Zápis z 2. zasedání Komise pro výchovu a vzdělávání ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 2. zasedání Komise pro výchovu a vzdělávání ze dne"

Transkript

1 Zápis z 2. zasedání Komise pro výchovu a vzdělávání ze dne Přítomni: - členové komise: Jiřina Dworoková, Mgr. Jana Franková, RNDr. Helena Hanzelková, Ing. Jan Meca (předem se omluvil kvůli pozdnímu příchodu), Mgr. Pavla Paseková, Mgr. Miroslav Pizur, Ing. Jan Prajza, Mgr. Alena Smutková, Mgr. Ivan Tuček, ; - hosté: vedoucí oddělení školství; - tajemník: Romana Flajzarová. Omluveni: Vladimír Jedlička, Mgr. Petr Novotný, Mgr. Miroslav Piňos, Mgr. Jiří Schneider. 2. zasedání Komise pro výchovu a vzdělávání zahájil předseda komise. - Omluvil nepřítomné členy, kteří předem informovali o své nepřítomnosti; - Oznámil rezignaci Mgr. Jiřího Schneidera na funkci člena komise pro výchovu a vzdělávání; - Upozornil na chybný paní Dworokové a požádal o nápravu byl upřesněn ihned; - Provedl kontrolu úkolů vyplývajících z předešlého zasedání - konstatoval, že úkoly byly ve všech bodech splněny; - Seznámil s programem 2. zasedání o němž dal následně hlasovat: 1. Návrh programu jednání, jeho případné doplnění a schválení. 2. Návrh plánu komise, jeho doplnění a schválení. 3. Delegování úkolů v souvislosti s provedením analýzy současného stavu školství na území města. 4. Diskuse, různé. 5. Stanovení dalšího termínu jednání komise. 6. Závěr. - Výsledek hlasování: ANO - 9 hlasů (Ing. Jan Meca nehlasoval z důvodu své nepřítomnosti). 2. Plán práce komise a) Stanovení koncepčních cílů b) Provedení auditu na území města analýza současného stavu školství na území města Bruntálu c) Demografický vývoj ve městě d) Vyvození důsledků do konce měsíce května 2011 závěr. - Výsledek hlasování: ANO - 9 hlasů (Ing. Jan Meca nehlasoval z důvodu své nepřítomnosti).

2 Mgr. Ivan Tuček - se zajímal o výsledky výstupy týkající se předešlé koncepce. - Uznal za vhodné obrátit se na ředitele škol a školských zařízení, aby stanovili příčiny, kam se školy posunuly. Mgr. Jana Franková - považuje za vhodné udělat výtah z jednotlivých škol a školských zařízení a požádat ředitele o koncepce jednotlivých škol (nejlépe za stejné časové období). - Navrhla požádat ředitele o spolupráci. - Upozornila na neoblomnost zastupitelů města na stanovený termín zpracování koncepce školství ve městě. Mgr. Pavla Paseková - je přesvědčena o tom, že všichni ředitelé škol a školských zařízení mají zpracované koncepce za své školy a nevidí důvod, proč by ředitelé v této souvislosti mohli případnou spolupráci odmítnout. - Zdůraznila, že plánovaná koncepce by měla navazovat na koncepci předešlou. Ing. Štoller - se obává zpracování opravdu kvalitního materiálu, neboť termín je skutečně šibeniční. - považuje za vhodné osobní návštěvu členů komise v jednotlivých školách (zajímat se o profilaci, zaměření aj ) Mgr. Tuček - zajímal se, co udělal odbor školství v případě pasportizace škol? - upozornil, že na tyto činnosti nebyl, na předešlém odboru a ani na současném oddělení školství, pracovník, který by se touto činnosti zabýval. - Domnívá se, že v tomto případě by bylo vhodné obrátit se na odbor správy majetku, kultury a rozvoje města, který má tyto činnosti v kompetenci. Mgr. Miroslav Pizur - se přihlásil, že si bere bod pasportizace za své. - se zajímal o využitelnosti současných stanovených kapacit ve školách a školských zařízeních. - odpověděl, že naplněnost v případě základních škol samozřejmě klesá a kapacity nejsou 100% využity. Opakem jsou však mateřské školy, kde bylo v minulém roce potřeba kapacitu ještě navýšit, aby mohly být pokryty všechny požadavky rodičů zajímajících se o umístění svých dětí v mateřských školách. Mgr. Tuček - podotknul, že z dřívějších materiálů bylo patrné, že pokud je kapacita školy naplněna pod 60%, zda není na zamyšlenou existence takové školy? - informoval, že kapacity základních škol jsou právě v řešení, a že se o nich jedná. RNDr. Helena Hanzelková - považuje za vhodné přihlédnout také k naplněnosti a využitelnosti např. kmenových a odborných učeben, možnému zavedení a využití internetu a intranetu v jednotlivých školách a školských zařízeních.

3 - Otázkou zůstávají také vyhovující tělocvičny a školní hřiště v návaznosti na bezpečnostní opatření aj - Navrhla vhodnost návštěv jednotlivých sekcí v daných školách a školských zařízeních. - Navrhla, ve spolupráci s Úřadem práce Bruntál, vytipovat nedostatek učebních oborů a sladit rozšíření těchto učebních oborů tak, aby se vycházelo z potřeby regionu. - informoval, že v případě škol a školských zařízení zřizovaných krajem, prováděl kraj šetření formou dotazníku. Mgr. Jana Franková - v rámci této spolupráce není přesvědčena o přístupnosti všech ředitelů škol a školských zařízení. - Upozornila také na existenci základní umělecké školy, která na území města Bruntálu také působí. RNDr. Helena Hanzelková - projevila zájem o vysvětlení, co znamená škola na výjimku? - podal vysvětlení, že se jedná o školy, které nemají ze zákona potřebný počet dětí či žáků a v takových případech se musí na jejím financování podílet také obec (zřizovatel). V opačném případě dá kraj podnět k vyřazení z rejstříku škol a školských zařízení. Ing. Jan Prajza - považuje za důležité zapojit do příprav koncepce také úřad práce v rámci diskuse celoživotního vzdělávání. 3. Delegování úkolů v souvislosti s provedením analýzy současného stavu školství na území města Podklady pro analýzu současného stavu školství 1) Přehled škol a školských zařízení (vč. zřizovatelů). 2) Rozmístění škol a školských zařízení na území města. 3) Velikost (počet dětí, žáků) jednotlivých škol a školských zařízení. 4) Naplněnost jednotlivých škol a školských zařízení a její vývoj vzhledem k jejich kapacitě (reálné). 5) Počet zaměstnanců jednotlivých škol a školských zařízení (počet dětí, žáků na jednoho učitele). 6) Profilace škol a školských zařízení (v čem profilace spočívá). + ředitelé škol a školských zařízení 7) Představy a koncepce ředitelů pro další období. + ředitelé škol a školských zařízení 8) Přehled oborů SŠ. O: RNDr. Helena Hanzelková 9) Další zázemí (jídelny, výdejny, internáty) škol a školských zařízení.

4 10) Stav škol a školských zařízení v okolí města. 11) Přehled provozních příspěvků pro jednotlivé školy a školská zařízení. 12) Přehled provozních příspěvků na dítě, žáka jednotlivých škol a školských zařízení. 13) Přehled nákladů na energie jednotlivých škol a školských zařízení. 14) Stavebně technický stav a stáří budov škol a školských zařízení (pasportizace). O: Mgr. Miroslav Pizur 15) Přehled dosavadních investičních výdajů na jednotlivé školy a školská zařízení. O: odbor správy majetku, kultury a rozvoje města 16) Přehled naléhavých investičních potřeb jednotlivých škol a školských zařízení. O: odbor správy majetku, kultury a rozvoje města 17) Přehled plánovaných budoucích oprav a investic jednotlivých škol a školských zařízení. O: odbor správy majetku, kultury a rozvoje města 18) Zapojení škol a školských zařízení v projektech EU (aktuální stav). + ředitelé škol a školských zařízení Již zpracované materiály rozesílat všem členům komise pro výchovu a vzdělávání PRůBĚŽNĚ. Termín uzávěrky výše uvedeného je pro všechny zúčastněné STEJNÝ, nejpozději do Diskuse, různé. Mgr. Miroslav Pizur - navrhnul, v rámci ulehčení komunikace mezi členy komise pro výchovu a vzdělávání, založení jednotného u. Tento návrh byl všemi přítomnými členy kvitován kladně. (viz. přiložený materiál) - informoval o sjednocení termínu zápisu do mateřských škol zřizovaných Městem Bruntál. - Informoval o sjednocení a nastavení pevných kritérií přijímání dětí do mateřských škol ve městě Bruntál, které by měly být pro všechny ředitelky mateřských škol v Bruntále závazné. - Informoval o plánu zajištění nepřetržitého provozu mateřských škol v Bruntále formou vzájemného prostřídání jednotlivých škol v čerpání dovolených. - Navrhnul uzavření smluv se starosty ostatních obcí, jejich děti se vzdělávají v mateřských školách v Bruntále. Doposud se tato povinnost vztahovala pouze na děti předškoláky.

5 Ing. Jan Meca - nesouhlasí s některými z kritérií navržených pro přijímání dětí do mateřských škol zřizovaných Městem Bruntál, především s body týkajících se zaměstnání rodičů a dojíždějících dětí. Považuje tyto body za diskriminační. - objasňuje výše uvedený nesouhlas s tím, že obce jsou ze zákona povinny zajistit podmínky pro předškolní vzdělávání v posledním roce před zahájením povinné školní docházky pro děti s místem trvalého pobytu na jejím území (viz. školský zákon č. 561/2004 Sb. 179 odst. 2). 5. Stanovení dalšího termínu jednání komise. Termín 4. zasedání komise pro výchovu a vzdělávání byl stanoven po dohodě se všemi zúčastněnými na čtvrtek Závěr. Na návrh předsedy komise pro výchovu a vzdělávání proběhlo hlasování usnesení týkající se: a) Vzdání se funkce člena komise pro výchovu a vzdělávání Mgr. Jiřího Schneidera s platností k bez volby náhradníka. b) Schválení rozdělení na jednotlivé sekce: Garanti jednotlivých sekcí: - Mateřské školy Ing. Jan Meca, Mgr. Miroslav Pizur - Základní školy Mgr. Petr Novotný, Mgr. Pavla Paseková, Mgr. Ivan Tuček - Střední školy RNDr. Helena Hanzelková, - SVČ Mgr. Jana Franková, Mgr. Miroslav Piňos c) Založení u pro ulehčení komunikace mezi členy komise pro výchovu a vzdělávání. d) Schválení pevných kritérií pro přijímání dětí do mateřských škol zřizovaných Městem Bruntál. Závěrem bylo konstatováno, že navrhovaná usnesení byla ve všech svých bodech přijata. Úkoly ke splnění: 1) Vypracovat podklady pro analýzu současného stavu školství (viz. bod 3).

6 O: viz. bod. 3 T: do ) Připravit podklady pro Radu města Bruntál na odvolání člena komise Mgr. Jiřího Schneidera. O: oddělení školství T: ) Založení u pro komisi pro výchovu a vzdělávání: O: Mgr. Miroslav Pizur T: ihned Dne: Zapsala: Romana Flajzarová Schválil: předseda Komise pro výchovu a vzdělávání

Zápis č. 14. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 14. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 14 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 9. 5. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Mgr. Ivo Kohl Mgr. Petr Kouba Vladimír Kočara Mgr. Bc. Věra Václavíčková Mgr. Marie

Více

Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 16. 4. 2014 Přítomni: Ing. Jana Hašková Nepřítomni: Vasil Mádr Petr Haltmar Ing. Pavel Horák Jana Kirchnerová Ing. Gabriel

Více

Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 12. 12. 2017 Přítomni: Ing. David Alt, DiS. Ing. Tomáš Dostal Ing. Jana Goláňová Ing. Radan Holásek, BA Ing.

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s ze 4. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 18. dubna 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Z á p i s. Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 25. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 17. prosince 2015 od 11:00 hodin v restauraci Mexita v Hradci Králové, Velké náměstí

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Zdeněk Urban, MVDr. Pavel Bělobrádek, PhD.

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Zdeněk Urban, MVDr. Pavel Bělobrádek, PhD. Z á p i s z 3. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 4. 3. 2013 od 14,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing. Petr

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 1/2018 ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 1/2018 ze dne Lhota u Příbramě, 18. 1. 2018 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 1/2018 ze dne 17. 1. 2018 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ing. Miroslav Machuta, Martin Hošek, Bc. David

Více

Z á p i s. Program jednání:

Z á p i s. Program jednání: Z á p i s z 28. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 9. 2011 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Mgr. Táňa Šormová,

Více

SVJ Tererova Tererova 1356/6, Chodov, Praha 11

SVJ Tererova Tererova 1356/6, Chodov, Praha 11 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Tererova 1355-1356 se sídlem Tererova 1356/6a, 149 00 Praha 4 Chodov, IČO 291131316 konané dne 1.11.2018 v Komunitním centru Matky Terezy od 18:30 hodin Program

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 1. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 17. ledna 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 10. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16. ledna 2014 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Poláčka 9-P1.905 Krajského

Více

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE Zápis z 3. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 2. 3. 2016 od 17.00 do 19.15 hod. v ZŠ TGM, Ortenovo náměstí, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa

Více

Zápis z jednání Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti volného času dětí a mládeže konaného dne 7. a

Zápis z jednání Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti volného času dětí a mládeže konaného dne 7. a Zápis z jednání Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti volného času dětí a mládeže konaného dne 7. a 14. 3. 2012 7. 3. 2012 Přítomni: předseda Ing. Jiří Nouza členové JUDr. Helena Chudomelová,

Více

ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice

ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 13. 9. 2017 od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Přítomni: Tatjana Dohnalová (příchod 19:54 hod.),

Více

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání:

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání: Z á p i s z 35. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 11. 4. 2012 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Mgr. Táňa Šormová, Jan Bém,

Více

Zápis z 15. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se

Zápis z 15. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 6 Přítomni: Mgr. Karel Heller - předseda, Mgr. Jana Hlináková, Danuše Motejlová, Mgr. Gabriela Fišarová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr.

Více

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 10 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Ing. Michal Majer Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková

Více

Zápis č.10/2017 z jednání školské komise Rady MČ Praha 4

Zápis č.10/2017 z jednání školské komise Rady MČ Praha 4 Zápis č.10/2017 z jednání školské komise Rady MČ Praha 4 Datum konání: 19. 6. 2017 Místo konání: ZŠ Filosofská-objekt Jitřní Přítomno: Hosté: dle prezenční listiny 7 členů (z celkového počtu 10 členů,

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 12. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého, konaného dne 10. dubna 2014 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského úřadu

Více

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 19. veřejného zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16. 6. 2014 od 18.00 hod v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Základní a Mateřská škola Úhonice

Základní a Mateřská škola Úhonice Základní a Mateřská škola Úhonice Škola očima zákonů Základní zákon ve školství zákon č. 561/2004 Sb. Zákon o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) 36 odst.

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 2. jednání Výboru finančního ZHMP konaného dne 25. 2. 2019 ve 14:00 hod. Malá zasedací místnost Rady HMP, Nová radnice, Mariánské nám. 2,

Více

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS Z 03.veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne

Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS Z 03.veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS Z 03.veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 23.03.2011 Přítomni: Tatjana Dohnalová, Ing. Tomáš Dvořák, Zdeňka Fišmistrová, Bc. Marcel Janek, Ing.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 16. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 3. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 27 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 11.12.2017 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 11. 5. 2015 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis z 9. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se

Zápis z 9. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Omluveni: Bc. Karel Heller - předseda, MgA. Ivana Honsnejmanová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová, Mgr. Gabriela Fišarová Mgr.

Více

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30)

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30) ZÁPIS z 9. zasedání výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 5. září 2007 v zasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení zasedání v 13:35,

Více

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 12 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 7. 3. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková Mgr. Bc. Věra Václavíčková

Více

Z á p i s. Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 24. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 19. listopadu 2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře Přítomni: Návrhový výbor: Mandátový výbor: Ověřovatelé

Více

Zápis OZ z 7. 6. 2012

Zápis OZ z 7. 6. 2012 Zápis OZ z 7. 6. 2012 Přítomní: 9 členů OZ Omluven: ------- Hosté: p. Lukešová ------------------------------------------------------------------------------------------------- Program: 1) Zahájení, volba

Více

Na program jednání je

Na program jednání je Zápis z jednání Školské rady Základní škola a Mateřská škola Kladno, Školská 322 V souladu se Zákonem č. 561 Sb./2004 o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání a zásadami školy

Více

Zápis č. 19 z jednání Finančního výboru zastupitelstva Města Trhové Sviny

Zápis č. 19 z jednání Finančního výboru zastupitelstva Města Trhové Sviny Zápis č. 9 z jednání Finančního výboru zastupitelstva Města Trhové Sviny Datum jednání: 24. 4. 203 od 6,00 hodin Přítomni: Ing. Libuše Březinová, Blanka Pečmanová, Mgr. Jan Steinbauer Omluveni: Ing. Natálie

Více

Z á p i s. 1. Zahájení, schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení

Z á p i s. 1. Zahájení, schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení Z á p i s z 15. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16. října 2014 od 14:00 hodin v zasedací místnosti P1.906 Krajského úřadu Královéhradeckého

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 32 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis z 19. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se

Zápis z 19. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 6 Přítomni: Mgr. Karel Heller - předseda, Mgr. Jana Hlináková, Danuše Bubeníková, Mgr. Petra Kašparová, Mgr. Zuzana Šídlová, Alena Losová, Bc. Barbora Hlobeňová,

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Výsledek hlasování pro 9 proti 0 zdržel se hlasování 0

Výsledek hlasování pro 9 proti 0 zdržel se hlasování 0 Zápis č. 1/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. března 2013 od 17:30 hodin ve velké zasedací místnosti MÚ Tišnov Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 28.3.2012 Program: 1. Výzva k podání žádosti o účast v soutěžním dialogu a k prokázání splnění

Více

Z Á P I S č. 02 /2015 z jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne 03. 03. 2015

Z Á P I S č. 02 /2015 z jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne 03. 03. 2015 Z Á P I S č. 02 /2015 z jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne 03. 03. 2015 Přítomni: M. Zacharová, Ing. Kovářík, J. Niklová, Mgr. P. Rejchrtová, J.

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne 7. 6. 2018 Přítomni: 1. Karel Pačiska 8. Josef Březka (místopředseda) 2. Petr Vaněk 9. Josef Hnik

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/10 Prezenční listina Přítomni: Dorko, Dvořáček, Horáček, Jarošová, Krupa, Kubančáková, Lux, Martínek, Mrázková, Pálmaiová, Plevová, Porubän, Rychlý, Sikorová, Sochorová, Svrčinová, Zatloukalová

Více

ZÁPIS z 25. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice

ZÁPIS z 25. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 25. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16.5. 2018 od 18:00 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Přítomni: Ing. Miloš Růžička (příchod 18:25 hod),

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 27.11. 2013 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Kryry Termín konání: 27.11. 2013 Přítomni: Omluven: Přítomno: p. Brda Miroslav, p. Michálek Vojtěch,

Více

Nepřítomni: Omluveni: Lieberzeit Vladimír, Ing. Škopíková Michaela, Tomanová Magdalena, Neomluveni: Kadlec Michal, Ing.

Nepřítomni: Omluveni: Lieberzeit Vladimír, Ing. Škopíková Michaela, Tomanová Magdalena, Neomluveni: Kadlec Michal, Ing. Zápis č. 5/2012 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 5. listopadu 2012 od 17:30 hodin ve velké zasedací místnosti MÚ Tišnov Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva

Více

Zápis č. 5. z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova. ze dne

Zápis č. 5. z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova. ze dne Zápis č. 5 z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova ze dne 15. 5. 2019 Přítomni: Mgr. Zdeněk Navrátil Mgr. Dagmar Bouchalová Ing. Michal Majer Mgr. Jaroslav Hýzl Mgr. Věra Žáková Ing. Tomáš

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 28.3.2011 na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Č.j.: 127/2011 Celkem přítomno: 10 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 5. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16. května 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference ZÁPIS z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference Termín: 12.11.2014 Místo: zasedací místnost č. 326, Krajský úřad Libereckého kraje Čas zahájení jednání: 12:00 hodin Čas ukončení jednání: Přítomni

Více

Zápis č.11/2017 z jednání školské komise Rady MČ Praha 4

Zápis č.11/2017 z jednání školské komise Rady MČ Praha 4 Zápis č.11/2017 z jednání školské komise Rady MČ Praha 4 Datum konání: 30. 10. 2017 Místo konání: Úřad MČ Praha 4, Antala Staška 2059/80b, 6. patro, č.dv. 6.12. Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing.

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Z á p i s ze 7. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 18. 11 2013 od 14:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing.

Více

KARLOVARSKÝ KRAJ. Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost. Zastupitelstva Karlovarského kraje

KARLOVARSKÝ KRAJ. Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost. Zastupitelstva Karlovarského kraje KARLOVARSKÝ KRAJ Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Karlovarského kraje U s n e s e n í z 11. zasedání Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Karlovarského

Více

USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13. JUDr. Kateřina Černá, Bc. Martin Šmíd, p. Evžen Mošovský

USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13. JUDr. Kateřina Černá, Bc. Martin Šmíd, p. Evžen Mošovský Přítomni: USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13 ze dne 26. 11. 2015 Předseda: Členové: Tajemník: Omluveni: Host: Ing. Michal Drábek Ivana Todlová, Marek Ždánský, Mgr. Štěpán Hošna,

Více

Stav a vývoj předškolního vzdělávání ve městě Hodoníně

Stav a vývoj předškolního vzdělávání ve městě Hodoníně Stav a vývoj předškolního vzdělávání ve městě Hodoníně Odbor sociálních věcí a školství, MěÚ Hodonín, 2018 Rada města vzala na vědomí dne 6.3.2018 1 Obsah 1. Řešení kapacit mateřských škol v letech 2010-2017...

Více

(Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu)

(Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu) (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu) Přítomni: J. Pružinec, R. Horová, M. Mach, J. Husnajová, P. Thon, P. Batakov, M. Dušková, Z. Šmausová, M. Dvořák Omluveni: Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 26. 11. 2014 Přítomni: Petr Haltmar Ing. Jana Hašková Ing. Pavel Horák Jana Kirchnerová RNDr. Jan Přichystal

Více

Z á p i s. 1. Zahájení, schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení

Z á p i s. 1. Zahájení, schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení Z á p i s z 16. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 23. září 2010 od 14:00 hodin v objektu Vyšší odborné školy a Střední průmyslové

Více

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne 28. 4. 2016 1. Josef Mlynář 7. Vít Filipenský 2. Břetislav Pour 8. Tomáš Kučera (předseda) 3. Petr Vašíček

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva MČ Brno Jehnice ze dne

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva MČ Brno Jehnice ze dne Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva MČ Brno Jehnice ze dne 14.11.2018 Přítomni: dle prezenční listiny přítomni 7 členů 0 omluven 1) ZMČ Brno Jehnice schválilo: Zapisovatel Mgr. Jedlička Hlasování:

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0 Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 30.3.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S č. 9/2012 ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne 21. 11. 2012 v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Přítomni: David Večeřa, Jakub Novák, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, Zdeněk Gajdůšek, Mgr. Linda Sokačová, PhDr.

Přítomni: David Večeřa, Jakub Novák, Mgr. Romana Růžičková, Mgr. Alice Velková, Zdeněk Gajdůšek, Mgr. Linda Sokačová, PhDr. Zápis ze 6. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 1. 6. 2016 od 17.00 do 19.15 hod. v ZŠ Tusarova 21, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa předseda,

Více

Novotný Jiří. Program :

Novotný Jiří. Program : Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železný Brod konaného dne 5. 11. 2018 Zasedání bylo zahájeno v 16:00 hod. a skončeno v 16:45 hod. Z celkového počtu 15 zastupitelů bylo přítomno 13 členů,

Více

Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017

Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017 Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017 Přítomni: PhDr. Milan Adamec, Mgr. Jan Berki, Ph.D., Mgr. Petra Gabarová, Mgr. Dana Lysáková, Ing. Ondřej Červinka, Ing. Marie Pavlová,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 02. 05. 2012 Přítomni: p. Jan Hadinger, MUDr. Monika Kepková, p. Jan Lusk (od hlasování č. 6), Bc. Jitka Martínková, p. Václav Mildorf, p. Pavel

Více

z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 24. listopadu 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 24. listopadu 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

Omluveni: PhDr. Ing. arch. Lenka Burgerová, Jakub Novák, Josef Neuberg, Kristýna Benešová tajemnice. Usnášení schopná: ANO. Program jednání - návrh:

Omluveni: PhDr. Ing. arch. Lenka Burgerová, Jakub Novák, Josef Neuberg, Kristýna Benešová tajemnice. Usnášení schopná: ANO. Program jednání - návrh: Zápis z 13. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7 (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 18. 4. 2017 od 17:00 do 18:45 hod. v prostorách ZŠ Korunovační 8/164, Praha 7 Seznam členů výboru: David

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.8/2016. z jednání sportovní komise, konaného dne Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412

Městská část Praha 11. Zápis č.8/2016. z jednání sportovní komise, konaného dne Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412 Městská část Praha 11 Zápis č.8/2016 z jednání sportovní komise, konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412 Usnášeníschopnost:

Více

Zápis č. 1 ze zasedání

Zápis č. 1 ze zasedání Komise pro školství a rozvoj vzdělávání rady města Úvaly Zápis č. 1 ze zasedání Termín : 05. 02. 2013, 17.00 Místo : zasedací místnost městského úřadu, Pražská 276, Úvaly Rozdělovník : členové komise,

Více

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 5. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 30. 3. 2011 v 17:00 hod. Přítomni: M. Douša; Bc. F. Gaspar; Mgr. et Mgr. S. Hasenkopfová; Ing. A. Háněl;

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 3. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 28. března 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007

Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007 Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007 Přítomni: L. Curylo, D. Kaniová, J. Kavala, M. Kracík, M. Pišková, M. Vavroš, J. Vejpustková Omluveni: L. Pospíšil, R. Zapletalová Hosté: A. Balnar, ředitel

Více

Přítomni: David Večeřa předseda, Mgr. Linda Sokačová místopředsedkyně, Mgr. Alice Velková, PhDr. Michal Kotas (příchod 17:20 hod.

Přítomni: David Večeřa předseda, Mgr. Linda Sokačová místopředsedkyně, Mgr. Alice Velková, PhDr. Michal Kotas (příchod 17:20 hod. Zápis z 14. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7 (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 18. 5. 2017 od 17:00 do 18:00 hod. v zasedací místnosti č. 225 úřadu MČ Praha 7 Seznam členů výboru: David

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ Kvalifikované valné hromady Školské právnické osoby č. 1 /2018

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ Kvalifikované valné hromady Školské právnické osoby č. 1 /2018 Dobrovolný svazek obcí Tišnovsko Radniční 14, 666 01 Tišnov ZÁPIS Z JEDNÁNÍ Kvalifikované valné hromady Školské právnické osoby č. 1 /2018 konané dne 5. 9. 2018 od 16.00 hod na OÚ Železné Zahájení: Jednání

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 31. 10. 2018 v přísálí kulturního domu Přítomni: Karel Smyčka, Bc. Marek Karger, Miroslava Nosková, Libor Smékal, Stanislav Studený,

Více

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. Praha-Ruzyně

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. Praha-Ruzyně Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. Praha-Ruzyně Usnesení Rady instituce ze zasedání dne 21. 3. 2017 Ph.D., RNDr. Mgr. Leona Svobodová, Ph.D., doc. RNDr. Michal Tomšovský, Ph.D. Omluveni: prof. Ing.

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í III. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Světí přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Honc, Luděk Čihal, Jiří Kulhánek, Jiří Krejčí, Žaneta Vestfálová Omluveni: Lenka Bednářová Dále přítomno: 10

Více

Zápis a usnesení z 1. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP, ze dne 17.1. 2011

Zápis a usnesení z 1. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP, ze dne 17.1. 2011 Zápis a usnesení z 1. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP, ze dne 17.1. 2011 Přítomni: Ing. Marie Kousalíková, Mgr. Jiří Dienstbier ml., Jan Slezák, Mgr. Ludmila Štvánová, Mgr. Nataša Šturmová,

Více

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání č. 7/2017 konaného dne 13. 10. 2017 Přítomni: 1. Petr Krčál (předseda) 8. Zdeňka Marková 2. Marie Bohuslavová 9. Pavla Krejzlová 3. Pavla Kučerová 10. Kamil Vejvoda 4. Petr Běhunek 11.

Více

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015 Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015 Začátek: 16.00 hodin Ukončení: 17.30 hodin Přítomni: L. Borková, B. Bauer, J. Konečná, L. Šmardová, P. Kappelová,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 25. 1. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda Omluveni: Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 15/2010 ze dne 13.05.2010

Zápis ze zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 15/2010 ze dne 13.05.2010 Zápis ze zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 15/2010 ze dne 13.05.2010 Přítomno: dle prezenční listiny 7 senátorů, od 13:11 8 senátorů, od 14:03 9 senátorů Omluveni: Eva Hlinková,

Více

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 23. zasedání konané dne 17. prosince 2015 Materiál k bodu č. 5 programu: Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 479/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 445 ze dne 19.07.2017 Doporučení komise pro sociální politiku a zdravotnictví Rady městské části Praha 3 z 19.6.2017 Rada městské

Více