 - Vinohrady CÍRKEV ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE P r o g r a m s o b o t n í b o h o s l u ž b y 6. listopadu 2010 9.30-10.30 Sobotní škola

Více

TADEÁŠ FIRLA 2012-2014 NÁPLŇ MÉHO ŽIVOTA A POSLÁNÍ KAZATELSKÉ SLUŽBY

TADEÁŠ FIRLA 2012-2014 NÁPLŇ MÉHO ŽIVOTA A POSLÁNÍ KAZATELSKÉ SLUŽBY NÁPLŇ MÉHO ŽIVOTA A POSLÁNÍ KAZATELSKÉ SLUŽBY TADEÁŠ FIRLA 2012-2014 PROFESNÍ OBLAST POSTOJE A ČINNOST KÁZÁNÍ A VYUČOVÁNÍ Nedělní bohoslužby Biblické hodiny Vysluhování svátostí Setkání vedoucích Příprava

Více

PLÁN AKCÍ CASD V ČESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2019 aktualizace 28/11/2018 Datum

PLÁN AKCÍ CASD V ČESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2019 aktualizace 28/11/2018 Datum PLÁN AKCÍ CASD V ČESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2019 aktualizace 28/11/2018 Datum út 1.1 svátek CZ, SK 5.1 Den modlitby a půstu 6.1 svátek SK st- 9.-19.1 10 dní modliteb za vylití Ducha svatého čt 10.1 KP

Více

11.12.2010 49/2010 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

11.12.2010 49/2010 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 11.12.2010 49/2010 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 9.30 10.30 Sobotní škola 10.30 10.45 Přestávka 11.prosince 2010 Společná píseň

Více

PLÁN AKCÍ CASD V ĆESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2017 last update 12/12/2016 Datum

PLÁN AKCÍ CASD V ĆESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2017 last update 12/12/2016 Datum PLÁN AKCÍ CASD V ĆESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2017 last update 12/12/2016 Datum leden ČSU Návštěva Ukrajinské unie Kyjev, Ukrajina ne 1/1 svátek CZ, SK 6/1 svátek SK po 9/1 ATI Setkání vedoucích kateder

Více

Přehled sborových aktivit

Přehled sborových aktivit Přehled sborových aktivit Sbor CASD Brno - Střední 10 aktualizováno 20. 9. 2018 ZÁŘÍ 2018 2. 9. ne 16.00 CESTA - koncert v jeskyni Býčí skála Cesta 7. - 9. 9. pá - ne Plánovací víkendovka INRI road 8.

Více

Vinohradský zpravodaj

Vinohradský zpravodaj Vinohradský zpravodaj Program sobotní bohoslužby Oznámení sboru Vinohrady Dnes k nám při dopolední bohoslužbě kázáním poslouží Michal Balcar. Odpoledne promluví Marek Jonczy. Příští sobotu kázáním poslouží

Více

PLÁN AKCÍ CASD V ĆESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2017 last update 4/5/2017 Datum

PLÁN AKCÍ CASD V ĆESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2017 last update 4/5/2017 Datum PLÁN AKCÍ CASD V ĆESKO-SLOVENSKÉ UNII pro rok 2017 last update 4/5/2017 Datum leden ČSU Návštěva Ukrajinské unie Kyjev, Ukrajina ne 1/1 svátek CZ, SK 6/1 svátek SK po 9/1 ATI Setkání vedoucích kateder

Více

/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 26.3.2011 12/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 26.března 2011 9.30 12.00 Bohoslužba Večeře Páně uvádí br. Bohumil Špinar ml.

Více

/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 10.3.2012 10/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 10. března 2012 9.30 10.30 Sobotní škola uvádí Haluzová Helena 10.30 10.45 Přestávka

Více

Přehled sborových aktivit

Přehled sborových aktivit Přehled sborových aktivit Sbor CASD Brno - Střední 10 aktualizováno 13. 4. 2018 LEDEN 2018 31. 12. - 1. 1. ne - po Společný Silvestr Mládež 1. 1. po 10.00 Novoroční vycházka (Bystrc / Přístaviště) Klub

Více

/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 23.4.2011 16/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 23.dubna 2011 9.30 12.00 Bohoslužba Večeře Páně uvádí br. Bohumil Špinar ml.

Více

Vinohradský zpravodaj

Vinohradský zpravodaj Vinohradský zpravodaj Program sobotní bohoslužby Oznámení sboru Vinohrady Dnes při dopolední bohoslužbě poslouží kázáním bratr Marek Jonczy. Při odpoledním setkání promluví Drahomíra Roubíčková. Příští

Více

SYSTÉM. Mgr. Petr Kuš 24. června 2010 Institut pro místní správu Praha, vzdělávací středisko Benešov

SYSTÉM. Mgr. Petr Kuš 24. června 2010 Institut pro místní správu Praha, vzdělávací středisko Benešov SYSTÉM VZDĚLÁVÁNÍ LEKTORŮ Mgr. Petr Kuš 24. června 2010 Institut pro místní správu Praha, vzdělávací středisko Benešov Specifika vzdělávání lektorů v Institutu pro místní správu Praha velmi početný lektorský

Více

6 / 2016 [ZPRAVODAJ ODDĚLENÍ EVANGELIZACE]

6 / 2016 [ZPRAVODAJ ODDĚLENÍ EVANGELIZACE] z obsahu zpravodaje Nabídka levného tisku pro evangelizační akce Facebook ČS vás zviditelní, pokud budete chtít Poslední příležitost odebrat starší materiály Nabídka evangelizačních materiálů zdarma Nabídka

Více

Misijní práce + další vzdělávání

Misijní práce + další vzdělávání Apoštolská církev ve spolupráci s NLI Europe Zakládání nových sborů Moravskoslezská oblast 2005-2011 Hlučín Jablunkov Opava Nový Jičín Orlová Příbor Zkušenosti i výzkumy ukazují, že nejefektivnější způsob

Více

Vinohradský zpravodaj

Vinohradský zpravodaj Vinohradský zpravodaj č. 26/19 22.6.2019 Sbor Církve adventistů sedmého dne Praha-Vinohrady Londýnská 30, 120 00 Praha 2 www.sborvinohrady.cz Program sobotní bohoslužby 9:30 10:30 Sobotní škola uvádí Josef

Více

Církev ve světle druhého příchodu Ježíše Krista

Církev ve světle druhého příchodu Ježíše Krista Jon Paulien Pavlovy listy Tesalonickým Církev ve světle druhého příchodu Ježíše Krista Obsah Osnova listů apoštola Pavla do Tesaloniky...9 První list do Tesaloniky...9 Druhý list do Tesaloniky...10 1.

Více

Oddelenie zdravia vízie a ciele na obdobie r. 2010

Oddelenie zdravia vízie a ciele na obdobie r. 2010 Oddelenie zdravia vízie a ciele na obdobie 2009-14 r. 2010 (19.1.;30.3.;22.6.;30.9.) Zahájiť proces zjednocovania organizačnej a administratívnej štruktúry oboch OZ ŽaZ v ČSU. Príprava manuálu pre organizovanie

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 Obsah : 1. Cíle sdružení 2. Zpráva o činnosti 3. Finanční zpráva 4. Koncepce sdružení a jeho cíle na rok 2011 5. Poděkování 6. Sídlo a kontakty Cíle sdružení Od 27.4.2009 jsme občanské

Více

28.5.2011 21/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

28.5.2011 21/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 28.5.2011 21/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 28. května 2011 9.30 10.30 Sobotní škola - uvádí Liebl Petr Společná píseň č.

Více

18.2.2012 7/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

18.2.2012 7/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 18.2.2012 7/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 18. února 2012 9.30 10.30 Sobotní škola uvádí Martásková Libuše 10.30 10.45 Přestávka

Více

VINOHRADSKÝ ZPRAVODAJ

VINOHRADSKÝ ZPRAVODAJ VINOHRADSKÝ ZPRAVODAJ 12/2010 Modlitebna CASD - Londýnská 30 - praha 2 - Vinohrady CÍRKEV ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE P R O G R A M S O B O T N Í B O H O S L U Ž B Y 20. března 2009 9.30-10.30 Sobotní škola

Více

Plán akcí MSS a unie v roce 2013

Plán akcí MSS a unie v roce 2013 Plán akcí MSS a unie v roce 2013 leden únor březen Akce Akce 6.1. Mládež Volejbalový turnaj Frýdek-Místek 9.1. Pedagogická rada TS Sázava 9.-19.1. 10 dní modliteb za vylití Ducha svatého 12.-13.1. Teolog.

Více

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město Výroční zpráva 2007 Křesťanský sbor Praha Jižní Město Hrabákova 1969, Praha 4, 148 00 tel.: 603 174 268 e-mail: KS.PRAHA.JM@POST.CZ www.ksjm.ecn.cz Obsah Poslání, základní orientace Cílová skupina (oblast)

Více

Jednotlivé etapy projektu Podpora vytváření systému terénní sociální práce. Podpora vytváření systému TSP vytvoření metodických příruček

Jednotlivé etapy projektu Podpora vytváření systému terénní sociální práce. Podpora vytváření systému TSP vytvoření metodických příruček Jednotlivé etapy projektu Podpora vytváření systému terénní sociální práce První etapa projektu Podpora vytváření systému TSP vytvoření metodických příruček Průběh realizace říjen 2006 duben 2007 Realizátor

Více

Vinohradský zpravodaj

Vinohradský zpravodaj Vinohradský zpravodaj Program sobotní bohoslužby Oznámení sboru Vinohrady Dnes při dopolední i odpolední bohoslužbě poslouží kázáním bratr Michal Balcar. Taktéž příští sobotu kázáním poslouží bratr Michal

Více

Biblická škola CBH Studium při pobočce BTS. Základy křesťanské víry. Praktické vzdělávání. Blokové studium a Workshopy. Odborné vzdělávání

Biblická škola CBH Studium při pobočce BTS. Základy křesťanské víry. Praktické vzdělávání. Blokové studium a Workshopy. Odborné vzdělávání Základy křesťanské víry Modul I. (vyučování před křtem / 12. lekcí) Modul II. (vyučování pro členy / 12. lekcí) Modul III. (vyučování pro vedoucí / 12. lekcí) Biblická škola CBH Studium při pobočce BTS

Více

Novela standardů VKIS

Novela standardů VKIS Novela standardů VKIS 5.11.2010 OSTRAVA Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz Hlavní témata Současný stav přípravy novely standardu VKIS Pojetí standardu, kategorizace knihoven Plnění a problémy stávajícího

Více

Aktuality projektu za duben 2013

Aktuality projektu za duben 2013 Duben 2013 Aktuality projektu za duben 2013 Kontakt: Ing. Jakub Děd, Omnium o.s., Veřejná sbírka farnosti / Osvědčení ze dne 30.11.2012 / Oprávněná osoba: ThLic. M. Lanži Z obsahu: Kostel sv. Barbory v

Více

Usnesení. ze zasedání Republikového výboru SNN v ČR které se konalo ve dnech 14. 15. dubna 2012 v Hotelu Grand v Řevnicích u Prahy.

Usnesení. ze zasedání Republikového výboru SNN v ČR které se konalo ve dnech 14. 15. dubna 2012 v Hotelu Grand v Řevnicích u Prahy. Usnesení ze zasedání Republikového výboru SNN v ČR které se konalo ve dnech 14. 15. dubna 2012 v Hotelu Grand v Řevnicích u Prahy. Přítomni : viz prezenční listina, která je přiložena k originálu této

Více

Návrhy ze sborů a návrhy na změnu Církevního zřízení k projednání na 1. zasedání 48. konventu Královéhradeckého seniorátu ČCE

Návrhy ze sborů a návrhy na změnu Církevního zřízení k projednání na 1. zasedání 48. konventu Královéhradeckého seniorátu ČCE Návrhy ze sborů a návrhy na změnu Církevního zřízení k projednání na 1. zasedání 48. konventu Královéhradeckého seniorátu ČCE 1. Návrhy na změnu Církevního zřízení CZ 23 Do CZ 23 se vkládá nový odst. 6

Více

NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2014

NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2014 NADAČNÍ PROGRAM ROKU 2014 PO 2. KOLE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Sídlo nadace: Vítkovická 3108/11, 702 00 Ostrava Telefon: +420 596 620 045 E-mail: nadace.landek@okd.cz +420 604 168 008 Internet: www.nadace-landek.cz

Více

Role regionálních funkcí v oblasti vzdělávání knihovníků se zaměřením na zkušenosti ve Zlínském kraji

Role regionálních funkcí v oblasti vzdělávání knihovníků se zaměřením na zkušenosti ve Zlínském kraji Role regionálních funkcí v oblasti vzdělávání knihovníků se zaměřením na zkušenosti ve Zlínském kraji 25. října 2017, Regionální funkce knihoven, Pardubice Obsah Regionální funkce knihoven ve Zlínském

Více

Cena cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko Přihláška

Cena cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko Přihláška Cena cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko 2013 Přihláška Identifikační údaje soutěžícího (realizátora produktu): Název společnosti, organizace: Muzeum Beskyd Frýdek Místek, příspěvková

Více

Projekt Sousedé se stávají přáteli. pořádá. Kontaktní seminář pro pracovníky s mládeží z Plzeňského a Karlovarského kraje a Horních Franků

Projekt Sousedé se stávají přáteli. pořádá. Kontaktní seminář pro pracovníky s mládeží z Plzeňského a Karlovarského kraje a Horních Franků Projekt Sousedé se stávají přáteli pořádá Kontaktní seminář pro pracovníky s mládeží z Plzeňského a Karlovarského kraje a Horních Franků Kontakty - Planungen + Kontakte - Plány 4. - 5. února 2011 Kazdův

Více

Program protidrogové prevence města Benešov na rok 2014

Program protidrogové prevence města Benešov na rok 2014 Program protidrogové prevence města Benešov na rok 2014 2014 MěÚ Benešov OSVZ Masarykovo nám. 100, 25601 Benešov verze ze dne 27.8.2014 Dokument schválen RM dne 27.8.2014, usnesení č. 981-16/2014/RM ze

Více

17.3.2012 11/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

17.3.2012 11/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 17.3.2012 11/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 17. března 2012 9.30 10.30 Sobotní škola uvádí Haluzová Helena 10.30 10.45 Přestávka

Více

Používateľské požiadavky na platformu FASTER: Výsledky prieskumu

Používateľské požiadavky na platformu FASTER: Výsledky prieskumu FASTER Financial and Accounting Seminars Targeting European Regions Finančné a účtovnícke semináre určené pre európske regióny Používateľské požiadavky na platformu FASTER: Výsledky prieskumu Martin Vejačka

Více

Komunitní školy - centra místního vzdělávání

Komunitní školy - centra místního vzdělávání Komunitní školy - centra místního vzdělávání Stařeč 24.3.2011 Představení ředitel ZŠ a MŠ Bory Předseda občanského sdruţení Komunitní škola Bory Předseda občanského sdruţení Národní síť venkovských komunitních

Více

Vinohradský zpravodaj

Vinohradský zpravodaj Vinohradský zpravodaj Program sobotní bohoslužby Oznámení sboru Vinohrady Dnes při dopolední i odpolední bohoslužbě poslouží kázáním bratr Michal Balcar. Příští sobotu kázáním poslouží bratr Jiří Drejnar.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY 17.11. 09 Křesťanství & zločin (2.část) Suchdol nad Odrou www.casd.cz/wpimages/other/art4027/suchdol.pdf 17.11. 09 Výroční seminář lekt. (OZ) Belušské Slatiny???

Více

Zpráva Odboru pro manželství a rodinu (OMAR) Úvod

Zpráva Odboru pro manželství a rodinu (OMAR) Úvod Zpráva Odboru pro manželství a rodinu (OMAR) Úvod OMAR slouží lidem v církvi jeden a půl roku. V následujících řádcích se chceme zabývat nejen ohlédnutím za tím, co se událo v uplynulém období (výčtem

Více

Music Memory. Hlavní organizátor: Český partner: Financování:

Music Memory. Hlavní organizátor: Český partner: Financování: 15. 9. 2016 Music Memory Hlavní organizátor: Český partner: Financování: Spolek Zaedno zaedno.org Zaedno je spolek Bulharů a přátel Bulharska v ČR. Hlavním cílem spolku je rozvoj multikulturní společnosti

Více

Psalo se před 30 lety

Psalo se před 30 lety A tak dokud je čas, čiňme dobře všem, nejvíce však těm, kteří patří do rodiny víry. Psalo se před 30 lety Galatským 6, 10 Oldřichovice jsou nevelká obec, ležící nedaleko Třince. A do nich se z těšínského

Více

S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI. Cena za podporu místní demokracie

S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI. Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI Cena za podporu místní demokracie Organizátoři soutěže v Česku Partneři: Ministerstvo životního prostředí Ministerstvo vnitra Zástupci jednotlivých pořadatelů a partnerů tvoří

Více

Prezentace dosavadních výstupů projektu TVÁ BUDOUCNOST 2. 8. 2005 31. 12. 2006

Prezentace dosavadních výstupů projektu TVÁ BUDOUCNOST 2. 8. 2005 31. 12. 2006 Prezentace dosavadních výstupů projektu TVÁ BUDOUCNOST 2. 8. 2005 31. 12. 2006 VÝSTUPY PRACOVNÍCH SKUPIN PS Analytika PS Integrační centra PS Školící centra PS Informatika PS Poradenství PS Vzdělávání

Více

Výroční zpráva Šance podaná ruka, z.ú.

Výroční zpráva Šance podaná ruka, z.ú. Výroční zpráva 2017 Šance podaná ruka, z.ú. OBSAH Obsah... 2 Založení zapsaného ústavu... 3 Zakladatelé... 3 Účel ústavu a předmět jeho činnosti... 3 Převzetí aktivit... 4 Závěr... 5 2 Datum vzniku a zápisu:

Více

Výroční zpráva za rok 2005

Výroční zpráva za rok 2005 Výroční zpráva za rok 2005 Genea sdružení pro rodinu 1. Slovo předsedy výkonné rady Od začátku činnosti občanského sdružení Genea-sdružení pro rodinu uplynul již více než jeden rok. Sdružení bylo registrováno

Více

Seznam podpořených projektů Městského programu prevence kriminality na rok 2009

Seznam podpořených projektů Městského programu prevence kriminality na rok 2009 Ústecký kraj Město Projekt Dotace Chomutov Nechceme prostituci na ulicích 220 000 Chomutov Výlet za město 9 000 Celkem 229 000 Most Softwarová aplikace Systém včasné intervence pro město Most 850 000 Most

Více

CENTRUM PRO ROZVOJ MUZEJNÍ PEDAGOGIKY A PRÁCE MUZEÍ SE ZDRAVOTNĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽÍ PŘI MZM V BRNĚ

CENTRUM PRO ROZVOJ MUZEJNÍ PEDAGOGIKY A PRÁCE MUZEÍ SE ZDRAVOTNĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽÍ PŘI MZM V BRNĚ CENTRUM PRO ROZVOJ MUZEJNÍ PEDAGOGIKY A PRÁCE MUZEÍ SE ZDRAVOTNĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽÍ PŘI MZM V BRNĚ Centrum pro rozvoj muzejní pedagogiky a práce muzeí se zdravotně postiženou mládeží bylo zřízeno při oddělení

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 23.8.2017 v Pivovaru Žamberk Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

MV ČR Prevence sociálně patologických jevů pro rok 2016. ESFR ČR - OP Zaměstnanost - Podpora procesů ve službách a podpora rozvoje sociální práce

MV ČR Prevence sociálně patologických jevů pro rok 2016. ESFR ČR - OP Zaměstnanost - Podpora procesů ve službách a podpora rozvoje sociální práce Aktuální výzvy: Prevence sociálně patologických jevů pro rok 2016 MV ČR Podpora procesů ve službách a podpora rozvoje sociální práce OP Zaměstnanost Podpora sociálního podnikání Deinstitucionalizace sociálních

Více

Stredná odborná škola v Košiciach Gemerská 1, K o š i c e

Stredná odborná škola v Košiciach Gemerská 1, K o š i c e Stredná odborná škola v Košiciach Gemerská 1, 040 11 K o š i c e Grafické systémy & Elearning alebo Inovatívne formy výchovno-vzdelávacieho procesu s využitím grafických systémov a elearningovej formy

Více

KLUB EKOLOGICKÉ VÝCHOVY, Z.S.

KLUB EKOLOGICKÉ VÝCHOVY, Z.S. KLUB EKOLOGICKÉ VÝCHOVY, Z.S. ZŠ PERTOLDOVA 3373 PRAHA 4-MODŘANY PRAHA Doc. PaedDr. RNDr. MILADA ŠVECOVÁ, CSc. 2017 Klub ekologické výchovy spatřuje své hlavní poslání především v metodické pomoci školám

Více

Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov za rok 2017

Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov za rok 2017 Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov za rok 2017 Astronomický klub Pelhřimov, z. s. (zapsaný spolek, dále jen AKP ) je spolkem podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 Občanské sdružení SPOLEČNÝ DEN Sídlo: Na Okraji 35, Praha 6, 162 00, IČO: 22832335 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 Občanské sdružení Společný den působí již od roku 2006 ve čtvrti Petřiny jako místo pro pohybové

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 občanského sdružení Um sem um tam IČO: 22740783 Brdičkova 1911/21 Praha 13 - Stodůlky, 155 00 Česká republika www.umsemumtam.cz Obecné informace o sdružení Občanské sdružení

Více

2. Česko-Slovenské fórum metrologů a 21. Fórum metrologů

2. Česko-Slovenské fórum metrologů a 21. Fórum metrologů Česká metrologická společnost z.s. Novotného lávka 5, 110 00 Praha 1 tel/fax: 221 082 254 e-mail: cms-zk@csvts.cz www.csvtc.cz/cms Česká metrologická společnost, z.s. ve spolupráci se Slovenskou metrologickou

Více

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ,

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Letní škola Zdravých měst Moravská Třebová

Letní škola Zdravých měst Moravská Třebová Letní škola Zdravých měst Moravská Třebová 20. června 2012 Zájmové vzdělávání seniorů v regionech Virtuální Univerzita třetího věku Ing. Klára Nehodová nehodova@pef.czu.cz Provozně ekonomická fakulta České

Více

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 18184/2018 26.02.2018 Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny Datum a hodina zahájení schůze: 21.02.2018, 15:30 hod. Místo konání schůze: budova MěÚ,

Více

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr Seznam stanic systému a InterKurýr Název ŽST (*IK=InterKurýr) Kontaktní spojení Brno hl.n. *IK 972625244 04.15 05.30 05.40 11.30 12.00 17.45 18.00 23.00 04.15 05.30 05.40 11.30 12.00 17.45 18.00 23.00

Více

ZELENÝ MOST MEZI ŠKOLOU A PRAXÍ ENVIRONMENTÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ MODULY PRO TRVALE UDRŽITELNÝ ROZVOJ

ZELENÝ MOST MEZI ŠKOLOU A PRAXÍ ENVIRONMENTÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ MODULY PRO TRVALE UDRŽITELNÝ ROZVOJ ZELENÝ MOST MEZI ŠKOLOU A PRAXÍ ENVIRONMENTÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ MODULY PRO TRVALE UDRŽITELNÝ ROZVOJ Praha, MŠMT, 17. října 2013 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Číslo výzvy: 14 Oblast podpory: Vyhlašovatel: Žadatel: 1.1

Více

Informácia o rozhodovaní procedúrou per rollam Komunikačná stratégia OP VaI

Informácia o rozhodovaní procedúrou per rollam Komunikačná stratégia OP VaI Informácia o rozhodovaní procedúrou per rollam Komunikačná stratégia OP VaI INFORMÁCIA O ROZHODOVANÍ PROCEDÚROU PER ROLLAM konzultácie s Európskou komisiou 19. 3. 2015 1. 4. 2015 pripomienkové konania

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 64

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 64 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 64 DNE: 10.4.2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1026/2017/ORÚP NÁZEV: Obytný soubor Klafar III pokračování přípravy ANOTACE: Informace o postupu přípravy stavby technické infrastruktury obytného

Více

ZŠ PERTOLDOVA 3373 PRAHA 4-MODŘANY PRAHA. Doc. PaedDr. RNDr. MILADA ŠVECOVÁ, CSc.

ZŠ PERTOLDOVA 3373 PRAHA 4-MODŘANY PRAHA. Doc. PaedDr. RNDr. MILADA ŠVECOVÁ, CSc. KLUB EKOLOGICKÉ VÝCHOVY ZŠ PERTOLDOVA 3373 PRAHA 4-MODŘANY PRAHA Doc PaedDr RNDr MILADA ŠVECOVÁ, CSc 2016 Klub ekologické výchovy spatřuje své hlavní poslání především v metodické pomoci školám v : Budování

Více

MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE STRATEGIE STRETEGIE MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE

MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE STRATEGIE STRETEGIE MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE 2009 MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE STRATEGIE 2009 STRETEGIE MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE Obsah Úvod... 2 1. Studenti VŠEM... 3 1.1 Studijní pobyty - Erasmus... 3 1.2 Krátkodobé studijní pobyty... 3 1.3 Intenzivní jazykové

Více

Věk v letech. Pohlaví. Jak dlouho jste členem/členkou starokatolické církve (v letech)? Věk v letech. Statistics

Věk v letech. Pohlaví. Jak dlouho jste členem/členkou starokatolické církve (v letech)? Věk v letech. Statistics Věk v letech Statistics Věk v letech N Mean Median 12 18 43,15 38,5 6 5 4 3 Věk v letech 2 1 16 21 25 28 31 34 38 42 45 5 55 59 62 65 68 74 78 Věk v letech Pohlaví muž žena pohlaví Frequency 62 51,7 51,7

Více

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr Seznam stanic systému a InterKurýr Název ŽST Brno hl. n. *IK 725015267 04.00 06.00 04.00 06.00 04.00 06.00 04.00 06.00 06.10 12.00 06.10 12.00 06.10 12.00 06.10 12.00 12.30 18.00 12.30 18.00 12.30 18.00

Více

Restart hodnocení a prezentace výsledků projektu. Michal Růžička, Julie Wittmannová. Projekt OP LZZ, reg. č. CZ.1.04/5.1.01/77.

Restart hodnocení a prezentace výsledků projektu. Michal Růžička, Julie Wittmannová. Projekt OP LZZ, reg. č. CZ.1.04/5.1.01/77. Restart hodnocení a prezentace výsledků projektu Michal Růžička, Julie Wittmannová Projekt OP LZZ, reg. č. CZ.1.04/5.1.01/77.00377 Mezinárodní spolupráce P- Centrum FOUNDATION66 HUM London Build on Belief

Více

16.4.2011 15/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

16.4.2011 15/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 16.4.2011 15/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 9.30 10.30 Sobotní škola 10.30 10.45 Přestávka 16. dubna 2011 Společná píseň

Více

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů o.s.

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů o.s. Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů o.s. Výroční zpráva za rok 2008 Organizační struktura SNĚM Všichni výchovní pracovníci starší 16-ti let RADA Jan Homolka - předseda Petr Asszonyi - místopředseda

Více

AKCE 2015: 11.12. MOST, VŠ - Univerzita třetího věku, v 8-11:15 hodin; 10.12. PLZEŇ, L-klub, v 18 hodin; přednáška Havajské ostrovy

AKCE 2015: 11.12. MOST, VŠ - Univerzita třetího věku, v 8-11:15 hodin; 10.12. PLZEŇ, L-klub, v 18 hodin; přednáška Havajské ostrovy AKCE 2015: 11.12. MOST, VŠ - Univerzita třetího věku, v 8-11:15 hodin; 10.12. PLZEŇ, L-klub, v 18 hodin; přednáška Havajské ostrovy 3.12. KDYNĚ, Kino, v 18 hodin; přednáška Jižní Afrika (Namibie, Lesotho,

Více

Program na sobotu

Program na sobotu Program na sobotu 14. 1. Mimiškolka: Anna Kumčaková Sobotní školka: Michaela Hrachovcová M-třída: Petra Hrdinková Sobotní škola: Jana Krynská Příběh pro děti: Anna Kumčaková Kázání: Vít Vurst Po bohoslužbě

Více

JARNÍ ŠKOLA Zdravých měst

JARNÍ ŠKOLA Zdravých měst JARNÍ ŠKOLA Zdravých měst úvodní seminář Třebíč, 22. března 2017 www.zdravamesta.cz/js2017 Tato akce byla připravena za finanční podpory SFŽP a MŽP. Projekt Zdravý Kraj Vysočina a místní Agenda 21 Jarní

Více

Plán zlepšování procesu MÍSTNÍ AGENDY 21 pro rok 2018

Plán zlepšování procesu MÍSTNÍ AGENDY 21 pro rok 2018 Plán zlepšování procesu MÍSTNÍ AGENDY 21 pro rok 2018 Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období 2014 2020 uvádí ve specifickém cíli 1.3 Rozšíření řízení kvality a zlepšení strategického

Více

Výroční zpráva za rok 2008

Výroční zpráva za rok 2008 Výroční zpráva za rok 2008 Základní údaje: Název organizace: Právní forma: Sídlo: Bankovní účet: ZÁBLESK - sdružení rodičů a přátel hluchoslepých dětí občanské sdružení Lubina 338, 742 21 Kopřivnice 1771452309

Více

Výroční zpráva projektu. BabyKlokánci. občanského sdružení Zrnka za rok 2014. www.zrnka.cz. http://babyklokanci.blogspot.cz

Výroční zpráva projektu. BabyKlokánci. občanského sdružení Zrnka za rok 2014. www.zrnka.cz. http://babyklokanci.blogspot.cz Výroční zpráva projektu BabyKlokánci občanského sdružení Zrnka za rok 2014 www.zrnka.cz http://babyklokanci.blogspot.cz BabyKlokánci je celostátní rodičovská organizace podporující rodiny předčasně narozených

Více

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY

DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY DATUM AKCE MÍSTO KONTAKTY, WEBOVÉ STRÁNKY do 30.11. 09 Výstava fotografií ADRA Ostrava hotel Imperial www.adra.cz/adra/cz/ 27.11. 09 Jak si snadno zkompl. život Chrudim http://chrudim.casd.cz/ 27.11. 09

Více

25.2.2012 8/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

25.2.2012 8/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 25.2.2012 8/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 25. února 2012 9.30 10.30 Sobotní škola uvádí Martásková Libuše 10.30 10.45 Přestávka

Více