VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉHO PŘÍSLIBU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉHO PŘÍSLIBU"

Transkript

1

2 VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉHO PŘÍSLIBU Fundchaser CZE s.r.o., Kališnická 2889/18, Žižkov (Praha 3), Praha, IČO: (dále jen přislibující nebo hodnotitel nebo pořadatel ) vyhlašuje ve smyslu ustanovení 2887a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů veřejný příslib odměny vypsáním ceny za nejlepší výkon s názvem Soutěž a Podnikej (dále jen jako soutěž ). Účel a smysl veřejného příslibu je najít a odměnit nejlepší podnikatelské záměry osob, ucházejících se o vypsané ceny. Tento veřejný příslib je vyhlášen dnem DŮLEŽITÉ: veškerá komunikace, neurčená těmito pravidly, bude probíhat formou ových zpráv zaslaných na přislibujícího: info@soutezapodnikej.cz.

3 PŘEDMĚT SOUTĚŽE Osoby, ucházející se o vypsané ceny (dále jen jako soutěžící ), předloží soutěžní příspěvek ve formě podnikatelského záměru (dále jen jako soutěžní příspěvek ), který nebyl soutěžícím dosud komerčně realizován, případně na něm soutěží nepracuje déle než 12 měsíců před podáním přihlášky do soutěže, což čestně prohlašuje v podepsané přihlášce do soutěže. Po ukončení soutěže nebo v jejím průběhu soutěžící může, ale nemusí, soutěžní příspěvek realizovat na trhu. Za správnost tvrzení soutěžícího nenese pořadatel odpovědnost. Soutěž je teritoriálně omezena na území České republiky. Jednotlivá kola budou probíhat ve vybraných krajských městech. A to konkrétně v lokalitách uvedených na webových stránkách soutěže. PODMÍNKY PRO PŘIHLÁŠENÍ SE DO SOUTĚŽE Do soutěže se mohou přihlásit jednotlivci fyzické osoby starší 16 let, fyzické osoby podnikatelé, nebo soutěžní týmy, ve kterých všichni členové dovršili 16 let nejpozději dne V průběhu soutěže se osoby v soutěžních týmech nemohou měnit. Soutěžícím může být občan České republiky i zahraniční osoba. PŘIHLÁŠKA DO SOUTĚŽE Přihláška musí bezpodmínečně obsahovat tyto údaje: Jméno Příjmení Jméno školy Popis nápadu obsahující vlastní problém a nástin jeho řešení Prohlášení o věku Souhlas s podmínkami soutěže Nebude-li soutěžící splňovat výše uvedené předpoklady, bude tento soutěžící vyhodnocen hodnotitelem, jakožto soutěžící, který nesplnil podmínky soutěže. REGISTRACE DO SOUTĚŽE Soutěžící se registrují do soutěže na webových stránkách Po vyplnění registračního formuláře každý soutěžící obdrží potvrzovací , kterým se soutěžící stává účastníkem soutěže. Soutěžící obdrží potvrzovací o registraci do soutěže zpět na ovou adresu, zadanou při online registraci. Soutěžící, na jejichž ovou adresu nebude moci být doručena potvrzovací zpráva o registraci v soutěži, nebudou platně registrováni.

4 VYHODNOCENÍ REGISTROVANÝCH SOUTĚŽÍCÍCH Soutěžící je způsobilý postoupit do regionální části soutěže v případě, že bude jeho příspěvek vybrán odbornou porotou. Rozhodnutí o postupu do regionální části soutěže bude soutěžícímu zasláno nejprve em, kde bude požádán o kontaktní adresu. Soutěžící je povinnen zaslat na přislibujícího svou kontaktní adresu, v případě, že tak neučiní, bude ze soutěže bez dalších nároků vyloučen. Přislibující následně zašle soutěžícímu písemné vyhotovení potvrzující postup do regionální části soutěže. Soutěžící podáním přihlášky do soutěže prohlašuje, že předložený podnikatelský záměr je jeho původním dílem ve smyslu autorské či průmyslové ochrany. Přihlášením soutěžící souhlasí s pravidly soutěže, které jsou obsaženy v tomto vyhlášení. Soutěžící souhlasí se zpracováním osobních údajů pro účely této soutěže, přičemž s těmito údaji bude zacházeno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Podáním přihlášky soutěžící souhlasí s tím, že v případě postupu soutěžícího do finále soutěže mohou být v případě realizace soutěžního podnikatelského záměru vybráni jako tvář dalšího ročníku této soutěže, a že poskytnou vyhlašovateli ke zveřejnění svůj podnikatelský příběh, který bude popisovat rozvoj jejich podnikání od jejich přihlášení do soutěže. V případě nezletilých studentů je vyžadován s výše uvedeným souhlas jejich zákonného zástupce. PRŮBĚH SOUTĚŽE REGIONÁLNÍ KOLO Regionální část soutěže probíhá na území celé České republiky. Regionální část soutěže se skládá z části přípravné a z regionálního finále. Završením regionální části jsou regionální finále, která budou probíhat na 8 předem určených místech a to v rámci celé České republiky. Vítězové regionální části postupují do celostátního finále. PŘÍPRAVNÁ ČÁST V případě, že soutěžící obdrží kladné vyjádření o postupu do regionální části soutěže, bude mu společně s tímto vyjádřením zaslán harmonogram a plán jak dále postupovat. Soutěžící bude propojen s příslušnými mentory a bude s jejich pomocí dále rozpracovávat svůj soutěžní příspěvek. Každý soutěžící/soutěžní tým má v rámci regionální části soutěže nárok na podporu mentora v rozsahu: hodin. Přesný rozsah určí mentor po dohodě se soutěžícím. Na rozpracování soutěžního příspěvku mají soutěžící čas v termínu od do včetně. Nejpozději do 23:59 hodin, dne zašlou soutěžící prezentační verzi svého soutěžního příspěvku pro jednotlivé regionální finále.

5 Soutěžící zašlou prezentační verzi svého soutěžního příspěvku na V případě většího souboru, který nebude možné odeslat em, má soutěžící povinnost o tom do dne písemně informovat přislibujícího. FORMA PREZENTAČNÍ VERZE SOUTĚŽNÍHO PŘÍSPĚVKU Powerpointová prezentace o maximálním rozsahu 20 oken Český jazyk možnost dvoj a více jazyčnosti je povolena V případě videa, musí být jeho délka maximálně 3 minuty Maximální velikost 2000 Mb Video, které má být součástí prezentace si musí každý soutěžící přinést na příslušné finálové kolo sám, a to na svou vlastní odpovědnost. Soutěžící je povinen před zahájením, či v průběhu příslušného finálového kola video na požádání ukázat přislibujícímu ke zhodnocení nezávadnosti jeho obsahu. V případě, že prezentační verze soutěžního příspěvku nebude ve výše určené formě nebo bude obsahovat vulgární, rasistický či jinak nevhodný obsah, nemusí být soutěžící, jenž ji vytvořil připuštěn do krajského finále. DOPORUČENÝ OBSAH PREZENTAČNÍ VERZE SOUTĚŽNÍHO PŘÍSPĚVKU Představení stěžejní myšlenky soutěžního příspěvku Rozbor situace na trhu s daným produktem nebo jemu podobnými Rozbor konkurence, kdo jsou Vaši konkurenti a jaké máte vůči nim výhody Charakteristika spotřebitelů, kdo bude produkt/službu kupovat Nástin realizace či výroby produktu Základní marketing a propagace produktu Rozsah trhu, kde se bude produkt/služby nabízet (místní trh, Česká republika, zahraničí...) Financování produktu nebo služby a jeho základní zdroje Analýza rizik podnikatelské aktivity Nástin dalšího vývoje a postupu FINÁLOVÉ KOLA REGIONÁLNÍ ČÁSTI Jednotlivá finálová kola regionální části se uskuteční ve vybraných městech, a to městech uvedených v harmonogramu soutěže. Každý soutěžící bude ze strany přislibujícího vyzván em, kde mu bude sděleno kdy a kam se má na finálové kolo regionální části dostavit. Lokality budou voleny s ohledem na bydliště soutěžícího. Lokality konání jsou také uvedeny na příslušném webu soutěže. Finálová kola budou probíhat v rozmezí 9:00 až 15:00. Soutěžící či zástupce soutěžících, který se účastní v podobě týmu, se dostaví nejpozději v 9:15 ke stolům poroty a zde si vylosují své pořadí při prezentaci soutěžního příspěvku. Začátek hodnocení soutěžních týmů je stanoven na 10:00.

6 Každý ze soutěžních týmů má na prezentaci svého soutěžního příspěvku vyhrazeno 15 minut. Po prezentaci všech soutěžních příspěvků vyhodnotí přítomná porota soutěžícího/soutěžní tým, kteří se umístili na třetím, druhém a prvním postupovém místě do celostátní části soutěže. Po vyhlášení výsledků obdrží vítězní soutěžící ceny a postupující soutěžící obdrží upřesňující informace o celostátní části soutěže. CELOSTÁTNÍ ČÁST SOUTĚŽE Celostátní část soutěže probíhá za účasti soutěžících, kteří postoupili z prvního místa z finálových kol regionální části. Celostátní část soutěže se skládá z části přípravné a z celostátního finále. Završením celostátní části je celostátní finále, které bude probíhat v Praze. Vítěz celostátní části získá hlavní cenu soutěže Soutěž a Podnikej. PŘÍPRAVNÁ ČÁST V případě, že soutěžící obdrží kladné vyjádření o postupu do celostátní části soutěže, bude mu následně po ukončení všech finálových kol regionální části zaslán harmonogram a plán, jak dále postupovat. Každý soutěžící/soutěžní tým má v rámci celostátní části soutěže nárok na podporu mentora v rozsahu: 8 12 hodin. Přesný rozsah určí mentor po dohodě se soutěžícím. Soutěžící bude propojen s příslušnými mentory a bude s jejich pomocí dále rozpracovávat svůj soutěžní příspěvek. Na rozpracování soutěžního příspěvku mají soutěžící čas v termínu od do včetně. Nejpozději do 23:59 hodin, dne zašlou soutěžící prezentační verzi svého soutěžního příspěvku pro celostátní finále. Soutěžící zašlou prezentační verzi svého soutěžního příspěvku na projekty@soutezapodnikej.cz. V případě většího souboru, který nebude možné odeslat em, má soutěžící povinnost o tom do dne písemně informovat přislibujícího. FORMA PREZENTAČNÍ VERZE SOUTĚŽNÍHO PŘÍSPĚVKU Powerpointová prezentace o maximálním rozsahu 20 oken Český jazyk možnost dvoj a více jazyčnosti je povolena V případě videa, musí být jeho délka maximálně 3 minuty Maximální velikost 2000 Mb Video, které má být součástí prezentace si musí každý soutěžící přinést na příslušné finálové kolo sám, a to na svou vlastní odpovědnost. Soutěžící je povinen, před zahájením či v průběhu příslušného finálového kola, video na požádání ukázat přislibujícímu ke zhodnocení nezávadnosti jeho obsahu. V případě, že prezentační verze soutěžního příspěvku nebude ve výše určené formě nebo bude obsahovat vulgární, rasistický či jinak nevhodný obsah, nemusí být soutěžící, jenž ji vytvořil připuštěn do celostátního finále.

7 DOPORUČENÝ OBSAH PREZENTAČNÍ VERZE SOUTĚŽNÍHO PŘÍSPĚVKU Představení stěžejní myšlenky soutěžního příspěvku Vyhodnocení trhu a míry předpokladu úspěchu produktu nebo služby Poptávka po produktu nebo službě, kolik produktů/služeb je možné prodat Popis realizace či výroby produktu Definice trhu, kde bude produkt nebo služba poprvé uveden/a na trh Způsob a uvedení produktu na trh Distribuce, zabezpečení odbytu produktu Marketing a propagace produktu Financování produktu nebo služby a jeho zdroje Organizace řízení a personální zajištění Organizační struktura rmy Podnikatelský plán na příštích 6 měsíců Rozpočet soutěžního příspěvku na 12 měsíců Každý soutěžící/soutěžní tým má v rámci celostátní části soutěže nárok na podporu mentora v rozsahu: hodin. Přesný rozsah určí mentor po dohodě se soutěžícím. Soutěžící bude s přidělenými mentory či mentorem propojen formou u. Přislibující neodpovídá za komunikaci mezi soutěžícím a mentorem či mentory. FINÁLOVÉ KOLO CELOSTÁTNÍ ČÁSTI Finálová kola celostátní části se uskuteční v Praze. Lokalita konání je také uvedena na příslušném webu soutěže. Každý soutěžící bude ze strany přislibujícího vyzván em, kde mu bude sděleno kdy a kam se má na finálové kolo celostátní části dostavit. Finálové kolo bude probíhat v rozmezí 9:00 až 15:00. Soutěžící či zástupce soutěžících, kteří se účastní v podobě týmu, se dostaví nejpozději v 9:15 ke stolům poroty a zde si vylosují své pořadí při prezentaci soutěžního příspěvku. Začátek hodnocení soutěžních týmů je stanoven na 10:00. Každý ze soutěžních týmů má na prezentaci svého soutěžního příspěvku vyhrazeno 15 minut. Po prezentaci všech soutěžních příspěvků vyhodnotí přítomná porota soutěžícího/soutěžní tým, kteří se umístili na třetím, druhém a prvním místě Celostátní části soutěže. Po vyhlášení výsledků obdrží vítězní soutěžící ceny a soutěžící, který celou soutěž vyhrál, obdrží upřesňující informace ohledně hlavní ceny.

8 CENY CENY V REPUBLIKOVÉM KOLE Soutěžícím, kteří splní podmínky uvedené v tomto veřejném příslibu a budou mezi prvními třemi nejlepšími vyhlášenými soutěžícími v celostátní části soutěže, budou uděleny tyto ceny: 1. MÍSTO Obchodní cesta do Chicaga Startup balíček FIRESTARTER v hodnotě ,-kč JIC Coworking Space / JIC Enter Program Seminář: Jak podnikat v USA 2. MÍSTO Seminář: Networking a jak jej využít Startup Bootcamp inkubátoru UP21 Pět konzultačních hodin měsíčně po dobu jednoho roku 3. MÍSTO Seminář: Jak využít internet marketing Tří měsíční členství v inkubátoru Prague Startup Center Dvě konzultační hodiny měsíčné po dobu jednoho roku CENY V REGIONÁLNÍM KOLE Soutěžícím, kteří splní podmínky uvedené v tomto veřejném příslibu a budou mezi prvními třemi nejlepšími vyhlášenými soutěžícími ve finálových kolech regionální části soutěže, budou uděleny tyto ceny: 1. MÍSTO Seminář: Marketing a branding Dvouhodinová konzultace s JIC Expertem Osm konzultačních hodin 2. MÍSTO Seminář: Start podnikání legálně Pět konzultačních hodin 3. MÍSTO Tři konzultační hodiny

9 Ceny ve formě seminářů apod. budou organizovány v místech konání finálových kol, a to konkrétně v Brně, Olomouci a Praze. Ceny ve formě konzultačních hodin mohou být vybrány buď osobně a nebo pomoci online nástrojů, jako je například Skype, podle potřeby osoby, dodávající konzultace výherci. Forma konzultací bude vždy probíhat po domluvě s konzultujícím, který má také v dané věci rozhodné slovo. HODNOCENÍ SOUTĚŽNÍCH PŘÍSPĚVKŮ ZPŮSOB HODNOCENÍ SOUTĚŽNÍCH PŘÍSPĚVKŮ Do celostátní části soutěže postupuje z každého regionálního finále soutěžní příspěvek, který dosáhne nejvíce bodů. Na druhém místě se umístí příspěvek s druhým nejvyšším počtem bodů v příslušném regionálním kole a taktéž na třetím místě se umístí příspěvek s třetím nejvyšším počtem bodů v příslušném regionálním kole. Soutěžní příspěvek může získat maximálně 129 bodů. Jednotlivý hodnotitel může udělit maximálně 43 bodů. Každý soutěžní příspěvek bude hodnocen třemi hodnotiteli. Bodové hodnocení bude vypočteno součtem obdržených bodů od každého z hodnotitelů. V případě rovného počtu bodů u dvou a více příspěvků, a to na jakémkoliv hodnoceném místě je rozhodující vyšší počet bodu v níže uvedených kategoriích. Jako první je rozhodující počet bodů v kategorii a.), dále poté b.), dále c.), dále d.) a následně e.). A) KOMPLEXNOST ZPRACOVÁNÍ PODNIKATELSKÉHO ZÁMĚRU 1 bod 4 body 7 bodů 10 bodů nekonkrétní podnikatelský záměr, chybí zásadní informace, obsahuje gramatické chyby chybí nebo je neúplná některá jeho část kvalitně zpracována každá část dle vzorové osnovy podnikatelského plánu všechna tvrzení jsou navíc doložena zdroji nebo provedenou analýzou B) REÁLNOST REALIZACE ZÁMĚRU 1 bod 4 body 7 bodů 10 bodů způsob realizace zcela chybí způsob realizace je nedostatečně popsán nebo působí nedůvěryhodně realizace je konkrétně popsána, avšak některá tvrzení nejsou doložena realizace je zcela přesně popsána a doložena a lze předpokládat, že v praxi půjde opravdu takto provést

10 C) ORIGINALITA 1 bod 4 body 7 bodů 10 bodů zcela neoriginální podnikatelský záměr záměr sice není originální, ale vnáší nový pohled záměr sice není originální, ale výrazně zlepšuje stávající úroveň produktů nebo služeb originální nebo inovativní projekt D) POTENCIÁL ROZVOJE 1 bod 4 body 7 bodů 10 bodů chybí informace o velikosti budoucího trhu a o předpokládaném růstu informace o rozvoji jsou uvedeny, ale nejsou podloženy; případně se další rozvoj nepředpokládá kvalitně zpracována velikost budoucího trhu a popsán předpokládaný růst (pro ČR) kvalitně zpracována velikost budoucího trhu a popsán předpokládaný růst (pro mezinárodní trh) E) CELKOVÝ DOJEM SOUTĚŽNÍHO PŘÍSPĚVKU (HODNOTÍ SE POUZE 3 BODY) 1 bod 2 body 3 body velmi malý, soutěžní příspěvek hodnotitele nezaujal jako celek dobrý, soutěžní příspěvek je vnímám hodnotitelem jako přínosný velmi vysoký, soutěžní příspěvek hodnotitele intenzivně zaujal Hodnocení jednotlivých soutěžních příspěvků se soutěžícím v písemné podobě automaticky nezasílá. Soutěžící je však oprávněn písemně požádat přislibujícího o zaslání hodnocení svého příspěvku na jeho student@soutezapodnikej.cz. HODNOCENÍ CELOSTÁTNÍ ČÁSTI SOUTĚŽE Ve finále celostátní části soutěže hodnotí odborná porota potenciál soutěžního příspěvku a kvalitu samotné prezentace. Odborná porota hodnotí soutěžní příspěvek z pohledu budoucího investora, se zaměřením na reálnost jeho uvedení na trh, kvalitu marketingové strategie, zajištění výroby, fázi testování a další. Porota dále hodnotí kvalitu prezentace soutěžního příspěvku, a to z pohledu dodržení formy, informativní hodnoty, mluveného projevu soutěžících a dalších kritérií. Ihned po prezentaci soutěžního příspěvku, udělí každý člen odborné poroty známku za prezentaci 1 až 10 bodů. Výsledné bodové hodnocení soutěžního příspěvku je stanoveno součtem získaných bodů od každého hodnotitele. Vítězným soutěžním příspěvkem je soutěžní příspěvek s nejvyšším bodovým hodnocením. Druhé místo obsadí příspěvek s druhým nejvyšším počtem bodů a třetí místo obsadí příspěvek s třetím nejvyšším počtem bodů. V případě rovnosti bodů u dvou nebo více příspěvků, a to na jakémkoliv hodnoceném místě, budou příspěvky se stejným počtem bodů ohodnoceny ještě pořadatelem soutěže, který je oprávněn udělit stejný počet bodů jako jeden hodnotitel. V případě, že ani tímto způsobem nevzejde jednoznačné pořadí, bude rozhodnuto losem.

11 POROTCI Jednotlivá finálová kola regionální i celostátní části probíhají za účasti tří porotců. Jednotliví porotci hodnotí soutěžní příspěvky soutěžících a to systémem popsaným u jednotlivých částí soutěže. Porotci jsou ustanoveni do jednotlivých porot náhodně, pouze s ohledem na co nejširší záběr poroty. Všichni porotci hodnotí soutěžní příspěvky na základě objektivních kritérií uvedených v těchto pravidlech. V případě, že tyto kritéria nebudou dostačující k rozhodnutí o umístění soutěžících, a to zejména v případě stejného počtů bodů, může přislibující udělit 1 mimořádný bod soutěžícímu, který se umístil na nerozhodném místě, a to dle jeho uvážení a tím rozhodnout o jeho pořadí. Rozhodnutí poroty není přezkoumatelné a soutěžící se vstupem do této soutěže zavazuje respektovat její rozhodnutí. Toto neplatí ve zvlášť evidentních případech nekompetentnosti poroty. V těchto případech může soutěžící vznést písemnou stížnost, a to nejpozději do ukončení příslušného finálového kola. O případné stížnosti rozhoduje přislibující a to taktéž do doby ukončení příslušného finálového kola. MENTOŘI Osoba, podílející se na soutěži v roli mentora, je osobou nezávislou a vybranou s ohledem na její profesní a životní kvality a zkušenosti. Účelem mentora je vést soutěžící a radit jim s přípravou a realizací jejich soutěžních příspěvků. Každý soutěžící nebo soutěžní tým má nárok na pomoc mentora a to ve výše uvedeném počtu hodin pro každou část soutěže. Komunikace s mentorem a konzultace soutěžních příspěvků probíhají pomocí komunikace na dálku a také pomocí osobní schůzky. Soutěžící má nárok, aby minimálně 3 konzultační hodiny proběhly osobně, a to v místě předem domluveném s mentorem. Jednotlivý mentoři budou soutěžícím přiděleni na základě klíče zohledňující místní příslušnost mentora a jeho kvalifikaci pro daný problém. Soutěžící nemá nárok na výměnu mentora. Toto neplatí ve zvlášť evidentních případech nekompetentnosti mentora. V těchto případech může soutěžící vznést písemnou stížnost, a to nejpozději do 48 hodin od přidělení příslušného mentora. O případné stížnosti rozhoduje přislibující, a to ve lhůtě 48 hodin od obdržení stížnosti.

12 PRÁVNÍ INFORMACE Veškeré otázky, těmito Pravidly neupravené nebo nepředvídané, budou řešeny s konečnou platností přislibujícím. Účastí v soutěži dává soutěžící přislibujícímu v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním a užitím všech poskytnutých údajů pro obchodní a marketingové účely pořadatele. Soutěžící dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti. Soutěžící je oprávněn kdykoli svůj souhlas písemně odvolat. Účastí v soutěži vyjadřuje soutěžící souhlas s Pravidly soutěže, včetně dalšího užití materiálů získaných v průběhu soutěže a v souvislosti s ní, o jeho soutěžním příspěvku či jemu samém. Užití musí být provedeno pouze se záměrem prezentovat minulé, současné či budoucí ročníky soutěže nebo prezentovat minulé, současné či budoucí soutěžní příspěvky v mediích, investorům a sponzorům. V případě nezletilých mladistvých soutěžících je přislibující oprávněn vyžadovat k právním úkonům neodpovídajícím věku a zkušenostem mladistvých soutěžících souhlas jejich zákonných zástupců. Přislibující si vyhrazuje právo soutěž zrušit či změnit její Pravidla bez udání důvodu a bez náhrady. Výše uvedené platí v případě závažných okolností na straně přislibujícího. Přislibující si vyhrazuje právo ve všech případných sporech vzniklých z této soutěže učinit konečné rozhodnutí. Přislibující si vyhrazuje právo kontrolovat pravdivost soutěžních údajů splňujících podmínky účasti soutěže. Přislibující soutěže si vyhrazuje právo změnit ceny poskytované vítězům soutěže. Na účast v soutěži a výhru v soutěži není právní nárok. O soutěžících, kteří budou vybráni do celonárodního finále, vyjdou v tiskovinách partnerů a mediálních partnerů soutěže PR články. V článcích budou uveřejněny informace o finalistech soutěže obsažené v krátkém dotazníku, který bude těmto finalistům neprodleně současně s informací o jejich postupu do finále zaslán na uvedený při registraci. Registrací do soutěže udělují soutěžící přislibujícímu souhlas se zpracováním uvedených údajů v dotazníku a jejich zveřejněním v medailonku v tiskovinách partnerů a mediálních partnerů. Přislibující se zavazuje, že zaslané podnikatelské záměry bez souhlasu soutěžícího nijak nevyužije ve svůj prospěch. Přislibující bere na vědomí, že tyto podnikatelské záměry mohou být chráněny v souladu se zákonem č. 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, nebo normami průmyslové ochrany. Přislibující prohlašuje, že odpovídá za škodu, která by soutěžícímu byla způsobena neoprávněným užitím citlivých informací, ze strany přislibujícího nebo jeho zaměstnanců. Přislibující dále prohlašuje, že všichni hodnotitelé (popř. jejich náhradníci), kteří přijdou do styku s takovýmito informacemi jsou vázáni prohlášením o mlčenlivosti. Podepsaná prohlášení o mlčenlivosti jsou v případě zájmu soutěžícího připravena k nahlédnutí u Přislibujícího do Přislibující za škody způsobené osobou vázanou prohlášením o mlčenlivosti neodpovídá, odpovědnost těchto osob tím není dotčena. V Praze dne 1. května 2016

13 ORGANIZÁTOR GENERÁLNÍ PARTNEŘI CHICAGO PARTNEŘI PARTNEŘI SOUKROMÍ PŘISPĚVATELÉ Petra Benešová, Zuzana Ševelová, Tomáš Javorský, Anna Randárová, Vojtěch Vašek, Dagmar Daňková, Marek Oršulík, Jan Kožík, Ela Vrlová, Zdeňka Friedlová, Radka Macíková, Nikola Konečná, Tereza Nováková, Barbora Hortová, Jan Vítek, Daniela Podhajská, Eva Lesinová, Vlastimila Máchalová, Luděk Kovařík, Alice Fisherová, Lucie Burianová, Viktor Slezák, Martin Vítek, Patrik Štipák, Nikola Zbranková

14 soutezapodnikej.cz

VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉHO PŘÍSLIBU

VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉHO PŘÍSLIBU 2016 2017 VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉHO PŘÍSLIBU Fundchaser CZE s.r.o., Kališnická 2889/18, Žižkov (Praha 3), 130 00 Praha, IČO: 04492617 (dále jen přislibující nebo hodnotitel nebo pořadatel ) vyhlašuje ve smyslu

Více

Vyhlášení veřejného příslibu

Vyhlášení veřejného příslibu Vyhlášení veřejného příslibu Univerzita Palackého v Olomouci vyhlašuje ve smyslu ustanovení 2887a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů veřejný příslib odměny vypsáním

Více

SOUTĚŽ A PODNIKEJ

SOUTĚŽ A PODNIKEJ SOUTĚŽ A PODNIKEJ 2018 2019 VYHLÁŠENÍ VEŘEJNÉHO PŘÍSLIBU Nadační fond vzdělávání a podnikání, Praha - Staré Město, Revoluční 724/7, PSČ 110 00, IČO: 06425518 (dále jen přislibující nebo hodnotitel nebo

Více

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času.

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času. 2016 2017 Dobrý den, jmenuji se David Friedl a jsem zakladatelem a organizátorem projektu pro studenty středních škol Soutěž a Podnikej. Rád bych Vám jej v několika minutách představil a nabídl Vám možnost,

Více

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času.

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času. 2016 2017 Dobrý den, jmenuji se David Friedl a jsem zakladatelem a organizátorem projektu pro studenty středních škol Soutěž a Podnikej. Rád bych Vám jej v několika minutách představil a nabídl Vám možnost,

Více

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času.

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času. 2016 2017 Dobrý den, jmenuji se David Friedl a jsem zakladatelem a organizátorem projektu pro studenty středních škol Soutěž a Podnikej. Rád bych Vám jej v několika minutách představil a nabídl Vám spolupráci

Více

Soutěž. Základní informace

Soutěž. Základní informace Soutěž 5 důvodů, proč se přihlásit do soutěže U příležitosti jubilejního pátého ročníku soutěže jsme pro Vás připravili přehled pěti základních důvodů, proč se vyplatí se soutěže zúčastnit jako soutěžící:

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP

PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP HackItUP se koná ve dnech 25. 27. 10. 2019 v Olomouci v prostorách Vědeckotechnického parku Univerzity Palackého v Olomouci (Šlechtitelů 813/21, Holice, 779 00

Více

Pravidla soutěže Youtuber

Pravidla soutěže Youtuber Pravidla soutěže Youtuber Organizátorem a vyhlašovatelem soutěže je Karlovarská agentura rozvoje podnikání, příspěvková organizace, Závodní 278, 360 18 Karlovy Vary, IČO: 72053666, www.karp-kv.cz. Soutěž

Více

Pravidla soutěže Office Arena 2018

Pravidla soutěže Office Arena 2018 Pravidla soutěže Office Arena 2018 www.soutezarena.cz Cíl soutěže Cílem soutěže je motivovat žáky základních a studenty středních škol všech krajů České republiky a Slovenské republiky k práci s moderními

Více

Pravidla soutěže. Pravidla soutěže Letní ibod kvíz, platná od 1. 6. 2015 do 30. 6. 2015. Strana 1 ze 6

Pravidla soutěže. Pravidla soutěže Letní ibod kvíz, platná od 1. 6. 2015 do 30. 6. 2015. Strana 1 ze 6 Pravidla soutěže platná od 6. 2015 do 30. 6. 2015. Strana 1 ze 6 Popis soutěže Marketingová soutěž Letní ibod kvíz (dále jen Soutěž ) slouží k podpoře registrací a k marketingové propagaci Věrnostního

Více

Pravidla soutěže Air France

Pravidla soutěže Air France Pravidla soutěže Air France I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Air France (dále jen soutěž ) probíhá na profilu Hitrádia City 93,7 FM na sociální síti Facebook v období od 11.12.2018 do 20.12.2018. 2. Organizátorem

Více

Šachová videosoutěž Jak se zúčastnit. Trvání soutěže

Šachová videosoutěž Jak se zúčastnit. Trvání soutěže Šachová videosoutěž 2018 24. 9. 16. 11. 2018 Šachový svaz České republiky (ŠSČR) vyhlašuje videosoutěž při příležitosti šachové olympiády 2018 v Batumi. Soutěžní videa nesmí být delší než 3 minuty a v

Více

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Aktualizovaná verze ke dni 14. 9. 2015 O anketě Soutěžní anketu Dřevěná stavba roku (DSR) vyhlašuje Nadace dřevo pro život. Účelem ankety je prezentovat

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost:

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: PRAVIDLA SOUTĚŽE O powerbank GP 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: EMOS spol. s r.o. se sídlem Přerov, Přerov I - Město, Šířava

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KUP PRODUKTY JACOBS A VYHRAJ! 28. 5. - 1. 7. 2018 1) POŘADATEL: Společnost Jacobs Douwe Egberts CZ s.r.o., se sídlem Praha 5 - Smíchov, Moulíkova 3286/1b, PSČ 150

Více

MISS STŘECHA Organizátor soutěže

MISS STŘECHA Organizátor soutěže MISS STŘECHA 2018 1. Organizátor soutěže Organizátorem soutěže pořádané pod názvem MISS střecha 2018 (dále jen soutěž ) je obchodní společnost, IČ: 242 35 920, se sídlem Budčická 1479, Újezd nad Lesy,

Více

Pravidla soutěže Vyhraj 5 párů bot. I. Název soutěže Vyhraj 5 párů bot (dále jen Soutěž )

Pravidla soutěže Vyhraj 5 párů bot. I. Název soutěže Vyhraj 5 párů bot (dále jen Soutěž ) Pravidla soutěže Vyhraj 5 párů bot I. Název soutěže Vyhraj 5 párů bot (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost BAŤA, akciová společnost,

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým dnem!"

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým dnem! PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým dnem!" 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže s názvem Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým

Více

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Základní informace Organizátorem soutěže je Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 1800/2, 130 00 Praha 3. IČ: 00675458. Partnerem

Více

Pravidla soutěže "Chcete v létě dobře vypadat a vidět? Soutěžte!"

Pravidla soutěže Chcete v létě dobře vypadat a vidět? Soutěžte! Pravidla soutěže "Chcete v létě dobře vypadat a vidět? Soutěžte!" Cílem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže DOPLŇ.NAZEV (dále jen Soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

Ze soutěže jsou vyloučeni členové hodnotící komise a jejich rodinní příslušníci.

Ze soutěže jsou vyloučeni členové hodnotící komise a jejich rodinní příslušníci. Gymnázium Jihlava vyhlašuje soutěž na vytvoření nového loga školy: ///// 1. PRAVIDLA SOUTĚŽE Cíl soutěže: Naším záměrem je nahradit stávající logo a následně vytvořit komplexní podobu grafické prezentace

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: Marionnaud Parfumeries DIVA CENTER

Více

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem "Nejkrásnější realizace roku 2013". Pravidla soutěže

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané EURONICS NADĚLUJE (dále jen Akce

Více

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin.

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin. Pravidla soutěže I. Název soutěže S Hamé za zážitky - Coop (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost Hamé s.r.o. se sídlem Kunovice, Na Drahách

Více

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin.

III. Termín soutěže a rozsah Soutěž se bude konat v termínu od od 12:00 hodin do do 23:59 hodin. Pravidla soutěže I. Název soutěže Soutěžte s Májkou o 1000 lahví vína (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost Hamé s.r.o. se sídlem Kunovice,

Více

Pravidla soutěže "Soutěžte s Tesco o poukázky na online nákupy v hodnotě Kč!"

Pravidla soutěže Soutěžte s Tesco o poukázky na online nákupy v hodnotě Kč! Pravidla soutěže "Soutěžte s Tesco o poukázky na online nákupy v hodnotě 1 500 Kč!" Cílem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěžte s Tesco o poukázky na online nákupy v hodnotě

Více

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 K účasti jsou zvány všechny firmy, které používají firemní tašky s vlastní reklamou, právě tak jako jejich kreativní tvůrci či výrobci. Bližší informace na internetových

Více

Pravidla soutěže. Pravidla soutěže Letní ibod kvíz, platná od do Strana 1 ze 6

Pravidla soutěže. Pravidla soutěže Letní ibod kvíz, platná od do Strana 1 ze 6 Pravidla soutěže platná od 6. 2015 do 30. 6. 2015. Strana 1 ze 6 Popis soutěže Marketingová soutěž Letní ibod kvíz (dále jen Soutěž ) slouží k podpoře registrací a k marketingové propagaci Věrnostního

Více

CENA ATLAS COPCO SERVICES CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI

CENA ATLAS COPCO SERVICES CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI Atlas Copco Services v Brně zajišťuje komplexní finanční služby a zákaznický servis pro společnosti v rámci celého Atlas Copca. Tato skupina

Více

Pravidla soutěže a ankety. Obecná ustanovení

Pravidla soutěže a ankety. Obecná ustanovení Pravidla soutěže a ankety Obecná ustanovení 1. Soutěž O nejlepší rekonstrukci bytu s dveřmi SAPELI (dále také jen soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 5. 8. do 15. 9. 2013. Zúčastnit se

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž Eurest Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Eurest. Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období 2015-2020

Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období 2015-2020 Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období 2015-2020 Město Ústí nad Labem vyhlašuje veřejnou, jednokolovou, neanonymní soutěž na vytvoření loga (logotypu)

Více

Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel

Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE 1 TÉMA FOTOSOUTĚŽE 2 DOBA TRVÁNÍ A MÍSTO KONÁNÍ FOTOSOUTĚŽE 3 OBECNÉ PODMÍNKY ÚČASTI 4 PRAVIDLA PRO VSTUP DO FOTOSOUTĚŽE

Více

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře!

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře! Úplná pravidla marketingové soutěže Topte levně, bavte se chytře! Účelem tohoto dokumentu je stanovit úplná a jasná pravidla soutěže (dále jen pravidla ) Topte levně, bavte se chytře (dále jen soutěž ).

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379,

Více

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost ECE Projektmanagement s.r.o., se

Více

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen

Více

I. Pořadatel. II. Průběh a umístění soutěže

I. Pořadatel. II. Průběh a umístění soutěže Pravidla soutěže Účelem tohoto dokumentu je úprava pravidel soutěže Vánoční soutěž Bosch. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže. Tato pravidla mohou být

Více

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ).

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ). Soutěž NÁKUPY S APKOU (dále jen Soutěž ) PRAVIDLA SOUTĚŽE I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Pořadatelem soutěže je společnost Tesco Stores ČR a.s., se sídlem Praha 10, Vršovická 1527/68b, PSČ 100 00, IČ: 453 08 314,

Více

PROPOJENÝ SVĚT Život ve městě budoucnosti

PROPOJENÝ SVĚT Život ve městě budoucnosti Technologická agentura ČR ve spolupráci se Svazem průmyslu a dopravy ČR vyhlašuje v rámci podpory roku Industry IV.0 a Průmyslové revoluce IV.0 druhý ročník soutěže PROPOJENÝ SVĚT Život ve městě budoucnosti

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ Kč

PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ Kč PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ 10.000 Kč 1. Pořadatel soutěže Společnost TONDACH Česká republika, s.r.o., se sídlem Bělotínská 722, 753 18 Hranice, IČ: 25828584, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379, zapsaný v

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Soutěž s Oral-B o

Více

Pravidla soutěže Vyhrajte kelímky Tchibo

Pravidla soutěže Vyhrajte kelímky Tchibo 1. Pořadatel a organizátor Pravidla soutěže Vyhrajte kelímky Tchibo 1.1. Tato pravidla (dále jen Pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Vyhrajte kelímky Tchibo (dále též jen Soutěž

Více

Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Organizátor a partneři Organizátorem soutěže je Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 2, 130

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Dáváme vám

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

Mr. Leather ČR 2015. Soutěžní řád

Mr. Leather ČR 2015. Soutěžní řád Mr. Leather ČR 2015 Soutěžní řád 1. Pořadatel a místo soutěže a) Pořadatelem soutěže je spolek Leathers.CZ se sídlem Štúrova 1156/26, Praha 4, 142 00, zastoupený předsedou Ottou Tesařem, (dále jen pořadatel).

Více

Pravidla pro soutěže na facebookovém profilu HUMER CZ

Pravidla pro soutěže na facebookovém profilu HUMER CZ Pravidla pro soutěže na facebookovém profilu HUMER CZ Pravidla soutěže vyhlášené dne 3., 10. a 17. 12. 2017 na Facebooku HUMER CZ Soutěž HUMER Adventní kalendář 1 1. Pořadatel Pořadatelem soutěže je společnost

Více

Pravidla marketingové soutěže k 20. narozeninám NC Borská pole

Pravidla marketingové soutěže k 20. narozeninám NC Borská pole Pravidla marketingové soutěže k 20. narozeninám NC Borská pole 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem marketingové soutěže je společnost Societé Tchéque de Centres Commerciaux, s.r.o., IČO: 256 36 821, se sídlem

Více

Herní řád-pravidla soutěží

Herní řád-pravidla soutěží Herní řád-pravidla soutěží Chcete-li se zúčastnit našich soutěží, přečtěte si nejdříve pozorně náš "herní řád a pravidla soutěží", děkujeme! Organizátor soutěže: MEDIA CLUB, s.r.o., se sídlem Na žertvách

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Úvod Soutěž IT Student Project of the Year Czech & Slovakia ACM Chapter 2018 (IT SPY 2018) organizují společně s českou a slovenskou sekcí ACM české a slovenské informatické fakulty, společnost Profinit

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce tablet

Více

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Kvíz o jablkách (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ

PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost Jan Ficek Dřevovýroba s.r.o se sídlem Koželužská 86, Chrudim II., 537 01, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského

Více

Termín soutěže: od do (12.00 hod.)

Termín soutěže: od do (12.00 hod.) Pravidla studentské soutěže Profesia Termín soutěže: od 1. 4. 2019 do 20. 6. 2019 (12.00 hod.) Výhry: Hlavní výhra: 5.000 Kč Doprovodné výhry: Počet výher: 6 infoto.cz - stylový digitální fotoaparát affekt.cz

Více

vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání soutěž PROPOJENÝ SVĚT - umění v technologiích, technologie v umění

vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání soutěž PROPOJENÝ SVĚT - umění v technologiích, technologie v umění Technologická agentura ČR ve spolupráci se Svazem průmyslu a dopravy ČR a Fakultou umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání

Více

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 I. Pořadatel a organizátor soutěže Soutěž Soutěž vyhraj iphone 7 (dále jen soutěž ) bude probíhat na stránkách:

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kolik chutí, tolik Gervais Fiat 500 (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kolik chutí, tolik Gervais Fiat 500 (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kolik chutí, tolik Gervais Fiat 500 (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE BEL Sýry Česko a.s., IČO 60714603, se sídlem Pražská 218, 675 26 Želetava, společnost

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE RENTIÉR VYHRÁVÁ a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže RENTIÉR VYHRÁVÁ (dále jen soutěž ). 1. ÚVOD 1.1. Vstoupením do

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. I. Preambule. II. Pořadatel. III. Účel soutěže. Soutěž je vyhlašována za účelem propagace a podpory pořadatele a jeho produktů.

PRAVIDLA SOUTĚŽE. I. Preambule. II. Pořadatel. III. Účel soutěže. Soutěž je vyhlašována za účelem propagace a podpory pořadatele a jeho produktů. PRAVIDLA SOUTĚŽE I. Preambule Tato pravidla byla zpracována za účelem úpravy podmínek soutěží vyhlášených a publikovaných v soutěžních příspěvcích na webových stránkách společnosti TONDACH Česká republika

Více

Inovační firma Ústeckého kraje pro rok..

Inovační firma Ústeckého kraje pro rok.. Základní informace Inovační firma Ústeckého kraje pro rok.. Ústecký kraj a Inovačním centrem Ústeckého kraje (dále též vyhlašovatelé soutěže ) vyhlašují soutěž Inovační firma Ústeckého kraje pro rok..

Více

Pravidla soutěže Smart Life 2014

Pravidla soutěže Smart Life 2014 Pravidla soutěže Smart Life 2014 Tato pravidla upravují soutěž s názvem Smart Life (dále jen soutěž ) a jsou jediným závazným dokumentem pro organizování této soutěže. 1. Obecné podmínky realizace soutěže

Více

Pravidla soutěže. Vyhraj roční bezplatný přístup do online portálu

Pravidla soutěže. Vyhraj roční bezplatný přístup do online portálu Pravidla soutěže Vyhraj roční bezplatný přístup do online portálu 1. Pořadatel soutěže 1. Pořadatelem soutěže pořádané pod názvem Vyhraj roční bezplatný přístup do online portálu (dále jen soutěž ) je

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE OLYMPIA HLEDÁ TALENTY III

PRAVIDLA SOUTĚŽE OLYMPIA HLEDÁ TALENTY III PRAVIDLA SOUTĚŽE OLYMPIA HLEDÁ TALENTY III I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tato pravidla marketingové soutěže ( Pravidla ) stanoví úplná pravidla marketingové soutěže pořádané v nákupním centru Olympia Olomouc (

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup Úplná pravidla spotřebitelské akce 1000 Kč na další nákup I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce 1000 Kč na další nákup

Více

Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci. I. Pořadatel Soutěže. II. Účel Soutěže

Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci. I. Pořadatel Soutěže. II. Účel Soutěže Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci I. Pořadatel Soutěže Soutěž Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci pořádá Pořadatel společnost Master Internet s.r.o. se sídlem v Brně, Jiráskova 225/21,

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky.

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž s Dinovkami Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Fotosoutěž s Dinovkami (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem Soutěže je

Více

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Vzorky zdarma 2017 (dále jen soutěž ).

Více

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky.

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE O2 ELH 2007/2008 1/Organizátor Společnost BPA sport marketing a.s., se sídlem Těšnov 1/1059, 110 00 Praha 1, IČ: 25069764, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Soutěž. Staň se tváří iqlandie 2019

Soutěž. Staň se tváří iqlandie 2019 Soutěž Staň se tváří iqlandie 2019 Soutěžní podmínky 1. Pořadatelem, vyhlašovatelem a organizátorem Soutěže je IQLANDIA, o.p.s., se sídlem Nitranská 410/10, 460 07 Liberec 3, IČO: 25444565, obecně prospěšná

Více

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY!

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! Kupte si v období 1.6 31.7. 2015 libovolný výrobek z produktové řady LEGO CITY v prodejnách TESCO a vyhrajte stavebnici LEGO City Hlubinná ponorka. Vyhrává každý 10. účastník

Více

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru.

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru. Pravidla soutěže Kdopak to mluví? I. Obecná ustanovení II. 1. Soutěž Kdopak to mluví? (dále jen soutěž ) probíhá v rozhlasovém vysílání radia City 93,7 FM v termínu od 09. 10. 2015 do 31. 12. 2015 nebo

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY

PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY Pravidla soutěže o nejkrásnější svatební fotku pořádané na facebookové a webové stránce Zámku Svijany a souhlas se zpracováním osobních údajů.

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA ONLINE SOUTĚŽE MeXologická instagramová soutěž o pennyboardy.

ÚPLNÁ PRAVIDLA ONLINE SOUTĚŽE MeXologická instagramová soutěž o pennyboardy. ÚPLNÁ PRAVIDLA ONLINE SOUTĚŽE MeXologická instagramová soutěž o pennyboardy. 1. POŘADATEL SOUTĚŽE STOCK Plzeň-Božkov s.r.o., Palírenská 641/2, 326 00 Plzeň-Božkov, Česká republika, IČO: 27904636, spisová

Více

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj TIGER snowboard (dále jen soutěž). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně

Více

Všeobecná pravidla soutěže Purina ONE Tvář Puriny ONE

Všeobecná pravidla soutěže Purina ONE Tvář Puriny ONE Všeobecná pravidla soutěže Purina ONE Tvář Puriny ONE I. Pořadatel a organizátor soutěže 1: Soutěž Tvář Puriny ONE (dále jen soutěž ) bude probíhat prostřednictvím webových stránek a newsletteru. 2. Pořadatelem

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE To dáš!

PRAVIDLA SOUTĚŽE To dáš! PRAVIDLA SOUTĚŽE To dáš! (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem soutěže je společnost Coca-Cola HBC Česko a Slovensko, s.r.o., IČO: 41189698, se sídlem Praha 9 - Kyje, Českobrodská

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Sdílej zážitky a jezdi s Elanem

Sdílej zážitky a jezdi s Elanem Sdílej zážitky a jezdi s Elanem Všeobecné podmínky akce 1 Vymezení pojmů 1.1 Pořadatel, Organizátor Pořadatelem a organizátorem akce je INA SPORT spol. s r. o., se sídlem Dusíkova 3/794, 638 00 Brno, Czech

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Orbitomat (dále jen soutěž ) na území České republiky a Slovenské republiky. Zkrácené

Více

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí.

b) Originál těchto Pravidel je uložen v sídle pořadatele, kde je k dispozici pro případné nahlédnutí. Úplná pravidla soutěže Adventní kalendář 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla soutěže Adventní kalendář (dále jen soutěž ) pořádané společností

Více

Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Podmínky soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Organizátorem Soutěže Soutěž o stavebnice v časopise Princezna 8/18 (dále

Více

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE, SOUTĚŽNÍ OBDOBÍ Pořadatelem je Jihočeský venkov, z.s. se sídlem Pištín 56, 373 46 Pištín, IČO 03674045 (dále jen pořadatel ). Předmětem

Více

Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) a vizuální identity Kmochova Kolína

Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) a vizuální identity Kmochova Kolína Město Kolín Oddělení marketingu a propagace Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 111, fax: +420 321 720 911 e-podatelna: posta@mukolin.cz, web: http://www.mukolin.cz Vaše čj. (zn.): Vyřizuje:

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o lístky na MS IIHF v ledním hokeji 2015 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Horeca. Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Každý den nákup ZDARMA (dále

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka

PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže Fotosoutěž Sazka (dále jen soutěž ): 1. Vyhlašovatel soutěže 1.1. Vyhlašovatelem soutěže je společnost SAZKA a.s.,

Více

SBÍREJ DELIMÁNKY A LEŤ DO RIA!!

SBÍREJ DELIMÁNKY A LEŤ DO RIA!! SBÍREJ DELIMÁNKY A LEŤ DO RIA!! Pravidla spotřebitelské soutěže Čl. I. Obecná ustanovení 1. Organizátorem soutěže je společnost DELIKOMAT s.r.o., se sídlem U Vlečky 843, 664 42 Modřice, IČ: 63475260, zapsaná

Více

Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1

Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Všeobecná pravidla soutěže na stránkách JCB-AGRO.cz OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Všeobecná pravidla níže uvedená ustanovují pravidla soutěže na internetových stránkách www.jcb-agro.cz (dále jen soutěž ). 2 Pořadatelem

Více

Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku.

Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku. SOUTĚŽ GARNIER Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku. 1. Organizátor a pořadatel Organizátorem soutěže je společnost Lion Communications s.r.o., se sídlem Praha

Více

Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Podmínky soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey (dále také Podmínky nebo Podmínky soutěže ) 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Organizátorem Soutěže Soutěž Kvíz o nápoj Gatorade v časopise ProHockey

Více

Pravidla soutěže a testování Příběhy oblíbeného oblečení

Pravidla soutěže a testování Příběhy oblíbeného oblečení Pravidla soutěže a testování Příběhy oblíbeného oblečení I. Organizátoři soutěže Organizátory soutěže Příběhy oblíbeného oblečení (dále jen soutěž ) jsou: a) obchodní společnost MAFRA, a.s., se sídlem

Více

Pravidla soutěže Hackathon Královéhradeckého kraje 2019

Pravidla soutěže Hackathon Královéhradeckého kraje 2019 Pravidla soutěže Hackathon Královéhradeckého kraje 2019 1. Pořadatel Soutěže 1. 1. Pořadatelem soutěže je Královéhradecký kraj, IČ: 70889546 1. 2. Hlavní partner soutěže je firma Unicorn a.s., IČ: 26456222

Více

vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání soutěž

vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání soutěž Technologická agentura ČR ve spolupráci se Svazem průmyslu a dopravy ČR a Fakultou umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem vyhlašují v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání

Více