Zápis z 10. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 10. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne"

Transkript

1 Zápis z 10. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne Přítomni : Petro R., Kubeš J., Ing.Michaluk V., Lehnertová R., Vopalecký M., Ing.Titl l., Hosté : Omluveni : Dáňová M. Neomluveni : Ověřovatelé zápisu : Lehnertová R. a Kubeš J. Začátek zasedání : Konec zasedání : hodin hodin Program jednání byl zveřejněn dle bodů č.1 až 11 od ) Kontrola usnesení 2) Dotace pro jednotky SDH obcí na pořízení šestnácti nových dopravních automobilů 3) Vít M a Dáňová M - Žádost o prodej domu č.p.292, na st.p.č. 332 o výměře 357 m2, žádost o prodej p.p.č. 957/9 o výměře 177 m2 a 965/2 o výměře 248 m2 4) Karlovarský kraj - centrální nákup silové elektřiny 5) Krušnohorský spolek Abertamy - žádost o zapůjčření stanu a setů na Svatováclavské setkání dne 24. září ) SDH Merklín - žádost o zapůjčení stanu a setů na 20. srpna ) Oprava střechy ZŠ a MŠ Horní Blatná 8) Šmejkal Ondřej - žádost o koupi pozemkových parcel číslo 821/24 o výměře 1376 m2, 821/25 o výměře 1600 m2 a 821/26 o výměře 1436 m2 v k.ú. Horní Blatná 9) Zubač Jaroslav - nabídka oprav hromosvodů na budovách v majetku města Horní Blatná ( č.p.1, č.p. 271, č.p.118, č.p.292 a č.p.255) 10) Karlovarský kraj - Odbor krizového řízení - Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Karlovarského kraje pro nákup věcného vybavení jednotky SDH města Horní Blatná 11) Rekonstrukce ulice Bezručova Hlasování : Pro : Proti : 0 Zdržel se : 0 Určení ověřovatelů zápisu : - návrh - Lehnertová R. a Kubeš J. Ověřovateli zápisu jsou určeni : Lehnertová R. a Kubeš J.

2 1) Kontrola usnesení / 5 Cvitrova stezka - DT KK - trvá / 8 Revize elektro - přívěs - pan Mitterpach - splněno / 13 Příspěvek ČEZ ve výši ,- Kč / strom.álej - příspěvek doručen / 4 Archeolog.průzkum - hřbitovní zeď - zajištěn / 6 Označení stromů - trvá / 4 Kácení stromů SDH - trvá / 9 Vyhlídka Vavřinec - trvá / 2 Rozpočtové opatření č.2/ zpracováno / 3 Pan Heller - oprava hrobu - s částkou nesouhlasí / 4 Žádost o DT KK - KLM - odeslána / 6 Oprava komínů a chodba č.p.1 - trvá 2) Dotace pro jednotky SDH obcí na pořízení šestnácti nových dopravních automobilů HZS Karlovarského kraje - Účelová investiční dotace obcím v rámci programu "Dotace pro jednotky SDH obcí" - Uzavření smlouvy o společném postupu při centralizovaném zadávání pro zakázku "Pořízení 16 kusů nových dopravních automobilů pro jednotky požární ochrany". Rozprava z : Ministerstvo vnitra, generální ředitelství HZS ČR, vydalo zásady pro poskytování účelových investičních dotací obcím v rámci programu Dotace pro jednotky SDH obcí. V rámci této dotace, do které jsou zahrnuty i jednotky JPO V., uvolnilo MV pro Karlovarský kraj částku 5 mil. Kč, což je 50 % celkové dotace. Karlovarský kraj ze svého rozpočtu vyčlenil rovněž částku 5 mil. Kč, a preferuje nákup dopravních automobilů pro jednotky určené k ochraně obyvatel. Karlovarský kraj vybral celkem 11 jednotek v této předurčenosti, což je i jednotka SDH Horní Blatná a nabízí zakoupení těchto dopravních automobilů, odhaduje se, že jeden DA by měl být v hodnotě cca ,- Kč. Výběrové řízení by měl zajistit Karlovarský kraj. Usnesení z : ZM bere podanou informaci na vědomí, ukládá zaslat vyplněnou žádost ve stanoveném termínu. Rozprava z : Dne proběhlo jednání v sídle Karlovarského kraje ze účasti všech starostů kterých se týká výše uvedená dotace. Karlovarský kraj vyčlenil další finanční prostředky na nákup cekem 16 ks nových vozidel a další finanční prostředky pro potřeby dobrovolných hasičů. Dále bylo doporučeno projednat a odsouhlasit Karlovarský kraj jako zadavatele této zakázky Usnesení z : ZM města Horní Blatná schvaluje uzavření smlouvy o společném postupu při centralizovaném zadávání, dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona číslo 89/2012., občanský zákoník a dle ustanovení 3 odst.1 písm. b) číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) mezi městem Horní Blatná jako pověřujícím zadavatelem na straně jedné a Karlovarským krajem jako centrálním zadavatelem na straně druhé, jejímž předmětem je ustanovení centrálního zadavatele, který provede centralizované zadání zakázky na dodávky s názvem "Pořízení 16 ks nových dopravních automobilů pro jednotky požární ochrany", ve smyslu ZVZ, jakož i úprava postupu při centralizovaném zadávání zakázky a úprava vzájemných práv a povinností při zprostředkování dodání dodávek centrálním zadavatelem pověřujícímu zadavateli, to vše za podmínek, uvedených v návrhu smlouvy, který tvoří přílohu tohoto usnesení.

3 Rozprava z : Přílohou smlouvy o společném postupu při centralizovaném zadávání pro zakázku "Pořízení 16 kusů nových dopravních automobilů pro jednotky požární ochrany" měla být rovněž zadávací dokumentace. tato byla našemu úřadu doručena dne Dodavatel bude uzavírat s každou obcí smlouvu samostatně, aby práva k užívání vozidla, která jsou předmětem smlouvy, převedl rovnou na obce a města. Karlovarský kraj financuje u 11-ti obcí 50 % a zbývajících 50 % MV ČR, zbývajících 5 dopravních automobilů finacuje KK ze 100 %. Vše je podmíněno poskytnutím dotace ze strany MV ČR. Usnesení z : ZM Horní Blatná schvaluje předložené "Podmínky a požadavky na zpracování nabídky" na "Pořízení šestnácti nových dopravních automobilů do vybavení jednotek SDH obcí". Rozprava z : Členům ZM zaslána Veřejnoprávní smlouva mezi městem Horní Blatná a Karlovarským krajem na získání DT (50 %, dalších 50 % hradí MV ČR) na pořízení dopravního automobilu pro jednotku SDH města Horní Blatná. Členům ZM rovněž zasláno znění plné moci pro Agenturu projektového a dotačního managementu Karlovarského kraje p.o., která bude město Horní Blatná zastupovat při projektu "Dotace pro jednotky SDH obcí" a v souvislosti s organizací výběrového řízení na "Pořízení 16-ti kusů dopravních automobilů do vybavení jednotek SDH obcí" s platností od do Usnesení z : ZM Horní Blatná schvaluje znění "Plné moci" v rámci akce "Dotace pro jednotky SDH obcí" pro pro Agenturu projektového a dotačního managementu Karlovarského kraje p.o. dle předloženého návrhu. Pověřuje starostu města k podpisu plné moci dle návrhu Schvaluje uzavření VPS o poskytnutí dotace poskytnuté Karlovarským krajem v rámci akce "Pořízení 16-ti kusů dopravních automobilů do vybavení jednotek SDH obcí", úprav a postup vzájemných práv, povinností a podmínek dle návrhu dodané VPS 3) Vít M a Dáňová M - Žádost o prodej domu č.p.292, na st.p.č. 332 o výměře 357 m2, žádost o prodej p.p.č. 957/9 o výměře 177 m2 a 965/2 o výměře 248 m2 Rozprava z : Žadatelé mají dům v pronájmu od července Nemovitost získalo město Horní Blatná na základě soudního sporu s LČR s.p. jako historický majetek dle přídělové listiny U III 49/49 v roce Odhadní cena z roku 2010 činila částku 1, ,- Kč. ZM se využitím domu č.p.292 zaobíralo na svém jednání ve dnech : , č.j.10, kdy pan Dáňa T. navrhoval prodej, pan Hajňuk M. navrhoval s prodejem posečkat. ZM uložilo zveřejnit "Záměr města s prodejem" , č.j.15, kdy pan Dáňa T. navrhoval objekt ponechat bez využití, pan Hajňuk M.

4 navrhnul nemovitost do vyřešení využití budovy Radnice neprodávat. ZM vzalo pouze na vědomí , č.j.7, "Záměr města s prodejem" nikým nepřipomínkován, ZM projednávalo žádost k prodeji od Ing.Kosaře z Prahy, pan Dáňa T. navrhl pronajmout nemovitost nájenmíkům č.p.1 a posečkat do vypracování studie "Multifunkční centrum". Tento návrh nebyl přijat, ZM nepřijalo žádné usnesení , č.j.2, doporučení finančního výboru k zajištění prodejní ceny v souladu s příslušnými právními předpisy, odhadní cena ve výši 1, ,- Kč (rok 2010), ZM přijalo usnesení a určilo prodejní cenu ve výši 1, ,- Kč , č.j.2, ZM projednávalo žádost Ing.Kosaře ke snížení prodejní ceny na částku ,- Kč. ZM přijatým usnesením potvrdilo prodejní cenu ve výši 1, ,- Kč ze dne , č.j , č.j.12, projednalo ZM žádost o pronájem M.Víta a M Dáňové. ZM odsouhlasilo pronájem domu č.p.292. Nájemní cena byla vypočtena ve výši 3.785,- Kč měsíčně, nájem je placen v předepsaném termínu, na nemovitosti neváznou, ze strany nájemníků, k dnešnímu dni žádné dluhy. Nemovitost č.p.292 v ulici Majakovského sousedí přímo s p.p.č. 957/9 o výměře 177 m2,která je nájemníky využívána. P.p.č. 957/5 je v majetku LČR s.p. Při prodeji nemovitého majetku v roce 2007 přijalo ZM dne č.j.1, usnesení : 1. Úhrada kupní ceny - 50 % při podpisu smlouvy, zbylá částka v pěti splátkách (příklad - 50 % 2014, 10 % 2015, 10 % 2016, 10 % 2017, 10 % 2018 a 10 % 2019). 2. Zahrada - tato nebyla součástí prodeje, byla určena kupujícímu k pronájmu (1,- Kč za 1 m2 ročně) s podmínkou, že do jednoho roku od zaplacení celkové ceny, bude i tato odkoupena. 3. Náklady - kupující uhradil veškeré náklady s prodejem spojené. Je na zváženou, zda by město mělo uhradit tvorbu obou smluv, tedy Smlouvy o smlouvě budoucí kupní, jejíž přílohou by byla i Smlouva kupní. 4. Dále bylo určeno předkupní právo města po dobu 10-ti let. Pravidla prodeje nemovitého majetku města Horní Blatná ze dne , č.j. 4 : odst.3 - Pozemky přímo sousedící se stavební parcelou budou přednostně nabídnuty majiteli této stavební parcely - v tomto případě jednoznačné odst.5 - Domy a jiné stavby budou prodávány nejméně za cenu určenou nezávislým odhadcem. V případě více zájemců o jednu nemovitost, bude tato prodána vyšší nabídce a to tzv. "obálkovou metodou". - odhad na č.p.292 je z roku 2010, ZM by asi mělo přistoupit k upřednostnění současných nájemníků - žadatelů odst.7 - ZM si vyhrazuje právo navýšit cenu nemovitosti a to zejména kvůli předchozím investicím do dotčené nemovitosti, nebo vzhledem k atraktivitě umístění. - Město nemělo žádné investice do dotčené nemovitosti, s ohledem na umístění v sousedství komunikace II/221 se pravděpodobně ani nejedná o atraktivním místě. odst.8 - Veškeré náklady na prodej z iniciativy zájemce (GP, převod KN) platí kupující. - dle nového občanského zákoníku nemá město zpracované smlouvy. Pokud ji město nechá vypracovat, může tato následně sloužit jako vzor pro další případné prodeje, tudíž by byl žadatel znevýhodněn - uhradil by tvorbu smluv které by následně sloužily jako vzor. Usnesení z : ZM ukládá zveřejnit Záměr města s prodejem na 15 dní. Ukládá dále zjistit nutnost znaleckého posudku Rozprava z : Dle vyjádření právníka není odhad podmínkou prodeje, upozorňuje však na riziko, kdy by prodej mohl být v budoucnu napaden jako "prodej pod cenou", což je trestný čin. Z tohoto důvodu doporučuje provést aktualizaci. Kontaktován odhadce který pro naše město odhady zajišťuje, z důvodu nemoci bude odhad proveden do konce měsíce září 2014.

5 Záměr města číslo 17/2014 s prodejem nemovitosti č.p. 292 na st.p.č. 332 o výměře 357 m2 byl zveřejněn od do , záměr města nebyl nikým připomínkován. Pan Hajňuk a pan Dáňa připomínkují cenu 1, ,- Kč jako tržně nadhodno cenou. Žadatelé rovněž považují cenu 1, ,- Kč za tržně nadhodnocenou. Pan Kubeš, v souladu s odst.5 - "Domy a jiné stavby budou prodávány nejméně za cenu určenou nezávislým odhadcem". Pan Vít zdůrazňuje stav nemovitosti a její nutné opravy. Usnesení z : ZM ukládá provést aktualizaci "znaleckého posudku". Rozprava z : Nově vypracovaný znalecký posudek na č.p. 292 byl našemu úřadu doručen dne S ohledem na změnu vyhlášky, která se k měnila nebyl dodržen termín "konec září 2014". Za vypracování znaleckého posudku je městu účtována částka ve výši 6.000,- Kč Nově určná odhadní cena : - nemovitost č.p ,58,- Kč - st.parcela číslo 332 o výměře 357 m ,39,- Kč Celkem odhadnutá cena : ,97,- Kč Členům ZM zaslána pravidla prodeje nemovitého majetku města schválené v ZM dne , č.j.4 ZM bere podanou informaci na vědomí Usnesení z : ZM ukládá zveřejnit záměr města s prodejem domu č.p.292 na st.p.č. 332, p.p.č. 957/9 a 965/2 po dobu 15 - ti dnů 4) Karlovarský kraj - centrální nákup silové elektřiny Město Horní Blatná je již několik let součástí projektu Karlovarského kraje - centrální nákup silové elektřiny. I pro období je městu Horní Blatná umožněna účast na této aukci. O zájmu aukce se účastnit již byl Karlovarskému kraji oznámen náš zájem. ZM bere na vědomí 5) Krušnohorský spolek Abertamy - žádost o zapůjčření stanu a setů na Svatováclavské setkání dne 24. září 2016 Město Horní Blatná s tímto spolkem spolupracuje již od roku 2011 ZM se zapůjčení stanů a lavic souhlasí, ukládá postavením pověřit SDH Horní Blatná, ukládá v předávacím protokolu zajistit úhradu případně vzniklé škody

6 6) SDH Merklín - žádost o zapůjčení stanu a setů na 20. srpna 2016 SDH obce Merklín slaví své výročí 130 let od založení ZM se zapůjčení stanů a lavic souhlasí, ukládá postavením pověřit SDH Horní Blatná, ukládá v předávacím protokolu zajistit úhradu případně vzniklé škody 7) Oprava střechy ZŠ a MŠ Horní Blatná. Rozprava z č.j. 5: - Karlovarský kraj - Program obnovy venkova Při opravách pláště budovy ZŠ zjištěno poškození střechy na budově. POV Karlovarského kraje v DT číslo 1 umožňuje získat finanční příspěvek do 50-ti % nákladů. Po provedeném místním šetření je evidentní, že do krytiny místy zatéká, krov na několika místech již vykazuje degradaci. Společnost 3 x N nabízí případné slevy za přesun hmot, nebylo by účtováno lešení, nebyla by účtována doprava a režijní náklady. Střešní krytina je místy silně prorezlá, lokální opravy jsou pouhým prodloužením životnosti střechy. Rozpočet bez sjednaných slev je ve výši 2, ,- Kč Pan Kubeš navrhuje opravit nejnutnější část z lešení, a lokální opravy Ing.Michaluk se k návrhu přiklání Usnesení z : ZM souhlasí s podáním žádosti na DT v rámci POV na opravu střechy ZŠ a MŠ Horní Blatná v maximální výši ,- Kč, kde dotace je maximálně 50 % Rozprava z : Náš úřad obdržel k podpisu smlouvu o poskytnutí dotace ve výši ,- Kč na opravu střechy ZŠ a MŠ Horní Blatná. Za tímto účelem přizván na jednání ZM Ing. Chyška, který objasnil členům ZM současný stav střechy, členům ZM předložena fotodokumentace. Ing.Chyška zajišťuje "poptávkové řízení" na výběr dodavatele. Usnesení z : ZM ukládá zoorganizovat "vyhodnocení nabídek" na výběr akce "Oprava střechy ZŠ a MŠ Horní Blatná" na den , ZM schvaluje komisi ve složení : 1. Ing.Chyška Jan 2. Ing.Michaluk Vladimír 3. Vopalecký Miroslav Náhradník - Lehnertová Radka Rozprava z : Dne proběhlo vyhodnocení nabídek na akci "Oprava střechy ZŠ a MŠ Horní Blatná". Ing.Chyška, na základě plné moci, oslovil 3 firmy : 1. Marneo s.r.o. 2. Karel Saliger 3. 3 x N spol. s.r.o. Nabídka doručena všemi oslovenými firmami : 1. 3 x N spol. s.r.o.1, ,- Kč 2. Karel Saliger 1, ,- Kč 3. Marneo s.r.o. 1, ,- Kč

7 Komise pro vyhodnocení nabídek doporučuje ZM schválit uvedené pořadí účastníků výběrového řízení, a jako dodavatele akce "Oprava střechy ZŠ a MŠ Horní Blatná" doporučuje schválit společnost 3 x N spol. s.r.o. Usnesení č.1 z : ZM, na základě doporučení komise výběrového řízení ve složení Ing.Chyška, Ing.Michaluk a pan Vopalecký, schvaluje pořadí účastníků výběrového řízení uvedené v rozpravě. Usnesení č.2 z : ZM, na základě doporučení komise výběrového řízení ve složení Ing.Chyška, Ing.Michaluk a pan Vopalecký, schvaluje jako dodavatele akce "Oprava střechy ZŠ a MŠ Horní Blatná" společnost 3 x N spol. s.r.o., kdy cena díla je ve výši 1, ,- Kč Usnesení č.3 z : ZM ukládá předložit k projednání SOD Rozprava z : SOD dodána termín ukončení díla cena celkem 1, ,- Kč s DPH - platební podmínky ,- Kč v roce ,- Kč do záruční lhůta 24 měsíců Usnesení z : ZM schvaluje znění SOD, schvaluje termín ukončení díla i platební podmínky za dílo. 8) Šmejkal Ondřej - žádost o koupi pozemkových parcel číslo 821/24 o výměře 1376 m2, 821/25 o výměře 1600 m2 a 821/26 o výměře 1436 m2 v k.ú. Horní Blatná Celková výměra požadovaných pozemků je 4412 m2. V červenci 2016 byla zahájena výstavba komunikace a zasíťování p.p.č. 821/22 a 821/21. Celá akce je v částce cca 2, ,- Kč. ZM ukládá zveřejnit záměr města na dobu 15-ti dnů 9) Zubač Jaroslav - nabídka oprav hromosvodů na budovách v majetku města Horní Blatná ( č.p.1, č.p. 271, č.p.118, č.p.292 a č.p.255) V měsíci květnu 2016 byla provedena revize hromosvodů na objektech města Horní Blatná se zjištěním :

8 - č.p není opatřeno hromosvodem - nabídka ,- Kč - č.p není schopno provozu - nabídka ,- Kč - č.p schopné, drobné závady - nabídka 8.900,- Kč - č.p schopné, drobné závady - nabídka 4.450,- Kč - č.p. 1 - schopné, drobné závady - nabídka 5.800,- Kč ZM ukládá pověřit pana Zubače opravou hromosvodů na č.p. 255, 292 a ) Karlovarský kraj - Odbor krizového řízení - Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Karlovarského kraje pro nákup věcného vybavení jednotky SDH města Horní Blatná Členům ZM zaslána Veřejnoprávní smlouva mezi městem Horní Blatná a Karlovarským krajem na neinvestiční dotaci pro věcné vybavení jednotky SDH města ve výši ,- Kč. Podíl města je 20 % z rozpočtu pro SDH Horní Blatná Schvaluje uzavření VPS o poskytnutí dotace poskytnuté Karlovarským krajem na pořízení věcného vybavení jednotky SDH města dle návrhu dodané VPS Pověřuje starostu města k podpisu této VPS 11) Rekonstrukce ulice Bezručova Předpokládaný termín zahájení akce byl 18.červenec Tento termín je odložen, po vytýčení vedení CETIN (O2) a ČEZ bylo zjištěno, že kabelové vedení je v trase plánovaných obrubníků. Z tohoto důvodu bude pravděpodobně nutné zajistit přeložku a ochranu stávajícího vedení. Městu Horní Blatná dodán rozpis víceprací : VCP1: - ruční výkop sond pro zjištění trasy kabelového vedení ve výši 5.000,- Kč (bez DPH) VCP2: - vícepráce č.2 ve výši ,- Kč bez DPH ( ,- Kč s DPH). Obava zhotovitele s případnou přeložkou popřípadě instalací chrániček kabelového vedení NN (ČEZ) a O2 (Cetin). Obavy nepotvrzeny, dne místní šetření a obhlídka uložení kabelů dle vykopaných "sond" (vícepráce č.1)

9 VCP3: Usnesení č.1 : - Ulice Lesní - odvodnění, návoz materiálů pro úpravu povrchu, rozhrnutí a zarovnání, přehutnění vibračním válcem v předpokládané ceně ,- Kč bez DPH ZM Horní Blatné bere podané informace na vědomí. ZM Horní Blatná schvaluje : - vícepráce č.1 ve výši 5.000,- Kč bez DPH (6.050,- Kč s DPH) - vícepráce č.3 ve výši ,- Kč bez DPH ( ,- kč s DPH) Usnesení č.2 : ZM ukládá zajistit cenovou nabídku na opravu ulice Lesní spočívající v "prostřiku a zadrcení". Usnesení č.3 : ZM schvaluje objízdné trasy po dobu oprav ul.bezručova po vnitřních komunikacích pouze do tonáže 8 t Další ZM bude dne

Zápis z 12. ( mimořádného ) zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis z 12. ( mimořádného ) zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Zápis z 12. ( mimořádného ) zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 31.08.2016 Přítomni : Petro R., Vopalecký M., Lehnertová R., Ing.Michaluk V., Kubeš J., Ing.Titl L. Hosté : Omluveni : Dáňová

Více

Zápis z 11. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Zápis z 11. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 22.08.2016 Přítomni : Petro R., Vopalecký M., Ing.Michaluk, Lehnertová R., Dáňová M., Kubeš J., Ing.Titl L., Hosté : Dáňová V., Omluveni

Více

Zápis z 8. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 30.05.2016 Přítomni : Petro R., Ing.Michaluk V., Vopalecký M., Kubeš J., Dáňová M., Ing.Titl L., Lehnertová R. Hosté : Dáňová V., Mgr.Chvapilová

Více

Zápis z 3. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Zápis z 3. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 27.02.2017 Přítomni : Petro R., Vopalecký M., Kubeš J., Lehnertová R. Hosté : Dáňová V., Omluveni : Neomluveni : Ověřovatelé zápisu : Lehnertová

Více

Zápis z 2. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Zápis z 2. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 30.01.2017 Přítomni : Petro R., Vopalecký M., Kubeš J., Lehnertová R. Hosté : Dáňová V., Gruber P., Omluveni : Neomluveni : Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis z 5. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Přítomni : Hosté : Omluveni : Neomluveni : Zápis z 5. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 04.04.2016 Petro R., Lehnertová R., Vopalecký M., Ing.Michaluk V., Ing.Titl L., Dáňová M., Kubeš

Více

Zápis z 6. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Zápis z 6. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 18.03.2013 Přítomni : Petro R., Vopalecký M., Dáňová Z., Hajňuk M., Dáňa M., Hosté : Vlach P., Dáňová Vl., Krausová E., Michálek P. Omluveni

Více

Zápis ze 6. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Zápis ze 6. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 11.05.2015 Přítomni : Petro R., Hosté : Dáňová V., Kubeš J., Lehnertová R., Ing.Michaluk V., Ing.Titl L., Dáňová M. Omluveni : Vopalecký

Více

Zápis z 22. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Zápis z 22. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 10.12.2012 Přítomni : Petro R., Dáňová Z., Vopalecký M., Hajňuk M., Hosté : Dáňová V., Krausová E., Michálek P. Omluveni : Dáňa Miloš, Tyrmerová

Více

Zápis z 2. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Přítomni : Hosté : Omluveni : Neomluveni : Zápis z 2. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 27.01.2014 Petro R., Dáňová Z., Vopalecký M., Hajňuk M., Kubeš J., Dáňa M., MUDr. Maslanka 18:18

Více

Zápis z 10. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Zápis z 10. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 26.05.2014 Přítomni : Petro R., Vopalecký M., Kubeš J., Dáňová Z., MUDr.Maslanka T., Hajňuk M, Dáňa M. Hosté : Krausová E., Dáňová Vl., Michálek

Více

Město Broumov určeno Radě města č.: 4

Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Majetkové záležitosti k jednání dne: 22.12.2010 předkladatel SMM Ing. Marie Mikulenková projednáno MK dne: 6.12.2010 předloženo RM dne: 17.12.2010 Komentář: 1) Žádost

Více

Postup při prodeji bytových domů

Postup při prodeji bytových domů Pravidla postupu při prodeji bytových domů ve vlastnictví obce Doupovské Hradiště ve znění schváleném na 6. zasedání Zastupitelstva obce Doupovské Hradiště konaném dne 17. srpna 2016 usnesením číslo: 56/6/2016

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 643/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 38. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis z 12. zasedání "Zastupitelstva města. Horní Blatná" ze dne

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva města. Horní Blatná ze dne Přítomni : Hosté : Zápis z 12. zasedání "Zastupitelstva města Omluveni : Dáňa M. Neomluveni : Horní Blatná" ze dne 23.06.2014 Petro R., Kubeš Jan, Vopalecký M., Dáňová Z., Hajňuk M., MUDr.Maślanka v 18:13

Více

33.1/2/2018 informaci o nezveřejnění záměru prodeje části pozemku p.č. 2299/2 zahrada o výměře cca 320 m 2 v k.ú. Kamenický Šenov

33.1/2/2018 informaci o nezveřejnění záměru prodeje části pozemku p.č. 2299/2 zahrada o výměře cca 320 m 2 v k.ú. Kamenický Šenov MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV Osvobození 470, 471 14 Kamenický Šenov, tel.: 487 712 012, fax: 487 712 000 Usnesení ze zasedání č. 33 Zastupitelstva města Kamenický Šenov 10. září 2018 ve vzdělávacím centru ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 17.12.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek,

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis z 2. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Zápis z 2. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 21.01.2013 Přítomni : Petro R., Vopalecký M., Tyrmerová J., Hajňuk M., Dáňová Z., Hosté : Dáňová V., Pova R., Krausová E., Michálek P., Ing.Kupilík

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. září 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 254/2016 1. vzala na vědomí zahájení přípravy návrhu nových zásad pro pronájem bytů, pronájem nebytových

Více

Zápis ze 16. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis ze 16. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Zápis ze 16. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 23.09.2013 Přítomni : Petro R., Dáňová Z., Hajňuk M., Kubeš J., Dáňa M. Hosté : Dáňová V., Krausová E. Omluveni : Vopalecký M., MUDr. Maslanka

Více

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 1 č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 31.5.2012 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 31.5.2012 20:17

Více

Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. M. Pechočiaková, p. R. Kajzar Omluven : p. O. Veselý Ověřovatel zápisu : p. L. Chalupný

Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. M. Pechočiaková, p. R. Kajzar Omluven : p. O. Veselý Ověřovatel zápisu : p. L. Chalupný ZÁPIS Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 18.3.2019 Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. M. Pechočiaková, p. R. Kajzar Omluven : p. O. Veselý Ověřovatel zápisu : p. L. Chalupný Hosté : XXX Zahájení

Více

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 20.03.2019 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy 1. Zahájení Starostka města paní J. R. přivítala přítomné členy zastupitelstva

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 3 / 2019 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 3 / 2019 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 3 / 2019 ze dne 20. 03. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 20. 03. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 27.3.2019, od 20:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Obec Doupovské Hradiště Obecní úřad Doupovské Hradiště-Lučiny č.p. 1, Doupovské Hradiště

Obec Doupovské Hradiště Obecní úřad Doupovské Hradiště-Lučiny č.p. 1, Doupovské Hradiště Obec Doupovské Hradiště Obecní úřad Doupovské Hradiště-Lučiny č.p. 1, 362 72 Doupovské Hradiště USNESENÍ Z 6. řádného zasedání zastupitelstva obce Doupovské Hradiště, konaného v řádném termínu ve středu

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.9.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

Obecní úřad Veliká Ves

Obecní úřad Veliká Ves Obecní úřad Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 5/2011 Datum konání: 9. 11. 2011 od 18.30 hodin Přítomni: p.krčil, p.čuchal, p.hanykýř, p.pokorná, p.kučerová Omluveni: p.vorlová a

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/154/18/KY Výpis z Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/287/15/KY Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 16.10.2013

Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 16.10.2013 Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 16.10.2013 Program: 1. Volba předsedajícího 2. Schválení programu 3. Volba ověřovatelů zápisu 4. Kontrola úkolů z minulého zasedání 5. Prodej pozemku

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (Roman Svoboda omluven), 6 občanů, 2 hosté.

Více

Zápis z 18. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Přítomni : Hosté : Omluveni : Neomluveni : Zápis z 18. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 01.12.2014 Petro R., Vopalecký M., Ing.Michaluk V., Dáňová M., Kubeš J., Ing.Titl L., Lehnertová

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. července 2015 v 17.00 hod.

Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. července 2015 v 17.00 hod. Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. července 2015 v 17.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, David Josef, Mašová Marie, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 20. 9. 2018 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, J. Kománek, V. Mertová, T. Salvet, R. Turek,, Z. Pecháček, P. Baron, Omluveni: K. Ondrašík

Více

Usnesení č. 20/2/2017: ZML zvolilo: Ověřovatele zápisu a komisi pro přípravu návrhu usnesení ve složení: Mgr. Radim Vykoukal

Usnesení č. 20/2/2017: ZML zvolilo: Ověřovatele zápisu a komisi pro přípravu návrhu usnesení ve složení: Mgr. Radim Vykoukal USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva městyse Lomnice (dále ZML), konaného ve středu dne 18. října 2017 v 18.00 hodin v obřadní síni radnice, nám. Palackého 32: Usnesení č. 20/1/2017: ZML schválilo: Program

Více

U S N E S E N Í. 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne. 9. 1. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Jaromír

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 14. 6. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě.

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 11. 4. 2017 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení účetní závěrky obce za rok 2016 3. Schválení

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 9. 9. 2016 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, Mgr. Vladimíra Kábová, Zdeňka

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 8 Přítomni: Šidlová, Štecher, Šebela, Arafa, Maryška, Plaček,

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na středu dne 7. 9. 2016 v 17 hodin v zasedací

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00637/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016 konaného

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 8. 6. 2016 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák od 17:30 hod, Marie Dvořanová,

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 11. 4. 2018 v zasedací místnosti OÚ Chyšky zasedání č. 2/2018 Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Usnesení. z 18. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 18. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 18. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 25.01.2012 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 515/12 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Miroslava

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 10. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 10. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 10. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne 11.10.2007 Usnesení č. 240 /07-271 /07 240/07 Volba návrhové komise 241/07 Schválení programu 242/07 Kontrola usnesení ZM 243/07

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 11.12.2017 Přítomni: Omluven: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Bednarčík Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče,

Více

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zabrušany roku 2016, konaného dne 12. prosince 2016 v budově Obecního úřadu Zabrušany.

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zabrušany roku 2016, konaného dne 12. prosince 2016 v budově Obecního úřadu Zabrušany. Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zabrušany roku 2016, konaného dne 12. prosince 2016 v budově Obecního úřadu Zabrušany. Usnesení č. 1/4/16 k bodu 2 Zastupitelstvo obce Zabrušany schvaluje ověřovateli

Více

Obec Havlovice. Zápis č. 15/2015 z jednání Rady obce Havlovice konané ve čtvrtek 19. listopadu 2015.

Obec Havlovice. Zápis č. 15/2015 z jednání Rady obce Havlovice konané ve čtvrtek 19. listopadu 2015. Obec Havlovice Zápis č. 15/2015 z jednání Rady obce Havlovice konané ve čtvrtek 19. listopadu 2015. Přítomni: Ing. Pavel Dvořáček, Martin Kult, Petr Smékal, Martin Spielberger, Martin Dvořáček Zápisem

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, MUDr. Blažek,MUDr. Forstová JUDr. Marková - právnička

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Usnesení z 5. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Horní Blatná ze dne Usnesení z 5. zasedání "Zastupitelstva města Horní Blatná" ze dne 11.05.2011 Přítomni : Hosté : Omluveni : Neomluveni : Petro, Dáňa T., Tyrmerová, Hajňuk, Dáňa M., Dáňová, Vopalecký Tlustý V., Ověřovatelé

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 31. SRPNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 120. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Kaššák, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, Hosté: 0 RM schvaluje

Více

Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014

Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 4553 /2017 Číslo spisu jednání: Místo zasedání: 4549/2017/OVV kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

64. VÝPIS Z USNESENÍ

64. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 64. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 07.10.2008 901/2008-64. RM V a) bere na vě d o m í Zápis ze škodní komise ze dne 03.09.2008, b) s c h

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis. z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne

Zápis. z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Zápis z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 21.9. 2018 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Petr Velich, Milan Hlavatý

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 1. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 12.11. 2018 v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne 22. 2. 2017 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 22. 2. 2017 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodi

Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodi Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu:

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu: SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 20.4.2016 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy k bytu ul. Xxxxxxx 3. Žádost o

Více

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 01. 2019 od 16:30 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka Program jednání: 1. Žádost o navýšení

Více

Mgr. Vlastimil Kubíček. Ing. Miroslav Bouška

Mgr. Vlastimil Kubíček. Ing. Miroslav Bouška Město Králíky Přítomni členové rady města: Z části jednání omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 10 rady města konané 07.03.2012 Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Mgr. Vlastimil Kubíček, Ing. Ladislav

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 34. mimořádné jednání rady městské části, konané dne 7. 11. 2016 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 18. září 2019

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 18. září 2019 Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 18. září 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 18.9. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.4.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Zástupci zřizovatele ve školské

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 28. 3. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Výpis usnesení ze zasedání Rady obce Obrnice č.4/2016, které se konalo dne od 9:00 hodin na OÚ Obrnice

Výpis usnesení ze zasedání Rady obce Obrnice č.4/2016, které se konalo dne od 9:00 hodin na OÚ Obrnice Výpis usnesení ze zasedání Rady obce Obrnice č.4/2016, které se konalo dne 13.4.2016 od 9:00 hodin na OÚ Obrnice Program jednání: 1) Program rady 2) Volba ověřovatelů zápisu 3) Kontrola usnesení 4) Přidělení

Více

Zápis z dvacátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 15.04.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr.

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014

z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014 z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014 1) Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a zvolilo: a) zvolit ověřovatele zápisu ve

Více

Z Á P I S Z 09. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 09. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 09. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 15. 05. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Vladislav Krušina - místostarosta Mgr. Libor

Více

U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne

U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 26. 3. 2014 Bod 1 programu Schválení programu jednání RM Program: 1. Schválení programu jednání RM 2. Námitka pana P. Baštýře k zápisu

Více

přítomni : A. Nováková, L. Kos, L. Böhmová, P. Blažek, J. Franěk, P. Chalupa, L. Seimlová, M. Král, J. Maxa omluven : - nepřítomen : -

přítomni : A. Nováková, L. Kos, L. Böhmová, P. Blažek, J. Franěk, P. Chalupa, L. Seimlová, M. Král, J. Maxa omluven : - nepřítomen : - S o u p i s p ř i j a t ý c h u s n e s e n í z 9. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 7.3.2012 (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-74/2017 Datum jednání: 02.08.2017 2) Program jednání (USN-R3-1647/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Vyvěšení záměru na budoucí prodej bytu

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.2.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.2.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.2.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. O. Veselý, p. R. Kajzar, p. M. Pechočiaková Omluven : XXX Ověřovatel zápisu : p. R.

Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. O. Veselý, p. R. Kajzar, p. M. Pechočiaková Omluven : XXX Ověřovatel zápisu : p. R. ZÁPIS ZE 17. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 6.5.2019 Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. O. Veselý, p. R. Kajzar, p. M. Pechočiaková Omluven : XXX Ověřovatel zápisu : p. R. Kajzar Hosté : XXX Zahájení

Více

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek (nepřítomen omluven),

Více

Zápis a usnesení 32. jednání zastupitelstva Obce Dalovice konaného dne od 18,00 hodin ve Společenském objektu Dalovice

Zápis a usnesení 32. jednání zastupitelstva Obce Dalovice konaného dne od 18,00 hodin ve Společenském objektu Dalovice Zápis a usnesení 32. jednání zastupitelstva Obce Dalovice konaného dne 28. 08. 2017 od 18,00 hodin ve Společenském objektu Dalovice Přítomni: Ing. Tomáš Buriánek, MUDr. Marek Kalenda, Jiří Karas, Ing.

Více