1/2014. Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1/2014. Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele"

Transkript

1 1/2014 Vydáno Firmy.cz v novém přinášejí mnoho výhod pro podnikatele V dubnu změní nejnavštěvovanější český on-line katalog Firmy.cz zcela zásadně jak svůj design, tak obchodní model. Firemní zápisy našich klientů nově bezplatně zařadíme do všech kategorií, které souvisí s jejich činností. Od desetikoruny denně pak budou mít firmy možnost soupeřit v aukci o lepší pozice ve vyhledávání firem, inzerovat své nabídky a slevové akce. Od 1. dubna 2014 budou mít Firmy.cz nový vzhled, který přináší mnoho zásadních změn. Součástí hledání bude nově mapa, takže si každý bude moci vybrat, zda mu v dané situaci více vyhovuje hledání ve výpise, nebo podle mapy. Dominantním prvkem při zobrazování výsledků bude fotografie konkrétní provozovny. Výraznou novinkou na Firmy.cz bude automatická detekce lokality. Díky tomu si každý pohodlně a bez dalšího klikání najde požadovanou firmu přímo ve svém okolí. Martina Fuksová manažer obchodní sítě a telesales Začínala v Seznam.cz jako marketingový poradce v březnu 2003, následně postoupila na pozici manažer obchodního týmu a regionální manažer. Nyní již pátým rokem pracuje jako manažerka obchodní sítě a telesales a řídí tak tým čítající tři sta lidí.

2 Náhled nové podoby Firmy.cz. Seznam.cz si zakládá na kvalitě své databáze. Pro správné fungování nové podoby služby Firmy.cz je třeba, aby měla každá firma bez ohledu na svůj marketingový rozpočet možnost vložit co nejvíce informací o sobě, a to včetně fotografií vlastní provozovny. Společnosti tak budou od dubna moci bezplatně vložit jak samotný zápis v databázi, tak i doplňkové informace, jako jsou například další fotografie nebo logo firmy. Informace o sobě budou moci vkládat v intuitivním administračním rozhraní. Investovat do prezentace na Firmy.cz přináší speciální výhody Inzerce bude nově v katalogu Firmy.cz postavena na aukci, v níž budou moci společnosti na denní bázi ovlivnit svoji pozici ve výpise výsledků hledání (jak v kategoriích, tak při hledání pomocí klíčových slov) tím, jakou denní částku zvolí. Inzerce začíná už na desetikoruně za den. Interaktivní táhlo vám umožní nastaví maximální částku, jakou jste ochotni investovat. V jednoduchém administračním rozhraní si klienti pomocí interaktivního táhla nastaví maximální částku, jakou jsou v následujícím dni ochotni do své propagace investovat. Okamžitě uvidí, na jakou pozici se ve výpise výsledků v dané kategorii za danou investici dostanou. Konečná cena bude závislá na tom, kolik vloží jejich konkurenti ze stejného oboru. Vždy tak zaplatí maximálně o korunu víc, než nejbližší konkurent pod ním. Pokud například nastaví denní limit na 100 Kč, druhá společnost v pořadí nabídne 65 Kč, odečte se prvnímu v pořadí za denní propagaci pouze o korunu víc než druhému, tedy 66 Kč. Velkou výhodou je také to, že firmy na prvních třech příčkách výsledků vyhledávání na Firmy.cz mají šanci dostat se i do samotného Seznam.cz Vyhledávání (fulltextu), a to v upoutávce na Firmy.cz. Zde budou nově zobrazeny i konkrétní firmy. Pokud má firma na daný den zaplacenou inzerci, získává i další výhody. Její provozovna bude zvýrazněná na Mapy.cz. Inzerující firmy mohou navíc prezentovat i své aktuální akční nabídky.

3 Firmy s takovými nabídkami budou speciálně označeny ve výsledcích hledání a pro uživatele, kteří jsou milovníky slev, bude existovat možnost tyto firmy s akční nabídkou jednoduše vyfiltrovat. Vložení speciální nabídky je přitom pro firmy otázkou chvíle a bude možné i přes mobilní aplikaci. Pokud se již teď prezentujete v katalogu Firmy.cz, v nejbližší době můžete čekat kontakt od některého z našich obchodníků, kteří vám koncept této nové služby představí. Již nyní si ale můžete přečíst detailnější informace na speciální webové stránce, kterou naleznete na adrese nove.firmy.cz (

4 Nastartujte nové Firmy.cz s bonusem k dobitému kreditu S příchodem nové podoby Firmy.cz přichází i mnoho změn. Věříme, že nové Firmy.cz vám přinesou vyšší výkon, proto jsme se rozhodli nabídnout stávajícím klientům speciální akci, v rámci které je oceníme bonusem navíc. O tom, kolik to bude, rozhodne výše investice. Máte-li zájem tuto mimořádnou bonusovou akci využít, zeptejte se na ni našich obchodníků. Anebo vyčkejte, až vás budou v nejbližší době kontaktovat, aby vám všechny novinky představili. Martina Fuksová manažer obchodní sítě a telesales Začínala v Seznam.cz jako marketingový poradce v březnu 2003, následně postoupila na pozici manažer obchodního týmu a regionální manažer. Nyní již pátým rokem pracuje jako manažerka obchodní sítě a telesales a řídí tak tým čítající tři sta lidí.

5 Seznam.cz představil nové mobilní aplikace svých služeb Na konci loňského září jsme na tiskové konferenci oznámili, že chceme do Vánoc vydat mobilní aplikace pro většinu našich hlavních služeb. Tento cíl se podařilo splnit, a světlo světa tak spatřily aplikace Super.cz, Sport.cz, Pohádky, Stream.cz, Seznam.cz, Firmy.cz a aktualizace pro Mapy.cz.Na konci loňského září jsme na tiskové konferenci oznámili, že chceme do Vánoc vydat mobilní aplikace pro většinu našich hlavních služeb. Tento cíl se podařilo splnit, a světlo světa tak spatřily aplikace Super.cz, Sport.cz, Pohádky, Stream.cz, Seznam.cz, Firmy.cz a aktualizace pro Mapy.cz. Internetová televize Stream.cz prodělala během podzimu řadu významných změn ( jejichž součástí byl i vznik mobilní aplikace této služby. Uživatelé si jejím prostřednictvím mohou pouštět originální obsah, ať jsou kdekoliv. Notifikace je navíc upozorní na nové díly pořadů, které si označili jako oblíbené. Při vývoji mobilních aplikací jsme nezapomněli ani na naše nejmenší diváky. Samostatná aplikace Pohádky nabízí 8 večerníčkových seriálů obsahujících průměrně 10 epizod, které se přehrávají v nepřetržité smyčce. Důvod pro uvedení aplikace Pohádky je jednoduchý: Chtěli jsme co nejlépe zpřístupnit pohádkový obsah dětem a potažmo i jejich rodičům v rozsáhlém katalogu na Stream.cz. Díky samostatné aplikaci mají děti snadný přístup k pohádkám a rodiče jistotu, že jejich děti neuvidí nic jiného, řekl Martin Kunčický, produktový manažer internetové televize Stream.cz. Více se o aplikaci dozvíte na našem blogu ( Mobilní aplikace Pohádky. Zpravodajství můžete mít vždy po ruce Podle průzkumu realizovaného přes Seznam.cz Výzkumník ( se lidé nejčastěji připojují k mobilnímu internetu poprvé při čekání (na autobus, na někoho apod.). Prvním bodem zájmu je poté většinou zpravodajství. I pro

6 tyto situace lze využít nové aplikace Super.cz ( a Sport.cz ( Aplikace Super.cz navazuje na úspěšnou webovou předlohu. Zachovává princip hlavní zprávy, na kterou upozorňuje velká fotografie stejně jako na webové podobě serveru Super.cz. Pro příznivce branek, bodů a vteřin poté vznikla aplikace Sport.cz. Ta přináší všem sportovním fanouškům jedinečnou možnost mít při sobě nejen aktuální redakční obsah, výsledkový servis, ale také on-line přenosy a videa z těch nejzajímavějších sportovních momentů. Díky notifikacím už navíc nikdy nepropásnete žádný důležitý sportovní okamžik a můžete si navíc i nastavit vlastní podobu domovské stránky aplikace. Mobilní aplikace Sport.cz. Šest set tisíc firem vždy v mobilu Pokud lidé potřebují velmi rychle najít restauraci, kadeřnictví nebo třeba autoopravnu ve svém okolí, čím dál častěji si berou na pomoc své chytré telefony. Přesně pro takové případy jsme vyvinuli aplikací Firmy.cz ( která obsahuje databázi více než společností. Naleznete tam nejen základní informace, jako je například otevírací doba podniku, telefonní kontakt či webová stránka, ale můžete si i prohlédnout fotografii provozovny. Pro snazší orientaci a rychlé nalezení požadované firmy jsou v aplikaci integrované mapové podklady. Pokud ještě nemáte zápis na Firmy.cz, i tato aplikace může být výrazným argumentem, proč kontaktovat našeho obchodního zástupce a pořídit si ho. Mobilní aplikace Firmy.cz.

7 Mobilní aplikace Mapy.cz s novými daty nejen pro lyžaře Aktualizace se dočkala i populární mobilní aplikace Mapy.cz ( V té uživatelé nově naleznou kompletní zimní mapu obsahující všechny důležité informace pro lyžaře a běžkaře. Od popisu jednotlivých běžkařských tras, zimního tyčového značení až po vedení vleků a jednotlivých sjezdovek včetně jejich odlišení barvou podle obtížnosti. V mobilní aplikaci nechybí ani oblíbený plánovač tras a kompas pro lepší orientaci. Mobilní aplikace Mapy.cz. Internet rychle a jednoduše s aplikací Seznam.cz Poslední aplikací je Seznam.cz ( Ta umožňuje lidem dostat se jedním kliknutím přímo na domovskou stránku Seznam.cz a ke všem službám, které používají. Mobilní aplikace funguje jako rychlý a jednoduchý internetový prohlížeč. Doplněna je o řadu zajímavých doplňků, widgetů, umístitelných přímo na plochu mobilních zařízení. Uživatelé tak mohou velmi pohodlně sledovat například aktuální zpravodajství na obsahových službách nebo stav své ové schránky. Seznam.cz mobilní aplikace.

8 Seznam aplikací a jejich dostupnost nově naleznete na speciální internetové stránce (

9 Co se děje v Seznamu Zjistěte, zda budou vaše bannery schváleny Seznam.cz vytvořil nástroj Kontrola podkladů ( který klientům umožňuje jednoduché ověření jednotlivých parametrů u základních bannerových formátů. Na této velmi jednoduché stránce může každý nahrát svůj banner (statický i flashový) a okamžitě zjistit, zdali projde schvalovacím procesem Seznam.cz nebo bude potřeba něco opravit. Kontrola podkladů umí zjistit přesný rozměr banneru v pixelech, datovou velikost a v případě flashových bannerů pak i verzi flashe, ve které je banner vyroben. Zároveň umí i ověřit definici prokliku (zda je přítomno ono magické clickthru). V tomto případě je ale potřeba kliknout na banner. Kontrolu podkladů by měl využít každý, kdo vyrábí bannery určené k nasazení na serverech Seznam.cz. Lze se tím vyhnout komplikacím při případných chybách, které mohou způsobit dokonce i odložení kampaní. Mobilní aplikace Mapy.cz přidává zimní mapy, kompas a plánovač tras pro běžkaře Mobilní aplikace Mapy.cz, kterou si k stáhlo už přes uživatelů napříč všemi dostupnými platformami, se dočkala aktualizace. Potěšeni budou hlavně fanoušci zimních sportů. Naleznou v ní kompletní zimní mapu obsahující všechny důležité informace pro sportovce. Od popisu jednotlivých běžkařských tras, zimního tyčového značení až po vedení vleků a jednotlivých sjezdovek včetně jejich odlišení barvou podle obtížnosti. V mobilní aplikaci nechybí ani oblíbený plánovač tras a kompas pro lepší orientaci. V aplikaci tedy najdou všechny podrobnosti z takzvaných zimních map, které jsou dostupné i ve webové verzi Mapy.cz. Aplikace Seznam.cz a Stream.cz míří do televizí díky Android smartbox Společnost EVOLVEO uvedla do prodeje nový Android smartbox, který dokáže proměnit téměř každý televizor v multimediální centrum. Jeho majitelé v něm nově naleznou také aplikace Seznam.cz a Stream.cz. Díky předinstalované aplikaci Seznam.cz naleznou i majitelé obyčejných nechytrých televizorů přímo ve své televizi přehledný internetový prohlížeč se snadným přístupem na služby Seznam.cz. Mohou si tak snadno přímo na televizní obrazovce přečíst zprávy na Novinky.cz, kouknout na předpověď počasí nebo se podívat na televizní program, co zrovna dávají. Seznam.cz chystá edukativní Odpoledne se Seznamem Pro následující rok se Seznam.cz rozhodl uskutečnit sérii vlastních edukativních večerů

10 Odpoledne se Seznamem, na nichž se chce podělit o své know-how se začínajícími podnikateli, studenty i širokou veřejností. Tato setkání naváží na koncept úspěšných Odpolední s vývojáři a rozšíří je o témata obchodní a podnikatelská. Seznam.cz spatřuje největší problém současných startupů právě v nedostatečném obeznámení s nastavením obchodních modelů a strategií, propojením podnikatelského myšlení s vývojem produktů a ve znalosti a praktikování metod pomáhajících ověřovat podnikatelské záměry. Více informací o náplni Odpolední se Seznamem naleznete na webových stránkách (

Internet není jen pro mladé aneb život on-line seniorů

Internet není jen pro mladé aneb život on-line seniorů 1/2014 Vydáno 20. 1. Internet není jen pro mladé aneb život on-line seniorů Česká populace nezadržitelně stárne. Tato skutečnost se promítá i do internetového světa, kde počet seniorů roste rychleji než

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie a lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o.

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Kampaň na Firmy.cz umožnila majiteli hotelu v CHKO Jeseníky oslovit z domovské stránky Seznam.cz široké publikum z českých velkoměst především z Prahy a Brna. Představení

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o.

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Představení RAZAT STYLE s.r.o. Náplní společnosti je především prodej superpotravin, doplňků stravy a kosmetiky. Klient je provozovatel internetového obchodu

Více

Případová studie Knihy Dobrovský

Případová studie Knihy Dobrovský Případová studie Knihy Dobrovský Představení firmy Knihy Dobrovský Rodinná firma KNIHY DOBROVSKÝ prodává knihy spokojeným zákazníkům již 26 let. Dnes mají 26 prodejen ve 14 městech ČR a nabízejí téměř

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Případová studie PRAMOS a.s.

Případová studie PRAMOS a.s. Případová studie PRAMOS a.s. Společnost PRAMOS za více jak 20 let své existence nasbírala bezpočet zkušeností s výrobou, prodejem či montáží oken. Svou maximální péčí a individuálním přístupem ke každému

Více

Administrační rozhraní Manuál pro klienty

Administrační rozhraní Manuál pro klienty Administrační rozhraní Manuál pro klienty Verze 5. 9. 2013 Zpracoval Tým Zboží.cz Registrace eshopu Registrace vašeho eshopu se provádí na adrese: http://www.zbozi.cz/addpremisescreen. Na server Zboží.cz

Více

VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti)

VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti) VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti) VYHLEDÁVÁNÍ V KATEGORIÍCH FOTOGALERIE ADRESA, TEL. KONTAKTY QR KÓD LOGO, POPIS POBOČKY NÁHLED WEBOVÝCH STRÁNEK LOGO PARTNEŘI ADRESA, TELEFONNÍ

Více

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o.

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Představení firmy Autobazar DAVO CAR Autobazar DAVO CAR s.r.o. působí na trhu s ojetými vozy již 16 let. Společnost zajišťuje nejen kompletní servis při nákupu

Více

Případová studie JUSTO

Případová studie JUSTO Případová studie JUSTO Představení firmy JUSTO Realitní síť JUSTO se zabývá zprostředkováním prodeje, koupě i pronájmu všech druhů nemovitostí, a to s podporou špičkového právního servisu. Součástí nabízených

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Představení cestovní kanceláře Delfín travel Cestovní kancelář Delfín travel má 15letou historii a je lídrem na trhu seniorských zájezdů. Jejich služby

Více

24.6.2005. Nejnavštěvovanější server českého internetu

24.6.2005. Nejnavštěvovanější server českého internetu Nejnavštěvovanější server českého internetu 24.6.2005 Co je Seznam.cz Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu Služeb Seznamu využívá každý čtvrtý Čech Týdně oslovuje 70 % uživatelů internetu

Více

Produktový list Letáky

Produktový list Letáky Produktový list Letáky O službě Kupi.cz je největší český server s nabídkou akcí a letáků z maloobchodních řetězců. Kupi nyní rozdistribuuje přes 2,5 miliónů unikátních letáků měsíčně, uživatelé si prohlédnou

Více

Seznam Email obsahuje téměř 3 miliony emailových schránek

Seznam Email obsahuje téměř 3 miliony emailových schránek Co je Seznam.cz Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu Služeb Seznam.cz využívá každý čtvrtý Čech Týdně oslovuje 70 %, měsíčně 80 % uživatelů internetu Seznam Email obsahuje téměř 3 miliony

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Pokročilé funkce (pokr.)

Pokročilé funkce (pokr.) Co je Kompas Slev? Kompas Slev je moderním portálem umožňujícím uživatelům listovat letákovými nabídkami obchodníků a využívat různé pokročilé funkce. Historie: 7/2012 prvotní nápad ohledně projektu letáků

Více

INTERAKTIVNÍ PUBLIKACE pro smartphony a tablety

INTERAKTIVNÍ PUBLIKACE pro smartphony a tablety INTERAKTIVNÍ PUBLIKACE pro smartphony a tablety PŘEDSTAVENÍ PUBLIKACE Naše aplikace a interaktivní digitální publikace pro smartphony a tablety, jsou určeny jako marketingová podpora prodeje firem, které

Více

www.bydleniprokazdeho.cz

www.bydleniprokazdeho.cz Reklamní formáty na portále BYDLENÍ PRO KAŽDÉHO Firemní zápisy Firemní profil - firemní prezentace zařazené v jednotlivých sekcích dle svého zaměření - skládá se z anotace ve výpisu firem (cca 300 znaků

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

Klienti ušetřili na Bonusové akci 2013 celkem 3 miliony korun

Klienti ušetřili na Bonusové akci 2013 celkem 3 miliony korun 03/2013 Vydáno 26. 8. Klienti ušetřili na Bonusové akci 2013 celkem 3 miliony korun Marta Jurková manažer obchodního týmu senior Vede tým 9 lidí na pobočce ve Zlíně. V Seznam.cz pracuje již 2 roky. Od

Více

Co je Seznam.cz. Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu. Služeb Seznam.cz využívá každý čtvrtý Čech

Co je Seznam.cz.  Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu. Služeb Seznam.cz využívá každý čtvrtý Čech Co je Seznam.cz Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu Služeb Seznam.cz využívá každý čtvrtý Čech Týdně oslovuje 70 %, měsíčně 80 % uživatelů internetu Seznam Email obsahuje téměř 3 miliony

Více

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list Zboží.cz PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Zboží.cz je služba zaměřená na vyhledávání zboží importovaného z řádně registrovaných internetových obchodů na Zboží.cz.

Více

Smluvní podmínky. Smluvní podmínky. 1. Úvod

Smluvní podmínky. Smluvní podmínky. 1. Úvod Smluvní podmínky Smluvní podmínky 1. Úvod Společnost Seznam.cz, a.s., se sídlem Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00, IČO: 26168685, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.:

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace Přizpůsobení Layoutu aplikace Grafickému návrhu na přání klienta Redesign šablon : barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky M A C S Základní moduly a funkčnost aplikace Vyhledávání podrobné s

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 1/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění.

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. VICARE App Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. ViCare: v přímém kontaktu s vaším topným systémem. 2/3 Člověk je jednoduše klidnější, když je o všechno postaráno

Více

MeteoTV. televizní informační kanál o počasí

MeteoTV. televizní informační kanál o počasí MeteoTV televizní informační kanál o počasí Informace o počasí počasí jak ho neznáte jedna z nejvyhledávanějších informací vůbec potřebná pro veškeré oblasti lidského života práce, sport, doprava, zdraví,

Více

Případová studie EXIM tours

Případová studie EXIM tours Případová studie EXIM tours Představení firmy EXIM tours Cestovní kancelář EXIM tours je členem Asociace cestovních kanceláří České republiky. Svou činnost zahájila letní sezónou 1993 a v současnosti je

Více

Případová studie CK Blue Style

Případová studie CK Blue Style Případová studie CK Blue Style Představení CK Blue Style CK Blue Style je profesionálním partnerem pro výběr a realizaci dovolené v 15 zemích po celém světě. Specializuje se jak na tradiční letní destinace

Více

Multimediaexpo.cz - Ceník reklamy - léto 2014

Multimediaexpo.cz - Ceník reklamy - léto 2014 Multimediaexpo.cz - Ceník reklamy - léto 2014 Multimediaexpo.cz je jednoznačně největší českou multimediální encyklopedií na Internetu, která je postavena na nejmodernější interaktivní technologii Web

Více

Případová studie Produktové inzeráty

Případová studie Produktové inzeráty Případová studie Produktové inzeráty www.magnetickysvet.cz Internetový obchod www.magnetickysvet.cz se specializuje na on-line prodej kvalitních stavebnic pro chytré děti a jejich rodiče. Co jsou Produktové

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0527

CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Projekt: Příjemce: Digitální učební materiály ve škole, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Husova 3, 371 60 České Budějovice

Více

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info Elektronická Kniha jízd www.knihajizd.info Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické Knihy jízd Patriot Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat

Více

NÁRODNÍ KONFERENCE TOP 2014. nabídka spolupráce, partnerství a propagace

NÁRODNÍ KONFERENCE TOP 2014. nabídka spolupráce, partnerství a propagace NÁRODNÍ KONFERENCE TOP 2014 nabídka spolupráce, partnerství a propagace MĚSTA A OBCE U NÁS NACHÁZEJÍ DŮVĚRYHODNÉ PARTNERY! Vážení obchodní přátelé Národního centra regionů, s. r. o. Národní konference

Více

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci 12. 3. 2015 Verze: 1.0 Obsah 1. Obecné informace... 3 2. Přihlášení do systému... 3 3. Odhlašování ze systému... 4 4. Jak si změnit heslo... 4 5. Jak si nastavit

Více

Produkty a přehled služeb

Produkty a přehled služeb Produkty a přehled služeb NAVORA.CONSULTING s.r.o. Dvorecká 1162/2a 147 00 Praha 4 http://www.myjob.market service.jobrybnik@myjob.market Jobrybnik.cz / Produkty a přehled výkonu 1 Produkty a přehled služeb

Více

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu.

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Redakční systém JSR Systém pro správu obsahu webových stránek Řešení pro soukromé i firemní webové stránky Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Je plně

Více

Produktový list. Mobilní reklama

Produktový list. Mobilní reklama Produktový list Mobilní reklama O službě Seznam na mobil je projekt, který zpřístupňuje oblíbené služby Seznam.cz v mobilních zařízeních. K dispozici je aktuálně celkem 23 mobilních služeb, které uživatelé

Více

1. Video vládne internetu

1. Video vládne internetu 1. Video vládne internetu V roce 2019 bude video představovat 80 % provozu internetu. Minimálně 1 týdně sleduje video 78 % lidí. Sdílí, nebo přeposílá video 88 % zákazníků. Měsíčně navštíví český YouTube

Více

Interaktivní plány dopravy inovativní mapové řešení a propagace

Interaktivní plány dopravy inovativní mapové řešení a propagace Interaktivní plány dopravy inovativní mapové řešení a propagace Moderní mapové řešení 02 Představení společnosti Jsme dynamická firma, která svým zákazníkům nabízí kreativitu a inovativní přístup k tvorbě

Více

Případová studie Mototechna

Případová studie Mototechna Případová studie Mototechna Představení firmy Mototechna Společnost Mototechna svou historii píše již více než 6 desetiletí. Pod její taktovkou se v letech 1946 1989 v tehdejším Československu ubíral směr

Více

CENÍK. Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality

CENÍK. Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality CENÍK Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality www.seznam.cz...najdu tam, co neznám! Zveřejnění inzerátu pro soukromé osoby Cena

Více

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ NABÍDKA REKLAMNÍHO PROSTORU NEOČEKÁVANÝ PŘÍSTUP Portál Svatba.cz vyniká především v přístupu ke svému inzerentovi.

Více

Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu

Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu O projektu Kamzasportem.cz je služba provozovaná internetovým serverem Ronnie.cz, který je nejvlivnějším médiem

Více

sociodemografická data

sociodemografická data sociodemografická data Představení ARBOmedia ARBOmedia je společnost, která se vrací zpět na český trh. V portfoliu má více než 30 webových projektů, včetně značek jako kinobox.cz, epravo.cz, mobile.de,

Více

VOZIDLA. Uživatelská příručka SeeMe - Ecofleet. Provozovatel GPS služeb: pobočka ZNOJMO pobočka JIHLAVA pobočka DOMAŽLICE pobočka PRAHA Identifikace

VOZIDLA. Uživatelská příručka SeeMe - Ecofleet. Provozovatel GPS služeb: pobočka ZNOJMO pobočka JIHLAVA pobočka DOMAŽLICE pobočka PRAHA Identifikace alarmy do vozidel, sledování úbytku paliva a další služby VOZIDLA Uživatelská příručka SeeMe - Ecofleet Identifikace IČO:28550650 Rejstříkový soud: Praha, Oddíl C vložka 149630 Systémové požadavky... 3

Více

prezentace www.grandreality.cz

prezentace www.grandreality.cz prezentace www.grandreality.cz www.grandreality.cz Server o trhu nemovitostí, financování a realizaci staveb GRANDREALITY Nabízí prostor pro prezentaci aktuálních nabídek realitních kanceláří, developerů.

Více

Provozovatel na Serveru Firmy.cz zobrazuje prezentaci podnikajících fyzických či právnických osob a k tomu se vztahující obsah.

Provozovatel na Serveru Firmy.cz zobrazuje prezentaci podnikajících fyzických či právnických osob a k tomu se vztahující obsah. Smluvní podmínky Smluvní podmínky 1. Úvod Společnost Seznam.cz, a.s., se sídlem Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00, IČO: 26168685, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.:

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci 5 tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci Vánoční období je pro velkou část firem klíčové. Je proto přirozené, že se větší část marketingového rozpočtu typicky soustředí právě do posledních měsíců v

Více

nečekaný moment překvapení

nečekaný moment překvapení nečekaný moment překvapení Co je magic mirror Vzpomeňte si, kdy jste se naposledy podívali do zrcadla. Nechte nás hádat bylo to dnes. Většina z nás používá zrcadlo dennodenně, ale málokoho z nás by nenapadlo,

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Případová studie produktové inzeráty

Případová studie produktové inzeráty Případová studie produktové inzeráty www.fann.cz Internetový obchod www.fann.cz prezentuje nabídku parfémů a značkové pleťové, tělové i dekorativní kosmetiky a dalších kosmetických doplňků. Produkty lze

Více

www.ubytovani-levne.cz

www.ubytovani-levne.cz Představujeme vám katalog kvalitního ubytování Vážení partneři, katalog ubytovani-levne.cz je ambiciózní projekt, který na jednom místě sdružuje informace o ubytování v přímém napojení na tipy na výlety.

Více

Festivalova mobilnı aplikace

Festivalova mobilnı aplikace Festivalova mobilnı aplikace Základní funkce Festivalové informace Aktuality Program Mapa/plánek Aktualizace dat Internetový editor dat pro správce Festivalové informace Praktické informace pro návštěvníky

Více

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci 12. 3. 2015 Verze: 1.0 Obsah 1. Obecné informace... 3 2. Přihlášení do systému... 4 3. Odhlašování ze systému... 4 4. Jak si změnit heslo... 4 5. Nastavení projektů...

Více

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE 1 O nás 2 Informace o portálu 3 Média a internet 4 Další informace 5 Kontakty a reference Jsme Personalistka.cz - vyhledávaný a oblíbený pracovní portál s širokou

Více

REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.03 HairSoft 2016

REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.03 HairSoft 2016 REZERVAČNÍ SYSTÉM Spuštění Administrace rezervací 1. Nastavení Administrace 2. Nastavení Provozovny (Provozoven) 3. Nastavení Služeb 4. Nastavení Obsluh (Zaměstnanci) Napojení na stávající kalendáře s

Více

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

Na Mapy.cz každý nalezne rychle a jednoduše, co potřebuje:

Na Mapy.cz každý nalezne rychle a jednoduše, co potřebuje: Produktový list O službě Mapy.cz jsou uživatelsky oblíbenou službou, která umí vyhledávat mnohem podrobněji a všestranněji oproti obdobným službám na internetu. Dokáže najít turistické zajímavosti, hrady,

Více

Produktový list Vivala.cz

Produktový list Vivala.cz Produktový list Vivala.cz Obsah Představení služby Vivala.cz... 2 Pro uživatele Vivala.cz... 2 Pro interprety a kapely... 2 Proč si vybrat pro reklamu právě Vivala.cz... 2 Bannerová reklama... 3 Branding

Více

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER

VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER TRENDY VYUŢÍVÁNÍ REKLAMNÍCH MÉDIÍ červenec 2007 STUDIE VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER Studie: Trendy využívání reklamních

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

Databázové aplikace pro internetové prostředí. 01 - PHP úvod, základní princip, vkládání skriptu, komentáře, výpis na obrazovku

Databázové aplikace pro internetové prostředí. 01 - PHP úvod, základní princip, vkládání skriptu, komentáře, výpis na obrazovku Databázové aplikace pro internetové prostředí 01 - PHP úvod, základní princip, vkládání skriptu, komentáře, výpis na obrazovku Projekt: Inovace výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.250

Více

MAPA PARKOVÁNÍ A BEZBARIÉROVÉHO PŘÍSTUPU IMPLEMENTOVANÁ DO MOBILNÍHO MAPOVÉHO KLIENTA SPINBOX

MAPA PARKOVÁNÍ A BEZBARIÉROVÉHO PŘÍSTUPU IMPLEMENTOVANÁ DO MOBILNÍHO MAPOVÉHO KLIENTA SPINBOX MAPA PARKOVÁNÍ A BEZBARIÉROVÉHO PŘÍSTUPU IMPLEMENTOVANÁ DO MOBILNÍHO MAPOVÉHO KLIENTA SPINBOX ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 2, NÁMĚSTÍ MÍRU 600/20, 120 39, PRAHA 2 RESPONZIVNÍ DESIGN - tento design zaručuje,

Více

REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.01 HairSoft 2016

REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.01 HairSoft 2016 REZERVAČNÍ SYSTÉM Spuštění Administrace rezervací 1. Nastavení Administrace 2. Nastavení Provozovny (Provozoven) 3. Nastavení Služeb 4. Nastavení Obsluh (Zaměstnanci) Napojení na stávající kalendáře s

Více

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list Zboží.cz PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Zboží.cz je služba zaměřená na vyhledávání zboží importovaného z řádně registrovaných internetových obchodů na Zboží.cz.

Více

Jak využít PPC u startupů?

Jak využít PPC u startupů? Jak využít PPC u startupů? Jan Slezák Key account manager Sklik 15.9.2015 Program 15:00 15:45 prezentace (1. část) 15:45 16:00 pauza 16:00 16:30 prezentace (2. část) O čem si dnes povíme? Online marketing

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

Moje Cisco Nejčastější dotazy

Moje Cisco Nejčastější dotazy 1. Co je Moje Cisco? Moje Cisco umožňuje mobilní, přizpůsobitelné zobrazení vašich oblíbených informací na webu Cisco.com. 2. Jak otevřít stránku Moje Cisco? Moje Cisco lze otevřít dvěma způsoby: Rozbalovací

Více

ArcGIS Online Subscription

ArcGIS Online Subscription ArcGIS Online Subscription GIS pro organizace ArcGIS Online je GIS v cloudu. Poskytuje služby GIS v prostředí internetu, ať už se jedná o úložné místo, publikaci mapových a geoprocessingových služeb, nebo

Více

Regionální centrum podpory sociálního podnikání Hradec Králové Zita Kučerová

Regionální centrum podpory sociálního podnikání Hradec Králové Zita Kučerová Regionální centrum podpory sociálního podnikání 28. 11. 2017 Hradec Králové Zita Kučerová Regionální centrum podpory sociálního podnikání Od roku 2015 Platforma zaměřená na rozvoj sociálního podnikání

Více

Produktový list Sauto.cz

Produktový list Sauto.cz Produktový list Sauto.cz O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě Trh ojetých i nových vozidel můžete omrknout i z pohodlí domova. Sauto.cz přináší aktuální nabídku prodejců České republiky, ve které

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

eduadmin Administrační a publikační systém pro správu, uveřejňování a agendu docházkových kurzů.

eduadmin Administrační a publikační systém pro správu, uveřejňování a agendu docházkových kurzů. eduadmin Administrační a publikační systém pro správu, uveřejňování a agendu docházkových kurzů. Vstupte do redakčního systému a usnadněte si práci se správou Vašich docházkových kurzů. Administrační systém

Více

Území Místní akční skupiny Nízký Jeseník

Území Místní akční skupiny Nízký Jeseník Území Místní akční skupiny Nízký Jeseník Základní údaje o území MAS Území MAS Nízký Jeseník je součástí Moravskoslezského kraje a Olomouckého kraje. Na rozloze 318,97 km2 žije 11.955 obyvatel. Hustota

Více

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Komplex veletrhů Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb Mezinárodní veletrh

Více