Z á p i s č. 1/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE OD 18,00 HODIN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s č. 1/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 11. 2014 OD 18,00 HODIN"

Transkript

1 Z á p i s č. 1/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Balogh, p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Hosté: Ing. Libuše Pfauserová Program: 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele. 2. Schválení programu. 3. Kontrola zápisů z ustavujícího zasedání ZO. 4. Schválení návrhu změny č. 3 územního plánu obce. 5. Volba členů kontrolního a finančního výboru. 6. Stanovení odměn za výkon funkce neuvolněných členů zastupitelstva. 7. Rozpočtová opatření. 8. Návrh ceny vodného pro rok Návrh rozpočtu obce pro rok Pověření starosty obce k provádění rozpočtových změn dle ustanovení 102 odst. 2 písm.a) zákona č. 128/2000 Sb Různé. 12. Informace starosty a místostarosty. 1) Starosta obce Ing. Pintér, zahájil jednání, přivítal přítomné zastupitele a konstatoval, že je přítomno 6 členů zastupitelstva ze 7, tj. nadpoloviční většina a zastupitelstvo je usnášeníschopné. Byl dán návrh na zapisovatele a ověřovatele zápisu: zapisovatel p. Sodomková ověřovatelé zápisu p. Beran, p. Mlnařík 2) Ing. Pintér seznámil přítomné s navrženým programem. 3) Byla provedena kontrola zápisu z ustavujícího zasedání ZO ze dne ) Ing. Pfauserová předložila členům ZO ke schválení změnu č. 3 územního plánu obce. Jedná se o část vyčleněnou z území řešené změnou č. 1 ÚPO Planá. Řešené území zahrnuje pozemky: 413/43, 413/57, 413/47, 413/48, 413/50, 413/51, 414/2, 414/3,,414/5, 1489/3, 413/3 v k. ú. Planá u Českých Budějovic. Změnou dochází k úpravě hranic ploch občanského vybavení, ploch veřejného prostranství a ploch zeleně, dále návrh pravého odbočovacího přídatného jízdního pruhu (sjezd) ze silnice I/3 ve směru od Dolního Dvořiště pro obsluhu areálu DEVIL, tj. resp. pro připojení areálu Školy bezpečné jízdy. ZO po projednání schvaluje vydání změny č. 3 územního plánu formou opatření obecné povahy. Usnesení o vydání změny č. 3 ÚPD Planá je přílohou č. 1 tohoto Hlasování: PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE 1, SCHVÁLENO. 5) Členové ZO provedli volbu členů finančního a kontrolního výboru obce. Návrh finanční výbor : p. Vladimíra Bláhová, p. Jiří Vlček. Návrh kontrolní výbor: p. Ladislav Balogh, p. Martin Beran. ZO souhlasí s výše navrženými členy výborů.

2 Zároveň ZO projednalo možnost zřízení kulturní komise budou se hledat členové do této komise. 6) Na základě nařízení vlády č. 37/2003 Sb., ve znění pozdějších předpisů, o odměnách za výkon funkce členům zastupitelstev byly navrženy odměny neuvolněným členům zastupitelstva ve výši : starosta ,-- Kč/měsíc s platností od Hlasování : PRO- 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE 1,SCHVÁLENO. předseda výboru 1.340,-- Kč/měsíc s platností od , člen ZO 460,-- Kč/měsíc s platností od ) Členům ZO byly předloženy rozpočtová opatření č na rok 2014 schválené starostou obce (příloha č. 2). Členům ZO bylo předloženo ke schválení rozpočtové opatření č. 24 na rok 2014, kterým se navyšují příjmy o ,-- Kč (finanční prostředky z ČNB na účet do KB /dotace na mult.dům/, správní poplatky + příjmy z FVE+ daně) a výdaje o ,-- Kč (převod finančních prostředků z účtu ČNB na účet v KB ,-- Kč,kanalizace + přípojky, služby, el. energie mult. dům, ,-- Kč). ZO po projednání schvaluje rozpočtové opatření č. 24/2014 a je přílohou č. 3 tohoto 8) Členové ZO projednali předloženou variantu č. II návrhu ceny vodného na rok Navrhovaná cena vodného zůstává stejná jako v roce 2014, tj. 52,33 Kč bez DPH, ale tím, že cena zůstavá stejná dojde ke snížení nájemného za pronájem vodovodu na částku cca 178 tis. Kč. ZO po projednání schvaluje kalkulaci a cenu vodného pro rok ) Členům ZO byl předložen návrh rozpočtu obce na rok 2015, který bude vyvěšen na úřední desce obce po dobu 15-dnů a současně bude vyvěšen také v elektronické podobě umožňující dálkový přístup. 10) ZO projednalo delegování pravomoci pro provádění rozpočtových změn na starostu obce v následujícím rozsahu: příjmy bez omezení výdaje do ,-- Kč příjem dotací v neomezené výši. ZO v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., deleguje pravomoc pro provádění rozpočtových změn dle výše uvedeného. 11) Různé - ZO projednalo Dodatek č. 2 pojistné smlouvy o pojištění majetku a odpovědnosti za škodu, Generali Pojišťovna. Jedná se o úpravu pojistného krytí po provedené rekonstrukci multifunkčního domu a rozšíření o fotovoltaickou elektrárnu umístněnou na střeše tohoto domu. Navýšení pojistné smlouvy o ,-- Kč/rok. ZO po projednání schvaluje a pověřuje starostu k podpisu dodatku č. 2. Po projednání tohoto bodu se dostavila p. Bláhová zasedání pokračuje za přítomnosti 7 členů ZO.

3 - Projednán dodatek č. 1/2015 ke Smlouvě o dodávce elektřiny s převzetím závazku dodat elektřinu do elektrizační soustavy. Smluvní strany: Obec Planá výrobce elektřiny a E.ON Energie, a.s. - obchodník s elektřinou. Týká se FVE Planá. ZO schvaluje a pověřuje starostu k podpisu dodatku č. 1/ ZO projednalo nabídku firmy JABLOTRON SECURITY a.s., týkající se bezpečnostních služeb pro objekt multifunkčního domu. ZO bere nabídku na vědomí a pověřuje starostu k dalšímu jednání s firmou JABLOTRON SECURITY a. s.. - Projednána nabídka p. Michala Šlince na provedení inženýrské činnosti v rámci akce Chodník podél silnice I/3 a III/14328 v obci Planá u Českých Budějovic nutnou pro podání žádosti o územní rozhodnutí a stavební povolení. Nabídková cena ,-- Kč cena neobsahuje správní poplatky za vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení. ZO po projednání souhlasí s objednáním provedení inženýrské činnosti p. Michalem Šlincem. - Starosta vydal příkaz k provedení inventarizace majetku, pohledávek a závazků obce k ZO schválilo složení inventarizačních komisí, které je přílohou č. 4 tohoto Hlasování : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, SCHVÁLENO. - ZO projednalo žádost Nadačního fondu RAFAEL DĚTEM - poskytnutí finančního daru z rozpočtu obce ve výši 800,-- Kč. Jedná se o příspěvek na realizaci klinické studie nemoci motýlích křídel. ZO po projednání souhlasí s poskytnutím finančního příspěvku ve výši 800,-- Kč. - ZO projednalo poskytnutí tělocvičny v multifunkčním domě za účelem konání: nohejbalového turnaje dne , vánočního turnaje ve stolním tenisu dne a fotbalového turnaje dne ZO po projednání souhlasí s bezplatným poskytnutím tělocvičny a zároveň odsouhlasilo poskytnutí finančního příspěvku 1.000,-- Kč na zakoupení cen na jednotlivé turnaje. Finanční prostředky budou proplaceny z pokladny obce na základě předložených paragonů, osobou pro vypořádání p. Stanislav Mlnařík (nohejbal), p. Ladislav Balogh (stolní tenis), p. Maxmilián Bláha(fotbal). - ZO projednalo a schválilo podání žádostí o dotaci do Programu obnovy venkova pro rok V rámci programu obnovy venkova - opatření č. 1 - dotační titul č. 1 akce Úprava márnice na hřibitově, opatření č. 3 dotace úroků z úvěrů dotační titul č. 8 akce Multifunkční dům obce Planá dofinancování a Multifunkční dům obce Planá stavební vícenáklady. - ZO projednalo pořádání zájezdu do Prahy do Kongresového centra na muzikál Mamma Mia. Představení se uskuteční od 15,00 hodin, cena vstupenky + doprava cca 1.300,-- Kč. Projednána výše příspěvku obce: návrh 300,-- Kč nechváleno. návrh 350,-- Kč schváleno. ZO po projednání schvaluje poskytnutí finančního příspěvku z rozpočtu obce ve výši 350,-- Kč pro obyvatele obce na zájezd do Prahy. Hlasování: PRO 6, PROTI 1, ZDRŽEL SE 0, SCHVÁLENO.

4 - ZO pověřuje starostu obce k zajištění smlouvy o zimní údržbě místních komunikací a chodníků v zimním období firmou Tráva s. r.o. - ZO pověřilo starostu obce k jednání s Mgr. Jitkou Bednářovou ve věci poskytování právní pomoci (prodloužení původní smlouvy dodatku). Zároveň ZO požaduje upravit stávající podmínky v poskytování právní pomoci. - Projednána příprava a vydání Plánských listů - ZO pověřilo starostu obce k jednání s p. Simonou Bábskou zda bude vykonávat redaktora Plánských listů. 12) Informace starosty a místostarosty. Členové ZO byli seznámeni: - cenové nabídky na koberce a taneční parket do tělocvičny v multifunkčním domě - informace veřejné osvětlení v obci - první nabídka na zázemí pro obec + hasičská zbrojnice - Mikulášská bačkůrková nadílka pro děti od 15,00 hodin v multifunkčním domě, zábavný program pro děti s nadílkou Josef PEPA MAXA. - informace o provozu obecní knihovny + návrhy na aktivity pro děti v průběhu roku, zpracované knihovnicí sl. Lenkou Ročejdlovou. ZO bere informace na vědomí. - ZO seznámeno s návhem p. Petry Turoňové na ukončení nájemní smlouvy k bytu č. 2 A v domě čp. 35. Nájemní smlouva bude ukončena ke dni Bude provedeno vyúčtování nákladů vynaložených paní Turoňovou na rekonstrukci uvedeného bytu, nájemného za listopad, prosinec 2014 a záloh na vodné. Vzniklý přeplatek po uzavření celého vyúčtování uhradí obec p. Turoňové bankovním převodem následovně: 50% do 3 dnů od fyzického předání bytu a podepsání předávacího protokolu a zbývající část do 14-ti dnů po ukončení nájemní smlouvy. Zároveň je p. Turoňová povinná zrušit sobě a osobám, které s ní žijí ve společné domácnosti trvalý pobyt na výše uvedené adrese. Skončeno: 22,15 hodin Ověřovatelé zápisu: Zapsala: Růžena Sodomková v. r. Martin Beran v. r. Stanislav Mlnařík v. r. Ing. Tomáš Pintér v. r. starosta obce

5 USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ K ZÁPISU č. 1/2014 Přítomno 6 členů ze 7 členů ZO bod č. 11 Přítomno 7 členů ze 7 členů ZO od bodu č. 11/2 ZASTUPITELSTVO OBCE Volí ověřovatele Martina Berana, Stanislava Mlnaříka. Volí zapisovatele zápisu Růženu Sodomkovou Schvaluje: 1. Vydání změny č. 3 ÚPD formou opatření obecné povahy (6 hlasů pro, 1 se zdržel). 2. Členy finančního a kontrolního výboru obce (6 hlasů pro). 3. Výši měsíčních odměn neuvolněným členům ZO s účinností od starostovi (5 hlasů pro, 1 se zdržel), předsedům výborů a členům ZO (6 hlasů pro). 4. Rozpočtové opatření č. 24/2014 (6 hlasů pro). 5. Kalkulaci a cenu vodného pro rok 2015 (6 hlasů pro). 6. Provádění rozpočtových změn v příjmech a dotacích bez omezení, ve výdajích do ,-- Kč (6 hlasů pro). 7. Dodatek č. 2 pojistné smlouvy o pojištění majetku obce a odpovědnosti za škodu Generali Pojišťovna (6 hlasů pro). 8. Dodatek č. 1/2015 ke Smlouvě o dodávce elektřiny s převzetím závazku dodat elektřinu do elektrizační soustavy (7 hlasů pro). 9. Provedení inženýrské činnosti v rámci akce Chodník podél silnice I/3 a III/14328 v obci Planá u Českých Budějovic (7 hlasů pro). 10. Provedení inventarizace majetku obce k a složení inventarizačních komisí (7 hlasů pro). 11. Poskytnutí finančního příspěvku ve výši 800,-- Kč Nadačnímu fondu RAFAEL DĚTEM (7 hlasů pro). 12. Bezplatné poskytnutí tělocvičny a finančního příspěvku ve výši 1.000,-- Kč na nohejbalový turnaj, vánoční turnaj ve stolním tenisu a fotbalový turnaj (7 hlasů pro). 13. Podání žádostí o poskytnutí dotací v rámci Programu obnovy venkova Jihočeského kraje v roce 2015 (7 hlasů pro). 14. Poskytnutí finančního příspěvku ve výši 350,-- Kč pro obyvatele obce na zájezd do Prahy (6 hlasů pro, 1 proti). Pověřuje starostu: 1. K jednání s firmou JABLOTRON SECURITY a.s.. 2. K jednání ve věci zajištění smlouvy o zimní údržbě místních komunikací a chodníků firmou Tráva s. r. o. 3. K jednání s Mgr. Jitkou Bednářovou ve věci prodloužení smlouvy o poskytování právní pomoci. 4. K jednání s p. Simonou Bábskou ve věci redaktora Plánských listů. Bere na vědomí: 1. Starostou schválené rozpočtové opatření č. 22/2014 a 23/ Návrh rozpočtu obce pro rok Nabídku firmy JABLOTRON SECURITY a.s.. 4. Informace starosty a místostarosty. V Plané dne Ing. Tomáš Pintér v. r. Růžena Sodomková v. r. starosta obce místostarosta obce

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Sodomková, p. Schönbauer.

Více

Z á p i s č. 13/2016

Z á p i s č. 13/2016 Z á p i s č. 13/2016 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 12. 2016 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schőnbauer, p. Sodomková Omluveni:

Více

Z á p i s č. 8/2016 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE OD 18,00 HODIN.

Z á p i s č. 8/2016 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE OD 18,00 HODIN. Z á p i s č. 8/2016 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 22. 8. 2016 OD 18,00 HODIN. Přítomni: p. Balogh, p. Beran, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková.

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Z á p i s č. 33/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 29.4. 2013 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 33/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 29.4. 2013 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 33/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 29.4. 2013 OD 18,00 HODIN Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Bílý Kámen 11/2017 konaného dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Bílý Kámen 11/2017 konaného dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Bílý Kámen 11/2017 konaného dne 6.12.2017 Přítomni: Vojtěch Andres, Ing. Jiří Benáček, Ing. Martin Číhal, Mgr. Karel Dvořák, Eliška Fridrichovská, Bc. Radim Kriegsmann

Více

Z Á P I S č.2/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č.2/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č.2/ 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.2. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Z Á P I S č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne

Z Á P I S č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne Z Á P I S č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 01. 11. 2015 Přítomni: M. Bláha, V. Kuchta, M. Necudová, Z. Jestřábová, J. Meloun Omluveni: D. Vohryzková, R. Vaněčková Přítomno 5 členů ze

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 30. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 18. prosince 2017 od 17:00 hodin Usnesení č. 30/1

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

3) Byla provedena kontrola zápisu č. 24/2012 ze zasedání ZO ze dne Hlasování : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, SCHVÁLENO.

3) Byla provedena kontrola zápisu č. 24/2012 ze zasedání ZO ze dne Hlasování : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, SCHVÁLENO. Z á p i s č. 25/2012 Z MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 08.10. 2012 OD 18,00 HODIN ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5 Obec Malé Březno Z Á P I S č.5 z jednání zasedání Zastupitelstva obce Malé Březno, které se konalo dne 13.12.2017 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Březně od

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Kostelec č. 50/2018 konaného dne 20. prosince 2018 v 17.00 hod. v kanceláři starostky obce Přítomni: Mgr. Jan Strejček,

Více

Z Á P I S č. 13/2018

Z Á P I S č. 13/2018 OBEC DRAŽIČKY 391 75 MALŠICE Z Á P I S č. 13/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Dražičky ze dne 31.10.2018 v 19.00 hod. v úřadovně Obecního úřadu Přítomni: Eliška Dvořáková Trochová, Ing.

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod.

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince 2016 16:30 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Jan Šnábl, Karel Adámek, Vladimír Vališ (na zasedání

Více

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne 10.11.2014 Místo konání: OÚ Čakov Přítomní zastupitelé: Ing. Milan Vlk, Ing. Lenka Šišpelová, Tomáš Jabůrek, Bc. Jan Dušák, Michal Ivana, Ing.

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 6.12.2002 a 12.12.2002 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce 14 občanů P r o g r a m : 1)

Více

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013.

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013. Zápis číslo 23/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 10.4.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. Jaroslav Řezáč, Ing.

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek 21.12.2017 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Krédl, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne Zápis z 36. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 14. 12. 2009 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hodin a přivítal přítomné. Dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva. Omluveno: 3 Zapisovatel:

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24. června 2016

Zápis č. 12/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24. června 2016 Zápis č. 12/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24. června 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: p. Miroslav Břenda, pí.marie Šedivá, sl. Kateřina Javorská, p. Jiří Dobiáš, p. Tomáš Kukla,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Konaného dne 10. 11. 2014 v 18,00 hodin na Obecním úřadě ve Vohančicích Přítomni: Milan Šejnoha, Roman Nejez, Veronika Slámová, Pavla Poláčková, Ing. Petr

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Z Á P I S č. 1 2 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 1 2 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 1 2 / 2 0 1 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 6.12.2018 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni ové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 19. 11. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-43-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.12.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Omluven: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 7.11.2018 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Z á p i s č. 31/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 26.2. 2013 OD 16,30 HODIN

Z á p i s č. 31/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 26.2. 2013 OD 16,30 HODIN Z á p i s č. 31/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 26.2. 2013 OD 16,30 HODIN Přítomni : p. Balogh, p. Bábská, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 20. prosince 2010

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 20. prosince 2010 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 20. prosince 2010 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Stanislav Kahuda, Josef Novák, Josef Lácha

Více

Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 18. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne , od 17:30 hodin.

Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne , od 17:30 hodin. Stránka 1 z 7 Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 29.10.2018, od 17:30 hodin. Přítomni: Ing. Josef Krouza, Mgr. Milena Částková, Zuzana Šťastná, Lenka Bauerová,

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 12/2011 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle Č.j. 782/02/2011 konaného dne 14.12.2011 v 18.30 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 20.12.2017 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 6 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,.Duspiva,

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin. Městys Včelákov Zastupitelstvo městyse Včelákov Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne 23.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ OZ TOMICE KONANÉHO DNE 17.12.2018 Přítomni: Hála Jiří, Machyánová Jana, Simonics Martin, Zahálková Eliška, Křepelková Danuše, Kotrč Jiří, Dušek František Hosté: Hnát Lukáš, Krajíčková

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 7/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání:

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 2. zasedání ZM Sedlice konaného dne 28.11.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 11členů zastupitelstva. 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné a zahájil zasedání

Více

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 13. 3. 2017 ve 20:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Obec okres ze zasedání zastupitelstva obce Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Program jednání: k bodu 1:

Obec okres ze zasedání zastupitelstva obce Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Program jednání: k bodu 1: Obec Dolní Zimoř, okres Mělník Z á p i s č. 6 ze zasedání zastupitelstva obce Dolní Zimoř konaného dne 27. 11. 2014 v 18:00 hod. v budově obecního úřadu Přítomni: Mareček Milan, Batovičová Šárka, Čížková

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/66/15/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Obec Benátky obecní úřad Doba konání: 10.11.2014 od 18:00 Navržený program: 1) Úvod

Více

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 1.11. 2018 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Hana Kailová, Ivan Ouřadník, Ing. František Kubásek, Bc. Daniel

Více

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne 8.2.2018 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 20:05 hod. František

Více

Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Milan Dušek, Martin Vaněček

Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Milan Dušek, Martin Vaněček Č. j. HVOZ-104/2017 ZÁPIS č. 32 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 21. listopadu 2017 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

O B E C K E B L O V Keblov 75, Čechtice , telefon, fax: , 878 IČO: , mob.

O B E C K E B L O V Keblov 75, Čechtice , telefon, fax: , 878 IČO: ,   mob. O B E C K E B L O V Keblov 75, Čechtice 257 65, telefon, fax: 317 856 825, 878 IČO: 231 975, e-mail: keblov@zelivka.cz, mob.: 739 674 751 Zápis ze zasedání ZO Keblov, konaného dne 18.5.2018 v 19.hodin

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 04. 10. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018 (dále jen

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne 9.11.2016 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomni: všichni členové OZ Zapisovatel: Mgr. Ludmila Hrubá Ověřovatelé: Roman Říha,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 10. 12. 2014 Vedoucí zasedání: Ing. Josef Racek Ověřovatelé: Věra Doležalová, Lukáš Pavliš Přítomni: Ing. Josef Racek, Milena Jilgová, Ing. Vladimír

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 03. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Obec Vítězná. Pan Műhl přivítal přítomné občany a nově zvolené zastupitele a zahájil ustavující zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva.

Obec Vítězná. Pan Műhl přivítal přítomné občany a nově zvolené zastupitele a zahájil ustavující zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva. Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vítězná konaného v zasedací místnosti OÚ Vítězná v souladu s 91 Zákona č.128/2000 Sb.o obcích v platném znění dne 10.11.2010 Pan Műhl přivítal přítomné

Více

Zápis ze zedání zastupitelstva Obce Chuderov ze dne od hodin

Zápis ze zedání zastupitelstva Obce Chuderov ze dne od hodin Zápis ze zedání zastupitelstva Obce Chuderov ze dne 29. 11. 2010. od 17.00 hodin Zahájení zasedání: Zasedání zastupitelstva Obce Chuderov zahájil v 17.00 hodin starosta obce Stanislav Kovář Informace podle

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní :

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní : Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.2.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zasedání zastupitelstva obce Žďár

Zasedání zastupitelstva obce Žďár Zasedání zastupitelstva obce Žďár Číslo: 7 Datum: 19. října 2015 Místo a čas jednání: na obecním úřadě ve Žďáru v 18,00 hodin. Přítomní zastupitelé obce: Mikulášek Patrik, Bc. Jan Novotný, Ivana Hlavinková,

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více