Městská část Praha 11. Zápis č.8/2016. z jednání komise pro výchovu a vzdělávání, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Městská část Praha 11. Zápis č.8/2016. z jednání komise pro výchovu a vzdělávání, konaného dne"

Transkript

1 Městská část Praha 11 Zápis č.8/2016 z jednání komise pro výchovu a vzdělávání, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: ZŠ Campanus, Jírovcovo náměstí, 17:30 Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo příštího jednání: ano ZŠ K Milíčovu, 17:30 hodin Program jednání: 1) Zahájení, omluvy, schválení hostů 2) Schválení zápisu z minulého jednání 3) Schválení programu 4) Úkoly a náměty z minulého zápisu 5) Žádost odboru majetkoprávního 6) Rozpočet odd vzdělávání a školské služby 7) Byty 8) Termín dalšího jednání komise ) Různé Ad 1) Jednání zahájila pí předsedkyně JUDr. V. Jeřábková, CSc., v 17:30 hodin. Přítomno 6 členů. Hosté Mgr. M. Platz, vedoucí OŠK, Mgr. H. Kroupová, vedoucí ÚIAK, Mgr. L. Derková, ředitelka ZŠ Campanus. Přítomnost hostů byla schválena hlasováním. Omluveni viz presenční listina.

2 Ad 2) Zápis byl schválen bez připomínek. Hlasování: pro 5, proti 0, zdržel se 1. Ad 3) Program byl schválen bez připomínek. Ad 4) Plnění námětů a úkolů z minulého zápisu Vyjádření pocty Věře Čáslavské uvedl Mgr. Platz. Námět projednala porada vedení a bude se jím i nadále zabývat. Diskuse: - komise požaduje poskytnout i nadále informace o projednávání námětu vyjádření pocty osobnosti Věry Čáslavské; -MČ plánuje výstavbu nové sportovní haly u ZŠ Campanus, poctu lze vyjádřit pojmenováním této haly; - Mgr. L. Derková, ředitelka školy, podpořila námět komise. Námět pro RMČ: Komise pro výchovu a vzdělávání žádá, aby byla informována o vývoji projednávání námětu vyjádření pocty Věře Čáslavské. Komise navrhuje pojmenování nově plánované haly u ZŠ Campanus, Jírovcovo náměstí 1782, jménem pí Věry Čáslavské. Přizvat Mgr. H. Kroupovou, vedoucí útvaru interního auditu a kontroly k výsledku šetření v MŠ Blatenská. Mgr. Kroupová v úvodu připomněla přítomným povinnost zachovávat mlčenlivost o informacích, o kterých se dozví na jednání komise. H. Kroupová byla dne starostou MČ zbavena mlčenlivosti za účelem seznámení členů KVV s výsledkem mimořádné veřejnosprávní kontroly v MŠ Blatenská. Přítomné seznámila se základními údaji o mimořádné veřejnosprávní kontrole zahájení na základě pověření starosty ze dne , vydání 4 doporučení směřujících k ředitelce školy a k odborným útvarům ÚMČ Praha 11. Doporučení se týkala aktualizace vnitřní směrnice školy v oblasti zadávání veřejných zakázek malého rozsahu, závazného postupu při revizi nových herních prvků na zahradách ZŠ a MŠ, dohledu nad souladem smluv s platnou legislativou, aktualizace zásad pro uzavírání podnájemních smluv mezi příspěvkovými organizacemi a jinými subjekty. Dále přečetla závěr kontroly, který je uveden v protokolu z mimořádné veřejnosprávní kontroly v MŠ Blatenská.

3 Přítomní vzali informace na vědomí. Diskuze o podrobnostech kontroly nebyla možná z důvodu úzkého rozsahu zbavení mlčenlivosti H. Kroupové. V tomto bodě proběhla diskuze o zajišťování kroužků na ZŠ a MŠ. Dotaz: p. Murčo: Požádal o vyjasnění plateb za výuku angličtiny a o vysvětlení, jak byla stanovena cena kroužků. H. Kroupová: Sdělila, že musí dodržovat rozsah zbavení mlčenlivosti, nemůže přítomné informovat o podrobnostech z průběhu kontroly. Přítomní dále diskutovali o zajišťování kroužků. P. Chudík: Kroužky škola pořádá na základě zájmu rodičů. V případě, že cena není ze strany rodičů akceptována, kroužek není otevřen. Postup je běžnou praxí i u ostatních škol a je v souladu se závěry ČŠI. Pí Derková: Cenu ovlivňují náklady na pracovníka a materiál. Rozhodovací právo má ředitel. Komise vzala na vědomí informace Mgr. H. Kroupové. Námět: Komise vyjádřila znepokojení nad způsobem řešení situace v MŠ Blatenská, který MČ Praha 11 zvolila. Komise doporučuje, aby se údajné problémy ve školách již neřešily obdobným způsobem a především nebyly politizovány. Komise žádá poskytnutí vyčíslení celkových nákladů za audity a šetření v MŠ Blatenská a dotazuje se, kdo je zodpovědný za způsob vedení zjišťovacího řízení. Komise znovu připomíná, že od začátku vyjádřila nespokojenost se schválením externího auditu, protože dle platné legislativy, může školské zařízení hodnotit jen ČŠI. Samozřejmě komise neupírá právo zřizovatele na veřejnosprávní kontrolu. Dále proběhla diskuse k výjezdům škol na ozdravné pobyty, výlety, exkurze. Pořádání akcí probíhá dodavatelsky nebo svépomocí školou. Výběr dodavatele by měl, podle názoru některých členů, probíhat v souladu se zákonem o veřejných zakázkách. Ad 5) Žádost odboru majetkoprávního Sídlo spolku IMŠ Stachova 518 Důvodem žádosti je požadavek nového Občanského zákoníku - souhlas vlastníka budovy MČ Praha 11 k umístění sídla spolku na adrese školy. Komise vzala na vědomí žádost Spolku rodičů IMŠ Stachova 518 a nemá námitek k umístění sídla spolku na adrese Stachova 518. Hlasování pro 6, proti 0, zdržel se 0.

4 Změna užívání bytu v ZŠ Klíček -byt v objektu je dlouhodobě nevyužíván; -ZŠ Klíček nemá vlastní školní jídelnu; -stanovisko hygieny ke změně bytu na výdejnu školy je souhlasné. Komise vzala na vědomí žádost ZŠ Klíček, Donovalská 1863, Praha 4 Chodov. Komise doporučuje pronájem prostor a nemá námitek k změně užívání bytu v objektu školy na výdejnu obědů pro žáky školy. Hlasování pro 6, proti 0, zdržel se 0. Ad 6) Rozpočet odd vzdělávání na r uvedl Mgr. Platz, vedoucí OŠK K navýšení dochází v položkách - ostatní výdaje ve školství (financování MAP), akce OŠK (tisk pamětních listů pro I. třídy), příspěvky škol - atletika do škol (nové sady na cvičení), logopedie (nárůst počtu dětí), školní turnaje. OŠK zařadil investiční akce, např. vybavení nových tříd v objektu Schulhoffova, ale nebylo zohledněno. Nejnutnější priority v investičních akcích z pohledu OŠK: objekt Schulhoffova, školní jídelna ZŠ Pošepného, střecha ZŠ Mikulova. Komise vzala na vědomí návrh rozpočtu a doporučuje do rozpočtu r zařadit prioritně investiční akce v pořadí: 1) rekonstrukce objektu Schulhoffova pro ZŠ a MŠ 2) rekonstrukce školní jídelny ZŠ Pošepného 3) rekonstrukce střechy ZŠ Mikulova a další investice dle finančních prostředků. Ad 7) Prodloužení smlouvy o nájmu bytu: V. L. - podala žádost o prodloužení nájmu bytu Členové komise pro výchovu a vzdělávání dne vzali na vědomí žádost jmenované a doporučují prodloužení smlouvy o nájmu bytu na dobu určitou 2 roky, nájemné 75 Kč/m 2, jedná se o byt v č. p. 1680, o čem hlasovali takto: Přihláška nájem bytu ve veřejném zájmu dle - PKT 2010/01-07, kategorie 3.6 M. K., učitelka MŠ podala žádost o byt ve veřejném zájmu Členové komise pro výchovu a vzdělávání dne vzali na vědomí žádost jmenované

5 a doporučují zařazení jmenované do evidence žadatelů o byt ve veřejném zájmu, o čem hlasovali takto: K. Z., učitelka v ZŠ - podala žádost o byt ve veřejném zájmu Členové komise pro výchovu a vzdělávání dne vzali na vědomí žádost jmenované a nedoporučují zařazení jmenované do evidence žadatelů o byt ve veřejném zájmu, o čem hlasovali takto: Hlasování: pro 1, proti 3, zdrželi se 2. Neobsazený byt č. 23, 0+1 (42,77 m 2 ) v čp. 1641, ul. Brandlova, který byl OŠK přidělen a předchozí žadatelé jej odmítli. Členové komise pro výchovu a vzdělávání dne doporučují nabídnout volný byt č. 23, 0+1 (42,77 m 2 ) v čp. 1641, ul. Brandlova žadatelům z evidence OŠK v tomto prostředí: 1) K. Š., Mgr. 2) P. B., Bc. 3) M. V., Mgr. 4) M. Č. Mgr. 5) L. K. Mgr. Výše nájemného 75 Kč/m 2 /měsíc, doba určitá 2 roky. Z. K., Mgr. - žádost JMM. a. s. o vyslovení souhlasu ze strany MČ Praha 11 s prodloužením služebního bytu. Členové komise vzali na vědomí žádost JMM a. s. Členové komise vyjádřili souhlas s prodloužením nájmu služebního bytu Mgr. Z. K. Smlouva bude uzavřena na dobu určitou 2 roky, nájemné 75 Kč/m 2, o čem hlasovali takto: Ad 8) Termín další komise ZŠ K Milíčovu, v hodin. Ad 9) Různé JUDr. Jeřábková obdržela námět rodičů k nespokojenosti s jednáním učitelky školy. Mgr. Platz škola neměla kvalifikovanou učitelku, ČŠI uložila opatření, které škola splnila. Jedná se o řešení, které je plně v kompetenci ředitele školy. Komise ukončila jednání ve 21:00 hodin.

6 Přijatá usnesení: Ad 5) Komise vzala na vědomí žádost Spolku rodičů IMŠ Stachova 518 a nemá námitek k umístění sídla spolku na adrese Stachova 518. Komise vzala na vědomí žádost ZŠ Klíček, Donovalská 1863, Praha 4 Chodov. Komise doporučuje pronájem prostor a nemá námitek ke změně užívání bytu v objektu školy na výdejnu obědů pro žáky školy. Ad 6) Komise vzala na vědomí návrh rozpočtu na r a doporučuje zařadit k řešení prioritně investiční akce v následujícím pořadí: 1) rekonstrukce objektu Schulhoffova pro ZŠ a MŠ 2) rekonstrukce školní jídelny ZŠ Pošepného 3) rekonstrukce střechy ZŠ Mikulova a další investice dle finančních prostředků. Ad 7) V. L. - členové komise pro výchovu a vzdělávání dne vzali na vědomí žádost jmenované a doporučují prodloužení smlouvy o nájmu bytu na dobu určitou 2 roky, nájemné 75 Kč/m 2, jedná se o byt v č. p M. K. - členové komise pro výchovu a vzdělávání dne vzali na vědomí žádost jmenované a doporučují zařazení jmenované do evidence žadatelů o byt ve veřejném zájmu. K. Z. - členové komise pro výchovu a vzdělávání dne vzali na vědomí žádost jmenované a nedoporučují zařazení jmenované do evidence žadatelů o byt ve veřejném zájmu. Byt č. 23, 0+1 (42,77 m 2 ) v čp. 1641, ul. Brandlova: Členové komise pro výchovu a vzdělávání dne doporučují nabídnout volný byt žadatelům z evidence OŠK v tomto pořadí: 1) K. Š., Mgr. 2) P. B., Bc. 3) M. V., Mgr. 4) M. Č. Mgr. 5) L. K. Mgr. Výše nájemného 75 Kč/m 2 /měsíc, doba určitá 2 roky. Z. K., Mgr. - Členové komise vzali na vědomí žádost JMM a. s. vyslovili souhlas s prodloužením nájmu služebního bytu. Smlouva bude uzavřena na dobu určitou 2 roky, nájemné 75 Kč/m 2.

7 Úkoly: Náměty pro RMČ: Komise pro výchovu a vzdělávání žádá, aby byla informována o projednávání či návrzích k vyjádření pocty Věře Čáslavské. Komise navrhuje pojmenování nově plánované haly u ZŠ Campanus, Jírovcovo náměstí 1782, jménem pí Věry Čáslavské. Komise vzala na vědomí informace Mgr. H. Kroupové z veřejnosprávní kontroly v MŠ Blatenská. Komise vyjádřila znepokojení nad způsobem řešení situace v MŠ Blatenská, který MČ Praha 11 zvolila. Komise doporučuje, aby se údajné problémy ve školách již neřešily obdobným způsobem a především nebyly politizovány. Komise žádá poskytnutí vyčíslení celkových nákladů za audity a šetření v MŠ Blatenská a dotazuje se, kdo je zodpovědný za způsob vedení zjišťovacího řízení. Komise znovu připomíná, že od začátku vyjádřila nespokojenost se schválením externího auditu, protože dle platné legislativy, může školské zařízení hodnotit jen ČŠI. Samozřejmě komise neupírá právo zřizovatele na veřejnosprávní kontrolu. Přílohy: Neveřejná příloha zápisu -byty (docx) Presenční listina (pdf) Zapsal: Schválil: Malínská Ivana (OŠK) P11, tajemník JUDr. Věra Jeřábková, CSc., předsedkyně komise

Městská část Praha 11. Zápis č.2. z jednání bytové komise, konaného dne zasedací místnost "C" ÚMČ Praha 11, Ocelíkova 672, Praha 4

Městská část Praha 11. Zápis č.2. z jednání bytové komise, konaného dne zasedací místnost C ÚMČ Praha 11, Ocelíkova 672, Praha 4 Městská část Praha 11 Zápis č.2 z jednání bytové komise, konaného dne 12.02.2015 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost "klub" ÚMČ Praha 11, Ocelíkova 672, Praha 4 Usnášeníschopnost:

Více

Zápis č.7/2016. Městská část Praha 11. z jednání sportovní komise, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis č.7/2016. Městská část Praha 11. z jednání sportovní komise, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Městská část Praha 11 Zápis č.7/2016 z jednání sportovní komise, konaného dne 29.06.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412 Usnášeníschopnost:

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.8/2016. z jednání sportovní komise, konaného dne Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412

Městská část Praha 11. Zápis č.8/2016. z jednání sportovní komise, konaného dne Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412 Městská část Praha 11 Zápis č.8/2016 z jednání sportovní komise, konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412 Usnášeníschopnost:

Více

USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13. JUDr. Kateřina Černá, Bc. Martin Šmíd, p. Evžen Mošovský

USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13. JUDr. Kateřina Černá, Bc. Martin Šmíd, p. Evžen Mošovský Přítomni: USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13 ze dne 26. 11. 2015 Předseda: Členové: Tajemník: Omluveni: Host: Ing. Michal Drábek Ivana Todlová, Marek Ždánský, Mgr. Štěpán Hošna,

Více

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 10 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Ing. Michal Majer Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková

Více

Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne

Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne 11.01.2016 Přítomni: p. Kopal, p. Čáp, p. Gros, pí Ing. Kroutil, pí Ing. Kuchtová, Ph.D., p. Ševčík, p. Ing. Havel a tajemník p. Ing. Doležal Jednání

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.18. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne ÚMČ Praha 11, zasedací místnost "C"

Městská část Praha 11. Zápis č.18. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne ÚMČ Praha 11, zasedací místnost C Městská část Praha 11 Zápis č.18 z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne 08.12.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo

Více

1. UPPM, Palackého 599, Štětí nové žádosti o ubytování. 2. UPPM, Palackého 599, Štětí žádosti o prodloužení ubytování

1. UPPM, Palackého 599, Štětí nové žádosti o ubytování. 2. UPPM, Palackého 599, Štětí žádosti o prodloužení ubytování Z Á P I S z 11. jednání Komise sociálních služeb a bydlení konané dne 6. 12. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: K. Kováčová,

Více

Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin.

Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin. 1/5 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluven: p. Oldřich Panc Neomluveni: Hosté: Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin. 1. Zahájení zasedání FV

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV)

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) Datum jednání: 19. 2. 2019 Místo jednání: zasedací místnost č. 218, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Začátek jednání: Konec

Více

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE Zápis z 3. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 2. 3. 2016 od 17.00 do 19.15 hod. v ZŠ TGM, Ortenovo náměstí, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 19. řádné jednání rady městské části, konané dne 13. 6. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 5.5. 2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 7 členů

Více

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ.

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ. Z á p i s z 8. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková Zastupitelstva města, které se konalo 1/10 Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: viz. presenční listina p. Horáková, p. Šimoník p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková,

Více

Přítomni: David Večeřa, Jakub Novák, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, Zdeněk Gajdůšek, Mgr. Linda Sokačová, PhDr.

Přítomni: David Večeřa, Jakub Novák, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, Zdeněk Gajdůšek, Mgr. Linda Sokačová, PhDr. Zápis ze 6. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 1. 6. 2016 od 17.00 do 19.15 hod. v ZŠ Tusarova 21, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa předseda,

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.9/2016. z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.9/2016. z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.9/2016 z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne 07.12.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost ÚMČ Praha 11, Vidimova 1324,

Více

Z Á P I S. 27. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP )

Z Á P I S. 27. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP ) Z Á P I S 27. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP ) dne 13.11.2017 od 16:00 hodin v zasedací místnosti č. 201, 2. patro Vodičkova

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 28. řádné jednání rady městské části, konané dne 24. 8. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Omluveni: PhDr. Ing. arch. Lenka Burgerová, Jakub Novák, Josef Neuberg, Kristýna Benešová tajemnice. Usnášení schopná: ANO. Program jednání - návrh:

Omluveni: PhDr. Ing. arch. Lenka Burgerová, Jakub Novák, Josef Neuberg, Kristýna Benešová tajemnice. Usnášení schopná: ANO. Program jednání - návrh: Zápis z 13. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7 (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 18. 4. 2017 od 17:00 do 18:45 hod. v prostorách ZŠ Korunovační 8/164, Praha 7 Seznam členů výboru: David

Více

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 03. 2019 od 17:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Bc. Z. Kojanová Program jednání: 1. Dodatek č. 9 k nájemní

Více

Z Á P I S č. 29/2015

Z Á P I S č. 29/2015 Z Á P I S č. 29/2015 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 9. 12. 2015 Přítomni: Ing. Pavel Bartoš, MBA, Ing. Jiří Lain, Ing. Vladimír Urbánek, Ing. Vít Penížek, Ph.D. Omluveni: František

Více

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, S. Přáda, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková,

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, S. Přáda, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková, Z Á P I S z 3. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 15. 3. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. D.

Více

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zápis z jednání Přítomni dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu Věc Zápis z mimořádného jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro prevenci kriminality a pro udělování grantů

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 8. 12. 2010 v 15:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Háněl, Klímová, Hasenkopfová,

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, E. Reifová, S. Přáda,

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, E. Reifová, S. Přáda, Z Á P I S z 6. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 21. 6. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Nepřítomny: Zapisovatelka: Hosté: Bc.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 37. řádné jednání rady městské části, konané dne 11. 12. 2009 v 8:15 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová,

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.8. z jednání sociální a zdravotní komise, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.8. z jednání sociální a zdravotní komise, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.8 z jednání sociální a zdravotní komise, konaného dne 06.10.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo příštího

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr.

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.13. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.13. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.13 z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne 07.06.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 14. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 7. 11. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis z jednání bytové komise dne

Zápis z jednání bytové komise dne Zápis z jednání bytové komise dne 13. 06. 2016 Přítomni: p. Radomír Baszó, Ivo Valášek, JUDr. Karel Krčmárik, Milan Získal Nepřítomni: Tomáš Mikula omluven, Host: 20/16 BK projednala a doporučuje RM schválit

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, K. Kováčová, Z. Křišťanová, S. Přáda,

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, K. Kováčová, Z. Křišťanová, S. Přáda, Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 7. 2. 2017 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. D.

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N 5. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n/n dne: 20.5.2009 Bod pořadu jednání: Věc: Informace Finančního výboru Zpracoval: pí. Šábrtová

Více

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin Z á p i s z VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 22.9. 2011 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:35 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 31.8.2017 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni - zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Z Á P I S. P r o g r a m: z 48. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. P r o g r a m: z 48. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 14:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 10.08.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 106. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 14. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, K. Kováčová, E. Reifová. Ing. J. Ryšánková, P. Hoznedl, S. Přáda, M. Stráníková. Mgr. P. Lípová, M.

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, K. Kováčová, E. Reifová. Ing. J. Ryšánková, P. Hoznedl, S. Přáda, M. Stráníková. Mgr. P. Lípová, M. Z Á P I S z 2. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 9. 2. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. D.

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

Přítomni: David Večeřa, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, PhDr. Michal Kotas (příchod 17:16 hod.), Zdeněk Gajdůšek (příchod 18:10 hod.

Přítomni: David Večeřa, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, PhDr. Michal Kotas (příchod 17:16 hod.), Zdeněk Gajdůšek (příchod 18:10 hod. Záznam z 11. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7 (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 15.2.2017 od 17:00 do 18:45 hod. v zasedací místnosti č. 225, ÚMČ Praha 7 Seznam členů výboru: David

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 117. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 8. srpna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 13. ledna 2016 Čas zahájení: 14 hodin Místo: zasedací místnost MěU Příbram, Tyršova 108, 261 19 Přítomni: 12 členů

Více

ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013. Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral

ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013. Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013 Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral Nepřítomni: Slavík - rezignace Hosté: Peitlová, Frenštátská, Vinklerová Zapisovatel:

Více

Zápis Ze 1. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 1. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 1. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 8.1. 2014 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní: Karel Zalaba starosta Bc. Martin Frei místostarosta Mgr. Oldřich Brabec radní Tomáš Zbořil

Více

Zápis č. 13. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 13. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 13 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 4. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková Mgr. Bc. Věra Václavíčková

Více

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 4. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 5. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007

Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007 Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007 Přítomni: L. Curylo, D. Kaniová, J. Kavala, M. Kracík, M. Pišková, M. Vavroš, J. Vejpustková Omluveni: L. Pospíšil, R. Zapletalová Hosté: A. Balnar, ředitel

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

Z á p i s. ze 45. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 25.09.2014 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. ze 45. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 25.09.2014 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s ze 45. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 25.09.2014 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Zasedání zahájil a řídil starosta

Více

Host: p. Mgr. Cibulka, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda finančního výboru ZMČ.

Host: p. Mgr. Cibulka, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda finančního výboru ZMČ. Z á p i s ze 7. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Z Á P I S. 20. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP )

Z Á P I S. 20. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP ) Z Á P I S 20. jednání Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku (dále jen VSBBP ) dne 07.11.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti v pasáži úřadu a dále v zasedací

Více

Zápis č. 2/2018. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného. dne

Zápis č. 2/2018. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného. dne Zápis č. 2/2018 z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne 23. 5. 2018 Přítomni: Marie Zacharová, Bc. Lucie Michková, Bc. Michal Hroza, Ing. Josef Svoboda Ph.D., Mgr.

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

POZVÁNKA. úterý od 16:30 hod. na jednání dozorčí rady. Vážení kolegové,

POZVÁNKA. úterý od 16:30 hod. na jednání dozorčí rady. Vážení kolegové, JIHOMESTSKA MAJETKOVÁ POZVÁNKA na jednání dozorčí rady Vážení kolegové, dovoluji si Vám oznámit, že jako předseda dozorčí rady obchodní společnosti Jihoměstská m..ijetková a.s. svolávám v souladu se stanovami

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 108. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 28. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis Ze 20. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 20. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 20. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 24 9. 2012 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní : Karel Zalaba starosta Bc. Martin Frei místostarosta Mgr. Oldřich Brabec radní (přítomen

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 1. 2016 v 10:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 z 1. zasedání konaného dne 27. 11. 2011 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 19. řádné jednání rady městské části, konané dne 6. 6. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková

Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, S. Přáda, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková Z Á P I S z 1. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 10. 1. 2017 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. D.

Více

Zápis č. 33/2018 z 33. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 33/2018 z 33. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 33/2018 z 33. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 15. května 2018 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. Mgr. J. Schejbal, p.

Více

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 16.1.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Ing.

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Z á p i s. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál

Z á p i s. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál Z á p i s ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál Přítomni: p. Fischer, MUDr. Forstová, pí. Houžvičková, MUDr. Chaloupka, Mgr.

Více

K. Kováčová, Z. Křišťanová, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková, V. Kouba,

K. Kováčová, Z. Křišťanová, E. Reifová, Ing. J. Ryšánková, V. Kouba, Z Á P I S z 9. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 11. 10. 2016 (upravená verze, určená ke zveřejnění na webových stránkách Města Štětí) Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: K. Kováčová,

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 13. 12. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15.43 hod v Hospůdce Pod Květnicí. Přítomno: 7 členů, MK je usnášeníschopná.

Více

přítomni : A. Nováková, L. Kos, L. Böhmová, P. Blažek, J. Franěk, P. Chalupa, L. Seimlová, M. Král, J. Maxa omluven : - nepřítomen : -

přítomni : A. Nováková, L. Kos, L. Böhmová, P. Blažek, J. Franěk, P. Chalupa, L. Seimlová, M. Král, J. Maxa omluven : - nepřítomen : - S o u p i s p ř i j a t ý c h u s n e s e n í z 9. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 7.3.2012 (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 18. řádné jednání rady městské části, konané dne 30. 5. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné jednání rady městské části, konané dne 2. 2. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, Z. Wildová, M. Bernardová,

Více

Zápis z jednání ŠKOLSKÉ RADY při ZŠ K. H. Máchy Doksy

Zápis z jednání ŠKOLSKÉ RADY při ZŠ K. H. Máchy Doksy Zápis z jednání školské rady 01. 10. 2018 Datum: 1. 10. 2018; 14:30 hod. Místo: ředitelna ZŠ Zápis z jednání ŠKOLSKÉ RADY při ZŠ K. H. Máchy Doksy Přítomni: Bc. Jana Strnková Pavlína Karešová Mgr. Jindra

Více

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Odbor sociálních věcí a zdravotnictví nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 15664/2016 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: Spisový znak: 101.2.2

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne 20. 01. 2011. Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta v 18:03h. Po zahájení zasedání zastupitelstva obce složil dle ustanovení 69 zákona

Více

17. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

17. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 17. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 27. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis č. 2 / 2016 ze zasedání Výboru kontrolního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 2 / 2016 ze zasedání Výboru kontrolního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 33 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Bc. Brzobohatá Zuzana - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 6. řádné jednání rady městské části, konané dne 12. 2. 2014 v 16:00 hod. Přítomni: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová (příchod v 15.25 h), T. Verner, F. Toušek Dále

Více

Z Á P I S z 3. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne

Z Á P I S z 3. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne Z Á P I S z 3. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 12. 3. 2019 Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bc. M. Kubánková, E. Reifová, A. Vovčuková, E. Košecová, Ing. V. Nolč, V. Kouba,

Více

Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 17. ledna 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. RNDr. J. Polecha, CSc.,

Více

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 12.2.2018 v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Přítomní: Ing. Radka Formánková - starostka Lumír Konečný - místostarosta. MUDr. Petr Fila-radní,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 8. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 19. 10. 2011 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: M. Douša, T. Verner,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 15. řádné jednání rady městské části, konané dne 28. 4. 2009 v 8:15 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová,

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne

Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne 25.4.2018 Přítomni : viz prezenční listina Program jednání : 1. Zahájení 2. Výsledky hospodaření SMOl za rok 2017 3. Účetní závěrka SMOl k 31.12.2017 včetně

Více

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 11.03.2015 Celkový počet členů komise: 17 Přítomno dle prezenční listiny: 16 Hosté: 0 Omluveni: Mgr. Jana Kotrmanová, Klára Vlková (host) Komise je usnášeníschopná.

Více

22. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

22. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 22. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 22. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 1/2019 z 1. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 23. 1. 2019 s místem konání Na Košince 502/1 v zasedací místnosti v přízemí budovy od 16.00 h Přítomni: dle prezenční listiny Tajemnice:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 28. řádné jednání rady městské části, konané dne 30. 10. 2017 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: M. Bernardová, Z. Wildová,

Více

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 11. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz, Mgr. Koprnová Program jednání: 1.

Více

Z Á P I S z 9. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne

Z Á P I S z 9. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne Z Á P I S z 9. jednání komise sociálních služeb a bydlení konané dne 9. 10. 2018 Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: E. Reifová, Bc. D. Kotalová, V. Kouba, Z. Křišťanová, K. Kováčová, Ing. J. Ryšánková

Více

Zápis. Z 83. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.4.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. Z 83. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.4.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 83. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.4.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Hosté Marek Košut Lukáš Frýdek Eva Gréeová Martin Hřebačka

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více