Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ"

Transkript

1 Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ

2 MŮŽETE SE SPOLEHNOUT! ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY Zemědělství je obor, ve kterém faktor času hraje významnou roli. Tuto skutečnost si hluboce uvědomujeme, a právě proto stále zdokonalujeme systém dodávky náhradních dílů a poskytování servisu tak, aby váš stroj byl vždy připraven k práci na 00 %. pilíře, které zajistí 00% kvalitu a rychlou dodávku náhradního dílu: Naše stroje jsou vyráběny jako celek, kde každá jedna část podporuje funkci druhé. Proto se přesvědčte, že jsou na vašem stroji použity originální díly BEDNAR a že je tak zajištěna maximální kvalita práce. Tyto díly procházejí detailní kontrolou a náročnými testy. Jedině tak je možné zajistit udržení vysokých nároků na jejich kvalitu a životnost.. pilíř. pilíř. pilíř. pilíř VÝVOJ DÍLU Originální díly BEDNAR jsou vyvíjeny tak, abyste vždy dosáhli vysoké kvality práce a dlouhé životnosti dílů. Při jejich vývoji vychází naši konstruktéři z nejmodernějších trendů jak v zemědělství, tak v naukách o materiálech. Ty proměňují za použití moderních softwarů v nová inovativní řešení, která uspokojí skutečné potřeby každého farmáře. Stále se snažíme nacházet nová řešení ve všech oblastech, které dokáží zvýšit kvalitu práce našich strojů materiál, tvar, nebo zcela nová konstrukční řešení. Pečlivý a trpělivý vývoj s ohledem na skutečné potřeby farmářů je základem našeho rozvoje. PRECIZNÍ TESTOVÁNÍ DÍLŮ Každý díl je kontrolován a detailně testován tak, abychom si byli jisti, že při jeho použití dosáhnete maximální kvality práce a dlouhé životnosti. Během náročných testů spolupracujeme s českými univerzitami, výzkumnými ústavy a laboratořemi, které patří ve svém oboru mezi evropskou špičku. Při vývoji využíváme dlouholeté zkušenosti odborníků ze zemědělství. PRAKTICKÝ SYSTÉM OBJEDNÁNÍ Náhradní díly na vašem stroji objednáte snadno u svého prodejce, nebo přímo u nás pomocí několika kroků: Kde najdou číslo dílu?. Zašlete objednávku na: parts@bednarfmt.com.. Obdržíte potvrzení vaši objednávky s detailními informacemi o době dodání a čísle zakázky, přes které můžete svou objednávku sledovat na stránkách dopravce.. Obdržíte vaši objednávku. TELEFONICKÁ PODPORA BEDNAR ASSISTANCE PROPRACOVANÁ DISTRIBUCE Uvědomujeme si důležitost včasného doručení náhradních dílů až k vám. I proto využíváme k distribuci celou síť předních světových spedičních firem, které vám bezpečně a hlavně v řádném termínu doručí vaši objednávku z našeho centrálního skladu náhradních dílů v Rychnově nad Kněžnou (Česká republika).

3 JEN ORIGINÁL JE JISTOTA KVALITA Stále se zlepšujeme Jakožto výrobci zemědělských strojů si samozřejmě uvědomujeme, že čas je to, co v zemědělství hraje jednu z nejvýznamnějších rolí. I proto v průběhu celého roku investujeme do systému výroby, evidence, i expedice našich náhradních dílů, abychom dokázali naše dodávky stále lépe přizpůsobovat vašim potřebám. Pečlivé sledování výdejů a kontrola dodržování termínů jsou zárukou dosažení spokojenosti našich zákazníků. PROČ chtít originální díly BEDNAR? Kontrola kvality Každý díl, který je používán v sériové výrobě, prošel náročnými testy. Přes testování v laboratoři zkoumající kvalitu materiálu až po dlouhodobé ověřování přímo při práci za různě obtížných podmínek. Jedině tak si můžeme být jisti, že originální díly BEDNAR splní vaše očekávání. Zodpovědná kontrola kvality přináší konečný výsledek, který farmář na poli ocení. Mají špičkovou kvalitu. Přesně pasují. Jsou detailně prověřené. Jsou maximálně spolehlivé. Mají dlouhou životnost. Jsou identické s původními díly. Prošly náročnými testy. Jsou dostupné u všech autorizovaných dealerů. Každý prodejce a servisní pracovník je pravidelně školen, aby znal vše. Podpora profesionálního teamu v centrálním skladu BEDNAR. Máte záruku na stroj i díly. Systém kontroly subdodavatelů BEDNAR nakupuje většinu náhradních dílů od předních evropských subdodavatelů specializujících se na výrobu opotřebitelných částí strojů. Tito dodavatelé jsou pečlivě vybíráni tak, aby splnili naše vysoké požadavky ve všech oblastech a dodali díly přesně dle zadané dokumentace. Před každým přijetím zboží do našeho Centrálního skladu BEDNAR je zásilka pečlivě zkontrolována a prověřena. Pouze tak můžeme zajistit, že se k vám dostanou pouze kvalitní náhradní díly.

4 LONG LIFE DÍLY Porovnání kvality práce Nová řada dlát LONG LIFE BEDNAR vyvinul novou řadu opotřebitelných dílů s dlouhou životností. Větší rezistence dlát a křídel dlát snižuje významně náklady na opotřebitelné díly, ale také čas, který je nutný trávit výměnou jednotlivých pracovních částí. Nová dláta a křídla LONG LIFE významně prodlužují životnost těchto pracovních částí a tím mnohonásobně zvyšují efektivitu využití stroje. Testy v půdách s vysokou abrazivitou ukázaly až delší životnost dlát Long Life ve srovnání se standardními dláty. STANDARDNÍ DLÁTA LONG LIFE DLÁTA STANDARDNÍ DLÁTA LONG LIFE DLÁTA S novými pracovními částmi Long Life získáte kvalitativní, časové a nákladové výhody: Značně vyšší životnost proti standardnímu nářadí* Stálou pracovní hloubku a kvalitu práce Zlepšené zahlubování, menší požadavky na tahovou sílu díky trvale ostrým hranám Prakticky žádnou nutnost upravovat pracovní hloubku podle opotřebení Úsporu času a nákladů na výměnu dlát Značně delší možnost nasazení strojů v sezoně Menší náklady na dláta/křídla na hektar Optimální využití výkonu traktorů Úsporu skladových prostor a nákladů na dopravu * vyšší životnost v závislosti na pracovním stroji, hloubce, záběru, půdě, vlhkosti, výkonu traktoru, pojezdové rychlosti a umístění dlát Dláta Long Life 0 mm na stroji Terraland po 0 ha v těžkých jílovitých půdách Opotřebení v síle a délce ovlivňuje funkci Pracovní hloubka musí být upravována v závislosti na opotřebení dlát Zhoršené zahlubování při opotřebení dlát Nedostatečná kvalita práce Minimální opotřebení v délce a mnohem menší opotřebení v tloušťce Není nutné upravovat hloubku práce Trvale dobré zahlubování Trvale dobrá kvalita práce Mnohem vyšší životnost Vyšší výkony díky zvýšené možnosti nasazení stroje Opotřebení délky ovlivňuje funkci Zhoršené kypření Zhoršené míchání Horší práce v hloubce Tvorba nerovného dna Horší odvodnění Horší zahlubování opotřebených dlát Minimální opotřebení v délce Optimální kypření Optimální míchání Rovné dno Optimální odvodnění Konstantní kvalita zahlubování Větší pracovní výkony díky delšímu nasazení stroje Dláta Long Life 80 mm na stroji Fenix po 0 ha (první řada dlát) hlinitých půdách

5 Nová otěruvzdorná dláta a křídla Long Life pro kypřiče FENIX Nová otěruvzdorná dláta a křídla Long Life pro dlátové pluhy TERRALAND PORADENSTVÍ Otvory pro šrouby pro uchycení dlát na slupici Otvory pro šrouby pro uchycení dlát na slupici Otěruvzdorné tvrdokové plátky na dlátu Zesílená spodní část dláta Otěruvzdorné tvrdokové plátky na dlátu OBJEDNACÍ KÓDY: KM00 Dláto Long Life 80 mm ( ks) KM0008 Šroub ( ks) KM00088 Šroub ( ks) KM0008 Matice ( ks) KM00 Křídlo Long Life L 8 mm ( ks) KM00 Křídlo Long Life R 8 mm ( ks) KM Šroub ( ks) KM0009 Matice ( ks) Porovnání vlastností křídel / dlát STANDARDNÍ KŘÍDLA Opotřebení šířky ovlivňuje funkci Ztráta funkčnosti Horší podřezávání Horší míchání Horší secí lůžko Horší likvidace plevelů Křídla s karbidovými plátky POROVNÁNÍ KŘÍDEL LONG LIFE KŘÍDLA NOVÁ STANDARDNÍ DLÁTA OPOTŘEBOVANÁ STANDARDNÍ DLÁTA LONG LIFE DLÁTA Plochý pracovní úhel Půdní profil je podřezáván Půda je vedena nahoru Malý tahový odpor Ostrý pracovní úhel Půda se hrne (není podřezávána jako u nového dláta) Půda není vedena nahoru Velký tahový odpor Zvýšená spotřeba paliva Velké zatížení stroje (rámy, ložiska atd.) Snížení pracovní rychlosti OBJEDNACÍ KÓDY: Zesílená spodní část dláta KM000 Dláto Long Life 0 mm ( ks) KM00090 Šroub ( ks) KM0008 Šroub ( ks) KM0008 Matice ( ks) Minimální funkční opotřebení v šířce Udržení funkčnosti Optimální podříznutí profilu Optimální míchání Optimální seťové lůžko Optimální management likvidace plevelů Větší pracovní výkony díky delšímu pracovnímu nasazení stroje VLASTNOSTI NOVÝCH I OPOTŘEBENÝCH LONG LIFE DLÁT ZŮSTÁVAJÍ STEJNÉ! Trvale ostrý pracovní úhel Půdní profil je podříznutý Půda je plynule vedena nahoru Stálý nízký tahový odpor Snížená spotřeba paliva Snížené zatížení stroje (rámy, ložiska atd.) Vyšší pracovní výkony Jak být maximálně efektivní (seřízení strojů, profesionální údržba) Správným plánováním údržby stroje lze jednoduše předejít mnoha komplikacím v průběhu sezony, které mohou brzdit výkon vašeho stroje v době, kdy jej potřebujete. Proto využívejte průběžných kontrol vašeho stroje a především pracovních orgánů. Dodržování postupů uvedených v návodu k obsluze stroje. Plánování údržby přináší mnoho benefitů: Dosáhnete maximálního výkonu v pravý čas, kdy to potřebujete. Vyhnete se nečekaným odstávkám v době, kdy jsou dobré podmínky pro práci stroje. Snížíte náklady spojené s plánovanou údržbou, mimosezonní nákup opotřebitelných dílů za zvýhodněných podmínek. Ušetříte peníze za dopravu náhradních dílů díky možnosti prodlouženého režimu dodávky. Tipy pro údržbu strojů a seřízení strojů Náš team servisních pracovníků je vám vždy k dispozici. Ochotně vám poradíme, jak nejlépe seřídit stroj k vaší plné spokojenosti. service@bednarfmt.com Servis hot-line:

6 Polní brány STRIEGEL-PRO STRIEGEL-PRO STRIEGEL-PRO PE STRIEGEL-PRO PE 000 Pracovní prut ks 0 Lopatka Crushbar ks Coulter ks Radlička kypřiče stop ks 8 Pracovní prut Lopatka Crushbar Coulter Radlička kypřiče stop Model PE KM000 ZAVLAČOVAČ... ks 0009 PODLOŽKA... ks 008 PODLOŽKA... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks KM0000 ŠROUB... ks Model PE KM00 SLUPICE... ks KM00 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Model PE KM00 SLUPICE... ks KM00 DISK... ks KM00 NÁBOJ... ks KM0000 PODLOŽKA... 0 ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Model PE KM0008 RADLIČKA... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks KM00089 ŠROUB... ks 0

7 Diskový podmítač SWIFTERDISC SWIFTERDISC XN SWIFTERDISC Zavlačovač prutový Model XN KM0000 ZAVLAČOVAČ... ks PODLOŽKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM000 MATICE... ks V-ring válec Modely XN, XN_R 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Segmentový válec Modely XN, XN_R STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0009 DRŽÁK... ks Zubatý disk 0 mm Modely XN, XN_R KM008 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks A-disk 0 mm Modely XN, XN_R KM000 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Rotační hvězdice levá Modely XN, XN_R KM00 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Rotační hvězdice pravá Modely XN, XN_R KM000 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Roadpacker U-ring válec Spring válec Modely XN, XN_R Modely XN, XN_R Modely XN, XN_R 0009 STĚRKA... ks 0009 STĚRKA... ks 008 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM0009 ŠROUB... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks KM000 MATICE... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks DRŽÁK... ks 00 PRUŽINA... ks SWIFTERDISC XN 000 XN 00 XN 000R XN 000 XN 000 Zubatý disk 0 mm ks / / A-disk 0 mm ks / /8 0 0 Rotační hvězdice levá ks Rotační hvězdice pravá ks Zavlačovač prutový ks 0 V-ring válec ks Segmentový válec ks 0 0 Roadpacker ks 0 0 U-ring válec ks Spring válec ks 8 8

8 Diskový podmítač SWIFTERDISC SWIFTERDISC SWIFTERDISC XO_F SWIFTERDISC XE Zubatý disk 0 mm Modely XO_F, XE KM008 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks A-disk 0 mm Modely XO_F, XE KM000 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Rotační hvězdice levá Modely XO_F, XE KM00 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Segmentový válec Modely XO_F, XE STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0009 DRŽÁK... ks Roadpacker Modely XO_F, XE 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks Spring válec Modely XO_F 008 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 00 PRUŽINA... ks Rotační hvězdice pravá Modely XO_F, XE KM000 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Lopatka Crushbar Modely XO_F, XE KM009 SLUPICE... ks KM009 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Zavlačovač prutový Model XO_F KM0000 ZAVLAČOVAČ... ks PODLOŽKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM000 MATICE... ks V-ring válec Modely XO_F, XE 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks SWIFTERDISC XO 000F XO 00 F XO 000 F XO 000F XO 8000F XE 0000 XE 000 XE 000 Zubatý disk 0 mm A-disk 0 mm Rotační hvězdice levá Rotační hvězdice pravá Lopatka Crushbar 0 8 Lopatka Crushbar (stroj vybaven podpěrnými koly) 8 0 Zavlačovač prutový V-ring válec Segmentový válec Roadpacker Spring válec 9

9 Diskový podmítač ATLAS ATLAS ATLAS AM ATLAS AO U-Ring válec Model AO 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks A-disk 0 mm Modely AO, AM KM009 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks ATLAS AO 000 AO 00 AO 000 AO 000 AM 0000 AM 000 Zubatý disk 0 mm ks A-disk 0 mm ks V-ring válec ks Segmentový válec ks Roadpacker ks Cutpack válec ks 80 Spring válec ks U-Ring válec ks 0 Zavlačovač přední ks 0 Zavlačovač před jednoválce ks 0 Zavlačovač před dvouválce ks 0 Segmentový válec Modely AO, AM STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0009 DRŽÁK... ks Zubatý disk 0 mm Modely AO, AM KM000 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Zavlačovač přední Model AO KM000 ZAVLAČOVAČ... ks KM000 DESKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Zavlačovač před jednoválce Model AO KM000 ZAVLAČOVAČ... ks KM000 DESKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Zavlačovač před dvouválce Model AO KM000 ZAVLAČOVAČ... ks KM000 DESKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Cutpack válec Model AM 000 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks Spring válec Model AM 008 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 00 PRUŽINA... ks V-ring válec Modely AO, AM 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Roadpacker Modely AO, AM 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks

10 Diskový podmítač ATLAS ATLAS ATLAS AO_L ATLAS HO Zubatý disk 0 mm Zubatý disk 0 mm Model AO_L KM008 DISK... ks KM00090 ŠROUB... ks 009 PODLOŽKA... ks Model HO KM008 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks Zubatý disk 0 mm Model AO_L KM000 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks V-ring válec Roadpacker A-disk 0 mm Model AO_L 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Model AO_L 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks Model AO_L KM00 DISK... ks 009 PODLOŽKA... ks KM00090 ŠROUB... ks ATLAS AO 000 L HO 000 HO 000 HO 8000 Zubatý disk 0 mm ks 8 A-disk 0 mm ks 8 Zubatý disk 0 mm ks A-disk 0 mm ks Rotační hvězdice levá Model HO KM000 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 matice... ks V-ring válec Rotační hvězdice pravá Model HO KM009 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 Matice... ks Segmentový válec A-disk 0 mm Model HO KM00 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks Roadpacker Zubatý disk 0 mm Model HO KM00 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks Cutpack válec A-disk 0 mm Model AO_L KM00 DISK... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00089 ŠROUB... ks V-ring válec ks 8 Rotační hvězdice levá ks Rotační hvězdice pravá ks Segmentový válec ks 9 Roadpacker ks 9 9 Cutpack válec ks 9 Model HO 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Model HO STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0009 DRŽÁK... ks Model HO 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks Model HO 000 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks 8 9

11 Předseťový kompaktor SWIFTER SWIFTER SO SWIFTER SWIFTER SO_F SWIFTER SN Radlička kypřiče stop Modely SO, SO_F KM0008 RADLIČKA... ks KM000 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Radlička Gamma hrot SB-radlička Modely SN, SO, SO_F KM00 RADLIČKA... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Modely SN, SO, SO_F KM00 SLUPICE... ks KM00 DLÁTO... ks KM000 ŠROUB... ks Modely SN, SO, SO_F KM00 SLUPICE... ks KM0088 RADLIČKA... ks KM00088 ŠROUB... ks KM00009 MATICE... ks KM00088 MATICE... ks Lopatka Crushbar Model SO_F KM009 SLUPICE... ks KM00 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Zavlačovač prutový Model SO KM0000 ZAVLAČOVAČ... ks PODLOŽKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM000 MATICE... ks SWIFTER SN 000 SN 000 SN 000R SN 000 SO 000 SO 000F SO 000 SO 000F Lopatka Crushbar Model SO KM0089 SLUPICE... ks KM00 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks SO 000 SO 000F SO 000 SO 000F Radlička kypřiče stop ks / / / / Radlička kypřiče stop (stroj vybaven teleskopickým kypřičem) ks /8 /8 /8 /8 8 Radlička ks 0 / 0/0 / 8/8 Gamma hrot ks / 8/ 0/ 0/ SB-radlička ks / / / / 9 Lopatka Crushbar ks / /0 / /0 Zavlačovač prutový ks 8/ / / 8/ SO 8000F 0

12 Předseťový kompaktor SWIFTER SWIFTER SM SWIFTER SWIFTER SE Radlička kypřiče stop Modely SE, SM KM0008 RADLIČKA... ks KM000 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Radlička Modely SE, SM KM00 RADLIČKA... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Gamma hrot Modely SE, SM KM00 SLUPICE... ks KM00 DLÁTO... ks KM000 ŠROUB... ks KM00009 MATICE... ks SB-radlička Modely SE, SM KM00 SLUPICE... ks KM0088 RADLIČKA... ks KM00088 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Lopatka Crushbar Modely SE, SM KM0089 SLUPICE... ks KM00 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks SWIFTER SE 8000 SE 0000 SE 000 SM 000 SM 000 SM 8000 Radlička kypřiče stop ks Radlička kypřiče stop (stroj vybaven teleskopickým kypřičem) ks Radlička ks 0 8 Gamma hrot ks SB-radlička ks 88 8 Lopatka Crushbar ks 0

13 Univerzální kypřič FENIX FENIX FN_RT FENIX FENIX FN/FN_L Dláto 80 mm LONG LIFE Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks Křídla dlát mm Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM0090 KŘÍDLO... ks KM009 KŘÍDLO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Radlička Clip-On 80 mm Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 KLÍN... ks KM000 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 RADLIČKA... ks Dláto 0 mm Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM008 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks Dláto 80 mm Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks Křídla dlát 8 mm Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM009 KŘÍDLO... ks KM009 KŘÍDLO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Křídla dlát 8 mm LONG LIFE Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 KŘÍDLO... ks KM00 KŘÍDLO... ks KM ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Zahrnovačka pravá Modely FN, FN_L KM008 RAMENO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Zahrnovačka levá Modely FN, FN_L KM009 RAMENO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks

14 Univerzální kypřič FENIX FENIX FENIX FO/FO_L Roadpacker Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks U-ring válec Modely FN, FN_L 009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 00 PRUŽINA... ks Spring válec Modely FN, FN_L 008 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 00 PRUŽINA... ks Rotační hvězdice pravá Modely FN, FN_L, FO, FO_L KM00 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Rotační hvězdice levá Modely FN, FN_L, FO, FO_L KM000 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Zavlačovač Modely FN, FN_L KM0000 ZAVLAČOVAČ... ks PODLOŽKA... ks KM8000 TŘMEN... ks KM000 MATICE... ks Zahrnovačka pravá Modely FO, FO_L 0099 RAMENO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Zahrnovačka levá Modely FO, FO_L RAMENO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks V-ring válec Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L 0009 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks DRŽÁK... ks Segmentový válec Modely FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0009 DRŽÁK... ks FENIX FN 000 FN 000L FN 000 RT FN 00 FN 00L FN 00 RT FN 000 FN 000R FN 000 L FN 000 RL FO 000 FO 000 L FO 000 FO 000L FO 000 FO 000L Radlička Clip-On ks 0 9 Dláto ks 0 9 Křídlo pravé ks 0 9 Křídlo levé ks 0 9 Usměrňovací plech pravý ks Usměrňovací plech levý ks 9 Zahrnovačka pravá ks Zahrnovačka levá ks V-ring válec ks Segmentový válec ks 9 Roadpacker ks 9 U-ring válec ks 8 Spring válec ks 8 8 Rotační hvězdice pravá ks Rotační hvězdice levá ks Zavlačovač ks 8 8

15 Dlátový pluh TERRALAND TERRALAND TERRALAND TN_PROFI TERRALAND TN_M TERRALAND TN_D Dláto 80 mm Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO KM009 DLÁTO... ks KM0009 KOLÍK... ks KM00080 KROUŽEK... ks Dláto 80 mm LONG LIFE Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO KM009 DLÁTO... ks KM0009 KOLÍK... ks KM00080 KROUŽEK... ks Dláto 0 mm Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO, TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00 DLÁTO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks Dláto 0 mm LONG LIFE Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO, TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM000 DLÁTO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00090 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks Dláto 80 mm Modely TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00 DLÁTO... ks KM0009 KOLÍK... ks KM00080 KROUŽEK... ks Dláto 80 mm LONG LIFE Modely TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM009 DLÁTO... ks KM0009 KOLÍK... ks KM00080 KROUŽEK... ks 8 9

16 Dlátový pluh TERRALAND TERRALAND TERRALAND TN_RT TERRALAND TO Tažný šroub M Tažný šroub D Coulter Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO KM00009 ŠROUB... ks 0009 SLUPICE... ks 0000 PODLOŽKA... ks KM00000 MATICE... ks KM000 MATICE... ks Modely TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00009 ŠROUB... ks 0000 SLUPICE... ks 0000 PODLOŽKA... ks KM00000 MATICE... ks KM000 MATICE... ks Model TN_Profi KM009 DISK... ks Nůž M Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO KM0000 KRYT... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Nůž D Modely TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00 KRYT... ks KM0000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Křídlo levé a pravé Modely TN_M, TN_HM, TN_RT, TO, TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00 KŘÍDLO... ks KM000 KŘÍDLO... ks KM0000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks 0 TERRALAND TN 000 MR/DR TN 000 HMR TN 000 MR/DR TN 000 HMR/HDR TN 000 DR PROFI TN 000 HDR PROFI TN 000 RT TN 000 MR/DR TN 000 HDR PROFI TN 000 M9R/D9R TN 000 HM9R/HD9R TN 000 D9R PROFI TN 000 HD9R PROFI TO 000 TO 000 TO 000 Dláto ks 9 9 Křídlo pravé ks 9 9 Křídlo levé ks 9 9 Nůž ks 9 9 Tažný šroub ks 9 9 Coulter model TN_Profi ks 0 0

17 Dlátový pluh TERRALAND DO TERRALAND DO TERRALAND DO Zubatý disk 0 mm Model DO KM00 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks Dláto 0 mm Model DO KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM008 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks Křídlo 8 mm Model DO KM009 KŘÍDLO... ks KM009 KŘÍDLO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Křídlo 8 mm LONG LIFE Model DO KM00 KŘÍDLO... ks KM00 KŘÍDLO... ks KM ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Rotační hvězdice pravá Model DO KM00 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Rotační hvězdice levá Model DO KM000 DISK... ks KM000 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks Dláto 80 mm Model DO KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks Křídlo mm Model DO KM0090 KŘÍDLO... ks KM009 KŘÍDLO... ks KM0008 ŠROUB... ks KM0009 MATICE... ks Dláto 80 mm LONG LIFE Model DO KM00 DLÁTO... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM00 USMĚRŇOVACÍ PLECH... ks Cutpack válec Model DO 000 STĚRKA... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks 0008 DRŽÁK... ks TERRALAND DO 000 DO 000 Zubatý disk 0 mm ks Dláto ks Usměrňovací plech pravý ks Usměrňovací plech levý ks Křídlo pravé ks Křídlo levé ks Rotační hvězdice pravá ks Rotační hvězdice levá ks Cutpack válec ks 0

18 Meziřádkový kypřič ROW-MASTER ROW-MASTER RN ROW-MASTER ROW-MASTER RN_S Dláto 0 mm Model RN_S KM0008 SLUPICE... ks KM00 DLÁTO... ks 0088 PLECH... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks KM0000 PODLOŽKA... ks ROW-MASTER RN 000 RN 00 S RN 800 S Radlička 0 mm ks 0 Dláto 0 mm ks Dláto 0 mm ks 9 Ochranný disk ks Zavlačovač ks 0 Radlička 0 mm Modely RN, RN_S KM000 RADLIČKA... ks KM000 ŠROUB... ks KM00009 MATICE... ks Dláto 0 mm Modely RN, RN_S KM00 DLÁTO... ks KM000 ŠROUB... ks KM00009 MATICE... ks Ochranný disk Modely RN, RN_S KM00 DISK... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00089 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Zavlačovač Modely RN, RN_S KM000 ZAVLAČOVAČ... ks KM0009 TŘMEN... ks 0090 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks

19 Secí stroj OMEGA OMEGA OO_Ferti OMEGA OMEGA OO Zubatý disk 0 mm A-disk 0 mm Lopatka Crushbar Coulter KM00 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks KM000 DISK... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks KM00 NÁBOJ... ks KM00 SLUPICE... ks KM00 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Model OO KM00 DISK... ks KM000 NÁBOJ... ks KM00089 ŠROUB... ks KM0000 PODLOŽKA... ks hloubkového kolečka 0 0 hloubkového kolečka STĚRKA... ks 000 STĚRKA... ks 009 POUZDRO... ks 0008 POUZDRO... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM00000 PODLOŽKA... ks 0008 POUZDRO... ks 0008 POUZDRO... ks KM000 MATICE... ks KM000 MATICE... ks Disk na přihnojování Model OO_F KM008 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM0009 PODLOŽKA... ks Disk na výsev KM008 DISK... ks KM0009 ŠROUB... ks KM0009 PODLOŽKA... ks Hloubkové kolečko 0 0 KM0 KOLO... ks Hloubkové kolečko 0 KM0 KOLO... ks Zavlačovač za secí botkou KM000 ZAVLAČOVAČ... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00008 PODLOŽKA... ks KM000 MATICE... ks Lopatka Crushbar zadní smyk KM0089 SLUPICE... ks KM00 PLECH... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00088 MATICE... ks Pneumatika Frontpack KM00 KOLO... ks KM00 PNEUMATIKA... ks KM00 RÁFEK... ks Pneumatika Zadní KM0000 KOLO... ks KM00 PNEUMATIKA... ks KM000 RÁFEK... ks

20 OMEGA OO 000 OO 000 Ferti OO 000 OO 000 Ferti OO 000 OO 000 Ferti Zubatý disk 0 mm ks 8 A-disk 0 mm ks 8 Lopatka Crushbar (stroj s kypřičem stop / bez kypřiče stop) ks / / 9/ Lopatka na Crushbar zadní smyk ks Coulter ks / 8 Disk na přihnojování (vzdálenost, cm) ks 9 Disk na přihnojování (vzdálenost, cm) ks 8 Disk na výsev (vzdálenost, cm) ks 8 9 Disk na výsev (vzdálenost,cm) ks 8 Hloubkové kolečko 0 0 (vzdálenost, cm) ks 8 Hloubkové kolečko 0 0 (vzdálenost, cm) ks 8 Hloubkové kolečko 0 (vzdálenost, cm) ks 8 Hloubkové kolečko 0 (vzdálenost, cm) ks 8 hloubkového kolečka 0 0 (vzdálenost, cm) ks 8 hloubkového kolečka 0 0 (vzdálenost, cm) ks 8 hloubkového kolečka 0 (vzdálenost, cm) ks 8 hloubkového kolečka 0 (vzdálenost, cm) ks 8 Pneumatika Frontpack ks 0 Pneumatika Zadní ks 8 Ložisko secí botka (vzdálenost, cm) ks 8 9 Ložisko secí botka (vzdálenost, cm) ks 8 Ložisko přihnojovací botka (vzdálenost, cm) ks / /8 Ložisko přihnojovací botka (vzdálenost, cm) ks / / Zavlačovač za secí botkou (vzdálenost, cm) ks Zavlačovač za secí botkou (vzdálenost, cm) ks 9 8 Ložisko secí botka KM008 LOŽISKO... ks KM000 ŠROUB... ks Ložisko secí botka KM008 LOŽISKO... ks KM000 ŠROUB... ks Ložisko přihnojovací botka Model OO_F KM008 LOŽISKO... ks KM000 ŠROUB... ks Ložisko přihnojovací botka Model OO_F KM008 LOŽISKO... ks KM000 ŠROUB... ks, cm cm 9 cm 0 cm 0 cm 80 cm cm 0 cm 0 cm 0 cm cm 00 cm 0 0 cm cm Výsevní válečky přehled jednotlivých součástek 000 VÁLEC ROTOR KM009 LOŽISKO 000 ROTOR 000 VÁLEC KM008 PODLOŽKA 0009 ROTOR 009 ROTOR KM0008 ŠROUB 00 HŘÍDEL 000 VÁLEC KM000 KROUŽEK 008 ROTOR 0090 PODLOŽKA VÁLEC 0080 ROTOR VÁLEC ROTOR SLOŽENÍ VÝSEVNÍCH VÁLEČKŮ POČTY SOUČÁSTEK , cm 8 cm 9 cm 9 cm 0 cm 8 0 cm 9 0 cm 9 80 cm 00 cm 0 0 cm 0 cm 0 cm 00 cm 00 cm 8 9

21 Mulčovač MULCHER MULCHER MO MO Mulčovač MULCHER MULCHER MZ MZ MULCHER MZ Nůž Model MO KM00 NŮŽ... ks KM000 NŮŽ... ks 000 ŠROUB... ks 000 KRYT... ks 000 POUZDRO... ks 0008 DESKA... ks KM0008 MATICE... ks MULCHER MO MULCHER MO 00 Nůž ks Protiostří ks Set pancéřování ks Set pancéřování Model MO 008 SEGMENT... ks KM0000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Přední protiostří Model MO KM0008 NŮŽ... ks JEKL... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM0000 MATICE... ks Nože kukuřičné levé + kryt rotoru MZ 000 Nože kukuřičné pravé + kryt rotoru MZ 000 Nože travní levé + kryt rotoru MZ 000 Nože travní pravé + kryt rotoru MZ 000 Model MZ 000 KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM0000 ŠROUB... ks 8 KM00000 PODLOŽKA... ks 9 KM0000 MATICE... ks KRYT... ks Model MZ 000 KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM0000 ŠROUB... ks 8 KM00000 PODLOŽKA... ks 9 KM0000 MATICE... ks KRYT... ks Model MZ 000 KM00 Nůž... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM0000 MATICE... ks KRYT... ks Model MZ 000 KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM0000 MATICE... ks KRYT... ks 0

22 Nože travní levé + kryt rotoru MZ 00 Model MZ 00 KM00 Nůž... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks 0000 KRYT... ks Nože travní střed + kryt rotoru MZ 00 Model MZ 00 KM00 Nůž... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks 000 KRYT... ks Nože travní pravé + kryt rotoru MZ 00 Model MZ 00 KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM0008 MATICE... ks 0000 KRYT... ks 8 Plazy MZ 00 Model MZ TYČ... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Set pancéřování MZ 000 Model MZ PLECH... ks PLECH... ks 0088 PLECH... ks 0088 PLECH... ks PLECH... ks 0088 PLECH... ks 0088 PLECH... ks 8 KM000 MATICE... ks 9 KM0000 ŠROUB... ks Set pancéřování MZ 00 Model MZ PLECH... ks 008 PLECH... ks 008 PLECH... ks 008 PLECH... ks 008 PLECH... ks 008 PLECH... ks 008 PLECH... ks 8 KM000 MATICE... ks 9 KM0000 ŠROUB... ks Plazy boční rámy MZ 000 Model MZ TYČ... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Plazy střední rám MZ 000 Model MZ TYČ... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks Nože kukuřičné levé + kryt rotoru MZ 00 Model MZ 00 KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... 8 ks KM0008 MATICE... ks KRYT... ks Nože kukuřičné střed + kryt rotoru MZ 00 Model MZ 00 KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... 8 ks KM0008 MATICE... ks KRYT... ks Nože kukuřičné pravé + kryt rotoru MZ 00 Model MZ 00 KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM000 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... 8 ks KM0008 MATICE... ks KRYT... ks Přední protiostří Model MZ KM0008 NŮŽ... ks JEKL... ks KM0009 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM0000 MATICE... ks MULCHER MZ 00 MZ 000 Nože kukuřičné zahnuté ks Nože kukuřičné rovné ks Nože travní ks Přední protiostří ks Plazy ks Kryt rotoru ks Set pancéřování ks

23 Mulčovač MULCHER MULCHER MM MM MULCHER MM Plazy Model MM TYČ... ks KM000 ŠROUB... ks KM000 MATICE... ks MULCHER MM 0000 Nože kukuřičné zahnuté ks 0 Nože kukuřičné rovné ks 0 Nože travní ks 0 Set pancéřování ks Přední protiostří ks Kryt rotoru ks Plazy ks Set pancéřování Model MM 008 PLECH... ks PLECH... ks 0088 PLECH... ks 008 PLECH... ks 0080 PLECH... ks 008 PLECH... ks KM000 MATICE... ks 8 KM0000 ŠROUB... ks Přední protiostří Model MM JEKL... ks KM0008 NŮŽ... ks KM0008 ŠROUB... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM0000 MATICE... ks KM0000 ŠROUB... ks KM000 ŠROUB... ks 8 KM00008 PODLOŽKA... ks 9 KM000 MATICE... ks POUZDRO... ks 8 8 Nože travní levé + kryt rotoru Nože travní pravé + kryt rotoru Nože kukuřičné levé + kryt rotoru Nože kukuřičné pravé + kryt rotoru Model MM KM000 ŠROUB... ks KM00 NŮŽ... ks KM0008 MATICE... ks 000 KRYT... ks Model MM KM000 ŠROUB... ks KM00 NŮŽ... ks KM0008 MATICE... ks 000 KRYT... ks Model MM KM000 ŠROUB... ks KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks KRYT... ks Model MM KM000 ŠROUB... ks KM00 NŮŽ... ks KM00 NŮŽ... ks KM00000 PODLOŽKA... ks KM0008 MATICE... ks KRYT... ks

24 RADOST HOSPODAŘIT

25 Sortiment T: E: info@bednarfmt.com W: BEDNAR FMT s.r.o. Lohenická 0 90 Praha 9 Vinoř Technické údaje a vyobrazení jsou přibližné. Konstrukční změny jsou vyhrazeny. Uvedené ceny náhradních dílů se vztahují k kusu. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu ceny bez upozornění. ZPRACOVÁNÍ PŮDY Polní brány STRIEGEL-PRO Diskové podmítače SWIFTERDISC Diskové podmítače ATLAS ZPRACOVÁNÍ PŮDY Předseťové kompaktory SWIFTER Univerzální kypřiče FENIX Dlátové pluhy TERRALAND ZPRACOVÁNÍ PŮDY Tažené pěchy CUTTERPACK, PRESSPACK, GALAXY MEZIŘADKOVÁ KULTIVACE Meziřádkový kypřič ROW-MASTER SETÍ A HNOJENÍ MULČOVÁNÍ Secí stroje OMEGA Zásobník na hnojivo FERTI-BOX Rotační mulčovače MULCHER *KM00*

Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ

Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ MŮŽETE SE SPOLEHNOUT! ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY Zemědělství je obor, ve kterém faktor času hraje významnou roli. Tuto skutečnost si

Více

Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ

Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ Jak být efektivní celou sezonu KATALOG OPOTŘEBITELNÝCH NÁHRADNÍCH DÍLŮ MŮŽETE SE SPOLEHNOUT! ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY Zemědělství je obor, ve kterém faktor času hraje významnou roli. Tuto skutečnost si

Více

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life!

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Long Life Porovnání opotřebení dlát Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Testy v půdách s vysokou abrazivitou ukázaly až 7 delší životnost dlát Long Life ve srovnání

Více

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce.

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Jeden přejezd stačí Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Crushbar hydraulická přední smyková lišta zaručuje

Více

Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM

Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM AO, AM Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE Pevný a robustní rám umožňující podmítání až do 16 cm. Horizontální non-stop jištění proti

Více

Plošný výkon spojený s kvalitou

Plošný výkon spojený s kvalitou Plošný výkon spojený s kvalitou MULCHER Obecný popis Tuhý pevný rám připravený na extrémní sezónní výkony. Žárově zinkované hlavní části stroje zvyšují několikanásobně odolnost stroje vůči povětrnostním

Více

Robustní podmítač pro těžkou práci

Robustní podmítač pro těžkou práci Robustní podmítač pro těžkou práci Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Velké disky o průměru 660 6 mm s vysokým přítlakem. Horizontální dvoupružinové non-stop jištění disků. X-precise - postavení diskových

Více

Robustní podmítač pro těžkou práci

Robustní podmítač pro těžkou práci Robustní podmítač pro těžkou práci Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Velké disky o průměru 660 6 mm s vysokým přítlakem. Horizontální dvoupružinové non stop jištění disků. X precise postavení diskových

Více

Krátké diskové brány Rubin 9

Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány Rubin 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

RADOST HOSPODAŘIT. Agronomické trendy Zkušenosti. Zkušenosti. Agronomické trendy

RADOST HOSPODAŘIT. Agronomické trendy Zkušenosti. Zkušenosti. Agronomické trendy Agronomické trendy Zkušenosti RADOST HOSPODAŘIT Agronomické trendy Zkušenosti Produkty Produkty Vážení obchodní přátelé, vždy, když listuji v novém produktovém katalogu, tak si teprve naplno uvědomím,

Více

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 SERVO 6.50 PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 Silák pro velké plochy SERVO 6.50 Polonesené pluhy SERVO 6.50 účelně spojují dobré charakteristiky nesených a polonesených pluhů. Tažné síly se přenášejí

Více

JOY OF FARMING. Produktový katalog

JOY OF FARMING. Produktový katalog Produktový katalog JOY OF FARMING 1 Zemědělská půda i pro budoucí generace obsah úvod Vážení zemědělci, vážení obchodní přátelé, díky úzké spolupráci se zemědělskými odborníky bychom vám rádi v příštích

Více

Pryžové odpružení ocelového válce pohlcuje nárazy a poskytuje rámu, válci a hřídeli delší životnost.

Pryžové odpružení ocelového válce pohlcuje nárazy a poskytuje rámu, válci a hřídeli delší životnost. Cultus 420-500 Kultivátor pro ty, kteří hledající výkonnost, účinnost a trvanlivost. Konstrukce Cultus, s jeho těsným rozestupem radliček a deflektory MixIn znamená, že je půda při jediném přejezdu několikrát

Více

Kverneland Packomat. Vytváří perfektní seťové lůžko při orbě

Kverneland Packomat. Vytváří perfektní seťové lůžko při orbě Kverneland Packomat Vytváří perfektní seťové lůžko při orbě Kverneland Packomat Perfektní příprava půdy současně s orbou Na mnoha půdách je ideální vytvoření seťového lůžka při orbě. Tato kombinace pluhu

Více

ECOLAND série EO, EN ECOLAND. série EO, EN. Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou

ECOLAND série EO, EN ECOLAND. série EO, EN. Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou ECOLAND série EO, EN série EO, EN ECOLAND Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou ecoland ecoland EO EO Rovnoměrné, intenzivní promíchání v celém profilu Obecný popis Hlavní výhody stroje Tuhý

Více

Joker. Kompaktní talířový podmítač pro podmítku a pro předseťovou přípravu

Joker. Kompaktní talířový podmítač pro podmítku a pro předseťovou přípravu Joker Kompaktní talířový podmítač pro podmítku a pro předseťovou přípravu MICHAEL HORSCH: Krátké talířové podmítače se v posledních letech úspěšně etablovaly na trhu techniky pro moderní obdělávání půdy.

Více

Radličkový kypřič MERKUR II 2,2 5,5m

Radličkový kypřič MERKUR II 2,2 5,5m Radličkový kypřič MERKUR II 2,2 5,5m Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Radličkový kypřič - podmítač MERKUR II 2,2m, 3m, 4m, 4,7m a 5,5m se střižným

Více

Řešení pro rychlou kvalitní podmítku

Řešení pro rychlou kvalitní podmítku Řešení pro rychlou kvalitní podmítku SWIFTERDISC Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Dokonalá stabilita stroje bez nežádoucích pohybů díky vyrovnanému těžišti. Pracovní rychlost 15 km/h a více díky vhodnému

Více

Všestranný pomocník pro vaše pole FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL

Všestranný pomocník pro vaše pole FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL Všestranný pomocník pro vaše pole FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL FENIX FO, FO_L Obecný popis AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE Dvojitý středový rám (150 100 mm / 120 120 mm) umožňující hloubkové zpracování půdy

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911 Pöttinger SERVO Nesené pluhy 97+210.08.0911 SERVO Nesené pluhy orba bez prostojů V mnoha případech je pluh stále ještě tím nejvhodnějším strojem. Zejména při rychlých osevních postupech dokáže pluh vytvořit

Více

Precizní meziřádková kultivace ROW-MASTER RN

Precizní meziřádková kultivace ROW-MASTER RN Precizní meziřádková kultivace ROW-MASTER RN ROW-MASTER RN Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Bezúdržbový paralelogramový závěs jednotek s opěrným hloubkovým kolem. Přesné optické navádění zařízením CultiCam

Více

Řešení pro rychlou kvalitní podmítku

Řešení pro rychlou kvalitní podmítku Řešení pro rychlou kvalitní podmítku SWIFTERDISC Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Dokonalá stabilita stroje bez nežádoucích pohybů díky vyrovnanému těžišti. Pracovní rychlost 15 km/h a více díky vhodnému

Více

PÖTTINGER TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+237.08.0113. Všechny informace jsou dostupné on-line!

PÖTTINGER TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+237.08.0113. Všechny informace jsou dostupné on-line! PÖTTINGER TERRADISC Krátké diskové podmítače Všechny informace jsou dostupné on-line! 97+237.08.0113 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 / 5001 / 6001 Zpracování půdy - krátké diskové podmítače s pracovním

Více

TERRALAND DO. Excelentní zpracování půdy jedním přejezdem JOY OF FARMING

TERRALAND DO. Excelentní zpracování půdy jedním přejezdem JOY OF FARMING TERRALAND DO Excelentní zpracování půdy jedním přejezdem JOY OF FARMING Proč TERRALAND DO? TERRALAND DO je robustní kombinovaný (disko dlátový) stroj, který je schopen během jediného přejezdu nařezat a

Více

OBLAST 4 OBLAST 3 OBLAST 2 OBLAST 1

OBLAST 4 OBLAST 3 OBLAST 2 OBLAST 1 NZ Aggressive Hledáte stroj, který usnadní obdělávání půdy a má zaručenou delší životnost? Potom je NZ Aggressive správná volba. Jeho výjimečná schopnost zpracování půdy uspoří přejezdy a zvýší výkonnost.

Více

Quadro - Čtyřřadý kypřič

Quadro - Čtyřřadý kypřič Quadro Quadro - Čtyřřadý kypřič Univerzální kypřič pro mělké zpracování strniště a hluboké kypření Špice s dvoudílnou radličkou Krátké montážní časy Všechny komponenty radliček jsou zajištěny šroubem.

Více

Nesené pluhy Polonesené pluhy. Orba s potěšením

Nesené pluhy Polonesené pluhy. Orba s potěšením Nesené pluhy Polonesené pluhy Orba s potěšením Pevný pluh EuroStar kombinuje výhody standardního pluhu s těmito změnami. Se 3-5 otvory nastavení pracovní šířky může být EuroStar přizpůsoben rychle a jednoduše

Více

Kompaktní talířové brány Qualidisc. Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků

Kompaktní talířové brány Qualidisc. Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků Kompaktní talířové brány Qualidisc Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků Vysoká kvalita, univerzálnost, vysoká výkonnost a účinnost! Qualidisc N nesený pevný Qualidisc F nesený hydraulicky

Více

Meziřádková kultivace

Meziřádková kultivace Meziřádková kultivace epa Kukuřice Slunečnice Brambory Dýně Jahody Zelenina Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě strojů pro meziřádkovou kultivaci. Pro dobrou

Více

Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180. Servisní katalog náhradních dílů EUROPA 160, 180 CZ : +420 737 245 938 SK : +421 337 718 805

Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180. Servisní katalog náhradních dílů EUROPA 160, 180 CZ : +420 737 245 938 SK : +421 337 718 805 Servisní katalog náhradních dílů Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180 Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180 Europa 160 5-7 radličný,

Více

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120/100 JUPITER 120/90

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120/100 JUPITER 120/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120/100 JUPITER 120/90 Servisní katalog náhradních dílů 2014 www.opall-agri.cz Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí

Více

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon Změna smyslu otáčení Rotační brány Zirkon LEMKEN Zirkon Koncept Používání rotačních bran získává v zemědělství na významu. V kombinací s dalším nářadím mohou být pracovní operace zvládnuty ještě rychleji

Více

Systémový nosič Gigant

Systémový nosič Gigant Systémový nosič Gigant Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé nářadí

Více

Diskový podmítač Heliodor

Diskový podmítač Heliodor Diskový podmítač Heliodor Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

Řešení KUHN. COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE!

Řešení KUHN. COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE! Řešení KUHN COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE! Secí kombinace COMBILINER Secí kombinace se stroji KUHN můžete kombinovat tak, jak se vám to líbí! Secí kombinace

Více

Skladové stroje. www.mitrenga.cz www.zetormorava.cz www.valtrasevernimorava.cz

Skladové stroje. www.mitrenga.cz www.zetormorava.cz www.valtrasevernimorava.cz Skladové stroje Čelní disková sekačka TAARUP 3628 FT Čelně nesený diskový žací stroj s kulatými disky se dvěmi noži, prstový kondicionér s nastavením intenzity mačkání s ocelovými V prsty, kloubový hřídel

Více

KATALOG HLOUBKOVÝCH KYPŘIČŮ

KATALOG HLOUBKOVÝCH KYPŘIČŮ TO NEJLEPŠÍ PRO VAŠI PŮDU KATALOG HLOUBKOVÝCH KYPŘIČŮ SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO Skupina Maschio Gaspardo SpA byla založená v roce 1964 bratry Egidiem a Giorgiem Maschiovými pod obchodní značkou Maschio.

Více

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt na válcové balíky Náskok díky objemu a variabilitě Lisy Fendt na válcové balíky s variabilní komorou vynikají nejen výbornou kvalitou práce,

Více

Cervený bod pro Vaše hospodárství

Cervený bod pro Vaše hospodárství proizvodnja strojev in orodij predelava gume in plastike Cervený bod pro Vaše hospodárství Mulcování Zpracování pudy Pestování brambor Mulcování Mulčovač je v dnešní době nepostradatelným strojem na každé

Více

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ vydaný v roce 2001 pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto katalogu platí pro nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 3-5 radličný se střižným a pružinovým

Více

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 FB Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 NEJLEPŠÍ TECHNOLOGIE LISOVÁNÍ KULATÝCH BALÍKŮ! FB 119-2130 LISY NA KULATÉ BALÍKY KUHN Buďte silní, se stroji KUHN KUHN nabízí kompletní výrobní

Více

BRÁNY HŘEBOVÉ ABR-354. Návod k použití

BRÁNY HŘEBOVÉ ABR-354. Návod k použití BRÁNY HŘEBOVÉ ABR-354 Návod k použití 1 Úvod. Vážený zákazníku! Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám prokázal koupí našeho výrobku. Stal jste se majitelem příslušenství pro malotraktory VARI. Tento

Více

Krátké montážní časy Trio 400T / 500T - Kypřič pro mělké

Krátké montážní časy Trio 400T / 500T - Kypřič pro mělké Trio 400T / 500T Krátké montážní časy Trio 400T / 500T - Kypřič pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření s integrovaným podvozkem Optimální rozdělení slámy: Způsob přímého setí do mulče

Více

Gama Pardubice s.r.o. Holandská 528 530 01 Pardubice

Gama Pardubice s.r.o. Holandská 528 530 01 Pardubice Granulátor TL 700 Použití stroje: Granulátor se používá pro granulování krmných směsí, jejichž podstatnou složku tvoří obilní šroty, mlýnská krmiva a další suroviny (např. sušené pícniny, řepné řízky,

Více

MasterCut Řezačky a mulčovače

MasterCut Řezačky a mulčovače CZ THINK AHEAD MasterCut Řezačky a mulčovače Vážit si chytrých hlav n Výjimečně klidný chod a výkonnost n Inovativní detaily pro optimální kvalitu mulče n Mnohoúčelové, komfortní nasazení na poli i na

Více

Návod k obsluze a používání Obraceč píce OP 111

Návod k obsluze a používání Obraceč píce OP 111 Návod k obsluze a používání Obraceč píce OP 111 Verze 1 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaše rozhodnuti a volbu nákupu našeho stroje. Naší snahou bylo zkonstruovat a vyrobit kvalitní a výkonný stroj,

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

Hlouběji pro vyšší výnosy

Hlouběji pro vyšší výnosy Hlouběji pro vyšší výnosy Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE 4nosníkový středový rám, nosné rámy sekcí vyrobeny z profilu 150 150 mm. 3x lomený úhel pracovních těles umožňuje snadný vstup do půdy a ideální

Více

KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ K17/102H K20/102H K22/102HX K22/122HX 0-5500-874

KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ K17/102H K20/102H K22/102HX K22/122HX 0-5500-874 KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ KARSIT K17/102H K20/102H K22/102HX K22/122HX 2011 0-5500-874 SKUPINY STROJE page 1A MOTOR 17,5 HP S PŘÍSLUŠENSTVÍM 2 1B MOTOR 20/22 HP S PŘÍSLUŠENSTVÍM 4 2 PŘEDNÍ NÁPRAVA 6 3 ŘÍZENÍ

Více

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ vydaný v roce 2001 pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto katalogu platí pro Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II 3m a 4m nesená verze,

Více

Radlice ASR - 1000. Původní návod k používání

Radlice ASR - 1000. Původní návod k používání Radlice ASR - 1000 Původní návod k používání Obsah 1 Základní informace.... 3 2 Úvod.... 4 2.1 Základní upozornění.... 4 3 Bezpečnost provozu.... 5 3.1 Bezpečnostní předpisy.... 5 4 Použití, technické

Více

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje Všechny informace jsou dostupné online! 97+012.08.0813 Diskové žací stroje pro perfektní řez Platforma pro vysokou kvalitu sečení

Více

Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT

Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT TERRALAND tn Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Hlavní nosné rámy stroje jsou vyrobeny z vysoce pevnostní oceli Alform. x lomený úhel pracovních těles umožňuje snadný vstup

Více

Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT

Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT Více než pluh TN, TN_PROFI, TN_RT TERRALAND TN Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Hlavní nosné rámy stroje jsou vyrobeny z vysoce pevnostní oceli Alform. 3 lomený úhel pracovních těles umožňuje snadný vstup

Více

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Pöttinger AEROSEM Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Výnos je ovlivněn přesným ukládáním osiva. Nedělitelně s rovnoměrným ukládáním osiva je spojen cíl omezení ztrát osiva. Při vysokých nákladech na

Více

20C/25C/3036E Kompaktní traktory

20C/25C/3036E Kompaktní traktory 20C/25C/3036E Kompaktní traktory Když si kupujete John Deere, kupujete si kvalitu, servis a podporu. Ačkoliv naše stroje vzbuzují obdiv, mnoho zákazníků považuje za náš nejlepší produkt naší celosvětovou

Více

nářadí AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor

nářadí AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor AIR CENTER Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody RÁZOVÉ UTAHOVÁKY Rázový utahovák 3/8 pro použití v montážních linkách či opravných dílnách

Více

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat.

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat. SEAT SERVIS Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. seat.cz POUKAZY Z U MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba

Více

Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách

Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách OMEGA Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Frontpack pro rovnání půdních nerovností a výrazné zlepšení rovinnosti. Hydraulické smykové lišty Crushbar pro rovnání

Více

Rychle, kvalitně a intenzivně

Rychle, kvalitně a intenzivně Rychle, kvalitně a intenzivně AO, AM Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE Pevný a robustní rám umožňující podmítání až do 16 cm. Horizontální non-stop jištění proti přetížení chytré

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. dle 156 zákona č. 137/2006, ve znění pozdějších předpisů NÁZEV ZAKÁZKY: Kompostárna Agro Step s.r.o. DRUH ZAKÁZKY: DRUH ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ: DRUH ZADAVATELE:

Více

5. Vidle. Kompaktor Kx. 6. Drapákové vidle s hydraulickým zámkem. 7. Díly

5. Vidle. Kompaktor Kx. 6. Drapákové vidle s hydraulickým zámkem. 7. Díly Základní podmínky prodeje: 1. Cenové zvýhodnění: 1.1. V případě platby před odběrem stroje je poskytována sleva z ceny 3%. 1.2. Ve zvláštních případech lze sjednat rozložení plateb do 6 měsíců od odběru

Více

SATURN II. Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN. Servisní katalog náhradních dílů. Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič

SATURN II. Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN. Servisní katalog náhradních dílů. Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič SATURN Obsah Tažné

Více

STROJNICKE TABULKY. Čtvrté doplnené vydání. POMOCNÁ UČEBNICE PRO ŠKOLY TECHNICKÉHO ZAMERENí. Jan Leinveber. Pavel Vávra

STROJNICKE TABULKY. Čtvrté doplnené vydání. POMOCNÁ UČEBNICE PRO ŠKOLY TECHNICKÉHO ZAMERENí. Jan Leinveber. Pavel Vávra STROJNCKE TABULKY Čtvrté doplnené vydání POMOCNÁ UČEBNCE PRO ŠKOLY TECHNCKÉHO ZAMERENí Jan Leinveber Pavel Vávra r- i OBSAH ÚVOD MATEMATKA Základní matematické vztahy 2 výpočtové vztahy pro obvody a obsahyrovinnýchútvaru

Více

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Dvourotorové shrnovače Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze minimální údržbu.

Více

ES PROHLÁŠENÍ O SHODĚ

ES PROHLÁŠENÍ O SHODĚ ES PROHLÁŠENÍ O SHODĚ VÝROBEK NÁZEV: TYPE: VARIANTY: stříkací pistole prášková EKP M + Z1 nabíjecí hubice P a Z ÚČEL POUŽITÍ: ruční nanášení práškových plastů v systému TRIBO JE V SOULADU nařízení vlády

Více

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS.

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. ROLLANT 350 340 Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. Pracujete-li denně při sklizni píce nebo slámy, potřebujete víc než robustní pracovní nástroje. Potřebujete techniku, která funguje a s kterou je

Více

JUPITER 120/100 JUPITER 120/90

JUPITER 120/100 JUPITER 120/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120/100 JUPITER 120/90 Servisní katalog náhradních dílů 2013 Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný

Více

1 schránka ve dně s krycí deskou, výška 88 mm, možnost libovolného členění.

1 schránka ve dně s krycí deskou, výška 88 mm, možnost libovolného členění. ß 6301 0 Příslušenství, jako např. desky na nářadí, schránka na dno atd. lze dodat na vyžádání. 6301 101 Kufřík na nářadí Plast ABS, černý, extrémně odolný vůči nárazům, vhodný do letadla. S masivním hliníkovým

Více

Pneumatické přesné secí stroje MAXIMA 2. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Pneumatické přesné secí stroje MAXIMA 2. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Pneumatické přesné secí stroje MAXIMA 2 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MAXIMA 2 M TS TD TD L TI TI M R RX RXL TM TT VYSOKÁ PŘESNOST A KVALITA TRX 1. HLEDÁTE VYSOKOU PŘESNOST. Rovnoměrné mezery mezi

Více

Express TD. Technika Pronto ve tříbodovém závěsu

Express TD. Technika Pronto ve tříbodovém závěsu Express TD Technika Pronto ve tříbodovém závěsu PHILIPP HORSCH: Při návrhu stroje Express bylo naším cílem postavit ho bez kompromisů. A k tomu jsme měli jedinou volbu a sice použít ověřený koncept Pronto

Více

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 Obsah Rám pluhu, táhlo spojovací.

Více

Precizní meziřádková kultivace ROW MASTER RN, RN_S

Precizní meziřádková kultivace ROW MASTER RN, RN_S Precizní meziřádková kultivace ROW MASTER RN, RN_S ROW-MASTER RN Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Bezúdržbový paralelogramový závěs jednotek s opěrným hloubkovým kolem. Přesné optické navádění zařízením

Více

JUPITER 140 JUPITER 140/90

JUPITER 140 JUPITER 140/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 140 JUPITER 140/90 SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 140 JUPITER 140/90

Více

ATLAS AN_Profi, AO_Profi, AE_Profi. Atlas univerzální stroj pro vaše podnikání JOY OF FARMING

ATLAS AN_Profi, AO_Profi, AE_Profi. Atlas univerzální stroj pro vaše podnikání JOY OF FARMING ATLAS AN_Profi, AO_Profi, AE_Profi Atlas univerzální stroj pro vaše podnikání JOY OF FARMING Jak na rostlinné zbytky Stroj ATLAS Rostoucí výnosy většiny plodin jsou výsledkem nových metod zpracování půdy,

Více

ProfiDrill. Mechanické secí stroje

ProfiDrill. Mechanické secí stroje ProfiDrill CZ Mechanické secí stroje ProfiDrill D ProfiDrill D 300 Přesný jako hodinový strojek nový mechanický secí stroj Přehled výhod: Nejvyšší přesnost díky uzavřeným stupňovitým jamkovým výsevním

Více

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ vydaný v roce 2001 pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto katalogu platí pro radličkový kypřič půdy MERKUR 3m, 4m, 4,7m a 5,5m se střižným a pružinovým

Více

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814 TOP Shrnovače 97+022.cs.0814 Úspěch spočívá v detailech Shrnovače Pöttinger s nízkou energetickou náročností a dobrou manévrovatelností odpovídají požadavkům praktiků. Šetrné zacházení s krmivem je však

Více

FITNESS PLÁN SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY

FITNESS PLÁN SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY POUKAZY Z FITNESS PLÁNU MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající. Případně dle posouzení a rozhodnutí participujího

Více

Kování. pro konstrukci posuvných a samonosných bran

Kování. pro konstrukci posuvných a samonosných bran Kování pro konstrukci posuvných a samonosných bran 18. kování 18. rejstřík 18.1 posuvné brány 18.2 křídlové brány 18.3 dveřní panty 18.4 skládací a zavěšená vrata 18.5 pro výstavbu mobilních stěn 18.6

Více

STRIEGEL PRO PE, PN. Polní brány pro precizní zemědělství JOY OF FARMING

STRIEGEL PRO PE, PN. Polní brány pro precizní zemědělství JOY OF FARMING STRIEGEL PRO PE, PN Polní brány pro precizní zemědělství JOY OF FARMING STRIEGEL PRO PE Proč STRIEGEL PRO? Polní brány STRIEGEL PRO jsou prutové brány, kterými společnost BEDNAR reaguje na rostoucí výnosy

Více

Nerezový nábytek VYOBRAZENÍ STANDARDU

Nerezový nábytek VYOBRAZENÍ STANDARDU Nerezový nábytek VYOBRAZENÍ STANDARDU PRACOVNÍ STOLY popis standardu PRACOVNÍ DESKA tloušťka 40 mm vyztuženo podlepením laminovanou dřevotřískou možnost provedení obvodového prolisu proti stékání vody

Více

Utužení a zhutnění půdy

Utužení a zhutnění půdy Naše Pole, Nabočany 13. 14.6.2017 Utužení a zhutnění půdy Václav Brant a Milan Kroulík Centrum precizního zemědělství Česká zemědělská univerzita v Praze výnos v procentech Co je utužení a co zhutnění?

Více

Zažijte dokonalé snížení vibrací s novými pneumatickými kladivy TEX PE Zažijte skutečnou sílu. Pochutnejte si na vaší každodenní práci

Zažijte dokonalé snížení vibrací s novými pneumatickými kladivy TEX PE Zažijte skutečnou sílu. Pochutnejte si na vaší každodenní práci EX PE Zažijte dokonalé snížení vibrací s novými pneumatickými kladivy TEX PE Zažijte skutečnou sílu Pochutnejte si na vaší každodenní práci RYCHLÉ, ÚČINNÉ a POHODLNÉ Vibro-reduction výrazně zrychlí vaši

Více

HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis

HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis Jeden přejezd stačí Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Crushbar hydraulická přední smyková lišta zaručuje

Více

Radličkový kypřič AKY-356

Radličkový kypřič AKY-356 Radličkový kypřič AKY-356 Návod k používání 2007 1 Úvod. Vážený zákazníku! Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám prokázal koupí našeho výrobku. Stal jste se majitelem příslušenství pro malotraktory VARI.

Více

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 S SVENSKA 1 2 3 4 5 7 A B 6 SVENSKA 8 9 X Z S Y W V 10 ČEŠTINA CZ SYMBOLY Na stroji jsou umístěny následující symboly. Informují vás, kdy je při jeho používání třeba dbát

Více

Trailer total. Nyní v EUROPARTU: náhradní díly pro nápravy VALX. Náhradní díly pro nápravy s kotoučovými brzdami

Trailer total. Nyní v EUROPARTU: náhradní díly pro nápravy VALX. Náhradní díly pro nápravy s kotoučovými brzdami Trailer Total U1_U4_CZ_Layout 1 06.02.2012 15:36 Seite 3 Nyní v EUROPARTU: náhradní díly pro nápravy VALX Náhradní díly pro nápravy s kotoučovými brzdami Náhradní díly pro nápravy s bubnovými brzdami Vzduchové

Více

Původní návod k používání

Původní návod k používání Původní návod k používání GREEN WIZARD Rozmetač rašeliny VERZE 1 Výrobce: DAKR spol. s r. o., Čs. Armády 210, 753 01 Hranice Tel: 581 616 141, Fax: 581 616 755, E-mail: dakr@dakr.cz,, Web: www.dakr.com

Více

Hlouběji pro vyšší výnosy

Hlouběji pro vyšší výnosy Hlouběji pro vyšší výnosy Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE 4nosníkový středový rám, nosné rámy sekcí vyrobeny z profilu 150 150 mm. 3 lomený úhel pracovních těles umožňuje snadný vstup do půdy a ideální

Více

KOLOVÉ VEDENÍ ODPRUŽENÉ KVO 40 SE P1, P2

KOLOVÉ VEDENÍ ODPRUŽENÉ KVO 40 SE P1, P2 KOLOVÉ VEDENÍ ODPRUŽENÉ KVO 40 SE P1, P2 Použití : Kolové vedení odpružené KVO 40 SE slouží k valivému vedení dopravních nádob - skipů - po ocelových průvodnicích. Je inovací používaných kolových vedení

Více

Pöttinger NOVADISC NOVACAT

Pöttinger NOVADISC NOVACAT Pöttinger NOVADISC NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje 97+012.08.1211 NOVADISC / NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje s možností využití zařízení Lidská kultura je úzce spojena

Více

Č.položky Název Cena bez DPH Cena s DPH 06 Balení EAN

Č.položky Název Cena bez DPH Cena s DPH 06 Balení EAN 0001212 KLEČE SPECIÁL 3 184,87 3 790,00 1 8592189059853 0002792 KARBURÁTOR 2923 PH NÁHR 3714 1 189,92 1 416,00 1 8592189051987 0002828 KOHOUT PALIVOVÝ GUTTBROD 255,46 304,00 2 8592189050058 0002872 KOHOUT

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly skupina - Schumacher Fortschritt MDW/E 524 náhradní díly pro obilní kombajn WWW.SOKO.CZ tabulka č. 01 4260714174 524001.04 Dvojprst 239 Kč (E525 E527) 0,60 kg 4261715414 524001.91 Kosa Schumacher 48. nožů

Více

Polohovací a upínací válce

Polohovací a upínací válce Polohovací a upínací válce Válce s mechanickou multiplikací Ploché válce Pneumatické středící trny 59 Ploché válce Ploché válce Pneumatické válce s oválným průřezem. Ideální do omezených prostorových poměrů

Více

Scheppach rs 400 Rotační prosívadlo. Výrobce :scheppach Výroba dřevoobráběcích strojů s.r.o. Günzburger Strasse 69 D 89335 Ichenhausen

Scheppach rs 400 Rotační prosívadlo. Výrobce :scheppach Výroba dřevoobráběcích strojů s.r.o. Günzburger Strasse 69 D 89335 Ichenhausen Přesívač rs 400 1 Scheppach rs 400 Rotační prosívadlo Výrobce :scheppach Výroba dřevoobráběcích strojů s.r.o. Günzburger Strasse 69 D 89335 Ichenhausen Vážený zákazníku, Přejeme Vám mnoho radosti a úspěch

Více

Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách

Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách Kvalitní založení porostů ve všech podmínkách Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Frontpack pro rovnání půdních nerovností a výrazné zlepšení rovinnosti. Hydraulické smykové lišty Crushbar pro rovnání půdy

Více

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 UNIVERZÁLNÍ MECHANICKÁ SECÍ KOMBINACE JAK PRACOVAT PŘESNĚ A RYCHLE ZA VŠECH PODMÍNEK

Více

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů.

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120. Servisní katalog náhradních dílů. Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120 Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Nesený oboustranný

Více