Naši obchodní zástupci vám poradí, jak se ukázat na Firmy.cz

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Naši obchodní zástupci vám poradí, jak se ukázat na Firmy.cz"

Transkript

1 3/2014 Vydáno Naši obchodní zástupci vám poradí, jak se ukázat na Firmy.cz Od můžete pro prezentaci své společnosti na internetu využívat novou podobu Firmy.cz. S novým vzhledem přichází nejen změna obchodního modelu, ale také nový přístup našich obchodníků na osobních schůzkách. Zjistěte, s čím vám mohou naši obchodníci pomoci a jak se na schůzky připravit? Blíže ke klientům Firmy.cz V rámci nového obchodního modelu Firmy.cz můžete lépe reagovat na své okamžité inzertní potřeby. Nová denní platba vám totiž umožňuje stanovit si vlastní rozpočet na následující den, a tím ovlivnit svou pozici jak na klíčové slovo, tak na kategorii. Tento pružný systém ale vyžaduje správné nastavení. Jelikož chápeme, že s ním budete potřebovat pomoci, naši obchodníci jsou na to proškolení a rádi vám systém důkladně předvedou a s nastavením vám pomohou. Na společné schůzce projdete především nastavení cen u jednotlivých kategorií tak, aby pozice vyhovovala regionální působnosti vašich poboček a také sezónnosti vašich služeb nebo produktů, které nabízíte. Potřeby na prvním místě Správné nastavení reklamních kampaní není možné bez důkladné znalosti produktu, který se má propagovat. Hlavní součástí obchodních schůzek našich obchodníků je proto důkladné zjišťování vašich potřeb. Mezi hlavní potřeby, které ovlivňují výkon reklamy na Firmy.cz patří: Tomáš Pokorný regionální manažer Tomáš začal v Seznam.cz jako obchodník. Na této pozici se dva roky staral o klienty Seznam.cz. Následně se stal manažerem obchodního týmu. V současné době působí jako regionální manažer pro Prahu a střední Čechy. Vede celkem 52členný tým skládající se z manažerů obchodních týmu, obchodníků, backoffice a optimalizátorů služby Sklik. sezónnost Nový obchodní systém umožňuje navyšovat investici do své pozice na druhý den. Dokážeme tím velmi rychle reagovat na sezónnost daného produktu nebo služby v jednotlivých kategoriích či klíčových slovech. Proto je dobré se svým obchodním zástupcem vymezit období, v němž chcete své podnikání podpořit, a tím efektivně přivést své zákazníky na svůj web. regionální cílení

2 Cílení na konkrétní regiony, které nové Firmy.cz nabízí, vám pomůže zpropagovat ty pobočky a jejich činnosti, které to aktuálně potřebují. Navíc tím zasáhnete pouze lidi, pro něž je daná lokalita dosažitelná. Investice s vámi proto nastavujeme jednotlivě v rámci sítě vašich poboček tak, aby jednotlivé činnosti a zastoupení vaší firmy bylo blíže zákazníkům. Jak se připravit na schůzku s obchodníkem ze Seznam.cz? Nové Firmy.cz kladou velký důraz na grafiku. Fotografie provozovny se stává velmi důležitým prvkem firemního zápisu. Nově také můžete zařadit až 20 fotek do firemního zápisu a ukázat tak své podnikání. Proto je dobré si na schůzku připravit fotografie provozoven, produktů a služeb, které v jednoduchosti řeknou, co je předmětem vašeho podnikání. Máte akci, která by měla ohromit vaše zákazníky? Využijte možnosti inzerovat krátkodobou a zajímavou nabídku na Firmy.cz. Díky zvýraznění vašeho firemního zápisu si vás zákazníci lépe všimnou. Akci navíc můžete doplnit fotografií akčního letáku nebo výlohy, čímž zvýšíte šanci, že potencionální zákazníky oslovíte. Dobrý web je základem každého podnikání Kvalitní webová stránka, na níž prezentujete své podnikání, je klíčem k úspěchu. Seznam.cz nabízí možnost, jak si takovou webovou prezentaci velmi snadno, rychle a levně pořídit. Naši obchodníci nabízejí možnost vytvořit moderní web. Hlavní výhodou je jednoduchost jeho správy. Zvládne ji každý uživatel s libovolnou úrovní znalosti počítačů a počítačového prostředí. Nemusíte tudíž čekat na odborníka, protože si web kdykoliv upravíte sami nebo vám s tím pomůžeme my. Prohlížení vašeho nového webu bude navíc optimalizované pro mobilní zařízení, tedy pro tablet či chytrý telefon. Pokud máte o tuto službu zájem, zeptejte se svého obchodníka a on vám se zařízením vašich stránek velmi rád pomůže.

3 Využijte naplno možnosti nového katalogu Firmy.cz se správou zdarma Nová podoba Firmy.cz umožňuje mnohem lepší cílení inzerce na potenciální zákazníky. Pro správnou funkčnost je ale třeba správné nastavení investic. Seznam.cz nabízí v současnosti jedinečnou nabídku: Nechte si od nás pomoci se správou vašeho firemního zápisu zcela zdarma. Po konzultaci se svým obchodníkem za vás nastavíme ideální rozložení peněz, aby se zápisy zobrazovaly ve správných lokalitách a na právě těch pozicích, kde chcete být a oslovit tak své zákazníky. Po celou dobu správy za vás budeme reagovat na chování konkurence v kategoriích, které souvisí s vaším oborem. Současně budeme sledovat vyhledávaná klíčová slova, která jsou pro vás důležitá a například i požadovanou výši investic do inzerce na jednotlivé pobočky vaší firmy. Pokud máte o tuto nabídku zájem, kontaktujte svého obchodního zástupce ze Seznam.cz. Martin Šulc regionální manažer V Seznam.cz působí od roku V současné době vede tým čtyřiceti lidí skládající se z obchodníků, manažerů obchodních týmů a optimalizátorů služeb Sklik a Zboží.cz v Jihočeském, Pardubickém a Královéhradeckém kraji a kraji Vysočina.

4 Nové pořady na Stream.cz byste rozhodně neměli přehlédnout Stream.cz nepolevuje v další produkci vlastních pořadů. Na jaře přinese až čtyřicet premiérových dílů nové tvorby týdně. Vybrali jsme několik nejzajímavějších, jejichž téma i zpracování rozhodně stojí za pozornost. Jídlo, s. r. o. Pravděpodobně nejočekávanější jarní novinka. Roman Vaněk v ní volně navazuje na úspěšné Peklo na talíři. Oblíbený bojovník za osvětu gastronomie sleduje výrobu potravin. Každou středu tak dostanete možnost nahlédnout na procesy výroby jídla, které si sami dáváte na talíř. Jídlo, s. r. o., vám ukáže, jak se věci skutečně vyrábějí. Je naplněné zajímavými záběry a informacemi, které se jen tak někde nedozvíte. První díly, které již na stránkách Stream.cz naleznete, se věnují výrobě šunky od porážky až po výrobu finálního produktu. Slavní neznámí Znáte někoho mimořádného a říkáte si, že by si jeho příběh zasloužil zfilmovat? Takových lidí je mnoho a Pavel Zuna se je ve svém pořadu rozhodl objevit a ukázat jejich příběh. Seznámíte se např. s Jiřím Součkem, který vymyslel projekt, jak přesunou kostel o několik stovek metrů, nebo s Davidem Lištvanem, který točil filmy s těmi největšími světovými hvězdami, aniž by jej kdo znal. Jakmile budete příběh těchto lidí vyprávět svým přátelům, určitě si vysloužíte jejich obdiv, protože oni je znát nebudou a okamžitě vytáhnou mobilní telefony, aby to napravili.

5 Blaník Stream.cz poprvé představuje vlastní sitcom. Blaník je politickou satirou režiséra Marka Najbrta. Hlavním hrdinou je lobbista a majitel PR agentury Blaník, který se s každým zná a chce tak trochu řídit svět. S herci Markem Danielem, Halkou Třešňákovou a Michalem Daleckým se můžete v tomto pořadu setkávat každou neděli. V prvních dílech se Blaník mimo jiné snaží najít přítelkyni Bohuslavu Sobotkovi. Jak to dopadlo? Můžete zjistit sami. Au!toškola Pamatujete si na své působení v autoškole? Stávají se tam velmi zábavné příhody, o nichž chce ale mimo automobil hovořit jen málokdo. Pořad Au!toškola přináší záběry z jízd studentů Autoškoly Horázný. Tyto záběry jsou často velmi zábavné a umožní vám oddechnout si, že už to máte za sebou.

6 Vychytávky Zařídit si pěkné bydlení, to je snem každého. Málokdo to ale dokáže udělat originálně a navíc za pár korun. S pořadem Vychytávky objevíte mnoho zajímavých nápadů, jak si sami vyrobit bytové doplňky. Díky tomuto pořadu tak nejen objevíte věci, které by vás zřejmě nikdy nenapadly, ale zároveň ušetříte peníze za drahé designovky. Pořadem provádí příjemná a šikovná moderátorka Ája Agnerová.

7 Co se děje v Seznamu Projekt Seznam se bezpečně! pomáhá dětem už 5 let Celkem 62 výjezdů do škol, 3 filmové festivaly, přes 3 miliony přehrání obou filmů a ocenění Zlatý záchranářský kříž za výjimečný nebo kreativní počin k osvětě a vzdělávání to je jen pár čísel, která mají společného jmenovatele. Tento projekt oslavil v dubnu pětileté výročí. První myšlenky na projekt, který ve své poradně dokázal odpovědět už na téměř dotazů, se datují do roku A jaké jsou plány do budoucna? Spolu s internetem se vyvíjí i hrozby na něm, na které je třeba uživatele neustále upozorňovat. Nebezpečí se však netýká jen dětí, ale i seniorů. Právě na ně by se v blízké budoucnosti měl Seznam se bezpečně! zaměřit a ukázat jim, jak se na internetu chovat co možná nejbezpečněji. Vyzkoušejte si beta verzi Mapy.cz Mapový server Mapy.cz, který měsíčně navštíví přes 2,5 milionu reálných uživatelů, uvolňuje široké veřejnosti zkušební verzi své budoucí podoby, o které jsme psali v minulém vydání Seznam.cz Newsletteru. Nechává tak nahlédnout na výsledek mnoha měsíců práce, který přináší řadu vylepšení. Na webové adrese beta.mapy.cz lidé uvidí kompletně nový koncept služby vycházející z již uveřejněné služby Firmy.cz. Cílem je dát velký prostor nejen mapě, ale také výběru mapové sady a detailnímu obsahu. Ať už uživatelé hledají místa či trasy, nebo chtějí zkoumat mapu, na vše stačí jedno kliknutí. Internetová televize Stream.cz rozjíždí TV kampaň Internetová televize Stream.cz, která divákům přináší až 40 premiérových dílů týdně, se dočkala reklamní kampaně. Ta odstartovala na Velikonoční pondělí a míří do televize a na internet. Na televizních obrazovkách kanálů Nova Group, ČT Sport a AT Media prezentuje ve spotech jeden nový a jeden stávající pořad vlastní výroby. Těmi jsou Jídlo, s. r. o., Romana Vaňka volně navazující na úspěšné Peklo na talíři a One Man Show Kamila Bartoška alias Kazmy Kazmitche. Tyto dva pořady pro prezentaci Stream.cz jsme vybrali zcela záměrně. Nejen, že jsou oba velice sledované, ale zároveň chceme dalším divákům ukázat, že na Stream.cz naleznou pořady všeho druhu, řekl Lukáš Záhoř, manažer programového oddělení internetové televize Stream.cz. Internetový katalog Firmy.cz odstartoval svoji kampaň a míří do televize Nejnavštěvovanější český katalog firem, Firmy.cz, který nedávno představil svoji novou podobu, zahájil reklamní kampaň. Lidé si ji budou moci všimnout na venkovních plochách, internetu, zamíří ale i na televizní obrazovky a do kin. Celá kampaň odstartovala ještě před samotným

8 spuštěním ostré verze Firmy.cz rádiovým spotem vysílaným na vybraných stanicích skupiny MMS, které byly doplněny o Evropu 2 a rádio Frekvence 1. Na start nové služby upozorňovala i upoutávka na domovské stránce Seznam.cz.

3/2014. Rich-media přicházejí i do telefonů

3/2014. Rich-media přicházejí i do telefonů 3/2014 Vydáno 20. 5. Rich-media přicházejí i do telefonů Na trhu s chytrými telefony se v posledních letech udála řada významných změn. Výpočetní výkon a technické možnosti chytrých mobilních zařízení

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o.

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Kampaň na Firmy.cz umožnila majiteli hotelu v CHKO Jeseníky oslovit z domovské stránky Seznam.cz široké publikum z českých velkoměst především z Prahy a Brna. Představení

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Případová studie PRAMOS a.s.

Případová studie PRAMOS a.s. Případová studie PRAMOS a.s. Společnost PRAMOS za více jak 20 let své existence nasbírala bezpočet zkušeností s výrobou, prodejem či montáží oken. Svou maximální péčí a individuálním přístupem ke každému

Více

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o.

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Představení RAZAT STYLE s.r.o. Náplní společnosti je především prodej superpotravin, doplňků stravy a kosmetiky. Klient je provozovatel internetového obchodu

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Představení cestovní kanceláře Delfín travel Cestovní kancelář Delfín travel má 15letou historii a je lídrem na trhu seniorských zájezdů. Jejich služby

Více

Případová studie Knihy Dobrovský

Případová studie Knihy Dobrovský Případová studie Knihy Dobrovský Představení firmy Knihy Dobrovský Rodinná firma KNIHY DOBROVSKÝ prodává knihy spokojeným zákazníkům již 26 let. Dnes mají 26 prodejen ve 14 městech ČR a nabízejí téměř

Více

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o.

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Představení firmy Autobazar DAVO CAR Autobazar DAVO CAR s.r.o. působí na trhu s ojetými vozy již 16 let. Společnost zajišťuje nejen kompletní servis při nákupu

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Případová studie JUSTO

Případová studie JUSTO Případová studie JUSTO Představení firmy JUSTO Realitní síť JUSTO se zabývá zprostředkováním prodeje, koupě i pronájmu všech druhů nemovitostí, a to s podporou špičkového právního servisu. Součástí nabízených

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Název a registrační číslo projektu: Číslo a název oblasti podpory: Realizace projektu: Autor: Období vytváření výukového materiálu: Ročník:

Název a registrační číslo projektu: Číslo a název oblasti podpory: Realizace projektu: Autor: Období vytváření výukového materiálu: Ročník: Název a registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0498 Číslo a název oblasti podpory: 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Realizace projektu: 02. 07. 2012 01. 07. 2014 Autor:

Více

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE 1 O nás 2 Informace o portálu 3 Média a internet 4 Další informace 5 Kontakty a reference Jsme Personalistka.cz - vyhledávaný a oblíbený pracovní portál s širokou

Více

Produktový list Letáky

Produktový list Letáky Produktový list Letáky O službě Kupi.cz je největší český server s nabídkou akcí a letáků z maloobchodních řetězců. Kupi nyní rozdistribuuje přes 2,5 miliónů unikátních letáků měsíčně, uživatelé si prohlédnou

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie a lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

Případová studie EXIM tours

Případová studie EXIM tours Případová studie EXIM tours Představení firmy EXIM tours Cestovní kancelář EXIM tours je členem Asociace cestovních kanceláří České republiky. Svou činnost zahájila letní sezónou 1993 a v současnosti je

Více

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností!

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností! Připojte se k jedné z největších franchisových sítí v Evropě Jedno místo, mnoho možností! SHIP CENTER Česká republika Ship Center je franchisová síť, poskytující kurýrní a reklamní služby. Díky spolupráci

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 1/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

Faily při tvorbě e-shopů,

Faily při tvorbě e-shopů, Faily při tvorbě e-shopů, za které zaplatíte víc, než za celý e-shop Marek Čevelíček Twitter: @mcevel Nefunkční weby a e-shopy Proč existuje tolik nefunkčních webů a e-shopů? 1/ nevím, jak udělat funkční

Více

BUDOUCNOST TELEVIZE Kde bude TV za 5 let?

BUDOUCNOST TELEVIZE Kde bude TV za 5 let? BUDOUCNOST TELEVIZE Kde bude TV za 5 let? Praha, 22/8/2013 Role televize pro diváka Role televize pro reklamní zadavatele Kde bude televize za 5 let? 2 38,9 % lidí si nedokáže představit život bez televize

Více

Plánování ve stavební firmě

Plánování ve stavební firmě Co je to podnikatelský plán? Podnikatelský plán je dokument, který popisuje podnik (ideu pro stávající nebo začínající) a způsob, jak dosáhne ziskovosti Plán by měl zahrnovat: všechny náklady a marketingový

Více

1/2014. Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele

1/2014. Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele 1/2014 Vydáno 20. 1. Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele V dubnu změní nejnavštěvovanější český on-line katalog Firmy.cz zcela zásadně jak svůj design, tak obchodní model. Firemní zápisy

Více

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk BUĎTE VIDĚT S JHK PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk Vyzkoušejte jeden z našich propagačních balíčků nebo si nechte sestavit balíček

Více

Portofolio televizních kanálů

Portofolio televizních kanálů Portofolio televizních kanálů SAT Plus, s.r.o. upc express Společnost SAT Plus, s.r.o. se od svého založení věnuje projektům nízkonákladových televizních stanic a je majitelem licencí tří televizních kanálů,

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

Případová studie Mototechna

Případová studie Mototechna Případová studie Mototechna Představení firmy Mototechna Společnost Mototechna svou historii píše již více než 6 desetiletí. Pod její taktovkou se v letech 1946 1989 v tehdejším Československu ubíral směr

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

Segmenty zákazníků Status 2012

Segmenty zákazníků Status 2012 Marketing v praxi Kdo je váš zákazník? Zamyslete se nad tím, kdo je váš zákazník? Jaké chcete mít zákazníky? Kterou skupinu zákazníků můžete lehce a s rozumnými náklady získat? Jakým způsobem můžete konkrétní

Více

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Co se dozvíte? Co je PPC reklama Jak naplánovat úspěšnou PPC kampaň Jak investuje konkurence v CR Jak lidé

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Případová studie produktové inzeráty

Případová studie produktové inzeráty Případová studie produktové inzeráty www.fann.cz Internetový obchod www.fann.cz prezentuje nabídku parfémů a značkové pleťové, tělové i dekorativní kosmetiky a dalších kosmetických doplňků. Produkty lze

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

TV BIO. Zdravá televize. Matěj Stehlík. Katedra produkce. 2.ročník magisterského studia. Matej.stehlik@centrum.cz 602 / 34 40 46

TV BIO. Zdravá televize. Matěj Stehlík. Katedra produkce. 2.ročník magisterského studia. Matej.stehlik@centrum.cz 602 / 34 40 46 TV BIO Zdravá televize Matěj Stehlík Katedra produkce 2.ročník magisterského studia Matej.stehlik@centrum.cz 602 / 34 40 46 Definice TV BIO Tato tématická celoplošná televizní stanice je určena všem, kteří

Více

Reklama v placených katalozích

Reklama v placených katalozích Reklama v placených katalozích Autor ebooku: Vladimír Znamenskiy Více než 2 000 000 reálných uživatelů každý měsíc hledají konkrétní služby v českých katalozích. Ty patří mezi nejefektivnější kanály on-line

Více

Největší portál veletrhů a výstav na síti

Největší portál veletrhů a výstav na síti Největší portál veletrhů a výstav na síti Portál www.veletrhyavystavy.cz, je největší databází domácích a zahraničních veletrhů na českém internetu. Jednoduchá orientace a přehledná grafika z něj dělá

Více

JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu

JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu Řešení zviditelnění Vaší firmy nebo produktu, pro online a média marketing Podpora oblastní charity v regionu JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu Proč tento produkt? Konkurenční boj se odehrává v hlavách

Více

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 Květen 2011 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE 18 & 19 / 03 / 2016 Dlouhodobě se věnujeme tématům, jež vloni Úřad Vlády také zařadil do Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014-2020. ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE EQUAL PAY DAY V ČR

Více

www.ubytovani-levne.cz

www.ubytovani-levne.cz Představujeme vám katalog kvalitního ubytování Vážení partneři, katalog ubytovani-levne.cz je ambiciózní projekt, který na jednom místě sdružuje informace o ubytování v přímém napojení na tipy na výlety.

Více

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy Reklamní strategie, reklamní kampaň Plánování reklamy Jak postupovat při přípravě reklamní kampaně 1. Stanovení cílů kampaně CO se očekává? 2. Potvrzení rozpočtu budget - KOLIK se utratí? 3. Stanovení

Více

grafické portfolio rebel art

grafické portfolio rebel art grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

Případová studie Produktové inzeráty

Případová studie Produktové inzeráty Případová studie Produktové inzeráty www.magnetickysvet.cz Internetový obchod www.magnetickysvet.cz se specializuje na on-line prodej kvalitních stavebnic pro chytré děti a jejich rodiče. Co jsou Produktové

Více

Efektivní PPC reklama pro firmy

Efektivní PPC reklama pro firmy Efektivní PPC reklama pro firmy E-marketingová konference JHK Markéta Janochová 25. 3. 2015 O čem se dnes budeme bavit? Představení a výhody PPC Jak naplánovat PPC kampaň Časté chyby Otázky a diskuze Začínáme:

Více

Případová studie

Případová studie Případová studie www.originalcibulak.cz Internetový obchod www.originalcibulak.cz se již řadu let specializuje na prodej originálního českého porcelánu s názvem Cibulák z Dubí. Jakou formu inzerce klient

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

O b e c n á p r e z e n t a c e

O b e c n á p r e z e n t a c e O b e c n á p r e z e n t a c e ÚVODNÍ PŘEHLED Profil televize Distribuční kanály signálu TV Óčko Pokrytí digitálním signálem a jeho vývoj Výběr pořadů Přehled reklamních možností Ceník TV Óčko 2012 Proč

Více

MeteoTV. televizní informační kanál o počasí

MeteoTV. televizní informační kanál o počasí MeteoTV televizní informační kanál o počasí Informace o počasí počasí jak ho neznáte jedna z nejvyhledávanějších informací vůbec potřebná pro veškeré oblasti lidského života práce, sport, doprava, zdraví,

Více

Koncept Run-Up : www.run-up.cz

Koncept Run-Up : www.run-up.cz Run-Up 2013 Koncept Run-Up : Již od roku 2007 reklamní agentura ChrisFromParis pořádá úžasný závod v běhu Run-Up hned v několika městech po celé České Republice. Účastnící závodu zdolávají nejvyšší věže

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu.

Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Produktový list O službě Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Moderní design i snadné ovládání

Více

Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety. Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.

Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety. Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o. Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o. Obsah prezentace Technologie pro hledání aktivního trávení volného času (výletů, zajímavostí a akcí) Cílová skupina lidí

Více

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Provozně ekonomická fakulta Katedra informačních systémů TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI Reklama na internetu Vedoucí práce: Ing. Jarolímek Praha, 2005 Internet jako nejmladší

Více

MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE

MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE PROMOVIE CENÍK 2013 MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE MATURITNÍ VIDEA VIDEO ZÁZNAM PLESU FOTOGRAFOVÁNÍ PLESU PROJEKCE Společně se třídou

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. InstoreRadio vzbuzuje emoce! InstoreRadio je přes satelit vysílaný hudební a informační program, díky kterému supermarket zpříjemňuje nákup zákazníkům. Tyto programy jsou oblíbené,

Více

Stránky pro realitní kanceláře

Stránky pro realitní kanceláře Stránky pro realitní kanceláře () Obsah Co nabízíme nově vznikajícím i existujícím realitním kancelářím... 2 Webové stránky pro realitní kancelář... 2 Realitní program (software)... 2 Náhledy realitního

Více

1. Video vládne internetu

1. Video vládne internetu 1. Video vládne internetu V roce 2019 bude video představovat 80 % provozu internetu. Minimálně 1 týdně sleduje video 78 % lidí. Sdílí, nebo přeposílá video 88 % zákazníků. Měsíčně navštíví český YouTube

Více

gamifikace pro verejnost hravý event marketing

gamifikace pro verejnost hravý event marketing ˇ pro verejnost hravý event marketing Chtěli byste dát vědět více lidem o své instituci, značce či produktu a oslovit nové cílové skupiny? více motivovat již stávající klienty k určité činnosti a vzbuzovat

Více

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně Kdo jsme? Svatby.cz je svatební informační portál, který již 14 let nabízí nevěstám informace i obrazové inspirace, které pomáhají při svatebních přípravách. jsme nejstarší SVATEBNÍ PORTÁL v České republice

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

kroky, KTERÉ VÁM PMOHOU ZMĚNIT VÁŠ OBCHOD A BUDETE PRODÁVAT VÍCE (A NEVYŽADUJÍ VELKÉ INVESTICE)

kroky, KTERÉ VÁM PMOHOU ZMĚNIT VÁŠ OBCHOD A BUDETE PRODÁVAT VÍCE (A NEVYŽADUJÍ VELKÉ INVESTICE) 4 kroky, KTERÉ VÁM PMOHOU ZMĚNIT VÁŠ OBCHOD A BUDETE PRODÁVAT VÍCE (A NEVYŽADUJÍ VELKÉ INVESTICE) 1 PRAVIDELNĚ MĚŇTE SVŮJ OBCHOD (SMYSLUPLNĚ)! Pokud máte více místa, zkuste vytvořit zákoutí, které bude

Více

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě!

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Sáček Coffeebrewer jak to funguje? Sáček Coffeebrewer je vlastně určitá varianta

Více

Přinášíme obsah, který má oproti konkurenčním médiím výrazný časový náskok.

Přinášíme obsah, který má oproti konkurenčním médiím výrazný časový náskok. Představení projektu Internetový deník Borovan.cz je nezávislý ekonomický web zaměřený na zábavní průmysl, média a reklamu. Borovan.cz denně přináší zpravodajství, komentáře ze všech odvětví zábavního

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona V/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice

Více

SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily. 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL

SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily. 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL O ČEM BUDE ŘEČ? Současné vlastnosti a možnosti? Jak zajisti

Více

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci 5 tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci Vánoční období je pro velkou část firem klíčové. Je proto přirozené, že se větší část marketingového rozpočtu typicky soustředí právě do posledních měsíců v

Více

Teleshopping v televizi SPORT 5

Teleshopping v televizi SPORT 5 Teleshopping v televizi SPORT 5 OBSAH 1. Představení televize SPORT 5 2. Vysvětlení pojmu teleshopping 3. Výhody teleshoppingu 4. Teleshopping v televizi SPORT 5 5. Možnosti prezentace klienta 6. Ceník

Více

Bezpečně Vás provedeme světem GIS. Možnosti a přínosy využití GIS při zpracování dat

Bezpečně Vás provedeme světem GIS. Možnosti a přínosy využití GIS při zpracování dat Bezpečně Vás provedeme světem GIS Možnosti a přínosy využití GIS při zpracování dat Bezpečně Vás provedeme světem GIS Obsah prezentace Představení společnosti Jaké výhody přináší zobrazení firemních dat

Více

SMS Marketing. Komunikace s potencionálními i stávajícími zákazníky pomocí zpráv SMS

SMS Marketing. Komunikace s potencionálními i stávajícími zákazníky pomocí zpráv SMS SMS Marketing Komunikace s potencionálními i stávajícími zákazníky pomocí zpráv SMS 31.5.2012 Úvod do SMS Marketingu SMS zprávy přinášejí ze všech nástrojů palety mobilního marketingu nejvyšší efektivitu.

Více

VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER

VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER TRENDY VYUŢÍVÁNÍ REKLAMNÍCH MÉDIÍ červenec 2007 STUDIE VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER Studie: Trendy využívání reklamních

Více

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby Chcete, aby vaši reklamu viděly tisíce lidí? uvádíte na trh nové výrobky, Produkty nebo služby? PřiCHÁZíte v PrŮběHu roku se ZaJímavÝmi ProdeJními

Více

Modelový návrh komunikačního plánu. pro školní rok 2020/2021. Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice

Modelový návrh komunikačního plánu. pro školní rok 2020/2021. Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice Modelový návrh komunikačního plánu pro školní rok 2020/2021 Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice červen 2019 1. Hodnocení hlavních komunikačních a motivačních aktivit SPŠ průkopnické Webové

Více

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby.

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby. STAVBY.CZ Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší NABÍDKA SLUŽEB PORTÁLU STAVBY.CZ Kontakty.cz Na Příkopě 958/5, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +40 1 967 58 www.stavby.cz o portálu stavby.cz Vše pro

Více

5/2014. Využijte nárůstu hledanosti u trendy dotazů. Prozradíme vám, jaké to budou

5/2014. Využijte nárůstu hledanosti u trendy dotazů. Prozradíme vám, jaké to budou 5/2014 Vydáno 17. 9. Využijte nárůstu hledanosti u trendy dotazů. Prozradíme vám, jaké to budou Firmy.cz jsou ideálním nástrojem pro vyhledání kontaktních informací na firmu, instituci či službu v jakémkoli

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky DOBA TEMATICKÁ V PRAXI WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky ZNÁTE SPOLEČNOST ATMEDIA? Portfolio stanic Významné změny Již 7 let čeříme vody českého TV trhu! Na českém trhu od roku 2008, o rok později již

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem 14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem Bez znalostí a informací se podnikatelé a firmy často pouštějí do mnoha marketingových činností. Ty jim nakonec více škodí, než

Více

Využijte mobil naplno

Využijte mobil naplno Využijte mobil naplno Tereza Hofmanová Account Strategist Google ČR/SR Google Confidential and Proprietary Víme... Mobilní zařízení zásadním způsobem mění naše uživatelské chování... Volba papeže 5 mýtů

Více

Jak se stát úspěšným affiliate partnerem

Jak se stát úspěšným affiliate partnerem Jak se stát úspěšným affiliate partnerem 28. 11. 2012 Obsah prezentace 1. Nový affiliate manažer v Internet Retail, a.s. 2. Internet Retail, a.s. 3. Nový design webu 4. Aktuální data z affiliate programu

Více