Z á p i s. Ze 51. jednání Rady města konané v Plasích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s. Ze 51. jednání Rady města konané v Plasích"

Transkript

1 Z á p i s Ze 51. jednání Rady města konané v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Omluven: Václav Šiml místostarosta Ověřovatel zápisu: Karel Mařík Zápisem pověřen: tajemník Ing. Domabyl Doplnění programu: 6) RWE GasNet s.r.o. smlouva o budoucí smlouvě ČEZ Distribuce smlouva o zřízení věcného břemene Střechy Pašek, Mrtník dodatek ke smlouvě PROGRAM JEDNÁNÍ 1. Zahájení, kontrola usnesení Zahájení a kontrolu usnesení provedli starosta, místostarosta a tajemník průběţně plněno 2. Informace starosty, místostarosty a tajemníka - organizační zajištění poutě, spolupráce s Policií ČR - Město Plasy inzerce ve Zlatých stránkách - malá povodeň zaplavení sklepu jednoho domu (ul. Potoční) - mikroregion závěry výběrového řízení (dotace na nákup strojů) a pravidla převodu fin. prostředků na mikroregion Plasy profesionální mulčovač Jacobsen 3300 T za celkovou cenu Kč včetně DPH. Z toho dotace Kč a část hrazena městem Kč (bude převedeno na účet mikroregionu) - DSO I/27 rozsah a pravidla pozemkových úprav v k.ú. Plasy, Nebřeziny a Babina - MAS Světovina nové dotační tituly - starosta informoval o podaných stíţnostech (sousedské vztahy bytovky v Babiné) 3. Výbory a komise Tajemník předloţil stanovisko obce Štichovice k placení poplatku za docházku ţáků do ZŠ Plasy ţádost o osvobození od placení. Finanční odbor odeslal zamítavé stanovisko, neboť ostatní obce vypočtený poplatek uhradily. Dále bylo předloţeno stanovisko paní L. Zdeňkové z DPS Plasy k vyúčtování sluţeb (vysoké náklady na topení). Správce bytů upozornil na rozdíl v placení záloh na teplo v průběhu jednotlivých měsíců. RM navrhuje připravit tepelný audit budovy DPS včetně odhadu nákladů na instalaci regulačních ventilů (rozpočet 2011). Aeroklub Plasy město obdrţelo fin. prostředky od firmy LB Minerals, které budou na základě dohody převedeny Aeroklubu Plasy na pořádání mistrovství v bezmotorovém létání. Návrh: RM schvaluje fin. příspěvek Kč Aeroklubu Plasy na pořádání mistrovství v bezmotorovém létání od města Plasy.

2 -2- Letní povodně 2010 byl předloţen návrh na finanční příspěvek města nejvíce postiţeným obcím Liberecka. Návrh. RM schvaluje finanční příspěvek Kč obci Raspenava na likvidaci povodňových škod. Pouť 2010 byl předloţen návrh nevybírat poplatky za parkování u Severky. Návrh: RM schvaluje bezplatné parkování na parkovišti u Severky v době konání poutě tj Hlasování: pro:2 (Gross,Lorenzová) proti: 2 zdrţel se: 0 Platí usnesení ze 49. jednání RM. 4. Osadní výbory, SDH V. Šiml předloţil zápis z jednání OV Babina ze dne a OV Horní Hradiště ze dne Dále informoval o plnění souhrnných poţadavků jednotlivých osadních výborů. Tajemník předloţil zápis z jednání ve věci reklamace opěrné zdi v Lomničce ze dne K odklonu opěrné zdi se vyjádřila prováděcí firma OS Líté (K. Koudele), zástupce projektanta AIP Plzeň (Ing. Salát), zástupce OV Lomnička (K. Hubka) a stavební technička města (I. Brunclíková). Návrh: RM ukládá prověřit postup realizace výstavby opěrné zdi (foto, stavební deník) a na příštím jednání oznámit závěry a návrh opravy včetně finančního krytí. Vrt Ţebnice v současné době není provedena sklizeň obilí na poli v okolí vrtu. Bude připravena smlouva na realizaci čerpací zkoušky vrtu Kralovické zemědělské a.s. Po sklizni pšenice bude po dohodě se zástupcem Kralovické zemědělské a.s. určen přesný termín moţné realizace. Na příští jednání RM bude předloţen návrh smlouvy. 6. Investiční akce a dotační politika města Revitalizace středu města tajemník předloţil zápis z kontrolního dne č. 22 a 23 a informoval o upraveném harmonogramu realizace jednotlivých objektů stavby a provedené fakturaci. Dále informoval o připomínkách Regionální rady regionu Jihozápad k průběţné etapové zprávě zpracované Regionální rozvojovou agenturou Plzeň. Jednotlivé připomínky budou v poţadovaném termínu odstraněny. Starosta informoval o ţádosti o bezproblémové dofinancování této investiční akce, která byla adresována Min. financí, Min. dopravy, SFŢP Praha, ŘSD Praha a Plzeň, Min. kultury a NTM Praha. Krajský úřad zahájil řízení o předčasném povolení uţívání stavby svolané na ve věci zprovoznění části kruhové křiţovatky a nového mostu od Firma Inset Plzeň zaslala vyjádření k pasportizaci čp. 10 (pukliny na fasádě) na základě objednávky ŘSD Plzeň. Přírodní plocha pro koupání byla dokončena instalace dětských prolézaček firmou Alestra a probíhají terénní úpravy. Převzetí hřiště a konečné vyúčtování bude provedeno na společné schůzce ve středu

3 -3- Inţenýrské sítě pro výstavbu RD byla provedena pokládka ţivice a ČEZ dokončí rozvody kabelů Inţenýrské sítě pro výstavbu BD firma BP stavby zahájila realizaci rozvodu plynu a další práce podle dohody s firmou Hoda nemovitosti a Městem Plasy. Vzhledem k náročným terénním úpravám bylo zahájeno jednání s RWE ve věci zkrácení rozvodů plynu a ČEZ ve věci ukončení rozvodů u BD č. 2. Na základě těchto jednání bude připraven návrh dodatků smluv mezi Městem Plasy a firmou BP stavby a Městem Plasy a firmou Hoda nemovitosti a stavby (bude předloţeno na jednání ZM). Komplexní revitalizace stromořadí je připraven a odsouhlasen návrh podmínek pro výběrové řízení a probíhá upřesnění výkazu výměru (rozsah úprav pro jednotlivé stromy). ŘSD Plzeň předloţilo návrh smlouvy o dílo na zhotovení projektové dokumentace (DSP v podrobnosti DZS a IČ) na dokončení průtahu městem. Podíl včetně DPH bude činit Kč. Návrh smlouvy bude předloţen na jednání finančního výboru a ZM. Firma Střechy Pašek, Mrtník předloţila návrh dodatku č. 1 ke smlouvě na realizaci střechy na hasičárně hasičské zbrojnice v H.Hradišti. Celková cena činí ,40 Kč včetně DPH. Na tuto akci včetně výstavby krovu město získalo dotaci z PK ve výši Kč (60% celkové částky). Návrh: RM schvaluje návrh dodatku č. 1 ke smlouvě na realizaci střechy na hasičárně hasičské zbrojnice v H.Hradišti mezi Městem Plasy a Střechy s.r.o. Pašek, Mrtník 76. Celková cena činí ,40 Kč včetně DPH. Na tuto akci včetně výstavby krovu město získalo dotaci z PK ve výši Kč (60% celkové částky). Stavební technička předloţila návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene mezi Městem Plasy a RWE GasNet, s.r.o. Jedná se o stavbu rozvodu plynu v zóně pro výstavbu BD pod školou. Jednorázová úhrada činí 500 Kč + DPH. Návrh: RM schvaluje návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene mezi Městem Plasy a RWE GasNet, s.r.o. Jedná se o stavbu rozvodu plynu v zóně pro výstavbu BD pod školou. Jednorázová úhrada činí 500 Kč + DPH. Stavební technička dále předloţila návrh smlouvy o zřízení věcného břemene mezi Městem Plasy a ČEZ Distribuce a.s. Děčín. Jedná se o zemní kabelové vedení na p.č. 446/12 v k.ú. Plasy v ul. B.Slámy. Jednorázová úhrada činí 1000 Kč včetně DPH. Návrh: RM schvaluje návrh smlouvy o zřízení věcného břemene mezi Městem Plasy a ČEZ Distribuce a.s. Děčín. Jedná se o zemní kabelové vedení na p.č. 446/12 v k.ú. Plasy v ul. B.Slámy. Jednorázová úhrada činí 1000 Kč včetně DPH

4 -4-7. Dotační politika města Starosta informoval o průběhu zpracování ţádosti o dotaci v rámci programu Zelená úsporám na projekt Komplexní zateplení budov areálu ZŠ a MŠ Plasy. Ţádost byla podána v termínu ( ) a nedostatky a doplnění ţádosti bylo provedeno po konzultacích se zástupci SFŢP v Plzni. 8. Freeride trať pro kola RM obdrţela podklady ţadatele R. Pokorného k vybudování tratě, stanovisko OLH Ing. Pořádka a doplněné podklady ţadatele. V úvodu jednání R. Pokorný seznámil RM s projektem a přednesl stanovisko k připomínkám OLH. Dále informoval o obdobné trati vybudované v Ţihli. Návrh: RM schvaluje ţádost OS Satan Bikers, Ţihle o vybudování freeride tratě pro kola na části p.č. 331/1 v k.ú. Plasy podle doplněného projektu s tím, ţe budou respektovány připomínky OLH Ing. Pořádka, města případně MS Ţebnice, H.Hradiště. Na příští jednání RM bude předloţen návrh nájemní smlouvy včetně příloh 9. Žádost o povolení průjezdu lesní cestou Pan Václav Kroupa, Hadačka 63, jako zástupce motocyklového sportu Autoklubu ČR ţádá o povolení průjezdu lesní cestou ve dnech 21. a v rámci mistrovství ČR jednotlivců a druţstev v Enduru. Na průběh závodu budou dohlíţet delegovaní pořadatelé Autoklubu ČR (předseda Jury a ekolog) a závod je pojištěn proti škodám způsobeným třetí osobě. Jedná se o úseku v k.ú. Babina. Návrh: RM schvaluje ţádost Autoklubu ČR o povolení průjezdu lesní cestou ve dnech 21. a v rámci mistrovství ČR jednotlivců a druţstev v Enduru. Na průběh závodu budou dohlíţet delegovaní pořadatelé Autoklubu ČR (předseda Jury a ekolog) a závod je pojištěn proti škodám způsobeným třetí osobě. Jedná se o úseku v k.ú. Babina. OV Babina byl o akci informován. 10. Zápisy do kroniky - odměny Mgr. Petr Hubka zpracoval zápisy do kroniky města za rok V současné době jsou souběţně zpracovávány zápisy za rok 2007 a 2008 s předpokládaným termínem dokončení do Zápis za rok 2006 byl zkontrolován a odsouhlasen. Návrh: RM schvaluje odměnu ve výši Kč pro Mgr. Petra Hubku, Plasy, Pod Tratí 524 za zpracování zápisu do kroniky města za rok Dětský domov Duchcov žádost o prominutí poplatku Vyhláška města umoţňuje osvobození od placení tohoto poplatku, a proto není nutná další úprava. RM bere zprávu na vědomí.

5 Sdružení tělesně postižených ČR Program Mobility Sdruţení navrhuje instalaci schodišťového výtahového křesla v budově radnice a dále v budově čp. pana Zemana, kde jsou umístěny zdravotnická zařízení (praktický lékař, zubař, chirurgie a RTG). Zároveň doporučují moţnost dotace z projektu Mobilita pro všechny. Návrh. RM ukládá posoudit technické řešení a finanční náklady na vybudování výtahového křesla v budově radnice a dále v budově čp. 90 pana Zemana, kde jsou umístěny zdravotnická zařízení (praktický lékař, zubař, chirurgie a RTG). Dále ukládá jednat s vlastníkem čp. 90 a zjistit podmínky podání ţádosti o dotaci. 13. Pozemkový fond žádost o převod pozemku Pozemkový fond vlastní p.č. 322/13 v k.ú. Plasy. Pozemek navazuje na zástavbovou zónu u Kydlíčkova pole. V případě převodu by byl moţný prodej části parcely. Ing. Gross navrhl jednat s Plzeňským krajem o převodu pozemků v k.ú. Ţebnice ve směru na Horní Hradiště. Návrh: RM ukládá připravit ţádost o bezúplatný převod p.č. 322/13 v k.ú. Plasy a zahájit jednání s Plzeňským krajem o převodu pozemků v k.ú. Ţebnice ve směru na Horní Hradiště (chodník) 14. Různé Nabídky firem: a) Agentura IS Teplice nabízí prezentaci v novinách a na internetu na zavedeném německém serveru RM bere nabídku na vědomí. b) Firma Eltodo Praha nabízí komplexní sluţby při řešení dopravních systémů. RM bere nabídku na vědomí. c) Diskuse: K. Mařík informoval o přípravě kulturního programu v areálu Velká louka Mgr. Lorenzová vyslovila spokojenost s prací TS, poţádala o moţnost účasti na kontrolním dnu v rámci akce rekonstrukce středu města (budova gymnázia B), informovala o získaných dotacích gymnázia, informovala o nutnosti úpravy zarostlé značky před mostem v Nebřezinech a poţádala o informaci ve věci moţné prezentace volebních stran ve Zpravodaji Ing.Gross informoval o úspěšném průběhu Traktoriády v Ţebnici, poţádal o informaci k průběhu rockového koncertu Czech rock block a poţádal o zahájení jednání ve věci odstranění automobilu v prostoru Sokolka Zápis vyhotoven: Ověřovatel zápisu: Karel Mařík Zapsal: Ing. Josef Domabyl Starosta: Mgr. Miloslav Hurt

6 U s n e s e n í ze 51. jednání Rady města konané v Plasích Rada bere na vědomí: usn.č : - zprávy starosty, místostarosty a tajemníka - činnost osadních výborů a SDH - činnosti příspěvkových organizací - investiční akce města a dotační politika města - dotační politika města - nabídky firem Agentura IS Teplice a firma Eltodo Praha - diskusní příspěvky členů RM Rada schvaluje: usn.č : - fin. příspěvek Kč Aeroklubu Plasy na pořádání mistrovství v bezmotorovém létání od města Plasy usn.č : - finanční příspěvek Kč obci Raspenava na likvidaci povodňových škod usn.č : - návrh dodatku č. 1 ke smlouvě na realizaci střechy na hasičárně hasičské zbrojnice v H.Hradišti mezi Městem Plasy a Střechy s.r.o. Pašek, Mrtník 76. Celková cena činí ,40 Kč včetně DPH. Na tuto akci včetně výstavby krovu město získalo dotaci z PK ve výši Kč (60% celkové částky). usn.č : - návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene mezi Městem Plasy a RWE GasNet, s.r.o. Jedná se o stavbu rozvodu plynu v zóně pro výstavbu BD pod školou. Jednorázová úhrada činí 500 Kč + DPH usn.č : - návrh smlouvy o zřízení věcného břemene mezi Městem Plasy a ČEZ Distribuce a.s. Děčín. Jedná se o zemní kabelové vedení na p.č. 446/12 v k.ú. Plasy v ul. B.Slámy. Jednorázová úhrada činí 1000 Kč včetně DPH usn.č : - ţádost OS Satan Bikers, Ţihle o vybudování freeride tratě pro kola na části p.č. 331/1 v k.ú. Plasy podle doplněného projektu s tím, ţe budou respektovány připomínky OLH Ing. Pořádka, města případně MS Ţebnice, H.Hradiště usn.č : - ţádost Autoklubu ČR o povolení průjezdu lesní cestou ve dnech 21. a v rámci mistrovství ČR jednotlivců a druţstev v Enduru. Na průběh závodu budou dohlíţet delegovaní pořadatelé Autoklubu ČR (předseda Jury a ekolog) a závod je pojištěn proti škodám způsobeným třetí osobě. Jedná se o úseku v k.ú. Babina. OV Babina byl o akci informován. usn.č : - odměnu ve výši Kč pro Mgr. Petra Hubku, Plasy, Pod Tratí 524 za zpracování zápisu do kroniky města za rok 2006 Rada neschvaluje: usn.č : - bezplatné parkování na parkovišti u Severky v době konání poutě tj

7 Rada ukládá: usn.č : - prověřit postup realizace výstavby opěrné zdi (foto, stavební deník) a na příštím jednání oznámit závěry a návrh opravy včetně finančního krytí usn.č : Zodpovídá: Brunclíková Termín: Zodpovídá: Ing. Pořádek Termín: usn.č : - posoudit technické řešení a finanční náklady na vybudování výtahového křesla v budově radnice a dále v budově čp. 90 pana Zemana, kde jsou umístěny zdravotnická zařízení (praktický lékař, zubař, chirurgie a RTG). Dále ukládá jednat s vlastníkem čp. 90 a zjistit podmínky podání ţádosti o dotaci Zodpovídá: Termín: usn.č : - připravit ţádost o bezúplatný převod p.č. 322/13 v k.ú. Plasy a zahájit jednání s Plzeňským krajem o převodu pozemků v k.ú. Ţebnice ve směru na Horní Hradiště (chodník) Zodpovídá: Termín: Rada předkládá ZM: Vyhotoveno: Mgr. Miloslav Hurt starosta

Z á p i s. z 41. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 41. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 41. jednání Rady města konané 21.10. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Omluveni: Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. Ze 53. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 53. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 53. jednání Rady města konané 6. 10. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 56. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 56. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 56. jednání Rady města konané 20.9.2006 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Karel Mařík - místostarosta Ladislav Urban - místostarosta Zdeněk Hanzlíček radní Ing. Miloslav Vaňourek

Více

Z á p i s. z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích

Z á p i s. z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích Z á p i s z 30. jednání Rady města konané 10. 12. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Omluven: Karel Mařík radní

Více

Z á p i s. z 8. jednání Rady města konané 25.4.2007 v Plasích

Z á p i s. z 8. jednání Rady města konané 25.4.2007 v Plasích Z á p i s z 8. jednání Rady města konané 25.4.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Doplnění

Více

Z á p i s. z 21. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 21. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 21. jednání Rady města konané 28. 4. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní

Více

Z á p i s. Ze 50. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 50. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 50. jednání Rady města konané 14. 7. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 27. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 27. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 27. jednání Rady města konané 6. 10. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní

Více

Z á p i s z 13. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 3. 9. 2008

Z á p i s z 13. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 3. 9. 2008 Z á p i s z 13. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 3. 9. 2008 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 20.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 11 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. z 43. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 43. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 43. jednání Rady města konané 2.12. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel zápisu:

Více

Z á p i s. z 44. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 44. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 44. jednání Rady města konané 13.1. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Omluven: Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 36. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 36. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 36. jednání Rady města konané 3.6. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Karel Mařík radní Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Ověřovatel zápisu:

Více

Z á p i s. z 24. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 24. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 24. jednání Rady města konané 9. 7. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Omluveni:Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík

Více

Z á p i s. z 11. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 5 proti: 0 zdrţel se: 0

Z á p i s. z 11. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 5 proti: 0 zdrţel se: 0 Z á p i s z 11. jednání Rady města konané 18.7.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. Ze 46. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 46. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 46. jednání Rady města konané 17. 3. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Omluven: Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 37. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 37. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 37. jednání Rady města konané 8.7. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Karel Mařík radní Ing. Václav Gross radní Omluveni: Mgr. Markéta Lorenzová radní Ověřovatel

Více

Z á p i s z 10. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 10. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 10. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 20.2.2008 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 20.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne

Z á p i s. z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne Z á p i s z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne 1.11.2006 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 18.00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 15 Ustavující jednání

Více

Z á p i s. z 20. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 20. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 20. jednání Rady města konané 2. 4. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní

Více

Z á p i s. z 40. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 40. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 40. jednání Rady města konané 30.9. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel zápisu:

Více

Z á p i s. z 25. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 25. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 25. jednání Rady města konané 13. 8. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní

Více

Z á p i s. z 52. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 52. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 52. jednání Rady města konané 31.5.2006 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Karel Mařík - místostarosta Ladislav Urban - místostarosta Zdeněk Hanzlíček radní Ing. Miloslav Vaňourek

Více

Z á p i s. z 32. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 32. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 32. jednání Rady města konané 11. 2. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Ověřovatel

Více

Z á p i s. z 19. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 19. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 19. jednání Rady města konané 12. 3. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Omluveni: Mgr. Markéta Lorenzová

Více

Z á p i s. z 3. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 4 proti: 0 zdrţel se: 0

Z á p i s. z 3. jednání Rady města konané v Plasích. Hlasování: pro: 4 proti: 0 zdrţel se: 0 Z á p i s z 3. jednání Rady města konané 10.1.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Omluven:Karel Mařík -

Více

Z á p i s. Ze 49. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 49. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 49. jednání Rady města konané 16. 6. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s z 16. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 16. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 16. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 25. 3. 2009 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 20.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. z 31. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 31. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 31. jednání Rady města konané 14. 1. 2009 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Omluven: Karel Mařík radní

Více

Z á p i s z 14. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 14. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 14. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 17. 12. 2008 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 22.15 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Zápis č. 1/2018. Přítomni: p. Zdeněk Hanzlíček, Bc. Tomáš Kouba, Ing. Ivo Kornatovský, p. Vladimír Záhrobský, p. Petr Kovařík

Zápis č. 1/2018. Přítomni: p. Zdeněk Hanzlíček, Bc. Tomáš Kouba, Ing. Ivo Kornatovský, p. Vladimír Záhrobský, p. Petr Kovařík Zápis č. 1/2018 z jednání Rady města Plasy ve volebním období 2018-2022, konané ve středu dne 07.11. 2018 od 15:00hodin v zasedací místnosti MěÚ Plasy Přítomni: p. Zdeněk Hanzlíček, Bc. Tomáš Kouba, Ing.

Více

Z á p i s. z 15. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 15. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 15. jednání Rady města konané 7.11.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s ze 3. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Plasích

Z á p i s ze 3. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Plasích Z á p i s ze 3. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 2.3.2011 v Plasích Začátek jednání: 17:00 hod. Jednání ukončeno: 21.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny - 14 členů ZM Ověřovatelé zápisu

Více

Z á p i s z 15. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 15. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 15. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 25. 2. 2009 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: hod. Přítomni: dle prezenční listiny 12 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Z á p i s. z 13. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 13. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 13. jednání Rady města konané 19.9.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

5. Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na zhotovení díla s názvem: Proboštov obec bez bariér, III. etapa s firmou JAPIS s.r.o.

5. Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na zhotovení díla s názvem: Proboštov obec bez bariér, III. etapa s firmou JAPIS s.r.o. Zápis a usnesení 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov. Podle ustanovení 96 zákona č.126/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na úterý, dne 25. 1. 2011 v 13,00 hodin

Více

Z á p i s. Ze 47. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. Ze 47. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s Ze 47. jednání Rady města konané 7. 4. 2010 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Z á p i s z 17. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Horním Hradišti

Z á p i s z 17. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne v Horním Hradišti Z á p i s z 17. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 29.4.2009 v Horním Hradišti Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 21.00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 12 členů ZM Ověřovatelé

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

2. Závěrečný účet hospodaření za rok 2013, účetní závěrka za rok 2013

2. Závěrečný účet hospodaření za rok 2013, účetní závěrka za rok 2013 Zápis z jednání 02 / 2014 Finanční výbor Datum konání 9.6.2014 Členové finančního výboru Subjekt Poznámka Prantner Jiří, Ing. Předseda FV Přítomen Hubka Karel Člen FV Omluven Hána Petr, Mgr. Člen FV Nepřítomen

Více

3. veřejné zasedání Zastupitelstva města Příloha zápisu

3. veřejné zasedání Zastupitelstva města Příloha zápisu Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Zastupitelstva města Benátky nad

Více

Z á p i s z 11. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne

Z á p i s z 11. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne Z á p i s z 11. jednání Zastupitelstva města Plasy konaného dne 16.4.2008 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 20.30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů ZM Ověřovatelé zápisu a návrhová

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 27. září 2017 Přítomní: Omluveni:

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 28.11.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis. z 29. jednání Rady města konané v Plasích

Zápis. z 29. jednání Rady města konané v Plasích Přítomni: Zápis z 29. jednání Rady města konané 13. 6. 2012 v Plasích Zdeněk Hanzlíček starosta Ing. Václav Gross místostarosta Karel Mařík místostarosta Ing. Tomáš Dušička radní Ing. Jiří Prantner radní

Více

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod.

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod. * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

Z á p i s. z 7. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 7. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 7. jednání Rady města konané 4.4.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Doplnění

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 02/12/2010 8.3 Zázemí pro činnost SDH + vybudování služebního bytu ve zdravotním středisku M. Novák Mgr. Vodičková 10.3.2011 12.9.2011

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 6-2009 z 6. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28. 5. 2009 od 17. 00 hodin

Více

č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 10.6.2011 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 10.6.2011 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 10.6.2011 20:00

Více

U S N E S E N Í. z 24. zasedání Zastupitelstva Města Vyšší Brod, konaného dne

U S N E S E N Í. z 24. zasedání Zastupitelstva Města Vyšší Brod, konaného dne U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva Města Vyšší Brod, konaného dne 16. 11. 2009 Zastupitelstvo Města Vyšší Brod I. B e r e n a v ě d o m í 1. Kontrolu usnesení ze zasedání ZM dne 7. 9. 2009 a

Více

Z á p i s. z 47. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 47. jednání Rady města konané v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 47. jednání Rady města konané 8.2.2006 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Karel Mařík - místostarosta Ladislav Urban místostarosta Zdeněk Hanzlíček radní Ing. Miloslav Vaňourek

Více

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.9.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 7. února 2011 od 14:00 hodin

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 7. února 2011 od 14:00 hodin MĚSTO RALSKO Upravená verze z důvodů dodrţení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 15. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 24. července 2007 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Z á p i s. z 16. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 16. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 16. jednání Rady města konané 7.12.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

U S N E S E N Í. Rada města byla usnášení schopná. V Duchcově dne Program jednání byl schválen. Hlasování: 7,0,0

U S N E S E N Í. Rada města byla usnášení schopná. V Duchcově dne Program jednání byl schválen. Hlasování: 7,0,0 M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Duchcova, která se uskutečnila dne 21. června 2011 od 8.00 hodin v zasedací síni Městského úřadu Duchcov Přítomno: 7 Nepřítomno: 0 Z toho

Více

Řádné zasedání zastupitelstva městyse č. 4. dne

Řádné zasedání zastupitelstva městyse č. 4. dne zápis č. 4. Ze zasedání zastupitelstva městyse v Přídolí, konaného dne 3. 2. 2011 Přítomni: dle presenční listiny Omluveni: Irena Dadučová Ověřovatelé zápisu: Pavel Mittasch, Jan Vávra Řádné zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. února 2015 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. února 2015 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. února 2015 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Omluveni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Tomáš Háp Radek Šenkýř 3. zasedání

Více

Rada města Usnesení č. 01/09

Rada města Usnesení č. 01/09 Rada města Usnesení č. 01/09 z jednání rady města konaného dne 12.01.2009 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 1-50 RM schvaluje 1) a) Smlouvu o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu

Více

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva města Benátky nad Jizerou konaného dne

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva města Benátky nad Jizerou konaného dne M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva města Benátky nad Jizerou konaného dne 15.12.2009 135/6Z/2009 Zpráva o kontrole usnesení předloţenou zprávu o kontrole

Více

Program zasedání : 1. Projednání rozpočtového opatření na rok 2011

Program zasedání : 1. Projednání rozpočtového opatření na rok 2011 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny : Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Roman Klouzek, Petr

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 8.8 Pasport dopravního značení v obci M. Vild V. Bezstarosti 31.10.2011 ZO ukládá starostovi a místostarostům ve spolupráci se stavebním

Více

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:07 hod. do 21:00 hod. Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 12. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:20), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jiří

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 27.6.2011 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Usnesení z jednání Rady č. 12/2019. města Suchdol nad Lužnicí, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady č. 12/2019. města Suchdol nad Lužnicí, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady č. 12/2019 města Suchdol nad Lužnicí, které se uskutečnilo dne 10. 04. 2019 Rada města postoupilakprojednánízastupitelstvuměsta: RM - 362/12/10/1/2019 žádost o nové posouzení žádosti

Více

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 97. schůze Rady města Duchcova, která se uskutečnila dne 25.5.2010 od 8.00 hodin v kanceláři tajemnice Městského úřadu Duchcov Přítomno: 7 Nepřítomno: 0 Z toho

Více

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.4.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Zástupci zřizovatele ve školské

Více

Vilémov č.p. 172

Vilémov č.p. 172 OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

Z á p i s. z 29. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 29. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 29. jednání Rady města konané 26. 11. 2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Ing. Václav Gross radní Mgr. Markéta Lorenzová - radní Karel Mařík radní Ověřovatel

Více

Město Blovice Rada města Blovice

Město Blovice Rada města Blovice Město Blovice Rada města Blovice Usnesení č. 15/17 z jednání rady města konaného dne 20.11.2017 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 601 641 RM schvaluje 601) program zasedání v předloženém znění včetně

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 17. 8. 2016, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 5, Omluven: Milan Vlášek, Pavlína Štěpánková Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Bytová komise: Předsedkyně bytové komise přednesla zprávu o jednání bytové komise dne 24.9.2012.

Bytová komise: Předsedkyně bytové komise přednesla zprávu o jednání bytové komise dne 24.9.2012. Zápis a usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 26. 9. 2012 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 8 zastupitelů, paní

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Usnesení RM č. 65/2012-RADA ze dne 25.10.2012

Usnesení RM č. 65/2012-RADA ze dne 25.10.2012 65/2012-RADA/2878-65. Rada města ověřovatelem zápisu Petra Procházku 65/2012-RADA/2879-65. Rada města předložený program jednání RM 65/2012-RADA/2880-65. Rada města -oznámení Stavebního úřadu MěÚ Žamberk

Více

Z á p i s. z 6. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 6. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 6. jednání Rady města konané 14.3.2007 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík radní Doplnění

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 7-2008 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 19.6. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

MĚSTO ČERVENÝ KOSTELEC PROGRAM

MĚSTO ČERVENÝ KOSTELEC PROGRAM Zastupitelstvo a rada - ADW MĚSTO ČERVENÝ KOSTELEC PROGRAM 2. řádné jednání Rady města, konané dne 21.1.2015 kancelář starosty 1. (100) I/14 Červený Kostelec, OŽK 2. (101) Červený Kostelec, rekonstrukce

Více

Z Á P I S. schůze číslo 6/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách

Z Á P I S. schůze číslo 6/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách Město Rokytnice v Orlických horách náměstí Jindřicha Šimka 3, 517 61 Rokytnice v Orlických horách 1 tel.č.: 494 379 021 e-mail: podatelna@mu.rokytnice.cz Z Á P I S schůze číslo 6/2019 Rady města Rokytnice

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 01-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 14. ledna 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Usnesení č. 1 Hlasování Zastupitelstvo schvaluje program zasedání.

Usnesení č. 1 Hlasování Zastupitelstvo schvaluje program zasedání. Obec Holubice Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Holubice konaného 21. 3. 2018 v zasedací místnosti OÚ Přítomni: dle prezenční listiny 12 členů zastupitelstva z 15 Omluveni: Zbyněk Dominik Koukal,

Více

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Píšek, Mrázková, Ing.Urbášková, Blažek, Karlová, Matoušek Omluveni: Stehlík Zapisovatel : Ing.

Více

Z á p i s č. 17. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 17. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 17 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 26.5.2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, Libor Petřina, PaedDr. Zdeněk Koudelka, Mgr.

Více

Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů,

Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů, Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od 19.00 hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů, zapisovatelem určen Mgr. Miroslav Kobr, za ověřovatele zápisu

Více

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku ZÁPIS USNESENÍ 14. DUBNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 78. SCHŮZE Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Místo konání: Střezimíř kancelář Obecního úřadu, Střezimíř čp. 110 Doba konání: 30. listopadu 2015 od 19:00 Přítomni: Miloš Jelínek, Milan Kratochvíl,

Více

Z á p i s. z 18. jednání Rady města konané v Plasích

Z á p i s. z 18. jednání Rady města konané v Plasích Z á p i s z 18. jednání Rady města konané 6.2.2008 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Václav Šiml místostarosta Mgr. Markéta Lorenzová radní Ing. Václav Gross radní Karel Mařík - radní Ověřovatel

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

U S N E S E N Í. Z a s t u p i t e l s t v o : z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Hrádek konaného dne 26. března 2013

U S N E S E N Í. Z a s t u p i t e l s t v o : z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Hrádek konaného dne 26. března 2013 U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Hrádek konaného dne 26. března 2013 Z a s t u p i t e l s t v o : 1) schválilo program jednání. 2) určilo za ověřovatele zápisu pana Františka Vozku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 2/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 2/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 2/2016 ze dne 23.2.2016 Čas: 19.10 21.15 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne od hod.

Zápis č. 9/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne od hod. Zápis č. 9/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 16. 12. 2014 od 18.00 hod. Přítomni: starosta p. Šmejkal, členové: p. Alexandrová, p. Havlina, p. Pazderková, p. Polesný, p. Semerád.

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 13/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 13/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 13/11 z jednání rady města konaného dne 22.08.2011 Usnesení obsahuje: 5 strany, body č. 486-520 RM schvaluje 486) nevybudovat vodovodní řad v rámci výkopových prací

Více

Zápis č. 8/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 22. dubna 2014 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 8/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 22. dubna 2014 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 8/2014 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 22. dubna 2014 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Omluveni: Jan Macháček, Karel Hloušek, Pavel Čermák, František Skála, Mgr. Lenka Žežulková

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 16. března 2018 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Sedláček J. Omluven: Kahoun

Více