U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty."

Transkript

1 U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů zápisu 2. Kontrola zápisu ze 7. zasedání zastupitelstva městyse 3. Dohody o úhradě neinvestičních nákladů na provoz ZŠ a MŠ 4. Komplexní telekomunikační řešení pro úřad a příspěvkovou organizaci 5. Revitalizace městečka projekt 6. Obecní znak symbol obce 7. Svaz vodovodů a kanalizací Jihlavsko výročí konce 2. světové války 9. Veřejná zakázka malého rozsahu zhotovení územního plánu 10. Projednání písemných žádostí 11. Připomínky zastupitelů 12. Různé Po projednání jednotlivých bodů přijalo zastupitelstvo městyse následující usnesení: USNESENÍ K BODU 1) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse Větrný Jeníkov schválilo výše uvedený program 8. zasedání. USNESENÍ K BODU 2) ZÁPISU Zastupitelé městyse neměli žádné připomínky k zápisu ze 7. zasedání zastupitelstva městyse. USNESENÍ K BODU 3) ZÁPISU Starostka informovala zastupitele o tom, že statutární zástupci obcí Kalhov, Zbinohy, Ústí, Zbilidy, Dudín a Šimanov podepsali dohodu o úhradě neinvestičních nákladů na provoz Základní a Mateřské školy Větrný Jeníkov. Výše dohodnutého příspěvku je 3.500,-Kč na jednoho žáka a rok. Celkový příjem do rozpočtu obce bude tedy cca ,-Kč za školní rok 2014/2015.

2 Příští setkání se starosty spádových obcí je naplánováno na konec června USNESENÍ K BODU 4) ZÁPISU Starostka předložila zastupitelům cenovou nabídku firmy T-mobile Czech Republic a.s. na komplexní telekomunikační řešení služeb T-mobile pro Městys Větrný Jeníkov a ZŠ a MŠ Větrný Jeníkov. Firma T-mobile byla zvolena z důvodu nejsilnějšího signálu v dotčených budovách. Vzhledem k tomu, že stávající smlouvy byly shledány velmi finančně nevýhodnými, byla poptána firma T-mobile na zpracování cenové nabídky. Cenovou nabídku zastupitelstvo projednalo. Zastupitelstvo pověřuje starostku optimalizací jednotlivých tarifů a přístrojů pro městys a příspěvkovou organizaci. Dále pověřuje starostku zadáním zpracování další cenové nabídky od firmy O2. USNESENÍ K BODU 5) ZÁPISU Starostka předložila zastupitelstvu projekt na revitalizaci městečka, který městys (dle usnesení zastupitelstva) nechal zpracovat od paní Ing. arch. Petry Tvarůžkové. Projekt je rozdělen na 3 základní fáze: 1. fáze městečko, fara a autobusová zastávka 2. fáze kostel, pomníky a okolí kulturního domu 3. fáze ostrůvky před Palánovými a Matlákovými Zastupitelé se seznámili s grafickou podobou projektu, podrobným návrhem osázení a mobiliáře, a s rozpočtem rozděleným na jednotlivé fáze projektu. Starostka navrhla uskutečnit první fázi z vlastního rozpočtu a druhou a třetí fázi připravit pro možnost čerpání dotací (OPŽP, Fond Vysočiny). Zastupitelstvo městyse schvaluje realizaci (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0) první fáze (městečko, fara a autobusová zastávka) z vlastních finančních zdrojů a pověřuje starostku dalším jednáním. USNESENÍ K BODU 6) ZÁPISU Starostka seznámila zastupitele s faktem, že v současné době užívaný obecní znak není legislativně schváleným znakem dle zákona č. 128/2000 Sb. a nenachází se tak v registru komunálních symbolů. Pro schválení je nutné vycházet z heraldických a vexilologických pravidel. S tímto souvisí také absence obecní vlajky a standardy. Zastupitelstvo tento bod projednalo a bere na vědomí. USNESENÍ K BODU 7) ZÁPISU Starostka seznámila zastupitele s aktuální situací ve SVAK:

3 - soudní spory s Jihlavou - dotace na odstranění fosforu a strojové čištění - projekty (stavební parcela 919/1, dokončení projektu špejchar - čistička, projekt středisko městečko) - vystoupení obce ze SVaK Jihlavsko k (pro 0, proti 8, se zdrželo 0) USNESENÍ K BODU 8) ZÁPISU Starostka seznámila zastupitele s objednávkou na čištění obecních pomníků socha Jana Nepomuckého, pomník padlým vojákům, ústřední pomník na hřbitově, socha u školy, Boží muka na Sádkách. Zároveň bude k tomuto významnému výročí položena květina na uctění památky padlých v průběhu 2. světové války k ústřednímu pomníku na hřbitově. Byla také obnovena spolupráce s Židovskou obcí na obnově a revitalizaci židovského hřbitova v naší obci. K tomuto výročí starostka přeloží do AJ, NJ a FJ informace o tomto hřbitově a důstojně je vyvěsí na hřbitovní zdi. V příštím vydání Větrníku se také objeví text z obecní kroniky o konci 2. světové války v naší obci. USNESENÍ K BODU 9) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo informováno o zadávací dokumentaci na výše uvedený projekt a o navržené smlouvě o dílo. Tato veřejná zakázka bude vyvěšena na profil zadavatele v nejbližších dnech. USNESENÍ K BODU 10) ZÁPISU a) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí Zápis z kontrolní činnosti finančního výboru, která proběhla dne na úřadě městyse. (č.j. 201/2015) b) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí Zprávu o plnění povinností a závazků ve správě veřejného osvětlení (firma Citelum, a.s.) v roce (č.j. 185/2015). c) Zastupitelstvo projednalo a bere na vědomí Výpověď nájmu nebytových prostor N. Moravská. (č.j. 199/2015). Zastupitelstvo schvaluje (v poměru hlasů pro 6, proti 0, se zdrželo 2) výpověď a vyvěšení záměru na pronájem. d) Zastupitelstvo projednalo a bere na vědomí Žádost o změnu nájemce v budově Zdravotního střediska PREDIX BIOPLYN, s.r.o. (č.j. 196/2015). Tento bod bude řádně projednán po uhrazení dlužného nájemného.

4 e) Zastupitelstvo projednalo a schvaluje (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0) Žádost příspěvkové organizace o souhlas s přijetím peněžitého daru ve výši 1.000,- od soukromého dárce. (č.j. 197/2015). f) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí prázdninový provoz MŠ, jmenné seznamy žáků ZŠ dle obcí, účetní závěrku k , a kopii žádosti do dotačního programu MŠMT. (č.j. 198/2015). g) Zastupitelstvo projednalo a bere na vědomí Záznam o provedení prověrky nad stavem BOZP 2015 v příspěvkové organizaci. (č.j. 192/2015). h) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Akceptování žádosti o podporu ze SFŽP v rámci Operačního programu Životní prostředí Rozšíření nakládání s bioodpadem. (č.j. 191/2015). USNESENÍ K BODU 11) ZÁPISU USNESENÍ K BODU 12) ZÁPISU a) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí dopis pana Miroslava Přibyla, který se týká problematiky parkování v obci. (č.j. 165/2015) b) Zastupitelstvo bere na vědomí čtvrtinový podíl obce na celkové částce za nový chodník u bytovky Na Rychtě. Zároveň schvaluje (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0) financování výměny oken v obecním bytě ve stejné budově. c) Zastupitelstvo schvaluje (v poměru hlasů 8 pro, 0 proti, 0 se zdrželo) opravu kanálů v ulici k Černému rybníku a v ulici na Rychtu. d) Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí nabídku firmy D.A.S. na pojištění právní ochrany územní samosprávy. e) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí cenu za osázení vykácených lesů v majetku městyse (1 350 stromů). Celková částka činí ,-. f) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí zpracování a podání žádostí do Fondu Vysočiny na nové webové stránky a na zálohování a archivaci dat. g) Zastupitelstvo bylo informováno o návštěvě starostky a místostarosty v bioplynové stanici v rámci množících se stížností na zápach. Bylo shledáno, že šířící se zápach nepochází z bioplynové stanice hnojení v okolí obce, Setra) h) Starostka seznámila zastupitele s havarijním stavem obecních komunikací (betonka ke škole, cesta v ulici k Černému rybníku a cesta do chatové oblasti Trojan). Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdrželo 0) opravu komunikace ke škole. Tuto komunikaci nelze v tuto chvíli řešit jinou cestou z důvodu staré kanalizace, která vede pod ní a kterou je nutné nejprve vyměnit.

5 i) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí každoroční příspěvek do MAS Třešťsko ve výši 6.340,-. j) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí konání Vítání občánků dne k) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí založení oficiální facebookové stránky městyse. l) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí fakturu za kácení a ošetření stromů v obci ,-. m) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí fakturu za realizaci palubkového podhledu v budově zdravotního střediska ,-. n) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí fakturu pana Přemysla Maršíka za opravy lustrů a výměnu vypínačů a zásuvek na zámku 9.000,-. o) Zastupitelstvo bere na vědomí uhrazení schválené částky za nákup kancelářského nábytku na úřad městyse ,-.... Zdeněk Veselý, DiS., místostarosta... Mgr. Martina Lisová, starostka

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 6. 12. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 11. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 9. 1. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 6. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 11. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 3. 10. 2017 od 19,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 27. 06. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Z celkového počtu 9 zvolených členů zastupitelstva městyse přítomno 8

Více

U S N E S E N Í. z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 15. 05. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Datum a místo konání: Začátek jednání: Ukončení jednání: Přítomni zastupitelé: Ostatní účastníci: Ověřovatelé zápisu: 30. 12. 2016 OÚ Jersín 18:00 hod

Více

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 01. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 2.5.2013 od 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00115/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 3/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 18.04.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Dlouhý Jaroslav Rybář Václav Truneček Jan Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Květen 2014 Zápis 3/2014

Květen 2014 Zápis 3/2014 Květen 2014 Zápis 3/2014 Stránka 1 z 7 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 26. 5. 2014 ve 20:00 hod. v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Neomluveni:

Více

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne 19.12.2014 1. Zahájení Schůze zahájena v 18:05 Přítomni: 8 zastupitelů omluven Pavel Maroušek. Doloženo prezenční listinou v příloze zápisu.

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis č. 1/2016

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis č. 1/2016 Zápis č. 1/2016 r ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 25.1. 2016 od 18.00 hod na OU v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Lukáš Koníček, JUDr. Ing. Jana Ammerlaan, Ing. Ivan Franc, Petr

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE Obec Bítovany Usnesení č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 23.9.2009 v 18. 00 hodin v sále Oú Zastupitelstvo obce SCHVALUJE 1. Program zasedání 2. Návrhovou komisi ve složení :

Více

12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy - 1 - U S N E S E N Í K bodu 2 Schválení programu s ch v a l u j e Program 12. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 2.6.2011: 1. Zahájení 2. Schválení

Více

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 28. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 06. 03. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 30. 08. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

Z á p i s. z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě

Z á p i s. z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Z á p i s z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Přítomní členové ZO: Ing. Josef Fiala, MVDr. Jiří Humlíček,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 27.10.2016 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan (příchod v 19.25

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 7.11.2014 od 19 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec, E. Křivancová,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne 1.2.2015 1/2015 Čas zahájení zasedání : 19:00 Čas ukončení zasedání : 21:00 Přítomni : Milan Čapek, Ing. Václav Hlom, Václav Bendl, Dušan

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 21.12.2017, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Roman

Více

27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 24. 11. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada s ch v a l u j e Program 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 24. 11. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:25 hod. do 20:55 hod. Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 29. 6. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:40), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Lenka

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015

ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 ZÁPIS č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 11. března 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 15.7.2009 ZAČÁTEK V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 15.7.2009 ZAČÁTEK V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 15.7.2009 ZAČÁTEK V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: p. Kubánek J., p. Krnáč J., p. Návratová D., p. Kučavík M., p. Chlebík J. Do návrhové komise

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Příloha k usnesení. z 9. zasedání rady obce konané dne 1.6.2015 v kanceláři starosty obce v 17. hodin

Příloha k usnesení. z 9. zasedání rady obce konané dne 1.6.2015 v kanceláři starosty obce v 17. hodin 9/06/2015- RO-U Příloha k usnesení z 9. zasedání rady obce konané dne 1.6.2015 v kanceláři starosty obce v 17. hodin Přítomni: Bc. Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík, pan Petr Vojkůvka, Ing.

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 1. 2. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEDOKLUKY DNE 16.06. 2015 V 18:00 VE STŘEDOKLUKÁCH PŘÍTOM NÍ: Barbier, Duchajová, Červenka, Gutová, Hlava, Chvoj, Kozel, Melíšek, Paznocht. UVÍTÁNÍ PŘEDSEDAJÍCÍ PAN

Více

ZÁPIS č. 1/2019. z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 1/2019. z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 1/2019 z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 17. 1. 2019 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Matěj Král, Barbora Liscová, Tomáš Moucha, Zbyněk Prokop, Jitka

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jednání číslo 1/2019 Datum, čas 7. 1. 2019 od 19:00 Místo Přítomni (8) Omluveni (1) Hlásná Třebaň, Obecní úřad Tomáš Snopek, Miroslav Stříbrný, Michal Knor, Tomáš

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin 1. Úvodní slovo Jednání zahájil a vedl starosta obce Ing. Milan Žďárek. Přítomno 13

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Sedláček J. Omluven: Kahoun

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. září 2008

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. září 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. září 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Brouček, Vlasta Tišlerová

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 6/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 6/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 6/2017 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Bc. Radek Šenkýř, Tomáš Háp 6. zasedání

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 20 obce Starý Poddvorov, konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 20 obce Starý Poddvorov, konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 20 obce Starý Poddvorov, konaného dne 11. 5. 2016. Přítomni: 5 členů dle prezenční listiny V 18:12 se dostavil zastupitel Vít Sasínek, počet zastupitelů se zvýšil na

Více

U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 06.02.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:04

Více

Statutární město Opava. Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV

Statutární město Opava. Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV Statutární město Opava Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV Zápis z 20. Řádného zasedání zastupitelstva městské části statutárního města Opavy městské části

Více

Předsedající navrhla určit ověřovatele zápisu Helenu Suchou a Dušana Elnera, zapisovatelem Petru Klíčovou. K návrhu nikdo vznesl žádné připomínky.

Předsedající navrhla určit ověřovatele zápisu Helenu Suchou a Dušana Elnera, zapisovatelem Petru Klíčovou. K návrhu nikdo vznesl žádné připomínky. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bezděčí u Trnávky, konané dne 10.6.2015 - zasedání zahájeno v 18.00 hodin a ukončeno ve 20.10 hodin. - jednání vedla starostka obce Petra Klíčová (dále jako předsedající).

Více

Zápis a usnesení 40. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 19.5.2014 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 40. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 19.5.2014 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 40. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 19.5.2014 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Jan Ondraczka, Roman Pientok, Petr Riedel, Petra Szczuková, Jindřich

Více

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Rokytnice nad Rokytnou, č. 35 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Rokytnice nad Rokytnou, č. 35 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Rokytnice nad Rokytnou, č. 35 ze dne 19.8.2009 Místo konání: Úřad městyse Rokytnice nad Rokytnou, kancelář starosty Zahájení zasedání dne 19.8.2009 v 19:00 hod.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zastupitelstva obce Kunčina

Zápis z veřejného zastupitelstva obce Kunčina Zápis z veřejného zastupitelstva obce Kunčina Konaného dne 12. 1. 2015 v 18 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kunčina Přítomní zastupitelé: Miroslav Kubín, Josef Beneš, Zdeněk Henych, Tomáš Matušák,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Usnesení ze zasedání zastupitelstva Velkých Přílep ze dne

Usnesení ze zasedání zastupitelstva Velkých Přílep ze dne Usnesení ze zasedání zastupitelstva Velkých Přílep ze dne 29.6.2011 1. Schválení programu jednání Usnesení č. 50/2011 2. Schválení přijetí dotace z programu FROM Revitalizace centrální části obce Velké

Více

41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. ze 41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. ze 41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy - 1 - U S N E S E N Í K bodu 2 Schválení programu Program 41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 28. 3. 2013: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3.

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Kostelec č. 50/2018 konaného dne 20. prosince 2018 v 17.00 hod. v kanceláři starostky obce Přítomni: Mgr. Jan Strejček,

Více

Zápis č.6/2016/16 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk konaného dne

Zápis č.6/2016/16 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk konaného dne Zápis č.6/2016/16 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk konaného dne 2.11.2016 Jednání bylo zahájeno v 18.00 hod Přítomno: v 18.00 hod bylo přítomno 10 členů ZM dle presenční listiny Omluven: Jiří

Více

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 23.01.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav Ing., Košek J. DiS., Macášek J., Dlasková Hoření,

Více

U S N E S E N Í. ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 04. 09. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Přítomni: Ivo Grubbauer, Leona Pachtová, Přemysl Maršík, Roman Zahrádecký,

Více

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech Zápis č. 8/2013 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 18. 12. 2013 od 18.00 hod. na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková,

Více

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 6. 3. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

1) Zahájení, schválení programu jednání

1) Zahájení, schválení programu jednání Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 12. listopadu 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse Tento zápis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu

Více

Z Á P I S. z 42. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne ve Stožci

Z Á P I S. z 42. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne ve Stožci Z Á P I S z 42. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 25.2.2014 ve Stožci Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Stožec dne 18.2.2014. Jednání

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod.

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Z Á P I S 2. schůze Rady města Soběslavi, která se konala dne 23. ledna 2018 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města

Z Á P I S 2. schůze Rady města Soběslavi, která se konala dne 23. ledna 2018 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Z Á P I S 2. schůze Rady města Soběslavi, která se konala dne 23. ledna 2018 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Podle prezenční listiny, která je přiložena k zápisu. Členové rady: Ing.

Více

Program: A 1/ Zahájení starosta města - přivítání členů zastupitelstva. A 2/ Schválení programu zasedání: Hlasování : hlasů pro 7

Program: A 1/ Zahájení starosta města - přivítání členů zastupitelstva. A 2/ Schválení programu zasedání: Hlasování : hlasů pro 7 27. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 05.10.2017 v zasedací místnosti MěÚ Abertamy od 16:00 hod. ukončení v 21,30 hod. ------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis a usnesení 30. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 29.4. 2013 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 30. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 29.4. 2013 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 30. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 29.4. 2013 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI: Miroslav Nogol, Petra Szczuková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

2. Kontrola plnění usnesení z posledního zasedání.

2. Kontrola plnění usnesení z posledního zasedání. Zápis z 5.zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne 7. 9. 2016 od 16 hodin. 1. Zahájení Zasedání zastupitelstva obce Kadlín, které bylo svoláno dle zákona, bylo zahájeno v 16 hod. starostkou obce

Více