U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky."

Transkript

1 U S N E S E N Í ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová. Z celkového počtu 9 zvolených členů zastupitelstva městyse přítomno 8 členů zastupitelstva a to: Přítomni: Ivo Grubbauer, Bc. Jitka Komínková, Mgr. Jiří Palán, Mgr. Tomáš Helar, Leona Pachtová, Přemysl Maršík, Darina Sochorová Omluveni: Roman Zahrádecký Hosté: Karel Kretschmann, Josef Drahozal, Martin Proks Program: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů zápisu 2. Kontrola zápisu ze 41. zasedání zastupitelstva městyse 3. Obsazení výborů a komisí 4. Revitalizace zámku výběrové řízení, stavební dozor 5. Dílčí přezkum hospodaření městyse 6. Projektová dokumentace stavební úpravy zemědělského objektu 7. Program obnovy venkova Vysočiny Dotační možnosti leden/únor Prodej prostoru bývalé pošty v KD odhadní cena 10. Chodníky věcná břemena 11. Pronájem nebytových prostor č.p Zpráva kontrolního výboru 13. ZŠ a MŠ využití obecních prostředků 14. Termíny zasedání Projednání písemných žádostí 16. Připomínky zastupitelů 17. Různé Po projednání jednotlivých bodů přijalo zastupitelstvo městyse následující usnesení:

2 USNESENÍ K BODU 1) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse Větrný Jeníkov schválilo výše uvedený program 42. zasedání. USNESENÍ K BODU 2) ZÁPISU Zastupitelé městyse neměli žádné připomínky k zápisu ze 41. zasedání zastupitelstva městyse. USNESENÍ K BODU 3) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) navržené obvody zastupitelů pro roznos Větrníku a dalších dokumentů. Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) z důvodu rezignací zastupitelů v minulých měsících sloučení komisí (viz níže) a odvolání všech členů a předsedů výborů a komisí. Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) obsazení kontrolního výboru Leona Pachtová (předsedkyně), členové: Jitka Komínková, Přemysl Maršík Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) obsazení finančního výboru Jiří Palán (předseda), členové: Darina Sochorová, Leona Pachtová. Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) obsazení komise stavební a správy majetku Roman Zahrádecký (předseda); členové: Přemysl Maršík, Ivo Grubbauer. Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) obsazení školské a sportovní komise Tomáš Helar (předseda), Jiří Palán, Martina Lisová. Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) obsazení kulturní a sociální komise Darina Sochorová (předseda), Leona Pachtová, Jitka Komínková. Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) složení redakční rady občasníku Větrník Martina Lisová, Jiří Palán, Darina Sochorová, Tomáš Helar Změny dle nařízení vlády č. 318/2017 Sb.: Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) v reakci na změnu legislativy nové nařízení vlády č. 318/2017 Sb. schvalování odměn zastupitelům nadále podle uskutečněných akcí, na kterých se budou zastupitelé organizačně a fyzicky podílet. Odměny budou schvalovány na řádných zasedáních zastupitelstva, poté co starostka předloží přehled akcí a účast jednotlivých zastupitelů. Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 7, proti 0, zdrželo se 1) odměnu za svatební obřad pro oddávajícího člena zastupitelstva 200,-/měsíc a ošatné ve výši 300,- za jeden uskutečněný obřad. (v poměru hlasů pro 6, proti 0, zdrželo se 2). Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) roční maximální výši příspěvku na vzdělávání zastupitelů 3.000,-Kč za zastupitele/rok. Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 1, proti 5, zdrželo se 2) odměny zastupitelům při životním výročí. Tato odměna nebyla schválena.

3 Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) navržený plán kulturních akcí na rok 2018: USNESENÍ K BODU 4) ZÁPISU Karneval Noc s Andersenem Pochod ke Dni Země Ukliďme Jeníkov Čarodějnice Český den proti rakovině Běh okolo Jeníkova Vítání občánků focení Jeníkovský dětský den focení Pasování na čtenáře NOVÉ focení Loučení s deváťáky focení Loučení s létem Vítání prvňáčků focení Jeníkovská pouť Setkání rodáků focení Halloween - Čertovské odpoledne - Závody v plavání dětí Závody v lyžování dětí Starostka informovala zastupitele o zveřejnění zakázky na revitalizaci zámku na profilu zadavatele od Prohlídka místa pro uchazeče proběhla dne , zúčastnily se jí dvě firmy. Otevírání obálek proběhne ve čtvrtek d 15:00 na Úřadu městyse za účasti členů komise ve složení Martina Lisová, Ivo Grubbauer, Tomáš Helar, Jiří Palán. Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) Smlouvu o dílo a pověřuje starostku podpisem smlouvy s vybraným dodavatelem (vítězem zadávacího řízení). Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 8, proti 0, se zdržuje 0) podání žádosti o dotaci MK i KV a pověřuje starostku podáním žádostí o tyto dotace. Stavební dozor bude vybrán na základě předložených cenových nabídek. USNESENÍ K BODU 5) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse projednalo a schválilo bez výhrad (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření městyse, které se konalo dne Výsledek dílčího přezkoumání: Při dílčím přezkoumání nebyly zjištěny chyby a nedostatky. USNESENÍ K BODU 6) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) návrh projektové dokumentace včetně podání žádosti o stavební povolení, zpracování rozpočtu bude zadáno paní Evě Dokulilové. Zastupitelstvo schválilo, aby stavební povolení na hasičskou zbrojnici vyřídil místostarosta (v poměru hlasů pro 7, proti 1, zdrželo se 0). Starostka a místostarosta jsou pozváni na Výroční schůzi SDH.

4 USNESENÍ K BODU 7) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse bylo seznámeno s možnostmi čerpání dotace z Programu obnovy venkova Vysočiny Návrhy čerpání: okna a dveře zámek, veřejné osvětlení ulice k Černému rybníku. Zastupitelstvo schválilo zadání zpracování cenových nabídek na výměnu oken a dveří na zámku (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0). Starostka je pověřena zajištěním cenových nabídek. USNESENÍ K BODU 8) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse bylo seznámeno s možnostmi čerpání dotací Kraje Vysočina: dotace na oslavy obcí (Setkání rodáků, znak, vlajka). Zastupitelstvo schválilo podání této žádosti (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) Zastupitelstvo schválilo podání žádosti o dotaci na obnovu kulturních památek - zámek (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0). Starostka je pověřena podáním žádostí o tyto dotace. USNESENÍ K BODU 9) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse bylo seznámeno s odborným posudkem na nebytový prostor bývalé pošty v objektu KD. Zastupitelstvo pověřuje starostku vyvěšením záměru na prodej nebytového prostoru v ceně ,-Kč (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0). Předkupní právo má dle smlouvy současný majitel budovy. USNESENÍ K BODU 10) ZÁPISU Starostka seznámila zastupitele s odborným posudkem na stanovení obvyklé hodnoty věcného břemene u pozemků určených ke zřízení chodníku. Zastupitelstvo pověřuje starostku jednáním s vlastníky dotčených pozemků a schvaluje návrh smluv (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0). USNESENÍ K BODU 11) ZÁPISU Zastupitelstvo schválilo Žádost na pronájem nebytových prostor v budově Zdravotního střediska firmě Vodoinstalatérství topenářství Komůrka Jakub, IČO (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0). Záměr byl vyvěšen Smlouva bude uzavřena od Výše nájemného je 829,- Kč/měsíc + 600,- Kč záloha za energie. USNESENÍ K BODU 12) ZÁPISU Zastupitelstvo schválilo předloženou zprávu kontrolního výboru i s vyjádřením starostky (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0). USNESENÍ K BODU 13) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo seznámeno s využitím obecních prostředků za rok 2017: nákup učebnic, vybavení školní kuchyně, protihlukové opatření ve školní jídelně a odsouhlasilo dočerpání těchto prostředků (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0).

5 Zastupitelstvo bere na vědomí informaci vedení příspěvkové organizace o nutnosti řešení GDPR a žádá o spolupráci v této věci. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí informaci o zpracování dalších dvou cenových nabídek na výměnu osvětlení a odhlučnění školní jídelny (zpráva KHS o nevyhovujícím stavu). Zastupitelstvo schválilo uvolnění částky ,- na preventivní programy ZŠ Charita Jihlava, Vrak Bar (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0). USNESENÍ K BODU 14) ZÁPISU Zastupitelstvo schválilo plán zasedání zastupitelstev na první polovinu roku 2018: , , , , (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0). Zastupitel Jiří Palán navrhuje, aby se na dalším zasedání zastupitelstva pevně stanovila náplň práce místostarosty. USNESENÍ K BODU 15) ZÁPISU a) Zastupitelstvo projednalo a schválilo Dodatek č. 2 Kupní smlouvy s firmou Miloslav Odvárka ODAS (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0). (č.j. 710/2017) b) Zastupitelstvo bere na vědomí Rozhodnutí odboru životního prostředí MMJ stavební povolení na kanalizaci a vodovod v silnici II/131. (č.j. 693/2017) c) Zastupitelstvo bere na vědomí Pozvánku na seminář pro povodňové orgány obcí. (č.j. 10/2018) d) Zastupitelstvo bere na vědomí Usnesení odboru životního prostředí MMJ ve věci vrtaná studna p.č. 718/14 - přerušení řízení. (č.j. 696/2017) e) Zastupitelstvo městyse projednalo Odborný posudek o administrativní ceně pozemků p.č. 847/1, 847/3, 848 a 850/1 ve výši ,- Kč a schvaluje vyvěšení záměru na prodej těchto pozemků panu Leopoldu Habermannovi zápočtem za prodej umělecké plastiky Smíření v prostoru městečka. Starostka je pověřena vyvěšením záměru, přípravou smlouvy a dalšími kroky. f) Zastupitelstvo bere na vědomí Rozhodnutí odboru životního prostředí peněžní odvod za vynětí ze ZPF p.č. 345/5. (č.j. 676/2017) g) Zastupitelstvo bere na vědomí nutnost zpracování Dotazníku EKO-KOM za rok (č.j. 703/2017) h) Zastupitelstvo bere na vědomí, že firma PREDIX ÚPRAVNA stále nezměnila sídlo firmy z č.p Dle usnesení tedy předává starostka tuto záležitost právnímu zástupci městyse k dořešení. i) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Roční výkaz o činnosti knihovny městyse 2017: nových knih, 137 vyřazených, 203 registrovaných uživatelů z toho 120 do 15-ti let, celkem 2847 návštěv, 4176 půjčených knih, 5 kulturních akcí, 17 odborných pro žáky ZŠ a MŠ. j) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Oznámení Kraje Vysočina o změně jízdních řádů autobusů. (č.j. 11/2018)

6 k) Zastupitelstvo schválilo proplacení faktury na havárii plynového kotle v obecním bytě č.p ,-. (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) l) Zastupitelstvo schválilo proplacení faktury za otop a služby Miroslav Přibyl ve výši ,- (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) USNESENÍ K BODU 16) ZÁPISU a) Zastupitelstvo pověřuje místostarostu kompletní agendou týkající se správy obecních lesů (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0). USNESENÍ K BODU 17) ZÁPISU a) Starostka informovala zastupitele, že byla již doručena objednávka Sběratelských karet KČT se zámkem a vodním mlýnem. Zastupitelstvo schvaluje prodejní cenu - 25,- Kč/ks. (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0)... Ivo Grubbauer, místostarosta... Mgr. Martina Lisová, starostka

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 27. 06. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Z celkového počtu 9 zvolených členů zastupitelstva městyse přítomno 8

Více

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 3. 10. 2017 od 19,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 06. 03. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 15. 05. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 28. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 6. 12. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 01. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 11. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 5. 5. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 11. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 04. 09. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Přítomni: Ivo Grubbauer, Leona Pachtová, Přemysl Maršík, Roman Zahrádecký,

Více

U S N E S E N Í. Omluveni:

U S N E S E N Í. Omluveni: U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov pro období 2018-2022, konaného dne 21.11.2018 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila

Více

U S N E S E N Í. ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 04. 2018 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53)

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) -Přítomni: L. Daenemarková, Z.Gregor,, H.Huňatová R.Svatoň, J.Žižka = členové zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 6. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 06.02.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 19. 06. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 2.11. 2018 od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 11 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Jednání řídí : Martin Bárta Tento zápis má 8 stran.

Více

U S N E S E N Í. z 35. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 35. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 35. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 6. 6. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

U S N E S E N Í. ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 13. 2. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 15.05.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.2.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Konaného dne 10. 11. 2014 v 18,00 hodin na Obecním úřadě ve Vohančicích Přítomni: Milan Šejnoha, Roman Nejez, Veronika Slámová, Pavla Poláčková, Ing. Petr

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007 OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007 Přítomni: 9 Omluveni: 2 ( Havránková, Pokorný) Hosté: p. 0 Zahájení Starostka obce přivítala členy

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00115/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

U S N E S E N Í. 69. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 69. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 69. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 30. 5. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Jaromír Dvořák, Karel Turek,

Více

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Obec Vysokov ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: R. Fiedlerová, Z. Hovorková, H. Černá, J. Kosinka, P.

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 1/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 07.02.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Rybář Václav Truneček Jan Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 25.2.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově.

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově. Zápis ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 21. 2. 2017 od 19.00 hodin v kulturním domě v Libňatově. Program: 1. Zpráva starosty 2. Střednědobý výhled rozpočtu na roky 2018

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) v/e ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) větrný Jenikov okres. konaných ve dnech (dne).~949:.i4j9:?9~r4.

Více

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 16.1.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Ing.

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017 ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017 Zasedání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu od 18:00 hod., ukončeno bylo v 18.25 hod.

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Přítomni: Polanka P., Marek M., Beneš J. Nehézová M. a Ježek R., Houdek M., Kotrch Vl. Nepřítomni:

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 7.9.2017 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis 33. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 33. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 33. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 7. 6. 2017 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Kosík Stanislav

Více

Z Á P I S č. 10/2017

Z Á P I S č. 10/2017 Obec Kyje Z Á P I S č. 10/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Kyje konaného dne 27. 4. 2017 Zahájení: V 18:15 Přítomni: Bc. Hana Vítová, Miroslav Knap, Miroslav Myška, Ladislav Škopán, Alena Myšková Omluveni:

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 3/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 18.04.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Dlouhý Jaroslav Rybář Václav Truneček Jan Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012. Schválený program jednání:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012. Schválený program jednání: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Marek M, Kotrch Vl. a J. Beneš Nepřítomni: Nehézová M.-omluvena Hosté:

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Naše č. j.: OBCR/364/2016 Vyřizuje: Vencl Počet listů: 6 Počet příloh: 8/9 Datum: 04. 08. 2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne 25.6.2018 Čas: 19.10 22.05 Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů zastupitelstva

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 23.01.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav Ing., Košek J. DiS., Macášek J., Dlasková Hoření,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne v 17 hodin

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne v 17 hodin Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne 18.8. 2015 v 17 hodin Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Vílanec Lenka Maršánová dne 18.8. 2015 v 17 hodin a ukončila ve

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: STR- 0776/2018/Sed Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 22. 11. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Martin Novák

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze 75. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 6. 10. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Kotrba Vl.,

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS ze 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 26.9.2012 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř Obec Nový Ples Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř IČO: 00272892 e-mail:novy.ples@cbox.cz 724 180 090 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nový Ples konaného dne 2. 11. 2018 Začátek jednání: 18:15

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 30. 10. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 30.10. 2018 od 19.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin dosavadním starostou obce Horní

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení ze 12. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 15.12.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 238/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU Datum konání: 12. 7. 2016 Místo konání: OÚ Přerov nad Labem Začátek schůze: 18.00 hodin Konec schůze: 19.30 hodin Přítomni: Omluveni: L. Kodešová, M. Kadeřávková,

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00297/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4/2006 konaného

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 23.07. 2014 v 20 hodin Termín: středa 23.07.2014 od 20 hodin v hasičárně v Boru Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na červenec 2014: Program

Více

Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 2. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.12.2014 od 14:00 do 17:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 30/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.3.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: I.Zetocha Hosté:

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: 20.08.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 20.08.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00207/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 3/2006 konaného

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva města, které se konalo v pondělí dne 3. listopadu 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 1. 2019, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: 1 Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.03 starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající

Více

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod.

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Hynek Čada, Vítězslav Krbálek,

Více

Květen 2014 Zápis 3/2014

Květen 2014 Zápis 3/2014 Květen 2014 Zápis 3/2014 Stránka 1 z 7 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 26. 5. 2014 ve 20:00 hod. v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Neomluveni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis. 13) Podání žádosti o dotaci na akci: Rekonstrukce nevyužívané budovy č.p. 4 v obci Záboří.

Zápis. 13) Podání žádosti o dotaci na akci: Rekonstrukce nevyužívané budovy č.p. 4 v obci Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 3/2017 ze dne 31.5.2017 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 6 členů OZ, omluveni 2 členové OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE OBECNÍ ÚŘAD Zábřezí Řečice Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: 20. 6. 2016 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE 10. 06. 2016 Konaného dne: Ověřovatelé: Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00772/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009

Více

Zápis z 12/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 13. června 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov

Zápis z 12/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 13. června 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Strana 1 (celkem 5) Zápis z 12/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 13. června 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Přítomni: Ing. Miroslav Cincibus, Karel Čermák,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 6. 2. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

49. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. ze 49. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

49. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. ze 49. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í ze, konané dne 30. 8. 2018 K bodu 2 Schválení programu Rada s ch v a l u j e Program 49. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 30. 8. 2018: 1. Zahájení 2. Schválení programu

Více

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 25. 03. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více