PlasmaMade a čistý vzduch Jak prodat čistý vzduch všem, všude V2.0

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PlasmaMade a čistý vzduch Jak prodat čistý vzduch všem, všude V2.0"

Transkript

1 PlasmaMade a čistý vzduch Jak prodat čistý vzduch všem, všude V2.0

2 Garance vzduchového filtru PlasmaMade: Zdravý vzduch Čistý vzduch V místech, kde žije několik lidí, jako jsou obýváky, ložnice, kanceláře a čekárny vzduch obsahuje mnoho různých nezdravých látek, jako jsou bakterie, plísně a viry. Čištění vzduchu tyto látky zneškodňuje. To minimalizuje šanci na přenos těchto látek. Efektivní proti: Virům cestujícím vzduchem; Bakteriím; Plísní; Škodlivým plynům; Dehtovému a cigaretovému kouři; Nikotinu. I když to samotné oko nevidí, tak každý prostor obsahuje pyl, prach a jiné alergeny. Tyto alergeny nejsou pro lidi nějak obzvláště škodlivé, pokud na ně nejste alergičtí. Vzduchový filtr PlasmaMade zajistí, že jsou tyto látky ze vzduchu odstraněny. Také budou zneškodněni roztoči prachový. Šance na alergickou reakci se výrazně sníží. Efektivní proti: Prachovému roztoči; Pylu; Zvířecí srsti; Prachu; Kočičím a psím chlupům. Čerstvý vzduch Se vzduchovým filtrem PlasmaMade se nepříjemné pachy jídla, cigaretového kouře a zvířat věcí minulosti. Technologie PlasmaMade okamžitě rozloží pachy, takže pokoj zůstane čerstvý. Mimo to vzduchový filtr PlasmaMade vytváří negativní ionty kyslíku. Emise vzduchového filtru PlasmaMade má osvěžující a soustřeďující se zlepšující se účinek jak na tělo, tak na mysl. Efektivní proti: Ztrátě soustředění; Bolestem hlavy; Syndromu nezdravých budov; Nepříjemným pachům jako jsou: kouře, pachy z jídla, zvířat a pachům toalety.

3 Vzduchový filtr PlasmaMade ve zkratce Čistý vzduch pro všechny, všude. Výhody oproti tradičním čistím zařízením vzduchu. Jedinečný a inovativní Univerzální a inovativní produkt pro mnoho užití. Tradiční čištění vzduchu Vzduchový filtr PlasmaMade Saje špinavý vzduch dovnitř. To zvyšuje spotřebu energie a výdaje za spotřebu. Pouze nasátý vzduch bude vyčištěn. Funguje na bázi recirkulace. To eliminuje ztrátu energie a tepla. Čištění vzduchu se odehrává v samotném zařízení, také přímo na místě. Použitelné jako recirkulující filtr na novém a existujícím sacím přístroji. Použitelné jako vzduchový filtr na zařízení čistící vzduch a na rekuperační jednotky. Filtr funguje pomocí recirkulace na základě PlasmaMade technologie. Vzduch je z místnosti pouze odstraněn, ne vyčištěn. Pachy, pyl, alergeny a jiná znečištění jsou filtrována ze vzduchu pomocí recirkulace PlasmaMade. Filtry se musí vyměnit a/nebo vyčistit. Samočistící filtr. Není zapotřebí žádný před filtr. Filtr se sám čistí. Většinou velmi hlučná zařízení. Nevytváří žádný zvuk a má také zvuk utišující efekt na zařízení, na kterém je filtr používán. Používá relativně velké množství energie. Velmi nízká spotřeba energie (12 wattů), používání DC technologie a 12 voltové elektrické vedení.

4 Technologie za čistým vzduchem Kombinace čtyř technik: 1. Plasmová technologie vzduchového filtru PlasmaMade; 2. Elektricky nabitý laminátový nano filtr; 3. Elektrostatický filtr, obsahující 2 kovová jádra; 4. Aktivní uhlíkový filtr. Technika 1 PlasmaMade generátor plasmy zajišťuje, že je ionizovaná plasma (O3) vytažena z O2 skupiny ve vzduchu. Mimo to jsou H2O skupiny rozděleny na pozitivní iont vodíku a negativní iont kyslíku, čemuž se říká ionizace. Technika 3 Dvě elektrostatická jádra zajišťují, že jsou kontaminace, obsažené v nano laminátové předložce díky elektrostatickému výboji (znám jako ESD), zneškodněny. Technika 2 Laminátová předložka zajišťuje, že jsou kontaminace zachyceny v nano laminátovém filtru. Nano laminátový filtr je elektrostaticky nabitý elektrostatickým filtrem. Technika 4 Uhlíkový filtr zajišťuje, že jakékoliv vypuštěné O3 (ozón) skupiny jsou chyceny, aby zůstaly pouze O2 (kyslík), CO2 (oxid uhličitý) a H2O (voda). Přítomné OH skupiny vytahují molekuly vodíku (H) z ochrany bakterie, zneškodňují tak pachy, plísně, bakterie, viry atd. Znečištěný Technika 1 Technika 2 Technika 4 Čistý vzduch Technika 3

5 Tipy o knowhow týkající se PlasmaMade Tip 1: Využití PlasmaMade V Nizozemsku je: 1,1 miliónů podniků; 7m5 miliónů domácností; 1 milión lidí s alergií; 2,3 miliónů majitelů koček; 1,5 miliónů majitelů psů; kadeřnictví; restaurací. Krátce řečeno: téměř každý člověk nebo podnik bude mít z použití vzduchového filtru užitek. Tip 2: Sdílejte výsledky, nechte fungování zařízení mluvit za sebe Pro klienty je daleko zajímavější vědět, jaké výsledky má používání produktu, než vědět všechno o plasma technologii. Takže vždy ukazujte výsledky při používání vzduchového filtru PlasmaMade. PlasmaMade garantuje: Čistý vzduch Zachycuje pyl, prach a alergeny a poté je zneškodňuje. Zdravý vzduch Dělá viry, bakterie, nikotin a plísně neškodné. Čerstvý vzduch Zlepšuje kvalitu vzduchu, poskytuje v místnosti více kyslíku, neutralizuje nepříjemné pachy lidí, mazlíčků, jídla a cigaret.

6 Tip 3: Když jste dotázáni na fungování Co když chce klient vysvětlení jedinečného fungování PlasmaMade? Jděte na to jednoduše! Použijte následující vysvětlení jako příklad: Vzduchový filtr PlasmaMade produkuje plasmu a ionty, které jsou smíchány se vzduchem a poté přeneseny skrze elektrostatický filtr. Nepříjemné pachy a látky jsou rozloženy, takže je vzduch čistý, osvěžující a zdravý. Tip 4: Čistý vzduch je neviditelný, ukažte, že to funguje Vzduchové čističe PlasmaMade jsou důkladně testovány různými společnostmi a domácnostmi. Jejich zkušenosti jsou ukázané na naší webové stránce nebo jsou k přečtení v letácích pro zákazníky. Tip 5: Použití propagačních materiálů Vzduchový filtr PlasmaMade je obrovským úspěchem. Pokud zákazníci znají revoluční fungování, tak jej chtějí koupit. Pro každého, kdo ještě není se vzduchovým filtry PlasmaMade obeznámen, udělala PlasmaMade leták. Dejte je vedle obrazovky a/nebo na pult. Tip 6: Popis použití na digestoř Vzduchový filtr PlasmaMade je vyvinut konkrétně pro čištění vzduchu a kouřů z vaření a může být jednoduše umístěn na jakoukoliv digestoř (stávající nebo novou).

7 Kdo má z čistého vzduchu užitek? Společnosti Zákazníci Nemocnice; Školy: Restaurace; Kuřácké místnosti; Petrochemický průmysl; Zemědělský sektor; Skleníky; Průmysl pěstování semínek; Posilovny; Bazény; Kanceláře. Alergici; Lidé s domácími mazlíčky; Kuřáci; Lidé bez digestoří; Lidé s nízkou odolností; Obyvatelé domu bez odvodu pro digestoř; Nově postavené domy z roku NEN 7120; Obyvatelé bytů/pasivní domů. Neustále čistý vzduch Vzduchové filtry PlasmaMade obsahují senzor pachu a prachu. Vzduchový filtr PlasmaMade se aktivuje na základě kvality vzduchu. To automaticky přizpůsobuje počet shluknutých iontů k úrovni znečištění. To má za výsledek stálou kvalitu vnitřního vzduchu.

8 Údržba, čištění a záruka Údržba Vzduchový filtr PlasmaMade vyžaduje jen velmi malou údržbu. Produkt je vyvinut a postaven pro naprosté vyčištění příslušného zařízení. Čištění Vzduchový filtr PlasmaMade funguje bez mechanického před filtru. Pokud je exteriér nebo senzor zaprášený, tak se dá lehce vyčistit vysavačem. Součástka se nemusí pravidelně měnit. Záruka Vzduchový filtr PlasmaMade má kompletní 5letou záruku.

9 FAQ: Devět často kladených dotazů 1. Co je technologie PlasmaMade? Technologie PlasmaMade je jedinečná čistící metoda, která zlepšuje jak kvalitu vnitřního, tak venkovního vzduchu pomocí plasmy, ionizace a elektrostatické filtrace. Tato technologie je vyvinuta samotnou společnostní PlasmaMade a je kompletně patentována. 2. Pro jaké přístroje je filtr vhodný? Filtr je vhodný pro jakékoliv zařízení vytvářející vzdušný proud. Jde o digestoře, rekuperační jednotky, čističe vzduchu a klimatizace. Filtr má vlastní kontrolu energie, takže se filtr aktivuje, jakmile zaznamená proud vzduchu. 3. V čem se liší od tradičního čističe vzduchu? Vzduchové filtry PlasmaMade využívají čtyř technik pro naprosté vyčištění prostoru. Tradiční plasmový filtr nebo uhlíkový filtr funguje pouze na určité látky, jako jsou pachy nebo bakterie. Navíc nedosahují na nejmenší rohy. 4. Má technologie vzduchového filtru PlasmaMade ještě nějaké další výhody při čištění vzduchu? Ano. Kromě PlasmaMade iontů zařízení také vytváří ionty kyslíku. Ty obnoví kvalitu kyslíku v prostoru. Díky tomu je pokoj cítit čerstvě a zabraňuje ztrátě koncentrace a bolestem hlavy. 5. Vyžaduje technologie vzduchového filtru PlasmaMade nějakou údržbu? Produkt je velmi nízko údržbový a není potřeba jej čistit. Tato technologie je bez údržby. 6. Proč PlasmaMade ukazuje pouze vzorec pro kalkulaci vzduchu? Vzorec je vodítkem, který je získán z mnoha testů pro získání doby trvání po kterou je PlasmaMade schopen čistit vzduch. Mějte na paměti, že jde pouze o vodítko. 7. Jaké jsou rozměry filtru? Filtr je velmi kompaktní. Přesné rozměry můžete nalézt na naší webové stránce: 8. Musím při používání vzduchového filtru PlasmaMade ještě vůbec větrat? I když používáte vzduchová filtr PlasmaMade, tak vám radíme stále větrat. Větrání je potřebné pro dobré a zdravé prostředí. 9. Je PlasmaMade technologie nebezpečná? Vzduchový filtr PlasmaMade splňuje nejvyšší testovací požadavky, které mohou být na čistící zařízení uplatněny. Vzduchový filtr Plasmamade je testován od TÜV a je ve své kategorii prohlášen za jedinečný. Koncentrace produkovaných iontů a plasma O3 molekul je příliš nízká, aby byla při dlouhodobém použití škodlivá. Mají pozitivní účinek na vaše fyzické a mentální zdraví.

10

11 Kontaktní informace Prodej a Obecné Fyzická adresa:* PlasmaMade Achthoevenweg SK Staphorst Nizozemsko * Navštěvujte pouze na předem domluvenou schůzku Poštovní adresa: PlasmaMade Postbus AD Staphorst Nizozemsko Tel: +31 (0) Fax: +31 (0) info@plasmamade.com Web: Asistenční služba a technické dotazy Telefon (08:00 17:00): +31 (0) helpdesk@plasmamade.com Verze: 2.0 Datum vydání:

PRODUCTSHEET. PlasmaMade Air Filter GUC1314

PRODUCTSHEET. PlasmaMade Air Filter GUC1314 PRODUCTSHEET PlasmaMade Air Filter GUC1314 1. INSTRUKCE Vzduchový filtr PlasmaMade GUC1314 byl vyvinut pro nový NEN 7120 leden 2015, digestoře mohou být použity pouze pro cirkulaci vzduchu. 2. OBSLUHA

Více

DAIKIN čistička vzduchu MC704VM PŘENOSNÁ ČISTIČKA VZDUCHU. DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE-CZECH REPUBLIC spol.s r.o.

DAIKIN čistička vzduchu MC704VM PŘENOSNÁ ČISTIČKA VZDUCHU. DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE-CZECH REPUBLIC spol.s r.o. FOTOKATALITICKÁ PŘENOSNÁ ČISTIČKA VZDUCHU MC704VM Proč čistit vzduch v místnosti? Kupujete balenou vodu? Roční spotřeba balené vody na obyvatele 200 150 Italie Francie (l) 100 Španělsko Německo 50 Polsko

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 56 10 99

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 56 10 99 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 56 10 99 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste jim odevzdali

Více

Air Purifiers 2006-2007 ČISTIČKA VZDUCHU. -Nový produkt- MC707

Air Purifiers 2006-2007 ČISTIČKA VZDUCHU. -Nový produkt- MC707 2006-2007 ČISTIČKA VZDUCHU -Nový produkt- MC707 Obsah 1.- Statistika v oblasti alergií 2.- Co je nového? 3.- Hlavní rysy 4.- Produktové řady 5.- Cílové skupiny 6.- Závěr Statistika v oblasti alergií Air

Více

NANO ČISTIČKA VZDUCHU

NANO ČISTIČKA VZDUCHU FN VIRY, BAKTERIE, ALERGENY, ZÁPACH, CIGARETOVÝ KOUŘ, SBS, SMOG NANO ČISTIČKA VZDUCHU 1 NEVIDITELÁ ČISTIČKA VZDUCHU NANOČISTIČKA NENÍ PRAKTICKY VIDĚT A PŘITOM VELMI ÚČINNĚ ČISTÍ VZDUCH 2 NANOČISTIČKA NA

Více

Představení čističky a osvěžovače vzduchu

Představení čističky a osvěžovače vzduchu Představení čističky a osvěžovače vzduchu Nová patentovaná technologie udává nový rozměr v čištění vzduchu. Atrium Innovation Ltd. a Atrium Innovation Ltd. Cleanaer je unikátní britský vynález, který byl

Více

VÝZNAM VĚTRÁNÍ V BUDOVÁCH. Ing.Zuzana Mathauserová zmat@szu.cz Státní zdravotní ústav Laboratoř pro fyzikální faktory

VÝZNAM VĚTRÁNÍ V BUDOVÁCH. Ing.Zuzana Mathauserová zmat@szu.cz Státní zdravotní ústav Laboratoř pro fyzikální faktory VÝZNAM VĚTRÁNÍ V BUDOVÁCH Ing.Zuzana Mathauserová zmat@szu.cz Státní zdravotní ústav Laboratoř pro fyzikální faktory Vnitřní prostředí staveb Je definováno hodnotami fyzikálních, chemických a biologických

Více

F600 sáčkové vysavače XXXXX

F600 sáčkové vysavače XXXXX F600 sáčkové vysavače XXXXX Benefity řady F600 NEJVYŠŠÍ SACÍ VÝKON NA TRHU Absolutně nejvyšší sací výkon 530 W umožňuje při běžném znečištění využití minimálního výkonu s velmi nízkou hlučností EXTRÉMNÍ

Více

Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky)

Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky) Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky) V průběhu roku 2009 HITACHI uvede na trh nástěnné klimatizační jednotky PREMIUM SX-serie. Tyto jednotky jsou zaměřené na čistotu vzduchu procházejícího

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 56 11 02

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 56 11 02 NÁVOD K OBSLUZE Verze 02/05 Obj. č.: 56 11 02 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to,

Více

VZDUCH HLAVNÍ ŽIVOTNĚ DŮLEŽITÝ ZDROJ KVALITA VZDUCHU UVNITŘ:

VZDUCH HLAVNÍ ŽIVOTNĚ DŮLEŽITÝ ZDROJ KVALITA VZDUCHU UVNITŘ: DIVISION AIR VZDUCH HLAVNÍ ŽIVOTNĚ DŮLEŽITÝ ZDROJ 90 % našeho života se odehrává uvnitř (místností) dýcháme 18 kg vzduchu každý den porovnejte s konzumací 1 kg jídla a 2 kg vody! KVALITA VZDUCHU UVNITŘ:

Více

PATENTOVANÉ FOTOKATALYTICKÉ FUNKČNÍ NÁTĚRY PRO INTERIÉR A EXTERIÉR

PATENTOVANÉ FOTOKATALYTICKÉ FUNKČNÍ NÁTĚRY PRO INTERIÉR A EXTERIÉR PATENTOVANÉ FOTOKATALYTICKÉ FUNKČNÍ NÁTĚRY PRO INTERIÉR A EXTERIÉR +420/266312323 am.jtj@atlas.cz www.advancedmaterials1.com FN ČISTÍ VZDUCH OD RAKOVINOTVORNÝCH LÁTEK, VIRŮ, BAKTÉRIÍ, SPÓR, KOUŘE, PACHŮ

Více

PRODUCTSHEET. PlasmaMade Air Filter GUC1214

PRODUCTSHEET. PlasmaMade Air Filter GUC1214 PRODUCTSHEET PlasmaMade Air Filter GUC1214 1. INSTRUKCE Vzduchový filtr PlasmaMade GUC1214 byl vyvinut pro nový NEN 7120 leden 2015, digestoře mohou být použity pouze pro cirkulaci vzduchu. 2. OBSLUHA

Více

Energetik v sociálních službách a ve školství

Energetik v sociálních službách a ve školství Energetik v sociálních službách a ve školství Ing. Karel Srdečný Brno 25. 09. 2018 Praha 27. 09. 2018 České Budějovice 23. 10. 2018 Zlín 25. 10. 2018 Dílo bylo zpracováno za finanční podpory Státního programu

Více

Typové domy ALPH. základní informace o ALPH 86 a 133. Pasivní domy Těrlicko

Typové domy ALPH. základní informace o ALPH 86 a 133. Pasivní domy Těrlicko Typové domy ALPH základní informace o ALPH 86 a 133 1 Technologie Pasivní domy ALPH 86, 133 ALPH přináší zdravé a bezpečné bydlení i nejmodernější technologie. To vše nejen s ohledem k životnímu prostředí,

Více

NOVÁ GENERACE IONIZÁTORŮ ŠVÝCARSKÉ KVALITY

NOVÁ GENERACE IONIZÁTORŮ ŠVÝCARSKÉ KVALITY NOVÁ GENERACE IONIZÁTORŮ ŠVÝCARSKÉ KVALITY Naše ionizátory splňují všechny náročné požadavky dnešní doby. Nejen že vzduch ionizují, ale také ho pročišťují a zbavují choroboplodných zárodků i částeček vyvolávajících

Více

Rekuperace. Martin Vocásek 2S

Rekuperace. Martin Vocásek 2S Rekuperace Martin Vocásek 2S Co je rekuperace? rekuperace = zpětné získávání tepla abychom mohli teplo zpětně získávat, musíme mít primární zdroj bez vnitřního (primárního) zdroje, kterým mohou být vedle

Více

ČISTÍCÍ ENERGIE SVĚTLA

ČISTÍCÍ ENERGIE SVĚTLA ČISTÍCÍ ENERGIE SVĚTLA TECHNOLOGIE VYSOCE ÚČINNÝCH FOTOKATALYTICKÝCH POVRCHŮ uplatnění při výstavbě, rekonstruování a údržbě domů a při vytváření zdravého vnitřního prostředí v budovách Mgr. Pavel Šefl,

Více

PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip

PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip Zapojte do úklidových prací barvy a struktury. S našimi barevně rozlišenými válci z mikrovláken můžete jednoznačně rozlišovat jednotlivé oblasti. Jako skuteční profesionálové.

Více

Tichý vysavač třídy 4A v kompaktním provedení. Odstraní i zašlapané nečistoty! SILENCE FORCE COMPACT 4A ANIMAL CARE RO6383EA Sáčkový vysavač RO6383EA

Tichý vysavač třídy 4A v kompaktním provedení. Odstraní i zašlapané nečistoty! SILENCE FORCE COMPACT 4A ANIMAL CARE RO6383EA Sáčkový vysavač RO6383EA SILENCE FORCE COMPCT 4 NIML CRE RO6383E Sáčkový vysavač RO6383E Tichý vysavač třídy 4 v kompaktním provedení. Odstraní i zašlapané nečistoty! Vysavač Silence Force 4 prošel všemi testy evropského energetického

Více

Větrání v nových a stávajících budovách, rizika vzniku plísní a podmínky plnění dotačních titulů

Větrání v nových a stávajících budovách, rizika vzniku plísní a podmínky plnění dotačních titulů Větrání v nových a stávajících budovách, rizika vzniku plísní a podmínky plnění dotačních titulů Konference ČKAIT 14. dubna 2015 Ing. Zuzana Mathauserová Státní zdravotní ústav Praha Co se dá ovlivnit

Více

Větrání nové dimenze. Řada Wolf Comfort. Aktivně proti plísním!

Větrání nové dimenze. Řada Wolf Comfort. Aktivně proti plísním! Větrání nové dimenze Řada Wolf Comfort Aktivně proti plísním! Větrání nové dimenze Řada Wolf Comfort Od rodinného domu po univerzitu: všude tam, kde žijí a pracují lidé, je zdravé klima nepostradatelné.

Více

DECENTRÁLNÍ VĚTRACÍ JEDNOTKA VARIO-VENT DUO

DECENTRÁLNÍ VĚTRACÍ JEDNOTKA VARIO-VENT DUO by DECENTRÁLNÍ VĚTRACÍ JEDNOTKA VARIO-VENT DUO DECENTRÁLNÍ VĚTRACÍ JEDNOTKA VARIO-VENT DUO: CO MŮŽETE OČEKÁVAT Kompaktní větrací jednotka Vario-Vent DUO umožňuje výměnu (přívod i odvod) vzduchu v místnosti

Více

ŘÍZENÉ VĚTRÁNÍ RODINÝCH DOMŮ A BYTŮ. Elektrodesign ventilátory s.r.o

ŘÍZENÉ VĚTRÁNÍ RODINÝCH DOMŮ A BYTŮ. Elektrodesign ventilátory s.r.o ŘÍZENÉ VĚTRÁNÍ RODINÝCH DOMŮ A BYTŮ 1 Legislativní předpisy pro byty a bytové domy Vyhláška č.268/2009 Sb. o technických požadavcích na stavby 11 WC a prostory pro osobní hygienu a vaření musí být účinně

Více

REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1.

REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1. NOVÝ PATENTOVANÝ REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1. Vytírání a vysávání v jednom kroku s čističkou podlah FC 5 od firmy Kärcher. Home & Garden PODLAHOVÝ ČISTIČ PRO DOMÁCNOSTI PODLAHOVÝ ČISTIČ PRO DOMÁCNOST

Více

Čistič vzduchu BAP 412

Čistič vzduchu BAP 412 ázdno Čistič vzduchu BAP 412 Návod k použití ČISTIČ VZDUCHU BAP 412 Přečtěte si tento Návod k použití! Návod po přečtení pečlivě uschovejte! Při správném používání a vhodné péči Vám tento čistič Bionaire

Více

AOS 071. Čistič vzduchu

AOS 071. Čistič vzduchu Čistič vzduchu AOS 071 Blahopřejeme Vám ke koupi kombinovaného přístroje. S přístrojem AOS 2071 se podstatně zvýší kvalita vzduchu ve Vašem pokoji. Čistý vzduch znamená lepší a kvalitnější život. S novým,

Více

Problematika odvětrání bytů (porada předsedů samospráv 14.listopadu 2012)

Problematika odvětrání bytů (porada předsedů samospráv 14.listopadu 2012) Problematika odvětrání bytů (porada předsedů samospráv 14.listopadu 2012) Co je větrání Větrání je výměna vzduchu v uzavřeném prostoru (obytný prostor, byt). Proč výměna vzduchu Do obytného prostoru (bytu)

Více

Čistota střižená na míru

Čistota střižená na míru Příslušenství pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot Čistota střižená na míru Firma Kärcher nabízí pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot bohaté a užitečné příslušenství pro

Více

Čistička vzduchu s ionizátorem Super Plus Ion Auto

Čistička vzduchu s ionizátorem Super Plus Ion Auto Čistička vzduchu s ionizátorem Super Plus Ion Auto Návod na použití Výhradní dovozce pro ČR a SR: REPROMEDA SERVICES, s. r. o. Svatá Kateřina 73 678 01 Šebrov Svatá Kateřina Tel.: 607 992 818, 602 513

Více

Čističky vzduchu MC70L STREAMER. Světová jednička v klimatizacích již od roku Čistý vzduch díky Daikin čističce

Čističky vzduchu MC70L STREAMER. Světová jednička v klimatizacích již od roku Čistý vzduch díky Daikin čističce Světová jednička v klimatizacích již od roku 1924 Čističky vzduchu MC70L STREAMER Čistý vzduch díky Daikin čističce Šestistupňová filtrace vzduchu stojí v cestě téměř každé bakterii či alergenu v překvapivě

Více

Funkce systému větrání

Funkce systému větrání Funkce systému větrání Teplota Škodlivé látky ve vzduchu 1. Čerstvý vzduch se do soustavy dostává otvorem v obvodové stěně. Volitelný vzduchový/ solankový zemní výměník tepla využívá teplo země k předehřívání

Více

ACTIV AIR ČISTÝ VZDUCH PO GENERACE

ACTIV AIR ČISTÝ VZDUCH PO GENERACE ACTIV AIR ČISTÝ VZDUCH PO GENERACE ČISTÝ VZDUCH PO GENERACE Stavební a konstrukční desky Rigips s technologií Activ Air zlepšují kvalitu vnitřního ovzduší. Obsahují totiž unikátní technologii Activ Air

Více

Clean Air Optima Plasma ionizační čistička. vzduchu CA-267

Clean Air Optima Plasma ionizační čistička. vzduchu CA-267 Clean Air Optima Plasma ionizační čistička vzduchu CA-267 Návod k obsluze Děkujeme, že jste se rozhodli zakoupit čističku vzduchu Clean Air Optima CA-267. Před tím, než začnete přístroj používat, pečlivě

Více

Čistý a čerstvý vzduch

Čistý a čerstvý vzduch 02 Vlastnosti Čistý a čerstvý vzduch Nadechněte se zhluboka Virus Doctor & Easy filtr 08 Virus Doctor & Easy filtr Dýchejte zdravější vzduch 10 Co je Virus Doctor? Vynikající technologie čištění vzduchu

Více

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium KÄRCHER SV 1802 / SV 1902 Jednoduše, pohodlně a rychle Čištění parním vysavačem bez použití chemii Při vysávání nečistot

Více

Schüco VentoTherm Integrovaný okenní větrací systém s rekuperací

Schüco VentoTherm Integrovaný okenní větrací systém s rekuperací Schüco VentoTherm Integrovaný okenní větrací systém s rekuperací Schüco VentoTherm - efektivní systémové řešení větrání objektu Efektivní větrání budov je v současnosti téma, které stále více zaměstnává

Více

P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS

P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS 2 NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P340 3 PŘEHLED A NÁZVY DÍLŮ 1 2 3 4 5 1 Přední kryt 2 Předfiltr 3 Filtr A341 4 BONECO P340 5 Ovládací panel s ukazateli 4 OBSAH Přehled

Více

Jiné vysávání účinné a pohodlné. Malý high-tech vysavač. malý šikovný smělý

Jiné vysávání účinné a pohodlné. Malý high-tech vysavač. malý šikovný smělý Jiné vysávání účinné a pohodlné. Malý high-tech vysavač. malý šikovný smělý Jiné vysávání účinné a pohodlné. Malý high-tech vysavač. S ním je vysávání konečně zábavné. Ženám, které už otestovaly vysavač

Více

Nezapínejte jednotku pokud není zapojena alespoň jedna ozonová deska. V opačném nebude moci být uznána záruka na přístroj.

Nezapínejte jednotku pokud není zapojena alespoň jedna ozonová deska. V opačném nebude moci být uznána záruka na přístroj. Čistička vzduchu Nezapínejte jednotku pokud není zapojena alespoň jedna ozonová deska. V opačném nebude moci být uznána záruka na přístroj. Nezapínejte jednotku pokud není kompletně zakrytována. Před manipulací

Více

DRYSTAR - KONSTRUKCE DO VLHKÝCH A MOKRÝCH MÍSTNOSTÍ

DRYSTAR - KONSTRUKCE DO VLHKÝCH A MOKRÝCH MÍSTNOSTÍ DRYSTAR - KONSTRUKCE DO VLHKÝCH A MOKRÝCH MÍSTNOSTÍ DRYSTAR - IDEÁLNÍ SYSTÉM DO VLHKÉHO PROSTŘEDÍ PROSTORY WELLNESS PROSTORY BAZÉNŮ KOUPELNY A WC Knauf DRYSTAR je spolehlivým řešením pro vlhké a mokré

Více

AEROGUARD MINI ČISTIČKA VZDUCHU. Uživatelská příručka VÁŠ PARTNER PRO ZDRAVÝ ŽIVOT OD ROKU 1901

AEROGUARD MINI ČISTIČKA VZDUCHU. Uživatelská příručka VÁŠ PARTNER PRO ZDRAVÝ ŽIVOT OD ROKU 1901 AEROGUARD MINI ČISTIČKA VZDUCHU Uživatelská příručka VÁŠ PARTNER PRO ZDRAVÝ ŽIVOT OD ROKU 1901 Bezpečnostní pokyny Čistička vzduchu je elektrický přístroj a je třeba s ní tak i zacházet. Dodržujte následující

Více

VAROVÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ

VAROVÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ NÁVOD K OBSLUZE VAROVÁNÍ PŘED VSTUPEM DO MÍSTNOSTI, KDE BYL POUŢIT PUREOZONE, VŢDY TUTO MÍSTNOST DŮKLADNĚ VYVĚTREJTE. NEPOUŢÍVEJTE PŘÍSTROJ V PŘÍTOMNOSTI ŢIVÝCH ORGANISMŮ. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Doporučujeme

Více

) a vysoká relativní vlhkost vzduchu. To má za následek únavu a špatnou regeneraci během spánku, ale také tvorbu plísní v novostavbách.

) a vysoká relativní vlhkost vzduchu. To má za následek únavu a špatnou regeneraci během spánku, ale také tvorbu plísní v novostavbách. Zejména při dnešním trendu prosazování utěsněných, energeticky úsporných stavebních konstrukcí přirozená výměna vzduchu zdaleka nestačí. Důsledkem je pak příliš velká zátěž oxidem uhličitým (CO 2 ) a vysoká

Více

BIOOZON HOME CLEANER

BIOOZON HOME CLEANER BIOOZON HOME CLEANER CO NÁS DNES NEJVÍCE TRÁPÍ? CHEMIE PARAZITI PLÍSEŇ VIRY BAKTERIE Kvůli vysoké kontaminaci životního prostředí a používání chemických látek v zemědělství se v dnešní době stává kvalita

Více

OXYGEN mini ČISTIČ A STERILIZÁTOR VZDUCHU. Model: MLT-260

OXYGEN mini ČISTIČ A STERILIZÁTOR VZDUCHU. Model: MLT-260 OXYGEN mini ČISTIČ A STERILIZÁTOR VZDUCHU Model: MLT-260 1 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY Než začnete nové zařízení používat, přečtěte si, prosím, pozorně následující bezpečnostní předpisy! UPOZORNĚNÍ!

Více

BEZVODÝ PISOÁR - P1. čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár.

BEZVODÝ PISOÁR - P1. čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár. BEZVODÝ PISOÁR - P1 čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár www.bezvody-pisoar.cz Proč používat bezvodý pisoár P1? Finanční úspory, vyšší produktivita a přitom udržitelnost, to je kombinace, která

Více

Jméno přednášejícího. Ing. Tomáš Korecký, Ph.D. Zdravé bydlení a omítkové systémy

Jméno přednášejícího. Ing. Tomáš Korecký, Ph.D. Zdravé bydlení a omítkové systémy Jméno přednášejícího Ing. Tomáš Korecký, Ph.D. Zdravé bydlení a omítkové systémy Domácí generace 90 % času trávíme v interiéru (Indoor generation) Čistý vzduch v interiéru často obsahuje více nečistoto,

Více

Tichý navenek! Silný uvnitř! www.rowenta.cz

Tichý navenek! Silný uvnitř! www.rowenta.cz Tichý navenek! Silný uvnitř! www.rowenta.cz Intensium RO 6679 eo Cyclonic RO 3427 RO 3463 POHODLNÝ A LEHKÝ KOMPAKTNÍ BEZ výjimečně účinný systém separace prachu Double Cyclonic Technology a trojitá filtrace

Více

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX DENNERLE Algenschutz Phosphat EX Fosfát je nejvýživnější složka pro řasy. Pokud voda obsahuje voda velké množství fosfátu, množí se řasy. Tento prostředek váže fosfát v jezírku a tím se zamezuje růstu

Více

AEROGUARD VÁŠ PARTNER PRO ČISTÝ VZDUCH

AEROGUARD VÁŠ PARTNER PRO ČISTÝ VZDUCH AEROGUARD PROČ ČISTÝ VZDUCH? 1,8 KG DENNĚ..VYDRŽÍME 3 DNY BEZ PITÍ??? 1,4 KG DENNĚ..VYDRŽÍME 3 TÝDNY BEZ JÍDLA..VYDRŽÍME 3 MINUTY BEZ VZDUCHU Naše tělo potřebuje JEN kyslík. Co ale dýcháme? MĚŘENÍ KVALITY

Více

P400 MANUAL READ AND SAFE THESE INSTRUCTIONS

P400 MANUAL READ AND SAFE THESE INSTRUCTIONS P400 MANUAL READ AND SAFE THESE INSTRUCTIONS 2 NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P400 3 NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P400 VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, gratulujeme vám k zakoupení přístroje BONECO P400. Vysoce efektivní čistič vzduchu

Více

TĚLESO KTERÉ DÝCHÁ : Inteligentní a zdravé větrání

TĚLESO KTERÉ DÝCHÁ : Inteligentní a zdravé větrání OXYGEN KČ 2014.CZ TĚLESO KTERÉ DÝCHÁ : Inteligentní a zdravé větrání Jaga Oxygen není tradiční systém ventilace, ale energeticky účinný ventilační systém. Oxygen Hybrid řešení jsou připravena pro použití

Více

NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti. Komfortní bydlení - nový standard

NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti. Komfortní bydlení - nový standard NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti Snížení energetické závislosti Naše domy mají tak malé ztráty tepla. Využívají energii ze slunce, teplo vydávané domácími spotřebiči a samotnými

Více

Diamonds are forever

Diamonds are forever Diamonds are forever technologie spojuje čistotu a hygienu klasické úpravy vody s příjemným pocitem bezchlorové úpravy vody. Inovativní AQUA DIAMANTE soda technologie je založená na aktivaci kyslíku z

Více

Senzorově řízený odtah s přirozeným přívodem čerstvého vzduchu (Healthbox 3.0)

Senzorově řízený odtah s přirozeným přívodem čerstvého vzduchu (Healthbox 3.0) Senzorově řízený odtah s přirozeným přívodem čerstvého vzduchu (Healthbox 3.0) Systém je založen na principu přirozeného přívodu vzduchu do objektu přes samoregulační nadokenní ventilační mřížky a mechanickém

Více

MgA. Tomáš Kubec tel. (+420) 604 753 677 kamenná prodejna: 143 00 Praha 4 - Modřany Borová 1532/8

MgA. Tomáš Kubec tel. (+420) 604 753 677 kamenná prodejna: 143 00 Praha 4 - Modřany Borová 1532/8 MgA. Tomáš Kubec tel. (+420) 604 753 677 kamenná prodejna: Borová 1532/8 Gloriet-Infratopení 143 00 Praha 4 - Modřany Borová 1532/8 143 00 Praha 4 - Modřany, www.gloriet-infratopeni.cz Co je UFO Infrared

Více

dýchejte zdravý vzduch

dýchejte zdravý vzduch dýchejte zdravý vzduch čističe a zvlhčovače vzduchu ČISTIČE VZDUCHU Ve vzduchu v našich domovech i na pracovištích se hromadí nebezpečné částice prachu obsahující karcinogenní látky, spory plísní, pyly,

Více

Ionizátor vzduchu HF200 Příručka k použití

Ionizátor vzduchu HF200 Příručka k použití Ionizátor vzduchu HF200 Příručka k použití 1 Obecné informace 1.Negativní částice. Záporné ionty magneticky přitahují vznášející se částice, čímž tyto částice ztěžknou natolik, že nejsou nadále schopny

Více

průměrný kuřák materiály v kancelářích 0,5 olf/m 2 - nízkoolfové budovy - vztah mezi objemem prostoru a množstvím větracího vzduchu

průměrný kuřák materiály v kancelářích 0,5 olf/m 2 - nízkoolfové budovy - vztah mezi objemem prostoru a množstvím větracího vzduchu ODÉROVÉ MIKROKLIMA - látky organického nebo anorganického původu - problematické vnímání odérů člověkem (chemická, stereochemická a fyzikální teorie) - prahové hodnoty - olf emise biologického znečištění

Více

NANOTECHNOLOGIES FOR NEW MATERIALS, INNOVATIONS AND A BETTER LIFE. FN-NANO s.r.o.

NANOTECHNOLOGIES FOR NEW MATERIALS, INNOVATIONS AND A BETTER LIFE. FN-NANO s.r.o. FN-NANO s.r.o. NANOTECHNOLOGIES FOR NEW MATERIALS, INNOVATIONS AND A BETTER LIFE FN-NANO s.r.o. SKLENÍKOVÝ EFEKT POHÁNÍ GLOBÁLNÍ OTEPLENÍ V ATMOSFÉŘE ZEMĚ JSOU OBSAŽENY DESÍTKY MILIARD TUN SKLENÍKOVÝCH

Více

čistička vzduchu FU-Y30EUW 21 m2 Parametry

čistička vzduchu FU-Y30EUW 21 m2 Parametry FU-Y30EUW 21 m2 Zvlhčování: ne Hlučnost (db): od 24 Plocha využití (m 2 ): 21 Výkon (m 3 ): 180 Zásobník vody: ne Hmotnost (kg): 4 Rozměry (v-š-h): 510 x 350 x 180 mm pomáhá odstraňovat prach, alergeny,

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1 Škola Autor Číslo projektu Číslo dumu Název Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1 Ing. Ivana Bočková CZ.1.07/1.5.00/34.0394 VY_32_INOVACE_38_V_3.05 Vzduchotechnika

Více

Ionizátor vzduchu HF210UV

Ionizátor vzduchu HF210UV Ionizátor vzduchu HF210UV Příručka k použití 1 1. Negativní částice. Obecné informace 2. Záporné ionty magneticky přitahují vznášející se částice, čímž tyto částice ztěžknou natolik, že nejsou nadále schopny

Více

Stavebně technické předpoklady: - mikroklimatické podmínky - rešerše norem sálů - vzduchotechnické systémy pro čisté provozy operačních sálů

Stavebně technické předpoklady: - mikroklimatické podmínky - rešerše norem sálů - vzduchotechnické systémy pro čisté provozy operačních sálů SNEH ČLS JEP 23. září 2014 XXI. mezinárodní konference Nemocniční epidemiologie a hygiena Stavebně technické předpoklady: - mikroklimatické podmínky - rešerše norem sálů - vzduchotechnické systémy pro

Více

AVAIR MISTRAL. Návod k použití

AVAIR MISTRAL. Návod k použití AVAIR MISTRAL Čistič ovzduší s kombinovaným filtračním systémem Model : WG-AP25 / WG-AP25R Návod k použití 1 Přečtěte si laskavě pozorně následující pokyny a tento návod k použití si pečlivě uschovejte,

Více

REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1.

REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1. NOVÝ PATENTOVANÝ REVOLUČNÍ ČIŠTĚNÍ PODLAH 2 V 1. Vytírání a vysávání v jednom kroku s čističkou podlah FC 5 od firmy Kärcher. Home & Garden PODLAHOVÝ ČISTIČ PRO DOMÁCNOSTI PODLAHOVÝ ČISTIČ PRO DOMÁCNOST

Více

UNIKÁTNÍ KNOW-HOW ÚVOD TECHNOLOGIE NANOSPIDER. Nanocleaner je vyráběn na základě dvou patentů:

UNIKÁTNÍ KNOW-HOW ÚVOD TECHNOLOGIE NANOSPIDER. Nanocleaner je vyráběn na základě dvou patentů: ÚVOD UNIKÁTNÍ KNOW-HOW Nanocleaner je nanovlákenný filtr pro vzduchovou filtraci do oken nebo dveří - výsledek 12letého výzkumu a vývoje nanovlákenných membrán pro filtraci vzduchu. Jedná se o produkt,

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P500

NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P500 P500 2 NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P500 VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, gratulujeme vám k zakoupení přístroje BONECO P500. Vysoce efektivní čistič vzduchu je vybavený trojnásobným filtračním systémem, který zbavuje vzduch

Více

Posouzení klimatizačních a chladících systémů v energetických auditech z pohledu energetického auditora Ing. Vladimír NOVOTNÝ I&C Energo a.s., Seminář AEA 26.5.2005 FAST Brno Veveří 95 Regionální kancelář

Více

Ceník služeb. 1) Čištění interiérů vozidel. A) Suché čištění interiéru 450 Kč / běžný vůz 750 Kč / SUV, MPV

Ceník služeb. 1) Čištění interiérů vozidel. A) Suché čištění interiéru 450 Kč / běžný vůz 750 Kč / SUV, MPV Ceník služeb 1) Čištění interiérů vozidel A) Suché čištění interiéru 450 Kč / běžný vůz 750 Kč / SUV, MPV 1. Kompletní vysátí interiéru a zavazadlového prostoru 2. Kompletní vyčištění a vyleštění vnitřních

Více

TECHNICKÉ INFORMACE O FILTRECH VZDUCHU

TECHNICKÉ INFORMACE O FILTRECH VZDUCHU TECHNICKÉ INFORMACE O FILTRECH VZDUCHU SPECIFICKÉ VÝHODY POLARIZAČNÍCH ELEKTRONICKÝCH FILTRŮ VZDUCHU ELECTRO BREEZE 1) Nezávislé laboratoře již prokázali, že filtr vzduchu má velmi vysokou účinnost (99-97,8%

Více

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Nový WD 7.800 eco!ogic spotřebuje při stejném výkonu méně elektrické energie a je tišší. Neobsahuje škodlivé látky a má vysoký podíl recyklovatelných materiálů. Vybavení:

Více

Elektronický odvlhčovač Clean Air Optima CA-703

Elektronický odvlhčovač Clean Air Optima CA-703 Elektronický odvlhčovač Clean Air Optima CA-703 Návod Pozorně si přečtěte tyto instrukce předtím, než začnete odvlhčovač používat, a uschovejte si návod pro pozdější užití. Copyright : Clean Air Optima

Více

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Nový WD 7.800 eco!ogic spotřebuje při stejném výkonu méně elektrické energie a je tišší. Neobsahuje škodlivé látky a má vysoký podíl recyklovatelných materiálů. Vybavení:

Více

FAKTORY VNITŘNÍHO PROSTŘEDÍ STAVEB

FAKTORY VNITŘNÍHO PROSTŘEDÍ STAVEB FAKTORY VNITŘNÍHO PROSTŘEDÍ STAVEB Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci projektu "Integrace

Více

Připojení k domácí WiFi pomocí aplikace

Připojení k domácí WiFi pomocí aplikace Připojení k domácí WiFi pomocí aplikace Robo.com 3 je koncentrací technologie společnosti Hoover. Navigační systém (algorithmic advanced intelligence) používá výpočet jedinečného algoritmu na určení nejefektivnější

Více

Produkty Forbo FloorCare

Produkty Forbo FloorCare Produkty Forbo FloorCare Speciálně navržené produkty Forbo FloorCare zaručí efektivní, jednoduché čištění a udržovací procedury a tím udrží Vaši podlahu v perfektním stavu. Spray má skvělé výsledky pro

Více

Nástěnné klimatizace Diamond // Luxusní zpracování, vzhled i technologie

Nástěnné klimatizace Diamond // Luxusní zpracování, vzhled i technologie Nástěnné klimatizace Diamond // Luxusní zpracování, vzhled i technologie 02 03 VÝHODY NA PRVNÍ POHLED 04 Výhody // Špičkový design Individuální volba barvy: Ruby Red, Natural White, Pearl White a Onyx

Více

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Stížnosti na špatnou kvalitu vnitřního prostředí staveb Zuzana Mathauserová zmat@szu.cz Státní zdravotní ústav Laboratoř pro fyzikální faktory

Stížnosti na špatnou kvalitu vnitřního prostředí staveb Zuzana Mathauserová zmat@szu.cz Státní zdravotní ústav Laboratoř pro fyzikální faktory Stížnosti na špatnou kvalitu vnitřního prostředí staveb Zuzana Mathauserová zmat@szu.cz Státní zdravotní ústav Laboratoř pro fyzikální faktory 57. konzultační den 16.10.2014 Kvalita vnitřního prostředí

Více

IQ Easy firmy Simco-ION

IQ Easy firmy Simco-ION IQ Easy firmy Simco-ION Nová generace výrobků pro ovládání statické elektřiny SOUHRN: Firma Simco-ION představuje novou generaci výrobků pro eliminaci statické elektřiny, elektrostatické nabíjení a měření

Více

Vysavač, který neztrácí sání. Uklidíte všude. Dyson příslušenství

Vysavač, který neztrácí sání. Uklidíte všude. Dyson příslušenství Vysavač, který neztrácí sání. Uklidíte všude. Dyson příslušenství Dokonalé příslušenství pro dokonalý úklid. Vývojáři společnosti Dyson věnovali stejně velké úsilí vývoji vysavače i příslušenství. Dobře

Více

Čistička vzduchu Lavaero 150

Čistička vzduchu Lavaero 150 Čistička vzduchu Lavaero 150 Obsah Slovo úvodem... 3 Bezpečnostní pokyny... 4 Účel použití... 5 Technické údaje... 6 Schéma... 6 Před spuštěním... 7 Spuštění přístroje... 8 Výměna filtru... 9 Údržba...

Více

Návod k použití ČISTIČKA VZDUCHU R-9600

Návod k použití ČISTIČKA VZDUCHU R-9600 Návod k použití ČISTIČKA VZDUCHU R-9600 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Nová řada ATTIX 33 a 44

Nová řada ATTIX 33 a 44 Nová řada ATTIX 33 a 44 Dělá svoji práci... Proto já mohu dělat tu svou Protože jen to nejlepší je dost dobré... Nová generace. Nejlepší ve své kategorii. Díky kompletně nové konstrukci a průmyslovému

Více

Čistý vzduch Daikin vytváří lepší atmosféru

Čistý vzduch Daikin vytváří lepší atmosféru Čistý vzduch Daikin vytváří lepší atmosféru Obsah Daikin: tradice v péči o vzduch 2 Proč koupit čističku vzduchu? 4 Co je to Daikin technologie Streamer? 5 Vylepšená technologie 6 Hlavní funkce 8 Hlavní

Více

Přivítejte jaro v dobré kondici. Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny

Přivítejte jaro v dobré kondici. Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Přivítejte jaro v dobré kondici Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Přijměte naše pozvání a objednejte se v období od 19. 3. do 18. 5. 2012 v našem autorizovaném servisu na prohlídku zaměřenou

Více

Jak správně větrat a předcházet vzniku plísní v bytech

Jak správně větrat a předcházet vzniku plísní v bytech Jak správně větrat a předcházet vzniku plísní v bytech Výrobce plastových oken, doporučuje využití vlhkoměrů v bytech s plastovými okny. Výměna vzduchu v interiérech je velmi důležitá pro naše zdraví.

Více

Chytrá kombinace-podlahové vytápění a řízené větrání obytných prostor

Chytrá kombinace-podlahové vytápění a řízené větrání obytných prostor Chytrá kombinace-podlahové vytápění a řízené větrání obytných prostor Vytápění, větrání a chlazení v jednom systému tavba Stavba domu-jedno z posledních dobrodružství tohoto světa. Každý účastník stavby,

Více

PVC Závěsné fólie do vrat a průchodů

PVC Závěsné fólie do vrat a průchodů 1/10 PVC závěsné fólie jsou používány ve venkovních i vnitřních prostorech jako zábrana proti prachu, kouři, hmyzu, ptactvu atd. Používají se také jako protihluková bariéra mezi hlučnými výrobními prostory

Více

Výsledky pilotního měření kvality vzduchu ve školním a domácím prostředí v ČR

Výsledky pilotního měření kvality vzduchu ve školním a domácím prostředí v ČR Výsledky pilotního měření kvality vzduchu ve školním a domácím prostředí v ČR V budovách podle průzkumů trávíme až 90 % času a z toho 55 % připadá na naše domovy. Neoddiskutovatelným faktem proto je, že

Více

T KONFEX, s.r.o. www.parnycistic.eu INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ. Zdravotnická zařízení a pečovatelské ústavy

T KONFEX, s.r.o. www.parnycistic.eu INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ. Zdravotnická zařízení a pečovatelské ústavy INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ Zdravotnická zařízení a pečovatelské ústavy Infekce pod kontrolou Kontrola nad infekcemi a boj s bakteriemi druhu MRSA odolným vůči antibiotikům jsou momentálně dva

Více

10 důvodů. proč zvolit latex od

10 důvodů. proč zvolit latex od 10 důvodů proč zvolit latex od PŘEVRACET SE NEBO NEPŘEVRACET - TO JE OČ TU BĚŽÍ V tom to sporu převracet se nebo nepřevracet je správně pouze jediné: lidé, kteří mohou lehce měnit polohy při spánku si

Více

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání:

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání: Úvod: Pečlivě, prosím, prostudujte tento návod k použití včetně přiložených nákresů s číselnými a abecedními odkazy v textu. Výrobce neručí za případné poškození věci, ublížení na zdraví nebo možnost požáru

Více

Schüco VentoTherm. Integrovaný okenní větrací systém s rekuperací. Zelená technologie pro modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken

Schüco VentoTherm. Integrovaný okenní větrací systém s rekuperací. Zelená technologie pro modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken Schüco VentoTherm Integrovaný okenní větrací systém s rekuperací Zelená technologie pro modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken 2 Schüco VentoTherm 3 Schüco VentoTherm Změňte způsob myšlení...

Více

Také byt chce zdravé plíce

Také byt chce zdravé plíce Nejíst a nepít vydrží člověk několik dnů. Tři minuty ale nedýchat znamená smrtelné ohrožení, zásoba kyslíku v tkáních vystačí jen několik minut. Pro život však není jedno ani to, co dýcháme. Plíce se 120

Více

Filtry pro větrací systémy inventer

Filtry pro větrací systémy inventer Filtry pro větrací systémy inventer Stručné informace jednoduše geniální větrání Pozor: Tyto servisní informace jsou platné pouze v kombinaci s návodem na instalaci a ovládání příslušného větracího systému

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více