Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne"

Transkript

1 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů zastupitelstva Omluven: Ing. Rostislav Sladký, Jiří Hodina Zapisovatel: Emilie Vopeláková Ověřovatelé zápisu: Ing. Miloslav Binder, Mgr. Lukáš Sarauer Starosta obce Ing. Klabouch zahájil jednání, přivítal přítomné zastupitele a občany. Konstatoval, že zastupitelstvo obce je usnášeníschopné a navrhl, aby se řídilo následujícím programem. Návrh programu 1. Volba zapisovatele 2. Volba ověřovatelů zápisu 3. Kontrola plnění usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva 4. Výsledky hospodaření obce za rok Výsledky hospodářské činnosti - Obecní lesy Záblatí za rok Stanovení vodného a stočného na rok Stanovení poplatku za provoz systému shromažďování, sběru a přepravy komunálního odpadu na rok Žádost o souhlas E.ON- Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene 9. Plán společných zařízení komplexní pozemkové úpravy k.ú. Zvěřenice 10. Schválení inventarizace majetku obce Záblatí k Záměr prodeje pozemku v k.ú. Horní Záblatí 12. Záměr pronájmu pozemku v k.ú. Hlásná Lhota 13. Žádost o poskytnutí náhrady za pozemek p. Sarauerové 14. Pronájem pozemku v k.ú. Záblatí 15. Informace o zadání zakázky úprava plynu, výměna kotle a úprava vodovodu v Záblatí č.p Informace o zadání zakázky topení v hasičské zbrojnici 17. Podání žádosti na OPŽP o dotaci na nákup kompostérů a kontejnerů 18. Rozpočtové opatření č.1/ Rozpočtové opatření č.2/ Různé 21. Závěr Tento návrh programu byl přijat všemi přítomnými zastupiteli obce.

2 1. Volba zapisovatele Na návrh starosty obce byla zvolena zapisovatelem Vopeláková Emilie. Hlasování: pro 4 zdržel se 1 proti 0 2. Volba ověřovatelů Na návrh starosty obce byli jako ověřovatelé zápisu většinou čtyř hlasů zvoleni Ing. Miloslav Binder a Mgr. Lukáš Sarauer ( jeden zastupitel se vždy hlasování zdržel ). Hlasování: pro 4 zdržel se 1 proti 0 3. Kontrola plnění úkolů ze 4. zasedání zastupitelstva Obecní zastupitelstvo schválilo odstoupení od smlouvy o poskytnutí dotace z OPŽP,, Výstavba kanalizace a ČOV v obci Hlásná Lhota a,,výstavba kanalizace a ČOV v obci Řepešín. Starosta tento úkol splnil. Od SFŽP došel dopis o odebrání dotace. 4. Informace hospodaření obce za rok 2014 Starosta seznámil zastupitele s rozpočtovými příjmy a rozpočtovými výdaji obce Záblatí v roce Celkové příjmy za rok 2014 činily ,86 Kč a celkové výdaje činila ,76 Kč. Hospodářský výsledek hospodaření obce v roce 2014 činil ,10 Kč. Zastupitelstvu byly dále předloženy výkazy FIN 120,Výkaz zisků a ztrát, Rozvaha a Hodnotící zpráva hospodaření za rok Výsledky hospodaření obecních lesů v roce 2014 Starosta seznámil zastupitele s příjmy a náklady Obecních lesů obce Záblatí v roce Celkové příjmy za rok 2014 činily ,25 Kč a celkové náklady ,20 Kč. Hospodářský výsledek v roce 2014 činil Kč. Zastupitelstvu byly dále předloženy výkazy : Výkaz zisků a ztrát a přehled vybraných ukazatelů hospodaření v obecních lesích. Usnesení č.1/05/15 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci o výsledku hospodaření obecních lesů v roce 2014.

3 6. Stanovení vodného a stočného na rok 2015 Starosta seznámil zastupitele s příjmy a výdaji za vodné a stočné k Pitná voda : příjem ,- Kč a výdaje po odečtení investic a sankcí ,- Kč. Rozdíl ,- Kč. Čištění odpadních vod : příjem 0,- Kč a výdaje po odečtení investic ,- Kč. Rozdíl ,- Kč. Celkový výsledek ,- Kč. Starosta konstatoval, že rozdíl mezi příjmy a výdaji je ufinancovatelný z rozpočtu obce, a proto navrhl částku vodného a stočného na rok 2015 ponechat v původní výši. Usnesení č.2/05/15 Obecní zastupitelstvo schvaluje ponechání cen vodného a stočného v původní výši roku ( Záblatí, Horní Záblatí a Křišťanovice - 28,-Kč/m3 včetně DPH, Řepešín 18,-Kč/m3 pouze stočné). 7. Stanovení poplatku za provoz systému shromažďování, sběru a přepravy komunálního odpadu na rok 2015 Starosta seznámil zastupitele s příjmy a výdaji za odvoz komunálního odpadu v roce Celkové příjmy byly ,-Kč a celkové výdaji ,-Kč č. Výsledek hospodaření je ztrátový ,- Kč. Starosta obce navrhl navýšení o 50 Kč ze současných 500 Kč na částku 550 Kč. Hlasování: pro 4 zdržel 0 proti 1 Na příštím zastupitelstvu bude předložena ke schválení nová vyhláška o,,stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. Usnesení č.3/05/15 Obecní zastupitelstvo schvaluje zvýšení poplatku za provoz systému shromažďování, sběru a přepravy komunálního odpadu na rok 2015 na 550 Kč na osobu.

4 8. Věcné břemeno Starosta seznámil zastupitele obce s žádostí firmy E.ON. Distribuce, a.s. Návrh smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene. Jedná se výměnu trafostanice na pozemku parc.č. 379/1 v k.ú. Křišťanovice. Obec Záblatí obdrží jednorázový poplatek pro věcné břemeno ve výši 5.000,- Kč. Usnesení č.4/05/15 Zastupitelstvo schvaluje návrh na uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene na pozemku parc.č. 379/1 k.ú. Křišťanovice mezi firmou E.ON. a Obcí Záblatí. 9. Plán společných zařízení Komplexní pozemkové úpravy k.ú. Zvěřenice Starosta seznámil zastupitele s plánem společných zařízení Komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Zvěřenice. Starosta navrhl schválit navržené trasy a povrchy jednotlivých polních cest s vyjímkou PC 1, kde obec požaduje změnu povrchu z penetračního makadatu na asfaltový kryt, a PC 9, kde obec požaduje změnu povrchu z penetračního makadatu na asfaltový kryt. Usnesení č.5/05/15 Zastupitelstvo schvaluje plán společných zařízení Komplexní pozemkové úpravy katastrální území Zvěřenice s úpravou povrchu PC 1 a PC 9 : změna z penetračního makadatu na asfaltový kryt. 10. Schválení inventarizace majetku obce Záblatí k Starosta informoval členy zastupitelstva o výsledcích inventarizace majetku obce, která byla provedena k Poté navrhl schválit inventarizaci. Usnesení č.6/05/15 Obecní zastupitelstvo schvaluje výsledky inventarizace majetku obce k

5 11. Záměr prodeje pozemku v k.ú. Horní Záblatí Starosta zastupitelstvu předložil návrh záměru prodeje pozemku z vlastnictví Obce Záblatí v k.ú. Horní Záblatí. Jedná se o parcelu: KN p.č.1 o velikosti 396 m3. Hlasování: pro 4 zdržel se 1 proti 0 Usnesení č.7/05/15 Zastupitelstvo Obce Záblatí schvaluje záměr prodeje pozemku KN p.č.1 v k.ú. Horní Záblatí. 12. Záměr pronájmu pozemku v k.ú. Hlásná Lhota Starosta seznámil zastupitele s žádostmi o pronájem pozemků ve vlastnictví obce. Jedná se o pozemky : - KN 25/6 v k.ú. Hlásná Lhota o velikosti 9923 m2 - KN 1176/1 v k.ú.zbytiny o velikosti 6744m2 Usnesení č.8/05/15 Zastupitelstvo schvaluje pouze záměr pronájmu pozemku KN 1176/1 v k.ú. Zbytiny o velikosti 6744m2. Záměr pronájmu pozemku KN 25/6 v k.ú. Hlásná Lhota o velikosti 6744 m2 se zastupitelstvo rozhodlo přesunout do dalšího zastupitelstva obce z důvodu nutného vyjádření stanoviska hajného obecních lesů. 13. Žádost o poskytnutí náhrady Starosta seznámil zastupitele s žádostí p. Mileny Sarauerové o poskytnutí náhrady za část pozemku KN 85/1 v k.ú. Horní Záblatí. Jedná se o část valu u ČOV. Do vlastnictví p. Mileny Sarauerové byl pozemek převeden v rámci komplexních pozemkových úprav bez zavinění Obce Záblatí. Z důvodu skutečnosti, že Obec Záblatí nemá na směnu pozemky a Obec Záblatí nezpůsobila převod předmětného pozemku, navrhl starosta odkoupit část předmětného pozemku za 30 Kč/ m2. Hlasování: pro 4 zdržel se 1 proti 0 Usnesení č.9/05/15 Obecní zastupitelstvo souhlasí s návrhem odkoupení části pozemku KN p.č.85/1 (val u ČOV) v ceně 30 Kč za m2 od p.mileny Sarauerové.

6 14. Pronájem pozemku v k.ú. Záblatí Starosta zastupitelstvu předložil návrh na pronájem pozemku ve vlastnictví Obce Záblatí KN 60/3 o velikosti 139 m2 v k.ú. Záblatí manželům Václavu a Marii Pavlíkovým. Obecní zastupitelstvo revokuje všechna dosavadní usnesení týkajících se tohoto pozemku ( odkup, část odkupu a nájem) z důvodu započetí projektových prací na MK, které povedou podél předmětného pozemku. Stavba se uskuteční pravděpodobně v roce Pronájem pozemku bude za cenu 3 Kč/m2/rok po dobu 5 let počínaje dnem Usnesení č.10/05/15 Obecní zastupitelstvo schvaluje předložený návrh starosty obce a schvaluje pronájem parcely KN p.č.60/3 o velikosti 139 m2 v k.ú. Záblatí za cenu 417 Kč ročně na dobu 5 let. 15. Informace o zadání zakázky objektu Záblatí č.p. 11 Starosta seznámil zastupitele o zadání zakázky společnosti Odys s.r.o. Jedná se o úpravu plynu, výměna kotle a úprava vodovodu v budově č.p.11. Zakázka byla prováděna v rámci akce,, Snížení energetické náročnosti č.p. 11. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci o zadání zakázky. 16. Informace o zadání zakázky topení hasičárna dle programu Obecní zastupitele starosta seznámil o zadání zakázky, týkající se vytápění hasičské zbrojnice. Byly osloveny 3 firmy : ODYS s.r.o., AQUATER s.r.o. Prachatice a FIKUPO Vlachovo Březí. Tato zakázka byla zadána ODYS s.r.o. z důvodu nejnižší ceny. Usnesení č.11/05/15 Obecní zastupitelstvo schvaluje zadání veřejné zakázky na vytápění hasičské zbrojnice firmě ODYS s.r.o. Prachatice.

7 17. Podání žádosti na OPŽP o dotaci na nákup kompostérů Starosta informoval zastupitele o možnosti podání žádosti na OPŽP o dotaci. Jedná se o získání dotace na nákup kompostérů a 4 kontajnerů, výše dotace činí 90 % a obyvatelé, kteří mají o tyto kompostéry zájem, zaplatí 10 % z celkové ceny kompostéru. Usnesení č.11/05/15 Obecní zastupitelstvo souhlasí s podáním žádosti na OPŽP na nákup 4 kontajnerů a 60 kompostérů. 18. Rozpočtové opatření č.1/2015 Na základě pověření obecního zastupitelstva starosta provedl rozpočtové opatření č.1. V rozpočtovém opatření č.1/2015 jsou navýšeny příjmy o11.200,- Kč na celkovou částku ,- Kč. Výdaje jsou navýšeny o ,- Kč na celkové výdaje ,- Kč. Rozdíl je kryt financováním. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí a souhlasí s provedením uvedeného rozpočtového opatření. Rozpočtové opatření č.1/2015 je přílohou zápisu. 19. Rozpočtové opatření č.2/2015 Rozpočtové opatření č.2/2015 navyšuje celkové příjmy o 0,- Kč na celkové příjmy ,- Kč a výdaje navyšuje o ,- Kč na celkové výdaje ,- Kč. Rozdíl je kryt financováním. Obecní zastupitelstvo bere na vědomí a souhlasí s provedením uvedeného rozpočtového opatření. Rozpočtové opatření č.2/2015 je přílohou zápisu. Různé - starosta informoval zastupitele se žádostí o poskytnutí peněžitého daru ve výši Kč pro ZŠ Prachatice, Zlatá stezka. Tento finanční prostředek bude využit ve prospěch autistických dětí. - obecní zastupitelé byli seznámeni starostou o předvolání k soudu, týkající se opatrovnictví pana Josefa Vágnera - proběhla informace o projektové přípravě kabin ( Ing. Binder, Mgr. Sarauer ) - starosta informoval o uvolněném místě správce sportovního areálu v Záblatí - zastupitelé i občané byli seznámeni starostou s nadcházejícími akcemi : 16. dubna proběhne koncert souboru CINK z Prachatic v místním kostele

8 9. května se pořádá hasičská soutěž v Záblatí 6. června bude další ročník,, Traktoriády 4. července se pořádá,,turnaj čtyř Záblatí 18. července se uskuteční,, Řepešínská smeč 25. července pořádá TJ Sokol,, Pětiboj 1. srpna proběhne slavnostní otevírání zrekonstruované hasičské zbrojnice v Záblatí 8. srpna bude tradiční setkání harmonikářů 29. srpna bude Záblatská pouť - Ing. Tušek podal stížnost na kluzký povrch silnice v osadě Hlásná Lhota v zimních měsících, dotazoval se, zda by byl možný občasný posyp komunikace zaměstnanci obce - obec bude řešit - Ing. Tušek přednesl žádost o odstranění nebezpečného pařezu v osadě Hlásná Lhota 19. Závěr Starosta poděkoval přítomným zastupitelům a občanům za účast a jednání zastupitelstva ve 21,15 hod. ukončil. Ověřovatelé zápisu: Ing. Miloslav Binder Mgr. Lukáš Sarauer Ing. Vladislav Klabouch Zapisovatel: Emilie Vopeláková..

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.02.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 13.10.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.10.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.07.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 22.11.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 4 členi

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 21.8.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 25.09.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.05.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 16.06.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.08.2013 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 31.03.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.08.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 7 členů

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 10.12.2015 v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích Starosta (předsedající) Ing. Milan Choura zahájil 9. zasedání

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zapisovatel: Bc. Petr Záviška Ověřovatelé: Mgr. Jan Hauerland, Ivana Bechová Přítomni:

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 12. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích.

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 1.4.2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. Přítomni: JosefPrudík, Ivana Dočkalová, Marie Krištofová,

Více

Zápis ze 14 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 16. 11. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice.

Zápis ze 14 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 16. 11. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice. Zápis ze 14 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 16. 11. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice. Přítomni: Josef Novotný, Milena Kaplanová, Renata Štefková, Ing. Martin Šklíba, Ing. Miroslav

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23.3.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Josef Vnuk, Luboš Špitálník, Mgr.

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23.11. 2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Z Á P I S č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S č. 9/2012 ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne 21. 11. 2012 v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 2. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 3. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 8. 2. 2017 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Omluveni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 9-2008 z 9. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 17.7. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky Zápis č. 9/2015 ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 22.12.2015 v zasedací místnosti OÚ Věžky Zasedání začalo v 19:05 hodin a bylo ukončeno v 19:45 hodin. Přítomni obecní zastupitelé

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 20. 9. 2018 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, J. Kománek, V. Mertová, T. Salvet, R. Turek,, Z. Pecháček, P. Baron, Omluveni: K. Ondrašík

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 23.11.2016 v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Zahájení, schválení a případné doplnění programu Starosta

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr ZÁPIS č.2 /2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo v pondělí 16. dubna 2018 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního domu. Přítomno šest zastupitelů a pět občanů. 1. PROGRAM JEDNÁNÍ

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 6. 2. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 28.4.2016, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Marie

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE KONANÉHO DNE 17.12.2018 Přítomni: Hála Jiří, Machyánová Jana, Simonics Martin, Zahálková Eliška, Křepelková Danuše, Kotrč Jiří, Dušek František Hosté: Hnát Lukáš, Krajíčková

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Tišnovská Nová Ves konaného dne : 7.2.2013 v 19,00 hod. v budově obecního úřadu č.p. 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Jersín

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Jersín Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Jersín Datum a místo konání: Začátek jednání: Ukončení jednání: Přítomní zastupitelé: Ostatní : 4. 4. 2018 Jersín, zasedací místnost OÚ 19:00 hod 20:30 hod p. Jurek,

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.10/2012 ve Vysokém konaného dne

Více

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 02. 03. 2015 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Přítomní členové zastupitelstva: 6 (Machová, Mizera, Suková, Švec, Vaněčková,

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla, Marie Šedivá

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Přítomni: p. Kápl, Ing. Formánek, Ing. Kaněra, Mgr. Klavíková, Ing. Kožmín, Ing. Malát,

Více

Z ÁPIS č. 1 /2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Drnovice konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Drnovice.

Z ÁPIS č. 1 /2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Drnovice konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Drnovice. 1/10 Z ÁPIS č. 1 /2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Drnovice konaného dne 19.3.2018 v zasedací místnosti obecního úřadu Drnovice. Starosta obce Mgr. Petr Ducháček zahájil zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 4. 2. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 19. 11. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis číslo 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 18.12.2017 přítomní: Kraus

Více

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Vilantice Zastupitelstvo obce Vilantice Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne 16. 03. 2015 od 18:00 hodin. Přítomni: Jarošová D Blahovec Z., Essender P., Hlaváček Z.,

Více

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 3. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Zápis č. 1/2012. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 09. 02. 2012 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod.

Zápis č. 1/2012. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 09. 02. 2012 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Zápis č. 1/2012 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 09. 02. 2012 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Miroslav Antoš Neomluveni: Josef

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis číslo 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 30.03.2015 přítomní: Kraus

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.03.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více