ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ"

Transkript

1 ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Vysvětlivky 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo název/ Titul, jméno, popř. jména, a příjmení Adresa sídla nebo místa podnikání/trvalý pobyt Technické služby města Vítkova, příspěvková organizace Dělnická 705, Vítkov Adresa pro doručování písemností (pokud se liší od adresy sídla nebo místa podnikání/ trvalého pobytu) IČO, bylo-li přiděleno DIČ, bylo-li přiděleno CZ Identifikace zařízení Název zařízení: Skládka odpadů v Nových Těchanovicích Adresa zařízení: Nové Těchanovice Identifikace zařízení (PID) v informačním systému integrované prevence MŽP: MZPR98EK4JB7

2 Kategorie činnosti/činností podle přílohy č. 1 zákona: 5.4. skládky, které přijímají více než 10 t denně nebo mají celkovou kapacitu větší než t, s výjimkou skládek inertního odpadu Integrované povolení : MSK /2006, nabytí právní moci dne Změna MSK /2007, Změna MSK /2008, Změna MSK 93704/2009, Změna MSK 37305/2012, Změna MSK 11369/2014, Změny nebo rozšíření zařízení (za příslušný rok) skládka rozšířena o provoz kompostárny změny kompostárna Popis změny Provoz skládky rozšířen o provoz kompostárny s kapacitou 1 000t/rok 3. Zpracovatel zprávy Obchodní firma nebo název/titul, jméno, popř. jména, a příjmení Technické služby města Vítkova p.o., Dělnická 705, Vítkov Ing. Vrchovecký František, odpadový hospodář Telefon (nebo fax) tsvitkov@cbox.cz Datum Podpis provozovatele zařízení nebo oprávněného zástupce provozovatele zařízení Ing. František Vrchovecký, odpadový hospodář TS podpis:

3 ČÁST B ÚDAJE O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Podmínky integrovaného povolení Stanovené limity (emisní limity, ostatní limity, limitní hodnoty) části IP : 1. Emisní limity v souladu s 14 odst. 1 a 3 zákona o integrované prevenci a související monitoring (emisní limit, limit) části zařízení (zdroje) Látka/Skupina látek/ukazatel Hodnota uložená v IP Naměřená/ vypočtená hodnota Plnění podmínky IP Zdůvodnění 1.1. OVZDUŠÍ Bioaktivní filtrační jednotka (biooxidační filtry) Povrchová koncentrace metanu 0,5 % 0,6 % Slabé úniky - viz závěrečná hodnotící zpráva Zprávy jsou předloženy KÚ MSK části IP: 1.2. Voda Podmínky nejsou stanoveny Voda Nejsou stanoveny. Podmínky nejsou stanoveny. části IP: 1.3. Hluk, vibrace a neionizující záření Podmínky nejsou stanoveny.

4 1.3. Hluk, vibrace a neionizující záření Nejsou stanoveny. Podmínky nejsou stanoveny. části IP: 2. Opatření k vyloučení rizik možného znečišťování životního prostředí a ohrožování zdraví člověka pocházejících ze zařízení po ukončení jeho činnosti, pokud k takovému riziku či ohrožení zdraví člověka může dojít Na jednotlivých etapách skládky, kde došlo k ukončení ukládání odpadů, bude bezprostředně vytvořena vyrovnávací rekultivační vrstva. Rekultivace u I. až III. etapy skládky bude provedena nejpozději do 3 let po ukončení ukládání odpadů na příslušné etapě a rekultivace u 0.etapy bude dokončena nejpozději do 6 let od nabytí právní moci integrovaného povolení Ano Na jednotlivých etapách skládky, kde došlo k ukončení ukládání odpadů, rekultivace O. etapy byla dokončena dle projektové dokumentace v termínu Rekultivace I. etapy byla zahájena dne a dokončena byla dne Projektová dokumentace rekultivace 0. etapy bude aktualizována v souladu s ČSN , a před navazujícím stavebním řízením podle zvláštního právního předpisu předložena krajskému úřadu k posouzení Ano Rekultivace O. etapy dokončena Provoz uzavřené skládky se bude řídit ustanoveními provozního řádu uzavřené skládky, který provozovatel zařízení předloží krajskému úřadu ke schválení minimálně 2 měsíce před ukončením ukládání odpadů do poslední etapy.

5 Splněno Provozní řád byl předložen KÚ MSK a byl KÚMSK schválen. Krajskému úřadu bude minimálně 6 měsíců před plánovanou rekultivací II. a III. etapy skládky předložen projekt rekultivace zpracovaný v souladu se zákonem č. 185/2001 Sb. o odpadech a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů a požadavky ČSN Ne Tyto skutečnosti ještě nenastaly části IP: 3. Podmínky zajišťující ochranu zdraví člověka a životního prostředí při nakládání s odpady 3.1. Zařízení bude provozováno v souladu s Provozním řádem řízené skládky tuhého komunálního odpadu I., II., III. etapy Nové Těchanovice, č /2006/I Ano Zařízení je provozováno v souladu se schváleným provozním řádem Kromě aktivní plochy musí být zbylá část skládkového tělesa překryta biologicky aktivním materiálem (viz bod 8.5 ČSN v aktuálním znění) o mocnosti cca 0,15 m. V případě jeho nedostatku může být biologicky aktivní materiál nahrazen odpadem k technickému zabezpečení skládky (dále TZS ) či inertním materiálem. 3.2.

6 Ano Při navezení 1 m KO na aktivní plochu skládkového tělesa je zbylá část skládkového tělesa pravidelně překrývána bioaktivní zeminou případně TZS, či inertním materiálem. Průběžně plněno. Odpady na těleso skládky ukládat tak, aby pata svahu byla nejméně 0,5 m od zámku fóliového těsnění, tj. aby nedocházelo ke skládkování mimo zabezpečenou plochu skládky a průsakové vody ze skládky byly bezpečně odváděny do akumulačních jímek průsakových vod. Ano Ukládání odpadu na skládku je průběžně kontrolováno, aby nedocházelo ke skládkování mimo zabezpečenou plochu skládky (0,5 m od zámku foliového těsnění) a průsakové vody, aby bezpečně odtékaly do akumulačních jímek průsakových vod. Uděluje se souhlas k nakládání s nebezpečnými odpady, vznikajícími z vlastní činnosti, uvedenými v PŘ skládky. O těchto odpadech bude vedena samostatná evidence. Ano Je vedena samostatná evidence v provozním deníku skládky Podmínky z hlediska nakládání s odpady pro stavbu Řízená skládka TKO II. etapa Nové Těchanovice : - Při kolaudačním řízení dna II. etapy skládky předložit doklady (odborný posudek), prokazující soulad provedení těsnění a odvodnění skládky s podmínkami normy ČSN , body 7.2 a 8. - Při kolaudačním řízení předložit doklady, že odpady vzniklé v rámci stavby byly předány oprávněným osobám v souladu se zákonem č. 185/2001 Sb. Ano Při kolaudačním řízení byly předloženy všechny požadované doklady.

7 3.6. V rámci rekultivace 0. a I. etapy skládky TKO Nové Těchanovice bude využívána pouze zemina a stavební recykláty deklarované jako výrobky. Ano Rekultivace provedena v souladu s projektem rekultivace a podmínkami IP Krajskému úřadu budou v rámci zprávy o postupu vyhodnocování plnění podmínek integrovaného povolení dle kapitoly 11. výrokové části rozhodnutí předkládány doklady o množství a původu materiálu využívaných v rámci rekultivace 0. a I. etapy skládky TKO Nové Těchanovice. Ano Rekultivaci O. etapy provádělo Město Vítkov v rámci dotace ze SFŽP ČR a veškeré doklady o množství a původu materiálu využívaných k této rekultivaci firma doložila k rekultivaci O. etapy skládky. Doklady jsou uloženy na odboru výstavby MěÚ ve Vítkově. V případě zájmu KÚ MSK bude nutno tyto doklady vyhledat z archivu, ofotit a zaslat na KÚ MSK. I. etapu rekultivovaly TS Vítkov a tato byla dokončena k Veškeré doklady o množství a původu materiálu rekultivace této etapy byly zaslány KÚ MSK a jsou archivovány na TS Vítkov. Podmínky z hlediska nakládání s odpady pro stavbu Kompostárna Nové Těchanovice, zařízení k využívání odpadů : a) v zařízení staveniště vytvořit podmínky pro třídění a shromažďování jednotlivých druhů odpadů v souladu se stávajícími předpisy v oblasti odpadového hospodářství. Zajistit důslednou evidenci odpadů, vznikajících v průběhu stavby, způsobu jejich odstranění nebo využít. b) Nedílnou součástí projektové dokumentace: Kompostárna Nové Těchanovice, zařízení k využívání odpadů bude Provozní řád - Nové Těchanovice, Zařízení k využívání odpadů Kompostárna, který je schválen v části III. kapitole A bodu 1) písm. b) výrokové části rozhodnutí c) Doklady o prokázání způsobu nakládání s odpady vznikajícími v rámci stavby předložit krajskému úřadu v rámci zprávy o postupu vyhodnocování plnění podmínek integrovaného povolení v souladu s kapitolou 11. integrovaného povolení 3.8.

8 Ano Na stavbu kompostárny Nové Těchanovice bylo vydáno stavební povolení. Byla poskytnuta dotace ze SFŽP ČR. Stavba byla zahájena v měsíci květnu KÚ MSK byl informován, byl schválen provozní řád kompostárny a doplněno integrované povolení. Stavba je dokončena a zkolaudována. V roce 2015 již probíhal normální provoz a bylo zde zpracováno 1410,42 t BRKO Podmínky k provozování zařízení k využívání odpadů pod názvem Kompostárna Nové Těchanovice, Zařízení k využívání odpadů : a) zařízení bude provozováno v souladu s provozním řádem, který je schválen v části III. kapitole A. bodu 1) písm. b) výrokové části rozhodnutí b) Příslušní pracovníci budou s provozním řádem prokazatelně seznámeni, pravidelně proškolováni, o provedených školeních bude vedena evidence zápisem do prezenčních listin a provozní řád bude součástí výbavy zařízení. c) V rámci provozování tohoto zařízení bude nakládáno pouze s odpady uvedenými v provozním řádu zařízení. Ano Stanovené podmínky byly splněny. Souhlas k čerpání z prostředků finanční rezervy na práce spojené s rekultivací I. etapy skládky TKO Nové Těchanovice, je vázán na následující podmínky: a) souhlas se uděluje na dobu od nabytí právní moci rozhodnutí do b) Účastník řízení může vyčerpat z účtu, zřízeného pro účely ukládání peněžních prostředků k vytváření finanční rezervy na rekultivaci, zajištění péče o skládku a asanaci po ukončení jejího provozu vedeného pdo č CZK u bankovního ústavu KB, a.s. v letech 2009 a 2010 částku až do výše ,10 Kč. c) Provozovatel zařízení využije finanční prostředky v souladu s projektovou dokumentací rekultivačních prací pro I. etapu skládky a v souladu s ČSN , ČSN , CSN , ČSN , ČSN a ČSN d) Krajskému úřadu bude 2x ročně ( k a ) doručeno písemné vyhodnocení realizace postupu prací a čerpání prostředků z finanční rezervy, jehož přílohou bude výpis z vázaného účtu 3.10.

9 Ano Rekultivace I. etapy je stavebně ukončena ke dni V současné době je stavba nezkolaudována, probíhá soudní spor s dodavatelem stavby, zahájeny úkony kolaudačního řízení, aby stavba byla dodatečně zkolaudována. části IP: 4. Podmínky zajišťující ochranu zdraví člověka, zvířat a ochranu životního prostředí, zejména ochranu ovzduší, půdy, lesa, podzemních a povrchových vod, přírody a krajiny

10 Veškeré manipulační plochy, kde se nakládá s látkami závadnými vodám, zabezpečit tak, aby nedošlo k úniku těchto látek do vod povrchových, podzemních nebo geologického prostředí. Povoluje se stavba zdrojů znečišťování ovzduší Skladování a manipulace a Výroba fenolických pryskyřic v rámci stavby Fenolické pryskyřice za následujících podmínek Pro zamezení vzniku pevných úletů bude důsledně dodržován postup hutnění a zvlhčování aktivní plochy skládky. V případě úniku pevných úletů do okolí zařízení, budou tyto provozovatelem zařízení bez zbytečného prodlení odstraněny, o tomto bude proveden záznam do provozního deníku skládky Obvodový příkop, který odvádí dešťové vody mimo těleso skládky, bude udržován v provozuschopném stavu tak, aby mohl řádně plnit svoji funkci. Prováděná údržba bude zaznamenávána do provozního deníku skládky Povoluje se stavba Řízená skládka TKO II. etapa Nové Těchanovice a současně uvedení této stavby do zkušebního i trvalého provozu z hlediska ochrany ovzduší Povoluje se stavba zdroje znečišťování ovzduší Kompostárna Nové Těchanovice, Zařízení k využívání odpadů za následující podmínky: - zkušební provoz zdroje znečišťování ovzduší bude krajskému úřadu ohlášen dle 16 odst. 1) písm b) zákona o integrované prevenci. Součástí ohlášení plánované změny bude krajskému úřadu předložen provozní řád zdroje Kompostárna Nové Těchanovice, Zařízení k využívání odpadů zpracovaný dle přílohy č. 10 vyhlášky č. 356/2002 Sb., kterou se stanoví seznam znečišťujících látek, obecné emisní limity, způsob předávání zpráv a informací, zjišťování množství vypouštěných znečišťujících látek, tmavosti kouře, přípustné míry obtěžování zápachem a intenzity pachů, podmínky autorizace osob, požadavky na vedení provozní evidence zdrojů znečišťování ovzduší a podmínky jejich uplatňování, ke schválení Ano Požadavky IP jsou průběžně plněny. O této činnosti jsou vedeny záznamy v provozní deníku skládky části IP:

11 5. Další zvláštní podmínky ochrany zdraví člověka a životního prostředí, které úřad shledá nezbytnými s ohledem na místní podmínky životního prostředí a technickou charakteristiku zařízení 5. Další zvláštní podmínky ochrany zdraví člověka a životního prostředí, které úřad shledá nezbytnými s ohledem na místní podmínky životního prostřední a technickou charakteristiku zařízení Není stanoveno Podmínky nejsou stanoveny části IP: 6. Podmínky pro hospodárné využívání surovin a energie 6.1. Průběžně činit opatření vedoucí k hospodárnému využívání surovin a energie ve všech prostorách zařízení. Případná opatření budou zaznamenávána do provozního deníku a nahlášena krajskému úřadu v souhrnné zprávě předkládané k 1.5. následujícího kalendářního roku v souladu s kapitolou 11 v části II. výroku tohoto rozhodnutí Ano Opatření jsou činěna Přírodní zdroje pro účely technického zabezpečení skládky budou používány minimálně, pro technické zabezpečení skládky budou využity odpady v souladu s PŘ skládky. O použití těchto materiálů bude vedena samostatná evidence, jejíž vyhodnocení provede provozovatel vždy ke konci kalendářního roku a vyhodnocení uvede v souhrnné zprávě předkládané krajskému úřadu k následujícího kalendářního roku v souladu s kapitolou 11 v části II. ve výroku tohoto rozhodnutí. 6.2.

12 Ano Přírodní zdroje pro účely technického zabezpečení skládky jsou používány minimálně. Pro technické zabezpečení skládky jsou využity odpady v souladu s PŘ skládky. O použití těchto materiálů je vedena samostatná evidence v provozním deníku a vyhodnocení ke konci kalendářního roku. V roce 2015 byla celková ukládka OTZ 1384,01 tun. Z toho na OTZ bylo použito kat. číslo zemina 174,04 tun; kat. číslo stavební směsná suť 1132,98 tun, kat. číslo beton 55,5 t, kat. číslo směsné stavební a demoliční odpady 21,56 t. Celkový podíl OTZ k celkové ukládce za r je 15,3 %. části IP: 7. Opatření pro předcházení haváriím a omezování jejich případných následků Opatření pro předcházení haváriím jsou řešena v souladu s PŘ skládky a ve smyslu zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů, v souladu s dokumentem Plán opatření pro případy havárie při nakládání se závadnými látkami Skládka tuhého komunálního odpadu Nové Těchanovice, s přiděleným č /2006/II (dále havarijní plán ), schváleného v části III. písm. A) výroku tohoto rozhodnutí. Ano Plněno průběžně. Místa ohrožená výbuchem, v důsledku hromadění a silného vyvěrání skládkového plynu, musí být označena příslušnými značkami se symbolem nebezpečí a dodržovat protipožární opatření předepsaná příslušnými právními normami. Ano Místa jsou označena

13 Při rozšiřování skládky bude zajištěno spolehlivé navázání těsnících systémů jednotlivých etap. To platí jak pro zřizování skládky, tak pro její uzavírání. Celistvost fólie bude po položení drenážních nebo krycích vrstev zkontrolována oprávněnou osobou, u provozovatele bude k dispozici doklad o provedení této kontroly ANO Bylo provedeno a doloženo jako příloha k dokladům v rámci kolaudačního řízení. Doklady o celistvosti folie a doklady o kontrole celistvosti folie jsou uloženy na odboru výstavby MěÚ Vítkov. Hladina vod v jímce průsakových vod bude udržována na takové úrovni, aby v případě jejich zvýšené produkce v důsledku přívalových srážek nebo dlouhotrvajícího deště nedošlo k přetečení jímek a znečištění geologického prostředí, podzemních nebo povrchových vod. Provozovatel provede u nově budovaných jímek průsakových vod označení z hlediska retence k jejich kolaudaci ANO Bylo provedeno, nejsou žádná nápravná opatření. Při přijímání odpadů do zařízení a jejich ukládání do tělesa skládky jsou tyto odpady kontrolovány i s ohledem na omezení rizika zahoření a vzniku požáru. V případě podezření na odpady s rizikem zahoření bude do provozního deníku skládky o tomto proveden zápis společně s opatřením, které bylo přijato k omezení tohoto rizika. ANO Tato situace nenastala. části IP:

14 8. Postupy nebo opatření pro provoz týkající se situací odlišných od podmínek běžného provozu, při kterých může vzniknout nebezpečí ohrožení životního prostředí nebo zdraví člověka 8.1. V případě jakýchkoliv dalších situací odlišných od podmínek běžného provozu bude postupováno v souladu se schváleným PŘ skládky a havarijním plánem Všechny vzniklé havarijní situace budou zaznamenány v provozních záznamech. O každé havarijní situaci bude sepsán zápis Při poruše vážního a elektronického evidenčního systému nebo neočekávaného výpadku elektrické energie pro jeho provoz, bude vedena evidence v rozsahu a souladu s požadavky zákona č. 185/2001 Sb. a jeho prováděcími předpisy. Po opětovném zprovoznění vážního a evidenčního systému do něj obsluha neprodleně doplní chybějící data ANO Žádná porucha nebyla a z tohoto důvodu nebyly vedeny záznamy v provozním deníku. V případě vzniku situace by tato opatření byla provedena dle podmínek stanovených KÚ. Tyto situace nenastaly. části IP: 9. Způsob monitorování emisí a přenosů, případně technických opatření, včetně specifikace metodiky měření, včetně jeho frekvence, vedení záznamů o monitorování

15 9.1. Podzemní voda 9.2. Povrchová voda Vzorky podzemních vod budou odebírány z indikačních vrtů a šachtic (pod skládkou) PV-2, PV-3, PV-4 ( po ukončení výstavby II etapy), S-1, S-2 a referenčního vrtu (nad skládkou) PV-1. Po vybudování II. a III. etapy skládky, bude měření prováděno z dalších nově vybudovaných vrtů, které budou vybudovány pod tělesem skládky na základě schválené projektové dokumentace. Frekvence odběru vzorků a rozsah analýzy: Změna úrovně hladiny podzemní vody ve vrtech [m] při odběru vzorku. Kontrolované hodnoty: ph, teplota vody, konduktivita, NL, RL, NO 3-, NH 4 +, Cl -, Cu, Pb, Zn, fenoly, NEL, BSK 5 2x ročně. Vzorky budou odebírány oprávněnou osobou. Způsob odběru vzorků: jednorázový odběr. Chemická analýza vzorků bude prováděna oprávněnou laboratoří. ANO Vzorky a zprávy o monitoringu podzemních vod byly provedeny dle nařízení v integrovaném povolení. Technické zprávy včetně vyhodnocení za rok 2015 a jsou dodány jako příloha k hodnocení podmínek integrovaného povolení. Termíny provedení monitoringu podzemních vod jsou uvedeny v hodnotící zprávě za rok 2015, která je KÚ MSK předložena. Vzorky povrchových vod budou odebírány z vodoteče Horník v blízkosti areálu skládky v profilech P1 a P2 Frekvence odběru vzorků a rozsah analýzy: Kontrolované parametry: ph, teplota vody, konduktivita, NL, RL, NO 3-, NH 4 +, Cl -, Cu, Pb, Zn, fenoly, NEL, BSK 5-2x ročně Vzorky budou odebírány oprávněnou osobou. Způsob odběru vzorků: jednorázový odběr. Chemická analýza bude prováděna oprávněnou laboratoří ANO Vzorky a zprávy o monitoringu podzemních vod byly provedeny dle nařízení v integrovaném povolení. Technické zprávy včetně vyhodnocení za rok 2015 a jsou dodány jako příloha KÚ MSK v rámci hodnotící zprávy za rok 2015.

16 9.3. Průsaková voda Vzorky průsakových vod budou odebírány na vtoku do jímky průsakových vod skládky. Frekvence odběru vzorků a rozsah analýzy: úroveň hladiny průsakové vody v jímce - denně množství předaných průsakových vod [m 3 ] při předání na ČOV ph,teplota vody, konduktivita, CHSK Cr, RL, NO 3-, NH 4+, Cl -, SO 4 2-, - 1 x ročně (pokud nebude proveden rozbor v rámci předání na ČOV) Vzorky budou odebírány oprávněnou osobou. Způsob odběru vzorků: jednorázový odběr. Chemická analýza bude prováděna oprávněnou laboratoří. ANO Vzorky a zprávy o monitoringu podzemních vod byly provedeny dle nařízení v integrovaném povolení a technické zprávy včetně vyhodnocení za rok 2015 a jsou dodány jako příloha KÚ MSK v rámci hodnotící zprávy za rok Frekvence odběru vzorků a rozsah analýzy: Kontrolované parametry: CH 4, CO 2, O 2, N 2 (dopočítáním do 100%), atmosférický tlak, teplota - 2 x ročně Monitorování povrchové migrace skládkového plynu bude probíhat na všech etapách skládky, které nejsou napojeny na provozuschopný sběrný pasivní systém skládkového plynu za následujících podmínek: Měření musí být prováděno osobou s autorizací Kontrola složení skládkového plynu bude prováděna zjišťováním povrchové migrace plynu metodou flux-box (CH 4). Monitoring skládkového plynu bude dále doplněn o měření v jímacích studnách plynu a o měření pomocí zárazných sond. Vzorky skládkového plynu budou odebírány v jarním/podzimním období, tj. v období, kdy existují pro mikroorganismy vhodné podmínky k tvorbě skládkového plynu. Venkovní teplota nesmí klesnout pod 5 C. V závěrečné zprávě monitoringu bude vypočtena střední koncentrace CH 4 v hloubce 0,6 m [objemová %] a měrná produkce plynu, přepočtená na m 3 odpadu [m 3 /h] Skládkový

17 plyn ANO Vzorky a zprávy o monitoringu podzemních vod byly provedeny dle nařízení v integrovaném povolení a technické zprávy včetně vyhodnocení za rok 2015 a jsou dodány jako příloha KÚ MSK. Frekvence odběru vzorků a rozsah analýzy: Kontrolované parametry - CH 4, atmosférický tlak, teplota 4x ročně Vzorky budou odebírány autorizovanou osobou Koksokompostové filtry ANO Monitoring skládkových plynů a měření funkčnosti filtrů měřeno 4x za rok. Technická zpráva je předána KÚ jako součást hodnotící zprávy za rok Měření methanu na úrovni filtrů provedeno v pravidelních termínech. Výsledky jsou předloženy v rámci hodnotící zprávy za rok Tyto filtry jsou pouze na II. etapě na I. etapě je centrální filtr, kde bylo prováděno měření taktéž Pachové látky Provozovatel provede u zařízení stanovení koncentrace pachových látek nejpozději do ANO Dne bylo provedeno měření a zahájeno posuzování. Výsledky včetně dokumentace byly předány KÚ MSK.

18 9.7. Další monitoring 9.8. Vyhodnocení monitoringu a) Denně sledované ukazatele - funkčnost technického vybavení skládky - vizuálně. b) Ročně sledované ukazatele: - množství odpadů na skládce, dodržování schválené figury skládky a změny tvaru skládkového tělesa dle kapitoly 9 ČSN ; vlastní geodetická práce bude realizována dle norem ČSN a ČSN , - celistvost fólie pomoví geoelektrického měření při výstavbě etap 1 x ročně (sledovat do doby, než úroveň odpadů dosáhne výšky nejméně 2m nad horní úrovní těsnění skládky) ANO Na základě geofyzikálního měření provedeného ve dne , jehož úkolem bylo posoudit těsnost neporušenost fólie položené v rámci výstavby skládky TKO v Nových Těchanovicích, případně vymezit a lokalizovat porušená místa, lze konstatovat, že: - v době prováděného měření na skládce TKO Nové Těchanovice zjištěné výsledky geoelektrického měření nevykazovaly žádné projevy porušenosti folie. - těsnící folie je celistvá a plní účel zabránění průsaků srážkové vody z tělesa skládky do jejího podloží. a) Všechny údaje o průběhu a výsledcích jsou uvedeny ve všech technických zprávách odevzdaných na KÚ odbor ŽP. b) Celý monitoring byl uzavřen závěrečnou zprávou, která je krajskému úřadu předložena v souladu s kapitolou 11. v části II. výroku integrovaného povolení. ANO Splněno části IP: 10. Opatření k minimalizaci dálkového přemísťování znečištění či znečištění překračujícího hranice států a k zajištění vysoké úrovně ochrany životního prostředí jako celku

19 10. Opatření k minimalizaci dálkového přemísťování znečištění či znečištění překračujícího hranice států a k zajištění vysoké úrovně ochrany životního prostředí jako celku ANO Opatření nejsou uložena části IP: 11. Postup vyhodnocování plnění podmínek integrovaného povolení včetně povinnosti předkládat úřadu údaje požadované k ověření shody s integrovaným povolením 11. Zpráva o postupu vyhodnocování plnění podmínek integrovaného povolení bude za uplynulý kalendářní rok zasílána krajskému úřadu, vždy k 1.5. následujícího kalendářního roku. První zaslání krajskému úřadu bylo v roce 2007 ANO Splněno části IP: 12. Požadavky k ochraně životního prostředí uvedené v závěru zjišťovacího řízení posouzení vlivů na životní prostřední č.j /ENV/07 ze dne Požadavky k ochraně životního prostředí uvedené ve stanovisku o posouzení vlivů na životní prostředí ANO Nejsou stanoveny části IP:

20 13. Podmínky uvedené ve vyjádření (stanovisku) příslušného orgánu ochrany veřejného zdraví Ve stanovisku Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě, zn. HOK/OV-285/213.5/06/002 ze dne , nejsou stanoveny. 13. ANO Nejsou stanoveny

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo název/

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Vysvětlivky Rok uvést

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007):

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007): V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

BM servis a.s. Řízená skládka odpadů S-IO a S-OO Nový stav Integrované povolení čj. MSK 202791/2006 ze dne 25. 5. 2007, ve znění pozdějších změn

BM servis a.s. Řízená skládka odpadů S-IO a S-OO Nový stav Integrované povolení čj. MSK 202791/2006 ze dne 25. 5. 2007, ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 Rok uvést příslušný

Více

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Vysvětlivky

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 Vysvětlivky Rok uvést

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 Vysvětlivky

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele

Více

TALPA RPF, s.r.o. Dekontaminační stanice Havířov Integrované povolení čj. MSK 69710/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

TALPA RPF, s.r.o. Dekontaminační stanice Havířov Integrované povolení čj. MSK 69710/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2016 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Vysvětlivky Rok uvést

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 Vysvětlivky

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Rok uvést příslušný

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 Vysvětlivky Rok uvést příslušný rok, za který je zpráva o

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 Vysvětlivky Rok uvést příslušný rok, za který je zpráva o

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Rok uvést příslušný

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 Vysvětlivky Rok uvést příslušný rok, za který je zpráva o

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2017 Vysvětlivky

Více

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5.

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

OZO Ostrava s.r.o. Skládka TKO Integrované povolení čj. ŽPZ/2800/03/Kl/1 ze dne , ve znění pozdějších změn

OZO Ostrava s.r.o. Skládka TKO Integrované povolení čj. ŽPZ/2800/03/Kl/1 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Frýdecká skládka a.s. Řízená skládka odpadu Panské Nové Dvory Integrované povolení čj. ŽPZ/2954/03/Kl ze dne , ve znění pozdějších změn

Frýdecká skládka a.s. Řízená skládka odpadu Panské Nové Dvory Integrované povolení čj. ŽPZ/2954/03/Kl ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. /2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2016 Vysvětlivky Rok

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE ROK 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci.

integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Frýdecká skládka a.s. Řízená skládka odpadu Panské Nové Dvory Integrované povolení čj. ŽPZ/2954/03/Kl ze dne , ve znění pozdějších změn

Frýdecká skládka a.s. Řízená skládka odpadu Panské Nové Dvory Integrované povolení čj. ŽPZ/2954/03/Kl ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

AGP Beroun - Agropodník, a.s.. Pod Hájem 324, Králův Dvůr IČ:

AGP Beroun - Agropodník, a.s.. Pod Hájem 324, Králův Dvůr IČ: AGP Beroun - Agropodník, a.s.. Pod Hájem 324, 267 01 Králův Dvůr IČ: 46351094 KÚ Středočeského kraje odbor ŽP a zemědělství Zborovská 11 150 00 PRAHA 5 Krajský úřad Středočeský kraj Doručeno: 08.03.2017

Více

Depos Horní Suchá, a.s. Skládka odpadů Solecká Integrované povolení čj. ŽPZ/2802/03/Kl ze dne 17. 9. 2003, ve znění pozdějších změn

Depos Horní Suchá, a.s. Skládka odpadů Solecká Integrované povolení čj. ŽPZ/2802/03/Kl ze dne 17. 9. 2003, ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. /2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Vysvětlivky Rok

Více

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1.1 Emisní limity nejsou stanoveny. Ze zařízení nedochází k vypouštění látek, pro které by byl emisní limit stanoven. 1.2 Integrované povolení se vydává ke změně stavby

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2016 Vysvětlivky Rok uvést

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ŽÁDOST O 15. ZMĚNU VYDANÉHO INTEGROVANÉHO POVOLENÍ PRO SKLÁDKU RADIM

ŽÁDOST O 15. ZMĚNU VYDANÉHO INTEGROVANÉHO POVOLENÍ PRO SKLÁDKU RADIM Radim 2013.60 Obec Radim 281 03 - Radim u Kolína ŽÁDOST O 15. ZMĚNU VYDANÉHO INTEGROVANÉHO POVOLENÍ PRO SKLÁDKU RADIM Radim, červen 2013 1 ÚVOD V integrovaném povolení skládky Radim je stanoven monitoring

Více

1. Název dokumentu. AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. Nevztahuje se. Ing. Olga Šmídlová, prokuristka. Mgr. Jiří Šmíd, MBA, prokurista

1. Název dokumentu. AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. Nevztahuje se. Ing. Olga Šmídlová, prokuristka. Mgr. Jiří Šmíd, MBA, prokurista 1. Název dokumentu Změna integrovaného povolení zařízení Centrum komplexního nakládání s odpady Čáslav 2. Název zařízení Centrum komplexního nakládání s odpady Čáslav 3. Adresa zařízení Hejdof 1666, 286

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

Odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí R O Z H O D N U T Í. integrované povolení. katastrální území - p.p.č. Druzcov - 552, 543, 587

Odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí R O Z H O D N U T Í. integrované povolení. katastrální území - p.p.č. Druzcov - 552, 543, 587 Krajský úřad Libereckého kraje Odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí Adresátům dle rozdělovníku Liberec 16. října 2007 Sp. Zn. ORVZŽP/136/2007 Č. j. KULK/7224/2007 Vyřizuje: Ing. Petr

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele

Více

AREÁL NA ÚPRAVU, ODSTRAŇOVÁNÍ A VYUŽÍVÁNÍ ODPADŮ POVRCHOVÁ SKLÁDKA TPO A TKO HORNÍ BENEŠOV

AREÁL NA ÚPRAVU, ODSTRAŇOVÁNÍ A VYUŽÍVÁNÍ ODPADŮ POVRCHOVÁ SKLÁDKA TPO A TKO HORNÍ BENEŠOV AREÁL NA ÚPRAVU, ODSTRAŇOVÁNÍ A VYUŽÍVÁNÍ ODPADŮ POVRCHOVÁ SKLÁDKA TPO A TKO HORNÍ BENEŠOV Zpráva o plnění závazných podmínek integrovaného povolení za rok 2016 Provozovatel zařízení: SMOLO HB s.r.o. nám.

Více

R O ZHO D N U T Í. o změně č. 3 integrovaného povolení

R O ZHO D N U T Í. o změně č. 3 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/7052/14 Spis. zn.: ZN/1634/ŽP/14 Počet listů: 9 Počet příloh: 4 Počet listů příloh: 128 Vyřizuje: Mgr.

Více

podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci. Centrum pro nakládání s ostatními odpady SOMA Markvartovice

podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci. Centrum pro nakládání s ostatními odpady SOMA Markvartovice V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE CZ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE CZ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo název/

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. /2013 Sb. ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 Vysvětlivky Rok

Více

OZO Ostrava s.r.o. Skládka TKO Integrované povolení čj. ŽPZ/2800/03/Kl/1 ze dne 22. 4. 2004, ve znění pozdějších změn

OZO Ostrava s.r.o. Skládka TKO Integrované povolení čj. ŽPZ/2800/03/Kl/1 ze dne 22. 4. 2004, ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Látka nebo ukazatel Emisní limit Termín dosažení. emisní limit bude v souladu s legislativními požadavky platnými v době měření

Látka nebo ukazatel Emisní limit Termín dosažení. emisní limit bude v souladu s legislativními požadavky platnými v době měření 1. Emisní limity 1.1. Ovzduší Skládka zvláště velký zdroj znečišťování ovzduší Tabulka 1 - Emisní zdroj a termín dosažení závazného emisního limitu Emisní zdroj Těleso skládky Látka nebo ukazatel Emisní

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

1. Ochrana ovzduší - emisní limity, podmínky monitoringu

1. Ochrana ovzduší - emisní limity, podmínky monitoringu ČÁST B ÚDAJE O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Podmínky integrovaného povolení Stanovené limity (emisní limity, ostatní limity, limitní hodnoty) 1. Ochrana ovzduší - emisní limity, podmínky monitoringu

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Vysvětlivky Rok uvést příslušný rok, za který je zpráva o

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 2.12.2009 Číslo jednací: 081570/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_081570/2009/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 23. října 2008 Sp. Zn. ORVZŽP 957/2008 Č. j. KULK/44978/2008 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485 226 391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor rozvoje

Více

Zpráva vypracována na základě povinností vyplývajících z integrovaného povolení za rok 2015 příloha č.1 údaje o plnění podmínek integrovaného povolení

Zpráva vypracována na základě povinností vyplývajících z integrovaného povolení za rok 2015 příloha č.1 údaje o plnění podmínek integrovaného povolení Zpráva vypracována na základě povinností vyplývajících z integrovaného povolení za rok 2015 příloha č.1 údaje o plnění podmínek integrovaného povolení Ad 1) Úvod 1. Úvod 2. Monitoring 3. Přílohy Předkladatel:

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/titul,

Více