ZÁPIS ze 7. veřejného zasedání zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 25. srpna 2011

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS ze 7. veřejného zasedání zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 25. srpna 2011"

Transkript

1 ZÁPIS ze 7. veřejného zadání zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 25. srpna 2011 Přítomni: Pí. Ing. Ladislava Bártová, p. Mgr. Vladimír Hokr, p. Mgr. Michal Jarolímek, p. Jan Kollmann,, Mgr. Jarmila Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger. Omluveni: p. Ing. Ĺudovít Kasan, Ivan Dorotovič, pí. Emilie Koppensteinerová, pí. MUDr.Nataša Návarová, p. Miroslav Šlenc Celkem bylo přítomno 10 členů zastupitelstva Zapisovatel: Jana Káplová tajemnice městského úřadu. Zadání konalo od hodin v sále Koželužny v Nových Hradech, jednání zahájil a vedl starosta Mgr. Hokr za přítomnosti 10 členů zastupitelstva, t.j. nadpoloviční většina a zastupitelstvo je usnášeníschopné. Pan starosta konstatoval, že zápis z 6. zadání byl řádně ověřen, předán ke zveřejnění a nebyla vůči němu vznena žádná námitka. Návrh programu: 1. Kontrola usnení ze 6. jednání zastupitelstva 2. Dispozice s majetkem 3. Rozpočtové opatření č Smlouva o sdružení Příhraniční Novohradská cykloturistická stezka 5. Projekt Modernizace místních komunikací Nové Hrady 6. REZIDENCE Nové Hrady, a.s. situační zpráva pro zastupitele 7. Interpelace 8. Disku 9. Závěr a usnení Pan starosta požádal zastupitele o doplnění programu jednání o bod č. 7, a to o návrh nového uspořádání pozemků Dokumentaci návrhu pozemkových úprav Nové Hrady, Dodatek č. 3 KPÚ. Další doplnění programu nebylo podáno. Předložený program byl schválen 10 hlasy. Jarolímek, p. Jan Kollmann, Mgr. Jarmila Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková,, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger.

2 2 V dostavil p. Ing. Ĺudovít Kasan a ke složení návrhové komi již hlasoval. Dále pan starosta navrhl složení návrhové komi. Návrhová komi ve složení: p. Bc. Jof Vochoska, p. Jiří Vicány, pí. Ing. Eva Ševčíková Návrhová komi ve byla schválena 8 hlasy, 3 zastupitelé zdrželi hlasování. Předdou komi byl zvolen p. Bc Jof Vochoska. Kubaláková, p. Petr Michale, p. Lukáš Winzberger. p. Bc. Jof Vochoska, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Jiří Vicány, Dále pan starosta navrhl ověřovatele zápisu 7. jednání zastupitelstva: p. Ing. Ĺudovíta Kasana, p. Petra Michale Ověřovatelé zápisu byli schváleni dle návrhu 9 hlasy, 2 zastupitelé zdrželi hlasování. Jarolímek, p. Jan Kollmann, Mgr. Jarmila Kubaláková, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger. p. Ing. Ĺudovít Kasan,, p. Petr Michale Pan starosta navrhl změnu pořadí programu s tím, že po kontrole usnení bude projednávat bod č. 6, neboť je k tomuto bodu přítomen zástupce společnosti REZIDENCE Nové Hrady a.s., p. Mgr. Jakub Dvořák, ale v zápi z jednání zůstane pořadí jednání stejný.

3 1. Kontrola usnení z 6. jednání zastupitelstva města 3 Kontrolu usnení z 6. veřejného jednání zastupitelstva přednesl přítomným starosta Mgr. Hokr. Seznámil s postupem prací na plnění tohoto usnení a uvedl, v jakém stadiu rozpracovanosti nalézají jednotlivě přednené body. Zastupitelstvo bere na vědomí předloženou kontrolu usnení ze 6. veřejného jednání zastupitelstva města. 11 hlasy, Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger. 2. Dispozice s majetkem 2.1. Pan starosta známil zastupitele s návrhem smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídající věcnému břemenu. Jedná o výstavbu, která je v bezprostřední blízkosti autobusové zastávky v Údolí u Nových Hradů. Ve smlouvě je uvedeno, že jedná o jednorázovou úplatu ve výši ,-Kč. Zastupitelstvo schvaluje Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu mezi Městem Nové Hrady a E.ON Distribuce, a.s. pro stavbu Údolí u Nových Hradech K270/2 a 270/3 kabel NN. Stavbou bude zatížen pozemek parc. č. KN 270/13 v k.ú. Údolí u Nových Hradů. Zastupitelstvo pověřuje starostu podpim smlouvy - 11 hlasy. Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Jiří Vicány,

4 4 p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger Pan starosta informoval o Smlouvě o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu. Zatížené pozemky nacházejí v k.ú. Nové Hrady ve sportovního areálu, jedná o přípojku pro budoucí Polyfunkční dům. Zastupitelstvo schvaluje Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu mezi Městem Nové Hrady a E.ON Distribuce, a.s. pro stavbu Nové Hrady K235/5 sportovní areál úprava NN. Stavbou budou zatíženy pozemky parc. č. KN 235/4 a KN 254 v k.ú. Nové Hrady. Zastupitelstvo pověřuje starostu podpim smlouvy - 11 hlasy. Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger. V 18,25 hodin dostavil p. Miroslav Šlenc a hlasoval od bodu Pan starosta informoval zastupitele o žádosti pana Jiřího Svobody o prodej pozemku parc. č. KN 827/46 o výměře 58 m2 v k.ú. Nové Hrady - parcela navazuje na nemovitosti rodiny Svobodů. Cena odpovídá směrnici zastupitelstva města. Zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku parc. č. KN 827/46 o výměře 58 m2 v k.ú. Nové Hrady panu Jiřímu Svobodovi, Nové Hrady za cenu 100,-Kč/m2. Zastupitelstvo pověřuje starostu podpim kupní smlouvy - 12 hlasy.

5 5 Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Miroslav Šlenc, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger Pan starosta informoval zastupitele o žádosti paní Jany Vrobelové a paní Simony Vochozkové o prodej pozemků parc. č. KN 1011/4 o výměře 94 m2 a parc. č. KN1011/28 o výměře 12 m2 v k.ú. Nové Hrady a uvedl, že také v tomto případě jedná o pozemky v těsné blízkosti nemovitostí v majetku žadatelek. Obě by kupovaly nemovitost ideální polovinou podílu vlastnictví. Zastupitelstvo schvaluje prodej pozemků parc. č. KN 1011/4 o výměře 94 m2 a parc. č. KN1011/28 o výměře 12 m2 v k.ú. Nové Hrady paní Janě Vrobelové, Nové Hrady ideální polovinou podílu vlastnictví a paní Simoně Vochozkové, Jindřichův Hradec ideální polovinou podílu vlastnictví za cenu 100,-Kč/m2. Zastupitelstvo pověřuje starostu podpim kupní smlouvy 11 hlasy. Kubaláková, p. Petr Michale, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger. p. Miroslav Šlenc pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Jiří Vicány, 2.5. Pan starosta informoval o navrhované směně pozemků v blízkosti Zevlova mlýna. Směna pozemků je pro město přijatelná a výhodná, neboť směnou město získá o 20 m2 více.

6 6 Zastupitelstvo schvaluje bezúplatnou směnu pozemků parc. č. KN 1009/19 o výměře 115 m2 v k.ú. Nové Hrady a parc. č. KN 1009/21 o výměře 179 m2 v k.ú. Nové Hrady ve vlastnictví pana Jana Loukotky, České Budějovice a pozemků parc. č. KN 943/3 o výměře 97 m2 v k.ú. Nové Hrady a parc. č. KN 943/59 o výměře 177 m2 v k.ú. Nové Hrady ve vlastnictví Města Nové Hrady. Zastupitelstvo pověřuje starostu podpim směnné smlouvy - 12 hlasy. Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Miroslav Šlenc, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger. 3. Rozpočtové opatření č. 3 Pan starosta informoval o provedení rozpočtového opatření č. 3. Pan Mgr. Jarolímek dotazoval na položky poplatků. Paní Stráská (rozpočtář MěÚ N. Hrady) odpověděla, že jedná o přerozdělení poplatků přesně podle jednotlivých účelů. Zastupitelstvo bere na vědomí rozpočtové opatření č. 3 dle návrhu 12 hlasy. Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Miroslav Šlenc, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger.

7 7 4. Smlouva o sdružení Příhraniční Novohradská cykloturistická stezka Pan starosta připomněl, že na minulém jednání byl schválen vstup do sdružení, které by dále žádalo o dotaci na příhraniční cyklostezku. Toto schválila všechna zastupitelstva obcí, které měly zapojit do sdružení. Pro čerpání dotací by mohl být problém vstupem REZIDENCE Nové Hrady, a.s. jako obchodního subjektu. REZIDENCE Nové Hrady, a.s. tedy do uvažovaného sdružení nevstoupila, čímž došlo k výrazné změně smlouvy o sdružení. Město Nové Hrady proto oznámilo ostatním partnerům, že musí dojít k novému schválení smlouvy o sdružení v zastupitelstvu. Poté vznikla další konzultace a Obec Horní Stropnice rozhodla, že vzhledem k časové náročnosti vzniku sdružení a nového schvalování v zastupitelstvech bude předkladatelem projektové žádosti Obec Horní Stropnice. Ostatní uvažovaní členové sdružení budou výstavbu podporovat bez finančního zapojení. Proto je navrženo nové usnení, ve kterém zastupitelstvo bere na vědomí, že nedošlo k uzavření smlouvy. Zastupitelstvo bere na vědomí neuzavření Smlouvy u sdružení Příhraniční novohradská cykloturistická stezka z důvodu odstoupení jednoho z partnerů uvažovaného sdružení - 12 hlasy. Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Miroslav Šlenc, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger. 5. Projekt Modernizace místních komunikací Nové Hrady Pan starosta známil zastupitele s tím, že město získalo finanční podporu pro realizaci projektu Modernizace místních komunikací Nové Hrady zlepšení dostupnosti a bezpečnosti na daných úcích zregionálního operačního programu Jihozápad. Jedná o projekt, kde celkové náklady činí ,-Kč, z toho podíl města činí ,-Kč (15%). Realizace projektu zahrnuje rekonstrukci komunikací Vilová čtvrť (od TSM až k rotě), ulici Pod Vodárnou, ve Vyšném, opravu chodníku v Jakuli, opravu a výstavba chodníku v Údolí (v prostoru křižovatky u autobusové zastávky a kapličky). Realizace projektu je plánována na březen až červen Již při schvalování podání projektu byl starosta pověřen přípravou úvěru pro předfinancování. Bylo tedy provedeno výběrové řízení, kde nejlepší nabídku předložila Komerční banka, a.s. Nabídka je pro město velmi

8 8 výhodná - dvacetiměsíční úvěr na částku rovnající dotaci (85% uznatelných nákladů) zatíží městský rozpočet pouze částkou ,-Kč. Smlouva o úvěru je připravena k okamžitému podpisu, aby mohlo dojít k předání na úřad regionální rady. Pan Šlenc navrhl, aby byl v usnení ještě uveden dodatek, že zastupitelstvo pověřuje finanční komisi zařazením této akce do rozpočtu města na rok Pan starosta konstatoval, že finanční komi je poradní orgán rady města, zastupitelstvo tedy může pověřit pouze radu města. V usnení bude pověření rady města k začleněním této akce do návrh rozpočtu roku Zastupitelstvo schvaluje financování projektu s názvem Modernizace místních komunikací Nové Hrady podpořeného v rámci 13. výzvy Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad a jeho následnou realizaci. Zastupitelstvo schvaluje finanční úvěr do maximální výše ,-Kč (výše dotace - 85 % celkových uznatelných nákladů projektu) od Komerční banky, a.s. dle podmínek uvedených v návrhu smlouvy Komerční banky, a. s. v rámci výběrového řízení pro předfinancování projektu s názvem Modernizace místních komunikací Nové Hrady. Zastupitelstvo pověřuje starostu podpim úvěrové smlouvy. Zastupitelstvo schvaluje předfinancování nákladů Města Nové Hrady v rámci projektu z rozpočtu města ve výši ,-Kč. Zastupitelstvo zároveň schvaluje kofinancování podílu Města Nové Hrady v rámci projektu ve výši 15% z celkových způsobilých výdajů projektu /tj ,-Kč/. Zastupitelstvo města schvaluje finanční krytí projektu po celé období realizace projektu, včetně případných změn harmonogramu. hlasy. Zastupitelstvo ukládá radě města začlenění projektu do návrhu rozpočtu roku hlasy. Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Miroslav Šlenc, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger.

9 9 Pan starosta ještě uvedl, že Komerční banka, a.s. jako bonus odpustila Městu Nové Hrady poplatky za internetbanking po dobu čerpání úvěru, čímž dojde k úspoře dalších cca ,-Kč 6. REZIDENCE Nové Hrady a.s. situační zpráva pro zastupitele K tomuto budu byl přítomen Mgr. Jakub Dvořák, zástupce společnosti REZIDENCE Nové Hrady, a.s. který zdůvodnil, že zpráva byla předložena zastupitelstvu, aby bylo vidět, že společnost plní závazky vůči městu. Materiál má pouze informativní charakter. Pan Kopřiva (občané) dotazoval na závazky vůči městu - zda jsou plněny tak, jak je uzavřena smlouva. Pan starosta uvedl, že závazky vyplývající ze smluv jsou plněny. Společnost podala návrh na změnu splátkového kalendáře pro placení nájemného. Tento byl radou schválen a ze strany Rezidence je plněn. Smluvně je zajištěn odvoz odpadu, o poplatcích vyplývajících z obecně závazné vyhlášky by měl informovat pan ředitel. Pan Mgr. Dvořák informoval o důvodu ke změně splátkového kalendáře, o kterou zažádali, protože jim nebyla proplacena dotace a muli plnit závazky vůči bance. Uzavřeli dodatek s bankou na prodloužení splátek do roku K činí poplatky z vyhlášky cca ,-, které budou uhrazeny i parkoviště bude zaplaceno podle faktury Zastupitelstvo bere na vědomí situační zprávu REZIDENCE Nové Hrady a.s hlasy Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger. 7. Dodatek č. 3 k pozemkové úpravě v k.ú. Nové Hrady Pan starosta konstatoval, že je třeba schválit Dodatek č. 3 ke komplexní pozemkové úpravě v k.ú. Nové Hrady. Pan Macán, který úpravu provádí navrhoval převést pozemky, kterých tento dodatek týká na Jihočeský kraj, ale převod by již nemohl být bezúplatný. Jedná o pozemky od celnice k začátku Nových Hradů, na Zámeckém, a u křižovatky u benziny, kde je plánován kruhový objezd.

10 10 S panem Vicánym připravujeme návrh směny pozemků s Jihočeským krajem, tato směna bude pro město výhodná. Zastupitelstvo schvaluje návrh nového uspořádání pozemků - Dokumentaci návrhu pozemkových úprav Nové Hrady - dodatek číslo 3 v části týkající LV 1 Město Nové Hrady v rámci KPÚ v k.ú. Nové Hrady dle návrhu zpracovatele společnosti GEOPOZEM v.o.s., Ing. Jindřicha Macána hlasy Kubaláková, p. Petr Michale, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Miroslav Šlenc, p. Jiří Vicány, p. Bc. Jof Vochoska, p. Lukáš Winzberger. 8. Interpelace Nebyla podána žádná interpelace z řad zastupitelů města ani občanů. 9. Disku Pan starosta známil zastupitele s průběhem jednotlivých akcí, které probíhají. Zateplení školy dozoruje společně s panem Šlencem, stavba by příští týden měla mít závěrečný kontrolní den a ve středu by měla být stavba předána. Dojde k navýšení ceny díla za vícepráce např. na oknech, půdě, výmalbě apod. Pan Šlenc uvedl, že některé vícepráce jsou způsobeny požadavky požární ochrany či památkářů. Dále pan místostarosta Šlenc uvedl, že na škole dneska pracovalo 40 lidí a že dostal příslib, že o víkendu dojde k odvozu lešení a dokončení nátěru fasády. Třídy jsou uklizené, tělocvična také, nic tedy nebrání tomu, aby došlo k převzetí díla.. Starosta dále upřesnil, že své podmínky si dali i památkáři. Na půdě pak není pokládána skelná vata, ale USB desky (pod něž je foukána izolace) pro další uvažovaný rozvoj školy. Dalším projektem jsou komunikace, v Byňově je již hotovo, včetně víceprací u kapličky i před vchodem do ní, dále přechody a dostavba chodníků. Dopravní inspektorát si také dal další podmínky, které mulo město respektovat např. na lepší nasvícení přechodů a jejich značení.

11 11 V rámci tohoto projektu byla upravena cesta ke školní družině a byl upraven přístup do školní družiny a jídelny. U družiny je také nová kanalizace, vyřešeny jsou ptiky, rekonstruován vodovod a instalován nový lapol pro školní jídelnu. Dle časového harmonogramu příští týden bude asfaltovat komunikace. Parkovací plochy budou dodělávat prvních 14 dní v září. Poté přejde stavební firma na Zahradní čtvrť. Na stavbě nové cesty od Olejového rybníka k rotě je udělána skrývka, bude zde nová kanalizace, práce již byly zahájeny a postupují rychle a podle plánu. Projekt Regenerace panelového sídliště jsme zahájili 15. července, kanalizace bude opravovat včetně přípojek k jednotlivým domům. Stavba určitou dobu stála z důvodu špatného počasí, nyní by mělo pracovat naplno, kanalizace mění na větší. Příští týden předává statek firmě Archatt, zde jsou náklady cca 13 milionů korun. Projekt Polyfunkční dům vysoutěžila společnost Mane Stavební a k zahájení prací dojde na začátku září. Pan Šlenc uvedl, že práce na sídlišti ŽPSV pozdržely. Šéf firmy mu přislíbil, že zítra začne naplno. Dále uvedl, že dosud nebyly zahájeny práce na dokončení kuželny, neboť pořád nemáme rozhodnutí Úřadu pro hospodářskou soutěž, abychom mohli začít stavět. Nejsme jediní, ale zatím nám nic přišlo, až to přijde okamžitě začne stavbou. Pan starosta uvedl, že stanovisko by mělo být doručeno do 7 10 dnů. Vzáří bychom mohli začít stavět. Dále pan starosta informoval o objektu bývalých kasáren. Dne 1. září přijedou zástupci policejního prezidia a povedeme s nimi jednání o získání areálu pro potřeby integrovaného záchranného systému (zejména jako zázemí pro hasiče, a policii) a jako zázemí pro technické služby (garáže). Pan Sýkora (občané) dotazoval na informace ohledně opravy komunikace v Jakuli u ŽPSV a dále ve směru na Hranice. Pan starosta uvedl, že žádná oficiální informace není. V letošním roce SÚS nebude provádět opravu. Pan starosta dále uvedl, že město díky získané dotaci opraví chodníky od vlakového přejezdu k autobusové zastávce a další chodníky ve směru k Hranicím bude řešit ve spolupráci Správou a údržbou silnic při rekonstrukci komunikace. Pan Kopřiva (občané) konstatoval, že je dobře, že opravují chodníky. Je přesvědčen, že by mělo dojít k opravě části stavby v blízkosti kapličky, kde dále drží voda. Pan Kopřiva dále kritizoval to, že v sídlišti ŽPSV měsíc nic nedělalo. Pan starosta uvedl, že stavba v sídlišti ŽPSV je problematická. Firma nemůže spravovat přípojku, když není opravený hlavní kanál. Prováděcí firma předala

12 12 občanům informaci, zjakého důvodu došlo ke zpoždění. Práce zkomplikoval déšť a nemohli odpojit domácnosti na týden, je to složitý úk. Pokud týká louže u kapličky, uvedl pan starosta, že došlo ke zlepšení stavu v této části. Vzhledem k rozdílnosti názorů navrhl panu Kopřivovi účast na kontrolním dnu stavby, kde může stavebním dozorem a prováděcí firmou vyjádřit svůj pohled na věc. Pan Kopřiva (občané) dále dotazoval na dopravní omezení na cyklostezce na Veveří. Cesta je úzká, pokud tam budou jezdit s dlouhým dřívím, těžko budou auta vyhýbat. Lesy, s.p. si daly značky zákazů na své cesty, po cyklostezce ale jezdit budou. Mgr. Kubaláková konstatovala, že jízda autem v tomto úku bude problém, těžko zde vyhnou. Pan starosta uvedl, že investorem akce je Obec Horní Stropnice, která by měla zajišťovat i značení dle projektové dokumentace. Pan Kopřiva (občané) dotazoval, co je nového s řízením ohledně nájemce vodovodu a kanalizace, neboť smlouva bude končit na konci roku. Starosta informoval o konzultacích, které učinil, je vyhlášeno koncesní řízení na nového provozovatele. Řízení bude provádět STAVEBNÍ PORADNA, s.r.o. České Budějovice. Pan Kopřiva (občané) uvedl, že si myslí, že by vodohospodářský majetek měly provozovat Technické služby města Nových Hradů. Technické služby by na to měly, výkopy stejně dělají, bylo by třeba zabývat tímto. Pan starosta oponoval, že v okolí neexistuje město srovnatelné velikosti, které by šlo touto cestou. Konzultoval to s některými městy a obcemi. Jedinou možností by bylo spojit s ostatními obcemi - zde je ale komplikace s koncesním řízením, neboť okolní obce vypovězení smlouvy teprve připravují. 10. Závěr a usnení Pan starosta města poděkoval všem přítomným zastupitelům i občanům města za účast na 7. veřejném jednání zastupitelstva Města Nových Hradů a ukončil jednání zastupitelstva. Jednání zastupitelstva Města Nových Hradů bylo ukončeno v 19,30 hodin. Starosta Mgr. Vladimír Hokr v.r. Ověřovatelé zápisu: Ing. Ĺudovít Kasan v.r. Petr Michale v.r.

ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Nových Hradů konaného dne 12. listopadu 2010

ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Nových Hradů konaného dne 12. listopadu 2010 ZÁPIS z ustavujícího veřejného zadání Zastupitelstva města Nových Hradů konaného dne 12. listopadu 2010 Zahájení zadání zastupitelstva Zadání Zastupitelstva města Nové Hrady bylo zahájeno v 19.00 hodin

Více

ZÁPIS ze 11. veřejného zasedání zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 9. února 2012

ZÁPIS ze 11. veřejného zasedání zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 9. února 2012 ZÁPIS ze 11. veřejného zasedání zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 9. února 2012 Přítomni: Emilie Koppensteinerová, p. Petr Michale,, pí. Ing. Eva Ševčíková, p. Miroslav Šlenc, p. Jiří Vicány,

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 8. září 2015

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 8. září 2015 MĚSTO NOVÉ HRADY ZÁPIS z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 8. září 2015 Přítomni: pí. Ing. Ladislava Bártová, p. Ivan Dorotovič, p. Mgr. Vladimír Hokr, p. Mgr. Michal

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 4. srpna 2015

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 4. srpna 2015 MĚSTO NOVÉ HRADY ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 4. srpna 2015 Přítomni: pí. Ing. Ladislava Bártová, p. Mgr. Vladimír Hokr, p. Mgr. Michal Jarolímek, pí. Alena

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 27. března 2014

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 27. března 2014 MĚSTO NOVÉ HRADY ZÁPIS z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 27. března 2014 Přítomni: pí. Ing. Ladislava Bártová, p. Mgr. Vladimír Hokr, p. Mgr. Michal Jarolímek, p.

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 23. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 11. září 2018

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 23. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 11. září 2018 MĚSTO NOVÉ HRADY ZÁPIS z 23. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 11. září 2018 Přítomni: Ing. Ladislava Bártová, Ivan Dorotovič, Mgr. Vladimír Hokr, Mgr. Michal Jarolímek,

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 26. září 2013

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 26. září 2013 MĚSTO NOVÉ HRADY ZÁPIS z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 26. září 2013 Přítomni: p. Ivan Dorotovič, p. Mgr. Vladimír Hokr, p. Mgr. Michal Jarolímek, p. Ing. Ĺudovít

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 4. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 4. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 4. schůze městské rady ze dne 10.12.2014 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 16. července 2013

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 16. července 2013 MĚSTO NOVÉ HRADY ZÁPIS z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 16. července 2013 Přítomni: pí. Ing. Ladislava Bártová, p. Mgr. Vladimír Hokr, p. Mgr. Michal Jarolímek, p.

Více

Zápis z 15. schůze městské rady ze dne

Zápis z 15. schůze městské rady ze dne Zápis z 15. schůze městské rady ze dne 28. 03. 2011 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 Přítomni: Martin Roman, Jaromír Honsa, ing. Martin Kubíček, Ladislava Šonková, Karel Tomandl, ing. Pavla Zahrádková, Jiří Hruška

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 111. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 111. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 111. schůze městské rady ze dne 15.4.2014 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Jiří Vicány,

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 15. června 2017

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 15. června 2017 MĚSTO NOVÉ HRADY ZÁPIS z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 15. června 2017 Přítomni: pí. Ing. Ladislava Bártová, p. Ivan Dorotovič, p. Mgr. Vladimír Hokr, p. Mgr. Michal

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne 03.09.2018 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 9. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 9. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 9. schůze městské rady ze dne 18.02.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 45. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 45. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 45. schůze městské rady ze dne 4.5.2016 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady Miroslav

Více

ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009

ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009 ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009 Přítomni: p. Kučera, p. Šlenc, p. Mgr. Hokr, p. Mgr. Jarolímek, p. Albert, Mgr. Pospíšilová, p. Sýkora, p. Vicány,

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Zápis z 77. schůze městské rady ze dne

Zápis z 77. schůze městské rady ze dne Zápis z 77. schůze městské rady ze dne 18.3.2013 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

ZÁPIS z 14. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 10. července 2008

ZÁPIS z 14. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 10. července 2008 ZÁPIS z 14. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 10. července 2008 Přítomni: p.albert, p.brychta, p.mgr.hokr, p.mgr.jarolímek, p.ing.kasan, p.kollmann, p.ing.kříha, p.kučera, p.sýkora,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 34. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 34. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 34. schůze městské rady ze dne 16.12.2015 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní úřad

Více

Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 26. 9. 2017 Číslo ZO: XVI/2017 Přítomno zastupitelů: 13 Nepřítomni a omluveni: p. Šupler, p. Vrbata Nepřítomni a neomluveni:

Více

dále přítomni: Ředitelka Mateřské školy Nové Hrady paní Eva Heřmanová k bodu

dále přítomni: Ředitelka Mateřské školy Nové Hrady paní Eva Heřmanová k bodu Zápis z 33. schůze rady města ze dne 30. 11. 2009 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ľudovít Kasan, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne 26.11.2018 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 8. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 8. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 8. schůze městské rady ze dne 04.02.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 6. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 6. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 6. schůze městské rady ze dne 07.01.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 31. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 31. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 31. schůze městské rady ze dne 18.11.2015 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis ze 17. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis ze 17. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis ze 17. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 03. 2016 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. května 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. května 2012 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. května 2012 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Vladimír Hejtmanský (8) Antonín Vyšohlíd (2) Mgr. Dušan Krabec

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

2. Majetkové záležitosti

2. Majetkové záležitosti - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Přítomni: Omluveni: Z á p i s z 75.

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 14. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 14. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 14. schůze městské rady ze dne 01.04.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Miroslav Vrchota, člen rady s hlasem

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 19. března 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 19. března 2012 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 19. března 2012 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Vladimír Hejtmanský (8) Antonín Vyšohlíd (2) Pavel Morong (10)

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 111. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 111. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 111. schůze městské rady ze dne 11.07.2018 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Aleš Buček, Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z jednání XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z jednání XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 14. 12. 2017 Číslo ZO: XVIII/2017 Přítomno zastupitelů: 12 Nepřítomni a omluveni: p. Přibyl, p. Stejskal, p. Vrbata

Více

ZÁPIS z 24. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 27. září 2006

ZÁPIS z 24. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 27. září 2006 ZÁPIS z 24. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 27. září 2006 Přítomni: Ing. Kříha, p. Dorotovič, RSDr. Tisoň, pí. Koppensteinerová, p. Vochoska, p. Kučera, p. Strnad, p. Šlenc,

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00772/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009

Více

Usnesení č. 1 Hlasování Zastupitelstvo schvaluje program zasedání.

Usnesení č. 1 Hlasování Zastupitelstvo schvaluje program zasedání. Obec Holubice Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Holubice konaného 21. 3. 2018 v zasedací místnosti OÚ Přítomni: dle prezenční listiny 12 členů zastupitelstva z 15 Omluveni: Zbyněk Dominik Koukal,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne 27. 04. 2016 Místo jednání: Začátek jednání: Přítomno: Omluvena: Ověřovatelé: Zapisovatel: Družstevní dům Choustník 19.00 hodin 8 členů Veronika Jakeš František

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 2. června 2016

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 2. června 2016 MĚSTO NOVÉ HRADY ZÁPIS z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 2. června 2016 Přítomni: pí. Ing. Ladislava Bártová, p. Ivan Dorotovič, p. Mgr. Vladimír Hokr, p. Mgr. Michal

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 120. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 120. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 120. schůze městské rady ze dne 27.8.2014 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Jiří Vicány,

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis z 57. schůze městské rady ze dne

Zápis z 57. schůze městské rady ze dne Zápis z 57. schůze městské rady ze dne 16.7.2012 Přítomni: členové rady: Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Jiří Vicány, člen rady s hlasem poradním: Jana Káplová, tajemnice

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 15. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 30. března 2017

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 15. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 30. března 2017 MĚSTO NOVÉ HRADY ZÁPIS z 15. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 30. března 2017 Přítomni: pí. Ing. Ladislava Bártová, p. Mgr. Vladimír Hokr, p. Mgr. Michal Jarolímek, pí.

Více

Zápis z 69. schůze městské rady ze dne

Zápis z 69. schůze městské rady ze dne Zápis z 69. schůze městské rady ze dne 12.12.2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Jiří Vicány, člen rady s hlasem poradním: Jana Káplová, tajemnice

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Ing. Jaroslav

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 25. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 19. června 2014

MĚSTO NOVÉ HRADY. ZÁPIS z 25. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 19. června 2014 MĚSTO NOVÉ HRADY ZÁPIS z 25. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Nových Hradů konaného dne 19. června 2014 Přítomni: pí. Ing. Ladislava Bártová, p. Ivan Dorotovič, p. Mgr. Vladimír Hokr, p. Mgr. Michal

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky.

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky. O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: 0000271/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2005

Více

Zápis z 51. schůze městské rady ze dne

Zápis z 51. schůze městské rady ze dne Zápis z 51. schůze městské rady ze dne 9.5.2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady Jiří Vicány, člen rady s hlasem

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00637/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016 konaného

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2016, konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2016, konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2016, konaného dne 12. 05. 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací síni obecního úřadu od 18:00 hodin, ukončeno bylo v 19:05 hodin. Přítomni:

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 9. listopadu 2016

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 9. listopadu 2016 Zápis ze 17. zadání Zastupitelstva obce Svédlice konaného dne 9. listopadu 2016 Zadání Zastupitelstva obce Svédlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 9. 11. 2016 v 19:00 hod. v zadací místnosti budovy

Více

Zápis z 83. schůze městské rady ze dne

Zápis z 83. schůze městské rady ze dne Zápis z 83. schůze městské rady ze dne 21.5.2013 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Obec Běleč. 2. Zpráva o hospodaření obce k 30. červnu 2014. email info@obecbelec.cz http://www.obecbelec.cz. tel. 381214530 IDDS 7wjajvb

Obec Běleč. 2. Zpráva o hospodaření obce k 30. červnu 2014. email info@obecbelec.cz http://www.obecbelec.cz. tel. 381214530 IDDS 7wjajvb Zápis ze 49. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného ve čtvrtek 14. srpna 2014 od 19:30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bělči Přítomni: Stanislav Šmejkal, Josef Mareš, Marcel Fiala, Pavel

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 13.10.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 47. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 47. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 47. schůze městské rady ze dne 25.5.2016 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod.

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod. Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne 6.11.2017 v 19.00 hod. Přítomni: Jan Liška, Martina Ludvíková, Vladimír Vytiska, Tomáš Kočiš, Michal

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 3/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 23.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 3/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 23. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 3/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 23. března 2016 Přítomni : 7/ Vladimír Kubík, Eliška Sedláčková, Mgr. Martin Kozák,

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 26.9.2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 5/2011

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 5/2011 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 5/2011 Program I. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15, 16. Zahájení Ověření zápisu z minulého zasedání Kontrola

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 4/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 4/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 4/2016 dne 3. 10. 2016 Č.j. 224 /2016/OU Lhota u Příbramě, 3. 10. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ing. Miroslav Machuta, Ivan

Více