Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ")

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ")"

Transkript

1 Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ") Název zadavatele: Město Rychnov nad Kněžnou Sídlo zadavatele: IČ/DIČ zadavatele: Název veřejné zakázky: Havlíčkova 136, Rychnov nad Kněžnou CZ Odkanalizování místních částí města Rychnov nad Kněžnou lokalita Sibiř, Štemberkova ul. Druh veřejné zakázky: Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v otevřeném podlimitním řízení. Zadavatel vypracoval v souladu s ustanovením 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) a vyhláškou Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky, následující odůvodnění veřejné zakázky Odkanalizování místních částí města Rychnov nad Kněžnou lokalita Sibiř, Štemberkova ul. zadávané formou otevřeného řízení. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky (dle 156 odst. 1 písm. a) ZVZ) Plánovaný cíl veřejné zakázky Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem Popis alternativ naplnění plánovaného cíle a zdůvodnění volené alternativy veřejné zakázky Popis toho, do jaké míry ovlivní veřejná zakázka plnění plánovaného cíle Potřebami města Rychnov nad Kněžnou je odkanalizování nově vznikající zástavby v lokalitě Sibiř a zároveň také k podchycení stávající přetížené kanalizace z důvodu jejího částečného odlehčení. Díky výstavbě dojde k dalšímu rozvoji města, protože rozšíření nové zástavby je závislé na realizaci plánovaného záměru. Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě jednotné kanalizace na území města Rychnova nad Kněžnou. Kanalizace je určena jako gravitační o délce 1950 m a dimenzi DN V rámci stavby bude dále provedena štěrbinová odlehčovací komora o rozměrech 6,5 x 1,8m a souběžné kabely NN v délce 730 m pro přepojení plaveckého bazénu na jinou trafostanici. Zadavatel v tomto případě nenašel alternativní řešení. Veřejná zakázka je nezbytná pro plnění plánovaného cíle. Bez realizace veřejné zakázky by nebylo možné stanoveného cíle dosáhnout. Odůvodnění přiměřenosti požadavků na technické kvalifikační předpoklady dle 156 odst. 1 písm. b) ZVZ) Odůvodnění přiměřenosti požadavků na seznam významných stavebních prací Zadavatel požaduje předložení min. tří (3) významných stavebních zakázek, které

2 uchazeč realizoval v posledních pěti (5) letech. Minimální úroveň je stanovena následujícím způsobem: z předložených referencí musí být zřejmé, že uchazeč realizoval min. tři (3) stavby, z toho: minimálně jednu (1) stavební zakázku, jejímž předmětem byla výstavba kanalizace v obdobném rozsahu (tzn. min Kč bez DPH) a dvě (2) stavební zakázky, jejímž předmětem byla výstavba kanalizace v obdobném rozsahu (tzn. min Kč bez DPH) za každou stavbu. předložení seznamu techniků či technických útvarů předložení popisu technického vybavení a opatření používaných dodavatelem k zajištění jakosti a popis zařízení či vybavení dodavatele určeného k provádění výzkumu. Odůvodnění přiměřenosti požadavku provedení kontroly technické kapacity veřejným zadavatelem nebo jinou osobou jeho jménem, případně provedení kontroly opatření týkajících se zabezpečení jakosti a výzkumu. předložení osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci dodavatele nebo vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení a osob odpovědných za poskytování příslušných služeb Zadavatel požadavkem na výše uvedené reference zajišťuje, aby budoucí dodavatel měl zkušenosti s obdobným plněním, kterým je v tomto případě výstavba kanalizace. Tento požadavek přímo souvisí s předmětem zakázky a zadavatel tak požaduje prokázání zkušeností budoucího dodavatele, které přímo s veřejnou zakázkou souvisí. Požadavky jsou stanoveny v souladu se ZVZ. Hodnota jednotlivých referenčních zakázek je nastavena pod hranicí předpokládané hodnoty zakázky. Hodnota referenčních zakázek je nastavena pod hranicí 50% předpokládané hodnoty připravované stavební akce. Zadavatel neshledává tyto požadavky jako nepřiměřené. Zadavatel stanovil pro tento kvalifikační předpoklad minimální úroveň: 1 manažer (vedoucí projektu, hlavní stavbyvedoucí): osoba s VŠ/SŠ vzděláním ve stavebnictví - min. 5 let praxe v provádění vodohospodářských staveb prohlášením a stručným CV životopisem, zkušenost s realizací alespoň 2 vodohospodářských staveb, autorizace v oboru "autorizovaný technik pro vodohospodářské stavby" - předložena kopie autorizace Zadavatel výše zmíněným požadavkem zajišťuje, aby budoucí dodavatel disponoval takovými osobami, které mají dostatečné vzdělání i praxi. Jelikož se jedná o veřejnou zakázku na výstavbu kanalizace, tak budoucí dodavatel musí disponovat osobami, které tento požadavek přímo související s předmětem zakázky splní. Požadavky jsou stanoveny v souladu se ZVZ. Zadavatel neshledává tyto požadavky jako nepřiměřené.

3 předložení přehledu průměrného ročního počtu zaměstnanců dodavatele či jiných osob podílejících se na plnění zakázek podobného charakteru a počtu vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení předložení přehledu nástrojů či pomůcek, provozních a technických zařízení, které bude mít dodavatel při plnění veřejné zakázky k dispozici. Odůvodnění vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky na služby ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele (dle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ) stanovující splatnost faktur stanovící požadavek na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetím osobám stanovící požadavek bankovní záruky stanovící záruční lhůtu Zadavatel stanovil 30-ti denní splatnost faktur. Zadavatel požaduje, aby měl uchazeč uzavřenou pojistnou smlouvu, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě v souvislosti s výkonem jeho činnosti, ve výši nejméně 10 mil. Kč. Toto ustanovení není diskriminační a vzhledem k předpokládané hodnotě veřejné zakázky je výše pojistného plnění přiměřená. Zadavatel v rámci plnění veřejné zakázky požaduje složení jistoty ve výši 10% a to formou složení peněžní částky na účet zadavatele, nebo předložením neodvolatelné bankovní záruky platné po celou dobu trvání smlouvy na plnění veřejné zakázky. Jistota požadovaná zadavatelem bude sloužit pro zajištění řádného plnění povinností vybraného uchazeče dle smlouvy na plnění veřejné zakázky, jakož i pro úhradu případných škod vzniklých v důsledku porušení některé povinnosti vybraného uchazeče vyplývající ze smlouvy na plnění veřejné zakázky na majetku zadavatele a/nebo třetích osob. Zadavatel bude mimo případy vzniku škody dle předchozího odstavce oprávněn čerpat vybraným uchazečem složenou jistotu rovněž pro účely úhrady smluvních pokut. Přesto, že požadovaná výše jistoty na plnění veřejné zakázky, přesahuje 5 % předpokládané hodnoty veřejné zakázky, má zadavatel za to, že s ohledem na charakter poskytovaných služeb a rizika, která s sebou mohou nést případná porušení povinností ze strany vybraného uchazeče, je výše požadované jistoty přiměřená. Zhotovitel se zavazuje, že dílo bude mít vlastnosti specifikované touto smlouvou o dílo po celou záruční dobu. Tato záruční doba začíná běžet dnem předání a převzetí díla ze strany objednatele a končí uplynutím 60 měsíců ode dne nabytí právní moci kolaudačního rozhodnutí k předmětné stavbě.

4 Požadovaná záruční lhůta je stanovena s ohledem na nezbytnost zodpovědného plnění díla. Tento požadavek je u tohoto předmětu veřejné zakázky standardním požadavkem. stanovící smluvní pokutu za prodlení dodavatele stanovící smluvní pokutu za prodlení zadavatele s úhradou faktur Odůvodnění vymezení dalších obchodních podmínek V případě prodlení s dokončením a předáním díla je zhotovitel povinen uhradit objednateli smluvní pokutu ve výši Kč za každý i započatý den prodlení. V případě prodlení objednatele s úhradou faktur - daňových dokladů, je zhotovitel oprávněn požadovat po objednateli smluvní pokutu ve výši 0,01% z dlužné částky díla za každý den prodlení. V případě prodlení zhotovitele s odstraňováním reklamačních vad díla je oprávněn objednatel vyúčtovat zhotoviteli smluvní pokutu ve výši 3.000,- Kč za každou reklamační vadu a den prodlení s odstraněním. V případě, že se zhotovitel dostane do prodlení s termínem vyklizení staveniště nebo pokud zhotovitel staveniště v dohodnutém termínu neupraví do sjednaného stavu je objednatel oprávněn vyúčtovat zhotoviteli smluvní pokutu ve výši 3.000,- Kč za každý den prodlení. Uvedená výše smluvní pokuty je pro tento typ služeb zcela běžná a na trhu obvyklá, termín ukončení plnění zakázky je s ohledem na spolufinancování z dotačního programu a z toho plynoucí závazky zadavatele závazný. V případě prodlení úhrady odměny zhotoviteli ze strany objednatele se objednatel zavazuje uhradit zhotoviteli smluvní pokutu z dlužné částky za každý započatý den prodlení. Výše úroku z prodlení se řídí nařízením vlády č. 142/1994 Sb., ve znění nařízení vlády č. 163/2005 Sb. a ve znění nařízení vlády č. 33/2010 Sb. Zadavatel vymezil v návrhu smlouvy běžnou mluvní pokutu za prodlení s úhradou faktur. Veškeré obchodní a platební podmínky jsou uvedené v návrhu obchodních podmínek (smlouvy o dílo). Jedná se o běžné obchodní podmínky - vymezení smluvních stran, podkladů pro uzavření smlouvy, předmětu smlouvy, dodacích podmínek a místa plnění, přechodu vlastnictví, platebních a fakturačních podmínek, záručních podmínek, smluvních pokut a odstoupení od smlouvy a závěrečných ustanovení. Další obchodní podmínky nebyly vymezeny. Odůvodnění vymezení technických podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele (dle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ) Vymezení technických podmínek je stanoveno v souladu s projektem s názvem Odkanalizování místních částí města Rychnov nad Kněžnou lokalita Sibiř, Štemberkova ul.. Tyto podmínky odpovídají požadavkům zadavatele tak, aby bylo možné dosáhnout požadovaného cíle projektu. Odůvodnění stanovení základních a dílčích hodnotících kritérií ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele (dle 156 odst. 1 písm. d) ZVZ)

5 Základní hodnotící kritérium Nejnižší nabídková cena v Kč bez DPH. Odůvodnění Zadavatel si stanovil přesné, ale zároveň nediskriminující požadavky na předmět plnění veřejné zakázky. Tím si zajistil dodání požadovaného plnění, tedy naplnění svých potřeb, vybraným dodavatelem za splnění podmínek stanovených smlouvou. Zvoleným hodnotícím kritériem zadavatel chce docílit hospodárného vynakládání veřejných prostředků.

Ekocentrum PALETA Štolbova 2665, Pardubice IČ: Osoba oprávněná jednat: Jiří Bureš, ředitel

Ekocentrum PALETA Štolbova 2665, Pardubice IČ: Osoba oprávněná jednat: Jiří Bureš, ředitel 1 Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) 1. Zadavatel: Název: Ekocentrum PALETA Sídlo: Štolbova 2665, 530 02 Pardubice

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Sídlo zadavatele: Praha 1, Staroměstské náměstí 6, PSČ 110 15

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Sídlo zadavatele: Praha 1, Staroměstské náměstí 6, PSČ 110 15 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název zadavatele: Česká republika Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky Sídlo zadavatele: Praha 1, Staroměstské náměstí 6, PSČ 110 15 IČO: 66002222 Název veřejné zakázky:

Více

Není žádná alternativa. Nepředpokládá se negativní stav.

Není žádná alternativa. Nepředpokládá se negativní stav. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky Pojištění majetku, vozidel a odpovědnosti za škodu pro město Domažlice a příspěvkové organizace Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou

Více

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu

Více

Podlimitní veřejná zakázka zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení s názvem Systém pro správu poruch silniční sítě

Podlimitní veřejná zakázka zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení s názvem Systém pro správu poruch silniční sítě Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky Efektivní správa a údržba svěřeného majetku Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Nástroj kontroly

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) V popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) V popisu předmětu veřejné zakázky, c) Vzájemného

Více

Veřejný zadavatel může vymezit, do jaké míry ovlivní veřejná zakázky plnění plánovaného cíle.

Veřejný zadavatel může vymezit, do jaké míry ovlivní veřejná zakázky plnění plánovaného cíle. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) V popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) V popisu předmětu veřejné zakázky, c) Vzájemného

Více

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v podrobnostech dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška ). Podlimitní veřejné zakázky

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky ZADAVATEL: Sídlem: Jednající: IČ: Obec Nesvačily Nesvačily 2, 267 27 Liteň Miroslav Hora, starosta obce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Vodovod Nesvačily I. etapa Odůvodnění účelnosti

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Zateplení sportovní haly v Železném

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v podrobnostech dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška ) Podlimitní veřejné zakázky

Více

s názvem Železná Ruda úpravna vody a vodovod Alžbětín 1. etapa

s názvem Železná Ruda úpravna vody a vodovod Alžbětín 1. etapa ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY s názvem Železná Ruda úpravna vody a vodovod Alžbětín 1. etapa dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( Zákon ) 1. ZÁKLADNÍ

Více

Veřejná zakázka je financována z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Veřejná zakázka je financována z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. VZ 12/02 - Rozvoj sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi ve vyloučených lokalitách v Královéhradeckém kraji (společné pro dílčí části 01 07) odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zák. č. 137/2006

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a dle vyhlášky 232/2012 Sb.,

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny oproti skutečnostem uvedeným podle 1. a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Kompostárna Přerov Žeravice

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Kompostárna Přerov Žeravice ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Kompostárna Přerov Žeravice Veřejná zakázka (dále jen «VZ»)

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na K Čj.: 3328/2015- ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na Telekomunikační služby - GSM ZADAVATEL: Ústřední

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Královéhradecký kraj, Pobočka Rychnov nad Kněžnou Sídlo: Jiráskova 1320, Rychnov nad Kněžnou Zastoupený:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) A co děti, mají se kde učit? nástavba na budovu ZŠ Mnichovice Toto odůvodnění

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. ze dne 25. června 2012.

232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. ze dne 25. června 2012. 232/2012 Sb. 2 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA ze dne 25. června 2012 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky obsahuje alespoň o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a

Více

Proti skutečnostem uvedeným v odůvodnění účelnosti zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele nejsou změny.

Proti skutečnostem uvedeným v odůvodnění účelnosti zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele nejsou změny. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu

Více

Obec Dolní Břežany KANCELÁŘ STAROSTY 5. května 78, Dolní Břežany

Obec Dolní Břežany KANCELÁŘ STAROSTY 5. května 78, Dolní Břežany Obec Dolní Břežany KANCELÁŘ STAROSTY 5. května 78, 252 41 Dolní Břežany veřejné zakázky oprava podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na služby postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843

Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843 Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843 NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Rozšíření administrativních prostor II. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: FN Ostrava - Edukační centrum Ostrava - rekonstrukce operačních sálů

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: FN Ostrava - Edukační centrum Ostrava - rekonstrukce operačních sálů ZADAVATEL: Fakultní nemocnice Ostrava Sídlem: 17. listopadu 1790, 708 52 Ostrava Poruba Zastoupený: doc. MUDr. David Feltl, Ph.D,.MBA - náměstek ředitele pro strategii jednající na základě pověření ze

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky č.j. 1033/2015-ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky POČÍTAČE ZADAVATEL: Ústřední vojenská nemocnice Vojenská

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo financí Sídlo: Letenská

Více

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB.,O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) V popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) V popisu předmětu veřejné zakázky, c) Vzájemného

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel: Město Týnec nad Sázavou se sídlem K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou, IČO: 00232904 Veřejná zakázka:

Více

Stránka 1 z 6. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky.

Stránka 1 z 6. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky. Odůvodnění účelnosti nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v certifikovaném elektronickém nástroji podle 149 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále také zákon nebo

Více

Oproti informacím uvedených dle 1 vyhlášky nedošlo ke změnám.

Oproti informacím uvedených dle 1 vyhlášky nedošlo ke změnám. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Terminál Železný Brod - 1. etapa

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 527697

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Rámcová smlouva na zajištění ostrahy v objektech MV na období let č.j.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Rámcová smlouva na zajištění ostrahy v objektech MV na období let č.j. *MVCRX02CSGU3* MVCRX02CSGU3 odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV- 3645-16/VZ-2015 prvotní identifikátor Praha 10. dubna 2015 Příloha k vyhlášce č.

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 000 25 593 Veřejná zakázka nadlimitní: Nákup personálního informačního systému zadávaná v otevřeném

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka: VZ10/2013 Dokončené přibližování dřevní hmoty vyvážecím traktorem s vytříděním sortimentů na OM-

Více

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky:

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES Název zadavatele: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČ: 68378271 Osoba oprávněná jednat jménem

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení objektu internátu

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: IČO: 01312774 DIČ: CZ 01312774 Název

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: IČO: 01312774 DIČ: CZ 01312774 Česká

Více

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení Č. j. SFZP 004027/2013 Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení vypracované v souladu s 156 ZVZ nebo v souladu s 86 ZVZ na základě vyhlášky č. 232/2012 Zadavatel: Státní fond životního prostředí

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky OPERAČNí PROGRAM ŽiVOTNí PROSTŘEDí * ***......... * *.. * EVROPSKÁ UNIE Pro vodu, Fond soudržnosti vzduch a přírodu Odůvodnění veřejné zakázky dle ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: Obec Čehovice IČ: 00288101 Název veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v podrobnostech dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška ). Nadlimitní

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s vyhláškou č. 232/2012 Sb., o podrobnostech

Více

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení zakázky zadávané v zadávacím řízení vypracované v souladu s 156 ZVZ nebo v souladu s 86 ZVZ na základě vyhlášky č. 232/2012 Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlo Kaplanova 1931/1,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v podrobnostech dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška ) Veřejné zakázky malého

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky Úklid komunikací ve správě města Nový Bor dle ustanovení 156 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění platném od 01.04.2012 (dále jen ZVZ ) Zadavatel Název Město Nový

Více

232/2012 Sb. VYHLÁŠKA. Strana 1 / 9. ze dne 25. června o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky

232/2012 Sb. VYHLÁŠKA. Strana 1 / 9. ze dne 25. června o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky 232/2012 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 25. června 2012 o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 159 odst. 3 zákona č.

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ T.G.M. V HRÁDKU NAD NISOU

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ T.G.M. V HRÁDKU NAD NISOU účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ T.G.M. V HRÁDKU NAD NISOU Plánovaný cíl veřejné zakázky Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Popis

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB., O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona oprava chyb v odůvodnění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona oprava chyb v odůvodnění Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Terminál Železný Brod - 1. etapa

Více

Zadavatel: Obec Lednice se sídlem: Lednice, Zámecké náměstí 70, PSČ: 691 44 IČ: 283339. Veřejná zakázka:

Zadavatel: Obec Lednice se sídlem: Lednice, Zámecké náměstí 70, PSČ: 691 44 IČ: 283339. Veřejná zakázka: Zadavatel: Obec Lednice se sídlem: Lednice, Zámecké náměstí 70, PSČ: 691 44 IČ: 283339 Veřejná zakázka: Stavba Lázeňská zóna Lednice, doplnění infrastruktury zadávaná v otevřeném řízení podle ustanovení

Více

"Udržba zeleně - Sečení trávy a hrabání listí"

Udržba zeleně - Sečení trávy a hrabání listí Odůvodnění veřejné zakázky dle ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. pro veřejnou zakázku na služby s názvem:, "Udržba zeleně - Sečení trávy

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. Nedošlo ke změnám

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. Nedošlo ke změnám Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na služby postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel: Město Týnec nad Sázavou se sídlem K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou, IČO: 00232904 Veřejná zakázka:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č.j. KRPU-25319-21/ČJ-2016-0400VZ Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona Příloha k formuláři OZNÁMENÍ o ZAKÁZCE Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel: Sídlo: Právní forma: Zastoupený: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský

Více

ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo Husinecká 1024/11a, Praha 3, IČ: , DIČ: CZ

ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo Husinecká 1024/11a, Praha 3, IČ: , DIČ: CZ ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a

Více

1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení

1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Odůvodněěníí veeřřeejjnéé zzaakáázzky 1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Popis potřeb, které mají

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj aplikační infrastruktury a služeb na MZe PRAIS. Zadavatel:

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj aplikační infrastruktury a služeb na MZe PRAIS. Zadavatel: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj aplikační infrastruktury a služeb na MZe PRAIS Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: IČ: 01312774 DIČ: CZ 01312774 Česká

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odůvodnění veřejné zakázky (VZ)

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odůvodnění veřejné zakázky (VZ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Odůvodnění veřejné zakázky (VZ) Zpracované v souladu s ustanovením 156 zákona č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2-8 vyhlč.232/20012

Více

a plánovaným cílem. Realizací této zakázky budou potřeby zadavatele splněny. Veřejná zakázka nemá alternativy.

a plánovaným cílem. Realizací této zakázky budou potřeby zadavatele splněny. Veřejná zakázka nemá alternativy. účelnosti veřejné zakázky Komplexní pozemkové úpravy Čichtice Plánovaný cíl veřejné zakázky. Prostřednictvím této zakázky se dosáhne ve veřejném zájmu prostorového a funkčního uspořádání pozemků, scelování

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v podrobnostech dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška ). Nadlimitní

Více

BRNOINVEST, spol. s r. o., Vlhká 25, 602 00 Brno tel.:+420 543 25 79 89, fax:+420 543 25 79 84, E-mail: brnoinvest@brnoinvest.cz

BRNOINVEST, spol. s r. o., Vlhká 25, 602 00 Brno tel.:+420 543 25 79 89, fax:+420 543 25 79 84, E-mail: brnoinvest@brnoinvest.cz ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012, ze dne 25. června 2012 o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel: Statutární město Brno, MČ

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový

Více

Oproti skutečnostem uvedeným podle 1 vyhl. č. 232/2012 Sb., v platném znění nedošlo k žádným změnám.

Oproti skutečnostem uvedeným podle 1 vyhl. č. 232/2012 Sb., v platném znění nedošlo k žádným změnám. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky IPRM Kroměříž Revitalizace sídliště Slovan II podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky

Více

ODŮVODNĚNÍ (ÚČELNOSTI) VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ (ÚČELNOSTI) VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ (ÚČELNOSTI) VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky čj 2521/2015 - ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky VÚSL - nábytek ZADAVATEL: Ústřední vojenská nemocnice

Více

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části 10. zasedání dne 13. 1. 2016 USNESENÍ č. 87/16/ZMČ k veřejné zakázce Dostavba a stavební úpravy ZŠ Zastupitelstvo MČ po projednání I. schvaluje

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo ke změně b) v popisu předmětu veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ (ÚČELNOSTI) VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ (ÚČELNOSTI) VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ (ÚČELNOSTI) VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Zadavatel: Česká republika Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje, zastoupené plk. Mgr. Jiřím Karáskem, náměstkem ředitele krajského ředitelství pro SKPV, pověřeného řízením krajského ředitelství

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona o veřejných zakázkách (ZVZ)

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona o veřejných zakázkách (ZVZ) Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona o veřejných zakázkách (ZVZ) Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647, Praha 9, PSČ 193 21 Veřejná zakázka: Rozvoj ICT služeb na MČ Praha 20 Druh veřejné

Více

Odstranění stavby pavilon D

Odstranění stavby pavilon D 4597/2014 ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na stavební práce Odstranění stavby pavilon D ZADAVATEL: Ústřední vojenská

Více

Odůvodnění veřejné zakázky 156 odst. 1 zákona

Odůvodnění veřejné zakázky 156 odst. 1 zákona Zadavatel veřejné zakázky: Osoba pověřená výkonem zadavatelské činnosti: Název veřejné zakázky: Povodí Odry, státní podnik Varenská 49, 701 26 Ostrava IČ: 708 90 021 RECTECZ, sro Matiční 730/3, 702 00

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor IČ: 60460709 VEŘEJNÁ

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV ZŠ V RADIMĚŘI

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV ZŠ V RADIMĚŘI účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV ZŠ V RADIMĚŘI Plánovaný cíl veřejné zakázky Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Popis alternativ

Více

Infekční oddělení ÚVN Praha, stavební úpravy pavilonu E

Infekční oddělení ÚVN Praha, stavební úpravy pavilonu E Čj. 365/2012/DP-ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Infekční oddělení ÚVN Praha, stavební úpravy pavilonu

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v otevřeném

Více

Veřejná zakázka nemá alternativy.

Veřejná zakázka nemá alternativy. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky KPÚ Nedachlebice a Strání Plánovaný cíl veřejné zakázky Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhů komplexních pozemkových úprav (dále

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Pracoviště pro výzkum inovací techniky a jejího vlivu na prostředí

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Pracoviště pro výzkum inovací techniky a jejího vlivu na prostředí ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor IČ: 60460709 VEŘEJNÁ

Více

Odůvodnění účelnosti nadlimitní veřejné zakázky. Centrální logování

Odůvodnění účelnosti nadlimitní veřejné zakázky. Centrální logování Odůvodnění účelnosti nadlimitní veřejné zakázky Centrální logování podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu s prováděcí vyhláškou č. 232/2012 Sb. Odůvodnění

Více