č. OLP/159/2009 zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 8051 takto: Článek I. Předmět dohody

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "č. OLP/159/2009 zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 8051 takto: Článek I. Předmět dohody"

Transkript

1 Dohoda o úplném znění Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro období od roku 2004 do roku 2011 č. OLP/159/2009 uzavřená mezi těmito smluvními stranami: 1. Liberecký kraj Se sídlem: U Jezu 642/2a, Liberec 2 IČ: Bankovní spojení: /0100 Zastoupený: Bc. Stanislavem Eichlerem, hejtmanem a 2. Obchodní společnost: COMPAG SEVER s.r.o. Se sídlem: V Lukách 95/IV, Mimoň IČ: Bankovní spojení: ČSOB a.s., pob. Česká Lípa, č.ú.: /0300 Zastoupená: Jednatelem Ing. Jiřím Blechou zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 8051 takto: Článek I. Předmět dohody 1) Smluvní strany uzavřely dne smlouvu o zabezpečení stanoveného rozsahu dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro roky č. SH/1237/2003 (dále jen smlouva). Ke smlouvě uzavřely smluvní strany celkem čtyři dodatky a dne smluvní strany uzavřely dohodu o úplném znění smlouvy č. OLP/24/2006 (dále jen dohoda), jejíž přílohou bylo úplné znění smlouvy ve znění platném ke dni uzavření dohody. 2) K dohodě uzavřely smluvní strany celkem pět dodatků a vzhledem k této skutečnosti se smluvní strany dohodly na této dohodě o úplném znění. 3) Přílohou této dohody je úplné znění smlouvy, které v plném rozsahu nahrazuje smlouvu ve znění všech změn platných ke dni uzavření této dohody. 4) Dohodou dochází ke změně přílohy č. 6 smlouvy. Nové znění přílohy č.6 je součástí úplného znění smlouvy, které je přílohou této dohody.

2 Článek II. Závěrečná ustanovení 1) Tato dohoda se vyhotovuje ve třech stejnopisech, z nichž Liberecký kraj obdrží dva a COMPAG SEVER s.r.o. jeden. 2) Tato dohoda byla schválena usnesením Rady Libereckého kraje č. 135/09/RK ze dne V Liberci dne V Mimoni dne..... Bc. Stanislav Eichler Ing. Jiří Blecha hejtman jednatel společnosti COMPAG SEVER s.r.o. Příloha k dohodě o úplném znění Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro období od roku 2004 do roku 2011 č. OLP/159/2009 uzavřené mezi Libereckým krajem a COMPAG SEVER s.r.o. Strana 2 (celkem 22)

3 Liberecký kraj a Obchodní společnost COMPAG SEVER s.r.o. Úplné znění vyplývající ze všech dodatků ke dni uzavření dohody Smlouva o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro období od roku 2004 do roku 2011 číslo smlouvy: SH/1237/2003 Strana 3 (celkem 22)

4 SMLOUVA O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ OSOBNÍ DOPRAVĚ K ZABEZPEČENÍ STANOVENÉHO ROZSAHU ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI LIBERECKÉHO KRAJE PRO OBDOBÍ OD ROKU 2004 DO ROKU 2011 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 35 odst. 2 písm. h) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, v platném znění a 19, 19a odst. 1 zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, v platném znění mezi 1. Liberecký kraj Se sídlem: U Jezu 642/2a, Liberec 2 IČ: Bankovní spojení: /0100 Zastoupený: Bc. Stanislavem Eichlerem, hejtmanem na straně jedné (dále jen Objednatel) a 2. Obchodní společnost: COMPAG SEVER s.r.o. Se sídlem: V Lukách 95/IV, Mimoň IČ: Bankovní spojení: ČSOB a.s., pob. Česká Lípa, č.ú.: /0300 Zastoupená: Jednatelem Ing. Jiřím Blechou zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 8051 na straně druhé (dále jen Dopravce) VZHLEDEM K TOMU, ŽE: (A)Dopravce je právnickou osobou, obchodní společností s právní formou akciové společnosti, a je zapsán v obchodním rejstříku, vedeném u Krajského soudu v Ustí nad Labem oddíl C, vložka Dopravce je oprávněn k podnikání dle výpisu z obchodního rejstříku mimo jiné v oboru silniční motorové dopravy osobní, což objednateli před uzavřením této smlouvy doložil koncesní listinou č.j.: 5143/96/1 vydanou Okresním živnostenským úřadem v České Lípě dne (B) Objednatel v souladu s ust. 35 odst. 2 písm. h) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, v platném znění, stanovil rozsah základní dopravní obslužnosti pro Liberecký kraj usnesením Zastupitelstva Libereckého kraje č. 367/03/ZK, č. 121/04/ZK. Strana 4 (celkem 22)

5 (C)Objednatel má zájem na zabezpečení a provádění veřejné linkové dopravy a tím zajištění dopravní obslužnosti Libereckého kraje dopravcem pro období od roku 2004 do roku 2011 tak, jak je to specifikováno touto Smlouvou o závazku a za podmínek vyplývajících z příslušných právních předpisů, zejména ze zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, v platném znění (dále jen zákon). BYLO DOHODNUTO NÁSLEDUJÍCÍ: I. PŘEDMĚT SMLOUVY 1. Předmětem této Smlouvy je zajištění podílu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje dopravcem ve smyslu ust. 19 zákona, to vše řádně dle podmínek dohodnutých touto smlouvou a závazek Objednatele uhradit Dopravci prokazatelnou ztrátu. 2. Dopravce bude dle této Smlouvy provozovat autobusové linky a spoje na základě vydaných licencí, a to dle schválených platných jízdních řádů. Seznam linek a spojů včetně výpočtu kilometrů je nedílnou součástí této Smlouvy jako příloha č. 1. II. ZÁVAZKY DOPRAVCE 1. Dopravce se zavazuje použít finanční prostředky, které mu budou podle této Smlouvy poskytnuty, výhradně k uhrazení provozních nákladů na veřejnou linkovou dopravu a část zahrnující přiměřený zisk dle nařízení vlády č. 493/2004 Sb., kterým se upravuje prokazatelná ztráta ve veřejné linkové dopravě a kterým se konkretizuje způsob výkonu státního odborného dozoru v silniční dopravě nad financováním dopravní obslužnosti (dále jen nařízení vlády) pouze k financování obnovy vozového parku a investic souvisejících s provozem veřejné linkové dopravy. V případě porušení této podmínky Dopravce příslušnou finanční částku do 1 měsíce po výzvě Objednatele vrátí. 2. Dopravce je povinen postupovat dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. 3. Dopravce je povinen provádět obnovu vozového parku a investic souvisejících s provozem ve výši dohodnutého přiměřeného zisku a tuto obnovu dokladovat Objednateli. 4. Zajišťuje li Dopravce přepravní služby mimo závazek veřejné služby nebo jiné činnosti, je povinen dle 19 b odst. 5 zák. č. 111/1994 Sb., vést oddělené účetnictví závazků veřejných služeb. Vzhledem k povinnosti dopravce podle 4 odst. 3 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, vést jako účetní jednotka jedno účetnictví za účetní jednotku jako celek, je ze strany Dopravce splněna povinnost vést oddělené účetnictví závazků veřejných služeb dle předchozího odstavce, jestliže vede oddělené účetnictví závazků veřejných služeb jako samostatné středisko nebo samostatný úsek Strana 5 (celkem 22)

6 v rámci samostatného střediska. 5. Dopravce je povinen si zřídit samostatný účet u banky pro příjem finančních prostředků na úhradu prokazatelné ztráty ze závazku veřejné služby dle zákona č. 111/1994 Sb. (dále jen samostatný účet). Samostatný účet nesmí být zřízen jako účet s možností čerpání úvěru. Dopravce je povinen před uzavřením této Smlouvy doložit Objednateli zřízení samostatného účtu kopií příslušné smlouvy s bankou v záhlaví této Smlouvy je povinen uvést ve svém bankovním spojení příslušnou banku, u níž je samostatný účet veden a číslo samostatného účtu. 6. Dopravce je povinen čtvrtletně předkládat Objednateli: - Čtvrtletní souhrnný výkaz o činnosti dopravců veřejné autobusové dopravy Dop (MDS) 2-04 a Dop (MDS) 3-04, - Výkaz nákladů a tržeb z přepravní činnosti zpracovaný dle nařízení vlády v členění za celou společnost a za rozsah jejímž předmětem je tato smlouva. 7. Dopravce je povinen čtvrtletně předkládat Objednateli přehled o prodaných jízdenkách na spojích a linkách provozovaných podle této Smlouvy v této struktuře: - počet prodaných jízdenek s použitím bezkontaktní čipové karty a bez ní, s rozdělením na jednotlivé druhy zlevněného jízdného, včetně počtu jízdenek prodaných v systému AMS, - tržby zprodaných jízdenek s použitím bezkontaktní čipové karty a bez ní, s rozdělením na jednotlivé druhy zlevněného jízdného, včetně tržeb z jízdenek prodaných v systému AMS. 8. V platnosti zůstávají stávající smluvní přepravní podmínky dopravce, které jsou jako příloha č. 2 a tarifní podmínky dopravce, které jsou jako příloha č. 3 nedílnou součástí této smlouvy a odpovídají platným jízdním řádům. Jejich úprava je možná pouze po dohodě obou smluvních stran. 9. Dopravce je povinen řídit se při zajišťování dopravní obslužnosti vyhláškou Ministerstva dopravy a spojů ČR č. 175/2000 Sb., o přepravním řádu pro veřejnou drážní a silniční osobní dopravu. Dopravce se zavazuje na linkách uvedených v příloze č.1 této Smlouvy provádět provoz výlučně autobusy selektronickým odbavovacím zařízením, které splňuje požadavky ustanovení 5 odst. 1 písm. a) až d) vyhl. MD č.175/2000 Sb., o přepravním řádu pro veřejnou drážní a silniční osobní dopravu. 10. Dopravce zajistí dodržování platného cenového výměru Ministerstva financí České republiky. 11. Pro konečné roční vypořádání závazků plynoucích z této Smlouvy o závazku je dopravce povinen předložit auditorskou ověřenou výroční zprávu obchodní společnosti, kterou tak také doloží oprávněnost použití finančních prostředků poskytnutých na základě této Smlouvy o závazku. Tuto výroční zprávu je povinen předložit Objednateli do roku následujícího po roce, pro který se roční vypořádání závazků plynoucích z této smlouvy vypracovává. 12. Dopravce je povinen neprodleně informovat Objednatele o nepředvídatelných ekonomicky oprávněných nákladech, jinak mu nebudou uhrazeny (např. cena PHM, havárie apod.). Strana 6 (celkem 22)

7 13. Dopravce je povinen umožnit příslušnému dopravnímu úřadu výkon státního odborného dozoru v souladu s 19b odst. 4 zákona a 8 nařízení vlády nad použitím finančních prostředků na zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou dopravou z rozpočtu kraje nebo ze státního rozpočtu. 14. Dopravce se zavazuje, že přijme podmínky Integrovaného dopravního systému veřejné dopravy Libereckého kraje (dále jen IDOL) v okamžiku, kdy budou do IDOL začleněny linky, které dopravce provozuje na základě platných licencí. III. ZÁVAZKY OBJEDNATELE 1. Objednatel je povinen uhradit Dopravci smluvní prokazatelnou ztrátu ve veřejné linkové dopravě (dále jen ztráta), vzniklou z důvodu plnění závazku veřejné služby za dané kalendářní období dle článku III. bodu 3. Ztráta pro soubor linek je stanovena jako rozdíl mezi součtem ekonomicky oprávněných nákladů a upraveného přiměřeného zisku a mezi dosaženými tržbami a výnosy, které se vážou k provozované dopravě (doplňkové služby, prodej autobusů apod.). Takto vypočtená prokazatelná ztráta se snižuje o částku přijatou jako úhrada prokazatelné ztráty z titulu poskytnutí žákovského jízdného. 2. Celková výše kilometrů v závazku veřejné služby je dána rozsahem specifikovaným v příloze č.1 této Smlouvy. 3. Objednatel si vyhrazuje, po projednání s Dopravcem, právo stanovit pro potřebu uzavření Smlouvy výši přiměřeného zisku. Tato částka nepřekročí Dopravcem předložený a Objednatelem uznaný předběžný odborný odhad prokazatelné ztráty vždy za období jednoho kalendářního roku, postupně pro celé období, na které se Smlouva uzavírá. Tento předběžný odborný odhad vypočtený vsouladu s ust. 5 Nařízení Vlády, je nedílnou součástí této Smlouvy o závazku jako příloha č. 5. Smluvní cena dopravního výkonu pro dané období je stanovena v příloze č. 6, která je nedílnou součástí této Smlouvy o závazku. Pokud nedojde k dohodě o změně přílohy č. 6 na další období, obvykle kalendářní rok, má se za to, že smluvní cena dopravního výkonu je naposledy dohodnutá. 4. Pokud Dopravce prokáže, že mu vznikly další ekonomicky prokazatelné náklady související se Smlouvou, Objednatel je povinen řešit úhradu prokazatelné ztráty vycházející z předběžného odborného odhadu zvýšeného o nepředvídatelné náklady. 5. Pokud Dopravcem skutečné ekonomicky oprávněné náklady nedosáhnou výše uvedené v příloze č. 5, bude rozdíl mezi skutečnými náklady a předběžným odborným odhadem nákladů převeden do kategorie přiměřeného zisku až do jeho maximální výše stanovené nařízením 493/2004 Sb., část přesahující maximální výši stanovenou nařízením vlády, je Dopravce povinen Objednateli vrátit. 6. Dopravce a Objednatel se tímto dohodli, že Objednatel je povinen hradit prokazatelnou ztrátu ve výši předběžného odborného odhadu určeného v čl této Smlouvy o závazku Dopravci čtvrtletně, a to takto: Strana 7 (celkem 22)

8 - úhradou faktury - daňového dokladu se splatností 21-ti dnů, s vyúčtováním daného čtvrtletí. V případě nesprávného nebo neúplného prokazování skutečné výše ztráty do 15-ti dnů ode dne, kdy budou závady dopravcem odstraněny, - za den úhrady faktury se považuje den připsání fakturované částky na účet Dopravce. 7. Vyúčtování předešlého čtvrtletí je Dopravce povinen doložit v listinné a elektronické formě níže uvedenými podklady, které tvoří přílohu faktury a jsou nezbytnou podmínkou jejího uhrazení. Údaje budou členěny podle jednotlivých linek a spojů provozovaných Dopravcem podle této Smlouvy v daný kalendářním čtvrtletí, a to takto: - počet skutečně ujetých kilometrů podle jízdních řádů po jednotlivých spojích a za linku celkem, - přehled skutečně dosažených tržeb po jednotlivých spojích a za linku celkem v této struktuře: číslo linky číslo spoje ujeté km dle jízdních řádů za jednotlivé měsíce na příslušném spoji celkem dotované km na příslušném spoji za jednotlivé měsíce celkem náklady na dotované km na příslušném spoji za jednotlivé měsíce celkem tržby na dotované km na příslušném spoji za jednotlivé měsíce celkem průměrné tržby na 1 km na příslušném spoji výše prokazatelné ztráty na příslušném spoji za jednotlivé měsíce celkem průměrná prokazatelná ztráta na 1 km na příslušném spoji, přehled bude dále doplněn o souhrnný údaj za linku celkem, - přehled o neuskutečněných spojích s uvedením důvodů, - přehled o výsledcích přepravních kontrol dodržování tarifní kázně za daný kalendářní měsíc, - přehled o počtu cestujících, kteří byli přepraveni za speciální cenu nebo bezplatně. V případě vyžádání Objednatelem je Dopravce povinen předložit rozbor skutečně ujetých kilometrů a dosažených tržeb na příslušném spoji po dnech. 8. Konečné finanční vyúčtování ztráty se provede ročně na základě účetní závěrky dopravce za daný kalendářní rok, předložené nejpozději do 15. července roku následujícího. Součástí vyúčtování bude stanovisko auditora o oprávněnosti vykazovaných nákladů a použití finančních prostředků plynoucích z této Smlouvy. 9. S údaji, které Objednatel obdrží od dopravce v souvislosti s předmětem této Smlouvy, je Objednatel povinen nakládat jako s informacemi důvěrnými, může jich využívat výhradně kúčelům vyplývajícím z této Smlouvy a není oprávněn je bez souhlasu dopravce zveřejňovat ani je sdělovat třetím osobám. 10. Ustanovení odst.9 tohoto článku se nevztahuje na poskytování informací, jež je Objednatel povinen poskytnout podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, a na poskytování informací kontrolním orgánům v souladu s platnými obecně závaznými právními předpisy. IV. ŽÁKOVSKÉ JÍZDNÉ 1. Dopravce se zavazuje provozovat vnitrostátní linkovou osobní dopravu jako závazek veřejné služby podle 19 zákona. Tento závazek spočívá v zajištění dopravní Strana 8 (celkem 22)

9 obslužnosti území Libereckého kraje přepravy žáků do škol, za cenu vyhlášenou pro příslušný rok Ministerstvem financí ČR v Cenovém výměru, kterým se vydává seznam zboží s regulovanými cenami, a to provozováním veřejné linkové dopravy souborem linek a spojů stanovených Objednatelem podle podmínek uvedených v licencích a dalších podmínek touto smlouvou stanovených. Jedná se o soubor linek a spojů, který je konkretizován v příloze č. 1a. 2. Dopravce provede výpočet prokazatelné ztráty vzniklé poskytováním žákovského jízdného sám. Dopravce je zároveň povinen nejpozději do 10. kalendářního dne měsíce následujícího po měsíci, za který úhradu ztráty ze žákovského jízdného nárokuje, postoupit v elektronické podobě veškeré údaje z odbavovacích zařízení a z předprodejních míst za všechny linky a spoje uvedené v příloze č. 1a této smlouvy prostřednictvím aplikace CISnet do Celostátního informačního systému o jízdních řádech, jehož vedením pověřilo Ministerstvo dopravy dle ustanovení 17 odst. (2) zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, v platném znění (dále jen CIS JŘ ) společnost CHAPS spol. s r.o., IČ: (dále jen společnost CHAPS ), v jednom ze stanovených datových formátů pro výstupy z odbavovacích zařízení. Dopravce dále, pokud prodej jízdenek zajišťuje i prostřednictvím místenkového systému AMS (dále jen AMS ), zajistí, že vždy nejpozději do 10. kalendářního dne měsíce následujícího po měsíci, za který je úhrada prokazatelné ztráty nárokována, budou postoupeny v elektronické podobě do CIS JŘ veškeré údaje o prodeji jízdenek pro dopravce ve stanoveném formátu. 3. Do prokazatelné ztráty z poskytnutého žákovského jízdného mohou být započteny ztráty, které dopravci vznikají provozováním linek a spojů, jež jsou zahrnuty do předmětu této Smlouvy, uvedený v příloze č. 1a. 4. Prokazatelná ztráta bude vypočtena z poskytnutého žákovského jízdného pro žáka ve věku od 6 do 15 let jako rozdíl mezi cenou jízdenky se slevou 50% obyčejného jízdného vyhlášeného dopravcem a cenou jízdenky ve výši 37,5% obyčejného jízdného vyhlášeného dopravcem, prokazatelná ztráta za poskytnuté žákovské jízdné pro studenty ve věku od 15 do 26 let jako rozdíl mezi cenou jízdenky obyčejného jízdného vyhlášeného dopravcem a cenou jízdenky ve výši 75% obyčejného jízdného vyhlášeného Dopravcem. 5. Objednatel použije jako podklad pro úhradu ztráty výstupní sestavu vyhodnocení prokazatelné ztráty způsobené poskytováním žákovského jízdného, kterou zpracoval sám dopravce a ověří soulad s kontrolní sestavou, kterou zpracovala společnost CHAPS a kterou Dopravce přiloží k vyúčtování. Dopravci náleží úhrada prokazatelné ztráty z poskytnutého žákovského jízdného. Objednatel se zavazuje uhradit Dopravci prokazatelnou ztrátu, která mu plněním závazku veřejné služby poskytováním žákovského jízdného vznikne, čtvrtletně na základě fakturace a vyúčtování. Výslednou částku při fakturaci Dopravce zaokrouhlí na celé koruny české. 6. Vyúčtování každého jednotlivého měsíce daného čtvrtletí je Dopravce povinen doložit v písemné a elektronické formě níže uvedenými podklady a kontrolní sestavou, zpracovanou společností CHAPS, které tvoří přílohu faktury a jsou nezbytnou podmínkou jejího uhrazení. Údaje budou členěny podle jednotlivých linek provozovaných Dopravcem podle této smlouvy v kalendářní měsíc, a to takto: - počet prodaných žákovských jízdenek; skutečně dosažené tržby za prodané Strana 9 (celkem 22)

10 žákovské jízdenky; celkovou prokazatelnou ztrátu za poskytnuté žákovské jízdné pro žáky ve věku od 6 do 15 let; - počet prodaných studentských jízdenek; skutečně dosažené tržby za prodané studentské jízdenky; prokazatelnou ztrátu za poskytnuté žákovské jízdné pro studenty ve věku od 15 do 26 let; - součet prodaných žákovských a studentských jízdenek; součet skutečně dosažených tržeb za prodané žákovské a studentské jízdenky; součet prokazatelné ztráty za poskytnuté žákovské jízdné pro žáky ve věku od 6 do 15 let a prokazatelné ztráty za poskytnuté žákovské jízdné pro studenty ve věku od 15 do 26 let za linku celkem. 7. V případě nedodržení níže uvedených závazků sjednaných touto smlouvou ze strany Dopravce, má Objednatel proti Dopravci právo na zaplacení smluvní pokuty až do výše ,- : za nepředložení požadovaných údajů v tištěné (písemné) podobě dle článku IV. ŽÁKOVSKÉ JÍZDNÉ bodu č. 6. této Smlouvy. V. SANKCE 1. Objednatel zaplatí smluvní pokutu za prodlení zálohových plateb nebo plateb za vyúčtování prokazatelné ztráty specifikovaných v čl. 3 této Smlouvy ve výši 0,05 % denně z dlužné částky za každý den prodlení. 2. V případě nedodržení níže uvedených závazků sjednaných touto smlouvou ze strany Dopravce, má Objednatel proti Dopravci právo na zaplacení smluvní pokuty až do výše ,- : za nepředložení požadovaných údajů v elektronické a tištěné (písemné) podobě dle článku III. ZÁVAZKY OBJEDNATELE bodu č. 7. této Smlouvy, za nepředložení výkazů dle článku II. ZÁVAZKY DOPRAVCE bodů č. 6., 7., za neoznámení případné úpravy tarifních podmínek v termínu minimálně 14 dnů před jejich vstupem v platnost dle článku II. bodu č. 8. a to za každý jednotlivý případ. VI. ZÁNIK SMLOUVY 1. Smlouva o závazku zaniká písemnou dohodou účastníků. 2. Dopravce může Smlouvu o závazku vypovědět, pokud se Objednatel ocitne v prodlení s placením uznaného nároku výše prokazatelné ztráty přesahujícím 45 dní. 3. Dopravce může Smlouvu o závazku vypovědět v případě nesouhlasu s výší Smluvní ceny dopravního výkonu, navrženou Objednatelem na následující rok, která je stanovována přílohou č Objednatel je oprávněn tuto Smlouvu o závazku vypovědět, pokud se Dopravce dopustí podstatného porušení svých povinností. Za podstatné porušení povinností Dopravce se Strana 10 (celkem 22)

11 zejména považuje pokud Dopravce: z jakéhokoli důvodu pozbyl podnikatelské oprávnění k provozování silniční motorové dopravy osobní, byl postižen odnětím licence z důvodů dle 15 písm. a), b), nebo c) zákona, neoprávněně ve kterémkoliv dni Doby plnění, omezil či ke stanovenému termínu nezahájil provoz nejméně 5 spojů, které byl podle této Smlouvy o závazku povinen provozovat, nebo ve kterémkoliv týdnu Doby plnění přerušil, omezil či ke stanovenému termínu nezahájil provoz nejméně 15 spojů, které byl podle této Smlouvy o závazku povinen provozovat 5. Objednatel je dále oprávněn tuto Smlouvu o závazku vypovědět, pokud se Dopravce dopustí opakovaného či trvajícího porušení jakýchkoliv jiných svých povinností dle této Smlouvy o závazku, a příslušné porušení i přes výzvu Objednatele v jím stanovené přiměřené lhůtě neodstraní. 6. Není-li dále stanoveno jinak, končí výpovědní lhůta posledním dnem šestého (6) kalendářního měsíce následujícího po dni doručení výpovědi druhé Smluvní straně. V případech výpovědi dle ustanovení čl. VI odst. 4 se však namísto výpovědní lhůty dle předchozí věty uplatní výpovědní lhůta jednoho (1) dne od doručení výpovědi Dopravci, pokud tak Objednatel ve svém oznámení o výpovědi stanoví. V případě výpovědi dle ustanovení čl. VI odst. 3 je Objednatel povinen hradit, po dobu výpovědní lhůty, Dopravci prokazatelnou ztrátu vypočtenou dle poslední stanovené Smluvní ceny dopravního výkonu. VII. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ 1. Plnění Smlouvy bude vzhledem k případné změně tarifních a nákladových podmínek vyhodnoceno k termínu 30. dubna a 30. září daného roku. 2. Tato smlouva se uzavírá na dobu určitou s platností od do Její platnost končí dnem, ve kterém byly urovnány všechny závazky vzniklé z této Smlouvy mezi smluvními stranami. 3. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. 4. Změny a doplňky této Smlouvy se provádějí formou písemných, vzestupně číslovaných dodatků, které se po podpisu poslední smluvní stranou stanou nedílnou součástí této Smlouvy. 5. Nejsou přípustné vedlejší ústní úmluvy. Změny této smlouvy je třeba realizovat písemnou formou. To platí též pro zrušení povinnosti písemné formy. 6. Smlouva je vyhotovena ve třech stejnopisech, všechny s platností originálu, z nichž dvě vyhotovení obdrží Objednavatel a jedno vyhotovení Dopravce. 7. Pokud není ve smlouvě stanoveno jinak, platí pro obě smluvní strany příslušné Strana 11 (celkem 22)

12 ustanovení Obchodního zákoníku. 8. Nedílnou součástí této Smlouvy jsou: 1. příloha č. 1: Seznam linek a spojů včetně výpočtu kilometrů 2. příloha č. 1a: Seznam linek a spojů vztah k článku IV. ŽÁKOVSKÉ JÍZDNÉ Smlouvy 3. příloha č. 2: Smluvní přepravní podmínky 4. příloha č. 3: Tarifní podmínky 5. příloha č. 5: Předběžný odborný odhad prokazatelné ztráty 6. příloha č. 6: Smluvní cena dopravního výkonu Smluvní strany prohlašují, že tuto Smlouvu uzavřely na základě vážné a svobodné vůle, nikoli v tísni za nápadně nevýhodných podmínek a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. V Liberci dne... V Mimoni dne..... Bc. Stanislav Eichler Ing. Jiří Blecha hejtman jednatel společnosti COMPAG SEVER s.r.o. Strana 12 (celkem 22)

13 PŘÍLOHA Č. 1 SEZNAM LINEK A SPOJŮ VČETNĚ VÝPOČTU KILOMETRŮ DOPRAVCE: COMPAG SEVER S. R. O. (PLATNOST K DO ) Linka č. Název linky Spoj č. Celkem km Poznámka Mimoň,sídl.Letná - Vranov - Ralsko,Hvězdov - Ralsko,Ploužnice - Ralsko,Kuřivody - Ralsko,Hradčany 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 CELKEM v celé délce (PLATNOST OD DO ) Linka č. Název linky Spoj č. Celkem km Poznámka Mimoň,sídl.Letná - Vranov - Ralsko,Hvězdov - Ralsko,Ploužnice - Ralsko,Kuřivody - Ralsko,Hradčany 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 CELKEM v celé délce Vysvětlivky: ve sloupci poznámka je uvedeno, v jaké délce budou spoje na jednotlivých linkách zahrnuty do systému ZDO Libereckého kraje (v celé délce, po území Libereckého kraje, pouze do zastávky, ) Za správnost údajů: V Mimoni dne. V Liberci dne. Dopravce : COMPAG SEVER s.r.o. dopravy Krajský úřad Libereckého kraje, Odbor Ing. Jiří Blecha Ing. Stanislava Jakešová jednatel společnosti vedoucí odboru dopravy Strana 13 (celkem 22)

14 SEZNAM LINEK A SPOJŮ - ve vztahu s článkem IV. ŽÁKOVSKÉ JÍZDNÉ Smlouvy DOPRAVCE: COMPAG SEVER S. R. O. (PLATNOST K DO ) PŘÍLOHA Č. 1a Linka č. Název linky Spoj č. Poznámka Mimoň,sídl.Letná - Vranov - Ralsko,Hvězdov - Ralsko,Ploužnice - Ralsko,Kuřivody - Ralsko,Hradčany 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 v celé délce (PLATNOST OD DO ) Linka č. Název linky Spoj č. Poznámka Mimoň,sídl.Letná - Vranov - Ralsko,Hvězdov - Ralsko,Ploužnice - Ralsko,Kuřivody - Ralsko,Hradčany 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 v celé délce Vysvětlivky: ve sloupci poznámka je uvedeno, v jaké délce budou spoje na jednotlivých linkách zahrnuty do systému ZDO Libereckého kraje (v celé délce, po území Libereckého kraje, pouze do zastávky, ) Za správnost údajů: V Mimoni dne. V Liberci dne. Dopravce : COMPAG SEVER s.r.o. Krajský úřad Libereckého kraje, Odbor dopravy Ing. Jiří Blecha Ing. Stanislava Jakešová jednatel společnosti vedoucí odboru dopravy Strana 14 (celkem 22)

15 PŘÍLOHA Č. 2 DOPRAVCE: COMPAGSEVER S.R.O. SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY (PLATNOST K ) V souladu se zákonem o silniční dopravě č. 111/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů, vyhlašuje dopravce COMPAG SEVER s.r.o. tyto Smluvní přepravní podmínky platné na linkách, které dle platných licencí a jízdních řádů provozuje : 1. Podmínky pro veřejnou přepravu osob, zavazadel, věcí a živých zvířat ve vnitrostátní veřejné linkové osobní dopravě vyplývající z vyhlášky č. 175/2000 Sb. MdaS ČR ze dne o přepravním řádu platí na linkách provozovaných COMPAG SEVER s.r.o. v rozsahu stanoveném touto vyhláškou. 2. Nárok na přepravu může cestující uplatňovat tehdy, není-li vozidlo plně obsazeno. Při nedostatku místa ve vozidle je dopravce povinen přijmout k přepravě přednostně cestující kterým je jízdním řádem zajištěna přednostní přeprava nebo kteří cestují do vzdálenějších zastávek. K přepravě nebude přijata osoba se silně znečištěným oděvem, osoba v silně podnapilém stavu či osoba, která by byla pro znečištění a zápach ostatním cestujícím na obtíž a osoba s nasazenými kolečkovými bruslemi. 3. Cestující, pokud nemá nárok na bezplatnou přepravu, nebo je držitelem průkazu pro předplatné jízdné platné pro linky provozované COMPAG SEVER s.r.o., je povinen zaplatit jízdné podle ceníku dopravce nejpozději po nástupu do vozidla. Ceník jízdného uvedený v příloze je stanoven v souladu s platným Výměrem MF ČR. Je žádoucí, aby kplynulému odbavení přispíval cestující včasným připravením vhodných platidel. 4. Výdej jízdenek je prováděn prostřednictvím odbavovacích pokladen. Úhradu jízdného provádí cestující v hotovosti. 5. Po celou dobu přepravy i v době výstupu z vozidla musí mít cestující platnou jízdenku u sebe a zacházet s ní tak, aby nedošlo k jejímu poškození. 6. Právo na zlevněné jízdné je cestující povinen bez vyzvání prokázat příslušným průkazem při každém zakoupení jízdenky a při každém jejím použití. Má-li cestující platnou jízdenku již při nástupu do vozidla, je povinen ji bez vyzvání ihned předložit řidiči k nahlédnutí a vyznačení jejího použití. Jedná-li se o zlevněnou jízdenku, předloží současně průkaz na slevu jízdného. Při převzetí jízdenky je cestující povinen se přesvědčit, zda mu byla vydána platná jízdenka ze strojku pro tisk jízdenky, podle jeho požadavků, zejména zda zaplacené jízdné odpovídá ceně na jízdence vyznačené, zda je na jízdence uvedeno správné datum konání jízdy. 7. Právo na bezplatnou přepravu je cestující povinen prokázat řidiči při nástupu do autobusu a během přepravy kontrolním orgánům. Je také povinen oznámit řidiči výstupní zastávku. Cestujícímu s nárokem na bezplatnou přepravu vydá řidič jízdenku s nulovou finanční hodnotou, kterou je cestující povinen mít v průběhu přepravy u sebe. 8. Přeprava dětí do 6 let bez doprovodu cestujícího staršího 10 let není dovolena. V doprovodu jednoho a téhož cestujícího může být přepraveno bezplatně pouze jedno dítě do 6 let, za druhé a každé další dítě v doprovodu jednoho a téhož cestujícího se platí jízdné s 50% slevou. Děti od 6 let až do dovršení 15 let se přepravují s 50 % slevou jízdného.věk dítěte je možno prokázat i jeho platným cestovním pasem. Držitelé průkazů ZTP a ZTP/P se přepravují se slevou 75 %. Pro žáky a studenty je jízdné stanoveno ve výši : - maximálně 37,5 % plného jízdného pro žáky ve věku do 15 let, Strana 15 (celkem 22)

16 - maximálně 75 % plného jízdného pro žáky a studenty ve věku od 15 let do 26 let. Nárok na toto zlevněné jízdné se bude prokazovat žákovským průkazem, který bude obsahovat : a) jméno, příjmení, datum narození a aktuální fotografii žáka, b) název a místo školy, c) místo bydliště žáka, d) platnost (školní/akademický rok), s tím, že pro žáky do 15 let bude na 4 školní roky (mimo měsíců červenec a srpen, platnost bude vždy ročně prodlužována), nad 15 let pouze na 1 školní rok. Platnost průkazu potvrzuje příslušná škola s tím, že zároveň upřesní dny školního vyučování, a to pomocí symbolu kladívka (označení pro provoz v pracovních dnech na jízdních řádech) následovně : - symbol bude ponechán - průkaz platí v pracovních dnech - symbol bude přeškrtnut - průkaz platí pro jednotlivé jízdy i o víkendech - symbol bude přeškrtnut a vypsány dny pokud škola vyučuje jen některé dny Zaměstnanec školy, který průkaz potvrzuje, jej opatří razítkem školy a podpisem. Zároveň zodpovídá za pravdivost údajů. Takto potvrzený průkaz předloží žák spolu s fotografií o rozměrech 3,5 cm x 4,5 cm v kanceláři COMPAG SEVER s.r.o. V Lukách 95/IV Mimoň. Po předložení průkazu vyznačí dopravce do průkazu dobu platnosti průkazky, opatří ji razítkem a podpisem (u žáků starších 15 let bude vyžadováno předložení občanského průkazu nebo cestovního pasu). Po nalepení fotografie bude lícová strana přelepena samolepícím průhledným štítkem. Na základě této průkazky bude vydáno žákovské jízdné pro jednotlivé jízdné. Průkaz je neplatný když : - cestující nedodržel smluvní a přepravní podmínky stanovené dopravcem, - nejsou vyplněny předepsané údaje, chybí fotografie, - je poškozen tak, že údaje nejsou čitelné, - je použit jinou osobou, - uplynula doba jeho platnosti, - nejde o originál. Takto neplatný průkaz je dopravce oprávněn odebrat. Pokud žák cestuje s jízdenkou bez průkazky neb průkazkou bez jízdenky, je považován za cestujícího bez platné jízdenky a doplatí jízdné dle ceníku dopravce včetně přirážky 500,-. Možnost nejbližší prodeje průkazu je u Českých drah stanice Mimoň!! 9. Cestující s omezenou schopností pohybu a orientace mají ve vozidle právo na místo k sezení na sedadlech pro ně vyhrazených a označených. Pokud není u těchto osob jejich právo na místo k sezení zřetelně patrné, prokazují svůj nárok příslušným průkazem ( ZP, ZTP, ZTP/P). Jiný cestující, který takové místo obsadil, toto místo cestujícímu s omezenou schopností pohybu a orientace na jeho požádání uvolní. 10. Cestující má právo pokud došlo z důvodů na straně dopravce : a) k neprovedení jeho přepravy - na vrácení jízdného, b) k nedokončení jeho započaté přepravy - na další přepravu náhradním vozidlem COMPAG SEVER s.r.o. - na vrácení zaplaceného jízdného za neprojetý úsek cesty, vzdal-li se další jízdy a tuto skutečnost si nechal potvrdit řidičem. 11. Přeprava zvířat a zavazadel : Drobná domácí a jiná malá živá zvířata (včetně psů a koček) lze přepravovat jen pod dohledem cestujícího ve snadno přenosných a úplně uzavřených klecích, koších nebo jiných Strana 16 (celkem 22)

17 vhodných schránkách s nepropustným pevným dnem (nikoliv tkaninové tašky, sklenice, igelitové pytlíka, papírové krabice), pokud nejsou na obtíž ostatním cestujícím a neohrožují bezpečnost přepravy. Přeprava psa, drobných domácích a jiných malých živých zvířat ve schránce je prováděna jako přeprava zavazadla ručního nebo spoluzavazadla s úhradou příslušné výše dovozného. Bez schránky se smí v autobuse přepravovat jeden pes za 50 % obyčejného jízdného, který má bezpečný náhubek a je držen na krátké šňůře. Přeprava psa bez schránky může být řidičem odmítnuta z důvodu obsazenosti vozidla a zajištění bezpečnosti cestujících. O případné přepravě dalšího psa bez schránky má právo rozhodnout řidič s ohledem na obsazenost vozidla a bezpečnost cestujících. Vodícího psa doprovázejícího nevidomou osobu, jakož i služebního psa nelze z přepravy vyloučit ani jeho přepravu odmítnou. Zavazadla se přepravují společně s cestujícím ve vozidle a pod jeho dohledem jako ruční zavazadlo nebo spoluzavazadlo. Zavazadlem nebo obsahem zavazadla nesmějí být věci, které svými vlastnostmi mohou způsobit poškození vozidla, jakož i újmu na životě a zdraví osob nebo na jejich majetku a věci neskladné. Zavazadlem nesmějí být zejména nabité zbraně, věci výbušné, radioaktivní, těkavé a žíravé, věci, které mohou způsobit nákazu, věci, které nelze umístit na místě určeném k umístění zavazadel nebo věc o větší hmotnosti než 50 kg. Obsahem zavazadla, které si cestující bere do vozidla, může být přenosná ocelová láhev s kapalným topným plynem pro domácnost o celkovém obsahu nejvýš 10 kg, nádoba s topnou naftou o celkovém obsahu nejvýše 20 l a akumulátor naplněný elektrolytem zajištěný proti zkratu a se zajištěnými odplynovacími otvory. Ve vozidle nelze přepravovat dětský kočárek ani invalidní vozík, dále ve vozidle nelze přepravovat cestovní zavazadla. a) ruční zavazadla jsou věci snadno přenosné, které cestující má u sebe a lze je snadno umístit nad sedadlem nebo pod sedadlem, nepřekračují více než jeden rozměr stanovený pro bezplatnou přepravu. Ruční zavazadla, které jsou držiteli průkazu ZTP a ZTP/P se přepravují bezplatně. b) spoluzavazadla jsou věci, které rozměry přesahují rozměry ručního zavazadla, lze je přepravit ve vozidle v prostoru pro cestující a zajišťování bezpečné manipulace s tímto zavazadlem a dohled na ně přísluší cestujícímu. Za přepravu spoluzavazadla je cestující povinen uhradit dopravci dovozné ve výši stanovené ceníkem dopravce. 12. Přepravu autobusových zásilek lze provádět pouze na základě uzavřené písemné dohody. 13. Cestující jsou povinni uposlechnout pokynů, které dopravce veřejně vyhlásil nebo které jim dají osoby pověřené dopravcem, chovat se tak, aby nebyli ostatním cestujícím na obtíž a zdržet se všeho, co by mohlo ohrozit bezpečnost a plynulost dopravy, pořádek ve vozidle, způsobit škodu nebo působit rušivě na zaměstnance dopravce při výkonu jejich služby. Ve vozidle není dovoleno kouřit, chovat se hlučně nebo provozovat hudbu ( i reprodukovanou hudbu a řeč), mluvit za jízdy na řidiče a vyhazovat z vozidla odpadky. 14. Z přepravy mohou být vyloučeny osoby, které se neprokáží platným jízdním dokladem a nesplní povinnost zaplatit jízdné a přirážku, které přes upozornění nedodržují Smluvní přepravní podmínky, pokyny a příkazy osoby pověřené dopravcem, které znečistily vozidlo, které svým chováním ruší klidnou přepravu ostatních cestujících nebo je jinak obtěžují. 15. Cestující, který se neprokáže platným jízdním dokladem, který nedodržuje Smluvní přepravní podmínky, který nedodržuje pokyny a příkazy osoby pověřené dopravcem, který znečistil vozidlo, který ruší klidnou přepravu cestujících a který jinak obtěžuje cestující je povinen zaplatit přirážku. Výše přirážky činí 500, Řidič vozidla je oprávněn dávat cestujícím pokyny a příkazy k zajištění jejich bezpečnosti, bezpečnosti a plynulosti dopravy nebo bezpečnosti ostatních cestujících. Řidič je Strana 17 (celkem 22)

18 dále oprávněn nepřipustit k přepravě nebo vyloučit z přepravy cestujícího dle bodu 15 a nepřipustit k přepravě nebo z ní vyloučit zavazadlo, které svým obsahem může způsobit poškození vozidla, jakož i újmu na životě a zdraví osob nebo na jejich majetku nebo je neskladné. Řidič je dále oprávněn uložit cestujícímu jízdné a přirážku dle bodu 15. Dále je oprávněn vyžadovat od cestujícího prokázání totožnosti z dokladů vydaných orgány státní správy (občanský průkaz, cestovní pas, řidičský průkaz apod.) 17. Dopravce je povinen vyvinout veškeré úsilí k dodržení platných jízdních řádů. Na žádost cestujícího je dopravce povinen vydat potvrzení dle bodu 10 o přerušení jízdy, vynechání nebo délce zpoždění spoje. 18. Na linkách provozovaných COMPAG SEVER s.r.o. platí průkazky zlevněného jízdného PAD ČR. Platnost průkazky PAD ČR lze uznat pouze v případě, splňuje-li náležitosti a nárok na zlevněné jízdné stanovené příslušnou Dohodou, a to pokud je opatřena podobenkou držitele, jeho jménem, rodným číslem a podpisem, platným kupónem pro příslušný rok a razítkem a podpisem dopravce, který průkaz vystavil a vydal. 19. Smluvní přepravní podmínky, ceník jízdného a platné jízdní řády jsou na požádání k nahlédnutí ve vozidle COMPAG SEVER s.r.o. zajišťující vnitrostátní veřejnou linkovou osobní dopravu. V místě sídla dopravce jsou k nahlédnutí úplná znění právních předpisů vztahující se k provozování veřejné silniční dopravy závazná pro dopravce i cestující. Za správnost údajů: V Mimoni dne. Dopravce : COMPAG SEVER s.r.o. Ing. Jiří Blecha jednatel společnosti Strana 18 (celkem 22)

19 TARIFNÍ PODMÍNKY (PLATNOST K ) PŘÍLOHA Č. 3 DOPRAVCE: COMPAGSEVER S.R.O. Tarifní vzdálenost Plné (obyčejné) jízdné Poloviční jízdné Žáci do 15 let 37,5 % jízdné Žáci do let 75 % jízdné ZTP a ZTP/P 25 % jízdné (km) () () () () () 1-4 8,00 4,00 3,00 6,00 2, ,00 6,00 4,00 9,00 3, ,00 7,00 5,00 10,00 3, ,00 9,00 6,00 13,00 4, ,00 10,00 7,00 15,00 5, ,00 11,00 8,00 16,00 5, ,00 14,00 10,00 21,00 7,00 Důchodcům-držitelům průkazů vydaných Ústředním výborem Českého svazu bojovníků za svobodu, Konfederací politických vězňů České republiky, Sdružením bývalých politických vězňů České republiky a Ústřední radou Svazu PTP-VNTP bude poskytováno bezplatné jízdné na linkách zařazených do závazku veřejné služby, dle přílohy č. 1 této smlouvy. Za správnost údajů: V Mimoni dne. Dopravce : COMPAG SEVER s.r.o. Ing. Jiří Blecha jednatel společnosti Strana 19 (celkem 22)

20 PŘÍLOHA Č. 5 PŘEDBĚŽNÝ ODBORNÝ ODHAD PROKAZATELNÉ ZTRÁTY DOPRAVCE: COMPAGSEVER S.R.O. (PLATNOST OD DO ) VÝKAZ NÁKLADŮ A TRŽEB Z PŘEPRAVNÍ ČINNOSTI (DLE NAŘÍZENÍ VLÁDY ČR Č. 493/2004 SB.) Náklady z přepravní činnosti dopravní organizace - předpoklad na období 1-12/2009 Položka Řádek Pohonné hmoty 1 Pryžové obruče 2 Ostatní přímý materiál 3 Přímé mzdy 4 Odpisy 5 Leasing (pronájem) 6 Opravy a údržba 7 Silniční daň 8 Autobusy Ostatní přímé náklady Pojištění zákonné odpovědnosti 9 Cestovné 10 Odvody do fondů 11 Jiné ostatní přímé náklady 12 Režijní náklady 13 Náklady celkem (ř. 1 až ř. 13) 14 Počet autobusů 15 Ujeté tis. km celkem dle jízdních řádů 16 Autobusová doprava linková - LK ostatní vnitrostátní tis. /km Tržby z přepravní činnosti za spoj, případně soubor spojů (linek) - předpoklad na období 1-12/2009 Tržby Dotace Položka Řádek Tržby bez DPH celkem 1 z toho jízdné 2 z toho jiné tržby 3 Dotace do tržeb celkem 4 od obcí a měst (MD) 5 od krajských úřadů 6 Úhrada ztráty ze žákovského jízdného 7 Dotace na obnovu autobusů 8 Dotace na obnovu autobusů formou leasingu 9 Slevy poskytnuté dle Výměru MF celkem (tis.) 10 Přepravní výkony (tis.oskm) 11 Ujeté km (tis.km) dle jízdního řádu 12 Ujeté km (tis.km) příst.,odst. a přejezdové 13 Průměrné obsazení autobusu (osoby) 14 Počet autobusů 15 Autobusová doprava linková LK ostatní vnitrostátní tis. /km Strana 20 (celkem 22)

21 A) Vstupní údaje LK (mimo celkové km, počet autobusů) Ukazatel Měrné jednotky Vstupní údaje Počet autobusů v PAD ks Ujeté km km Průměrná cena autobusu Úplné vlastní náklady Náklady na 1 ujetý km Tržby a výnosy (bez DPH) Tržby na jeden ujetý km Účetní ztráta Sazba daně z příjmu % Odpisy autobusů Dotace na pořízení autobusů Dotace na žákovské jízdné Ujeté km zahrnuté v systému ZDO Libereckého kraje km B) Výpočet přiměřeného zisku odhad 2009 Ukazatel Měrné jednotky Výpočet Přiměřený zisk celkem Přiměřený zisk - na 1 km /km C) Výpočet prokazatelné ztráty Ukazatel Měrné jednotky Výpočet Prokazatelná ztráta na společnost Prokazatelná ztráta pro Liberecký kraj D) Cena dopravního výkonu na 1 ujetý km Ukazatel Měrné jednotky Výpočet Cena výkonu na 1 km Za správnost údajů: V Mimoni dne. Dopravce : COMPAG SEVER s.r.o. Ing. Jiří Blecha jednatel společnosti Strana 21 (celkem 22)

22 PŘÍLOHA Č. 6 SMLUVNÍ CENA DOPRAVNÍHO VÝKONU (PLATNOST OD DO ) DOPRAVCE: COMPAGSEVER S.R.O. Dle znění bodu č. 3 článku III. Smlouvy si Objednatel vyhrazuje, po projednání s Dopravcem, právo stanovit pro potřebu uzavření Smlouvy výši ceny dopravního výkonu. Smluvní cena dopravního výkonu pro kalendářní období od 1. ledna 2009 do 31. prosince 2009 činí 26,95 /km. Smluvní prokazatelná ztráta (bez úhrady prokazatelné ztráty zposkytnutého žákovského jízdného) ve veřejné linkové dopravě při smluvní ceně dopravního výkonu 26,95 /km pro dané období činí maximálně ,-. Za správnost údajů: V Mimoni dne. Dopravce : COMPAG SEVER s.r.o.. V Liberci dne. Krajský úřad Libereckého kraje, Odbor dopravy Ing. Jiří Blecha jednatel společnosti Ing. Stanislava Jakešová vedoucí odboru dopravy Strana 22 (celkem 22)

č. OLP/158/2009 uzavřené dne mezi Libereckým krajem a OSNADO spol. s r.o.

č. OLP/158/2009 uzavřené dne mezi Libereckým krajem a OSNADO spol. s r.o. Dodatek č. 3 k Dohodě o úplném znění Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého pro období od roku 2004

Více

Liberecký kraj a TRANSCENTRUM bus s.r.o.

Liberecký kraj a TRANSCENTRUM bus s.r.o. Liberecký kraj a TRANSCENTRUM bus s.r.o. Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu dopravní obslužnosti Libereckého kraje číslo smlouvy:

Více

č. OLP/159/2009 uzavřené dne 25.2.2009 mezi Libereckým krajem a COMPAG SEVER s.r.o.

č. OLP/159/2009 uzavřené dne 25.2.2009 mezi Libereckým krajem a COMPAG SEVER s.r.o. Dodatek č. 1 k Dohodě o úplném znění Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro období od roku

Více

Liberecký kraj a Die Länderbahn GmbH DLB, organizační složka

Liberecký kraj a Die Länderbahn GmbH DLB, organizační složka Liberecký kraj a Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné drážní osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu dopravní obslužnosti Libereckého kraje číslo smlouvy: OLP/2564/2016

Více

Ceník jízdného a dovozného provozovna Mladá Boleslav platí od

Ceník jízdného a dovozného provozovna Mladá Boleslav platí od Sporo jízdné Tarifní vzdálenost Obyčejné jízdné Ceník jízdného a dovozného provozovna Mladá Boleslav platí od 9. 1. 2017 Zvláštní jízdné 1 2 3 4 děti od 6 do 15 let, držitelé průkazů žákovské žákovské

Více

/ f / W ^ f ^ ^., KUJCP019U4BR

/ f / W ^ f ^ ^., KUJCP019U4BR Á / f / W ^ f ^ ^., KUJCP019U4BR Smlouva o zavazku verejne služby k zajištění základní dopravní obslužnosti Jihočeského kraje linkovou osobní dopravou č. 010/09/59/00/08 (dodatek č.8) uzavřená podle 19

Více

Usnesení č. 39/2023 Příloha č. 2 Strana 1 Počet stran přílohy: 6 SMLOUVA

Usnesení č. 39/2023 Příloha č. 2 Strana 1 Počet stran přílohy: 6 SMLOUVA Usnesení č. 39/2023 Příloha č. 2 Strana 1 SMLOUVA o úhradě prokazatelné ztráty vzniklé dopravci poskytováním žákovského jízdného v rámci závazku veřejné služby v drážní osobní dopravě Článek 1 SMLUVNÍ

Více

DODATEK Č. 14 OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE NA. Smluvní strany. Krajský úřad. Číslo objednatele: 1475/2006 Číslo dopravce:

DODATEK Č. 14 OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE NA. Smluvní strany. Krajský úřad. Číslo objednatele: 1475/2006 Číslo dopravce: Krajský úřad Číslo objednatele: 1475/2006 Číslo dopravce: DODATEK Č. 14 KE SMLOUVĚ O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE

Více

Ceník jízdného a dovozného v pravidelné dopravě provozní oblast Mladá Boleslav platí od

Ceník jízdného a dovozného v pravidelné dopravě provozní oblast Mladá Boleslav platí od Sporo jízdné Vzdálenost 3 4 5 1 2 dítě student senior do 18 let do 26 let od 65 let 0 2 11,00 Kč 2,00 Kč 2,00 Kč 2,00 Kč 5,00 Kč 2,00 Kč 3 4 13,00 Kč 3,00 Kč 3,00 Kč 3,00 Kč 6,00 Kč 3,00 Kč 5 7 17,00 Kč

Více

Tarif Středočeské integrované dopravy platný od 1. 1. 2012

Tarif Středočeské integrované dopravy platný od 1. 1. 2012 Počet zón Zlevněné 25% Zavazadlo Počet zón Zlevněné 25% Zavazadlo Tarif Středočeské integrované dopravy platný od 1. 1. 2012 Ceník jednotlivého SID Platba v hotovosti Kč Kč Kč Kč Kč Kč 1 12 9 6 4 3 6 2

Více

TARIF. společnosti ARRIVA TEPLICE s.r.o. pro přepravu cestujících a zavazadel. ve veřejné vnitrostátní silniční linkové osobní dopravě

TARIF. společnosti ARRIVA TEPLICE s.r.o. pro přepravu cestujících a zavazadel. ve veřejné vnitrostátní silniční linkové osobní dopravě TARIF společnosti ARRIVA TEPLICE s.r.o. pro přepravu cestujících a zavazadel ve veřejné vnitrostátní silniční linkové osobní dopravě platný od 1.11.2016 ROZSAH PLATNOSTI Společnost ARRIVA TEPLICE s.r.o.

Více

CENÍK JÍZDNÉHO OBSAH

CENÍK JÍZDNÉHO OBSAH Stránka 1 z 14 OBSAH OBSAH... 1 ZMĚNOVÝ LIST... 2 SEZNAM ZKRATEK... 3 ZÁKLADNÍ POJMY... 4 ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ... 5 Kapitola I Určené podmínky... 5 Kapitola II y jízdného... 6 ČÁST DRUHÁ ZÁKLADNÍ

Více

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ PODMÍNKY MHD PŘÍBRAM

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ PODMÍNKY MHD PŘÍBRAM SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ PODMÍNKY MHD PŘÍBRAM 1. Úvod Na základě ustanovení 18 zákona č. 111/1994 Sb. v platném znění (dále jen zákon o silniční dopravě) vyhlašuje dopravce tyto Smluvní přepravní podmínky

Více

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ LINKOVOU DOPRAVU

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ LINKOVOU DOPRAVU 1 SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ LINKOVOU DOPRAVU Dopravce : TREDOS, spol. s r.o., Žďárského 221, Kožichovice, PSČ 674 01, IČ 26244136 Základními předpisy, které upravují provozování

Více

č. OLP/156/2009 2. Obchodní společnost: KAD, spol. s r.o. Krkonošská automobilová doprava Vrchlabí Vápenická 475, 543 01 Vrchlabí IČ: 49812947

č. OLP/156/2009 2. Obchodní společnost: KAD, spol. s r.o. Krkonošská automobilová doprava Vrchlabí Vápenická 475, 543 01 Vrchlabí IČ: 49812947 Dodatek č. 5 k Dohodě o úplném znění Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého pro období od roku 2004

Více

Smlouva o závazku veřejné služby

Smlouva o závazku veřejné služby U%\ (, ýň KUJCP01AJ3CB /fciž> vv // '^ 2/ d o 7 * xw kr*.v' Smlouva o závazku veřejné služby k zajištění základní dopravní obslužnosti Jihočeského kraje linkovou osobní dopravou č. 010/09/46/00/14 (dodatek

Více

Určené podmínky pro veřejnou linkovou osobní vnitrostátní pravidelnou silniční dopravu

Určené podmínky pro veřejnou linkovou osobní vnitrostátní pravidelnou silniční dopravu Určené podmínky pro veřejnou linkovou osobní vnitrostátní pravidelnou silniční dopravu ČÁST I. Všeobecné podmínky 1. Uvedené podmínky platí pro dopravce provozující veřejnou linkovou osobní vnitrostátní

Více

S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU. č. OLP /49/2017

S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU. č. OLP /49/2017 Smluvní strany: S MLOUVA 018_P01_Smlouva_Jedlickuv_ustav.DOC O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /49/2017 schválená Radou Libereckého kraje dne 7.

Více

KŽCD-07 TARIF. pro veřejnou drážní osobní dopravu ve vlacích KŽC Doprava, s..r.o.

KŽCD-07 TARIF. pro veřejnou drážní osobní dopravu ve vlacích KŽC Doprava, s..r.o. KŽCD-07 TARIF pro veřejnou drážní osobní dopravu ve vlacích KŽC Doprava, s..r.o. Účinnost od 1. 9. 2018 ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Změna Předpis č.j. účinnost od Opravil Dne podpis 1 2 3 4 23.7.2016 1.5.2017 30.

Více

Ústecký kraj a Liberecký kraj

Ústecký kraj a Liberecký kraj Ústecký kraj a Liberecký kraj Smlouva o finanční spolupráci ve veřejné linkové osobní dopravě pro rok 2017 ÚK: číslo smlouvy 17/SML0754 LK: číslo smlouvy OLP/688/2017 SMLOUVA O FINANČNÍ SPOLUPRÁCI VE VEŘEJNÉ

Více

I. Smluvní strany. II. Všeobecná ustanovení

I. Smluvní strany. II. Všeobecná ustanovení SMLOUVA o veřejných službách v přepravě cestujících na rok 2017 uzavřená ve smyslu zák. č. 194/2010 Sb. o veřejných službách v přepravě cestujících a o změně dalších zákonů, v platném znění a podle 1746,

Více

schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne 28. 4. 2015 usnesením č. 157/15/ZK ev. č. OLP/1595/2015

schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne 28. 4. 2015 usnesením č. 157/15/ZK ev. č. OLP/1595/2015 S m l o u v a o p o s k y t n u t í účelové dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje, podprogramu Podpora jednotek požární ochrany obcí Libereckého kraje schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne

Více

Liberecký kraj a Dopravní podnik města Liberce, a.s.

Liberecký kraj a Dopravní podnik města Liberce, a.s. Liberecký kraj a Dopravní podnik města Liberce, a.s. Smlouva o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje

Více

1. Vznik smlouvy o přepravě a právo na přepravu

1. Vznik smlouvy o přepravě a právo na přepravu Smluvní přepravní podmínky VATRA Bohemia, spol. s r.o. vydané na základě zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, v platném znění a vyhláškou Ministerstva dopravy a spojů č. 175/2000 Sb., o přepravním

Více

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY VYDIS - DOPRAVNÍ INTEGROVANÝ SYSTÉM

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY VYDIS - DOPRAVNÍ INTEGROVANÝ SYSTÉM SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY VYDIS - DOPRAVNÍ INTEGROVANÝ SYSTÉM 1. Na základě zákona č.111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů, zákona č.266/1994 Sb., o dráhách, ve znění pozdějších

Více

S MLOUVA. O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018

S MLOUVA. O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018 S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018 schválená Radou Libereckého kraje dne 4. 12. 2018, usnesením č. 2310/18/RK Smluvní strany:

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU Smluvní strany: 1. Jihomoravský kraj zastoupený: Ing. Stanislavem Juránkem hejtmanem Jihomoravského kraje

Více

(dále jen jako Ústecký kraj )

(dále jen jako Ústecký kraj ) Smlouva o spolupráci a podmínkách úhrady finančního příspěvku při vzájemném zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou dopravou mezi Ústeckým a Libereckým krajem ÚK: číslo smlouvy LK: číslo smlouvy

Více

č. OLP/548/2010 uzavřený mezi těmito smluvními stranami: 1. Liberecký kraj Se sídlem: U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 IČ: 70891508

č. OLP/548/2010 uzavřený mezi těmito smluvními stranami: 1. Liberecký kraj Se sídlem: U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 IČ: 70891508 Dodatek č. 9 ke Smlouvě o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro období od roku 2010 do roku 2014

Více

Liberecký kraj a Okresní autobusová doprava Kolín, s.r.o.

Liberecký kraj a Okresní autobusová doprava Kolín, s.r.o. Liberecký kraj a Okresní autobusová doprava Kolín, s.r.o. Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu dopravní obslužnosti Libereckého

Více

S MLOUVA KRAJE. č. OLP /1151/2018. schválená Radou Libereckého kraje dne , usnesením č. 271/18/RK

S MLOUVA KRAJE. č. OLP /1151/2018. schválená Radou Libereckého kraje dne , usnesením č. 271/18/RK S MLOUVA O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU ZŘIZOVATELE NA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU Z ROZPOČTU LIBERECKÉHO KRAJE č. OLP /1151/2018 schválená Radou Libereckého kraje dne 20. 2. 2018, usnesením

Více

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66 Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j. 13775/2016/RMI/MJA/SML/66 uzavřená podle 10a zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY Tyto Smluvní přepravní podmínky (dále též i jen přepravní podmínky ), vydané a vyhlášené dopravcem P O H L KLADNO spol.s r.o., Malá Strana 1019, 273 09 Kladno - Švermov (dále

Více

Smluvní přepravní podmínky platné pro veřejnou linkovou dopravu provozovanou dopravní společností

Smluvní přepravní podmínky platné pro veřejnou linkovou dopravu provozovanou dopravní společností Smluvní přepravní podmínky platné pro veřejnou linkovou dopravu provozovanou dopravní společností Quick Bus a.s. Dopravce zajišťující dopravu na linkách provozovaných v souladu se zákonem o silniční dopravě

Více

KŽCD-07 TARIF. pro veřejnou drážní osobní dopravu ve vlacích KŽC Doprava, s.r.o.

KŽCD-07 TARIF. pro veřejnou drážní osobní dopravu ve vlacích KŽC Doprava, s.r.o. KŽCD-07 TARIF pro veřejnou drážní osobní dopravu ve vlacích KŽC Doprava, s.r.o. Účinnost od 30. 3. 2018 ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Změna Předpis č.j. účinnost od Opravil Dne podpis 1 2 3 23.7.2016 1.5.2017 30. 3.

Více

Tarif společnosti ARRIVA vlaky pro přepravu cestujících a zavazadel

Tarif společnosti ARRIVA vlaky pro přepravu cestujících a zavazadel Tarif společnosti ARRIVA vlaky pro přepravu cestujících a zavazadel Schváleno jednatelem Arriva vlaky dne 12. 2. 2016 Účinnost od 16. 2. 2016 Článek 1: Rozsah platnosti Společnost ARRIVA vlaky s.r.o. (dále

Více

ÚSTECKÝ KRAJ Krajský úřad

ÚSTECKÝ KRAJ Krajský úřad ÚSTECKÝ KRAJ Krajský úřad Smlouva o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Číslo smlouvy: Článek I.

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/2285/2018

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/2285/2018 Smluvní strany: Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/2285/2018 Liberecký kraj sídlem U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 zastoupený Martinem Půtou, hejtmanem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 16.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nový ceník jízdného MHD Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města přílohu č. 5

Více

URČENÉ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVU

URČENÉ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVU 35 URČENÉ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVU ČÁST I. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY 1. Uvedené podmínky platí pro dopravce provozující veřejnou vnitrostátní silniční linkovou osobní

Více

CENY A URČENÉ PODMÍNKY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ OSOBNÍ VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ DOPRAVĚ

CENY A URČENÉ PODMÍNKY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ OSOBNÍ VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ DOPRAVĚ 31 Příloha č. 6 k výměru MF č. 01/2015 CENY A URČENÉ PODMÍNKY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ OSOBNÍ VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ DOPRAVĚ Ceny pro propočet plného (obyčejného) věcně usměrňovaného jízdného Tarifní pásmo km

Více

Dopravní podnik města Děčína, a.s., Děčín VI, Dělnická 106 SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU SILNIČNÍ OSOBNÍ DOPRAVU

Dopravní podnik města Děčína, a.s., Děčín VI, Dělnická 106 SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU SILNIČNÍ OSOBNÍ DOPRAVU Dopravní podnik města Děčína, a.s., Děčín VI, Dělnická 106 SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU SILNIČNÍ OSOBNÍ DOPRAVU které na základě zákona č.111/1994 Sb. o silniční dopravě ve znění pozdějších

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014 Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014 Smluvní strany: Liberecký kraj sídlem U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 zastoupený Martinem Půtou, hejtmanem

Více

URČENÉ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVU ČÁST I. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY

URČENÉ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVU ČÁST I. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY URČENÉ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ SILNIČNÍ LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVU ČÁST I. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY 1. Uvedené podmínky platí pro dopravce provozující veřejnou vnitrostátní silniční linkovou osobní dopravu

Více

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Evidenční číslo smlouvy: 9122/2016/SKT/HAD/SMLD/28 Smlouva o poskytnutí finanční dotace z Programu na podporu sportovní činnosti a odměn trenérům mládeže pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/2181/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/2181/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPrSML/2181/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více

Tarif společnosti ARRIVA vlaky pro přepravu cestujících a zavazadel

Tarif společnosti ARRIVA vlaky pro přepravu cestujících a zavazadel Tarif společnosti ARRIVA vlaky pro přepravu cestujících a zavazadel Schváleno jednatelem Arriva vlaky dne 27. 8. 2018 Účinnost od 1. 9. 2018 Článek 1: Rozsah platnosti Společnost ARRIVA vlaky s.r.o. (dále

Více

Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících

Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících 1. Město Mariánské Lázně sídlem: Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně jehož jménem jedná: Ing. Petr Třešňák, starosta města IČ: 002 54 061 DIČ: CZ00254061

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Příloha č. 2. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2017 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

Článek I Předmět smlouvy

Článek I Předmět smlouvy SML/MMPr/2280/2015 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu statutárního města Přerova podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

(2) Cestující je povinen

(2) Cestující je povinen MINISTERSTVO VNITRA odbor bezpečnostní politiky oddělení obecní policie, zbraní a dopravního inženýrství Praha 19. prosince 2008 Počet listů: 4 Postup strážníka při zjišťování totožnosti osob mladších

Více

Tarif společnosti RegioJet a.s. pro železniční přepravu cestujících a zavazadel

Tarif společnosti RegioJet a.s. pro železniční přepravu cestujících a zavazadel Tarif společnosti RegioJet a.s. pro železniční přepravu cestujících a zavazadel Schváleno dne 28. 11. 2018 Článek I, Základní ustanovení 1. Tarif dopravce se řídí platným výměrem Ministerstva financí ČR.

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a dále podle části páté zákona č.

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

1. Podmínky pro uplatňování žákovského jízdného platné od 1.9.2005

1. Podmínky pro uplatňování žákovského jízdného platné od 1.9.2005 1. Podmínky pro uplatňování žákovského jízdného platné od 1.9.2005 Výše jízdného závisí na věku žáka. Pro určení věku žáka je rozhodující datum dne předcházejícího dni jeho 15. nebo 26. narozenin. Za zlevněné

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více

CENÍK JÍZDNÉHO A NABÍDEK

CENÍK JÍZDNÉHO A NABÍDEK Slezské zemské dráhy, o.p.s. CENÍK JÍZDNÉHO A NABÍDEK Změna č. 1 Schváleno rozhodnutím předsedy Správní rady společnosti SZD, o.p.s. dne 6. 4. 2010 Účinnost od 1. 6. 2010 ZÁZNAM O ZMĚNÁCH Poř. číslo Obsah

Více

Tarif pro přepravu na sezónních turistických linkách provozovaných Dopravním podnikem města Ústí nad Labem a.s.

Tarif pro přepravu na sezónních turistických linkách provozovaných Dopravním podnikem města Ústí nad Labem a.s. Tarif pro přepravu na sezónních turistických linkách provozovaných Dopravním podnikem města Ústí nad Labem a.s. Výtisk číslo: Datum vydání: 18. května 2018 Vypracoval: Milan Hrudka. vedoucí střediska přepravní

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Libereckého kraje kapitoly 914 04 působnosti č. OLP/14/2013 schválená Radou Libereckého kraje dne 8. 1. 2013 usnesením č. 52/13/RK Smluvní strany:

Více

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva)

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) I. Smluvní strany Obec: HLÍNA sídlo: Hlína, ev.č.19, 664 91 Ivančice IČO: 00488135 zastoupena: starostou obce Milošem Dostalým číslo bankovního účtu:

Více

25 Podej cestovního zavazadla (1) Cestovní zavazadlo v silniční osobní dopravě se podává k přepravě přímo ve vozidle spoje.

25 Podej cestovního zavazadla (1) Cestovní zavazadlo v silniční osobní dopravě se podává k přepravě přímo ve vozidle spoje. 175 VÝŇATEK VYHLÁŠKY Ministerstva dopravy a spojů ze dne 15. června 2000 o přepravním řádu pro veřejnou silniční osobní dopravu, včetně městské hromadné dopravy 1 Předmět úpravy Vyhláška stanoví podmínky

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB Smluvní strany:., se sídlem, IČ:.., DIČ:.., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném., oddíl., vložka, jednající. bankovní spojení:, číslo účtu:., (dále též Poskytovatel

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA č. 507/ODŽP/2016 O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ INVESTIČNÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA č. 507/ODŽP/2016 O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ INVESTIČNÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA č. 507/ODŽP/2016 O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ INVESTIČNÍ DOTACE uzavřená v souladu s ustanovením 10a a násl. zák. č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:.

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:. Příloha č. 2 Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2018 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Oldřichem Bubeníčkem, hejtmanem Ústeckého kraje

Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Oldřichem Bubeníčkem, hejtmanem Ústeckého kraje Příloha č. 1 Krajský úřad Číslo smlouvy u poskytovatele: Číslo smlouvy u příjemce: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI uzavřená v souladu s ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Smlouva o poskytnutí finanční dotace pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a podle 159 a násl. zákona č. 500/2004

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

Tarif a tarifní zásady Integrované dopravy Plzeňska (IDP)

Tarif a tarifní zásady Integrované dopravy Plzeňska (IDP) Tarif a tarifní zásady Integrované dopravy Plzeňska (IDP) I. Úvodní ustanovení Tento tarif stanoví v systému Integrované dopravy Plzeňska (dále jen IDP ) způsob a postup při uplatňování maximálních cen

Více

Smluvní přepravní podmínky pro městskou hromadnou dopravu v Kroměříži.

Smluvní přepravní podmínky pro městskou hromadnou dopravu v Kroměříži. Smluvní přepravní podmínky pro městskou hromadnou dopravu v Kroměříži. Kroměřížské technické služby, s. r. o. se sídlem Kroměříž, Kaplanova 2959, IČ 26276437, (dále jen dopravce ), podle 1 zákona č. 266/1994

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 I. SMLUVNÍ STRANY Obec Mosty u Jablunkova se sídlem: Mosty u Jablunkova 800, 739 98 Mosty u Jablunkova zastoupena:

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Pouzdřany uzavřená na základě usnesení č. 374/17/Z27 zastupitelstva Obce Pouzdřany ze dne 4. 9. 2017 v souladu s 84 odst.2 a 85 písm. c) zákona

Více

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany Čj: MULA 1050/2017 Ukládací znak: 56 18 V/5 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 0 SMLOUVA O DÍLO Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy uzavřená dle ustanovení

Více

Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018

Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018 Příloha usnesení č. 1 Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

I. Všeobecná ustanovení

I. Všeobecná ustanovení Smlouva o závazku veřejné služby k zajištění městské autobusové dopravy uzavřená podle 19 a 19 c zákona č. 111/1994 Sb. o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů, mezi smluvními stranami: 1. SDRUŽENÍ

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa č. B 09 - xxx/2015

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa č. B 09 - xxx/2015 Smluvní strany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa č. B 09 - xxx/2015 1. Město Česká Lípa sídlo: nám. T. G. Masaryka 1, Česká Lípa IČ: 00260428 DIČ: CZ00260428 bankovní

Více

Nařízení statutárního města Plzně č. 7/2015 O TARIFU INTEGROVANÉ DOPRAVY PLZEŇSKA NA ÚZEMÍ MĚSTA PLZNĚ

Nařízení statutárního města Plzně č. 7/2015 O TARIFU INTEGROVANÉ DOPRAVY PLZEŇSKA NA ÚZEMÍ MĚSTA PLZNĚ Nařízení statutárního města Plzně č. 7/2015 Rada města Plzně svým usnesením č. 775 ze dne 25.6.2015 schválila podle 4a odst. 1 písm. a) zákona České národní rady č. 265/1991 Sb., o působnosti orgánů České

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace 530/OŽP/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Článek I Smluvní strany Poskytovatel: statutární město Havířov Sídlo: 736 01 Havířov-Město, Svornosti 86/2 Zastoupen: Ing. Janou Návratovou, vedoucí

Více

Smlouva o poskytnutí dotace z programu Příprava projektových žádostí v rámci projektu Smart akcelerátor. Pardubický kraj

Smlouva o poskytnutí dotace z programu Příprava projektových žádostí v rámci projektu Smart akcelerátor. Pardubický kraj Smlouva o poskytnutí dotace z programu Příprava projektových žádostí v rámci projektu Smart akcelerátor Pardubického kraje uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Tarif společnosti RegioJet, a. s., pro železniční přepravu cestujících a zavazadel

Tarif společnosti RegioJet, a. s., pro železniční přepravu cestujících a zavazadel Tarif společnosti RegioJet, a. s., pro železniční přepravu cestujících a zavazadel Schváleno dne 1. 11. 2013 Základní ustanovení 1. Tarif dopravce se řídí platným výměrem Ministerstva financí ČR. Podmínky,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 2. 2016 Bod pořadu jednání: Uzavření Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Liberec

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov I. SMLUVNÍ STRANY 1. Město Mikulov se sídlem: Náměstí 1, 692 20 Mikulov zastoupen: starostou, Rostislavem Koštialem IČ: 002 83 347 DIČ: CZ

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ]

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ] KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] IČ: [ ] DIČ: [ ] Bankovní spojení: [ ] Číslo účtu: [ ] Telefon: [ ] Tel./fax: [ ] E-mail: [ ] ( dále jen dodavatel) Objednatel:

Více

Tarif společnosti RegioJet, a. s., pro železniční přepravu cestujících a zavazadel

Tarif společnosti RegioJet, a. s., pro železniční přepravu cestujících a zavazadel Tarif společnosti RegioJet, a. s., pro železniční přepravu cestujících a zavazadel Schváleno dne 1. 11. 2013 Základní ustanovení 1. Tarif dopravce se řídí platným výměrem Ministerstva financí ČR. Podmínky,

Více

D O D A T E K Č. 1. Krajský úřad. Číslo objednatele: 2721/2009

D O D A T E K Č. 1. Krajský úřad. Číslo objednatele: 2721/2009 Krajský úřad Číslo objednatele: 2721/2009 D O D A T E K Č. 1 KE SMLOUVĚ O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ DRÁŽNÍ OSOBNÍ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ÚZEMNÍHO OBVODU ÚSTECKÉHO KRAJE

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín Příloha č. 3: Program města Český Těšín pro poskytování účelových dotací na zachování a obnovu vybraných historických prvků v Městské památkové zóně Český Těšín pro rok 2017 Veřejnoprávní smlouva č. o

Více

Dodatek č. 4. uzavřené níže zmíněného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami:

Dodatek č. 4. uzavřené níže zmíněného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: Dodatek č. 4 SMLOUVY O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE MĚSTSKÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ OSTATNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI MĚSTA ČESKÁ LÍPA NA VYMEZENÝCH LINKÁCH MĚSTA ČESKÁ LÍPA A OBCE SOSNOVÁ uzavřené níže

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. 30/2015

Smlouva o poskytnutí dotace č. 30/2015 Smlouva o poskytnutí dotace č. 30/2015 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a dále podle části páté zákona č. 500/2004 Sb.,

Více

Dodatek číslo 17 ke smlouvě č. 010/09/043/00/00 evidovaný pod č. 010/09/043/00/17 o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě

Dodatek číslo 17 ke smlouvě č. 010/09/043/00/00 evidovaný pod č. 010/09/043/00/17 o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě Příloha návrhu č. 209/ZK/18 Dodatek číslo 17 ke smlouvě č. 010/09/043/00/00 evidovaný pod č. 010/09/043/00/17 o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě dle ust. 39 až 39b zákona č. 266/1994

Více

Článek Veškeré níže uvedené ceny jsou stanoveny včetně aktuální platné sazby DPH.

Článek Veškeré níže uvedené ceny jsou stanoveny včetně aktuální platné sazby DPH. Nařízení statutárního města Plzně č. 9/2011 Rada města Plzně svým usnesením č. 1062 ze dne 18. srpna 2011 schválila podle 4a odst. 1 písm. a) zákona České národní rady č. 265/1991 Sb., o působnosti orgánů

Více

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb NÁVRH SMLOUVY Příloha č. 1 Programu S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen:

Více

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ LINKOVOU DOPRAVU

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ LINKOVOU DOPRAVU 1 SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY PRO VEŘEJNOU VNITROSTÁTNÍ LINKOVOU DOPRAVU Dopravce :TREDOS, spol. s r.o., Žďárského 221, Kožichovice, PSČ 674 01, IČ 26244136 Základními předpisy, které upravují provozování

Více

Slevy ve veřejné linkové a železniční vnitrostátní dopravě od

Slevy ve veřejné linkové a železniční vnitrostátní dopravě od Slevy ve veřejné linkové a železniční vnitrostátní dopravě od 1.9.2018 Na základě usnesení vlády ČR ze dne 23. dubna 2018 a vydaným Cenovým výměrem MF č.02/2018 ze dne 10.5.2018 jsou s účinností od 1.9.2018

Více