Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í"

Transkript

1 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ţ O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ţ i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, Poběţovice , e mail: stavebni@pobezovice.cz fax Č.j. : STAV/810/11 Spis. zn.: ZN/212/STAV/11 Vyřizuje : Prajzent V Poběţovicích dne Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad v Poběţovicích, odbor výstavby a ţivotního prostředí, jako stavební úřad příslušný podle 13 odst. 1 písm. f) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění (dále jen stavební zákon ), v územním řízení přezkoumal ve smyslu 90 stavebního zákona ţádost o územní rozhodnutí na změnu stavby části vedení NN v Mutěníně na pozemcích parc. č. st. 35, st. 90, st. 92, st. 239, 132, 1561/1, 1561/5, 1585, 1561/6, 31 a 32 v kat. území Mutěnín, pod názvem Mutěnín vedení NN, kterou dne podala právnická osoba ČEZ Distribuce a.s., se sídlem Teplická 874/8, Děčín 4-Podmokly, IČ: , zastoupená právnickou osobou MV Projekt Klatovy s.r.o., IČ: , se sídlem Šumavská 326, Klatovy, (dále jen stavebník ), a na základě toho vydává podle 92 stavebního zákona územní rozhodnutí o změně stavby a o změně vlivu stavby na vyuţití území pro změnu stavby části vedení NN v Mutěníně na pozemcích parc. č. st. 35, st. 90, st. 92, st. 239, 132, 1561/1, 1561/5, 1585, 1561/6, 31 a 32 v kat. území Mutěnín, pod názvem Mutěnín vedení NN. Jedná se o opravu části stávajícího vzdušného vedení v obci Mutěnín, při níţ bude provedena výměna podpěrných bodů a stávající holé vzdušné vedení bude nahrazeno závěsným kabelem. Součástí akce je výměna stávajících přípojek včetně pojistkových skříní. Stávající vzdušné vedení bude demontováno. Pro změnu stavby se stanoví tyto podmínky: 1. Změna stavby bude provedena na pozemcích parc. č. st. 35, st. 90, st. 92, st. 239, 132, 1561/1, 1561/5, 1585, 1561/6, 31 a 32 v kat. území Mutěnín tak, jak je zakresleno v polohopisných plánech (navrţený stav část I a část II) v měřítku 1:500, které jsou součástí projektové dokumentace. 2. Stavebník zajistí vytýčení prostorové polohy stavby subjektem k tomu oprávněným. 3. Při provádění změny stavby je nutno dodrţovat předpisy týkající se bezpečnosti práce a technických zařízení a dbát o ochranu zdraví osob na staveništi. 4. Změna stavby bude prováděna dodavatelsky. Stavebník oznámí stavebnímu úřadu termín zahájení stavby a název a sídlo stavebního podnikatele, který bude stavbu provádět.

2 2 5. O termínu zahájení stavby budou v dostatečném časovém předstihu informováni vlastníci dotčených staveb a pozemků. 6. Pozemky a stavby dotčené prováděním stavby budou ihned po jejím dokončení uvedeny do původního nebo náleţitého stavu a budou předány jejich majitelům. Případné škody, které majitelům staveb nebo pozemků vzniknou při provádění stavby, budou ihned po jejím dokončení nahrazeny. 7. Při provádění stavby budou respektovány poţadavky uvedené v souhlasech vlastníků dotčených pozemků a staveb, které jsou součástí dokladové části projektové dokumentace. 8. Nadzemní elektrické vedení křiţující těleso silnice III. tř. č (mezi sloupy ozn. v dokumentaci č. 8 a č. 14) bude umístěno nad vozovkou silnice ve výšce min. 4,8 m dle ČSN čl Výkopové práce budou prováděny minimálně 3 m od paty kmene vzrostlých stromů. 10. Budou splněny podmínky pro provádění stavebních prací v blízkosti vedení Sítě elektronických komunikací společnosti Telefónica O2 Czech Republic a.s., uvedené ve vyjádření o existenci SEK č.j /10 ze dne , které je součástí dokladové části projektové dokumentace. 11. Při realizaci stavby budou dodrţeny podmínky pro provádění stavební činnosti v ochranném pásmu plynárenského zařízení společnosti RWE Distribuční sluţby, uvedené ve vyjádření z hlediska existence plynárenských zařízení č.j. 68/11/173 ze dne , které je součástí dokladové části projektové dokumentace. Rozhodnutí o námitkách účastníků Stavební úřad neobdrţel v průběhu řízení ţádné námitky účastníků řízení. Účastníkem řízení podle 27 odst. 1 správního řádu je právnická osoba ČEZ Distribuce a.s., se sídlem Teplická 874/8, Děčín 4-Podmokly, IČ: , zastoupená právnickou osobou MV Projekt Klatovy s.r.o., IČ: , se sídlem Šumavská 326, Klatovy. O d ů v o d n ě n í Dne podal stavebník ţádost o vydání územního rozhodnutí na výše uvedenou změnu stavby, uvedeným dnem bylo zahájeno územní řízení. Stavební úřad oznámil zahájení územního řízení známým účastníkům řízení, dotčeným orgánům a veřejnosti. K projednání ţádosti současně nařídil veřejné ústní jednání na den , o jehoţ výsledku byl sepsán protokol. Okruh účastníků územního řízení byl stanoven podle 85 stavebního zákona, přičemţ stavební úřad zkoumal moţnou dotčenost i u pozemků a staveb, které nemají s pozemky dotčenými stavbou mezující hranici. Dále stavební úřad při stanovování okruhu účastníků územního řízení zkoumal, zda mohou být územním rozhodnutím přímo dotčena existující jiná věcná práva k dotčeným pozemkům a stavbám a sousedním stavbám anebo sousedním pozemkům a stavbám na nich. Stavební úřad v provedeném územním řízení přezkoumal předloţenou ţádost z hledisek uvedených v 90 stavebního zákona.

3 3 Změna stavby je v souladu s platným územním plánem obce Mutěnín a vyhovuje obecným poţadavkům na výstavbu stanoveným vyhláškou č. 501/2006 Sb., o obecných poţadavcích na vyuţití území, a vyhláškou č. 268/2009 Sb., o technických poţadavcích na stavby. K návrhu vydaly rozhodnutí, souhlasy a stanoviska: SÚSPK- vyj. č.j. 2093/11, 217/11/SÚSPK-D ze dne MěÚ Domaţlice, odbor dopravy vyj. č.j. OD-132/ /2011/San ze dne ČEZ ICT Services a.s. vyj. č.j. P5A ze dne CHVaK Domaţlice a.s. vyj. k existenci podz. zařízení ze dne ČEZ Distribuce a.s. vyj. k existenci distr. sítí č.j ze dne Telefónica O2 Czech Republic a.s. vyj. o existenci SEK č.j /10 ze dne RWE Distribuční sluţby, s.r.o. - situace z hlediska plynárenských zařízení č.j. 68/11/173 ze dne PRAVES, spol. s r.o., Domaţlice - vyj. o ex. sítí ze dne MěÚ Domaţlice koord. záv. stan. č.j. OŢP-DS-202/ /2011/Mar ze dne MěÚ Domaţlice, odbor výstavby a ÚP vyj. č.j. OVÚP- 534/ /2011/Sd ze dne Stavební úřad zajistil vzájemný soulad předloţených stanovisek dotčených orgánů vyţadovaných zvláštními předpisy a tato stanoviska a poţadavky zahrnul do podmínek rozhodnutí. Stavební úřad neobdrţel v průběhu řízení ţádné námitky účastníků řízení. Upozornění: Vzhledem k tomu, ţe při realizaci projektu dojde k nezbytným zemním pracím, při nichţ mohou být narušeny archeologické situace, je investor jiţ od doby přípravy stavby povinen řídit se dle ust. odst památkového zákona. Účastníci řízení podle stavebního zákona jsou ( 85): ČEZ Distribuce a.s., Teplická 874/8, Děčín 4-Podmokly, zastoupená společností MV Projekt Klatovy s.r.o., Šumavská 326, Klatovy Jaroslav Pikhart, Mutěnín 46, Hostouň Eva Adamová, Na Severním sídlišti III/674, Sedlčany Miloslav Táborský, Mutěnín 47, Hostouň Vladislav Urban, Ţitná 1485, Kadaň Jiří Blatský, Mutěnín 48, Hostouň Marie Blatská, Mutěnín 48, Hostouň Milan Trusík, Mutěnín 141, Hostouň Anna Finnová, Pavlovická 332, Bělá nad Radbuzou Květuše Pekhartová, Rybník 14, Hostouň Alois Skala, Velenovy 75, Nalţovské Hory Správa a údrţba silnic Plzeňského kraje, okresní správa Domaţlice, Škroupova 18, Plzeň Telefónica O2 Czech Republic, a.s., Za Brumlovkou 266/2, Praha 4 - Michle RWE Distribuční sluţby, s.r.o., Plynárenská 499/1, Brno Toto územní rozhodnutí platí 2 roky ode dne, kdy nabude právní moci. Nepozbude platnosti, jestliţe v této lhůtě bude změna stavby zahájena. Výše uvedená změna stavby je prováděna na zařízení, které je součástí nebo příslušenstvím energetické soustavy uvedené v 113 odst. 1 písm. b) bod 4 stavebního zákona, a proto nevyţaduje stavební povolení ani ohlášení stavebnímu úřadu. Uvedená změna stavby nepodléhá po dokončení vydání kolaudačního souhlasu.

4 4 P o u č e n í Proti tomuto rozhodnutí se lze odvolat do 15 dnů ode dne doručení k odboru reg. rozvoje Krajského úřadu Plzeňského kraje prostřednictvím zdejšího úřadu. Odvolání se podává s potřebným počtem stejnopisů tak, aby jeden stejnopis zůstal správnímu orgánu a aby kaţdý účastník dostal jeden stejnopis. Nepodá-li účastník potřebný počet stejnopisů, vyhotoví je správní orgán na náklady účastníka. Písemnost se v souladu s 25 zák.č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, vyvěšuje po dobu 15 dnů způsobem v místě obvyklým. Poslední den této lhůty je dnem doručení. otisk úředního razítka Vedoucí odboru výstavby a ţivotního prostředí Zdeněk P r a j z e n t Vyvěšeno dne : Sejmuto dne : razítko - podpis razítko - podpis Správní poplatek ve výši 1.000,- Kč byl vyměřen podle pol. 18 písm. a) zákona č. 634/2004 Sb., v platném znění. Obdrţí: Účastníci řízení podle 85 odst. 1 stavebního zákona jednotlivě (v území vydán územní plán) ČEZ Distribuce a.s., Teplická 874/8, Děčín IV-Podmokly, prostřednictvím zástupce MV Projekt Klatovy s.r.o., Šumavská 326, Klatovy Účastníci řízení podle 85 odst. 2 stavebního zákona veřejnou vyhláškou (v území vydán územní plán) Jaroslav Pikhart, Mutěnín 46, Hostouň Eva Adamová, Na Severním sídlišti III/674, Sedlčany

5 5 Miloslav Táborský, Mutěnín 47, Hostouň Vladislav Urban, Ţitná 1485, Kadaň Jiří Blatský, Mutěnín 48, Hostouň Marie Blatská, Mutěnín 48, Hostouň Milan Trusík, Mutěnín 141, Hostouň Anna Finnová, Pavlovická 332, Bělá nad Radbuzou Květuše Pekhartová, Rybník 14, Hostouň Alois Skala, Velenovy 75, Nalţovské Hory Správa a údrţba silnic Plzeňského kraje, okresní správa Domaţlice, Škroupova 18, Plzeň Telefónica O2 Czech Republic, a.s., Za Brumlovkou 266/2, Praha 4 - Michle RWE Distribuční sluţby, s.r.o., Plynárenská 499/1, Brno Dotčené orgány: OÚ Mutěnín, Mutěnín 60, Hostouň MěÚ Domaţlice, odbor ŢP, pracoviště U Nemocnice 579, Domaţlice MěÚ Domaţlice, odbor dopravy, pracoviště U Nemocnice 579, Domaţlice Úřad obce Mutěnín k vyvěšení a podání zprávy stavebnímu úřadu o datu vyvěšení a sejmutí vyhlášky. co: vlastní

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

V P O B Ě Ž O V I C Í C H

V P O B Ě Ž O V I C Í C H M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

náměstí Míru č.p. 47, Poběžovice , e mail: fax R O Z H O D N U T Í

náměstí Míru č.p. 47, Poběžovice , e mail: fax R O Z H O D N U T Í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

V P O B Ě Ž O V I C Í C H

V P O B Ě Ž O V I C Í C H M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

V P O B Ě Ž O V I C Í C H

V P O B Ě Ž O V I C Í C H M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

V P O B Ě Ž O V I C Í C H

V P O B Ě Ž O V I C Í C H M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

náměstí Míru č.p. 47, Poběžovice , e mail: fax R O Z H O D N U T Í

náměstí Míru č.p. 47, Poběžovice , e mail: fax R O Z H O D N U T Í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

náměstí Míru č.p. 47, Poběžovice , e mail: fax R O Z H O D N U T Í

náměstí Míru č.p. 47, Poběžovice , e mail: fax R O Z H O D N U T Í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

náměstí Míru č.p. 47, Poběžovice , e mail: fax R O Z H O D N U T Í

náměstí Míru č.p. 47, Poběžovice , e mail: fax R O Z H O D N U T Í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD V POBĚŽOVICíCH odbor výstavby a životního prostředí. ROZHODNUTí

MĚSTSKÝ ÚŘAD V POBĚŽOVICíCH odbor výstavby a životního prostředí. ROZHODNUTí MĚSTSKÝ ÚŘAD V POBĚŽOVICíCH odbor výstavby a životního prostředí ~ náměstí Míru č.p. 47, 34522 Poběžovice e-mail: stavebni@pobezovice.cz ~ 379497877,379497281-2 fax. 379 497 211 Č.j.: 643/12/STAV Spis.

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-1512/2011 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1512/2011 Milín, dne: 9.1.2012 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á

Více

V P O B Ě Ž O V I C Í C H

V P O B Ě Ž O V I C Í C H M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor Náměstí čp. 1, 345 06 Kdyně Naše značka: 162/13/V/Pa Ve Kdyni, dne 5.8.2013 Vyřizuje: E-mail: Palečková, 379 413 528 paleckova@radnice.kdyne.cz ROZHODNUTÍ

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

ROZHODNUTÍ. Veřejnou vyhláškou. Spis. zn.: 990/2012/SÚ Č.j.: CJ 1254/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín

ROZHODNUTÍ. Veřejnou vyhláškou. Spis. zn.: 990/2012/SÚ Č.j.: CJ 1254/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín Městský úřad Staňkov odbor výstavby, náměstí T.G. Masaryka 35, PSČ 345 61 Staňkov telefon: 379 410 272 fax: 379 492 125 email: podatelna@mestostankov.cz IČO 253766 Spis. zn.: 990/2012/SÚ Č.j.: CJ 1254/2012/SÚ

Více

Spis.zn.: OVÚR/5644/07/Fr V Klatovech dne : Č.j.: OVÚP/566/08/ Vyřizuje: Fryba Tel.: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A ROZHODNUTÍ

Spis.zn.: OVÚR/5644/07/Fr V Klatovech dne : Č.j.: OVÚP/566/08/ Vyřizuje: Fryba Tel.: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování nám. Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 Spis.zn.: OVÚR/5644/07/Fr V Klatovech dne : 28.1.2008 Č.j.: OVÚP/566/08/ Vyřizuje:

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615

Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615 Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615 Č.j.: 667-211/15 Zlonice dne 18.6.2015 Vyřizuje: František

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

Obecní úřad Petrovice stavební úřad Petrovice ROZHODNUTÍ. veřejná vyhláška. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

Obecní úřad Petrovice stavební úřad Petrovice ROZHODNUTÍ. veřejná vyhláška. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Obecní úřad Petrovice stavební úřad 262 55 Petrovice Č.j.: 1277/11/St. Petrovice, dne 22.7.2011 Vyřizuje: Jan Studený, tel. : 318 856 306, 603 112 695, e-mail: staveb.petrovice@gmail.com, IČO: 27232425

Více

H A B R Y stavební úřad Žižkovo náměstí č.p. 66, H A B R Y tel.: fax:

H A B R Y stavební úřad Žižkovo náměstí č.p. 66, H A B R Y tel.: fax: M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H A B R Y stavební úřad Žižkovo náměstí č.p. 66, 582 81 H A B R Y tel.:569 441 217 fax: 569 441 229 e-mail: habry@iol.cz www.habry.cz Č.j.výst.328.3/47/2012 V Habrech dne 12.března

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor Náměstí čp. 1, 345 06 Kdyně Naše značka: 106/14/V/Pa Ve Kdyni, dne 28.5.2014 Vyřizuje: E-mail: Palečková, 379 413 528 paleckova@radnice.kdyne.cz ROZHODNUTÍ

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 26.10.2011 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV Odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu a úřadu územního plánování Komenského náměstí 61, 293

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor Náměstí čp. 1, 345 06 Kdyně Naše značka: 339/10/V/Sp Ve Kdyni, dne 5.11.2010 Vyřizuje: E-mail: Spěváková, 379 413 529 spevakova@radnice.kdyne.cz Výroková

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 3139/11/VYS/Va V Sušici dne: 10.1.2012 Č.j.: VYŘIZUJE:

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

ROZHODNUTÍ. Spis. zn.: 155/2012/SÚ Č.j.: CJ 404/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín. Staňkov dne

ROZHODNUTÍ. Spis. zn.: 155/2012/SÚ Č.j.: CJ 404/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín. Staňkov dne Městský úřad Staňkov odbor výstavby, náměstí T.G. Masaryka 35, PSČ 345 61 Staňkov telefon: 379 410 272 fax: 379 492 125 email: podatelna@mestostankov.cz IČO 253766 Spis. zn.: 155/2012/SÚ Č.j.: CJ 404/2012/SÚ

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY Č.j: V Sedlčanech dne: 16.1.2013 Vyřizuje: Petr Lomoz Telefon: 318 822 742, linka 241 R O Z H O D N U T Í Dne 30.11.2012 podala

Více

MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 210/2012

MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 210/2012 *mujcx00fa5ff* MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18 Č.j.: MuJc/2012/24707/SU/Ves Jičín, dne 19.9.2012 Spisová značka: Výst. 2012/17982/Ve Oprávněná úřední osoba:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE ODBOR SPRÁVNÍ A DOPRAVNÍ MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 107 334 01 PŘEŠTICE Číslo jednací: PR-OSD-SED/23423/2016 Přeštice, dne 31. srpna 2016 Tel.: E-mail: 377 332 473 sedlackova@prestice-mesto.cz

Více

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 499-4/2010-330/R V Proseči dne 1.3.2011 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 Žadatel: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Městský úřad Bor Odbor výstavby a územního plánování, nám. Republiky čp. 1, 348 02, Bor Č. jednací : 981/2011/OVÚP/6/ÚR-47 v Boru dne 20.5.2011 Vyřizuje : Říha Telefon : 374 756 128 E-mail : ovup@mubor.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 161929/2009 ST2/Svo MMHK/187132/2009 Vladimír Svoboda 495 707 886 Vladimir.Svoboda@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU DATUM: 3.12.2009 VEŘEJNÁ

Více

Městský úřad Nýrsko, Stavební úřad a Odbor ţivotního prostředí a silničního hospodářství,

Městský úřad Nýrsko, Stavební úřad a Odbor ţivotního prostředí a silničního hospodářství, Městský úřad Nýrsko Stavební úřad a Odbor životního prostředí a silničního hospodářství tel: 376377829, 376377821, fax: 376571959 e-mail: stavebni@mestonyrsko.cz Náměstí 122, 340 22 Nýrsko Sp.zn.: ZN/63/MÚ/10/11

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování Jiřího náměstí 20, 290 31 Poděbrady I tel. 325 600 270, fax. 325 614 486, e-mail: vystavba@mesto-podebrady.cz Č.j.: 0032278/VUP/2016/JZí

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn: 3671/11/VYS/Pr V Sušici dne: 22.11.2011

Více

Výst.1233/2008 Všetaty dne: vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í

Výst.1233/2008 Všetaty dne: vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í Ú ř a d m ě s t y s e V š e t a t y odbor výstavby a ÚP 277 16 Všetaty Výst.1233/2008 Všetaty dne: 25.11.2008 vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Výroková část: Úřad městyse

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : Č.j.: 1071/14/VYS/Sa 1071/14/UR V Sušici dne: 12.5.2014

Více

PROTOKOL z ústního jednání ze dne 24.2.2011 v kanceláři Obecního úřadu v Kořenově

PROTOKOL z ústního jednání ze dne 24.2.2011 v kanceláři Obecního úřadu v Kořenově PROTOKOL z ústního jednání ze dne 24.2.2011 v kanceláři Obecního úřadu v Kořenově Přítomni : zplnomocněný zástupce stavebníka Desing 4 ing. Švejdová obec Kořenov sl. Slavíková SÚ Desná pí. Koukalová Předmětem

Více

Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče

Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 509-4/2009-328/R V Proseči dne 28.1.2010 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí Mírové náměstí č.p. 58, 378 33 Nová Bystřice Spis. zn.: Výst.1953/1954/12-Z V Nové Bystřici dne 19.7.2012 Č.j.:

Více

Stavební úřad Kamýk nad Vltavou Č.j.: V- 609/11-Ž V Kamýku nad Vltavou 19. prosince 2011 R O Z H O D N U T Í

Stavební úřad Kamýk nad Vltavou Č.j.: V- 609/11-Ž V Kamýku nad Vltavou 19. prosince 2011 R O Z H O D N U T Í Stavební úřad Kamýk nad Vltavou Č.j.: V- 609/11-Ž V Kamýku nad Vltavou 19. prosince 2011 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Stavební úřad v Kamýku nad Vltavou, jako stavební úřad příslušný podle ustanovení

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E. odbor výstavby a územního plánování. Náměstí Svobody 138, Sušice I telefon: , fax:

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E. odbor výstavby a územního plánování. Náměstí Svobody 138, Sušice I telefon: , fax: Veřejná vyhláška - Žihobce, náměstí - přeložka NN M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn: 1000/10/VYS/Va

Více

Obecní úřad Petrovice stavební úřad Petrovice ROZHODNUTÍ. veřejná vyhláška

Obecní úřad Petrovice stavební úřad Petrovice ROZHODNUTÍ. veřejná vyhláška Obecní úřad Petrovice stavební úřad 262 55 Petrovice Č.j.: 1265/11/St. Petrovice, dne 18.7.2011 Vyřizuje: Jan Studený, tel. : 318 856 306, 603 112 695, e-mail: staveb.petrovice@gmail.com, IČO: 27232425

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 20.6.2012 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV Odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu a úřadu územního plánování Komenského náměstí 61, 293 49

Více

Městský úřad Klatovy

Městský úřad Klatovy Městský úřad odbor dopravy - dopravní úřad 339 01 1, náměstí Míru 62 376347481, fax:376347632 Naše č.j.: OD/12706/13-4/Au Spisová zn.: ZN/OD/1219/13 Vyřizuje: Ing. Augustin Telefon: 376347494 dne: 13.10.2014

Více

V P O B Ě Ž O V I C Í C H

V P O B Ě Ž O V I C Í C H M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

Městský úřad Ždírec nad Doubravou Stavební úřad Školní 500, Ždírec nad Doubravou ROZHODNUTÍ

Městský úřad Ždírec nad Doubravou Stavební úřad Školní 500, Ždírec nad Doubravou ROZHODNUTÍ Městský úřad Ždírec nad Doubravou Stavební úřad Školní 500, 582 63 Ždírec nad Doubravou NAŠE ZNAČKA: MŽ/1157/2013 6 118/2013/S P VYŘIZUJE: Zdeněk Pleva TELEFON: 569 694 436 E MAIL: pleva.z@zdirec.cz DATUM:

Více

Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 stavební úřad. Rozhodnutí o umístění stavby pod zn.: 1443/09/SÚ/AV ze dne 18. 12.

Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 stavební úřad. Rozhodnutí o umístění stavby pod zn.: 1443/09/SÚ/AV ze dne 18. 12. Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 stavební úřad v, VEREJNA, v VYHL ASKA Rozhodnutí o umístění stavby pod zn.: 1443/09/SÚ/AV ze dne 18. 12.2009 na stavbu nazvanou "Rodinná dům a garáž

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn: Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: 1695/12/VYS/Mat 13128/12

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Spis. zn.: 5169/OST/10 Kal V Rokycanech: 30.8.2010 Č.j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo nám. 1 Střed 337 01 Rokycany 7968/OST/10 Klára Kalinová

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : Č.j.: 1597/15/VYS/Pr 1597/15 - rozhodnutí V Sušici

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y odbor - Stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y odbor - Stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y odbor - Stavební úřad Melantrichova 2000, 25101 Říčany, tel. 323 618 111, fax. 323 618 160 SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 13941/2012/Ma 21934/2012-MURI/OSÚ/00029

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD BLOVICE Odbor stavební a dopravní Masarykovo nám. 143,33601 Blovice, tel.:

MĚSTSKÝ ÚŘAD BLOVICE Odbor stavební a dopravní Masarykovo nám. 143,33601 Blovice, tel.: MĚSTSKÝ ÚŘAD BLOVICE Odbor stavební a dopravní Masarykovo nám. 143,33601 Blovice, tel.: 371 516 111 Spis.zn.: Č.j.: Vyřizuje: MUBlov 10349/14 MUB10v 12526/14/STIKra Hana Krausová 1tel. 371 516 128 V Blovicích,

Více

R O Z H O D N U T Í. S t a v b a o b s a h u j e: Komunikace, chodník, vjezdy, zeleň.

R O Z H O D N U T Í. S t a v b a o b s a h u j e: Komunikace, chodník, vjezdy, zeleň. Č.j.: MBE 18781/2010/VÝST-Čp V Berouně dne 14. července 2010 Spis zn.: 602/2010/VÝST Vyřizuje: Miroslava Čepelová, tel.: 311654254, e-mail.: vyst7@muberoun.cz R O Z H O D N U T Í Městský úřad Beroun, odbor

Více

Městský úřad Vlašim R O Z H O D N U T Í

Městský úřad Vlašim R O Z H O D N U T Í Městský úřad Vlašim Odbor výstavby a územního plánování Jana Masaryka č.p. 302, 258 14 VLAŠIM tel.: 313 039 313 Č.j.: VYST 16314/13-NOJ Vlašim, dne 7. října 2013 Sp.zn.: VYST 2630/2013-NOJ Oprávněná úřední

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S T O D odbor výstavby

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S T O D odbor výstavby M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S T O D odbor výstavby 333 01 Stod, nám. ČSA 294 tel.379 209 402, fax 379 209 490 SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: OV/11/1795/Be 2239/11/OV Petra Belinová 379 209 472 belinova@mestostod.cz

Více

Číslo jednací Spisová značka Ukládací znak Vyřizuje / linka Datum ŢP/3146/11/Bá ZN/ŢP/2634/ A/5 Lenerová, Bálková/

Číslo jednací Spisová značka Ukládací znak Vyřizuje / linka Datum ŢP/3146/11/Bá ZN/ŢP/2634/ A/5 Lenerová, Bálková/ MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY ODBOR ŢIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ nám. Míru 62, 339 01 Klatovy tel. 376 347 111, email.: posta@mukt.cz fax. 376 310 194, 376 347 342 Číslo jednací Spisová značka Ukládací znak Vyřizuje / linka

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ ÚŘAD nám. Míru 1, pošt. přihrádka 18, 407 77 Šluknov Vaše žádosti ze dne: 06.06.2012 Naše č. j.: OSÚ/5865/2012/791/2012/mib Spis. a skart. znak: 328.3-A/5 Vyřizuje: Blanka Michnová Telefon: 412

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SPÁLENÉ POŘÍČÍ ODBOR VÝSTAVBY náměstí Svobody 132, 335 61 Spálené Poříčí

MĚSTSKÝ ÚŘAD SPÁLENÉ POŘÍČÍ ODBOR VÝSTAVBY náměstí Svobody 132, 335 61 Spálené Poříčí Č.j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: MĚSTSKÝ ÚŘAD SPÁLENÉ POŘÍČÍ ODBOR VÝSTAVBY náměstí Svobody 132, 335 61 Spálené Poříčí Datum: 20.09.2012 1496/2012/MěÚSP-2 Louda 371 594 640 stavebni@spaleneporici.cz ROZHODNUTÍ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, Klatovy tel.: , fax:

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, Klatovy tel.: , fax: MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 Spis. zn.: OVÚP/3210/12/Fr V Klatovech, dne : 21.6.2012 Č.j.: OVÚP/4272/12/Fr

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor Náměstí čp. 1, 345 06 Kdyně Naše značka: 428/10/V/Pa Ve Kdyni, dne 17.3.2011 Vyřizuje: E-mail: Palečková, 379 413 528 paleckova@radnice.kdyne.cz Výroková

Více

V P O B Ě Ž O V I C Í C H

V P O B Ě Ž O V I C Í C H M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU OBECNÍ ÚŘAD KYSELKA STAVEBNÍ ÚŘAD Se sídlem: Kyselka 118, 362 72 Kyselka Spisový znak: 330 Archiv.znak: V/ 5 Váš dopis zn.: Naše značka: Výst. 65/10_SP Kyselka dne : 9.8.2010 ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

Více

územní rozhodnutí o umístění stavby

územní rozhodnutí o umístění stavby 0Městský úřad Vysoké Veselí Stavební úřad Mírové nám. 9 507 03 Vysoké Veselí tel. 493 592 49 Obec Sběř 507 03 Sběř Váš dopis ze dne: Naše značka: Vyřizuje linka: Vysoké Veselí dne: 2. 2. 2009 SÚ/Vod. Vodarský..

Více

Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby

Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Kasejovice, Husova 98 PSČ 335 44 tel.371 595 140, fax 371 595 100 okres Plzeň - jih -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBECNí ÚŘAD LOBENDAVA

OBECNí ÚŘAD LOBENDAVA MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLUKNOV STAVEBNí ÚŘAD nám. Míru 1, pošt. přihrádka 18, 407 77 Šluknov OBECNí ÚŘAD LOBENDAVA došlo dne,ft. 'to II č.j.,/ 1ft/ 41 R. 5/'1 Cli J5~ Vaše žádost ze dne:14.03.2011 Naše č. j.: SU/1915/2011/295/2011/vrn

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, Klatovy tel.: , fax:

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, Klatovy tel.: , fax: MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 Spis.zn.: OVÚP/3265/11/My V Klatovech dne : 22.6.2011 Č.j.: OVÚP/4374/11/My

Více

ROZHODNUTÍ. ČEZ Distribuce, a. s. Teplická 874/ Děčín 4. r o z h o d n u t í o p o v o l e n í v ý j i m k y, kterým.

ROZHODNUTÍ. ČEZ Distribuce, a. s. Teplická 874/ Děčín 4. r o z h o d n u t í o p o v o l e n í v ý j i m k y, kterým. MĚSTSKÝ ÚŘAD BLOVICE Odbor stavební a dopravní Masarykovo nám. 143, 336 01 Blovice, tel.: 371 516 111 Spis.zn.: MUBlov 06448/12 V Blovicích, dne 4.9.2012 Č.j.: MUBlov 10226/12/ST/Op Vyřizuje: Jiří Opatrný

Více

Městský úřad Tachov Hornická 1695, TACHOV Odbor výstavby a územního plánování

Městský úřad Tachov Hornická 1695, TACHOV Odbor výstavby a územního plánování Městský úřad Tachov Hornická 1695, 347 01 TACHOV Odbor výstavby a územního plánování Dle rozdělovníku VÁŠ DOPIS Č.J./ZE DNE NAŠE Č.J. VYŘIZUJE/LINKA TACHOV ----/2012-08-03 1113/2012-OVÚP-5 Vágnerová/157

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 055157/2010 ST2/Zim MMHK/118085/2010 Petr Zima 495707884 petr.zima@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU DATUM: 28.6.2010 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

2390210hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny

2390210hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst. 19456/92-F/2010/H Trhové Sviny, dne 13.8.2010 Vyřizuje : Jana Kokejlová 23902/10/Hoh Telefon : 386 301 426 E.ON

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor Náměstí čp. 1, 345 06 Kdyně Naše značka: 483/12/V/Sp Ve Kdyni, dne 3. 6. 2013 Vyřizuje: E-mail: Spěváková, 379 413 529 spevakova@radnice.kdyne.cz ROZHODNUTÍ

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č /2012

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č /2012 00256095 *00256095* Městský úřad Týn nad Vltavou Odbor regionálního rozvoje náměstí Míru 2, 375 01 Týn nad Vltavou IČ 245585, DIČ CZ-00245585 Číslo jednací: MÚT/15867/2012 Spisová značka: MÚT/11953/2012/ORR/H.

Více

Městský úřad Mníšek pod Brdy

Městský úřad Mníšek pod Brdy Městský úřad Mníšek pod Brdy Stavební úřad Dobříšská 56, 252 10 Mníšek pod Brdy Č.j.: SÚ 11582/10-1215/2010-Hři Mníšek pod Brdy, dne 10. prosince 2010 Oprávněná úřední osoba: Jan Hříbal, tel.: 318541927,

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 Spis.zn.: OVÚP/1474/12/Fr V Klatovech dne : 18.4.2012 Č.j.: OVÚP/2544/12/Fr

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování SEDLČANY

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování SEDLČANY Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY Č.j: V Sedlčanech dne: 21.3.2011 Telefon: 318 822 742, linka 141 R O Z H O D N U T Í Dne 10.2.2011 podala paní Martina Firstová,

Více

Váš dopis ze dne: Naše značka: Vyřizuje linka: Vysoké Veselí dne: 1.8.2012 SÚ/Ol. Oliva 12.9.2012 R O Z H O D N U T Í

Váš dopis ze dne: Naše značka: Vyřizuje linka: Vysoké Veselí dne: 1.8.2012 SÚ/Ol. Oliva 12.9.2012 R O Z H O D N U T Í Městský úřad Vysoké Veselí Stavební úřad Mírové nám. 9 507 03 Vysoké Veselí tel. 493 592 491 Jakub Šorm Volanice 12 507 03 Vysoké Veselí v zastoupení Oldřich Horčičko Butoves 23 506 01 Jičín Váš dopis

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B O S K O V I C E

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B O S K O V I C E M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B O S K O V I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí 9. května 2, 680 11 Boskovice SPIS. ZN.: SMBO 15872/2010/STAV/pospi Č.J.: DMBO 19475/2010 VYŘIZUJE: Pospíšilová TEL.:

Více

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Oprávněná úřední osoba: Ing.Marie Kozáková,tel.533 304 557 e-mail.: kozakova@slapanice.cz

Více

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, Horšovský Týn

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, Horšovský Týn Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn *MUHTX003M5PE* MUHTX003M5PE SPIS.ZN.: OVÚP/8060/2012/Šp Č.J.: MUHT 10171/2012 VYŘIZUJE: Václav

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor Náměstí čp. 1, 345 06 Kdyně Naše značka: 291/12/V/Pa Ve Kdyni, dne 11.10.2012 Vyřizuje: E-mail: Palečková, 379 413 528 paleckova@radnice.kdyne.cz Výroková

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 1565/10/VYS/Mat V Sušici dne:27.9.2010 Č.j.: VYŘIZUJE:

Více