Doplňující dotazy k zadávací dokumentaci (aktuální znění ze dne )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Doplňující dotazy k zadávací dokumentaci (aktuální znění ze dne )"

Transkript

1 MĚSTO POLIČKA Palackého nám. 160, Polička Doplňující dotazy k zadávací dokumentaci (aktuální znění ze dne ) V návaznosti na zveřejněnou zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Revitalizace hradu Svojanov pro rozvoj cestovního ruchu v regionu zadavatel eviduje následující doplňující dotazy k zadávací dokumentaci: 1. dotaz ze dne : Dokumentace neobsahuje výkaz výměr slavnostního a funkčního osvětlení, i když by měl být součástí technické zprávy (aspoň výpis materiálu příloha F1). Slavnostní a funkční osvětlení není součástí projektu viz. soubor (realizované stavební objekty.xls) v příloze č.3 (PD) a dále není uvedeno v celkové rekapitulaci rozpočtu (příloha č.4) ve výkazu výměr ostatní.rar. 2. dotaz ze dne : Je součástí zadávací dokumentace celková rekapitulace rozpočtu? Ano, součástí zadávací dokumentace je celková rekapitulace rozpočtu. Tato tabulka je umístěna ve složce Výkazy výměr ostatní, soubor: Souhrn a rekapitulace Svojanov- 20%DPHSlepý.xls. 3. dotaz ze dne : Obsahuje rekapitulace stavby výkazy výměr elektroinstalace (silnoproud a slaboproud) Domu zbrojnošů a Hradního paláce? Ano, výkazy výměr elektroinstalace (silnoproud a slaboproud) jsou součástí přílohy č.4 (výkaz výměr) dílčí rozpočty Hradní palác a Dům zbrojnošů. V celkové rekapitulaci slepého rozpočtu jsou součástí položek Obnova Hradního paláce a obnova Domu zbrojnošů.

2 4. dotaz ze dne : Výkres F3/33 - dřevěné zábradlí interiérové - není ve výkazech výměr, je předmětem zakázky? Ano, dřevěné interiérové zábradlí je předmětem veřejné zakázky a chybně nebylo uvedeno ve výkazu výměr, který je součástí zadávací dokumentace. Chybějící položky byly doplněny do souboru Obnova Hradního paláce.xls, pod položkou poř. č. 175 a 176 (červeně zvýrazněno). Tímto se nahrazuje původní soubor se stejným názvem uloženým v příloze č.4 (výkaz výměr ostatní.rar). Nový soubor,doplněný o chybějící položky, je k dispozici ke stažení na webových stránkách města Poličky v sekci Úřední deska. 5. dotaz ze dne : Vybavení interiéru hradního paláce, není zahrnuto v celkové rekapitulaci (ceně díla), máme ji doplnit? Vybavení interiéru hradního paláce není součástí projektu (resp. zakázky) viz. soubor realizované stavební objekty.xls v příloze č.3 (PD) a dále není uvedeno v celkové rekapitulaci rozpočtu (příloha č. 4) ve výkazu výměr soubor ostatní.rar. Výkresová část a výpisy prvků zůstaly v původním znění, upravily se pouze výkazy výměr a celková rekapitulace rozpočtu. S promazáním výkresové části by muselo dojít k promazání dalších příloh, které s tím souvisí. Zadavatel zvolil tento postup, protože se domnívá, že by to vedlo k větší nepřehlednosti. Přehled realizovaných objektů (resp. předmětu zakázky) bude dodatečně upřesněn na webových stránkách města Poličky. 6. dotaz ze dne : Prosíme specifikovat hlavní kontaktní osobu zadavatele. V zadávací dokumentaci je uvedena osoba zastupující zadavatele JUDr. Ing. Aleš Struminský. Jde o osobu pověřenou samotnou organizací průběhu zadávacího řízení a garantující souladu všech procesních kroků zadavatele se zákonem č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Hlavní kontaktní osobou zadavatele je Mgr. Aleš Mlynář, projektový manažer, mlynar@policka.org, GSM: , Zadavatel vyzývá uchazeče, aby se primárně obraceli se všemi požadavky, které se týkají zadávacího řízení na Mgr. Aleše Mlynáře, případně na Ing. Martu Mastnou, vedoucí OÚPR a ŽP, mastna@policka.org, GSM: , dotaz ze dne : Ve výkazech výměr S Odvodnění nádvoří, S Odvodnění hradeb etapa 2, S Odvodnění hradeb etapa 3 a S Odvodnění hradeb etapa 4 jsou položky č. 1 Chemická analýza zeminy ukládané na skládku a položka č. 3 Archeologický průzkum. Prosíme Vás o bližší specifikaci těchto dvou položek (rozsah), které jsou uvedené jako komplety. Případně Vás prosíme o určení jednotné částky za obě dvě tyto položky, která by byla pro všechny uchazeče stejná anebo určení archeologa, který by prováděl daný archeologický průzkum.

3 Položka č.1 chemická analýza zeminy ukládané na skládku: Dodavatel je povinen se při ukládání zeminy na skládku řídit zákonem o odpadech č. 185/2001 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Položka č.3 archeologický průzkum: každý uchazeč je povinen ve své nabídce uvést ocenění této položky. Pokud by položka nebyla oceněna, bude taková nabídka považována za neúplnou a uchazeč by byl vyloučen z další účasti v zadávacím řízení. Ocenění je možné provést na základě údajů uvedených v textové a výkresové části projektové dokumentace, která tvoří přílohu zadávací dokumentace zakázky. Uchazeč může ocenění a následně i samotné aktivity archeologického průzkumu provádět prostřednictvím specializovaného subdodavatele. 8. dotaz ze dne : Můžeme použít jako Referenční list Stavební práce v okolí kostela Narození Panny Marie v Orlové? Tato kulturní památka je zapsaná v Ústředním seznamu kulturních památek. Číslo kulturní památky: 20301/8-809, zapsána dne Součástí stavebních prací bylo statické zajištění kostela, obnova interiéru kostela, obnova fasády kostela včetně rekonstrukce věží a odvodnění kostela. Během provádění zemních prací kolem kostela byl prováděn archeologický průzkum s nálezy lidských koster. Průzkum zajišťovalo středisko archeologů z Českého Těšína. Práce byly prováděny v období 10/ /2007 v celkové hodnotě 25,28 mil. Kč + DPH. Zadavatel v zadávací dokumentaci (čl. II., bod 4a) stanovil technický kvalifikační předpoklad referenční zakázku obdobného charakteru. V definici je indikativně uvedeno, že jde např. o obnovu zámku, městského paláce nebo alespoň částečně obyvatelného hradu (nikoli tedy pouhé zříceniny hradu). Z hlediska typu objektu je tedy možné předložit referenční zakázku na objektu typu kostel, muzeum, měšťanský dům, nebo jiný historický objekt. Důležitější než samotný typ historického objektu je charakter prováděných prací. V zadávací dokumentaci je uvedeno, že zakázka musí zahrnovat restaurování štukových omítek, kamenných a dřevěných prvků v rozsahu alespoň 10% z celkové hodnoty zakázky. Z popisu stavebních prací, které uvádíte ve svém dotazu není jednoznačně patrné, jestli realizace zakázky obsahovala i uvedený výčet specifických stavebních aktivit. Pokud tyto aktivity neobsahovala, pak se nejedná o zakázku obdobného charakteru. Taková referenční zakázka by nebyla při posuzování nabídek uznána jako přijatelná. 9. dotaz ze dne : Obnova vnějších hradeb 2. a 3. etapa: Položky poř. č. 22 a 23, dále 14 a 24 - nejedná se o duplicitní položky? Dle vyjádření projektanta se o duplicitní položky nejedná a je nutné je všechny nacenit.

4 10. dotaz ze dne : Proč ve výkazu výměr pro Elektroinstalaci - SLP F7 výkaz Hradní palác v oddílu EZS- jsou položky č. 7,8,9, a 10 s nulovým množstvím? Dle vyjádření projektanta jsou Vámi zmiňované položky v nulovém množství uvedeny správně. Příslušný řádek můžete klidně smazat. "nulových" řádků je mnohem více i například v části EPS. Důvod je pouze praktický - výhodnější (pro projektanta) vyrobit pro každou řešenou část hradu takový rozpočet, který PO ŘÁDCÍCH přesně koresponduje s podobným rozpočtem na sousední objekt. Pak je možné snadno v excelu například oba rozpočty sloučit, snadno přesunout nějakou část odněkud někam atd. 11. dotaz ze dne : Součástí výpisu prvků pro interiér objektu Domu zbrojnošů jsou repliky společenských her vč. obalů: vrchcáby dřevěné vyřezávané starého tvaru bez kónických polí s dřevěnými nebo rohovinovými kameny, šachy dřevěné vyřezávané na kožené hrací desce, dřevěné kostky v koženém váčku a kovovým pohárem pro hod, tarokové karty (malba tuží na ruční papír, dle hist. vzoru), kroužky (cca 10 kovových kroužků a dřevěný kolík na podstavci). Existují bližší podklady (fotografie, bližší popisy apod.), dle jakých historických vzorů mají být tyto repliky zhotoveny? Fotografie a bližší popisy replik společenských her jsou uvedeny v příloze, která je součástí doplňujících dotazů k zadávací dokumentaci. Subdodavatelem těchto prvků můžou být firmy zabývající se výrobou či prodejem historických her. 12. dotaz ze dne : Jaký bude rozsah archeologického průzkumu? Existuje přehled archeologických organizací, které jsou ze zákona oprávněny provádět tuto činnost? Archeologický průzkum je součástí výkazu výměr u níže uvedených stavebních objektů: S Odvodnění nádvoří (položka č.3) S Odvodnění hradeb etapa 2 (položka č.3) S Odvodnění hradeb etapa 3 (položka č.3) S Odvodnění hradeb etapa 4 (položka č.3) S Obnova Hradního paláce (položka č.57 a 58) S Obnova Domu zbrojnošů (položka č.35 a 36)

5 Vzhledem k většímu rozsahu zemních prací se archeologický průzkum doplňuje o tyto položky: a. Sondy u paty zdiva u stavebních objektů S01.112, S01.113, S Jedná se o celkem 10 sond o celkové výměře cca 1,5 m3 (výkres C4 Hradební obvod-rozvinuté pohledy). b. Výkopy při stavbě provizorní konstrukce pro opravu hradební zdi u stavebních objektů SO2.112, SO2.113, SO.114 Jedná se výkopy do hloubky 0,6-0,8 m při stavbě provizorní konstrukce pro opravu hradební zdi o celkové výměře cca 20,5 m3 (výkres C2 - Statická část) c. Betonové základové patky pro konstrukci vyhlídky a altánu (SO4.100, SO5.100) Jedná se celkem o 10 betonových patek o rozměrech 0,4 x 0,4 x 0,8 m (výkres C10 Detail patky sloupu). d. Ruční výkop lože pro hradební cestu u stavebních objektů (SO3.112, SO3.113, SO3.114) o celkové výměře cca 43 m3 (výkres C3 - Cesta podél hradeb). e. Archeologický průzkum se doplňuje o položky týkající se odstraňování násypů a snižování terénu u všech stavebních objektů, které jsou součástí projektu a to v rozsahu dle projektové dokumentace. Za tímto účelem se do výkazu výměr do souboru Souhrn a rekapitulace doplňuje nově položka Archeologický průzkum, kompletně zahrnující všechny výše uvedené položky. Položka č. 3 u stavebních objektů SO8.101, SO8.112, SO8.113, SO8.114 se ruší. Položka č. 57 a 58 u stavebního objektu S se ruší pouze o archeologický průzkum. Položka č. 35 a 36 u stavebního objektu S s ruší pouze o archeologický průzkum. Město Polička dne oznámilo Archeologickému ústavu AV ČR v Praze stavební záměr v území s možnými archeologickými nálezy. Seznam organizací, oprávněných k provádění archeologických výzkumů na území Čech dle 21., odst.3 zákona č. 20/87Sb., v platném znění, lze nalézt na níže uvedeném odkazu:

6 13. dotaz ze dne : Na základě čeho máme ocenit VV Vybavení interiéru Domu zbrojnošů? Výkaz výměr vybavení interiéru Domu zbrojnošů je součástí zadávací dokumentace: příloha č.4 Dům zbrojnošů (dílčí slepé rozpočty). Výpis prvků interiéru Domu zbrojnošů je součástí projektové dokumentace: příloha č.3 PD Svojanov hradby areál interiér( H1- H8). Fotografie a bližší popisy replik společenských her jsou uvedeny v příloze, která je součástí doplňujících dotazů k zadávací dokumentaci. Subdodavatelem těchto prvků můžou být firmy zabývající se výrobou či prodejem historických her. 14. dotaz ze dne : Prosíme o zodpovězení dotazu na technické kvalifikační předpoklady 4/d zda je možné doložit certifikát BOZP pomocí interního auditora se kterým máme uzavřenou platnou smlouvu? Zadavatel se rozhodl zrušit podmínku doložení certifikátu systému managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci vydaného podle českých technických norem akreditovanou osobou (např. ČSN OH SAS 18001:2009). Z těchto důvodů bylo na webových stránkách města Poličky zveřejněno aktuální znění zadávací dokumentace k projektu: Revitalizace hradu Svojanov pro rozvoj cestovního ruchu v regionu. Poznámka zadavatele k termínu podání nabídek: Vzhledem k rozšíření rozsahu archeologického průzkumu a náročnosti celé akce, zadavatel prodlužuje termín pro podání nabídek do :00 hod., způsobem uvedeným v zadávací dokumentaci. V Poličce dne Mgr. Aleš Mlynář projektový manažer

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE 6.8.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku

Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku Město Nejdek Městský úřad Nejdek, Odbor investic a správy majetku nám. Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Karlovarský kraj VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: OISM/7488/2013-6 Dle rozdělovníku VYŘIZUJE: Volná TELEFON:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁK.Č.137/2006 SB, 12 ODST.3 Název veřejné zakázky : ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 712/PJ/OVZ/2013 dne: 15. listopadu 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 13 K nadlimitní

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Jevíčko Ing. Andrej Kašický 22.12.2009

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Jevíčko Ing. Andrej Kašický 22.12.2009 Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Jevíčko Ing. Andrej Kašický 22.12.2009 Doplňující dotazy k zadávací dokumentaci V návaznosti na zveřejněnou zadávací dokumentaci k veřejné zakázce

Více

VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU MĚSTO KRNOV ODBOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 1 794 01 KRNOV VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 12 odst. 3 a ve vztahu k 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek 361296 Dodatečná informace č. 15 1. Zadavatel poskytuje ve smyslu ust. 49 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen zakázka ) na stavební práce :

VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen zakázka ) na stavební práce : MĚSTO KRNOV ODBOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 1 794 01 KRNOV VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 12 odst. 3 a ve vztahu k 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Jednostupňová projektová dokumentace na provedení rekonstrukce vnitřních prostor objektu Schulhoffova 844

Jednostupňová projektová dokumentace na provedení rekonstrukce vnitřních prostor objektu Schulhoffova 844 ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce na stavební práce: KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Zpracováno dne : 25.3.2015.. Ladislav Novák, technik investiční výstavby 1. Dotaz

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 430/PJ/OVZ/2015 dne: 25. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 7 K nadlimitní veřejné

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/265119/16/VZKÚ/Bit Sp. zn.: S-SMO/176146/16/VZKÚ/19 Vyřizuje: Ing. Martina Bittová Telefon: +420 599 442 074 E-mail: mbittova@ostrava.cz

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 068/PB/OVZ/2015 dne: 23. února 2015 Věc: Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 2 K nadlimitní veřejné

Více

Školní jídelna Týnec nad Sázavou, příspěvková organizace

Školní jídelna Týnec nad Sázavou, příspěvková organizace Školní jídelna Týnec nad Sázavou, příspěvková organizace vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní směrnice

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE

11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE STAVEBNÍ, AUTORSKÝ A TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA Část 11, Díl 11, str. 1 11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE Předpokládanou hodnotu veřejné zakázky na stavební práce musí zadavatel stanovit v

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Projektová dokumentace - oprava barokního opevnění Prahy

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Projektová dokumentace - oprava barokního opevnění Prahy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (zadávací dokumentace) na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Projektová

Více

Zadávací dokumentace k části zakázky k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Zadávací dokumentace k části zakázky k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadávací dokumentace k části zakázky k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel Kontaktní osoba zadavatele Název zakázky a její

Více

ZADAVATEL: OBEC POLICE zastoupená starostou obce, panem Karlem Janouškem Police 1, Police u Jemnice IČ:

ZADAVATEL: OBEC POLICE zastoupená starostou obce, panem Karlem Janouškem Police 1, Police u Jemnice IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Veřejná zakázka

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Veřejná zakázka MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí odd. 4501 Příprava realizace ekologických závazků Letenská 15, 118 10 Praha 1 Telefon:

Více

Výzva pro předložení nabídek

Výzva pro předložení nabídek Výzva pro předložení nabídek Zadavatel: Výchovný ústav, střední škola a školní jídelna Buškovice Sídlo: Buškovice 203, 441 01 Podbořany Právní forma: příspěvková organizace IČ: 49123947 Jednající: Ing.

Více

Dotazy č. 3 Dostavba kanalizačního systému města Město Albrechtice - I. etapa

Dotazy č. 3 Dostavba kanalizačního systému města Město Albrechtice - I. etapa Akce : Dotazy č. 3 V Opavě dne 6.9.2016 Dostavba kanalizačního systému města Město Albrechtice - I. etapa zadávanou dle dokumentu Zadávaní veřejných zakázek v Operačním programu Životního prostředí pro

Více

Zájemcům o veřejnou zakázku Revitalizace skalního masivu svah nad expozicí vzácných papoušků (Opěrná zeď a Vinice) V Poličce dne 27.

Zájemcům o veřejnou zakázku Revitalizace skalního masivu svah nad expozicí vzácných papoušků (Opěrná zeď a Vinice) V Poličce dne 27. Zájemcům o veřejnou zakázku Revitalizace skalního masivu svah nad expozicí vzácných papoušků (Opěrná zeď a Vinice) V Poličce dne 27. srpna 2014 Věc: Dodatečná informace k zadávacím podmínkám č. 4 Z pověření

Více

Podmínky a požadavky zadavatele

Podmínky a požadavky zadavatele ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: " Rozšíření průmyslové zóny Vrchlabí - jih zhotovitel - Opatření na Vápenickém potoku" zpracovaná dle 44 zákona č.137/2006

Více

Město Příbor Příbor, náměstí Sigmunda Freuda 19

Město Příbor Příbor, náměstí Sigmunda Freuda 19 Název veřejné zakázky: Předmět zakázky: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: Město Příbor 742 58 Příbor, náměstí Sigmunda Freuda 19 Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ŠANOV MÍSTNÍ KOMUNIKACE Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 p. Hrabětice 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 Název veřejné zakázky: Řídící se zákonem: OPRAVA DOMU č. p. 60 - NEČTINY O veřejných zakázkách č. 137/2006 sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Druh veřejné zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Regenerace

Více

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 14. ledna 2014 Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Stavební úpravy domů Táborská 376/40 a 1691/32,

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Sportovní hala Klimeška - 2. etapa (dále: veřejná zakázka nebo VZ ) ZADAVATEL VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Město Kutná Hora

Více

Centrum volného času v obci Kunčice

Centrum volného času v obci Kunčice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY a prokázání splnění kvalifikace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle ustanovení 38 odst. 1 zákona 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel Obec Svojetice Zastoupené Mgr. Martinou Vedralovou, starostkou

Více

Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích. Dodatečná informace č. 3: Rekonstrukce centrální části obce Přísnotice. Dotaz č.

Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích. Dodatečná informace č. 3: Rekonstrukce centrální části obce Přísnotice. Dotaz č. Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dodatečná informace č. 1 k zadávacím pomínkám veřejné zakázky na stavební práce zadávané v podlimitním

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 134/2016 Sb. není zadávací řízení

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Dodatečná informace č. 6

Dodatečná informace č. 6 Dotaz uchazeče 1a) ze dne 22.1.2015: Dodatečná informace č. 6 Součástí zadávací dokumentace je Soupis prací ve formátu PDF (ve svazku 3 ZD), dále pak elektronická podoba výkazu výměr (svazek 5 ZD), kde

Více

Zavedení a certifikace systému managementu kvality dle ČSN EN ISO 9001:2009

Zavedení a certifikace systému managementu kvality dle ČSN EN ISO 9001:2009 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č.9/2012/mrfp Zavedení a certifikace systému managementu kvality dle ČSN EN ISO 9001:2009 1. Základní údaje o zadavateli: Městský rozvojový

Více

VÝZVA. k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace

VÝZVA. k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace 1 VÝZVA k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace 1. Zadavatel : Společenství vlastníků jednotek Olbramovická 704-707, Praha 4 Olbramovická 705 14200 Praha 4 Kamýk IČ: 284 82 239 Zapsáno v

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Přístupový chodník, Rákosníčkovo

Více

Úprava zdroje vytápění v objektu MZe, Milady Horákové 373/10, Svitavy. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo. Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02

Úprava zdroje vytápění v objektu MZe, Milady Horákové 373/10, Svitavy. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo. Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Svitavy Sídlem: Milady Horákové 10, 568 02 Svitavy Zastoupený: Ing. Miroslavem Kučerou, ředitelem Pozemkového úřadu IČ: 00020478 Úprava

Více

mám několik dotazů k zadávací dokumentaci k výběrovému řízení:

mám několik dotazů k zadávací dokumentaci k výběrovému řízení: VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU S NÁZVEM PROVÁDĚNÍ ARCHEOLOGICKÝCH VÝKOPOVÝCH PRACÍ A ZAJIŠTĚNÍ PŘÍSLUŠNÉ DOKUMENTACE RÁMCOVÁ SMLOUVA (odpověď na dodatečnou informaci) Zadavatel: ARCHEOLOGICKÝ ÚSTAV

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále také ZVZ) s názvem Práh - rekonstrukce

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.:

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.: dle seznamu Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: 15. 11. 2018 VZ8/OST/2018 J. Sosnarová tel.: 235 094 054 jsosnarova@sneo.cz Dodatečná informace č. 6 k veřejné zakázce č. VZ/8/2018 Rekonstrukce

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Název veřejné zakázky: NÁRODNÍ CENTRUM ZAHRADNÍ KULTURY KVĚTNÁ ZAHRADA Zadavatel: Národní památkový ústav Zastoupený: Ing. Arch. Naděždou Goryczkovou Sídlo: Valdštejnské

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

V Olomouci Dodatečné informace č. 2 k zakázce

V Olomouci Dodatečné informace č. 2 k zakázce V Olomouci 9. 9. 2013 Dodatečné informace č. 2 k zakázce Cyklistická stezka Olomouc Šternberk, poslední etapa Bohuňovice - Štarnov 1. Identifikační údaje veřejného zadavatele / 38, odst. 5, písm. a) Zákona/

Více

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ 4- KUMSP00SFOGO Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Moravskoslezsko 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: zastoupen: IČ: DIČ: bankovní spojení: číslo účtu: 2.

Více

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Veřejný zadavatel: Obec Mělnické Vtelno Vážení uchazeči,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Chodníky podél S III/15523 k.ú. Vidov - 1. část - V. a VI. etapa

Chodníky podél S III/15523 k.ú. Vidov - 1. část - V. a VI. etapa Název zakázky Chodníky podél S III/15523 k.ú. Vidov - 1. část - V. a VI. etapa Zadavatel zakázky: Adresa: Vidov 51, 370 07 Č. Budějovice 1/6 1. Vyhlášení zadávacího řízení Tato zakázka nespadá pod režim

Více

Evidenční číslo veřejné zakázky:

Evidenční číslo veřejné zakázky: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 7 dle ustanovení 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝSTAVBA DATOVÉHO CENTRA ZELENEČ Zadavatel: Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p. se

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu s ustanovením 38 odst.1 zákona č.137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále i jen ZVZ ) Název veřejné zakázky

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Stavební úpravy MŠ Sibřina v roce 2016 Veřejný zadavatel: Obec Sibřina sídlo: Říčanská 15, 250 84 Sibřina IČO: 00240745 právní forma:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou zakázku na služby Projektová

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1 ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, poštovní přihrádka 77 118 10 Praha 1 IČO, DIČ: 00006947, CZ00006947 Telefon: 257043446 Fax: 257042609 V Praze dne 16. 12. 2011 Č. j.: 232/107314/2011 Věc:

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu se Zásadami Ministerstva zemědělství, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na udržování

Více

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4.

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. 016 PÍSEMNÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZ DODAVATELE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM (4, 5, 6) OU

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 18924/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 5 Počet

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Název zakázky: Baloncentrum Břestek II. Zadavatel: ZEPELIN CZ s.r.o. V Humnech 1148 686 04 Kunovice Organizace pověřená výkonem zadavatelských činností: Region Bílé Karpaty Vavrečkova

Více

Výzva k podání nabídky. Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky. Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obec Dřevčice Na Výsluní - stavba nové větve veřejného osvětlení v ulici U pole Zadávací podmínky Veřejný zadavatel: Obec Dřevčice sídlo:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 134/2016 Sb. není zadávací řízení

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Oprava místních komunikací v Čížkrajicích Veřejný zadavatel: Obec Čížkrajice sídlo: Čížkrajice, 374 01 Čížkrajice IČO: 00581674 právní

Více

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 15. 2. 2016 Název zadavatele: Město Dobrovice Vymezení zadavatele dle zákona: 2, odst. (2), písm. c) Právní forma: 801 - Obec nebo městská část hlavního

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 2/ Oprava oken a fasády hlavní budovy

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 2/ Oprava oken a fasády hlavní budovy Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 2/16102 Oprava oken a fasády hlavní budovy Identifikační údaje zadavatele: Název: Domov pro seniory Jevišovice, příspěvková organizace Sídlo:

Více

Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, Brno IČO:

Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, Brno IČO: Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, 602 00 Brno IČO: 62161521 Veřejná zakázka: Revitalizace městských parků, III. etapa zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA NÁRODNÍ ÚSTAV MINISTERSTVO KULTURY LIDOVÉ KULTURY ČESKÉ REPUBLIKY OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zpracoval: Jančálek s.r.o. 08/2006 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE

Více

Zadávací dokumentace. Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově

Zadávací dokumentace. Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově Zadavatel: Město Jablunkov Dukelská č.p. 144 739 91 Jablunkov Zadávací dokumentace Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově Obsah zadávací dokumentace : Úvod Článek 1. Článek

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Gymnázium Litomyšl I. etapa opravy okenních výplní Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební podmínky, objektivní podmínky,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE X.

DODATEČNÉ INFORMACE X. V Praze dne 6. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE X. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu. Mateřská školka 4. třída Veltrusy

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu. Mateřská školka 4. třída Veltrusy Mateřská školka 4. třída Veltrusy zadavatel : Město Veltrusy Palackého 9 277 46 Veltrusy IČ 00237272 zastoupené starostou Bronislavem Havlínem místostarostou Tomášem Čapkem Oznámení zadávacího řízení je

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název programu: Registrační číslo: Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky: OPŽP CZ.05.3.29/0.0/0.0/15_005/0000596 Výstavba sběrných míst v obci Libel Výstavba sběrných míst

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ) a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará

Více