Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/017 konaného dne 22.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/017 konaného dne 22."

Transkript

1 Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/017 konaného dne 22. června 2004 Při jednání bylo přítomno 51 členů Omluveni: RNDr. Barbora Javorová, RNDr. Mojmír Vlašín. Nepřítomni: JUDr. Pavel Blažek, Ph.D., Jiří Houdek. Zasedání zahájil a řídil primátor města Brna Petr Duchoň. V úvodu jmenoval zapisovatelky Annu Mikoškovou a Martinu Novotnou, právní asistencí pověřil JUDr. Janu Brabcovou a Mgr. Hanu Strnadovou. Za sčitatele hlasů byly jednomyslně 47 hlasy zvoleny Marcela Marečková, Lenka Kadlecová, Eva Hyttychová a Olga Fuksová. Za ověřovatele zápisu byli 47 hlasy zvoleni Mgr. Jiří Oliva a Jiří Vítek, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Schválení programu zasedání ZMB č. Z4/017 Petr Duchoň, primátor města Brna zdůvodnil tyto změny programu ke schválení: - stažení bodů: 3) Představení nově jmenovaných ředitelů příspěvkových organizací 118) Rozpočtové opatření - přesun výdajů v rámci rozpočtu ORJ ) Dodatek č. 1 ke smlouvě o sdružení č uzavřené za účelem dokončení budovy Aeskulap 215) Prodej pozemků parc. č. 145/9-část o výměře m2, parc. č. 138-část o výměře 298 m2, parc. č. 154/1-část o výměře 382 m2, parc. č. 156 o výměře 45 m2, parc. č. 157 o výměře 28 m2, parc. č. 158 o výměře 30 m2, parc. č. 159 o výměře 30 m2, vše v k. ú. Staré Brno společnosti Impera styl, a. s., za účelem výstavby bytů v lokalitě Trýbova - ZM4/2095, - zařazení nových bodů:

2 9a) Demolice bytového domu Tržní 2 - zařazení nové akce do rozpočtu kapitálových výdajů města, rozpočtové opatření - ZM4/ a) Návrh prodeje pozemků p. č. 2350, 2351, 2352, 2353, 2355, 2357 a části pozemku p. č o celkové výměře m2 v k. ú. Komín - změna usnesení - ZM4/2329. Petr Duchoň, primátor města navrhl zařazení nového bodu 9a) po dopolední přestávce. S navrženým programem včetně stažení navržených bodů a zařazení nových bodů na program, souhlasilo jednomyslně 48 členů Dále informoval, že na začátku přestávky v 10 hod., po vystoupení akademického malíře Jana Knora, je umožněna prohlídka fresek nad Sněmovním sálem. V polední přestávce se uskuteční exkurze do prostor Staré radnice. Odměňování neuvolněných členů ZMB - ZM4/2218 K tomuto bodu obdrželi členové ZMB doplněk. S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 45 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Změna v dozorčí radě společnosti Tepelné zásobování Brno, a. s., a dozorčí radě společnosti Technické sítě Brno, akciová společnost - ZM4/2304 V rozpravě vystoupil Ing. Pavel Březa. Dotaz zodpověděl Michal Chládek, člen ZMB, který rezignoval na funkci člena dozorčí rady společnosti Technické sítě Brno, a. s. S návrhem usnesení souhlasilo 37 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 11 členů se zdrželo hlasování. Zajištění mimořádných bezpečnostních opatření provedených MP Brno v prvním pololetí letošního roku - rozpočtové opatření - ZM4/2077 V rozpravě vystoupili: Ing. Pavel Březa, doc. PhDr. Josef Kůta, CSc., RSDr. Lubomír Mlejnek, Petr Duchoň (s návrhem technické úpravy usnesení).

3 S návrhem usnesení včetně technické úpravy usnesení souhlasilo 42 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 6 členů se zdrželo hlasování. Zapojení finančních prostředků z veřejné sbírky Útulku pro opuštěná zvířata Statutárního města Brna, Městské policie Brno - rozpočtové opatření - ZM4/2110 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 48 členů Nová Zřizovací listina jídelny MMB - organizační složky města - ZM4/2312 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Členský příspěvek Energetickému sdružení obcí jižní Moravy a rozpočtové opatření v ORJ Odbor vnitřních věcí - ZM4/2311 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 49 členů Pojmenování nových ulic a parků na území města Brna - ZM4/2313 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 49 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Výsledky hospodaření statutárního města Brna za I. čtvrtletí roku ZM4/2076 V rozpravě vystoupili: Ing. Jiří Miča, CSc., Ing. Pavel Březa. Dotazy zodpověděli: Petr Zbytek, náměstek primátora, Petr Duchoň, primátor města Brna. S návrhem usnesení souhlasilo 39 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 9 členů se zdrželo hlasování. Harmonogram přípravy tvorby rozpočtu statutárního města Brna na rok 2005, rozsah a struktura rozpočtového výhledu statutárního města Brna na období ZM4/2233 V rozpravě vystoupili: Ing. Oliver Pospíšil (s návrhem na oddělené hlasování), Petr Duchoň (s návrhem na změnu názvu a

4 doplnění usnesení), Doc. PhDr. Josef Kůta, CSc., Ing. Jiří Miča, CSc., Ing. Pavel Březa. Dotazy zodpověděl Petr Duchoň, primátor města Brna. S návrhem usnesení první části - ZMB schvaluje - souhlasilo 42 členů ZMB, 1 člen byl proti a 8 členů se zdrželo hlasování. S návrhem doplnění usnesení - ZMB schvaluje rozsah a strukturu rozpočtového výhledu - souhlasilo 28 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 22 členů se zdrželo hlasování. S návrhem druhé části - ZMB ukládá RMB - souhlasilo 42 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 9 členů se zdrželo hlasování. Úspora provozních výdajů v souvislosti s převodem výkonu činností v přenesené působnosti z Odboru státní sociální podpory MMB pod Úřad práce města Brna - rozpočtové opatření - ZM4/2234 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 51 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Rozpočtové opatření ve věci daně z příjmů právnických osob za obce, jejímž poplatníkem je město Brno - ZM4/2232 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 49 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Rozpočtové opatření v souvislosti s nařízením vlády č. 140/2004 Sb., kterým se stanoví zaměstnancům ve veřejných službách a správě výše dalšího platu v 1. pololetí roku ZM4/2231 K tomuto bodu obdrželi členové ZMB doplněk - novou důvodovou zprávu. V rozpravě vystoupili: Doc. PhDr. Josef Kůta, CSc., Ing. Jan Holík (se stanoviskem Finančního výboru ZMB). Dotaz zodpověděl Petr Duchoň, primátor města Brna. S návrhem usnesení souhlasilo 39 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 11 členů se zdrželo hlasování. Zdroje financování kapitálových potřeb - alternativy - ZM4/2295 V rozpravě vystoupili: Doc. PhDr. Josef Kůta, CSc., Mgr. Jeroným Tejc (s návrhem na způsob hlasování).

5 Dotaz zodpověděli: Petr Duchoň, primátor města Brna, Petr Zbytek, náměstek primátora, Mgr. Martin Rosický, vedoucí Oddělení financování, fin. aktivit, dluhu a majetkové účasti města Odboru rozpočtu a financování MMB. S návrhem usnesení části - A. ruší - souhlasilo 42 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 7 členů se zdrželo hlasování. S návrhem usnesení části - B. souhlasí - souhlasilo 30 členů ZMB, 1 člen byl proti a 17 členů se zdrželo hlasování. S návrhem usnesení části - C. schvaluje - souhlasilo 30 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 20 členů se zdrželo hlasování. S návrhem usnesení části - D. ukládá - souhlasilo 30 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 19 členů se zdrželo hlasování. Žádost Lenky Králíkové o prominutí úroku z prodlení - ZM4/2111 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 45 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 3 členové se zdrželi hlasování. Schválení smlouvy o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Brna FN u sv. Anny v Brně - ZM4/2299 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Poskytnutí finančních dotací ze schváleného rozpočtu města Brna organizacím, které se zabývají protidrogovými aktivitami - ZM4/2275 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 49 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Program prevence kriminality ve městě Brně na rok ZM4/2119 V rozpravě vystoupili: Ing. Jiří Miča, CSc. (s návrhem technické úpravy usnesení), Doc. PhDr. Josef Kůta, CSc., RSDr. Lubomír Mlejnek, PaedDr. Anna Štofanová, Ing. Leo Venclik, Ing. Pavel Březa (s návrhem technické úpravy usnesení). Dotazy zodpověděli: Ing. Pavel Loutocký, tajemník MMB, PhDr. Stanislav Jabůrek, vedoucí referátu Koordinačního centra prevence kriminality v městě Brně.

6 S návrhem usnesení včetně technických úprav souhlasilo jednomyslně 48 členů Splácení bezúročných půjček poskytovaných občanům, jimž zaměstnavatel zadržoval mzdu - rozpočtové opatření - ZM4/2225 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 49 členů Dodatek č. 1 Zřizovací listiny Domova důchodců Mikuláškovo nám., příspěvkové organizace - ZM4/2226 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 49 členů Změna Zřizovacích listin příspěvkových organizací v působnosti OSP MMB v závislosti na přijetí Zásad vztahu orgánů statutárního města Brna k příspěvkovým organizacím R4/060. schůzí RMB - ZM4/2227 V rozpravě vystoupil RSDr. Lubomír Mlejnek (s upozorněním nesprávného data v přílohách usnesení). Dotaz zodpověděla JUDr. Jana Brabcová, vedoucí Právního oddělení Organizačního odboru MMB. S návrhem usnesení včetně opravení dat nabytí účinnosti ve zřizovacích listinách souhlasilo jednomyslně 49 členů Rozpočtové opatření - "brněnské troubení" - ZM4/2222 V rozpravě vystoupil Jiří Vítek. Dotaz zodpověděl Petr Duchoň, primátor města Brna. S návrhem usnesení, po opakovaném hlasování, souhlasilo 42 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 5 členů se zdrželo hlasování. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu ORJ 7300 na rok ZM4/2219 V rozpravě vystoupili: Ing. Pavel Březa, Mgr. Jeroným Tejc, JUDr. Helena Sýkorová, Petr Zbytek.

7 Dotazy zodpověděl Mgr. Martin Reissner, vedoucí Odboru kultury MMB. S návrhem usnesení, po opakovaném hlasování, souhlasilo 29 členů ZMB, 10 členů bylo proti a 11 členů se zdrželo hlasování. Neinvestiční dotace subjektům v oblasti kultury - II. kolo ZM4/2220 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 46 členů Změna účelu využití schváleného příspěvku na strojní investice v roce Městské divadlo Brno - ZM4/2303 V rozpravě vystoupili: Mgr. Jeroným Tejc, Jiří Vítek, MUDr. Daniel Rychnovský, Ing. Jiří Miča, CSc., Ing. Petr Paulczyňski, Roman Onderka, Ing. Pavel Březa, Ing. Leo Venclik, JUDr. Helena Sýkorová, Petr Duchoň. Dotazy zodpověděli: Mgr. Martin Reissner, vedoucí Odboru kultury MMB, Ing. Rostislav Slavotínek, 1. náměstek primátora, Ing. Lubomír Spáčil, náměstek Městského divadla Brno. S návrhem usnesení souhlasilo 28 členů ZMB, 9 členů bylo proti a 13 členů se zdrželo hlasování. Smlouva o poskytnutí investiční dotace Římskokatolické farnosti u baziliky Nanebevzetí Panny Marie na Starém Brně na rekonstrukci a modernizaci varhan - ZM4/2302 V rozpravě vystoupili: Ing. Jiří Miča, CSc., Doc. PhDr. Josef Kůta, CSc., Ing. Pavel Březa (s návrhem změny formulace ve Smlouvě na poskytovatel a příjemce). Dotazy zodpověděli: JUDr. Karin Martišková, vedoucí Referátu ekonomicko-právního Odboru kultury MMB, Ing. Rostislav Slavotínek, 1. náměstek primátora. S návrhem usnesení včetně navržené změny Ing. Pavlem Březou v textu Smlouvy souhlasilo 40 členů ZMB, 1 člen byl proti a 8 členů se zdrželo hlasování. Dodatek č. 2 ke smlouvě č o poskytnutí investiční

8 dotace z rozpočtu města Brna Konventu Hospitálského řádu sv. Jana z Boha Milosrdných bratří na dokončení rekonstrukce Koncertního sálu J. Dobrovského - ZM4/2300 V rozpravě vystoupili: Ing. Jiří Miča, CSc., Ing. Pavel Březa (s návrhem změny formulace ve Smlouvě na poskytovatel a příjemce). Dotazy zodpověděl Mgr. Martin Reissner, vedoucí Odboru kultury MMB. S návrhem usnesení včetně navržené změny Ing. Pavlem Březou v textu Smlouvy souhlasilo 39 členů ZMB, 9 členů bylo proti a 2 členové se zdržel hlasování. Smlouva o poskytnutí investiční dotace Českému filharmonickému sboru Brno na zakoupení koncertního křídla - ZM4/2301 U tohoto bodu byla provedena stejná technická úprava formulace v textu Smlouvy. S návrhem usnesení souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Rozpočtové opatření ORJ úprava schváleného rozpočtu roku ZM4/2071 V rozpravě vystoupil Ing. Pavel Březa. Dotaz zodpověděl Petr Duchoň, primátor města Brna. S návrhem usnesení souhlasilo 48 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Výsledky kontroly vyúčtování poskytnutých finančních prostředků v roce 2003 subjektům v oblasti kultury na provoz a projekty - ZM4/2072 Stanovisko RMB, která nedoporučuje schválit prominutí sankce a pozměňující návrh usnesení přednesl Petr Duchoň, primátor města Brna. S pozměňujícím návrhem usnesení Petra Duchoně - ZMB neschvaluje prominutí sankce - souhlasilo 34 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 18 členů se zdrželo hlasování.

9 Zapojení rezervy na zajištění provozu Soudobé hudební scény Městského divadla Brno - ZM4/2221 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 35 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 15 členů se zdrželo hlasování. Rozdělení neinvestičních finančních dotací z rozpočtu města na obnovu kulturních památek v roce II. etapa - ZM4/2321 V rozpravě vystoupili: RSDr. Lubomír Mlejnek, Ing. Pavel Březa, Doc. PhDr. Josef Kůta, CSc., Ing. Jiří Miča, CSc. (s návrhem doplnění usnesení o přílohu a úpravu přílohy). Dotaz zodpověděla Ing. arch. Lea Kulísková, vedoucí Oddělení odborné památkové činnosti Odboru památkové péče MMB. S návrhem usnesení včetně doplnění Ing. Jiřího Miči, CSc., souhlasilo 41 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 9 členů se zdrželo hlasování. Smlouva o poskytnutí účelové investiční finanční dotace na rekonstrukci Státního hradu Veveří - ZM4/2322 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 50 členů Poskytnutí dotace JIHOMORAVSKÉMU BASKETBALOVÉMU CENTRU a České asociaci ultramaratonců - ZM4/2318 V rozpravě vystoupil RSDr. Lubomír Mlejnek. Dotaz zodpověděl Ing. Vladimír Adam, vedoucí Úseku sociálněkulturního MMB. S návrhem usnesení souhlasilo 48 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Rozdělení finanční dotace ve výši 2 mil. Kč do oblasti mládežnického sportu pro rok ZM4/2298 Členové RMB Dana Filipi a Ing. Radomír Jonáš oznámili svoji podjatost. V rozpravě vystoupili: RSDr. Lubomír Mlejnek, Ing. Pavel Březa.

10 Dotazy zodpověděl Mgr. Martin Jelínek, vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMB. S návrhem usnesení souhlasilo jednomyslně 49 členů Poskytnutí finanční dotace sportovním organizacím na úhradu nájemného za plavecké dráhy na KOMETA PS a. s., Brno - ZM4/2319 V rozpravě vystoupili: RSDr. Lubomír Mlejnek, Jiří Vítek, Ing. Martin Prchal, Ing. Pavel Březa. Dotazy zodpověděli: Ing. Rostislav Slavotínek, 1. náměstek primátora, Mgr. Martin Jelínek, vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMB. S návrhem usnesení souhlasilo 47 členů ZMB, 2 členové byli proti a 1 člen se zdržel hlasování. Koncepce města Brna v oblasti tělovýchovy a sportu na léta ZM4/2320 V rozpravě vystoupili: Doc. PhDr. Josef Kůta, CSc., Ing. Jana Drápalová. Dotazy zodpověděli: Petr Duchoň, primátor města Brna, Ing. Rostislav Slavotínek, 1. náměstek primátora, Mgr. Martin Jelínek, vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMB. S návrhem usnesení souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Poskytnutí dotací na podporu dětských a mládežnických aktivit - 2. kolo ZM4/2223 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 41 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Demolice bytového domu Tržní 2 - zařazení nové akce do rozpočtu kapitálových výdajů města, rozpočtové opatření - ZM4/2331 Zdůvodnění naléhavosti projednání tohoto nového materiálu přednesl PhDr. Richard Svoboda, náměstek primátora. V rozpravě vystoupili: Ing. Pavel Březa, Ing. Jiří Miča, CSc., Jan König. Dotazy zodpověděli: Mgr. Jiří Lahoda, vedoucí Bytového odboru

11 MMB, Ing. Pavel Loutocký, tajemník MMB, Petr Duchoň, primátor města Brna. S návrhem usnesení souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Poskytnutí dotací LUŽÁNKÁM - centru volného času a LIPCE - Domu ekologické výchovy na provozní náklady v roce ZM4/2117 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 48 členů Svěření budovy a pozemků Mateřské školy Chodská 15 v Brně MČ Brno-Královo Pole - ZM4/2296 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 48 členů Dotace TJ Sokol Brno IV. Černovice na vybudování sociálního zařízení v prostorách tenisu TJ na ul. Štolcova - ZM4/2297 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 47 členů Obecně závazná vyhláška statutárního města Brna, kterou se mění a doplňuje obecně závazná vyhláška města Brna č. 8/1994, ve znění obecně závazné vyhlášky města Brna č. 11/1999 o příspěvku na částečnou úhradu neinvestičních nákladů mateřských škol, školních družin a školních klubů ve městě Brně a příspěvku na činnost v zájmových kroužcích zřízených mateřskými školami, školními družinami a školními kluby ve městě Brně - ZM4/2118 V rozpravě vystoupili: Ing. Jiří Miča, CSc., Ing. Pavel Březa (s návrhem technické úpravy v textu vyhlášky). Dotaz zodpověděla Mgr. Markéta Bobčíková, právník Oddělení pedagogicko-organizačního Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMB. S návrhem usnesení včetně technické úpravy Ing. Pavla Březy v příloze materiálu souhlasilo jednomyslně 49 členů

12 Zvýšení základního kapitálu společnosti JIŽNÍ CENTRUM BRNO, a. s., nepeněžitým vkladem a peněžitým vkladem určeným na dekontaminace, opravu a rekonstrukci Administrativní budovy a Strojírny a výkup pozemků - ZM4/2217 V rozpravě vystoupili: Ing. Pavel Březa, MVDr. Vlastimil Žďárský. Dotazy zodpověděli: Ing. Leo Venclik, člen RMB, Ing. Hana Řepová, vedoucí Majetkového odboru MMB. S návrhem usnesení souhlasilo 45 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 3 členové se zdrželi hlasování. Dále byly v bloku projednávány body týkající se bezúplatného nabytí pozemku: Bezúplatné nabytí pozemků p. č. 692/3, 839/37 a 839/39 v k. ú. Medlánky z majetku ČR - Pozemkový fond ČR do vlastnictví statutárního města Brna - ZM4/2194 Bezúplatné nabytí pozemků p. č. 196, 199 a 204 v k. ú. Ořešín z majetku ČR - Pozemkový fond ČR do vlastnictví statutárního města Brna - ZM4/2195 Bezúplatné nabytí pozemků KN p. č. 1363/16 v k. ú. Stránice z majetku ČR - Pozemkový fond ČR do vlastnictví statutárního města Brna - ZM4/2193 S návrhy usnesení u výše uvedených bodů, bez rozpravy, souhlasilo jednomyslně 48 členů Nabytí pozemků p. č. 834/27 a p. č. 845/118 v k. ú. Ponava v rozvojové lokalitě "Ponava - u plaveckého stadionu" - ZM4/2173 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 47 členů Budoucí nabytí pozemků v k. ú. Královo Pole v lokalitě Český technologický park Brno - ZM4/2168 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 48 členů Nabytí pozemků p. č. 2719/21 a id. 4/8 pozemku p. č. 2615/28 vše v k. ú. Černovice v lokalitě Brněnská průmyslová zóna - ZM4/2171

13 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 45 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Nabytí budovy na pozemku p. č. 3617/42 v k. ú. Královo pole - ZM4/2203 Stanovisko RMB, která nedoporučuje úplatné nabytí a pozměňující návrh usnesení přednesl Petr Duchoň, primátor města Brna. S pozměňujícím návrhem usnesení Petra Duchoně - ZMB neschvaluje úplatné nabytí budovy - souhlasilo bez rozpravy 46 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Nabytí budovy č. p. 853 s pozemkem p. č. 459 v k. ú. Zábrdovice - ZM4/2150 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 49 členů Dále byly v bloku projednávány body týkající se bezúplatného nabytí pozemku: Nabytí pozemku p. č. 1545/51 v k. ú. Komín v lokalitě Komínské louky - ZM4/2179 Nabytí pozemku p. č. 1545/24 v k. ú. Komín v lokalitě Komínské louky - ZM4/2180 Nabytí pozemku p. č. 19/3 v k. ú. Žabovřesky v lokalitě Žabovřeské louky - ZM4/2172 Nabytí pozemku p. č. 63/2 v k. ú. Žabovřesky v lokalitě Žabovřeské louky - ZM4/2151 S návrhy usnesení u výše uvedených bodů, bez rozpravy, souhlasilo jednomyslně 49 členů Prodej pozemku p. č. 2700/10 v k. ú. Kuřim - ZM4/2198 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 46 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Prodej pozemku p. č. 6/1 v k. ú. Kuřim - změna usnesení - ZM4/2169 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 45 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Prodej části pozemku p. č. 422/14 v k. ú. Ořešín - ZM4/2152

14 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 46 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Prodej části pozemku p. č. 2096/1 v k. ú. Řečkovice - ZM4/2165 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Prodej části pozemku p. č. 2220/1 v k. ú. Řečkovice - ZM4/2189 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Prodej pozemku p. č. 2314/108 v k. ú. Řečkovice - ZM4/2190 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 48 členů Prodej pozemků p. č. 561/12, p. č. 561/13, p. č. 561/16 a p. č. 561/17 v k. ú. Řečkovice pod garážemi při ul. Medlánecká - ZM4/2212 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 50 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Prodej pozemku p. č. 1040/6 v k. ú. Medlánky - ZM4/2176 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 50 členů Prodej pozemků p. č. 2394/14, 2389/9 a 2389/11 v k. ú. Královo Pole - ZM4/2211 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 51 členů Prodej id. 1/2 pozemku p. č. 442/2 v k. ú. Ponava - ZM4/2200 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 51 členů Prodej pozemku p. č. 202/78 v k. ú. Lesná - ZM4/2213

15 S návrhem usnesení ve variantě a) souhlasilo 50 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 3 členové se zdrželi hlasování. Prodej a směna pozemků v k. ú. Zábrdovice - ZM4/2154 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 50 členů Prodej pozemků p. č. 1178, p. č. 1188/2 a části p. č. 1189/1 v k. ú. Zábrdovice - ZM4/2202 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 49 členů Prodej pozemku p. č. 202/78 v k. ú. Lesná - ZM4/2213 Roman Onderka, člen ZMB, zpochybnil hlasování tím, že upozornil na výši součtu hlasů u přítomných zastupitelů. Bylo znovu hlasováno o tomto bodě. V opakovaném hlasování s návrhem usnesení ve variantě a) souhlasilo 48 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 3 členové se zdrželi hlasování. Prodej id. 1/2 nemovitostí: objektu bydlení Cejl č. or. 60/ Barvířská č. or. 1 s pozemkem p. č. 918 v k. ú. Zábrdovice - ZM4/2184 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 49 členů Prodej pozemků p. č. 4147/4 a 4148/6 o celkové výměře 86 m2 v k. ú. Líšeň - ZM4/2170 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 49 členů Prodej pozemku p. č. 3272/4 o výměře 8 m2 v k. ú. Líšeň - ZM4/2175 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 49 členů

16 Budoucí prodej pozemků p. č. 915 a p. č. 1481/2 v k. ú. Slatina - ZM4/2204 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 47 členů Prodej pozemku p. č o výměře m2 v k. ú. Holásky - ZM4/2174 V rozpravě vystoupili: Jiří Vítek, RSDr. Lubomír Mlejnek. Dotazy zodpověděla Ing. Hana Řepová, vedoucí Majetkového odboru MMB. S návrhem usnesení, po opakovaném hlasování, souhlasilo 35 členů ZMB, 3 členové byli proti a 11 členů se zdrželo hlasování. Prodej pozemku p. č. 790/64 o výměře 257 m2 v k. ú. Chrlice - ZM4/2196 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 47 členů Prodej pozemku p. č. 501 a objektu č. p. 167 v k. ú. Komárov - ZM4/2181 V rozpravě vystoupili: RSDr. Lubomír Mlejnek, Ing. Pavel Březa, Ing. Leo Venclik. Dotazy zodpověděli: Ing. Hana Řepová, vedoucí Majetkového odboru MMB, Mgr. Josef Haluza, starosta MČ Brno-jih. S návrhem usnesení souhlasilo 40 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 9 členů se zdrželo hlasování. Prodej id. 1/2 nemovitostí: objektu bydlení Cyrilská č. or. 3/ Čechyňská č. or. 6 s pozemkem p. č. 5/1 v k. ú. Trnitá - ZM4/2182 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 3 členové se zdrželi hlasování.

17 Budoucí prodej pozemků v lokalitě Vídeňská-Heršpická v k. ú. Štýřice - ZM4/2197 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 48 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Prodej id. 9/32 nemovitostí: objektu bydlení Sladová č. or. 12 s pozemkem p. č. 978 v k. ú. Staré Brno - ZM4/2192 V rozpravě vystoupil Ing. Jiří Miča, CSc. (s připomínkou k textu smlouvy). Dotaz zodpověděla Ing. Hana Řepová, vedoucí Majetkového odboru MMB. S návrhem usnesení souhlasilo 41 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 6 členů se zdrželo hlasování. Prodej objektu Václavská 9 s pozemkem p. č v k. ú. Staré Brno - ZM4/2205 V rozpravě vystoupil Jiří Vítek. Dotaz zodpověděla Ing. Hana Řepová, vedoucí Majetkového odboru MMB. S návrhem usnesení souhlasilo 46 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 4 členové se zdrželi hlasování. Budoucí prodej objektu Hybešova č. or. 69 s pozemkem p. č v k. ú. Staré Brno - ZM4/2316 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 43 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 3 členové se zdrželi hlasování. Prodej pozemků p. č. 1321/55, p. č. 1321/77, p. č. 1321/80, 1321/81, p. č. 1321/130, p. č. 1321/132, p. č. 1321/133, a v k. ú. Bohunice - ZM4/2207 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 45 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování.

18 Prodej pozemků p. č a p. č. 2841/1 v k. ú. Starý Lískovec - ZM4/2209 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Prodej pozemků p. č. 3393/2, 3395/2, 3395/3 a 3408/24 v k. ú. Kohoutovice pro vybudování lodžií u bytových domů na ulici Voříškova 35 a 37 - ZM4/2208 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 51 členů Prodej pozemků p. č. 2912/5, p. č. 2912/7 a p. č. 2913/2 v k. ú. Kohoutovice pro vybudování lodžií u bytového domu Pavlovská 18 - ZM4/2167 V rozpravě vystoupil Ing. Pavel Březa (s návrhem technické opravy textu usnesení). S návrhem usnesení včetně technické opravy navržené Ing. Pavlem Březou souhlasilo jednomyslně 49 členů Prodej objektu Minská 102 s pozemkem p. č v k. ú. Žabovřesky - ZM4/2199 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Prodej pozemků p. č. 4606/1 a p. č. 4606/2 v k. ú. Komín - ZM4/2201 V rozpravě vystoupil Ing. Pavel Březa. S návrhem usnesení souhlasilo 46 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Prodej části pozemku p. č. 2424/1 v k. ú. Komín - ZM4/2210 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 50 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování.

19 Prodej pozemků p. č. 2350, 2351, 2352, 2353, 2355, 2357 a části pozemku p. č o celkové výměře m2 v k. ú. Komín - změna usnesení - - ZM4/2329 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 46 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 3 členové se zdrželi hlasování. Svěření majetku města MČ Brno-Útěchov, pozemků p. č. 58/1, 58/3, 58/4 v k. ú. Útěchov - ZM4/2214 V rozpravě vystoupil Ing. Ludvík Doležal. Dotaz zodpověděl PhDr. Richard Svoboda, náměstek primátora. S návrhem usnesení souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Dále byly v bloku projednávány body týkající se svěření majetku města MČ: Svěření majetku města MČ Brno-Řečkovice a Mokrá Hora, části pozemku p. č. 3125/165 v k. ú. Řečkovice - ZM4/2158 Svěření majetku města MČ Brno-Řečkovice a Mokrá Hora, pozemků pod garážemi mezi ulicemi Medlánecká-Renčova v k. ú. Řečkovice - ZM4/2157 Svěření majetku města MČ Brno-Královo Pole, pozemku p. č. 868/2 v k. ú. Ponava - ZM4/2178 Svěření majetku města MČ Brno-střed pozemku p. č. 94/10 v k. ú. Staré Brno - ZM4/2188 Svěření majetku města MČ Brno-střed, pozemku p. č. 770 v k. ú. Štýřice - ZM4/2159 Svěření majetku města MČ Brno-sever, pozemků p. č. 563/2, 564, 570, 571, 579, 582/1, 584/3, 592 v k. ú. Lesná - ZM4/2185 Svěření majetku města MČ Brno-Maloměřice a Obřany, pozemků p. č. 299/3, 299/6, 299/8 v k. ú. Maloměřice - ZM4/2177 V rozpravě vystoupil Ing. Pavel Březa. Dotaz zodpověděla Ing. Hana Řepová, vedoucí Majetkového odboru MMB. Svěření majetku města MČ Brno-Židenice, pozemků p. č. 9404/21, 9404/25 v k. ú. Židenice - ZM4/2156 Svěření majetku města MČ Brno-Židenice, pozemků p. č. 3572/2, 5678, 5732/2, 6916/2 v k. ú. Židenice - ZM4/2155 Svěření majetku města MČ Brno-jih, pozemku p. č. 1363/1 v k. ú. Horní Heršpice - ZM4/2186 Svěření majetku města MČ Brno-Bohunice, pozemků p. č. 2858/1,

20 2858/2, 2858/3, 2859/2, 2859/3 v k. ú. Bohunice - ZM4/2160 Svěření majetku města MČ Brno-Starý Lískovec, pozemků p. č. 243/2, 243/3, 2366/1, 2366/2, 2472/2, 2472/7, 2472/8, 2472/9, 2472/12, 2828/1, 2828/2 v k. ú. Starý Lískovec - ZM4/2162 Svěření majetku města MČ Brno-Komín, pozemků pod trafostanicemi v k. ú. Komín - ZM4/2161 S návrhy usnesení u výše uvedených bodů souhlasilo jednomyslně 50 členů Svěření pozemků p. č a p. č v k. ú. Komín - ZM4/2314 V rozpravě vystoupili: Ing. Pavel Březa (s návrhem opravy názvu materiálu), Petr Duchoň (s pozměňujícím návrhem usnesení), PhDr. Richard Svoboda (s návrhem doplnění usnesení), Karel Hledík. Dotazy zodpověděli: Ing. Hana Řepová, vedoucí Majetkového odboru MMB, PhDr. Richard Svoboda, náměstek primátora. S pozměňujícím návrhem Petra Duchoně - ZMB neschvaluje svěření - souhlasilo 41 členů ZMB, 1 člen byl proti a 9 členů se zdrželo hlasování. Pro doplňující návrh usnesení PhDr. Richarda Svobody - ZMB bere na vědomí - hlasovalo 9 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 37 členů se zdrželo hlasování. Svěření majetku města MČ Brno-Bystrc, pozemku p. č. 266/1 v k. ú. Bystrc - ZM4/2187 Stanovisko RMB, která nedoporučuje svěření pozemku a pozměňující návrh usnesení přednesl Petr Duchoň, primátor města Brna. S pozměňujícím návrhem usnesení Petra Duchoně - ZMB neschvaluje svěření pozemku - souhlasilo bez rozpravy 46 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 3 členové se zdrželi hlasování. Směna pozemků v k. ú. Husovice - čerpací stanice PH - ZM4/2317 V rozpravě vystoupili: Ing. Jiří Miča, CSc. (s návrhem na samostatné hlasování), RSDr. Lubomír Mlejnek, Ing. Leo Venclik, Ing. Ludvík Doležal. Dotazy zodpověděla Ing. Hana Řepová, vedoucí Majetkového odboru MMB. S návrhem usnesení souhlasilo 29 členů ZMB, nikdo nebyl proti a

21 21 členů se zdrželo hlasování. Směna pozemků v areálu Výzkumného ústavu veterinárního lékařství a Ústavu pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv v k. ú. Medlánky za pozemky v areálu Zimního stadionu za Lužánkami v k. ú. Ponava - ZM4/2315 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 47 členů Návrh směny pozemků p. č. 884, 885 za pozemek p. č. 3741, vše v k. ú. Tuřany - ZM4/2191 K tomuto bodu vystoupila PhDr. Milena Krhutová, Ph.D., žadatelka o směnu pozemků. V rozpravě vystoupili: Jiří Vítek (s návrhem na stažení bodu z programu), Ing. Jiří Miča, CSc. (s pozměňujícím návrhem usnesení). Dotazy zodpověděla Ing. Hana Řepová, vedoucí Majetkového odboru MMB. Pro návrh Jiřího Vítka na stažení bodu z programu, hlasovalo 22 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 26 členů se zdrželo hlasování. Pro pozměňující návrh usnesení Ing. Jiřího Miči, CSc. - ZMB neschvaluje směnu pozemků - hlasovalo 9 členů ZMB, 2 členové byli proti a 39 členů se zdrželo hlasování. Pro původní návrh usnesení hlasovalo 18 členů ZMB, 5 členů bylo proti a 25 členů se zdrželo hlasování. K tomuto bodu nebylo přijato žádné usnesení. Převod části pozemku p. č. 546 v k. ú. Královo Pole - ZM4/2215 S doporučením RMB schválit usnesení s variantou I. vystoupil Petr Duchoň, primátor města Brna. Vedoucí Majetkového odboru MMB Ing. Hana Řepová sdělila stanovisko MČ Brno-Královo Pole. S návrhem usnesení - variantou I - souhlasilo 40 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Návrh na uzavření dohody o narovnání vlastnických vztahů k nemovitostem v k. ú, Tuřany mezi statutárním městem Brnem a Tělovýchovnou jednotou Holásky - ZM4/2166

22 Se zdůvodněním návrhu na stažení bodu z programu vystoupil Ing. Jan Holík, člen RMB. Pro stažení bodu hlasovalo 34 členů ZMB, 1 člen byl proti a 7 členů se zdrželo hlasování. Tento bod byl stažen z programu. Dohoda o narovnání se sdružením PAR GOLF CLUB Brno - ZM4/2323 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 39 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Majetkoprávní vypořádání pozemků u rodinných domů při ulici Ludvíka Podéště v k. ú. Stránice - ZM4/2216 Stanovisko RMB - s variantou a) - přednesl Petr Duchoň, primátor města Brna. V rozpravě vystoupili: Ing. Oliver Pospíšil (s pozměňujícím návrhem kupní ceny), Ing. Leo Venclik, Ing. Pavel Březa. Dotazy zodpověděla Ing. Hana Řepová, vedoucí Majetkového odboru MMB. Projednávání bodu bylo přerušeno, aby mohl být dopracován návrh na usnesení. Zrušení a vypořádání podílového spoluvlastnictví pozemků v k. ú. Žabovřesky v lokalitě "Kozí Hora" a zřízení věcných břemen - ZM4/2206 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 46 členů Zrušení spoluvlastnictví soudem k nemovitosti Křenová 13 s pozemkem p. č v k. ú. Trnitá - ZM4/2183 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 42 členů Majetková dispozice s nemovitostmi ve vlastnictví statutárního města Brna a nemovitostmi, ve vlastnictví Jihomoravského kraje - ZM4/2328 K tomuto bodu obdrželi členové ZMB doplněk. V rozpravě vystoupili: Ing. Oliver Pospíšil, PhDr. Richard Svoboda, Ing. Jiří Miča, CSc., Ing. Radomír Jonáš, Ing. Pavel

23 Březa, Petr Duchoň. Dotazy zodpověděli: Ing. Hana Řepová, vedoucí Majetkového odboru MMB, Mgr. Josef Haluza, starosta MČ Brno-jih. Projednávání bodu bylo přerušeno, aby po konzultaci s Krajským úřadem Jihomoravského kraje bylo dopřesněno vymezení pozemků. Majetkoprávní vypořádání pozemků u rodinných domů při ulici Ludvíka Podéště v k. ú. Stránice - ZM4/ pokračování V další rozpravě vystoupili: Ing. Oliver Pospíšil (s upřesněním návrhu usnesení), Ing. Radomír Jonáš, Roman Onderka, Petr Duchoň, Mgr. Zdeňka Tůmová. Pro pozměňující návrh usnesení s vyšší kupní cenou, kterou navrhl Ing. Oliver Pospíšil, hlasovalo 9 členů ZMB, 1 člen byl proti a 36 členů se zdrželo hlasování. Pro původní návrh usnesení - s variantou a) - hlasovalo po opakovaném hlasování 30 členů ZMB, 1 člen byl proti a 17 členů se zdrželo hlasování. Změna usnesení ZMB č. Z3/035 - prodej pozemku p. č. 1521/28 v k. ú. Maloměřice - ZM4/2163 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 42 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování. Zrušení usnesení zasedání ZMB č. Z3/037, bod 77, ve věci zřízení věcného břemene užívání nebytových prostor v objektu bydlení Bayerova 575/5 na pozemku p. č v k. ú. Veveří, v Janáčkově akademii múzických umění v Brně - ZM4/2153 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 46 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel hlasování. Rozpočtové opatření - zajištění provozu pokladen areálu Riviéra - ZM4/2326 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 44 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 2 členové se zdrželi hlasování.

24 Souhrnný přepočet kmenových stok kanalizační sítě města Brna - ZM4/2229 V rozpravě vystoupili: Ing. Jiří Miča, CSc., Karel Hledík. Dotazy zodpověděla Ing. Mgr. Kateřina Leopoldová, vedoucí Oddělení územní koncepce Odboru územního plánování a rozvoje MMB. S návrhem usnesení souhlasilo 39 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 3 členové se zdrželi hlasování. Primátor města Brna Petr Duchoň přednesl a zdůvodnil písemnou žádost na znovuzařazení již projednaného a schváleného bodu Demolice bytového domu Tržní 2 - zařazení nové akce do rozpočtu kapitálových výdajů města, rozpočtové opatření - ZM4/2331, kterou podepsalo 12 členů Pro znovuzařazení na program jednání hlasovalo jednomyslně 48 členů Záměr pořídit změny ÚPmB vyplývající ze Souhrnného přepočtu kmenových stok kanalizační sítě města Brna - ZM4/2230 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 44 členů Záměr pořídit změny Územního plánu města Brna II soubor - ZM4/2228 Svou podjatost v tomto bodě oznámil MVDr. Vlastimil Žďárský. V rozpravě vystoupil Mgr. Jiří Janištin (s návrhem na přeřazení položky B33/03-II). Pro návrh Mgr. Jiřího Janiština přeřadit položku B33/03-II ze změn nedoporučených k pořízení do změn doporučených k pořízení hlasovalo 40 členů ZMB, 1 člen byl proti a 3 členové se zdrželi hlasování. S návrhem usnesení včetně výše schváleného přeřazení položky souhlasilo jednomyslně 45 členů Dále byly v bloku projednávány body týkající se stanovení cen bytových domů: Stanovení ceny bytového domu Borodinova 3 včetně pozemku -

25 ZM4/2238 Stanovení ceny bytového domu Botanická 3 včetně pozemku - ZM4/2096 K tomuto bodu vystoupila s dotazy na navýšení kupní ceny občanka bytového domu. Dotaz zodpověděl Mgr. Jiří Lahoda, vedoucí Bytového odboru MMB. Stanovení ceny bytového domu Burešova 21 včetně pozemku - ZM4/2269 Stanovení ceny domovního celku Cejl 46, 48 včetně pozemků - ZM4/2292 Stanovení ceny bytového domu Cihlářská 16 včetně pozemku - ZM4/2240 Stanovení ceny bytového domu Cihlářská 20 včetně pozemků - ZM4/2098 Stanovení ceny bytového domu Cihlářská 34 včetně pozemků - ZM4/2241 Stanovení ceny bytového domu Cihlářská 36 včetně pozemku - ZM4/2242 S návrhy usnesení u výše uvedených bodů souhlasilo 40 členů ZMB, 2 členové byli proti a 6 členů se zdrželo hlasování. V rozpravě vystoupil Ing. Pavel Březa (s požadavkem na samostatné hlasování u konkrétních bodů). Dále byly v bloku projednávány následující body s těmito výsledky hlasování: Stanovení ceny bytového domu Cihlářská 42, Burešova 23 včetně pozemku - ZM4/2243 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 35 členů ZMB, 2 členové byli proti a 8 členů se zdrželo hlasování. Stanovení ceny bytového domu bratří Čapků 18 včetně pozemku - ZM4/2266 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 37 členů ZMB, 2 členové byli proti a 7 členů se zdrželo hlasování. Stanovení ceny bytového domu Joštova 3 včetně pozemku - ZM4/2102 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 28 členů ZMB, 12 členů bylo proti a 9 členů se zdrželo hlasování. Stanovení ceny bytového domu Leitnerova 18 včetně pozemku - ZM4/2097 Stanovení ceny bytového domu Malátova 8 včetně pozemku - ZM4/2237 S návrhy usnesení u těchto dvou bodů, bez rozpravy, souhlasilo 40 členů ZMB, 2 členové byli proti a 6 členů se zdrželo hlasování. Stanovení ceny bytového domu Mášova 18a včetně pozemků - ZM4/2265

26 K tomuto bodu obdrželi členové ZMB písemné stanovisko uživatelů domu. S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 37 členů ZMB, 4 členové byli proti a 6 členů se zdrželo hlasování. Stanovení ceny bytového domu Mášova 24 včetně pozemků - ZM4/2244 Stanovení ceny bytového domu Náhorní 10 včetně pozemků - ZM4/2268 Stanovení ceny bytového domu nám. 28. října 24 včetně pozemku - ZM4/2290 Stanovení ceny bytového domu nám. 28. října 25 včetně pozemku - ZM4/2291 Stanovení ceny bytového domu Obilní trh 8 včetně pozemků - ZM4/2278 Stanovení ceny bytového domu Palackého 17, Jungmannova 1 včetně pozemku - ZM4/2263 Stanovení ceny bytového domu Poříčí 21 včetně pozemku - ZM4/2276 S návrhy usnesení u výše uvedených bodů, bez rozpravy, souhlasilo 39 členů ZMB, 2 členové byli proti a 5 členů se zdrželo hlasování. Stanovení ceny bytového domu Roubalova 9, Helceletova 11 včetně pozemků - ZM4/2309 V rozpravě vystoupil Mgr. Jeroným Tejc (s návrhem na samostatné hlasování) S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 28 členů ZMB, 2 členové byli proti a 18 členů se zdrželo hlasování. Stanovení ceny bytového domu Skácelova 2a včetně pozemku - ZM4/2270 S dotazy na výši kupní ceny vystoupila občanka domu. Na dotazy jí dodatečně odpoví vedoucí Bytového odboru MMB Mgr. Jiří Lahoda. Stanovení ceny bytového domu Sladová 4 včetně pozemku - ZM4/2293 Stanovení ceny bytového domu Slaměníkova 3, Proškovo nám. 30 včetně pozemků - ZM4/2264 Stanovení ceny bytového domu Sokolská 12 včetně pozemků - ZM4/2281 Stanovení ceny domu č. p. 664, Souhrady 4, včetně pozemků p. č. 2871, 3277, 3312 v Brně, k. ú. Bohunice - ZM4/2081 Stanovení ceny bytového domu Stojanova 8 včetně pozemků - ZM4/2277 Stanovení ceny bytového domu Sušilova 13/Botanická 15 včetně pozemků - ZM4/2101 Stanovení ceny bytového domu Špitálka 5a včetně pozemku -

27 ZM4/2283 Stanovení ceny bytového domu Špitálka 7a včetně pozemku - ZM4/2282 Stanovení ceny bytového domu Špitálka 9 včetně pozemků - ZM4/2286 Stanovení ceny bytového domu Štefánikova 66 včetně pozemků - ZM4/2267 Stanovení ceny bytového domu Štefánikova 68 včetně pozemků - ZM4/2236 Stanovení ceny bytového domu Těšínská 1 včetně pozemku - ZM4/2235 Stanovení ceny bytového domu Traubova 7 včetně pozemků - ZM4/2284 Stanovení ceny bytového domu Traubova 9 včetně pozemků - ZM4/2285 Stanovení ceny bytového domu Údolní 20 včetně pozemku - ZM4/2245 Stanovení ceny bytového domu Údolní 22 včetně pozemku - ZM4/2246 Stanovení ceny bytového domu Údolní 50 včetně pozemků - ZM4/2247 Stanovení ceny bytového domu Úvoz 29 včetně pozemků - ZM4/2287 Stanovení ceny bytového domu Vojtova 1/Polní 20 včetně pozemku - ZM4/2280 Stanovení ceny bytového domu Výstavní 10 včetně pozemku - ZM4/2288 Stanovení ceny bytového domu Výstavní 13 včetně pozemku - ZM4/2289 Stanovení ceny bytového domu Zahradníkova 26 včetně pozemku - ZM4/2279 Stanovení ceny bytového domu Zahradníkova 28/Botanická 35 včetně pozemku - ZM4/2274 Stanovení ceny bytového domu Žižkova 4/6 včetně pozemku - ZM4/2271 Stanovení ceny bytového domu Žižkova 8 včetně pozemku - ZM4/2272 S návrhy usnesení u výše uvedených bodů, bez rozpravy, souhlasilo 39 členů ZMB, 2 členové byli proti a 5 členů se zdrželo hlasování. Demolice bytového domu Tržní 2 - rozpočtové opatření - ZM4/2331 Zdůvodnění nového návrhu usnesení, kterým bude tato akce hrazena z provozních prostředků města, přednesl Ing. Pavel Loutocký, tajemník MMB. V důsledku těchto skutečností dochází ke změně názvu bodu. V rozpravě vystoupili: Ing. Pavel Březa, Petr Duchoň (s rozšířením návrhu usnesení). S návrhem usnesení včetně doplnění Petra Duchoně o zrušení původního usnesení souhlasilo 47 členů ZMB, nikdo nebyl proti a

28 1 člen se zdržel hlasování. Prodej nemovitostí - bytový dům Anenská 3 včetně pozemku - ZM4/2327 V rozpravě vystoupili: Ing. Jiří Miča, CSc., RSDr. Lubomír Mlejnek. Dotazy zodpověděli: Mgr. Jiří Lahoda, vedoucí Bytového odboru MMB, Petr Duchoň, primátor města Brna. S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 39 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 8 členů se zdrželo hlasování. Prodej nemovitostí - domovního celku Bučovická 13, 15, 17 včetně pozemků - ZM4/2248 V rozpravě vystoupil Ing. Pavel Březa. Dotazy zodpověděli: Mgr. Jiří Lahoda, vedoucí Bytového odboru MMB, Petr Zbytek, náměstek primátora. S návrhem usnesení souhlasilo 38 členů ZMB, 1 člen byl proti a 8 členů se zdrželo hlasování. Prodej nemovitostí - bytový dům Cihlářská 40 včetně pozemku - ZM4/2249 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 38 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 8 členů se zdrželo hlasování. Prodej nemovitostí - bytového domu Drobného 2 včetně pozemku Změna usnesení ZMB č. Z4/012, bod č ZM4/2294 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 39 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 6 členů se zdrželo hlasování. Prodej nemovitostí - bytový dům Jaselská 4 včetně pozemku - ZM4/2252 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 37 členů ZMB, 2 členové byli proti a 6 členů se zdrželo hlasování.

29 Prodej nemovitostí - bytový dům Souhrady 10 včetně pozemku - ZM4/2250 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 38 členů ZMB, 1 člen byl proti a 7 členů se zdrželo hlasování. Prodej nemovitostí - bytový dům Vlasty Pittnerové 11 včetně pozemků - ZM4/2239 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 37 členů ZMB, 1 člen byl proti a 7 členů se zdrželo hlasování. Prodej nemovitostí - bytový dům Záhumenice 10 včetně pozemků na základě opakované nabídky - ZM4/2251 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 38 členů ZMB, 1 člen byl proti a 4 členové se zdrželi hlasování. Záměr prodeje domu č. p. 294, Borodinova 1, včetně pozemku p. č v Brně, k. ú. Kohoutovice - stanovení ceny - ZM4/2253 V rozpravě vystoupil Ing. Jiří Miča, CSc. Dotaz zodpověděl Mgr. Jiří Lahoda, vedoucí Bytového odboru MMB. Záměr prodeje domu č. p. 1582, Dunajevského 29, včetně pozemků p. č. 4519, 4520 v Brně, k. ú. Žabovřesky - stanovení ceny - ZM4/2087 S návrhy usnesení u těchto dvou bodů souhlasilo 37 členů ZMB, 2 členové byli proti a 6 členů se zdrželo hlasování. Záměr prodeje domovního celku Kabátníkova 12, 14, 18, 20, včetně pozemků p. č. 252/5, 252/6, 252/8, 252/23, 252/24, 252/25, 252/26 v Brně, k. ú. Královo Pole - stanovení ceny - ZM4/2254 K tomuto bodu obdrželi členové ZMB písemné stanovisko Bytového družstva Ptašínského 15, 17, 19, a vystoupili předseda tohoto družstva Doc. Ing. Zdeněk Kaplan, CSc. a občan pan Jašek. V rozpravě vystoupili: Ing. Leo Venclik, PhDr. Richard Svoboda (s návrhem na stažení bodu z programu). Dotazy zodpověděli: Mgr. Jiří Lahoda, vedoucí Bytového odboru MMB, PhDr. Richard Svoboda, náměstek primátora. S návrhem PhDr. Richarda Svobody na stažení bodu z programu souhlasilo 46 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 1 člen se zdržel

30 hlasování. Po vzájemné dohodě města a nájemníků o prodeji a ceně předmětných domů bude materiál přepracován a znovu předložen na program Záměr prodeje domu č. p. 409, Komárovské nábřeží 4, včetně pozemku p. č. 985 v k. ú. Komárov, MČ Brno-jih - stanovení ceny - ZM4/2103 Záměr prodeje domu č. p. 815, Kotlářská 27/Botanická 40, včetně pozemku p. č v Brně, k. ú. Veveří - stanovení ceny - ZM4/2093 Záměr prodeje domu č. p. 672, Kotlářská 42, včetně pozemku p. č v Brně, k. ú. Veveří - stanovení ceny - ZM4/2255 Záměr prodeje domu č. p. 673, Kotlářská 44, včetně pozemku p. č v Brně, k. ú. Veveří - stanovení ceny - ZM4/2256 Záměr prodeje domu č. p. 903, Kotlářská 49, včetně pozemků p. č. 1572, 1573 v Brně, k. ú. Veveří - stanovení ceny - ZM4/2257 Záměr prodeje domu č. p. 489, Kšírova č. 134, včetně pozemků p. č. 369, 370 v Brně, k. ú. Horní Heršpice - stanovení ceny - ZM4/2106 Záměr prodeje domu č. p. 1460, Kunštátská 2, včetně pozemků p. č. 3125/105, 3125/305 v Brně, k. ú. Řečkovice - stanovení ceny - ZM4/2258 Záměr prodeje domu č. p. 322, Lomená 24, včetně pozemků p. č. 241 a p. č. 242 v Brně, k. ú. Komárov - stanovení ceny - ZM4/2105 Záměr prodeje domovního celku - domu Opavská 4, č. p. 330, Opavská 6, č. p. 33, včetně pozemků p. č. 357 a 358 v Brně, k. ú. Štýřice, Brno - stanovení ceny - ZM4/2259 Záměr prodeje domovního celku č. p. 114, Příční 4b, včetně pozemků p. č. 485, p. č. 486, p. č. 487 a č. p. 113, Příční 4c, včetně pozemků p. č. 488 a p. č. 489, vše v Brně, k. ú. Zábrdovice - stanovení ceny - ZM4/2107 Záměr prodeje domu č. p. 132, Příční 26, včetně pozemku p. č. 516 v Brně, k. ú. Zábrdovice - stanovení ceny - ZM4/2104 S návrhy usnesení u výše uvedených bodů, bez rozpravy, souhlasilo 39 členů ZMB, 2 členové byli proti a 6 členů se zdrželo hlasování. Záměr prodeje domu č. p. 395, Renneská třída 15, 17, 19, včetně pozemků p. č. 355 a 354 v Brně, k. ú. Štýřice - stanovení ceny - ZM4/2099

31 V rozpravě vystoupil Ing. Pavel Březa (s návrhem na samostatné hlasování). S návrhem usnesení souhlasilo 39 členů ZMB, 4 členové byli proti a 4 členové se zdrželi hlasování. Záměr prodeje domu č. p. 397, Renneská třída 18, včetně pozemku p. č. 481 v Brně, k. ú. Štýřice - stanovení ceny - ZM4/2083 Záměr prodeje domů Renneská třída 29, č. p. 407 a Renneská třída 31, č. p. 409 včetně pozemků p. č. 24 a 25 v Brně, k. ú. Štýřice - stanovení ceny - ZM4/2094 Záměr prodeje domu č. p. 1105, Sibiřská 60, včetně pozemků p. č. 592/1, 592/2 v Brně, k. ú. Řečkovice - stanovení ceny - ZM4/2086 Záměr prodeje domu č. p. 1102, Sibiřská 62, včetně pozemků p. č. 596/1, 596/2, 596/3 v Brně, k. ú. Řečkovice - stanovení ceny - ZM4/2085 Záměr prodeje domu č. p. 1103, Sibiřská 64, včetně pozemků p. č. 598/1, 598/2 v Brně, k. ú. Řečkovice - stanovení ceny - ZM4/2084 Záměr prodeje domovního celku Skácelova 25, 27, 29, 31, včetně pozemků p. č. 5309, 5310, 5311, 5312 v Brně, k. ú. Královo Pole - stanovení ceny - ZM4/2090 Záměr prodeje domovního celku Skácelova 35, 37, 43, 45, včetně pozemků p. č. 5314, část 5315, 5320, 5321 v Brně, k. ú. Královo Pole - stanovení ceny - ZM4/2089 Záměr prodeje domovního celku Skácelova 49, 51, 55, 57, včetně pozemků p. č. 5323, 5324, 5327, 5328 v Brně, k. ú. Královo Pole - stanovení ceny - ZM4/2088 Záměr prodeje domovního celku - domu Skácelova 61, 63, 65, 67 včetně pozemků p. č. 5330, 5331, 5332, 5333 v Brně, k. ú. Královo Pole - stanovení ceny - ZM4/2092 Záměr prodeje domu č. p. 87, Skřivanova 1/Štefánikova 18, včetně pozemku p. č. 692, v Brně, k. ú. Ponava - stanovení ceny - ZM4/2100 Záměr prodeje domu č. p. 333, Skřivanova 3, včetně pozemku p. č. 693 v Brně, k. ú. Ponava - stanovení ceny - ZM4/2260 Záměr prodeje domu č. p. 162, Stavební 5, včetně pozemků p. č. 121, 99 v Brně, k. ú. Trnitá - stanovení ceny - ZM4/2082 Záměr prodeje domu č. p. 1452, Vlasty Pittnerové 1, včetně pozemků p. č. 3125/125, p. č. 4865, část p. č v Brně, k. ú. Řečkovice - stanovení ceny - ZM4/2108 Záměr prodeje domu č. p. 1522, Zeleného 83/Bráfova 47, včetně pozemků p. č. 495 a 496 v Brně, k. ú. Žabovřesky - stanovení ceny - ZM4/2091 S návrhy usnesení u výše uvedených bodů, bez rozpravy,

32 souhlasilo 38 členů ZMB, 2 členové byli proti a 4 členové se zdrželi hlasování. Záměr prodeje nemovitostí dle Pravidel Vymezených jednotek domovního celku Slámova or. č. 72, 74, 76 včetně pozemků Souvisejícího pozemku k domům Grmelova or. č. 6, 8 Souvisejícího pozemku k domům Gallašova or. č. 2, Grmelova 10a, b, c - ZM4/2112 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 39 členů ZMB, 2 členové byli proti a 6 členů se zdrželo hlasování. Vyjmutí bytových domů ze zveřejněného záměru. Změna seznamů domů prodávaných dle Pravidel. Svěření majetku města MČ Brno-sever - ZM4/2310 Se stanoviskem k přeřazení domu do seznamu domů, které se město ponechá, vystoupil občan Viktor Blažek, nájemce domu Helfertova 48. V rozpravě vystoupili: Ing. Martin Prchal, Ing. Pavel Březa (s návrhem na oddělené hlasování o domě Jilemnického 16), Doc. PhDr. Josef Kůta, CSc. Dotazy zodpověděl Mgr. Jiří Lahoda, vedoucí Bytového odboru MMB. Pro návrh usnesení části 2.b) dům Jilemnického 16 hlasovalo, po opakovaném hlasování 33 členů ZMB, 8 členů bylo proti a 6 členů se zdrželo hlasování. Se zbývajícím návrhem usnesení souhlasilo 37 členů ZMB, 1 člen byl proti a 10 členů se zdrželo hlasování. Žádost Miluše Daňové o prominutí pohledávky - ZM4/2109 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo 43 členů ZMB, nikdo nebyl proti a 4 členové se zdrželi hlasování. Fond rozvoje bydlení města Brna - rozpočtové opatření na přesun provozních výdajů - ZM4/2305 S návrhem usnesení bez rozpravy souhlasilo jednomyslně 48 členů Poskytnutí bytů pro integraci azylantů - ZM4/2307

Z Á P I S. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002

Z Á P I S. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002 Z Á P I S o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002 Nepřítomni: RNDr. Miroslav Rokos, RNDr. Mojmír Vlašín. RNDr. Petr Duchoň, dosavadní primátor města Brna

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/016 konaného dne 11.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/016 konaného dne 11. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/016 konaného dne 11. května 2004 Při jednání bylo přítomno 52 členů ZMB. Omluveni: PaedDr. Anna

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/019 konaného dne 12.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/019 konaného dne 12. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/019 konaného dne 12. října 2004 Při jednání bylo přítomno 52 členů Omluveni: Ing. Jiří Miča, CSc.,

Více

Statutární město Brno Rada města Brna

Statutární město Brno Rada města Brna Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/001 konané dne 9. listopadu 2006 Program: 1. Termíny schůzí RMB na období 2006-2007 - RM5/0001 2. Informace o zaměstnancích

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/020 konaného dne 9.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/020 konaného dne 9. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/020 konaného dne 9. listopadu 2004 Při jednání bylo přítomno 50 členů ZMB. Omluveni: MVDr. Vlastimil

Více

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000 Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000 Zasedání bylo svoláno v souladu s článkem 3, odstavcem 2 platného Jednacího řádu ZMB

Více

U S N E S E N Í. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/001 konaného dne 7.

U S N E S E N Í. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/001 konaného dne 7. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/001 konaného dne 7. listopadu 2006 Program 07. 11. 2006 1. Zahájení ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Statutární město Brno Rada města Brna ZÁPIS

Statutární město Brno Rada města Brna ZÁPIS Statutární město Brno Rada města Brna ZÁPIS schůze Rady města Brna č. R4/043 konané dne 21. listopadu 2003 Program: 1. Návrh rozpočtu statutárního města Brna na rok 2004 - výsledky II. etapy - RM4/3137

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/040 konaného dne 3.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/040 konaného dne 3. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/040 konaného dne 3. září 2002 Při jednání bylo přítomno 52 členů ZMB. Nepřítomni: MUDr. Pavel Hála,

Více

Z Á P I S. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna

Z Á P I S. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna Z Á P I S o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/003 konaného dne 30. ledna 2007 včetně přijatých usnesení 1. Technický bod Při jednání bylo

Více

Zastupitelstvo města Brna Z Á P I S. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z2/043 konaného dne 30. května 1998

Zastupitelstvo města Brna Z Á P I S. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z2/043 konaného dne 30. května 1998 Zastupitelstvo města Brna Z Á P I S o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z2/043 konaného dne 30. května 1998 Zasedání ZMB svolala primátorka města Brna JUDr. Dagmar Lastovecká v souladu s článkem

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/034 konaného dne 23.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/034 konaného dne 23. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/034 konaného dne 23. května 2006 Při jednání bylo přítomno 52 členů ZMB. Omluveni: MUDr. Věra Jelínková,

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/031 konaného dne 9.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/031 konaného dne 9. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/031 konaného dne 9. října 2001 Při jednání bylo přítomno 47 Nepřítomni: Doc. Ing. arch. Jiří Löw,

Více

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/017 konaného dne 11. dubna 2000

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/017 konaného dne 11. dubna 2000 Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/017 konaného dne 11. dubna 2000 Při jednání bylo přítomno 53 Nepřítomni: PaedDr. Anna Štofanová (omluvena), Ing. Jana

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/018 konaného dne 7.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/018 konaného dne 7. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/018 konaného dne 7. září 2004 Při jednání bylo přítomno 55 členů Zasedání zahájil a řídil primátor

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/030 konaného ve dnech 4.-5.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/030 konaného ve dnech 4.-5. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/030 konaného ve dnech 4.-5. září 2001 1. den jednání - 4. září 2001 Při jednání prvního dne zasedání

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/002 konaného dne 17.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/002 konaného dne 17. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/002 konaného dne 17. prosince 2002 Při jednání bylo přítomno 53 členů ZMB. Nepřítomni: Jiří Houdek,

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/020 konaného dne 9.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/020 konaného dne 9. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/020 konaného dne 9. listopadu 2004 Program 9. 11. 2004 1. Schválení sčitatelů 2. Schválení ověřovatelů

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/018 konaného dne 7. září 2004 Program 07. 09. 2004 1. Schválení sčitatelů 2. Schválení ověřovatelů

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/030 konaného dne 6.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/030 konaného dne 6. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/030 konaného dne 6. prosince 2005 Při jednání bylo přítomno 54 členů ZMB. Omluven: MVDr. Vlastimil

Více

Statutární město Brno Rada města Brna

Statutární město Brno Rada města Brna Statutární město Brno Rada města Brna ZÁPIS schůze Rady města Brna č. R4/097 konané dne 24. března 2005 Program: 1. Návrh na odvolání a jmenování zástupců města v orgánech společnosti KORDIS JMK, spol.

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/26

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/26 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/26 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 7. března 2017 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/080 konané dne

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/080 konané dne Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/080 konané dne 27. 9. 2016 Navržený program jednání: 1. Organizační a personální záležitosti MMB a) Přehled účasti na schůzích výborů ZMB b)

Více

Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/016 konané dne

Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/016 konané dne Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/016 konané dne 19. 3. 2007 Program: 1. Udělení souhlasu RMB se zahájením prací na podkladové studii pro TEZ na akci "Komplexní

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích na ověřovatele

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/064 konané dne 2. května 2012

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/064 konané dne 2. května 2012 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/064 konané dne 2. května 2012 Program: 1a. Program zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/015 RM6/04728 1b. Stanovení osobního

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/155 konané dne 2. února 2018

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/155 konané dne 2. února 2018 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/155 konané dne 2. února 2018 Jednání RMB zahájil 1. náměstek primátora města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích

Více

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/001 konaného dne 11.

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/001 konaného dne 11. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/001 konaného dne 11. listopadu 2010 Program 11. 11. 2010 Zahájení ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

R2/143 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne

R2/143 schůze RMB Rada města Brna. V Brně dne R2/143 schůze RMB - 19.02.1998 Rada města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna V Brně dne

Více

Informace o doporučeném programu zasedání ZMB č. Z7/04 konaného dne 17. 3. 2015

Informace o doporučeném programu zasedání ZMB č. Z7/04 konaného dne 17. 3. 2015 Informace o doporučeném programu zasedání ZMB č. Z7/04 konaného dne 17. 3. 2015 1. Technický bod (zapisovatelky, právní asistence, ověřovatelé zápisu, schválení programu zasedání ZMB) 2. Dotazy, připomínky

Více

USNESENÍ. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/05 konaného dne 14. dubna 2015

USNESENÍ. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/05 konaného dne 14. dubna 2015 Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/05 konaného dne 14. dubna 2015 Bod 32 byl projednán po bodu 2. 1. Technický bod ZMB schvaluje ověřovatele

Více

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R4/106 konané dne 9. června 2005

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R4/106 konané dne 9. června 2005 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R4/106 konané dne 9. června 2005 Program: 1. Mimořádné odměny ředitelům ZŠ v souvislosti s ukončením jejich funkčního období -

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/31

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/31 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/31 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 5. září 2017 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

USNESENÍ. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/016 konaného dne 19. června 2012

USNESENÍ. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/016 konaného dne 19. června 2012 Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/016 konaného dne 19. června 2012 Program 19. 6. 2012 1. Technický bod 2. Dotazy, připomínky a podněty občanů

Více

Zastupitelstvo města Brna

Zastupitelstvo města Brna Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu ustavujícího zasedání

Více

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/019 konaného dne 6.

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/019 konaného dne 6. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/019 konaného dne 6. listopadu 2012 Program 6. 11. 2012 1. Technický bod 4. Harmonogram zasedání Zastupitelstva

Více

Rada města Brna V Brně dne

Rada města Brna V Brně dne Rada města Brna V Brně dne 23. 5. 1996 Členům Zastupitelstva města Brna Starostům městských částí města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Řediteli Archivu města Brna Zasíláme Vám zápis

Více

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/109 konané dne 15. března 2001

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/109 konané dne 15. března 2001 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R3/109 konané dne 15. března 2001 Schválený program: 1.Změna ve složení Komise organizační RMB - RM3/5496 2.Zahraniční pracovní

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/146 konané dne 12. prosince 2017 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích na ověřovatele

Více

Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/011 konané dne 13. února 2007

Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/011 konané dne 13. února 2007 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/011 konané dne 13. února 2007 Program: 1. Změna usnesení RMB ve věci záměru MČ Brno-jih zřídit jednotku sboru dobrovolných hasičů

Více

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/146 konané dne 7. února 2002

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/146 konané dne 7. února 2002 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R3/146 konané dne 7. února 2002 Schválený program: 1. Jmenování do funkce ředitele příspěvkové organizace Hvězdárna a planetárium

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z8/02

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z8/02 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z8/02 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 11. prosince 2018 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z8/06

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z8/06 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z8/06 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 14. května 2019 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelé,

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/038 konaného ve dnech

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/038 konaného ve dnech Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/038 konaného ve dnech 25.-26. 6. 2002 1. den jednání - 25. června 2002 Při jednání prvního dne zasedání

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Bc. Roman Onderka, MBA, který vedl schůzi. Hlasování o

Více

USNESENÍ. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/012 konaného dne 24. ledna 2012

USNESENÍ. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/012 konaného dne 24. ledna 2012 Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/012 konaného dne 24. ledna 2012 Program 24. 1. 2012 1. Technický bod 2. Dotazy, připomínky a podněty občanů

Více

Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 22.02.2018 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluveni:

Více

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/079 konané dne a) Platové postupy ředitelů příspěvkových organizací

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/079 konané dne a) Platové postupy ředitelů příspěvkových organizací Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/079 konané dne 20. 9. 2016 Navržený program jednání: 1. Organizační a personální záležitosti MMB a) Platové postupy ředitelů příspěvkových organizací

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/027 konaného dne 13.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/027 konaného dne 13. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/027 konaného dne 13. září 2005 Program 13. 09. 2005 1. Schválení sčitatelů 2. Schválení ověřovatelů

Více

Zastupitelstvo města Brna

Zastupitelstvo města Brna Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S. Statutární město Brno Rada města Brna. schůze Rady města Brna č. R7/017 konané dne 14. dubna 2015

Z Á P I S. Statutární město Brno Rada města Brna. schůze Rady města Brna č. R7/017 konané dne 14. dubna 2015 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/017 konané dne 14. dubna 2015 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Ing. Petr Vokřál, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích

Více

Z Á P I S. P r o g r a m: z 93. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 16:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. P r o g r a m: z 93. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 16:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 13.06.2018 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/28

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/28 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/28 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 16. května 2017 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/037 konaného dne

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/037 konaného dne Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/037 konaného dne 10. 10. 2006 Program 10. 10. 2006 1. Schválení sčitatelů 2. Schválení ověřovatelů

Více

Z Á P I S. Statutární město Brno Rada města Brna. schůze Rady města Brna č. R4/144 konané dne 11. května 2006

Z Á P I S. Statutární město Brno Rada města Brna. schůze Rady města Brna č. R4/144 konané dne 11. května 2006 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R4/144 konané dne 11. května 2006 Program: 1. Návrh programu zasedání ZMB č. Z4/034 - RM4/11625 2. Zpráva o přípravě volby přísedících

Více

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/008 konaného dne 24.

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/008 konaného dne 24. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/008 konaného dne 24. června 2003 Program 24. 06. 2003 1. Schválení sčitatelů 2. Schválení ověřovatelů zápisu

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/071 konané dne 19. června 2012

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/071 konané dne 19. června 2012 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/071 konané dne 19. června 2012 Program: 1. Jmenování a stanovení platu ředitelkám mateřských škol RM6/05244 2. Opravy a udržování

Více

USNESENÍ. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/024 konaného dne 7. dubna 2009

USNESENÍ. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/024 konaného dne 7. dubna 2009 Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/024 konaného dne 7. dubna 2009 Program 7. 4. 2009 1. Technický bod 5. Přehled účasti na schůzích výborů

Více

Z Á P I S. Statutární město Brno Rada města Brna. schůze Rady města Brna č. R4/021 konané dne 7. května 2003

Z Á P I S. Statutární město Brno Rada města Brna. schůze Rady města Brna č. R4/021 konané dne 7. května 2003 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R4/021 konané dne 7. května 2003 Program: 1. Zástupce statutárního města Brna ve správní radě obecně prospěšné společnosti Polárka

Více

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/092 konané dne 23. listopadu 2000

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R3/092 konané dne 23. listopadu 2000 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R3/092 konané dne 23. listopadu 2000 Schválený program: 1.Konání ustavujícího zasedání Zastupitelstva Brněnského kraje - RM3/4830

Více

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/019 konané dne b) Platové postupy ředitelů příspěvkových organizací

Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/019 konané dne b) Platové postupy ředitelů příspěvkových organizací Informace o navrženém programu schůze Rady města Brna č. R7/019 konané dne 28. 4. 2015 Navržený program jednání: 1. Organizační a personální záležitosti MMB a) Návrh předběžného programu zasedání ZMB č.

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/013 konaného dne 27. 01. 2004 Program 27. 01. 2004 1. Schválení sčitatelů 2. Schválení ověřovatelů zápisu

Více

Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 29 V Brně dne

Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 29 V Brně dne Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 29 V Brně dne 28.02.2017 primátoru města Brna náměstkům primátora města Brna tajemníkovi MMB členům Finančního výboru ZMB vedoucímu ORF MMB vedoucímu OKO

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o. V Y H L Á Š K A č. 15/2002,

S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o. V Y H L Á Š K A č. 15/2002, S t a t u t á r n í m ě s t o B r n o V Y H L Á Š K A č. 15/2002, kterou se mění příloha č. 1 vyhlášky č. 10/1994 o zeleni v městě Brně, ve znění vyhlášky č. 9/1996 Zastupitelstvo města Brna schválilo

Více

Statutární město Brno. Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/041. konaného dnech 15.

Statutární město Brno. Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/041. konaného dnech 15. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/041 konaného dnech 15. října 2002 Program 15. 10. 2002 1. Schválení sčitatelů 2. Schválení ověřovatelů

Více

Z Á P I S. P r o g r a m: z 48. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. P r o g r a m: z 48. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 10.08.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/169 konané dne 15. května 2018

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/169 konané dne 15. května 2018 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/169 konané dne 15. května 2018 Jednání RMB zahájil Petr, 1. náměstek primátora, od bodu 1. do konce jednání vedl schůzi primátor

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/32

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/32 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/32 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 3. října 2017 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

Statutární město Brno Rada města Brna. Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R3/128 konané dne 30. srpna 2001

Statutární město Brno Rada města Brna. Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R3/128 konané dne 30. srpna 2001 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R3/128 konané dne 30. srpna 2001 Schválený program: 1.Žádost o poskytnutí dotace městské části Brno-sever k odstranění havarijního

Více

Plán kontrol přenesené a samostatné působnosti městských částí města Brna na II. pololetí 2016

Plán kontrol přenesené a samostatné působnosti městských částí města Brna na II. pololetí 2016 Plán kontrol přenesené a samostatné působnosti městských částí města Brna na II. pololetí 2016 Termín kontroly Červenec Kontrolovaná městská část Kontrolující odbor působnost Brno-Bosonohy OVV Brno-Medlánky

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/40

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/40 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/40 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 19. června 2018 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 30 V Brně dne

Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 30 V Brně dne Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 30 V Brně dne 04.04.2017 primátoru města Brna náměstkům primátora města Brna tajemníkovi MMB členům Finančního výboru ZMB vedoucímu ORF MMB vedoucímu OKO

Více

Z Á P I S. P r o g r a m: z 50. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. P r o g r a m: z 50. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 07.09.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/005 konaného dne 5. dubna Program 5. 4.

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/005 konaného dne 5. dubna Program 5. 4. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z6/005 konaného dne 5. dubna 2011 Program 5. 4. 2011 1. Technický bod 2. Dotazy, připomínky a podněty občanů

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/29

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/29 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/29 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 20. června 2017 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

ZM po projednání Usnesením č. 11/2019/3 I. Schvaluje program 3. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 19A/0N/0Z

ZM po projednání Usnesením č. 11/2019/3 I. Schvaluje program 3. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 19A/0N/0Z Usnesení z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 25. 4. 2019 od 18.00 hodin v malém sále kina SPEKTRUM, nám. T. Bati 701, Sezimovo Ústí Usnesením č. 11/2019/3 program 3.

Více

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 21.09.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/24

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/24 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/24 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 13. prosince 2016 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 14. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 6. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/25

S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA. K ZASEDÁNÍ č. Z7/25 S V O L Á N Í ZASTUPITELSTVA MĚSTA BRNA K ZASEDÁNÍ č. Z7/25 které se koná v zasedací síni Nové radnice, Dominikánské náměstí č. 1 Začátek jednání je 31. ledna 2017 v 8:00 hodin. 1. Technický bod (zapisovatelky,

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

Statutární město Brno. Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/003 konaného dne 4.

Statutární město Brno. Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/003 konaného dne 4. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/003 konaného dne 4. února 2003 Program 4. 2. 2003 1. Schválení sčitatelů 2. Schválení ověřovatelů

Více

20. Poskytnutí neinvestičních prostředků MČ Brno-Jehnice v rámci projektu školička rozpočtové opatření ZM5/ Poskytnutí dotací na podporu

20. Poskytnutí neinvestičních prostředků MČ Brno-Jehnice v rámci projektu školička rozpočtové opatření ZM5/ Poskytnutí dotací na podporu Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/038 konaného dne 5. října 2010 Program 5. 10. 2010 1. Technický bod 2. Dotazy, připomínky a podněty občanů

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 13. jednání

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 13. jednání HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP ZÁPIS z 13. jednání Výboru pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP konaného dne 7. 9. 2017 ve

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/031 konaného dne 24. ledna 2006

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/031 konaného dne 24. ledna 2006 Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z4/031 konaného dne 24. ledna 2006 Program 24. 01. 2006 1. Schválení sčitatelů 2. Schválení ověřovatelů zápisu

Více

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/01 konaného dne 25.

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/01 konaného dne 25. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z7/01 konaného dne 25. listopadu 2014 1. Zahájení ustavujícího zasedání Zastupitelstva města

Více

Název: Obsah: Návrh usnesení: Stanoviska dotčených orgánů:

Název: Obsah: Návrh usnesení: Stanoviska dotčených orgánů: Rada městské části BRNO- Líšeň Předkladatel: Odbor rozpočtu a financí Č. j. VII. / 37 2500 VII. / 37. zasedání Zastupitelstva městské části Brno - Líšeň konané dne 21. června 2018 Název: Rozpočtová opatření

Více

Z Á P I S. z 8. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:30 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z 8. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:30 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 11.02.2015 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/016 konané dne 7. dubna 2015

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/016 konané dne 7. dubna 2015 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/016 konané dne 7. dubna 2015 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Ing. Petr Vokřál, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích

Více

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 23. 06. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 27 V Brně dne

Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 27 V Brně dne Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 27 V Brně dne 06.12.2016 primátoru města Brna náměstkům primátora města Brna tajemníkovi MMB členům Finančního výboru ZMB vedoucímu ORF MMB vedoucímu OKO

Více

Usnesení z 11. jednání ZM dne

Usnesení z 11. jednání ZM dne USNESENÍ Z 11. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 25.01.2016 Program 1. Zahájení, schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu. 1/2016-11 2. Zpráva o plnění usnesení zastupitelstva

Více

Z Á P I S. P r o g r a m:

Z Á P I S. P r o g r a m: V Brně dne 31.10.2018 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/026 konaného dne 13.

Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í. zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/026 konaného dne 13. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna U S N E S E N Í zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/026 konaného dne 13. března 2001 Program 13. 3. 2001 1. Schválení mandátové komise 2. Schválení

Více

U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města ve volebním období konaného dne ve výstavní síni MÚ Krupka

U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města ve volebním období konaného dne ve výstavní síni MÚ Krupka U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města ve volebním období 2014 2018 konaného dne 18.02.2015 ve výstavní síni MÚ Krupka Přítomno:20 Nepřítomno: 1 Z toho omluveno: 1 Zasedání zastupitelstva města

Více

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S

Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R4/088 konané dne 6. ledna 2005 Program: 1. Změna ve složení Marketingové rady - RM4/6939 2. Změna v dozorčí radě společnosti Dopravní

Více

Z Á P I S. z XII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z XII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 22.02.2017 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/014 konaného dne 15.

USNESENÍ. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna. Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/014 konaného dne 15. Statutární město Brno Zastupitelstvo města Brna USNESENÍ Zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z5/014 konaného dne 15. dubna 2008 Program 15. 4. 2008 1. Technický bod 4. Přehled účasti na schůzích výborů

Více