SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..:"

Transkript

1 1 SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: Bezdrôtový vysiela zvuku a obrazu Obj..: Bezpenostné opatrenia Výrobok sa môže používa iba s priloženým výkonovým adaptérom alebo s takým typom adaptéra, ktorý zodpovedá bezpenostnej norme EN60065 a má špecifikáciu 9 voltov DC/300 ma. Nevystavujte výrobok príliš vysokým teplotám. Nepoužívajte výrobok na vlhkých miestach alebo blízko vody. Výkonový adaptér AC sa môže pripája iba k zdroju napätia VAC/50Hz. Výrobok nesmie by prikrytý. Nedostatone chránené alebo citlivé elektronické zariadenie môže by oplyvnené používaním tohto výrobku. Takéto rušenie môže spôsobi poškodenie prístroja. Skôr ako výrobok zapnete, overte si prosím, i môže alebo nemôže ovplyvni okolité zariadenia. Dávajte pozor, aby sa antény nemohli vone otáa o 360 C, pri zistení odporu, otáanie zastane, v opanom prípade sa bude jednotka trvale poškodzova. Vysiela obrazu a zvuku - audio video vysiela (UC-AV 10) je výborné riešenie pre distribúciu zvukových a obrazových signálov na všetky miesta v dome bez toho, aby ste potrebovali drôt. AV vysiela vám umožuje prezera si akýkovek zdroj obrazu (satelitný prijíma, video rekordér, videokameru, DVD prehráva, digitálny alebo analógový káblový prijíma SET-TOP-BOX alebo predplatený TV-dekódova) na druhom televíznom prijímai, ktorý máte doma. Balenie obsahuje: Vysielacia jednotka - vysiela Prijímacia jednotka - prijíma Infra-ervené idlo (IR) Dva výkonové adaptéry Dva AV káble Vysiela vysiela zvukové a obrazové signály so zdrojového prístroja (VCR, DVD, satelit/kábel, kamera at.) s 2.4 GHz do prijímaa, ktorý je pripojený k cieovému prístroju.

2 2 Zabudovaný predlžova diakového ovládania vysiela infraervený signál v opanom smere (od prijímaa k vysielau) pri frekvencii MHz. Vysielacia jednotka vysiela Vysiela funguje na 8 voltov DC 300 ma, ktoré sú dodávané z adaptéra AC/DC (zahrnuté v balení). Pripojenie z audio-video prístroja k vysielau sa robí pripojeným AV káblom, na ktorom je etiketa TRANSMITTER vysiela. Audio a/alebo video signály sú transformované pri frekvencii 2.4 GHz, a vysielajú sa cez zabudovanú anténu. Vysiela naviac transformuje signál predlžovaa diakového ovládania (433,92 MHz) spä k infraervenému riadeniu. Prijímacia jednotka - prijíma Prijíma funguje na 9 voltov DC 300 ma, ktoré sú dodávané z adaptéra AC/DC (zahrnuté v balení). Pripojenie z audio alebo video prístroja k prijímau sa robí pripojeným AV káblom oznaeným RECEIVER - prijíma. Vysokofrekvenný signál (2.4 GHz), ktorý prijíma tento prístroj zachytáva zabudovaná anténa prijímacej jednotky a bude sa prenáša do pôvodných audio a video signálov. Po druhé, prijíma má zabudované predžené diakové ovládanie. Ak prijíma prijíma infraervený signál, infraervené riadenie ho prenesie na MHz a môže by vyslané cez steny a stropy. Uvedomte si, že táto funkcia je dosiahnutená iba pre prístroje, ktoré sú riadené cez infraervené signály o frekvencii khz. Táto funkcia neudržiava v chode dvojokruhové /dvojdráhové/ IRDA vlnové tvary.ak nemáte istotu v niektorých detailoch týkajúcich sa diakového ovládania infraerveného výstupu, pozrite si návod na použitie pôvodného prístroja alebo sa spojte s dodávateom káblového signálu. Inštalácia Pozri stranu 3 (skladaka) 1. Presvedte sa, že obidva prístroje vysiela i prijíma sú vypnuté. 2. Použitím prepínaa diapozitívov na zadnej strane prístrojov, nastavte obidva prístroje prijíma a vysiela na rovnaký kanál. 3. Pripojenie jednotky vysielaa TRANSMITTER Na pripojenie vysielacej jednotky k zdrojovému zariadeniu (napr. VCR), použite AV kábel oznaený TRANSMITTER. Ubezpete sa, že SCART je pripojený do správneho výstupu na prístroji, bažne nazvaného Line Out odchod, výstup. Ak chcete diakovo ovláda zdrojový prístroj (satelitný prijíma, videorekordér, videokameru, DVD prehráva, digitálny alebo analógový káblový prijíma alebo predplatený

3 3 TV dekódova) z inej miestnosti, napríklad zmeni kanály na vašom satelitnom prijímai, budete potrebova: Umiestni TRANSMITTER vysiela veda/blízko zdrojového prístroja a pripoji infraervené idlo k vysielau. Infraervené idlo umiestnite priamo na infraervené okienko prijímaa na zadnej strane zdrojového prístroja alebo ho umiestnite pred zdrojový prístroj (ubezpete sa, že tu nedochádza k rušeniu signálu infraerveného idla prechádzajúceho k infraervenému idlu prijímaa zdrojového prístroja). Potom zasute zástrku adaptéra do konektora na zadnej strane. 4. Pripojenie jednotky prijímaa RECEIVER Na pripojenie jednotky prijímaa RECEIVER UNIT k cieovému prístroju (napr. TV) použite AV kábel oznaený RECEIVER - prijíma. Presvedte sa, že SCART je pripojený k správnemu výstupu na prístroji, ktorý sa bežne volá Line in vstup. Zasute zástrku adaptéra do konektora na zadnej strane. Ak chcete ovláda zdrojový prístroj, umiestnite RECEIVER prijíma navrch alebo za cieový prístroj, kde je možné zachyti infraervené nastavenie z vášho diakového ovládania.

4 4 5. Teraz sú obidve jednotky pripojené a vy môžete prístroje zapnú použitím spínaa ON/OFF. Vpredu by mala zasvieti ervená svetelná dióda LED. Umiestnite prístroje o najvyššie ako sa len dá, aby ste sa vyhli akémukovek rušeniu. Pre zaiatok V nasledujúcich odstavcoch nájdete niekoko príkladov. Príklad 1 Prehrávanie obrazu na videokamere VCD (zdroj) v obývake a pozeranie obrazu na TV (cieové miesto) v spálni Pripojte TRANSMITTER vysiela k videokamere VCR a RECEIVER prijíma k TV v spálni. Zapnite video a zasute pásku. Infraervené idlo umiestnite na/pred infraervený prijíma videokamery. Zapnite TV v spálni. Na televízore si vyberte spôsob pre Line In vstup (AV, EXT alebo kanál 0). Nasmerujte diakové ovládanie videokamery na RECEIVER prijíma a stlate play hraj. Na videu by malo zaa prehrávanie a na televíznej obrazovke vo vašej spálni by sa mal objavi obraz a zvuk. Príklad 2 Ak nemáte pripojenie z televízora v spálni prostredníctvom koaxiálneho kábla, môžete prispôsobi kanály na vašej videokamere VCR (zdroj) v obývake a pozera obraz na televízore (cieové miesto) v spálni.

5 5 Na vyladenie televíznych kanálov budete možno potrebova manuál vašej videokamery. Akonáhle sú všetky kanály vyladené, budete môc pozera vaše televízne kanály cez AV kanál. Pripojte TRANSMITTER - vysiela k VCR video kamere a RECEIVER prijíma k televízoru v spálni. Zapnite video. Umiestnite infraervené idlo na/pred infraervený prijíma videokamery VCR (pozri B). Zapnite televízor v spálni. Na televízore si vyberte spôsob pre Line In vstup (AV, EXT alebo kanál 0). Môžete si zobra diakové ovládanie vašej videokamery VCR do spálne na ovládanie televíznych kanálov vyladených vo vašej videokamere. Príklad 3 Rovnako, ak nemáte pripojenie televízora v spálni prostredníctvom koaxiálneho kábla, pozeranie programov z vášho satelitného prijímaa (zdroja) aj na televízore (cieové miesto) v spálni, vám umožní audio video vysiela. Na vašom satelitnom prijímai už pravdepodobne máte naladené kanály. Ak nie, budete možno potrebova manuál satelitného prijímaa na vyladenie televíznych kanálov. Akonáhle sú všetky kanály vyladené, môžete ich pozera cez audio video kanál (alebo iný výstupný kanál). Pripojte TRANSMITTER vysiela k satelitnému prijímau a RECEIVER prijíma k televízoru v spálni. Zapnite satelitný prijíma. Umiestnite infraervené idlo na/pred infraervený prijíma satelitného prijímaa. Zapnite TV v spálni. Na televízore si vyberte spôsob pre Line In vstup (AV, EXT alebo kanál 0). Môžete si zobra diakové ovládanie vášho satelitného prijímaa do spálne na ovládanie televíznych kanálov naladených vo vašom satelitnom prijímai. Odstraovanie porúch Problém a riešenie Ak má váš dom ažkú kovovú konštrukciu, alebo je vybavený sieou osobných poítaov, môže to ruši rádio signál. Rovnomerné pohybovanie prístrojmi o niekoko centimetrov môže signál zlepši. Ak to nefunguje, pokúste sa premiestni TRANSMITTER vysiela alebo RECEIVER prijíma na iné miesto v dome. Snažte sa umiestni jednotky alej od elektrických prístrojov. Na druhom televízore nie je obraz. - Overte si, že je TRANSMITTER vysiela a RECEIVER prijíma zapnutý. - Overte si, i sú obidve jednotky TRANSMITTER a RECEIVER nastavené na rovnaký kanál. - Vyberte EXT alebo AV na druhom televízore. - Presvedte sa, že sú všetky káble správne pripojené. - Presvedte sa, že je zapnutý video zdroj (satelitný prijíma, videorekordér, videokamera, DVD prehráva, digitálny alebo analógový káblový prijíma alebo predplatený TV dekódova). - Presvedte sa, že používate správny SCART konektor (napr. EXT1 alebo EXT2) video zdroja (prezrite si manuál video zdroja). Na druhom televízore je zlý obraz alebo zlá kvalita zvuku. - Snažte sa zisti, i príinou rušenia nie je umiestnenie káblov.

6 6 - Overte si, i vzdialenos medzi TRANSMITTER vysielaom a RECEIVER prijímaom je menej ako 30 m. Obraz vybraného TV kanála sa stratil (snehový obraz). - deaktivujte záložný /rezervný/ spôsob videokamery VCR (prezrite si manuál videokamery, aby ste presne vedeli, ako to máte urobi). Obraz na druhov TV nie je dobrý. - Vyberte EXT alebo AV na druhom televízore. - Overte si, i je zapnutý video zdroj. Použitím diakového ovládania nemôžete riadi video zdroj z vášho druhého TV. - Nasmerujte diakové ovládanie priamo na jednotku prijímaa RECEIVER a ubezpete sa, že medzi ovládaom a prijímaom nie sú prekážky. - Overte si, i tu nie je alšie bezdrôtové zariadenie (bezdrôtové slúchadlá, reproduktory, riadiaci signál RF), ktoré by mohlo ruši diakové ovládanie. - Overte si, i je vzdialenos vysielaa a prijímaa väšia ako 5 m. - Presvedte sa, i naozaj používate diakové ovládanie video zdroja. - Premiestnite infraervené idlo na video zdroji alebo umiestnite infraervené idlo 5 10 cm pred video zdroj. Pri použití diakového ovládania je pou bzuanie. - U niektorých typov televízorov tento problém nebudete schopní vyrieši. S-VHS video nemá farebný obraz (iba iernobiely). - Pre váš S-VHS VCR si vyberte CVBS video výstupný formát. DVD prehráva nemá obraz na hlavnom alebo druhom TV. - Vyberte si CVBS video výstupný formát pre váš DVD prehráva (preítajte si návod na použitie DVD prehrávaa). Prehlásenie o zhode Ultra Control Consumer Electronics GmbH, Postfach 1763, Gronau, Nemecko prehlasuje, že výrobok TOTAL CONTROL vysiela obrazu a zvuku UC-AV10 je v súlade so základnými požiadavkami Smernice 1999/5/EC a vyhovuje všetkým technickým nariadeniam platným pre tento výrobok v rámci smernice EN ( ) EN ( ) EN ( ) EN (1998) Tento návod na použitie je publikácia firmy Conrad Electronic, s.r.o., prevádzka Karpatská 5, 81105, Bratislava a zodpovedá technickému stavu pri tlai. Zmeny v technickom stave vyhradené. Majetok firmy Conrad Electronic, s.r.o. Verzia 1/05

Pripojenie Set-top boxu. Arris 4302M. k optickému konvertoru

Pripojenie Set-top boxu. Arris 4302M. k optickému konvertoru Pripojenie Set-top boxu Arris 4302M k optickému konvertoru 1 Obrázok zariadenia Obsah príručky 1 Obrázok zariadenia 2 Ako pripojiť Set-top box 2.1 Pripojenie ku konvertoru CIG G-25E 2.2 Pripojenie ku konvertoru

Více

Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE. Obj.č.:

Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE. Obj.č.: N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj. č.: 857030 www.conrad.sk Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE Obj.č.: 85 70 30 Toto zariadenie Vám uľahčí štartovanie

Více

POKOJOVÁ ANTÉNA NÁVOD K OBSLUZE

POKOJOVÁ ANTÉNA NÁVOD K OBSLUZE POKOJOVÁ ANTÉNA ANT 607 I NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen k přístroji.

Více

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..:

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 35 10 13 www.conrad.sk DIAKOVÉ OVLÁDANIE VIVANCO UR 89 pre takmer všetky televízne, audio, video a iné infra ovládatené prístroje Obj..: 351 013

Více

MP3-CD PREHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RÁDIOPRIJÍMAČ, USB. Návod na používanie / = HiFi zosilňovač / = CD prehrávač

MP3-CD PREHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RÁDIOPRIJÍMAČ, USB. Návod na používanie / = HiFi zosilňovač / = CD prehrávač MP3-CD PREHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RÁDIOPRIJÍMAČ, USB Návod na používanie 10004933/1008980 = HiFi zosilňovač 10005063/1008983 = CD prehrávač Vážený zákazník, V prvom rade sa Vám chceme poďakovať za nákup

Více

Prepojenia. Konektory na zadnom paneli. Prepojenia. Kapitola 2

Prepojenia. Konektory na zadnom paneli. Prepojenia. Kapitola 2 Kapitola 2 Konektory na zadnom paneli 1 ANTENNA IN (RF IN)/OUT Ku konektoru ANTENNA IN (RF IN) pripojte anténu. Signál vychádza cez konektor ANTENNA OUT do vášho prijímača. 2 INPUT 3 Analógové stereo audio,

Více

Zapojenie set-top boxu

Zapojenie set-top boxu Zapojenie set-top boxu KROK 1 Prepojenie vášho TV so set-top boxom SCART kábel HDMI kábel V prípade, že máte televízor s HDMI výstupom, prepojíte ho so set-top boxom pomocou HDMI kábla (kábel č. 1), ktorý

Více

2.4 GHz bezdrátový přenašeč AV signálů. Návod k použití (Před použitím důkladně prostudujte!) AVS5010 011 0336!

2.4 GHz bezdrátový přenašeč AV signálů. Návod k použití (Před použitím důkladně prostudujte!) AVS5010 011 0336! 2.4 GHz bezdrátový přenašeč AV signálů Návod k použití (Před použitím důkladně prostudujte!) AVS5010 011 0336! Důležité informace Při správném používání přístroje platí následující ustanovení: 1. Přístroj

Více

RNS510, RNS315, RNS810

RNS510, RNS315, RNS810 NÁVOD BCMI-VW RNS510 Video adaptér pre zapojenie parkovacej kamery pre originálne autorádiá Volkswagen RNS510, RNS315, RNS810 a radio RCD510 Skoda Columbus a radio Bolero Seat Trinax Len pre vozidlá bez

Více

Bezdrôtový TV Link. Návod na obsluhu

Bezdrôtový TV Link. Návod na obsluhu Bezdrôtový TV Link SLV3100 Návod na obsluhu 1 2 Obsah Prehľad... 4 Ovládacie prvky a zobrazenia... 4 Váš bezdrôtový TV Link... 5 Bezpečnostné upozornenia... 5 Inštalácia... 6 Inštalácia kábla vysielača

Více

Bezdrôtová nabíjačka K7

Bezdrôtová nabíjačka K7 Bezdrôtová nabíjačka K7 kompatibilné UŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL 1 Úvod Ďakujeme Vám za zakúpenie nášho produktu. Pred prvým použitím si pre Vašu pozornosť, prosím pozorne prečítajte tento manuál. Prosíme Vás o

Více

Stručný návod na inštaláciu Smerovač PCI Express

Stručný návod na inštaláciu Smerovač PCI Express Stručný návod na inštaláciu Smerovač PCI Express Gratulujeme vám k zakúpeniu smerovača PCI Express. Tento výrobok bol navrhnutý pre všetkých, ktorí potrebujú pripojenie k sieti Internet aj mimo kancelárie

Více

Návod na rýchlu inštaláciu Wi-Fi smerovača pre optický internet. Glitel GR660GE

Návod na rýchlu inštaláciu Wi-Fi smerovača pre optický internet. Glitel GR660GE Návod na rýchlu inštaláciu Wi-Fi smerovača pre optický internet Glitel GR660GE 07601 orange Optic DSL Glitel GR660GE navod na instalaciu A5.indd 1 27.4.2016 13:37 Obsah príručky 1 Obsah balenia 3 2 Zapojenie

Více

InŠtalaČnÝ ManuÁl ZTE H201L

InŠtalaČnÝ ManuÁl ZTE H201L InŠtalaČnÝ ManuÁl ZTE H201L Úvod postup InŠtalÁCIe Pri inštalácii postupujte podľa očíslovaných krokov. Kroky nepreskakujte, ak tak nie je uvedené! Vašou úlohou je len zapojenie kabeláže. Zariadenia sa

Více

Užívateľský manuál. Popis produktu. 1)Ovládacie tlačidlo nahor 2)Tlačidlo MENU. 3)Ovládacie tlačidlo dolu. 4)Slot pre micro SD kartu 5)Objektív

Užívateľský manuál. Popis produktu. 1)Ovládacie tlačidlo nahor 2)Tlačidlo MENU. 3)Ovládacie tlačidlo dolu. 4)Slot pre micro SD kartu 5)Objektív Užívateľský manuál Popis produktu Popis 1)Ovládacie tlačidlo nahor 2)Tlačidlo MENU 4)Slot pre micro SD kartu 5)Objektív 3)Ovládacie tlačidlo dolu 6)Reproduktor 7)Potvrdzujúce tlačidlo 8)Prepínanie režimu

Více

Projektory Acer s technológiou 3D. Stručný návod

Projektory Acer s technológiou 3D. Stručný návod Projektory Acer s technológiou 3D Stručný návod 2014 Všetky práva vyhradené. Stručný návod na obsluhu projektorov série Acer Pôvodné vydanie: 10/2014 Číslo modelu: Sériové číslo: Dátum zakúpenia: Miesto

Více

Bezdrôtový TV link SLV5400. Návod na obsluhu

Bezdrôtový TV link SLV5400. Návod na obsluhu Bezdrôtový TV link SLV5400 Návod na obsluhu 1 2 Obsah Prehľad... 4 Ovládacie prvky a zobrazenia... 4 Váš bezdrôtový TV Link... 5 Bezpečnostné upozornenia... 5 Inštalácia... 6 Inštalácia kábla s emitormi

Více

Návod na použitie LWMR-210

Návod na použitie LWMR-210 Návod na použitie LWMR-210 Model: Pôvodný mechanický spínač Obr.1 Vlastnosti Použitie výhradne s 230V klasickými a halogénovými žiarovkami a pre elektronické transformátory na spínanie a reguláciu 12V

Více

Sada nářadí pro instalaci satelitních přijímačů PROSKIT PK-2097

Sada nářadí pro instalaci satelitních přijímačů PROSKIT PK-2097 Sada nářadí pro instalaci satelitních přijímačů PROSKIT PK-2097 CP-371T 6PK-332 9PK-067DS Krimpovací kleště pro CATV F konektory RG59,6 Odizolovávací nástroj pro koaxiální konektory(rg- 58/59/62/3C2V/4C/5C)

Více

Užívateľská príručka k zariadeniu ADB VV3212

Užívateľská príručka k zariadeniu ADB VV3212 Užívateľská príručka k zariadeniu ADB VV3212 OBSAH A.) pripojenie Magio Wi-Fi routra cez telefónnu zásuvku A.) Pripojenie Magio Wi-Fi routra cez telefónnu zásuvku 3 B.) Pripojenie Magio Wi-Fi routra do

Více

Ak potrebujte pomôcť s inštaláciou Home Centra Lite, použite

Ak potrebujte pomôcť s inštaláciou Home Centra Lite, použite Podpora Ak potrebujte pomôcť s inštaláciou Home Centra Lite, použite nenájdete a potrebujete, aby Vám niekto s inštaláciou pomohol, kontaktujte nás na www.homesystem.sk. Poznámka Niektoré moduly systému

Více

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka Bezdrátový TV Link SLV3220 Uživatelská příručka Obsah Přehled 4 Ovládací prvky a displej 4 Váš bezdrátový TV Link 5 Bezpečnost 5 Instalace 6 Ovládání 7 Použití bezdrátového zařízení TV Link 7 Řešení problémů

Více

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka Bezdrátový TV Link SLV3100 Uživatelská příručka Obsah Přehled 4 Ovládací prvky a displej 4 Váš bezdrátový TV Link 5 Bezpečnost 5 Instalace 6 Ovládání 8 Použití bezdrátového zařízení TV Link 8 Řešení problémů

Více

KLIMATIZÁCIA - KOMFORT

KLIMATIZÁCIA - KOMFORT KLIMATIZÁCIA - KOMFORT WiFi modul pre nástenné jednotky HKD, HND INŠTALAČNÝ NÁVOD Smart AC WiFi sada (vyhovuje norme IDA Da105762) Dátum vydania: 4.5.2016 INS-A-EXT-WiFi-0516-01-SK Sada WiFi obsahuje:

Více

CE PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Uživatelská příručka Číslo artiklu: M0704L + C120W. www.global-export-import.eu BEZDRÁTOVÝ BAREVNÝ 7 "LCD TFT SLEDOVACÍ SYSTÉM

CE PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Uživatelská příručka Číslo artiklu: M0704L + C120W. www.global-export-import.eu BEZDRÁTOVÝ BAREVNÝ 7 LCD TFT SLEDOVACÍ SYSTÉM CE PROHLÁŠENÍ O SHODĚ My,.GLOBAL EXPORT-IMPORT KFT. KFT....(název maďarského výrobce, zástupce nebo importéra) 1151 BUDAPEST. SZÉKELY ELEK U. 11. Registr.č. 01-09-664413) (sídlo a číslo registrace / podnikatelského

Více

POKOJOVÁ DIGITÁLNÍ ANTÉNA NÁVOD K OBSLUZE

POKOJOVÁ DIGITÁLNÍ ANTÉNA NÁVOD K OBSLUZE POKOJOVÁ DIGITÁLNÍ ANTÉNA ANT 608 I NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen

Více

INŠTALAČNÝ MANUÁL ADB VA 2111

INŠTALAČNÝ MANUÁL ADB VA 2111 INŠTALAČNÝ MANUÁL ADB VA 2111 Manual ADB VA2111 19x15cm 02_14.indd 1 11.2.2014 10:27 ÚVOD Pri inštalácii postupujte podľa očíslovaných krokov. Kroky nepreskakujte, ak tak nie je uvedené! Vašou úlohou je

Více

Neodstraňujte kryty přístrojů, nevystavujte přístroje nadměrné vlhkosti, přímému slunečnímu svitu a zdrojům tepla.

Neodstraňujte kryty přístrojů, nevystavujte přístroje nadměrné vlhkosti, přímému slunečnímu svitu a zdrojům tepla. ; SkyFunk MRC Tento návod je určen i pro model SkyFunk MRC, který má stejné funkce i parametry, používá však v zapojení jiné konektory, viz obrázek na konci návodu. 1. Bezpečnost práce se zařízením Neodstraňujte

Více

Návod na používanie. Leadtek 7FD5 Flash-OFDM WiFi router

Návod na používanie. Leadtek 7FD5 Flash-OFDM WiFi router Návod na používanie Leadtek 7FD5 Flash-OFDM WiFi router Úvod Gratulujeme vám k zakúpeniu Flash-OFDM routera DTM Leadtek 7FD5. Jedná sa o WiFi router so zabudovaným Flash-OFDM modulom. Podporuje NAT, smerovanie,

Více

Bezdrôtový tablet. Príručka rýchleho štartu hardvéru

Bezdrôtový tablet. Príručka rýchleho štartu hardvéru Bezdrôtový tablet Príručka rýchleho štartu hardvéru Blahoželáme k získaniu Bezdrôtového tabletu QOMO RF! Bezdrôtový tablet je technologickým riešením 2.4 G RF. Jednoduchá inštalácia bezdrôtového softvéru

Více

NÁVOD K OBSLUZE. VIDEO- VYSÍLAČ 2,4 GHz "Smart Scart Box" Obj. č.: 350 385

NÁVOD K OBSLUZE. VIDEO- VYSÍLAČ 2,4 GHz Smart Scart Box Obj. č.: 350 385 NÁVOD K OBSLUZE VIDEO- VYSÍLAČ 2,4 GHz "Smart Scart Box" Obj. č.: 350 385 Video -vysílač s pouzdrem se Smart Scart Vám na základě frekvence 2, 4 GHz umožní přenos vysoce kvalitního audio/video signálu

Více

PRELAĎOVANIE DIGITÁLNEHO KÁBLOVÉHO PRIJÍMAČA TELETRONIK C201 HD

PRELAĎOVANIE DIGITÁLNEHO KÁBLOVÉHO PRIJÍMAČA TELETRONIK C201 HD PRELAĎOVANIE DIGITÁLNEHO KÁBLOVÉHO PRIJÍMAČA TELETRONIK C201 HD 1. Výber jazyka. Po úspešnom zapojení a zapnutí Set-top-boxu (ďalej len STB) si vyberiete šípkami hore/dolu jazyk STB a stlačením tlačidla

Více

AV rádioprenosný systém DigiSender TM DG200 X2 obj..:

AV rádioprenosný systém DigiSender TM DG200 X2 obj..: NÁVOD NA OBSLUHU www.conrad.sk AV rádioprenosný systém DigiSender TM DG200 X2 obj..: 35 12 51 Dôležité: Tento návod na obsluhu vždy uschovajte pre prípadné alšie použitie. Upozornenie: Aby ste zabránili

Více

SWS 500 SK POUŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA. Poznámka: Mobilný telefón nie je súčasťou dodávky.

SWS 500 SK POUŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA. Poznámka: Mobilný telefón nie je súčasťou dodávky. SWS 500 SK POUŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA Poznámka: Mobilný telefón nie je súčasťou dodávky. ZAČÍNAME Obsah balenia: Senzor na meranie teploty a vlhkosti SWS 500 Používateľská príručka 2x batéria 1,5 V typu AA

Více

AngelSounds JPD-100S9

AngelSounds JPD-100S9 AngelSounds JPD-100S9 Zařízení pro sledování srdečních ozev plodu Manuál Představení produktu AngelSounds JPD-100S9 je lehký a přenosný detektor pro poslech srdečních ozev plodu dítěte. Pozn. Pro správnou

Více

SECURITY. Instalační manuál CZ P13. www.iget.eu SUPPORT: http://www.iget.eu/helpdesk

SECURITY. Instalační manuál CZ P13. www.iget.eu SUPPORT: http://www.iget.eu/helpdesk SECURITY Instalační manuál CZ P13 www.iget.eu SUPPORT: http://www.iget.eu/helpdesk Bezpečnostní opatření 1. Nepokládejte žádné těžké nebo ostré předměty na zařízení. 2. Nevystavujte zařízení přímému slunečnímu

Více

TL-WR740N, TL-WR741ND, TL- WR841N, TL-WR841ND, TL- WR941ND, TL-WR1043ND Inštalácia

TL-WR740N, TL-WR741ND, TL- WR841N, TL-WR841ND, TL- WR941ND, TL-WR1043ND Inštalácia TL-WR740N, TL-WR741ND, TL- WR841N, TL-WR841ND, TL- WR941ND, TL-WR1043ND Inštalácia Pozn. V tomto návode je ako príklad inštalácie a obsluhy popísaný model. 1. Pripojenie zariadenia Pozn. Pri konfigurácií

Více

Návod na rýchlu inštaláciu WIFI. Superrýchle wifi kdekoľvek vo vašej domácnosti

Návod na rýchlu inštaláciu WIFI. Superrýchle wifi kdekoľvek vo vašej domácnosti Návod na rýchlu inštaláciu WIFI BoOSTER Superrýchle wifi kdekoľvek vo vašej domácnosti Čo nájdete v balení? PG9073LG Powerline je menšie zo zariadení, ktoré rozšíri internet vo vašom dome PG9072LG Powerline

Více

Úvod. Prehľad funkcií NORMAL OPERATION

Úvod. Prehľad funkcií NORMAL OPERATION 2 Úvod Ďakujeme Vám, že ste si kúpili univerzálny diaľkový ovládač Philips. Diaľkový ovládač SBC RU 252 je navrhnutý pre jednoduchú obsluhu viacerých zariadení u vás doma. Môže nahradiť až štyri diaľkové

Více

Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd

Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd MK902 Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd Tento manuál obsahuje všetky informácie pre správne a bezpečné používanie zariadenia. Pred používaním si tento manuál pozorne prečítajte. Nevystavujte zariadenie

Více

PRELAĎOVANIE DIGITÁLNEHO KÁBLOVÉHO PRIJÍMAČA TELETRONIK C101 SD

PRELAĎOVANIE DIGITÁLNEHO KÁBLOVÉHO PRIJÍMAČA TELETRONIK C101 SD PRELAĎOVANIE DIGITÁLNEHO KÁBLOVÉHO PRIJÍMAČA TELETRONIK C101 SD 1. Výber jazyka. Po úspešnom zapojení a zapnutí Set-top-boxu (ďalej len STB) si vyberiete šípkami hore/dolu jazyk STB a stlačením tlačidla

Více

DALI, pomoc a riešenia

DALI, pomoc a riešenia DALI, pomoc a riešenia Obsah Úvod do DALI (vecí, ktoré by ste mali vedieť)... 1 Čo je DALI?... 1 Čo je posolstvom DALI?... 1 Základné pravidlá pre DALI a HELVAR výrobky a systémy... 2 Riešenie problémov:

Více

JEDI pohon pre garážové brány

JEDI pohon pre garážové brány JEDI pohon pre garážové brány TRITON s.r.o. www.triton.eu Strana 1 z 6 JET DÔLEŽITÉ UPOZORNENIA V2 ELETTRONICA si vyhradzuje právo upravovať produkt bez predchádzajúceho upozornenia. Taktiež spoločnosť

Více

pripojenie set-top-boxu Sagem IAD 84 HD k optickému konvertoru

pripojenie set-top-boxu Sagem IAD 84 HD k optickému konvertoru pripojenie set-top-boxu Sagem IAD 84 HD k optickému konvertoru 1. obrázok zariadenia Obsah príručky 1. obrázok zariadenia 2. ako pripojiť set-top-box 2.1. ku konvertoru CIG G-25E 2.2. ku konvertoru Huawei

Více

Registrujte váš výrobok a získajte podporu na www.philips.com/welcome SLV4200 Bezdrôtový TV link Návod na obsluhu 1 Obsah 1 Dôležité... 3 1.1 Požiadavky na napájanie... 3 1.2 Prehlásenie o zhode... 3 1.3

Více

Tiandy IP kamera - SK manuál

Tiandy IP kamera - SK manuál Tiandy IP kamera - SK manuál Krok 1: Zapojenie kabeláže VŽDY ODPORÚČAME TESTOVAŤ KAMERU NA STOLE PRED FINÁLNOU INŠTALÁCIOU!! Dôrazne odporúčame otestovať kameru vnútri, ideálne na stole - dočasný test

Více

AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO. Návod na používanie

AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO. Návod na používanie AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO Návod na používanie 10022778 Vážený zákazník, V prvom rade sa Vám chceme poďakovať za nákup tohto produktu. Aby sa zabránilo možnému technickému poškodeniu, prosíme Vás,

Více

OBOZNÁMTE SA S VAŠÍM TELEFÓNOM

OBOZNÁMTE SA S VAŠÍM TELEFÓNOM Alcatel 4400 OBOZNÁMTE SA S VAŠÍM TELEFÓNOM 2 4 3 i 5 10 9 1 Audio tlačidlá zníženie hlasitosti reproduktora alebo slúchadla 1 6 7 8 Reproduktor: umožňuje podielať sa viacerým účastníkom na konverzácii

Více

TFT LCD VCHODOVÝ VIDEOTELEFON KATALÓGOVÉ ČÍSLO: DF-636TSY+OUT9. Děkujeme, e jste si zakoupili námi distribuovaný výrobek! BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY

TFT LCD VCHODOVÝ VIDEOTELEFON KATALÓGOVÉ ČÍSLO: DF-636TSY+OUT9. Děkujeme, e jste si zakoupili námi distribuovaný výrobek! BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY CZ TFT LCD VCHODOVÝ VIDEOTELEFON KATALÓGOVÉ ČÍSLO: DF-636TSY+OUT9 Děkujeme, e jste si zakoupili námi distribuovaný výrobek! BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY Z zájmu vyhnutí se úrazům elektrickým proudem zařízení

Více

Stručný návod na inštaláciu Wi-Fi routra pre T-Mobile mobilný internet

Stručný návod na inštaláciu Wi-Fi routra pre T-Mobile mobilný internet Stručný návod na inštaláciu Wi-Fi routra pre T-Mobile mobilný internet 1. Postup inštalácie Pripojenie Wi-Fi routra k vašej sieti Upozornenie: NEPRIPÁJAJTE Wi-Fi router k zdroju napájania skôr, ako dokončíte

Více

Používateľská príručka k modulu CI+

Používateľská príručka k modulu CI+ Používateľská príručka k modulu CI+ Sledujte nás na freesat Slovensko 02/217 22 222 sk.freesattv.tv/ciplus 1 1 Sledujte nás na freesat Slovensko sk.freesattv.tv/ciplus 1 OBSAH BALENIE... 2 POŽADOVANÉ VYBAVENIE...

Více

P-660HN-TxA. Príručka pre rýchlu inštaláciu. Bezdrôtová brána n ADSL2+ so 4 portami

P-660HN-TxA. Príručka pre rýchlu inštaláciu. Bezdrôtová brána n ADSL2+ so 4 portami Bezdrôtová brána 802.11n ADSL2+ so 4 portami Firmware v3.0 Vydanie 1, 6/2010 Východiskové nastavenie: IP adresa: http://192.168.1.1 Heslo: 1234 Príručka pre rýchlu inštaláciu Copyright 2010. Všetky práva

Více

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka Bezdrátový TV Link SLV5400 Uživatelská příručka Obsah Přehled 4 Ovládací prvky a displej 4 Váš bezdrátový TV Link 5 Bezpečnost 5 Instalace 6 Ovládání 7 Použití bezdrátového zařízení TV Link 7 Použití

Více

ZASÚVACÍ DRŽIAK NA KLÁVESNICU Obj

ZASÚVACÍ DRŽIAK NA KLÁVESNICU Obj SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 97 03 59 www.conrad.sk ZASÚVACÍ DRŽIAK NA KLÁVESNICU Obj.. 97 03 59 Tento návod na obsluhu je as produktu a obsahuje dôležité informácie o jeho uvedení

Více

Registrujte váš výrobok a získajte podporu na www.philips.com/welcome SLV3110 Bezdrôtový TV link Návod na obsluhu 1 Obsah 1 Dôležité... 3 1.1 Požiadavky na napájanie... 3 1.2 Zhoda... 3 1.3 Recyklácia

Více

InnoDV TVideo-650 Sprievodca inštaláciou ovládačov a aplikácií

InnoDV TVideo-650 Sprievodca inštaláciou ovládačov a aplikácií InnoDV TVideo-650 Sprievodca inštaláciou ovládačov a aplikácií Hardvérová inštalácia: Video vstup pre S-Video alebo kompozitný video kábel Audio vstup Kompozitný video kábel: Prijímač diaľkového ovládania

Více

Proporcionálne tlakové regulačné ventily VPPE/VPPE s displejom

Proporcionálne tlakové regulačné ventily VPPE/VPPE s displejom Proporcionálne tlakové regulačné ventily VPPE/VPPE s displejom Proporcionálne tlakové regulačné ventily VPPE/VPPE s displejom prehľad dodávok Funkcia Vyhotovenie Pneumatický prípoj 1 tlakové regulačné

Více

www.global-export-import.eu

www.global-export-import.eu CZ 3,5 LCD TFT MULTIFUNKČNÍ BAREVNÝ VIDEOTELEFON SE CMOS KAMEROU DF-629TS + OUT9 Děkujeme, že jste si zakoupili námi distribuovaný výrobek! www.global-export-import.eu Nikdy neodstraňujte zadní panel zařízení,

Více

TP-Link TD-W8901GB Inštalácia

TP-Link TD-W8901GB Inštalácia TP-Link TD-W8901GB Inštalácia 1. Pripojenie zariadenia Poznámka: Na konfiguráciu routra používajte prosím iba káblové sieťové pripojenia. 1. Vypnite vaše všetky sieťové zariadenia, vrátane vášho počítača

Více

WFHC MASTER RF 6 Zones 868MHz & SLAVE RF 4 or 6 Zones

WFHC MASTER RF 6 Zones 868MHz & SLAVE RF 4 or 6 Zones WFHC MASTER RF 6 Zones 868MHz & SLAVE RF 4 or 6 Zones NÁVOD NA OBSLUHU SK WFHC MASTER RF 6 zón 868MHz & SLAVE RF 4 alebo 6 zón 2-5 NÁVOD K OBSLUZE CZ WFHC MASTER RF 6 zón 868MHz & SLAVE RF 4 nebo 6 zón

Více

DIGITÁLNÍ POKOJOVÁ ANTÉNA NÁVOD K OBSLUZE

DIGITÁLNÍ POKOJOVÁ ANTÉNA NÁVOD K OBSLUZE DIGITÁLNÍ POKOJOVÁ ANTÉNA ANT 808 I NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen

Více

OBOZNÁMTE SA S VAŠÍM TELEFÓNOM

OBOZNÁMTE SA S VAŠÍM TELEFÓNOM Alcatel 4400 OBOZNÁMTE SA S VAŠÍM TELEFÓNOM 2 6 3 i 5 1 Audio tlačidlá 4 1 Reproduktor: umožňuje podielať sa viacerým účastníkom na konverzácii zníženie hlasitosti reproduktora alebo slúchadla zvýšenie

Více

Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL pripojenia. Zyxel VMG1312. Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/

Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL pripojenia. Zyxel VMG1312. Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/ Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL pripojenia Zyxel VMG1312 Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/208 28 208 Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL Zyxel VMG1312 2 Obsah 3 1 Obsah balenia...4 2 Schéma zapojenia

Více

Snímače so svetlovodnými vodičmi SOE4 prehľad dodávok

Snímače so svetlovodnými vodičmi SOE4 prehľad dodávok prehľad dodávok veľmi presné snímače so svetlovodnými vodičmi spínacie frekvencie do 8 000 Hz dosahy do 2 000 mm varianty s LED indikáciou, spínacie a analógové výstupy nastavenie pomocou funkcie Teach-In

Více

KARTA RS 485/232 do PC

KARTA RS 485/232 do PC do PC a KARTA RS 485 do PC Technická príručka Liptovský Hrádok 12.12.2005 OBSAH 1. VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE...1-1 2. INŠTALÁCIA A NASTAVENIE...2-1 3. ZÁVER...3-1 1. VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE Karta RS 485/232 je

Více

STRUČNÝ NÁVOD NA OBSLUHU DATALOGERA KIMO KT110 / 150

STRUČNÝ NÁVOD NA OBSLUHU DATALOGERA KIMO KT110 / 150 STRUČNÝ NÁVOD NA OBSLUHU DATALOGERA KIMO KT110 / 150 1. Inštalácia softvéru KILOG Pre dokončenie inštalácie je potrebné potvrdiť všetky čiastkové inštalácie, ktoré sa budú ponúkať v inštalačnom okne. Strana

Více

Návod na inštaláciu. Súprava 2-cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla EKVKHPC

Návod na inštaláciu. Súprava 2-cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla EKVKHPC Súprava -cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla Súprava -cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla Pred inštaláciou si dôkladne prečítajte tento návod. Nezahoďte ho. Uschovajte si

Více

Servopohon vzduchotechnických klapiek 4Nm

Servopohon vzduchotechnických klapiek 4Nm Servopohon vzduchotechnických klapiek 4Nm Spoločnosť LUFBERG predstavuje servopohony s krútiacim momentom 4Nm pre použitie v systémoch vykurovania, ventilácie a chladenia. Vysoko kvalitné servopohony serie

Více

PARKOVACÍ SYSTÉM so 4 senzormi H PS001. Užívateľský manuál

PARKOVACÍ SYSTÉM so 4 senzormi H PS001. Užívateľský manuál PARKOVACÍ SYSTÉM so 4 senzormi H PS001 Užívateľský manuál Predajca: Luxline spol. s r.o. J.Murgaša 94 940 64 Nové Zámky Objednávky: Tel.: 035 6922 601, 6922 602 Fax.: 035 6922 603 SCHÉMA ZAPOJENIA DIGITÁLNY

Více

MULTICAN PRE PARROT CK 3000 EVOLUTION

MULTICAN PRE PARROT CK 3000 EVOLUTION MULTICAN PRE PARROT CK 3000 EVOLUTION Ovládanie hands-free sady PARROT EVOLUTION prostredníctvom OEM ovládacích tlačidiel na volante vo vozidlách so zbernicou CAN-Bus Inštalační manuál MULTICAN EVOLUTION

Více

Video Monitorovacie Systémy

Video Monitorovacie Systémy Video Monitorovacie Systémy K a t a l ó g 2 0 1 1 IP line Bezdrôtové S kabelážou Makety monitorovacích kamier Príslušenstvo Monitorovací systém so vzdialeným prístupom cez internet IP line VONKAJŠIA MOTORIZOVANÁ

Více

Aktualizácia adaptéra Push2TV

Aktualizácia adaptéra Push2TV Aktualizácia adaptéra Push2TV 2 Spoločnosť NETGEAR odporúča aktualizovať adaptér Push2TV, pretože nové aktualizácie môžu podporovať ešte viac bezdrôtových zobrazovacích zariadení. 1. Pomocou prenosného

Více

PLA-401 v3 Ethernetový adaptér PowerLine (prenos dát cez silové elektrické káble)

PLA-401 v3 Ethernetový adaptér PowerLine (prenos dát cez silové elektrické káble) Ethernetový adaptér PowerLine (prenos dát cez silové elektrické káble) Príručka pre rýchlu inštaláciu Firmware v3.3.4 Vydanie 1. Marec 2009 Obsah Úvodné informácie... 1 Pripojenie ku káblovému/dsl modemu

Více

Stiga Autoclip 200 Series

Stiga Autoclip 200 Series Stiga Autoclip 200 Series Dokonalý trávnik......a Vaša pohoda Stiga Autoclip 200 series Pracuje rýchlejšie. Je úspornejšia. Perfektný trávnik vo Vašej záhrade Okrem toho, že máte čas urobiť niečo iné,

Více

5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM

5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM IN 257462 M 5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM Návod na použitie PRED POUŽITÍM MODELU E-1360 SI DÔKLADNE PREČÍTAJTE VŠETKY POKYNY DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ Použitie diaľkového

Více

Před instalací a používáním produktu si prosím zkontrolujte, zda máte k dispozici tyto položky:

Před instalací a používáním produktu si prosím zkontrolujte, zda máte k dispozici tyto položky: NVT-1093 ČESKÝ NÁVOD Digitální dětská chůvička Nuvita 1093 Úvod Blahopřejeme vám k zakoupení tohoto produktu. Díky této DIGITÁLNÍ dětské chůvičce budete mít dokonalý přehled o dění v dětském pokoji i v

Více

Kalibrátor termočlánkov AX-C830. Návod na obsluhu

Kalibrátor termočlánkov AX-C830. Návod na obsluhu Kalibrátor termočlánkov AX-C830 Návod na obsluhu Bezpečnostné informácie Aby ste sa vyhli úrazu elektrickým prúdom alebo inému zraneniu: - Nikdy neprikladajte vyššie napätie než 30 V medzi dve ľubovoľné

Více

Rádiové diaľkové ovládanie

Rádiové diaľkové ovládanie -1 Vysielač diaľkového ovládania typu Mini - malý kompaktný vysielač diaľkového ovládania so širokým rozsahom použitia - jednoduché ovládanie jednou rukou - externá alebo interná anténa - podľa vyhotovenia

Více

Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL. Zyxel VMG1312-B30A. Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/

Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL. Zyxel VMG1312-B30A. Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/ Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL Zyxel VMG1312-B30A Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/20 82 82 08 Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL Zyxel VMG1312-B30A 2 Obsah 3 1 Obsah balenia...4 2 Postup inštalácie

Více

Obsah balenia Multimediálne centrum sledovanitv.cz Diaľkové ovládanie Napájací adaptér HDMI kábel Batérie

Obsah balenia Multimediálne centrum sledovanitv.cz Diaľkové ovládanie Napájací adaptér HDMI kábel Batérie Obsah balenia Multimediálne centrum sledovanitv.cz Diaľkové ovládanie Napájací adaptér HDMI kábel Batérie Zapojenie boxu Zapojenie zahŕňa tieto kroky: Pripojte box pomocou adaptéra k elektrickej sieti.

Více

Doca D589. Uživatelská příručka. Powerbanka pro nastartování vozidla

Doca D589. Uživatelská příručka. Powerbanka pro nastartování vozidla Doca D589 Powerbanka pro nastartování vozidla Uživatelská příručka Děkujeme za nákup naší powerbanky pro nastartování auta. Prosím vždy dodržujte bezpečnostní pokyny. Před použitím si prostudujte tento

Více

2 kwh/1000h. Nariadenie 874/2012/EU energetické štítky na stiahnutie

2 kwh/1000h. Nariadenie 874/2012/EU energetické štítky na stiahnutie 1679 2 kwh/1000h Nariadenie 874/2012/EU energetické štítky na stiahnutie Na webovej stránke Rábalux si 1vyberte z nasledujúcich odkazov! 4 5 6 3 7 1 2 8 2Program na vyhotovenie štítkov Štítok sèíslom artiklu

Více

Digitálne dverné kukátko

Digitálne dverné kukátko Digitálne dverné kukátko Návod k obsluhe je univerzálny pre všetky digitálne kukátka BRAND. Hlavné výhody prístroja: Jednoduché ovládanie Veľmi dobrý pomer cena / výkon Jednoduchá montáž www.videozvoncek.sk

Více

Príručka na rýchlu inštaláciu ADSL pripojenia. Zyxel VMG1312. Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/

Príručka na rýchlu inštaláciu ADSL pripojenia. Zyxel VMG1312. Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/ Príručka na rýchlu inštaláciu ADSL pripojenia Zyxel VMG1312 Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/208 28 208 Príručka na rýchlu inštaláciu ADSL Zyxel VMG1312 2 Obsah 3 1 Obsah balenia...4 2 Postup inštalácie

Více

Hoval ventily s motorom

Hoval ventily s motorom Popis produktu Hoval motorický trojcestný ventil VXP459 dimenzia DN ½" - ½" / PN 6, 0 C Ventil Typ VXP 459 Teleso ventila z červenej zliatiny vrátane šrúbení Pri ventiloch s kvs,5-6,3 percent. rovnaká

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

* _1115* Technika pohonu \ Automatizácia pohonu \ Systémová integrácia \ Služby. Korektúra. Decentrálne riadenie pohonu MOVIFIT -MC

* _1115* Technika pohonu \ Automatizácia pohonu \ Systémová integrácia \ Služby. Korektúra. Decentrálne riadenie pohonu MOVIFIT -MC Technika pohonu \ Automatizácia pohonu \ Systémová integrácia \ Služby *9879_5* Korektúra Decentrálne riadenie pohonu MOVIFIT -MC Vydanie /05 9879/SK Korektúry MOVIFIT -MC Dôležité pokyny na obsadenie

Více

Xcam2 pir 2.4 GHz Kamera s pohybovým detektorem a VCR Commander

Xcam2 pir 2.4 GHz Kamera s pohybovým detektorem a VCR Commander 1 Xcam2 pir 2.4 GHz Kamera s pohybovým detektorem a VCR Commander Obj. č.: 75 36 06 Obsah: Xcam 2 PIR... 2 1. Záruka... 2 Podmínky použití... 2 Bezpečnost... 2 Omezení záruky... 2 2. Audio / video přenos...

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 7120113

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 7120113 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 7120113 1. Úvod FK6300 je přístroj, který umožňuje nejen odečítat a měřit spotřebu elektrické energie, ale lze jej použít také jako časovač sepnutí a vypnutí pro elektronické přístroje.

Více

Externé zariadenia Používateľská príručka

Externé zariadenia Používateľská príručka Externé zariadenia Používateľská príručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informácie obsiahnuté v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia. Jediné záruky

Více

Kondenzátorový mikrofón USB

Kondenzátorový mikrofón USB N Á V O D N A M O N T Á Ž A P O U Ž Í V A N I E : Obj. č.: 303083 www.conrad.sk Kondenzátorový mikrofón USB Objednávacie číslo: 303083 Návod na používanie si odložte pre budúcu potrebu! UPOZORNENIE! Nevystavujte

Více

SkyFunk 4. Návod k obsluze. Přenosový radiový systém pro 2 zdroje signálu AV

SkyFunk 4. Návod k obsluze. Přenosový radiový systém pro 2 zdroje signálu AV SkyFunk 4 Návod k obsluze Přenosový radiový systém pro 2 zdroje signálu AV se 4 kanály pro přenos signálů audio / video a se 16 kanály pro přenos signálů infračerveného dálkového ovládání Obsah: 1. Pro

Více

PARKOVACIE KAMERY UŽÍVATEĽSKÝ NÁVOD. Pred používaním výrobku si pozorne prečítajte tento návod a uchovajte si ho pre prípad budúcej potreby.

PARKOVACIE KAMERY UŽÍVATEĽSKÝ NÁVOD. Pred používaním výrobku si pozorne prečítajte tento návod a uchovajte si ho pre prípad budúcej potreby. PARKOVACIE KAMERY UŽÍVATEĽSKÝ NÁVOD Pred používaním výrobku si pozorne prečítajte tento návod a uchovajte si ho pre prípad budúcej potreby. I. UMIESTNENIE KAMERY VO VOZIDLE A. Špecifické parkovacie kamery

Více

POWLI Fig. A Copyright 2014 VARO

POWLI Fig. A Copyright 2014 VARO POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 Fig 1 Copyright 2014 VARO www.varo.com LED BATERKA 1,5 W POWLI421 POWLI421 SK 1 POPIS (OBR. A) 1. Otočná hlava 2. Hlavný vypínač

Více

BENE 102A. Modul diaľkového ovládania centrálneho zamykania

BENE 102A. Modul diaľkového ovládania centrálneho zamykania BENE 102A Modul diaľkového ovládania centrálneho zamykania POPIS SYSTÉMU Modul BENE 102A je doplnkom centrálneho zamykania, ktorý umožňuje uzamykanie a odomykanie auta pomocou diaľkového ovládača sprevádzané

Více

MONTÁŽNY NÁVOD NÁVOD K LADENIU A OBSLUHE DIAĽKOVÉHO OVLÁDANIA TXM G / GX KPA2

MONTÁŽNY NÁVOD NÁVOD K LADENIU A OBSLUHE DIAĽKOVÉHO OVLÁDANIA TXM G / GX KPA2 videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri videri SK videri videri videri videri MONTÁŽNY NÁVOD videri videri videri videri videri videri videri

Více

Bezdrôtový mikrofón SBC MC Návod na obsluhu SBC MC8650

Bezdrôtový mikrofón SBC MC Návod na obsluhu SBC MC8650 Bezdrôtový mikrofón SBC MC 8650 Návod na obsluhu 1 1 PHILIPS SBC M C8652 PO W ER O N 2 DIGITAL TUNING SBC M C8655 3 PH ILIPS O FF 4 5 - + DC12V M IC O UT 6 7 2 FM mikrofón Prijímač FM mikrofónu FM bezdrôtový

Více

Univerzálne dia kové ovládanie TV SAT DVD AUX

Univerzálne dia kové ovládanie TV SAT DVD AUX TV SAT DVD AUX Skôr, než začnete používať diaľkový ovládač, budete musieť vykonať jeden z nasledujúcich krokov: Nastavenie na strane diaľkového ovládača A. Nastavenie pomocou kódu výrobcu 1. Zapnite zariadenie,

Více

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 Video monitorovací systém Sailor SA 6123 představuje kompletní hlídací zařízení včetně televizoru. Pro individuální použití máte

Více

MYJACK PREVODNÍK BLUETOOTH DO KONEKTORA VSTUPU ZVUKU NÁVOD NA POUŽÍVANIE. Obal zodpovedne recyklujte

MYJACK PREVODNÍK BLUETOOTH DO KONEKTORA VSTUPU ZVUKU NÁVOD NA POUŽÍVANIE. Obal zodpovedne recyklujte Obal zodpovedne recyklujte Všetky ochranné známky sú vlastníctvo príslušných majiteľov. Ak nie je uvedené inak, ich použitie neznamená, že je vlastník ochrannej známky pridružený k spoločnosti KitSound

Více