Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě!"

Transkript

1 trnd Projekt Heineken: Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě! trnd Projekt

2 Objevte vzrušující svět piva Heineken ve zbrusu novém projektu! Váš startovací balíček. Na začátku tohoto projektu obdrží každý účastník startovací balíček s tímto obsahem: Jenom vy, vaši přátelé, a generacemi prověřená kvalita piva Heineken, zabalená do ikonické lahve - vítejte do nového trnd-projektu! Pro vás: 4x Heineken lahev 2x Sklenice Heineken 1x Dotazník James Bond mystery shopping 1x Průvodce projektem 20x Slevový kupon Albert 20x Slevový kupon Tesco Heineken - pivo, které zná celý svět Během 4 týdnů bude mít 700 exkluzivně vybraných trndparticipantů příležitost: Vychutnat si pivo Heineken z exkluzivní James Bond sklenice. Pozvat přátele a nabídnout jim dobře vychlazenou lahev. Podělit se o zážitky s Heinekenem na sociálních sítích, fórech a v diskuzích. Vcítit se do role 007 a ve službách Jejího veličenstva provést pro Heineken průzkum v obchodech a mít možnost vyhrát některou ze skvělých cen! Sdílet slevové kupony se všemi, kteří ocení stoletou tradici piva Heineken. Podělit se s přáteli a známými o zajímavosti z historie i současnosti této světoznámé značky! Na zdraví a s chutí do toho!

3 Zrození legendy. Vychutnejte si příběh, který se skrývá v každém Heinekenu. Když v roce 1873 Gerard Heineken zakládal malý rodinný pivovar v Amsterdamu, nikoho tehdy asi nenapadlo, jakou oblibu si jeho pivo rychle získá. A kdo by čekal, že se z rodinného pivovaru brzy stane jeden z největších na světě. Obsah alkoholu piva Heineken: 5% Kvalita chce čas To je také důvod, proč se Heineken vaří 28 dní. Sice je to výrazně déle, než je průměr, ale proč se spokojit s průměrem? I díky trpělivosti má Heineken vždy vyváženou bohatou chuť, osvěžující čistotu a zlatavou barvu. Mladý podnikatel s vášní pro vaření piva byl natolik nadšený z kvality prémiového ležáku, že se rozhodl označit svým jménem každou lahev, která opustila pivovar. Nyní už čtvrtá generace pokračuje v tom, co Gerard Heineken kdysi začal. Ostatně, když je v sázce jméno vaší rodiny, máte o důvod víc se snažit! I díky tomu se dnes každý den vypije 25 milionů piv Heineken ve 192 zemích světa. Čistě přírodní V Heinekenu nikdy nenajdete žádnou rýži, kukuřici, a už vůbec ne žádné příměsi. Na začátku každého Heinekenu stojí pouze ječný slad, voda, chmel a ty nejlepší kvasinky-a. Kvasinky-A Jedna z věcí, která dělá pivo Heineken unikátní, jsou vlastní kvasinky-a. Speciální druh kvasinek byl objeven odborníky z Heinekenu v 19. století a od té doby je rodinným stříbrem, které si v Heinekenu opatrují. Dokonce tak moc, že kvůli těmto kvasinkám vyměnili obvyklé vertikální kvasné nádoby za horizontální tlak v těchto nádobách totiž kvasinkám-a vyhovuje nejlépe!

4 Ikonická lahev s červenou hvězdou. Harmonogram projektu. Málokterá značka má tak charakteristickou tvář, jako právě Heineken. Kombinace zelené lahve a červené hvězdy je nezaměnitelná a snadno ji poznáte, ať jste kdekoliv na světě. 1 Rozbalte a foťte! Zelená lahev V době, kdy byly všechny pivní lahve hnědé, se zakladatel Gererad Heineken odhodlal k nezvyklému kroku a své pivo okolo roku 1900 představil světu v zelených lahvích, aby symbolizoval 100% přírodní původ piva, které se skrývá uvnitř. A protože dobré věci není třeba měnit, zelená lahev a pivo Heineken dnes patří neodmyslitelně k sobě. Přečtěte si: Rozbalte svůj startovací balíček s přáteli nebo kolegy, seznamte se s jeho obsahem a zajímavými informacemi o produktu. Foťte: Sdílejte s trnd-komunitou fotografie z rozbalování balíčku. Jak na to? Fotografie můžete nahrát na Stejně tak je rovnou můžete sdílet na své sociální sítě! Hvězda Rozesmáté e Co symbolizuje pěticípá hvězda, která se vyjímá na každé lahvi Heinekenu? Jedná se o starodávný pivovarnický symbol její čtyři vrcholy symbolizují přírodní suroviny: slad, voda, chmel a unikátní kvasinky-a. Pátý vrchol ve středověku představoval tajnou magii vaření piva. V Heinekenu dnes už na magii nespoléhají a pátý vrchol tak symbolizuje vysokou kvalitu pivovarnického řemesla. Hvězda na sklenici Heinekenu má ještě praktickou funkci vyznačuje místo, kde má u správně natočeného piva začínat pěna! Všimli jste si lehce nakloněného písmena e v logu Heinekenu? Díky tomu vypadá, jako by se na vás usmívalo. Nápad, se kterým patrně přišel vnuk zakladatele, a to dávno před tím, než internet ovládly všudypřítomní smajlíci. Malý detail, který vás potěší, ať si svůj Heineken vychutnáváte kdekoliv na světě! 2 Řekněte nám svůj názor! Vyzkoušejte: A až nastane vhodná příležitost a pivo bude dobře vychlazené, je čas ochutnat. A nejlépe s vašimi přáteli! A co třeba se s nimi při tom vyfotit? Řekněte svůj názor: V nadcházejících třech týdnech dostanete příležitost sdělit nám ve dvou online dotaznících svůj názor na pivo Heineken. Na začátku: počáteční dotazník Na konci: závěrečný dotazník Tyto dotazníky naleznete na internetové stránce trnd v oblasti pro členy můj trnd. Jakmile bude online dotazník připraven k vyplnění, budeme vás informovat em.

5 3 Řekněte o Heinekenu ostatním! Zásady trnd. Zachutnal vám Heineken? Líbí se vám styl Heinekenu? Podělte se o své dojmy s ostatními! Můžete třeba:... užít si Heineken s přáteli,... sdílet s přáteli slevové kupony,... sdílet vaše dojmy na internetu,... ukázat, že víte o tomto pivu věci, o kterých ostatní nemají tušení! Určitě sami nejlépe víte, kdy je ten správný čas podělit se o informace a zkušenosti se svými přáteli. Několik rad a tipů, jak tyto informace jednoduše šířit, naleznete také v tomto průvodci projektem. Abychom docílili upřímné, otevřené a úspěšné šeptandy, vytvořili jsme několik základních principů, jimiž se musí všichni členové projektového týmu řídit. Buďte otevření! Na trnd-projektu není nic tajného. Nesnažíme se o skrytou reklamu ani nechceme šířit žádné klamavé informace. Všichni účastníci by měli v době trvání projektu až budou hovořit se svými přáteli a známými dát všem na vědomí, že jsou členy trnd a podílejí se na jednom z našich projektů slovního doporučení. 4 Staňte se 007 a vydejte se na misi! Buďte upřímní! Zdá se to být samozřejmé, ale bohužel to nemusí vždy být běžná praxe. Jedině upřímné slovní doporučení funguje. Nesnažte se lidmi manipulovat, ani nepopisujte věci lepší, než ve skutečnosti jsou. Jednoduše řekněte svůj upřímný názor a rovněž názor vašich přátel a známých. Heineken si žádá vaše služby! Vydejte se ve stylu agentky/agenta na misi, během které budete mít za cíl :... prozkoumat váš supermarket a zjistit, zda je Heineken v nabídce,... obhlédnout a případně vyfotit, jak je Heineken vystavený,... zjistit, kolik ve vašem obchodě stojí. Mějte uši nastražené! Cílem slovního doporučení není ovlivňování vašich přátel či známých. Není třeba cokoliv vnucovat stačí jim o produktu z trnd-projektu říct a umožnit jim udělat si vlastní názor. Byli bychom rádi, kdybyste shromáždili takových názorů co nejvíce Úspěch mise závisí na vašich schopnostech speciálního agenta/agentky. Více informací o mystery shoppingu naleznete v této příručce. Po celou dobu projektu můžete také disktutovat s ostatními trnd-partnery a sdílet své postřehy na téma Heineken na projektovém blogu Máte ohledně projektu nějaké otázky? Pošlete nám freud@trnd.cz

6 Na sociálních sítích Tipy, jak se o informace podělit s přáteli. Sami jistě nejlépe víte, jak a kdy se se svými přáteli podělit o zážitky s pivem Heineken a o informace, které v tomto projektu získáte. Pro inspiraci je zde pro vás pár tipů: Zaujalo vás na Heinekenu něco, o čem vaši přátelé nevědí, nebo vás samotné něco překvapilo? Je za dostupnou cenu, dobře jste se s ním pobavili? Dejte o tom vědět ostatním! Fotografie, příhody i fakta o Heinekenu to všechno jsou zajímavé informace, které můžete sdílet se svými přáteli. Jistě je také potěší slevový kupon, který s nimi budete sdílet! Vžijte se do role agenta/ agentky 007 a vydejte se na mystery shopping. Mystery shopping je ve své podstatě průzkum v obchodě, ve kterém se jako normální zákazník jednoduše vydáte na nákup do vašeho supermarketu. V tomto projektu ale budete mít misi, jejíž úspěch závisí pouze na vás! Vybavte se formulářem Jamese Bonda, který je součástí vašeho startovacího balíčku, a pojďte na to! Párty s přáteli S kolegy Rádi si k sobě zvete milé hosty, kteří ocení vaši pohostinnost? Užijte si to spolu s Heinekenem, který se díky své vyvážené chuti skvěle hodí ke každé příležitosti. A kdo jiný by měl ostatním otevřít svět Heinekenu, když ne vy, opravdoví odborníci na Heineken? Pracovní schůzka, nebo třeba zasloužená relaxace po práci? Obojí je lepší v příjemném podniku, ve kterém si můžete s kolegy nebo obchodními partnery dopřát vychlazený Heineken! Liga mistrů UEFA, Formule 1, nebo nějaká jiná sportovní událost, kterou si nejlépe vychutnáte se svými přáteli a známými? Přesně to jsou chvíle, do kterých vychlazený Heineken skvěle zapadne! S klidem a stylem Jamese Bonda postupně projděte všechny body z formuláře a zaznamenejte odpovědi. Zjistěte, zda-li i ve vašem obchodě je Heineken za dobrou cenu. Pořídili jste i špionážní fotografie? Dobrá práce! Vzali jste si do obchodu také slevové kupony? Pokud chcete, můžete je ihned využít, koupit si Heineken a vyzvednout si vaše pivo navíc jako dárek. Vaše pozorování a fotografie poté vložte na naše stránky v sekci můj trnd. Po úspěšné misi si můžete za odměnu dopřát vychlazený Heineken! Při sledování sportu Jistě máte spousty dalších zajímavých nápadů, kdy a kde se nejlépe diskutuje o pivu. Řekněte nám o tom na projektovém blogu: Celá trnd-komunita zajisté ocení vaše zajímavé nápady, příhody a veselé fotografie! Protože si Heineken vaší pomoci váží, odmění 100 z vás, kteří provedou průzkum a nahrají fotografii, dárkovými předměty!

7 Heineken na mnoho způsobů. Potkejte Heineken. Lahev Charakteristickou zelenou láhev s červenou hvězdou jistě dobře znáte. Aby ne, vždyť je s Heinekenem neodmyslitelně spojená již téměř 120 let! S pivem Heineken se můžete setkat při řadě sportovních i kulturních akcí. A některé z nich patří k těm vůbec nejprestižnějším na světě! James Bond Spolupráce mezi agentem Jejího veličenstva a Heinekenem začala s filmem Zítřek nikdy neumírá a trvá již 19 let. Samotný agent 007 si v podání Daniela Craiga zahrál i v reklamě u příležitosti filmu Spectre, která si svou akčností a zábavností v ničem nezadá se samotným filmem! Točené Točený Heineken poznáte podle pevné pěnové čepice, která začíná na úrovni červené hvězdy a chrání pivo před vzduchem. Liga mistrů UEFA Partnerství mezi Ligou mistrů UEFA a Heinekenem trvá již přes 10 let, a v Heinekenu jsou na toto spojení náležitě hrdí. Nejenom, že se liga vysílá ve více než 220 zemích světa, ale její zápasy si užije až 4,2 miliardy lidí všude na zemi. Jaké jiné pivo se k takové celosvětové události hodí víc, než právě světoznámý Heineken? Extra vychlazené Na nulovou teplotu vychlazený Heineken znamená zcela jiný zážitek. Je k dostání pouze ve vybraných podnicích a jeho poznávacím znamením je ledová pípa. Soudek DraughtKeg Chcete si užít točený Heineken, ale žádný bar není poblíž? Nebo chcete pohostit vaše přátele točeným Heinekenem na vaší party? Soudek DraughtKeg je naplněný pěti litry piva Heineken a vybavený nejlepší technologií na domácí čepování na trhu stačí jenom vychladit, vzít sklenici a točit! Formule 1 Kdo by neznal F1-21 závodů ve 21 zemích na pěti kontinentech. Rychlá kola, vůně benzínu a nejmodernější technika; to vše a ještě mnohem víc nabízí vrchol motorismu zvaný Formule 1. A nově je globálním pivním partnerem těchto významných závodů Heineken. K moderní F1 patří i vysoký důraz na bezpečnost. Proto se jedná o skvělou příležitost, při které může Heineken prezentovat svou myšlenku Pokud řídíte, nikdy nepijte. Věděli jste, že: I když se děj reklamy na Heineken u příležitosti bondovky Casino Royale odehrává v Černé Hoře, ve skutečnosti se, tak jako i části filmu, natáčela v hotelu v Karlových Varech?

8 Z každého momentu může být speciální příležitost Fakta a čísla. Heineken Pivovar byl založený roku 1873 v Amsterdamu. 100% přírodní složení. První pivo v zelené lahvi na světě. Obsah alkoholu 5%. Grilování s přáteli Vždy, když si vychutnáváte Heineken, lidí někde na světě dělá zrovna to samé. Na zdraví! Heineken si jako jediný prémiový ležák můžete vychutnat ve 192 zemích světa. Pracovní schůzka formálně i neformálně Pěna na dobře natočeném Heinekenu chrání pivo před oxidací a zachovává tak jeho svěží říznou chuť. Pijte zodpovědně a pouze od 18 let! Chvilka pro sebe Pohodová party Po práci s přáteli

9 trnd-kontakt: 2016 trnd Central Eastern Europe Kft., Lublaňská 667/42, Praha

Pojďme v České republice do boje proti lupům.

Pojďme v České republice do boje proti lupům. Head & Shoulders: Pojďme v České republice do boje proti lupům. Bez lupů po celý život*? Miliony lidí na celém světě** se zapojily do testu. Seznamte své přátele s Head & Shoulders. V tomto trnd-projektu

Více

Pivo s charakterem pro muže s charakterem!

Pivo s charakterem pro muže s charakterem! Průvodce trnd-projektem Ležák za studena chmelený: Pivo s charakterem pro muže s charakterem! trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/lezak-za-studena-chmeleny Váš trnd-kontakt: karmen@trnd.cz Vychutnejte

Více

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ Vaše úkoly v projektu 1. OCHUTNEJTE A ROZDÁVEJTE Vychutnejte si společně s přáteli bohatou cremu v šálku kávy NESCAFÉ

Více

Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt. trnd průvodce projektem

Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt. trnd průvodce projektem trnd průvodce projektem Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/podravka-ajvar trnd kontakt: freud@trnd.cz Představujeme ajvar Podravka! Jsme

Více

Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu.

Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu. trnd Projekt Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu. trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.hu/braun-series-7-9 trnd kontakt: karmen@trnd.cz Staň se online reportérem pro Braun Series

Více

Svijany: Plechovka nejen pro chlapy!

Svijany: Plechovka nejen pro chlapy! Průvodce trnd-projektem Svijany: Plechovka nejen pro chlapy! trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/svijany Váš trnd-kontakt: karmen@trnd.cz Přesvědčte se o výhodách Plechovky nejen pro chlapy v novém

Více

Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin.

Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin. trnd průvodce projektem Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.com/cz/beyond trnd kontakt: pepe@trnd.cz Poznejte nové krmivo pro psy Beyond!

Více

Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt. Blog projektu: trnd kontakt:

Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt. Blog projektu:  trnd kontakt: trnd Projekt Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.cz/braun-series-7-9 trnd kontakt: karmen@trnd.cz Staň se online reportérem pro Braun Series 7. Váš

Více

Poznejme společně to pravé osvěžení s čajem Ledový Anglán!

Poznejme společně to pravé osvěžení s čajem Ledový Anglán! Průvodce trnd-projektem AHMAD TEA: Poznejme společně to pravé osvěžení s čajem Ledový Anglán! trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/ledovy-anglan Váš trnd-kontakt: karmen@trnd.cz Osvěžte se v létě

Více

CeraVe - Expert na suchou pokožku

CeraVe - Expert na suchou pokožku Průvodce projektem CeraVe - Expert na suchou pokožku Vyvinuto s dermatology trnd Projekt Projektový balíček CeraVe Vaše úkoly v projektu 1. SEZNAMTE SE Ve svém projektovém balíčku najdete: CeraVe Hydratační

Více

Šiřte povědomí o tyčinkách YES!

Šiřte povědomí o tyčinkách YES! Šiřte povědomí o tyčinkách YES! V našem novém projektu máme šanci seznámit se s novými tyčinkami YES!, které se perfektně hodí ke zdravému životnímu stylu a zajistí, že vždy budeme mít po ruce skvělou

Více

ZENDIUM: Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt

ZENDIUM: Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt trnd průvodce projektem : Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/zendium trnd kontakt: karmen@trnd.cz *S přirozenými enzymy a proteiny Přesvědčme se o jedinečných

Více

Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda

Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda trnd průvodce projektem Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.com/cz/vileda trnd kontakt: joey@trnd.cz Poznejte nové

Více

Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna

Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna Průvodce projektem Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna Pro Tebe: 1x Jar okamžitá pěna 375ml 1x náhradní náplň trndkuchařka s recepty Průvodce projektem Pro Tvoje přátele: 3x Jar okamžitá pěna 375ml

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

Březňák 11: Na oslavu našich tátů, hrdinů ze staré školy.

Březňák 11: Na oslavu našich tátů, hrdinů ze staré školy. trnd Projekt Březňák 11: Na oslavu našich tátů, hrdinů ze staré školy. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/breznak-11 Váš trnd-kontakt: freud@trnd.cz Ochutnejte společně s vašimi přáteli Březňák

Více

VIP BOXY. Co na vás ve vašem boxu čeká? VIP box PLATINUM. VIP box GOLD. VIP box SILVER

VIP BOXY. Co na vás ve vašem boxu čeká? VIP box PLATINUM. VIP box GOLD. VIP box SILVER VIP BOXY Chcete si užít fotbal či koncerty na té nejvyšší úrovni? Chcete ohromit obchodní partnery a kdykoliv mít k dispozici výjimečný prostor s fascinující živou kulisou? Chcete být přímo u toho, a přesto

Více

NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1:

NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1: Průvodce projektem NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1: Vždy uchovávejte mimo dosah dětí.. A.I.S.E. Více: www.keepcapsfromkids.eu S LENOREM SE CÍTÍM SKVĚLE. ŠIŘTE POVĚDOMÍ O KAPSLÍCH LENOR 3v1 V našem novém projektu

Více

PIVOVAR LITOVEL a.s.

PIVOVAR LITOVEL a.s. PIVOVAR LITOVEL a.s. Pivovar Litovel byl založen r. 1893 jako Rolnický akciový pivovar se sladovnou v Litovli. Ve svém podtextu měl ještě přívlastek ryze český vlastenecký. Je pokračovatelem tradic vaření

Více

Jezte zdravě. Žijte zdravě.

Jezte zdravě. Žijte zdravě. trnd průvodce projektem Ovesné kaše Dr. Oetker: Jezte zdravě. Žijte zdravě. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/ovesna-kase trnd kontakt: freud@trnd.cz Představujeme ovesnou kaši s lněnými semínky

Více

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables.

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. trnd Průvodce projektem Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. Nonstop* svěží vůně až do dalšího vyprání. Blog projektu: www.trnd.cz/lenor-unstoppables Kontakt trnd: Pigeon@trnd.cz *až 12 týdnů, při

Více

SUNÁREK OVOCNÉ KAŠIČKY S CEREÁLIEMI

SUNÁREK OVOCNÉ KAŠIČKY S CEREÁLIEMI trnd Průvodce projektem SUNÁREK OVOCNÉ KAŠIČKY S CEREÁLIEMI PLNÉ BŘÍŠKO PRO AKTIVNÍ DĚTI Sunárek Ovocné kašičky s cereáliemi a Sunárek BIO křupky trnd projekt Vítejte v našem nejnovějším projektu, ve kterém

Více

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn.

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. Příručka projektu trnd Vanish Oxi Action: Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/vanish Tvůj trnd kontakt: lila@trnd.cz Pojďme povědět světu o Vanish Oxi Action.

Více

Dodání fotek. Album. Fotokniha. Leporelo

Dodání fotek. Album. Fotokniha. Leporelo Focení Svatby Svatbu máte jenom jednou, a proto svatební focení patří k těm nejdůležitějším. Snažím se tedy fotit tak, aby každá z fotek zaznamenávala důležité okamžiky Vašeho dne, Vaše úsměvy a emoce,

Více

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení!

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! Průvodce trnd-projektem Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! trnd projekt Projektový blog: www.trnd.cz/braun-waterflex Vaše

Více

PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ

PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ Slova a psychologie jde to vůbec dohromady? Ano, a dokonce více, než se může na první pohled zdát! Volba vhodných slovních spojení, přesvědčivých obratů,

Více

ZÁŽITKY PRO FIRMY ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY. užijte si. ...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem?

ZÁŽITKY PRO FIRMY ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY. užijte si. ...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem? ZÁŽITKY PRO FIRMY užijte si vztahy se svými klienty, je to pro Vás jediná spolehlivá investice, která se Vám stonásobně vrátí...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem? ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY vznikla

Více

Denní dávka síly pro Vaši pleť.

Denní dávka síly pro Vaši pleť. trnd průvodce projektem Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Denní dávka síly pro Vaši pleť. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/vichy-mineral trnd kontakt: pigeon@trnd.cz Vichy Minéral 89 Hyaluron

Více

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva.

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. číslo katalogové číslo: VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. Vratná cena celkem popis KEG specifikace zálohamnožství s DPH 21% 1 11407 STAROBRNO ležák 12, plochá 30L Tento symbol českého

Více

Průvodce projektem. Breyers Delights. Blog projektu: Kontakt:

Průvodce projektem. Breyers Delights. Blog projektu:   Kontakt: Průvodce projektem Breyers Delights Blog projektu: www.trnd.cz/breyers-delights Kontakt: pigeon@trnd.cz Vaše úkoly v projektu Breyers DElights! 1. Nakupte a ochutnejte! Kupte si zmrzlinu Breyers Delights,

Více

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase Tomáš Jindříšek Kdo k nám dorazí? Doba zájezdních hostinců je pryč Nečekejme, až si host udělá

Více

Kontaktní čočky Biofinity Energys

Kontaktní čočky Biofinity Energys trnd průvodce projektem Kontaktní čočky Biofinity Energys Ulevte svým očím od digitální únavy. trnd Projekt Zaostřete na svět ostrého zraku Harmonogram projektu V našem novém projektu společně nakoukneme

Více

Pivní zpravodaj. Chomutovský pivní zpravodaj. Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání. Obsah: Právě na čepu

Pivní zpravodaj. Chomutovský pivní zpravodaj. Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání. Obsah: Právě na čepu , Pivní zpravodaj Chomutovský pivní zpravodaj Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání Obsah: Právě na čepu Připravujeme pro Vás Aktuality z pivotéky Pivní klub Právě na čepu

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Dlouhotrvající svěží vůně do každého praní.

Dlouhotrvající svěží vůně do každého praní. Průvodce trnd-projektem Vonné perličky Lenor Unstoppables. Dlouhotrvající svěží vůně do každého praní. trnd Projekt Blog projektu: ww.trnd.cz/lenor trnd contact: freud@trnd.cz Vítejte v našem nejnovějším

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Eshop)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Eshop) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Eshop) Heureka Nejznámější český srovnavač cen a produktů, ve kterém žádný e- shop nemůže chybět. Držte si přehled o tom, jak se vašemu e- shopu daří v porovnání s ostatními.

Více

Tvořte v profesionálním grafickém editoru! Live designer

Tvořte v profesionálním grafickém editoru! Live designer Obsah 1. Tvořte v profesionálním grafickém editoru 2. Nejen rozlišení je důležité 3. Možnosti úpravy velikosti a pozice obrázku 4. Možnost různého rozložení fotografií pro každý měsíc 5. Vkládání vlastních

Více

Tvoříme tradici Wellness

Tvoříme tradici Wellness Tvoříme tradici Wellness Kdo je NHT Global? Stabilní americká společnost, která láme rekordy už 13 let Revoluční online model podnikání, který nám ostatní závidí Působí na 38 trzích světa a své produkty

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

Obsah. Úvod Historie Produkt. Propagace. Lobkowicz Premium. Lobkowicz Premium Nealko. O pivu Balení Výroba. O pivu Balení Výroba

Obsah. Úvod Historie Produkt. Propagace. Lobkowicz Premium. Lobkowicz Premium Nealko. O pivu Balení Výroba. O pivu Balení Výroba Martin Fabián, 321714 Marketing v EU Jaro 2011 Obsah Úvod Historie Produkt Lobkowicz Premium O pivu Balení Výroba Lobkowicz Premium Nealko O pivu Balení Výroba Propagace Úvod Pivo Lobkowicz se vaří v pivovaru

Více

Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti.

Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti. Příručka projektu trnd Pokračovací kojenecké mléko Hami: Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/hami-mlicko Váš trnd kontakt: lila@trnd.cz S Hami mlíčkem pro

Více

StoreMore Vysokokapacitní úložiště

StoreMore Vysokokapacitní úložiště StoreMore Vysokokapacitní úložiště Zjistěte, jakým způsobem můžete dosáhnout větší produktivity a zábavy na cestách. Co je technologie StoreMore? Technologie StoreMore společnosti Toshiba je vysokokapacitní

Více

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum Malastrana Bock Bock je označení pro silné, hutné, polotmavé speciální pivo, jež je ideální do chladných zimních měsíců. Pro Bock je typická dlouhá doba ležení a také speciální složení sladů, které způsobují

Více

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 2014 Michal Garšic Tato publikace, ani žádná její část nesmí být kopírována, rozmnožována, ani poskytována třetím osobám. Také nesmí být šířena

Více

Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře!

Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře! Průvodce trnd-projektem Elektrický zubní kartáček Oral-B Professional Care 500: Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře! trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.cz/oral-b Váš trnd kontakt:

Více

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě!

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Sáček Coffeebrewer jak to funguje? Sáček Coffeebrewer je vlastně určitá varianta

Více

MojeTickety. Vstupenkový systém šitý na míru.

MojeTickety. Vstupenkový systém šitý na míru. Vstupenkový systém šitý na míru CO JSOU MojeTickety? MojeTickety MojeTickety je nová služba společnosti Ticketpro, která vám umožní: vlastní management akce vlastní marketing vlastní kontrolu vstupenek.

Více

1. Video vládne internetu

1. Video vládne internetu 1. Video vládne internetu V roce 2019 bude video představovat 80 % provozu internetu. Minimálně 1 týdně sleduje video 78 % lidí. Sdílí, nebo přeposílá video 88 % zákazníků. Měsíčně navštíví český YouTube

Více

Logo je značka, která firmu nebo váš produkt pomůže jasně identifikovat

Logo je značka, která firmu nebo váš produkt pomůže jasně identifikovat vaše nové LOGO Vážený zákazníku, velice si vážím vašeho zájmu o moje služby. Každý profesionál se snaží udělat zadanou práci co nejlépe a k tomu používá svoje osvědčené nástroje a získané Know-how. Věřím,

Více

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM V prvním modulu se dozvíte, jak vám blog může ve vašem podnikání pomoci. Stanovíte si téma blogu, jeho cíl a také cílového návštěvníka, kterému budete přizpůsobovat obsah na vašem

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 1. lekce Doporučení => nejlepší zdroj nových zakázek Malé a střední firmy dennodenně hledají ať už nové nebo staré, osvědčené marketingové taktiky

Více

4. lekce: LESNÍ STUDÁNKY (45 min)

4. lekce: LESNÍ STUDÁNKY (45 min) M 4. lekce: LESNÍ STUDÁNKY (45 min) Poznámka: hodina je upravena podle pracovních listů Les a voda, Sdružení TEREZA, 2004. Žák prozkoumá lesní studánky z různých úhlů pohledu (bude si je představovat,

Více

ÚVODEM. Vážené klientky, vážení klienti,

ÚVODEM. Vážené klientky, vážení klienti, NEWSLETTER SRPEN 2011 ÚVODEM Vážené klientky, vážení klienti, Poslední prázdninový měsíc bychom vám rádi zpestřili několika novinkami naší cafeterie. Relax v pivní lázni či finské sauně, řízená degustace

Více

HISTORIE "Brauerei von Mullschitzký & Comp. zu Hannsdorf - Halbseit" Pivovar Holba a.s.

HISTORIE Brauerei von Mullschitzký & Comp. zu Hannsdorf - Halbseit Pivovar Holba a.s. HISTORIE Již více než 136 let vyrábí pivovar Holba v překrásném prostředí Jeseníků ryzí pivo z hor, známé doma i v zahraničí. Zkušenosti sládků se v pivovaru předávají z generace na generaci od doby, kdy

Více

Ještě než si začneme hrát s nadpisy pro vaše produkty a prodejní texty, ukážeme si na příkladu, jaké pocity by takový sexy nadpis měl vyvolat.

Ještě než si začneme hrát s nadpisy pro vaše produkty a prodejní texty, ukážeme si na příkladu, jaké pocity by takový sexy nadpis měl vyvolat. Pouliční Šok Ještě než si začneme hrát s nadpisy pro vaše produkty a prodejní texty, ukážeme si na příkladu, jaké pocity by takový sexy nadpis měl vyvolat. Představte si, že je pondělí ráno. Jste ještě

Více

APLIKACE NIKE PRŮVODCE GO GUIDE OSLOVUJTE ZÁKAZNÍKY

APLIKACE NIKE PRŮVODCE GO GUIDE OSLOVUJTE ZÁKAZNÍKY PRŮVODCE GO GUIDE ÚVOD CO A PROČ WARM-UP Aplikace Nike vám pomáhají získat motivaci a přináší vám nejnovější styl. Umožňují sledovat a měřit vaše pokroky a sdílet výsledky s kamarády. Je jedno, jestli

Více

+ Společná práce obou týmů (indoor + outdoor)

+ Společná práce obou týmů (indoor + outdoor) Seznam použitých symbolů: Skupina pracující ve třídě, indoor tým Skupina pracující v terénu, outdoor tým + Společná práce obou týmů (indoor + outdoor) Hra: Tradice a zvyky v našem kraji L1 TRADICE A ZVYKY

Více

NECHTE SE INSPIROVAT

NECHTE SE INSPIROVAT NECHTE SE INSPIROVAT náš PŘÍBĚH úspěch miluje pokoru... JSME ryze rodinná firma, která již více jak 20 let zajišťuje komplexní servis propagačních předmětů, které pomáhají firmám a jejich značkám být lépe

Více

+ Společná práce obou týmů (indoor + outdoor)

+ Společná práce obou týmů (indoor + outdoor) Seznam použitých symbolů: Skupina pracující ve třídě, indoor tým Skupina pracující v terénu, outdoor tým + Společná práce obou týmů (indoor + outdoor) Hra: Kulturní dědictví města, obce, kraje L1 PO HISTORICKÝCH

Více

Převzetí iniciativy a zavádění změn

Převzetí iniciativy a zavádění změn Převzetí iniciativy a zavádění změn Účastníci se dozví víc o tom, co obnáší koncept iniciativy. Budou muset najít problém, který negativně ovlivňuje jejich komunitu, a vymyslet dvě změny, které by v budoucnu

Více

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch Pro Váš úspěch Nabízíme jednoduchou obchodní příležitost Jste nezávislí ale nikdy sami! Co je pro Vás důležité? vedlejší příjem / alternativa k Vašemu povolání dlouhodobý, trvalý příjem být svým šéfem

Více

Můžete poslat video.

Můžete poslat video. I když stovky milionů lidí navštěvují denně sociální sítě a slovo sociální média je in, email i dnes zůstává nejčastějším způsobem komunikace online. Facebook se sice může pochlubit 1 milionem přátel,

Více

O projektu. Spolupráce s Moserem. Vážení přátelé,

O projektu. Spolupráce s Moserem. Vážení přátelé, AUKčNí LAHVE KATALOG 2017 Vyrobeno ve spolupráci s O projektu Dobročinná aukce originálních lahví Pilsner Urquell se koná už od roku 2012. Jejím hlavním smyslem je pomoc osobám s poškozením míchy a jejich

Více

Braun Face: První epilátor na obličej s čisticím kartáčkem na světě. trnd projekt. Průvodce trnd-projektem

Braun Face: První epilátor na obličej s čisticím kartáčkem na světě. trnd projekt. Průvodce trnd-projektem Průvodce trnd-projektem Braun Face: První epilátor na obličej s čisticím kartáčkem na světě. trnd projekt Projektový blog: www.trnd.cz/braun-face Vaše trnd-kontaktní osoba: alexa@trnd.cz trnd-partnerky

Více

3.630 CZK včetně DPH pro členy ČMSMP 5.445 CZK včetně DPH pro nečleny

3.630 CZK včetně DPH pro členy ČMSMP 5.445 CZK včetně DPH pro nečleny Speciální nabídka k účasti na veletrhu SALIMA 2016 pro MINIPIVOVARY Vážení obchodní přátelé, dovolte mi, abych Vám ve spolupráci s Českomoravským svazem minipivovarů představil nabídku společnosti Veletrhy

Více

packaging whiskeyglass packaging whiskeyglass anna pavková

packaging whiskeyglass packaging whiskeyglass anna pavková packaging anna pavková17.6.2010 01 vyprávění o whiskey Je vyprávění o lidech žijících v drsných podmínkách skotské vrchoviny, kteří museli z málo úrodné země dobývat živobytí pro sebe a svou rodinu. Po

Více

HR Excellence Award OBECNÉ ÚDAJE O SPOLEČNOSTI: Název projektu: Learning Map aneb jak jinak využít potenciál

HR Excellence Award OBECNÉ ÚDAJE O SPOLEČNOSTI: Název projektu: Learning Map aneb jak jinak využít potenciál HR Excellence Award 2009 OBECNÉ ÚDAJE O SPOLEČNOSTI: Název projektu: Learning Map aneb jak jinak využít potenciál zaměstnanců Popis: Interní vzdělávací program pro zaměstnance v rolích školitelů i školených

Více

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH?

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH? Sociální média rychle dotahují email jako hlavní způsob zasílání zpráv a informací online. Facebook má více než 1 bilion uživatelů, více než 55 milionů zpráv je denně vystaveno na Twitteru a mnoha dalších

Více

Čím vám můžeme pomoci při rozvoji podnikavosti u dětí?

Čím vám můžeme pomoci při rozvoji podnikavosti u dětí? Čím vám můžeme pomoci při rozvoji podnikavosti u dětí? Ing. Jakub Křižka +420 739 573 555 krizka@ipodnikatel.cz WWW.IPODNIKATEL.CZ - CO TO JE? Webový portál zaměřený na problematiku podnikání Články, videa,

Více

Rizika sociálních sítí

Rizika sociálních sítí SOCIÁLNÍ SÍTĚ Co je sociální síť Sociální sítě umožňují sdílení zážitků s vašimi přáteli, ale i s cizími lidmi, kterým to dovolíte Existuje mnoho typů - vznikající na základě rodinných vazeb, kamarádů,

Více

Online reklama jako základ i koření komunikace

Online reklama jako základ i koření komunikace Online reklama jako základ i koření komunikace Internet Advertising Conference 2009 Eva Štípková, Manager Interactive Marketing 21. dubna 2009 Obsah 1. MFF KV 2008 s Vodafonem Zažij Vary jinak 2. Internet

Více

Velkoobchod nápoji. AGROHOBBY s.r.o.

Velkoobchod nápoji. AGROHOBBY s.r.o. Velkoobchod nápoji AGROHOBBY s.r.o. Šafaříkova 2650, 276 01 Mělník, IČ: 25609840, DIČ: CZ25609840, Registrovaný distributor lihu - reg. č.: BDL0001 Tel.: +420 315 624 811, Mobil: +420 731 472 368, E-mail:

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Realitní kanceláře)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Realitní kanceláře) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Realitní kanceláře) CENTURY 21 Real Estate Vyhledávejte nemovitosti k prodeji poblíž vaší polohy, případně podle konkrétní adresy nebo města. Výsledky můžete filtrovat podle vybyvení

Více

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE PRŮVODCE GO GUIDE ÚVOD BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE CO A PROČ WARM-UP Blahopřejeme! Nyní jste součástí jedné z nejsilnějších sportovních

Více

Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou.

Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou. Průvodce trnd-projektem Vložky Always Ultra: Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou. trnd projekt Blog projektu: www.trnd.cz/always-ultra Váš trnd kontakt: alexa@trnd.cz

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

VODNÍ VÝZVA. Identifikace a řešení problému životního prostředí v okolí školy v oblasti HYDROLOGIE

VODNÍ VÝZVA. Identifikace a řešení problému životního prostředí v okolí školy v oblasti HYDROLOGIE VODNÍ VÝZVA Identifikace a řešení problému životního prostředí v okolí školy v oblasti HYDROLOGIE Program GLOBE - Téma roku 2013/14 GLOBE Téma roku 2013/2014 V průběhu nadcházejícího školního roku se v

Více

Fialová holčička ZŠ Kamenice Barbora Koppová

Fialová holčička ZŠ Kamenice Barbora Koppová Fialová holčička ZŠ Kamenice Barbora Koppová Seznámení s autorem: Na okraj bych se Vám ráda představila. Mé jméno je Barbora Koppová a bydlím nedaleko Prahy. Ke psaní jsem se dostala z povinnosti. Snažila

Více

Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších

Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších Příručka projektu trnd trnd Projekt Kojenecké mléko Hami: Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších Projektový blog: www.trnd.cz/hami Váš trnd kontakt: lila@trnd.cz S Hami mlíčkem pro spokojená bříška

Více

Jak to vidí malé české pivovary?

Jak to vidí malé české pivovary? Jak to vidí malé české pivovary? Petr Božoň Group Brand Manager Marketing Management - Praha, 11.5.2011 1 Obsah prezentace 1. Představení společnosti 2. Vývoj českého trhu s pivem 3. Jak si udržet své

Více

SMÍCHOVINY. Časopis, který se umí smát.. Časopis J&G Společnosti. Úvod aneb pár slov na začátek

SMÍCHOVINY. Časopis, který se umí smát.. Časopis J&G Společnosti. Úvod aneb pár slov na začátek S VAZEK 1, VYDÁNÍ 1 P OČET VÝTISKŮ 40 SMÍCHOVINY Časopis, který se umí smát.. V YDÁNO DNE 8.1.2013 Časopis J&G Společnosti Uvnitř tohoto vydání: Úvod 1 Ohlédnutí za minulým měsícem Projekt 2013 Za zábavou

Více

tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí.

tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí. tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí. Pokud jste již rozhodnuti, následující Spříklady pro vás budou jistě skvělou

Více

Vichy Slow Âge: Denní péče proti vznikajícím projevům stárnutí pleti. trnd Projekt. trnd průvodce projektem

Vichy Slow Âge: Denní péče proti vznikajícím projevům stárnutí pleti. trnd Projekt. trnd průvodce projektem trnd průvodce projektem Vichy Slow Âge: Denní péče proti vznikajícím projevům stárnutí pleti. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/vichy-slow-age trnd kontakt: freud@trnd.cz Představujeme denní krém

Více

PLÁN AKTIVIT PRO ROK 2015 Česká manažerská asociace. Stručný přehled

PLÁN AKTIVIT PRO ROK 2015 Česká manažerská asociace. Stručný přehled PLÁN AKTIVIT PRO ROK 2015 Česká manažerská asociace Stručný přehled Již 25 let Česká manažerská asociace (ČMA) kultivuje manažerské prostředí a navazuje na odkaz největších manažerských osobností z naší

Více

Skutečně dokonalá káva. HALLO. HALLO.

Skutečně dokonalá káva. HALLO. HALLO. Skutečně dokonalá káva. S láskou pro kávu. Pravidlo první: Děláme kávu pro ambiciózní zákazníky. Nechte se ovládnout dokonalou harmonií výrazného aroma a lahodné chuti a poznejte tradici kávy Naber, kterou

Více

Akuna MANUÁL Změny platné od

Akuna MANUÁL Změny platné od Akuna MANUÁL Změny platné od 1.3.2018 Vážení nezávislí poradci, zákazníci a přátelé, mottem společnosti Akuna je Zlepšování je nikdy nekončící proces. Proto vám představujeme nové webové stránky na doméně

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY RODINNÉ PORTRÉTY MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY photography OD FOCENÍ PO TISK / TIPY CO S SEBOU VZÍT KDE SE NEJLÉPE FOTÍ? / RODINNÉ FOTO / CENY A INFORMACE MILOŠ VATRT / fotograf VÍTEJTE Ahoj, jmenuji se Miloš.

Více

Inovace cílené na nové spotřebitele

Inovace cílené na nové spotřebitele Inovace cílené na nové spotřebitele Luboš Kastner 12.4.2012 1 Agenda 1. Trendy pivní kategorie 2. Jak vrátit spotřebitele do provozoven? 2 Současní spotřebitelé Jejich chuťové preference se mění, nejen

Více

Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché!

Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché! Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché! V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Jsme Vám

Více

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 PRESTIŽNÍ PRŮVODCE LONELY PLANET ŘADÍ PLZEŇ MEZI TOP 10 EVROPSKÝCH DESTINACÍ PRO ROK 2014 Zuzana Koubíková, ředitelka organizace Plzeň

Více

Jak porozumět svému dítěti

Jak porozumět svému dítěti Vítejte na prodejní stránce e-booku: Jak porozumět svému dítěti Jak pochopit, co se odehrává v hlavičce mého dítěte? Dělám vše správně? Jsem dobrá máma nebo táta? Jak to udělat, aby svému dítěti nezpůsobil/a

Více

POLOVIČNÍ NÁKLADY, DVOJNÁSOBNÝ EFEKT aneb JAK JSME SI PARDÁLA VYLADILI

POLOVIČNÍ NÁKLADY, DVOJNÁSOBNÝ EFEKT aneb JAK JSME SI PARDÁLA VYLADILI POLOVIČNÍ NÁKLADY, DVOJNÁSOBNÝ EFEKT aneb JAK JSME SI PARDÁLA VYLADILI Pavlína Jandová Budějovický Budvar, n.p. Marketing Management 2007 Praha, 6. červen 2007 Zapojení zákazníka do vývoje produktu a do

Více

Návod pro rodičovský portál systému Edookit

Návod pro rodičovský portál systému Edookit Návod pro rodičovský portál systému Edookit Vážení uživatelé, na následujících stránkách si Vám dovolujeme představit funkce našeho Rodičovského portálu za pomoci jednoduché příručky. Pevně doufáme, že

Více

Udržitelné podnikání. Jak Tesco spolupracuje s lokálními dodavateli. Emilie Pražáková ředitelka firemních vztahů Tesco Stores ČR a.s. 2.

Udržitelné podnikání. Jak Tesco spolupracuje s lokálními dodavateli. Emilie Pražáková ředitelka firemních vztahů Tesco Stores ČR a.s. 2. Udržitelné podnikání Jak Tesco spolupracuje s lokálními dodavateli Emilie Pražáková ředitelka firemních vztahů Tesco Stores ČR a.s. 2. května 2012 Tesco globální i lokální Tesco působí ve 14 zemích s více

Více

SVATEBNÍ FOTOGRAFOVÁNÍ

SVATEBNÍ FOTOGRAFOVÁNÍ SVATEBNÍ FOTOGRAFOVÁNÍ Svatební den je jedním z nejdůležitějších a nejkrásnějších dnů Vašeho života. Přípravy pro Váš jedinečný den Vám zaberou bezpočet hodin. Abyste si tedy zapamatovali veškeré detaily,

Více

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE Platí od 4. 4. do 22. 5. 2011 nebo do vyprodání zásob Adresy prodejen na straně 8 KNIHCENTRUM cz široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy*

Více

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Finanční trh je přesycen finančními poradci a zprostředkovali pojištění. Určitě využíváte všechny dostupné aplikace

Více

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion.

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion. Nabídka na léto Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion Pobytové balíčky Letní hýčkání - zaměřeno na páry Sport a relax - skupinová i

Více