IX. a X. / 2016 Moty Barakem Majda, Ivča, Vítek a Adri pan Pórek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "IX. a X. / 2016 Moty Barakem Majda, Ivča, Vítek a Adri pan Pórek"

Transkript

1 IX. a X. / 2016 Tak co, Hanačáci, jak jste si užili prázdniny? Já teda doufám, že aspoň tak skvěle, jako jsme si my, oddíloví stařešinové, užili tábor. Letos nám vyšlo skvělý počasí a těch zážitků Například kterak se Míša motala tak dlouho, až se z ní stala Moty a jak se Dominik stal Barakem No však to znáte, a jestli ne, nechejte si to vyprávět. Nicméně prázdniny už jsou za námi, začala nám škola (néé!!!) a to snad přinese i nové zážitky v oddíle. Hned na začátek jste si asi všimli, že naše řady dost prořídly. Kamzík nastupuje na střední školu v Písku, Anča odjela studovat do zahraničí, Špejle se začal intenzivně připravovat na přijímačky, a tak dále a tak dále. Dobrou zprávou ale je, že hned na zahajovací schůzce se objevily nové tváře- Majda, Ivča, Vítek a Adri, které u nás vítáme a doufáme, že se jim u nás bude líbit a že se budeme i dál potkávat na schůzkách a výpravách. Určitě ale rádi přivítáme i další děti, které se stejně, jako nováčci nebojí zažít trochu toho dobrodružství. Takže šiřte zprávu, že HANACE shání další kamarády dál, ať je nás pořádná banda! No a poslední novinkou je, že naše oddílová zelenina, pan Pórek, vstupuje do stavu instruktorského, a i když schůzky a výpravy nebude kvůli baseballu vždycky stíhat, bude nám pomáhat s tím, abyste se vy, Hanačáci, těšili na každou schůzku a výpravu a zažili něco, na co budete rádi vzpomínat.

2 Hned na začátku září, 10. září, oslavil svoje 13. narozeniny DOBBY, náš domácí skřítek. A rovnou ten den předvedl, že se toho nebojí, a s taťkou skvěle pokořil Hanmana a nám tím přímo vytřel zrak. Tak my ti přejeme, ať se celý ten (prý nešťastný) třináctý rok se vším vypořádáš stejně úžasně, jako na své narozeniny. MOTY, tu v září a říjnu čekají samé oslavy. Na konci září , totiž oslaví své 18. narozeniny a stane se z ní tak oficiálně dospělá osoba! I když my, co Moty známe, už dlouho víme, že tahle holka to má v hlavě srovnané a už dávno nám jde příkladem jako pravý dospělák. A my jí do jejího prvního dospěláckého roku přejeme jen to nejlepší- ty nejlepší zážitky, nejlepší kamarády a největší pohodu ve škole i všude jinde! No a protože je to Míša, nebo taky Michaela, oslaví ještě svátek. Svátky v září a říjnu oslaví ještě další tři Hanačáci: Marie, neboli naše Kobra 11 (12. 9.) a potom sourozenci Veverka- Tereza ( ) a Špunt- Lukáš ( )

3 St Vodácká Kapsy Máme možnost zajezdit si na paddleboardech a náležitě toho využijeme! Vězměte oblečení, co se může namočit a věřte, že o zábavu bude postaráno! Kde: 16:00-18:00 v naší loděnici Vybavení: plavky, boty do vody (kryjící prsty a pevně držící na noze, např. plátěnky či neoprenky), malý ručník, tričko s krátkým rukávem, kraťasy, pokrývku hlavy, něco pro případ horšího počasínejlépe šusťákovou soupravu bez podšívky, případně delší legíny a šusťákovou bundu V případě vyloženě špatného počasí (např. déšť) bude program změněn. O tom bychom vám dali vědět v den schůzky na oddílových stránkách ( Čt Dobrovolná brigáda. Na loděnici je stále spousta práce a proto potřebujeme nějaké pomocníky, kteří by nám toto čtvrteční odpoledne pomohli natřít mříže na oknech. Tak ukaž, že jsi správný Hanačák, vezmi oblečení, kterému nebude vadit špína a barva a doraz do klubovny. Čas brigády ještě upřesníme na schůzce a webu. So Pochod modrých rytířů Ema Na pradávné stezce podél Malše se to dnes hemží samým nebezpečím- co chvíli kolem projede šílenou rychlostí vozka se svým nákladem, ve zříceninách si to šéfují loupežníci a lapkové A my, vybaveni štíty a trochou odvahy, abychom to potom dávali do pořádku Celodenní výlet z Kaplice podél Malše bude plný bitev a her, takže zabal sváču a vyraz s námi! Sraz: v 7:35 u hlavního vchodu do Mercury (autobus do Kaplice nám odjíždí bohužel už v 7:45) Návrat: v 17:40 tamtéž Vybavení: jídlo a pití na celý den, mošnu s 20ti míčky, štít (ty si nezapomeň vzít na Vodácké schůzce), vhodné oblečení na celodenní pochod, obvyklé vybávko (papír, tužku, šátek, hodinky), kapesní nožík Cena: 130 Kč (za autobusy a vstupy) St státní svátek - volno. Víkend volno.

4 St Baseball Míša+Pórek Jako loni, tak i letos bude první schůzka v měsíci ve znamení sportu. A jelikož je i první v tomto roce, tak si jí určitě nesmíš nechat ujít. Tématem schůzky je baseball, no a to mluví za vše :D. Tak určitě přijď! Kde: 16:00-18:00,!!!ve Stromovce!!!, sraz u Bagru Vybavení: sportovní oblečení, pití So Krumlovský Vodácký Maraton. Neoficiální oddílová akce. Více informací bude na oddílových stránkách. Ne Pupkáči Ema+Míša Nejtradičnější z nejtradičnějších. Taková je tahle tábornicko-kuchařská jednodenka. Co my už za ty léta ochutnali! Podaří se vám letos se svým týmem trumfnout ty největší delikatesy, nebo uvaříte něco, co by ani hladový pes nesnědl? A jaká jsou pravidla? Každý tým dostane na srazu jen kotlíky, lopatku, celtu a předem řečené suroviny. Vaším úkolem bude uvařit v přírodě co nejlepší polévku, hlavní chod a dezert, přičemž musíte využít všechny suroviny, které od nás dostanete (nemusíte však využít např. všech pět mrkví, stačí jedna) a zároveň to vše provést co nejvíce tábornicky (správně připravit ohniště, vyrobit závěs na kotlík, ). K povinným surovinám můžete použít libovolné množství dalších vlastních surovin. Bujóny, podravka a všechna podobná dochucovadla jsou zakázaná. Další chody pro hladové vedení zakázány nejsou. Suroviny: 1 palička česneku, 2x hermelín, 3 větší cibule, 1 menší dýně, 5 větších brambor, 1 pórek, 5 mrkví, 1 vanička tvarohu, pytlík těstovin (vrtule) Sraz: v 10:00 u loděnice, pak půjdem na jižní zastávku na vlak (ten jede v 10:23 a zastavuje v Boršově) Návrat: v 17:45 v loděnici Vybavení: na srazu dostanete do týmu: kotlíky, lopatku a celtu a pak ještě budete do týmu potřebovat: nádobí (prkýnka, nože, ), koření, věci na umytí nádobí (houbičky, drátěnky, jar, ), sirky a vlastní suroviny a pak si každý jednotlivec ještě přibalí: ešus, příbor, vodu (minimálně 2-3 litry každý!!!) Cena: 200 Kč (za cestu a suroviny) St V kůži důchodce Ema Sice mají svraštělou kůži a velmi pomalou chůzi, zato spoustu životních zkušeností a nadhled. Jaké to ale opravdu je, být důchodcem, si na dvě hodiny vyzkoušíme právě na téhle schůzce. Kde: 16:00-18:00 v loděnici Vybavení: obvyklé (pití, papír, tužka, šátek, hodinky a vhodné oblečení)

5 Víkend volno. St Škola Kapsy Myslíte, že škola je jen pruda? To jste dost možná na omylu! My si dokážeme, že škola se dá zvládat i hrou a zábavou. Kde: 16:00-18:00 v loděnici Vybavení: obvyklé Víkend volno Podzimní výprava- Zahájení dlouhodobé hry Celé vedení O podzimních prázdninách zahájíme dlouhodobou hru, která nás bude provázet celý školní rok. A proto vyrazte s námi, bude to totiž velkolepé! Bližší informace k výpravě najdete, co nejdříve to bude možné, na oddílových stránkách. CO NÁS ČEKÁ DÁL? Už teď vám můžeme slíbit, že tradiční noční orientační závod Noční výsadek, se bude konat , a na běžky vyrazíme o víkendu Další akce budeme, jakmile to bude možné, připisovat do Kalendáře akcí na našich oddílových stránkách Co s sebou brát na schůzku? Na každou schůzku si zabalte pití, papír, tužku, šátek, hodinky a vhodné oblečení- tedy takzvané obvyklé vybavení. Pokud bude schůzka něčím speciální, najdete přímo v informacích o schůzce seznam toho, co budete potřebovat navíc. Nezapomínejte se, prosím, před každou schůzkou podívat a sbalit tak vše potřebné. Když na správné vybavení zapomenete, akorát se tím ochudíte o program, který jsme vám připravili. Nezapomeňte se omlouvat se schůzek a výprav! Potřebujeme to včas vědět proto, abychom měli jistotu, že se vám po cestě na schůzku něco nestalo nebo také proto, zda na vás s programem čekat. V případě výprav je důležité i nahlásit svou účast, abychom například nakoupili dost jídla a sbalili dostatek herního materiálu. Proto se ze schůzek omlouvejte nejpozději do zahájení schůzky (tedy do 16:00) a u výprav nahlašte svou (ne)účast do 12 hodin posledního čtvrtka před výpravou. V obou případech stačí smska na telefon (Šárka Ema Pfefferová) či na pfefferovasarka@ .cz.

6 Do konce října, prosím, zaplaťte členské příspěvky. Výše příspěvků je 500,-Kč/pololetí. Ze zápisného se neplatí vedení honorář, jde na příspěvky do České Tábornické Unie, jehož je každý člen dětské sekce HANACE zároveň členem. Výhody členství v ČTU jsou pro nás hlavně v možnosti využívat uniácké základny a vybavení (např. tee-pee na letňák). Zbytek peněz jsou příspěvky do HANACE. Z těch se hradí náklady spojené s užíváním loděnice a nákup věcí na hry, raftování na kanále, vodácké výpravy atd. Členské příspěvky plaťte, prosím, pouze na oddílový účet u ČSOB: č.ú /0300. Jako variabilní symbol uveďte, prosím, rodné číslo Vašeho dítěte. Děkujeme. Sesmolila: Ema

MONITOR NA BŘEZEN 2017

MONITOR NA BŘEZEN 2017 MONITOR NA BŘEZEN 2017 Ahoj Hanačáci! Čas nám letí a už je před námi třetí měsíc v roce a tím je březen. Ne nadarmo se říká: Březen za kamna vlezem, ale to jsou jen babské říkačky, protože pro nás Hanačáky

Více

30. listopadu oslaví svátek pan Pór! Tak ať mu jde baseball a ať zůstane super panem instruktorem. Všechno nejkrásnější!!!

30. listopadu oslaví svátek pan Pór! Tak ať mu jde baseball a ať zůstane super panem instruktorem. Všechno nejkrásnější!!! Bude to super!!! :D Milí Hanačáci, určitě jste si všimli, že se nám dny začaly krátit, počasí je chladnější a stromy začaly ztrácet své zbarvené listí. To vše nám naznačuje, že začíná poslední měsíc podzimu

Více

Outdoor club HANACE uvádí. měsíčník jménem Monitor. na měsíc září 2015. Naší poslední oddílovou akcí byl Hanman,

Outdoor club HANACE uvádí. měsíčník jménem Monitor. na měsíc září 2015. Naší poslední oddílovou akcí byl Hanman, Outdoor club HANACE uvádí měsíčník jménem Monitor na měsíc září 2015 Naší poslední oddílovou akcí byl Hanman, letos určitě, jako každý rok, vydařený a kromě Hanmana jsme měli podařený tábor plný srandy

Více

MONITOR Listopad 2015

MONITOR Listopad 2015 MONITOR Listopad 2015 Pravidelný měsíčník českobudějovického Outdoor clubu Hanace Říjen je úspěšně za námi a nám nezbývá nic jiného, než se vrhnout do dalšího měsíce. V říjnu jsme si vyzkoušeli, jaké to

Více

MONITOR na říjen 2015

MONITOR na říjen 2015 X/2015 MONITOR na říjen 2015 Tak vás vítáme v druhém měsíci oddílového roku, Hanačáci! Snad jste zvládli v pohodě začátek školy a už vás tolik netrápí ranní vstávání ani domácí úkoly a jste plni sil a

Více

Monitor na prosinec a leden

Monitor na prosinec a leden Monitor na prosinec a leden Je tu měsíc prosinec, advent, čas klidu, míru a pohody. Na konci měsíce nás čeká to, na co se všichni celý rok těšíme Vánoce. Ježíšek nám naježí dárky, odpočineme si od školy,

Více

NOVINKY CO NÁS NEMINE

NOVINKY CO NÁS NEMINE Ahoj Hanačáci! Vítejte v říjnu a zároveň patnáctém roce HANACE! No vážně, už je to patnáct let, co se parta kamarádů rozhodla založit svůj vlastní dětský oddíl a pustila se do toho s takovou vervou, že

Více

MONITOR listopad 2014

MONITOR listopad 2014 MONITOR listopad 2014 Ahoj Hanačáci! Máme tu další měsíc, tentokrát už tuplovaně podzimní listopad. Milovníci žlutých, červených a hnědých barev teď můžou chodit po světě s úsměvem na rtech a koukat na

Více

Klubový zpravodaj outdoor clubu Hanace Duben 2013

Klubový zpravodaj outdoor clubu Hanace Duben 2013 Klubový zpravodaj outdoor clubu Hanace Duben 2013 Ahoj Hanačáci! Je tady duben, druhý jarní měsíc, ale venku to pořád vypadá jako o Vánocích. Ale pozor, v Hanaci rozhodně neplatí přísloví březen za kamna

Více

PROGRAM 3.-4. 10 volno

PROGRAM 3.-4. 10 volno MONITOR NA ŘÍJEN CO JE ZA NÁMI? První školní měsíc je za námi, zbývá nám jich už jen 9. Společně jsme zahájili nový oddílový rok a do našich řad přivítali nové členy, tak doufejme, že se jim u nás v Hanaci

Více

Monitor na červen 2015

Monitor na červen 2015 Monitor na červen 2015 Pravidelný měsíčník outdoor clubu HANACE Ahoj všichni! Už tu máme červen a to znamená, že svítí sluníčko, všude všechno kvete, zrají už i první plody a blíží se nám prázdniny. Pro

Více

Monitor. Oslavenci. Narozeniny: Svátky: V/2011

Monitor. Oslavenci. Narozeniny: Svátky: V/2011 V/2011 Monitor Jaro je tu a s ním i blížící se letní tábor. Všichni se už určitě těšíte a nemůžete se dočkat. Hlavně nováčci zažijí první tábor s Hanací. V dubnu jsme byli na Švýcaráku, kde Milda uvařil

Více

Víkend 9. - 10.4. výprava na Švýcarák Vedení. Tento víkend pojedeme společně opět na výpravu. Čeká nás spousta her a snad i pěkné počasí.

Víkend 9. - 10.4. výprava na Švýcarák Vedení. Tento víkend pojedeme společně opět na výpravu. Čeká nás spousta her a snad i pěkné počasí. MONITOR duben 2016 Nastává duben, druhý jarní měsíc. Nám všem již zbývá pár měsíců do vytoužených a především zasloužených prázdnin. A proto se budeme povalovat doma u počítače a nebudeme nic dělat APRÍL!

Více

18. Panči 374. Tentokrát je tu kontakt už jen na Autošku, které se omlouváte. Ostatní kontakty jsou k sehnání v předešlých monitorech.

18. Panči 374. Tentokrát je tu kontakt už jen na Autošku, které se omlouváte. Ostatní kontakty jsou k sehnání v předešlých monitorech. Listopad 2011 MONITOR Ahoj HANACE! To nám ten školní rok zase rychle utíká. Říjen se přehoupl na listopad, na podzimkách jsme si přeřídili čas a zažili jsme spoustu dalších akcí a společných zážitků. Na

Více

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR SPOLEK BLESK WWW.SDRUZENIBLESK.CZ, 777 624 456 AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR Ahoj, tady jsou nové akce na letošní jaro a léto!!!

Více

Co má housenka na srdci

Co má housenka na srdci Září 2015 ORONGONG Co má housenka na srdci Zdravím čtenáře Orongongu, prázdniny jsou u konce a nový školní rok 2015/2016 nám začíná. Tábor si všichni užili, děti ho hodnotily jako jeden z nejlepších za

Více

/2010 Podzimniny Jídlo do středy do večeře.

/2010 Podzimniny Jídlo do středy do večeře. Říjen 2017 ORONGONG Jak to vidí Fíla Perspektiva {ž} podst. jm. (z lat. perspicere, prohlédati) je nahlížení na určitý problém či jev a postoj vůči němu v závislosti na individuálním vztahu. Jedná se o

Více

Květen 2017 ORONGONG

Květen 2017 ORONGONG Květen 2017 ORONGONG Jak to vidí Fíla Perspektiva {ž} podst. jm. (z lat. perspicere, prohlédati) je nahlížení na určitý problém či jev a postoj vůči němu v závislosti na individuálním vztahu. Jedná se

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** jméno dítěte:... narozené:...

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** jméno dítěte:... narozené:... Oddíl Stříbrný vlček Rudná Česká tábornická unie ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** Provozovatel: Oddíl Stříbrný vlček Rudná, ČTU Cena tábora pro rok 2015: 3400,- Kč konaného

Více

Ahoj Hanačáci! K tomu jako vždycky každou středu parádní schůzka, takže myslím, že v dubnu je rozhodně na co se těšit!

Ahoj Hanačáci! K tomu jako vždycky každou středu parádní schůzka, takže myslím, že v dubnu je rozhodně na co se těšit! Ahoj Hanačáci! Je duben, jaro je v plném proudu, velikonoční prázdniny za rohem a ty letní hned za dalším. Je konečně teplo, takže nemusíme jezdit jen na klasické základny ale i trochu změnit výpravový

Více

X/2011. Zřícenina hradu Pořešín, jež jsme nedobyli, ale kdybychom chtěli, tak by padl! Ahoj kamarádi!

X/2011. Zřícenina hradu Pořešín, jež jsme nedobyli, ale kdybychom chtěli, tak by padl! Ahoj kamarádi! X/2011 Zřícenina hradu Pořešín, jež jsme nedobyli, ale kdybychom chtěli, tak by padl! Ahoj kamarádi! Říkat Vám, že máme září za sebou a říjen před sebou by bylo asi zbytečné všichni to víte. A každý, kdo

Více

Qěten 2010 MĚSÍČNÍK OUTDOORCLUBU

Qěten 2010 MĚSÍČNÍK OUTDOORCLUBU Qěten 2010 MĚSÍČNÍK OUTDOORCLUBU Drazí a milí. Je tu opět bodování, tentokrát za měsíc duben. V dubnu se oddíl tak trochu osvěžil, začli jsme chodit na vodu, do Stromovky a do toho to počasí, co? Možná

Více

Schůzka rodičů 5. 2. 2014

Schůzka rodičů 5. 2. 2014 Schůzka rodičů 5. 2. 2014 Program Informace o oddíle Složení vedení Informační zdroje Placení příspěvků Plán akcí Tábor Informace o skupinách Ostatní Informace o oddíle Pravidelná činnost Celoroční program

Více

V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ

V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ 3.-16. srpna 2014 Chedrbí (okr. Čáslav) Vážení zájemci, tento tábor je určen jakémukoli dítěti, které chce zažít spoustu zábavy a dobrodružství. Vyzkoušet si žít čtrnáct dní v přírodě,

Více

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013 Co najdete v tomto čísle: Aktuality strana 2 Registrace strana 3 Z uplynulých akcí strana 4 Pozvánky na akce strana 5 Strana 1 Úvodní slovo Vážení rodiče, posíláme tentokrát trochu kratší vydání časopisu

Více

Leden 2015. 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz. Nazdar bratři a sestro,

Leden 2015. 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz. Nazdar bratři a sestro, Leden 2015 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz Nazdar bratři a sestro, doufám, že jste zdárně oslavili Vánoce i Silvestr! Skautská oslava Vánoc byla letos opravdu parádní a všichni si ji

Více

MONITOR. Březen 2014. Maruška. Ahoj Hanačáci!

MONITOR. Březen 2014. Maruška. Ahoj Hanačáci! Březen 2014 MONITOR Ahoj Hanačáci! Zima letos pořádně ani nepřišla a už to vypadá, že ji máme za sebou. Ale mít tak akorát sněhu, abychom si užili všechny naplánované akce se Hanaci podařilo a myslím,

Více

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE 1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR (8.-12.7.2019) Začátek tábora: pondělí 8. července od 7:00 do 8:00 hodin v SVČ Mozaika. Vyzvedávání dětí: Každý den je vyzvedávání dětí mezi 15:30 16:00 hodinou. v prostorách tělocvičny.

Více

HASTRY 3.1. (už tedy oslavil) 11. narozeniny. S opožděním gratulujeme

HASTRY 3.1. (už tedy oslavil) 11. narozeniny. S opožděním gratulujeme BŘEZEN 2010 I když v měsíci únoru se konala jen jedna delší akce, myslím, že opravdu stála za to. Mám tím na mysli samozřejmě jarní tábor na Vávrovce. Ten, kdo se nezúčastnil, ať už z jakýchkoli důvodů,

Více

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Datum konání: 4. 2. 2019-8. 2. 2019 Místo konání: SVČ POHODA A POHODA COOL Budovatelů 1229, Hlinsko Denní doba

Více

www.hanace.info I./2011

www.hanace.info I./2011 I./2011 www.hanace.info Celý další rok je za námi, ale jeden další zase před námi. Užili jsme si jarňák na Vávrovce, kde jste se léčili z všelijakých závislostí. Pěkně jsme si tam zaběžkovali. Někdo byl

Více

LEDEN A ÚNOR

LEDEN A ÚNOR www.hanace.info LEDEN A ÚNOR 2013 Rok 2012 máme za sebou a Hanace se s ním rozloučila na Vánoční výpravě na Vávrovce. Celý oddíl musel být opravdu hodný, protože mu Ježíšek nadělil oddílovou vlajku, která

Více

VÝPRAVY A AKCE KMENE. Strá nká 1

VÝPRAVY A AKCE KMENE. Strá nká 1 Kmen Ťapáč Liga lesní moudrosti Zázvorkova 1999, Praha 13 - Lužiny www.tapac.webnode.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA KMENE ŤAPÁČ ROK 2014 Tento dokument obsahuje výroční zprávu kmene Ťapáč za uplynulý rok. Jsou zde

Více

Všem přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí a nějakou tu letní oslavičku.

Všem přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí a nějakou tu letní oslavičku. VI./2009 Ahooooj! Je před námi poslední měsíc v tomto školním roce a my už se jen můžeme těšit na prázdniny. A co nás čeká v tomhle krásném měsíci v oddíle? Nejzásadnější akcí je rozhodně tábor. Jak už

Více

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E LETNÍ SOUSTŘEDKO 2018 1. TERMÍN: 14.7.2018-21.7.2018 DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 15. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE

Více

LETNÍ TÁBOR DOMAŠOV. Organizační pokyny pro rodiče účastníků

LETNÍ TÁBOR DOMAŠOV. Organizační pokyny pro rodiče účastníků LETNÍ TÁBOR DOMAŠOV Organizační pokyny pro rodiče účastníků Pořadatel: Rozjeď se z.s., IČ: 03268420, Hlavní vedoucí: Adam Fiala, tel.: 604 281 306, e-mail: adam.fiala@rozjedse.cz ZÁKLADNÍ INFORMACE Pořadatel:

Více

V./2009 Je tu další měsíc květen a s ním zase něco nového... voda, snad plno sluníčka a taky plno zajímavých schůzek, her a výprav :-D. A je to přesně rok, co vyšel první Monitor. Tak v květnu nás čekají

Více

SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS

SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS LETNÍ SOUSTŘEDKO 2019 2. TERMÍN: 17.8.2019-24.8.2019 SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 16. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE STUDIA!

Více

KABARET U TŘÍ VEVEREK

KABARET U TŘÍ VEVEREK DDS BRNKADLA A LUŽÁNKY STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU pořádají tradiční letní tábor KABARET U TŘÍ VEVEREK 21.7.-4.8.2012 ŽIROVNICE PROGRAM Velevážení herci, tanečníci, kouzelníci, dramatici, mimové, žongléři,

Více

5.číslo Leden 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno

5.číslo Leden 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno 5.číslo Leden 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno Kampak se pojede na začátku roku? 8.1. Novoroční oddílovka 10.1. Dršmaš Florbal 23.-25.1. DA Sirotci 30.1.-1.2. Steinbach

Více

PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU (12. 16. 08.2013)

PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU (12. 16. 08.2013) VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ CENTRUM SPORTOVNÍCH AKTIVIT Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ: 00216305 DIČ: CZ00216305 Tel.: 541 14 2281 www.cesa.vutbr.cz PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU

Více

HRAVÁ ŠKOLA VAŘENÍ. Zuzana Pospíšilová Ilustrace Drahomír Trsťan. Z. Pospíšilová / D. Trsťan

HRAVÁ ŠKOLA VAŘENÍ. Zuzana Pospíšilová Ilustrace Drahomír Trsťan. Z. Pospíšilová / D. Trsťan Pro děti od P ro d ěti o d 6 let. le et. Grada Publishing, a.s. U Průhonu 22, 170 00 Praha 7 tel.: +420 234 264 401, fax: +420 234 264 400 e-mail: obchod@grada.cz Z. Pospíšilová / D. Trsťan Nebojte vaření!

Více

únor brněnský oddíl

únor brněnský oddíl únor 2019 94. brněnský oddíl Plán akcí Únor 6. 2. Oddílová schůzka 8. 2. Střediskový ples Březen 1. - 3. 3. Výprava s Červánkem Obsah 3 Úvod Důležité 3 Nový název oddílu 4 Nové tábořiště 4 Památeční šátky

Více

Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. Termín - pátek středa 22. května 2019.

Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. Termín - pátek středa 22. května 2019. Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. Termín - pátek 17. - středa 22. května 2019. Místo konání: Berounka + Višňová u Křivoklátu. Účastníci: Studentky DS oboru vzdělání Předškolní a mimoškolní

Více

6. oddíl ŠIROKKO Informace k letnímu táboru [2015]

6. oddíl ŠIROKKO Informace k letnímu táboru [2015] Informace k letnímu táboru [2015] SLOVO ÚVODEM Zdravím vás všechny, kteří se začítáte do letošního táborového kurýra. Ještě před tím, než se dostaneme přímo k táboru, bych vám chtěl něco říct o letošním

Více

SEZNAM DOPORUČENÝCH VĚCÍ NA NÁŠ TÁBOR

SEZNAM DOPORUČENÝCH VĚCÍ NA NÁŠ TÁBOR SEZNAM DOPORUČENÝCH VĚCÍ NA NÁŠ TÁBOR Tento seznam je univerzální a je určen především Vám rodičům, kterým jedou letos děti na náš tábor poprvé, a nevědí přesně co budou v rámci pobytu potřebovat. Jak

Více

SKAUTSKÝ TÁBOR 2016 SPÁLENÁ VALCHA BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM

SKAUTSKÝ TÁBOR 2016 SPÁLENÁ VALCHA BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM ZÁKLADNÍ INFORMACE: Termín 2. - 16. 7. 2016 SKAUTSKÝ TÁBOR 2016 SPÁLENÁ VALCHA BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM (VLČATA) Místo Vůdce tábora Zdravotník tábořiště Spálená valcha u Bystřice nad Pernštejnem (49 31'55.199"N;

Více

Oddílový zpravodaj 1. oddílu skautů Dúnadan (září prosinec 2013)

Oddílový zpravodaj 1. oddílu skautů Dúnadan (září prosinec 2013) Oddílový zpravodaj 1. oddílu skautů Dúnadan (září prosinec 2013) Zdravíme všechny Dúnadany a jejich rodiče! Máme za sebou letní prázdniny a s nimi i letní tábor, který se letos konal na našem tábořišti

Více

Trutnodráček březen 2015

Trutnodráček březen 2015 Trutnodráček březen 2015 MÍŠA OSLAVIL JEDENÁCTÉ NAROZENINY Jedenácté narozeniny jsme oslavili dortem, písničkou a milými dárečky. Přejeme Míšovi vše nejlepší do života, především pak stálou vnitřní radost.

Více

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám "šťastnou ruku" při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách.

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám šťastnou ruku při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách. Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Celoročním vyvrcholením naší zájmové činnosti, jsou už po mnoho let letní dětské tábory. Dům dětí a mládeže Jihlava, p. o. patří k tradičním a mnohaletým pořadatelům

Více

ORONGONG KVĚTEN 2012

ORONGONG KVĚTEN 2012 ORONGONG KVĚTEN 2012 1 SLOVO ÚVODEM Vítám vás znovu u několika málo stránek našeho seriózního měsíčníků, občas občasníku. Snad vás neudolaly horké dny posledního týdne a můžete se tak vrhnout do předposledního

Více

Jméno a příjmení:. Zdravotní pojišťovna:...

Jméno a příjmení:. Zdravotní pojišťovna:... P Ř I H L Á Š K A N A TÁ B O R Pořadatel: 25. středisko AXINIT Brno Termín tábora: 21. 7. - 1. 8. 2012 Místo konání: tábořiště u Brzkova Cena tábora: 1 400,- Kč Osobní údaje účastníka tábora: Jméno a příjmení:.

Více

Pionýr, z. s pionýrská skupina Galaxie 147. PS Galaxie - letní tábor

Pionýr, z. s pionýrská skupina Galaxie 147. PS Galaxie - letní tábor 147. PS Galaxie - letní tábor Prázdninová činnost 458 000 Kč 25 000 Kč Letní tábor je završením naší celoroční činnosti. Letního tábora se kromě členů naší PS zúčastňují i další neorganizované děti, kterým

Více

Informace o letním táboře Expedice Stezka - Stálkov 2014

Informace o letním táboře Expedice Stezka - Stálkov 2014 Pionýrský tábornický oddíl Stezka Informace o letním táboře Expedice Stezka - Stálkov 2014 19. července - 2. srpna V létě 2014 se chystáme na 32. letní tábor oddílu Stezka. Tábor je určen pro děti od 6

Více

Adresa LT: Telefonní spojení: 777 552 876, 777 552 403, 608 633040 Jméno, příjmení dítěte

Adresa LT: Telefonní spojení: 777 552 876, 777 552 403, 608 633040 Jméno, příjmení dítěte SEZNAM VĚCÍ NA LETNÍ TÁBOR Termín: 30. 6. - 11. 7. 2011 na vstupné na koupaliště (z této částky bude odečteno 40,- Kč za barevné oddílové tričko, kt. děti dostanou) velký pytel či tašku na špinavé prádlo

Více

MONITOR LEDEN a ÚNOR

MONITOR LEDEN a ÚNOR www.hanace.info I.-II./2012 MONITOR LEDEN a ÚNOR Jsou za námi Vánoce a už je Nový rok. Všichni se těšíme z dárečků a trochu se obáváme, co přinese výzo na konci školního pololetí. Na horách ale právě začíná

Více

Informace o skautském táboře 2016

Informace o skautském táboře 2016 Informace o skautském táboře 2016 Letošní skautský tábor se koná znovu a zas poblíž vesničky Javoří GPS pozice:49 47'32.538"N, 16 48'26.115"E Stavění tábora: 29.6.-3.7.2016 (pro děti starší 12-ti let a

Více

BŘEZEN 2013. www.hanace.info

BŘEZEN 2013. www.hanace.info BŘEZEN 2013 www.hanace.info SLOVO ŠÉFREDAKTORKY ÚVODEM: Myslím, že nám měsíce leden a únor pěkně uběhly! Začátkem ledna jsme si zaběžkovali na Filipovce. Sice počasíčko zrovna dobře nevyšlo, ale Hanačáci

Více

Èíslo 42 ze dne 25. 4. 2000 OBSAH. Na str. 4 si pøeètìte povídání o letošní kouzelnické galapøehlídce.

Èíslo 42 ze dne 25. 4. 2000 OBSAH. Na str. 4 si pøeètìte povídání o letošní kouzelnické galapøehlídce. Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 42 ze dne 25. 4. 2000 Nikdo neví, kam se jede Cyklistický jídelníèek

Více

Co má Housenka na srdci

Co má Housenka na srdci Říjen 2015 ORONGONG Co má Housenka na srdci Zdravím všechny čtenáře, září nám uteklo jako voda a už je tu říjen. Vítám v našem oddílu všechny nováčky a také samozřejmě Benjamínky. Díky moc těm, kteří nám

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2015 Úvod Výbor turistiky pracoval ve složení: Předseda: Dominika Zábranská Hospodář: Dominika Zábranská Zdravotník: Kateřina Švorcová Organizační práce a členská základna

Více

Poslední informace k 1. sportovně turistickému kurzu DS

Poslední informace k 1. sportovně turistickému kurzu DS Poslední informace k 1. sportovně turistickému kurzu DS Termín - pátek 18. - středa 23. května 2018. Místo konání: Berounka + Višňová u Křivoklátu. Účastníci: Žákyně DS oboru vzdělání Předškolní a mimoškolní

Více

Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. Termín - pátek 15. - středa 20. května 2015.

Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. Termín - pátek 15. - středa 20. května 2015. Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. Termín - pátek 15. - středa 20. května 2015. Místo konání: Berounka + Višňová u Křivoklátu. Účastníci: Studentky DS oboru vzdělání Předškolní a mimoškolní

Více

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013 Sdružení evangelické mládeže v České republice Jungmannova 9 110 00 Praha 1 info@semcr.cz http://semcr.cz/ IČ: 270 31 225 číslo účtu: 2700382555/2010 LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU Strmilov 7.

Více

Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. 15. - 20. května 2015

Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. 15. - 20. května 2015 Informace o 1. sportovně turistickém kurzu DS. 15. - 20. května 2015 Místo konání: Berounka + Višňová u Křivoklátu. Účastníci: Studentky DS oboru vzdělání Předškolní a mimoškolní pedagogika Zahájení kurzu

Více

Časopis MŠ. Listopad 2015

Časopis MŠ. Listopad 2015 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Listopad 2015 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239

Více

Závod vlčat a světlušek

Závod vlčat a světlušek Závod vlčat a světlušek Zlatá Koruna 30. 4. 2. 5. 2010 J ack Sparrow potřebuje pomoct získat znovu Černou Perlu, vydejte se na dobrodružnou plavbu v boji proti kostlivcům! Budete postupovat podle mapy

Více

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014 Zabezpečení: Vedoucí: hlavní vedoucí: Martin Zavřel vedoucí: Petr Keramidas David Šmůla pomocníci zdravotník: Jaroslav Vosátka Lucie Mikešková M. Vosátková Ubytování: Chatový ráj Komorník GPS: 49 8'5.114"N,

Více

I. Osvědčení o absolvování odborné přípravy pracovníků s dětmi a mládeží v jejich volném čase

I. Osvědčení o absolvování odborné přípravy pracovníků s dětmi a mládeží v jejich volném čase I. Osvědčení o absolvování odborné přípravy pracovníků s dětmi a mládeží v jejich volném čase II. Denní režim tábora II. Denní režim tábora Denní režim 7:30 budíček 7:30 7:45 rozcvička 7:45 8:00 osobní

Více

Kateřina Gutwirthová Ennerdale. 4. dopis Letní prázdniny jsou tady!!! Přeji pěkný vánoční mrazivý čas!

Kateřina Gutwirthová Ennerdale. 4. dopis Letní prázdniny jsou tady!!! Přeji pěkný vánoční mrazivý čas! Přeji pěkný vánoční mrazivý čas! U nás se poslední měsíc nesl v duchu končícího školního roku a blížících se Vánoc. Výletovali jsme, uklízeli, učili se na závěrečné zkoušky, psali závěrečné zkoušky, loučili

Více

CENTRUM PRO POMOC DĚTEM A MLÁDEŽI,

CENTRUM PRO POMOC DĚTEM A MLÁDEŽI, CENTRUM PRO POMOC DĚTEM A MLÁDEŽI, o.p.s. ČESKÝ KRUMLOV a JIHOČESKÁ INFORMAČNÍ CENTRA PRO MLÁDEŽ TÁBOR A ČESKÝ KRUMLOV členové Asociace pro podporu rozvoje informačních center pro mládež v České republice,

Více

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ZIMA ZPRÁVY ZE ŽIVOTA ŠKOLKY Je tu prosinec a přicházíme s dalším číslem našeho časopisu. První tři měsíce utekly jako voda, všichni si zvykli na každodenní kolotoč a děti se pomalu

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

,,Týden nových zážitků,,

,,Týden nových zážitků,, Přihláška na letní příměstský dětský tábor Termíny: 13. 18. července 2015 17. 22. srpna 2015 (vybraný termín označte podtržením) denně od 8:00 16:00,,Týden nových zážitků,, Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:..

Více

Sportovní akademie při FTVS UK Praha dětské sportovní tábory v Sušici v termínech 23. 7. 29. 7. 30. 7. 5. 8. 13. 8. 19. 8. Pokud budete mít zájem, prosíme, abyste vybraný termín nahlásili do 28. února

Více

Jihlavská astronomická společnost

Jihlavská astronomická společnost Pokyny pro účastníky Letního astronomického soustředění LASO 2010 Hájenka Černé lesy, Brtnice na Jihlavsku, 21. až 30. července 2010 Vážení rodiče a účastníci, na základě Vámi zaslané přihlášky Vám prostřednictvím

Více

Návratka doručte na nejbližší družinovou schůzku

Návratka doručte na nejbližší družinovou schůzku Vážení rodiče a vlčata! V rukou držíte Džungli, která přináší informace o letním táboře našeho oddílu a jejíž součástí je i závazná přihláška. Tábor bude na místě, na kterém náš oddíl tábořil v letech

Více

Oblečení v oddílových barvách... 5 Oddílová trička... 5 Mikiny, šátky a další textil... 5

Oblečení v oddílových barvách... 5 Oddílová trička... 5 Mikiny, šátky a další textil... 5 Příručka skaláckého rodiče Školní rok 2014/2015 Obsah Plán akcí podzim/zima 2014... 3 Zahajovací víkend... 4 Zahajovák s rodiči a přespáním 6.9.2014... 4 Strejdovy Koule 7.9.2014 pro skauty 12+ a starší...

Více

LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE

LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE Liána a Mario Z divočiny od řeky Krounky Vás zvou na tábor, kde zažijete nečekaná dobrodružství. Výprava na Madagaskar 2.7. 14.7.2017 Vydejte se s námi za Alexem, Martym, Glorií

Více

CO S SEBOU NA TÁBOR. Čtěte dále

CO S SEBOU NA TÁBOR. Čtěte dále CO S SEBOU NA TÁBOR Tento přehled je určen pro rodiče, kteří posílají své dítě na tábor. Rozhodně si neklademe za cíl vyjmenovat veškeré možné táborové vybavení a dopodrobna o něm informovat. Jde spíše

Více

ženy dorost

ženy dorost CHKO Podblanicko 4 km pod horou Blaník, 2 km Louňovice pod Blaníkem, okr. Benešov, cca 75 km od Prahy i Kolína Termín soustředění: 1. 8. 09 15. 8. 09 přípravky, muži 1.8. 09 7.8. 09 ženy 7.8. 09 15.8.09

Více

Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí. Příjmení a jméno dítěte:...

Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí. Příjmení a jméno dítěte:... Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí INFORMAČNÍ MATERIÁL Příjmení a jméno dítěte:... Termíny: 9. 13. 7. 16. 20. 7. 23. 27. 7. 30.

Více

Výroční zpráva kmene Walden rok 2015

Výroční zpráva kmene Walden rok 2015 Výroční zpráva kmene Walden rok 2015 Walden je jedním z prvních kmenů obnovené Ligy lesní moudrosti (LLM). Podle terminologie je jejím pobočným spolkem. vznikl v roce 1990 v Dejvicích, kde nyní sídlí na

Více

8. 12. 3. 2014 Jarní Tábor na Hubertku

8. 12. 3. 2014 Jarní Tábor na Hubertku D Editorial, Zprávy z hradu Akce, které nás čekají alší akéla je tu. Máme zde plno nových i tradičních Výprav, které, jak si doufám, všichni, a to doslova, užijeme. Předchozí akéla tak trochu nevyšla,

Více

2. 3. a 4. třída HC Stadion Litoměřice

2. 3. a 4. třída HC Stadion Litoměřice LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ 2. 3. a 4. třída HC Stadion Litoměřice Místo: Doksy Poslův mlýn ( http://www.posluvmlyn.cz ) Doprava: tam i zpět individuální Termín: 6. 13. 8. 2011 (sobota -> sobota, tedy 7 nocí) Ubytování:

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

Exkurze do Galerie moderního umění v HK

Exkurze do Galerie moderního umění v HK Vážení čtenáři, jsme velice rádi, že držíte v rukou náš časopis. Vydáváme ho proto, abychom vás informovali o tom, co se v naší škole děje, a taky proto, že vás chceme pobavit v našich kvízech. Hodně jsme

Více

Předodjezdové informace pro rodiče a děti Letní tábor TOM Bobr Beroun

Předodjezdové informace pro rodiče a děti Letní tábor TOM Bobr Beroun Předodjezdové informace pro rodiče a děti Letní tábor TOM Bobr Beroun Pořadatel: Turistický oddíl mládeže Bobr při TJ Lokomotiva Beroun z.s. Celotáborová hra Jako motiv letošní celotáborové hry je stavba

Více

Blahopřejeme Všem, kteří se narodili v srpnu, přejeme vše nejlepší a splnění přání v dalším roce.

Blahopřejeme Všem, kteří se narodili v srpnu, přejeme vše nejlepší a splnění přání v dalším roce. Spolek neslyšících Břeclav, o.s., Kapusty 12, 690 06 Břeclav sociální služby - 17. listopadu 1a, 690 02 Břeclav člen Českomoravské jednoty neslyšících www.cmjn.cz, www.snbreclav.cz tel/fax: 519 332 251,

Více

Duben 2016. Nazdar bratři a sestry,

Duben 2016. Nazdar bratři a sestry, Duben 2016 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz Nazdar bratři a sestry, Začal duben. Přichází jaro. Kvetou bledule, a ptáci, kteří se vrátili z teplých krajů, už cvrlikají pod okny. Roste

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015. Informace pro rodiče a děti. o táboře a jeho okolí. odjezdu a platbě. kontaktech.

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015. Informace pro rodiče a děti. o táboře a jeho okolí. odjezdu a platbě. kontaktech. LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015 Informace pro rodiče a děti o táboře a jeho okolí odjezdu a platbě kontaktech vybavení dětí PÁR SLOV ÚVODEM PRO RODIČE Tábor se nachází v klidném prostředí

Více

Olga Žáková

Olga Žáková 2018 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 28.7.2018 4.8.2018 Soutěžní skupina MINI Soutěžní skupina DĚTI Přípravky disco dance a street

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

NEJENRODIČOVSKÝ INFORMÁTOR TÁBOR 2014. Důležité informace než odjedeme na letní skautský tábor

NEJENRODIČOVSKÝ INFORMÁTOR TÁBOR 2014. Důležité informace než odjedeme na letní skautský tábor NEJENRODIČOVSKÝ INFORMÁTOR TÁBOR 2014 Důležité informace než odjedeme na letní skautský tábor Po celý rok přicházíme jako skauti do kontaktu s přírodou. Až tábor nás k ní ale přiblíží natolik, abychom

Více

VODÁCKÝ SPORTOVNÍ KLUB VSK RÁJEC-JESTŘEBÍ

VODÁCKÝ SPORTOVNÍ KLUB VSK RÁJEC-JESTŘEBÍ VODÁCKÝ SPORTOVNÍ KLUB RÁJEC-JESTŘEBÍ 2015 Ahoj kamarádi! I v roce 2015 jsme připravili spoustu zajímavých akcí. Na lodi, na kole, nebo i pěšky. Nabízíme Vám rozšířený program našich akcí pro všechny výkonnostní

Více

Co by Vás mohlo zajímat

Co by Vás mohlo zajímat Co by Vás mohlo zajímat Jak začne první školní den? V pondělí 2. září 2013 se sejdeme v 8 hodin před školou. Rádi přivítáme rodiče a další příbuzné našich prvňáčků. Nezapomeňte na fotoaparát nebo kameru.

Více

DUBEN 2010. Sledujte web: www.hanace.info

DUBEN 2010. Sledujte web: www.hanace.info DUBEN 2010 Sledujte web: www.hanace.info Ahoj! Březen-za kamna vlezem a duben-ještě tam budem. Hmm, tak tohle rozhodně neplatí pro Hanačáky. Už v březnu jsme vyrazili na parádní výpravu na Pořešín, kde

Více

BOBŘÍ STOPOU LISTOPAD PROSINEC 2012. Novinky a informace z dění v 188.PS T.O.Bobříci

BOBŘÍ STOPOU LISTOPAD PROSINEC 2012. Novinky a informace z dění v 188.PS T.O.Bobříci BOBŘÍ STOPOU LISTOPAD PROSINEC 2012 Novinky a informace z dění v 188.PS T.O.Bobříci Kam vyrazit příště? VÁNOČNÍ VÝPRAVA 14.-16.12., Žabka a Toník Pojedeme do naší oblíbené sokolovny ve Mšeně. Můžete se

Více

Přihláška na letní tábor DDM Vimperk

Přihláška na letní tábor DDM Vimperk Přihláška na letní tábor DDM Vimperk Název tábora:.. Termín:. Jméno a příjmení.... Škola. třída. narozen zdravotní pojišťovna. Adresa bydliště.. Telefon..e-mail. Otec dítěte jméno a příjmení, zaměstnání.

Více

Úvodní slovo. Milí čtenáři,

Úvodní slovo. Milí čtenáři, Chvalkovské listy 3. Úvodní slovo MEYRA ČR s.r.o. předává hlavní cenu Pád strašák pro každého Výlet do korun stromů Lipno pohled od jinud Zahradní slavnost v Empatii Kácení máje Soutěž v Táboře Osmisměrka

Více