Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ"

Transkript

1 Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ

2 MŮŽETE SE SPOLEHNOUT! ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY Zemědělství je obor, ve kterém faktor času hraje významnou roli. Tuto skutečnost si hluboce uvědomujeme, a právě proto stále zdokonalujeme systém dodávky náhradních dílů a poskytování servisu tak, aby váš stroj byl vždy připraven k práci na 00 %. pilíře, které zajistí 00% kvalitu a rychlou dodávku náhradního dílu: Naše stroje jsou vyráběny jako celek, kde každá jedna část podporuje funkci druhé. Proto se přesvědčte, že jsou na vašem stroji použity originální díly BEDNAR a že je tak zajištěna maximální kvalita práce. Tyto díly procházejí detailní kontrolou a náročnými testy. Jedině tak je možné zajistit udržení vysokých nároků na jejich kvalitu a životnost.. pilíř. pilíř. pilíř. pilíř VÝVOJ DÍLU Originální díly BEDNAR jsou vyvíjeny tak, abyste vždy dosáhli vysoké kvality práce a dlouhé životnosti dílů. Při jejich vývoji vychází naši konstruktéři z nejmodernějších trendů jak v zemědělství, tak v naukách o materiálech. Ty proměňují za použití moderních softwarů v nová inovativní řešení, která uspokojí skutečné potřeby každého farmáře. Stále se snažíme nacházet nová řešení ve všech oblastech, které dokáží zvýšit kvalitu práce našich strojů materiál, tvar, nebo zcela nová konstrukční řešení. Pečlivý a trpělivý vývoj s ohledem na skutečné potřeby farmářů je základem našeho rozvoje. PRECIZNÍ TESTOVÁNÍ DÍLŮ Každý díl je kontrolován a detailně testován tak, abychom si byli jisti, že při jeho použití dosáhnete maximální kvality práce a dlouhé životnosti. Během náročných testů spolupracujeme s českými univerzitami, výzkumnými ústavy a laboratořemi, které patří ve svém oboru mezi evropskou špičku. Při vývoji využíváme dlouholeté zkušenosti odborníků ze zemědělství. PRAKTICKÝ SYSTÉM OBJEDNÁNÍ Náhradní díly na vašem stroji objednáte snadno u svého prodejce, nebo přímo u nás pomocí několika kroků: Kde najdou číslo dílu?. Zašlete objednávku na: parts@bednarfmt.com.. Obdržíte potvrzení vaši objednávky s detailními informacemi o době dodání a čísle zakázky, přes které můžete svou objednávku sledovat na stránkách dopravce.. Obdržíte vaši objednávku. TELEFONICKÁ PODPORA BEDNAR ASSISTANCE PROPRACOVANÁ DISTRIBUCE Uvědomujeme si důležitost včasného doručení náhradních dílů až k vám. I proto využíváme k distribuci celou síť předních světových spedičních firem, které vám bezpečně a hlavně v řádném termínu doručí vaši objednávku z našeho centrálního skladu náhradních dílů v Rychnově nad Kněžnou (Česká republika).

3 JEN ORIGINÁL JE JISTOTA KVALITA Stále se zlepšujeme Jakožto výrobci zemědělských strojů si samozřejmě uvědomujeme, že čas je to, co v zemědělství hraje jednu z nejvýznamnějších rolí. I proto v průběhu celého roku investujeme do systému výroby, evidence, i expedice našich náhradních dílů, abychom dokázali naše dodávky stále lépe přizpůsobovat vašim potřebám. Pečlivé sledování výdejů a kontrola dodržování termínů jsou zárukou dosažení spokojenosti našich zákazníků. PROČ chtít originální díly BEDNAR? Kontrola kvality Každý díl, který je používán v sériové výrobě, prošel náročnými testy. Přes testování v laboratoři zkoumající kvalitu materiálu až po dlouhodobé ověřování přímo při práci za různě obtížných podmínek. Jedině tak si můžeme být jisti, že originální díly BEDNAR splní vaše očekávání. Zodpovědná kontrola kvality přináší konečný výsledek, který farmář na poli ocení. Mají špičkovou kvalitu. Přesně pasují. Jsou detailně prověřené. Jsou maximálně spolehlivé. Mají dlouhou životnost. Jsou identické s původními díly. Prošly náročnými testy. Jsou dostupné u všech autorizovaných dealerů. Každý prodejce a servisní pracovník je pravidelně školen, aby znal vše. Podpora profesionálního teamu v centrálním skladu BEDNAR. Máte záruku na stroj i díly. Systém kontroly subdodavatelů BEDNAR nakupuje většinu náhradních dílů od předních evropských subdodavatelů specializujících se na výrobu opotřebitelných částí strojů. Tito dodavatelé jsou pečlivě vybíráni tak, aby splnili naše vysoké požadavky ve všech oblastech a dodali díly přesně dle zadané dokumentace. Před každým přijetím zboží do našeho Centrálního skladu BEDNAR je zásilka pečlivě zkontrolována a prověřena. Pouze tak můžeme zajistit, že se k vám dostanou pouze kvalitní náhradní díly.

4 LONG LIFE DÍLY Porovnání kvality práce Nová řada dlát LONG LIFE BEDNAR vyvinul novou řadu opotřebitelných dílů s dlouhou životností. Větší rezistence dlát a křídel dlát snižuje významně náklady na opotřebitelné díly, ale také čas, který je nutný trávit výměnou jednotlivých pracovních částí. Nová dláta a křídla LONG LIFE významně prodlužují životnost těchto pracovních částí a tím mnohonásobně zvyšují efektivitu využití stroje. Testy v půdách s vysokou abrazivitou ukázaly až delší životnost dlát Long Life ve srovnání se standardními dláty. STANDARDNÍ DLÁTA LONG LIFE DLÁTA STANDARDNÍ DLÁTA LONG LIFE DLÁTA S novými pracovními částmi Long Life získáte kvalitativní, časové a nákladové výhody: Značně vyšší životnost proti standardnímu nářadí* Stálou pracovní hloubku a kvalitu práce Zlepšené zahlubování, menší požadavky na tahovou sílu díky trvale ostrým hranám Prakticky žádnou nutnost upravovat pracovní hloubku podle opotřebení Úsporu času a nákladů na výměnu dlát Značně delší možnost nasazení strojů v sezoně Menší náklady na dláta/křídla na hektar Optimální využití výkonu traktorů Úsporu skladových prostor a nákladů na dopravu * vyšší životnost v závislosti na pracovním stroji, hloubce, záběru, půdě, vlhkosti, výkonu traktoru, pojezdové rychlosti a umístění dlát Dláta Long Life 0 mm na stroji Terraland po 0 ha v těžkých jílovitých půdách Opotřebení v síle a délce ovlivňuje funkci Pracovní hloubka musí být upravována v závislosti na opotřebení dlát Zhoršené zahlubování při opotřebení dlát Nedostatečná kvalita práce Minimální opotřebení v délce a mnohem menší opotřebení v tloušťce Není nutné upravovat hloubku práce Trvale dobré zahlubování Trvale dobrá kvalita práce Mnohem vyšší životnost Vyšší výkony díky zvýšené možnosti nasazení stroje Opotřebení délky ovlivňuje funkci Zhoršené kypření Zhoršené míchání Horší práce v hloubce Tvorba nerovného dna Horší odvodnění Horší zahlubování opotřebených dlát Minimální opotřebení v délce Optimální kypření Optimální míchání Rovné dno Optimální odvodnění Konstantní kvalita zahlubování Větší pracovní výkony díky delšímu nasazení stroje Dláta Long Life 80 mm na stroji Fenix po 0 ha (první řada dlát) hlinitých půdách

5 Nová otěruvzdorná dláta a křídla Long Life pro kypřiče FENIX Nová otěruvzdorná dláta a křídla Long Life pro dlátové pluhy TERRALAND PORADENSTVÍ Otvory pro šrouby pro uchycení dlát na slupici Otvory pro šrouby pro uchycení dlát na slupici Otěruvzdorné tvrdokové plátky na dlátu Zesílená spodní část dláta Otěruvzdorné tvrdokové plátky na dlátu OBJEDNACÍ KÓDY: KM00 Dláto Long Life 80 mm ( ks) KM0008 Šroub ( ks) KM00088 Šroub ( ks) KM0008 Matice ( ks) KM00 Křídlo Long Life L 8 mm ( ks) KM00 Křídlo Long Life R 8 mm ( ks) KM Šroub ( ks) KM0009 Matice ( ks) Porovnání vlastností křídel / dlát STANDARDNÍ KŘÍDLA Opotřebení šířky ovlivňuje funkci Ztráta funkčnosti Horší podřezávání Horší míchání Horší secí lůžko Horší likvidace plevelů Křídla s karbidovými plátky POROVNÁNÍ KŘÍDEL LONG LIFE KŘÍDLA NOVÁ STANDARDNÍ DLÁTA OPOTŘEBOVANÁ STANDARDNÍ DLÁTA LONG LIFE DLÁTA Plochý pracovní úhel Půdní profil je podřezáván Půda je vedena nahoru Malý tahový odpor Ostrý pracovní úhel Půda se hrne (není podřezávána jako u nového dláta) Půda není vedena nahoru Velký tahový odpor Zvýšená spotřeba paliva Velké zatížení stroje (rámy, ložiska atd.) Snížení pracovní rychlosti OBJEDNACÍ KÓDY: Zesílená spodní část dláta KM000 Dláto Long Life 0 mm ( ks) KM00090 Šroub ( ks) KM0008 Šroub ( ks) KM0008 Matice ( ks) Minimální funkční opotřebení v šířce Udržení funkčnosti Optimální podříznutí profilu Optimální míchání Optimální seťové lůžko Optimální management likvidace plevelů Větší pracovní výkony díky delšímu pracovnímu nasazení stroje VLASTNOSTI NOVÝCH I OPOTŘEBENÝCH LONG LIFE DLÁT ZŮSTÁVAJÍ STEJNÉ! Trvale ostrý pracovní úhel Půdní profil je podříznutý Půda je plynule vedena nahoru Stálý nízký tahový odpor Snížená spotřeba paliva Snížené zatížení stroje (rámy, ložiska atd.) Vyšší pracovní výkony Jak být maximálně efektivní (seřízení strojů, profesionální údržba) Správným plánováním údržby stroje lze jednoduše předejít mnoha komplikacím v průběhu sezony, které mohou brzdit výkon vašeho stroje v době, kdy jej potřebujete. Proto využívejte průběžných kontrol vašeho stroje a především pracovních orgánů. Dodržování postupů uvedených v návodu k obsluze stroje. Plánování údržby přináší mnoho benefitů: Dosáhnete maximálního výkonu v pravý čas, kdy to potřebujete. Vyhnete se nečekaným odstávkám v době, kdy jsou dobré podmínky pro práci stroje. Snížíte náklady spojené s plánovanou údržbou, mimosezonní nákup opotřebitelných dílů za zvýhodněných podmínek. Ušetříte peníze za dopravu náhradních dílů díky možnosti prodlouženého režimu dodávky. Tipy pro údržbu strojů a seřízení strojů Náš team servisních pracovníků je vám vždy k dispozici. Ochotně vám poradíme, jak nejlépe seřídit stroj k vaší plné spokojenosti. service@bednarfmt.com Servis hot-line:

6 Polní brány STRIEGEL-PRO STRIEGEL-PRO STRIEGEL-PRO PE STRIEGEL-PRO PE 000 Pracovní prut ks 0 Lopatka Crushbar ks Coulter ks Radlička kypřiče stop ks 8 Pracovní prut Lopatka Crushbar Coulter Radlička kypřiče stop Model PE KM000 ZAVLAČOVAČ... ks 0009 PODLOŽKA... ks 008 PODLOŽKA... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks KM0000 ŠROUB... ks Model PE KM00 SLUPICE... ks KM00 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Model PE KM00 SLUPICE... ks KM00 DISK... ks KM00 NÁBOJ... ks KM0000 PODLOŽKA... 0 ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Model PE KM0008 RADLIČKA... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks KM00089 ŠROUB... ks 0

7 Diskový podmítač SWIFTERDISC SWIFTERDISC XN SWIFTERDISC Zavlačovač prutový Model XN KM0000 ZAVLAČOVAČ... ks PODLOŽKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM000 MATICE... ks V-ring válec Modely XN, XN_R 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Segmentový válec Modely XN, XN_R STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0009 DRŽÁK... ks Roadpacker U-ring válec Spring válec Modely XN, XN_R 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks Modely XN, XN_R 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Modely XN, XN_R 008 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 00 PRUŽINA... ks Zubatý disk 0 mm Modely XN, XN_R KM000 DISK... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0009 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks 0090 PODLOŽKA... ks A-disk 0 mm Modely XN, XN_R KM000 DISK... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0009 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks 0090 PODLOŽKA... ks SWIFTERDISC XN 000 XN 00 XN 000R XN 000 XN 000 Zubatý disk 0 mm ks / /8 0/ 0 0 A-disk 0 mm ks / /8 0/ 0 0 Zavlačovač prutový ks 0 8 V-ring válec ks Segmentový válec ks 0 0 Roadpacker ks 0 0 U-ring válec ks 8 8 Spring válec ks 8 8

8 Diskový podmítač SWIFTERDISC SWIFTERDISC SWIFTERDISC XO_F SWIFTERDISC XE Zubatý disk 0 mm Modely XO_F, XE KM000 DISK... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0009 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks 0090 PODLOŽKA... ks A-disk 0 mm Modely XO_F, XE KM000 DISK... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0009 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks 0090 PODLOŽKA... ks Rotační hvězdice levá Modely XO_F, XE KM00 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Segmentový válec Modely XO_F, XE STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0009 DRŽÁK... ks Roadpacker Modely XO_F, XE 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks Spring válec Modely XO_F 008 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 00 PRUŽINA... ks Rotační hvězdice pravá Modely XO_F, XE KM000 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Lopatka Crushbar Modely XO_F, XE KM009 SLUPICE... ks KM009 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Zavlačovač prutový Model XO_F KM0000 ZAVLAČOVAČ... ks PODLOŽKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM000 MATICE... ks V-ring válec Modely XO_F, XE 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks SWIFTERDISC XO 000F XO 00 F XO 000 F XO 000F XO 8000F XE 0000 XE 000 XE 000 Zubatý disk 0 mm A-disk 0 mm Rotační hvězdice levá Rotační hvězdice pravá Lopatka Crushbar 0 8 Lopatka Crushbar (stroj vybaven podpěrnými koly) 8 Zavlačovač prutový V-ring válec Segmentový válec Roadpacker Spring válec 9

9 Diskový podmítač ATLAS ATLAS ATLAS AM ATLAS AO U-Ring válec Model AO 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Zubatý disk 0 mm Modely AO, AM KM000 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks ATLAS AO 000 AO 00 AO 000 AO 000 AN 000 AM 0000 AM 000 Zubatý disk 0 mm ks A-disk 0 mm ks V-ring válec ks Segmentový válec ks Roadpacker ks Cutpack válec ks 80 Spring válec ks 8 U-Ring válec ks Zavlačovač přední ks 0 8 Zavlačovač před jednoválce ks 0 Zavlačovač před dvouválce ks 0 Segmentový válec Modely AO, AM STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0009 DRŽÁK... ks A-disk 0 mm Modely AO, AM KM009 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Zavlačovač přední Model AO KM000 ZAVLAČOVAČ... ks KM000 DESKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Zavlačovač před jednoválce Model AO KM000 ZAVLAČOVAČ... ks KM000 DESKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Zavlačovač před dvouválce Model AO KM000 ZAVLAČOVAČ... ks KM000 DESKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Cutpack válec Model AM 000 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks Spring válec Model AM 008 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 00 PRUŽINA... ks V-ring válec Modely AO, AM 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Roadpacker Modely AO, AM 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks

10 Diskový podmítač ATLAS ATLAS ATLAS AO_L ATLAS HO Zubatý disk 0 mm Model HO Zubatý disk 0 mm Model AO_L KM000 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks V-ring válec Model AO_L 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Segmentový válec Model AO_L STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0009 DRŽÁK... ks Zubatý disk s otvorem 0 mm Model AO_L KM008 DISK... ks KM00090 ŠROUB... ks 009 PODLOŽKA... ks A-disk s otvorem 0 mm Model AO_L KM00 DISK... ks 009 PODLOŽKA... ks KM00090 ŠROUB... ks ATLAS AO 000 L HO 000 HO 000 HO 8000 Zubatý disk 0 mm ks 8 A-disk 0 mm ks 8 Zubatý disk 0 mm ks A-disk 0 mm ks Zubatý disk s otvorem 0 mm ks A-disk s otvorem 0 mm ks Rotační hvězdice levá Model HO KM000 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks V-ring válec Rotační hvězdice pravá Model HO KM009 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks Segmentový válec A-disk 0 mm Model HO KM00 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks Roadpacker KM008 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks Zubatý disk 0 mm Model HO KM00 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks Cutpack válec A-disk 0 mm Model AO_L KM00 DISK... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00089 ŠROUB... ks V-ring válec ks 8 Rotační hvězdice levá ks Rotační hvězdice pravá ks Segmentový válec ks 9 Roadpacker ks 9 Cutpack válec ks 9 Model HO 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Model HO STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0009 DRŽÁK... ks Model HO 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks Model HO 000 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks 8 9

11 Předseťový kompaktor SWIFTER SWIFTER SO SWIFTER SWIFTER SO_F SWIFTER SN SB-radlička Modely SN, SO, SO_F KM00 SLUPICE... ks KM0088 RADLIČKA... ks KM00088 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Lopatka Crushbar Model SO_F KM009 SLUPICE... ks KM00 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Zavlačovač prutový Model SO KM0000 ZAVLAČOVAČ... ks PODLOŽKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM000 MATICE... ks Lopatka Crushbar Model SO KM0089 SLUPICE... ks KM00 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Radlička kypřiče stop Radlička pravá Radlička levá Gamma hrot SWIFTER SN 000 SN 000 SN 000R SN 000 SO 000 SO 000F SO 000 SO 000F SO 000 SO 000F SO 000 SO 000F Radlička kypřiče stop ks / / / / Radlička kypřiče stop (stroj vybaven teleskopickým kypřičem) ks /8 /8 /8 /8 8 SO 8000F Modely SO, SO_F KM0008 RADLIČKA... ks KM000 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Modely SN, SO, SO_F KM00 RADLIČKA... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks KM0008 SLUPICE... ks Modely SN, SO, SO_F KM00 RADLIČKA... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks KM0008 SLUPICE... ks Modely SN, SO, SO_F 0009 SLUPICE... ks KM00 DLÁTO... ks KM000 ŠROUB... ks KM00009 MATICE... ks Radlička ks 0 / 0/0 / 8/8 Gamma hrot ks / 8/ 0/ 0/ SB-radlička ks / / / / 9 Lopatka Crushbar ks / /0 / /0 Zavlačovač prutový ks 8/ / / 8/ 0

12 Předseťový kompaktor SWIFTER SWIFTER SM SWIFTER SWIFTER SE SB-radlička Lopatka Crushbar Modely SE, SM KM00 SLUPICE... ks KM0088 RADLIČKA... ks KM00088 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Modely SE, SM KM009 SLUPICE... ks KM009 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Radlička kypřiče stop Radlička pravá Radlička levá Gamma hrot Modely SE, SM KM0008 RADLIČKA... ks KM000 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Modely SE, SM KM00 RADLIČKA... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Modely SE, SM KM00 RADLIČKA... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Modely SE, SM 0009 SLUPICE... ks KM00 DLÁTO... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 SLUPICE... ks KM0008 SLUPICE... ks KM00009 MATICE... ks SWIFTER SE 8000 SE 0000 SE 000 SM 000 SM 000 SM 8000 Radlička kypřiče stop ks Radlička kypřiče stop (stroj vybaven teleskopickým kypřičem) ks Radlička ks 0 8 Gamma hrot ks SB-radlička ks Lopatka Crushbar ks 0

13 Univerzální kypřič FENIX FENIX FN_RT FENIX FENIX FN/FN_L Dláto 80 mm LONG LIFE Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH PRAVÝ... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH LEVÝ... ks Křídla dlát mm Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM009 KŘÍDLO LEVÉ... ks KM000 KŘÍDLO PRAVÉ... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Radlička Clip-On 80 mm Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 KLÍN... ks KM000 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 RADLIČKA... ks Dláto 0 mm Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH PRAVÝ... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM008 USMĚRŇOVACÍ PLECH LEVÝ... ks Dláto 80 mm Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH PRAVÝ... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH LEVÝ... ks Křídla dlát 8 mm Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 KŘÍDLO LEVÉ... ks KM00 KŘÍDLO PRAVÉ... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Křídla dlát 8 mm LONG LIFE Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 KŘÍDLO... ks KM00 KŘÍDLO... ks KM ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Zahrnovačka pravá Modely FN, FN_L KM008 RAMENO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Zahrnovačka levá Modely FN, FN_L KM009 RAMENO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks

14 Univerzální kypřič FENIX FENIX FENIX FO/FO_L Roadpacker U-ring válec Spring válec Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks Modely FN, FN_L 009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 00 PRUŽINA... ks Modely FN, FN_L 008 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 00 PRUŽINA... ks Rotační hvězdice pravá Modely FN, FN_L, FO, FO_L KM00 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Rotační hvězdice levá Modely FN, FN_L, FO, FO_L KM000 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Zavlačovač Modely FN, FN_L KM0000 ZAVLAČOVAČ... ks PODLOŽKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM000 MATICE... ks Zahrnovačka pravá Modely FO, FO_L 0099 RAMENO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Zahrnovačka levá Modely FO, FO_L RAMENO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks V-ring válec Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Segmentový válec Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0009 DRŽÁK... ks FENIX FN 000 FN 000L FN 000 RT FN 00 FN 00L FN 00 RT FN 000 FN 000R FN 000 L FN 000 RL FO 000 FO 000 L FO 000 FO 000L FO 000 FO 000L Radlička Clip-On ks 0 9 Dláto ks 0 9 Křídlo pravé ks 0 9 Křídlo levé ks 0 9 Usměrňovací plech pravý ks Usměrňovací plech levý ks 9 Zahrnovačka pravá ks Zahrnovačka levá ks V-ring válec ks Segmentový válec ks 9 Roadpacker ks 9 U-ring válec ks 8 Spring válec ks 8 8 Rotační hvězdice pravá ks Rotační hvězdice levá ks Zavlačovač ks 8 8

15 Dlátový pluh TERRALAND TERRALAND TERRALAND TN_PROFI TERRALAND TN_M TERRALAND TN_D Dláto 80 mm Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO KM008 DLÁTO... ks KM0009 KOLÍK... ks KM00080 KROUŽEK... ks Dláto 80 mm LONG LIFE Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO KM000 DLÁTO... ks KM0009 KOLÍK... ks KM00080 KROUŽEK... ks Dláto 0 mm Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO, TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00 DLÁTO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks Dláto 0 mm LONG LIFE Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO, TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM000 DLÁTO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks Dláto 80 mm Modely TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM008 DLÁTO... ks KM0009 KOLÍK... ks KM00080 KROUŽEK... ks Dláto 80 mm LONG LIFE Modely TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00 DLÁTO... ks KM0009 KOLÍK... ks KM00080 KROUŽEK... ks 8 9

16 Dlátový pluh TERRALAND TERRALAND TERRALAND TN_RT TERRALAND TO Tažný šroub M Tažný šroub D Coulter Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO KM00009 ŠROUB... ks 0009 SLUPICE... ks 0000 PODLOŽKA... ks KM00000 MATICE... ks KM000 MATICE... ks Modely TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00009 ŠROUB... ks 0000 SLUPICE... ks 0000 PODLOŽKA... ks KM00000 MATICE... ks KM000 MATICE... ks Model TN_Profi KM009 DISK... ks Nůž M Nůž D Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO Modely TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM0000 KRYT... ks KM00 KRYT... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks KM000 MATICE... ks Křídlo levé a pravé Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO, TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00 KŘÍDLO... ks KM000 KŘÍDLO... ks KM0000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks TERRALAND TN 000 MR/DR TN 000 HMR TN 000 MR/DR TN 000 HMR/HDR TN 000 DR PROFI TN 000 HDR PROFI TN 000 RT TN 000 MR/DR TN 000 HDR PROFI TN 000 M9R/D9R TN 000 HM9R/HD9R TN 000 D9R PROFI TN 000 HD9R PROFI TO 000 TO 000 TO 000 Dláto ks 9 9 Křídlo pravé ks 9 9 Křídlo levé ks 9 9 Nůž ks 9 9 Tažný šroub ks 9 9 Coulter model TN_Profi ks 0 0 0

17 Dlátový pluh TERRALAND DO TERRALAND DO TERRALAND DO Zubatý disk 0 mm Model DO KM00 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks A-disk 0 mm Model DO KM00 DISK... ks KM00099 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks Dláto 0 mm Model DO KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH PRAVÝ... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM008 USMĚRŇOVACÍ PLECH LEVÝ... ks Křídlo 8 mm Model DO KM00 KŘÍDLO LEVÉ... ks KM00 KŘÍDLO PRAVÉ... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Křídlo 8 mm LONG LIFE Model DO KM00 KŘÍDLO... ks KM00 KŘÍDLO... ks KM ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Rotační hvězdice pravá Model DO KM00 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Rotační hvězdice levá Model DO KM000 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Dláto 80 mm Model DO KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH PRAVÝ... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH LEVÝ... ks Křídlo mm Model DO KM009 KŘÍDLO LEVÉ... ks KM000 KŘÍDLO PRAVÉ... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Dláto 80 mm LONG LIFE Model DO KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH PRAVÝ... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH LEVÝ... ks Cutpack válec Model DO STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0088 DRŽÁK... ks TERRALAND DO 000 DO 000 DO 000 Zubatý disk 0 mm ks Dláto ks Usměrňovací plech pravý ks 8 Usměrňovací plech levý ks Křídlo pravé ks Křídlo levé ks Rotační hvězdice pravá ks Rotační hvězdice levá ks Cutpack válec ks 0

18 Meziřádkový kypřič ROW-MASTER ROW-MASTER RN ROW-MASTER ROW-MASTER RN_S Dláto 0 mm Model RN_S KM0008 SLUPICE... ks KM00 DLÁTO... ks 0088 PLECH... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks KM0000 PODLOŽKA... ks ROW-MASTER RN 000 RN 00 S RN 800 S Radlička 0 mm ks 0 Dláto 0 mm ks Dláto 0 mm ks 9 Ochranný disk ks Zavlačovač ks 0 Radlička 0 mm Modely RN, RN_S KM000 RADLIČKA... ks KM000 ŠROUB... ks KM00009 MATICE... ks Dláto 0 mm Modely RN, RN_S KM00 DLÁTO... ks KM000 ŠROUB... ks KM00009 MATICE... ks Ochranný disk Modely RN, RN_S KM00 DISK... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00089 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Zavlačovač Modely RN, RN_S KM000 ZAVLAČOVAČ... ks KM0009 TŘMEN... ks 0090 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks

19 Secí stroj OMEGA OMEGA OO_Ferti OMEGA OMEGA OO Zubatý disk 0 mm A-disk 0 mm Lopatka Crushbar Coulter KM000 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks KM000 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks KM00 SLUPICE... ks KM00 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Model OO KM00 DISK... ks KM000 NÁBOJ... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks hloubkového kolečka 0 0 hloubkového kolečka STĚRKA... ks 000 STĚRKA... ks 009 POUZDRO... ks 0008 POUZDRO... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM00000 PODLOŽKA... ks 0008 POUZDRO... ks 0008 POUZDRO... ks KM000 MATICE... ks KM000 MATICE... ks Disk na přihnojování Model OO_F KM008 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM0009 PODLOŽKA... ks Disk na výsev KM008 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM0009 PODLOŽKA... ks Hloubkové kolečko 0 0 KM0 KOLO... ks Hloubkové kolečko 0 KM0 KOLO... ks Zavlačovač za secí botkou KM000 ZAVLAČOVAČ... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Lopatka Crushbar zadní smyk KM0089 SLUPICE... ks KM00 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Pneumatika Frontpack KM00 KOLO... ks KM00 PNEUMATIKA... ks KM00 RÁFEK... ks Pneumatika Zadní KM0000 KOLO... ks KM00 PNEUMATIKA... ks KM000 RÁFEK... ks

20 OMEGA OO 000 OO 000 Ferti OO 000 OO 000 Ferti OO 000 OO 000 Ferti Zubatý disk 0 mm ks 8 A-disk 0 mm ks 8 Lopatka Crushbar (stroj s kypřičem stop / bez kypřiče stop) ks / / 9/ Lopatka na Crushbar zadní smyk ks Coulter ks / 8 Disk na přihnojování (vzdálenost, cm) ks 9 Disk na přihnojování (vzdálenost, cm) ks 8 Disk na výsev (vzdálenost, cm) ks 8 9 Disk na výsev (vzdálenost,cm) ks 8 Hloubkové kolečko 0 0 (vzdálenost, cm) ks 8 Hloubkové kolečko 0 0 (vzdálenost, cm) ks 8 Hloubkové kolečko 0 (vzdálenost, cm) ks 8 Hloubkové kolečko 0 (vzdálenost, cm) ks 8 hloubkového kolečka 0 0 (vzdálenost, cm) ks 8 hloubkového kolečka 0 0 (vzdálenost, cm) ks 8 hloubkového kolečka 0 (vzdálenost, cm) ks 8 hloubkového kolečka 0 (vzdálenost, cm) ks 8 Pneumatika Frontpack ks 0 Pneumatika Zadní ks 8 Ložisko secí botka (vzdálenost, cm) ks 8 9 Ložisko secí botka (vzdálenost, cm) ks 8 Ložisko přihnojovací botka (vzdálenost, cm) ks / /8 Ložisko přihnojovací botka (vzdálenost, cm) ks / / Zavlačovač za secí botkou (vzdálenost, cm) ks Zavlačovač za secí botkou (vzdálenost, cm) ks 9 8 Ložisko secí botka KM008 LOŽISKO... ks KM000 ŠROUB... ks Ložisko secí botka KM008 LOŽISKO... ks KM000 ŠROUB... ks Ložisko přihnojovací botka Model OO_F KM008 LOŽISKO... ks KM000 ŠROUB... ks Ložisko přihnojovací botka Model OO_F KM008 LOŽISKO... ks KM000 ŠROUB... ks, cm cm 9 cm 0 cm 0 cm 80 cm cm 0 cm 0 cm 0 cm cm 00 cm 0 0 cm cm Výsevní válečky přehled jednotlivých součástek 000 VÁLEC ROTOR KM009 LOŽISKO 000 ROTOR 000 VÁLEC KM008 PODLOŽKA 0009 ROTOR 009 ROTOR KM0008 ŠROUB 00 HŘÍDEL 000 VÁLEC KM000 KROUŽEK 008 ROTOR 0090 PODLOŽKA VÁLEC 0080 ROTOR VÁLEC ROTOR SLOŽENÍ VÝSEVNÍCH VÁLEČKŮ POČTY SOUČÁSTEK , cm 8 cm 9 cm 9 cm 0 cm 8 0 cm 9 0 cm 9 80 cm 00 cm 0 0 cm 0 cm 0 cm 00 cm 00 cm 8 9

21 Mulčovač MULCHER MULCHER MO MO Mulčovač MULCHER MULCHER MZ MZ MULCHER MZ Nůž Model MO KM00 NŮŽ... ks KM000 NŮŽ... ks 000 ŠROUB... ks 000 KRYT... ks 000 POUZDRO... ks 0008 DESKA... ks KM0008 MATICE... ks MULCHER MO MULCHER MO 00 Nůž ks Protiostří ks Set pancéřování ks Set pancéřování Model MO 008 SEGMENT... ks KM0000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Přední protiostří Model MO KM0008 NŮŽ... ks JEKL... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM0000 MATICE... ks Nože kukuřičné levé Nože kukuřičné pravé Nože travní levé Nože travní pravé Model MZ 000 KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM0000 ŠROUB... ks 8 KM00000 PODLOŽKA... ks 9 KM0000 MATICE... ks KRYT... ks Model MZ 000 KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM0000 ŠROUB... ks 8 KM00000 PODLOŽKA... ks 9 KM0000 MATICE... ks KRYT... ks Model MZ 000 KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM0000 MATICE... ks KRYT... ks Model MZ 000 KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM0000 MATICE... ks KRYT... ks 0

22 Set pancéřování Set pancéřování Plazy boční rámy Nože travní levé Model MZ 00 KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks 0000 KRYT... ks Nože travní střed Model MZ 00 KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks 000 KRYT... ks Nože travní pravé Model MZ 00 KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks 0000 KRYT... ks Plazy Model MZ TYČ... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Model MZ PLECH... ks PLECH... ks 0088 PLECH... ks 0088 PLECH... ks PLECH... ks 0088 PLECH... ks 0088 PLECH... ks 8 KM000 MATICE... ks 9 KM0000 ŠROUB... ks Model MZ PLECH... ks 008 PLECH... ks 008 PLECH... ks 008 PLECH... ks 008 PLECH... ks 008 PLECH... ks 008 PLECH... ks 8 KM000 MATICE... ks 9 KM0000 ŠROUB... ks Model MZ TYČ... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Plazy střední rám Model MZ TYČ... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Nože kukuřičné levé Model MZ 00 KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... 8 ks KM0008 MATICE... ks KRYT... ks Nože kukuřičné střed Model MZ 00 KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... 8 ks KM0008 MATICE... ks KRYT... ks Nože kukuřičné pravé Model MZ 00 KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... 8 ks KM0008 MATICE... ks KRYT... ks Přední protiostří Model MZ KM0008 NŮŽ... ks JEKL... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM0000 MATICE... ks MULCHER MZ 00 MZ 000 Nože kukuřičné zahnuté ks Nože kukuřičné rovné ks Nože travní ks Přední protiostří ks Plazy ks Kryt rotoru ks Set pancéřování ks

23 Mulčovač MULCHER MULCHER MM MM MULCHER MM Plazy Model MM TYČ... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks MULCHER MM 0000 Nože kukuřičné zahnuté ks 0 Nože kukuřičné rovné ks 0 Nože travní ks 0 Set pancéřování ks Přední protiostří ks Kryt rotoru ks Plazy ks Set pancéřování Přední protiostří Model MM Model MM 008 PLECH... ks JEKL... ks PLECH... ks KM0008 NŮŽ... ks 0088 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks 008 PLECH... ks KM00000 PODLOŽKA... ks 0080 PLECH... ks KM0000 MATICE... ks 008 PLECH... ks KM0000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks KM000 ŠROUB... ks 8 KM0000 ŠROUB... ks 8 KM00008 PODLOŽKA... ks 9 KM000 MATICE... ks POUZDRO... ks 8 8 Nože travní levé Nože travní pravé Nože kukuřičné levé Nože kukuřičné pravé Model MM KM000 ŠROUB... ks KM00 NŮŽ... ks KM0008 MATICE... ks 000 KRYT... ks Model MM KM000 ŠROUB... ks KM00 NŮŽ... ks KM0008 MATICE... ks 000 KRYT... ks Model MM KM000 ŠROUB... ks KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM00000 PODLOŽKA... 8 ks KM0008 MATICE... ks KRYT... ks Model MM KM000 ŠROUB... ks KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM00000 PODLOŽKA... 8 ks KM0008 MATICE... ks KRYT... ks

24 RADOST HOSPODAŘIT

25 Sortiment T: E: info@bednarfmt.com W: BEDNAR FMT s.r.o. Lohenická 0 90 Praha 9 Vinoř Technické údaje a vyobrazení jsou přibližné. Konstrukční změny jsou vyhrazeny. Uvedené ceny náhradních dílů se vztahují k kusu. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu ceny bez upozornění. ZPRACOVÁNÍ PŮDY Polní brány STRIEGEL-PRO Diskové podmítače SWIFTERDISC Diskové podmítače ATLAS ZPRACOVÁNÍ PŮDY Předseťové kompaktory SWIFTER Univerzální kypřiče FENIX Dlátové pluhy TERRALAND ZPRACOVÁNÍ PŮDY Tažené pěchy CUTTERPACK, PRESSPACK, GALAXY MEZIŘADKOVÁ KULTIVACE Meziřádkový kypřič ROW-MASTER SETÍ A HNOJENÍ MULČOVÁNÍ Secí stroje OMEGA Zásobník na hnojivo FERTI-BOX Rotační mulčovače MULCHER *KM00*

Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ

Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ MŮŽETE SE SPOLEHNOUT! ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY Zemědělství je obor, ve kterém faktor času hraje významnou roli. Tuto skutečnost si

Více

Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ

Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ MŮŽETE SE SPOLEHNOUT! ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY Zemědělství je obor, ve kterém faktor času hraje významnou roli. Tuto skutečnost si

Více

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life!

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Long Life Porovnání opotřebení dlát Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Testy v půdách s vysokou abrazivitou ukázaly až 7 delší životnost dlát Long Life ve srovnání

Více

TERRALAND DO. Excelentní zpracování půdy jedním přejezdem JOY OF FARMING

TERRALAND DO. Excelentní zpracování půdy jedním přejezdem JOY OF FARMING TERRALAND DO Excelentní zpracování půdy jedním přejezdem JOY OF FARMING Proč TERRALAND DO? TERRALAND DO je robustní kombinovaný (disko dlátový) stroj, který je schopen během jediného přejezdu nařezat a

Více

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce.

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Jeden přejezd stačí Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Crushbar hydraulická přední smyková lišta zaručuje

Více

Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM

Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM AO, AM Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE Pevný a robustní rám umožňující podmítání až do 16 cm. Horizontální non-stop jištění proti

Více

JOY OF FARMING. Produktový katalog

JOY OF FARMING. Produktový katalog Produktový katalog JOY OF FARMING 1 Zemědělská půda i pro budoucí generace obsah úvod Vážení zemědělci, vážení obchodní přátelé, díky úzké spolupráci se zemědělskými odborníky bychom vám rádi v příštích

Více

ECOLAND série EO, EN ECOLAND. série EO, EN. Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou

ECOLAND série EO, EN ECOLAND. série EO, EN. Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou ECOLAND série EO, EN série EO, EN ECOLAND Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou ecoland ecoland EO EO Rovnoměrné, intenzivní promíchání v celém profilu Obecný popis Hlavní výhody stroje Tuhý

Více

Plošný výkon spojený s kvalitou

Plošný výkon spojený s kvalitou Plošný výkon spojený s kvalitou MULCHER Obecný popis Tuhý pevný rám připravený na extrémní sezónní výkony. Žárově zinkované hlavní části stroje zvyšují několikanásobně odolnost stroje vůči povětrnostním

Více

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor CULTIMER řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor U M Ě N Í S P R Á V N É P O D M Í T K Y! CULTIMER VÍCEÚČELOVÝ RADLIČKOVÝ KULTIVÁTOR Péče o strniště je klíčovou operací pro zachování dobré půdní

Více

Řešení pro rychlou kvalitní podmítku

Řešení pro rychlou kvalitní podmítku Řešení pro rychlou kvalitní podmítku SWIFTERDISC Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Dokonalá stabilita stroje bez nežádoucích pohybů díky vyrovnanému těžišti. Pracovní rychlost 15 km/h a více díky vhodnému

Více

Robustní podmítač pro těžkou práci

Robustní podmítač pro těžkou práci Robustní podmítač pro těžkou práci Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Velké disky o průměru 660 6 mm s vysokým přítlakem. Horizontální dvoupružinové non-stop jištění disků. X-precise - postavení diskových

Více

Robustní podmítač pro těžkou práci

Robustní podmítač pro těžkou práci Robustní podmítač pro těžkou práci Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Velké disky o průměru 660 6 mm s vysokým přítlakem. Horizontální dvoupružinové non stop jištění disků. X precise postavení diskových

Více

Precizní meziřádková kultivace ROW MASTER RN, RN_S

Precizní meziřádková kultivace ROW MASTER RN, RN_S Precizní meziřádková kultivace ROW MASTER RN, RN_S ROW-MASTER RN Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Bezúdržbový paralelogramový závěs jednotek s opěrným hloubkovým kolem. Přesné optické navádění zařízením

Více

Řešení pro rychlou kvalitní podmítku

Řešení pro rychlou kvalitní podmítku Řešení pro rychlou kvalitní podmítku SWIFTERDISC Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Dokonalá stabilita stroje bez nežádoucích pohybů díky vyrovnanému těžišti. Pracovní rychlost 15 km/h a více díky vhodnému

Více

ATLAS AN_Profi, AO_Profi, AE_Profi. Atlas univerzální stroj pro vaše podnikání JOY OF FARMING

ATLAS AN_Profi, AO_Profi, AE_Profi. Atlas univerzální stroj pro vaše podnikání JOY OF FARMING ATLAS AN_Profi, AO_Profi, AE_Profi Atlas univerzální stroj pro vaše podnikání JOY OF FARMING Jak na rostlinné zbytky Stroj ATLAS Rostoucí výnosy většiny plodin jsou výsledkem nových metod zpracování půdy,

Více

STRIEGEL PRO PE, PN. Polní brány pro precizní zemědělství JOY OF FARMING

STRIEGEL PRO PE, PN. Polní brány pro precizní zemědělství JOY OF FARMING STRIEGEL PRO PE, PN Polní brány pro precizní zemědělství JOY OF FARMING STRIEGEL PRO PE Proč STRIEGEL PRO? Polní brány STRIEGEL PRO jsou prutové brány, kterými společnost BEDNAR reaguje na rostoucí výnosy

Více

RADOST HOSPODAŘIT. Agronomické trendy Zkušenosti. Zkušenosti. Agronomické trendy

RADOST HOSPODAŘIT. Agronomické trendy Zkušenosti. Zkušenosti. Agronomické trendy Agronomické trendy Zkušenosti RADOST HOSPODAŘIT Agronomické trendy Zkušenosti Produkty Produkty Vážení obchodní přátelé, vždy, když listuji v novém produktovém katalogu, tak si teprve naplno uvědomím,

Více

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

My u Köckerlingu víme, o co jde!

My u Köckerlingu víme, o co jde! Opotřebitelné díly My u Köckerlingu víme, o co jde! Vývoj Těžiště firmy orientované na budoucnost přitom leží ve výrobě strojů pro bezorebné zpracování půdy a setí. Pro vývoj a konstrukci funkční a spolehlivé

Více

Všestranný pomocník pro vaše pole FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL

Všestranný pomocník pro vaše pole FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL Všestranný pomocník pro vaše pole FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL FENIX FO, FO_L Obecný popis AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE Dvojitý středový rám (150 100 mm / 120 120 mm) umožňující hloubkové zpracování půdy

Více

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ vydaný v roce 2001 pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto katalogu platí pro nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 3-5 radličný se střižným a pružinovým

Více

VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE.

VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE. VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE. REGENT VYRÁBÍ PERFEKTNÍ TECHNIKU PRO ZEMĚDĚLSTVÍ. JIŽ 85 LET VYRÁBÍ V HORNÍM RAKOUSKU TY NEJKVALITNĚJŠÍ ZEMĚDĚLSKÉ STROJE. Dlouhodobé zkušenosti,

Více

Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky. Flexibilita pro nejvyšší požadavky

Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky. Flexibilita pro nejvyšší požadavky Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky Flexibilita pro nejvyšší požadavky 3-nosníky Radličkový podmítač pro mělkou i hlubokou podmítku. Model Tukan od firmy Regent se 3 nosníky byl vyvinut jako stroj,

Více

Precizní meziřádková kultivace ROW-MASTER RN

Precizní meziřádková kultivace ROW-MASTER RN Precizní meziřádková kultivace ROW-MASTER RN ROW-MASTER RN Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Bezúdržbový paralelogramový závěs jednotek s opěrným hloubkovým kolem. Přesné optické navádění zařízením CultiCam

Více

637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/ :08 Page 1

637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/ :08 Page 1 637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/2010 16:08 Page 1 Dealer Document non contractuel 49230 Montfaucon-Montigné France Tél. +33 (0)2 41 64 72 67 Fax +33 (0)2 41 64 67 73 contactfr@gregoirebesson.fr

Více

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ vydaný v roce 2001 pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto katalogu platí pro polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA Europa 160 5-7 radličný, Europa

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření.

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Trio Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Špice s dvoudílnou radličkou Krátké montážní časy Všechny komponenty radliček jsou zajištěny šroubem. Ten zaručuje

Více

NÁBOJE. - Průmyslová ložiska s keramickými kuličkami - dosahují minimálního valivého odporu.

NÁBOJE. - Průmyslová ložiska s keramickými kuličkami - dosahují minimálního valivého odporu. NÁBOJE remerx Materiál Pro výrobu komponentů nábojů se používá slitina hliníku AW 7075. Tento materiál se vyznačuje špičkovými mechanickými vlastnostmi a tím vyhovuje vysokým nárokům na pevnost a odolnost

Více

JUPITER 120/100 JUPITER 120/90

JUPITER 120/100 JUPITER 120/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120/100 JUPITER 120/90 Servisní katalog náhradních dílů 2013 Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný

Více

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 Obsah Rám pluhu, táhlo spojovací.

Více

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m Prutové brány Pracovní záběry: 1, m - 7 m Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve výrobě prutových bran pro různé použití. Již 0 let nabízejí tuto alternativu chemické kontroly

Více

JUPITER 140 JUPITER 140/90

JUPITER 140 JUPITER 140/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 140 JUPITER 140/90 SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 140 JUPITER 140/90

Více

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku KUHN VENTA EC / LC / TF Prodloužený čas setí mezi doplněním osiva a vysoká výkonnost - snadné nakládání (posuvná výsevní skříň na AL a velký otvor na LC a TF) - vysoká přesnost dávkování - velký prostup

Více

JUPITER 140/100 JUPITER 140/90

JUPITER 140/100 JUPITER 140/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 140/100 JUPITER 140/90 Servisní katalog náhradních dílů 2013 Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný

Více

HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis

HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis Jeden přejezd stačí Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Hydraulická přední smyková lišta - zaručuje 100% pracovní

Více

RADOST HOSPODAŘIT. Agronomické trendy. Zkušenosti farmářů. Zkušenosti. Agronomické trendy

RADOST HOSPODAŘIT. Agronomické trendy. Zkušenosti farmářů. Zkušenosti. Agronomické trendy Agronomické trendy Zkušenosti RADOST HOSPODAŘIT Agronomické trendy Zkušenosti farmářů Products Produkty Vážení obchodní přátelé, rok 2015 byl z mnoha hledisek rokem velmi komplikovaným. Minulý rok přinesl

Více

Když potřebujete víc

Když potřebujete víc Když potřebujete víc Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Dokonalá příprava pro setí během jediného přejezdu. Až 8 pracovních operací v jednom přejezdu. Enormní denní výkony díky pracovnímu záběru a pracovní

Více

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ vydaný v roce 2001 pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto katalogu platí pro radličkový kypřič půdy MERKUR 3m, 4m, 4,7m a 5,5m se střižným a pružinovým

Více

PRACOVNÍ NÁŘADÍ PRO TRAKTORY NAD 500 KONÍ. Profesionální technika pro profesionály JOY OF FARMING

PRACOVNÍ NÁŘADÍ PRO TRAKTORY NAD 500 KONÍ. Profesionální technika pro profesionály JOY OF FARMING PRACOVNÍ NÁŘADÍ PRO TRAKTORY NAD 500 KONÍ Profesionální technika pro profesionály JOY OF FARMING Společnost BEDNAR se zabývá konstrukcí a výrobou široko záběrových strojů již od samého počátku své existence,

Více

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV Charakteristika secích strojů TERRASEM stabilní konstrukce hlava uložená v zásobníku utěsněnému proti vniknutí vlhkosti a nečistot ventilátor o velkém průměru s nízkou

Více

Diskové brány PEGAS S

Diskové brány PEGAS S Diskové brány PEGAS S Servisní katalog náhradních dílů 2014 www.opall-agri.cz Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Diskové brány PEGAS-S 3m a 4m kompaktní

Více

Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách

Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Frontpack pro rovnání půdních nerovností a výrazné zlepšení rovinnosti. Hydraulické smykové lišty Crushbar pro rovnání půdy

Více

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9 KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů.

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů. Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný

Více

náboje remerx Ložiska a těsnění Ve všech typech nábojů jsou použita speciální průmyslová ložiska: Přední náboj - 2 ks, zadní náboj - 4 ks.

náboje remerx Ložiska a těsnění Ve všech typech nábojů jsou použita speciální průmyslová ložiska: Přední náboj - 2 ks, zadní náboj - 4 ks. náboje remerx Materiál Pro výrobu komponentů nábojů se používá slitina hliníku AW 7075. Tento materiál se vyznačuje špičkovými mechanickými vlastnostmi a tím vyhovuje vysokým nárokům na pevnost a odolnost

Více

HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis

HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis Jeden přejezd stačí Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Crushbar hydraulická přední smyková lišta zaručuje

Více

ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA KUNOVICE

ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA KUNOVICE ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA KUNOVICE pluhy podmítače sazeče kypřiče kultivátory obraceče vyorávače válce www.zemtechkunovice.cz pluhy PLUH OBRACECÍ JIŠTĚNÍ KOLÍK + +,(+1) 0 0 10x10x Jištění proti kamenům +,(+1)

Více

JUPITER 140 JUPITER 140/90

JUPITER 140 JUPITER 140/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 140 JUPITER 140/90 Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro

Více

Radličkový kypřič MERKUR II. 2,2 5,5m

Radličkový kypřič MERKUR II. 2,2 5,5m Radličkový kypřič MERKUR II 2,2 5,5m Servisní katalog náhradních dílů 2014 Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Radličkový kypřič - podmítač MERKUR II

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Utužení a zhutnění půdy

Utužení a zhutnění půdy Naše Pole, Nabočany 13. 14.6.2017 Utužení a zhutnění půdy Václav Brant a Milan Kroulík Centrum precizního zemědělství Česká zemědělská univerzita v Praze výnos v procentech Co je utužení a co zhutnění?

Více

O F FA R MING. Ing. Karel Kubín, Ph. D. Praha,

O F FA R MING. Ing. Karel Kubín, Ph. D. Praha, Seminář Hydraulika zemědělských strojů Hy draulické sy stémy záv ěsný ch zemědělský ch strojů Ing. Karel Kubín, Ph. D. Praha, 29. 11. 2017 JOY O F FA R MING O BSAH Představení BEDNA R FMT Specifika strojů

Více

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 Výsevní jednotka SP Přehled přesných secích strojů osazených výsevní jednotkou SP: Model Max. pracovní záběr (cm) Rozteč řádků (cm) Počet výsevních jednotek SP SPRINT 150-600 45/75

Více

Hlouběji pro vyšší výnosy

Hlouběji pro vyšší výnosy Hlouběji pro vyšší výnosy Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE 4nosníkový středový rám, nosné rámy sekcí vyrobeny z profilu 150 150 mm. 3x lomený úhel pracovních těles umožňuje snadný vstup do půdy a ideální

Více

Seřízení nesených pluhů Kverneland. Jak používat otočné pluhy Kverneland

Seřízení nesených pluhů Kverneland. Jak používat otočné pluhy Kverneland Seřízení nesených pluhů Kverneland Jak používat otočné pluhy Kverneland Jak používat Otočné pluhy Kverneland Obsah Přednastavení Nastavení na poli Nastavení zadní nápravy traktoru Nastavení přední nápravy

Více

Allrounder 900 / 1200 -profiline-

Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - ALLROUNDER profiline to nejsou pro svou vysokou a prostornou rámovou konstrukci (průchodná výška 60 cm) klasické seťové brány, nýbrž

Více

Rychle, kvalitně a intenzivně

Rychle, kvalitně a intenzivně Rychle, kvalitně a intenzivně AO, AM Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE Pevný a robustní rám umožňující podmítání až do 16 cm. Horizontální non-stop jištění proti přetížení chytré

Více

Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180. Servisní katalog náhradních dílů.

Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180. Servisní katalog náhradních dílů. Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180 Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí polonesený

Více

Radličkový kypřič AKY-356

Radličkový kypřič AKY-356 Radličkový kypřič AKY-356 Návod k používání 2007 1 Úvod. Vážený zákazníku! Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám prokázal koupí našeho výrobku. Stal jste se majitelem příslušenství pro malotraktory VARI.

Více

Polonesený oboustranný otočný pluh ORION. Servisní katalog náhradních dílů.

Polonesený oboustranný otočný pluh ORION. Servisní katalog náhradních dílů. Polonesený oboustranný otočný pluh ORION Servisní katalog náhradních dílů 2010 www.opall-agri.cz Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí polonesený oboustranný

Více

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku Ultima CS Ultima CS Univerzální secí stroj Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu Univerzální secí stroj ULTIMA od výrobce KÖCKERLING je známá pro svou vysokou bezpečnost

Více

Krátké diskové brány Rubin 9

Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány Rubin 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

TERRALAND TN, TN_PROFI, TO. Zvyšte potenciál vašich plodin. Ozdravte svá pole JOY OF FARMING

TERRALAND TN, TN_PROFI, TO. Zvyšte potenciál vašich plodin. Ozdravte svá pole JOY OF FARMING TERRALAND TN, TN_PROFI, TO Zvyšte potenciál vašich plodin. Ozdravte svá pole JOY OF FARMING TERRALAND TN_PROFI Proč TERRALAND? BEDNAR TERRALAND TN je dlátový pluh umožňující levné rychlé a kvalitní hloubkové

Více

Hlouběji pro vyšší výnosy

Hlouběji pro vyšší výnosy Hlouběji pro vyšší výnosy Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE 4nosníkový středový rám, nosné rámy sekcí vyrobeny z profilu 150 150 mm. 3 lomený úhel pracovních těles umožňuje snadný vstup do půdy a ideální

Více

Inovativní technologie v RV

Inovativní technologie v RV Inovativní technologie v RV Úvod V rámci projektu Inovativní technologie v RV byl posuzován přínos pořízení nově navržených technologických linek, složených mj. z nově pořizovaných vyvíjených strojů: -

Více

Když chcete víc FERTI BOX FB, FB_F

Když chcete víc FERTI BOX FB, FB_F Když chcete víc FERTI BOX FB, FB_F FERTI BOX Obecný popis Hlavní VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE Nízký počet plnění díky velkoobjemovému zásobníku. Nerezové dávkovací ústrojí s elektropohony umožňující

Více

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM ROZŠÍŘENÍ SORTIMENTU KYPŘIČŮ DIGGER Sezónní zvýhodněná nabídka na celou řadu DIGGER s řadou novinek a rozšířeným sortimentem. AKČNÍ CENY! NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM Díky neustálému

Více

Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách

Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách OMEGA Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Frontpack pro rovnání půdních nerovností a výrazné zlepšení rovinnosti. Hydraulické smykové lišty Crushbar pro rovnání

Více

Joker. Kompaktní talířový podmítač pro podmítku a pro předseťovou přípravu

Joker. Kompaktní talířový podmítač pro podmítku a pro předseťovou přípravu Joker Kompaktní talířový podmítač pro podmítku a pro předseťovou přípravu MICHAEL HORSCH: Krátké talířové podmítače se v posledních letech úspěšně etablovaly na trhu techniky pro moderní obdělávání půdy.

Více

Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN II. 8m a 10m. Servisní katalog náhradních dílů

Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN II. 8m a 10m. Servisní katalog náhradních dílů Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN II 8m a 10m Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí

Více

Agro Trnava s.r.o. Trnava 224, 674 01 Třebíč +420 777 290 007 info@agrotrnava.cz

Agro Trnava s.r.o. Trnava 224, 674 01 Třebíč +420 777 290 007 info@agrotrnava.cz Kvalitní technika z Horního Rakouska V oblasti Horního Rakouska, konkrétně ve městě Attnang-Puchheim sídlí firma Regent. Jedná se o rodinného výrobce zemědělské techniky s dlouhou tradicí své stroje na

Více

SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN. To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY

SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN. To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY Kärcher Maintain: Zaručí vám maximální provozuschopnost Servisní balíčky Kärcher Maintain spojují špičkovou technickou

Více

Krátké diskové brány Rubin 9

Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány od firmy LEMKEN Mnohostranné použití Při zpracování půdy na strništích byl dříve nejdůležitější boj proti plevelům a vlastní kypření půdy. Dnes je na většině

Více

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II. Servisní katalog náhradních dílů.

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II. Servisní katalog náhradních dílů. Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Univerzální

Více

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN III. Servisní katalog náhradních dílů

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN III. Servisní katalog náhradních dílů Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN III Servisní katalog náhradních dílů 2012 Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Kombinovaný stroj pro

Více

Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT

Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT TERRALAND TN Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Hlavní nosné rámy stroje jsou vyrobeny z vysoce pevnostní oceli Alform. 3 lomený úhel pracovních těles umožňuje snadný vstup

Více

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Polonesený oboustranný otočný pluh ORION. Servisní katalog náhradních dílů

Polonesený oboustranný otočný pluh ORION. Servisní katalog náhradních dílů Polonesený oboustranný otočný pluh ORION Servisní katalog náhradních dílů 2012 Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Polonesený oboustranný otočný pluh

Více

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Centrálně umístěný podvozek Podvozek umístěný na stroji centrálně, umožňuje malý rejd na úvrati. Můžete efektivně zpracovat také malé

Více

5. Vidle. Kompaktor Kx. 6. Drapákové vidle s hydraulickým zámkem. 7. Díly

5. Vidle. Kompaktor Kx. 6. Drapákové vidle s hydraulickým zámkem. 7. Díly Základní podmínky prodeje: 1. Cenové zvýhodnění: 1.1. V případě platby před odběrem stroje je poskytována sleva z ceny 3%. 1.2. Ve zvláštních případech lze sjednat rozložení plateb do 6 měsíců od odběru

Více

NEPTUN. Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN II 8m a 10m. Servisní katalog náhradních dílů 2009 SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

NEPTUN. Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN II 8m a 10m. Servisní katalog náhradních dílů 2009 SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN II 8m a 10m Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

KATALOG STROJU. Volba

KATALOG STROJU. Volba KATALOG STROJU Volba profesionálu Nové prospekty Vážený zákazníku, naše společnost UNIMARCO a.s. se stala v roce 2009 výhradním dovozcem pro Českou republiku v oblasti půduzpracujících strojů renomovaného

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY Závěsná ramena SICOARMS jsou ideálním řešením pro zajištění snadné a rychlé dostupnosti všech typů pracovního nářadí používané v každém moderním výrobním podniku. Ramena SICOARMS

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se svým novým vozem

Více

Vector - pro mělké i hluboké kypření

Vector - pro mělké i hluboké kypření Vector Vector splňuje všechny požadavky na moderní kypřič pro setí do mulče. K tomu patří: Schopnost výkonu: non stop 4 - nosníkový kypřič pro mělké zpracování strniště a hluboké základní kypření optimální

Více

Návod k obsluze. REDUKCE RYCHLOSTI POJEZDU PRO KULTIVÁTORY MS 06, MS 07 a MS 07 IN TYP 510/06. pro kultivátory řady MS

Návod k obsluze. REDUKCE RYCHLOSTI POJEZDU PRO KULTIVÁTORY MS 06, MS 07 a MS 07 IN TYP 510/06. pro kultivátory řady MS Návod k obsluze REDUKCE RYCHLOSTI POJEZDU PRO KULTIVÁTORY MS 06, MS 07 a MS 07 IN TYP 510/06 pro kultivátory řady MS www. kultivatoryprislusenstvi.cz Výrobce: Garden arsenal a.s., Poděbradova 560,Lysá

Více

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO MULČOVAČE SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO Skupina Maschio Gaspardo SpA byla založená v roce 1964 bratry Egidiem a Giorgiem Maschiovými pod obchodní značkou Maschio. Prvním strojem, který firma zemědělcům představila,

Více

Jednoduché a cenově výhodné

Jednoduché a cenově výhodné VÁLCE Jednoduché a cenově výhodné Trubkové válce jsou nabízeny s těmito průměry: 400 mm, 540 mm a 600 mm. Jsou jednou z jednoduchých a cenově výhodných možností jak spolehlivě vést nesené půdozpracující

Více

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se

Více

Kverneland Packomat. Vytváří perfektní seťové lůžko při orbě

Kverneland Packomat. Vytváří perfektní seťové lůžko při orbě Kverneland Packomat Vytváří perfektní seťové lůžko při orbě Kverneland Packomat Perfektní příprava půdy současně s orbou Na mnoha půdách je ideální vytvoření seťového lůžka při orbě. Tato kombinace pluhu

Více

Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT

Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT TERRALAND tn Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Hlavní nosné rámy stroje jsou vyrobeny z vysoce pevnostní oceli Alform. x lomený úhel pracovních těles umožňuje snadný vstup

Více

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště Prutové brány Golfová a fotbalová hřiště Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě prutových bran pro různé použití. Již 50 let nabízejí tuto alternativu k snížení

Více

SECÍ KOMBINACE COMPACT-SOLITAIR

SECÍ KOMBINACE COMPACT-SOLITAIR SECÍ KOMBINACE COMPACT-SOLITAIR 2 Preciznost při vysokém tempu konvenčním způsobu setí. Kromě vysoké pracovní rychlosti přispívá ke stálému zvyšování plošného výkonu i velký zásobník osiva, a také rychlejší

Více

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO DISKOVÉ PODMÍTAČE SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO Skupina Maschio Gaspardo SpA byla založená v roce 1964 bratry Egidiem a Giorgiem Maschiovými pod obchodní značkou Maschio. Prvním strojem, který firma zemědělcům

Více

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 2 Předpoklad úspěšného klíčení rostlin Mnohé zemědělské podniky vyžadují vzhledem ke značným a nepředvídatelným výdajům souvisejících s plánem prací, výkonné stroje

Více