SERVISNÍ SMLOUVA č. FIXME

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SERVISNÍ SMLOUVA č. FIXME"

Transkript

1 SERVISNÍ SMLOUVA č. FIXME I. Smluvní strany Dodavatel Objednatel NoStress Commerce Bc. Jaromír Müller Fučíkova Česká Kamenice IČ: Bankovní spojení: Raifffeisenbank, a.s. Úhrada: na bankovní účet IBAN: CZ SWIFT: RZBCCZPP Adresa banky: Hvězdova 1716/2b, Praha 4, 14078, Czech republic FIXME II. Předmět smlouvy (1) Předmětem smlouvy je údržba open-source e-commerce platformy Magento (dále jen Software ) Objednatele. Tato údržba zahrnuje běžnou údržbu Software a provádění změn Software rozsahu definovaném ve článku IV této smlouvy dle požadavků Objednatele. Současní servisní smlouvy jsou též školení a konzultace ohledně Software, které poskytne Dodavatel na žádost Objednatele. Veškeré tyto činnosti provádí Dodavatel pouze pro potřeby Objednatele. III. Podmínky a způsob provádění údržby (1) Dodavatel provádí údržbu a další zásahy s využitím vlastních technických prostředků na základě objednávky takového služby Objednatelem. Objednatel umožní za účelem provádění údržby pracovníkům Dodavatele přístup do Software. Dodavatel je povinen provádět na základě Požadavků objednatele údržbu Software a další smluvní zásahy v rozsahu definovaném ve článku IV této smlouvy. IV. Rozsah poskytovaných služeb (1) Dodavatel garantuje Objednateli provádění servisních zásahů v rozsahu 2 (slovy dvou) hodin týdně. V rámci jednoho kalendářního měsíce pak v rozsahu 8 (slovy osmi) hodin, které lze čerpat též jednorázově v tomto rozsahu. Pokud Objednatel 1 (6)

2 nevyčerpá poskytnutý rozsah služeb v rámci daného měsíce, nepřenáší se nevyčerpaný rozsah služeb do měsíce dalšího. (2) Pokud Objednatel využívá hostingových služeb Dodavatele, pak se servisní smlouva vztahuje na neomezený počet instalací Software, přičemž všechny instalace musí být umístěny na hostingových prostředcích Dodavatele. Servisní rozsah definovaný v předchozím odstavci se však nijak nemění. (3) Pokud Objednatel nevyužívá hostingových služeb Dodavatele, pak se servisní smlouva vztahuje na jednu zvolenou instalaci Software. Dodavatel se zavazuje provádět zejména následující úkony: konzultace, školení a poradenství v souvislosti s používáním Software na uživatelské úrovni po u instalace modulů, designů a jazykových balíčků třetích stran komplexní nastavení rozličných aspektů v administračním rozhraní Software aktualizace Software jednou měsíčně na žádost Objednatele upozorňování na kritické bezpečnostní aktualizace Software a jejich instalace redundantní zálohování dat a případnou obnovu dat, pokud Objednatel využívá hostingových služeb Dodavatele Součástí servisní smlouvy nejsou zejména následující úkony: oprava chyb v jádru Software, s výjimkou instalace kritických bezpečnostních aktualizací Software součástí smlouvy není garance za správnou funkci modulů třetích stran v dané verzi Software oprava chyb v modulech třetích stran hlubší zásahy do jádra Software velké změny v designu Software (nad rámec 2 hodin týdně) tvorbu a vkládání produktů s výjimkou vytvoření jednoho ukázkového produktu od každého typu V. Termín zásahu (1) Termín zásahu je garantován dle typu a kritičnosti vzniklého problému nebo požadavku. Od těchto parametrů se pak odráží priorita, se kterou bude problém řešen. (a) Kritická priorita Pro tuto opravu chyb s kritickou prioritu je podmínkou využívání hostingových služeb Dodavatele. Software zcela nefunguje z důvodu technické chyby na hostingových prostředcích Dodavatele. Tento typ chyb se Dodavatel zavazuje odstranit do 4 hodin od nahlášení chyby. Objednatel automaticky nebude mít přístup na FTP, do MySQL a ani do Magento Connect Manager, protože toto jsou cesty, které 2 (6)

3 potenciálně ohrožují funkčnost Software a též hostingových služeb Dodavatele. Objednatel si můžete přístup do FTP, MySQL a Magento Connect Manager od Dodavatele vyžádat, avšak zcela na vlastní riziko. V případě, že problém vznikl v důsledku přístupu k FTP, MySQL nebo Magento Connect Manager, není oprava do 4 hodin garantována. Dodavatel se však zavazuje problém odstranit co nejrychleji dle svých časových a technických možností. (b) Vysoká priorita Též pro tuto opravu chyb s vysokou prioritu je podmínkou využívání hostingových služeb Dodavatele. Vysokou prioritu mají chyby, které způsobují nefunkčnost části Software, přičemž v Software lze uskutečňovat objednávky. Tento typ chyb se Dodavatel zavazuje odstranit do 12 hodin od nahlášení chyby. Objednatel nebude mít přístup na FTP, do MySQL a ani do Magento Connect Manager, protože toto jsou cesty, které potenciálně ohrožují funkčnost e-shopu a též hostingových služeb Dodavatele. Objednatel si můžete přístup do FTP, MySQL a Magento Connect Manager od Dodavatele vyžádat, avšak zcela na vlastní riziko. V případě, že problém vznikl v důsledku přístupu k FTP, MySQL nebo Magento Connect Manager, není oprava do 4 hodin garantována. Dodavatel se však zavazuje problém odstranit co nejrychleji dle svých časových a technických možností. (c) Střední priorita Jednoduché úkony typu nastavení různých aspektů v administračním rozhraní Software nebo instalaci kritických bezpečnostních aktualizací se Dodavatel zavazuje realizovat do 1 (slovy jednoho) pracovního dne od objednání takového úkonu Objednatelem. (d) Nízká priorita Časově náročnější úkony typu instalace modulů, instalace/změn designu a aktualizace Software se Dodavatel zavazuje realizovat pak do 3 (slovy tří) pracovních dnů od objednání takového úkonu Objednatelem. (2) V závislosti na povaze servisního zásahu může vzniknout situace, kdy objektivně není možné provést smluvní zásahy do Software do požadované a garantované lhůty. Přijatelnými objektivními důvody jsou zde především programové možnosti Software na úrovní zdrojového kódu a z toho plynoucí funkčnosti Software a dále pak nedostupnost hostingových prostředků Objednatele, pokud nevyužívá hostingových služeb Dodavatele. V takovém případě je Dodavatel povinen reagovat na vyžádání zásahu v požadované lhůtě a nadále postupovat s maximálním úsilím a řešit problém v co nejkratším možném čase. VI. Cena za údržbu a servisní zásahy (1) Objednatel se zavazuje platit Dodavateli 3000,- CZK měsíčně s periodou platby 1, 3, 6 nebo 12 měsíců tak, že částka bude připsána na účet Dodavatele k prvnímu 3 (6)

4 kalendářnímu dni zvolené periody platby. Dodavatel preferuje minimální periodu platby 3 měsíce, nicméně toto rozhodnutí je v kompetenci Objednatele. (2) Pokud požadavky Objednatele budou nad rámec 2 (slovy dvou) hodin týdně, respektive 8 (slovy osmi) hodin měsíčně, pak se Dodavatel zavazuje tyto požadavky zpracovat prioritně v nejbližší době. Za úkony tohoto typu si však Dodavatel bude účtovat hodinové sazby dle aktuálního ceníku zveřejněného na internetových stránkách Ceník služeb, který je platný po dobu 12 měsíců ode dne podepsání této smlouvy, je následující: Konzultace a podpora pro Software 550 CZK Analýza požadavků 550 CZK Programové zásahy 750 CZK Designové zásahy 650 CZK Zásahy na úrovni administrace Software 500 CZK (3) Součástí objednávky takového servisního zásahu je cenová kalkulace a závazný termín realizace. Výsledná cena servisního zásahu je pak dána časovou náročností analýzy požadavků a časovou náročností pro realizaci takového zásahu. Objednatel bude s celkovými náklady předem seznámen elektronickou formou nebo telefonicky. VII. Platební podmínky (1) Objednatel preferuje platbu převodem na účet, ale jsou možné i další platební metody (PayPal, platba kreditní kartou přes PayMuzo a další). (2) V případě prodlení Objednatele s placením bude účtována smluvní pokuta ve výši 0,5% dlužné částky za každý započatý kalendářní den prodlení. (3) Všechny výše uvedené ceny jsou bez DPH, Dodavatel není plátcem DPH. VIII. Záruky (1) Při nedodržení termínu zásahu uvedeného v článku V této smlouvy nebo smluveného při specifikaci objednávky rozsáhlého servisního zásahu nad rámec prací definovaných v článku IV této smlouvy náleží Objednateli právo účtovat Dodavateli smluvní pokutu ve výši 0,5% ceny smluveného servisního zásahu za každý den prodlení. (2) Dodavatel neodpovídá za včasnost servisního zásahu, pokud nejsou Objednatelem zajištěny podmínky nutné pro realizaci zásahu. IX. Vyšší moc (1) Dodavatel není odpovědný za porušení svých povinností, jestliže prokáže, že toto porušení bylo způsobeno překážkou, kterou nemohl ovlivnit a ohledně které nelze rozumně předpokládat, že s ní mohl počítat v době uzavření smlouvy nebo že tuto 4 (6)

5 překážku nebo její důsledky mohl odvrátit nebo překonat. Dodavatel v případě porušení smlouvy musí okamžitě oznámit Objednateli překážku a její účinky na způsobilost plnění. V těchto případech zajistí Dodavatel náhradní řešení v nejbližším možném termínu. X. Platnost smlouvy a její ukončení (1) Smlouva se uzavírá na dobu 1 roku s účinností ode dne podpisu této smlouvy. Poskytování služby a smluvní vztah na základe této smlouvy se automaticky prodlužuje o další 1 rok, pokud jeden z účastníku smlouvy písemně nesdělí druhé straně ve lhůtě nejméně šesti týdnů před uplynutím sjednané doby trvání smlouvy, že o další prodloužení platnosti smlouvy nemá zájem. (2) Smlouva může být změněna pouze písemnou formou a za souhlasu obou smluvních stran. (3) Platnost smlouvy je možné ukončit dohodou, výpovědí bez udání důvodu nebo okamžitou výpovědí z důvodu opakovaného závažného porušování smluvních povinností. Jakákoliv dohoda či výpověď musí mít vždy písemnou či elektronickou formu. (4) Výpovědní lhůta pro ukončení platnosti smlouvy bez udání důvodu činí pro Objednatele 1 (slovy jeden) měsíc a pro Dodavatele 2 (slovy dva) měsíce. Výpovědní lhůta počíná běžet od prvního dne měsíce následujícího po podání výpovědi. (5) V případě závažného a opakovaného porušování smluvních povinností jakoukoliv ze smluvních stran může strana druhá vypovědět tuto smlouvu s okamžitou platností. Zmíněná závažnost a opakovanost porušování smluvních povinností musí být prokazatelná a aktu okamžité výpovědi smlouvy musí předcházet písemné či elektronické upozornění na neplnění povinností. (6) Za závažné neplnění smluvních povinností je na jedné straně považováno nedodržování časových termínů pro provádění servisních zásahů či oprav a na druhé straně nedodržení splatnosti vystavené faktury. (7) Jakákoliv forma výpovědi smlouvy nemá žádný odkladný či rušící vliv na nutnost korektního vypořádání veškerých vzájemných závazků z této smlouvy plynoucích. XI. Řešení sporů (1) V případě vzniku sporu při provádění této smlouvy nebo v souvislosti s ní se zúčastněné strany budou snažit vyřešit jej vzájemným jednáním. Jestliže se takovým způsobem spor nepodaří vyřešit, bude předložen k projednání a rozhodnutí příslušnému soudu. 5 (6)

6 XII. Způsob objednávky servisního zásahu (1) Na základě žádosti Objednatele, podané elektronickou formou či po telefonu, provede Dodavatel analýzu požadovaného servisního zásahu a následně vlastní servisní zásah. Obvyklý postup je takovýto: Objednavatel specifikuje požadavky na servisní zásah Dodavatel ohodnotí časové a finanční požadavků Objednatel odsouhlasí servisní zásah v již definovaném rozsahu, termínu a smluvené ceně Dodavatel realizuje servisní zásah Objednatel provede kontrolu servisního zásahu Dodavatel vystaví fakturu a Objednavatel zaplatí sjednaný servisní zásah XIII. Závěrečná a přechodná ustanovení (1) Smlouva je vyhotovena ve dvou stejnopisech, z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom. Veškeré další úpravy je třeba provádět písemnou formou jako dodatek k této smlouvě. V Praze dne: Dodavatel: Objednatel: 6 (6)

Smlouva o údržbě výpočetní techniky a programového vybavení IT outsourcing

Smlouva o údržbě výpočetní techniky a programového vybavení IT outsourcing Smlouva o údržbě výpočetní techniky a programového vybavení IT outsourcing Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany v souladu se zákonem 513/1991 sb. obchodní zákoníku následující servisní

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB ČÍSLO SMLOUVY : xxxxxx (VARIABILNÍ SYMBOL) Dodavatel Název NET2U s.r.o. IČ 27513858 DIČ CZ27513858 Sídlo Husova 393, 506 01 Jičín Bankovní spojení UniCredit Bank Czech

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY Pan/í se sídlem (dále jen objednatel ) A Lukáš Divíšek PERFEKTNÍ ÚKLID

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM 1 PŘEDMĚT VŠEOBECNÝCH OBCHODNÍCH PODMÍNEK 1.1 Předmětem těchto všeobecných obchodních podmínek jsou podmínky, na základě kterých budou poskytovány

Více

Smlouva o poskytování servisních služeb

Smlouva o poskytování servisních služeb Smlouva o poskytování servisních služeb Tomáš Krist ToP COMPUTER Ptácká 96/78 293 01 Mladá Boleslav IČO: 63820668 DIČ: CZ7504200946 dále jen poskytovatel, a FIRMA Ulice 111 000 00 Město IČO: 00000000 zastoupená

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

ISVS.^ Smlouva o užití a implementaci software

ISVS.^ Smlouva o užití a implementaci software ISVS.^ MĚSTO JESENICE evidenční číslo smlouvy Smlouva o užití a implementaci software Město Jesenice, se sídlem Budějovická 303, 252 42 Jesenice IČO: 00241318, DIČ: CZ 00241318, číslo účtu: 103527104/0300

Více

Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace

Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace Číslo smlouvy: Vitalex Computers Masarykova 750/ 316 400 01, Ústí nad Labem www.vitalex.cz (strana 1) Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace Zhotovitel,

Více

Smlouva o zajištění provozu systému Educon uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku, v účinném znění

Smlouva o zajištění provozu systému Educon uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku, v účinném znění Smlouva o zajištění provozu systému Educon uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku, v účinném znění Přílohy: Příloha č. 1 - Roční paušál Balíček 500 1. Smluvní strany Smluvní strany této smlouvy,

Více

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Ev.č. Software602 a.s.: Ev.č. Organizace: SUPP/FFSaFP/Písek/0606/2016 1. Článek Smluvní strany Společnost: Software602 a.s. se sídlem: Hornokrčská 15, 140

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM Jiří Brož Spoma, Vlčkovická 224, 500 04 Hradec Králové, IČ 10470191, evidující úřad: - Magistrát

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi (dále jen uživatel ) a (dále jen poskytovatel ) I. Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je poskytování služeb, kterými se

Více

Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace

Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace číslo: W1/.../... Vitalex Computers Masarykova 750/ 316 400 01, Ústí nad Labem www.vitalex.cz (strana 1) Smlouva o vytvoření webové aplikace ( Uzavřená dle

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Se sídlem: Holečkova 789/49, 150 00 PRAHA 5 IČ: 29136491 DIČ: CZ29136491 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. i. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. i. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy ' W Mž/pySM Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. Osigeno - veřejné zakázky a dotace s.r.o. sídlem: Vikýřovice, Petrovská 594, PSČ: 788 13 office : Šumperk, Dr.E.Beneše

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě I.Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

SMLOUVA O DÍLO SERVISNÍ SMLOUVA č.

SMLOUVA O DÍLO SERVISNÍ SMLOUVA č. SMLOUVA O DÍLO SERVISNÍ SMLOUVA č. - NÁVRH Uzavřená podle 536 a následujících Obchodního zák. č. 513/1991 Sb. ve znění platných změn a doplňků mezi stranami: I. SMLUVNY STRANY Objednatel: Společenství

Více

Smluvními strany: Dodavatel: Zápis v rejstříku: Městský soud v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 31574. Ševčíkova 427/7, PSČ 460 06 Liberec IČ: 22792988

Smluvními strany: Dodavatel: Zápis v rejstříku: Městský soud v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 31574. Ševčíkova 427/7, PSČ 460 06 Liberec IČ: 22792988 Servisní smlouva (SLA) číslo Níže uvedené smluvní strany uzavírají tuto smlouvu jako obchodněprávní po dohodě podle 262 a 269 odst. 2 obchodního zákoníku - zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o.

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. 1.1 Předmět a všeobecná ustanovení Předmětem těchto obchodních podmínek je úprava právních vztahů mezi Poskytovatelem a Objednavatelem

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě I.Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním

Více

SERVISNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Autocentrum BARTH a.s. Hůrka 1798, Pardubice Michal Burkoň, MBA CZ

SERVISNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Autocentrum BARTH a.s. Hůrka 1798, Pardubice Michal Burkoň, MBA CZ SERVISNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů (dále jen NOZ") I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Zastoupený:

Více

KUPNÍ SMLOUVA, 2. jméno, příjmení / obchodní firma:. místo podnikání/sídlo: registrace: jednající/zastoupen: takto:

KUPNÍ SMLOUVA, 2. jméno, příjmení / obchodní firma:. místo podnikání/sídlo: registrace: jednající/zastoupen: takto: KUPNÍ SMLOUVA, kterou níže uvedeného data uzavírají: 1. Kanlux s.r.o. sídlem Frýdek-Místek, ul. Sadová čp. 618, PSČ: 738 01 IČ: 27804861 registrace: obchodní rejstřík, Krajský soud v Ostravě, sp. zn. C.

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb uzavřená níže uvedeného dne, měsíce roku dle ustanovení 1746 odst. 2, 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi: LAW CZ s.r.o.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky internetového portálu timee.cz (dále jen timee.cz ) pro zákazníky společnosti Datlink s.r.o., IČ 27970485, se sídlem

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část Smlouva o poskytování vzdělávání I. SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel Název: Česká republika Národní úřad pro

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB Smluvní strany:., se sídlem, IČ:.., DIČ:.., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném., oddíl., vložka, jednající. bankovní spojení:, číslo účtu:., (dále též Poskytovatel

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě I.Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním

Více

SMLOUVA O DÍLO servisní smlouva

SMLOUVA O DÍLO servisní smlouva SMLOUVA O DÍLO servisní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená v souladu s 2586 a zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen NOZ ) a ve smyslu příslušných právních předpisů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí Písek: 08.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení smlouvy o pozáručním servisu a technické podpoře se zhotovitelem Software602

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

DODÁVKA KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB

DODÁVKA KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB M ě s t s k ý o b v o d S t a t u t á r n í m ě s t o P a r d u b i c e M Ě S T S K Ý O B V O D P A R D U B I C E V I Úřad městského obvodu Pardubice VI Odbor vnitřních věcí, investic, dopravy a životního

Více

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.j. MV-62107/SIK5-2011 (dále jen smlouva ) uzavřená na základě rámcové smlouvy č. MV-74773-80/P-2010 (dále jen rámcová smlouva ) dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Smlouva o poskytování překladatelských služeb

Smlouva o poskytování překladatelských služeb Smlouva o poskytování překladatelských služeb Tato smlouva o poskytování služeb se uzavírá níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Česká republika - Státní ústav pro kontrolu

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

SMLOUVA O DÍLO. čl. 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO čl. 1 Smluvní strany Objednatel: Společenství pro dům č. p. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Společenství zapsáno v obchodním rejstříku Městským soudem v Praze oddíl S, vložka

Více

Smlouva o poskytování servisních služeb pro vývoj softwarových a webových aplikací

Smlouva o poskytování servisních služeb pro vývoj softwarových a webových aplikací KUJCP01799PD Smlouva o poskytování servisních služeb pro vývoj softwarových a webových aplikací uzavřená dnešního dne dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též občanský zákoník")

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

Servisní smlouva č. S0014/2011 dále jen Smlouva

Servisní smlouva č. S0014/2011 dále jen Smlouva Servisní smlouva č. S0014/2011 dále jen Smlouva uzavřená dle ust. 261 odst. 2 a ust. 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany Dodavatel: EATON

Více

SMLOUVA. I. Smluvní strany

SMLOUVA. I. Smluvní strany SMLOUVA o provádění technických prohlídek, údržby a havarijního servisu uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku v platném znění. I. Smluvní strany Zhotovitel : Pavel Sklenář Průmyslová technika

Více

Energ, spol. s r.o., Vídeňská 89a, Brno, tel.: , Smlouva o dílo

Energ, spol. s r.o., Vídeňská 89a, Brno, tel.: ,    Smlouva o dílo Smlouva o dílo uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Smluvní strany Zhotovitel: Energ, spol.

Více

! SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

! SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění ! SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY Pan.. se sídlem.. bank. spojení : (dále jen objednatel ) a Ing.

Více

Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací č.

Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací č. Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací č. uzavřená mezi Michal Šenk Firma: Adresa: U Stadionu 955, 664 34 Kuřim IČ: 75679922 DIČ: CZ8307103827 Tel: +420 777 304 145 E-mail: senk@a1net.cz

Více

SERVISNÍ SMLOUVA Č.j. KRPK-4111/ČJ VZ

SERVISNÍ SMLOUVA Č.j. KRPK-4111/ČJ VZ Česká republika - Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje se sídlem Sokolovská 108/A, 360 01 Karlovy Vary Zastoupená plk. Mgr. Oldřichem Tomáškem ředitelem Krajského ředitelství policie Karlovarského

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky České informační agentury, s. r. o. 1. Úvodní ustanovení a) Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) České informační agentury, s. r. o. (dále jen Poskytovatel ) vycházejí

Více

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služby Zenefit

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služby Zenefit Všeobecné obchodní podmínky poskytování služby Zenefit společnosti Zentity a.s., IČ: 24783081, se sídlem Dělnická 213/12, 170 00 Praha 7, zapsané v obchodním rejstříku Městkého soudu v Praze, oddíl B,

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů Objednatel: Svazek obcí Podbořansko Sídlo: Náměstí míru 166,439 82 Vroutek IČ: 71175369 DIČ: CZ71175369 Zastoupený:

Více

Právní a konzultační služby pro potřeby ÚMO Pardubice VI

Právní a konzultační služby pro potřeby ÚMO Pardubice VI M ě s t s k ý o b v o d S t a t u t á r n í m ě s t o P a r d u b i c e M Ě S T S K Ý O B V O D P A R D U B I C E V I Úřad městského obvodu Pardubice VI Odbor vnitřních věcí, investic, dopravy a životního

Více

Smlouva o dílo - servis vodoinstalace

Smlouva o dílo - servis vodoinstalace Smlouva o dílo - servis vodoinstalace Článek 1 - Smluvní strany 1. společnost: Posíláme poptávky, s. r. o. se sídlem: Šafránkova 3, Praha 5 zastoupená: jednatelem Ing. Martinem Poptávkou IČO: 12345678

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu:

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu: MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1... IČ:.. zapsaný v.. Bankovní spojení:., jehož

Více

KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany. (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném )

KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany. (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající ) 2.

Více

Servisní smlouva. mluvní strany. uzavřená ve smyslu ustanovení obchodního zákoníku 513/91 Sb. v platném znění. Číslo smlouvy: 7/127/2011.

Servisní smlouva. mluvní strany. uzavřená ve smyslu ustanovení obchodního zákoníku 513/91 Sb. v platném znění. Číslo smlouvy: 7/127/2011. Servisní smlouva uzavřená ve smyslu ustanovení obchodního zákoníku 513/91 Sb. v platném znění Číslo smlouvy: 7/127/2011 mluvní strany Objednatel: Město Broumov Masarykova 239 550 14 Broumov IČ: 00272523

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 zastoupená starostkou Soňou Černou (dále jen objednatel ) a (dále jen zhotovitel ) uzavřeli níže psaného

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 372/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 324 ze dne 27.05.2015 Předložení příkazní smlouvy o poskytování právních služeb s advokátní kanceláří Becker & Poliakoff s.r.o.,

Více

SERVISNÍ SMLOUVA. uzavřená ve smyslu ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

SERVISNÍ SMLOUVA. uzavřená ve smyslu ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. SERVISNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Zhotovitel: Objednatel: Název: 4ISP s.r.o. Název: Adresa: Purkyňova 1805

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

Smlouva o Dílo na vytvoření WEBOVÝCH STRÁNEK

Smlouva o Dílo na vytvoření WEBOVÝCH STRÁNEK Smlouva o Dílo na vytvoření WEBOVÝCH STRÁNEK Smluvní strany: 1. Město Stráž pod Ralskem zastoupeno: Mgr. Zdeněk Hlinčík, starosta IČ: 00260967 DIČ: CZ00260967 ID datové schránky: ifqba8b sídlo: Revoluční

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace se sídlem: Středoškolská 2992/3, 700 30 Ostrava - Zábřeh

Více

Smlouva o poskytnutí služby VODA pod kontrolou

Smlouva o poskytnutí služby VODA pod kontrolou Smlouva o poskytnutí služby VODA pod kontrolou (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi (jako odběratelem) a ČEVAK a.s. se sídlem: Severní 2264/8, 370 10 České Budějovice IČ: 608 49 657 zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Servisní smlouva k autorskému SW MĚŠEC a AKCE

Servisní smlouva k autorskému SW MĚŠEC a AKCE Servisní smlouva k autorskému SW MĚŠEC a AKCE č.j.: SFZP 215859/2012 Agendové číslo smlouvy: D.176 Číslo VZ: 29/2012 Státní fond životního prostředí České republiky IČ 00020729 se sídlem na adrese Kaplanova

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Pachtovní smlouvě č. 006/POZ/T/2014

Pachtovní smlouvě č. 006/POZ/T/2014 Níže uvedeného dne, měsíce a roku na základě úplného konsensu v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších změn a doplňků Město Bochov, IČ 00254444, DIČ CZ 00254444,

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Servisní smlouva k softwaru APSi

Servisní smlouva k softwaru APSi Servisní smlouva k softwaru APSi uzavřená mezi poskytovatelem Společnost: APSi s.r.o. Adresa pro zasílání korespondence: U Hada 16E, České Budějovice, 37005 Sídlem: Horní Slověnice 7, Lišov, 37372 IČ:

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016 RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO ÚZSVM č. /2016 uzavřená podle ust. 1746, odst. 2 a dále dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník) na veřejnou

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník)

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) mezi: Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 140 59 Praha 4, Zapsaná

Více

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb Smluvní strany Poskytovatel : Sky club Brumlovka s.r.o. se sídlem : Vyskočilova 2, Praha 4, PSČ 140 00 korespondenční adresa : Na Příkopě 25, Praha 1, PSČ 110 00 DIČ : CZ47120479 Zapsaný : v OR vedeném

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele-dodavatele:

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele-dodavatele: RÁMCOVÁ SMLOUVA Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele-dodavatele: uzavřená dle 38 zákona o veřejných zakázkách a 1725 Občanského zákoníku, zákon č. 89/2012 Sb., (dále jen NOZ) na základě

Více

Příloha č. 3 Návrh smlouvy

Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 3 Návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může uchazeč

Více

Smlouva o dílo. sjednaná dle 2586 až 2635 Občanského zákona č. 89/ SMLUVNÍ STRANY

Smlouva o dílo. sjednaná dle 2586 až 2635 Občanského zákona č. 89/ SMLUVNÍ STRANY Smlouva o dílo sjednaná dle 2586 až 2635 Občanského zákona č. 89/2012 1. SMLUVNÍ STRANY 1. OBJEDNATEL: : Statutární město Teplice oddělení magistrátu města sídlo : nám. Svobody 2, 415 95 Teplice IČ : 00266621

Více

I. Smluvní strany. II. Účel smlouvy

I. Smluvní strany. II. Účel smlouvy KUJIP010P0JN Smlouva o dílo uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník"), níže uvedeného dne mezi těmito smluvními

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č.

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č. Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací na síti G-NET č. 1/5 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č. (dále jen smlouva ), uzavřená podle ustanovení 63 a násl.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Smlouva o poskytování služeb

Smlouva o poskytování služeb Smlouva o poskytování služeb Č.j.: PPR-18233-9/ČJ-2015-990670 uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve Objednatel: znění pozdějších předpisů (dále jen občanský

Více

zástupci objednatele ) jsou: Ing. Michal Janče a další pracovníci odboru investic a údržby, případně další zástupce objednatele pověřený v průběhu

zástupci objednatele ) jsou: Ing. Michal Janče a další pracovníci odboru investic a údržby, případně další zástupce objednatele pověřený v průběhu Smlouva o dílo č.... na zajištění organizace bezpečnosti práce na staveništi akce Zateplení ZŠ Vimperk Smluvní strany Objednatel: se sídlem zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing.

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Smlouva o dodávkách potravin Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

Smlouva o poskytování předškolní výchovy

Smlouva o poskytování předškolní výchovy Smlouva o poskytování předškolní výchovy Poskytovatel Základní škola a mateřská škola KLAS s.r.o. IČ: 46577742 Obchodní rejstřík vedený Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 21769 Ministerstvo

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele:

RÁMCOVÁ SMLOUVA. Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: RÁMCOVÁ SMLOUVA Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: uzavřená dle 38 zákona o veřejných zakázkách a 269 odst. 2. Obchodního zákoníku, zákon č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů

Více

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. I. Úvodní ustanovení I.1 Provozovatel obchodní společnost Úspěšný web s.r.o. se sídlem Rakovník, Sportovní 99, PSČ 269 01 IČ: 242 09 007

Více

Čl. II Práva a povinnosti smluvních stran

Čl. II Práva a povinnosti smluvních stran Smlouva č. 15/011-0 Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Česká republika Úřad vlády České republiky

Více

SMLOUVA O DÍLO I. Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje PROFITERM PROTECH s.r.o. II. Základní ustanovení

SMLOUVA O DÍLO I. Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje PROFITERM PROTECH s.r.o. II. Základní ustanovení SMLOUVA O DÍLO I. 1. Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Výškovická 40, 700 30 Ostrava Zábřeh Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem Nytrou, krajským ředitelem IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561

Více