o průběhu XII/II zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 30. ledna 1996

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "o průběhu XII/II zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 30. ledna 1996"

Transkript

1 XII/II.zasedání Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu XII/II zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 30. ledna 1996 /Přílohou zápisu je usnesení XII/II zasedání Zastupitelstva města Brna/ Při jednání bylo přítomno 50 členů ZMB. Nepřítomni: Doc.ing.Jan Satoria, DrSc., ing.jiří Cetkovský, Laura Rajsiglová, MUDr.Zuzana Hušková, MUDr.Jan Kopeček. Zasedání zahájila a řídila primátorka města Brna JUDr.Dagmar Lastovecká. V úvodu oznámila změny termínů XIV. a XV. zasedání ZMB. Z důvodu návštěvy britské královny Alžběty v Brně se koná XIV.zasedání ZMB března Dále XV.zasedání ZMB se vzhledem k jednání členských zemí středoevropské zóny volného obchodu (CEFTA) v Brně přesouvá na dubna Dále jmenovala zapisovatelky Annu Mikoškovou a Ivu Košťálovou, pomocnou sčitatelkou Evu Homolovou a právní asistencí pověřila JUDr.Janu Brabcovou. Za členy mandátové komise byli 36 hlasy zvoleni ing.miroslav Holý, ing.martin Prchal a Ivan Špičák. Jako ověřovatelé zápisu byli 32 hlasy zvoleni Ivan Ondřík a ing.pavel Podsedník. Zpráva programové komise O činnosti programové komise pro přípravu XII/II zasedání ZMB informoval členy zastupitelstva předseda programové komise ing.miroslav Holý. Zdůvodnil vyřazení bodu 11) "Návrh na prominutí částky ,- Kč jako smluvní pokuty za neoprávněné užívání za měsíc leden 1996 dohodnuté nájemní smlouvou č mezi městem Brnem a Fakultní nemocnicí u Svaté Anny" - Z 369/II. V rozpravě k programu vystoupil RNDr.Svatopluk Kalužík. S navrženým programem souhlasilo 37 členů ZMB. Volba programové komise pro přípravu XIII/II zasedání ZMB Programová komise pro přípravu XIII/II zasedání ZMB zůstává ve stejném složení jako komise pro přípravu XII/II zasedání ZMB: JUDr.Jiří Bílý, ing.jan Grůza, ing.miroslav Holý, ing.miroslav Loutocký, prof. RNDr. František Lukeš, DrSc., Ivan Ondřík, ing.ivan Svoboda, Daniel Šíma a ing.jiří Václavek.

2 Místo doc.ing.jana Satorii, DrSc. byl navržen doc.phdr.josef Kůta, CSc. Se složením programové komise souhlasilo 39 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Odprodej pozemku p.č. 1928/5 díl "a" o výměře 79 m2 v k.ú. Deblín - Z 318/II S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 39 členů ZMB. Odprodej objektu Dukelská č. 11, č.p. 39 (bývalé kino Jas) s pozemkem p.č v k.ú. Husovice - Z 310/II S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 37 členů ZMB, 3 členové byli proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Odprodej nemovitosti Písečník 96, č.p s pozemkem p.č v k.ú. Husovice - Z 309/II S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 39 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 4 členové se zdrželi hlasování. Odprodej pozemku p.č. 8380/5 o výměře 654 m2, p.č. 8380/8 o výměře 628 m2 v k.ú. Líšeň - Z 311/II V rozpravě vystoupili: RNDr.Svatopluk Kalužík, ing.jiří Klemensevič, ing.milan Šimonovský. Se stanoviskem Rady MČ Brno - Líšeň (změnit odprodej pozemků na dlouhodobý pronájem) vystoupil Jan Kozel, zástupce starosty MČ Brno - Líšeň. Dotazy zodpověděla ing.hana Řepová, vedoucí majetkového odboru S návrhem usnesení souhlasilo 34 členů ZMB, 5 členů bylo proti a 4 členové se zdrželi hlasování. Odprodej pozemku p.č. 1697/2 o výměře 141 m2 v k.ú. Jundrov - Z 345/II V rozpravě vystoupil ing.ladislav Býček. Dotaz zodpověděla ing.hana Řepová, vedoucí majetkového odboru S návrhem usnesení souhlasilo 32 členů ZMB, 1 člen byl proti a 9 členů se zdrželo hlasování.

3 Změna svěření majetku města MČ Brno - střed - Z 328/II S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 38 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 4 členové se zdrželi hlasování. Změna svěření majetku města pro MČ Brno - Bystrc - Z 308/II a V rozpravě vystoupili: ing.ladislav Býček, ing.jana Drápalová, ing.jiří Klemensevič (s návrhem na stažení bodu z programu), ing.pavel Březa, ing.miroslav Holý. Dotazy zodpověděly: ing.hana Řepová, vedoucí majetkového odboru MMB, JUDr.Jana Brabcová, vedoucí právního oddělení organizačního odboru S návrhem usnesení souhlasilo 11 členů ZMB, 10 členů bylo proti a 23 členů se zdrželo hlasování. Návrh tedy nebyl schválen. Svěření majetku města pro MČ Brno - Bystrc - Z 307/II S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 40 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Bezúplatné nabytí areálu "Vaňkovka" do vlastnictví města Brna - Z 359/II Úvodní slovo a doplňující informaci o stanovisku finanční komise RMB přednesla ing.hana Řepová, vedoucí majetkového odboru V rozpravě vystoupili: ing.jiří Klemensevič (s návrhem doplnění textu usnesení), Jiřina Nehybová, doc.phdr.josef Kůta, CSc., prof.rndr.františek Lukeš, DrSc., ing.ladislav Býček (s návrhem doplnění usnesení), RNDr.Svatopluk Kalužík, ing.milan Šimonovský, ing.františek Polách (s návrhem změny usnesení), doc.mudr.květa Kvapilíková, CSc.(s návrhem na způsob hlasování), ing.pavel Březa (s návrhem doplnění přílohy usnesení o výčet parcel), ing.martin Prchal. Dotazy zodpověděli: ing.hana Řepová, vedoucí majetkového odboru MMB, ing.arch.vladimír Dominik, vedoucí oddělení ÚHA S návrhem usnesení po doplnění ing.ladislava Býčka o část "ukládá RMB", dále se zohledněním úpravy textu usnesení ing.jiřího Klemenseviče o slovo "bezúplatné nabytí" a s návrhem ing.pavla Březy uvést do přílohy usnesení výčet parcel, souhlasilo 43 členů ZMB. Odprodej pozemku p.č. 3046/1 o rozloze m2 v k.ú. Kuřim a podmínky smlouvy o smlouvě budoucí - Z 333/II Zdůvodnění přednesl ing.juraj Tréger, vedoucí odboru

4 hospodářského rozvoje V rozpravě vystoupil ing.jiří Václavek. Dotazy zodpověděl ing.juraj Tréger, vedoucí odboru hospodářského rozvoje S návrhem usnesení souhlasilo 35 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 8 členů se zdrželo hlasování. Odprodej pozemků p.č. 48/1 s objektem Rašínova 4/6 č.p. 102 a p.č. 549/2 o celkové výměře 668 m2 v k.ú. Brno-město a smlouva o uzavření budoucí smlouvy - Z 312/II Zdůvodnění přednesl ing.juraj Tréger, vedoucí odboru hospodářského rozvoje S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 37 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 8 členů se zdrželo hlasování. Odprodej objektu Vranovská č.or.1 a pozemku p.č. 976/1 o výměře 614 m2 v k.ú. Zábrdovice - Z 332/II Zdůvodnění přednesl ing.juraj Tréger, vedoucí odboru hospodářského rozvoje V rozpravě vystoupili: doc.mudr. Květa Kvapilíková, CSc., ing.pavel Březa (s návrhem technické opravy textu usnesení). Dotazy zodpověděl ing.juraj Tréger, vedoucí odboru hospodářského rozvoje S návrhem usnesení, s technickou úpravou ing.pavla Březy, souhlasilo 42 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 3 členové se zdrželi hlasování. Odprodej pozemků p.č. 702 s rodinným domem č.p. 473 a p.č. 703/1, 703/3 o celkové výměře m2 v k.ú. Štýřice - Z 313/II Zdůvodnění přednesl ing.juraj Tréger, vedoucí odboru hospodářského rozvoje V rozpravě vystoupil ing.ladislav Býček (s návrhem opravy inflačního koeficientu pro rok 1996 v Základních podmínkách kupní smlouvy). S návrhem usnesení souhlasilo 40 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 6 členů se zdrželo hlasování. Odprodej pozemků p.č. 2722/7, 10, 2768/2 a 2769/1, 7 o celkové výměře m2 v k.ú. Černovice - Z 314/II Zdůvodnění přednesl ing.juraj Tréger, vedoucí odboru hospodářského rozvoje S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 33 členů ZMB, 5 členů bylo proti a 7 členů se zdrželo hlasování. Změna přílohy č.8 Statutu města Brna - Z 361/II Úvodní slovo přednesl Mgr.Jiří Lahoda, vedoucí bytového odboru V rozpravě vystoupili: ing.ladislav Býček, ing.jiří Václavek,

5 RNDr.Svatopluk Kalužík, ing.pavel Březa (s návrhem doplnění usnesení). Dotazy zodpověděli: Mgr.Jiří Lahoda, vedoucí bytového odboru MMB, ing.jiří Klemensevič, I.náměstek primátorky města Brna. S návrhem usnesení, včetně úpravy ing.pavla Březy, souhlasilo 42 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Souborné stanovisko k urbanistické studii "Kaštanová ulice, Černovický hájek", která nahrazuje koncept územního plánu zóny - Z 365/II Úvodní slovo přednesl ing.arch.jaroslav Josífek, vedoucí ÚHA V rozpravě vystoupili: ing.jana Drápalová (s návrhem změny usnesení), ing.ladislav Býček, ing.arch.oldřich Prokeš, ing.václav Čermák (s návrhem doplnění textu Souborného stanoviska), ing.miroslav Holý, RNDr.Svatopluk Kalužík, ing.miroslav Loutocký (s návrhem na stažení bodu z programu), ing.jiří Bílý. Se svým stanoviskem vystoupila paní Doláková, majitelka části pozemků v řešeném území. Dotazy zodpověděli: ing.arch.jaroslav Josífek, vedoucí ÚHA MMB, ing.arch.vladimír Dominik, vedoucí oddělení ÚHA MMB, JUDr.Jana Brabcová, vedoucí právního oddělení organizačního odboru S návrhem ing.miroslava Loutockého, stáhnout bod z programu po opakovaném hlasování, nevyslovila souhlas nadpoloviční většina členů ZMB. S návrhem usnesení ing.jany Drápalové souhlasilo 22 členů ZMB, 4 členové byli proti a 18 členů se zdrželo hlasování. S návrhem ing.václava Čermáka doplnit text Souborného stanoviska souhlasilo 35 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 8 členů se zdrželo hlasování. S návrhem usnesení, po schváleném doplnění textu Souborného stanoviska ing.václava Čermáka, souhlasilo 31 členů ZMB, 5 členů bylo proti a 8 členů se zdrželo hlasování. Vyhláška města Brna upravující rekreaci a provoz v oblasti Brněnské přehrady - Z 360/II Úvodní slovo přednesl ing.arch.jaroslav Josífek, vedoucí ÚHA V rozpravě vystoupili: RNDr.Svatopluk Kalužík, ing.jiří Eibel, ing.jiří Václavek (s návrhem na stažení bodu a přepracování novely), ing.pavel Podsedník, ing.martin Prchal, ing.jiří Klemensevič (s návrhem změny názvu vyhlášky a s doplněním čl.11) vyhlášky), ing.arch.oldřich Prokeš (s návrhem doplnění usnesení o vypracování Provozního řádu), RNDr.Petr Duchoň, ing.františek Polách (s návrhem dopracování přílohy sankčních opatření), ing.ladislav Býček, ing.pavel Březa (s návrhem technických oprav v textu vyhlášky), doc.phdr.josef Kůta, CSc., ing.miroslav Holý, ing.václav Čermák, ing.milan Šimonovský. Se stanoviskem MČ Brno - Bystrc vystoupil ing.jaromír Puk, starosta MČ Brno - Bystrc.

6 Dotazy zodpověděli: ing.arch.jaroslav Josífek, vedoucí ÚHA MMB, JUDr.Jana Brabcová, vedoucí právního oddělení organizačního odboru S návrhem ing.jiřího Václavka na stažení bodu z programu nevyslovila souhlas nadpoloviční většina členů ZMB. S návrhem ing.jiřího Klemenseviče změnit název vyhlášky souhlasilo 39 členů ZMB, 1 člen byl proti a 4 členové se zdrželi hlasování. S návrhem ing.arch.oldřicha Prokeše, uložit RMB vypracování Provozního řádu, souhlasilo 42 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. S návrhem ing.františka Polácha "ukládá RMB vypracovat samostatnou přílohu sankčních opatření této vyhlášky" souhlasilo 43 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 5 členů se zdrželo hlasování. S návrhem usnesení, po provedených úpravách včetně návrhu ing.jiřího Klemenseviče doplnit článek 11) vyhlášky, souhlasilo 33 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 8 členů se zdrželo hlasování. Výjimka z nejvýznamnější zeleně dle vyhlášky města Brna č. 10/1994 pro zastávku MHD Klusáčkova - Z 367/II Úvodní slovo přednesl ing.jiří Rupp, vedoucí odboru dopravy V rozpravě vystoupili: ing.pavel Březa, ing.jiří Václavek (s návrhem doplnění usnesení). Dotazy zodpověděl ing.jiří Rupp, vedoucí odboru dopravy S návrhem doplnění usnesení ing.jiřího Václavka nevyslovila souhlas nadpoloviční většina členů ZMB. S původním návrhem usnesení souhlasilo 32 členů ZMB, 6 členů bylo proti a 3 členové se zdrželi hlasování. Vklad pozemků, které jsou ve vlastnictví města Brna, a nacházejí se v území řešeném územním plánem zóny "Zvonařka" do a.s. JIŽNÍ CENTRUM BRNO - Z 357/II Úvodní slovo přednesl ing.emil Glotzmann, ředitel a.s. Jižní centrum Brno. V rozpravě vystoupili: JUDr.Marie Noveská, ing.jiří Klemensevič, ing.miroslav Holý, ing.jiří Václavek, prof.mudr.bohumil Fišer, CSc. (s návrhem opravy dvou čísel parcel v seznamu pozemků), ing.pavel Březa. Dotazy zodpověděli: ing.emil Glotzmann, ředitel a.s. Jižní centrum Brno, ing.jaromír Pánek, náměstek primátorky města Brna. S návrhem usnesení souhlasilo 29 členů ZMB, 5 členů bylo proti a 8 členů se zdrželo hlasování. Převzetí dluhu města Brna STAVEXEM BRNO spol. s r.o. - Z 356/II Úvodní slovo přednesl ing.emil Glotzmann, ředitel a.s. Jižní centrum Brno.

7 V rozpravě vystoupili: ing.ladislav Býček, RNDr.Svatopluk Kalužík, ing.ladislav Všetečka, ing.václav Čermák, doc.phdr.josef Kůta, CSc., JUDr.Marie Noveská, ing.františek Polách, prof.mudr. Bohumil Fišer, CSc.(s návrhem doplnění usnesení), ing.miroslav Holý, ing.martin Prchal, ing.pavel Březa, ing.jiří Eibel, ing.jiří Václavek. Dotazy zodpověděl ing.emil Glotzmann, ředitel a.s. Jižní centrum Brno. S návrhem doplnění usnesení prof.mudr.bohumila Fišera, CSc. nevyslovila souhlas nadpoloviční většina členů ZMB. S návrhem usnesení, po provedených úpravách formulovaných JUDr.Dagmar Lastoveckou a ing.emilem Glotzmannem, souhlasilo 32 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 13 členů se zdrželo hlasování. Zřizovací listiny: - Internátní mateřské školy Veslařská Školní jídelny Veslařská Internátní mateřské školy Štolcova 51 - Školní jídelny Štolcova 51 - Z 368/II Úvodní slovo přednesla JUDr.Karin Martíšková, vedoucí majetko - právního oddělení odboru školství, mládeže a tělovýchovy V rozpravě vystoupil ing.jan Grůza. Dotaz zodpověděla JUDr.Karin Martíšková, vedoucí majetkoprávního oddělení odboru školství, mládeže a tělovýchovy S návrhem usnesení souhlasilo 37 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Dodatek smlouvy o společném zajišťování činnosti protialkoholní záchytné stanice v Brně a o úhradě jejího provozu - Z 366/II Úvodní slovo přednesl MUDr.Vojtěch Binka, vedoucí odboru zdravotnictví V rozpravě vystoupili: doc.phdr.josef Kůta, CSc., ing.miroslav Holý. Dotazy zodpověděl MUDr.Vojtěch Binka, vedoucí odboru zdravotnictví S návrhem usnesení souhlasilo 43 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Jednání XII/II zasedání Zastupitelstva města Brna ukončila JUDr.Dagmar Lastovecká, primátorka města Brna. V Brně dne 31.ledna 1996 JUDr.Dagmar L a s t o v e c k á, v.r. primátorka města Brna Ověřovatelé: Ivan Ondřík, v.r. ing.pavel Podsedník, v.r.

8 Zpracovala: Anna Mikošková, Organizační odbor MMB Zastupitelstvo města Brna Příloha k zápisu XII/II zasedání Zastupitelstva města Brna konaného dne U S N E S E N Í XII/II zasedání Zastupitelstva města Brna Jednání Schválení mandátové komise 2. Schválení ověřovatelů zápisu 3. Schválení programu XII/II zasedání ZMB 4. Schválení programové komise pro přípravu XIII/II zasedání Zastupitelstva města Brna 5. Odprodej pozemku p.č. 1928/5 díl "a" o výměře 79 m v k.ú. Deblín - Z 318/II 6. Odprodej objektu Dukelská č. 11, č.p. 39 (býv. kino Jas) s pozemkem p.č v k.ú. Husovice - Z 310/II 7. Odprodej nemovitosti Písečník 96, č.p s pozemkem p.č v k.ú. Husovice - Z 309/II 8. Odprodej pozemku p.č. 8380/5 o výměře 654 m a p.č. 8380/8 o výměře 628 m v k.ú. Líšeň - Z 311/II 9. Odprodej pozemku p.č. 1697/2 o výměře 141 m v k.ú. Jundrov - Z 345/II 10. Změna svěření majetku města Brna MČ Brno-střed - Z 328/II 11. Svěření majetku města Brna MČ Brno-Bystrc - Z 307/II 12. Bezúplatné nabytí areálu "Vaňkovka" do vlastnictví města Brna - Z 359/II 13. Odprodej pozemku p.č. 3046/1 o rozloze m v k.ú. Kuřim a podmínky smlouvy o smlouvě budoucí - Z 333/II 14. Odprodej pozemků p.č. 48/1 s objektem Rašínova 4/6, č.p. 102 a p.č. 549/2 o celkové výměře 668 m v k.ú. Brno-město a smlouva o uzavření budoucí smlouvy - Z 312/II 15. Odprodej objektu Vranovská č.or. 1 a pozemku p.č. 976/1 o výměře 614 m v k.ú. Zábrdovice - Z 332/II 16. Odprodej pozemků p.č. 702 s rodinným domem č.p. 473 a p.č. 703/1, 703/3 o celkové výměře 2017 m v k.ú. Štýřice - Z 313/II 17. Odprodej pozemků p.č. 2722/7, 10, 2768/2 a 2769/1, 7 o celkové výměře 5494 m v k.ú. Černovice - Z 314/II 18. Změna přílohy č. 8 Statutu města Brna - Z 361/II 19. Souborné stanovisko k urbanistické studii - Kaštanová ulice, Černovický hájek, která nahrazuje koncept územního plánu zóny - Z 365/II 20. Vyhláška města Brna upravující rekreaci a provoz v oblasti Brněnské přehrady - Z 360/II 21. Výjimka z nejvýznamnější zeleně dle vyhlášky města Brna č. 10/1994 pro zastávku MHD Klusáčkova - Z 367/II

9 22. Vklad pozemků, které jsou ve vlastnictví města Brna a nacházejí se v území řešeném územním plánem zóny "Zvonařka" do a.s. JIŽNÍ CENTRUM BRNO - Z 357/II 23. Převzetí dluhu města Brna STAVEXEM BRNO, spol. s r.o. - Z 356/II 24. Zřizovací listiny: - Internátní mateřské školy Veslařská Školní jídelny Veslařská Mateřské školy internátní Štolcova 51 - Školní jídelny Štolcova 51 - Z 368/II 25. Dodatek smlouvy o společném zajišťování činnosti protialkoholní záchytné stanice v Brně a o úhradě jejího provozu - Z 366/II Jednání Schválení mandátové komise ZMB schvaluje mandátovou komisi ve složení: Ing. Miroslav Holý, Ing. Martin Prchal a Ivan Špičák. 2. Schválení ověřovatelů zápisu ZMB schvaluje ověřovatele zápisu ve složení: Ivan Ondřík a Ing. Pavel Podsedník. 3. Schválení programu XII/II zasedání ZMB 1. ZMB bere na vědomí zprávu programové komise. 2. ZMB schvaluje pořad jednání XII/II zasedání ZMB předložený programovou komisí ve znění změn a doplňků. 4. Schválení programové komise pro přípravu XIII/II zasedání Zastupitelstva města Brna ZMB schvaluje programovou komisi pro přípravu XIII/II zasedání Zastupitelstva města Brna ve složení: JUDr. Jiří Bílý Ing. Jan Grůza, Ing. Miroslav Holý, Doc. PhDr. Josef Kůta, CSc., Ing. Miroslav Loutocký, RNDr. František Lukeš, DrSc., Ivan Ondřík, Ing. Ivan Svoboda, Daniel Šíma a Ing. Jiří Václavek. 5. Odprodej pozemku p.č. 1928/5 díl "a" o výměře 79 m v k.ú. Deblín - Z 318/II ZMB schvaluje odprodej pozemku p.č. 1928/5 díl "a" - zahrada o výměře 79 m v k.ú. Deblín obci Deblín za dohodnutou kupní cenu 340,- Kč a za podmínek, které tvoří přílohu č. 1 těchto usnesení.

10 6. Odprodej objektu Dukelská č. 11, č.p. 39 (býv. kino Jas) s pozemkem p.č v k.ú. Husovice - Z 310/II ZMB schvaluje odprodej objektu Dukelská č. 11, č.p. 39 (bývalé kino JAS) s pozemkem p.č zast. plocha o výměře 930 m v k.ú. Husovice firmě INTRA, s.r.o. za dohodnutou kupní cenu ,- Kč a za podmínek, které tvoří přílohu č. 2 těchto usnesení. 7. Odprodej nemovitosti Písečník 96, č.p s pozemkem p.č v k.ú. Husovice - Z 309/II ZMB schvaluje odprodej nemovitosti Písečník 96, č.p s pozemkem p.č zastavěná plocha o výměře 77 m2 v k.ú. Husovice turistickému oddílu Tygři z Husovic za dohodnutou kupní cenu ,- Kč a za podmínek, které tvoří přílohu č. 3 těchto usnesení. 8. Odprodej pozemku p.č. 8380/5 o výměře 654 m a p.č. 8380/8 o výměře 628 m v k.ú. Líšeň - Z 311/II ZMB schvaluje odprodej pozemku pod obytným domem Kotlanova 3a, p.č. 8380/5, zastavěná plocha o výměře 654 m2 firmě KOMFORT, spol. s r.o. za dohodnutou cenu ,- Kč a pozemku p.č. 8380/8, zastavěná plocha o výměře 628 m2 pod obytným domem Kotlanova 3 za dohodnutou cenu ,- Kč České národní bance, vše v k.ú. Líšeň za podmínek, které tvoří přílohu č. 4a,b těchto usnesení. 9. Odprodej pozemku p.č. 1697/2 o výměře 141 m v k.ú. Jundrov - Z 345/II ZMB schvaluje odprodej pozemku p.č. 1697/2 - pastvina o výměře 141 m2 v k.ú. Jundrov firmě Fortel, spol. s r.o., za dohodnutou kupní cenu ,- Kč a za podmínek, které tvoří přílohu č. 5 těchto usnesení. 10. Změna svěření majetku města Brna MČ Brno-střed - Z 328/II ZMB schvaluje změnu svěření MČ Brno-střed pozemků: - p.č. 1514/8 o výměře 26 m2 - p.č. 1514/9 o výměře 27 m2 - p.č. 1514/11 o výměře 75 m2 - p.č. 1520/1 o výměře 279 m2 - p.č. 1520/5 o výměře 100 m2 - p.č. 1520/6 o výměře 99 m2 - p.č. 1520/11 o výměře 101 m2 - p.č. 1520/12 o výměře 102 m2 - p.č. 1521/3 o výměře 25 m2 - p.č. 1521/5 o výměře 103 m2

11 - p.č. 1521/6 o výměře 105 m2 - p.č. 1521/8 o výměře 25 m2 - p.č. 1521/9 o výměře 25 m2 - p.č. 1521/11 o výměře 112 m2 - p.č. 1521/12 o výměře 127 m2 - p.č. 1521/14 o výměře 25 m2 - p.č. 1521/15 o výměře 25 m2 - p.č. 1521/17 o výměře 139 m2 - p.č. 1544/9 o výměře 209 m2 - p.č. 1544/14 o výměře 237 m2 - p.č. 1514/1 o výměře 408 m2 - p.č. 1514/6 o výměře 79 m2 - p.č. 1544/15 o výměře 131 m2 - p.č. 1544/18 o výměře 293 m2 vše v k.ú. Stránice k odprodeji s podmínkou, že ve smlouvách bude sjednáno zaplacení daně z převodu nemovitostí kupujícím z kategorie č. 9 - ostatní nemovitý majetek uvedený jako doplněk č. 30 přílohy č. 10 Statutu města Brna. 11. Svěření majetku města Brna MČ Brno-Bystrc - Z 307/II ZMB schvaluje svěření MČ Brno-Bystrc pozemků: - p.č. 588 o výměře 418 m2 - část p.č. 1142/4 o výměře 30 m2 vše v k.ú. Bystrc k pronájmu do kategorie č. 9 - ostatní nemovitý majetek uvedený jako doplněk č. 30 přílohy č. 10 Statutu města Brna. 12. Bezúplatné nabytí areálu "Vaňkovka" do vlastnictví města Brna - Z 359/II 1. ZMB schvaluje: - bezúplatné nabytí areálu "Vaňkovka". Výčet čísel parcel pozemků a objektů tohoto areálu tvoří přílohu č. 6 těchto usnesení - převzetí dluhu státního podniku ZETOR městem Brnem ve výši ,-Kč, což je část úvěru poskytnutého Komerční bankou státnímu podniku ZETOR. 2. ZMB ukládá RMB projednat podmínky převzetí a úhrady úvěru u Komerční banky Brno s tím, že splátky úvěru začnou nejdříve v roce 1997 a budou rozloženy na 5 let. úkol č. [12/II/12] [29] zodpovídá: Rada města Brna termín: [ihned] 13. Odprodej pozemku p.č. 3046/1 o rozloze m v k.ú. Kuřim a podmínky smlouvy o smlouvě budoucí - Z 333/II ZMB schvaluje odprodej pozemku p.č. 3046/1 o výměře m2 v k.ú. Kuřim firmě Blaschke, spol. s r.o., a podmínky uzavření smlouvy o smlouvě budoucí kupní,

12 které tvoří přílohu č. 7 těchto usnesení. 14. Odprodej pozemků p.č. 48/1 s objektem Rašínova 4/6, č.p. 102 a p.č. 549/2 o celkové výměře 668 m v k.ú. Brno-město a smlouva o uzavření budoucí smlouvy - Z 312/II ZMB schvaluje: - odprodej pozemků p.č. 48/1 s objektem Rašínova 4/6 č.p. 102 a p.č. 549/2 o celkové výměře 668 m2 v k.ú. Brno - město za kupní cenu ,- Kč Průmyslovým stavbám, a.s., za podmínek, které tvoří přílohu č. 8a těchto usnesení - smlouvu o uzavření budoucí smlouvy, která tvoří přílohu č. 8b těchto usnesení. 15. Odprodej objektu Vranovská č.or. 1 a pozemku p.č. 976/1 o výměře 614 m v k.ú. Zábrdovice - Z 332/II ZMB schvaluje odprodej objektu Vranovská č. or. 1 a pozemku p.č. 976/1 o výměře 614 m2 v k.ú. Zábrdovice firmě KTM, spol. s r.o., se sídlem v Brně, Přístavní 18 za podmínek, které tvoří přílohu č. 9 těchto usnesení. 16. Odprodej pozemků p.č. 702 s rodinným domem č.p. 473 a p.č. 703/1, 703/3 o celkové výměře 2017 m v k.ú. Štýřice - Z 313/II ZMB schvaluje odprodej pozemků p.č. 702 s rodinným domem č.p. 473 a p.č. 703/1, 703/3 o celkové výměře m2 v k.ú. Štýřice za kupní cenu ,- Kč firmě IMOS - holding, spol. s r.o., za podmínek, které tvoří přílohu č. 10 těchto usnesení. 17. Odprodej pozemků p.č. 2722/7, 10, 2768/2 a 2769/1, 7 o celkové výměře 5494 m v k.ú. Černovice - Z 314/II ZMB schvaluje odprodej pozemků p.č. 2722/7, 10, 2768/2 a 2769/1, 7 o celkové rozloze m2 v k.ú. Černovice firmě Expo, spol. s r.o., pro výstavbu střediska služeb motoristům za podmínek, které tvoří přílohu č. 11 těchto usnesení. 18. Změna přílohy č. 8 Statutu města Brna - Z 361/II ZMB schvaluje dodatek č. 3, kterým se mění a doplňuje příloha č. 8 Statutu města Brna a tvoří přílohu č. 12 těchto usnesení. 19. Souborné stanovisko k urbanistické studii - Kaštanová ulice, Černovický hájek, která nahrazuje koncept

13 územního plánu zóny - Z 365/II 1. ZMB schvaluje Souborné stanovisko k urbanistické studii - Kaštanová ulice, Černovický hájek, která nahrazuje koncept územního plánu zóny a tvoří přílohu č. 13 těchto usnesení. 2. ZMB ukládá vedoucímu Útvaru hlavního architekta MMB zadat zpracování návrhu Územního plánu zóny - Kaštanová ulice, Černovický hájek dle schváleného souborného stanoviska. úkol č. [12/II/19] [26] zodpovídá: vedoucí ÚHA MMB termín: [ihned] 20. Vyhláška města Brna upravující rekreaci a provoz v oblasti Brněnské přehrady - Z 360/II 1. ZMB schvaluje Vyhlášku města Brna upravující rekreaci a provoz v oblasti Brněnské přehrady, která tvoří přílohu č. 14 těchto usnesení. 2. ZMB ukládá RMB zpracovat Provozní řád (vycházející z Vyhlášky města Brna upravující rekreaci a provoz v oblasti Brněnské přehrady) zabývající se základními pravidly chování návštěvníků Brněnské přehrady. úkol č. [12/II/20/01] [29] zodpovídá: Rada města Brna termín: [ ] 3. ZMB ukládá RMB zajistit dopracování sankční části k Vyhlášce města Brna upravující rekreaci a provoz v oblasti Brněnské přehrady. Tato sankční část bude tvořit samostatnou přílohu této vyhlášky. úkol č. [12/II/20/02] [29] zodpovídá: Rada města Brna termín: [ ] 21. Výjimka z nejvýznamnější zeleně dle vyhlášky města Brna č. 10/1994 pro zastávku MHD Klusáčkova - Z 367/II ZMB schvaluje zmenšení plochy veřejné zeleně, uvedené v seznamu nejvýznamnější zeleně (příloha č. 1 vyhlášky města Brna č. 10/1994) "park Šelepova", uvedený pod pořadovým č. 99, v městské části Brno - Královo Pole v k.ú. Ponava, p.č. 981 z výměry m o 220 na m. 22. Vklad pozemků, které jsou ve vlastnictví města Brna a nacházejí se v území řešeném územním plánem zóny

14 "Zvonařka" do a.s. JIŽNÍ CENTRUM BRNO - Z 357/II 1. ZMB schvaluje: - odnětí svěření pozemků, které tvoří přílohu č. 15a těchto usnesení - vklad pozemků, jejichž seznam tvoří přílohu č. 15b těchto usnesení do a.s. Jižní centrum Brno. 2. ZMB ukládá vedoucí majetkového odboru MMB promítnout odnětí svěřených pozemků do přílohy č. 10 Statutu města Brna. úkol č. [12/II/22] [32] zodpovídá: vedoucí majetkového odboru MMB termín: [ihned] 23. Převzetí dluhu města Brna STAVEXEM BRNO, spol. s r.o. - Z 356/II ZMB schvaluje převzetí dluhu města Brna vůči Inženýrským stavbám Brno, s.r.o. společností Stavex Brno, s r.o. ve výši ,-Kč vč. DPH Smlouvy o dílo na demolice objektů Úzká 9/11 a Úzká 13 č. 355/1995 a 356/ Zřizovací listiny: - Internátní mateřské školy Veslařská Školní jídelny Veslařská Mateřské školy internátní Štolcova 51 - Školní jídelny Štolcova 51 - Z 368/II ZMB schvaluje zřizovací listiny: - Internátní mateřské školy Veslařská Školní jídelny Veslařská Mateřské školy internátní Štolcova 51 - Školní jídelny Štolcova 51, které tvoří přílohu č. 16a-d těchto usnesení. 25. Dodatek smlouvy o společném zajišťování činnosti protialkoholní záchytné stanice v Brně a o úhradě jejího provozu - Z 366/II ZMB schvaluje: - dodatek č. 1 smlouvy o společném zajišťování činnosti protialkoholní záchytné stanice v Brně a úhradě jejího provozu mezi městem Brnem a Psychiatrickou léčebnou v Brně, který tvoří přílohu č. 17 těchto usnesení - poskytnutí příspěvku Psychiatrické léčebně v Brně na činnost a provoz protialkoholní záchytné stanice ve výši ,-Kč ze schváleného rozpočtu na rok 1996 z kap. 715, odd. 4319, pol Zapsala: Iva Košťálová

15 Organizační odbor MMB

Zastupitelstvo města Brna

Zastupitelstvo města Brna Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu zasedání Zastupitelstva

Více

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000 Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000 Zasedání bylo svoláno v souladu s článkem 3, odstavcem 2 platného Jednacího řádu ZMB

Více

Zastupitelstvo města Brna Z Á P I S. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z2/043 konaného dne 30. května 1998

Zastupitelstvo města Brna Z Á P I S. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z2/043 konaného dne 30. května 1998 Zastupitelstvo města Brna Z Á P I S o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z2/043 konaného dne 30. května 1998 Zasedání ZMB svolala primátorka města Brna JUDr. Dagmar Lastovecká v souladu s článkem

Více

o průběhu XIX/II zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného ve dnech září 1996

o průběhu XIX/II zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného ve dnech září 1996 XIX/II.zasedání Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu XIX/II

Více

o průběhu XXII/II zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného ve dnech listopadu 1996

o průběhu XXII/II zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného ve dnech listopadu 1996 XXII/II.zasedání Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu XXII/II

Více

IV./II.zasedání. Zastupitelstvo města Brna

IV./II.zasedání. Zastupitelstvo města Brna IV./II.zasedání Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu IV/II

Více

Zastupitelstvo města Brna

Zastupitelstvo města Brna Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu ustavujícího zasedání

Více

Zastupitelstvo města Brna

Zastupitelstvo města Brna Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu zasedání Zastupitelstva

Více

o průběhu XVI/II zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného ve dnech května 1996

o průběhu XVI/II zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného ve dnech května 1996 XVI/II.zasedání Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu XVI/II

Více

Rada města Brna V Brně dne

Rada města Brna V Brně dne Rada města V Brně dne 2. 4. 1996 Členům Zastupitelstva města Starostům městských částí města Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Řediteli Archivu města Zasíláme Vám zápis ze schůze Rady města č. 59/II

Více

Rada města Brna V Brně dne

Rada města Brna V Brně dne Rada města Brna V Brně dne 23. 5. 1996 Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna Zasíláme Vám zápis

Více

o průběhu XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 12. dubna 1994

o průběhu XXXVI. zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 12. dubna 1994 XXXVI.zasedání Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu XXXVI.

Více

R2/143 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne

R2/143 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne R2/143 schůze RMB - 19.02.1998 Rada města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna V Brně dne

Více

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/017 konaného dne 11. dubna 2000

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/017 konaného dne 11. dubna 2000 Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/017 konaného dne 11. dubna 2000 Při jednání bylo přítomno 53 Nepřítomni: PaedDr. Anna Štofanová (omluvena), Ing. Jana

Více

o průběhu XXV. zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 23. prosince 1992

o průběhu XXV. zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 23. prosince 1992 XXV.zasedání Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Městskému prokurátorovi Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z

Více

Z Á P I S. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002

Z Á P I S. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002 Z Á P I S o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002 Nepřítomni: RNDr. Miroslav Rokos, RNDr. Mojmír Vlašín. RNDr. Petr Duchoň, dosavadní primátor města Brna

Více

Rada města Brna V Brně dne

Rada města Brna V Brně dne Rada města Brna V Brně dne 2. 2. 1995 Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna Zasíláme Vám zápis

Více

Rada města Brna V Brně dne

Rada města Brna V Brně dne Rada města Brna V Brně dne 2. 11. 1995 Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna Zasíláme Vám zápis

Více

III MMB

III MMB Rada města Brna Z7/24. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 13.12.2016 III MMB2016000001347 ZM7/ T AQG& Název: Návrh deje pozemku pod chatou ve vlastnictví fyzických osob v k.ú. Bystrc, lokalita

Více

Rada města Brna V Brně dne

Rada města Brna V Brně dne Rada města Brna V Brně dne 15. 8. 1996 Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna Zasíláme Vám zápis

Více

Rada města Brna V Brně dne

Rada města Brna V Brně dne Rada města Brna V Brně dne 7. 3. 1996 Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna Zasíláme Vám zápis

Více

Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/016 konané dne

Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/016 konané dne Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/016 konané dne 19. 3. 2007 Program: 1. Udělení souhlasu RMB se zahájením prací na podkladové studii pro TEZ na akci "Komplexní

Více

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/109 konané dne 15. března 2001

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/109 konané dne 15. března 2001 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R3/109 konané dne 15. března 2001 Schválený program: 1.Změna ve složení Komise organizační RMB - RM3/5496 2.Zahraniční pracovní

Více

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin Z á p i s z VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 22.9. 2011 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:35 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

2/II.schůze Rady města Brna. Rada města Brna V Brně dne

2/II.schůze Rady města Brna. Rada města Brna V Brně dne 2/II.schůze Rady města Brna Rada města Brna V Brně dne 22. 12. 1994 Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu

Více

Z á p i s. Zahájení: 15:30 hodin

Z á p i s. Zahájení: 15:30 hodin Z á p i s z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 21. 6. 2012 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

11I111I1111I11111 MMB2015000000246. Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková. Návrh usnesení:

11I111I1111I11111 MMB2015000000246. Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková. Návrh usnesení: Rada města Brna Z7/05. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 14. 4. 2015 11I111I1111I11111 MMB2015000000246 TMllOZSf j Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková.

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/016 konaného dne 11.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/016 konaného dne 11. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/016 konaného dne 11. května 2004 Při jednání bylo přítomno 52 členů ZMB. Omluveni: PaedDr. Anna

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/031 konaného dne 9.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/031 konaného dne 9. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/031 konaného dne 9. října 2001 Při jednání bylo přítomno 47 Nepřítomni: Doc. Ing. arch. Jiří Löw,

Více

Mjk ZM7/ 292.H- MNB Rada města Brna. Z7/32. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne

Mjk ZM7/ 292.H- MNB Rada města Brna. Z7/32. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne Rada města Brna Z7/32. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 3.10.2017 MNB2017000001320 ZM7/ 292.H- Název: Návrh deje pozemku v k.ú. Bystrc, lokalita Mečkov Důvodová zpráva Stanoviska dotčených

Více

R2/127 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne

R2/127 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne R2/127 schůze RMB - 02.10.1997 Rada města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna V Brně dne

Více

Rada města Brna V Brně dne

Rada města Brna V Brně dne Rada města Brna V Brně dne 19. 1. 1995 Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna Zasíláme Vám zápis

Více

R3/012 schůze RMB Rada města Brna U S N E S E N Í. schůze Rady města Brna č. R3/012 konané dne

R3/012 schůze RMB Rada města Brna U S N E S E N Í. schůze Rady města Brna č. R3/012 konané dne R3/012 schůze RMB - 18.02.1999 Rada města Brna U S N E S E N Í schůze Rady města Brna č. R3/012 konané dne 18. 2. 1999 Program: 1.Zpráva o plnění úkolu RMB č. R2/177/07 - RM3/0236 2."Vlajka pro Tibet"

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 22.02.2018 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluveni:

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

18.schůze Rady města Brna. Rada města Brna V Brně dne

18.schůze Rady města Brna. Rada města Brna V Brně dne 18.schůze Rady města Brna Rada města Brna V Brně dne 28.5.1991 Členům Zastupitelstva města Brna Přednostovi Okresního úřadu města Brna Starostům městských částí města Brna Městskému prokurátorovi Vedoucím

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/040 konaného dne 3.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/040 konaného dne 3. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/040 konaného dne 3. září 2002 Při jednání bylo přítomno 52 členů ZMB. Nepřítomni: MUDr. Pavel Hála,

Více

MMB Název: Návrh prodeje pozemku pod chatou v k.ú. Bystrc, lokalita Mečkov. Obsah: Návrh usnesení:

MMB Název: Návrh prodeje pozemku pod chatou v k.ú. Bystrc, lokalita Mečkov. Obsah: Návrh usnesení: Rada města Brna MMB2017000000674 1 Z7/28. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 16.5.2017 ZM7/2vT^9 Název: Návrh deje pozemku pod chatou v k.ú. Bystrc, lokalita Mečkov Důvodová zpráva Stanoviska

Více

Zápis č. 4/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 15. listopadu 2017 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 4/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 15. listopadu 2017 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 4/2017 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 15. listopadu 2017 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 4. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2017

Více

USNESENÍ. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/05 konaného dne 14. dubna 2015

USNESENÍ. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/05 konaného dne 14. dubna 2015 Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/05 konaného dne 14. dubna 2015 Bod 32 byl projednán po bodu 2. 1. Technický bod ZMB schvaluje ověřovatele

Více

o průběhu XLI. zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 10. října 1994 /Přílohou zápisu je usnesení XLI. zasedání Zastupitelstva města Brna/

o průběhu XLI. zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 10. října 1994 /Přílohou zápisu je usnesení XLI. zasedání Zastupitelstva města Brna/ XLI.zasedání Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu XLI.

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 9 Členů ZO Omluveni: 2 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel/ka : Martin

Více

1 MMB ZM7/Z?$" *.

1 MMB ZM7/Z?$ *. Rada města Brna 1 MMB2017000001321 ZM7/Z?$" *. Z7/32. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 3.10. 2017 Název Návrh deje částí pozemků p.č. 1901/5,1915,1950/7 v k.ú. Zebětín. Důvodová zpráva Stanoviska

Více

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje 5. 4. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení R/1018-1020/18 Přítomni: MARTIN NETOLICKÝ, ROMAN LÍNEK, MICHAL KORTYŠ, BOHUMIL BERNÁŠEK, VÁCLAV

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Bc. Roman Onderka, MBA, který vedl schůzi. Hlasování o

Více

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. září 2010 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

R2/100 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne

R2/100 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne R2/100 schůze RMB - 13.02.1997 Rada města Brna V Brně dne 13. 2. 1997 Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu

Více

VACENOVICE č.243; PSČ: ; IČO: OBEC VACENOVICE

VACENOVICE č.243; PSČ: ; IČO: OBEC VACENOVICE VACENOVICE č.243; PSČ: 696 06; IČO: 00285439 OBEC VACENOVICE Usnesení Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VACENOVICE, KONANÉHO DNE 28.5.2014 V 18 HODIN V PŘÍSÁLÍ KULTURNÍHO DOMU VE VACENOVICÍCH PROGRAM:

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích na ověřovatele

Více

Rada města Brna V Brně dne

Rada města Brna V Brně dne Rada města Brna V Brně dne 13. 6. 1996 Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna Zasíláme Vám zápis

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 11-2008 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28.8. 2008 od 18.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 16.05.2018 od 16:00 do 18:30 hodin v jídelně Základní školy Chlumec.

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 9. zasedání zastupitelstva města,

Více

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z III. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 21.02.2019 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 17:00 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluven:

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/26

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/26 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/26 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 7. března 2017 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/092 konané dne 23. listopadu 2000

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/092 konané dne 23. listopadu 2000 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R3/092 konané dne 23. listopadu 2000 Schválený program: 1.Konání ustavujícího zasedání Zastupitelstva Brněnského kraje - RM3/4830

Více

Usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje: 475/Z/ Předložený návrh programu zasedání zastupitelstva města.

Usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje: 475/Z/ Předložený návrh programu zasedání zastupitelstva města. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 8.12.2008 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 20 členů

Více

MMB Název: Návrh svěření majetku města MČ Brno - Komín, pozemků p.č. 2466,2628/6,2628/21,2628/ /8.4114/2 v k,ú. Komín.

MMB Název: Návrh svěření majetku města MČ Brno - Komín, pozemků p.č. 2466,2628/6,2628/21,2628/ /8.4114/2 v k,ú. Komín. Rada města rna MM2016000000731 Z7/19. zasedání Zastupitelstva města rna konané dne 21. 6. 2016 Název: Návrh svěření majetku města MČ rno - Komín, pozemků p.č. 2466,2628/6,2628/21,2628/33.2628/8.4114/2

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 1. července 2009

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 1. července 2009 Zápis z 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 1. července 2009 Přítomni: zastupitelé Danuška Bossanyiová Ivana Heřmánková ing. Jaroslav Jelínek Veronika Jiravová Tomáš Kopecký Jana

Více

61.schůze Rady města Brna. Rada města Brna V Brně dne

61.schůze Rady města Brna. Rada města Brna V Brně dne 61.schůze Rady města Brna Rada města Brna V Brně dne 10.6.1992 Členům Zastupitelstva města Brna Přednostovi Okresního úřadu Brno Starostům městských částí města Brna Městskému prokurátorovi Vedoucím úseků

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/030 konaného ve dnech 4.-5.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/030 konaného ve dnech 4.-5. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/030 konaného ve dnech 4.-5. září 2001 1. den jednání - 4. září 2001 Při jednání prvního dne zasedání

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Z Á P I S. Statutární město Brno Rada města Brna. schůze Rady města Brna č. R7/017 konané dne 14. dubna 2015

Z Á P I S. Statutární město Brno Rada města Brna. schůze Rady města Brna č. R7/017 konané dne 14. dubna 2015 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/017 konané dne 14. dubna 2015 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Ing. Petr Vokřál, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích na ověřovatele

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/017 konaného dne 22.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/017 konaného dne 22. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/017 konaného dne 22. června 2004 Při jednání bylo přítomno 51 členů Omluveni: RNDr. Barbora Javorová,

Více

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/146 konané dne 7. února 2002

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/146 konané dne 7. února 2002 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R3/146 konané dne 7. února 2002 Schválený program: 1. Jmenování do funkce ředitele příspěvkové organizace Hvězdárna a planetárium

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na středu dne 7. 9. 2016 v 17 hodin v zasedací

Více

ZMČ 7/20.9 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne

ZMČ 7/20.9 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/20 ZMČ 7/20.9 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 20.06.2018 Název: Odejmutí a prodej věci svěřené městské části bytový dům Táborská č.

Více

MMB Název: Návrh prodeje pozemků pod chatami ve vlastnictví fyzických osob v k.ú. Bystrc, lokalita Kozí Horka. Obsah: Návrh usnesení:

MMB Název: Návrh prodeje pozemků pod chatami ve vlastnictví fyzických osob v k.ú. Bystrc, lokalita Kozí Horka. Obsah: Návrh usnesení: MMB2017000001118 Rada města Brna Z7/31. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 5.9.2017 ZM7/ 7%%) Název: Návrh deje pozemků pod chatami ve vlastnictví fyzických osob v k.ú. Bystrc, lokalita Kozí

Více

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven.

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven. Zápis o průběhu 25. zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6.10.2010 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Z Á P I S. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna

Z Á P I S. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna Z Á P I S o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/003 konaného dne 30. ledna 2007 včetně přijatých usnesení 1. Technický bod Při jednání bylo

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

ilihlliiillll MMB ZM7/ 1FH

ilihlliiillll MMB ZM7/ 1FH Rada města Brna ilihlliiillll MMB2017000000866 ZM7/ 1FH e Z7/29. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 20.6. 2017 Název v Návrh deje části pozemku p.č. 2033 v k.u. Zebětín. Důvodová zpráva Stanoviska

Více

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/015 konaného ve dnech února 2000

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/015 konaného ve dnech února 2000 Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/015 konaného ve dnech 8.-9. února 2000 1. den jednání - 8. února 2000 Při jednání prvního dne zasedání bylo přítomno 49

Více

R2/118 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne

R2/118 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne R2/118 schůze RMB - 10.07.1997 Rada města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna V Brně dne

Více

Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008

Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008 Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008 Přítomni: Hosté: Omluveni: zastupitelé Marie Brunová Dana Bossanyiová Ivana Heřmánková Jiří Horáček ing. Jaroslav Jelínek

Více

R2/142 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne

R2/142 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne R2/142 schůze RMB - 12.02.1998 Rada města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna V Brně dne

Více

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/19,

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/19, V Brně dne 29.08.2016 primátorovi města Brna členům kontrolního v ýboru ZMB tajemníkovi MMB vedoucímu odboru interního auditu a kontrol y MMB vedoucímu odboru organizačního MMB Zasíláme Vám zápis a usnesení

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/026 konaného dne 13.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/026 konaného dne 13. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/026 konaného dne 13. března 2001 Program 13. 3. 2001 1. Schválení mandátové komise 2. Schválení

Více

MMB2012000000504. Návrh usnesení:

MMB2012000000504. Návrh usnesení: MMB2012000000504 tt Rada města Brna ZM6/ /$/ Z6/016. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 19.6.2012 Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 3630 v k.ú. Černá Pole Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže

Více

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 23. 06. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Usnesení č. 3/05/15 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce ze zasedání 9 12. Hlasování o usnesení: PRO 14 PROTI 0 ZDRŽEL 0

Usnesení č. 3/05/15 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce ze zasedání 9 12. Hlasování o usnesení: PRO 14 PROTI 0 ZDRŽEL 0 Výpis usnesení - ZÁPIS č. 05 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Hrušky konaného dne 2. 6. 2015 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hrušky Starostka obce, Bc. Jana Filipovičová (dále jen

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/169 konané dne 15. května 2018

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/169 konané dne 15. května 2018 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/169 konané dne 15. května 2018 Jednání RMB zahájil Petr, 1. náměstek primátora, od bodu 1. do konce jednání vedl schůzi primátor

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 04. 03. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

U S N E S E N Í. 26. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 26. zasedání Rady MČ Brno Židenice Příloha k zápisu 26. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 29.10.2007 U S N E S E N Í 26. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 26/2007 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování

Více

WIB Název: Záměr prodeje vymezených jednotek v Brně, k.ú. Bystrc. Obsah: Návrh usnesení: Pro velký rozsah uvedeno na druhé straně

WIB Název: Záměr prodeje vymezených jednotek v Brně, k.ú. Bystrc. Obsah: Návrh usnesení: Pro velký rozsah uvedeno na druhé straně WIB2017000000854 to Rada města Brna Z7/29. zasedání Zastupitelstva města Brna konané od 20.6.2017 zuiiz69f Název: Záměr deje vymezených jednotek v Brně, k.ú. Bystrc Důvodová zpráva (str. 4-7) Snímky katastrální

Více

iniiiiiiiiiiiiiiii Název: Návrh na zrušení části usnesení ZMB č. Z7/18, bod č. 66, ve věci prodeje pozemku p.č v k.ú.

iniiiiiiiiiiiiiiii Název: Návrh na zrušení části usnesení ZMB č. Z7/18, bod č. 66, ve věci prodeje pozemku p.č v k.ú. Rada mésta Brna iniiiiiiiiiiiiiiii IWB2017000001689 Z7/34. zasedání Zastupitelstva města Brna ZM7/ \J (JÍAQ konané dne 12.12.2017 Název: Návrh na zrušení části usnesení ZMB č. Z7/18, bod č. 66, ve věci

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/024 konaného ve dnech

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/024 konaného ve dnech Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/024 konaného ve dnech 12.-13. prosince 2000 1. den jednání - 12. prosince 2000 Při jednání prvního

Více

Statutární město Brno Rada města Brna

Statutární město Brno Rada města Brna Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/001 konané dne 9. listopadu 2006 Program: 1. Termíny schůzí RMB na období 2006-2007 - RM5/0001 2. Informace o zaměstnancích

Více

Rada města Brna V Brně dne

Rada města Brna V Brně dne Rada města Brna V Brně dne 9. 2. 1995 Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna Zasíláme Vám zápis

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Při zahájení jednání v 8,30 hodin bylo přítomno 35 členů ZMB.

Při zahájení jednání v 8,30 hodin bylo přítomno 35 členů ZMB. XL.zasedání Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu XL. zasedání

Více

I1111I11I MMB

I1111I11I MMB 11111111I1111I11I MMB2016000001036 Rada města Brna Z7/22. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 11. 10. 2016 ZM7///Vf Název: Návrh deje pozemků p.č. 1963/18 a p.č. 1987/2 v k.u. Černá Pole v ul.

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 27.09.2017 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 24 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více