Zápis z členské schůze KCHBO konané dne v Hradci Králové

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z členské schůze KCHBO konané dne v Hradci Králové"

Transkript

1 Za výbor přítomni: Simona Hurábová Radka Horáčková Jana Kočová Hana Pisarčíková Blanka Poláčková Za KRK přítomni: JUDr. Martin Frimmel Zápis z členské schůze KCHBO konané dne v Hradci Králové Za chovatelskou komisi přítomni: Hana Pisarčíková Blanka Poláčková Zuzana Mrňáková Omluveni za výbor a komise: Martina Hodková Program: 1. Prezentace a zahájení, výběr členských příspěvků na rok 2007 od členů, kteří nezaplatili v řádném termínu, včetně zápisného (15 minutová pauza) 2. Pauza 15 minut vybírání členských poplatků a členské průkazky 3. Volba mandátové a návrhové komise 4. Volba návrhové komise a volba zapisovatele 5. Jednotliví poradci či funkcionáři přečtou zprávu za svůj úsek - zpráva předsedy - zpráva jednatele - zpráva ekonoma schválení rozpočtu na rok 2007 členskou schůzí - zpráva výstavního referenta - zpráva hlavního poradce chovu tervueren a laekenois - zpráva poradce chovu pro groenedaely - zpráva poradce chovu pro malinois - zpráva poradce chovu pro AO - zpráva KRK 6. Volba KRK a volba poradce chovu pro Groenedael 7. Pauza na volbu 8. Vyhlášení - kluboví šampioni + diplomy a ceny, kluboví šampioni práce 9. Pracovní psi roku 10. Seznam plánovaných akcí na r. 2007, info o klubové výstavě na podzim RŮZNÉ 11. Změny v zápisném řádu a v řádu pro provádění povahového testu 12. Pravidla pracovní pes roku ( návrhy na úpravy) 13. klub potřebuje nové lidi zpravodaj, webové stránky 14. zpráva o MS BO 2009 DISKUSE

2 Bod 1) Zahájení v 11:10 hodin. Předsedkyně klubu přivítala všechny přítomné. Vyhlášena přestávka 15 minut. Prezentace a zahájení, výběr členských příspěvků na rok 2007 od členů, kteří nezaplatili v řádném termínu, včetně zápisného Rozdání diplomů - Nejúspěšnější výstavní psi sezóny, Pracovní psi sezóny Bod 2) 15 minutová pauza Předsedkyně seznámila členskou základnu s programem členské schůze Schválení programu: pro proti zdrţelo (25 0 0) Bod 3) Volba mandátové a návrhové komise, volba návrhové komise a volba zapisovatele Volba do komisí: (3 lidi) Volební a mandátová Dýnková Eva Vágenknechtová Marie Jakubcová Jana Návrhová: Wachterová Irena Dýnková Alena Sováková Olga Zapisovatel: Radka Horáčková (23-0-2) (25 0 0) Komise sečetla zúčastněné členy s hlasovacím právem: 25. Návrhy budou schváleny, pokud pro ně bude hlasovat 13 a více členů. Bod 4) Zprávy komisí, poradců, členů výboru Přečteny zprávy jednotlivých funkcionářů klubu jsou přílohou tohoto zápisu. - zpráva předsedy - zpráva jednatele - zpráva ekonoma schválení rozpočtu na rok 2007 členskou schůzí- schválen Hlasování o rozpočtu: (25-0-0) - zpráva výstavního referenta - zpráva hlavního poradce chovu tervueren a laekenois - zpráva poradce chovu pro groenedaely - zpráva poradce chovu pro malinois - zpráva poradce chovu pro AO - zpráva KRK Bod 5) Volba nové revizní, kontrolní komise a poradce pro varietu groenedael Volba poradce pro varietu groenedael: Poláčková Blanka - poradce pro varietu groenedael (25-0-0)

3 Volba nové revizní komise: Píšová Markéta Zyková Helena Šafránek Vladimír (24-0-0) (24-0-0) (24-0-0) (Pozn.: Jiní kandidáti se nepřihlásili) Pauza na volbu poradce pro varietu groenedael a nové revizní komise 15 min. Bod 6) Vyhlášení - kluboví šampioni + diplomy a ceny, kluboví šampioni práce Předány poháry majitelům psů, kteří v loňském roce dosáhli titulu Klubový champion (krásy). Groenendael: Ch. Blue Blood Eden severu T.s. EuCh. Fara Yazoo du Chemin des Soricéres Malinois: Ich. Bady z Chotyně Agnes Aurea Ruby Gale Jch. Dixi z Chotyně s.r. s. Ch. Maugré Bohemia Alké Tervueren: s. T.s. Jch. Chaka Deabei s.ch. Adafy Oridix Nathalia Mia Sixty Six s.r. s. Ch. Unique Eleanor z Kovárny Australský ovčák: Jch. Abbo Mladá Ţiva Jch. Auxarcs Fair Winds Předány poháry majitelům psů, kteří v loňském roce dosáhli titulu Klubový champion práce. Malinois: Sluţební výcvik - Aška Fany Eciloten, varieta malinois, majitel: František Zimek Agility Dţina z Vandalky, varieta malinois, majitelka: Simona Hurábová Bod 9) Seznam plánovaných akcí na r. 2007, info o klubové výstavě na podzim Popisné přehlídky a povahové testy: (nutné pro uchovnění BO a AO): PP+PT Hradec Králové (Nový Hradec Králové), přihlášky a informace: Hana Pisarčíková PT při klubové výstavě Mladá Boleslav (pouze PT a pouze pro zájemce o selekci), přihlášky a informace: Blanka Poláčková PP+PT Větřkovice - garant H. Pisarčíková PP+PT Praha - Letňany - garant H.Pisarčíková Vítání štěňátek podzim, ZKO Stará Paka (termín bude upřesněn)

4 Výcvikové akce: Mistrovství ČR BO v Agility - Praha-Letňany, přihlášky a informace: Antonín Grygar Klubový šampionát Agility - Mladá Boleslav (při KLV), přihlášky a informace: Simona Hurábová Klubové závody poslušnosti - Mladá Boleslav (při SV), přihlášky a informace: Simona Hurábová Výstavy: Klubová výstava pro AO a BO se zadáváním CAC+Klub.vítěz - Mladá Boleslav, přihlášky a informace: Blanka Poláčková Speciální výstava pro AO a BO se zadáváním CAC+Vít.spec.výstavy - Mladá Boleslav, přihlášky a informace: Blanka Poláčková Klubová výstava AO a BO se zadáváním CAC (bez titulu Klub.vítěz) - Pohořelice - RS Hájenka popis akce viz.dopis od garanta paní Tihelkové V 12:37 h byli znovu přepočítání členové s hlasovacím právem: 26, potřebná většina je 14 Bod 10) Různé, diskuse: a) Zápisní řád - změny: bod 2.1. a 2.2 nahraţen tímto textem: 2.1 Majitel chovného psa či feny je fyzická osoba (ve vyjímečném případě stanoveném směrnicí ČMKU rovněţ právnická), která má vlastnické právo k chovnému psu nebo feně. Průkaz původu je nezaměnitelný a samostatně neprodejný doklad chovného psa nebo feny. Drţitelem chovného psa nebo feny je buď majitel nebo ten, kdo je majitelem zmocněn pouţívat jej k chovu. Chovatel je drţitel chovné feny v době vrhu, jehoţ chovatelská stanice byla řádně zaregistrována. V případě více vlastníků chovného jedince je nutno doloţit poradci chovu souhlas (dohodu / smlouvu) s podpisový právem jednoho z majitelů nebo drţitele, podepsaný všemi ostatními spolumajiteli. 2.2 Ve vztahu ke klubu, je chovatel zodpovědný za způsob odchovu a administrativu s tím spojenou, i v případech, ţe je vrh odchováván mimo trvalé bydliště chovatele. (25-0-1) Bod věta "V případě zahraničního či meziklubového krytí musí chovatel s ţádostí o krycí list zaslat i oboustrannou fotokopii průkazu původu a fotokopii bonitační karty nebo dokladu o zařazení psa do chovu v zemi trvalého bydliště jeho majitele." byla nahrazena větou "V případě zahraničního či meziklubového krytí musí chovatel zaslat zároveň s krycím listem oboustrannou fotokopii průkazu původu a dokladů o chovnosti psa v zemi trvalého bydliště jeho majitele" Bod 6.3 druhá věta nahraţena tímto textem: V případě jedinců Chovných na zkušební vrh navrhne poradce nejméně 3 vhodné krycí psy, případně se vyjádří ke spojení navrhovaném chovatelem. U všech ostatních chovných jedinců má chovatel právo rozhodnout o výběru partnera pro svoji fenu sím, za předpokladu dodrţení ostatních poţadavků Zápisního řádu. I v tomto případě má chovatel právo poţádat poradce chovu o navrţení vhodných psů nebo vyjádření se k jeho volbě psa, toto však lze provést i jinou formou, neţ písemně na krycí list, například dopisem, telefonicky, osobně, em, atp.

5 bod 6.4 slovní spojení "majitel feny" v druhé větě nahraţeno slovem "chovatel" (25-0-1) Bod 8.4 slovní spojení "6 štěňat" nahraţeno v odstavci a) i b) slovním spojením "8 štěňat" (20-1-5) b) Řád pro provádění popisných přehlídek a povahových testů - změny: Návrh na pouţití samonavíjecího vodítka u cviků 4 a 5 nebyl schválen (8-13-5) d) Pravidla soutěže Pracovní pes roku- změny: Upravení termínu- přihlášky a výsledky musí být doručeny do 5.1. roku následujícího po roku vyhodnocovaném Úprava bodovacího systému viz příloha Soutěţe se mohou zúčastnit pouze členi KCHBO. Změna názvu Pracovní pes KCHBO (25-0-1) e) MS BO zpráva o MS BO 2009 organizační výbor pro světovou výstavu Hana Pisarčíková, Blanka Poláčková -organizační výbor pro MS v agility Simona Hurábová, Jitka Novotná, Slávka Podmolová další lidi hledáme - organizátor pro IPO a Mondioring - Czech Malinois Club - výbor hledá další organizátory pro tuto akci - další informace v průběhu roku - definitivní stanovisko FMBB k pořádání MS BO 2009 bude známé na příštím zasedání FMBB v květnu 2007 f) Holandský ovčák: Ţádost o přijetí plemene holandský ovčák do KCHBO. (0-22-3) g) Žádost o přijetí sl. Kazměrčíkové do KCHBO: přečtení dopisu v plném znění odeslaného slečnou Kazměrčíkovou výboru dne Tato ţádost byla odloţena na další členskou schůzi. Členská schůze odmítá tuto ţádost rozhodovat, vzhledem k tomu, ţe ţádost byla doručena těsně před jednáním čl. schůze a ţádost je zcela nekonkrétní a nebyla uvedená na pozvánce. Zároveň čl. schůze je připravena projednat ţádost na příštím zasedání, u kterého bude tento bod předem oznámeným předmětem jednání. Současně pověřuje výbor, aby do pozvánky na příští čl. schůzi tento bod uvedl a očekává se osobní účast ţadatelky. (24-0-1) h) Klub potřebuje nové lidi na pomoc při zpracování klubového zpravodaje a web. stránek klubu.

6 ch) Krevní testy u BO Členka klubu paní Pospíchalová přednesla problematiku stoupající poptávky po malinois a následně navrhovala zváţit moţnost hromadného provádění DNA testů na ověření původu. Výbor byl pověřen tuto problematiku prověřit a rozpracovat. i) Hlasování o usnesení schůze: (25-0-0) Zapsala: Radka Horáčková Přílohy: Zprávy výboru, poradců chovu a revizní komise zprávy z klubu Pracovní pes KCHBO: Tabulka bodů zkouška max. bodů max. počet bodů do soutěže stopa max. počet bodů do soutěže poslušnost max. početbodů do soutěže obrana body koef. dos. body body koef. dos. body body koef. dos. body celkem max. počet bodů do soutěže ZZO, BH 60 x x x x x x 6 ZOP 100 x x x x x x 10 FPr x x x x x x 10 ZPU1 150 x x x x x x 15 ZM FPr x x x x x x 20 FPr x x x x x x 30 ZPO1 200 x x x ZPS x x x 50 ZPO2 300 x x x ZPS x x x 130 IPO-FH x x x x x x 100 IPO1, ZVV1, VPG1, IPO V IPO2, ZVV2, VPG2, ZPU IPO3, ZVV3, VPG FH x x x x x x 40 FH x x x x x x 50 SchH A 200 x x x

7 Schválený rozpočet na rok 2007: p ř í j m y v ý d a j e položka na rok 2007 členské Kč plemenka Kč odprodej zpravodajů 100 Kč inzerce Kč jiné příjmy Kč úroky 100 Kč celkem příjmy Kč zpravodaj Kč poštovné Kč poháry Kč výstavy Kč odvody Kč dotace Kč jiné výdaje Kč poplatky účet klubu Kč celkem výdaje Kč

Zápis z členské schůze KCHBO konané dne 28.2.2009 v Hradci Králové

Zápis z členské schůze KCHBO konané dne 28.2.2009 v Hradci Králové Za výbor přítomni: Simona Hurábová Hana Pisarčíková Blanka Poláčková Omluvena: Jana Kočová Ing. Radka Niedermirtlová Za KRK přítomni: Bc. Píšová Markéta Zyková Helena Omluven: Šafránek Vladimír Zápis z

Více

Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR ze dne 26. 6. 2010

Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR ze dne 26. 6. 2010 Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR ze dne 26. 6. 2010 Místo konání: KA MSKS Zbraslav u Brna Schůze se celkem zúčastnilo 23 členů s právem hlasovat. Přítomno 2 členové výboru (R. Kubeš, M. Junková),

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO konané dne v Praze - Chodově

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO konané dne v Praze - Chodově ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO konané dne 11.02.2012 v Praze - Chodově Za výbor přítomni: Simona Hurábová Ing. Marcela Červená Hana Pisarčíková Blanka Poláčková Za výbor omluveni: Jana Kočová Za KRK přítomni:

Více

Zápis z členské schůze KCHBO konané dne v Hradci Králové

Zápis z členské schůze KCHBO konané dne v Hradci Králové Za výbor přítomni: Simona Hurábová Radka Horáčková Jana Kočová Hana Pisarčíková Omluvena: Blanka Poláčková Za KRK přítomni: Píšová Markéta Zyková Helena Šafránek Vladimír Zápis z členské schůze KCHBO konané

Více

Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s. v Havlíčkově Brodě dne 18. 10. 2008

Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s. v Havlíčkově Brodě dne 18. 10. 2008 Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s. v Havlíčkově Brodě dne 18. 10. 2008 Program schůze: 1. Zahájení, schválení programu a volba orgánů schůze 2. Volby do funkce Propagačního referenta 3. Volby

Více

Zápis z členské schůze KCHBO konané dne v Hradci Králové

Zápis z členské schůze KCHBO konané dne v Hradci Králové Za výbor přítomni: Simona Hurábová Hana Pisarčíková Blanka Poláčková Ing.Marcela Červená Za výbor omluvena: Jana Kočová Za KRK přítomni: Bc. Píšová Markéta Tereza Horová Za KRK omluven: Šafránek Vladimír

Více

Členská schůze Klubu bretaňských ohařů Benešov u Prahy

Členská schůze Klubu bretaňských ohařů Benešov u Prahy Členská schůze Klubu bretaňských ohařů 21.3.2015 Benešov u Prahy Zápis: Členská schůze Klubu bretaňských ohařů v Benešově 21.3.2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zapisovatel: Jelínková Markéta. 1. Předsedkyně

Více

Zápis z členské schůze ACC o.s. konané dne v Pardubicích restaurace Šenk

Zápis z členské schůze ACC o.s. konané dne v Pardubicích restaurace Šenk Zápis z členské schůze ACC o.s. konané dne 20. 4. 2013 v Pardubicích restaurace Šenk Za výbor přítomni: Ing. O.Václavovič, Ing. A.Straková, S. Krátká, O.Neumannová, M.Žáčková Za dozorčí radu přítomni:

Více

Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015

Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015 Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015 Místo zasedání: Restaurace Na zahrádce, ul. U výstaviště 496/3, České Budějovice Průběh zasedání: Zasedání

Více

Pozvánka na volební členskou schůzi Klubu chovatelů honičů

Pozvánka na volební členskou schůzi Klubu chovatelů honičů Pozvánka na volební členskou schůzi Klubu chovatelů honičů Pátek 31.05.2013 Zahájení v 18:00 hodin Místo konání: Hotel - camping Knížecí Rybník Zárybničná Lhota u Tábora http://www.knizecirybnik.cz PROGRAM

Více

Briard roku ve VÝKONU / PASENÍ 2017

Briard roku ve VÝKONU / PASENÍ 2017 Briard roku ve VÝKONU / PASENÍ 2017 PODMÍNKY PRO ÚČAST V SOUTĚŽI 1) Do soutěže může být přihlášen pes/fena jehož majitel (i spolumajitel/é) je členem BK ČR, 2) Pes/fena byl v době získání všech zkoušek

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE SEKCE WSS

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE SEKCE WSS ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE SEKCE WSS Datum konání: Místo konání: neděle 20. března 2016 od 10.00 hod. Motel Velký Rybník, Pelhřimov Zahájení Schůzi zahájil vedoucí sekce Jiří Lazar Zpráva o prezenci Vedoucí

Více

Klub chovatelů švýcarských honičů, z. s. Na Větrníku 1499/61, Praha 6

Klub chovatelů švýcarských honičů, z. s. Na Větrníku 1499/61, Praha 6 Klub chovatelů švýcarských honičů, z. s. Na Větrníku 1499/61, 162 00 Praha 6 mari.svobodova@centrum.cz www.svycarskyhonic.com Zápis ze schůze výboru Klubu chovatelů švýcarských honičů Místo konání : Restaurace

Více

BOXERKLUB ČR. Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč

BOXERKLUB ČR. Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč BOXERKLUB ČR Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč 1/ Zahájení Předseda BK ČR Ing. Radim Fiala přivítal přítomné delegáty a zahájil konferenci. Přítomno: 31 delegátů

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO, z. s. IČ

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO, z. s. IČ ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO, z. s. IČ 65990005 Datum a čas konání: 25. 2. 2017 od 10:00 hod. Místo konání: Pension u Svatého Jana, Spojovací 72, Hradec Králové Za výbor přítomni: Dušan Pospíchal Hana

Více

Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s. v Brně, hotel Myslivna, dne

Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s. v Brně, hotel Myslivna, dne Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s. v Brně, hotel Myslivna, dne 26. 2. 2011 Program schůze: 1. Zahájení, schválení programu a volba orgánů schůze 2. Roční uzávěrka za rok 2010 3. Finanční plán

Více

Zápis ze schůze výboru Boxerklubu České republiky

Zápis ze schůze výboru Boxerklubu České republiky Zápis ze schůze výboru Boxerklubu České republiky Datum konání: 22.9.2011 Místo konání: ČMKU, Jankovcova 53/c, Praha 7 Přítomni: Ing. R. Fiala, A. Šefelínová, M. Lukešová, J. Suchý, M. Auterský. K. Archman,

Více

Zápis ze schůze Výboru KCHBO a pomocníků dne 24.11.2012 v Hradci Králové

Zápis ze schůze Výboru KCHBO a pomocníků dne 24.11.2012 v Hradci Králové Zápis ze schůze Výboru KCHBO a pomocníků dne 24.11.2012 v Hradci Králové Přítomní členové Výboru, CHK a RK: Simona Hurábová předsedkyně klubu Marcela Červená jednatelka klubu Iva Baráková výstavní referent

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO konané dne v Praze Dolních Počernicích

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO konané dne v Praze Dolních Počernicích ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO konané dne 09.02.2013 v Praze Dolních Počernicích Za výbor přítomni: Simona Hurábová Ing.Marcela Červená Hana Pisarčíková Iva Baráková Za KRK přítomni: Tereza Horová Daniela

Více

Členská schůze KBO 5.3.2011 v Benešově u Prahy.

Členská schůze KBO 5.3.2011 v Benešově u Prahy. Členská schůze KBO 5.3.2011 v Benešově u Prahy. Usnesení: Členská schůze schvaluje: Volbu mandátové komise ve složení: Ing.Maštalka, Sl. Hanáček, Svat. Soucha Volbu návrhové komise ve složení: A.Štveráčková,

Více

Zkoušky opravňující k získání mezinárodního certifikátu Zkoušky z pasení jsou zařazeny v příloze č.7. zkouška certifikát vystavuje KJ ZPU2

Zkoušky opravňující k získání mezinárodního certifikátu Zkoušky z pasení jsou zařazeny v příloze č.7. zkouška certifikát vystavuje KJ ZPU2 "SMĚRNICE pro vystavování a používání certifikátů pro účely doložení pracovní třídy na výstavách a udělení Českého šampionátu a Mezinárodního šampiona krásy." Příloha č. 4. Seznam plemen, u kterých se

Více

Zkoušky opravňující k získání mezinárodního certifikátu Zkoušky z pasení jsou zařazeny v příloze č.7. zkouška certifikát vystavuje KJ ZPU2

Zkoušky opravňující k získání mezinárodního certifikátu Zkoušky z pasení jsou zařazeny v příloze č.7. zkouška certifikát vystavuje KJ ZPU2 "SMĚRNICE pro vystavování a používání certifikátů pro účely doložení pracovní třídy na výstavách a udělení Českého šampionátu a Mezinárodního šampiona krásy." Příloha č. 4. Seznam plemen, u kterých se

Více

Klub chovatelů švýcarských honičů, z. s. Na Větrníku 1499/61, Praha 6

Klub chovatelů švýcarských honičů, z. s. Na Větrníku 1499/61, Praha 6 Klub chovatelů švýcarských honičů, z. s. Na Větrníku 1499/61, 162 00 Praha 6 mari.svobodova@centrum.cz www.svycarskyhonic.com ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU KCHŠH Datum konání : 26. 11. 2016, od 10:30 hodin Místo

Více

Zápis z výroční členské schůze BCCCZ konané dne v Brně

Zápis z výroční členské schůze BCCCZ konané dne v Brně Zápis z výroční členské schůze BCCCZ konané dne 29. 11. 2009 v Brně Přítomno: 11 členů Schůzi zahájil předseda klubu M. Krejčí, který ji pak řídil. Byl schválen následující program členské schůze: Volba

Více

Zápis z náhradní členské schůze MSBMK konané dne v Ostravě-Krásném poli v Domě zahrádkářů

Zápis z náhradní členské schůze MSBMK konané dne v Ostravě-Krásném poli v Domě zahrádkářů Zápis z náhradní členské schůze MSBMK konané dne 20.1.2018 v Ostravě-Krásném poli v Domě zahrádkářů Náhradní členská schůze se konala v Ostravě-Krásném poli v Domě zahrádkářů, v sobotu 20.1.2018 v 11,30

Více

KLUB BRETAŇSKÝCH OHAŘŮ STANOVY KLUBU

KLUB BRETAŇSKÝCH OHAŘŮ STANOVY KLUBU KLUB BRETAŇSKÝCH OHAŘŮ STANOVY KLUBU 1/ NÁZEV - SÍDLO PŮSOBNOST 1. Název klubu: KLUB BRETAŇSKÝCH OHAŘŮ 2. Sídlo klubu: V SOUDCE 62, 257 51 BYSTŘICE 3. Působnost klubu: je na území České republiky. Klub

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO, z. s. IČ

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO, z. s. IČ ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO, z. s. IČ 65990005 Datum a čas konání: 31. 1. 2016 od 10:00 hod. Místo konání: Hotel Svornost, Novozámecká 284, Praha 9 Za výbor přítomni: Ing. Marcela Červená Dušan Pospíchal

Více

Vzhledem k výše uvedenému znovu zveřejňujeme všechny řády, tj. i ČMKU:

Vzhledem k výše uvedenému znovu zveřejňujeme všechny řády, tj. i ČMKU: Udělování titulů Vzhledem k výše uvedenému znovu zveřejňujeme všechny řády, tj. i ČMKU: Udělování titulu "KLUBOVÝ ŠAMPION Tento titul je udělován každému psovi nebo feně v majetku člena klubu a to po trojím

Více

Zápis z členské schůze Klubu chovatelů Collií a Sheltií Ze dne Benešov

Zápis z členské schůze Klubu chovatelů Collií a Sheltií Ze dne Benešov Program členské schůze: Zápis z členské schůze Klubu chovatelů Collií a Sheltií Ze dne 19.3.2016 Benešov 1. Zahájení, volba návrhové komise 2. Zpráva o činnosti Klubu v roce 2014 3. Zpráva matrikářky Klubu

Více

Top Toller roku - za rok 2015

Top Toller roku - za rok 2015 Top Toller roku - za rok 2015 Top Toller roku je soutěž určená pro NSDTR s PP, kteří jsou v majetku členů klubu. Sčítají se zde dosažené body za soutěžní sezónu 2015. Zkoušku, závod, výstavu je nutné doložit.

Více

Klub chovatelů špiců

Klub chovatelů špiců Klub chovatelů špiců pořádá dne 22. 10. 2014 speciální výstavu špiců při Evropské výstavě psů Místo konání: hala kynologického klubu Zetor Brno, Jedovnická ul. 7a, 628 00 Brno - Líšeň GPS souřadnice: Loc:

Více

Bodování pro pracovně nejúspěšnějšího strakáče

Bodování pro pracovně nejúspěšnějšího strakáče Bodování pro pracovně nejúspěšnějšího strakáče Hodnotit se budou psi i feny dohromady. Oceněna budou první 3 místa z celkového pořadí a vyhlášena umístění v jednotlivých sportech. Zúčastnit soutěže se

Více

Stanovy. Hovawart klub ČR, z.s.

Stanovy. Hovawart klub ČR, z.s. Stanovy Hovawart klub ČR, z.s. ČLÁNEK 1 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Hovawart klub ČR, z.s. (dále jen klub) je nepolitický spolek, sdružující majitele, chovatele a příznivce psů plemene hovawart, s působností

Více

Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic. I. Úvodní ustanovení

Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic. I. Úvodní ustanovení Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic I. Úvodní ustanovení 1. V souladu s platnými právními předpisy schválila členská schůze na jednání dne 11. 9. 2015 ve Svojanově, tuto změnu organizačního

Více

SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS hotel STEP, Malletova ul.

SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS hotel STEP, Malletova ul. PROPOZICE 1. uzávěrka 17. 02. 2019 KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS 17. 3. 2019 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 rozhodčí: pan František

Více

omluveni: p. Forejtová, p. Macák,p. Macáková, MUDr. Grešíková, p.slaná, p. Solař, p.bekrová, p.mandová,

omluveni: p. Forejtová, p. Macák,p. Macáková, MUDr. Grešíková, p.slaná, p. Solař, p.bekrová, p.mandová, Zápis ze schůze sekce CS a málopočetných plemen psů 15.3.2014 Humpolec Přítomni: p. Baumruková, p. Mihulová, p. Podveská, p.uriánková J., p.uriánková I., p.vazdová,volfová, p.studecká, p.markovičová, p.janická,p.klein,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE konané dne 2. května 2010 v Praze Pitkovická hospoda Přítomni: příznivci plemene kelpie dle prezenční listiny, celkem 10 hlasujících Jednání zahájila pí. Marcela Nováková, přivítala

Více

Přítomní: Bílková, Fiala, Svobodová, Pavlíková, Kůsová, Kracíková, Matoušková, Mecerová (KRK) Omluveni: Gogolínová, Hemelík

Přítomní: Bílková, Fiala, Svobodová, Pavlíková, Kůsová, Kracíková, Matoušková, Mecerová (KRK) Omluveni: Gogolínová, Hemelík Zápis schůze výboru klubu Dne 15.1.2012 Přítomní: Bílková, Fiala, Svobodová, Pavlíková, Kůsová, Kracíková, Matoušková, Mecerová (KRK) Omluveni: Gogolínová, Hemelík Program: 10:00 Zahájení schůze Výboru

Více

CO JE TŘEBA UDĚLAT, ABY SE STALA MOJE FENA CHOVNOU? Co všechno je třeba k tomu, aby vaše fena získala chovnost?

CO JE TŘEBA UDĚLAT, ABY SE STALA MOJE FENA CHOVNOU? Co všechno je třeba k tomu, aby vaše fena získala chovnost? materiály zpracované chovatelskou stanicí Bílé království CO JE TŘEBA UDĚLAT, ABY SE STALA MOJE FENA CHOVNOU? -Chovatelem je nazýván člověk, který se zabývá plemenitbou a odchovem štěňat. -Chovatelský

Více

Oblastní výstavu psů

Oblastní výstavu psů ZKO Horní Počernice www.zkohornipocernice.cz pořádá Oblastní výstavu psů mimo plemeno NO spojenou se Speciální výstavou AMKČR www.amkcr.eu + Klubovou výstavou Eurasier klubu (se zadáním KV a CAC) http://www.eurasier.cz/

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE ČLENŮ KCHMPP

ZÁPIS ZE SCHŮZE ČLENŮ KCHMPP ZÁPIS ZE SCHŮZE ČLENŮ KCHMPP SEKCE ČESKÝ STRAKATÝ PES 25.11.2012, hotel Svornost, Praha 9 Dolní Počernice, začátek 10.00 Přítomných členů: 50 (prezenční listina - příloha zápisu č. 1) Zápis provedla: Kateřina

Více

Zápis z výborové schůze KRaAOP

Zápis z výborové schůze KRaAOP KLUB RUSKÝCH A ASIJSKÝCH OVČÁCKÝCH PSŮ KRaAOP Zápis z výborové schůze KRaAOP Datum a čas: sobota 14. června 2014, od 14.00 hodin Místo: Uničov Za výbor Klubu přítomni: Soňa Vágnerová předsedkyně Ing. Milan

Více

Pravidla soutěže Pes roku

Pravidla soutěže Pes roku Pravidla soutěže Pes roku Soutěže jednotlivců se mohou zúčastnit psi v majetku členů Klubu chovatelů Collií a Sheltií (dále Klub). Započítávají se jen body získané v době trvání členství v klubu. V případě

Více

Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR z.s., ze dne

Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR z.s., ze dne Zápis z členské schůze SHIH-TZU KLUBU ČR z.s., ze dne 14. 5. 2017 Schůze se zúčastnilo 12 členů s právem hlasovat. Schůze byla zahájena v 11.15 hod předsedou spolku panem Robertem Kubešem. Přítomno 6 členů

Více

Zápis z členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne v Kolíně

Zápis z členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne v Kolíně Zápis z členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne 14.3. 2015 v Kolíně Schůze se zúčastnilo 27 členů s volebním a hlasovacím právem a 4 členové zatím bez volebního a hlasovacího práva

Více

Bodování pro pracovně nejúspěšnějšího strakáče

Bodování pro pracovně nejúspěšnějšího strakáče Bodování pro pracovně nejúspěšnějšího strakáče Hodnotit se budou psi i feny dohromady. Vyhodnocena budou první 3 místa. Zúčastnit soutěže se může český strakatý pes s PP. Podmínkou je členství majitele

Více

KRAJSKOU VÝSTAVU PSŮ

KRAJSKOU VÝSTAVU PSŮ ZKO 394 Újezd nad Lesy pořádá dne 14. 10. 2018 v areálu KC Rychety (www.rychety.cz) KRAJSKOU VÝSTAVU PSŮ všech plemen (vyjma plemene NO) Program výstavy: 7:30 9:15 přejímka psů od 9:30 posuzování psů v

Více

Zápis z jednání plenárního zasedání BOXERKLUBU ČR konaném dne 8. 3. 2014 v hotelu Tři věžičky ve Stříteži u Jihlavy

Zápis z jednání plenárního zasedání BOXERKLUBU ČR konaném dne 8. 3. 2014 v hotelu Tři věžičky ve Stříteži u Jihlavy Zápis z jednání plenárního zasedání BOXERKLUBU ČR konaném dne 8. 3. 2014 v hotelu Tři věžičky ve Stříteži u Jihlavy Přítomni: Členové plenárního zasedání ÚP Praha: písemně zmocněný Miroslav Bína ÚP Střední

Více

*************** Vážení členové Klubu chovatelů Bichon à poil frisé,

*************** Vážení členové Klubu chovatelů Bichon à poil frisé, *************** Vážení členové Klubu chovatelů Bichon à poil frisé, blíží se opět konec roku a Vám se dostává do rukou Klubový zpravodaj. Náš klub uspořádal v r. 2011 dvě klubové výstavy s velmi dobrou

Více

Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s., Hotel Slunce, Havlíčkův Brod, 21. 3. 2015

Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s., Hotel Slunce, Havlíčkův Brod, 21. 3. 2015 Zápis z členské schůze Hovawart klubu ČR, o.s., Hotel Slunce, Havlíčkův Brod, 21. 3. 2015 Program schůze: 1. Zahájení, schválení programu a volba orgánů schůze 2. Návrh a úpravy Stanov klubu 3. Roční uzávěrka

Více

Kompletní přehled druhů zkoušek :

Kompletní přehled druhů zkoušek : materiály zpracované chovatelskou stanicí Bílé království Kompletní přehled druhů zkoušek : Zkušební řád pro sportovní výcvik psů v České republice (NZŘ) : Garantem je : ČKS * pro Čechy, MSKS ** pro Moravu

Více

PES ROKU KCHBO. 1) podmínky účasti v soutěži o Nejlepšího pracovního psa roku KCHBO

PES ROKU KCHBO. 1) podmínky účasti v soutěži o Nejlepšího pracovního psa roku KCHBO PES ROKU KCHBO Zásady hodnocení nejlepšího pracovního psa roku 1) podmínky účasti v soutěži o Nejlepšího pracovního psa roku KCHBO Soutěže se mohou účastnit psi a feny všech variet belgického ovčáka a

Více

Pro klubovou výstavu Chodských psů je zprovozněno on-line přihlášení

Pro klubovou výstavu Chodských psů je zprovozněno on-line přihlášení Klubová výstava chodských psů se zadáním titulu Klubový vítěz Klub přátel chodského psa vás srdečně zve na akci, která se koná dne 15.dubna 2017 v Hradci Králové -kemp Stříbrný rybník Program: 15.4.2017.

Více

Datum a čas: sobota 13. dubna 2013, od hod Místo: Restaurace Na Bobovce, PRAHA 8

Datum a čas: sobota 13. dubna 2013, od hod Místo: Restaurace Na Bobovce, PRAHA 8 KLUB RUSKÝCH A ASIJSKÝCH OVČÁCKÝCH PSŮ KRaAOP Zápis z výborové schůze KRaAOP Datum a čas: sobota 13. dubna 2013, od 14.20 hod Místo: Restaurace Na Bobovce, PRAHA 8 Za výbor Klubu přítomni: Soňa Vágnerová

Více

Klub přátel psů pražských krysaříků, z.s. ZÁPIS z členské schůze KPPPK konané dne v Hostouni

Klub přátel psů pražských krysaříků, z.s. ZÁPIS z členské schůze KPPPK konané dne v Hostouni Klub přátel psů pražských krysaříků, z.s. ZÁPIS z členské schůze konané dne 24.2.2018 v Hostouni Za výbor přítomny: Bc. Janková, Ing. Krčková, p.čiháková, p.hrbková p.králíčková - omluvena Za kárnou a

Více

Výborová schůze Klubu KRaAOP

Výborová schůze Klubu KRaAOP Výborová schůze Klubu KRaAOP Datum konání: 9.4.2012 Místo konání: Žižice Za výbor Klubu přítomni: Soňa Vágnerová Mgr. Natálie Bezvodová Eva Červená Ivo Masopust Milan Brízgala Za kontrolní komisi Klubu

Více

Zápis z volební členské schůze SHIIH-TZU KLUBU ČR o.s. ze dne v Praha-Uhříněves

Zápis z volební členské schůze SHIIH-TZU KLUBU ČR o.s. ze dne v Praha-Uhříněves Zápis z volební členské schůze SHIIH-TZU KLUBU ČR o.s. ze dne 26. 5. 2007 v Praha-Uhříněves Schůze se zúčastnilo 33 členů s právem hlasovat. Schůze byla zahájena v 10,45 předsedou klubu panem Robertem

Více

STANOVY KLUBU PŘÁTEL PSŮ PRAŽSKÝCH KRYSAŘÍKŮ, Z.S.

STANOVY KLUBU PŘÁTEL PSŮ PRAŽSKÝCH KRYSAŘÍKŮ, Z.S. STANOVY KLUBU PŘÁTEL PSŮ PRAŽSKÝCH KRYSAŘÍKŮ, Z.S. 1, NÁZEV, SÍDLO,PŮSOBNOST A CHRAKTER Klub přátel psů pražských krysaříků (dále KPPPK) je dobrovolný, neziskový, nezávislý a nepolitický zapsaný spolek

Více

Zápisní řád Klubu přátel psů pražských krysaříků (KPPPK)z.s.

Zápisní řád Klubu přátel psů pražských krysaříků (KPPPK)z.s. Zápisní řád Klubu přátel psů pražských krysaříků (KPPPK)z.s. PREAMBULE 1. Cílem klubu přátel psů pražských krysaříků (dále jen KPPPK či klub) je chov čistokrevného plemene psů s průkazem původu při zachování

Více

Zápis ze schůze výboru KCHBC ze dne 20. 3. 2010 - Kněžičky - Obora

Zápis ze schůze výboru KCHBC ze dne 20. 3. 2010 - Kněžičky - Obora Zápis ze schůze výboru KCHBC ze dne 20. 3. 2010 - Kněžičky - Obora Přítomní: Lenka Folget - Klímová, Eva Čapníková, Dana Volková, Ivo Jennel, Jaroslav Kouba, Omluveni: Martin Valášek, Nikola Kopečná Hosté,

Více

Stanovy KCHGB, z. s.

Stanovy KCHGB, z. s. Stanovy KCHGB, z. s. Článek 1 Název, sídlo, působnost 1.1. Název klubu: Klub chovatelů grifonků a brabantíků, z.s. (zkratka KCHGB, z. s.- zapsaný spolek). 1.2. Sídlo: Slovanka 1352 / 16, 470 01 Česká Lípa.

Více

SHIH-TZU KLUB EVROPA S T A N O V Y

SHIH-TZU KLUB EVROPA S T A N O V Y SHIH-TZU KLUB EVROPA S T A N O V Y STANOVY S H I H - T Z U KLUBU E V R O P A ****************************************************** Chovatelský klub psů tibetského plemene S H I H - T Z U (dále jen klub)

Více

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO. CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy:

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO. CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy: PROPOZICE KLUB LHASA APSO ČR KLUBOVÁ VÝSTAVA PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 Rozhodčí: NAĎA KLÍROVÁ (změna rozhodčího vyhrazena) Uzávěrka Meldeschluss

Více

Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK. 28. října 2013. fotbalový stadion TJ Štěpánov

Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK. 28. října 2013. fotbalový stadion TJ Štěpánov Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK 28. října 2013 fotbalový stadion TJ Štěpánov Vážení příznivci a přátelé sportovní kynologie, co nejsrdečněji vás zveme

Více

Požadavky na klubový software

Požadavky na klubový software Požadavky na klubový software Klubový SW DATABÁZE Obecné požadavky: Data jsou majetkem klubu trvalá možnost data exportovat do souborů kompatibilních pro jiné databáze Propojení s klubovými www stránkami,

Více

v sobotu 11. července 2015

v sobotu 11. července 2015 Moravskoslezský bulldog-mops klub pořádá v sobotu 11. července 2015 v oranžerii zámeckého hotelu Maxmilian zámek Loučeň, PSČ 289 37, okr. Nymburk N 50' 17.143, E 15' 01.204, www.zamekloucen.cz Klubovou

Více

Výbor Hovawart klubu ČR, z.s. Řádná členská schůze

Výbor Hovawart klubu ČR, z.s. Řádná členská schůze Výbor Hovawart klubu ČR, z.s. Řádná členská schůze neděle 8.4.2018 od 11:30 hodin sál Restaurace Maximum, Slaviborske náměstí 1, Praha 9 Třeboradice Program: 1. Zahájení, schválení programu a volba orgánů

Více

Klubu Českého Horského Psa

Klubu Českého Horského Psa STANOVY Klubu Českého Horského Psa Klub Českého Horského Psa - KČHP - je samostatný právní subjekt s chovatelskou pravomocí v rámci pravidel Mezinárodní kynologické federace (FCI). KCHP je členem Českomoravské

Více

Z Á P I S z výborové schůze konané dne ve Velkých Chvalovicích

Z Á P I S z výborové schůze konané dne ve Velkých Chvalovicích Z Á P I S z výborové schůze konané dne 14. 3. 2004 ve Velkých Chvalovicích Přítomny: Dlouhá, Pisarčíková, Poláčková, Kuncmanová za RK: nikdo ad bod 1) stav převzetí funkci 27. 2. 2003 byla v Praze předána

Více

Zápis z náhradní členské schůze organizace Beagle Club České republiky z.s., IČ: konané dne v Jiříkovicích, motorest Rohlenka

Zápis z náhradní členské schůze organizace Beagle Club České republiky z.s., IČ: konané dne v Jiříkovicích, motorest Rohlenka Zápis z náhradní členské schůze organizace Beagle Club České republiky z.s., IČ: 47608048 konané dne 21.11.2015 v Jiříkovicích, motorest Rohlenka Náhradní členskou schůzi zahájil v 11:00 předseda Beagle

Více

ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU PŘÁTEL PSŮ PRAŽSKÝCH KRYSAŘÍKŮ, Z. S.

ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU PŘÁTEL PSŮ PRAŽSKÝCH KRYSAŘÍKŮ, Z. S. ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU PŘÁTEL PSŮ PRAŽSKÝCH KRYSAŘÍKŮ, Z. S. PREAMBULE 1. Cílem spolku s názvem Klub přátel psů pražských krysaříků (dále jen KPPPK) je chov čistokrevného plemene psů PRAŽSKÝ KRYSAŘÍK s průkazem

Více

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy:

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy: PROPOZICE KLUB LHASA APSO ČR KLUBOVÁ VÝSTAVA PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO 11. 09. 2016 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 SHIH TZU - rozhodčí: Vitaliy Belskyy/UKR LHASA APSO - rozhodčí: Vitaliy Belskyy/UKR

Více

PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU. Klubu chovatelů pudlů, z.s. - KCHP

PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU. Klubu chovatelů pudlů, z.s. - KCHP PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU Klubu chovatelů pudlů, z.s. - KCHP Klub chovatelů pudlů, z.s. - KCHP, Kotíkova 758/3, 103 00 Praha 10 - Kolovraty, číslo klubu: 1043, člen FCI prostřednictvím ČMKU

Více

pořádá na Konopišti Klubovou výstavu landseerů se zadáváním titulu Klubový vítěz, CAC

pořádá na Konopišti Klubovou výstavu landseerů se zadáváním titulu Klubový vítěz, CAC pořádá na Konopišti Klubovou výstavu landseerů se zadáváním titulu Klubový vítěz, CAC KONOPIŠTĚ 14.5.2016 Výstava proběhne v areálu před hotelem Nová Myslivna na Konopišti Občerstvení bude k dispozici

Více

Stanovy Klubu přátel psů pražských krysaříků (KPPPK), z.s.

Stanovy Klubu přátel psů pražských krysaříků (KPPPK), z.s. Stanovy Klubu přátel psů pražských krysaříků (KPPPK), z.s. 1. NÁZEV, SÍDLO, PŮSOBNOST A CHARAKTER Klub přátel psů pražských krysaříků (dále jen Klub) je dobrovolná, nezisková, nezávislá a nepolitická zájmová

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO konané dne v Praze 9

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO konané dne v Praze 9 ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE KCHBO konané dne 15.02.2014 v Praze 9 Za výbor přítomni: Iva Baráková Jana Turková Hana Pisarčíková Za výbor omluveni pro nemoc: Marcela Červená Tereza Horová Za KRK přítomni: Martin

Více

Chovatelský a zápisní řád ČMKCHB

Chovatelský a zápisní řád ČMKCHB Chovatelský a zápisní řád ČMKCHB Název: Českomoravský klub chovatelů barvářů, z. s. Působnost: Česká republika Místo, adresa: Lešanská 1176/2a, 141 00 Praha 4 - Chodov IČ: 60150581 Cílem Českomoravského

Více

Klubovou výstavu (Krása a výkon KFP)

Klubovou výstavu (Krása a výkon KFP) KLUB FARAONSKÝCH PSŮ pořádá Klubovou výstavu (Krása a výkon KFP) na dostihové dráze Lednice GPS souřadnice: 48 48'21.846"N 16 48'0.063"E PROGRAM: Sobota 15.8.2015 Dostihy chrtů (pořádá dostihová dráha

Více

SHIH-TZU A LHASA-APSO. KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (pouze shih-tzu), CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS, BISS

SHIH-TZU A LHASA-APSO. KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (pouze shih-tzu), CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS, BISS PROPOZICE 1. uzávěrka 02. 09. 2018 KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU A LHASA-APSO KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (pouze shih-tzu), CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS, BISS 30. 9. 2018 hotel STEP, Malletova ul.,

Více

ŽÁDANKA O ČÍSLA ZÁPISU / O TETOVACÍ ČÍSLA

ŽÁDANKA O ČÍSLA ZÁPISU / O TETOVACÍ ČÍSLA ŽÁDANKA O ČÍSLA ZÁPISU / O TETOVACÍ ČÍSLA Plemeno: Yorkshire terrier Ráz a barva: modrá a tříslová Čísla vydává: Plemenná knih ČKS U Pergamenky 3 170 00 Praha 7 Zápisové tetovací číslo Jména štěňat (do

Více

Klub Chovatelů jagdteriérů v Čechách z.s. Březina Břasy I

Klub Chovatelů jagdteriérů v Čechách z.s. Březina Břasy I Klub Chovatelů jagdteriérů v Čechách z.s. Březina 102 338 24 Břasy I Název a sídlo Spolku Klub chovatelů jagdterierů v Čechách, z.s. ( zkratka KCHJgdtČ ), (dále jen Spolek ) má sídlo na adrese Březina

Více

PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KCHP

PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KCHP PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KCHP KCHP Praha, Kotíkova 758/3, 103 00 Praha 10 - Kolovraty, číslo klubu: 1043, člen FCI prostřednictvím ČMKU si Vás dovoluje pozvat na OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU

Více

VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE ČSCH-KKH

VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE ČSCH-KKH VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE ČSCH-KKH Restaurace u Pešků Chotěboř 11.2.2018 1. Zahájení 2. Volba volební, návrhové a mandátové komise, zapisovatele a ověřovatele zápisu. 3. Čtení a schválení zápisu z minulé

Více

ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU CHOVATELŮ ŠVÝCARSKÝCH HONIČŮ

ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU CHOVATELŮ ŠVÝCARSKÝCH HONIČŮ ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU CHOVATELŮ ŠVÝCARSKÝCH HONIČŮ I. Všeobecná ustanovení 1. Chov švýcarských honičů je chovem kontrolovaným. Kontrolovaným chovem se rozumí, že klub stanovuje podmínky chovnosti a výběr krycího

Více

KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHICH

KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHICH KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHICH se zadáním titulů CAJC, CAC ČR, Klubový vítěz KCHICH 14.6.2009 Otradice / Náměšť nad Oslavou / Penzion Jízdárna www,penzionjizdarna.eu Klubovou výstavu KCHICH pořádá ve spolupráci

Více

v Žamberku v areálu autocampingu u koupaliště v neděli dne Speciální výstavu landseerů se zadáváním titulu Vítěz speciální výstavy, CAC

v Žamberku v areálu autocampingu u koupaliště v neděli dne Speciální výstavu landseerů se zadáváním titulu Vítěz speciální výstavy, CAC pořádá v Žamberku v areálu autocampingu u koupaliště v neděli dne 22. 9. 2019 Speciální výstavu landseerů se zadáváním titulu Vítěz speciální výstavy, CAC Výstava proběhne v areálu autocampingu u koupaliště

Více

FINANČNÍ ŘÁD. 3 Členský příspěvek rodinného příslušníka člena klubu (na 1 kalendářní rok) zápisným dle bodu II.1.1 stálý člen:

FINANČNÍ ŘÁD. 3 Členský příspěvek rodinného příslušníka člena klubu (na 1 kalendářní rok) zápisným dle bodu II.1.1 stálý člen: FINANČNÍ ŘÁD závazný pro všechny členy klubu, není-li v textu uvedeno jinak (změny schválené na členské schůzi v Praze dne 7.3. 2015).) Finanční transakce klubu Veškeré transakce, tj. příjmy a výdaje klubu

Více

Náhradní zasedání bylo svoláno mailem a zveřejněním na internetových stránkách klubu. 4) rozbor nákladů v r. 2017, návrh rozpočtu na r.

Náhradní zasedání bylo svoláno mailem a zveřejněním na internetových stránkách klubu. 4) rozbor nákladů v r. 2017, návrh rozpočtu na r. Zápis z náhradního zasedání členské schůze Klubu chovatelů švýcarských honičů, z.s. konané dne 24. 3. 2018 ve 13.00 v restauraci Teodoro v Praze Kunraticích Náhradní zasedání bylo svoláno mailem a zveřejněním

Více

Chovatelský a zápisní řád Českomoravského klubu chovatelů barvářů

Chovatelský a zápisní řád Českomoravského klubu chovatelů barvářů Chovatelský a zápisní řád Českomoravského klubu chovatelů barvářů Název: Českomoravský klub chovatelů barvářů, z.s. Působnost: Česká republika Místo, adresa: Jungmannova č.25, 115 25 Praha 1 IČ: 60150581

Více

STANOVY HOVAWART KLUBU ČR, o.s.

STANOVY HOVAWART KLUBU ČR, o.s. STANOVY HOVAWART KLUBU ČR, o.s. ČLÁNEK 1: ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Hovawart klub ČR, o.s. (dále jen klub) je nepolitické občanské sdružení majitelů, chovatelů a příznivců psů plemene hovawart, s působností

Více

Kandidáti na funkce ve výboru Hovawart klubu ČR

Kandidáti na funkce ve výboru Hovawart klubu ČR Kandidáti na funkce ve výboru Hovawart klubu ČR Kandidát na funkci: předseda Jméno: Ing. Brázdová Blanka Narozena: 1958 Vzdělání: VŠ-VŠCHT Povolání: jednatel firmy Bydliště: Praha Člen klubu: 1992 1997,

Více

OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU PUDLŮ SPOLKU KCHP se zadáváním titulů:

OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU PUDLŮ SPOLKU KCHP se zadáváním titulů: PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU SPOLKU KCHP KCHP Praha, Kotíkova 758/3, 103 00 Praha 10 - Kolovraty, číslo klubu: 1043, člen FCI prostřednictvím ČMKU si Vás dovoluje pozvat na OBLASTNÍ KLUBOVOU

Více

Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2016

Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2016 Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2016 Dobrý den srdečně Vás zveme na Oblastní výstavu NO a Oblastní výstavu psů plemen ČKS, která se jako každý rok uskuteční na Velikonoční

Více

Kontrola v chovu Renaty Tvrdé, CHS Randy Dog

Kontrola v chovu Renaty Tvrdé, CHS Randy Dog Kontrola v chovu Renaty Tvrdé, CHS Randy Dog Dne 29.12.2015 oznámila chovatelka hlavní poradkyni chovu, že její pes tervuerena Sorbo Randy Dog nakryl fenu tervuerena Ischa Dog Arabat. V oznámení uváděla,

Více

Zápis z výborové schůze KA ČR. konané dne 23. 2. 2012

Zápis z výborové schůze KA ČR. konané dne 23. 2. 2012 Zápis z výborové schůze KA ČR konané dne 23. 2. 2012 Přítomni: Michaela Bakrlíková, Stanislav Mašek, Jitka Maroušková, Ivan Vrkoč, Renata Mandová 1. upřesnění funkcí a rozdělení práce ve výboru - Michaela

Více

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ www:

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ   www: Speciální výstava Slovenských čuvačů (SVSČ) Brno 6. 10. 2019 Místo konání: KK Zetor Brno, Jedovnická 7a, 628 00 Brno GPS souřadnice: Loc: 49 12 56.248 N, 16 40 31.312 E Se zadáváním titulů a čekatelství:

Více

III. ročník přeboru Krajské kynologické rady Zlínského kraje

III. ročník přeboru Krajské kynologické rady Zlínského kraje MSKS - Krajská kynologická rada Zlínského kraje ZO MSKS 11009 Březolupy, ZO MSKS 10703 Loukov pořádají 20.10.2018 III. ročník přeboru Krajské kynologické rady Zlínského kraje Propozice závodu: Místo konání:

Více

KLUB FARAONSKÝCH PSŮ. Speciální výstavu a klubový coursing (Krása a výkon KFP) PROGRAM:

KLUB FARAONSKÝCH PSŮ. Speciální výstavu a klubový coursing (Krása a výkon KFP) PROGRAM: KLUB FARAONSKÝCH PSŮ pořádá Speciální výstavu a klubový coursing (Krása a výkon KFP) v jezdeckém klubu Vasury - Kolesa (Kladruby nad Labem) GPS souřadnice: 50 5'19.939"N 15 28'36.064"E PROGRAM: Sobota

Více

Zápis z mimořádné členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne v Řásné u Telče

Zápis z mimořádné členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne v Řásné u Telče Zápis z mimořádné členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne 19.9. 2015 v Řásné u Telče Schůze se zúčastnilo 28 členů klubu. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu schůze 3. Volba

Více