ZNALECKÝ POSUDEK. Posudek vypracován k datu : Datum vyhotovení :

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZNALECKÝ POSUDEK. Posudek vypracován k datu : Datum vyhotovení :"

Transkript

1 ZNALECKÝ POSUDEK č /2013 o stanovení obvyklé ceny spoluvlastnického podílu 1/2 pozemků parc. č. 141/1 a 141/3 v katastrálním území Podolí u Brna, obec Podolí, okres Brno-venkov. Objednatel posudku : Mgr. Tomáš Pospíchal, soudní exekutor Exekutorský úřad Nymburk 28.října 1474/ Nymburk (070 Ex 1533/08) Účel posudku : Dle zákona č. 36/67 Sb. 1 odst. 1 a 2 a 12 odst. 2 Použitý předpis : Zákon č. 151/97 Sb. o oceňování majetku v aktuálním znění Posudek vypracován k datu : Zpracovatel posudku : Ing. Miroslav Kovalčík soudní znalec pro ceny a odhady nemovitostí Vymazalova 7, Brno tel Datum vyhotovení : Posudek obsahuje 10 stran textu včetně krycího listu a 17 stran příloh a předává se objednateli ve dvou vyhotoveních.

2 strana 2 1. ÚVOD Předmětem znaleckého posudku o stanovení obvyklé ceny je stanovení obvyklé ceny spoluvlastnického podílu 1/2 pozemků parc. č. 141/1 a 141/3 v katastrálním území Podolí u Brna. Vlastník nemovitostí : (LV č. 510) Fialová Jaroslava 1/4 Horákov 179, Mokrá-Horákov Podkladem pro ocenění byl : Pol Jan 1/2 Husova 165/5, Brno Polová Růžena 1/4 Krásného 579/41, Brno Výpis z katastru nemovitostí ze dne viz příl. č. 3 Kopie katastrální mapy ze dne viz příl. č. 4 Územní plán obce Podolí u Brna výřez viz příl.č. 5 Usnesení o ustanovení znalce ze dne viz příl. č. 6 Informace spoluvlastnice pí Fialové a p. Hlaváčka (soused) Zjištění znalce na místě samém dne POUŽITÝ POSTUP Dle usnesení o ustanovení znalce vydaného soudním exekutorem Mgr. Pospíchalem mi bylo uloženo vyhotovit znalecký posudek na stanovení obvyklé ceny id. 1/2 nemovitostí zapsaných na LV č V části 4 jsou oceněny nemovitosti a jejich příslušenství, v části 5 jsou oceněna jednotlivá práva a závady s nemovitostmi spojené, v části 6 jsou oceněny závady, které prodejem v dražbě nezaniknou, a v části 7 je rekapitulace cen a výsledná cena OBECNĚ Pro tržní oceňování jsou v odborné literatuře nejčastěji používány pojmy tržní cena, tržní hodnota, obchodní hodnota a obvyklá cena. Cena obvyklá je cena, která by byla dosažena při prodejích stejné, popřípadě obdobné nemovitosti v obvyklém obchodním styku v tuzemsku ke dni ocenění (tzn. v daném místě a čase). Přitom se zvažují všechny okolnosti, které mají na cenu vliv, avšak do její výše se nepromítají vlivy mimořádných okolností trhu, osobních poměrů prodávajícího nebo kupujícího ani vliv zvláštní obliby.

3 strana 3 Mimořádnými okolnostmi trhu se rozumějí například stav tísně prodávajícího nebo kupujícího, důsledky povodňových či jiných kalamit. Osobními poměry se rozumějí zejména vztahy majetkové, rodinné nebo jiné osobní vztahy mezi prodávajícím a kupujícím. Zvláštní oblibou se rozumí zvláštní hodnota přikládaná nemovitosti vyplývající z osobního vztahu k ní STANOVENÍ OBVYKLÉ CENY Obvyklou cenu nemovitostí nelze spočítat podle žádných matematických vztahů. Je možné ji stanovit pouze na základě aplikace podrobné znalosti místního trhu s nemovitostmi na konkrétní oceňovanou nemovitost. Podkladem pro stanovení obvyklé ceny bývá nejčastěji stanovení následujících hodnot : - věcné hodnoty nemovitostí - výnosové hodnoty nemovitostí - srovnávací hodnoty nemovitostí Pro účely ocenění (pozemek) se jeví jako nejvhodnější využít srovnávací hodnoty. Srovnávací hodnota nemovitostí (HS) Jedná se o výsledek vyhodnocení cen nedávno uskutečněných nebo uskutečňovaných prodejů pozemků srovnatelných svým charakterem, polohou, stavem, velikostí a lokalitou. Toto srovnání je provedeno na základě zjištění a průzkumů znalce, konzultací s realitními kancelářemi a přiměřeným vyhodnocením nabídky a poptávky na trhu nemovitostí v dané lokalitě. V posudku musí být uvedeny zdroje informací, druh, poloha, srovnávané charakteristiky a hodnoty srovnávaných nemovitostí. Při používaní vlastních i cizích databázi cen musí znalec vždy zvažovat aktuálnost použití ceny k datu ocenění. Ve srovnávací hodnotě je nutné již zohlednit existující a nastupující trendy vývoje trhu nemovitostí. Výsledkem šetření je stanovení srovnávací hodnoty, tj. odhad prodejní ceny oceňovaných nemovitostí, realizovatelné max. 6-ti měsíční zprostředkovatelskou smlouvou. 3. POPIS NEMOVITOSTÍ 3.1. VŠEOBECNĚ Předmětem znaleckého posudku o stanovení obvyklé ceny je stanovení obvyklé ceny spoluvlastnického podílu 1/2 pozemků parc. č. 141/1 a 141/3 v katastrálním území Podolí u Brna.

4 strana POLOHA Podolí se nachází cca 8 km východně od centra Brna. Jedná se o typickou příměstskou obec bez významného průmyslu. Oceňované pozemky se nacházejí na jihozápadním okraji obce v blízkosti hřbitova. Pozemek parc. č. 141/3 je užíván jako dvůr za rodinným domem na pozemku parc. č. 140/3, která je ve vlastnictví manželů Havlíčkových (LV č. 220). Pan Havlíček o této skutečnosti při místním šetření nevěděl. Dle sdělení pí Fialové (spoluvlastnice) byl sousední RD s pozemky (parc. č. 141/2, 141/4 a 141/5) prodán panu Fišerovi, a později (při digitalizaci pozemků) bylo zjištěno, že část pozemků nebyla převedena. Pozemek parc. č. 141/1 se nachází v lánu za výše uvedenou zástavbou rodinných domů DOPRAVNÍ POMĚRY Přístup z přilehlé ulice před pozemky cizích vlastníků INFRASTRUKTURA V místě jsou kompletní inženýrské sítě ÚZEMNÍ PLÁN Dle ÚP (viz příl. č. 5) se pozemek parc. č. 141/3 nachází ve stávající ploše bydlení v rodinných domech a pozemek parc. č. 141/1 se nachází v ploše bydlení v rodinných domech návrhové MAJETKOPRÁVNÍ VZTAHY Dle výpisu z KN neváznou na nemovitostech věcná břemena nebo jiná práva, která by měla vliv na stanovenou obvyklou cenu (mimo finančních, která nejsou předmětem ocenění). Pozemek parc. č. 141/1 je, dle sdělení pí Fialové, pronajat zemědělskému družstvu bez vlivu na obvyklou cenu.

5 strana 5 4. STANOVENÍ OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTÍ A JEJICH PŘÍSLUŠENSTVÍ 4.1. ZJIŠTĚNÍ SROVNÁVACÍ HODNOTY (HS) Vzhledem k tomu, že se jedná o atypickou nemovitost (zbytkový pozemek u RD a pozemek v návrhové ploše bydlení), nepodařilo se v databázích nalézt dostatek objektivních informací o prodeji podobných nemovitostí. Navíc předmětem ocenění je pouze id. 1/2 nemovitosti. Podíly na nemovitostech se prodávají velmi obtížně. U menšinových podílů jsou prodejní ceny ještě nižší. Obecně je možno konstatovat, že prodejní cena podílu je vždy nižší než by činil aritmetický podíl z částky za prodej celé nemovitosti. Z výše uvedených důvodů je nejprve stanovena srovnávací hodnota standardního volného pozemku pro výstavbu RD se sítěmi, poté je odvozena srovnávací hodnota oceňovaných pozemků a následně je korigována na oceňovaný spoluvlastnický podíl. Obecně : Podobné typy nemovitostí pozemky pro výstavbu RD se v podobných lokalitách v současné době prodávají průměrně. U pozemků, jako prakticky u jediné komodity realitního trhu, nedošlo v posledních 4 letech k poklesu cen, ale naopak ceny trvale rostly. U pozemků je možno na realitním trhu vysledovat následující tendence : - větší pozemky mají dosahované ceny nižší než menší pozemky (s výjimkou pozemků pro větší investice - supermarket apod.) - pozemky nevhodného tvaru (protáhlé) mají obvykle nižší ceny - ceny pozemků pro provozní objekty nebo pod provozními objekty mají nižší ceny než pozemky pro rodinné domy - ceny pozemků pod stavbami cizího vlastníka jsou nižší než ceny volných pozemků - vlastník pozemku je limitován prakticky jediným kupujícím Srovnávací nemovitosti (volný pozemek se sítěmi pro výstavbu RD) : V posledním období byly v podobných lokalitách nabízeny k prodeji následující nemovitosti: Poznámka 1: Srovnávací nemovitosti jsou založeny v archivu znalce. Poznámka : K.ú. Podolí Popis : Požadované ceny v realitní inzerci bývají obvykle vyšší než ceny skutečně dosažené, proto je u použitých nabídek provedena korekce v rozsahu cca %. Pozemek pro komerční výstavbu mezi obcí Podolí a dálnicí. Na pozemku plánovaná výstavba supermarketu, bez sítí, výměra 5561 m 2. Požadovaná cena : 1200, Kč/m 2 Komentář : Oceňovaný pozemek je menší, je určen pro výstavbu RD, sítě v dosahu. Srovnávací hodnotu oceňované nemovitosti stanovuji na , , Kč/m 2

6 strana 6 K.ú. Velatice Popis : Pozemek pro výstavbu RD v okrajové části obce, kompletní sítě, výměra 725 m 2. Požadovaná cena : 1750, Kč/m 2 Komentář : Oceňovaný pozemek je výrazně větší, sítě jsou obdobné, lokalita žádanější. Srovnávací hodnotu oceňované nemovitosti stanovuji na , , Kč/m 2 K.ú. Blažovice Popis : Pozemek pro výstavbu RD (s projektem a stavebním povolením), kompletní sítě, výměra 702 m 2. Požadovaná cena : 2100, Kč/m 2 (po odečtu projektu a stavebního povolení cca 1700, Kč/m 2 ) Komentář : Oceňovaný pozemek je výrazně větší, sítě obdobné, lokalita mírně lepší. Srovnávací hodnotu oceňované nemovitosti stanovuji na , , Kč/m 2 K.ú. Pozořice Popis : Pozemek pro výstavbu RD v okrajové části obce, šířka 11 m, sítě v těsné blízkosti, výměra 1400 m 2. Požadovaná cena : 1000, Kč/m 2 Komentář : Oceňovaný pozemek je větší, sítě obdobné, lepší tvar, lokalita mírně lepší. Srovnávací hodnotu oceňované nemovitosti stanovuji na , , Kč/m 2 K.ú. Tvarožná Popis : Pozemek u sjezdu z dálnice pro výstavbu RD, pouze vodovod, výměra 3736 m 2. Požadovaná cena : 1360, Kč/m 2 Komentář : Oceňovaný pozemek je podobně velký, lepší napojení na sítě, výrazně lepší lokalita. Srovnávací hodnotu oceňované nemovitosti stanovuji na , , Kč/m 2 Poznámka : V letech byly na severovýchodním okraji Podolí obchodovány pozemky pro RD na úrovni cca 1300, , Kč/m 2 (informace z RK). Srovnávací hodnota standardního volného pozemku : Na základě výše uvedených obecných trendů a uvedených srovnávacích nemovitostí stanovuji srovnávací hodnotu výše uvedeného pozemku na 1500, Kč/m 2 Odvození srovnávací hodnoty oceňovaných pozemků : Parc. č. 141/3 Popis : Jedná se o zbytkový pozemek, který je přístupný pouze přes pozemek cizího vlastníka. Prakticky jediným kupujícím může být vlastník sousedních pozemků. Korekce 1 : Tuto skutečnost zahrnuji do ocenění koef. 0,5, tzn. 1500, 0,5 = 750, Kč/m 2

7 strana 7 Korekce 2 : Jak již bylo uvedeno výše, při prodejích spoluvlastnických podílů bývá cena nižší než by činil aritmetický podíl. Tuto skutečnost (vzhledem k tomu, že se jedná o podíl ½) zahrnuji do ocenění koef. 0,8, tzn. 750, 0,8 = 600, Kč/m 2 Parc. č. 141/1 Popis : Jedná se o pozemek, který je pouze v návrhové ploše ÚP pro výstavbu RD. Bez napojení na sítě, šířka cca 10 m. Korekce 1 : Tento stav zahrnuji do ocenění koef. 0,25, tzn. 1500, 0,25 = 375, Kč/m 2 Korekce 2 : Jak již bylo uvedeno výše, při prodejích spoluvlastnických podílů bývá cena nižší než by činil aritmetický podíl. Tuto skutečnost (vzhledem k tomu, že se jedná o podíl ½) zahrnuji do ocenění koef. 0,8, tzn. 375, 0,8 = 300, Kč/m ZÁVĚR Na základě výše uvedených zjištění a s přihlédnutím ke stavu a k místním podmínkám polohy nemovitostí stanovuji obvyklou cenu předmětné nemovitosti v daném místě a čase na parc. č. 141/3 : , parc. č. 141/1 : , , Kč , Kč celkem , Kč Id. 1/2 (zaokrouhleno) : , Kč 5. OCENĚNÍ PRÁV A ZÁVAD S NEMOVITOSTMI SPOJENÝCH Nezjištěny. 0, Kč 6. OCENĚNÍ ZÁVAD, KTERÉ PRODEJEM V DRAŽBĚ NEZANIKNOU Nezjištěny. 0, Kč

8 strana 8 8. REKAPITULACE Cena nemovitostí a jejich příslušenství (id. 1/2) , Kč Cena jednotlivých práv a závad s nemovitostmi spojených... 0, Kč Cena závad, které prodejem v dražbě nezaniknou... 0, Kč Výsledná celková cena , Kč Výsledná celková cena id. 1/2 předmětných nemovitostí činí , Kč, slovy čtyřistasedmdesáttisíc korun českých. V Brně dne Zpracoval : Ing. Miroslav Kovalčík soudní znalec pro ceny a odhady nemovitostí Brno, Vymazalova 7 tel

9 strana 9 ZNALECKÁ DOLOŽKA Znalecký posudek jsem podal jako znalec jmenovaný rozhodnutím Krajského soudu v Brně ze dne č.j. Spr. 237/91 pro základní obor ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí. Znalecký posudek je zapsán pod pořadovým číslem /2013 znaleckého deníku. Znalečné a náhradu nákladů (náhradu mzdy) účtuji podle připojené likvidace na základě dokladu č Otisk kulaté pečetě : Podpis znalce : Jméno a adresa znalce : Ing. Miroslav Kovalčík Brno, Vymazalova 7

10 strana 10 Seznam příloh číslo název počet listů 1 Identifikace objektu na mapě 1 2 Fotodokumentace včetně seznamu 2 3 Výpis z katastru nemovitostí 7 4 Kopie katastrální mapy 2 5 Územní plán 2 6 Usnesení o ustanovení znalce 3

11 Příloha číslo 2 Seznam fotodokumentace číslo název 1 Celkový pohled od příjezdové komunikace 2 Pozemek parc. č. 141/1 pohled východní 3 Pozemek parc. č. 141/1 pohled západní 4 Pozemek parc. č. 141/3 pohled západní

12

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3115-281/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemků par.č.1570/12, par.č.1575/11 a par.č.2106, v k.ú. Tečovice. Nemovitosti - pozemky jsou zapsány na LV č. 804 pro k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3063-229/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemku par.č. st.250 - zastavěná plocha a nádvoří a pozemku par.č. st.245/3 - zastavěná plocha a nádvoří, vše v k.ú. Tlumačov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3172-50/2011 o ceně nemovitosti - stanovení ceny obvyklé pozemku par.č. 3723/27, v k.ú. a obci Zlín. Nemovitost - pozemek je zapsán v Katastru nemovitostí na LV č. 20470 pro k.ú. a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 768-55/2014 O stanovení ceny v místě a čase obvyklé - pozemku p.č.1315 - LV č. 375, vč. příslušenství v obci Bory, k.ú. Horní Bory. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2852-164/2016 o odhadu ceny obvyklé (spoluvlastnického podílu ve výši ½) pozemku parc.č. 509/71, v k.ú. Nový Jičín-Horní Předměstí, obci Nový Jičín, okresu Nový Jičín (LV 4736)

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 159/2010

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 159/2010 Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 159/2010 O obvyklé ceně: a) podílu 1/4 na nemovitosti - pozemku parc.č. St. 31 a pozemků vedených ve zjednodušené evidenci - parcely původ Pozemkový katastr (PK)

Více

Znalecký posudek číslo 4502-42/14

Znalecký posudek číslo 4502-42/14 Znalecký posudek číslo 4502-42/14 O ceně nemovitých věcí Pozemky zapsané na LV č. 21 Olomouc Katastrální území: Topolany u Olomouce Okres: Olomouc O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 O obvyklé ceně nemovitosti - pozemků parc.č. 1/1, 2, 7/2 vše v katastrálním území Dolní Marklovice, obec Petrovice u Karviné, okres Karviná, zapsáno na

Více

Znalecký posudek číslo /17

Znalecký posudek číslo /17 Znalecký posudek číslo 3326 1/17 O obvyklé ceně spoluvlastnického podílu 1/5 id. pozemku parcelní číslo 4694, jehož součástí je jiná stavba bez čp/če a spoluvlastnického podílu 1/5 id. pozemku parcelní

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3936-532/2017 o odhadu ceny obvyklé: spoluvlastnického podílu ve výši 1/5 na pozemcích parc.č. 348/7, parc.č. 351/3, parc.č. 351/18, parc.č. 352/9, parc.č. 358/2, parc.č. 384/5,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory ZNALECKÝ POSUDEK č. 209-3546/12 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 71/1, 71/4, 72/4, 72/5 a 72/6 v k.ú. Polanka nad Odrou, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 116-3453/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 116-3453/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 116-3453/12 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 241-2981 / 10. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 252, 654, 655 a 753 v k.ú. Hovězí, obec Hovězí, okr. Vsetín.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 241-2981 / 10. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 252, 654, 655 a 753 v k.ú. Hovězí, obec Hovězí, okr. Vsetín. ZNALECKÝ POSUDEK č. 241-2981 / 10 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 252, 654, 655 a 753 v k.ú. Hovězí, obec Hovězí, okr. Vsetín. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 213-3258/11. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 5002 a 5833 v k.ú. Ořechov, obec Ořechov, okres Brno-venkov. Objednatel posudku:

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 213-3258/11. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 5002 a 5833 v k.ú. Ořechov, obec Ořechov, okres Brno-venkov. Objednatel posudku: ZNALECKÝ POSUDEK č. 213-3258/11 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 5002 a 5833 v k.ú. Ořechov, obec Ořechov, okres Brno-venkov. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2939-251/2016 o odhadu ceny obvyklé pozemků parc.č. 2961 a parc.č. 4623/1, v k.ú. Sudoměřice, obci Sudoměřice, okresu Hodonín (LV 687) Objednatel posudku: Soudní exekutor Mgr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /10

ZNALECKÝ POSUDEK. č /10 ZNALECKÝ POSUDEK č. 239-2979/10 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 603/4 a spoluvlastnického podílu o velikosti 1/3 na pozemcích parc.č. 603/5 a 616/6 v k.ú. Horní Suchá, obec Horní Suchá, okr. Karviná. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 4684-520/2018 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci: spoluvlastnického podílu ve výši ¼ na stavbě garáže bez čp/če na pozemku parc.č. st. 4975, včetně součástí a příslušenství,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 281-2711 / 09 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 1/44 na nemovitostech, a to pozemcích parc.č. 1309/11, 2551/2, 2552/1, 2553/5, 2553/6, 2554/6, 2554/7, 2563/2, 2570/9

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 209-3254/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti id. ½ na pozemku parc.č. 315 v k.ú. Brušperk, obec Brušperk, okr. Frýdek-Místek. Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 6-3051/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti ¼ na pozemku parc.č. 445/2, v k.ú. Předmostí, obec Přerov, okr. Přerov. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 78/2010

ZNALECKÝ POSUDEK č. 78/2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 78/2010 o obvyklé ceně nemovitosti - pozemku ve zjednodušené evidenci parcely původ Přídělový plán nebo jiný podklad (GP) p.č. 1605 zapsané na listu vlastnictví č. 142 v katastrálním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 192-3747/13 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/4 na pozemku parc.č. 622/11 v k.ú. Černotín, obec Černotín, okres Přerov. Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 222-3267/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 743/4 (GK) v k.ú. Hlavnice, obec Hlavnice, okr. Opava.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 222-3267/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 743/4 (GK) v k.ú. Hlavnice, obec Hlavnice, okr. Opava. ZNALECKÝ POSUDEK č. 222-3267/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 743/4 (GK) v k.ú. Hlavnice, obec Hlavnice, okr. Opava. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 47-3092/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 47-3092/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 47-3092/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti ½ na nemovitostech, a to na pozemcích parc.č. St. 2/1 a 7/3 v k.ú. Zábřeh nad Odrou, obec Ostrava, okr. Ostrava-město.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 174-3729/13 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 2755/36 a spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/78 na pozemcích parc.č. 2755/1 a 2755/21 v k.ú. Prostřední Suchá, obec Havířov, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 176/3 v k.ú. Václavovice u Frýdku-Místku, obec Václavovice, okr. Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 176/3 v k.ú. Václavovice u Frýdku-Místku, obec Václavovice, okr. Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 185-3230/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 176/3 v k.ú. Václavovice u Frýdku-Místku, obec Václavovice, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Jiří Král

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 69/2014

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 69/2014 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 69/2014 O obvyklé ceně podílu 1/8 nemovitosti - pozemků parc.č. 1989/7, 1990/15, 1990/16, 1990/31, 1990/33, 1997/3 vše v katastrálním území Sadská, obec Sadská,

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3912-508/2017 o odhadu ceny obvyklé: spoluvlastnického podílu ve výši 1/2 na pozemku parc.č. 2742/3, vše v katastrálním území Spálov, obci Spálov, okres Nový Jičín (LV č.495)

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /17

ZNALECKÝ POSUDEK. č /17 ZNALECKÝ POSUDEK č. 48-4420/17 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu id. 1/4 na pozemcích parc.č. 476/1 a 476/2 v k.ú. a obci Partutovice, okres Přerov. Objednatel posudku: Mgr. Pavla Fučíková soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 3975/10-117

ZNALECKÝ POSUDEK. soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 3975/10-117 ZNALECKÝ POSUDEK č. 167-3212/11 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 1029/11 a 1037 (PK), v k.ú. Kvítkovice u Otrokovic, okres Zlín. Objednatel posudku: Mgr. Pavla Fučíková soudní exekutor Slévárenská 410/14

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 10-2750 / 10

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 10-2750 / 10 ZNALECKÝ POSUDEK č. 10-2750 / 10 o obvyklé ceně pozemků ve zjednodušené evidenci parcely původního Pozemkového katastru (PK) parc.č. 287, 317, 2814, 2815, 2831, 2860, 2929 a 3346 v k.ú. Police u Valašského

Více

Znalecký posudek číslo /10

Znalecký posudek číslo /10 Znalecký posudek číslo 2112-81/10 O obvyklé ceně spoluvlastnického podílu 5/8 id. pozemků ve zjednodušené evidenci parcelní čísla 5491, 5886 v katastrálním území Suchohrdly u Znojma, obec Suchohrdly, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112-3157/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112-3157/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek. ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-3157/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Jiří Král - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 272-3012/10. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 538, v k.ú. Žeranovice, obec Žeranovice, okr. Kroměříž.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 272-3012/10. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 538, v k.ú. Žeranovice, obec Žeranovice, okr. Kroměříž. ZNALECKÝ POSUDEK č. 272-3012/10 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 538, v k.ú. Žeranovice, obec Žeranovice, okr. Kroměříž. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2546-145/13 o ceně nemovitosti pozemků parcela č. 467/1 PK a p.č. 467/2 PK, katastrální území Krumsín, obec Krumsín, okres Prostějov. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 296-2726 / 09 o obvyklé ceně nemovitostí, a to pozemků parc.č. 1705/4, 1704/5, 1725/2, 2422/57 a 2458/2 v k.ú. Česká Ves, obec Česká Ves, okres Jeseník. Objednatel posudku: Exekutorský

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6423-404/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/3 na pozemku parc. č. 442/2 a parc. č. 1279/2, obci Horšovský Týn, katastrální území Semošice, zapsané

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2718-30/2016 o odhadu ceny obvyklé (spoluvlastnického podílu ve výši 1/4) na pozemku parc.č. 6117, v k.ú. Únanov, obci Únanov, okrese Znojmo (LV 699) Objednatel posudku: Soudní

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2018

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2018 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 4347-183/2018 o odhadu ceny obvyklé pozemku parc.č. 735/7, včetně součástí a příslušenství, vše v katastrálním území Čeladná, obec Čeladná, okres Frýdek-Místek (LV č. 1466) Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. JUDr. Milan Vlha - soudní exekutor Prokešovo náměstí Ostrava. pro účely exekučního řízení 102 EX 00827/09-123

ZNALECKÝ POSUDEK. JUDr. Milan Vlha - soudní exekutor Prokešovo náměstí Ostrava. pro účely exekučního řízení 102 EX 00827/09-123 ZNALECKÝ POSUDEK č. 116-3916/14 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1404/4 v k.ú. Krásné Pole, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava JUDr. Milan Vlha - soudní exekutor

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2943-255/2016 o odhadu ceny obvyklé pozemků parc.č. 1166/2 a parc.č. 1167/2, v k.ú. Žádovice, obci Žádovice, okrese Hodonín (LV 826) Objednatel posudku: Soudní exekutor JUDr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13. Č.j.: 169EX 1929/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13. Č.j.: 169EX 1929/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2469-68/13 o ceně nemovitosti pozemku parcela č. 2601/65 orná půda, katastrální území Bučovice, obec Bučovice, okres Vyškov. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno-Město,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 6 2436 / 09 o obvyklé ceně nemovitostí, a to pozemků parc.č. 561, 562, 570, 660, v k.ú. Podolí u Přerova, obec Podolí, okres Přerov a pozemku parc.č. 598 parcela zjednodušené evidence,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 665/13-76

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 665/13-76 ZNALECKÝ POSUDEK č. 127-3927/14 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 121 (PK) a 122/2 (PK) v k.ú. Křičeň, obec Křičeň, okres Pardubice. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní

Více

Znalecký posudek č. 818

Znalecký posudek č. 818 Znalecký posudek č. 818 o ceně obvyklé pozemek parc.č. 430/9 ( orná půda ) v kat. území Jeviněves, obec Jeviněves, okres Mělník, zapsáno na LV 304. Objednatel posudku: JUDr. Milan Suchánek Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 44-3089/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 582/11 v k.ú. Vřesina u Opavy, obec Vřesina, okr. Opava.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 44-3089/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 582/11 v k.ú. Vřesina u Opavy, obec Vřesina, okr. Opava. ZNALECKÝ POSUDEK č. 44-3089/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 582/11 v k.ú. Vřesina u Opavy, obec Vřesina, okr. Opava. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Jiří Král - soudní exekutor Poděbradova

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 746/216/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 746/216/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 746/216/2011 o ceně obvyklé pozemku PK č. 3233/1 k.ú. Želetava, obec Želetava, zapsáno na LV č. 236 u Katastrálního úřadu pro Vysočinu, KP Moravské Budějovice. Objednatel posudku: Účel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č v k.ú. Zábřeh-VŽ, obec Ostrava, okres Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č v k.ú. Zábřeh-VŽ, obec Ostrava, okres Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 136-4325/16 o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 1466 v k.ú. Zábřeh-VŽ, obec Ostrava, okres Ostrava-město. Objednatel posudku: Dražebník Ostravská aukční síň s.r.o. Poděbradova

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 49-2789 / 10. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 145/45 v k.ú. Horní Domaslavice, obec Horní Domaslavice, okr.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 49-2789 / 10. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 145/45 v k.ú. Horní Domaslavice, obec Horní Domaslavice, okr. ZNALECKÝ POSUDEK č. 49-2789 / 10 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 145/45 v k.ú. Horní Domaslavice, obec Horní Domaslavice, okr. Frýdek-Místek Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 149-4338/16 o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 3007/8, 3007/21, 3007/22, 3007/23, 3007/24, 3007/25, 3007/26, 3007/27, 3007/28, 3007/29, 3007/30 a 3007/31 v k.ú. Moravská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4633/16. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4633/16. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov. ZNALECKÝ POSUDEK č. 4633/16 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 429/7 v k.ú. Zábřeh-Hulváky, obec Ostrava, okres Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 429/7 v k.ú. Zábřeh-Hulváky, obec Ostrava, okres Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 177-4366/16 o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 429/7 v k.ú. Zábřeh-Hulváky, obec Ostrava, okres Ostrava-město. Objednatel posudku: VÍTKOVICE a.s.. Ruská 2887/101 703 00

Více

Oprava znaleckého posudku č /17 provedena v Ostravě dne ZNALECKÝ POSUDEK. č /17

Oprava znaleckého posudku č /17 provedena v Ostravě dne ZNALECKÝ POSUDEK. č /17 Oprava znaleckého posudku č. 103-4475/17 provedena v Ostravě dne 22.1.2018. ZNALECKÝ POSUDEK č. 103-4475/17 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 534/18 v k.ú. Hošťálkovice, obec Ostrava, okres Ostrava-město.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č v k.ú. Zábřeh nad Odrou, obec Ostrava, okres Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č v k.ú. Zábřeh nad Odrou, obec Ostrava, okres Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 133-4322/16 o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 4416 v k.ú. Zábřeh nad Odrou, obec Ostrava, okres Ostrava-město. Objednatel posudku: Dražebník Ostravská aukční síň s.r.o.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 185-3522/12 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 1322, 1324, 1325, 1327 a 1410/7 v k.ú. Olší nad Oslavou, obec Velké Meziříčí, okr. Žďár nad Sázavou. Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 161-3498/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 161-3498/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 161-3498/12 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 4003/11 a spoluvlastnického podílu o velikosti id. 2/26 na pozemku prac.č. 4003/9, vše v k.ú. Dolní Lutyně, obec Dolní Lutyně, okr. Karviná.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /15. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 1946/16 v k.ú. Dvorce u Bruntálu, obec Dvorce, okres Bruntál.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /15. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 1946/16 v k.ú. Dvorce u Bruntálu, obec Dvorce, okres Bruntál. ZNALECKÝ POSUDEK č. 149-4174/15 o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 1946/16 v k.ú. Dvorce u Bruntálu, obec Dvorce, okres Bruntál. Objednatel posudku: Dražebník Ostravská aukční síň s.r.o.

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3115-427/2016 o odhadu ceny obvyklé pozemků parc.č. 355/9, parc.č. 413/5, parc..č 413/6, parc.č. 413/8, parc.č. 413/32, parc.č. 413/33, parc.č. 413/34, parc.č. 413/35, parc.č.

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6361-342/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 37/100 na pozemku parc. č. 2155/6, obci Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, katastrální území Stará Boleslav,

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3570-166/2017 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci spoluvlastnického podílu ve výši ½ na stavbě garáže bez čp/če na pozemku parc.č. 1798, katastrální území Poruba-sever, obec Ostrava,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 80-3125/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 10/20 na pozemcích parc.č. St. 9 a 56 v k.ú. Malá Véska, obec Staré Město, okr. Bruntál. Objednatel posudku: Exekutorský

Více

Znalecký posudek č /17

Znalecký posudek č /17 Znalecký posudek č. 6576-116/17 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/3 na pozemcích parc. č. 73, parc. č. 74, parc. č. 75, parc. č. 77/1, parc. č. 78 a parc. č. 488/9,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3400/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3400/2016 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3400/2016 o ceně nemovitých věcí v katastrálním území Trboušany, obec Trboušany, okres Brno-venkov: pozemků parc. č. 387/31, 387/32, 454/107, 454/110 Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2971-283/2016 a) o ceně spoluvlastnického podílu ve výši 1/3 na pozemku parc.č. 893/60, v katastrálním území Dražůvky, obci Dražůvky, okrese Hodonín (LV č.181) b) o odhadu ceny

Více

031 EX 405/05-57 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ. číslo 1444/38

031 EX 405/05-57 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ. číslo 1444/38 031 EX 405/05-57 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1444/38 NEMOVITÁ VĚC: Pozemky parc.č. 827/1, 827/5 a 827/6 Katastrální údaje: Kraj Středočeský, okres Mělník, obec Obříství, k.ú. Obříství Adresa

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6424-405/16 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemků parc. č. 4120/174, parc. č. 4120/198 a parc. č. 4120/201, v obci Bukovany, katastrální území Bukovany u Týnce nad Sázavou, zapsaných

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. st. 514/2 v k.ú. Zábřeh-Hulváky, obec Ostrava, okres Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. st. 514/2 v k.ú. Zábřeh-Hulváky, obec Ostrava, okres Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 127-4316/16 o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. st. 514/2 v k.ú. Zábřeh-Hulváky, obec Ostrava, okres Ostrava-město. Objednatel posudku: Dražebník Ostravská aukční síň s.r.o.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 125-4314/16 o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 112/2 v k.ú. Komorní Lhotka, obec Komorní Lhotka, okres Frýdek-Místek. Objednatel posudku: Dražebník Ostravská aukční síň

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016. o odhadu ceny obvyklé pozemku parc.č. 598/4, v k.ú. Korkyně, obci Korkyně, okrese Příbram (LV 81)

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2016. o odhadu ceny obvyklé pozemku parc.č. 598/4, v k.ú. Korkyně, obci Korkyně, okrese Příbram (LV 81) - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3044-356/2016 o odhadu ceny obvyklé pozemku parc.č. 598/4, v k.ú. Korkyně, obci Korkyně, okrese Příbram (LV 81) Objednatel posudku: Soudní exekutor JUDr. Jiří Trojanovský, LL.

Více

Znalecký posudek č. 649/2010

Znalecký posudek č. 649/2010 Znalecký posudek č. 649/2010 o ceně obvyklé pozemku parc.č. 644/3 - zahrada s příslušenstvím ( travní porost, oplocení, stromy ), k.ú Horní Kamenice, obec Česká Kamenice, okres Děčín. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 914/1 v k.ú. Vítkovice, obec Ostrava, okres Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 914/1 v k.ú. Vítkovice, obec Ostrava, okres Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 148-4337/16 o obvyklé ceně nemovitosti, a to pozemku parc.č. 914/1 v k.ú. Vítkovice, obec Ostrava, okres Ostrava-město. Objednatel posudku: Dražebník Ostravská aukční síň s.r.o. Poděbradova

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12. Ing. Radim Opletal Pavelčákova Olomouc. Č.j.: 057EX 2694/08

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12. Ing. Radim Opletal Pavelčákova Olomouc. Č.j.: 057EX 2694/08 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2331-68/12 o ceně nemovitosti pozemků parcela č. 1402/64 a 1405/86 ostatní plocha a p.č. 4265 a 4391 vinice, katastrální území Sudoměřice, obec Sudoměřice, okres Hodonín. Objednatel

Více

Znalecký posudek číslo /17

Znalecký posudek číslo /17 Znalecký posudek číslo 4754-54/17 O ceně nemovité věci: Pozemek zapsaný na LV č. 126 Heřmanice u Oder Katastrální území: Heřmanice u Oder Okres: Nový Jičín O B V Y K L Á C E N A Objednatel znaleckého posudku:

Více

Znalecký posudek číslo /15

Znalecký posudek číslo /15 Znalecký posudek číslo 4561-51/15 O ceně nemovitých věcí Pozemky zapsané na LV č. 723 Ždánice Katastrální území: Ždánice Okres: O B V Y K L Á C E N A Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ ÚŘAD OSTRAVA

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2012

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2012 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 567-94/2012 o odhadu ceny obvyklé pozemku p.č. 1550/12 orná půda v k.ú. a obci Frenštát pod Radhoštěm, okresu Nový Jičín (LV 6781) Objednatel posudku: Účel posudku: Soudní exekutor

Více

Znalecký posudek číslo /16

Znalecký posudek číslo /16 Znalecký posudek číslo 4658-48/16 O ceně nemovitých věcí: Pozemky zapsané na LV č. 15 Chotoviny Katastrální území: Jeníčkova Lhota Okres: Tábor O B V Y K L Á C E N A Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ

Více

č /2017 Posudek vyžádal: Exekutorský úřad Brno město, JUDr.Karel Urban, soudní exekutor, Minská 54, Brno, IČ ze dne 17.3.

č /2017 Posudek vyžádal: Exekutorský úřad Brno město, JUDr.Karel Urban, soudní exekutor, Minská 54, Brno, IČ ze dne 17.3. Z n a l e c k ý p o s u d e k č. 3859-79/2017 Ocenění nemovitosti ideální ¼ pozemkových parcel vedených ve zjednodušené evidenci parcely původ Přídělový plán p.č. 274/19, 274/36 a 426/5 v druhu pozemku

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1091-175/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1091-175/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1091-175/2013 o odhadu ceny obvyklé pozemku (spoluvlastnického podílu ve výši 1/2) p.č. 237/2 v k.ú. Karpentná, obci Třinec, okresu Frýdek-Místek (LV č. 863) Objednatel posudku:

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 196/2014

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 196/2014 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 196/2014 O obvyklé ceně nemovitosti - pozemku parc.č. 3864 v katastrálním území Lukavice v Čechách, obec Lukavice, okres Ústí nad Orlicí, zapsáno na LV č. 442.

Více

Znalecký posudek č. 659/2010. Exekutorský úřad Praha 9

Znalecký posudek č. 659/2010. Exekutorský úřad Praha 9 Znalecký posudek č. 659/2010 o ceně obvyklé pozemky parc. č. 4550/13 ( zahrada ), pozemek parc.č. 4550/16 ( ostatní plocha ), pozemek parc.č. 4550/18 ( ostatní plocha ) s příslušenstvím ( oplocení, travní

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 13/2016

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 13/2016 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 13/2016 O obvyklé ceně podílu 1/175 nemovitosti - pozemků parc.č. 152/1, 228/28, 488/2, 732/2, 738/11 v katastrálním území Ves Rudoltice, obec Slezské Rudoltice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2571-170/13 A. NÁLEZ

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2571-170/13 A. NÁLEZ ZNALECKÝ POSUDEK č. 2571-170/13 o ceně nemovitosti pozemků parcela č. 321/9 orná půda, katastrální území Chrudichromy, obec Chrudichromy, okres Blansko, parcela č. 191/7 orná půda, katastrální území Bačov,

Více

Dodatek č. 1 k ZNALECKÉMU POSUDKU č. 3489/2018

Dodatek č. 1 k ZNALECKÉMU POSUDKU č. 3489/2018 Dodatek č. 1 k ZNALECKÉMU POSUDKU č. 3489/2018 o ceně nemovitých věcí v katastrálním území Nové Hvězdlice, obec Nové Hvězdlice, okres Vyškov: pozemku parc. č. St. 84, parc. č. 2 a parc. č. 3294 Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4041/12. O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 354 pro katastrální území a obec Horoměřice, okres Praha-západ.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4041/12. O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 354 pro katastrální území a obec Horoměřice, okres Praha-západ. ZNALECKÝ POSUDEK č. 4041/12 O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 354 pro katastrální území a obec Horoměřice, okres Praha-západ. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Dagmar Kuželová soudní exekutor

Více

Znalecký posudek č /17

Znalecký posudek č /17 Znalecký posudek č. 6571-111/17 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/3 na pozemku parc. č. 471/4, v obci Vysočina, katastrální území Rváčov u Hlinska, zapsaném u Katastrálního

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13. o ceně nemovitosti pozemku parcela č PK, katastrální území Bořetice u Hustopečí, obec Bořetice, okres Břeclav.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13. o ceně nemovitosti pozemku parcela č PK, katastrální území Bořetice u Hustopečí, obec Bořetice, okres Břeclav. ZNALECKÝ POSUDEK č. 2452-51/13 o ceně nemovitosti pozemku parcela č. 1393 PK, katastrální území Bořetice u Hustopečí, obec Bořetice, okres Břeclav. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Olomouc,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1474/9

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1474/9 056 EX 9994/09-89 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1474/9 NEMOVITÁ VĚC: Pozemky parc.č. 418 a 436 Katastrální údaje: Kraj Středočeský, okres Mladá Boleslav, obec Chotětov, k.ú. Hřivno Adresa nemovité

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1993-579/2014

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1993-579/2014 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1993-579/2014 o odhadu ceny obvyklé pozemků parc.č. 323/19, parc.č. 323/20 a parc.č. 351/6 vše v k.ú. a obci Císařov, okresu Přerov (LV 328) Objednatel posudku: Soudní exekutor

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3725-321/2017 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci pozemku parc.č. 1195/17 a stavbě garáže bez čp/če na pozemcích parc.č. 1195/17, 1195/169 a 1195/185, katastrální území Prostřední

Více

Znalecký posudek č. 5724-106/15

Znalecký posudek č. 5724-106/15 Znalecký posudek č. 5724-106/15 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemků parc. č. 567, parc. č. 584/1, parc. č. 585/2 a parc. č. 607, v obci Choustník, katastrální území Předboř u Choustníku, zapsaných u

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 4690-526/2018 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci: nebytové jednotky garáže č., v bytovém domě č.p. 1809, na pozemku parc.č. St. 229/2, včetně spoluvlastnického podílu ve výši

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 18/06-60

ZNALECKÝ POSUDEK. soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory. pro účely exekučního řízení 024 EX 18/06-60 ZNALECKÝ POSUDEK č. 286-2716 / 09 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 1/6 na nemovitostech, a to pozemcích parc.č. 2717/1 a 2720 v k.ú. Horní Těrlicko, obec Těrlicko, okres Karviná. Objednatel

Více

Znalecký posudek číslo 192/20/2015

Znalecký posudek číslo 192/20/2015 Znalecký posudek číslo 192/20/2015 o ceně nemovité věci pozemek označený jako pozemková parcela č. 1086 v katastrálním území Pohřebačka, v obci Opatovice nad Labem. Objednatel : Exekutorský úřad Třebíč

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 98-3143/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 1/2 na pozemku parc.č. 596, v k.ú. Karlov pod Pradědem, obec Malá Morávka, okres Bruntál. Objednatel posudku: Exekutorský

Více

Znalecký posudek číslo /16

Znalecký posudek číslo /16 Znalecký posudek číslo 4632-22/16 O ceně nemovitých věcí: Pozemky zapsané na LV č. 1510 Černilov Katastrální území: Černilov Okres: Hradec Králové O B V Y K L Á C E N A Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ

Více

Odborný posudek. č. 1759/239/10

Odborný posudek. č. 1759/239/10 Ing. Junger Rudolf, Terezy Novákové 1304, Litomyšl 570 01 tel., fax: 461 612 788, 461 612 789 e-mail : Junger@lit.cz znalec v oboru ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí stavebnictví odvětví stavby

Více

Znalecký posudek číslo /14

Znalecký posudek číslo /14 Znalecký posudek číslo 4504-44/14 O ceně nemovité věci: Pozemek zapsaný na LV č. 7 Lipník nad Bečvou Katastrální území: Loučka Okres: Přerov O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2345-82/12. Č.j.: 169EX 4074/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2345-82/12. Č.j.: 169EX 4074/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2345-82/12 o ceně nemovitosti pozemků parcela č. 268/16, 268/17, 268/45, 268/47, 268/65, 268/66, 268/67, 268/68, 268/69, 268/70, 268/71, 268/72 zahrada a p.č. 268/51 ostatní plocha,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5290-275/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5290-275/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 5290-275/2011 Zemědělských pozemků p. č. 838, p. č. 843, p. č. 1548/156 a ostatní plochy - neplodné půdy p. č. 1506/59 zapsaných na LV 1608 pro obec Vranovice, katastrální území Vranovice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny nemovitosti č.vyhotovení : 1 č.j. 482/2015-N ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 1424-29/2015 o ceně pozemků parc.č. 209/1, 214/1, 217/1 vedených ve zjednodušené evidenci pozemkového katastru (PK) zapsaných na LV č. 651 pro k.ú.

Více