U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 29.04.2015 Rada města po projednání bodů programu: I."

Transkript

1 U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 pronájem části pozemku p. č. 4552/2 ostat. plocha o výměře 9 m 2, který se nachází před nemovitostí č. p. 131 Hospoda Na Rudém, ul. Velkomoravská ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště, panu Richardu Piškytlovi, bytem Staré Město, Luční čtvrť 2065, na dobu určitou od do a nájemné ve výši 2,00 Kč/m 2 a den v období květen srpen a ve výši 1,00 Kč/m 2 a den v ostatní měsíce, za účelem venkovního posezení pro hosty Hospody Na Rudém. Nájem je osvobozen od daně z přidané hodnoty. 1.2 záměr pronajmout anténní stožár na budově č. p. 2015, ul. Bratří Mrštíků ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště, za účelem umístění a provozování technického zařízení pro datové přenosy a bezdrátové připojení koncových účastníků k síti Internet. 1.4 záměr na převod majetku prodej části pozemku p. č. 242/1 ostat. plocha/neplodná půda o výměře cca 14 m 2, v lokalitě Čerťák ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště, na úředních deskách. 1.7 uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene ve prospěch společnosti E.ON Distribuce, a. s., České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, IČ , zastoupené společností E.ON Česká republika, s. r. o., České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, IČ , na právo umístění stavby St. Město, Jezuitská, kab.vn a NN, (umístění kabelového vedení NN v délce trasy 66 m, kabel VN v délce trasy 169 m, ve společném výkopu kabel NN a VN v délce trasy 225 m a 1x nový podpěrný bod se skříní), na pozemcích p. č. 4546/41, 129/17, 129/18, 129/2, 117/2, 6272, 4546/4, 7242, 7237, 4546/5, 4560/32, 4552/2, 71/33, 4547/18, 71/1 a st ve vlastnictví města Staré Město, v k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení a provozování zařízení distribuční soustavy spočívající v umístění kabelového vedení NN v délce trasy 66 m, kabel VN v délce trasy 169 m, ve společném výkopu kabel NN a VN v délce trasy 225 m a 1x nový podpěrný bod se skříní. Věcné břemeno se zřizuje za úplatu, a to formou jednorázové úhrady, která bude vypočtena dle platných cenových předpisů ve smyslu 16b zákona 151/97 Sb. ve znění pozdějších novel, a to výnosovou metodou, jako pětinásobek ročního užitku, dle cenového výměru MF pro stanovení regulovaných cen. Pro rok 2015 platí částka 20 Kč/m 2 a rok. 1.8 záměr na uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene ve prospěch společnosti RWE GasNet, s. r. o. se sídlem Ústí nad Labem, Klišská 940, IČ , zastoupené na základě plné moci společností RWE Distribuční služby, s. r. o., se sídlem Brno, Plynárenská 499/1 IČ , na právo umístění stavby Rekonstrukce r. d. č. p Gorazdova St. Město plynovodní přípojka na pozemku p. č. 2438/13 ve vlastnictví města Staré Město, v k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště.

2 1.9 pronájem bytu č. 2 v bytovém domě náměstí Hrdinů 14 ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště, panu Pavlu Vandovi, bytem Staré Město, Za Mlýnem 1880, od na dobu určitou do a nájemné ve výši 25,36 Kč/m 2 /měsíc, za podmínky zřízení účtu u peněžního ústavu a platby nájemného a služeb s nájmem spojených z tohoto účtu výsledek výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Pojízdný chodník Rybníček. Vybraný uchazeč STAVAKTIV s. r. o., Trávník 2106, Staré Město, IČ s nabídkovou cenou Kč bez DPH, Kč vč. DPH. - uzavření smlouvy o dílo na stavební práce Pojízdný chodník Rybníček s uchazečem STAVAKTIV s. r. o., Trávník 2106, Staré Město, IČ v souladu s návrhem smlouvy o dílo ze zadávací dokumentace výsledek výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Stavební úpravy strojovny koupaliště - zateplení fasády strojovny. Vybraný uchazeč Stavebniny Kodrla s. r. o., Huštěnovice 363, Babice, IČ s nabídkovou cenou Kč bez DPH, Kč vč. DPH. - uzavření smlouvy o dílo na stavební práce Stavební úpravy strojovny koupaliště - zateplení fasády strojovny s uchazečem Stavebniny Kodrla s. r. o., Huštěnovice 363, Babice, IČ v souladu s návrhem smlouvy o dílo ze zadávací dokumentace výsledek výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Oprava elektroinstalace a osvětlení MŠ Rastislavova č. p etapa. Vybraný uchazeč TRADIX REALIZACE s. r. o., Huštěnovská 2004, Staré Město, IČ s nabídkovou cenou Kč bez DPH, Kč vč. DPH. - uzavření smlouvy o dílo na stavební práce Oprava elektroinstalace a osvětlení MŠ Rastislavova č. p etapa s uchazečem TRADIX REALIZACE s. r. o., Huštěnovská 2004, Staré Město, IČ v souladu s návrhem smlouvy o dílo ze zadávací dokumentace výsledek výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu na služby Výstavba infrastruktury pro RD Velehradská projektová dokumentace 1. etapa. Vybraný uchazeč GG ARCHICO a. s., Zelené nám. 1291, Uherské Hradiště, IČ s nabídkovou cenou Kč bez DPH, Kč vč. DPH. - uzavření smlouvy o dílo na akci Výstavba infrastruktury pro RD Velehradská projektová dokumentace - 1. etapa s uchazečem GG ARCHICO a. s., Zelené nám. 1291, Uherské Hradiště, IČ v souladu s návrhem smlouvy o dílo ze zadávací dokumentace. 3.1 smlouvy o poskytnutí finančních příspěvků dobrovolným organizacím a spolkům ve Starém Městě a okolí na jejich činnost a na akce pořádané v roce 2015: Dětský folklorní soubor Dolinečka, IČ zastoupen Mgr. Kateřinou Vránovou, členkou Rady sdružení Cimbálová muzika Bálešáci, IČ zastoupena Ing. Tomášem Vavříkem, předsedou Český svaz bojovníků za svobodu, IČ základní organizace Staré Město zastoupen Zdenkou Višenkovou, předsedkyní Kč 2

3 T. J. Sokol Staré Město, IČ Kč zastoupena Ing. Antonií Řádkovou, starostkou Junák - svaz skautů a skautek ČR, IČ středisko HRADIŠŤSKÁ DVOJKA Uherské Hradiště zastoupen Janem Novákem, vedoucím skautského střediska SK Staré Město, o. s., IČ oddíl šermu zastoupeny Ing. Petrem Obdržálkem, předsedou SK SK Staré Město, o. s., IČ zastoupeny Ing. Petrem Obdržálkem, předsedou SK Staroměstská kapela, IČ zastoupena Petrem Luběnou, kapelníkem SARKANDER, spolek dětí a mládeže, IČ zastoupen Mgr. Jitkou Škařupovou, jednatelkou tábory pro děti ze Starého Města Svaz tělesně postižených v České republice, o. s., IČ místní organizace Staré Město zastoupen Jaroslavou Gajovou, předsedkyní Kč 2 o. s. MORRIGAN skupina historického šermu, IČ zastoupeno Bohumilem Višenkou, pokladníkem Sbor dobrovolných hasičů Staré Město, IČ Kroužek mladých hasičů zastoupen Antonínem Martínkem, starostou sboru SPS Staré Město, o. s., zastoupen Stanislavem Měrkou, předsedou Košt slivovice Klub přátel vína o. s., IČ zastoupen Dalimilem Vránou, předsedou MS Lípa Staré Město, IČ zastoupeno Miroslavem Horkým, předsedou TC Staré Město, občanské sdružení, IČ zastoupen Janem Svobodou, jednatelem Volejbalový sportovní klub Staré Město, o. s., IČ zastoupen Ing. Petrem Strakou, předsedou VSK turnaj O pohár hejtmana Zlínského kraje Sbor dobrovolných hasičů Staré Město, IČ zastoupen Antonínem Martínkem, starostou sboru soutěž o putovní pohár starosty města Obecně prospěšná společnost Střední odborné školy a Gymnázia Staré Město, IČ Kč

4 zastoupena Mgr. Zuzanou Kohoutovou zahraniční výměnné pobyty do Tönisvorstu a Sées Staroměští šohajíci, IČ zastoupeni Ing. Janem Chlachulou, členem výboru Slovácké léto 2015 Občanské sdružení ROSNIČKA, IČ zastoupeno Petrou Poláškovou, předsedkyní DEN ZEMĚ a STRAŠIDELNÁ ZAHRADA Soubor písní a tanců Dolina o. s., IČ zastoupen Ing. Alešem Radou, vedoucím souboru rodičům stárků při pořádání Michalských slavností Oblastní charita Uherské Hradiště, IČ zastoupena Ing. Jiřím Jakešem, ředitelem Společnost Podané ruce o. p. s., IČ Kontaktní centrum Uherské Hradiště zastoupena Bc. Pavlem Novákem, ředitelem společnosti Centrum pro zdravotně postižené Zlínského kraje, IČ zastoupeno Mgr. Michalem Škrabánkem, ředitelem organizace Diakonice ČCE středisko CESTA, IČ zastoupena Bc. Zuzanou Hoffmannovou, ředitelkou střediska Základní organizace Českého zahrádkářského svazu Staré Město, IČ zastoupena Jaroslavem Hradilem, předsedou Český svaz včelařů, o. s., IČ základní organizace Uherské Hradiště zastoupen Josefem Trefilíkem, předsedou ZO Občanské sdružení Kunovjan, IČ zastoupeno Antonínem Poláškem, předsedou XXII. Mezinárodní dětský festival Kunovské léto Občanské sdružení Kunovjan, IČ zastoupeno Antonínem Poláškem, předsedou Národní kolo dětského verbuňku Staré Město AUXIMA, IČ zastoupena Mgr. Alešem Mazúrkem, předsedou festival Prolínání Kč Kč Kč Kč 5.1 Smlouvu o bezúplatném převodu majetku uzavřenou mezi městem Staré Město a příspěvkovou organizací Sportovní a kulturní centrum, Staré Město, IČ , z důvodu předání reklamních předmětů pro zajištění provozu organizace, v souladu s ustanovením 102 odst. 2 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů a podle ustanovení 27 odst. 5 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů.

5 6.1 prodloužení termínu dokončení zpracování Generelu dopravy měst Uherské Hradiště, Staré Město a Kunovice dle smlouvy o dílo číslo 2014/0427/OD-SPK z původního na Důvodem tohoto návrhu je o dva měsíce pozdější zahájení přípravných prací. 6.2 Smlouvu o poskytnutí příspěvku na vybudování inženýrských sítí a na dopravní napojení areálu CTPark Uherské Hradiště uzavřenou mezi společností CTP Property XVIII, spol. s r. o., IČ , Central Trade Park D1 1571, Humpolec a městem Staré Město, nám. Hrdinů 100. II. nedoporučila zastupitelstvu města 1.5 schválit převod majetku prodej pozemku p. č. 241/16 zahrada o výměře m 2, v lokalitě Čerťák ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště, panu Ing. Přemyslu Baroňovi, bytem Uherské Hradiště, Štěpnická 1160, za účelem zemědělského obhospodařování zahrady. III. neschválila 1.3 ukončení smlouvy o nájmu ze dne nájem části pozemku p. č. 2414/1 orná půda a části pozemku p. č zahrada o celkové výměře m 2, vše v lokalitě Rybníček ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště, uzavřené mezi městem Staré Město (pronajímatel) a občanským sdružením TC Staré Město, Staré Město, Karoliny Světlé 1013, IČ (nájemce), dohodou k , z důvodu nerealizace záměru vybudování doplňkových sportovních aktivit k provozovanému tenisovému areálu s potřebným zázemím. IV. souhlasila 1.9 s předáním bytu č. 2, ul. Za Mlýnem 1880 ve Starém Městě, panem Pavlem Vandou v termínu do V. rozhodla 2.5 o zrušení zadávacího řízení podlimitní veřejné zakázky na dodávky ve zjednodušeném podlimitním řízení na akci Rozvoj technologické infrastruktury města Staré Město z důvodu, že byla podána pouze jedna nabídka. ICT VI. vzala na vědomí 1.6 nabídku firmy SEADD s. r. o., Praha, Karlín, Prvního pluku 621/8a, IČ , na převod majetku výkup ½ budovy bez čísla popisného (průmyslový objekt) v areálu Na Vyhlídce ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště a pověřila vedení města k jednání o prodejní ceně této nemovitosti. 3.2 informaci o změně v omezení provozu mateřských škol v měsících červenci a srpnu zprávu o realizovaném prodeji nalezených jízdních kol a schválila předání neprodaných kol charitativní organizaci Kola pro Afriku.

6 VII. udělila 3.3 pravomoc Bc. Ireně Čechalové a Mgr. Martinu Zábranskému k vydání závazného stanoviska k žádosti Úřadu práce ČR o souhlas obce s pomocí v hmotné nouzi ve smyslu 33 odst. 6 zákona č. 111/2006, ve znění pozdějších předpisů. 1. Odboru správy majetku a ŽP VIII. uložila 1.2 zveřejnit záměr na pronájem anténního stožáru na budově č. p. 2015, ul. Bratří Mrštíků ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště, za účelem umístění a provozování technického zařízení pro datové přenosy a bezdrátové připojení koncových účastníků k síti Internet. T: ihned 1.4 zveřejnit záměr na převod majetku prodej části pozemku p. č. 242/1 ostat. plocha/neplodná půda o výměře cca 14 m 2, v lokalitě Čerťák ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště, na úředních deskách. T: ihned 1.8 zveřejnit záměr na uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene ve prospěch společnosti RWE GasNet, s. r. o. se sídlem Ústí nad Labem, Klišská 940, IČ , zastoupené na základě plné moci společností RWE Distribuční služby, s. r. o., se sídlem Brno, Plynárenská 499/1 IČ , na právo umístění stavby Rekonstrukce r. d. č. p Gorazdova St. Město plynovodní přípojka na pozemku p. č. 2438/13 ve vlastnictví města Staré Město, v k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště. T: ihned Josef Bazala starosta Mgr. Martin Zábranský místostarosta

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 19.05.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr na pronájem nebytových prostor o výměře 84 m 2 v budově č.

Více

I. schválila. 2.1 projektovou dokumentaci na akci Základní škola č. p. 1720 stavební úpravy pavilonu D.

I. schválila. 2.1 projektovou dokumentaci na akci Základní škola č. p. 1720 stavební úpravy pavilonu D. U S N E S E N Í z 7. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 18.03.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 pronájem bytu č. 10 v domě s pečovatelskou službou, Velehradská 1707

Více

USNESENÍ z 77. zasedání Rady města Staré Město, konaného Rada města po projednání bodů programu: I. schválila

USNESENÍ z 77. zasedání Rady města Staré Město, konaného Rada města po projednání bodů programu: I. schválila USNESENÍ z 77. zasedání Rady města Staré Město, konaného 30.05.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr na pronájem části pozemku p. č. 6066/1 vodní plocha o výměře 30 m 2, v

Více

U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 11.10.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu bytové jednotky č. 211 v domě s pečovatelskou službou,

Více

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení a provozování zařízení distribuční soustavy spočívající v umístění kabelové spojky 4ks.

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení a provozování zařízení distribuční soustavy spočívající v umístění kabelové spojky 4ks. U S N E S E N Í z 59. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 13.09.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 pronájem části pozemku p. č. 263/1 ostat. plocha o výměře 5 m 2 v

Více

I. schválila. ukončení pronájmu bytu č. 15 v domě s pečovatelskou službou, Velehradská 1707 ve

I. schválila. ukončení pronájmu bytu č. 15 v domě s pečovatelskou službou, Velehradská 1707 ve U S N E S E N Í z 35. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 19.07.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení výpůjčky bytu č. 3 v domě s pečovatelskou službou, Velehradská

Více

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. 1 U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 16.11.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadatelům dle přílohy prodloužení pronájmů bytových jednotek v

Více

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení, provozování, údržby a oprav přípojky vodovodu k vodovodnímu řadu a vodoměrné šachty.

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení, provozování, údržby a oprav přípojky vodovodu k vodovodnímu řadu a vodoměrné šachty. U S N E S E N Í z 48. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 01.03.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadateli dle přílohy prodloužení pronájmu bytové jednotky č. 112

Více

U S N E S E N Í z 85. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 27.08.2014 Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 85. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 27.08.2014 Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 85. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 27.08.2014 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu bytu č. 1 v bytovém domě č. p. 2050, Luční čtvrť

Více

I. schválila záměr na zřízení věcného břemene ve prospěch společnosti E.ON Distribuce, a. s.,

I. schválila záměr na zřízení věcného břemene ve prospěch společnosti E.ON Distribuce, a. s., USNESENÍ z 82. zasedání Rady města Staré Město, konaného 22.08.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu bytové jednotky č. 211 v domě s pečovatelskou službou, Bratří

Více

USNESENÍ z 24. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného v sále radnice ve Starém Městě. I. vzalo na vědomí

USNESENÍ z 24. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného v sále radnice ve Starém Městě. I. vzalo na vědomí Zastupitelstvo města Staré Město USNESENÍ z 24. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného 26.09.2018 v sále radnice ve Starém Městě I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady města za

Více

U S N E S E N Í z 45. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 45. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 45. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 11.01.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení nájmu zemědělské stavby bez č. p. na pozemku p. č. st. 1845/4

Více

U S N E S E N Í z 82. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 82. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 82. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 23.07.2014 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení nájmu části nemovitosti bez č. p. zemědělské stavby na části

Více

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení a provozování zařízení distribuční soustavy spočívající v umístění kabelu NN a skříně SS.

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení a provozování zařízení distribuční soustavy spočívající v umístění kabelu NN a skříně SS. U S N E S E N Í z 70. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 28.02.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 od 01.04.2018 měsíční odměnu ve výši *** Kč za správu veřejného pohřebiště

Více

U S N E S E N Í z 16. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 09.09.2015 Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 16. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 09.09.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 16. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 09.09.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 prodloužení pronájmu bytu č. 2 v bytovém domě náměstí Hrdinů 14 ve

Více

U S N E S E N Í z 36. Zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 36. Zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 36. Zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 17.08.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.4 záměr na převod majetku prodej části pozemku p. č. 233/105 ostatní

Více

U S N E S E N Í z 18. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 21.10.2015 Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 18. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 21.10.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 18. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 21.10.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 prodloužení pronájmu bytu č. 2 v bytovém domě č. p. 14, náměstí Hrdinů

Více

USNESENÍ z 6. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila

USNESENÍ z 6. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila Rada města po projednání bodů programu: program 6. schůze rady města. USNESENÍ z 6. schůze Rady města Staré Město, konané dne 06.02.2019 v kanceláři starosty I. schválila 1.1 záměr na pronájem části pozemku

Více

USNESENÍ z 15. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila

USNESENÍ z 15. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila Rada města po projednání bodů programu: program 15. schůze rady města. USNESENÍ z 15. schůze Rady města Staré Město, konané dne 12.06.2019 v kanceláři starosty I. schválila 1.1 ukončení výpůjčky části

Více

I. schválila. 1.5 výzvu majitelům hrobových míst na pohřebišti ve Starém Městě k vyklizení hrobových míst od hrobových zařízení včetně uren.

I. schválila. 1.5 výzvu majitelům hrobových míst na pohřebišti ve Starém Městě k vyklizení hrobových míst od hrobových zařízení včetně uren. U S N E S E N Í z 37. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 23.05.2012 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 - ukončení pronájmu bytu č. 17 v domě s pečovatelskou službou, Velehradská

Více

I. schválila. investor) na právo umístění stavby SO 312 Sedimentační nádrž s ORL v km 17,69,

I. schválila. investor) na právo umístění stavby SO 312 Sedimentační nádrž s ORL v km 17,69, USNESENÍ z 84. zasedání Rady města Staré Město, konaného 12.09.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr na pronájem části pozemku p. č. 240/467 ostat. plocha/manipulační plocha

Více

USNESENÍ z 10. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 10. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I. Zastupitelstvo města Staré Město USNESENÍ z 10. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 30.03.2016 v sále radnice ve Starém Městě I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady města

Více

U S N E S E N Í z 55. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 55. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 55. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 12.07.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadateli dle přílohy pronájem bytové jednotky č. 115 v domě s pečovatelskou

Více

USNESENÍ z 15. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 15. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 15. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 29.03.2017 v sále radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady města

Více

U S N E S E N Í z 27. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 27. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 27. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 16.03.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 2.1 výsledek výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu na stavební

Více

USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne ve velkém sále radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne ve velkém sále radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 25.09.2019 ve velkém sále radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady

Více

U S N E S E N Í z 15. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 12.08.2015 Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 15. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 12.08.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 15. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 12.08.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu bytové jednotky č. 107 v domě s pečovatelskou službou,

Více

U S N E S E N Í z 58. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 12.06.2013 Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 58. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 12.06.2013 Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 58. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 12.06.2013 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení smlouvy o odvozu a likvidaci TKO ze dne 16. 01. 2002 uzavřené

Více

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení, provozování, údržby a oprav plynárenského zařízení a odstraněním plynárenského zařízení.

I. schválila. Věcné břemeno spočívá v právu zřízení, provozování, údržby a oprav plynárenského zařízení a odstraněním plynárenského zařízení. U S N E S E N Í z 69. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 07.02.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 výpůjčku nebytových prostor o celkové výměře 84 m 2 v budově č. p.

Více

USNESENÍ z 75. zasedání Rady města Staré Město, konaného Rada města po projednání bodů programu: I. schválila

USNESENÍ z 75. zasedání Rady města Staré Město, konaného Rada města po projednání bodů programu: I. schválila USNESENÍ z 75. zasedání Rady města Staré Město, konaného 09.05.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 pronájem části nemovitosti bez č. p. zemědělské stavby na pozemku p. č. st.

Více

I. schválila. 1.2 pronájem pozemků a budov v areálu Školního hospodářství ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště:

I. schválila. 1.2 pronájem pozemků a budov v areálu Školního hospodářství ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště: U S N E S E N Í z 75. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 19.03.2014 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 pronájem bytové jednotky č. 104 v domě s pečovatelskou službou, Bratří

Více

U S N E S E N Í z 41. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 41. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. 1 U S N E S E N Í z 41. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 26.10.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.2 pronájem pozemku p. č. 3353/3 zahrada o výměře 864 m 2, který se

Více

U S N E S E N Í z 52. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 52. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 52. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 24.05.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 pronájem nebytových prostor prostor lékaře se zázemím o celkové výměře

Více

U S N E S E N Í z 67. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 13.11.2013 Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 67. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 13.11.2013 Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 67. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 13.11.2013 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 - prodloužení pronájmu bytu č. 1 v domě č. p. 25, ul. Na Valech ve

Více

U S N E S E N Í z 19. Zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu:

U S N E S E N Í z 19. Zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: U S N E S E N Í z 19. Zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 11. 11. 2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 prodloužení pronájmů bytových jednotek v DPS, Bratří Mrštíků 2015

Více

U S N E S E N Í z 63. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. schválila

U S N E S E N Í z 63. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. schválila U S N E S E N Í z 63. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 8.11.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr na pronájem nebytových prostor včetně podílu na společných prostorách

Více

I. schválila. Věcné břemeno se zřizuje za úplatu, a to formou jednorázové splátky ve výši Kč včetně DPH.

I. schválila. Věcné břemeno se zřizuje za úplatu, a to formou jednorázové splátky ve výši Kč včetně DPH. U S N E S E N Í z 66. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 06.12.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.4 uzavření smlouvy o právu provést stavbu Bezbariérový chodník a parkoviště

Více

I. schválila. 2.4 dopravně urbanistickou studii Přednádraží ve Starém Městě ve variantě A.

I. schválila. 2.4 dopravně urbanistickou studii Přednádraží ve Starém Městě ve variantě A. U S N E S E N Í z 49. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 21.03.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 uzavření nájemní smlouvy mezi pronajímatelem České dráhy, a. s.,

Více

U S N E S E N Í z 46. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 46. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 46. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 08.02.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu části nebytového prostoru skladu na pozemku p.

Více

USNESENÍ z 86. zasedání Rady města Staré Město, konaného Rada města po projednání bodů programu: I. schválila

USNESENÍ z 86. zasedání Rady města Staré Město, konaného Rada města po projednání bodů programu: I. schválila USNESENÍ z 86. zasedání Rady města Staré Město, konaného 03.10.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 pronájem bytové jednotky č. 211 v domě s pečovatelskou službou, Bratří Mrštíků

Více

USNESENÍ z 5. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila

USNESENÍ z 5. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila Rada města po projednání bodů programu: USNESENÍ z 5. schůze Rady města Staré Město, konané dne 16.01.2019 v kanceláři starosty I. schválila 1.2 ukončení pronájmu pozemku p. č. 2378/1 travní porost o výměře

Více

I. schválila. sídlem České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, IČ , na právo umístění

I. schválila. sídlem České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, IČ , na právo umístění U S N E S E N Í z 32. Zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 25.05.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 pronájem části pozemku p. č. 6112/570 orná půda o výměře 287 m 2

Více

USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 22.06.2015 v sále radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 22.06.2015 v sále radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 22.06.2015 v sále radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady města

Více

2.4 zadávací podmínky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce na akci Přístavba víceúčelové sportovní haly Staré Město stavební úpravy.

2.4 zadávací podmínky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce na akci Přístavba víceúčelové sportovní haly Staré Město stavební úpravy. U S N E S E N Í z 71. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 14.03.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 pronájem bytové jednotky č. 1 v domě s pečovatelskou službou, Bratří

Více

I. schválila. 1.3 záměr na převod majetku výkup sportovního areálu Širůch ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště, na pozemcích:

I. schválila. 1.3 záměr na převod majetku výkup sportovního areálu Širůch ve Starém Městě, k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště, na pozemcích: USNESENÍ z 78. zasedání Rady města Staré Město, konaného 13.06.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr na pronájem části pozemku p. č. 715/23 orná půda o výměře 60 m 2 v lokalitě

Více

U S N E S E N Í z 68. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 68. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 68. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 17.01.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr pronajmout anténní stožár na budově č. p. 2015, ul. Bratří

Více

U S N E S E N Í z 80. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 80. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 80. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 18.06.2014 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.8 smlouvu se společností Slovácké vodárny a kanalizace, a. s., Uherské

Více

U S N E S E N Í z 13. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 11.06.2015 Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 13. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 11.06.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 13. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 11.06.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 pronájem bytu č. 2 v bytovém domě náměstí Hrdinů 14 ve Starém Městě,

Více

USNESENÍ z 9. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila

USNESENÍ z 9. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila Rada města po projednání bodů programu: program 9. schůze rady města. USNESENÍ z 9. schůze Rady města Staré Město, konané dne 03.04.2019 v kanceláři starosty I. schválila 1.1 ukončení pronájmu bytu č.

Více

I. schválila. břemene a v mezích a hranicích vypracovaného geometrického plánu, a to po celou

I. schválila. břemene a v mezích a hranicích vypracovaného geometrického plánu, a to po celou U S N E S E N Í z 46. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 17.10.2012 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.4 doplnění doby trvání výpůjčky na dobu neurčitou u smlouvy o výpůjčce

Více

Město Staré Město. Uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene ve prospěch

Město Staré Město. Uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene ve prospěch stavby St. Město, Východní, K1, kab. smyčka (kabelové vedení NN, kabelová skříň) na pozemku p. č. 6064/247 ve vlastnictví města Staré Město, v k. ú. Staré Město u Uh. Hradiště. stavby St. Město, Luční

Více

I. schválila. části pozemku p. č. st. 272/2 zast. plocha a nádvoří o výměře 8 m 2 vlastník: Antonín Mléčka, Staré Město, Tyršova 1861

I. schválila. části pozemku p. č. st. 272/2 zast. plocha a nádvoří o výměře 8 m 2 vlastník: Antonín Mléčka, Staré Město, Tyršova 1861 U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 04.05.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.2 záměr na pronájem části pozemku p. č. 6112/570 orná půda o výměře

Více

I. schválila. Gerstnera 2151/6, IČ , zastoupené společností E.ON Česká republika, s. r.

I. schválila. Gerstnera 2151/6, IČ , zastoupené společností E.ON Česká republika, s. r. U S N E S E N Í z 30. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 20.04.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.2 záměr na převod majetku směnu části pozemku p. č. 120/3 zahrada o

Více

U S N E S E N Í z 2. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 03.12.2014 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila

U S N E S E N Í z 2. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 03.12.2014 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila U S N E S E N Í z 2. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 03.12.2014 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu nebytových prostor a věcí movitých restaurace Victoria

Více

I. schválila. 1.1 ukončení pronájmu nebytových prostor včetně podílu na společných prostorách o

I. schválila. 1.1 ukončení pronájmu nebytových prostor včetně podílu na společných prostorách o U S N E S E N Í z 74. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 18.04.2018 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu nebytových prostor včetně podílu na společných

Více

USNESENÍ z 19. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila

USNESENÍ z 19. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila Rada města po projednání bodů programu: program 19. schůze rady města. USNESENÍ z 19. schůze Rady města Staré Město, konané dne 11.09.2019 v kanceláři starosty I. schválila 1.1 ukončení výpůjčky budovy

Více

U S N E S E N Í z 65. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 65. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 65. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 29.11.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadatelům dle zápisu prodloužení pronájmů bytových jednotek v DPS,

Více

USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 20. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 20.12.2017 v sále radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady města

Více

I. schválila. s inflační doložkou + příslušná DPH, za účelem parkování vozidel.

I. schválila. s inflační doložkou + příslušná DPH, za účelem parkování vozidel. U S N E S E N Í z 5. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 04.02.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 - pronájem části pozemku p. č. 240/368 ostat. plocha/manipulační plocha

Více

U S N E S E N Í z 20. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 02.12.2015 Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 20. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 02.12.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 20. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 02.12.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu části pozemku p. č. st. 2587 o výměře 20,75 m 2

Více

USNESENÍ z 23. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného v sále radnice ve Starém Městě. I. vzalo na vědomí

USNESENÍ z 23. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného v sále radnice ve Starém Městě. I. vzalo na vědomí Zastupitelstvo města Staré Město USNESENÍ z 23. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného 27.06.2018 v sále radnice ve Starém Městě I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady města za

Více

USNESENÍ z 8. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila

USNESENÍ z 8. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila Rada města po projednání bodů programu: program 8. schůze rady města. USNESENÍ z 8. schůze Rady města Staré Město, konané dne 13.03.2019 v kanceláři starosty I. schválila 1.1 záměr na pronájem části pozemku

Více

I. schválila. 2.3 projektovou dokumentaci na akci na akci Místní komunikace ulice Rastislavova - Staré Město.

I. schválila. 2.3 projektovou dokumentaci na akci na akci Místní komunikace ulice Rastislavova - Staré Město. U S N E S E N Í z 33. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 14.03.2012 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.2 výpůjčku nebytových prostor recepce o celkové výměře 11 m 2, v domě

Více

USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 26.06.2019 v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti

Více

USNESENÍ z 22. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 22. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 22. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 28.03.2018 v sále radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady města

Více

USNESENÍ z 2. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila

USNESENÍ z 2. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila Rada města po projednání bodů programu: USNESENÍ z 2. schůze Rady města Staré Město, konané dne 28.11.2018 v kanceláři starosty I. schválila 1.1 ukončení pronájmu bytové jednotky č. 4 v domě s pečovatelskou

Více

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání:

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání: Město Sezemice Rada města Sezemice Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice Den konání jednání: 22.02.2017 Místo jednání: Městský úřad Sezemice - zasedací místnost Číslo jednací: č.

Více

U S N E S E N Í z 68. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 68. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 68. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 03.12.2013 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 prodloužení pronájmů bytových jednotek v DPS, Bratří Mrštíků 2015

Více

I. schválila. 1.5 pronájem objektu bez č. p. zemědělské stavby, označené jako sklad č. 11 na

I. schválila. 1.5 pronájem objektu bez č. p. zemědělské stavby, označené jako sklad č. 11 na U S N E S E N Í z 53. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 13.03.2013 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 - pronájem bytu č. 2 (velikost 1+1) v domě č. p. 25, ul. Na Valech

Více

U S N E S E N Í z 38. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 38. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 38. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 14.09.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr na pronájem části pozemku p. č. 82/17 ostat. plocha/zleň o

Více

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti U s n e s e n í z 21. jednání rady města dne 14.12.2011 v 16,00 hod. v zasedací místnosti UR/21/1/2011 schválení programu jednání Rada města pro projednání 1. s c h v a l u j e program 21. jednání rady

Více

USNESENÍ z 1. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila

USNESENÍ z 1. schůze Rady města Staré Město, konané dne v kanceláři starosty. I. schválila Rada města po projednání bodů programu: USNESENÍ z 1. schůze Rady města Staré Město, konané dne 07.11.2018 v kanceláři starosty I. schválila 1.2 záměr na výpůjčku kinozařízení lepička pásková (23/97),

Více

I. schválila. 1.1 ukončení pronájmu pozemků a budov v areálu Školního hospodářství ve Starém Městě:

I. schválila. 1.1 ukončení pronájmu pozemků a budov v areálu Školního hospodářství ve Starém Městě: U S N E S E N Í z 43. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 07.12.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu pozemků a budov v areálu Školního hospodářství

Více

Usnesení 78. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 78. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 78. schůze Rady města Šternberka ze dne 21.10.2013 Číslo 2171 Zodpovídá: OdPVV Termín: 21.10.2013 program schůze dne 21.10.2013 Číslo 2172 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2013 b e r e n a v ě d o

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 53. schůze Rady města konané dne /53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 53. schůze Rady města konané dne 7.3.2017 893/53/RM/2017 Zahájení a schválení programu 53. schůze Rady města Uh. Hradiště program 53. schůze rady města. [Výsledek hlasování: Pro: 6, Proti:

Více

I. schválila. záměr na pronájem nebytových prostor včetně podílu na společných prostorách o

I. schválila. záměr na pronájem nebytových prostor včetně podílu na společných prostorách o U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 12.04.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení nájmu nebytových prostor včetně podílu na společných prostorách

Více

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 57. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.7.2017 1193/57/RM/2017 OSV 01 - Smlouva o dílo "Realizace kanceláří pro sociální odbor - poliklinika Bučovice" smlouvu o dílo na zakázku "Realizace

Více

zprávu o činnosti Rady města Kunovice od X. zasedání Zastupitelstva města Kunovice konaného dne 21. června 2012

zprávu o činnosti Rady města Kunovice od X. zasedání Zastupitelstva města Kunovice konaného dne 21. června 2012 U S N E S E N Í z XI. zasedání Zastupitelstva města Kunovice konaného 6. září 2012 v obřadní síni městského úřadu Zastupitelstvo města: 201/XI./2012 202/XI./2012 zprávu o činnosti Rady města Kunovice od

Více

U S N E S E N Í z 27. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 07.12.2011 Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 27. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 07.12.2011 Rada města po projednání bodů programu: I. 1 U S N E S E N Í z 27. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 07.12.2011 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 uvedeným žadatelům prodloužení pronájmů bytových jednotek v DPS,

Více

USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám. 1 UR01/17/2019 Schválení programu 17. schůze Rady města Uničova

Více

I. schválila. záměr na pronájem nebytových prostor prostor lékaře se zázemím v domě s pečovatelskou službou, Bratří Mrštíků 2015 ve Starém Městě.

I. schválila. záměr na pronájem nebytových prostor prostor lékaře se zázemím v domě s pečovatelskou službou, Bratří Mrštíků 2015 ve Starém Městě. U S N E S E N Í z 51. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 03.05.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadateli dle přílohy pronájem bytové jednotky č. 112 v DPS, Bratří

Více

USNESENÍ z 12. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 12. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I. Zastupitelstvo města Staré Město USNESENÍ z 12. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 26.09.2016 v sále radnice ve Starém Městě I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady města

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne 22. 7. 2019 Usnesení č. 311/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č. JI-014330053429/001, mezi městem Brtnice, jako povinným

Více

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.7.2014 Číslo 2729 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.7.2014 program schůze dne 07.07.2014 Číslo 2730 Zodpovídá: OŠK Termín: 11.7.2014 s o u h l a s í s udělením

Více

255/XV./2017 bere na vědomí zprávu o zajištění a postupu investičních akcí města Kunovice k

255/XV./2017 bere na vědomí zprávu o zajištění a postupu investičních akcí města Kunovice k Zastupitelstvo města: U S N E S E N Í z XV. zasedání Zastupitelstva města Kunovice konaného 27. dubna 2017 v zasedací místnosti MěÚ Kunovice 253/XV./2017 schvaluje zprávu o činnosti Rady města Kunovice

Více

Výpis usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne

Výpis usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne Výpis usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne 14. 12. 2015 117/2015 Schválení ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města schválilo ověřovatele zápisu. 118/2015 Schválení programu zastupitelstva Zastupitelstvo

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu (č. 22/2 38/2)

- 1 - U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu (č. 22/2 38/2) - 1 - U S N E S E N Í z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu 2018 (č. 22/2 38/2) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, P. Kukučka, Mgr. M. Konečná, M. Pachomov Omluveni

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 18. schůze rady města konané dne 05.06.2019 ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 110/2019 Sb. (zákon o zpracování osobních údajů) a nařízení

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod.

U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod. U S N E S E N Í č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 21. března 2019 od 20,00 hod. v KD Svrčovec Zastupitelstvo obce 1. Vzalo na vědomí 1. Informace starosty o plnění

Více

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 23.3.2016 126/13/16 135/13/16 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník 1. místostarosta 126/13/16 M. č. 0 s c h v a l u j e program

Více

I. schválila. 2.2 projektovou dokumentaci akce Chodník ulice Michalská Staré Město.

I. schválila. 2.2 projektovou dokumentaci akce Chodník ulice Michalská Staré Město. U S N E S E N Í z 64. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 11.09.2013 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.5 smlouvu se Školním hospodářstvím, s. r. o., Staré Město, Velehradská

Více

zprávu o činnosti Rady města Kunovice od IV. zasedání Zastupitelstva města Kunovice konaného dne 16. června 2011

zprávu o činnosti Rady města Kunovice od IV. zasedání Zastupitelstva města Kunovice konaného dne 16. června 2011 U S N E S E N Í z V. zasedání Zastupitelstva města Kunovice konaného 8. září 211 v obřadní síni městského úřadu Zastupitelstvo města: 81/V./211 82/V./211 zprávu o činnosti Rady města Kunovice od IV. zasedání

Více

5. zasedání Rady města Bučovice ze dne

5. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 5. zasedání Rady města Bučovice ze dne 7.1.2019 82/5/RM/2019 KZ 01 - Žádost o poskytnutí slev poskytnutí slev na kulturní akce pořádané městem Bučovice členům Spolku zdravotně postižených

Více

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov Výsledky projednání z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov zastupitelstvo obce Zlechov zvolilo: USNESENÍ č. 192: Zastupitelstvo

Více

PŘEHLED USNESENÍ 45. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 45. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 45. schůze Rady města konané dne 25.10.2016 733/45/RM/2016 Zahájení a schválení programu 45. schůze Rady města Uherské Hradiště program 45. schůze rady města. 734/45/RM/2016 Zpráva o činnosti

Více

Rada č. R-01/ Usnesení rady obce

Rada č. R-01/ Usnesení rady obce Rada č. R-01/14.18 Informace starosty, Obecního úřadu, návrhy členů rady obce, Rada obce byla seznámena a vzala na vědomí: - žádosti o poskytnutí finančního daru, příspěvku: - Bartošíková Alena, Strojařů

Více