Z á p i s. z 27. jednání Rady města konané v Plasích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s. z 27. jednání Rady města konané v Plasích"

Transkript

1 Z á p i s z 27. jednání Rady města konané v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní Ověřovatel zápisu: Václav Šiml Zápisem pověřen: tajemník Ing. Domabyl Doplnění programu: 14 a) Mediatel Praha smlouva o zveřejnění inzerce (Zlaté stránky) 14 b) Byty ţádost o výměnu el. sporáku Hlasování: pro:5 proti: 0 zdrţel se: 0 PROGRAM JEDNÁNÍ 1.Zahájení, kontrola usnesení Zahájení a kontrolu usnesení provedl starosta průběţně plněno (doplněna smlouva o smlouvě budoucí mezi Městem Plasy a Hoda nemovitosti a stavby s.r.o. Plzeň) 2. Informace starosty - revize typologického mapování Ústavem pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem - schůzka se zástupci NTM Praha a Ministerstva kultury ve věci uţívání komplexu kláštera Plasy -DOS I/27 jednání ve věci pozemkových úprav k.ú. Plasy, Babina, Nebřeziny - SMOPK sjezd v Plzni, připomínky k programu (účtování obcí, archeologický průzkum, pomalost uvolňování dotací EU) -mikroregion Dolní Střela dokončení programu instalace informačních cedulí 45 ks -Zastupitelstvo PK poslední jednání -MAS Světovina příprava valné hromady -návrh trasy hipostezky ze Štichovic přes Pláně, Manětín na Melchiorovu Huť - doplnění povodňového plánu přehrada Ţlutice (info na MěÚ) - účast starosty (předseda komise) v poradní komisi Ministerstva kultury pro památky za PK - revize typologického mapování v rámci přípravy nového LHP provede Ústav pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem zdarma 3.Výbory a komise, Regiontour 2009 V. Šiml předloţil zápis komise ŢP ze dne (zeleň v Plasích). Návrh: RM schvaluje doporučení komise ŢP pod bodem (bod 316 u nádraţí pokácet všechny přerostlé stromy na pozemku města). RM ukládá zveřejnit postup podávání ţádostí o kácení ve Zpravodaji a provést kontrolu realizace vydaných rozhodnutí ke kácení. Hlasování: pro: 5 proti:0 zdrţel se:0 V. Šiml osloví předsedy komisí a výborů k vypracování zhodnocení činnosti za 2 roky.

2 -2- K. Mařík předloţil zápis z jednání komise IKRŠK ze dne Zhodnotil pouť 2008, navrhl program poutě 2009, kulturní projekt města na rok 2009 Rok Metternicha a návrhy propagačních materiálů pro rok 2009 a stav areálu Velká louka (klubovna-investice na rok 2009), ITEP. RM bere zápis na vědomí. Návrh: RM schvaluje uspořádání koncertu J. Fouska dne v kině v Plasích, vstupné 120 Kč Hlasování: pro: 5 proti: 0 zdrţel se: 0 4.Osadní výbory, SDH V. Šiml informoval o plánované schůzce předsedů OV dne v Babiné od hod. Zástupci SDH Horní Hradiště ţádají o spolupráci při výrobě překáţek (průlezové okno) na cvičení hasičských sborů. Jedná se o dodání fošen. Výroční schůze OV Nevřezány od hod. Návrh: RM schvaluje bezplatné dodání fošen na výrobu průlezového okna pro SDH Horní Hradiště. Hlasování: pro: 5 proti:0 zdrţel se:0 5.Příspěvkové organizace ZŠ Plasy ředitel předloţil písemně návrh realizace nápravných opatření k zápisu KHS z ve školní jídelně MěK Plasy ředitel informoval, ţe se lampionový průvod bude konat jen jedenkrát za dva roky 6.Investiční akce, projekty Tajemník předloţil zápis z kontrolního dne stavby Plasy sběrný dvůr ze dne Stavba probíhá dle harmonogramu. Problém je s uzavřením smlouvy mezi Městem Plasy a SFŢP (nejdříve konec listopadu 2008) a s tím související úhradou faktur od prováděcí firmy.dále byl předloţen zápis ze vstupního jednání se zástupcem SÚS Kralovice a projektantem ve věci zpracování projektové dokumentace pro územní řízení III/274 průtah obcí Horní Hradiště. Část příjezdové komunikace do obce (od značky cca 200 m) bude zaměřena na základě objednávky města a návrh smlouvy na zpracování DÚR od Ing. Baxi bude předloţena na příští jednání RM. Proběhlo vstupní jednání mezi Městem Plasy a zástupci ČEZ ve věci posílení trafostanice v areálu Velká louka tak, aby bylo moţné zabezpečit napojení pouťových atrakcí a stánků. Návrh moţné rekonstrukce bude předloţen na příštím jednání RM včetně financování. A.I.P. Plzeň zpracovala bezplatně návrh třech variant úpravy parkoviště u obchodního domu. Po konzultaci s Ing. Meclem, Policie ČR DI byla navrţena varianta s pravostranným vjezdem na parkoviště a výjezdem po komunikaci za obchodním domem na kruhovou křiţovatku. Tato varianta podstatně prodraţuje realizaci plánované úpravy parkoviště. O dalších variantách bude dále jednáno. Upřesnění postupu opravy komunikace Nevřezány Plasy se zástupcem SÚS Kralovice. Další jednání proběhly se zástupce ŘSD Plzeň a RRA Plzeň ve věci realizace stavby I/27 revitalizace socioekonomické sféry u NKP Klášter Plasy. ŘSD předloţilo návrh vzorové smlouvy o spolupráci při realizaci investiční akce. RM bere zprávy na vědomí. 7.Dotační politika města Tajemník informoval o podání ţádosti o dotaci na činnost Pečovatelské sluţby Plasy pro rok 2009 na Ministerstvo práce a sociálních věcí. Rozhodnutí o ţádosti o dotaci na revitalizaci středu města bude učiněno Kanalizace ul. Hutní podání ţádosti na Ministerstvo zemědělství. RM bere zprávy na vědomí.

3 -3- Z důvodů spolupráce města a ŘSD při uzavírání smluv na realizaci stavby I/27 revitalizace socioekonomické sféry u NKP Klášter Plasy bylo nutné uzavřít dohody o provedení prací nad rámec stavby mezi Městem Plasy a panem Jaroslavem Štětkou, Plasy 517 a Jednotou Plasy. Návrh: RM schvaluje uzavření dohody o provedení prací mezi Městem Plasy a panem Jaroslavem Štětkou, Plasy 517 a Jednotou Plasy v rámci realizace akce stavby I/27 revitalizace socioekonomické sféry u NKP Klášter Plasy Hlasování: pro:4 proti:0 zdrţel se: 1 (Gross) 8. Smlouva o budoucí smlouvě V rámci realizace akce stavby I/27 revitalizace socioekonomické sféry u NKP Klášter Plasy je nutné uzavřít další smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene mezi Městem Plasy a dotčenými organizacemi. Návrh: RM schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene v rámci realizace akce stavby I/27 revitalizace socioekonomické sféry u NKP Klášter Plasy mezi Městem Plasy, ŘSD Praha a Trial a.s.: SO 421 úpravy obecního rozhlasu, mezi Městem Plasy, ŘSD Praha a Vodárenská a kanalizační a.s. Plzeň: SO 303 úprava vodovodu DN 150, mezi Městem Plasy, ŘSD Praha a Ing. Miroslavem Šístkem, Červený Hrádek 80: SO 421 úpravy obecního rozhlasu, mezi Městem Plasy, ŘSD Praha a Lesy ČR Hradec Králové: SO 302 dešťová kanalizace a SO 421 úpravy obecního rozhlasu, mezi Městem Plasy a ŘSD Praha: SO 302 dešťová kanalizace a SO 421 úpravy obecního rozhlasu. Hlasování: pro: 5 proti:0 zdrţel se:0 9. Smlouva o dílo - byla schválena na minulém RM 10. KÚ PK žádost o vyjádření i umístění zastávky Návrh: RM schvaluje ţádost KÚ PK odbor dopravy na umístění zastávek v obci k provozování linky zvláštní linkové osobní dopravy Kralovice Plasy Horní Bříza Plzeň předloţenou ČSAD autobusy Plzeň a.s. Hlasování: pro: 5 proti: 0 zdrţel se:0 11. LČR nabídka pozemku k odkoupení LČR nabízí městu k odkoupení p.č. 115/26 v k.ú. Plasy u obchodního domu. Odkoupením pozemku bude zjednodušena realizace a pozdější vypořádání stavby kruhové křiţovatky. RM doporučuje poţádat LČR o zpracování návrhu smlouvy na odkoupení p.č. 115/26 v k.ú. Plasy. 12. ŠS Plasy návrhy smluv o nájmu pozemků Školní statek Plasy předloţil návrhy nájemních smluv na pozemky, které uţívá v k.ú. Plasy, Nebřeziny a Lomnička včetně úhrady nájemného zpětně za 3 roky a daně z nemovitosti. Dále podal ţádost o pronájem pozemků č. 245/3, 538/2 a 538/11 v k.ú. Lomnička pan Miloslav Šváb, Lomnička 51. Tyto pozemky chce vyuţít k zemědělské činnosti. Navrhuje nájem ve výši 600 Kč/ha/rok. Tyto pozemky jsou součástí nájemní smlouvy mezi Městem Plasy a Školním statkem Plasy.

4 -4- Vzhledem k tomu, ţe zatím nebylo dodáno stanovisko OV Lomnička k pronájmu pozemků a pronájem nebyl zveřejněn po dobu 15 dnů, budou obě ţádosti projednány na příštím jednání RM. 13. Petice zachraňte Šumavu RM bere na vědomí petici Zachraňte Šumavu zaslanou petičním výborem (Svaz obcí Národního parku Šumava Stachy). 14. Různé a) Firma Mediatel s.r.o. Praha předloţila návrh smlouvy o zveřejnění inzerce města ve Zlatých stránkách pro rok Návrh: RM schvaluje smlouvu o zveřejnění inzerce města ve Zlatých stránkách pro rok Hlasování: pro:5 proti: 0 zdrţel se:0 b) Byty paní Marie Píchová, Plasy 336, byt č. 2 ţádá o výměnu el. sporáku. J. Klika doporučuje výměnu v roce 2009 vzhledem k vyčerpání fondu oprav. Návrh: RM schvaluje provedení výměny el. sporáku v bytě č. 2 v čp. 336 v Plasích z finančních prostředků na rok Hlasování: pro:5 proti:0 zdrţel se:0 c) Diskuse Mgr. Lorenzová moţnosti přidělení bytu města paní Horákové (smlouva do roku 2011), pořad v České televize o absolventce M. Korcové (úspěch v soutěţi České hlavičky ) K. Mařík nutnost odstranění děr v MK Ing. Gross nutnost dokončení štěpkování u ČOV a na skládce Nevřezány Zápis vyhotoven: Ověřovatel zápisu: Karel Mařík Zapsal: Ing. Josef Domabyl Starosta: Mgr. Miloslav Hurt Místostarosta: Václav Šiml

5 U s n e s e n í z 27. jednání Rady města konané v Plasích Rada bere na vědomí: usn.č : - zprávy starosty, místostarosty a tajemníka - činnost výborů a komisí a osadních výborů - činnost příspěvkových organizací - investiční akce města - dotační politiku města - ŠS Plasy návrh smluv o nájmu pozemků - Petice Zachraňte Šumavu - Diskusní příspěvky členů RM Rada schvaluje: usn.č : - doporučení komise ŢP pod bodem (bod 316 u nádraţí pokácet všechny přerostlé stromy na pozemku města). RM ukládá zveřejnit postup podávání ţádostí o kácení ve Zpravodaji a provést kontrolu realizace vydaných rozhodnutí ke kácení usn.č : - uspořádání koncertu J. Fouska dne v kině v Plasích, vstupné 120 Kč usn.č : - bezplatné dodání fošen na výrobu průlezového okna pro SDH Horní Hradiště usn.č : - uzavření dohody o provedení prací mezi Městem Plasy a panem Jaroslavem Štětkou, Plasy 517 a Jednotou Plasy v rámci realizace akce stavby I/27 revitalizace socioekonomické sféry u NKP Klášter Plasy usn.č : - uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene v rámci realizace akce stavby I/27 revitalizace socioekonomické sféry u NKP Klášter Plasy mezi Městem Plasy, ŘSD Praha a Trial a.s.: SO 421 úpravy obecního rozhlasu, mezi Městem Plasy, ŘSD Praha a Vodárenská a kanalizační a.s. Plzeň: SO 303 úprava vodovodu DN 150, mezi Městem Plasy, ŘSD Praha a Ing. Miroslavem Šístkem, Červený Hrádek 80: SO 421 úpravy obecního rozhlasu, mezi Městem Plasy, ŘSD Praha a Lesy ČR Hradec Králové: SO 302 dešťová kanalizace a SO 421 úpravy obecního rozhlas, mezi Městem Plasy a ŘSD Praha: SO 302 dešťová kanalizace a SO 421 úpravy obecního rozhlasu usn.č : - ţádost KÚ PK odbor dopravy na umístění zastávek v obci k provozování linky zvláštní linkové osobní dopravy Kralovice Plasy Horní Bříza Plzeň předloţenou ČSAD autobusy Plzeň a.s usn.č : - smlouvu o zveřejnění inzerce města ve Zlatých stránkách pro rok 2009 usn.č : - provedení výměny el. sporáku v bytě č. 2 v čp. 336 v Plasích z finančních prostředků na rok 2009 Rada předkládá ZM - LČR nabídka pozemku k odkoupení Vyhotoveno: Mgr. Miloslav Hurt Václav Šiml

6 starosta místostarosta

Z á p i s. z 41. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 41. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 41. jednání Rady města konané 21.10. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Omluveni: Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 8. jednání Rady města konané 25.4.2007 v Plasích

Z á p i s. z 8. jednání Rady města konané 25.4.2007 v Plasích Z á p i s z 8. jednání Rady města konané 25.4.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Doplnění

Více

Z á p i s. Ze 53. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 53. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 53. jednání Rady města konané 6. 10. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 56. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 56. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 56. jednání Rady města konané 20.9.2006 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Karel Mařík - místostarosta Ladislav Urban - místostarosta Zdeněk Hanzlíček radní Ing. Miloslav Vaňourek

Více

Z á p i s. z 21. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 21. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 21. jednání Rady města konané 28. 4. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní

Více

Z á p i s. z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích

Z á p i s. z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích Z á p i s z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Omluven: Karel Mařík radní

Více

Z á p i s z 13. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 3. 9. 2008

Z á p i s z 13. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 3. 9. 2008 Z á p i s z 13. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 3. 9. 2008 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 20.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 11 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. z 24. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 24. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 24. jednání Rady města konané 9. 7. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Omluveni:Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík

Více

Z á p i s. z 36. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 36. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 36. jednání Rady města konané 3.6. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Karel Mařík radní Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Ověřovatel zápisu:

Více

Z á p i s. z 40. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 40. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 40. jednání Rady města konané 30.9. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel zápisu:

Více

Z á p i s. z 11. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 5 proti: 0 zdrţel se: 0

Z á p i s. z 11. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 5 proti: 0 zdrţel se: 0 Z á p i s z 11. jednání Rady města konané 18.7.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 20. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 20. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 20. jednání Rady města konané 2. 4. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní

Více

Z á p i s. z 44. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 44. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 44. jednání Rady města konané 13.1. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Omluven: Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 37. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 37. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 37. jednání Rady města konané 8.7. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Karel Mařík radní Ing. Václav Gross radní Omluveni: Mgr. Markéta Lorenzová radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 43. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 43. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 43. jednání Rady města konané 2.12. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel zápisu:

Více

Z á p i s. Ze 46. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 46. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 46. jednání Rady města konané 17. 3. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Omluven: Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne

Z á p i s. z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne Z á p i s z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne 1.11.2006 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 18.00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 15 Ustavující jednání

Více

Z á p i s. Ze 50. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 50. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 50. jednání Rady města konané 14. 7. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s z 10. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 10. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 10. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 20.2.2008 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 20.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. z 52. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 52. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 52. jednání Rady města konané 31.5.2006 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Karel Mařík - místostarosta Ladislav Urban - místostarosta Zdeněk Hanzlíček radní Ing. Miloslav Vaňourek

Více

Z á p i s. Ze 49. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 49. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 49. jednání Rady města konané 16. 6. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 25. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 25. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 25. jednání Rady města konané 13. 8. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní

Více

Z á p i s. z 29. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 29. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 29. jednání Rady města konané 26. 11. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 3. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 4 proti: 0 zdrţel se: 0

Z á p i s. z 3. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 4 proti: 0 zdrţel se: 0 Z á p i s z 3. jednání Rady města konané 10.1.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Omluven:Karel Mařík -

Více

Z á p i s. z 31. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 31. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 31. jednání Rady města konané 14. 1. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Omluven: Karel Mařík radní

Více

Z á p i s z 15. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 15. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 15. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 25. 2. 2009 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: hod. Přítomni: dle prezenční listiny 12 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. Ze 51. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 51. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 51. jednání Rady města konané 11. 8. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Omluven: Václav Šiml místostarosta Ověřovatel

Více

Z á p i s z 14. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 14. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 14. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 17. 12. 2008 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 22.15 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s z 16. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 16. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 16. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 25. 3. 2009 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 20.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s z 11. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 11. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 11. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 16.4.2008 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 20.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. z 15. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 15. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 15. jednání Rady města konané 7.11.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. Ze 47. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 47. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 47. jednání Rady města konané 7. 4. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 13. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 13. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 13. jednání Rady města konané 19.9.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 01. 2011

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 01. 2011 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 01. 2011 Místo konání : Obecní úřad Stráţkovice Začátek : 17.00 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Z á p i s. z 32. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 32. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 32. jednání Rady města konané 11. 2. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Ověřovatel

Více

Z Á P I S. Výsledek hlasování: Pro 8.Proti 0..Zdržel se Schválení kupní smlouvy na prodej obecního pozemku par.č.256/9

Z Á P I S. Výsledek hlasování: Pro 8.Proti 0..Zdržel se Schválení kupní smlouvy na prodej obecního pozemku par.č.256/9 Obec Vochov Zastupitelstvo obce Vochov Z Á P I S ze 17. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vochov, konaného dne 06.03.2017 v budově Hasičské zbrojnice Vochov 1. Úvod zahájeno v 18.30 hod. 2. Schválení

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 19/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 12.září 2013 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Z á p i s. z 19. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 19. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 19. jednání Rady města konané 12. 3. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Omluveni: Mgr. Markéta Lorenzová

Více

Zápis č. 1/2018. Přítomni: p. Zdeněk Hanzlíček, Bc. Tomáš Kouba, Ing. Ivo Kornatovský, p. Vladimír Záhrobský, p. Petr Kovařík

Zápis č. 1/2018. Přítomni: p. Zdeněk Hanzlíček, Bc. Tomáš Kouba, Ing. Ivo Kornatovský, p. Vladimír Záhrobský, p. Petr Kovařík Zápis č. 1/2018 z jednání Rady města Plasy ve volebním období 2018-2022, konané ve středu dne 07.11. 2018 od 15:00hodin v zasedací místnosti MěÚ Plasy Přítomni: p. Zdeněk Hanzlíček, Bc. Tomáš Kouba, Ing.

Více

Z á p i s. z 47. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 47. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 47. jednání Rady města konané 8.2.2006 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Karel Mařík - místostarosta Ladislav Urban místostarosta Zdeněk Hanzlíček radní Ing. Miloslav Vaňourek

Více

Z á p i s ze 3. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Plasích

Z á p i s ze 3. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Plasích Z á p i s ze 3. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 2.3.2011 v Plasích Začátek jednání: 17:00 hod. Jednání ukončeno: 21.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny - 14 členů ZM Ověřovatelé zápisu

Více

Z á p i s. z 16. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 16. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 16. jednání Rady města konané 7.12.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

2. Závěrečný účet hospodaření za rok 2013, účetní závěrka za rok 2013

2. Závěrečný účet hospodaření za rok 2013, účetní závěrka za rok 2013 Zápis z jednání 02 / 2014 Finanční výbor Datum konání 9.6.2014 Členové finančního výboru Subjekt Poznámka Prantner Jiří, Ing. Předseda FV Přítomen Hubka Karel Člen FV Omluven Hána Petr, Mgr. Člen FV Nepřítomen

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 6-2009 z 6. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28. 5. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Výpis usnesení. 10. schůze Rady města Vrbna pod Pradědem, konané dne v 9:00 hodin v kanceláři místostarostky. čísl. usn.

Výpis usnesení. 10. schůze Rady města Vrbna pod Pradědem, konané dne v 9:00 hodin v kanceláři místostarostky. čísl. usn. Rada města Vrbna pod Pradědem Volební období 2018-2022 Číslo jednací:2853/2019 VV/NChal *MUVPX009AOPD* Výpis usnesení 10. schůze Rady města Vrbna pod Pradědem, konané dne 05.06.2019 v 9:00 hodin v kanceláři

Více

ZÁPIS Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PLASY, KONANÉHO DNE PROGRAM JEDNÁNÍ

ZÁPIS Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PLASY, KONANÉHO DNE PROGRAM JEDNÁNÍ ZÁPIS Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PLASY, KONANÉHO DNE 10.07.2019 Přítomní: Omluveni: Hanzlíček Zdeněk, Komatovský Ivo, Kouba Tomáš, Kovářík Petr, Záhrobský Vladimír Ověřovatel zápisu: Zápisem pověřen: Kouba

Více

Z á p i s. z 7. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 7. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 7. jednání Rady města konané 4.4.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Doplnění

Více

Zápis. z 29. jednání Rady města konané v Plasích

Zápis. z 29. jednání Rady města konané v Plasích Přítomni: Zápis z 29. jednání Rady města konané 13. 6. 2012 v Plasích Zdeněk Hanzlíček starosta Ing. Václav Gross místostarosta Karel Mařík místostarosta Ing. Tomáš Dušička radní Ing. Jiří Prantner radní

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

-1- Zápis č. 19/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus

-1- Zápis č. 19/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus -1- Zápis č. 19/2015 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 25.11.2015 v 08:00 hodin na MěU v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 2.11. 2018 od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 11 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Jednání řídí : Martin Bárta Tento zápis má 8 stran.

Více

U S N E S E N Í která byla přijata na 17. zasedání rady města konané dne 4.10. 2011 na MěÚ v Desné

U S N E S E N Í která byla přijata na 17. zasedání rady města konané dne 4.10. 2011 na MěÚ v Desné U S N E S E N Í která byla přijata na 17. zasedání rady města konané dne 4.10. 2011 na MěÚ v Desné Přítomní: Marek Pieter, Ing. Pavel Michek, Petr Šikola, Josef Ţelinský Omluven: Jaroslav Kořínek číslo

Více

Z á p i s z 17. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Horním Hradišti

Z á p i s z 17. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Horním Hradišti Z á p i s z 17. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 29.4.2009 v Horním Hradišti Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 21.00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 12 členů ZM Ověřovatelé

Více

22/03/2012- RO-U Příloha k usnesení z 22. zasedání rady obce konané dne 12. 3. 2012 v 16. hodin v kanceláři starosty obce

22/03/2012- RO-U Příloha k usnesení z 22. zasedání rady obce konané dne 12. 3. 2012 v 16. hodin v kanceláři starosty obce 22/03/2012- RO-U Příloha k usnesení z 22. zasedání rady obce konané dne 12. 3. 2012 v 16. hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: pan Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, pan Petr Vojkůvka, Ing. Pavla Novosadová,

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

Město Mimoň. Mírová 120 471 24, Mimoň III, e-mail: podatelna@mestomimon.cz, 487 805 001, 487 805 044 USNESENÍ

Město Mimoň. Mírová 120 471 24, Mimoň III, e-mail: podatelna@mestomimon.cz, 487 805 001, 487 805 044 USNESENÍ Přítomno: 5 radních Město Mimoň Mírová 120 471 24, Mimoň III, e-mail: podatelna@mestomimon.cz, 487 805 001, 487 805 044 USNESENÍ z 1. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.1.2011 v zasedací

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-53-2016 Termín jednání 12. října 2016 Začátek jednání 15:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Miloslav

Více

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 16/2015

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 16/2015 Schůze Rady města Toužim Usnesení č. 16/2015 Ze schůze Rady města Toužim č. 16 konané dne 31. srpna 2015 Program: 1. Kontrola plnění usnesení z minulé schůze 2. Projednání záměru na nájem pozemku 3. Projednání

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 6. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 6. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 6. schůze městské rady ze dne 07.01.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Píšek, Mrázková, Ing.Urbášková, Blažek, Karlová, Matoušek Omluveni: Stehlík Zapisovatel : Ing.

Více

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 7. února 2011 od 14:00 hodin

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 7. února 2011 od 14:00 hodin MĚSTO RALSKO Upravená verze z důvodů dodrţení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady

Více

U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne

U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 26. 3. 2014 Bod 1 programu Schválení programu jednání RM Program: 1. Schválení programu jednání RM 2. Námitka pana P. Baštýře k zápisu

Více

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 28.11.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 17. jednání

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 17. jednání Zápis z 17. jednání Rady města Heřmanův Městec konané dne 4. 9. 2018 v 16:00hod. kancelář starosty Města Heřmanův Městec, Městský úřad Heřmanův Městec, Havlíčkova 801 Přítomni: Omluveni: Zapsal: Přizváni:

Více

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU Datum konání: 12. 7. 2016 Místo konání: OÚ Přerov nad Labem Začátek schůze: 18.00 hodin Konec schůze: 19.30 hodin Přítomni: Omluveni: L. Kodešová, M. Kadeřávková,

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 53/2010-2014 a č. 54/2010-2014 Tisk 1041/2010-2014/RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 53/2010-2014 a č. 54/2010-2014 Tisk 1041/2010-2014/RM U S N E S E N Í z 55. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo v pondělí 11. 8. 2014 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne 4. 4. 2016 Přítomni: J. Černý, M. David, V. Hamouz, A. Kratochvíl, M. Kratochvíl, A. Novotný, J. Švec, M. Velc Omluven:

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

-1- Zápis č. 5/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus

-1- Zápis č. 5/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus -1- Zápis č. 5/2015 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 28.1.2015 v 08:00 hodin na MěÚ v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 7-2008 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 19.6. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

Zápis z jednání Rady města Hrádek konané dne 7. listopadu 2018 na MěÚ Hrádek. Přítomni: pp.sobotková, Pánek, Sobotka, Richtr, Rousek, Feureislová

Zápis z jednání Rady města Hrádek konané dne 7. listopadu 2018 na MěÚ Hrádek. Přítomni: pp.sobotková, Pánek, Sobotka, Richtr, Rousek, Feureislová Zápis z jednání Rady města Hrádek konané dne 7. listopadu 2018 na MěÚ Hrádek Přítomni: pp.sobotková, Pánek, Sobotka, Richtr, Rousek, Feureislová Program: 1.Kontrola usnesení 2.Ustanovení komisí 3.Zprávy

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ ze 3. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 29. ledna 2019,

Více

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. února 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.30 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.6. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Z á p i s ze 5. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Plasích

Z á p i s ze 5. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Plasích Z á p i s ze 5. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 14.9.2011 v Plasích Začátek jednání: 17:00 hod. Jednání ukončeno: 15.9.2011 v 00.15 hod. Přítomni: dle prezenční listiny - 15 členů ZM Ověřovatelé

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Zápis. z 57. jednání Rady města konané v Plasích

Zápis. z 57. jednání Rady města konané v Plasích Přítomni: Omluven: Zápis z 57. jednání Rady města konané 21. 8. 2013 v Plasích Zdeněk Hanzlíček starosta Karel Mařík místostarosta Ing. Tomáš Dušička radní Ing. Jiří Prantner radní Ing. Václav Gross místostarosta

Více

USNESENÍ ZE DNE ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY

USNESENÍ ZE DNE ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY USNESENÍ ZE DNE 26. 4. 2010 ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 21. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.11.2011 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni : Vítězslav

Více

Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici

Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici Usnesení č. 370/2011 - Určení ověřovatelů zápisu schvaluje ověřovatelem

Více

3. Projednání žádosti o souhlasné stanovisko s výstavbou RD, na pozemku parc. č. 324/51 k. ú. Tuchoměřice A. Pudilová

3. Projednání žádosti o souhlasné stanovisko s výstavbou RD, na pozemku parc. č. 324/51 k. ú. Tuchoměřice A. Pudilová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 3/2016, které se konalo dne 2. 3. 2016 v 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, I. Ernestová, M. Hlaváč,

Více

Z Á P I S. schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách

Z Á P I S. schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách Město Rokytnice v Orlických horách náměstí Jindřicha Šimka 3, 517 61 Rokytnice v Orlických horách 1 tel.č.: 494 379 021 e-mail: podatelna@mu.rokytnice.cz Z Á P I S schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice

Více

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 12.12.2007 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě Úherce

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 12.12.2007 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě Úherce Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 12.12.2007 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě Úherce Přítomni:Píšek, Mrázková, Ing.Urbášková, Blaţek, Holý, Karlová, Matoušek od 18.52 hod. Omluveni: Ověřovatelé

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na pondělí dne 28. 5. 2018 v 17 hodin v

Více

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.9.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Úkoly pro radu městyse uložené zastupitelstvem

Více

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 21.6.2016 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 13/2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 23.10. 2017 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 23.10. 2017 17:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání. 23.10. 2017

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více