ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 3/2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 3/2014"

Transkript

1 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 3/2014 konaného dne 24. dubna 2014 od hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Luboš Berger DiS, Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, MUDr. Oldřiška Drbohlavová, Ing. Ladislav Horký, Bc. Marek Hanzlík, Zdeněk Ježek, Ing. Tomáš Ledvinka (dostavil se v 17:45), Jaroslav Prokš. Hosté: Ing. J. Klofáč, Ing. J. Zvolánek Zapisovatel: Ing. Lenka Bláhová Ověřovatelé: MUDr. Oldřiška Drbohlavová, Zdeněk Ježek Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta L. Bláha, který přivítal členy zastupitelstva obce. Starosta oznámil počet přítomných členů ZO (v hod. bylo přítomno 8 členů zastupitelstva). Zastupitelstvo je usnášeníschopné. Program zasedání byl upraven. Byl vyřazen původní bod č. 13) Koupě pozemku parc. č. 362/19 a doplněny body č. 19) Záměr pronájmu místnosti v č.p. 50 a bod 20) Dotazy zastupitele J. Prokše. PROGRAM: 1. RO č. 1/ Kanalizace v Lipnici nad Sázavou. 3. Dotace z programu obnovy venkova 2014 (výměna oken č.p. 265 II. etapa). 4. ZŠ, ZUŠ a MŠ Lipnice nad Sázavou změna otopného systému, en. audit. 5. KSÚS záměr souvislé opravy silnice III/34740 Svitálka Lipnice D. Město. 6. Požadavek na úhradu neoprávněného obohacení LOGICALL. 7. Rozsudek Okresního soudu Havlíčkův Brod. Žádost o posečkání splacení doplatku a penále Ing. J. Zvolánek. 8. Požadavek společnosti GRANO Skuteč na úhradu víceprací ,70 Kč. 9. Výstavba Hájek, návrh spoluinvestora, rozpor mezi kupní a schválenou cenou pozemku. 10. Státní pozemkový úřad. Výzva k uzavření smlouvy. 11. Okrsková soutěž SDH Lipnice n/s. 12. Žádost o přidělení bytu v DPS paní A. Hartová. 13. Schválení prodeje pozemků - p. Nováček. 14. Žádost o povolení konat bohoslužby v amfiteátru p. Z. Novotná. 15. Prodej pozemku schválení - p. Větrovská. 16. Žádost o prodej obecního pozemku p. J. Klofáč. 17. Žádost o prominutí poplatků za svoz TKO. 18. Zubní ordinace. 19. Záměr pronájmu místnosti v č.p Dotazy zastupitele J. Prokše a) Jasany na travní cestě b) Odměňování členů zastupitelstva c) Inventury Návrh usnesení č. 15/2014: ZO schvaluje upravený program jednání ZO č. 3/2014

2 včetně bodu 20, jak ho přednesl zastupitel J. Prokš. Výsledek hlasování: PRO: 7 hlasů ZDRŽEL SE: 1 hlas (pan Prokš) Usnesení č. 15/2014 bylo přijato. Vzhledem k účasti Ing. Klofáče a Ing. Zvolánka na zasedání ZO byly přednostně projednány body 16), 6) a 7). 16. Žádost o prodej obecního pozemku (Ing. J. Klofáč). Pan J. Klofáč požádal obec o směnu části obecního pozemku parc. č. st. 120 na jeho oplocené zahradě o výměře 181m2 za pozemek při vstupu do amfiteátru parc.č. st. 8 o výměře 100 m2. Dále žádá o prodej části pozemku parc. č. 2220/8 o výměře 13 m2, který je taktéž dlouhodobě zaplocen v jeho zahradě. Navrhovaná směna pozemků bude možná pouze s tím, že zbývající část pozemku st.120 přesahující výměru nabízeného pozemku tedy 81 m2 žadatel dokoupí. Návrh usnesení č. 16/2014: ZO schvaluje záměr prodeje části obecního pozemku parc. č. 2220/8 (13m2) a části obecního pozemku parc. č. st. 120 (81m2) a směnu další části obecního pozemku parc. č. st. 120 (100m2) dle přiloženého plánku. Výsledek hlasování: PRO: 8 hlasů ZDRŽEL SE: 0 Usnesení č. 16/2014 bylo přijato. 6. Požadavek na úhradu neoprávněného obohacení LOGICALL. Požadavek společnosti LOGICALL na úhradu neoprávněného obohacení užitím fotografie chráněné autorským zákonem byl po projednání v ZO č. 12/2013 dne dále prověřován a z informace o IP adrese od poskytovatele datového připojení (Metropolitní, s.r.o.) a ze záznamů protokolů o přístupu k webovému serveru od technického provozovatele serveru (WEBHOUSE, s.r.o.) bylo zjištěno, že inkriminovaný obrázek byl na web obce skutečně umístěn dne v 12:21:56 z IP adresy (lipou.hbnet.cz), což byl počítač Obecního úřadu v Lipnici nad Sázavou. Ing. J. Zvolánek dopisem ze dne připustil, že je velice pravděpodobné, že snímek umístil na webovou stránku on, avšak současně uvádí, že se mohl dodatečně vyměnit bez uvedení dalšího vysvětlení. K společnosti LOGICALL uvádí, že se jedná o podvodníky. Zástupce společnosti LOGICALL stále právně neprokázal skutečnou hodnotu způsobené škody, o kterou byl požádán dopisem č. j. 0164/14 ze dne ani nebyla doložena notářsky ověřená kopie zaslaných dokumentů. Byla nabídnuta 15% sleva z požadované částky.

3 Právní zástupce obce doporučuje provést úhradu neoprávněného obohacení, protože z právního pohledu má obec malou pravděpodobnost úspěchu v případném soudním sporu, nehledě na úhradu právních výdajů v případě soudního neúspěchu. Návrh usnesení č. 17/2014: ZO schvaluje úhradu požadavku LOGICALL s.r.o. s uplatněním 15% slevy. Výsledek hlasování: PRO: 8 hlasů ZDRŽEL SE: 0 Usnesení č. 17/2014 bylo přijato. V se dostavil Ing. Ledvinka. 7. Rozsudek Okresního soudu Havlíčkův Brod. Žádost o posečkání splacení doplatku a penále Ing. J. Zvolánek. Okresní Soud v Havlíčkově Brodě rozhodl v žalobě na úhradu části škody ve výši ,- Kč proti bývalému hlavnímu účetnímu obce panu Ing. J. Zvolánkovi ve prospěch Obce Lipnice nad Sázavou. Žalovaný je povinen zaplatit žalobci (obci) uvedenou částku včetně úroku z prodlení ve výši 7,5 % ročně a náklady řízení právnímu zástupci žalobce. Rozsudek je pravomocný, pojišťovna uhradila na účet obce Lipnice nad Sázavou 2/3 částky včetně 2/3 penále ve výši ,- Kč a pan Ing. J. Zvolánek požádal obec o splátkový kalendář na zbývající dlužnou částku ve výši ,- Kč. Žádost Ing. Zvolánka přečetl Bc. Hanzlík. Návrh usnesení č. 18/2014: ZO schvaluje prominutí celého doplatku ve výši , - Kč. Výsledek hlasování: PRO: 3 hlasy (Ing. Horký, p. Prokš, L. Berger) PROTI: 6 hlasů ZDRŽEL SE: 0 Usnesení č. 18/2014 nebylo přijato. Návrh usnesení č. 19/2014: ZO schvaluje prominutí části doplatku ve výši penále ,- Kč panu Ing. Zvolánkovi. Výsledek hlasování: PRO: 3 hlasy (Ing. Horký, p. Prokš, L. Berger) PROTI: 6 hlasů ZDRŽEL SE: 0 Usnesení č. 19/2014 nebylo přijato. Návrh usnesení č. 20/2014: ZO schvaluje posečkání úhrady škody a splátkový kalendář na úhradu dlužné částky ve výši ,- Kč nejpozději do konce roku 2014 za podmínky dostatečného zajištění dlužné částky (zápis závazku do KN). Výsledek hlasování: PRO: 7 hlasů ZDRŽEL SE: 2 hlasy (Ing. Horký, MUDr. Drbohlavová)

4 Usnesení č. 20/2014 bylo přijato. V odešel Ing. Horký. 1. Rozpočtové opatření č. 1/2014 Rozpočtovým opatřením č. 1/2014 se vyrovná čerpání rozpočtu obce k dle aktuálního průběžného plnění rozpočtu obce mezi paragrafy schváleného rozpočtu obce. Uvedeným rozpočtovým opatřením se vyrovnávají vyšší daňové příjmy a vyšší příjmy z poskytování služeb a výrobků. Nárůst výdajů je způsobem zejména vyšším odvodem DPH za prodej dřevní hmoty v I. čtvrtletí 2014 a zajištěním úhrady revizí přístrojů zubní ordinace. Daň z příjmu právnických osob za obec je současně příjmem rozpočtu a vzájemně se kompenzuje. Celková výše úpravy rozpočtu je na příjmové i výdajové straně stejná, ve výši ,-Kč, rozpočet zůstává vyrovnaný. Návrh usnesení č. 21/2014: ZO schvaluje rozpočtové opatření č. 1/2014. Výsledek hlasování: PRO: 6 hlasů hlas ZDRŽEL SE: 2 hlas (p. Prokš, L. Berger) Usnesení č. 21/2014 bylo přijato. V přišel Ing. Horký. 2. Kanalizace v Lipnici nad Sázavou Na základě výsledků jednání s odborem vodního a lesního hospodářství Kraje Vysočina, společností VaK Havlíčkův Brod, a.s. a výstupu ze zprávy (příloha č. 1. zasedání ZO č. 13/2013 ze dne ) bylo zadáno vypracování rozboru varianty odkanalizování obce z roku 2006 (gravitační) z hlediska investičního a z hlediska finančně provozní náročnosti uvedeného řešení. Dále obec požádala Krajský úřad v rámci dotačního programu Čistá Vysočina 2014 o finanční prostředky na vypracování technicko-ekonomické studie odkanalizování obce podle varianty (přečerpávací kanalizace) uvedené již od roku 2003 v plánu rozvoje vodovodů a kanalizací Kraje Vysočina (PRVKUK), který je závazným dokumentem. Jakákoliv dokumentace, která není v souladu s údaji uvedenými v PRVKUK, nemůže být doporučena k čerpání dotačních prostředků. V květnu 2014 bude rozhodnuto o přidělení dotace na zpracování této studie (max. ve výši 70 % nákladů). Pokud obec dotaci získá, bude objednáno zpracování technicko ekonomické studie odkanalizování obce včetně majetkoprávního projednání (věcná břemena). Pro další fázi zpracování projektové dokumentace (územní a stavební řízení) bude projednání plánované stavby s vlastníky dotčených nemovitostí (majetkoprávní projednání) významným prvkem, který značně urychlí a zejména zlevní vypracování projektové dokumentace. Cílem postupu je získání co nejpřesnějších údajů pro zadání zpracování PD s minimalizovanými investičními a provozními náklady budoucí kanalizace.

5 3. Dotace z programu obnovy venkova 2014 (výměna oken v č. p. 265) Obec požádala o finanční dotační prostředky v rámci programu obnovy venkova 2014 na další etapu výměny nevyhovujících oken v přízemí č. p Výměna oken v 1. patře č. p. 265 byla schválena ZO č. 11/2011, usnesením č. 83/2011 ze dne Dotace Obci Lipnice nad Sázavou ve výši ,- Kč byla schválena zastupitelstvem Kraje Vysočina dne Žádost mohla být podána z důvodu, že dotační podmínky byly natolik mírné, že obce a města na rozdíl od ostatních žadatelů nemusely dokládat bezdlužnost. Vzhledem k získání dotace, budou vyměněna okna v přízemních bytech a ve společných prostorách domu s výjimkou atypických oken na schodišti. Návrh usnesení č. 22/2014: ZO schvaluje uzavření SoD se společností PKS Okna, s.r.o., na výměnu oken v přízemí č. p. 265 za cenu ,- Kč bez DPH. Výsledek hlasování: PRO: 7 hlasů ZDRŽEL SE: 2 hlasy (p. Prokš, Ing. Horký) Usnesení č. 22/2014 bylo přijato. 4. ZŠ, ZUŠ a MŠ Lipnice nad Sázavou změna otopného systému, en. audit Z výsledku analýzy otopného systému a kotelny ZŠ vyplynulo, že systém je značně zastaralý, není prakticky regulovatelný ani účinný a nevyhovuje současným právním předpisům (zákon na ochranu ovzduší). Výsledkem, kromě jiného, je nevyvážený provoz (přetápění x nedostatečnému vytápění jiných tříd v budově školy). Z revizních zpráv vyplývá, že kotle jsou za hranicí garantované životnosti. Škola nemá energetický audit odpovídající současným požadavkům. Topič dlouhodobě není schopen garantovat předepsanou tepelnou pohodu v budově. Ve věci bylo provedeno vícenásobné odborné šetření s více stranami za účelem získání podrobných informací pro další rozhodování a postup. Výsledky předběžného technického a investičního řešení jsou rámcově odhadnuty a shrnuty v příloze č. 1. zápisu ZO. Základním předpokladem pro přijetí jakéhokoliv technického a finančního řešení je vypracování tzv. energetického auditu dle aktuálních norem, který je navíc zákonnou povinností. Bez auditu nelze provést žádné další kroky a není možné čerpat žádné dotační prostředky. Ve věci byly předloženy následující nabídky v sumárních cenách: Bez DPH Ing. Písařík, Archstyl, Brno ,- Kč (včetně zaměření budovy) Ing. Novotný, EuroEnergo, Třebíč ,- Kč Ing. V. Aubrecht, Světlá nad Sázavou ,- Kč MVV Energie CZ, a.s., Praha ,- Kč Ve věci financování změny otopného systému konzultovány tři návrhy: a) Financování z vlastních zdrojů. Předmětem je výměna stávajících kotlů nesplňujících normy za nové plynové kotle, úprava a rekonstrukce otopného systému a doplnění automatické regulace.

6 Tento návrh odhaduje výdaje na rekonstrukci vlastní kotelny pro případy se zateplením starého křídla budovy ZŠ, i bez zateplení starého křídla budovy školy. Odhad předložil energetický specialista pan Brodský a činí ,- Kč, resp ,- Kč podle výkonů kotlů, které se budou lišit ve výkonu (2x60 kw, resp. 2x90 kw) podle toho zda bude provedeno zateplení starého křídla budovy školy. Výdaje je samotné zateplení nejsou předmětem tohoto odhadu. b) Financování z dotačních prostředků státu. Jedná se opět o výměnu stávajících kotlů za nové plynové kotle, avšak vzhledem k podmínkám pro poskytnutí dotací by bylo nutné provést zateplení starého křídla budovy školy. Bez zateplení by nebylo možné stavbu financovat z dotací, program OPŽP (operační program životní prostředí). Odhad investičních nákladů na zateplení starého křídla budovy školy činí dle společnosti RPA Brno cca ,- až Kč včetně výměny dnes již zastaralých plastových oken (na staré budově). K této částce by bylo nutné připočíst vlastní investice do otopného systému ve výši do 1 mil. Kč. Protože zateplení starého křídla budovy lze v současné době financovat z dotace pouze z menší části (do 30%), jedná se o nikoliv levnou variantu řešení. Vzhledem k termínu podání žádostí k je již prakticky nemožné vypracovat kvalitní žádost o čerpání dotace z OPŽP, prioritní osy II., resp. III., nehledě na závažnou skutečnost, že obec čelí daňovým odvodům a penále (26 mil. Kč) za porušení rozpočtové kázně v období Získání potřebného bodového ohodnocení žádosti o dotaci je tedy méně pravděpodobné. c) Financování tzv. metodou EPC (Energy Performance Contracting) představenou společností MVV Energie CZ, a.s. Praha. Uvedená metoda financování se diametrálně liší od obou předchozích způsobů. Spočívá v analýze výše potenciálních úspor po provedení změny v otopném systému a rychlosti návratnosti investice a následné financování investice po nezbytně nutnou dobu z rozdílu mezi původními a novými, sníženými provozními výdaji (úsporami) na vytápění. Primární financování projektu zajišťuje MVV Energie CZ. Investiční výdaje jsou tedy pro provozovatele nulové a společnost garantuje úspory provozních nákladů. V této věci byla oslovena společnost MVV Energie CZ, a.s. Praha, která v současné době provádí bezplatnou vstupní analýzu energetických úspor ve škole s cílem zjistit, zda financování metodou EPC bude vůbec použitelné. Konkrétní nabídku na případné financování (splácení) investice z úspor předloží po dokončení analýzy. Návrh usnesení č. 23/2014: ZO schvaluje uzavření SoD na vypracování energetického auditu budovy školy se společností Ing. Novotný, EuroEnergo, Třebíč v ceně ,- Kč bez DPH. Výsledek hlasování: PRO: 8 hlasů ZDRŽEL SE: 1 hlas (p. Prokš) Usnesení č. 23/2014 bylo přijato. Další postup ve způsobu financování a technického řešení rekonstrukce kotelny a otopného systému budovy ZŠ bude projednán na následujícím zasedání ZO po obdržení analýzy společnosti MVV, a.s.

7 5. KSÚS záměr souvislé opravy silnice III/34740 Svitálka Lipnice D. Město. KSÚS Vysočiny oznámila obci zařazení záměru souvislé opravy komunikace III/34740 včetně odvodnění uvedené komunikace do plánu projektové přípravy. Projekt opravy bude zpracován i v průjezdním úseku obce mimo náměstí. V současné době probíhá výběrové řízení na projektanta stavby, který následně vyzve obec ke spolupráci na přípravě dokumentace, zejména průjezdné části obce. Jednání s KSÚS Vysočiny probíhala od počátku rekonstrukce vodní nádrže Kateřinka, do které je dočasně svedeno odvodnění komunikace č. III/ Body 6) a 7) projednány na začátku zasedání 8. Požadavek společnosti GRANO Skuteč, s.r.o. na úhradu víceprací. Společnost GRANO Skuteč, s.r.o., opět doručila prostřednictvím svého právního zástupce pana JUDr. Málka z Havlíčkova Brodu dne daňový doklad s průvodním dopisem a požadavkem na úhradu údajných víceprací ve výši ,70 Kč provedených v souvislosti se stavbou Regulace dopravy a parkování v Lipnici nad Sázavou II. etapa. Součástí bylo upozornění na vymáhání údajné pohledávky soudní cestou v občansko-právním řízení. Vymáhání soudní cestou bylo zahájeno podáním žaloby dne Obec je připravena prostřednictvím svého právního zástupce se bránit uvedenému neoprávněnému požadavku. V tomto smyslu byla žalující strana a právní zástupce žalobce písemně informován včetně projevu vůle sjednat vzájemné vyrovnání smírem. Ve spolupráci s právním zástupcem obce bude připraveno podání odporu vůči platebnímu rozkazu. Okresní soud v Havlíčkově Brodě dne zprostil obžaloby 1T180/ jednatele společnosti GRANO Skuteč, s.r.o. pana Nešetřila. Rozsudek je nepravomocný, státní zástupce i právní zástupce poškozené obce se odvolal ke krajskému soudu. Jednatel společnosti GRANO Skuteč, s.r.o. telefonicky navrhl dne pokračování v jednání s cílem sjednání smírného řešení, které bylo navrženo starostou obce ze dne Výstavba Hájek, návrh spoluinvestora, rozpor mezi kupní a schválenou cenou. Pan Olšbauer a pan Ing. Král požádali dopisem ze dne o zvážení, zda obec převezme část dešťové vodoteče v lokalitě Hájek, která se dále vlévá do evidované vodoteče ve správě povodí Vltavy. Ve věci výstavby RD v lokalitě Hájek a smlouvy s partnery p. Ing. Králem a p. Olšbauerem došlo v průběhu let 2011 a 2012 k jednání o dalším postupu. Na náklady obce Lipnice nad Sázavou bylo v listopadu 2011 dokončeno biologické hodnocení Záměru realizace obytného souboru Hájek etapa v ceně ,- Kč, které dlouhodobě požadoval odbor ŽP MÚ Havlíčkův Brod pro vydání svého rozhodnutí (OŽP/3133/2010/Km a OŽP/1812/2011/Kr-6 ze dne Hodnocení provedl

8 RNDr. Fr. Bárta a týkalo se ohrožených rostlinných a živočišných druhů v lokalitě Hájek. Pan Olšbauer a pan Král zajišťuje prostřednictvím Ing. arch. Stejskala přepracování a dokončení návrhu PD pro zahájení územního řízení, která stále není dokončena. Jednání ve věci další spolupráce proběhne za účasti spoluinvestora a projektanta Diskuze: Ing. Bláha - prověřením vlastnických údajů z KN a předmětu kupní smlouvy bylo zjištěno, že při nákupu pozemků obec v roce 2009 koupí pozemků v lokalitě Hájek nenabyla výměry pozemků uvedené a schválené zastupitelstvem obce na mimořádném zasedání ZO č. 09/2009 dne v ceně 70,- Kč/m2. Kupní smlouvou obec nabyla o 1854 m2 méně, vyčísleno v ceně se jedná o ,- Kč, v neprospěch obce. Ing. Horký nic o tom nevím, smlouvu k podpisu připravoval notář Bláha. 10. Státní pozemkový úřad, Výzva k uzavření smlouvy. Na základě naší žádosti (usnesení ZO 94/2011) vyzval Státní pozemkový úřad Obec Lipnici n/s. k uzavření smlouvy - bezúplatného převodu nemovitostí, pozemků parc. č. KN 923/4, 955/3 a PK 954, 955 a 956 o celkové výměře 4606 m 2. Jedná se o pozemky na území prameniště a úpravny vody. Po odsouhlasení smlouvy budou pozemky bezúplatně převedeny do majetku obce. V diskuzi nikdo nevystoupil. 11. Okrsková soutěž - SDH Lipnice nad Sázavou. Sbor dobrovolných hasičů Lipnice nad Sázavou požádal obec o možnost pořádat 17. května 2014 Okrskovou soutěž 2014 sborů v prostorách amfiteátru. Na fotbalovém hřišti není možné v současné době takovou akci pořádat kvůli nově založené trávníkové ploše. V diskuzi nikdo nevystoupil. Návrh usnesení č. 23/2014: ZO schvaluje bezplatný pronájem amfiteátru na OSDH Lipnice nad Sázavou pro účely uspořádání okrskové soutěže SDH Výsledek hlasování: PRO: 9 hlasů ZDRŽEL SE: 0 Usnesení č. 23/2014 bylo přijato. 12. Žádost o přidělení bytu v DPS p. Hartová Paní Anežka Hartová, Přibyslavská 193, Pohled požádala o pronajmutí bytu v domě s pečovatelskou službou. Žádost je doporučena ošetřujícím lékařem i Charitou Havlíčkův Brod.

9 Návrh usnesení č. 24/2014: ZO schvaluje přidělení bytu v DPS v Lipnici nad Sázavou paní Anežce Hartové. Výsledek hlasování: PRO: 8 hlasů ZDRŽEL SE: 1 hlasy (Ing. Horký) Usnesení č. 24/2014 bylo přijato. V hod. odešel Ing. Horký. 13. Schválení prodeje pozemků p. MUDr. Nováček. ZO schválilo usnesením č. 84/2013 upravený záměr prodeje pozemků parc. č. 1764/57 a 1764/58 v k. ú. Lipnice nad Sázavou o celkové výměře 215 m2. Záměr prodeje byl řádně vyvěšen. O pozemky si požádali manželé Dušan a Jana Nováčkovi. Návrh usnesení č. 25/2014: ZO schvaluje prodej obecních pozemků parc č. 1764/57 (92 m2) a 1764/58 (123 m2) v k.ú. Lipnice nad Sázavou dle geometrického plánu č /2013 za cenu 100 Kč/m2 manželům Dušanu a Janě Nováčkovým, Rozkošská 2316, Havlíčkův Brod. Výsledek hlasování: PRO: 6 hlasů ZDRŽEL SE: 2 hlasy (pan Prokš, MUDr. Drbohlavová) Usnesení č. 25/2014 bylo přijato. V hod. přišel Ing. Horký. 14. Žádost o povolení bohoslužby v amfiteátru p. Z. Novotná Paní Novotná požádala obec o bezplatný pronájem amfiteátru k pořádání křesťanských shromáždění ve dnech 1.6., 6.7., 3.8. a vždy od 14:00 do 16:00. Diskuze proběhla s podstatnými připomínkami. ZO pověřuje starostu zajištěním dalších podrobností o připravovaných akcích. O žádosti rozhodne ZO na květnovém zasedání. 15. Schválení prodeje pozemků p. Větrovská. ZO schválilo usnesením 13/2014 záměr prodeje části pozemku parc. č. 2220/1 o velikosti cca 35 m2. Záměr byl řádně vyvěšen. O prodej pozemku požádali Martina Větrovská, Botevova 3106/6, Praha 4 a Roman Strach, Rakovského 3163/10, Praha 4. Případná přítomnost sítí bude ošetřena v kupní smlouvě (věcná břemena). Návrh usnesení č. 26/2014: ZO schvaluje prodej části obecního pozemku parc.č. 2220/1 o velikosti cca 35 m2 dle přiloženého plánku, Martině Větrovské, Botevova

10 3106/6, Praha 4 a Romanu Strachovi, Rakovského 3163/10, Praha 4 za cenu 100 Kč/m2. Oddělovací geometrický plán objedná a uhradí kupující. Výsledek hlasování: PRO: 7 hlasů ZDRŽEL SE: 2 hlasy (Ing. Horký, Ing. Bláha) Usnesení č. 26/2014 bylo přijato. Bod 16) projednán na začátku zasedání 17. Žádost o prominutí poplatků za svoz TDO. Při řešení nedoplatků v agendě poplatků za svoz TKO obecní úřad přijal několik žádostí o odpuštění dlužné částky. Zejména se jedná o obyvatele, kteří trvale žijí v Lipnici nad Sázavou, kteří řádně platí za likvidaci TKO a kteří vlastní další trvale neobývanou a pro rekreační účely nevyužívanou nemovitost. Dle platné obecní vyhlášky jsou tyto osoby plátci poplatku za svoz TKO jako trvale žijící obyvatelé obce a zároveň jako majitelé výše zmíněných nevyužívaných nemovitostí. Navrhujeme těmto plátcům dlužný poplatek odpustit a obecní vyhlášku na příští období v tomto smyslu upravit. Návrh usnesení č. 28/2014: ZO schvaluje odpuštění dlužných poplatků majitelům nevyužívaných nemovitostí, kteří jsou trvale hlášeni v Lipnici nad Sázavou a kteří platí za svoz TKO jako obyvatelé obce. Výsledek hlasování: PRO: 8 hlasů ZDRŽEL SE: 1 hlas (Ing. Horký) Usnesení č. 28/2014 bylo přijato. Dále o odpuštění dlužných poplatků požádal p. Libor Žatečka, Husova 24, Jihlava, majitel rekreační nemovitosti Vilémovec č.p. 16, který objekt dlouhodobě nevyužívá z důvodu špatného technického stavu. Jako majitel rekreační nemovitosti je žadatel podle platné obecní vyhlášky plátcem poplatku bez ohledu na technický stav nemovitosti a bez ohledu na míru využití nemovitosti. Návrh usnesení č. 29/2014: ZO schvaluje odpuštění dlužných poplatků za svoz TKO panu L. Žatečkovi, Vilémovec 16. Výsledek hlasování: PRO: 1 hlas (Ing. Bláha) PROTI: 5 hlasů ZDRŽEL SE: 3 hlasy (Ing. Horký, pan Prokš, Bc. Berger) Usnesení č. 29/2014 nebylo přijato. 18. Zubní ordinace. Ve věci obsazení zubní ambulance ve zdravotním středisku v Lipnici nad Sázavou bylo koncem loňského roku zahájeno jednání s MUDr. Longinem z Havl. Brodu, který

11 projevil zájem o otevření praxe. Po podrobné prohlídce vybavení ordinace byly objednány technické prohlídky a revize všech lékařských přístrojů a vybavení ordinace s cílem zjistit jejich použitelnost a výši finančních prostředků do případných oprav. Z výsledků prohlídek a revizních zpráv vyplynulo, že všechny přístroje jsou použitelné a výměna je nutná u odlučovače amalgámu v ceně do 5 tis. Kč. Další jednání se zájemcem nepokračovalo, protože se mezitím rozhodl otevřít praxi v jiném místě a z dalšího jednání se omluvil. Prohlídky a revize zařízení stály celkem ,- Kč vč. DPH. Zařízení ordinace je celkově zrevidováno včetně roentgenového přístroje. Dále probíhá jednání s pojišťovnami, stomatologickou komorou o obsazení zubní ordinace. 19. Záměr pronájmu místnosti v č.p. 50. V přízemní místnosti obecního úřadu (č.p. 50) byla provedena oprava omítek, úplná rekonstrukce elektroinstalace a poškozené podlahy. Místnost bude po vymalování vhodná k pronajmutí. ZO schvaluje záměr pronájmu uvedené místnosti o podlahové ploše cca 16 m2 na období do konce roku Záměr bude zveřejněn na úřední desce. V diskuzi nikdo nevystoupil. Návrh usnesení č. 30/2014: ZO schvaluje záměr pronájmu přízemní místnosti obecního úřadu. Výsledek hlasování: PRO: 9 hlasů ZDRŽEL SE: 0 Usnesení č. 30/2014 bylo přijato. 20. Dotazy pana Prokše a) Jasany na travní cestě Žádám o předložení kopií povolení kácení jasanů na trávní cestě. Povolení bude panu Prokšovi zasláno se zápisem ze zasedání ZO. b) Odměňování členů zastupitelstva Na zasedání ZO č. 1 konaného dne bylo pod bodem č. 6 obecní zastupitelstvo seznámeno s nařízením vlády č. 459 z podle kterého se zvyšuje odměna uvolněným i neuvolněným členům obecního zastupitelstva. Dále se píše místostarosta od Kč, jeho částka se zvyšuje Kč na Kč, ostatní zastupitelé z 0 Kč na 23 Kč, to je z 437 Kč na 460 Kč. Ale občané se ptají, o kolik se zvyšuje plat starostovi a na jakou částku, to v zápise není. Informace navýšení platu starosty podle uvedeného předpisu bude zveřejněna v Panorama Lipnice v květnu c) Inventury Žádám o poskytnutí soupisu inventur za rok 2013, tzn. veškerého movitého a nemovitého majetku obce. Termín pro uzavření inventur je Do tohoto data budou projednány v ZO a

12 zveřejněny. Závěrem: starosta poděkoval všem zastupitelům za účast na jednání. V hodin zakončil jednání ZO. Příloha č.1 zápis z jednaní ve věci otopného systému ZŠ dne Příští zasedání ZO bude včas oznámeno obvyklým způsobem. Ověřovatelé zápisu: MUDr. Oldřiška Drbohlavová... Pan Zdeněk Ježek... Starosta: Ing. Leoš Bláha...

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 3/2017 konaného dne 25. května 2017 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Lenka Bláhová, Jana Brunerová, Zdeněk

Více

Omluveni: Ing. Ledvinka Tomáš zastupitel Ing. Horký Ladislav - zastupitel

Omluveni: Ing. Ledvinka Tomáš zastupitel Ing. Horký Ladislav - zastupitel ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 8/2012 konaného dne 25. července 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš - starosta Bc.

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013 konaného dne 10. ledna 2013 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: DiS. Luboš Berger, Ing. Leoš Bláha,

Více

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 5/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 28/2012 bylo přijato.

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 5/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 28/2012 bylo přijato. ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2012 konaného dne 12. dubna 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš, Ing. Bláhová Lenka,

Více

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 13/2012 konaného dne 6. prosince 2012 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: DiS. Luboš Berger, Ing. Leoš Bláha,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 8/2017 konaného dne 18. prosince 2017 od 17.00 hodin na obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, paní

Více

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 6/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 38/2012 bylo přijato.

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 6/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 38/2012 bylo přijato. ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 6/2012 konaného dne 10. května 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš, Ing. Bláhová Lenka,

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012 konaného dne 4. října 2012 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Luboš Berger DiS., Ing. Leoš Bláha,

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013 konaného dne 18. dubna 2013 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Luboš Berger DiS., Ing. Leoš Bláha,

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 12/2012

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 12/2012 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 12/2012 konaného dne 8. listopadu 2012 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: DiS. Luboš Berger, Ing. Leoš Bláha,

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2014

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2014 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2014 konaného dne 28. května 2014 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2018 konaného dne 22. ledna 2018 od 17.00 hodin na obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, paní

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 7/2012 konaného dne 26. června 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš, Ing. Bláhová Lenka,

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 10/2012 konaného dne 6. září 2012 od 17. 00 hodin na obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Luboš Berger DiS., Ing. Leoš Bláha,

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 20. 4. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2017 konaného dne 26. září 2017 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, paní

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Datum konání: 17.12.2008 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: B.Lacinová, J.Blinka, Mgr. J. Bělina, RNDr. J. Dobroruková, A.Forman, B.Fleček,

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 26.04.2018 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 19.00 hodin starosta

Více

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zasedání č. 25/2013 Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne 21.2.2013, od 18:00 hodin Zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2017 konaného dne 29. června 2017 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Lenka Bláhová, Jana Brunerová, Ivo

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky.

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky. O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: 0000271/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2005

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 22.12.2014 přítomní: Mgr.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 26.6.2019 Termín: středa 26.6. 2019 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lanžov konaného dne 17.12.2012 v Lanžově. Přítomní: Skořepová A., Pavlíčková K., Kněžour M., Janeček J., Holub L.,Antonín M., od 18:21

Více

Usnesení ze zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne

Usnesení ze zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne Usnesení ze zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne 4. 5. 2017 1. Určení zapisovatele, ověřovatelů zápisu a návrhové komise Usnesení č. 25/2017 2. Kontrola usnesení z předchozího jednání zastupitelstva,

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Z Á P I S Z DVACÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z DVACÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z DVACÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 15.11.2012 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 6. 2. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově.

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově. Zápis ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 21. 2. 2017 od 19.00 hodin v kulturním domě v Libňatově. Program: 1. Zpráva starosty 2. Střednědobý výhled rozpočtu na roky 2018

Více

Z Á P I S č. 7. Návrh programu:

Z Á P I S č. 7. Návrh programu: Z Á P I S č. 7 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. září 2007 od 18,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Zápis 9/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Tismice, konaného dne 14.12.2012, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 20.3. 2015 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda

Více

ZÁPIS č. 21 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Hrušky konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hrušky

ZÁPIS č. 21 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Hrušky konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hrušky ZÁPIS č. 21 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Hrušky konaného dne 4. 12. 2017 v 17.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hrušky Starostka obce, Bc. Jana Filipovičová (dále jen předsedající )

Více

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Roman Guráň, Marie Benýšková, Josef Zelinka

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Zápis č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Místo konání: Střezimíř kancelář Obecního úřadu, Střezimíř čp. 110 Doba konání: 25. ledna 2016 od 18:00 Přítomni: Miloš Jelínek, Romana Jiráková,

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/287/15/KY Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 769 01 Holešov Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 24.3.2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 9 členů

Více

Zápis č. 6/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 23. listopadu 2015 v obřadní místnosti města Proseč

Zápis č. 6/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 23. listopadu 2015 v obřadní místnosti města Proseč Zápis č. 6/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 23. listopadu 2015 v obřadní místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 6. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:10hodin. Přítomni: Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 01. 08. 2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: Omluveno: 9 členů zastupitelstva obce 2 členové zastupitelstva obce 4 občané

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Zápis a usnesení 20. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 20. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 20. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 11.6. 2012 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI: Miroslav Nogol, Petra Szczuková, Roman Pientok, Petr Riedel, Jan Ondraczka ZAMĚSTNANCI ÚŘADU: Renáta Lasotová

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne )

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne ) Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Janová Den konání: 22. února 2012 Začátek jednání: 17,00 hod. Místo konání: kancelář starosty obce Přítomni: viz. prezenční listina Konec jednání: 18,50 hod. 1.

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 11. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.05.2013, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.05.2013, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.05.2013, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis č. 48 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 14. 2. 2014 v 16.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 48 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 14. 2. 2014 v 16.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 48 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 14. 2. 2014 v 16.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod.

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.03/2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více