Novinka - Řízení vytlačování LineMaster

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Novinka - Řízení vytlačování LineMaster"

Transkript

1 Zpravodaj pro distributory: MAGUIRE Informace o uvedení výrobku na trh Listopad 2003 Extrusion Control (řízení vytlačování) LineMaster 1 Úvod 2 Sortiment LineMaster 3 Doplňky pro měření hmotnosti 4 Doplňky pro řízení pomocí PC a data 5 Další informace Maguire Products Inc 11, Crozerville Road Aston, PA United States of America Tel : Fax : info@maguire.com Novinka - Řízení vytlačování LineMaster 1. Úvod LineMaster je inovovaný systém řízení vytlačování, vyvinutý společností Maguire pro použití se sortimentem gravimetrických směšovacích strojů WSB. Toto řešení zajišťuje jednoduché používání při nízké ceně. Přínosy LineMaster K přínosům řízení pomocí LineMaster patří: Zlepšená jakost výrobků cestou trvalého a nepřetržitého řízení. Úspory materiálů cestou zlepšené výtěžnosti. Automatická regulace výkonu vytlačovacího stroje. Zkrácení rozběhu a snížení množství výrobního odpadu-zmetků. Úspora mzdových nákladů. Zvýšení produktivity zkrácením doby seřizování. Tržní aplikace LineMaster je určen pro všechny nepřetržité procesy vytlačování, počínaje výrobou fólií, desek, trubek a profilů, povrchových vrstev a laminátování, kabelů a vodičů, až po aplikace míchání směsí. Dříve někteří uživatelé strojů Maguire kombinovali naše WSB stroje se samostatnými řešeními úbytku hmotnosti (loss in weight) od firem jako Plast Control, Inoex a Octagon, ovšem nástup zdokonaleného sortimentu LineMaster odstraňuje nutnost mít dva nezávisle řízené výrobky a místo toho poskytuje integrovaný systém, navržený se zřetelem na jednoduchost používání při dodržení nízkých nákladů, který uchovává kritickou kombinaci zisku při dávkování hmotnosti s řízením úbytku hmotnosti při vytlačování.

2 Mnoho uživatelů strojů Maguire dosud neuvažovalo zařadit řízení procesu vytlačování ke svým procesům z důvodu nákladnosti a složitosti provozu. LineMaster nabízí velmi nízkou úroveň vstupních nákladů nového řízení vytlačování pro ty uživatele, kteří již používají gravimetrické směšovací stroje Maguire. Přitom LineMaster zachovává výhodu snadnosti používání s vynikajícími vlastnostmi strojů Maguire. LineMaster poskytuje novým zákazníkům, kteří si předtím zakoupili plně integrované systémy úbytků hmotnosti podstatně méně nákladnou alternativu, a to bez vlivu na výkonnost a řízení. Společnost Maguire má v provozu po celém světě směšovacích strojů WSB a odhaduje, že 60 % těchto systémů je namontováno na vytlačovacích strojích. Tržní potenciál pro dodatečné vybavení (modernizace) těchto jednotek systémem LineMaster je ohromný a výrobek je s tímto záměrem i řešen. Souhrnně řečeno, LineMaster je komplexní sortiment výrobků, navržený tak, že je přitažlivý pro rozsáhlou většinu operací vytlačování, které vyžadují řešení, založená na spektru všech cenových úrovní/výkonů. 2. Sortiment LineMaster Kódy : XC1 / XC2 / XC3 Sortiment výrobků LineMaster je určen pro všechny nepřetržité procesy vytlačování od výroby fólií, desek, trubek a profilů, povrchových vrstev a laminátování, kabelů a vodičů, až po míchání směsí. Podobně jako u většiny systémů pro řízení vytlačování, jsou zde tři místa řízení, jak je uvedeno na dolním obrázku. Řízení rychlosti odtahového zařízení (haul off) Přístrojové vybavení odtahového zařízení Řízení metr/min Řízení gram/metr/hmotnost/ délka Řízení rychlosti vytlačovacího stroje Vytlačovací linka Řízení kg/hod

3 Sortiment výrobků LineMaster nabízí 3 různé volitelné doplňky pro automatické řízení výstupu jak ve standardním, tak i ve zdokonaleném režimu odvažování. Listopad 2003 Řízení vytlačování XC-1 XC-1 je nejzákladnější verze řízení, umožňující řízení hodnoty kg/hod. Řízení je vždy prováděno regulací rychlosti otáček extruderu, a to pomocí napětí v rozsahu 0-10 volt, kterým se řídí otáčky extruderu. Provádí se automaticky pomocí dodaných digitálních potenciometrů. Výrobek XC-1 se skládá z : Aktualizované soupravy pro WSB řídící jednotku. Krabice rozhraní mezi směšovacím strojem a prvky řízení (ovládacími prvky) vytlačovacího stroje. Řízení vytlačování XC-2 XC-2 nabízí větší výběr poskytnutím řízení hodnoty gram/metr. XC-2 poskytuje doplňkový vstup z odtahového zařízení, čímž umožňuje WSB-controlleru propočítat hodnotu parametru gram/metr. Řízení může být prováděno buď z vytlačovacího stroje (režim výtěžnosti X) nebo z odtahového zařízení (režim výtěžnosti T). Výrobek XC-2 se skládá z : Aktualizované soupravy pro WSB-controller. Krabice rozhraní mezi směšovacím strojem a prvky řízení vytlačovacího stroje. Digitálního kodéru pro monitorování odtahového zařízení a kabelu s předem stanovenou délkou mezi kodérem odtahového zařízení a controllerem WSB. Digitální kodér odtahového zařízení u XC2 /XC3.

4 Řízení vytlačování XC-3 XC-3 nabízí uživatelům kompletní výběr poskytnutím řízení parametru gram/metr na výstupu vytlačovacího stroje. XC-3 poskytuje současné řízení extruderu a rychlosti odtahového zařízení. (DNS řízení typické pro vícevrstvé linky). Výrobek XC-3 se skládá z: Aktualizované soupravy pro controller WSB. Krabice rozhraní mezi směšovacím strojem a prvky řízení (ovládací prvky) vytlačovacího stroje. Digitálního kodéru pro monitorování odtahového zařízení a kabelu s předem stanovenou délkou mezi kodérem odtahového zařízení a controllerem WSB. XC-SK Computer software je požadován pro zajištění rozhraní mezi 2 místy řízení a řízených z daného počítače. Dále je požadována i PC software souprava pro řízení vytlačování, do které patří následující : Signální zesilovač. CD se softwarem. Doplňkové XC-SL jsou požadovány pro doplňkové směšovací stroje na Co-Ex linkách. 3. Doplňky pro měření hmotnosti LineMaster : doplňky pro data odvažování Standardní řízení hmotnosti Standardní verze každého z výrobků LineMaster používá hmotnostní data, zaznamenaná při procesu odvažování dávky na WSB, členěná podle doby, kdy bude dávka spotřebována. Tento postup je známý jako metoda standardního řízení hmotnosti, určený pro stanovení výkonových údajů, známých jako standardní ustálený tok (Standard Steady Rate- SSR). SSR je stanoven controllerem směšovacího stroje poté, kdy bylo dosaženo u 5 po sobě jdoucích dávek ustáleného toku. Toto může nastat pouze jednou po startu vytlačovacího stroje a po stanovení ustálené výroby. Jakmile je stroj v režimu řízení, dochází pouze k aktualizaci SSR, a to vždy, když dojde k výskytu 2 nebo více po sobě jdoucích chyb, způsobených odchylkou od požadovaného nastavení. Přínosy standardního řízení SSR, vypočtený při procesu odvažování dávky, má následující přínosy : Efektivní řízení nákladů. Ideální pro dlouhé výrobní dávky u jednovrstvých linek. Méně mechanických dílů a méně údržby. Relativně jednoduché. Systém poskytuje ve standardním režimu nákladově velmi efektivní řešení pro ovládání jednovrstvého vytlačovacího stroje, s hrdlem namontovaným na směšovacím stroji, při dlouhodobém výrobním provozu.

5 Aplikace standardního řízení Standardní řízení spoléhá při aktualizaci na přicházející informace o spotřebě dávky (hmotnost a doba), založené na kumulativních místech spínání chyb. Toto pracuje dobře v případě dlouhodobých nepřerušovaných procesů, ale pro určité aplikace vytlačování je nutno vzít v úvahu následující hlediska. Omezení standardního řízení Časté práce a materiálové změny. Směšovací stroje, které nejsou namontovány přímo na hrdlech extruderů (vyrovnávací zásobníky / podlažní stojany). Co-extrudery pracující při malých výkonech. Linky, které vyžadují řízení náběhové a sestupné rampy extruderů. Záležitosti životního prostředí v závodě špatné podávací systémy / špatný tok materiálů. Zdokonalené řízení hmotnosti Kód : XC-LIW10 Pro sortiment výrobků LineMaster je k dispozici doplněk pro monitorování údajů o spotřebě materiálů pomocí doplňkové násypky ÚBYTKU HMOTNOSTI známého jako metoda zdokonaleného řízení hmotnosti. Místo používání hmotnostních dat, zaznamenaných procesem odvažování dávky na WSB, jsou data o spotřebě hmotnosti (SSR) stanovena pomocí samostatné násypky ÚBYTKU HMOTNOSTI. Násypka ÚBYTKU HMOTNOSTI je připojena přímo ke controlleru směšovacího stroje a každou sekundu aktualizuje údaje o spotřebě.

6 Zdokonalené řízení hmotnosti Násypka úbytku hmotnosti má objem odpovídající 10 kg, a nepřetržitě přivádí materiál do hrdla extruderu, při současném přesném zaznamenávání spotřeby. XC-LIW10 10 kg násypka úbytku hmotnosti Tato násypka úbytku hmotnosti umí během 5 sekund stanovit přesný průtok a následně jej aktualizovat každou 0,5 sekundu. To pak porovnává s dávkovým SSR, které je určováno controllerem směšovacího stroje poté, kdy 5 za sebou jdoucích dávek dosáhlo ustáleného toku po stabilizaci linky. Přínosy zdokonaleného řízení Tato zdokonalená metoda řízení má dodatečné přínosy v porovnání se standardní metodou, a to díky rychlosti aktualizace, která se projeví u následujících aplikací: Linky vyžadující konstantní zápornou zpětnou vazbu. Časté výrobní změny výrobku a materiálu. Směšovací stroje nemontované přímo na hrdlo extruderu (vyrovnávací zásobníky / podlažní stojany / prostorová omezení). Co-extruzní linky. Extrudery vyžadující řízení náběhové / sestupné rampy. Linky používající pouze jeden materiál.

7 4. Doplňky pro řízení počítačem a pro data Kódy : XC-SK / XC SL Se sortimentem výrobků LineMaster je k dispozici software program pro centralizované řízení a zaznamenávání údajů během řízení. Tento software program je povinný pro výrobek XC-3 a volitelný pro výrobky XC-2 a XC-1. Základní obrazovky jsou zobrazeny níže. Řízení zobrazování výtěžnosti Řízení výtěžnosti nabízí možnost řídit co-extruzní linky, které se skládají z 1 až 7 extruderů, při současném řízení toku při spuštění zařízení. Obrazovka výtěžnosti Obrazovka celkového pohledu na extrudery / co-extrudery V závislosti na počtu použitých extruderů bude zobrazeno příslušných 1 až 7 tabulek. Kliknutím na daný extruder se zobrazí příslušná obrazovka, na které můžete dále prověřovat linku. Při zobrazení celkového průtoku se opticky spojí všechny extrudery. Na pravé straně je ovládání startu nebo toku. Je zobrazena rychlost linky a vypočtený výnos v hmotnosti na délku. Dole je také informace o startu v podobě světelného indikátoru vašeho aktuálního startování. Obrazovka celkového pohledu na linku / směšovací stroj Extruder/směšovací stroj

8 Podrobnější prozkoumání nastavení každého jednotlivého směšovacího stroje a výkonu může být zpřístupněno pomocí obrazovky extruder/ směšovací stroj. Obrazovka extruder/ směšovací stroj je přístupná pomocí obrazovky výnosu kliknutím na libovolné pole WSB ID. Zaznamenávání výkonu Tento software také umožňuje zaznamenávání průměrného výkonu, celkového výkonu a procenta z celkové doby konkrétního směšovacího stroje nebo několika směšovacích strojů. Protokoly vycházejí z data a doby startu/stopu, hmotnostních jednotek a procenta doby chodu. Monitorování událostí Zaznamenávání výkonu Software počítače také obsahuje funkci monitorování událostí, která umožňuje uživatelům sledovat historii poplachů, opatření a změn. Správa materiálů a směsi Software také ukládá kompletní soubor dat o materiálech a recepturách, použitých při výrobě, který je možno snadno editovat a udržovat a tím umožňuje plné sledování spotřeby materiálů a hospodaření hodnotný nástroj pro údaje o jakosti, nákladech a produktivitě. Obrazovka přehledu receptur / nastavení

9 5. Další informace Pro získání dalších informací laskavě kontaktujte A.M.spol. s r.o. nebo přímo společnost Maguire. Další informace můžete také nalézt u sortimentu výrobků Maguire na: Hardware : Software : Manuály a dokumentace :

směšovacími Průvodce stroji

směšovacími Průvodce stroji směšovacími Průvodce stroji Maguire umožňuje Vaši kontrolu Řídící jednotka Maguire se software - umožňuje volbu řízení -komponentního nebo -ti komponentního. -komponentní tradiční software umožňuje přípravu

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

DÁVKOVACÍ JEDNOTKY PLASTICOLOR 1500 PLASTICOLOR 2500 PLASTICOLOR 3200 PLASTICOLOR 5000 SYSTÉMY PRO ZMĚNU BAREV DÁVKOVACÍ STANICE

DÁVKOVACÍ JEDNOTKY PLASTICOLOR 1500 PLASTICOLOR 2500 PLASTICOLOR 3200 PLASTICOLOR 5000 SYSTÉMY PRO ZMĚNU BAREV DÁVKOVACÍ STANICE DÁVKOVACÍ JEDNOTKY PLASTICOLOR 1500 PLASTICOLOR 2500 PLASTICOLOR 3200 PLASTICOLOR 5000 SYSTÉMY PRO ZMĚNU BAREV DÁVKOVACÍ STANICE 2 Dávkovací jednotky PLASTICOLOR Změny vyhrazeny, i bez předchozího upozornění.

Více

OTS30xx-EXT3-SC / -EXT4-SC Lineární hlásič teplot. Building Technologies. FibroLaser TM

OTS30xx-EXT3-SC / -EXT4-SC Lineární hlásič teplot. Building Technologies. FibroLaser TM OTS30xx-EXT3 / -EXT4 OTS30xx-EXT3-SC / -EXT4-SC Lineární hlásič teplot (OTS = Optical Temperature Sensor) (xx = 01, 02, 04, 06, 10 / SC = Switch Controller) FibroLaser TM Lineární měření teploty v prostředí

Více

ELVAC systémy pro energetiku

ELVAC systémy pro energetiku ELVAC systémy pro energetiku ELVAC vývoj pro energetický sektor Rok 1998 MCS systém pro řízení v rozvodnách Od 1998 do současnosti instalace systému MCS ve více než 130 rozvodnách ELVAC vývoj pro energetický

Více

Kompaktní mono laserová tiskárna

Kompaktní mono laserová tiskárna Kompaktní mono laserová tiskárna HL-L2312D TISK www.brother.eu Kompaktní mono laserová tiskárna Brother HL-L2312D je tichá, kompaktní mono laserová tiskárna určená pro použití v domácnosti a malých kancelářích.

Více

A hydraulické přípojky. D tepelné čerpadlo země/voda. L 3cestný ventil (manuální) N pojistná skupina pitné vody

A hydraulické přípojky. D tepelné čerpadlo země/voda. L 3cestný ventil (manuální) N pojistná skupina pitné vody Vitocal 242-G.1 Popis výrobku A hydraulické přípojky B oběhové čerpadlo primárního okruhu C oběhová čerpadla topného a solárního okruhu D tepelné čerpadlo země/voda E deskový výměník tepla pro ohřev pitné

Více

POTRUBNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY

POTRUBNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY POTRUBNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY Potrubní klimatizační jednotky Proč právě Vento? Potrubní jednotky Vento jsou konstruovány tak, aby umožnily realizovat komplexní a přitom jednoduchá klimatizační zařízení.

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

ROTAČNÍ SUŠIČKY S PLÁSTVOVÝMI MOLEKULÁRNÍMI SÍTY

ROTAČNÍ SUŠIČKY S PLÁSTVOVÝMI MOLEKULÁRNÍMI SÍTY ROTAČNÍ SUŠIČKY S PLÁSTVOVÝMI MOLEKULÁRNÍMI SÍTY Řady odvlhčovacích sušiček WD jsou založeny na využití rotačního bubnu naplněného směsí molekulárních sít. Nově vyvinuté směsi umožní dosáhnout hodnot rosného

Více

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Držitel certifikátu ISO 9001:2009 Člen Asociace montážních firem Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Použití Kompaktní ultrazvukový měřič tepla SHARKY 775 je moderní mikroprocesorový přístroj určený k fakturačnímu

Více

ewm Xnet Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk Řízení kvality pro celý proces svařování /// Dokonalost jako princip

ewm Xnet Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk Řízení kvality pro celý proces svařování /// Dokonalost jako princip ewm Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Čtyřmi kroky k úspěchu / Záznam / Analýza / Optimalizace / Zisk / Dokonalost jako princip MULTIMATRIX / ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza,

Více

400 Série Automatické testovací systémy

400 Série Automatické testovací systémy Informace o výrobku 400 Série Automatické testovací systémy Mail: sales@encentrum.cz EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 - - Lidická 66 Praha 5 - - Telefax: +420 251 560 202 - Internet: www.etl-

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 Vizualizace systému ID 6.2 Typ 94 210 Použití Komplexní ovládací a monitorovací systém ID-6.2 je určen pro ovládání a monitorování: světelných signalizačních

Více

NOVINKA. Solární čerpadlové skupiny. Čerpadlové skupiny CSE SOL W s elektronickým řízením a měřením průtoku. Úsporné řešení pro vaše topení

NOVINKA. Solární čerpadlové skupiny. Čerpadlové skupiny CSE SOL W s elektronickým řízením a měřením průtoku. Úsporné řešení pro vaše topení Solární čerpadlové skupiny Čerpadlové skupiny CSE SOL W s elektronickým řízením a měřením průtoku NOVINKA www.regulus.cz SOLÁRNÍ ČERPADLOVÉ SKUPINY Solární čerpadlová skupina CSE SOL je určena pro montáž

Více

CITOTIG DC. Profesionální řada. Přenosná svařovací zařízení TIG dc. www.airliquidewelding.cz

CITOTIG DC. Profesionální řada. Přenosná svařovací zařízení TIG dc. www.airliquidewelding.cz CITOTIG DC Profesionální řada Přenosná svařovací zařízení TIG dc www.airliquidewelding.cz CITOTIG DC Profesionální řada CITOTIG DC Profesional nabízí špičkovou technologii pro svařování TIG DC s uživatelsky

Více

Odsávací jednotka určená především k extrakci kouře generovaného při pájení a v elektronickém průmyslu.

Odsávací jednotka určená především k extrakci kouře generovaného při pájení a v elektronickém průmyslu. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Odsávací zařízení V1000 iq PC, barva Obj. číslo: 102003121 Výrobce: Bofa international LTD Popis Odsávací zařízení Bofa V1000 iq v sobě spojuje mimořádně

Více

Regulátor horkých vtoků 8 64 zón (s externí výkonovou jednotkou Je možno počet zón zvýšit na požadovaný počet)

Regulátor horkých vtoků 8 64 zón (s externí výkonovou jednotkou Je možno počet zón zvýšit na požadovaný počet) Regulátor horkých vtoků 8 64 zón (s externí výkonovou jednotkou Je možno počet zón zvýšit na požadovaný počet) Technická specifikace: - napájení 3x400V AC - max. proud na zónu : 20Amp. Každá zóna má separátní

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

2000 bodová datová paměť se statistikami, výstupem a uložením datumu a času (volitelně).

2000 bodová datová paměť se statistikami, výstupem a uložením datumu a času (volitelně). dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Testovací zařízení tahu vodičů WT3-201ME Obj. číslo: 106001934 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Motorizované testovací zařízení určené ke zjišťování

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini

Nápověda k systému CCS Carnet Mini Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Kompletní údržbový systém pro nástroje. Perfektní péče pro Vaše nástroje

Kompletní údržbový systém pro nástroje. Perfektní péče pro Vaše nástroje Kompletní údržbový systém pro nástroje Perfektní péče pro Vaše nástroje Perfektně udržovaný nástroj déle vydrží Správné čištění a mazání je nezbytné pro správnou funkci a dlouhou životnost zubařského nástroje.

Více

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Společnost Epson věří, že dokážete využít naplno všechny možnosti tiskárny. PŮSOBIVÁ KVALITA, VÝJIMEČNÉ TISKÁRNY. Zkušenosti společnosti Epson

Více

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX 400-84000 Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX Uživatelské benefity Jednoduchá instalace - lehký a kompaktní design

Více

Laboratorní cvičení z předmětu Elektrická měření 2. ročník KMT

Laboratorní cvičení z předmětu Elektrická měření 2. ročník KMT MĚŘENÍ S LOGICKÝM ANALYZÁTOREM Jména: Jiří Paar, Zdeněk Nepraš Datum: 2. 1. 2008 Pracovní skupina: 4 Úkol: 1. Seznamte se s ovládáním logického analyzátoru M611 2. Dle postupu měření zapojte pracoviště

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h GRUNDFOS alldos INFORMACE O VÝROBKU Příprava chlórdioxidu ze zředěných pracovních roztoků Rozměry Rozměry Standardní systém Systém s čelní instalací 164-xxxDFI A B C2 C1 C A B M H G M D E F E F C C1 K

Více

REVEX profi II. Měřené veličiny:

REVEX profi II. Měřené veličiny: REVEX profi II REVEXprofi II - špičkový přístroj pro kontroly a revize el. spotřebičů dle ČSN 33 1600 ed. 2 a pro kontroly pracovních strojů dle ČSN EN 60204-1 REVEXprofi získal na veletrhu Elektrotechnika

Více

Nový typ vláknového laseru HXP 30

Nový typ vláknového laseru HXP 30 Nový typ vláknového laseru HXP 30 Složení laserového systému Tento typ laserového popisovacího a gravírovacího systému HXP 30 se skládá ze tří částí: - Zdrojové jednotky, obsahující: o řídící jednotku

Více

FRECON FREG až VA

FRECON FREG až VA Regulátor otáček ventilátorů s jednofázovým asynchronním motorem FRECON FREG až 1 800 VA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 18.6.2008 FRECON, spol. s r.o. Hodkovická 115, 142 00 Praha 4 tel.: 241 713 244-45 fax: 241

Více

MICO. Řešení pro inteligentní rozvody proudu. Monitorování. Odpojení. Detekce

MICO. Řešení pro inteligentní rozvody proudu. Monitorování. Odpojení. Detekce MICO Řešení pro inteligentní rozvody proudu Monitorování Odpojení Detekce 02 MICO 03 ŘEŠENÍ PRO INTELIGENTNÍ ROZVODY PROUDU V komplexním napájecím systému s velkým počtem prvků je hospodárné a funkční

Více

SILOKING Data. Bezplatné používání. Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management

SILOKING Data. Bezplatné používání. Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management Bezplatné používání od SILOKING Feeding Management ke správě a dokumentaci SelfLine TrailedLine TruckLine StaticLine

Více

Systémový manažer E8.5064 pro kaskády kotlů s připojením na solární kolektor a kotle na pelety Použití:

Systémový manažer E8.5064 pro kaskády kotlů s připojením na solární kolektor a kotle na pelety Použití: Systémový manažer E8.5064 pro kaskády kotlů s připojením na solární kolektor a kotle na pelety Použití: Regulátor kaskády s modulovanými hořáky s připojením na solární topení. Regulátor kaskády se spínanými

Více

Sloupová míchadla manuálně nastavitelná PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace

Sloupová míchadla manuálně nastavitelná PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace Nejvíce flexibilní míchadlo v našem produktovém portfoliu. Ať už se jedná o nástěnný sloupek, pevnou nebo pohyblivou variantu, najdete ideální řešení s těmito

Více

Zvýšení výkonu spodního předehřevu na 800 W a rychlosti náběhu ohřevného tělesa urychlující čas předehřátí.

Zvýšení výkonu spodního předehřevu na 800 W a rychlosti náběhu ohřevného tělesa urychlující čas předehřátí. Katalogový list www.abetec.cz Opravárenské pracoviště Jovy RE-7550 Obj. číslo: 102002861 Výrobce: Jovy Systems Anotace BGA rework stanice RE-7550 je rozšířenou verzí stanice RE-7500. Pokročilé funkce zlepšují

Více

Užívám si zdravé prostředí při ideální teplotě

Užívám si zdravé prostředí při ideální teplotě Užívám si zdravé prostředí při ideální teplotě TRV-500 933010778 EAN-13: 8412788018016 999,- Kč ~ Oscilace. ~ Možnost použití v koupelnách ochrana IP-21. ~ Transportní madlo. OCHRANA IP-21 TRV-520 933010769

Více

Zesilovač rádiového signálu

Zesilovač rádiového signálu 2 704 Synco 900 Zesilovač rádiového signálu ERF910 Zesilovač RF signálu pro prodloužení dosahu přístrojů systému Synco 900 Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, obousměrně) Napájecí napětí AC 2 V

Více

LTC 2605/91 Jednotka pro správu videa

LTC 2605/91 Jednotka pro správu videa CCTV LTC 265/91 Jednotka pro správu videa LTC 265/91 Jednotka pro správu videa Centralizované řízení činnosti monitorů a multiplexerů Řídí až 16 digitálních videorekordérů Divar nebo multiplexerů System4

Více

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU 1919 Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES BLADE i 8 12 S přímým převodem Mattei: více než 90 let výzkumu a spolehlivosti Firma Ing.

Více

IWZ Industriebedarf Wilhelm Zastera GmbH Tel.:

IWZ Industriebedarf Wilhelm Zastera GmbH   Tel.: TORO-systems FG - CK Vakuové nasávací zařízení Na první pohled: Nasávací zařízení pro dopravu plastového granulátu Vysoká sací schopnost Robustní provedení Kryt z nerezové oceli Detailní popis: TORO-systems

Více

REVEXprofi II - špičkový přístroj pro kontroly a revize el. spotřebičů dle ČSN 33 1600 ed. 2 a pro kontroly pracovních strojů dle ČSN EN 60204-1

REVEXprofi II - špičkový přístroj pro kontroly a revize el. spotřebičů dle ČSN 33 1600 ed. 2 a pro kontroly pracovních strojů dle ČSN EN 60204-1 REVEXprofi II - špičkový přístroj pro kontroly a revize el. spotřebičů dle ČSN 33 1600 ed. 2 a pro kontroly pracovních strojů dle ČSN EN 60204-1 Měřené veličiny: - odpor ochranného vodiče proudem > 200

Více

CLCM1C,4C Nástěnné moduly

CLCM1C,4C Nástěnné moduly CLCM1C,4C Nástěnné moduly Katalogový list HLAVNÍ RYSY Plně kompatibilní s regulátorem PANTHER Modul lze namontovat přímo na stěnu nebo na rozvodnou 60 mm elektroinstalační krabici Regulační kolečko s relativní

Více

MÍCHÁNÍ DÁVKOVÁNÍ DOPRAVA SUŠENÍ

MÍCHÁNÍ DÁVKOVÁNÍ DOPRAVA SUŠENÍ MÍCHÁNÍ DÁVKOVÁNÍ DOPRAVA SUŠENÍ Podnik Stavebnicový systém Dávkování a míchání Dopravní přístroje KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Více než 35 let je jméno KOCH TECHNIK neoddělitelně spojeno

Více

Software pro formování dielektrika kondenzátorů

Software pro formování dielektrika kondenzátorů VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ FAKULTA ELEKTROTECHNIKY A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ ÚSTAV FYZIKY Software pro formování dielektrika kondenzátorů Číslo projektu: TA02020998 Číslo výsledku: 27267 Spolupracující

Více

VICTRIX TT ErP. Závěsné kondenzační kotle

VICTRIX TT ErP. Závěsné kondenzační kotle VICTRIX TT ErP Závěsné kondenzační kotle MODELOVÁ ŘADA VICTRIX TT ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné a s průtokovým ohřevem teplé užitkové vody MALÉ ROZMĚRY, ŠIROKÝ MODULAČNÍ ROZSAH, VYSOKÁ ÚČINNOST

Více

Aktivace pracovních světel. Popis. Všeobecně. Dodatečná montáž tlačítka. Možnosti zapojení PGRT

Aktivace pracovních světel. Popis. Všeobecně. Dodatečná montáž tlačítka. Možnosti zapojení PGRT Popis Popis Všeobecně Funkce aktivace pracovních světel se používá pro vypnutí a zapnutí pracovních světel. Ty můžou být umístěny na zadní stěně kabiny, na rámu, na různých částech nástavby nebo ve skříňové

Více

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Condair CP3 hygienická kvalita páry jednoduchý výběr zařízení díky rozumným

Více

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw Jednoduchý frekvenční měnič BB CS55-0,18 až 2,2 k Technický katalog OBCHONÍ PROFIL PRŮMYSL PROUKTY PLIKCE EXPERTIZY PRTNEŘI SERVIS Jednoduchý frekvenční měnič BB Co je jednoduchý frekvenční měnič BB? Jednoduché

Více

DSE6120 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START

DSE6120 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START DSE6110/20 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START DSE6110 MKII DSE6120 MKII DSE6110 MKII je ovládací panel automatického spouštění a modul DSE6120 MKII je ovládací panel automatického spuštění pro

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

ILH Detektor těkavých organických látek Návod k obsluze

ILH Detektor těkavých organických látek Návod k obsluze ILH Detektor těkavých organických látek Návod k obsluze Montáž Zařízení lze instalovat v suchém prostředí (IP20) pomocí šroubů na stěnu nebo zapuštěný do krabice (rozvaděče). Doporučená výška instalace

Více

Efektivita procesu. Znalost reálného stavu. Předcházení možným následkům. Přesné a detailní vyhodnocení, snížení ztrát

Efektivita procesu. Znalost reálného stavu. Předcházení možným následkům. Přesné a detailní vyhodnocení, snížení ztrát Efektivita procesu Znalost reálného stavu Předcházení možným následkům Přesné a detailní vyhodnocení, snížení ztrát Monitorování správné funkce - například při servisních pracích. Vlhkost Měření veškerých

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

Program for Gas Flow Simulation in Unhinged Material Program pro simulaci proudění plynu v rozrušeném materiálu

Program for Gas Flow Simulation in Unhinged Material Program pro simulaci proudění plynu v rozrušeném materiálu XXIX. ASR '2004 Seminar, Instruments and Control, Ostrava, April 30, 2004 237 Program for Gas Flow Simulation in Unhinged Material Program pro simulaci proudění plynu v rozrušeném materiálu PONČÍK, Josef

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20 NÁVOD K OBSLUZE Zimní sada SWK-20 - plynulá regulace otáček ventilátoru - ovládání ohřívače podle okolní teploty -alarm při vysoké kondenzační teplotě - zobrazení aktuální teploty - mikroprocesorové řízení

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu GPS Loc webové rozhraní Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu Webové rozhraní GPS Loc je virtuální místo na internetu, kde můžete sledovat

Více

REVEXprofi Přístroj získal na veletrhu Elektrotechnika 2007 ocenění "Zlatý výrobek" Měřené veličiny:

REVEXprofi Přístroj získal na veletrhu Elektrotechnika 2007 ocenění Zlatý výrobek Měřené veličiny: REVEXprofi - špičkový přístroj pro kontroly a revize el. spotřebičů dle ČSN 33 1610 a pro kontroly pracovních strojů dle ČSN EN 60204-1 Přístroj získal na veletrhu Elektrotechnika 2007 ocenění "Zlatý výrobek"

Více

OEM. Přehled sortimentu. Siemens Building Technologies HVAC Products. Albatros 2. Sortiment součástí pro 1- stupňový kotel

OEM. Přehled sortimentu. Siemens Building Technologies HVAC Products. Albatros 2. Sortiment součástí pro 1- stupňový kotel OEM lbatros 2 Přehled sortimentu Sortiment součástí pro 1- stupňový kotel Sortiment lbatros 2 tvoří rozsáhlou řadu přístrojů. Nabízí řešení pro jednoduché i komplexní zařízení pro vytápění s dálkově ovládanými

Více

Vše připraveno. Akumulační zásobníky allstor VPS/2

Vše připraveno. Akumulační zásobníky allstor VPS/2 Vše připraveno Akumulační zásobníky allstor VPS/2 Tepelná čerpadla v prodeji od 4. čtvrtletí 2010 Jednotka k ohřevu TV Solární jednotka Součásti akumulačního systému Akumulační zásobník Akumulační systém

Více

Technické údaje LA 40TU

Technické údaje LA 40TU Technické údaje LA 4TU Informace o zařízení LA 4TU Provedení - Zdroj tepla Venkovní vzduch - Provedení Univerzální provedení - Regulace - Výpočet teplotního množství integrovaný - Místo instalace Zahraniční

Více

Modul WM Technický katalog 2012/1 2011/1. Modul WM10- Termohydraulického rozdělovače (THR) Popis. Technická data. Ceny.

Modul WM Technický katalog 2012/1 2011/1. Modul WM10- Termohydraulického rozdělovače (THR) Popis. Technická data. Ceny. Modul WM10 Modul WM10- Termohydraulického rozdělovače (THR) Pro zařízení s termohydraulickým vyrovnávačem (anuloidem) a pro řízení jednoho otopného okruhu bez směšovače pro volně volitelnou montáž Regulace

Více

Pokud některá z výše uvedených součástí chybí, kontaktujte prosím dodavatele.

Pokud některá z výše uvedených součástí chybí, kontaktujte prosím dodavatele. SC001 Sweex 4.1 PCI Sound Card Úvod Především vám mnohokrát děkujeme za zakoupení Sweex 4.1 Sound Card. Zvuková karta Sweex umožňuje počítači produkovat prostorový zvuk s funkcí surround. To Pro dosažení

Více

FastMig Pulse 350/450 Nová dimenze svařování

FastMig Pulse 350/450 Nová dimenze svařování FastMig Pulse 350/450 Nová dimenze svařování Modulární hardware a software Systém FastMIG pulse nabízí 2 flexibilní softwarové svařovací systémy. WorkPack a ProjectPack. WorkPack Nabízí základní svařovací

Více

HHTQ88. Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1-

HHTQ88. Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1- HHTQ88 Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1- OBSAH 1. VLASTNOSTI 3 2. SPECIFIKACE. 3 2 1 Obecná specifikace 3 2 2 Displej jednotky / max. rozsah / rozlišení 5 3. POPIS ČELNÍHO PANELU. 5 3

Více

Minolta. Vždy o krok napřed

Minolta. Vždy o krok napřed Minolta. Vždy o krok napřed , papíru Malé. rozměry, velký výkon Efektivní, vysoce kvalitní kopírování až do formátu A3. Velký výkon EP 1050 je stejně tak výkonný, jako kompaktní. První kopie je hotová

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1 5 243 Spínací hodiny Digitální spínací hodiny jsou určeny pro zapínání a vypínání zařízení nebo regulaci s časovým spínáním. Integrovaný nastavitelný časový spínač Časový spínač jako pomocná funkce Určené

Více

Výrobní linka ve stavebním průmyslu

Výrobní linka ve stavebním průmyslu Výrobní linka ve stavebním průmyslu REFERENCE Říjen 2016 www.myscada.org myscada Technologies s.r.o. 2017 Prioritou většiny firem je vytvářet kvalitní a potřebné produkty při co nejnižších nákladech. To

Více

Technické údaje LA 60TU

Technické údaje LA 60TU Technické údaje LA 6TU Informace o zařízení LA 6TU Provedení - Zdroj tepla Venkovní vzduch - Provedení Univerzální provedení - Regulace - Výpočet teplotního množství integrovaný - Místo instalace Zahraniční

Více

Vitocal 200-G. 3.1 Popis výrobku. Stav při dodávce

Vitocal 200-G. 3.1 Popis výrobku. Stav při dodávce Vitocal 00-G. Popis výrobku A Plně hermetický kompresor Compliant Scroll B Primární čerpadlo C Kondenzátor D Výparník E Regulace tepelného čerpadla CD 0 F Malý rozdělovač s pojistnou skupinou V monovalentním

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

SonoMeter 31 Měřiče tepla

SonoMeter 31 Měřiče tepla SonoMeter 31 Měřiče tepla Popis Danfoss SonoMeter 31 je řada ultrazvukových, kompaktních měřičů tepla určených k měření spotřeby energie při vytápění a chlazení pro účely fakturace. Tyto měřiče jsou určeny

Více

FVZ K13138-TACR-V004-G-TRIGGER_BOX

FVZ K13138-TACR-V004-G-TRIGGER_BOX TriggerBox Souhrn hlavních funkcí Synchronizace přes Ethernetový protokol IEEE 1588 v2 PTP Automatické určení možnosti, zda SyncCore zastává roli PTP master nebo PTP slave dle mechanizmů standardu PTP

Více

Technické údaje LA 18S-TU

Technické údaje LA 18S-TU Technické údaje LA 8S-TU Informace o zařízení LA 8S-TU Provedení - Zdroj tepla Venkovní vzduch - Provedení Univerzální provedení - Regulace - Výpočet teplotního množství integrovaný - Místo instalace Zahraniční

Více

Schémata doporučených zapojení 1.0 Vydání 2/2010

Schémata doporučených zapojení 1.0 Vydání 2/2010 Schémata doporučených zapojení 1.0 Vydání 2/2010 Řídící a výkonové jednotky sinamics G120 Obsah 2 vodičové řízení (příkazy ON/OFF1 a REV) s analogově zadávanou požadovanou rychlostí, indikací poruchy,

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Utahování se stává Představujeme nový šroubovací systém MT Focus 400 vyvinutý společností Atlas Copco, vaším partnerem v oblasti utahování.

Více

Technické údaje SI 75TER+

Technické údaje SI 75TER+ Technické údaje SI 75TER+ Informace o zařízení SI 75TER+ Provedení - Zdroj tepla Solanky - Provedení Univerzální konstrukce reverzibilní - Regulace WPM 2007 integrovaný - Místo instalace Indoor - Výkonnostní

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

Svařování desek a fólií

Svařování desek a fólií Svařování desek a fólií Extrudery ES 2 a ES 4 Svářečky fólií SKA 55, SKA 55K a Příslušenství pro extrudery Pro spojování desek a fólií se používají dva způsoby svařování. Prvním z nich je svařování pomocí

Více

BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy

BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy Funkce a vlastnosti Ideální řešení pro manažery, techniky a provozní vedoucí datových center, kteří odpovídají

Více

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma!

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! EWM Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza, kontrola a správa Využijte potenciál inovativních procesů svařování

Více

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1)

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1) PRÉCISE 6000 VÝHODY První přístroj se zobrazením alfanumerického prostého textu Přirozeně nízký hluk Plně vyvinutý bezpečnostní systém Maximální koncentrace kyslíku je dosažena velmi rychle ihned po zapnutí

Více

Systém pro indikaci doby taktu - uživatelský a instalační návod

Systém pro indikaci doby taktu - uživatelský a instalační návod Systém pro indikaci doby taktu - uživatelský a instalační návod Verze 01, vydáno 9/2016 Stránka 1 z 8 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ: 1. Nepoužívejte zařízení před prostudováním tohoto uživatelského manuálu.

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie

FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie Standardní technické specifikace Otočný disk: Ø 1,650 mm / Ø 1,800 mm / Ø 2200 mm Maximální velikost palety: 1,100 x 1.200 mm pro Ø

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

S o l u t i o n f o r y o u

S o l u t i o n f o r y o u VYROBENO V ČR M A D E I N C Z E C H S o l u t i o n f o r y o u $ P Chytré řešení městského parkování. ZÁKLADNÍ POPIS KONSTRUKCE A POUŽITÍ CAR TOWER je vertikální rotační parkovací systém, který představuje

Více

WFC... WFH... Elektronický vodoměr. Siemens Building Technologies HVAC Products VOLUTRON 2 - SIEMECA

WFC... WFH... Elektronický vodoměr. Siemens Building Technologies HVAC Products VOLUTRON 2 - SIEMECA 5 341 VOLUTRON 2 - SIEMECA Elektronický vodoměr WFC... WFH... Elektronické vodoměry nezávislé na síťovém napájení k měření spotřeby studené a teplé vody. Ukládání a zobrazení kumulovaných hodnot spotřeby

Více

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA PRŮMYSLOVÁ PLASTOVÁ prachotěsná, vodotěsná a nárazuodolná

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA PRŮMYSLOVÁ PLASTOVÁ prachotěsná, vodotěsná a nárazuodolná ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA PRŮMYSLOVÁ PLASTOVÁ prachotěsná, vodotěsná a nárazuodolná Použití: Průmyslové vnitřní i venkovní prostory, sportovní areály, dílny, garáže, skladovací haly, a laboratoře bez nebezpečí

Více

IMPACT IMPACTpro. IM PA C T : stavebnictví telekomunikace kanalizace tunely uzavřené prostory

IMPACT IMPACTpro. IM PA C T : stavebnictví telekomunikace kanalizace tunely uzavřené prostory IMPACT IMPACTpro Pop is p r o d u k tu Impact přenosné multiplynové monitory jsou schopny monitorovat a zobrazovat až čtyři plyny současně, včetně hořlavých a kyslíkových plynů, stejně jako až dvou dalších

Více

Technické údaje LA 9S-TU

Technické údaje LA 9S-TU Technické údaje LA 9S-TU Informace o zařízení LA 9S-TU Provedení - Zdroj tepla Venkovní vzduch - Provedení Univerzální provedení - Regulace - Výpočet teplotního množství integrovaný - Místo instalace Zahraniční

Více

Ekologicky ohleduplné řešení regulace tepla s velmi účinným topením pomocí horkého plynu, přiváděného shora a zespodu.

Ekologicky ohleduplné řešení regulace tepla s velmi účinným topením pomocí horkého plynu, přiváděného shora a zespodu. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Opravárenské pracoviště FINEPLACER core plus Obj. číslo: 102002621 Výrobce: Finetech Popis Energeticky úsporné, cenově efektivní předělávky. Velikost součástky

Více

Přesná klimatizace Denco

Přesná klimatizace Denco Divize vzduchotechniky Přesná klimatizace Denco Řada T - Toscana a) Kapacita chlazení 3 až 1 kw Jednotky přesné klimatizace Denco se používají pro udržování přesné teploty a vlhkosti zejména v počítačových

Více

INFORMAČNÍ A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY PRO TECHNOLOGICKÉ PROCESY (Soudobé vážicí systémy se zaměřením na zemědělskou výrobu)

INFORMAČNÍ A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY PRO TECHNOLOGICKÉ PROCESY (Soudobé vážicí systémy se zaměřením na zemědělskou výrobu) INFORMAČNÍ A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY PRO TECHNOLOGICKÉ PROCESY (Soudobé vážicí systémy se zaměřením na zemědělskou výrobu) Jan Havel Ing. Jan Havel, DrSc., TONAVA, a.s. Úpice Anotace: Problematika informačních

Více

Provozní pokyny Aplikační stránky

Provozní pokyny Aplikační stránky Před použitím tohoto zařízení si důkladně přečtěte tento manuál a mějte jej po ruce pro budoucí použití. Provozní pokyny Aplikační stránky OBSAH Jak číst tuto příručku...2 Použité symboly...2 Vyloučení

Více

VICTRIX Zeus Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV

VICTRIX Zeus Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV VICTRIX Zeus Superior ErP Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV MODELOVÁ ŘD VICTRIX Zeus Superior ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV KOMPKTNÍ

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více