č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012"

Transkript

1 1 č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: :00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: :17 hodin Program: 1. Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu - starosta obce Ladislav Filipi navrhl zapisovatelem M. Cackovou, ověřovateli zápisu Petra Vondrovice a Veroniku Jílkovou - hlasování o návrhu : pro 5 2. Schválení programu zasedání zastupitelstva obce návrh přednesl L. Filipi s doplněním - hlasování o návrhu : pro 5 3. Úkoly z minulých zastupitelstev informoval L. Filipi: zápis č. 7/2010: 7.4 7/2010 Komise životního prostředí - postupně zjistit neudržované pozemky v katastru obce Korouhev, Lačnov a poslat upozornění vlastníkům (průběžně r. 2011) vyzvat obyvatele k odstranění nepojízdných aut úkol trvá zápis č. 3/2011: /2011 Realizovat akci Revitalizaci prostranství v centru obce Korouhve informace starosty o průběhu akce a podání žádosti na MAS úkol trvá zápis č. 3/2011: 1. 3/2011 Řešit další pronájem pozemků obce - výběr nájemce zahájit nejpozději (starosta obce) dále připravit nájemní smlouvy starosta, místostarosta Dostavila se členka zastupitelstva obce Marie Petrásová. Zápis č. 6/2011: 7.-6/2011 Předložit na dalším zasedání zastupitelstva obce informaci o stavu přípravy nových www stránek obce a úpravě obecního znaku akce zahájena, trvá, zajistit jinou panoramatickou fotografii obce. Obecní znak se vyrábí, bude předložen na příštím zastupitelstvu obce.

2 2 Zápis č.1/2012: /2012 Informovat dlužníky plateb za odpad o připravovaném prodeji pohledávek a zjistit podmínky prodeje pohledávek, převést dlužné položky do podrozvahy a dále vymáhat pohledávky dle platných předpisů - splněno Zápis č.2/2012: 3 2/2012 Vyvolat řízení k vysvětlení odstranění stromů mezi kulturním domem a obecním úřadem (Komise životního prostředí Milan Novotný) úkol trvá, bude řešeno na dalším zastupitelstvu Zápis č.3/2012: /2012 Pojištění výjezdové jednotky HZS Korouhev prostudovat pojistné podmínky viz zápis bod 17 Dostavil se člen zastupitelstva obce Roman Michl. 4. Žádost o umístění vodící tabule návrh: zastupitelstvo obce nesouhlasí s úhradou vodící tabule - ZO pověřuje starostu o jednání s SUSK PK 5. Žádost o pronájem části fotbalového hřiště návrh: neprojímat část fotbalového hřiště z důvodu sportovního využívání občany Korouhve 6. Navýšení ceny projektu školní dílny předložen rozpočet na akci Výstavba keramické dílny ZŠ Korouhev ve výši ,- Kč vč. DPH. Dotace bude činit ,- Kč vč. DPH. Návrh: zvýšit rozpočet obce o rozdíl ceny dle projektu a dotace a dle výsledku výběrového řízení. 7. Poskytnutí dotace v rámci POV z rozpočtu Pardubického kraje ve výši ,- na akci Oprava místních komunikací v obci č.smlouvy OŽPZ/12/41136 návrh smlouvu schválit 8. Návrh Smlouvy o bezúplatném převodu nemovitosti č. 26/12/HSYM-BP s Českou republikou Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových bezúplatný převod pozemku p.č. 500/10 ostatní plocha (ostatní komunikace)

3 3 9. Návrh žádosti o pořízení Územního plánu Korouhev: - návrh schválit v souladu s ustanovením 6, odst. 5, písm. a) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), pořízení Územního plánu Korouhev z vlastního podnětu podle 44, písm. a) stavebního zákona. - návrh schválit v souladu s ustanovením 6, odst. 6, písm. b) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), žádost o pořízení Územního plánu Korouhev určenou pro pořizovatele Městský úřad Polička, odbor územního plánování, rozvoje a životního prostředí (příslušný úřad územního plánování). - návrh pověřit starostu obce Mgr. Ladislava Filipi provedením výběrového řízení na zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Územní plán Korouhev podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. hlasování o návrzích : pro Žádost o prodloužení lhůty pro zahájení stavby rodinného domu na p.č. 104/1, 104/2 p. Jiřímu Bartošovi, Korouhev 290 návrh lhůtu prodloužit do s upozorněním, že po uplynutí tohoto termínu bude zahájeno řízení k navrácení těchto parcel obci Korouhev v souladu s platnou kupní smlouvou. 11. Projednání pojištění výjezdové jednotky HZS Korouhev navrženo zástupkyní pojišťovny paní Stanislavou Pavlišovou havarijní pojištění vozidla včetně příslušenství a nadstandardní výbavy ve výši ,- Kč, které bude vyplaceno při poškození, zničení, havárii či jiném živelném poškození vozidla bez ohledu na časovou hodnotu vozidla a příslušenství. Výbava je součástí vozidla a je pojištěna i přes to, že není položkově ve smlouvě rozepsána. Dále je navrženo dodatkové úrazové pojištění sedadel. Tato smlouva je navržena v ceně: 4.335,- Kč ročně. Dalším návrhem je pojištění členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů obce pro případ úrazu v hodnotě: 3.900,- Kč ročně. Návrh: uzavřít smlouvy za výše uvedených smluvních podmínek od Stanovení zpracovatele výběrového řízení na akci Rekonstrukce ZŠ a MŠ Korouhev. Návrh: Bc. Kateřina Kašparová, Polička za cenu ve výši Kč. Platba po ukončení výběrového řízení.

4 4 13. Žádost opatrovníka Ladislava Filipi o půjčku paní Věře Točfousové v hodnotě 2.874,- Kč. Návrh schválit žádost za podmínky měsíčních splátek ve výši 500,- Kč. ZO pověřuje místostarostu obce P. Vondrovice uzavřením smlouvy o půjčce. 14. Dětské hřiště vzhledem k nepřidělení dotace návrh podat žádost o dotaci v r Žádost o opravu sítě na fotbalovém hřišti zjistit cenu sítě do příštího zastupitelstva (starosta obce) 16. Informace o bezúplatných převodech pozemků 17. Žádost nájemců fary o umístění satelitu - starosta zjistí cenu paraboly a instalace do příštího zastupitelstva, prověří požadavek u všech nájemníků vč. platby za používání zařízení obci a nutnost servisního poplatku poskytovateli satelitního připojení 18. Informace o zřízení profilu zadavatele veřejných zakázek na internetu 19. Návrh členů výběrových komisí na akce: a) Vestavba keramické dílny ZŠ Korouhev návrh: Ladislav Filipi, Petr Vondrovic a Roman Michl. b) Spolu jsme začali, spolu pokračujeme návrh: Ladislav Filipi, Petr Vondrovic a Marie Cacková. c) Revitalizace prostranství v centru obce Korouhev návrh: Ladislav Filipi, Petr Vondrovic, Marie Cacková, Stanislava Bartošová, Kateřina Kašparová, Jaromír Kašpar. ZO pověřuje dále členy komise ad c) k rozhodnutí o výběrovém řízení. 20. Fotodokumentace všech akcí v Korouhvi a) Navrhuje se odměna 300,- Kč měsíčně pro zhotovitele fotodokumentace Zd. Sumu b) Starosta obce projedná s dalšími organizátory kontaktní osobu a jejich zájem o focení jejich akcí vč. zájmu uveřejnění fotografií na www stránkách obce. c) Zasílat Zd. Sumovi měsíční přehled akcí V. Jílková 21. ZO bere na vědomí nabídku firmy Optimalenergy energetická optimalizace. 22. Předběžný termín dalšího jednání zastupitelstva obce:

5 5 č. j 4/2012 Usnesení č. 1 ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev ze dne Zastupitelstvo obce schvaluje: 1. Zvýšit rozpočet obce na akci Výstavba keramické dílny ZŠ Korouhev o rozdíl ceny dle projektu a dotace a dle výsledku výběrového řízení. 2. Dotaci v rámci POV z rozpočtu Pardubického kraje ve výši ,- na akci Oprava místních komunikací v obci č. smlouvy OŽPZ/12/ Smlouvu o bezúplatném převodu nemovitosti č. 26/12/HSYM-BP s Českou republikou ÚpzsvM bezúplatný převod pozemku p.č. 500/10 ostatní plocha (ostatní komunikace) 4. Žádost o prodloužení lhůty pro zahájení stavby rodinného domu na p.č. 104/1, 104/2 p. Jiřímu Bartošovi, Korouhev 290 návrh lhůtu prodloužit do s upozorněním, že po uplynutí tohoto termínu bude zahájeno řízení k navrácení těchto parcel obci Korouhev v souladu s platnou kupní smlouvou. 5. Pojištění výjezdové jednotky HZS Korouhev dle návrhu zástupkyně Hasičské vzájemné pojišťovny paní Stanislavy Pavlišové a to havarijní pojištění vozidla včetně příslušenství a nadstandardní výbavy ve výši ,- Kč, které bude vyplaceno při poškození, zničení, havárii či jiném živelném poškození vozidla bez ohledu na časovou hodnotu vozidla a příslušenství. Výbava je součástí vozidla a je pojištěna i přes to, že není položkově ve smlouvě rozepsána. Dále je navrženo dodatkové úrazové pojištění sedadel. Tato smlouva je navržena v ceně: 4.335,- Kč ročně. Dále pojištění členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů obce pro případ úrazu v hodnotě: 3.900,- Kč ročně. ZO pověřuje starostu obce uzavřít smlouvy za výše uvedených smluvních podmínek od Stanovení zpracovatele výběrového řízení na akci Rekonstrukce ZŠ a MŠ Korouhev. Návrh: Bc. Kateřina Kašparová, Polička za cenu ve výši Kč. Platba po ukončení výběrového řízení. 7. Žádost opatrovníka Ladislava Filipi o půjčku paní Věře Točfousové v hodnotě 2.874,- Kč. ZO pověřuje místostarostu obce P. Vondrovice uzavřením smlouvy o půjčce. 8. Fotodokumentace všech akcí v Korouhvi a) Schválena odměna 300,- Kč měsíčně pro zhotovitele fotodokumentace Zd. Sumu uzavřít dohodou b) Starosta obce projedná s dalšími organizátory kontaktní osobu a jejich zájem o focení jejich akcí vč. Zájmu uveřejnění fotografií na www stránkách obce. c) Zasílat Zd. Sumovi měsíční přehled akcí V. Jílková 9. Členy výběrových komisí na akce: a) Vestavba keramické dílny ZŠ Korouhev návrh: Ladislav Filipi, Petr Vondrovic a Roman Michl. b) Spolu jsme začali, spolu pokračujeme návrh: Ladislav Filipi, Petr Vondrovic a Marie Cacková. c) Revitalizace prostranství v centru obce Korouhev návrh: Ladislav Filipi, Petr Vondrovic, Marie Cacková, Stanislava Bartošová, Kateřina Kašparová, Jaromír Kašpar. ZO pověřuje dále členy komise ad c) k rozhodnutí o výběrovém řízení. Zastupitelstvo obce bere na vědomí: 1. Nabídku firmy Optimalenergy energetická optimalizace.

6 6 Zastupitelstvo obce neschvaluje: 1. Úhradou vodící tabule na komunikaci v dolní části obce 2. Pronájem části fotbalového hřiště z důvodu sportovního využívání občany Korouhve 3. Realizaci Dětského hřiště vzhledem k nepřidělení dotace návrh podat žádost o dotaci v r Zastupitelstvo obce ukládá: /2012 Zjistit cenu sítě na fotbalové hřiště do příštího zastupitelstva - starosta obce /2012 Zjistit cenu paraboly a instalace na domě čp. 177 v Korouhvi do příštího zastupitelstva vč. prověření zájmu u všech nájemníků vč. platby za používání zařízení obci a nutnost servisního poplatku poskytovateli satelitního připojení starosta obce Zápis byl vyhotoven v Korouhvi dne Zápis zapsal: Marie Cacková. Zápis ověřil starosta: Ladislav Filipi. Zápis ověřil: Petr Vondrovic.. Veronika Jílková.

7 7 č.j. 4/2012 Usnesení č. 2 ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev ze dne Zastupitelstvo obce ; 1) Zastupitelstvo obce Korouhev schvaluje v souladu s ustanovením 6, odst. 5, písm. a) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), pořízení Územního plánu Korouhev z vlastního podnětu podle 44, písm. a) stavebního zákona. 2) Zastupitelstvo obce Korouhev schvaluje v souladu s ustanovením 6, odst. 6, písm. b) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), žádost o pořízení Územního plánu Korouhev určenou pro pořizovatele Městský úřad Polička, odbor územního plánování, rozvoje a životního prostředí (příslušný úřad územního plánování). 3) Zastupitelstvo obce Korouhev pověřuje starostu obce Mgr. Ladislava Filipi provedením výběrového řízení na zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Územní plán Korouhev podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Zápis byl vyhotoven v Korouhvi dne Zápis zapsal: Marie Cacková. Zápis ověřil starosta: Ladislav Filipi. Zápis ověřil: Petr Vondrovic.. Veronika Jílková.

č.j. 3/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 27. 4. 2012

č.j. 3/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 27. 4. 2012 1 č.j. 3/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 27. 4. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 27.4.2012 18:06 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 27.4.2012 20:00

Více

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 1 č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.9.2012 18:02 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 20.9.2012 19:50

Více

č.j. 2/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 23. 3. 2012

č.j. 2/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 23. 3. 2012 1 č.j. 2/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 23. 3. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 23.1.2012 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 23.1.2012 21:00

Více

č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 10.6.2011 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 10.6.2011 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 10.6.2011 20:00

Více

č.j. 8/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 6. 12. 2012

č.j. 8/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 6. 12. 2012 1 č.j. 8/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 6. 12. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 6.12.2012 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 6.12.2012 19:10

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 7/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.7.2013 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 29.7.2013 19:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 29.7.2013 20:20

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.4.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.4.2014 1 č.j. 3/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.4.2014 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 16.4.2014 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 16.4.2014 18:20

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.5.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.5.2013 1 č.j. 5/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.5.2013 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.5.2013 19:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 20.5.2013 20:10

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 6/2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 22. 5. 2017 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 22.5.2017 18:13 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 22.5.2017 19:55

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 13/2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 23.10. 2017 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 23.10. 2017 17:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání. 23.10. 2017

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 22.4.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 22.4.2015 1 č.j. 5/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 22.4.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 22.4.2015 19:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 22.4.2015 20:45

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 7/2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 30. 7. 2018 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.6.2018 18:09 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání. 20.6.2018 20:27

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.7.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.7.2014 1 č.j. 5/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.7.2014 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 16.7.2014 19:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 16.7.2014 20:15

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 27.5.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 27.5.2015 1 č.j. 6/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 27.5.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 27.5.2015 19:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 27.5.2015 20:30

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.12.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.12.2014 1 č.j. 9/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.12.2014 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.12.2014 18:08 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 12.12.2014

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 13.1.2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 13.1.2016 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 13.1.2016 19:50

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015 1 č.j. 7/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 25.6.2015 19:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 25.6.2015 20:45

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.3.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.3.2014 1 č.j. 2/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.3.2014 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 26.2.2014 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 26.2.2014 20:20

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1. 11. 2018 Přítomni dle prezenční listiny (viz příloha č. 1 zápisu) 9 nově zvolených zastupitelů obce Zahájení jednání: 1. 11. 2018 18:03

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 3/2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 21. 2. 2018 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 21.2.2018 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání. 21.2.2018 19:56

Více

5. Mikroregion Poličsko a) Závěrečný účet za r. 2018, zpráva o výsledku přezkoumání - ZO bere na vědomí

5. Mikroregion Poličsko a) Závěrečný účet za r. 2018, zpráva o výsledku přezkoumání - ZO bere na vědomí Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2019 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 26.6 2019 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 26.6.2019 20:15 hodin 1 č.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.11.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.11.2014 1 č.j. 8/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.11.2014 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.11.2014 17:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 2011.2014 19:40

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 11/2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 6. 9. 2017 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 6.9.2017 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 6.9.2017 19:45

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č. j. 7/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 4. 10. 2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 4.10.2016 19:07 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 4.10.2016

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1. 6. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1. 6. 2016 1 č.j. 5/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1. 6. 2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 1.6.2016 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 1.6.2016 19:45

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

č.j. 5/2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 29.7.2009

č.j. 5/2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 29.7.2009 1 č.j. 5/2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 29.7.2009 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu: - zapisovatel: Ing. Fajmonová Lenka - ověřovatelé

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008 1 Č.j. 4/2008 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008 Přítomni dle prezenční listiny 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu Návrh:zapisovatel L. Fajmonová ověřovatel Soukal Justin,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 10/2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 19. 11. 2018 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 19. 11. 2018 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání. 19. 11.

Více

3.Žádost o účast na jednání zastupitelstva obce paní Věra Dvořáková - stanovisko paní Dvořákové k prodeji p.č. 1926/5:: společná studna a vedení vody

3.Žádost o účast na jednání zastupitelstva obce paní Věra Dvořáková - stanovisko paní Dvořákové k prodeji p.č. 1926/5:: společná studna a vedení vody 1 č.j. 5/2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 17.9.2010 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu: zapisovatel: ing. Lenka Fajmonová - ověřovatelé

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 10/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 18.11.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 18.11.2015 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 18.11.2015

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č. j. 1/2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20. 12. 2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 24.1.2017 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 24.1.2017

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 10.9.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 10.9.2015 1 č.j. 8/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 10.9.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 10.9.2015 19:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 10.9.2015 20:05

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 6.11.2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 6.11.2008 1 Č.j. 6/2008 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 6.11.2008 Přítomni dle prezenční listiny 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu Návrh: zapisovatel L. Fajmonová ověřovatel Petr Hlouš,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu: - zapisovatel: Fr. Mach - ověřovatelé zápis: J. Soukal,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 21.10.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 21.10.2015 1 č.j. 9/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 21.10.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 21.10.2015 19:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 21.10.2015

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č. j. 9/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20. 12. 2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.12.2016 18:13 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 20.12.2016

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.12.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.12.2015 1 č.j. 11/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16.12.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 16.12.2015 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 16.12.2015

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 2/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 3. 2. 2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 3.2.2016 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 3.2.2016 19:50

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

č. j. 2/ ČOV a kanalizace Korouhev - diskutován výsledek informativní schůzky s obyvateli obce

č. j. 2/ ČOV a kanalizace Korouhev - diskutován výsledek informativní schůzky s obyvateli obce Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 8. 3. 2019 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 8. 3. 2019 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání. 8. 3. 2019 21:15 hodin 1

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 29 ze dne 9.9.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 29 ze dne 9.9.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 29 ze dne 9.9.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: P r o g r a m : 11 členů zastupitelstva obce 8 občanů 1) Zahájení, jmenování

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 8/2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26. 9. 2018 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 26.9.2018 18:08 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání. 26.9.2018 19:57

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č. j. 4/2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 19. 4. 2017 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 19.4.2017 18:07 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 19.4.2017

Více

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2015 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16. 3. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16. 3. 2016 1 č.j. 3/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 16. 3. 2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 16.3.2016 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 16.3.2016 20:10

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 23.6.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 23.6.2014 1 č.j. 4/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 23.6.2014 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 23.6.2014 17:04 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 23.6.2014 19:40

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017 ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017 Zasedání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu od 18:00 hod., ukončeno bylo v 18.25 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zasedání č. 25/2013 Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne 21.2.2013, od 18:00 hodin Zasedání

Více

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Kostelec č. 50/2018 konaného dne 20. prosince 2018 v 17.00 hod. v kanceláři starostky obce Přítomni: Mgr. Jan Strejček,

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Arafa, Štecher, Dušek, Plaček,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 11.3.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 11.3.2009 1 č.j. 2/2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 11.3.2009 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Volba zapisovatelky a ověřovatelů zápisu: - zapisovatelka: Lenka Fajmonová - ověřovatelé

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 11.2.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 11.2.2015 1 č.j. 2/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 11.2.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 11.2.2015 17:37 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 11.2.2015 20:45

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis. ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 1. 9. 2015 od 19.30 hodin v místním pohostinství.

Zápis. ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 1. 9. 2015 od 19.30 hodin v místním pohostinství. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 1. 9. 2015 od 19.30 hodin v místním pohostinství. Program: 1. Zpráva starosty 2. Rozpočtové opatření č. 2/2015 3. Zpráva o hospodaření

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne 25. 4. 2018 v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č. j. 8/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 9. 11. 2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 9.11.2016 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 9.11.2016

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

3. Informace o činnosti Finanční výbor informace o stavu podílových listů, informace o nákupu nádobí do Kulturního

3. Informace o činnosti Finanční výbor informace o stavu podílových listů, informace o nákupu nádobí do Kulturního Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 5.6.2019 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání:..5.6 2019 18:04 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 5.6.2019 20:25 hodin č. j. 4/2019

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 19.12.2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 19.12.2008 1 č.j.7/2008 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 19.12.2008 Přítomni dle prezenční listiny 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu Návrh: zapisovatel L. Fajmonová ověřovatel Roušarová

Více

Zápis. 5 členů zastupitelstva - viz presenční listina Omluveni: Ing. Žižlavský, Ing. Bačík, Bc. Vaďura, Vratislav Obšel

Zápis. 5 členů zastupitelstva - viz presenční listina Omluveni: Ing. Žižlavský, Ing. Bačík, Bc. Vaďura, Vratislav Obšel Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva obce Skrbeň, které se konalo 11. prosince 2017 v Domě služeb ------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast:

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 10. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 10. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 10. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne 11.10.2007 Usnesení č. 240 /07-271 /07 240/07 Volba návrhové komise 241/07 Schválení programu 242/07 Kontrola usnesení ZM 243/07

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Obec Vysokov ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: R. Fiedlerová, Z. Hovorková, H. Černá, J. Kosinka, P.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 6/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 7. 9. 2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 7.9.2016 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 7.9.2016 20:52

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS Č. 6 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 26.3.2018 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Město Hlinsko. Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018

Město Hlinsko. Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018 Město Hlinsko Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018 Zastupitelstvo města Hlinska usnesením Č.: ZM/1 bere na vědomí:. zprávu o činnosti Rady města Hlinska

Více

Zápis a usnesení z 50. jednání zastupitelstva obce Dalovice konané dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis a usnesení z 50. jednání zastupitelstva obce Dalovice konané dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis a usnesení z 50. jednání zastupitelstva obce Dalovice konané dne 03.06.2010 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Monika Brabcová, Ing. Vladimír Dejmek, Milan Holý, Ing. Lukáš

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis. ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově.

Zápis. ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 10. 2016 od 19.00 hodin v kulturním domě v Libňatově. Program: 1. Zpráva starosty 2. Rozpočtové opatření 3/2016 3. Projednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 4/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 27. 4. 2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 27.4.2016 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 27.4.2016 20:00

Více

ZÁPIS A USNESENÍ ZE 47. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE KONANÉHO DNE

ZÁPIS A USNESENÍ ZE 47. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE KONANÉHO DNE ZÁPIS A USNESENÍ ZE 47. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE KONANÉHO DNE 04.03.2010 Přítomni: Monika Brabcová, Ing. Vladimír Dejmek, Milan Holý, Ing. Gustav Hošťálek, Ing. Lukáš Kolovrátek, Ladislav

Více

Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 9. 2. 2018 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 24.11.2014 Přítomno: 15 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18,00 hodin. Usnesení č. ZM/2/14/2014/XI

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod.

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Ze zasedání se omluvil zastupitel Ing. Marek Světlík. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdrželi se: 0

Ze zasedání se omluvil zastupitel Ing. Marek Světlík. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 15. prosince 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 337/2013 Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 5/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 5/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 5/2016 ze dne 12. 5.2016 Čas: 19.00 20.40h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 30/8/2016 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 30/8/2016 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 30/8/2016 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Židuliaková, Štecher, Niedermertl, Dušek

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne 2.6.2014, konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zahájeno: 19:10 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Mgr. Anna Mottlová Malinová,

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Přítomni: Antoš Roman, Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav,

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 28.4.2016, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Marie

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 40. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 10. 12. 2012 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 15.12.2010 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: 8 příchod 18.15 - ing. Kožený odchod 19.45 - p. Fiala V. Návrhová komise: p. FialaV., p. Marousek P., p. Mikyska T. Ověřovatelé:

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více